ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2008, 23:13:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε johannes
Από τη κατάλαβα όλα αυτά τα έβλεπε μονό η φίλη σου, εσύ δεν είχες κάποια συμμετοχή.

Πιστεύω πως η φίλη σου είχε μια Αστρική εμπειρία και είμαι σίγουρος πως το φως στο δωμάτιο ήταν σαν να είχε πανσέληνο. Ρωτά την και πες μου σε παρακαλώ.

Πολλές φορές τυχαίνει κάποιος να αφυπνιστεί στο Αστρικό και να βλέπει ένα γνώριμο πρόσωπο που πολλές φορές και πίστεψεμε δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Άλλοτε πάλι βλέπουμε όντος αυτόν που είναι αλλά λόγω του ότι δεν έχουμε μεγάλη ας το πούμε ικανότητα σε αυτό το πεδίο τα πράγματα ελαφρός έως και πολύ μπορούν να αλλάξουν όπως στην τρίτη περίπτωση που είπες. Και αυτό πιστεύω πως έγινε.

Μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό το δωμάτιο ή να λείπουν πράγματα ή να υπάρχουν πρόσθετα δωμάτια. Και φυσικά μπορείς να βλέπεις ένα πρόσωπο αλλαγμένο σε διάφορες παραλλαγές.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η συνείδηση δεν είναι ανεπτυγμένη.

Εγώ προσωπικά θεωρώ χάρισμα το να έχεις τέτοιες εμπειρίες, και κάθε βράδι όλοι έχουμε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές εμπειρίες στο Αστρικό.

Τις θυμόμαστε ως όνειρα.

Μάλλον οι πεποιθήσεις που έχει η φίλη σου δεν την αφήνουν να δεχτεί τα πράγματα. Χρειάζεται μια αναθεωρήσει και χρόνο για να ωριμάσει η σκέψη για την εμπειρία που είχε .

Όλα εξάρτιονται από την κατανόηση την οποία έχουμε.


Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2008, 23:17:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε Giorgos13 υπνοβατείς ακόμη;

