ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 20:09:54  Εμφάνιση Προφίλ
Ποιας μοίρας άλεξ; Να καούμε στην κόλαση;


Ο Θεός (για όσους πιστεύουν σε αυτόν) ευλόγησε τον άνθρωπο με ξεχωριστή στο ζωικό βασίλειο ευφυΐα. Απευθείας γέννημα της λογικής και της εξυπνάδας του ανθρώπου είναι η επιστήμη. Υπάρχει για να μας περιγράφει ποσοτικά και τροπικά τον κόσμο που έφτιαξε ο Θεός και για να μας βελτιώνει τη ζωή μας. Αυτό το δώρο του Θεού ουσιαστικά κάποιοι το απορρίπτουν και θέλουν να βυθίσουν τον άνθρωπο στο σκοταδισμό και το ψέμμα. Η επιστήμη λέει ότι λέει (ανάτρεξε στις προηγούμενες σελίδες ή googlαρε "human evolution") για την εξέλιξη του ανθρώπου. Το γιατί μειώνεται ο άνθρωπος αν γνωρίζουμε πώς ακριβώς τον έφτιαξε ο Θεός και δεν αρκούμαστε στους συμβολισμούς της Αγίας Γραφής βρίσκεται μόνο στα κεφάλια των Χριαστιανών Ταλιμπάν.

Αυτοί οι Χριστιανοί Ταλιμπάν διασπείρουν τα ψεύδη τους χωρίς καν να καταλαβαίνουν την ίδια τους την αντίφαση, αφού λένε από τη μια ότι ο Θεός ενεργεί με τρόπους και σκοπούς που είναι ακατανόητοι στον άνθρωπο και από την άλλη ουρλιάζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και την απόλυτα ακριβή ερμηνεία των Γραφών λες και έχουν απευθείας σύνδεση με το Θεό. Μας λένε δηλαδή ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα κατάλαβαν αυτοί, βαφτίζουν δηλαδή τις εικασίες τους "Λόγο του Θεού". Αν κάτι αξίζει να κάει στην κόλαση, είναι ακριβώς αυτή η νοοτροπία. Ευτυχώς για αντίβαρο στα ψέμματα και τις ανακρίβειες υπάρχουν οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι και η επιστημονική έρευνα


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 20:16:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
H βιβλος παραδέχεται εμμέσως πλήν σαφώς οτι ο Κάιν δημιούργησε απογόνους με μια προαδαμική φυλή. Μία φυλή που ΔΕΝ την δημιούργησε ο υπεύθυνος του παραδείσου.
Ο Πλάτωνας αναφέρει οτι ο ``δημιουργήσας το πάν`` έδωσε εντολή στους θεούς των θεών να δημιουργήσουν τον άνθρωπο.
Συμφωνα με τις γραφές λοιπόν ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απο τους θεούς.
Το μεγάλο ερώτημα, το πολύ μεγάλο ερώτημα είναι τους θεούς ποιός τους δημιούργησε και το κατά πόσο αυτοί οι υποτιθέμενοι θεοί είχαν μια γήινη υπόσταση και το κατά πόσο θεική.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 20:29:36  Εμφάνιση Προφίλ
Allzaro,
εσύ τώρα που μας πας, σε θεωρίες τύπου Σίτσιν, των Ανουνάκι που έφτιαξαν τον άνθρωπο, των "Θεών" που δεν είναι ακριβώς Θεοί αλλά πιο υλικοί; Ο συλλογισμός σου πάσχει στα εξής σημεία. Δέχεσαι τα 2 κείμενα ως απόλυτως αληθή και ότι είσαι σε θέση να ερμηνεύσεις απολύτως σωστά. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Επίσης, θεωρείς ότι τα κείμενα επιβεβαιώνουν το ένα το άλλο. Με ποιον τρόπο; Αποκλείεται δηλαδή να διατυπώνουν συμπτωματικά την ίδια άποψη ότι "κάτι" έφτιαξε τον άνθρωπο. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολος συνειρμός, παντού στη φύση κυριαρχεί η αιτιώδης σχέση μεταξύ των γεγονότων, οτιδήποτε πρέπει να έχει φτιαχτεί, προκληθεί, γεννηθεί από κάτι άλλο. Αυτό το κενό της δημιουργίας του ανθρώπου το συμπληρώνουν με τη μεταφυσική τους ανησυχία οι λαοί.


Έγραψα για όσους πιστεύουν ότι ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο ότι η εξέλιξη δεν αναιρεί την οντότητα του Θεού αλλά εξηγεί "τις μεθόδους" του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 21:02:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Δεν ισχυρίστηκα οτι κάτι τέτοιο ισχύει απαραίτητα.
Εάν ίσχυε δεν θα υπήρχε λόγος να το συζητάμε.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το εξής:
Δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο το οτι πολιτισμοί με τεχνολογία έχουν κάνει την εμφάνιση τους απο τα αρχαία χρόνια.
Ο Σίτσιν κλπ δεν βασίζονται μόνο στα αρχαία κείμενα αλλά και σε ενδείξεις. Μία τρανταχτή απόδειξη είναι η πυραμίδα της Αιγύπτου.
Σε μία εποχή με χάλκινα εργαλεία, 1.500 χρόνια πρίν την έναρξη της ελληνικής ιστορίας οι άνθρωποι έφτιαξαν αυτό το οικοδόμημα και ακολουθούν οι τοιχογραφίες, οι αεροδιάδρομοι κλπ.
Το σημαντικότερο ομως απολα είναι οτι ο άνθρωπος ως homo sapiens κάνει την εμφάνιση του το 30.000 ΠΧ. Εξελικτικός κρίκος ανάμεσα στον Sapiens και Neatertal δεν υπάρχει.
Οπότε ο συλλογισμός μου δεν νομίζω να πάσχει κάπου.
Αντίθετα είμαι της άποψης οτι αυτοί που υποστηρίζουν ακδράδαντα οτι ο άνθρωπος , ο σημερινός άνθρωπος κατάγεται απο τον πίθηκο χωρίς να τους απασχολούν αυτές οι ενδείξεις, αυτών ο συλλογισμός πάσχει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 21:15:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Και επειδή θα βρεθούν κάποιοι τύπου oannhsea που θα υποστηρίξουν οτι το 2.500 ΠΧ οι Αιγύπτιοι έκοψαν εναν γρανιτένιο βράχο βάρους 80 τόννων με χάλκινη λάμα με χρήση πυριτίου ας αναλογιστούν το μέγεθος της πλάκας αυτής που σκεπάζει τον ταφικό θάλαμο μήκους 12 μέτρων και πλάτους 7 μέτρων και πάχος ενός μέτρου. Είναι γελοίο να ισχυριστεί κάποιος οτι με μία λάμα μήκους 14 μέτρων έκοψε αυτό το βράχο.
Aς αναλογιστούν επίσης την εξόρυξη του βράχου αυτού οπου θα είχε το διπλάσιο βάρος που ακόμα και σήμερα χωρίς χρήση εκρηκτικών καθώς και μηχανικών μέσων είναι αδύνατον να εξορυχθεί. Πολύ περισσότερο τότε με χάλκινα κοπίδια. Ασε τη μεταφορά του ασε τις περίτεχνες πατούρες.
Τα κανωπικά αγγεία είναι αλλη μια περίτρανη απόδειξη οτι κατείχαν τεχνολογία που ακόμα και σήμερα αποτελούν θεωρία.
Οι αστρονομικές αλλά και οι μαθηματικές γνώσεις που εφαρμόστηκαν στην πυραμίδα 2.500 χρόνια ΠΧ είναι μια αλλη απόδειξη οτι οι γνώσεις που υπήρξαν εκείνη την εποχή αποτελούν ενα μεγάλο μυστήριο.
Εχω πολλά να σου παραθέσω φίλε μου, πάρα πολλά αλλά αρκούμε σε αυτά.
Μην μου λές λοιπόν οτι πάσχει ο συλλογισμός μου.


Edited by - allzzaro on 01/03/2010 21:29:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 21:23:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι αποδείξεις που αναφέρω τότε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε οτι ο άνθρωπος εξελίχθηκε με φυσικό τρόπο.
Λαμβάνοντας ομως υπόψιν τις αποδείξεις αυτές σε συνδυασμό με τις γραφές θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος που κατέχει την τεχνολογία να τροποποιήσει γεννετικώς ενα ανθρωποειδές.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 21:44:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Και για να κλείσω το συλλογισμό μου φίλε IndustrialAngel αναρωτιέμαι οπως θα πρέπει να αναρωτηθείς και εσύ αφού οι Αιγύπτιοι δεν κατείχαν τέτοιου είδους εργαλεία καθώς και τεχνολογία το 2.500 ΠΧ είναι πολυ πιθανόν η πυραμίδα να μην χτίστηκε τότε αλλά κάποια εποχή άγνωστη για την ιστορία. Μία εποχή που τότε ίσως να υπήρχαν τα εργαλεία. Και οταν μιλάμε για εργαλεία μην φανταστείς σιδερένιες βαριοπούλες και πριόνια αλλά ίσως εργαλεία με αντιβαρυντική τεχνολογία.
Η ύπαρξη τεχνολογίας λοιπόν δικαιολογεί τις γραφές για την δημουργία ενός όντος που δεν μοιάζει με κανένα ζώο. Ενός υβριδικού όντος.
Τον άνθρωπο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/03/2010, 22:02:56  Εμφάνιση Προφίλ
Ερώτηση, allzaro, σήμερα, οι γιγαντώδεις κατασκευές των ημερών μας (φράγματα υδροηλεκτρικών σταθμών, ουρανοξύστες, γέφυρες κτλ) φτιάχνονται με αντιβαρυτική τεχνολογία;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 08:48:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Προφανως εισαι καταχος της χαμενης γνωσης περι καταγωγης του ανθρωπου ... δωσε μας τα φωτα σου ...

Πρεπει να είσαι κάτοχος μια τέτοιας γνώσης για να μήν πιστεύεις στην ποιό μαιμού θεωρία?

Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απο ανώτερα όντα (όχι απο τους Αννουνακις),δέν έχει σχέση με τα ζώα,άσχετα άν κάποιοι θέλουν να μοιάσουν στα ζώα.

Σε μεγάλο βάθος έρευνας,δέν μπορεί να αποδειχθεί ούτε ο πίθηκος ούτε ο μετεωρίτης για την καταγωγή του ανθρώπου.Όλα αυτά είναι εικασίες.Επιστημονικές εικασίες που όμως έχουν καταντήσει δόγματα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 08:51:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Δυστηχώς η επιστήμη έχει καταντήσει δόγμα.

quote:
οι Χριστιανοί Ταλιμπάν διασπείρουν τα ψεύδη τους χωρίς καν να καταλαβαίνουν την ίδια τους την αντίφαση

Και εγώ είμαι κατά των χριστιανών ταλιμπάν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 13:37:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μπορώ να πω ότι οι αλήθειες του alex22,σας πειράζουν αρκετά και δειχνετε πόσο μπερδεμένοι είσαστε...
Και η όλη ασάφεια των ..ειδημόνων του φόρουμ,που ριχουν, κατηγορούν,είναι που δεν λενε,αν η θεωρία του δαρβίνου,που λέει ότι προερχομαστε απο πίθηκο και οτι η ζωή ξεκίνησε απο το νερό, ισχύει, ή την ενστερνίζονται...Δεν παίρνουν θέση, που λέμε...Γιατι, ξέρουν ότι όλα είναι "φλού" και δεν τολμούν να χρεωθούν η ίδιοι την απάτη,γιατι περί απάτης προκειται,αλλά, επιμένουν με την συνεχώς λανθάνουσα επιστήμη.......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 13:47:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

alex22:
quote:
Σε μεγάλο βάθος έρευνας,δέν μπορεί να αποδειχθεί ούτε ο πίθηκος ούτε ο μετεωρίτης για την καταγωγή του ανθρώπου.Όλα αυτά είναι εικασίες.Επιστημονικές εικασίες που όμως έχουν καταντήσει δόγματα.

Αυτά που γράφεις είναι υπερβολές .
Στην επιστήμη δεν υπάρχουν δόγματα .
Οποιος έχει τα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν μιά επιστημονική θεωρία μπορεί ανα πάσα στιγμή να τα καταθέσει προς διερευνηση .

Η επιστήμη έχει ανασκευάσει στο παρελθόν πολύ πιο θεμελιωδεις εννοιες απο την καταγωγή του ανθρώπου , όπως έιναι η φύση του χρόνου , η αιτιότητα και πολλές άλλες .
Ποιά είναι τα ατράνταχτα στοιχεία που δεν δέχεται η επιστήμη και θεωρείς οτι δογματίζει ?

Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απο ανώτερα όντα.
Ποίες είναι οι ενδείξεις εκείνες που σε βεβαιώνουν για αυτό ?
Κατεθεσε τες να τις συζητήσουμε .

Δεν λέω οτι δεν μπορεί να συνέβει κάτι τέτοιο , αλλά νομίζω οτι οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πενιχρές .
Και εν πάσει περιπτώσει δεν ανατρέπουν την εξέλιξη εν γένει η την εξέλιξη του ανθρώπου ειδικότερα .
Αυτά τα υποθετικά όντα θα μπορούσαν για παράδειγμα :

1)Να έχουν επέμβει στην εξέλιξη του ανθρώπου κατευθύνοντας την .
Τοτε απλά θα είχαν επιταχύνει την διαδικασία της εξέλιξης και τίποτα περισσότερο .

2)Να είναι παρόμοιοι με μάς και ο άνθρωπος να είναι κάποιο είδος Ιβρίδιου , μεταξύ εκείνων και των πιθήκων .

Τότε μπαίνει το ερώτημα πως δημιουργήθηκαν αυτοί , αφού είναι βιολογικά όντα .
Αρα η εξέλιξη οδήγησε στην δημιουργία της δικής τους ευφυίας ούτως η άλλως , αν όχι της δικής μας .

3) Να έσπειραν τον πρώτο σπόρο της ζωής δισσεκατομμύρια χρόνια πρίν .
Τότε η εξέλιξη συνέβει ούτως η άλλως , και μάλιστα προγραμματισμένα , χωρίς νέα παρέμβαση .
Αν ήταν έτσι όμως θα υπήρχαν κάποια στοιχεια κατευθυνόμενης διαδικασίας που απο όσο ξέρουμε δεν παρατηρούνται στο φαινόμενο της ζωής .

4) Να είναι κάποιου είδους υπερβατικά όντα "θεοί" που δεν έχουν υλική υπόσταση .
Εδώ μπαίνουμε σε θρησκευτική συζήτηση , γιατί ουδείς μπορεί να επιβεβαιώσει καταρχήν την υπαρξη η μη , τέτοιων όντων .
Απο την άλλη αν συνέβαινε κατι τέτοιο , γιατί η εμφάνιση του ανθρώπου να γίνει ξαφνικά υστερα απο 3 δισσεκατομμύρια χρόνια υπαρξης της ζωής στην γή ?
Αν τα όντα αυτά δεν περιορίζονται απο τον χώρο και τον χρόνο , γιατί επέλεξαν η ζωή να έχει εξελικτική λογική και να μην εφτιαχναν δια μαγείας τα πάντα σε μία μέρα ?

Οπως αντιλαμβάνεσαι είναι ευκολό να λές κάτι αλλά τα ερωτηματικά που το συνοδευουν είναι πολλά , και σίγουρα δεν αφορούν την ισχύ της εξέλιξης εν γένει .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 13:53:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:


quote:
οι Χριστιανοί Ταλιμπάν διασπείρουν τα ψεύδη τους χωρίς καν να καταλαβαίνουν την ίδια τους την αντίφαση

Και εγώ είμαι κατά των χριστιανών ταλιμπάν.Συμφωνώ φίλε μου και επαυξάνω , μόνο που οι επιστήμονες με σοβαρότητα και κύρος αλλα και αξιοπρέπεια δεν είναι δογματικοί και όλα όσα οσχυρίζονται συνοδεύονται απο το ανάλογο αποδεικτικό υλικό...

Εν αντιθέσει με τους Χριστιανο-ταλιμπάν που καταθέτουν ότι κουφό βρίσκουν χωρίς να το μελετήσουν και εκτίθενται χειρότερα!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 13:54:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Τρεχαγύρεβε :

quote:
Μπορώ να πω ότι οι αλήθειες του alex22,σας πειράζουν αρκετά και δειχνετε πόσο μπερδεμένοι είσαστε...
Και η όλη ασάφεια των ..ειδημόνων του φόρουμ,που ριχουν, κατηγορούν,είναι που δεν λενε,αν η θεωρία του δαρβίνου,που λέει ότι προερχομαστε απο πίθηκο και οτι η ζωή ξεκίνησε απο το νερό, ισχύει, ή την ενστερνίζονται...Δεν παίρνουν θέση, που λέμε...Γιατι, ξέρουν ότι όλα είναι "φλού" και δεν τολμούν να χρεωθούν η ίδιοι την απάτη,γιατι περί απάτης προκειται,αλλά, επιμένουν με την συνεχώς λανθάνουσα επιστήμη.......

Πάλι βιάζεσαι και γράφεις αρλούμπες .
Την τρικυμία εν κρανιο που έχεις εσύ , δεν την συναγωνίζεται κανείς.
Μην ανησυχείς .

Ο alex22 ισχυρίστηκε κάτι που καταρχήν δεν υποστηρίζει τις θεσεις σου , αλλα δεν το καταλάβαίνεις .

Ας τον αφήσουμε να τοποθετηθει αναλυτικά για τα όσα λέει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και μετά βλέπουμε .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 14:47:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
IndustrialAngel
quote:
Ερώτηση, allzaro, σήμερα, οι γιγαντώδεις κατασκευές των ημερών μας (φράγματα υδροηλεκτρικών σταθμών, ουρανοξύστες, γέφυρες κτλ) φτιάχνονται με αντιβαρυτική τεχνολογία;

Αλλο σήμερα IndustrialAngel και αλλο 3.000 ΠΧ.
Μιλάμε για μία εποχή που δεν υπήρχε ... γραφή
Δεν υπήρχε ο τροχός
Δεν υπήρχαν αριθμοί.
Πού απέκτησαν οι Αιγύπτιοι εκείνη την εποχή γνώσεις μαθηματικών, γεωμετρίας, αστρονομίας κλπ ή απο κάπου την απέκτησαν ή κάποιοι αλλοι έχτισαν την πυραμίδα.
Η ερώτηση σου είναι φαιδρήΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 15:52:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Think_Math

quote:
Αυτά που γράφεις είναι υπερβολές .
Στην επιστήμη δεν υπάρχουν δόγματα .

Έτσι υποτίθεται οτι θα έπρεπε να είναι η επιστήμη,χωρίς δόγματα.Μακάρι να ήταν έτσι,ο λόγος που υποστηρίζω την δογματικότητα της επιστήμης,είναι οτι έχουν συμβεί πάρα μα πάρα πολλά γεγονότα που χρήζουν έρευνας και το μόνο που γίνεται είναι ο χλευαζμός τους,"δέν υπάρχουν αυτά τα πράγματα,είναι της φαντασίας","ποιό ufo,πρόκειται για την αφροδίτη"().Αυτά και άλλα πολλά,που δείχνουν ξεκάθαρα την ανόητη και δογματική προσέγγιση της φύσης και κατα συνέπεια της ίδιας της ζωής και της ποιότητας της σε όλα.

quote:
Εσύ ισχυρίζεσαι οτι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απο ανώτερα όντα.
Ποίες είναι οι ενδείξεις εκείνες που σε βεβαιώνουν για αυτό ?
Κατεθεσε τες να τις συζητήσουμε .

Κοίταξε,αυτό είναι αδύνατον και ο λόγος είναι οτι δέν έχετε το μυαλό για να καταλάβετε.Όσο για της ενδείξεις,υπάρχουν άπειρες γύρω σου,αλλά δέν μπορείς να τις δείς όσο κοιμάσαι.


Sorry που μιλάω έτσι αλλά ξέρω τί θα γράψεις και γενικά ξέρω το σκεπτικό όλων εδω μέσα και έχω απογοητευτεί.


Edited by - alex22 on 02/03/2010 16:05:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 17:35:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
","ποιό ufo,πρόκειται για την αφροδίτη"().

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κλάδος Νιμπιρουλογίας.
Εσύ για να ευχαριστηθείς θέλεις να ακούσεις τον επιστήμονα να λέει ότι ήταν ούφο των νεφιλίμ και να αρπάξεις το σπαθί του φωτός για να πολεμήσεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 17:44:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
Ποιά είναι τα ατράνταχτα στοιχεία που δεν δέχεται η επιστήμη και θεωρείς οτι δογματίζει ?

Οι Κεϋλόντιες επιστήμες φυσικά. Τρία ΄βαρβάτα΄ ίντιγκο απο την Αμερική επικοινώνησαν με φωτεινές οντότητες και τους έδωσαν όλη τη γνώση του κόσμου! Όλα αυτά έλαβαν χώρα στην κοίλη γή και η γλώσσα που επικοινωνούσαν ήταν η "Ανουχάζι". Τα ίντιγκο μετέφραζαν από την ανουχάζι στα αμερικανικά.
Κατά τη γνώμη του Άλεξ αυτές οι γνώσεις θα έπρεπε να διδάσκονται στα Πανεπιστήμια.
Φυσικά από τα κείμενα δεν λείπουν οι αναφορές στους Ανουνάκι, νεφιλίμ και κάθε είδους διαβόλι και τριβόλι. Α, επίσης έντονη είναι και η παρουσία Φωτός.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 17:45:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Με τις υγείες μας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 18:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αγαπητέ think math, μπορείς να βαράς και 15 τρικυμίες εν κρανίω,αλλά, επειδή δεν ειμαστε ολοι, μονόχνωτοι σαν εσένα,όταν βλέπω κάτι σωστό,πιστεύω ότι πρέπει να το επικροτώ..
Τι λές,να τον φτύνω,αντι να του λέω που έχει δίκιο, όπως κανετε εσείς;;Αλλά, αυτό ειναι το μεγάλο αστείο με σάς....
¨Οπου θέλετε, πιστεύετε ιστορίες με φίδια κι όπου θέλετε, δεν δέχεστε τίποτε....Κατ επιλογήν,φυσικά....Εγώ ρε φιλε συμφώνησα με το ότι η επιστήμη αλλάζει και δεν ξέρουμε που βγάζει ο δρόμος της,γι αυτο και μην βιάζεστε να στηριχτείτε στην επιστήμη,αφού πειραματίζεται ...
Καιπροπάντων, μάθετε να μιλάτε, ή να γράφετε..Λές κοτσάνες, όταν μου στερείς το δικκαίωμα να συμφωνώ με τον άλλο..
Τοσο γήπεδο ρε παιδιά;Ένας Ολυμπιακός, ένας παναθηναικός και ένας αεκτζής,δεν συμφωνούν ποτέ;
Συνέλθετε, γιατί ότι λέτε, μοιάζει εκτός πραγματικότητας κι όμως, νομίζετε ότι μπορείτε να το λετε για τον άλλο, όταν ισχύει μόνο για σας...
Ποια επιστήμη;Εδώ όλα είναι στην ..αρχή...
Νήπιο είναι ΑΚΌΜΗ και την πατε βόλτα;Στράτα, στρατούλα, μην πέσει το μωρό μας....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 19:43:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Δεν ήξερα ότι υπάρχει κλάδος Νιμπιρουλογίας.
Εσύ για να ευχαριστηθείς θέλεις να ακούσεις τον επιστήμονα να λέει ότι ήταν ούφο των νεφιλίμ και να αρπάξεις το σπαθί του φωτός για να πολεμήσεις.

Νομίζω οτι όλοι εδω μέσα ξέρουμε τί θέλεις εσύ για να ευχαριστηθείς...


Έχω αλεργία σε αυτές τις γυναίκες,ξεσπάνε σε άλλους για τα σεξουαλικά τους προβλήματα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 20:31:43  Εμφάνιση Προφίλ
Λοιπόν, πρώτον άλεξ22, οι άντρες μιλάνε πιο ευγενικά στις γυναίκες.


Δεύτερον χαρακτηρίζεις "εικασίες" τις θεωρίες. Μάθε λοιπόν τα εξής

http://www.sciencedaily.com/releases/2006/12/061204195843.htm
http://www.tgdaily.com/space-features/48452-ancient-meteorite-packed-with-organic-compounds

Έχουμε τα εύρηματα. Η "εικασία" δεν κατέβηκε από το στομάχι των επιστημόνων, αλλά στηρίζεται σε εμπειρικό δεδομένο. Έχουν βρει μετεωρήτες οι οποίοι περιέχουν οργανικές ενώσεις.

Επίσης το πείραμα των Miller-Urey, το πείραμα της αρχέγονης σούπας, αποδεικνύει ότι κάτω από της συνθήκες που επικρατούσαν στη νεαρή γη των 3.5-4 δις ετών πριν μπορούν να συντεθούν οργανικές ενώσεις και αμινικά οξέα ΑΒΙΟΤΙΚΑ δηλαδή χωρίς την παρουσία ζωντανού οργανισμού. Ιδιαίτερη βάση δώσε στη λέξη ΠΕΙΡΑΜΑ, που είναι πρακτικά, το βαρύ πυροβολικό της επιστήμης ενάντια στα ψέμματα.

Τι είναι αυτά; Ψέμματα εντεταλμένων της νέας τάξης; Η αλήθεια είναι ότι σου έχουν πει κάποιοι ότι είναι εικασίες και εσύ το πίστεψες.Δευτερογενής γνώση. Δεν έχεις διαβάσει από μόνος σου τη ΣΥΓΧΡΟΝΗ εξελικτική θεωρία
http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/home.php αυτό το σάιτ που έδωσα και πιο πριν παρέχει συντριπτικές αποδείξεις της ισχύος της εξέλιξης,αν αφιερώσεις αρκετές ώρες γιατί είναι τεράστιο θα πειστείς. Ο τρέχαγυρευε φοβάται να μπει, γιατί άμα μπει δε θα τον κοινωνάει ο παπάς.


Τρέχαγυρευε, ορίστε εγώ πήρα θέσεις.Δεν κοτάς να απαντήσεις στα επιχειρήματα μου για την επιστήμη ως δώρο Θεού αλλά μιλάς για οπαδισμό. Έχεις γελοιοποιηθεί αρκετά με το να παραθέτεις εσύ ο ίδιος πηγές που σε διαψεύδουν. Νιώθεις καλύτερος Χριστιανός με το να διασπείρεις τα ψεύδη των ιερατείων;Δεν πας καλύτερα ανταυτού να βοηθήσεις κανά φτωχό που πληθαίνουν τώρα τελαυταία; Αν επιμένεις να μπαίνεις στο φόρουμ, δείξε λίγο τσαγανό να αντιπαρατεθείς με επιχειρήματα και να μην κάνεις παράλληλο μονόλογο.


Allzaro, η ερωτησή μου αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις αντιβαρύτητα για να μετακινήσεις ή να φτιάξεις κάτι τεράστιο. Επίσης ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν γραφή(ιερογλυφικά), γνώσεις γεωμετρίας και αστρονομίας. Επίσης ξέρουμε ότι λόγω μετακίνησης του ηλιακού συστήματος οι πυραμίδες δε δείχνουν πλέον στα άστρα που έδειχναν όταν τις κατασκεύαζαν, γεγονός που δείχνει ότι δεν είχαν πλήρεις γνώσεις αστρονομίας αλλά αρκετά θαυμαστές για τα δεδομένα της εποχής. Το όν(ή τα όντα)που τους καθοδήγησε με αντιβαρύτητα δεν ήξερε οτι το ηλιακό σύστημα κινείται στο γαλαξία;Επίσης έχουν βρεθεί δίπλα στις πυραμίδες χιλιάδες νεκροί εργάτες που μάλλον δε θα χρειάζονταν να υπάρχουν αν υπήρχε όντως αντιβαρυτική τεχνολογία. Η παρουσία εργατών πιστοποιεί την ανάγκη της ανθρώπινης δύναμης για να γίνει το έργο. Επίσης, γενικώς ισχύει ότι με απλές κατασκευές, χωρίς ρεύμα ή βενζινοκινητήρες, μπορείς πολλαπλασιάζοντας την ανθρώπινη δύναμη να μετακινήσεις ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα.


Edited by - IndustrialAngel on 02/03/2010 20:35:02

Edited by - IndustrialAngel on 02/03/2010 20:36:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 20:50:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δεν ξέρω για σενα αγαπητέ μου Βιομηχανικέ Αγγελε, αλλά, τη γελοιοποίηση,σε κανένα καθρέφτη πρέπει να την αντικρύσεις...Καλά ρε θα μας τρελάνεις;;
Πότε απέδειξες οτιδήποτε, εκτος απο εικασίες και γενικές δήθεν επιστημονικές τοποθετήσεις;Θέσεις, περί καταγωγής μας, απο εξωγήινο πολιτισμό,έχει κάποιος που αποκλείει εξ αρχής, την ύπαρξη εδώ....Κι αυτο κανείς δεν το έχει αποδείξει...
Το ότι υπάρχουν κοινές οργανικές ουσίες, δεν σημαίνει την μεταφορά τους στη γή απο τον ουρανό, αλλά την κοινή καταγωγη..Κάπου, να προσεχεις τις λεξεις που χρησιμοποιείς...Σε προδίδουν...
Ρε φιλαρακι,καθρέφτη θές σίγουρα, γιατί μονόλογο, κάνεις εσύ,εγώ θέτω θέματα και το παίζεις Αλέκος...Κοινώς απαντάς σε άλλα...Φαινεται αυτό,δεν πέρασε και δεν το είδε κανείς...Τα μηνύματα υπάρχουν...Να προσέχεις τι γράφεις, γιατί δεν έχεις βάση σε κατι στέρεο...Θεωρίες,με ισχνά στοιχεία λογικής,έχεις τίποτε άλλο...
Και χρειάζεται σοβαρότητα, όχι ενθουσιασμός....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 20:56:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Και πως απέκτησαν αυτές τις γνώσεις αγαπητέ IndustrialAngel.
2.500 ΠΧ?
Ποιός τους δίδαξε? και αυτός που τους δίδαξε που τα ήξερε?
Ποιά η τεχνολογία στον τότε Ελλαδικό χώρο?
Ούτε μνημεία, ούτε γράμματα, ούτε πολιτισμός.
Ενα κενό.
Η Ελληνική ιστορία ξεκινά το 1.500 επι Κέκρωπος και Ινάχου που ξεκίνησαν να μαζεύουν τους βοσκούς.
Αναλογίζεσαι λοιπόν το μέγεθος της απορίας πως εκείνη την εποχή, μία εποχή με χάλκινα εργαλεία οι άνθρωποι κατάφεραν να εξορύξουν εναν τέτοιο βράχο να τον σύρουν και να τον τοποθετήσουν εκεί που τον τοποθέτησαν.
Το οτι βρέθηκαν κάποιοι σκελετοί εργατών φίλε μου αυτό έγινε απλά για να σε πείσει εσένα και ολους τους αλλους τεχνοκράτες που θέλουν με την επιστήμη τους ως σημαία να εξηγήσουν τα πάντα.
Το μυστήριο υπάρχει και δημιουργεί απορίες και ερωτήματα.
Πώς μπόρεσαν?

Μην προσπαθείς λοιπόν να εξηγήσεις το ανεξήγητο.
Η μοναδική εξήγηση είναι οτι κάποιοι τους καθοδήγησαν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 21:29:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:
Πρεπει να είσαι κάτοχος μια τέτοιας γνώσης για να μήν πιστεύεις στην ποιό μαιμού θεωρία?

Σαφώς και πρεπει ! Δεν κατάλαβα ... πως θα αντικρουσεις μια θεωρια αν δεν εχεις απαντησεις στα ερωτηματα που προκυπτουν ;
Η μαϊμου θεωρια που λες εχει εφαρμογη σε μερικες περιπτωσεις οπως θα δεις παρακατω παρακατω :

Αυτη η προσαρμογη στο περιβαλλον δεν ειναι θεμα εξελιξης των ειδων ;

quote:
Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε απο ανώτερα όντα

Αυτο δηλαδη δεν ειναι εικασια ; Ο ορισμος της εικασιας ειναι ! Που στηριζεσαι για να το λες ... σε πια δεδομενα ...
Νομιζω ακροβατεις μεταξυ λογικης και παραλογου ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 21:39:09  Εμφάνιση Προφίλ
ούτε ξέρεις σε τι απαντάς, τρέχαγυρευε. Είπα εγώ για εξωγήινο πολιτισμό; Εγώ σε ότι έχεις ρωτήσει έχω απαντήσει. Αν μου ξέφυγε τίποτα ξαναρώτα το θα απαντηθεί και αυτό.

Η επιστήμη έχει 2 όπλα, εμπειρικά δεδομένα και πειράματα. Και τα 2 σου τα προσκομίζω. Δεν μπήκες καν στον κόπο να τα κοιτάξεις και απαντάς στο βρόντο σε αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι λένε. Ούτε καν κατάλαβες τι υποστηρίζω. Τρικυμία εν κρανίω. Απλώς αντιτίθεσαι και φυσικά εκτίθεσαι...


allzaro είσαι αντιφατικός. Η' έχουμε έναν εξωγήινο πολιτισμό που ξέρει τα πάντα και άρα δε μας χρειάζεται ή έχουμε έναν γήινο πολιτισμό που αναπτύσσεται τότε. Γιατί να διδάξει στους Αιγύπτιους οτιδήποτε; Ποια Ελλάδα λες; Εγώ έγραψα για αρχαία Αίγυπτο. Οι σκελετοί των εργατών που ήταν οργανωμένοι σε τάφους των 10 και 20 ατόμων, δηλαδή εκτιμούν ότι με βάση τους νεκρούς δούλευαν πολλαπλάσιοι (κοντά 30000) γιατί ακριβώς δεν πιστοποιούν την ανθρώπινη κατασκευή των πυραμίδων; Εξήγησε μου
http://www.msnbc.msn.com/id/34794254/
http://www.guardians.net/hawass/buildtomb.htm

ορίστε εδώ φαίνεται ότι υπήρξαν εργάτες

Επίσης γιατί απαγορεύεται να αναπτύξει επιστήμη κάποιος λαός; Η γεωμετρία αναπτύχθηκε λόγω των πλημμυρών του Νείλου, γιατί χρειαζόταν για να βρίσκουν τα χωράφια τους όταν τραβιόντουσαν τα νερά. Είχε ένα πολύ σαφή λόγο για να αναπτυχθεί και αναπτύχθηκε. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική. Μελέτη/γνώση των γεωμετρικών σχημάτων είναι. Επίσης γιατί φτιάξανε τις πυραμίδες να κοιτάνε σε άστρα που θα άλλαζαν θέσεις λόγω της κίνησης του ηλιακού συστήματος; Οι Ανουνάκι ξέρανε να κυκλοφορούν στο γαλαξία αλλά δεν ξέρανε την κίνηση του ηλιακού συστήματος;

Edited by - IndustrialAngel on 02/03/2010 21:43:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 21:47:33  Εμφάνιση Προφίλ
Μπορείς σε παρακαλώ τρέχαγυρευε να μου πεις τι κατάλαβες από τα links που έδωσα; Διευκρίνησε μου τι κατάλαβες και μετά διαφώνησε όσο θες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 22:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
trexagireve
Και η όλη ασάφεια των ..ειδημόνων του φόρουμ,που ριχουν, κατηγορούν,είναι που δεν λενε,αν η θεωρία του δαρβίνου,που λέει ότι προερχομαστε απο πίθηκο και οτι η ζωή ξεκίνησε απο το νερό,

Φίλε trexagireve , έχεις κολλήσει σαν το στρείδι στον βράχο , και προκειμένου να υποβαθμίσης τους επιστήμονες γράφεις κατ’ εξακολούθηση τις ίδιες ανακρίβειες , δηλαδή ότι σύμφωνα με την θεωρία της εξέλιξης ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο , αντί του σωστού , ο άνθρωπος και ο πίθηκος είναι δύο διαφορετικοί κλάδοι εξέλιξης του ιδίου αρχικού πρωτοζώου (δηλαδή κοινό πρόγονο) . Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κατ' επανάληψη ισχυρίζεσαι.
Από ότι όμως έχω παρατηρήσει , έχεις κάνει και την επιστήμη λάστιχο και όπου μπορείς να την παρ-ερμηνεύσης ώστε να ταιριάζη με τις δοξασίες σου την επικαλείσαι (καλή η επιστήμη) . Όποτε όμως οι επιστήμονες λένε κάτι διαφορετικό που δεν μπορείς να το φέρης στα μέτρα σου , τότε την υποβαθμίζεις και οι επιστήμονες είναι αντιχριστιανοί και δεν ξέρουν τι τους γίνεται (κακή η επιστήμη) . Δεν είναι όμως φίλε Βαγγέλη έτσι τα πράγματα . Οι επιστήμονες ερευνούν , πειραματίζονται και βγάζουν συμπεράσματα που άλλοτε επιβεβαιώνουν και άλλοτε αναιρούν προηγούμενες διαπιστώσεις ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις . Γιατί έτσι μόνο προχωράει ο πολιτισμός «Τα πάντα ρει» που έλεγε και ο Ηράκλειτος και ότι ρέει και κινείται είναι φρέσκο , ενώ η στασιμότητα όπως ο θρησκευτικός δογματισμός είναι τέλμα και τα τέλματα είναι βούρκος .

*

Edited by - Sesostris on 02/03/2010 22:27:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 22:34:10  Εμφάνιση Προφίλ
Μια διόρθωση, sesostris, αν και καταλαβαίνω τι εννοείς γενικά και τα λες σωστά, δε είναι σωστός ο όρος πρωτόζωο. Πες το καλύτερα, κοινό πρόγονο σκέτα όπως σωστά γράφεις μέσα στην παρένθεση.


Για το ότι η επιστήμη είναι το μοναδικό σύστημα γνώσης που έχει μηχανισμούς διαρκούς ελέγχου και επαλήθευσης της γνώσης αυτής ο τρέχα δεν έκανε κανένα σχόλιο. Για το αν υπάρχει τέτοιο σύστημα στη θρησκεία δε μας απάντησε. Για το γιατί υπάρχουν τόσες ερμηνείες του ίδιου βιβλίου όσοι και πιστοί(όχι μόνο στο Χριστιανισμό, σε όλες τις θρησκείες) πάλι δε λάβαμε απάντηση. Κατά τα άλλα κατηγορήθηκα εγώ από τον τρέχαγυρευε ότι κάνω παράλληλο μονόλογο...Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου για τη νοσήρη και ελαστική χρήση της επιστήμης από τον τρέχαγυρευε


Edited by - IndustrialAngel on 02/03/2010 22:36:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2010, 22:58:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Πολύ σωστά το θέτετε κύριοι,σε αυτό ειναι που διαφωνώ,ότι προερχόμαστε απο κοινό πρόγονο...Ο ..ορνιθόρυγχος, το αποδεικνύει....
Και σε λίγο θα το λέτε κι εσείς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1835938
Maintained by Digital Alchemy