ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
 Πώς να εισάγω εικόνα?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 13
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2003, 14:21:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν Galaxy, τώρα μόλις κατάλαβα (ρίχνοντας μία ματιά στο Προφίλ σου και συγκρίνοντας τις e-mail διευθύνσεις) ότι το μήνυμα που έλαβα την 3/3/2003 με επισυναπτόμενη μία εικόνα, χωρίς Όνομα Μέλους και χωρίς κάποιο άλλο κείμενο στο σώμα του μηνύματος που να περιλαμβάνει κάποια νύξη σχετικά με την σκοπιμότητα της εικόνας που περιείχε () προέρχονταν από εσένα!!

Στο μήνυμα αυτό σε παραπέμπω (είναι κάτι που δυστυχώς κάνω πολύ συχνά λόγω του αυξημένου όγκου, ανάλογης περιεκτικότητας - - μηνυμάτων που λαμβάνουμε) στα εξής θέματα για πληροφόρηση σχετικά:

Για την εισαγωγή εικόνων στα Μηνύματα των Forums ! >> /forums/topic.asp?TOPIC_ID=1002

Για την Αποστολή e-mails στον Admin !!! >> /forums/topic.asp?TOPIC_ID=991

Πώς να εισάγω εικόνα?(το παρόν θέμα δηλαδή) >> /forums/topic.asp?TOPIC_ID=490

Τα παραπάνω Links πάντως ανεξάρτητα από το σφάλμα σωστής αναγνώρισης της κωδικοσελίδας από τον Browser σου (υποθέτω πως διαβάζεις τα μηνύματά σου μέσω του Browser εφόσον διαθέτεις Web-Based διεύθυνση) σίγουρα εμφανίζονται σωστά στο μήνυμα εφόσον πρόκειται για λατινικούς χαρακτήρες (έκανα και τις αντίστοιχες δοκιμές για να δω αν όντως είναι έτσι...)

Για την λάθος κωδικοποίηση δεν ευθύνομαι προσωπικά εφόσον έκανα απλώς Reply στο μήνυμα που έλαβα και το οποίο είχε κωδικοποίηση Unicode(UTF-8). Οπότε και η απάντηση έφυγε με την ίδια κωδικοποίηση...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τον Browser να κάνει αυτόματη επιλογή κωδικοσελίδας: Μενού >> View > Enncoding > Auto-Select. Για το συγκεκριμένο μήνυμα απλά γύρισε την κωδικοσελίδα στην παραπάνω για να μπορέσεις να το δεις σωστά.

Σχετικά με την εικόνα, θα παρακαλέσω, εσένα και όλα τα Μέλη των Forums που στέλνουν μηνύματα σε διευθύνσεις υπευθύνων για αυτά να συμπεριλαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες!

Και θα ήθελα να διευκρινήσω ότι όλα τα e-mails απαντώνται από πραγματικούς ανθρώπους και όχι από αυτόματους mail responders, οπότε είναι το λιγότερο που μπορούμε να ζητήσουμε να περιέχουν τα στοιχεία που χρειάζεται (και που έχουμε παραθέσει ποικιλοτρόπως στα Forums) έτσι ώστε να διασφαλιστούν: η εγκυρότητα του μηνύματος, η εξακρίβωση της ταυτότητας του Μέλους, η διασφάλιση της προστασίας των Μελών από κακόβουλες ενέργειες τρίτων κ.λπ., κ.λπ.

Για το τέλος άφησα το εξής: λίγο παραπάνω διευκρινιστικό κείμενο στα e-mail μηνύματα δεν βλάπτει, ούτε κουράζει τον αποστολέα. Απλά είναι ένα στοιχείο ευγένειας στην επικοινωνία (...αναφέρομαι γενικά προς όλα τα Μέλη φίλε Galaxy) και σαφώς εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και κόπο από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις διάφορες Υπηρεσίες προς τους Επισκέπτες, Φίλους και Μέλη του ESOTERICA.gr

Φανταστείτε φίλοι μου κάποιον άνθρωπο να λαμβάνει δεκάδες μηνύματα κάθε εβδομάδα που να αναγράφουν, πάνω-κάτω, τα παρακάτω:

"Θέλω αυτήν την εικόνα στο Προφίλ μου",
"Στέλνω αυτήν την εικόνα",
"Να μπει η εικόνα αυτή στο {τάδε} μήνυμα",
"Πότε θα ανέβει η εικόνα που έστειλα, γιατί βιάζομαι...",
"{κενό}"

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

old tiger
Μέλος 3ης Βαθμίδας


507 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2003, 21:54:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους old tiger  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
TEST

http://users.in.gr/oldtiger/assets/logo/dsc00049.jpg

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2003, 23:16:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα και από μένα.
Φίλε μου old tiger σε παραπάμπω στην 1η σελίδα του παρόντος θέματος αλλά ΚΑΙ στο θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!"...

O Σκοτεινός ’γγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 10/03/2003 23:22:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

old tiger
Μέλος 3ης Βαθμίδας


507 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2003, 23:23:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους old tiger  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ για την επισήμανση φίλη Darkangel.
Το θυμήθηκα αργότερα και το τακτοποίησα.
Η εικόνα είναι ήδη σωστά στο topic.
Eυχαριστώ και πάλι

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elixir
Μέλος 2ης Βαθμίδας


154 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 11:42:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημερα ΑDMIN και λοιπα μελη!

Αγαπητε ADMIN, σου εχω στειλει 2 μεηλ, το ενα απο τα οποια εχει να κανει με της εισαγωγη εικονας!...Δεν ειμαι σιγουρη αν τα εχεις λαβει, δεν εχω παρει καμια απαντηση απ'τα δυο, γι'αυτο και σου γραφω απο εδω!
Κανανοω το φορτο εργασιας σου, απλως θα ηθελα μια βεβαιωση οτι τα εχεις λαβει!....
Αν καταλαβω οτι ΠΑΛΙ εχω κανει λαθος,........θα πρεπει να ξανασκεφτω σοβαρα το ενδεχομενο να επισκευτω καποιον οφθαλμιατρο!!...

ΦΙΛΙΚΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:04:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Φανταστείτε φίλοι μου κάποιον άνθρωπο να λαμβάνει δεκάδες μηνύματα κάθε εβδομάδα που να αναγράφουν, πάνω-κάτω, τα παρακάτω:

"Θέλω αυτήν την εικόνα στο Προφίλ μου",
"Στέλνω αυτήν την εικόνα",
"Να μπει η εικόνα αυτή στο {τάδε} μήνυμα",
"Πότε θα ανέβει η εικόνα που έστειλα, γιατί βιάζομαι...",
"{κενό}""Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elixir
Μέλος 2ης Βαθμίδας


154 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Xε,χε,....Ανανακο, θα επιμεινω να πιστευω οτι δεν χρειαζομαι ακομα οφιαλμιατρο (οχι γιατρε, ΔΕΝ ειμαι αρρωστη ακομη), αφου ο ADMIN ειχε αναφερθει σε αυτο που αναφερεις, για τα μελη που δεν εχουν γραψει τα απαραιτητα στοιχεια τους!!....και απο οτι ειδα, αυτα τα στοιχεια ειναι το ονομα, το τοπικ που επιθυμουν να μπει η εικονα και το μεηλ να σταλει απο το εγγεγραμενο στο φορουμ!!!....Τα εκανα, ολα τα παραπανω, απλως πιστευω οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα με τις εικονες γενικα....χε, η ετσι θελω να πιστευω..!
Φιλε Ανανα, μιας και εισαι εδω, θα λαβω μεηλ απο τον ΑDMIN με καποιο κωδικο??....ξερεις καθολου τη διαδικασια??...

ΦΙΛΙΚΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:26:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητό elixiriάκι, νά'σαι σίγουρη πως ο Admin θα ικανοποιήσει κάθε σου (!) επιθυμία!
Στη δική μου περίπτωση έκανε 2-3 ημέρες μέχρι να μπει ο πρώτος μου λούτρινος ανανάς στην ψηφιακή υπογραφή, παρόλο που ΚΑΙ εγώ τον είχα πρήξει με τα e-mail μου!!!
Θέλει λίγο χρόνο ο adminθρωπος κι αυτός!!!
Αλλά είναι καλόοοοςςς... θα δειςςς...

Όσον αφορά τη διαδικασία, απ' όσο θυμάμαι ναι, θα λάβεις έναν κωδικό τον οποίο πρέπει να τοποθετήσεις στο προφίλ σου. Απλό είναι...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχμμμ... ξαναδιάβασα το μήνυμά σου και απ' ο,τι κατάλαβα δεν θες να μπει φωτό στο προφίλ σου, αλλά σε κάποιο μήνυμά σου, ε;;;
Γι' αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα, μα φαντάζομαι πως και πάλι κάποιον κωδικό θα σου στείλει (πιθανόν ο Σκοτεινός μας ’γγελος, μιας που είναι λίγο πιο λάσκα στη δουλειά, φαντάζομαι...)...
Ανέμενε λοιπόν!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elixir
Μέλος 2ης Βαθμίδας


154 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:33:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιιουυυυπιιιιι!!. Τον γλυτωσα τον γιατρο!!!.....
Ευχαριστω Ανανακο, αρα ξερω τωρα:

''ENAN ANANA TH MEΡΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!''*

Ευχαριστω! Θα περιμενω!

ΥΓ. Ναι, σε τοπικ θελω την εικονα!

ΦΙΛΙΚΑ
*Διορθωση:
''Καλυτερα να μασας, παρα να μιλας!!''...??

Edited by - elixir on 19/03/2003 13:40:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 12:43:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
''ENAN ANANA TH MEΡΑ, ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!''

Μην το λες, μην το λεςςς...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2003, 15:54:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην βιάζεστε, όλοι θα πάρετε!!

Αγαπητή elixir μου αρέσει ιδιαίτερα ο, υγιής, ενθουσιασμός σου! Ειλικρινά, τον χρειαζόμαστε!

Πράγματι τα e-mail σου ήταν άψογα! Δεν τους έλειπε τίποτα. Όμως τα έστειλες χτες το βράδυ στις 10, οπότε, με πρόχειρους () υπολογισμούς χρειάστηκαν μόλις 17 ώρες για να γίνει αυτό που ζήτησες(έλεγξε το e-mail σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Και ρωτώ: "Τι αξία έχουν αυτές οι ώρες μπροστά στην αιωνιότητα;;"

Απλά θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ότι σχετικά με τους υπεύθυνους του Τόπου (που συμμετέχουν/εργάζονται και στις Ομάδες Συζήτησης) είναι 2-3 αυτά τα πράγματα που κάνουν καθημερινά και γίνονται φανερά σε όλους και μερικές δεκάδες τα υπόλοιπα που δεν είναι δυνατόν να φανούν (και θα ήταν και βαρετό να τα απαριθμήσω).

Τι να κάνουμε, δεν είμαστε και τόσοι πολλοί... (όμως έχω παρατηρήσει κάποιες αποφύσεις που αρχίζουν να μεγαλώνουν τελευταία στα πλευρά μου - λέτε να είναι το δεύτερο ζευγάρι χέρια που ζήτησα από τον ’η-Βασίλη την Πρωτοχρονιά; )

Το ευτύχημα βέβαια είναι ότι η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται από τους Φίλους που πλέον έχουν πάρει τον ρόλου ενεργών Συνεργατών μέσα και έξω από τα Forums!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί φυσικά ο ananasss!!

Φίλε μου σε ευχαριστούμε.

Darkangel_78 θα απαντούσε οπωσδήποτε στο ζήτημα αυτό πριν το κάνουμε εμείς, όμως την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες ένα μικρό - και μη ανησυχητικό - πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να απέχει για λίγο καιρό. Θα επιστρέψει συντομότατα δριμύτερη!!)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crytila
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 12:03:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι που αφορά την εισαγωγή εικόνας από ένα υπάρχον site:
Τις περισσότερες φορές το url της σελίδας όπου εμφανίζεται η εικόνα έχει κατάληξη ".htm", ".asp", τίποτα κ.ο.κ. Τέλος πάντων δεν έχει κατάληξη ".jpg" ή κάποιο άλλο είδος image.
Σ'αυτήν την περίπτωση με ποιόν τρόπο να δούμε το ευρετήριο του site, ώστε να το κάνουμε εμείς να εμφανιστεί με κατάληξη ".jpg" κλπ?

Ελπίζω να καταλάβατε την απορία μου


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 17:28:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Crytila,αν κατάλαβα καλά,χρειάζεσαι μια διεύθυνση που νε έχει κατάληξη εικόνας.
Αν περί αυτού πρόκειται,κάνε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επέλεξε Ιδιότητες ή Properties. Τότε δίπλα στο πεδίο URL θα εμφανιστεί αυτό που ζητάς.
Αν πάλι ψάχνεις κάτι άλλο,βάλε μήνυμα ξανά και θα δούμε τό μπορούμε να κάνουμε.

O Σκοτεινός ’γγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Crytila
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2003, 11:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κοίτα να δεις που ήταν τόσο απλό
Thanks Darkangel_78

Α, χρόνια πολλά στις μαμάδες Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Flexable
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2003, 01:12:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Flexable  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Flexable  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΑαααααααααααα
και ο Flexable ta katafere !!!
Me Akouse o Aiwazz !!!! mpravo re darkangel !!!!!
meta apo toses epikliseis !!!!


Sola buskaaaaaa
Do whath though wilt shall be the whole of the law
Flexable


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

κώστας
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
295 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/07/2003, 12:50:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους κώστας  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να εισάγετε εύκολα μια εικόνα στο προφίλ σας

1. Κατεβάστε την εικόνα σας, π.χ. photo.gif στο Internet, πχ.
http://www.yourinternetaddress.com

2. Δώστε τη διεύθυνση στο παράθυρο "Υπογραφή(ψηφιακή)" όπως φαίνεται παρακάτωgnothe seauton
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/07/2003, 13:18:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κώστα, η εικόνα πρέπει να βρίσκεται σε κάποιον server και είναι προσβάσιμη στο Ιντερνετ και όχι σε ένα Cd ή στον "σκληρό" σου στον προσωπικό σου υπολογιστή.

Για περισσότερα θα σε βοηθήσουν η Dark Angel ή o Admin.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/07/2003, 00:18:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκτός από τα προτεινόμενα θέματα τεχνικής βοήθειας,ρίξτε όσοι ...πιστοί μια ματιά και εδώ /forums/topic.asp?TOPIC_ID=806 και τα ξαναλέμε για ότι προκύψει.

O Σκοτεινός ’γγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2003, 16:04:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
5 απλά βήματα για να μην παιδεύεστε!!!!

1)κάνεται δεξί κλικ σε οποια φωτογραφία σας αρέσει(στο internet φυσικά !!!) ....να μην ειναι και 10MB !!!!! Π.Χ Εγώ εκανα στο logo πάνω αριστερά !!!

2)θα πάτε Properties οπως δειχνει στο παράδειγμα ...και μετα θα σας ανοίξη το general

3)Κάντε copy οπως στο παράδειγμα ...για να αντιγράψεται την διέυθυνση

4)και μετα θα κάνεται κλίκ σαυτό το εικονίδιο] στό΄χώρο που γράφεται στο εσοτέρικα

5)μετά από αυτό θα κάνεται επικόληση η paste ανάμεσα στα img που θα σας βάλει αυτόματα
Ελπίζω να καταλάβατε κάτι ...και να μην σας μπέρδεψα περισσότερο

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2003, 12:18:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ ωραίο και χρησιμότατο το "Tutorial" αγαπητή cat!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2003, 21:08:15  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαίρωμε να βοηθάω οπου μπορώ ....γιατί κάποτε που ημουν και εγώ ψάρι ....κάποιος με εμπασε και εμένα στα κόλπα !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 10:48:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας παιδια. Λοιπον, εχω και εγω ενα προβλημα στην εισαγωγη εικονας. Να τι κανω. Πηγαινω στο προφιλ μου και παω εκει που εισαγουμε την ψηφιακη υπογραφη μας. Πληκτρολογω τα εξης:


RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN


Η προταση εμφανιζεται οχι ομως και η εικονα. Eμφανιζεται μονο ενα Χ. Τι κανω λαθος; Δοκιμασα επισης να προσθεσω στο τελος .jpg αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Επισης δοκιμασα να βγαλω το .shtml και να προσθεσω το .jpg μονο του μετα το /adolf_gates. αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα. Τι να κανω;


RESPECT IS EARNED, NOT GIVENΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 10:52:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ουπς sorry my mistake! Αυτα που πληκτρολογισα ειναι:

http://www.funny-city.com/photos/adolf_gates.shtml

(ολα αυτα αναμεσα στα )


RESPECT IS EARNED, NOT GIVENΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 11:30:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκανα αυτο που λεει η cat. Για να δουμε...

www.funny-city.com/photos/images/97.jpg" border=0>

RESPECT IS EARNED, NOT GIVENΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 11:35:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι κανω λαθος παλι;

www.funny-city.com/photos/images/97.jpg" border=0>

RESPECT IS EARNED, NOT GIVENΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 11:44:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να δουμε μηπως τωρα...

RESPECT IS EARNED, NOT GIVENΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matrix_ghost
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
154 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2003, 11:48:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matrix_ghost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Edited by - matrix_ghost on 15/08/2003 11:49:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2003, 03:07:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2003, 00:37:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
www.mailbox.gr/cgi-mailbox/webmail/files-link.cgi/greek?acc=ryche&filename=12thjpg

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 13 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1101074
Maintained by Digital Alchemy