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2008, 01:03:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Καλημέρα σε όλους σας! Αν και νέο μέλος διαβάζω για πολλά χρόνια το εσωτέρικα -γράφω και σε άλλες ενότητες για άσχετα θέματα- και δηλώνω ότι είμαι ψαγμένος με το θέμα της αστρικής προβολής υπό την έννοια ότι με ενδιαφέρει το οτιδήποτε έχει σχέση με αυτήν!
Πολλές φορές πριν κοιμηθώ αυθυποβάλλομαι ότι "Πρέπει" να ξυπνήσω στο όνειρό μου ή ότι πρέπει να κάνω συνειδητό αστρικό ταξίδι!!Σας λέω ότι αισθάνομαι πολύ τυχερός διότι προχθές είχα τη δεύτερη εμπειρία μου να ξυπνήσω μέσα σε ένα όνειρο και θα ήθελα να σας την διηγηθώ!
Την στιγμή που "ξύπνησα" στο όνειρό μου και κατάλαβα, για να το πω λαϊκά- πως τα είχα 400, βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα σε ένα μηχανάκι, έβλεπα τα μαλλιά του οδηγού, τις λεπτομέρειες από τα ρούχα του, ακόμα και το χρώμα (καφέ) του μπουφάν του. Αμέσως πήρα βαθιά ανάσα και σκέφτηκα..."Εδώ είμαστε" ..ναι είναι πολύ περίεργο , είναι σαν να σε έχουν απαγάγει ας πούμε εξωγήινοι, να σε ναρκώνουν και να ξυπνάς σε έναν άγνωστο κόσμο! Εγώ ξύπνησα ως συνοδηγός..! Επειδή δεν τρόμαξα καθόλου και επειδή ακριβώς ήξερα τι μου συνέβαινε αυτό βοήθησε ώστε να μην ξυπνήσω βίαια και στο να γίνουν αυτά...τα οποία θα σας πω παρακάτω!
Παρατηρούσα το περιβάλλον! Βρισκόμασταν, εγώ και ο οδηγός, στην μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου με πολλά αμάξια...Η μηχανή δεν έτρεχε! Διέκρινα πολύ καθαρά τις αδιάφορες φάτσες των οδηγών και των συνοδηγών, αλλά και πολλοί πεζοί! Η καθαρότητα της συνείδησής μου ήταν τέτοια που εξεπλάγην απίστευτα! Ήταν το δεύτερο ξύπνημά μου σε όνειρο και, σε αντίθεση με τη θολή πρώτη εμπειρία μου, εδώ όλα έμοιαζαν σαν απογευματινός περίπατος στην πόλη! Να σας τονίζω ότι δεν πίνω και δεν καπνίζω τίποτα...πολλοί ίσως να το σκεφτούν!!
Well, Επειδή όπως σας είπα εξεπλάγην με όλο αυτό αποφάσισα για να τεκμηριώσω την άποψή μου ότι ήμουν πράγματι σε έναν άλλο, παράλληλο κόσμο και όχι σε μια φαντασία του μυαλού μου , να κάνω κάτι άμεσα! Σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος για να μάθω την αλήθεια ήταν να γίνω επιθετικός! Προστάζω τον οδηγό να σταματήσει διότι θέλω να κατέβω! Αυτός σταματάει, γυρνάω και βλέπω έναν άγνωστο! Αυτός έδειχνε πως με ήξερε! Πλησιάζω το διπλανό αμάξι - το οποίο δεν έτρεχε πολύ- ανοίγω την πόρτα και κάνω κάτι για πρώτη φορά στην ζωή μου...αλλά σόρυ...έπρεπε να το τσεκάρω! Αρχίζω να χτυπάω τον άγνωστο συνοδηγό! ήθελα να δω τις αντιδράσεις του! περίμενα ότι αν ήταν όνειρο πως δεν αντίδραση θα είχε ή δεν θα αντιδρούσε με λογική...όμως ο τύπος με αντιμετώπισε πολύ νόσμαλ....σαν τρελό και άρχισε να φωνάζει βοήθεια! Το κορυφαίο? Το αμάξι σταμάτησε και ο οδηγός βγήκε για να με αντιμετωπίσει!Συγκινητική αλληλεγγύη! Αυτό το οποίο με σιγούρεψε 1000% ότι ήμουν επισκέπτης σε μια παράλληη διάσταση είναι όταν μαζεύτηκε κόσμος και προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν....να ρωτάνε τι συνέβη ....πολυποίκιλες και φυσιολογικές αντιδράσεις!Ξαφνικά χαστουκίζω με όλη μου την δύναμη έναν τύπο! Πρέπει να είχα το χαμόγελου τρελού...στυλ Τζακ Νίκολσον στην λάμψη! Ο τύπος ανταποδίδει, ένιωσα την πίεση του χεριού του αλλά, ας σημειωθεί αυτό, καθόλου πόνο! Ε μετά από από αυτό ξύπνησα και τσιμπιόμουν...βασικά ήταν κορυφαία εμπειρία για την οποία θα ήθελα να διαβάσω γνώμες....ειδικών και μη! Βασικά αισθάνομαι λιγάκι άσχημα που ήμουν επιθετικός και αναστάτωσα το αστρικό πεδίο αλλά το έκανα για χάρη της Αλήθειας, την οποία , σαν και εσάς, αναζητώ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2008, 08:05:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε Dnike
Πράγματι είχες ένα συνειδητό ονείρεμα, αλλά υπάρχουν ποιο μαλακοί τρόποι για να τσεκάρεις το που βρίσκεσαι. Π.χ να πιάσεις το δάκτυλο του χεριού σου και να το τραβήξεις. Αν το δάκτυλο τεντώσει σαν λάστιχο τότε δεν είσαι στο φυσικό επίπεδο.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κανείς ένα μικρό επιτόπιο αλματάκι με σκοπό να αιωρηθείς. Είδες όταν ξύπνησες τσιμπήθηκες για να δεις αν συνεχίζεις να ονειρεύεσαι.(ευτυχώς που δεν έδειρες κανέναν μέσα στο σπίτι)

Πολη ωραια φίλε Dnike ,αλλά θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι για εμένα όλα αυτά έχουν αξία όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να ξυπνήσει όχι στο Αστρικό επίπεδο αλλά στο φυσικό.

Και τώρα που συζητάμε κοιμόμαστε. Είναι σαν να είμαστε μέσα σε ένα κοσμικό όνειρο. Ποιος κοιμάται; Τι τρόπους έχουμε εδώ για να ξυπνήσουμε;


Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

johannes
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2008, 16:04:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους johannes
Φιλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ σε ευχαριστω για τα φωτα σου.

Η κοπελια ειναι τωρα πισω στη πατριδα της,(Γαλλια)και μου απαντησε οτι δεν ηταν δυνατο το φως,αλλα ελαφρα φωτιζωμενο,οπως ηταν στη πραγματικοτητα το δωματιο.Τι να της προτεινω να κανει,να την πεισω να ασχοληθει;Εγω πολυ θα το'θελα να ειχα τις ...δυνατοτητες της παντος .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2008, 19:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω το μέλος μας "Ένας Υπηρέτης" για τις πολύτιμες γνώσεις του που μοιράζεται μαζι μας ! προβληματίστηκα όμως πολύ εκεί:

Και τώρα που συζητάμε κοιμόμαστε. Είναι σαν να είμαστε μέσα σε ένα κοσμικό όνειρο. Ποιος κοιμάται; Τι τρόπους έχουμε εδώ για να ξυπνήσουμε;

Δηλαδή τώρα ζούμε σε ένα κοσμικό όνειρο? Πως ξυπνάμε? Ο θάνατος είναι το ξύπνημα? Απορίες!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2008, 17:06:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε johannes πιστεύω όπως σου είπα ότι πρέπει να ωριμάσει. Αστο να εξελιχτεί.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2008, 17:10:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Γεια σας

Φιλε Dnike δες αυτά που έχω πει εδώ και τα ξανά λέμε.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=5&TOPIC_ID=9795

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2008, 15:42:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Γεια σας

Φίλε Giorgos13 υπνοβατείς ακόμη;

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Βασικα,δν θα ελεγα πως αυτο που εκανα ηταν υπνοβασεια.

Θυμομουν τις πραξεις μου,θυμομουν επισης σχεδον τα παντα το επομενο
πρωι απλα δν μπορουσα να ελεγξω τις πραξεις μου.Θυμαμαι πως φοβομουν κατι το οποιο δν μπορω ουτε εγω να περιγραψω.Επομενως δν θα ελεγα πως υπνοβατουσα με την αινια οτι περπατουσα στο σπιτι και μιλαγα χωρις μετα να θυμαμαι τπτ.

Πλεον δν υπνοβατω,οχι τα τελευταια 5-6 χρονια.Ουτε καν μιλαω στον υπνο μου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Wizard_1992
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2008, 16:40:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Wizard_1992
Αγαπητα μου παιδια(που λεει ο λογος) ασχολουμαι αρκετο καιρο με τις ικανοτητες του εγκεφαλου και η αστρικη προβολη ειναι μια δυσκολη επικυνδινη και επιπονη διαδικασια για το σωμα εαν δεν ξερεις να την κανεις σωστα, γι'αυτο ολοι οι ''περιεργοι'' που θελετε να το δοκιμασετε να κανετε καποιες ψυχικες ασκησεις ,οπως ο πιο απλος ο διαλογισμος! Παντως εγω προσωπικα δεν θα το συνιστουσα σε ενα πρωταρη , να το επιχειρισει !

Ευχαριστω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2008, 19:10:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Αγαπητα μου παιδια(που λεει ο λογος) ασχολουμαι αρκετο καιρο με τις ικανοτητες του εγκεφαλου και η αστρικη προβολη ειναι μια δυσκολη επικυνδινη και επιπονη διαδικασια για το σωμα εαν δεν ξερεις να την κανεις σωστα, γι'αυτο ολοι οι ''περιεργοι'' που θελετε να το δοκιμασετε να κανετε καποιες ψυχικες ασκησεις ,οπως ο πιο απλος ο διαλογισμος! Παντως εγω προσωπικα δεν θα το συνιστουσα σε ενα πρωταρη , να το επιχειρισει !

Ευχαριστω!

Οπως ξεκινησες κι εσυ φιλε Wizard ετσι νομιζω πρεπει να ξεκινησει
και καθενας ο οποιος ενδιαφερεται να μαθει και οχι να "snobaretai".
Εχεις δικιο ειναι δυσκολο να επιτευχθει αστρικη προβολη αλλα δν σημαινει κατι αυτο......

Φιλικα παντα


Οπως ξεκινησες κι εσυ φιλε Wizard ετσι νομιζω πρεπει να ξεκινησει
και καθενας ο οποιος ενδιαφερεται να μαθει και οχι να "snobaretai".
Εχεις δικιο ειναι δυσκολο να επιτευχθει αστρικη προβολη αλλα δν σημαινει κατι αυτο......

Φιλικα πανταΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 21:08:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
γεαι σας παιδιά είμαι 14 και καινούργιος στο φόρουμ μα ξάρω πάρα πολλά για μεταφυσικά θέματα. θα ήθελα να σας δηιγηθώ την χθεσινή μου εμπειρία. ήξερα για την αστρική προβολή χρόνια πριν την είχα δοκιμάσει μια φορά και είχα νιάσει απέραντη εφορία. Χθές όμως κι ενώ είχα μάθει μια τεχνική αστρικής προβολής ξύπνησα στην νύχτα και αποφάσισα να την δοκιμάσω μα πριν καλά καλά αρχίσω ένιωσα να μουδιαζουν τα πόδια μου και τα αυτιά μου να βουήζουμ τότε πήγα να κουνήχω το χέρι μου για να δω αν έχω υποστεί παράλυση μα όχι αλλά έβλεπα το χέρι με κλειστά μάτια. Τότε φηβήθηκα γύρισα στα πλάγια και κάθε φορά που ερχόμουν στην αρχική θέση συνέβαινε το ίδιο, τελικά γύρισα στα πλάγια και κοιμήθηκα. θα άθελα να σας ρωτήσω κατα τη διάρκεια αστρικής προβολής μπορώ να παρέμβω στον υλικό κόσμο, μπορώ να μπω για λίγο στο σώμα κάποιου άλλου και τέλος κάπου διάβασα ότι με την αστρική προβολή λειτουργούν και ενισχύονται όλες οι ψυχικές δυνάμεις? αυτό αληθεύει?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 21:50:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Γεια σας
Φίλε astralboy καλώς ήρθες.

Αν κατάλαβα είσαι δεκατεσσάρων χρονών;

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 22:03:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φιλε Giorgos13

Πιστεύω πως το να είσαι συνειδητός μέσα στην ημέρα θα σε βοηθήσει.
Τι πιστεύεις πως ειναι να ειναι κανείς συνειδητός;

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 22:35:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Γεια σας

Φιλε Giorgos13

Πιστεύω πως το να είσαι συνειδητός μέσα στην ημέρα θα σε βοηθήσει.
Τι πιστεύεις πως ειναι να ειναι κανείς συνειδητός;

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Καλησπερα,

υποθετω πως εννοεις να ειμαι παρατηρητικος κατα την διαρκεια της μερας.Να παρακολουθω τις πραξεις μου και τις πραξεις των αλλων.
Σε τι ομως θα με βοηθησει? Η υπνοβασεια εχει σταματησει εδω και χρονια αν εννοεις αυτο.

Το προβλημα μου αν θεωρειται προβλημα ειναι ο φοβος μου για το αγνωστο της αστρικης προβολης.Απλα δν ξερω αν πρεπει να "προπονηθω"
ωστε να καταφερω καποια στιγμη να ταξιδεψω λογο των παλιων προβληματων στον υπνο μου.

Ευχαριστω για την συμβουλη ωστοσο........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 22:50:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φιλε Giorgos13


Απο αλλο topik

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Δοκίμασε να πεις στον εαυτό σου ότι από
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ.

Θα δεις ότι μπορεί να διατηρήσεις αυτό τον σκοπό για λίγα λεπτά μετά θα το ξεχνάς. Κάθε φορά που το ξεχνάς δεν είσαι συνειδητός γιατί αν ήσουν συνειδητός δεν θα το ξέχναγες. Από αυτή τη σκοπιά λέω κοιμόμαστε.

Αν μπορείς να είσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο συνειδητός τότε το σώμα μπορεί να κοιμάται το βράδι αλλά η συνείδηση όχι!!


Αν κοιμόμαστε μέσα στην ημέρα τότε θα κοιμόμαστε και στην Αστρική προβολή .Δηλαδή θα δρούμε μηχανικά .

Όταν είμαστε συνειδητοί στο φυσικό επίπεδο τότε θα είμαστε και στο Αστρικό.

Όσο πιο συνειδητοί τόσο πιο ασφαλής και με περισσότερες ικανότητες.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 23:22:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Γεια σας

Φιλε Giorgos13


Απο αλλο topik

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Δοκίμασε να πεις στον εαυτό σου ότι από
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ.

Θα δεις ότι μπορεί να διατηρήσεις αυτό τον σκοπό για λίγα λεπτά μετά θα το ξεχνάς. Κάθε φορά που το ξεχνάς δεν είσαι συνειδητός γιατί αν ήσουν συνειδητός δεν θα το ξέχναγες. Από αυτή τη σκοπιά λέω κοιμόμαστε.

Αν μπορείς να είσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο συνειδητός τότε το σώμα μπορεί να κοιμάται το βράδι αλλά η συνείδηση όχι!!


Αν κοιμόμαστε μέσα στην ημέρα τότε θα κοιμόμαστε και στην Αστρική προβολή .Δηλαδή θα δρούμε μηχανικά .

Όταν είμαστε συνειδητοί στο φυσικό επίπεδο τότε θα είμαστε και στο Αστρικό.

Όσο πιο συνειδητοί τόσο πιο ασφαλής και με περισσότερες ικανότητες.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Απο μια αποψη αυτο το κανω καθε μερα.Οχι για τον λογο που περιγραφεις ομως.
Τα τελευταια 1-2 χρονια εχω αρχισει να κανω αυτο που λες.Δν μου αρεσει ο εαυτος μου απο την αποψη οτι δν εχω το σωμα που θα ηθελα,κοιλιακους,υψος,πλατες.Για αυτον τον λογο ανεπτυξα ενα κομπλεξ θα ελεγα.Στην προσπαθεια μου να φτασω το τελειο,αυτο που θεωρω προτυπο,αρχισα να δεινω σημασια σε αυτα που περιγραφεις.Ο τροπος που περπαταω,ο τροπος που μιλαω στους φιλους μου.Κοιταω στον καθρεφτη το προσωπο μου πλεον απο συνηθεια.Δν θελω τα μαλια μου να ειναι ουτε πολυ μακρια ουτε πολυ κοντα.Κοιταω μηπως ειναι βρομικα τα αυτια μου,κοιταω πως γελαω και γενικα πολλα μικρα και ισως ασυμαντα πραγματα.
Δν ξερω αν εχουν σημασια αυτα που γραφω.Ωστοσο θα ελεγα ακομη πως εχω συνειδηση στα ονειρα μου.Ρωταω και αλλους ανθρωπους και μου λενε πως τα ονειρα τους εχουν μια ροη που δν μπορουν να αλλαξουν.Εγω απο πολυ μικρος θυμαμαι τον εαυτο πολυ συχνα να ελεγχω τις πραξεις μου και να κανω σχεδον οτι θελω.Τα τελευταια παλι χρονια εχω καταφερει να ξυπναω στο ονειρο μου και να αποτρεπω πραγματα απο αναγκη.(δν θελω να αναφερω ποια ειναι αυτη η αναγκη).Πλεον θα ελεγα πως μπορω και σκεφτομαι στα ονειρα μου και η αστρικη προβολη με συναρπαζει ωστοσο με τρομαζει πολυ.
Ισως να μην επιχειρησω να αναπτυξω το συνειδητο ονειρεμα μου σε αστρικη προβολη για αυτον και μονο τον λογο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2008, 07:48:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Γεια σας

Φιλε Giorgos13

Αυτό που φέρνει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ψυχολογική συνχηση που προκαλείτε ανάμεσα σε αυτό που είμαστε σε σχέση με αυτό που θέλουμε να γίνουμε.

Πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι. Εύκολο ακούγεται ,αλλά όταν χρειαζόμαστε την αποδοχή τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Φαίνεται ότι έχεις ικανότητες. Αλλά γιατί θες να έχεις μια Αστρική προβολή; Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2008, 09:56:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου στις παρακάτω ερωτήσεις-κατα τη διάρκεια αστρικής προβολής μπορώ να παρέμβω στον υλικό κόσμο, μπορώ να μπω για λίγο στο σώμα κάποιου άλλου και τέλος κάπου διάβασα ότι με την αστρική προβολή λειτουργούν και ενισχύονται όλες οι ψυχικές δυνάμεις? αυτό αληθεύει?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2008, 17:55:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Γεια σας

Φιλε Giorgos13

Αυτό που φέρνει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ψυχολογική συνχηση που προκαλείτε ανάμεσα σε αυτό που είμαστε σε σχέση με αυτό που θέλουμε να γίνουμε.

Πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι. Εύκολο ακούγεται ,αλλά όταν χρειαζόμαστε την αποδοχή τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Φαίνεται ότι έχεις ικανότητες. Αλλά γιατί θες να έχεις μια Αστρική προβολή; Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Για εμπειρια,για να εξερευνησω κατι καινουργιο.Θα ελεγα πως δν μου αρεσει ο κοσμος,δν μου αρεσει η αδικια,δν μου αρεσουν πολλα πραγματα στην σημερινη κοινωνια.Ισως με τα ταξιδια να αρχισω να βλεπω τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια.Δν ξερω.........

Απο μικρος μου αρεσε το μεταφυσικο,οτιδιποτε που δν ειχε εξηγηση.
Γιαυτο το λογο και ενθουσιαστικα οταν ενας θειος μου μιλησε για τα αστρικα ταξιδια.

Γιαυτο το λογο εξαλλου αποφασησα να μειραστω τις αποψεις μου και μαθω περισσοτερα πραγματα πανω στην Α.Π μεσα απο αυτο το Forum.

G13

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thebest2008
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2008, 22:23:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thebest2008
quote:

παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου στις παρακάτω ερωτήσεις-κατα τη διάρκεια αστρικής προβολής μπορώ να παρέμβω στον υλικό κόσμο, μπορώ να μπω για λίγο στο σώμα κάποιου άλλου και τέλος κάπου διάβασα ότι με την αστρική προβολή λειτουργούν και ενισχύονται όλες οι ψυχικές δυνάμεις? αυτό αληθεύει?το να μπεις στο σώμα κάποιου άλλου έστω και για λίγο το αποκλείω....λένε πως το σώμα ενώνεται με την ψυχή με μια ασημένια χορδή που σπάει όταν πεθαίνουμε....για τα άλλα δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

armonikos
Νέο Μέλος

Cyprus
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2008, 15:52:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους armonikos
Έχω μάθει να λειτουργώ με βάση τη διαίσθηση μου… χθες το βράδυ προσπάθησα να βγω έξω από το σώμα μου, μέσα σε τουλάχιστον 3-4 λεπτά (ΜΟΝΟ) μούδιασε ολόκληρο το σώμα μου σε κλάσματα δευτερολέπτου! Είχα την αίσθηση ότι δεν φορούσα στο σώμα μου και ότι θα έσκαζα ανά πάσα στιγμή, η καρδιά μου είχε τρελαθεί (δίχως να είμαι αγχωμένος)…Δημιούργησα με το μυαλό μου μια προστατευτική ασπίδα γύρο από το σώμα μου…άρχισα να φοβάμαι, τότε είπα στον εαυτό μου να σταματήσει γιατί είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά…

Σας ευχαριστώ που ακούσατε την εμπειρία μου,

--θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και

--κατά πόσο ήμουν στον σωστό δρόμο για να έχω Α.Π. (?)

re525Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Argidon
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2008, 18:05:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Argidon
Γεια σας φιλοι μου. Διαβαζω τα Θεματα στο Esoterica για πανω απο 1 χρονο κ πιστευω πως αν εχω "εξεληχθει" πνευματικα εστω κ ελαχιστα το οφειλω σε εσας συνεπως θα πρεπει να καταθεσω τις αποψεις και τις εμπειριες μου και εγω. Φιλε αρμονικε αυτα ειναι τα βασικα γνωρισματα οποτε εισαι σε καλο δρομο. Πριν προχωρισεις ομως αναλογισου <<Γιατι θελω να αποχωρισω την ψυχη απ το σωμα μου? Τι εχω/θελω να κερδισω? Τι θα προσφερω στον εαυτο μου?>> Και μολις ο εαυτος σου σου αποκαλυψει την απαντηση θα εισαι αλλα και θα νιωθεις ετοιμος να προχωρισεις. Θα σε συμβουλευα να προχωρας πιο αργα. Να υποβαλλεις τον εγκεφαλο σου σε Delta waves να κανεις καποιους οραματισμους και μετα να ξεκινας την προσπαθεια σου. Εγω προσωπκα θα ηθελα να ρωτισω αν οι γνωστες μας αισθησεις εχουν καποια αλλαγη οταν προσπαθουμε να περασουμε στο αστρικο πεδιο. Ξερω οτι μπορεις να ακους διαφορα πραγματα που δεν θα ακουγες φυσιολογικα. Ξερω ακομα οτι Εχεις πιο "καθαρη" οραση. Αλλα πριν λιγο καιρο αισθανθηκα κατι διαφορετικο. Ειχα βαλει στον υπολογιστη το Nirvana box να παιζει. Ειχα χαλαρωσει, ειχα μουδιασει το σωμα μου, κ περιμενα... To Nirvana box στο ενα τεταρτο περιπου αλλαζει τα Herz. Μολις γινεται η αλλαγη νιωθω το σωμα μου να ελαφρυνει μεχρι που δεν το ενιωθα καθολου. Τοτε εννοιωσα σαν να "ξεκολλαω" απο κατι και αρχισα να μυριζω μη φυσιολογικα πραγματα. Σαν να μπορουσα να οσφρυστω συναισθηματα (κουραση, ζεστη, χαρα). Ηταν κατι τοσο πρωτογνωρο που σταματησα την προσπαθεια εκεινο το βραδυ ωστε να μελετησω αυτο που μου συνεβει. Αλλα ειναι δυνατον οι αισθησεις να υποστουν τετοια αλλαγη? Μπορουσα να μυρισω ποσο ζεστη εχει το δωματιο μου. Ηταν εντονες μυρωδιες που δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα αλλα εγω καταλαβαινα τα ερεθισματα που επαιρνα.
Ευχομαι να ερχονται ομορφοι διαλογοι!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/09/2008, 18:30:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Γεια σας φιλοι μου. Διαβαζω τα Θεματα στο Esoterica για πανω απο 1 χρονο κ πιστευω πως αν εχω "εξεληχθει" πνευματικα εστω κ ελαχιστα το οφειλω σε εσας συνεπως θα πρεπει να καταθεσω τις αποψεις και τις εμπειριες μου και εγω. Φιλε αρμονικε αυτα ειναι τα βασικα γνωρισματα οποτε εισαι σε καλο δρομο. Πριν προχωρισεις ομως αναλογισου <<Γιατι θελω να αποχωρισω την ψυχη απ το σωμα μου? Τι εχω/θελω να κερδισω? Τι θα προσφερω στον εαυτο μου?>> Και μολις ο εαυτος σου σου αποκαλυψει την απαντηση θα εισαι αλλα και θα νιωθεις ετοιμος να προχωρισεις. Θα σε συμβουλευα να προχωρας πιο αργα. Να υποβαλλεις τον εγκεφαλο σου σε Delta waves να κανεις καποιους οραματισμους και μετα να ξεκινας την προσπαθεια σου. Εγω προσωπκα θα ηθελα να ρωτισω αν οι γνωστες μας αισθησεις εχουν καποια αλλαγη οταν προσπαθουμε να περασουμε στο αστρικο πεδιο. Ξερω οτι μπορεις να ακους διαφορα πραγματα που δεν θα ακουγες φυσιολογικα. Ξερω ακομα οτι Εχεις πιο "καθαρη" οραση. Αλλα πριν λιγο καιρο αισθανθηκα κατι διαφορετικο. Ειχα βαλει στον υπολογιστη το Nirvana box να παιζει. Ειχα χαλαρωσει, ειχα μουδιασει το σωμα μου, κ περιμενα... To Nirvana box στο ενα τεταρτο περιπου αλλαζει τα Herz. Μολις γινεται η αλλαγη νιωθω το σωμα μου να ελαφρυνει μεχρι που δεν το ενιωθα καθολου. Τοτε εννοιωσα σαν να "ξεκολλαω" απο κατι και αρχισα να μυριζω μη φυσιολογικα πραγματα. Σαν να μπορουσα να οσφρυστω συναισθηματα (κουραση, ζεστη, χαρα). Ηταν κατι τοσο πρωτογνωρο που σταματησα την προσπαθεια εκεινο το βραδυ ωστε να μελετησω αυτο που μου συνεβει. Αλλα ειναι δυνατον οι αισθησεις να υποστουν τετοια αλλαγη? Μπορουσα να μυρισω ποσο ζεστη εχει το δωματιο μου. Ηταν εντονες μυρωδιες που δεν υπαρχουν στην πραγματικοτητα αλλα εγω καταλαβαινα τα ερεθισματα που επαιρνα.
Ευχομαι να ερχονται ομορφοι διαλογοι!

Καλησπερα φιλε Argidon

θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και δν γνωριζω παρα πολυ καλα.Οταν λες delta waves,εννοεις καποιο ειδος προετοιμασιας,σωστα?

Τι ακριβως πρεπει να κανω σε αυτην την προετοιμασια?

Και ακομα,υπαρχει καποιο link η καποιο site που να περιγραφει διαφορα ειδη προετοιμασιας?προτου προσπαθησω να αποχορησω την ψυχη μου απο το σωμα μου........

Ευχαριστω προκαταβολικως

G13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Argidon
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 03:35:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Argidon
Δεν ειναι ακριβως προετοιμασια. Ο εγκεφαλος οπως ξερεις λειτουργει σε διαφορετικες συχνοτητες αναλογα με την κατασταση που βρισκετε. Δηλαδη,

State Frequency range State of mind

Delta 0.5Hz - 4Hz Βαθυς υπνος
Theta 4Hz - 8Hz ελαφρης υπνος (πρωτο σταδιο υπνου)
Alpha 8Hz - 14Hz Χαλαρος αλλα σε εγγρηγορση
Beta 14Hz - 30Hz Σε υψηλη εγγρηγορση και συγκεντρωμενος

Αυτα τα ειναι τα κυματα και η κατασταση του εγκεφαλου που αναλογει στο καθενα. Για να πετυχουμε εξοσωματικη εμπειρια πρεπει πρωτα το σωμα μας να κοιμηθει. Αρα πρεπει να πρεπει να συγχρονισουμε τον εγκεφαλο μας σε κυματα Δελτα. Αυτο μπορει να επιτευθει ειτε χαλαρωνοντας το σωμα ενω συγκεντρωνομαστε σε κατι ειτε με προγραμματα που λεγονται Brainwave Generator. Αν ψαξεις στο Google θα βρεις για download. Εμενα με βοηθησαν αρκετα. Δεν χρειαζεται καποια ειδικη προετοιμασια. Καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια προσευχη (δεν ξερω τον λογο αλλα βοηθαει σε μια υγειη OBE), να διαβαζεις περι αστρικης προβολης πριν ξαπλωσεις ωστε να το εχεις στο μυαλο σου κ να το επιτυχεις πιο ευκολα, να μην εχεις πιει, να μην εχεις φαει βαρια κ να εχει ως ενα βαθμο σκοταδι. Ολα αυτα δεν ειναι υποχρεωτικα παρα μονο βοηθητικα. Δεν εχω καποιο Link ετοιμο να σου δωσω αλλα αν διαβασεις ολοκληρο το θεμα θα βρεις επαρκεις πληροφοριες. Ολα οσα προανεφερα ειναι προεργασια. Απο την στιγμη που αρχιζεις την προσπαθεια υπαρχει αλλη θεωρια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 15:25:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
quote:

Δεν ειναι ακριβως προετοιμασια. Ο εγκεφαλος οπως ξερεις λειτουργει σε διαφορετικες συχνοτητες αναλογα με την κατασταση που βρισκετε. Δηλαδη,

State Frequency range State of mind

Delta 0.5Hz - 4Hz Βαθυς υπνος
Theta 4Hz - 8Hz ελαφρης υπνος (πρωτο σταδιο υπνου)
Alpha 8Hz - 14Hz Χαλαρος αλλα σε εγγρηγορση
Beta 14Hz - 30Hz Σε υψηλη εγγρηγορση και συγκεντρωμενος

Αυτα τα ειναι τα κυματα και η κατασταση του εγκεφαλου που αναλογει στο καθενα. Για να πετυχουμε εξοσωματικη εμπειρια πρεπει πρωτα το σωμα μας να κοιμηθει. Αρα πρεπει να πρεπει να συγχρονισουμε τον εγκεφαλο μας σε κυματα Δελτα. Αυτο μπορει να επιτευθει ειτε χαλαρωνοντας το σωμα ενω συγκεντρωνομαστε σε κατι ειτε με προγραμματα που λεγονται Brainwave Generator. Αν ψαξεις στο Google θα βρεις για download. Εμενα με βοηθησαν αρκετα. Δεν χρειαζεται καποια ειδικη προετοιμασια. Καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια προσευχη (δεν ξερω τον λογο αλλα βοηθαει σε μια υγειη OBE), να διαβαζεις περι αστρικης προβολης πριν ξαπλωσεις ωστε να το εχεις στο μυαλο σου κ να το επιτυχεις πιο ευκολα, να μην εχεις πιει, να μην εχεις φαει βαρια κ να εχει ως ενα βαθμο σκοταδι. Ολα αυτα δεν ειναι υποχρεωτικα παρα μονο βοηθητικα. Δεν εχω καποιο Link ετοιμο να σου δωσω αλλα αν διαβασεις ολοκληρο το θεμα θα βρεις επαρκεις πληροφοριες. Ολα οσα προανεφερα ειναι προεργασια. Απο την στιγμη που αρχιζεις την προσπαθεια υπαρχει αλλη θεωρια.


Ευχαριστω πολυ φιλε Argidon,

ελπιζω να με βοηθησουν οι συμβουλες σου.Αυτον τον καιρο προσπαθω περισσοτερο να ειμαι συνειδητος στα ονειρα μου-αν και τα εχω καταφερει σε αυτο,"προπονουμαι" ακομη περισσοτερο- και οχι να επιτυχω Α.Π λογω του οτι εχω ακουσει για πολλους κινδυνους και δν νιωθω ετοιμος να προσπαθησω ακομα.

Ευχαριστω ξανα.

G13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Argidon
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 18:29:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Argidon
Εγω φιλε μου θα ελεγα οτι οι μονοι κινδυνοι που μπορει να συναντισεις ειναι οι φοβοι και τα εμποδια που θα σου βαλει η ψυχη σου. Χωρις να ειμαι ειδικος βεβαια. Κατι που βοηθησε παρα πολυ εμενα στο να γινομαι ολο και πιο συνειδητος στον υπνο μου ηταν να γραφω νυχτολογιο. Δηλαδη να σημειωνω τα ονειρα μου, με σκοπο ειτε να τα χρησιμοποπιησω για Lucid dreaming ειτε για να προσπαθω να βαζω το μυαλο μου να θυμαται περιστατηκα της προηγουμενης νυχτας. Εχει αναφερθει αυτη η μεθοδος σε αυτο το μερος της αστρικης προβολης σε προηγουμενες σελιδες. Αν δεν νιωθεις ετοιμος να θυμασαι 2 πραγματα. 1ον οταν εισαι ετοιμος η ψυχη σου θα σου το δειξει και θα το αισθανθεις και 2ον για ολα υπαρχει μια αρχη :)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 19:51:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
Θα ηθελα να αναφερθω και σε κατι αλλο.Προσπαθω αυτες τις μερες να συλλεξω οσες περισσοτερες πληροφοριες γινεται πανω στο θεμα.Ετσι,επισκευθηκα ενα site που μιλαγε για την Α.Π και πουλαγε καποια προιντα.Δν μου αρεσε που καπιοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν αυτην την εμπειρια,ισως να ειμαι υπερβολικος.

Αν δν υπαρχει προβλημα μπορω να βαλω ενα link για αυτο το site.

Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω κατι ακομα φιλε Argidon αν θελεις.Σε ενα προηγουμενο post σου,εγραφες ... "απο την στιγμη που θα αρχισεις,μετα υπαρχει αλλη θεωρια".Τι εννοεις ακριβως.

Και τελος,κατεβασα το brainwave generator και αν καταλαβα σωστα θα βοηθουσε να βαλω να ακουγεται ενας ηχος απο 0,5 - 5 Herz ενω προσπαθω να επιτυχω Α.Π.

G13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Argidon
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2008, 01:11:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Argidon
Ναι αυτο ειναι το σωστο. Σε βοηθησε καθολου? Δεν εισαι καθολου υπερβολικος φιλε μου. Η εμπορευματοποιηση μιας τετοιας εμπειριας εκτος του οτι ανηθικο καταστρεφει κ την ιδια την εμπειρια. Ειναι δυνατον να πουλας σε εναν ανθρωπο το δικαιωμα να ειναι ελευθερος?
Λοιπον ειπα οτι ισχυει αλλη θεωρια γιατι απ την στιγμη που τελειωνεις την προδιεργασια πρεπει να ακολουθησεις αλλο προγραμμα. Δηλαδη, να προσπαθεις να φερεις στα αυτια σου το βουητο να προκαλεσεις δονησεις και τα λοιπα. Αν δεν εχεις χρονο να διαβασεις τα προηγουμενα μερη μπορω να σου παραθεσω την μεθοδο που ακολουθω εγω αν και μεχρι τωρα (μισο χρονο με περιπου μια προσπαθεια την βδομαδα) δεν μου εχει χαρισει καποια ιδιαιτερα αποτελεσματα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Giorgos13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2008, 12:47:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Giorgos13
Φιλε Argidon,

Αν δν σε πειραζει,ναι,θα ηθελα να μου πεις.

Οτι πληροφορια συλλεξω θα μου ειναι σιγουρα χρησιμη.

G13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy