ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2"
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 43
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 18:08:00  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους Χρυσή είναι, για το πώς, από ποιόν, και πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν και η ζωή.
Λοιπόν, για όλα αυτά τα θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση, έχει ενημερώσει υπεύθυνα τους ανθρώπους η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία.

quote:
Χρυσή:

Εδώ η εκκλησία δέν ξέρει ούτε πότε γεννήθηκε ο Χριστός Βασίλη,καί θά ξέρει πότε ξεκίνησε τό σύμπαν;


Καλά, αστειεύεσαι τώρα Χρυσή;;;!!! Ο ισχυρισμός σου είναι λάθος. Διότι η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, για να εντοπίσει σε ποια χρονολογία γεννήθηκε ο Χριστός, μετράει από την πρώτη στιγμή του ξεκινήματος του σύμπαντος. Άρα ξέρει για το πότε γεννήθηκε ο Χριστός, και για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν. Ιδού:

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)

http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%

quote:
Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…

Η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν κοροϊδεύει τους ανθρώπους, όπως η «επιστήμη», η οποία καθώς αποδεδειγμένα διακατέχεται από παντελή αγνωσία, με συνέπεια να μη ξέρει να χρονολογεί, και όμως να θέλει να εκφέρει χρονολογική θέση, κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους.

Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες:

Ο Ευτύχης Μπιτσάκης, με τις αναφορές του σε διαφορετικές χρονολογικές μετρήσεις για το ίδιο θέμα, συνέβαλε ώστε να αποδειχθεί ότι η «επιστήμη» δεν ξέρει να χρονολογεί:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

Τώρα, ο οποιοσδήποτε εκφράζει αμφισβήτηση (επειδή αναφέρθηκες σε ένα όνομα) σχετικά με την πιο πάνω, επιστημονικά πλέον αποδεδειγμένη χρονολογική θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, για τα μέλη της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι τελείως άνευ σημασίας.

Επειδή αναφέρθηκε ότι χρονολογική θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη, αυτό, ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12133&whichpage=1&ARCHIVE


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 18:12:47  Εμφάνιση Προφίλ
Πέστα χρυσόστομε!

Όχι τίποτα άλλο, απόψε έχει τσάμπιονς λιγκ, και δεν θα ευκαιρούσα να σε σκαντζάρω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 20:32:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
quote:

H Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, για να εντοπίσει σε ποια χρονολογία γεννήθηκε ο Χριστός, μετράει από την πρώτη στιγμή του ξεκινήματος του σύμπαντος. Άρα ξέρει για το πότε γεννήθηκε ο Χριστός, και για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν. Ιδού:

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)

http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%


Γεια φίλε, τί κάνεις;
Πως γνωρίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία πόσα χρόνια πριν ξεκίνησε το σύμπαν; Έχεις αποδείξει ότι τα πειράματα της <<επιστήμης>> είναι άχρηστα και επίσης ότι ο Θεός έχει δημιουργήσει τον κόσμο. Αλλά το πότε πως το γνωρίζουμε; Το εξηγεί το βιβλίο που αναφέρεις; Θα κοιτάξω για το Ωρολόγιο το Μέγα, αν ξέρεις καμμιά σελίδα να το κατεβάσω μου λες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 20:47:18  Εμφάνιση Προφίλ
Για δες εδώ

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4900 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 20:57:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
Vassilis_1
Καλά, αστειεύεσαι τώρα Χρυσή;;;!!! Ο ισχυρισμός σου είναι λάθος. Διότι η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, για να εντοπίσει σε ποια χρονολογία γεννήθηκε ο Χριστός, μετράει από την πρώτη στιγμή του ξεκινήματος του σύμπαντος. Άρα ξέρει για το πότε γεννήθηκε ο Χριστός, και για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν. Ιδού:

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)Λόγω της εμμονής σου Vassilis_1 στο "ΜΕΓΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ", με αναγκάζεις αυτή τη φορά να σε μιμηθώ αναρτώντας μια παλαιότερη απάντησή μου προς τον Χριστιανό Ορθόδοξο, με αφορμή αυτά που έγραψε για την ηλικία του Χριστού κατά την σταύρωση.

«Την αφορμή για να γράψω την απάντηση αυτή, μου την έδωσε ο Χριστιανός Ορθόδοξος με την αναφορά του στη ηλικία του χριστού κατά τη σταύρωση, γράφοντας ότι ο Ιησούς σταυρώθηκε σε ηλικία 33 ετών. Πράγματι σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, ο Χριστιανός Ορθόδοξος έχει δίκιο. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Σ' αυτό το σημείο η απάντηση είναι όχι, γιατί η ηλικία του Ιησού κατά τη σταύρωση είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει διένεξη μεταξύ των θεολόγων στη προσπάθεια εύρεσης της ακριβούς χρονολογίας, γιατί έχουν στη διάθεσή τους για τον υπολογισμό αυτό, μέσα από τα ευαγγέλια πάντοτε, εκτός από τις αντιφάσεις και την απουσία ημερομηνιών, ελάχιστα και ασαφή στοιχεία. Έτσι έχουμε το παράδοξο όλες οι ημερομηνίες να είναι σωστές και ταυτόχρονα όλες λάθος.

Ο λόγος που ο προσδιορισμός της ηλικίας του Ιησού κατά τη σταύρωση μπερδεύει τους θεολόγους, είναι το ότι αντί για ημερομηνίες έχουμε αναφορές σε ιστορικά γεγονότα, τα οποία απέχουν μεταξύ τους για μεν την γέννηση 10 έως 12 χρόνια, για δε την σταύρωση 7 χρόνια. Και για να γίνω πιο σαφής, από τα ευαγγέλια έχουμε ότι Ο Ιησούς γεννήθηκε όταν ήταν βασιλιάς ο Ηρώδης (Ματθ. 2,1), όταν ήταν διοικητής της Συρίας ο Κυρήνιος (Λουκ.. 2,17). Αυτά τα δύο περιστατικά όμως επειδή δεν υπάρχει το έτος 0, απέχουν μεταξύ τους 10 ολόκληρα χρόνια γιατί ο μεν Ηρώδης ο Μέγας στον οποίο αναφέρεται ο Ματθαίος πέθανε το -4 , ο δε Κυρήνιος στον οποίον αναφέρεται ο Λουκάς έγινε διοικητής της Συρίας από το +7 μέχρι το +12. Και για να προλάβω την δικαιολογία των απολογητών ότι δήθεν ο Κυρήνιος έκανε δύο θητείες στην Συρία και ο Λουκάς αναφέρεται στην πρώτη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο “A history of Israel” του W. Oesterlay διοικητές στην Συρία υπήρξαν κατά σειρά οι Σέντιος Σατουρνίνος (-9 , -6), Κουιντίλιους Βάρους (-6 , -4), Γάιος Καίσαρ (-1 , +4), Βαλούσιος Σατουρνίνος (+4 , +7).

Για την περίοδο από -4 έως -1, δεν αναφέρεται μεν διοικητής στην Συρία, όμως σύμφωνα με τον ιστορικό Ε. Gruen στο βιβλίο του “ The Expansion of the Empire under Augustus” , την εποχή εκείνη ο Κυρήνιος πολεμούσε ως λεγάτος στην περιοχή της Κιλικίας και της Γαλατίας της Μικράς Ασίας, οπότε αποκλείεται να είναι αυτός ο άγνωστος διοικητής της Συρίας. Αν πιστέψουμε τώρα τον Ματθαίο, και ο Ιησούς γεννήθηκε την εποχή του Ηρώδη του Μέγα, τότε σε συνδυασμό με το ότι, σύμφωνα με το ευαγγέλιο πάντοτε, ο Ηρώδης διέταξε την σφαγή των νηπίων από δύο ετών και κάτω, τότε ο Ιησούς θα πρέπη να γεννήθηκε γύρω στο -6.

Και τώρα ας έλθουμε στην ημερομηνία της σταύρωσης, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του εβραϊκού Πάσχα δεν γινόντουσαν ούτε δίκες, ούτε εκτελέσεις καταδίκων. Σύμφωνα με τον Λουκά λοιπόν που μας πληροφορεί ότι η δράση του Ιησού που σηματοδοτείται με την βάφτισή του, αρχίζει περί το 15ο έτος της ηγεμονίας του Τιβέριου δηλαδή το 29 και επειδή αναφέρεται μόνο ένα Πάσχα, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η σταύρωση έγινε το 30. Ένα άλλο στοιχείο που έχουμε είναι ότι έπαρχος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος, ο οποίος κυβέρνησε από το 26 μέχρι το 36. Από τη στιγμή λοιπόν που η δράση του Ιησού ξεκινάει το 29 μέχρι και το 36 που λήγει η θητεία του Πιλάτου, έχουμε ένα διάστημα 5 ετών μέσα στο οποίο πιθανολογείται ότι έγινε η σταύρωση. Οι ερευνητές αποκλείουν το 36 γιατί θα είχαμε ένα διάστημα επταετούς διδασκαλίας του Ιησού που έρχεται σε αντίθεση με όλα τα ευαγγέλια, οπότε η περίοδος που απομένει είναι από το 29 μέχρι το 34. Ένα άλλο στοιχείο που έχουμε μέσα από τα ευαγγέλια, είναι ότι η σταύρωση έγινε την 14η Νισάν και ημέρα Παρασκευή.

Από τους αστρονομικούς υπολογισμούς που έχουμε βρίσκουμε ότι για την περίοδο που εξετάζουμε, τα μόνα έτη που η 14η Νισάν πέφτει Παρασκευή, είναι η 7 Απριλίου του 30 και η 3 Απριλίου του 33. Όμως εκτός αυτών των δύο πιθανών ημερομηνιών, και κατά την λιγότερο αποδεκτή ημερομηνία του 36 η 14η Νισάν έπεφτε Παρασκευή. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένοι οι οποίοι υποστηρίζουν ως πιθανή και την ημερομηνία αυτή με τον εξής συλλογισμό. Από τα ευαγγέλια έχουμε ότι όταν ο Ιωάννης ο Βαπτιστής εκτελέστηκε από τον Ηρώδη Αντύπα γιατί επέκρινε τον γάμο του με την Ηρωδιάδα, ο Ιησούς ζούσε και δίδασκε. Η πιθανότερη ημερομηνία του γάμου του Ηρώδη Αντύπα με την Ηρωδιάδα είναι το 35 μετά τον θάνατο του αδελφού του Φιλίππου. Από τη στιγμή λοιπόν που ο γάμος του Ηρώδη με την Ηρωδιάδα γίνεται το 35, η σύλληυψη καη φυλάκιση του Ιωάννη δεν μπορεί να είναι πιο πριν. Άρα ο Ιησούς που σταυρώνεται μετά τον αποκεφαλισμό του Ιωάννη το 35 είναι ζωντανός και διδάσκει, οπότε η σταύρωσή του πρέπει να έγινε το 36.

Έτσι λοιπόν με βάση όλες αυτές τις ημερομηνίες και τις υποθέσεις των θεολόγων ερευνητών, έχουμε τα εξής αποτελέσματα, βασισμένοι στον Ματθαίο και έτος γεννήσεως του Ιησού περίπου το 6 παχχ, και πιθανές ημερομηνίες 30, 33, και 36, οι αντίστοιχες πιθανές ηλικίες του Ιησού κατά την σταύρωση να είναι 35-36, 38-39, και 41-42 έτη. Βασισμένοι στον Λουκά και έτος γεννήσεως του Ιησού περίπου το 7 μαχχ, και πιθανές ημερομηνίες 30, 33, και 36, οι αντίστοιχες πιθανές ηλικίες του Ιησού κατά την σταύρωση να είναι 23, 26, και 29 έτη.

Εκτός όμως των ανωτέρω υπάρχει και ένα μικρό απόσπασμα στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο που προβληματίζει τους θεολόγους, γιατί έμμεσα εμφανίζει τον Ιησού σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία. Το απόσπασμα αυτό είναι το ακόλουθο:

Απήντησεν ο Ιησούς· “εάν εγώ μόνος μου τιμώ και δοξάζω τον ευατόν μου, η δόξα μου, δεν είναι τίποτε. Υπάρχει όμως ο Πατήρ μου, ο οποίος με δοξάζει με τα θαύματα και τα σημεία τα οποία κάνω, και τον οποίον σεις, που με περιφρονείτε, λέγετε ότι είναι Θεός σας. Εις την πραγματικότητα όμως δεν τον έχετε γνωρίσει. Εγώ όμως τον γνωρίζω. Και εάν είπω ότι δεν τον γνωρίζω, θα είμαι όμοιος με σας, ψεύτης. Αλλά τον γνωρίζω πολύ καλά και το θέλημα αυτού φυλάττω πάντοτε. Ο Αβραάμ, ο πατέρας σας, γεμάτος αγαλλίασιν και χαράν επόθησε να ίδη την ημέραν της ενανθρωπήσεώς μου και την είδε και εχάρη”. Του είπαν τότε οι Ιουδαίοι· “δεν έχεις ακόμη ούτε πενήντα ετών ηλικίαν και είδες τον Αβραάμ, που έζησε εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια;” Ιω. 8, 54 – 57

Η φράση αυτή, “δεν έχεις ακόμη ούτε πενήντα ετών ηλικίαν”, δικαιώνει αυτούς, μεταξύ των οποίων και ο Ειρηναίος, που υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς κατά την σταύρωση ήταν πάνω από 40 ετών.
Όπως βλέπετε φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε και αγαπητοί λοιποί χριστιανοί, όποια εκδοχή και αν πάρετε η μόνη ηλικία που δεν είχε ο Ιησούς κατά την σταύρωση σύμφωνα πάντοτε με αυτά που γράφουν τα ευαγγέλια, είναι αυτή των 33 ετών.»

Κατάλαβες Vassilis_1? Το "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ" γράφει ανιστόρητες μπούρδες, κατάλληλες για νήπια ή για κρετίνους. Είναι αδύνατον να προσδιοριστή η ηλικία του Χριστού συγκρίνοντας αυτά που γράφουν τα ευαγγέλια, με τα ιστορικά στοιχεία που υπάρχουν και τα ανατρέπουν. Οπότε φρόντισε να μη ξαναεπανέλθεις με την ηλικία του χριστού από το "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ", γιατί ήδη έχεις γίνει γραφικός σαν την Λουκά.

*

Edited by - Sesostris on 04/11/2015 21:00:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2015, 21:01:30  Εμφάνιση Προφίλ
Σωτήρη, λίγα λόγια για την Λουκά. Έχει παίξει και στο CNN...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 06:47:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
Αποδείξεις ότι όχι μόνο η ζωή, αλλά και το σύμπαν αυτό# είναι <<νέο>>.

http://www.icr.org/article/evidence-for-young-world/

#ίσως και να υπήρξε προηγούμενο σύμπαν αλλά μας ενδιαφέρεια αυτό που έχουμε μπροστά μας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 15:49:30  Εμφάνιση Προφίλ
Χρίστε-Άχριστε Ελ, σου βρήκα δουλειά. Πας πρώτα και κάνεις λίγο θέατρο, ακόμα κι ερασιτεχνικό αρκεί, και μετά πας και στήνεις μερικά καραγιοζιλίκια στο ίντερνετ, σαν τα παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=fcHAU2weMt8

Η πελατεία που θα σου έρθει θα είναι απίστευτη. Ενας στους 10 γύρω μου (τουλάχιστον) χρήζουν θεραπείας απο τον παραπάνω κύριο.
(φυσικά ιδρύεις μη κερδοσκοπικό σύλλογο και τα τσεπώνεις απο τις εισφορές/εγγραφες)
Την θεωρητική βάση την έχεις ήδη, πέρασε στο πρακτικό και θα τα κονομήσεις. Ετσι δεν χρειάζεται να ζηλεύεις τους άλλους που πέτυχαν. Φτιάξε κι εσύ τον δικό σου μύθο, μπορείς!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 16:42:32  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)

http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%

quote:
Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…

Η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν κοροϊδεύει τους ανθρώπους, όπως η «επιστήμη», η οποία καθώς αποδεδειγμένα διακατέχεται από παντελή αγνωσία, με συνέπεια να μη ξέρει να χρονολογεί, και όμως να θέλει να εκφέρει χρονολογική θέση, κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους.

Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες:

Ο Ευτύχης Μπιτσάκης, με τις αναφορές του σε διαφορετικές χρονολογικές μετρήσεις για το ίδιο θέμα, συνέβαλε ώστε να αποδειχθεί ότι η «επιστήμη» δεν ξέρει να χρονολογεί:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=64620

quote:
Με τιμή 45 (Sandage), το Σύμπαν έχει ηλικία 18 δισεκατομμύρια έτη. Με τιμή 85 (de Vaucouleurs), έχει ηλικία μόλις 8 δισεκατομμύρια έτη.

quote:

Sesostris:

Λόγω της εμμονής σου Vassilis_1 στο "ΜΕΓΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ"…Δεν είναι θέμα εμμονής φίλε Sesostris. Ανήκω, μαζί με πλήθος ανθρώπων, στην Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία ως είναι φυσικό, είναι η μόνη που έχει την αποκλειστική ευθύνη, να ενημερώνει, εμάς τα μέλη της, για το πώς, από ποιόν, και πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν και η ζωή, θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.

Και βέβαια, η βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής κοσμογονική πρόταση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, έχει αποδειχθεί από την επιστήμη: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12133&whichpage=1&ARCHIVE


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 17:35:47  Εμφάνιση Προφίλ
Γιατί όπως είπαμε άλλωστε:

1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;
2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;
3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;
4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 17:49:43  Εμφάνιση Προφίλ
Και όχι μόνο δεν έχει θέση η "επιστήμη" για όλα τα παραπάνω, αλλά και δυο πολύ γνωστοί εκπρόσωποί της, ο άθεος Ευτύχης Μπιτσάκης και ο νεοπαγανιστής Μάνος Δανέζης, άθελα τους ή μη, ομολόγησαν την αδυναμία της "επιστήμης" να εξηγήσει οτιδήποτε. Κατέρρευσε λοιπόν όλο το οικοδόμημα της σαν χάρτινος πύργος και ως εκ θαύματος παρέμειναν τα ιερά κείμενα, ωσάν λίθος ακλόνητος, να καθοδηγούν το χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Και που ξέρετε φυσικά αν κάπου βαθιά μέσα τους, οι δυο φυσικοί, δεν άκουσαν τον λόγο του Κυρίου να τους καθοδηγεί, αλλά ο εγωισμός τους δεν τους επέτρεψε να βγούν και να ομολογήσουν δημόσια την μεταστροφή τους; Ετσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα κληθεί ο πρώτος και αργότερα ο δεύτερος να παραδώσουν το πνεύμα, και πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την μεταθάνατον αιώνια τιμωρία ή ανταμοιβή, που τους περιμένει αντίστοιχα, για τα έργα που έπραξαν εν ζωή.

Οπως φυσικά και όλους τους υπόλοιπους λιβελογράφους εδω μέσα. Γι' αυτό μετανοείτε αμαρτωλοί, πρίν να είναι αργά, για την σωτηρία της ψυχής σας!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 19:49:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
Φίλε Βασίλη, πως καταλήγει το Ωρολόγιο το Μέγα ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε την τάδε ημερομηνία; Μετράει έξι 24ώρα και μετά υπολογίζει τα έτη του Αδάμ και ούτε καθεξής; Νομίζω ότι η ημέρα σύμφωνα με τους αρχαίους εβραίους διαρκεί 12 ώρες και ξεκινάει από το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. Νομίζω πάντως ότι το σημαντικό είναι όχι πότε δημιουργήθηκε ο κόσμος αλλά από ποιον, και αυτό το έχεις φυσικά αποδείξει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 20:19:32  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Heretic
Και όχι μόνο δεν έχει θέση η "επιστήμη" για όλα τα παραπάνω, αλλά και δυο πολύ γνωστοί εκπρόσωποί της, ο άθεος Ευτύχης Μπιτσάκης και ο νεοπαγανιστής Μάνος Δανέζης, άθελα τους ή μη, ομολόγησαν την αδυναμία της "επιστήμης" να εξηγήσει οτιδήποτε. Κατέρρευσε λοιπόν όλο το οικοδόμημα της σαν χάρτινος πύργος και ως εκ θαύματος παρέμειναν τα ιερά κείμενα, ωσάν λίθος ακλόνητος, να καθοδηγούν το χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Εκτός από Μπιτσάκη και Δανέζη, έχουν και τον Αϊντάϊν μαζί τους.Απλά είναι τόσο βόδια που δεν το ξέρουν.

Οταν ΄εβραίος έλεγε πως ο θεός παίζει ζάρια, παραδεχόταν την ύπαρξη θεού.Δεν έχει καμία σημασία αν παίζει ζάρια ή κουμ-καν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 20:48:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
Έλα Βασίλη, το βρήκα εδώ - Ωρολόγιο το Μέγα, μετάφραση του 1898.
http://anemi.lib.uoc.gr/metadata/7/4/b/metadata-141-0000373.tkl

Άνοιξα και κοίταξα λίγες σελίδες, αλλά είδα μοναχά δοξολογίες για τις διάφορες ώρες της ημέρας. Που λέει για την Δημιουργία του Κόσμου και που κάνει την μέτρηση των ετών; Μήπως κατέβασα άλλο βιβλίο;

Φίλε είναι το 3ο μήνυμα στο οποίο σε ρωτάω για το πως ξέρουμε ΠΟΤΕ δημιουργήθηκε ο κόσμος, δεν ξέρω αν έχεις δει και τα άλλα.

Είτε διάλογο είτε μονόλογο κάνουμε, κανένα πρόβλημα ότι θες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


330 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 22:00:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Οταν ΄εβραίος έλεγε πως ο θεός παίζει ζάρια, παραδεχόταν την ύπαρξη θεού.Δεν έχει καμία σημασία αν παίζει ζάρια ή κουμ-καν.

Ένα γράμμα του, που απηύθυνε στον φιλόσοφο Eric Gutkind ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την γνώμη του για τον Θεό και την Βίβλο...
«Η λέξη Θεός για μένα δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από την έκφραση - και το δημιούργημα της ανθρώπινης αδυναμίας. Η Βίβλος δεν είναι παρά μια συλλογή σεβαστών, αλλά πρωτόγονων ακόμη μύθων που είναι και αρκετά παιδαριώδεις. Καμιά εξήγησή τους, όσο βαθιά και αν είναι, δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη»
Εδώ...http://www.kathimerini.gr/332606/article/politismos/arxeio-politismoy/ainstain-h-sxesh-toy-me-th-8rhskeia

Edited by - Συνοδινός.1 on 05/11/2015 22:07:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 22:50:51  Εμφάνιση Προφίλ
Μαστροχαλαστή.
Ασε να έχουν έναν ακόμη επιστήμονα μαζί τους.


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 23:49:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Καλά, αστειεύεσαι τώρα Χρυσή;;;!!! Ο ισχυρισμός σου είναι λάθος. Διότι η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, για να εντοπίσει σε ποια χρονολογία γεννήθηκε ο Χριστός, μετράει από την πρώτη στιγμή του ξεκινήματος του σύμπαντος. Άρα ξέρει για το πότε γεννήθηκε ο Χριστός, και για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν. Ιδού:

Καί βέβαια τό ότι η χρονολογία τής "ακατάληπτης καί ανερμήνευτης" γέννησης όπως τήν δέχεται η εκκλησία καί τό Ωρολόγιον τό μέγα είναι κάτι χρόνια ΜΕΤΑ από τόν θάνατο τού Ηρώδη πού υποτίθεται ότι έσφαξε τά νήπια γιά νά μήν κινδυνεύσει ο θρόνος του από τόν Χριστό,δέν έχει καμμία σημασία έτσι Βασίλη;Τελικά τό μόνο ακατάληπτο καί ανερμήνευτο είναι τό κόλλημα πού έχεις μέ όλες αυτές τίς "χρονολογήσεις" τής εκκλησίας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2015, 23:56:16  Εμφάνιση Προφίλ
Άκου Θώρ, υιέ του Όντιν. Κάθισε και διάβασε καλά το ωρολόγιο Ωμέγα, και θα το βρείς. Και να μην βρείς αυτό που ψάχνεις, θα βρείς κάτι άλλο. Μην ξεχνάς όμως πότε οτι ακόμα και ενα χαλασμένο ωρολόγιο, θα δείξει τη σωστή ώρα, μια φορά τουλάχιστον.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 00:10:06  Εμφάνιση Προφίλ

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3360 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 00:47:15  Εμφάνιση Προφίλ
ακριβά γούστα έχεις....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 00:59:14  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι βρε Αιθέρα. Δεν έχω καν ρολόι. Ακριβά γούστα έχει ο πύραυλος:

Διαβάστε τα ρολόγια ωμέγα και διαβάστε τα ρολόγια ωμέγα. Δεν λέει και τίποτα άλλο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 07:02:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
Η <<επιστήμη>> κινείται μέσα στην αοριστία εκατοντάδων σωστών/λαθεμένων και αντιφατικών δεδομένων. Το να βρεις την ηλικία του κόσμου είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.

Το σίγουρο είναι ότι η Βίβλος έχει δίκιο σχετικά με την ηλικία του ανθρώπου και του πολιτισμού του, ο οποίος είναι περίπου 7000 χρόνια.

Εκτός και αν προηγουμένως υπήρχαν άλλοι πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν από προηγούμενο κατακλυσμό. Αλλά γι' αυτό δεν έχουμε καθόλου στοιχεία, ίσα ίσα ο μύθος του Πλάτωνα μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται στον ίδιο Κατακλυσμό με αυτόν που αναφέρει και η Βίβλος.

Όπως και να' χει τα συμπεράσματα είναι ανασφαλή και το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο πολιτισμός, άρα και ο άνθρωπος(έτσι όπως τον ξέρουμε) που τον δημιουργεί είναι 7000 χρόνων, πράγμα που συμφωνεί με την Βίβλο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 17:37:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Sun of Asgard:

…Βασίλη… - Ωρολόγιο το Μέγα… Που λέει για την Δημιουργία του Κόσμου και που κάνει την μέτρηση των ετών;


Sun of Asgard, κοίταξε εδώ: http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF% (σελίδα 251)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 17:45:24  Εμφάνιση Προφίλ
Τα πράγματα είναι απλά Χρυσή. Ανήκω, μαζί με πλήθος ανθρώπων, στην Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία ως είναι φυσικό, είναι η μόνη που έχει την αποκλειστική ευθύνη, να ενημερώνει, εμάς τα μέλη της, για το πώς, από ποιόν, και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.

Άλλωστε, η βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής κοσμογονική πρόταση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, έχει αποδειχθεί από την επιστήμη: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12133&whichpage=1&ARCHIVE


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sun of Asgard
Διεγραμμένος Λογαριασμός


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 18:11:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sun of Asgard
quote:

quote:

Sun of Asgard:

…Βασίλη… - Ωρολόγιο το Μέγα… Που λέει για την Δημιουργία του Κόσμου και που κάνει την μέτρηση των ετών;


Sun of Asgard, κοίταξε εδώ: http://anype.com/SURF/http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF% (σελίδα 251)

Γράφει ότι ο Χριστός γεννήθηκε το 5508 από κτίσεως κόσμου.

5508
2015
7523

Δηλαδή λέει πως ο κόσμος που έφτιαξε ο Θεός είναι 7523 ετών.

Όμως, ότι ήταν τότε που γεννήθηκε ο Χριστός το 5508, λέει πως το συμπεραίνει;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4900 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 20:57:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
Ξεφυλλίζοντας το "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ" βρήκα στην σελίδα 269 να πλέκεται το εγκώμιο ενός ζηλόφθονου εγκληματία τον οποίο η ορθόδοξος εκκλησία φρόντισε να κατατάξη μεταξύ των αγίων της μαζί με κάτι άλλους που ο βίος τους θα γέμιζε σε άλλες εποχές το αστυνομικό δελτίο. Πρόκειται για τον ηθικό αυτουργό και υπαίτιο, της δολοφονίας από ανθρώπους του της φιλοσόφου Υπατίας, Κύριλλο Αλεξανδρείας ανεψιό του Θεόφιλου, άλλο μπουμπούκι ο θείος, τον οποίο και διαδέχτηκε. Ας δούμε όμως τι γράφει το Ωρολόγιον ή καλύτερα "Ψευδολόγιον το Μέγα" γι αυτό το μπουμπούκι. "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ" σελ. 269

Ό δε Κύριλλος ην ανεψιός Θεοφίλου, αδελφού της μητρός αυτού, και της Αλεξανδρείας επισκόπου, ύφ' ου καί εδιδάχθη εκ νεότητος. Συνδιατρίψας δε πρότερον, εφ' ικανόν χρόνον, μετά τών εν τή Νητρία μοναχών, εγένετο έπειτα διάδοχος του θείου αυτού τώ 412 έτει. Έξωσθείς τοΰ θρόνου αυτοϋ διά της τών Νεστοριανών συνεργείας, επανέλαβεν αυτόν πάλιν μετ' ου πολύ . Έπαρουσίασεν εις την Γ'. Οικουμενικήν Σύνοδον τών 200 Πατέρων, τω 431 έτει επί Θεοδοσίου του Μικρού εν Εφέσω συγκροτηθείσαν, ης καί εξαρχος υπήρξε, καί τον κατά της Θεοτόκου βλασφημούντα Νεστόριον κατήσχυνε δια τών σοφωτάτων αυτού λόγων, καί τό δυσσεβές εκείνου δόγμα εξήλεγξε. Ποιμάνας δε την Έκκλησίαν τοΰ Χρίστου 82 ετη, ετελεύτησε τώ 444. — Κατέλιπον (και ο Αθανάσιος) αμφότεροι πολλά σοφά Συγγράμματα, ερμηνευτικά τών Θείων Γραφών, δογματικά της πίστεως τοΰ Χρίστου, αποδεικτικά της αληθείας, καί της τών αιρέσεων πλάνης ελεγκτικά.

Και τι δεν μας λέει για τον (άγιον) αυτόν άνθρωπο.

7.15 Περὶ Ὑπατίας τῆς φιλοσόφου. Ἦν τις γυνὴ ἐν τῇ Ἀλεξανδρείᾳ, τοὔνομα Ὑπατία· αὕτη Θέωνος μὲν τοῦ φιλοσόφου θυγάτηρ ἦν· ἐπὶ τοσοῦτον δὲ προὔβη παιδείας, ὡς ὑπερακοντίσαι τοὺς κατ' αὐτὴν φιλοσόφους, τὴν δὲ Πλατωνικὴν ἀπὸ Πλωτίνου καταγομένην διατριβὴν διαδέξασθαι, καὶ πάντα τὰ φιλόσοφα μαθήματα τοῖς βουλομένοις ἐκτίθεσθαι· διὸ καὶ οἱ πανταχόθεν φιλοσοφεῖν βουλόμενοι κατέτρεχον παρ' αὐτήν. Διὰ τὴν προσοῦσαν αὐτῇ ἐκ τῆς παιδεύσεως σεμνὴν παρρησίαν καὶ τοῖς ἄρχουσι σωφρόνως εἰς πρόσωπον ἤρχετο· καὶ οὐκ ἦν τις αἰσχύνη ἐν μέσῳ ἀνδρῶν παρεῖναι αὐτήν· πάντες γὰρ δι' ὑπερβάλλουσαν σωφροσύνην πλέον αὐτὴν ᾐδοῦντο καὶ κατεπλήττοντο. Κατὰ δὴ ταύτης τότε ὁ φθόνος ὡπλίσατο· ἐπεὶ γὰρ συνετύγχανε συχνότερον τῷ Ὀρέστῃ, διαβολὴν τοῦτ' ἐκίνησε κατ' αὐτῆς παρὰ τῷ τῆς ἐκκλησίας λαῷ, ὡς ἄρα εἴη αὕτη ἡ μὴ συγχωροῦσα τὸν Ὀρέστην εἰς φιλίαν τῷ ἐπισκόπῳ συμβῆναι. Καὶ δὴ συμφρονήσαντες ἄνδρες τὸ φρόνημα ἔνθερμοι, ὧν ἡγεῖτο Πέτρος τις ἀναγνώστης, ἐπιτηροῦσι τὴν ἄνθρωπον ἐπανιοῦσαν ἐπὶ οἰκίαν ποθέν· καὶ ἐκ τοῦ δίφρου ἐκβαλόντες, ἐπὶ τὴν ἐκκλησίαν ᾗ ἐπώνυμον Καισάριον συνέλκουσιν, ἀποδύσαντές τε τὴν ἐσθῆτα ὀστράκοις ἀνεῖλον· καὶ μεληδὸν διασπάσαντες, ἐπὶ τὸν καλούμενον Κιναρῶνα τὰ μέλη συνάραντες πυρὶ κατηνάλωσαν. Τοῦτο οὐ μικρὸν μῶμον Κυρίλλῳ καὶ τῇ Ἀλεξανδρέων ἐκκλησίᾳ εἰργάσατο· ἀλλότριον γὰρ παντελῶς τῶν φρονούντων τὰ Χριστοῦ φόνοι καὶ μάχαι καὶ τὰ τούτοις παραπλήσια. Καὶ ταῦτα πέπρακται τῷ τετάρτῳ ἔτει τῆς Κυρίλλου ἐπισκοπῆς, ἐν ὑπατείᾳ Ὁνωρίου τὸ δέκατον, καὶ Θεοδοσίου τὸ ἕκτον, ἐν μηνὶ Μαρτίῳ, νηστειῶν οὐσῶν.
Σωκράτους σχολαστικού "Εκκλησιαστική Ιστορία" 7,15

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 23:29:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ξεφυλλίζοντας το "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ" βρήκα στην σελίδα 269 να πλέκεται το εγκώμιο ενός ζηλόφθονου εγκληματία τον οποίο η ορθόδοξος εκκλησία φρόντισε να κατατάξη μεταξύ των αγίων της μαζί με κάτι άλλους που ο βίος τους θα γέμιζε σε άλλες εποχές το αστυνομικό δελτίο. Πρόκειται για τον ηθικό αυτουργό και υπαίτιο, της δολοφονίας από ανθρώπους του της φιλοσόφου Υπατίας, Κύριλλο Αλεξανδρείας ανεψιό του Θεόφιλου, άλλο μπουμπούκι ο θείος, τον οποίο και διαδέχτηκε. Ας δούμε όμως τι γράφει το Ωρολόγιον ή καλύτερα "Ψευδολόγιον το Μέγα" γι αυτό το μπουμπούκι. "ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ" σελ. 269

Καί μάλιστα γιά νά τιμήσουν αυτή τήν εξέχουσα προσωπικότητα τόν εορτάζουν δύο φορές!στίς 9/6 καί στίς 18/1 μαζί μέ τό άλλο μπουμπούκι τόν Αθανάσιο τόν μέγα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χρυσή
Μέλος 2ης Βαθμίδας


204 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2015, 23:46:10  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Τα πράγματα είναι απλά Χρυσή. Ανήκω, μαζί με πλήθος ανθρώπων, στην Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία ως είναι φυσικό, είναι η μόνη που έχει την αποκλειστική ευθύνη, να ενημερώνει, εμάς τα μέλη της, για το πώς, από ποιόν, και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, θέματα που απαρτίζουν την κοσμογονική πρόταση.

Γιά αυτά πού ρώτησα όμως Βασίλη,κοκοκό βλέπω..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/11/2015, 01:34:56  Εμφάνιση Προφίλ
1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;
2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;
3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;
4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

z_i_p
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


333 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/11/2015, 13:12:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους z_i_p
quote:
DSM

1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;
2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;
3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;
4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;


5) Έχει WC o παράδεισος να κάνει τσίσα και κακά ο DSM;
6) Τον έχει μεγάλο ή μικρό ο Άγιος Πέτρος ;

"enlighted mind sees the endless emptiness"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 43 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy