ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 15
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 01:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καληνυχτα Εαρινε.
Ευθυγραμμισου και προσεχε τα αστρικα ταξιδια...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 11:21:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι λέξεις “μάγος” και “δαίμονας” αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά που ακόμη και από το όνομά τους είναι φανερό πως δεν είναι ανθρώπινα και προσωπικά , αλλά μυθολογικά .

Ο μάγος και ο δαίμονας είναι μυθολογικές μορφές που εκφράζουν το άγνωστο , το "απάνθρωπο" συναίσθημα που κυρίεψε τον άρρωστο άνθρωπο .

Αυτές οι ιδιότητες δείχνουν πάντα ότι τα περιεχόμενα του προσωπικού ή συλλογικού ασυνείδητου προβάλλονται σε κάποιο εξωτερικό αντικείμενο .

Οι προσωπικές αναμνήσεις δεν μπορούν να δικαιολογήσουν "δαίμονες" ή "κακούς μάγους" , παρόλο που όλοι ακούσαμε ή διαβάσαμε για τέτοια πράγματα .

Έχουμε ακούσει όλοι για κροταλίες , αλλά δεν αποκαλούμε κροταλία μια σαύρα ή ένα σκουλήκι μόνο και μόνο επειδή μας τρόμαξε το θρόισμά τους .

Κατά τον ίδιο τρόπο , δεν αποκαλούμε κάποιον δαίμονα , εκτός αν πραγματικά ασκεί κάποια δαιμονική επίδραση πάνω μας .

Αλλά αν αυτή η επίδραση είναι πραγματικά μέρος του προσωπικού του χαρακτήρα , θα φαινόταν σε όλες του τις εκδηλώσεις και τότε ο άνθρωπος αυτός θα ήταν πραγματικά δαίμονας , ένα είδος λυκάνθρωπου .

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο χώρο της μυθολογίας , δηλαδή της συλλογικής και όχι της ατομικής ψυχής .

Στο βαθμό που συμμετέχουμε μέσα από το ασυνείδητό μας στην ιστορική συλλογική ψυχή , ζούμε φυσικά και ασυνείδητα σε έναν κόσμο λυκάνθρωπων , δαιμόνων , μάγων , κ.τ.λ. , γιατί όλα αυτά έχουν φορτιστεί με πολύ έντονα συναισθήματα από αρχαιότερες εποχές .

Κατά τον ίδιο τρόπο , συμμετέχουμε σε θεούς και διαβόλους , σωτήρες και εγκληματίες . Είναι όμως παράλογο να αποδίδουμε αυτές τις δυνατότητες του ασυνείδητου στον εαυτό μας .

Επομένως χρειάζεται να χαράξουμε μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις προσωπικές και τις απρόσωπες ιδιότητες της ψυχής .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 12:10:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν θέλω να αρνηθώ ότι τα περιεχόμενα του συλλογικού ασυνείδητου παρουσιάζουν μια εξαιρετικά δυναμική ύπαρξη , αλλά να τονίσω ότι , σαν περιεχόμενα της συλλογικής ψυχής , είναι διαφορετικά και αντίθετα από την ατομική ψυχή .

Βέβαια , οι απλοϊκοί άνθρωποι (αλλά κυρίως οι ηλίθιοι, δηλ. οι διανοητικά καθυστερημένοι) δεν έχουν διαχωρίσει ποτέ αυτά τα πράγματα από την ατομική τους συνειδητότητα , γιατί οι θεοί και οι δαίμονες δεν θεωρούνται ψυχικές προβολές και επομένως περιεχόμενα του ασυνείδητου , αλλά φανερές και αυταπόδεικτες πραγματικότητες .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 12:29:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξαναδιάβασε το μήνυμά μου σιγά-σιγά και προσεκτικά, γιατι δεν κατάλαβες τίποτα ...

Στην αρχή θα σε δυσκολέψει, αλλά μετά θα ...το καταλάβεις...

"Δεν θέλω να αρνηθώ ότι τα περιεχόμενα του συλλογικού ασυνείδητου παρουσιάζουν μια εξαιρετικά δυναμική ύπαρξη , αλλά να τονίσω ότι , σαν περιεχόμενα της συλλογικής ψυχής , είναι διαφορετικά και αντίθετα από την ατομική ψυχή .

Βέβαια , οι απλοϊκοί άνθρωποι (αλλά κυρίως οι ηλίθιοι, δηλ. οι διανοητικά καθυστερημένοι) δεν έχουν διαχωρίσει ποτέ αυτά τα πράγματα από την ατομική τους συνειδητότητα , γιατί οι θεοί και οι δαίμονες δεν θεωρούνται ψυχικές προβολές και επομένως περιεχόμενα του ασυνείδητου , αλλά φανερές και αυταπόδεικτες πραγματικότητες" .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 12:50:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν φταίω εγώ που σου απαντάω (όρεξη έχω να ασχολούμαι μαζί σου ...), αλλά επειδή με ρώτησες για τον Εμπεδοκλή, θέλω να σε ενημερώσω ότι, πριν από τρία περίπου χρόνια, σε ένα topic που αφορούσε τη Μεταφυσική είχα αναφερθεί αναλυτικά σε όλους τους προσωκρατικούς φιλοσόφους. Μετάξύ αυτών ήταν και ο Εμπεδοκλής . Αν θες ψάξε να το βρεις, μπας και ανοίξεις τα μάτια σου ...

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 13:42:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε χαμένο κορμί. Είσαι μέγας ηλίθιος !!

Μην ξαναπαντήσεις, τομάρι!

Θα βρεις το μπελά σου, άσχημα.

Καλά, δε το καταλαβαίνεις ::::

Σε χρησιμοποιούν, βλάκα !!!

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 14:24:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ σε προειδοποίησα ...

Ότι και να συμβεί δεν φέρω καμία ευθύνη ...

Παρόλα αυτά θα σου πω μερικά πράγματα ακόμη:

Μόνο την εποχή του διαφωτισμού ανακάλυψαν οι άνθρωποι ότι οι θεοί δεν υπάρχουν πραγματικά , αλλά ότι είναι απλές προβολές .

Έτσι απέρριψαν τους θεούς .

Όμως , η αντίστοιχη ψυχολογική λειτουργία δεν απορρίφθηκε .

Πέρασε στο ασυνείδητο και στη συνέχεια οι άνθρωποι δηλητηριάζονταν από το περίσσευμα της λίμπιντο που καταναλωνόταν κάποτε στη λατρεία των θεϊκών εικόνων .

Η υποβάθμιση και η απώθηση μιας τόσο ισχυρής λειτουργίας , όπως η θρησκευτική , έχει φυσικά σοβαρές συνέπειες για την ψυχολογία του ατόμου .

Το ασυνείδητο ενισχύεται υπερβολικά από την εισροή της λίμπιντο και , μέσα από τα αρχαϊκά συλλογικά του περιεχόμενα , ασκεί μια ισχυρή επίδραση πάνω στο συνειδητό νου.

Όπως γνωρίζουμε , η περίοδος του Διαφωτισμού έκλεισε με τις θηριωδίες της Γαλλικής Επανάστασης .

Στη σημερινή εποχή παρατηρούμε για άλλη μια φορά την εξέγερση των ασυνείδητων καταστροφικών δυνάμεων της συλλογικής ψυχής .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 15:04:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ειλικρινά με εκπλήσσει η οξυδέρκειά σου !!!

Μην υποτιμάς, τόσο πολύ τη μόρφωση που έχουν άλλοι !!!

Δεν είναι πανάκεια η "μόρφωση του πεζοδρομίου" που οι πολλοί σαν κι εσένα έχουν θεοποιήσει ...

Σκέψου μπας και δε ξέρεις τι σου γίνεται ...

Και δεν υπάρχει για τη βαριά σου αρρώστια γιατριά ...

Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι τόσο δαιμονική η πανεπιστημιακή και η μεταπτυχιακή μόρφωση !!!

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 15:13:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αιθέρας (ουσία)
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδειαΜετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Για άλλες χρήσεις, δείτε: αιθέρας (αποσαφήνιση).Αιθέρας σύμφωνα με την αρχαία και την μεσαιωνική αντίληψη ήταν το υλικό που γέμιζε τον χώρο του σύμπαντος γύρω από την γήινη σφαίρα. Στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε η ιδέα του αιθέρα για να εξηγηθούν φαινόμενα διάδοσης του φωτός ιδέα που απορρίφθηκε μετά το πείραμα των Μάικελσον και Μόρλεϋ. Το πείραμα αυτό απέδειξε ότι ο αιθέρας είναι ακίνητος ως προς τη γη, το οποίο σημαίνει ότι η γη είναι ακίνητη σε όλο το σύμπαν και επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι το φως δεν είναι (μόνο) κύμα. Έτσι, δεν πιστεύεται πλέον ότι υπάρχει ο αιθέρας. Παρόλαυτά η ιδέα της ύπαρξης του αιθέρα ήταν αποδεχτή μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες, ενώ την ιδέα της ύπαρξής του εισήγαγαν οι αρχαίοι Έλληνες, ως το πέμπτο στοιχείο τη πεμπτουσία.

Το Βικιλεξικό έχει λήμμα που έχει σχέση με το άρθρο:
πεμπτουσία[Επεξεργασία] Αρχαίες θεωρίες για τον αιθέρα
Ο αιθέρας ήταν το πέμπτο στοιχείο, μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, από τα οποία ήταν φτιαγμένος ο κόσμος. Ενώ τα προηγούμενα στοιχεία δομούσαν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας πίστευαν ότι δομούσε τον ουρανό, τους πλανήτες, τα άστρα και γενικά τον υπόλοιπο κόσμο. Ο αιθέρας πίστευαν ότι είχε το σχήμα του κανονικού δωδεκάεδρου, γιατί ήταν το μοναδικό κανονικό στερεό του οποίου το ανάπτυγμα δεν αναλυόταν σε ορθογώνια ή ισοσκελή τρίγωνα. Έτσι, του απέδιδαν ξεχωριστές ιδιότητες, αφού ο κόσμος τον οποίο δομούσε ήταν ιδανικός και η κατοικία των θεών. Η ιδέα αυτή για τον αιθέρα διατηρήθηκε και στο Μεσαίωνα με την Αλχημεία.

[Επεξεργασία] Νεότερες θεωρίες
Μόλις ανακάλυψαν μέσω αστρονομικών παρατηρήσεων ότι το φως χρειάζεται κάποιο χρόνο, για να ταξιδέψει οι επιστήμονες αναρωτήθηκαν για τη φύση του φωτός. Επειδή το φως είχε κυματικές ιδιότητες, δηλαδή συμπεριφερόταν σαν κύμα συμπέραναν ότι ήταν κύμα. Το επόμενο ερώτημα ήταν πού μεταδιδόταν αυτό το κύμα. Επειδή δεν υπήρχε κάποιο απτό υλικό που να το μεταδίδει αποφάσισαν να το ονομάσουν αιθέρα. Παρόλαυτα, ο Νεύτωνας υποστήριζε ότι οι κυματικές ιδιότητες του φωτός δεν απεδίκνυαν ότι υπήρχε αιθέρας.

Μετά την ανακάλυψη του ηλεκτρομαγνητικού κύματος οι επιστήμονες το ταύτισαν με το φως. Σύντομα ανακαλύφθηκε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ήταν εγκάρσια, και επειδή τα εγκάρσια κύματα διαδίδονται στα στερεά συμπαίραναν ότι ο αιθέρας ήταν στερεό. Αυτό οδήγησε σε διάφορες κοσμολογικές θεωρίες που ταύτιζαν το σύμπαν με τον αιθέρα και ερμήνευαν την ύλη ως δίνες του αιθέρα, όπως συμβαίνει σε σύγρονες ερμηνείες της γενικής θεωρίας της σχετικότητας, όπου αντί για αιθέρα θεωρούν το χωρόχρονο.

[Επεξεργασία] Το πείραμα Μίκελσον-Μόρλεϋ
Οι Μίκελσον και Μόρλεϋ επιρεασμένοι από αυτές τις θεωρίες αποφάσισαν να μετρήσουν την ταχύτητα του φωτός μετρώντας ουσιαστικά την ταχύτητα του αιθέρα ως προς τη γη ή για την ακρίβεια ως προς τη διάταξη του πειράματος. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο αιθέρας ήταν ακίνητος ως προς τη γη. Η πιο πειστική θεωρία για την ερμηνεία του φαινομένου ήταν ότι δεν υπήρχε αιθέρας. Η αποτυχία του αιθέρα ενέπνευσε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν τη σταθερότητα της ταχύτητας του φωτός της οποίας το αποτέλεσμα ήταν η εμφάνιση της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας.


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82_(%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1)

Kαλημέρα φίλε Μίλτο...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 05/03/2011 15:15:13

Edited by - Εαρινός on 05/03/2011 15:16:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 15:18:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ειλικρινά με εκπλήσσει η οξυδέρκειά σου !!!

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά


Ρε σύ Μίλτο , τελικά υπάρχει και "Αστραπόνιο" και "Αγγελόνιο"...κάτι μου λέει ότι υπάρχει , γνωρίζεις κάτι περί αυτού ???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 05/03/2011 15:19:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 19:36:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διαλογισμός...
Υψηλή μορφή επαφής με τον Θεό μέσα μας
Ή
Απλώς μια μέθοδος χαλάρωσης..???

Αναρρωτιέται ο θεματοθέτης...

Αναρρωτιέμαι και γώ με απλό τρόπο σκέψης...άραγε , μόνο αυτές οι δυό περιπτώσεις υπάρχουν δηλ ή επικοινωνώ με το θείο ή απλά χαλαρώνω..???

Πρόκειται απλά για μια τεχνική ή για μια θεματική - ουσιαστική αλλαγή της νοητικής στάσης ενός ανθρώπου???

Και αν δεν μπορέσει ένας άνθρωπος να ξεπεράσει και να διεμβολήσει το ίδιο του το είναι και να μπορέσει να γίνει μια νοητική μετάθεσή του , άραγε μπορεί να συντελλεσθεί ο αναφερόμενος ως διαλογισμός???

Αναρρωτιέμαι επίσης , αν ως άνθρωπος δεν βελτιωθεί...δεν μπορέσει να επικοινωνήσει πρωτίστως με τον εαυτό του και μετέπειτα με όλους τους συνανθρώπους του , επιφέροντας εντός του μια εσωτερική ηρεμία και πληρότητα με την απεξάρτησή του απο εγγενή δεσμά και "συναισθηματικές αβαρίες" , τότε τι είδους επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί με τον Θεό , όταν το ίδιο το άτομο δεν είναι καν σε θέση να επικοινωνήσει με τον εαυτό του αλλα και με το περιβάλλον του..???

Δεν συνυφαίνεται αυτό απο τις καθημερινές απλές κινήσεις και συμπεριφορές του κα΄θε ανθρώπου???

Και μπορεί να ισχυρισθεί ο οποιοσδήποτε , ότι διαλογίζεται και παρ'ολ'αυτά να βρίσκεται καθημερινά σε μια ατέρμονη διαδικασία αντιπαλότητας με τον εαυτό του και με τους συνανθρώπους του???

Και μπορεί να επιτευθεί ο οποισδήποτε διαλογισμός , αν και εφόσον δεν μπορέσουμε να έχουμε αυτογνωσία και ανάπτυξη του χαρακτήρα μας αλλα και όλων των πλευρών του..???

Προσωπικά δεν θα έβρισκα καμμιά "γοητεία" στο να χαλαρώνω...προτιμώ να είμαι χαλαρός....και δεν θα έβρισκα καμμιά γοητεία στο να έρθω σε επαφή με τον Θεό αλλα να αισθάνομαι το θεϊκό εντός μου...αλλα πρωτίστως θα ήθελα να μπορώ να επικοινωνώ με το περιβάλλον μου , με το οποίο υποτίθεται ότι διαρκώς βρίσκομαι σε μια διαρκή και καθημερινή επαφή...

Ο διαλογισμός είναι μια κατάσταση υπέρβασης του είναι μας , με την έννοια της προσωπικής βελτίωσης και καλλιέργειας και όχι υπερβατικών επιδιώξεων και σκεψεων , με επαφές εξωκοσμικές και συμπαντικές...

Αυτές είναι οι απόψεις μου και ριζικά έτερες με αυτές των Θρησκειών και των απανταχού ευρισκομένων γκουρού...και κεί έχω τις όποιες διαφορές μου , με φίλους που μιλούν περί εσωτερισμού και σκέπτονται άλλα πράματα...και το ή τα κλειδιά για να προσεγγίσουμε και άλλα "μέρη" του εγκεφάλου μας , βρίσκονται στα χέρια μας ... αρκεί να το αντιληφθούμε και να κάνουμε σωστή χρήση τους..!!!

Κλειδιά υπάρχουν για πολλά κρυφά δωμάτια , δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα ανοίξουμε όλα...και κυρίως το κρυφό δωμάτιο με το κουτί της Πανδώρας...!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 20:14:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και να διαλογισθεί ποιός???
Υπάρχει μια ενιαία και αρραγής μονάδα στην οποία θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε άραγε???
Γεμίσαμε τόσες σελίδες με καταθεσεις και τουλάχιστον ορίσαμε κάποια κοινα σημεία ... κοινώς αποδεκτά , ενα εκ των οποίων είναι το ασυνείδητο..
Ή έτσι ή αλλοιώς ή και όπως και να το θέσουμε , το τελικό συμπέρασμα απ'ολους μας είναι ο "διχασμός του εγώ".
Κάτι που ευθέως παραπέμπει στην υποκειμενικότητα του συνειδητού μας μέρους και το οποίο αρθρώνει ή μάλλον προσπαθεί να αρθρώσει την ομιλία του ασυνειδήτου , του οποίου την ουσία και τα περιεχόμενα αγνοεί...κατα τ'αλλα το υποκειμενικό και "ελλειπές συνειδητό" που αδυνατεί να επικοινωνήσει με τον πρωτογενή πομπό του και εντολέα του , αναζητάει την υπέρβαση απο το είναι του...

Λίγο κωμικοτραγικό το όλο σενάριο , μου φαντάζει...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Κηφεύς
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3548 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 20:27:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κηφεύς  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ρε σύ Μίλτο , τελικά υπάρχει και "Αστραπόνιο" και "Αγγελόνιο"...κάτι μου λέει ότι υπάρχει , γνωρίζεις κάτι περί αυτού ???

Φίλε Εαρινέ, αυτό ψάχνω τώρα,αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ...

Βλέπεις, το μεσημέρι ήρθαν τα παιδιά μου από την Αθήνα και αναγκάστηκα να παρατήσω τον υπολογιστή και να ασχοληθώ μαζί τους. Αν δεν τα πούμε μέχρι το βράδυ τότε τα λέμε αύριο το πρωί ...

Καλά να περάσετε ΟΛΟΙ !

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 20:41:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλώς τα δέχθηκες φίλε μου και το καλύτερο φόρουμ επικοινωνίας βρίσκεται 'κει...στην καρδιά τους και στην καρδιά σου , κάτι που μόνο ένας γονιός αντιλαμβάνεται...μια ματιά αρκεί και ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου και μπροστά τους...τα λόγια είναι περιττά εκεί φίλε μου...να περάσετε όμορφα και τα χαιρετίσματά μου παρ'ολο που δεν τα γνωρίζω..."γνωρίζω" όμως τον πατέρα τους..!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:05:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στον κενό το λόγο , το υποκείμενο αλλοτριώνεται απο την επιθυμία του ..
Στον κενό λόγο "Το υποκείμενο μοιάζει να μιλά ματαίως για κάποιον που ... δεν μπορεί ποτέ να γίνει ένα με την ανάληψη της επιθυμίας του"

Πέραν κάθε αμφιβολλίας , υπάρχει και ορίζεται η ενεργός και παντού παρούσα , "ορμή του Θανάτου"..μια ορμή καταστατικά δηλωμένη που ορίζει την παραίτηση απο την ζωή...ή την αδυναμία του υποκειμένου να επιδράσει και να επιχειρήσει στην ζωή...και αυτό αποτελεί την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητά του και όντως έτσι είναι!

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για έναν " διαλογισμό"...που συνθλίβει μέρα με την μέρα τον εδραζόμενο σε αυτήν την ψυχολογική θέση!!!

Κάθε ορμή είναι οιωνεί ορμή θανάτου αλλα και ζωής...καθότι κάθε ορμή επιδιώκει την ίδια της την εξαφάνιση...αλλα εμπεριέχει και ένα απροϋπόθετο αίτημα για αγάπη...ίσως και βοήθεια..!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:24:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Τωρα που υπαρχει επιτελους θεμα εδω μεσα(ασχετα με την προσπαθεια του πιο πανω να το καταστρεψει με τις βλακειες του, οπως κανει παντα), να πω και ενα τελευταιο και αμα θελετε σβηστε το παλι, περα απο τον ταντρισμο και ολα τα αλλα που πρεπει να φτασεις και σε καποιο επιπεδο
κατανοησης για να τα ασκησεις, η απλουστερη και η πιο αποτελεσματικη μορφη μαγειας ειναι η προσευχη, η αυτοταπεινωση και η ειλικρινης μετανοια, οι περισσοτεροι "γκουρου" αμα πανε στο αγιο ορος θα παθουν την πλακα τους, οπως εχει γινει αρκετες φορες.

Φυσικα η προσευχη δεν εχει θεση σε ενα φορουμ εσωτερισμου(λεμε τωρα), αλλα λογω του οτι εισαστε κομπλεξικοι με το εθνος σας κλπ, να σας δωσω και μια προσευχη προς τον θεο, που θελει και δεν θελει να λεγεται
Διας, φτανει να το καταλαβετε οτι ο θεος ειναι ενας.

Ουράνιε πατέρα πολυώνημε παντοκράτωρα,
που τα πάντα απο εσένα προέρχονται και τα πάντα σε σένα θα καταλήξουν.

Εγώ η ανάξια και ταπεινομένη ψυχή, ζητώ συγχώρεση που αμφέβαλα έστω
για μια στιγμή την παντοδυναμία σου.

Σε παρακαλώ γονατιστός πετέρα ουράνιε, να μου δώσεις την δύναμη
να πολεμήσω το κακό που βρίσκεται μέσα και έξω απο εμένα.

Κεραύνιε πατέρα καθάρσιε, υποτάσσω το εγώ και το θέλημα μου
στην υπηρεσία σου.

Αμήν, έτσι ας γίνει.


Η προσευχή είναι ένας πιό light διαλογισμός στην ουσία.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:29:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κοίτα,στον διαλογισμό αυτό που κάνεις είναι να κατευθύνεις την ενεργεια της συνείδησης σε κάποιο σημείο με σκοπό διάφορα πράγματα που θέλεις.Η προσευχή διαφέρει επειδή χρησημοποιείς λέξεις.

Ο διαλογισμός είναι ανώτερος, επειδή σε κάποιο στάδιο του αφήνεις τις εντυπώσεις που έχεις για το αντικείμενο και τότε είναι που έρχεσαι σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου.

Edited by - alex22 on 05/03/2011 22:38:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:46:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι,πολύ σωστά.

Η φόρτιση των μαντρας εξαρτάται απο το πόσοι πολλοί το προφέρουν ή τα έχουν προφέρει ανα τους καιρούς.οι λέξεις είναι ήχος και ο ήχος δόνηση,άρα όσο πιό πολύ επαναλαμβάνεται αυτή η δόνηση, τόσο περισσότερο ισχυροποιείται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:49:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αρρώστια έχει πάντα τους μηχανισμούς επιβίωσής και συντήρησής της και η ανημπόρια , την λύτρωση απο τα συναισθήματα ενοχής...την προσευχή!!!

Ότι καταπαραϋνει τα συμπτώματα , καλοδεχούμενο..!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:50:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Βασικα εχω ασχοληθει με την Ρατζα Γιογκα που διδασκει την Ζευξη με την υπερσυνειδηση και ειναι πιο συμβατη με τους δυτικους, αλλα τελικα ολα σχετικα ειναι. Ο διαλογισμος στην Καμπαλα, ειναι οτι ανωτερο υπαρχει σε αυτο το θεμα. Εκει που η Γιογκα συνηθως διδασκει πειθαρχεια και απαγορευει το αλκοολ κλπ, η ενασχοληση με την Καμπαλα μπορει να σου προκαλεσει τοσο ισχυρους κραδασμους, που το αλκοολ να επιβαλλετε. Καποιος γνωστος δασκαλος της Καμπαλα το ειχε πει κιολας αυτο, αλλα δεν τον θυμαμαι τωρα.

Αυτός ο δρόμος είναι ο πιό δύσκολος απο όλους.

Edited by - alex22 on 05/03/2011 22:50:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2011, 22:54:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ενασχοληση με την Καμπαλα μπορει να σου προκαλεσει τοσο ισχυρους κραδασμους, που το αλκοολ να επιβαλλετε.

Αυτοί οι κραδασμοί αυξάνονται με τα χρόνια,το σώμα συνηθίζει σταδιακά.

Σε καλυνυχτίζω γιατί κάποια δεν με αφήνει σε ησυχία εδω πέρα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 16:47:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν δεν σας αρέσει Άλεξ ή δεν σας βολεύει η διαφορετική άποψη , έχετε επιλογή...ωστόσο πράματα όπως κραδασμούς κλπ...ξέρεις εσύ και ορισμένοι άλλοι- που καμμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν -σείς είστε ο καθρέπτης της πραγματικότητας- καλό είναι να τα κρατάτε για τον εαυτό σας και να κουνιέσθε όσο σας αρέσει...
Εσένα προσωπικα στα έχω ξαναπεί και πάντα πίσω απο την ουρίτσα κάποιου κρύβεσαι για να εμφανισθείς και να πείς τα περίφημα που λές , περί τσάκα-τσούκα...κάτι που τους Ινδούς δεν τους βοήθησε τελικά και τόσο πολύ , ασφαλώς αυξάνονται και πληθύνονται-το ίδιο και οι Άραβες όμως-...οπότε καλά τσάκρα και σε σένα και καλούς απογόνους και οργασμούς εκ του μακρόθεν , δεν χρειάζεται κατα την κοσμοθεωρία σας να έρχεσθε σε επαφή αναγκαστικά , το γνωρίζεις αυτό....εμείς είμαστε πιο οπισθοδρομικοί και έχουμε ανάγκη την επαφή...

Αν θέλεις άλλη φορά να απευθυνθείς σε μένα να το κάνεις ευθέως και άσε τα "ξέρεις εσύ"...σου αναγνωρίζω πάντως ότι τελειώνεις με χαμογελάκι...

Καλές δονήσεις!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 18:08:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Καλές δονήσεις!!!

Ευχαριστώ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 18:15:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν δεν σας αρέσει Άλεξ ή δεν σας βολεύει η διαφορετική άποψη , έχετε επιλογή...ωστόσο πράματα όπως κραδασμούς κλπ...ξέρεις εσύ και ορισμένοι άλλοι- που καμμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν -σείς είστε ο καθρέπτης της πραγματικότητας- καλό είναι να τα κρατάτε για τον εαυτό σας και να κουνιέσθε όσο σας αρέσει...
Εσένα προσωπικα στα έχω ξαναπεί και πάντα πίσω απο την ουρίτσα κάποιου κρύβεσαι για να εμφανισθείς και να πείς τα περίφημα που λές , περί τσάκα-τσούκα...κάτι που τους Ινδούς δεν τους βοήθησε τελικά και τόσο πολύ , ασφαλώς αυξάνονται και πληθύνονται-το ίδιο και οι Άραβες όμως-...οπότε καλά τσάκρα και σε σένα και καλούς απογόνους και οργασμούς εκ του μακρόθεν , δεν χρειάζεται κατα την κοσμοθεωρία σας να έρχεσθε σε επαφή αναγκαστικά , το γνωρίζεις αυτό....εμείς είμαστε πιο οπισθοδρομικοί και έχουμε ανάγκη την επαφή...

Αυτά που λές είναι προσβολές προς εμένα,ωστόσο είναι η άποψή σου.Αφου το πάς έτσι θα μπορουσα να σου πώ και εγώ την δική μου,αλλά ειλικρινά τώρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι νομίζεις.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 18:24:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αυτά που λές είναι προσβολές προς εμένα,ωστόσο είναι η άποψή σου.Αφου το πάς έτσι θα μπορουσα να σου πώ και εγώ την δική μου,αλλά ειλικρινά τώρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι νομίζεις.


Δεν ξεχνώ Άλεξ την χθεσινοβραδυνή σου κουβέντα...μήπως θες να σου την υπενθυμίσω..???

Σύ , όπως πάντα άρχισες τις προσβολές...μην το ξεχνάς..!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 18:25:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σύ , όπως πάντα άρχισες τις προσβολές...μην το ξεχνάς..!!!

Ποιός ήρθε???

Που βρε σε προσέβαλα εγώ,φαντάσματα βλέπεις? Ουτε κάν σου απεύθυνα τον λόγο.

Είναι πολύ ασχημο να κατηγορείς κάποιον ενώ δεν σου έχει κάνει τίποτα,και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις,κάτι παθαίνεις ώρες ώρες.

Τι θα γίνει θα μιλήσεις?

Εαρινέ,ζείς? Λίγο δύσκολο να πιστέψω οτι κάτι έτυχε ξαφνικά.

Edited by - alex22 on 06/03/2011 18:56:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2011, 21:59:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σε καλυνυχτίζω γιατί κάποια δεν με αφήνει σε ησυχία εδω πέρα.


Μήπως αναγνωρίζεις ποιανού είναι αυτά τα ανωτέρω Άλεξ..???
Εκτός και αν παρεξήγησα , οπότε ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη αν σε αδίκησα...διότι όντως είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις κάποιον και μάλιστα αναιτίως...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 06/03/2011 22:05:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2011, 10:24:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μήπως αναγνωρίζεις ποιανού είναι αυτά τα ανωτέρω Άλεξ..???
Εκτός και αν παρεξήγησα , οπότε ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη αν σε αδίκησα...διότι όντως είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις κάποιον και μάλιστα αναιτίως...

Δεν εννούσα εσένα εαρινέ,με έχεις για τέτοιον άνθρωπο?Δεν προσβάλω τους άλλους χωρίς να μου έχουν κάνει τίποτα.

Οκ,καταλαβαίνω την παρεξήγηση,παντώς όχι καμία σχέση δεν έχει με εσένα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2011, 10:54:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Μήπως αναγνωρίζεις ποιανού είναι αυτά τα ανωτέρω Άλεξ..???
Εκτός και αν παρεξήγησα , οπότε ευχαρίστως να ζητήσω συγγνώμη αν σε αδίκησα...διότι όντως είναι πολύ άσχημο να προσβάλλεις κάποιον και μάλιστα αναιτίως...

Δεν εννούσα εσένα εαρινέ,με έχεις για τέτοιον άνθρωπο?Δεν προσβάλω τους άλλους χωρίς να μου έχουν κάνει τίποτα.

Οκ,καταλαβαίνω την παρεξήγηση,παντώς όχι καμία σχέση δεν έχει με εσένα.


Mea culpa...αλλα καμμιά φορά παρασυρόμαστε απο το εν γένει κλίμα και εξάγουμε λανθασμένα συμπεράσματα...συγγνώμη!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

________________________________________________________
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ quote!
Δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή ανάγνωση των συζητήσεων

Εκ της διαχειρίσεως
________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2011, 12:49:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διαλογισμός άραγε δεν αποτελεί η επικοινωνία τόσο με τον πομπό και όσο με τον δέκτη...???
Και δεν είμαστε ως οντότητες ταυτόχρονα και τα δυό???
Το ίδιο μας το είναι δεν είναι πομπός πρός το συνειδητό μας μέρος , δεν είναι εκείνο που λειτουργεί ακατάπαυστα και χωρίς την δική μας καν συμμετοχή -και έγκριση-, μήπως υπάρχει κάποιος σε τούτο τον κόσμο που εντέλλει το ίδιο του το είναι???
Πομπός και δέκτης ταυτόχρονα αποτελεί το ίδιο μας το είναι απο τον "εαυτό" του και προς τον εαυτό του αλλα και απο το είναι μας προς τα έξω...

Αλλα ποιός άραγε συλλαμβάνει κάθε εξωτερικό μήνυμα και ποιός το διαχειρίζεται... άραγε το συνειδητό μας μέρος???

Και αυτό το συνειδητό κατα πόσο είναι ανεξάρτητο και αυτάρκες???

Ποιός άραγε , μπορεί να πεί:"Τώρα θα συγκινηθώ ή τώρα θα ειρωνευθώ ή τώρα θα επιτεθώ ή θα βρίσω ή το οτιδήποτε άλλο"???

Απ'όπου και να το πιάσουμε το θέμα και όσο και να προσπαθήσουμε να το προσαρμόσουμε στα "μέτρα" μας , έχω την αίσθηση ότι η "μπάλα" χάνεται...και φθάνει κανείς στο αναπόδραστο συμπέρασμα ότι όντως είμαστε υποκείμενοι στο ίδιο μας το είναι και το οποίο ορίζει δρόμους αν-ελευθερίας και χειραγώγησης μας....

Μπορεί τελικά να το επισημαίνουμε αυτό , χωρίς όμως τελικά να μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε...παρ'όλη την γνώση μας , αν υποθέσουμε ότι όντως την έχουμε...

Παράδειγμα το ότι "Ωκεανοί πνεύματος" που παρατήρησαν την ανθρώπινη συμπεριφορά και που ωστόσο δεν μπόρεσαν οι ίδιοι να ξεπεράσουν και να αγνοήσουν...

Και ερωτεύθηκαν και πόνεσαν και εξετέθησαν -εκ των έσω- χωρίς να μπορέσουν αυτό να το χειρισθούν και μπορούμε να καταλήξουμε -ενδεχομένως - ότι η δύναμη τη θέλησης για ζωή με την οποία είναι χαρτογραφημένο το είναι μας , προϊσταται και ορίζει τις επιμέρους κινήσεις μας...

Άνθρωπος και ανθρώπινη υπόσταση και καταστατικότητα , ένας ατελείωτος και ολόκληρος λαβύρινθος που ουδέποτε μπορεσαμε να διεμβολήσουμε , ουδέποτε μορέσαμε να τον καθοδηγήσουμε...ει μη μόνον σε ένα μερικό βαθμό να χειρισθούμε και ακόμα και τότε αυτό δεν ήταν/είναι χωρίς κόστος...

Διαλογισμός...τι άραγε και με ποιό σκοπό , αν όχι η κατ'αρχάς επικοινωνία με τον ίδιο μας τον εαυτό και ο οποίος κατα την γνώμη μου αποτελεί τον κύριο παράγοντα και κύριο υπεύθυνο για όλα όσα επισυμβαίνουν εντός μας αλλα και γενικότερα σε σχεση με το περιβάλλον μας???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 07/03/2011 12:50:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 15 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy