ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2012, 20:55:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η μονη λυση ειναι να πεσει η κυβερνηση και να βγουν νεοι ανθρωποι,που θα εχουν νιωσει τι εστι ανεργια,απελπισια,μελλον χωρις ελπιδα.Αυτό το πιστεύω και εγώ πρέπει να βγουν νέοι άνθρωποι που να έχουν νιώσει τι
Σημαίνουν όλα αυτά που ανέφερες γιατί αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρονια
Μας βλέπουν μονο σαν αριθμούς δεν μπορούν να καταλάβουν τι περναει ο κόσμος .
quote:
Για αυτο που ντρέπομαι στη ζωη μου, δεν είναι στο να με αποκαλούν μια μέρα έλληνα, μα πως αυτο που θα δηλώνει, σαν έννοια, θα είναι η ανελευθερία, η ανικανότητα, η οκνειρια, το βόλεμα, η πονηριά,, και γενικότερα η αποτυχία.Εγώ έχω απογοητευτεί γιατι πίστευα ότι οι έλληνες ήμασταν υπερήφανοι σαν λαός
Και δεν θα ανεχόμασταν κανένα είδος σκλαβιάς αντίθετα έχουμε αποδεχτεί τα πάντα
Μας κάνουν ότι θέλουν και έχουμε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρεπείας σαν λαός .
Ντροπιάζουμε τους προγονούς μας που πάλεψαν για τις ελευθερίες που είχαμε και τελικά
Τις χάνουμε αμαχητί μέσα σε λίγους μήνες .
Κάποτε υπερίσχυε το καλυτέρα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρα σαράντα χρονια σκλαβιά και φυλακή τώρα προτιμάμε τα σαράντα χρονια φυλακή αρκούμενοι στα αποφάγια που μας πετανε .

Τώρα μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα μας έχουν πάρει και τα σώβρακα πιστεύω ότι η μεγάλη
Συμμέτοχη στις διαδηλώσεις θα τους στείλει ένα μήνυμα αλλα όταν λέω για μεγάλη συμμέτοχη εννοώ να κατέβουν 1,5 -2 εκατομμύρια πολίτες και όχι 50-60 χιλιαδες είναι διαφορετικό θα νιώσουν την δυσαρέσκεια του λάου εντονότερα .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 18:55:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η κοινωνία δείχνει να έχει πάθει εγκεφαλικό!
Χρόνης Μίσσιος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 20:18:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπεροχο zip! Εγώ τουλαχιστον, σ' ευχαριστώ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
υπερσυντελικος
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 20:36:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους υπερσυντελικος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
η απαραδεκτη συμφεροντολογία και δυσαναχετισμός της πραγματικότητας κατάφεραν να λυγίσουν τα πόδια της γιγάντιας Ελλάδας. Χρόνια ασταμάτητης κοινωνικής αδιαφορίας, αντιπαλότητας και κλειστών θυρών στον λαικό απαγχωνισμό που έπρεπε να συμορφώσει και να μορφώσει συνάμα με το Ελληνικό του υπόβαθρο, τα λάθη αλοτεινών χωρών να μεταδίδει μια αξιοζήλευτη αντιθεση στα οράματα των υπολοίπων κρατών αλλα και ηπείρων..
Είναι το πρώτο post που γράφω και είμαι ειλικρινά οργισμένος απο την εφιαλτική αποχώρηση αυτών που έριξαν τους μισθούς του κόσμου στ 400 ευρώ.. να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεων τους θα ήταν το λίγιστο δυνατό και αναμενόμενο.. Ταυτόχρονα η Ε.Ε. αντιπαρατάσει μηχανές εκπαίδευσης και οικονομίας, λυγίζοντας τα χρόνια υπομονής και καρκινικών επιτρέψτε μου μόχθων, ενάντια στις κρατικές μηχανές κρατών που έχουν παραπέουσες οικονομίες..
Οσον αφορά το μεγάλο post που είδα πάντως για την κατάσταση των αστέγων ελπίζω να μην φτάσει στις εικόνες εξωτερικού που είναι πλέον τάση ζωής και ίσως μόδα.. το ίδιο και η μή μόρφωση και μιλάμε για μεγάλες ομάδες νθρώπων που προτιμούν για τρόπο ζωης τα joy division αντί να βγάλουν κάποιο όποιο σχολείο η πανεπιστήμιο.. γνωστότεροι ως NED's Non Educated People..
Νίωθω όμως και ώς δικαίωμα μου και υποχρέωση συνάμα να πώ ότι τίποτα δεν μπορεί να σβήσει την ελληνικότητα απο ένα άνθρωπο, εκτός αν παραμένει χρόνια ολόκληρα οκνηρός στην ίδια χώρα.. και δεν εννοώ μόνο σωματικά η πνευματικά, άλλα σαν μέθοδος αντίληψης.. σημειωτέο πως η Ελλάδα μέχρι εποχών βυζαντίου ποτέ δεν συνάντησε σύνορα.. αλλα αυτα είναι λόγια για ινδούς..
κλπκλπκλπ

1ον.συζητήστε..
2ον.καλώς σας βρήκα


το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..

Edited by - υπερσυντελικος on 09/02/2012 20:39:06Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 20:56:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Νίωθω όμως και ώς δικαίωμα μου και υποχρέωση συνάμα να πώ ότι τίποτα δεν μπορεί να σβήσει την ελληνικότητα απο ένα άνθρωπο, εκτός αν παραμένει χρόνια ολόκληρα οκνηρός στην ίδια χώρα..
Edited by - υπερσυντελικος on 09/02/2012 20:39:06

Από τι συνίσταται η ελληνικότητα;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

υπερσυντελικος
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 21:03:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους υπερσυντελικος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τα 3 βασικά στοιχεία είναι
1. να αγαπάς η και να ιδρώνεις για τη χώρα σου
2. να κάνεις κάτι γιαυτή
3. και κυριότερο όλα αυτά που έχουμε κάνει οι έλληνες τα τελευταία 5000 χρόνια, ειδικά μαθένοντας απο τη σοφία των ετών αυτών, όπως ρητά κι άλλες σοφές θέσεις απέναντι σε πολλούς πολλούς δύσκολους αλλα και καμιά φορά ευμενείς καιρούς.

με βρισκεις σωστό?


το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 21:17:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να σου πω την αλήθεια δεν ενιωσα και ποτε περήφανη επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ελλάδα. Ειδικά όταν μας κάνανε ιστορία στο σχολείο χαλιόμουν ακόμα πιο πολύ. Ίντριγκα, πονηριά, εξουσία, εξωστρακισμοί... αλλά θα μου πεις και που δεν υπηρχαν αυτα.

Αν πεις επι χούντας (όχι από σχολικά βιβλία)... μαθαίνοντας όλα αυτά μερικές φορές έλεγα καλύτερα να μην είχα γεννηθει άνθρωπος.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

υπερσυντελικος
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 21:50:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους υπερσυντελικος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι δυστυχως παιδι αυτης της εποχης ειμαι και εγω.. το παιδαγωγικό σύστημα απέτυχε σε πολλά μέρη.. περι χούντας δεν συμφωνώ άλλα προτιμάω να βλέπω την εμβέλεια κι την αλήθεια του ελληνικού λαού στην εποχή αυτή κυρίως σε εξωτερικές πολιτικές..
ειναι υγιές να αντιδράς σε μια χώρα που αντιδυναστεύει με φούσκες θεωριών πράγματα που ποτέ δεν γίνονται κατανοητά.. ΄

αλλα αυτά πλέον δεν είναι απλά αποτυχίες. μπορούν κάλυστα να θεωρηθούν ως πληγές.. και όσο για το εκπαιδευτικό σύστημα, θέλει τεράστια κονδύλια και σκίσιμο/κάψιμο, και ράψιμο απο την αρχή. με σωστές ερμηνίες όλων αυτών που λέει ότι στιρίζει..
όπως μαθήματα μουσικής, προσέγγιση της νεολαίας, αποτροπή απο τον κομματισμό, και πολλα αλλα..

αν θες το συζηταμε..

υγ. χάρηκα για τη γνωριμία.


το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2012, 21:52:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όντως nays, πολύ καλό, ναι. Κι εμένα μου το έστειλε ένας φίλος.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ahlobar
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 04:01:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
nays Πονηρια,ιντριγκα,εξωστρακισμοι και τα αλλα που λες,σωστα υπηρχαν παντου.Σε καθε χωρα,σε καθε περιοδο αυτου του πλανητη.Πρεπει ομως να δεις ποσα καλα εχει αφησει πισω της και η καθε χωρα.Με αυτο το σκεπτικο πρεπει να εισαι περηφανοι Ελληνιδα (βγαλε την τελευταια 20ετια)

High Hopes..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 10:45:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ναι αλλα έτσι δοκτορ, θα γυρίσουμε 2.600 χρόνια πίσω, γιατι κάθε περιοχή που θα νομίζει πως μπορει να διοικήθει η να καταχωρήσει τον πλούτο της καλύτερα, θα κάνει εκλογές και θα βγάζει δικές της κυβερνήσεις. Διλ. Θα γυρίσουμε σε Αθηναίους, Σπαρτιάτες, Κορινθίας, Θηβαίος και παει λέγοντας.
Αν αυτό ενισχύει τη δημοκρατία τότε καλύτερα έτσι. Καλύτερα μικρές και ανεξάρτητες δημοκρατιες, παρα μεγάλες αντιπροσωπευτικές και ανεξέλγκτες. Όχι ότι κάτι τέτοιο είναι εύκολο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 10:56:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά λυπάμαι που θα σας το πω αυτό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα βγει τίποτα μέσα από τις εκλογές. Αυτό το κοινοβούλιο διοικείται από τα συμφέροντα, ή πρέπει να αλλάξουμε κοινοβούλιο ή πρέπει να αλλάξουμε σύστημα δημοκρατίας. Το κοιβούλιο μόνο τον εαυτό του ενδιαφέρεται να σώσει, και αυτό που κάνει είναι να βάζει στρατιώτες να το φυλάνε προκειμένου να συντηρείται η δικτατορία, αλλιώς θα είχε πέσει καιρό τώρα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι ζούμε μια δικτατορία συμφερόντων, εκτελεστικό όργανο της οποίας είναι η βουλή, και το περιεχόμενο της βουλής είναι απλά η βενζίνη για το σύστημα. Καίγεται και βάζεις καινούρια.
Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να συμβεί, είναι από το βήμα του πρωθυπουργού να βγει κάποιος και να τα βγάλει ολα στη φόρα. Να πει, το και το, και να ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό βέβαια μπορεί για τη χώρα μας να σήμαινε καταστροφή. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια μέση λύση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 13:08:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα

Υπερσυντελικε λες:

quote:

περι χούντας δεν συμφωνώ άλλα προτιμάω να βλέπω την εμβέλεια κι την αλήθεια του ελληνικού λαού στην εποχή αυτή κυρίως σε εξωτερικές πολιτικές..
ειναι υγιές να αντιδράς σε μια χώρα που αντιδυναστεύει με φούσκες θεωριών πράγματα που ποτέ δεν γίνονται κατανοητά.. ΄

δεν είμαι σιγουρη ότι καταλαβαίνω τι λες και ειδικά στη 2η παραγραφο του σχόλιού σου που παραθέτω.

Υ.Γ. δε γνωρίζω καλή ιστορία δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει αντικειμενικά την ιστορία, αλλά επι χούντας γινανε τρομερά βασσανιστήρια σε παιδιά. Μια "κυβέρνηση" που "τοποθετήθηκε" από τους αμερικάνους και του πανούργου κισινγκερ

Καλωσόρισες στο esotericaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 14:29:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένας φίλος μου έστειλε στη Μάιλ μου το παρακάτω.

ΘΈΜΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΉΜΕΡΑ.


Του μαθητή (?)  της 6ης Δημοτικού Πέτρου Σαλ.


Η δημοκρατία γεννήθηκε πρώτη φορά πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα και μετά απλώθηκε σ' όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα, παρόλο που δεν υπήρχε Ιντερνετ. Η δημοκρατία είναι το πιο σπουδαίο από τα πολιτεύματα,
είναι πολύ καλό πράγμα. Αν δεν ήταν, θα την είχαμε καταργήσει όπως τα θερμόμετρα με τον υδράργυρο.
Δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα σημαίνει να μπορείς να λες ελεύθερα τη γνώμη σου, φτάνει να συμφωνεί μαζί σου ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και ο Πρωτοσάλτης. Δημοκρατία επίσης είναι να μπορείς να διαδηλώνεις ελεύθερα
για ό, τι πράγμα θέλεις.
Υπάρχουν χιλιάδες διαδηλώσεις για να πηγαίνεις κάθε τόσο. Θα ήθελα κι εγώ να πάω σε μια διαδήλωση που θα λέει ότι μπορούμε να τρώμε ελεύθερα σουβλάκια, τσίζμπουρκερ και άλλα σκατοφαγιά κάθε μέρα κι όχι 1 φορά το
μήνα, αλλά δεν έχει φτιαχτεί ακόμα τέτοια διαδήλωση. Σ' αυτές που γίνονται σήμερα οι μεγάλοι διαδηλώνουν για το ίδιο πράγμα αλλά ξεχωριστά.
 Άμα βρεθούνε όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους μαζί, μπορεί να τσακωθούνε και να αρχίσουνε τις μπουνιές. Στις διαδηλώσεις περνάς ωραία, είναι σκέτη περιπέτεια, αρκεί να φοράς μάσκα, γυαλιά και να αντέχεις το ξύλο. Οι μεγάλοι που πηγαίνουν σ' αυτές καλά θα κάνουν να αγοράζουν δικά τους γυαλιά γιατί την τελευταία φορά που πήγε ο μπαμπάς
μου, μου πήρε τα γυαλιά του κολυμβητηρίου για να μην τον τσούζουν τα μάτια του και μου τα έχασε. Εγώ νεύριασα και μετά ...τσακώθηκε με τη μαμά που τον έλεγε άχρηστο και πως αν ήταν άξιος θα έτρωγε κι αυτός μερικά λεφτά από αυτά που τρώγανε και οι άλλοι και τώρα δε θα αναγκαζόταν να τρέχει στις διαδηλώσεις, και να τρώει ξύλο,
40 χρονών άνθρωπος, αλλά δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε.
Στη Δημοκρατία ψηφίζεις όποιον θέλεις για να γίνει βουλευτής και μετά άμα δε σου αρέσει μπορείς να τον βρίσεις, να τον φασκελώσεις ή να του πετάξεις αυγό ελεύθερα. Αυτός όμως όσες βρισιές κι αν ακούσει δεν το
κουνάει από τη θέση του, δεν καταλαβαίνει Χριστό. Οι διαφορετικοί βουλευτές μέσα στη Βουλή φωνάζουν, τσακώνονται, κάνουν τους εχθρούς και τους μαλωμένους και καμιά φορά βρίζουν ο ένας τον άλλο. Ένας είπε τους
άλλους γαϊδούρια προκαιρού και μετά αυτοί τον κάνανε Υπουργό. Άρα στη Δημοκρατία μπορείς να βρίζεις ελεύθερα άμα είσαι μεγάλος. Άμα πάλι είσαι μικρός, μπορεί να σε βάλει η δασκάλα τιμωρία γιατί είπες το Θοδωρή, μαλακοπίτουρα.
Σήμερα στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία που είναι καλή. Το αντίθετο της Δημοκρατίας είναι η Χούντα που είναι κακή. Είναι αυτή που είχε ο μπαμπάς όταν ήταν μικρός. Στη Χούντα δεν κάνουν εκλογές και δεν κλείνουν τα σχολεία 4 μέρες. Ούτε τώρα κάνουμε εκλογές γιατί θα είναι καταστροφή για τον τόπο, λένε όλοι στις τηλεοράσεις, που δε θέλουν να
χάνουμε μαθήματα και να μείνουμε αγράμματοι. Σήμερα έχουμε για πρωθυπουργό έναν πολύ καλό κύριο τον Παπαδήμο που αρέσει πολύ στη γιαγιά γιατί είναι σοβαρός, όμορφος, τα λέει ωραία απέξω χωρίς να τα διαβάζει σαν τον προηγούμενο, και έχει έρθει απ' το εξωτερικό. Η γιαγιά που έχει Αλσχάιμερ νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς και απορεί γιατί
δε φοράει στολή. Το βασιλιά δεν τον είχε ψηφίσει κανείς για να μας κυβερνά,  αλλά ούτε και τούτον τον έχει ψηφίσει κανείς, γι αυτό μπερδεύεται η γιαγιά.
Δημοκρατία ακόμα είναι να κάνεις ότι λένε οι πιο πολλοί. Στο σχολείο μου δεν έχουμε δημοκρατία γιατί ενώ είμαστε 25 παιδιά στην τάξη, κάνουμε πάντα αυτό που θέλει η δασκάλα μας.  Στο σπίτι μας πάλι έχουμε δημοκρατία. Κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε ο αδερφός μου, η μαμά μου κι
εγώ. Είμαστε πιο πολλοί απ'τον μπαμπά μου. Είμαστε ο λαός. Και ο μπαμπάς είναι ένας καλός κυβερνήτης που μας ακούει.
Και στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και στο σπίτι έχουμε δημοκρατία και θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι αν εκτός από δημοκρατία, ο μπαμπάς είχε και δουλειά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 15:04:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ένας φίλος μου έστειλε στη Μάιλ μου το παρακάτω.

Πως δε σου ειπε να το στείλεις σε άλλους 100
... για να μη μην κινδυνεύσει και η δική σου δουλειά

Δε μπορείς να πεις πάντως,
τα fishing mail εναρμονίζονται με την επικαιρότητα


Hellas at War
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 15:12:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατί αραγε επί χούντας ΠΡΩΤΑ φωναζανε ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ;

Ας μην ξεχναμε τις πλούσιες δεξιώσεις των συνταγματαρχών που οι κυριες τους τότε εκτος απο πανακριβα ρουχα (πηγαινανε συχνα σε πασαρελες) είχαν στη κατοχή τους και πανακριβες γούνες!!! όχι ΜΙΑ...

Στη "Μηχανή του Χρόνου¨" στο ΝΕΤ είχε πλούσιο οπτικο υλικο.

Dr Jekyll Mr Hide συμφωνώ πολύ μ' αυτα που λες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 15:15:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αιθαιροβαμονας, για αυτο έβαλα τα γέλια.

εδω πρόβλημα για δουλεια υπάρχει, ο κόσμος δεν αντιδρα όπως στην Ελλάδα, απλα τους γεμίζουν με εικόνες απο Ελλάδα, και το σύστημα λέει....βλέπετε τι θα γίνει και εδω....αν δεν πληρώνεται?


Και πληρώνουν.

Όπου και να πάω, στο γιατρό σημερα για μια απλη εξέταση αίματος, μόλις βλέπουν έλληνα αρχίζουν να λένε καταστροφικά πράγματα...

Σήμερα δεν άντεξα...στο γιατρό που μου την (έλεγε) του είπα
... χώρις τους έλληνες, δεν θα έκανες ότι κανείς...

..με κοιταξε, κατέβασε το βλέμμα....και δεν είπε τίποτα άλλο.


Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/02/2012 15:17:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 15:23:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
το σύστημα λέει....βλέπετε τι θα γίνει και εδω....αν δεν πληρώνεται?


Και πληρώνουν.


Τι να πουν κι αυτοί ...

εδώ εμείς ποτέ δεν πληρώναμε ... και εξακολουθούμε να το κάνουμε


Hellas at War
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 17:46:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να σας ρωτήσω κάτι παιδιά...

Θεωρείτε φυσιολογικό ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση, βγήκε πρώτο κόμμα η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Δημ. Αρ. (Κουβέλης), τρίτο κόμμα το ΚΚΕ και μετά ΛΑΟΣ, και ΠΑΣΟΚ;


Περιμένω τις απαντήσεις σας...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 17:53:48  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Dr Jekyll Mr Hyde,πεσ'μας πρωτα εσυ τον δικο σου συλλογισμο και μετα θα απαντησουν και οι αλλοι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 17:56:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 17:58:38  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 19:36:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΌχιΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ahlobar
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 19:42:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν πιστεψουμε τις δημοσκοπησεις ειναι περιεργο που ακομα περνουν ψηφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

High Hopes..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 20:25:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν πιστεψουμε τις δημοσκοπησεις ειναι περιεργο που ακομα περνουν ψηφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

το περίεργο είναι που παίρνουν ακόμα ψήφους ΟΛΑ τα κόμματα !
οι πολιτικοί είναι σάπιοι
αν δεν είσαι λαμόγιο ΔΕΝ εμπλέκεσαι με τα κοινά !
οι εκκολαπτόμενοι πολιτικοί που ξεκινούν απο τα δημοτικά πράγματα
(με βλέψεις για το κοινοβούλιο)
το κάνουν για ΙΔΙΟ όφελος χρόνια τώρα !
αλλα κανείς δεν αντιδρά
(μήπως γιατί είμαστε ίδιοι κι εμείς ?)

Και μη μου πει κανείς οτι "Δεν είναι ολοι ετσι"
γιατι αν δεν ήταν ολοι ετσι , έπρεπε να μαζευτούν 10-20...30(?)
"καθαροί", απο ολα τα κόμματα και να πουν "παραιτούμαστε ρε"
δεν είμαστε όλοι βρώμικοι

Οι δημοσκοπήσεις έπρεπε καιρό τώρα να δίνουν 0 (μηδέν) !!!
στους υπάρχοντες κομματικούς σχηματισμούς
Οι οποίοι είναι ποιο βρόμικοι κι απο τον "αχόρταγο" (του συχωρεμένου Βέγγου)

Για να έβγαιναν δημοσκοπήσεις, για ενα χρόνο, που όποιον και να ρωτούσαν θα απαντούσε "ΚΑΝΕΝΑΣ" !
να δεις πως θα έτρεμε το .... φυλλοκάρδι τους
(μην πω τίποτα άλλο)

Βαρέθηκα πια να βλέπω 2 χρόνια τώρα
το ΠΑΣΟΚ να τα έχει κάνει μπάχαλο,
τη ΝΔ ... επιτέλους στο φυσικό της χώρο (Συγγρού)
το ΚΚΕ στα γνωστά Σταλινικά "μαθηματικά" (μαγαζάκι γωνία βλέπεις)
και τους λοιπούς τεθλιμμένους συγγενείς
Καρατζαφέρηδες, Τσίπρες, Ντορες, Κουβέληδες
και τζάμπα μάγκες τύπου Καμμένου, Δημαρά και και και ...


Η βενζίνη έχει χυθεί παντού , ποιος θα πετάξει το σπίρτο ?


Hellas at War
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 20:32:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αίθαιρο αγώνας!

Η βενζίνη έχει χυθεί παντού , ποιος θα πετάξει το σπίρτο ?
..............

Ρίχνε Ρίχνε αδερφε!

Απο την ίδια πηγή!

Ένα άγνωστο, μα αρκετά διδακτικό περιστατικό
 
Αναφέρεται ένα χαρακτηριστικό περιστατικό, το οποίο αναδεικνύει το ήθος αυτού του ήρωα και στον αντίποδα την αχαριστία και την αγνωμοσύνη του κράτους.
Όταν αποφυλακίστηκε ο Νικηταράς το 1841, ήταν τόσο φτωχός που κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά. Η πενιχρή σύνταξη που έπαιρνε, χάριν μια θέσης γερουσιαστή που του εδόθη, δεν έφτανε «ούτε για ζήτω». Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε θέσεις επαιτείας, είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε(!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή!
Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη Μεγάλης Δύναμης, αυτός απεστάλη από την κυβέρνηση του στο σημείο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός. Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
- Τι κάνετε στρατηγέ μου; ρώτησε ο ξένος.
- Απολαμβάνω ελεύθερη πατρίδα, απάντησε υπερήφανα ο ήρωας.
- Μα εδώ την απολαμβάνετε, καθισμένος στον δρόμο; επέμενε ο ξένος.
- Η πατρίδα μου έχει χορηγήσει σύνταξη για να ζω καλά, αλλά έρχομαι εδώ για να παίρνω μια ιδέα πως περνάει ο κόσμος, απάντησε περήφανα ο Νικηταράς.
Ο ξένος κατάλαβε, και διακριτικά, φεύγοντας άφησε να του πέσει ένα πουγκί με χρυσές λίρες.
Ο σχεδόν τυφλός Νικηταράς άκουσε τον ήχο, έπιασε το πουγκί και φώναξε στον ξένο: «Σου έπεσε το πουγκί σου. Πάρε το μην το βρει κανένας και το χάσεις!».
Εμείς τι να πούμε ότι και τότε και τώρα, δυστυχώς, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Δεν απορούμε λοιπόν γιατί μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι. Εάν η πατρίδα φέρεται έτσι στους μεγάλους ήρωες της, τι να περιμένουν οι απλοί άνθρωποι; Τα πάντα λοιπόν εκπορεύονται από την εξουσία που διαμορφώνει τις εκάστοτε καταστάσεις.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/02/2012 20:35:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ahlobar
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 20:32:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_4746.html

High Hopes..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

υπερσυντελικος
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 20:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους υπερσυντελικος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
nays δεν ειπα οτι συμφωνω με το ιστορικο της χουντας, και σιγουρα οχι με τα βασανιστηρια... απλα συζηταω, οτι εκεινο το διαστημα συνεβεναν κι αλλα πραγματα στον πλανητη αλλο αν εμεις ειμασταν και αποτι δειχνουμε παραμενουμε επισκιασμενοι..


το κλαμα αρχίζει της κιθάρας. δεν οφελεί να την σωπάσεις..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 20:50:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάει αυτή η πάστα ανθρώπων ΠΛΑΤΩΝΑ
έχει αφανιστεί ανεπιστρεπτί !!!

Εκείνοι πήραν το καριοφίλι και βγήκαν στο βουνό
δεν τους ένοιαζε το μετά, δεν ήθελαν ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ

εμείς ούτε αυτό δεν κληρονομήσαμε απο Εκείνους,
να "πεθάνουμε" υπερήφανοι .

Εχω ξαναγράψει εδω μέσα :
Καλύτερα απο σφαίρα ... παρά απο τον 5ο

Πως θα αντιδράσει ενας οικογενειάρχης αύριο οταν πάρει 700-800€ ?
τι να πρωτοπληρώσει ? πως να ζήσει την οικογένεια του ?
έχουμε την εντύπωση οτι δεν θα θολώσει το μυαλό του ?

Μακάρι να μην δουμε τα χειρότερα ...Hellas at War
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nays
Μέλος 2ης Βαθμίδας


255 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2012, 22:37:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nays  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπερσυντέλικε

είναι κατανοητό τώρα αυτό που λες. Συγνώμη, γι αυτό είπα ότι δεν είμαι σιγουρη τι εννοείς
τη 2η γραμμή απο το παρακάτω σχόλιό σου δεν την καταλαβαίνω αλλά δε πειραζει αν δε θέλεις να την αναλύσεις

quote:

περι χούντας δεν συμφωνώ άλλα προτιμάω να βλέπω την εμβέλεια κι την αλήθεια του ελληνικού λαού στην εποχή αυτή κυρίως σε εξωτερικές πολιτικές..
ειναι υγιές να αντιδράς σε μια χώρα που αντιδυναστεύει με φούσκες θεωριών πράγματα που ποτέ δεν γίνονται κατανοητά.. ΄

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy