ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Η μαγεία των πόλεων...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
DAGON
Μέλος 3ης Βαθμίδας


664 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2003, 17:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DAGON  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΜΝΟΣ",ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ),ΟΙ ΔΥΟ Α Ν Τ Ι Κ Ρ Ο Υ Ο Μ Ε Ν Ε Σ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kakao
Μέλος 1ης Βαθμίδας


102 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2003, 18:52:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kakao  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε avatar,
Λεωφ. Παπαναστασίου 6-24 (περίπου - αρχίζουμε να μετράμε έξω απ΄το μετρό) - από μια σειρά στο δεξί και στο αριστερό πεζοδρόμιο, σχεδόν συνεχής.
Επίσης, έξω απ΄το super market σχεδόν όλες οι κολόνες με τα πυραμιδοειδή φώτα - (σ΄άλλα σημεία της πλατείας, όμοιες κολόνες έχουν άλλα - ενώ όλες μπήκαν ταυτόχρονα)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2003, 13:47:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ......

ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

soldier
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2003, 11:07:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους soldier  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους! Εδώ και λίγο καιρό έχουμε ξεκινήσει με τον Alchemist να κάνουμε έρυνες σε μέρη που έχουμε διαβάσει ότι υπάρχει περίεργη δραστηριότητα.
Πρώτος μας προορισμός ήταν η Μάρκου Μουσούρου και το Άλσος Λογγίνου, πίσω από το Α Νεκροταφείο. Κατ' αρχήν στην παιδική χαρά που υπάρχει στο άλσος, φιλοξενείται ένας βράχος, πάνω στον οποίο είναι σκαλισμένα έξι πρόσωπα ( φύλακες; )... Φαίνεται να είναι πολύ παλιά, ενώ αν κοιτάξεις το βράχο από τη μεριά της παιδικής χαράς που είναι οι κούνιες, έχει κοπεί έτσι ώστε να μοιάζει εκπληκτικά με σφίγγα.!

Λίγο πιο πέρα από το βράχο, στο χώμα είναι σκαλισμένοι κάποιοι κύκλοι με διάμετρο γύρω στο 1,5 - 2 μέτρα... Ακριβώς δίπλα, σε κάτι μικρές πέτρες που βρίσκονται στο χώμα, διαβάζουμε τα αρχικά Α Ο Π Ι .
Κάθε πετρούλα έχει κι ένα γράμμα, και είναι με τη σειρά που τα βρήκαμε. Με την ετυμολογία των γραμμάτων βγάλαμε κάποιο νόημα, αλλά θα θέλαμε και τη βοήθειά σας... Λίγο πιο πέρα σε μια άλλη πέτρα, βρίκαμε άλλα ένα συμβολο, για το οποίο ο Alchemist υποστηρίζει ότι είναι το "Φ" της Φωλιάς, ενώ εγώ πιστεύω ότι είναι το ζωδιακό σύμβολο που συναντάμε ανάγλυφο στη σπηλιά του Νταβέλη, στη Πεντέλη. Έχει φωτογραφία του, ο Πάνειος στο σάιτ του.

΄Γύρω στα 20 μέτρα πέρα, μέσα στο άλσος ακόμα υπάρχει ένα εικονοστάσι, από αυτά που βάζουν όταν γίνονται αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Αυτό μου φάνηκε αρκετά περίεργο και κοιτάξαμε την περιοχή μήπως βρούμε κάποια είσοδο για στοές. Βρήκαμε στον πεζόδρομο από κάτω, γύρω στα 10 μέτρα ένα καπάκι αρκετά ογκώδες και περίεργο, χωρίς φίρμα και βασικά χωρίς να υπάρχει κανένα όμοιο στην περιοχή. Συζητώντας τις επόμενες μέρες με κάποια παιδιά που είχαν κάνει κι αυτοί την ίδια σκέψη, διαπιστώσαμε ότι πράγματι υπάρχει είσοδος σε εκείνο το μέρος και μάλιστα ότι από εκεί έμπαινε και έκανε τις βόλτες του στην υπόγεια Αθήνα ο Γιαννουλάκης.Παρ'όλο που είχα διαβάσει ένα βιβλίο του αυτή την είσοδο δε θυμάμαι να την έχει αναφέρει. Τεσπά...


Προχωρώντας το δρομάκι δεξιά από την παιδική χαρά καταλήγει σε ένα άνοιγμα μα περίεργο περιβάλλον και αρκετά παγκάκια. Το μόνο αίσθημα που αποκομίσαμε ήταν ότι μετά από λίγο μας έβγαινε πολύ κούραση, εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω κάτσει σε ένα παγκάκι και να μη μπορώ να σηκωθώ.. Κάπως όπως όταν είμαστε μεθυσμένοι και είναι βαριά τα πόδια μας.. Μια κοπέλα που ήταν μαζί μας της ήρθε δύσπνοια , ενώ όλοι πλην εμού νιώθαν ένα σφίξιμο στο κεφάλι πανω από τα μάτια, αν θυμάμαι καλά. Πάντως απλά να επιστήσω λίγο την προσοχή για τη νύχτα, γιατι ακριβώς κάτω από το χώρο που περιγράφουμε υπάρχει ένας άλλος μικρότερος (με δυο μόνο παγκάκια) όπου χρησιμοποιείται πολύ από τοξικομανείς.

Μια άλλη μέρα πήγαμε και στην όδο Θεοτόκη, όπου λένε ότι υπό ειδικές συνθήκες, περπατώντας τη ο μυημένος νλέπει κίονες και γενικά μεταφέρεται "αλλου". Εμείς δεν περιμέναμε και τόσα πολλά βέβαια, αλλά παρατηρήσαμε κάποια περίεργα, όπως πολύ στενες πόρτες σε σπίτια, μάρμαρα που έμοιαζαν αρχαία στο υπόγειο ενός καμμένου, εγκαταλελειμένου σπιτιού. το πιο παράξενο όμως, όσο κι αν ακουστεί παλαβό, ήταν ότι στα δυο τέρματα, στη μέση και όταν πήγαμε να φύγουμε( την κάναμε τρεις φορές πάνω κάτω ), πάντοτε υπήρχε μια μαυρη γάτα κοντά, να κάθεται και να κοιτάζει. Μια κοπέλα που είχαμε μαζί μας που μας καθοδηγούσε είπε ότι μπορεί να είναι "φύλακες" και ότι οι μάγοι μπορούν να μεταμορφώνονται σε μαύρες γάτες.. Τώρα τι να πω; Δεν μπορω να τα πιστέψω αυτά περί "φύλακα", αλλά πιο πολύ υπολογίζω σε μια κουφή σύμπτωση...

Επίσης πήγαμε στην αρχή του δρόμου που καταλήγει στην Μονή Καισαριανής, στο εικονοστάσι του Άγιου Ιωάννη, για να δούμε τη στοά που υπάρχει κάτω από τη γέφυρα. Πήγαμε και μπήκαμε κάποια μέτρα μέσα. Δεν παρατηρήσαμε κάτι παράξενο αν και μπήκαμε γύρω στα 25-30 μέτρα μέσα στο τούνελ, και μάλιστα με πυρσούς που κάνουν πολύ φως. Θα ήθελα να μάθω από τον φίλο MORDRED, τι έχει δει εκεί μέσα, κι αν προτιμά ας το στείλει σε e-mail..

Αυτά μέχρι στιγμής, θα θελαμε να δείτε αυτά τα πράγματα που περιγράφουμε και να πείτε τη γνώμη σας ή την προσωπική σας εμπειρία που μπορεί να έχετε από τα μέρη αυτά...

keep the flame burning...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2003, 00:04:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ soldier ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ....

ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

satyros
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
257 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2003, 23:53:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους satyros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδω και δυο περιπου μηνες εχω μετακομισει στο Μοσχατο. Απ οτι εχω ψαξει την περιοχη εχει πολλα παραξενα. Επισης πρεπει να αναφερω οτι στα θεμελια του σπιτιου μου στην οδο Ταξιαρχων υπαρχουν αρχαια ερειπια νεκροταφειου τα οποια βρεθηκαν οταν εσκαβαν να βαλουν τα θεμελια. Τα ερειπια αυτα δεν μπαζωθηκαν αλλα θασυντηρηθουν στο υπογειο του σπιτιου σαν ενα ειδος "μουσειου", και θα κατεβαινεις εκει με σκαλα, που λογικα τα κλειδια της θα τα εχει η Αρχαιολογικη υπηρεσια. Ομως θα υπαρχει ενα ανοιγμα απο το οποιο θα μπορεις να τα δεις και απο το δρομο, και το οποιο θα καλυφθει με μια ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Ενα πολυ "ειδικο" σημειο της περιοχης ειναι στο τελος του πεζοδρομου που συμβαλλει η Θεσσαλονικης και η Χειμαρας, κοντα στο σταθμο του ΗΣΑΠ Μοσχατου, οπου αφ ενος υπαρχει ενα μικρο παρκακι, μια λριδα δεντρων και γρασιδιου διπλα στις γραμμες του τρενου, και ενας πεζοδρομος, και ενα αρχαιο τειχος. Το παρκακι αυτο το εχιε καλλωπισει ο δημος με πετρες να περικυκλωνουν το καθε δεντρο, και μια πενταλφα (!) διαμετρου εναμιση μετρο φτιαγμενη επισης απο πετρες, εντελως ξεκλαρφοτη με το χωρο εκεινο! Θα ηθελα που να ηξερα αν ο κατασκευαστης του παρκου διαμορφωσε τον χωρο αυτο ετσι οπως εγινε, ή μηπως ο ιδιος ο χωρος επεδρασε καπως πανω στον κατασκευαστη? Οταν βγαλω φωτο θα την στειλω

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2003, 09:37:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΤΥΡΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2003, 19:45:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην περιοχή των Aνω Πατησίων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Pούμπου και K. Θεοτόκη, υπάρχει ένα παλιό δυόροφο σπίτι το οποίο όποτε περνάω από ΅κει με τραβάει σαν μαγνήτης για τους εξής λόγους:

1. Eίναι, ας μου επιτραπεί η έκφραση «ξεκάρφωτο» σε σχέση με τα υπόλοιπα κτίρια της περιοχής.
2. Eίναι μονίμως κλειστό, τουλάχιστον εδώ και πέντε χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει εγκατελειμένο.
3. Έχει μια τεράστια σιδερένια πόρτα που θυμίζει είσοδο σε κάστρο.
4. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πολυσύχναστη οδό Πατησίων, στο σημείο εκείνο δεν υπάρχει θόρυβος.
5. Στην αυλή του, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, σχηματίζονται πολύ συχνά μικροί ανεμοστρόβιλοι.
6. H πίσω πλευρά του σπιτιού εφάπτεται σΆ ένα αδιέξοδο πεζόδρομο που ποτέ δεν έχω δει παιδιά από τις γύρω πολυκατοικίες να παίζουν.
7. Δύο φορές, στο σημείο αυτό, το ρολόϊ μου έχασε αναξήγητα ένα 10λεπτο.

Kαι τέλος?

8. Όποτε τύχει να βρεθώ εκεί και προσπαθώ (ουκ ολίγες φορές) να ρίξω μια ματιά από τη μεγάλη πόρτα προς τα μέσα, πάντα εμφανίζεται κάποιος από άλλη κατεύθυνση (όχι ο ίδιος) ο οποίος με ρωτάει αν θέλω κάτι, με ύφος ενοχλημένου ανθρώπου.


Παρακαλώ, αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας αφήσει κάποιο μήνυμα, γιατί ομολογώ οτι το συγκεκριμένο οίκημα μου έχει κινήσει την περιέργεια. Eπίσης δεν είναι άσκοπο να αναφέρω πως κατά ένα περίεργο τρόπο, κανένας από τη γειτονιά αυτή, ακόμη και μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι που δείχνουν οτι μένουν εκεί επί πολλά χρόνια, δεν γνωρίζει κάτι, μετά από ερωτήσεις που κατά καιρούς έχω κάνει.

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

Edited by - Oannes on 10/09/2003 19:46:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2003, 23:23:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν βλέπω φως στο ερώτημα μου...

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2003, 08:21:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Oannes ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ.

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

old tiger
Μέλος 3ης Βαθμίδας


507 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2003, 00:03:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους old tiger  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα,
Φίλε soldier η οδός Θεοτόκη που αναφέρεις, σε ποιά περιοχή βρίσκεται;


Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Protector
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 13:19:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Protector  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απλα θα ήθελα να ρωτήσω τον soldier για πια οδό Θεοτόκη μιλάει σε ποια περιοχή.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 16:09:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να απαντήσω στους 2 προηγούμενους η οδός θεοτόκη αναφέρθηκε από τον Oannes και όχι από τον soldier και όπως αναφέρει πρόκειται για περιοχή των Πατησίων...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
old tiger
Μέλος 3ης Βαθμίδας


507 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 17:30:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους old tiger  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ πολύ φίλη Avallon για την απάντησή σου, αλλά πριν τον Οannes, o Soldier είχε αναφερθεί και αυτός σε μία οδό Θεοτόκη. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι η ίδια, καθώς δεν απάντησε

quote:
Μια άλλη μέρα πήγαμε και στην όδο Θεοτόκη, όπου λένε ότι υπό ειδικές συνθήκες, περπατώντας τη ο μυημένος νλέπει κίονες και γενικά μεταφέρεται "αλλου". Εμείς δεν περιμέναμε και τόσα πολλά βέβαια, αλλά παρατηρήσαμε κάποια περίεργα, όπως πολύ στενες πόρτες σε σπίτια, μάρμαρα που έμοιαζαν αρχαία στο υπόγειο ενός καμμένου, εγκαταλελειμένου σπιτιού. το πιο παράξενο όμως, όσο κι αν ακουστεί παλαβό, ήταν ότι στα δυο τέρματα, στη μέση και όταν πήγαμε να φύγουμε( την κάναμε τρεις φορές πάνω κάτω ), πάντοτε υπήρχε μια μαυρη γάτα κοντά, να κάθεται και να κοιτάζει. Μια κοπέλα που είχαμε μαζί μας που μας καθοδηγούσε είπε ότι μπορεί να είναι "φύλακες" και ότι οι μάγοι μπορούν να μεταμορφώνονται σε μαύρες γάτες.. Τώρα τι να πω; Δεν μπορω να τα πιστέψω αυτά περί "φύλακα", αλλά πιο πολύ υπολογίζω σε μια κουφή σύμπτωση...Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 17:39:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και ο soldier και εγώ αναφέραμε κάτι που έχει σχέση με οδό Θεοτόκη, αλλά μάλλον από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως πρόκειται για διαφορετικές. Συμπτώσεις...


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 17:41:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παρεπιπτόντως, πήγε κάποιος στο σπίτι που έχω αναφέρει ;


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2003, 19:21:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ooops! Eχετε δίκιο παιδιά!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
endorama
Πλήρες Μέλος


1296 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 01:47:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους endorama  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Παρεπιπτόντως, πήγε κάποιος στο σπίτι που έχω αναφέρει ;
φιλε Oannes αν και ειμαι σχετικα κοντα δεν πηγα να το δω παντως αν θυμασαι οταν το συζητουσαμε κοιταξα στον χαρτη για την οδο και ειδαμε οτι υπαρχουν 5-6 δρομοι με την ονομασια αυτη και με εξαιρεση μια ειχαν ολες μερικα κοινα στοιχεια οπως οτι ηταν κοντα ή διπλα σε νεκροταφειο ή σχολειο δεν υπονοω κατι απλα μου αρεσαν αυτες οι συμπτωσεις μου χαιδευαν την φαντασια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alchemist
Νέο Μέλος


41 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 03:31:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alchemist  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απαντώντας για τον soldier η οδός Θεοτόκη ειναι κάθετη στην λεωφόρο Βασιλέως Κωσταντίνου και παράλληλη με την οδό Μάρκου Μουσουρου.Όλα αυτα βρισκοντα ακριβώς διπλα απο το Παναθηναικο Σταδιο Το καλλιμαρμαρο.Είναι αν δεν κανω λάθος ο τελευταίος δρόμος πριν απο αυτό αν έρχεστε από στήλες ολυμπιου Διος.Δεν μπαίνουν αυτοκίνητα είναι πεζόδρομος και μην παραξενευτειτε αν δεν μπορείτε να τον εντοπίσετε εύκολα γιατι για εναν περίεργο λόγο είναι λιγάκι καμουφλαρισμένος με σκουπιδοτενεκέδες!.Όποιος πάει ας κοιτάξει σε κάποιο σημείο του δρόμου αυτου ένα κατεστραμένο σπιτι που ειναι χτιζμένο όπως έμαθα πανω απο τον ναο της Αγροτέρας Αρτέμιδος.Αν δεν είναι έτσι και κανω λάθος δεν φτάιω εγω!!Τις πηγές μου πυροβολίστε.Αυτό το σπίτι έχει την φήμη οτι όποτε ξαναχτίζεται καιγονται εσωτερικά οι τοίχοι του.Επίσης παρατηρηστε λιγάκι τα σπίτια γύρω σας και ψάξτε για κάποια τεκτονικά σύμβολα χαραγμένα γύρω απο τις πόρτες τους.
Πολλές συμπτώσεις για έναν δρόμο δεν νομίζετε?

"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"

Edited by - Alchemist on 07/10/2003 03:37:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alchemist
Νέο Μέλος


41 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 05:17:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alchemist  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
terpandros
Μέλος 2ης Βαθμίδας


156 Μηνύματα Posted - 15/04/2003 : 07:59:01
--------------------------------------------------------------------------------
Profanws oi athinaioi tha xoune prosexei ena ktirio stin akadhmias (den thimame akrivhs dieuthinsi) pou einai anamesa se duo klassikes apaisies metapolemikes polukatoikies kai thimizei sumpiesmeno kastro kai an den apatwme exei kai ena siderenio agalma pouliou stin eisodo tou kai i porta tou thimizei frourio tou mesaiona.(einai sto upsos tou termatos twn lewforion apenanti apo ena periptero kai ena vivliopwleio) :p epishs exei kaneis upopsh tou gia to ti exei sumvei se ena party stin palia sxolh kalwn texnwn kai ti anakaluftike sta upogeia ths? kati exei parei to auti mou alla thelw na xerw an exei akousei kai kaneis allos tpt.Λίγάκι ασχετο άλλα κάνοντας μια ανδρομή στο topic διάβασα αυτό το σχόλιο και θα ήθελα να μου δωσει όποιος ξέρει κάτι περισσότερες πληροφορίες.

Φιλικά Alchemist

"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alchemist
Νέο Μέλος


41 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 05:20:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alchemist  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εννοώ εκείνο το παρτυ στην σχολή καλών τεχνών


"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 12:56:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Alchemist ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΟΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alchemist
Νέο Μέλος


41 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 20:26:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alchemist  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους!

Αγαπητέ φίλε AVATARGR σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου αλλά δεν εννοούσα οτι ψάχνω πληροφορίες για αυτό το κτίριο.Ήθελα κατι παραπανω για εκεινο το γεγονος στην σχολή καλων τεχνων.
Το κτίριο που μου λες το έχω προσέξει από πολύ μικρός γύρω στα 12 μου (όταν νόμιζα ότι ήμουν σατανιστής και πολύ κακος!!!!!) και μέσα στο μυαλό μου είχα φτιάξει τρελές ιστορίες!!
Τελικά μια μέρα πρίν απο λίγο καιρο η παιδική ομίχλη που καλυπτε το κτιριο μεσα στο μυαλο μου διαλυθηκε όταν ο soldier συζητώντας για αυτο μου είπε οτι είναι μια παλιά και πολυ όμορφη και περιεργη εκκλησια συμφωνα με ότι είχε διαβάσει σε καποιο βιβλιο.
Αυτά γνωρίζω να σας πω για το συγκεκριμένο κτιριο.Για κάτι παραπάνω ο soldier μαλλον μπορει να σας βοηθήσει.
Ανάμένω πληροφορίες για εκείνο το βράδυ στην σχολη καλων τεχνων.
Αυτά!!!!

Φιλικά Alchemist

"From the top of this celestial temple, I hold the profet's severed head unto all nations"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

soldier
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2003, 22:12:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους soldier  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά διαφορες υποχρεώσεις με κράτησαν σχετικά μακριά από το ιντερνετ... Δεν αναφερόμαστε στην ίδια θεοτόκη με τον Oannes, αν και είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η περίπτωση των Πατησίων. Σας περιέγραψε ο alchemist, ποια Θεοτόκη εννούσα και έδωσε και περισσότερα στοιχεία για αυτήν. Αξίζει να την επισκεφθείτε... Βρίσκεται δίπλα από το club Αcai, το πρώην Exo... Ενtωμεταξύ, βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από το Α νεκροταφείο, για το φίλο που έκανε το συσχετισμό... όλος ο δρόμος σε κάθε σημείο του έχει θέα τον Παρθενώνα. Προσέξτε τα σπίτια αλλά και ένα καμμένο εγκαταλελειμένο, στη μέση της περίπου, όπου μάθαμε ότι από κάτω ήταν ο ναός της Αγροτέρας Αρτέμιδος και δεν μπορεί να χτίσει κάποιος από πάνω γιατί συνέχεια καίγεται... Κοιτάχτε με κάποιο φακό στο υπόγειό του, να δείτε τα -μάλλον- αρχαία τοιχία...Keep the flame burning...

Edited by - soldier on 07/10/2003 22:15:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IAMIS
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 03:51:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους IAMIS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝ Κ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ MAIL, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IAMIS
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 04:10:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους IAMIS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ . ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΠΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Η ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑιδειασ. στην μητροπολη βρισκεται Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, Κ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ Η ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ". ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑρχει ενα ιδιαιτερο κτηριο απεναντι απο τον αριθμο 10 τησ οδου αμερικησ. ασ το κοιταξει κ καποιοσ αλλοσ κ οποιοσ τυχον ξερει κατι παραπανω ασ το αναφερει...ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ.ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΩΑΝΤΓΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΝΝΕΣ, Κ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 16:35:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε IAMIS καλώς όρισες στο forum εν γένει και στο topic αυτό ιδιαιτέρως. Σου εύχομαι γόνιμες και δημιουργικές συζητήσεις...

Αγαπητέ φίλε AVATARGR
σχετικά με

quote:
ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΟΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ.Με πάσα επιφύλαξη για την πληροφορία, το κτίριο ανήκει πλέον στο Βυζαντινό Μουσείο


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 17:56:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν, ακούστε αυτό:
Στη Σουβάλα της Αίγινας, στο δρόμο από το εστιατόριο ΑΡΩΜΑ προς το βουνό, κάπου στα 100 μ υπάρχει ένα οικόπεδο που μοιάζει με νεκροταφείο (αν και δεν ήταν ποτέ) και στην πόρτα (πύλη να πω καλύτερα), η οποία είναι αρκετά μεγάλη και απίστευτα υποβλητική, γράφει με μαύρα βαθιά χαραγμένα κεφαλαία γράμματα σε μαρμάρινη πινακιδα "ΣΤΕΛΛΑ". Ούτε επώνυμο, ούτε τίποτα. Είναι πολύ παράξενο, ενώ τα ζώα (με το συμπάθειο) "τα παίζουν" κανονικά όταν πλησιάζουν (εκτός από τις γάτες.) Δεν έχω μπει ποτέ. Επίσης παρουσιάζει κάποια περίεργα φαινόμενα τη νύχτα.

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
omega
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
167 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 01:25:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους omega  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Με πάσα επιφύλαξη για την πληροφορία, το κτίριο ανήκει πλέον στο Βυζαντινό Μουσείο

Φίλε Oannes όντως ο καινούριος ιδιοκτήτης του κτηρίου της οδού Ακαδημίας 58Α είναι το Βυζαντινό Μουσείο.

Ακόμα θα ήθελα να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί τμήμα του νεοκλασικού κτιρίου της παράπλευρης οδού Μαυρομιχάλη αρ. 6 με το οποίο ενώνεται εσωτερικά.
Επίσης κατασκευαστηκε απο τον γνωστό αρχιτέκτονα Τσίλλερ.

Μετά απο έρευνες που είχα κάνει μαζί με φίλους πριν απο περίπου 12-15 χρόνια, όταν ακόμα ο δράκος ήταν στη θέση του, όλες οι πληροφορίες και μαρτυρίες απο περίοικους του κτιρίου κατέληγαν στην πεποίθηση ότι μέσα στο κτίριο ακουγόντουσαν ψαλμωδίες και οτι επρόκειτο για κάτι σαν εκκλησία-λειτουργεία.Βέβαια για να πω και την αλήθεια τότε πιστεύαμε οτι πίσω απο αυτή την βαριά πόρτα (αξίζει να κάνετε μια βόλτα να την δείτε πρίν την βγάλουν και αυτή) έκαναν "παιχνίδι" οι Σατανιστές και έτσι ακουγόταν στην περιοχή. Βέβαια τότε όσα βράδια και αν είχαμε ξενυχτήσει απ'εξω δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα διαβάζοντας κάποιο βιβλίο επανέφερα στη μνήμη μου όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό ο συγγραφέας του είχε εισχωρίσει σε αυτο και είχε βρεί και φωτογραφίσει, πίσω απο την βαριά πόρτα ένα διάδρομο ο οποίος οδηγούσε σε ένα, ω... τι έκπληξη!!!, εκκλησάκι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Warface
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
247 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 01:46:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Warface  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ?!!?!?!??!?!??!?!?!????

ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy