ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/05/2005, 13:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι αναφορές είναι ακριβώς όπως είπες παρόμοιες, τα δημιουργήματα της σκέψης λόγω ενός συναισθήματος είναι ίδια σε γενικά πλαίσια, οι διαφορές υπάρχουν γιατί μιλάμε για διαφορετικά άτομα.
Και βέβαια δεν μπορούν όλοι να δούνε αυτά τα δημιουργήματα.
Χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση πνευμάτων κάποιες φορές, που για να το ισχυριστεί κάποιος αυτό πρέπει να κάνει προσεκτική εξέταση του ατόμου που το βλέπει και να αποκλείσει όλες τις άλλες περιπτώσεις.
Σε ένα forum δεν είναι όμως αυτό εφικτό.

Τα δημιουργήματα της σκέψης λέγονται σκεπτομορφές. Θα προσπαθήσω να σου δώσω απλά παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ.
Εάν έχουμε σκέψεις μίσους το χρώμα τους είναι μαύρο, εάν έχουμε και θυμό μαζί το χρώμα μπερδεύεται με το κόκκινο κ.τ.λ. Κάθε συναίσθημα έχει και κάποιο χρώμα.
Εάν είμαστε ξεκάθαροι ως προς την σκέψη μας, εάν δεν βάζουμε την αμφιβολία σε αυτή, τα δημιουργήματα έχουν και σαφές περίγραμμα.

Τώρα η μορφή, που είναι και το ποιό περίεργο.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα αλλά το σύνηθες είναι η μορφή των δημιουργημάτων να σχηματίζεται από δικές μας εικόνες τις οποίες έχουμε φτιάξει από περιγραφές που έχουμε ακούσει, βιβλία που έχουμε διαβάσει κ.τ.λ.

Επειδή όμως κανένας από εμάς δεν ξέρει τις σκέψεις του άλλου ούτε τα βιώματά του, μας φαίνεται περίεργη αυτή η "οντότητα" και τείνουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει.
Όταν λέω υπάρχει εννοώ ότι υφίσταται ξέχωρα από εμάς κάτι σαν να προϋπάρχει.

Επειδή βέβαια υπάρχουν και μαρτυρίες από άτομα που είδαν την "οντότητα" σε κάποιον διπλανό τους, παραξενευόμαστε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά ως προς την ύπαρξή της.

Όμως οι σκεπτομορφές όταν παράγονται από εμάς ακουμπάνε και τον άνθρωπο που είναι σε κοντινή απόσταση με εμάς και έχει παρόμοια συναισθήματα, σκέψεις.

Εάν κάποιος δεν αφήσει να τον κατακλύσουν τα αρνητικά συναισθήματα του την στιγμή που θα είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου αλλά έχει αδειάσει το μυαλό του(λίγο δύσκολο θέλει εκπαίδευση) ή σκέφτεται θετικά δεν υπάρχει περίπτωση(δική μου γνώμη) να δεχτεί καμμία επίσκεψη.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pasxalis
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/05/2005, 02:58:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pasxalis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους έψαξα και βρήκα κάτι για τη μόρα.

Η Μόρα είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μία γυναίκα μαυροφορεμένη, η οποία εμφανίζεται στον ύπνο κάποιου συνήθως όταν κοιμάται ανάσκελα, του κρατάει τα χέρια και προσπαθεί να του πάρει την ανάσα.

Για την ακρίβεια, δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι και ο πόνος στο στήθος σου όπου κάθεται, σου κόβει την ανάσα σε σημείο που αισθάνεσαι ότι αργοπεθαίνεις και όντως αργοπεθαίνεις, εκτός αν την νικήσεις. Αν την γλιτώσεις, για τις επόμενες περίπου 3 μέρες εξακολουθείς να αισθάνεσαι έναν αρκετά ενοχλητικό οξύ πόνο στο στήθος και δεν μπορείς να πάρεις βαθιά ανάσα. Από τα λεγόμενα ανθρώπων που έχουν σπάσει τα πλευρά τους, υποθέτω ότι το συναίσθημα είναι παρόμοιο.

Εμφανίζεται με πολλές μορφές η πιο συνηθισμένη είναι αυτή της άσχημης γριάς, αλλά πολύ είναι αυτοί που την έχουν δει σαν όμορφη κοπέλα ή ακόμα και με την μορφή φωτεινής σφαίρας ή μικροσκοπικού νάνου κ.α.

Η Μόρα φοράει ένα μαύρο σκουφάκι, ο μύθος λέει πως όποιος καταφέρει να της το πάρει θα έχει τρεις ευχές (κάτι παρόμοιο με τον μύθο των Νεράιδων), στην περίπτωση που η Μόρα καταφέρει να του το ξαναπάρει πίσω τότε αυτός πεθαίνει. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα μόνο ένας είχε καταφέρει να της πάρει το σκουφάκι, η ευχή του ήταν, η Μόρα να γίνει πραγματική γυναίκα. Έτσι κι έγινε, αυτός παντρεύτηκε αυτή την γυναίκα και έκανε παιδία μαζί της. Φρόντισε να κρύψει το σκουφάκι κάπου πολύ καλά. Ώσπου μια μέρα η Μόρα ξαναβρίσκει το σκουφάκι της και μετά εξαφανίστηκε πάλι.

Λίγα λόγια για τον μύθο. Μία εκδοχή είναι ότι η Μόρα είναι η Λίλιθ (Lilith) η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, ή μια από της τρεις κόρες της. Όπως αναφέρουν τα γνωστικά κείμενα και τα απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης η Λίλιθ αποχώρισε από τον Παράδεισο για δύο πιθανούς λόγους:

1- Ήταν εκείνη που μύησε τον Αδάμ (μετά από προτροπή του Σατανά) στην απόλαυση του σεξ. Ήταν δηλαδή εκείνη που του δίδαξε ότι το σεξ δεν είναι μόνο για αναπαραγωγή αλλά και για ευχαρίστηση και αυτό εξόργισε τον Θεό και την εξόρισε. 2- Ο Αδάμ προσπάθησε να βιάσει την Λίλιθ, κι εκείνη τρομαγμένη έφυγε από τονΠαράδεισο.

Ο Αδάμ, λυπήθηκε για την φυγή της Λίλιθ και ζήτησε από τον Θεό να του τηνφέρει πίσω. Εκείνος έστειλε τους 3 αγγέλους να την βρούν και να την φέρουν πίσω, όπου την βρήκαν κάπου στην Μεσοποταμία. Την παρακάλεσαν επανειλημμένα να επιστρέψει αλλά εκείνη αρνήθηκε. Τους είπε επίσης ότι για τους αιώνες των αιώνων, θα επισκέπτεται τα μικρά παιδιά στον ύπνο τους και θα τα πνίγει, για να εκδικηθεί. Οργισμένοι οι άγγελοι, την απείλησαν ότι θα ξεσηκώσουν την θάλασσα να την πνίξουν. Η Λίλιθ άρχισε να κλαίει και να τους παρακαλάει να την λυπηθούν. Όντως οι άγγελοι υπέκυψαν στα παρακάλια της και εκείνη για «ανταμοιβή» ορκίστηκε ότι δεν θα πειράζει τα παιδιά που θα έχουν τα ονόματα των 3 αυτών αγγέλων γραμμένα πάνω στην κούνια τους (εξ' ου και το χαρτί/περγαμηνή).

Τώρα, γιατί την άφησαν να φύγει παρόλο που δεν πήρε τον λόγο της πίσω (ότι δηλαδή θα εκδικηθεί), είναι ένα ερώτημα χωρίς απάντηση. Αλλά η Βίβλος βρίθει από τέτοια ερωτήματα έτσι κι αλλιώς. Για να ολοκληρώσω την ιστορία, στην συνέχεια λέγεται ότι ο Σατανάς την έκανε γυναίκα του και αρχόντισσα όλων των σκοτεινών υπάρξεων. Λέγεται επίσης ότι η Λίλιθ είναι και το πρώτο Βαμπίρ. Από τότε στοιχειώνει τα όνειρα των ανδρών και κάνει έρωτα μαζί τους, επιτίθεται στις έγκυες γυναίκες και τελικά τις σκοτώνει. Σύμφωνα με τα κείμενα εμφανίζεται και αυτή μαυροφορεμένη.

Μία πιο ορθολογική εξήγηση είναι πως η Μώρα είναι "ψυχικός βρικόλακας" δηλαδή μια σκεπτομορφή που δημιουργεί κάποιος και την στέλνει στον ύπνό κάποιου άλλου. Μία μορφή ενέργειας που προσπαθεί να πάρει την ενέργεια του θύματος (ή το αίμα του όπως γνωρίζουμε στις γνωστές ιστορίες με του βρικόλακες) και τελικά το θύμα πεθαίνει. Μία μορφή Voodoo ή κάτι τέτοιο.

Το να προστατευτεί κάποιος από την Μόρα είναι πολύ δύσκολο. Για προστασία υπάρχουν πολλά ξόρκια, αλλά λέγεται ότι το πιο αποτελεσματικό είναι να γράψεις σε ένα χαρτί τα ονόματα των τριών αγγέλων που έστειλε ο Θεός να την καταδιώξουν (την Λίλιθ) όταν έφυγε από τον Παράδεισο, ο Σανβί, ο Σανσαβί και ο Σαμενγκελάφ. Τα ονόματά τους γράφονται κατά προτίμηση σε ενοχιανή ή αγγελικανή γραφή, με καθαγιασμένη πένα σε παρθένα περγαμηνή. Την περγαμηνή την βάζεις πάνω από το κρεβάτι. Υπάρχει και μία προσευχή που σε προστατεύει. Η προσευχή αυτή δεν έχει γραφτεί σε κανένα βιβλίο και η διάδοσή της γίνετε από στόμα σε στόμα εδώ και πολλούς αιώνες. Η προσευχή είναι η εξής:

Μόρα - Μόρα κακαβού μέτρα τα'στρα του'ρανού, την φακή του κιλού, τα βότσαλα της θαλάσσης και τις πέτρες της γης και μετά έλα σε'μένα

Tην προσευχή αυτή την λες τρεις φορές όταν πέσεις για ύπνο και ως που να τα μετρήσει όλα αυτά η Μόρα, εσύ έχεις ξυπνήσει.

Πάντως, άπαξ και σε επισκεφτεί, κανένα ξόρκι δεν πρόκειται να πιάσει. Το μόνο που θα σε σώσει είναι το θάρρος και το θράσος. Πρέπει να την κοιτάξεις ίσια στα μάτια και να της δείξεις ότι δεν την φοβάσαι.

Η Μόρα δεν εμφανίζεται μόνο μία φορά αλλά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και για μια ολόκληρη ζωή. Γνωρίζουμε ακόμα ότι το φαινόμενο αυτό είναι κληρονομικό και μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα της ίδια οικογένειας και στους απογόνους τους.


Μύθος ή πραγματικότητα; Κανείς δεν ξέρει. Εκατοντάδες άτομα τα οποία δεν σχετίζονται καθόλου με τον κόσμο του απόκρυφου έχουν αναφέρει παρόμοια περιστατικά σαν αυτό της Μόρα.


Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ainigmatiki
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2005, 12:45:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ainigmatiki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
λοιπον διαβασα το θεμα και ηρθε η ωρα να σας γραψω και γω την δικη μου ιστορια!!!!!!!!
Απο μικρο παιδι εβλεπα ονειρα περιεργα δηλαδη π.χ οτι κοιμομουν στο κρεβατι μου και εβλεπα-ενιωθα ενα μαυρο πραγμα να με πλησιαζει και ηξερα οτι ηθελε να μου κανει κακο φοβομουν υπερβολικα προσπαθουσα να φωναξω βοηθεια αλλα δεν εβγαινε φωνη απο το στομα μου προσπαθουσα να σηκωθω αλλα δεν μπορουσα να κοινηθω !!!!!! μετα απο αυτες τις προσπαθειες κατεληγα στο να προσπαθω να πω το πατερ ημων αλλα δεν τα καταφερνα μπερδεβα τα λογια μου και το ενιωθα να με πνιγει,, τελικα παντα ξυπνουσα μετα απο μεγαλη προσπαθεια!!!!αυτο μου συνεβαινε πολες φορες οταν ημουν 7-13 ετων !!!!!!!μετα για ενα διαστημα 5ετων δεν εβλεπα τετιου ειδους ονειρα αλλα ποτε δεν μπορουσα να κοιμηθω ησυχη πολες φορες ενιωθα ενα ασχημο κλημα στο δωματιο πριν κοιμηθω και παλι προσπαθουσα να πω το πατερ ημων και τα καταφερνα μετα απο πολες προσπαθειες!!!!!!
οσπου τελικα στα 19 μου μολις ειχα γυρισει απο το μαιευτηριο ειχα γενησειτον γιο μου !η μητερα μου μου ελεγε οτι λογο του οτι ειμουν λεχονα δεν επρεπε να αφηνω τα ρουχα μου και του μωρου εξω απλομενα το βραδυ!!!και επισης να μην καθομαι και εγω εξω το βραδυ !!!!!!!εγω τα θεωρισα δισηδεμονιες και βγηκα να κανω ενα τσιγαρο στην αυλη μαζεψα τα ρουχα του μωρου ,αλλα τα δικα μου τα αφησα !!!στην συνεχεια πηγα για υπνο ,ο αντρας μου κοιμοταν στο διπλανο δωματιο γιατι ηθελα ανεση στον υπνο λογο του οτι μολις πριν λιγες μερες ειχα γενησει !! στο δωματιο μου κοιμοταν στροματσαδα στο πατωμα η μητερα μου για σηκωνεται να με βοηθαει αν χρηαζομουν κατι!!και στην κουνια το μωρο !!!ηταν ιουλιος τρομερη ζεστη 40 βαθμους ,,ανοιχτα τα παραθηρα!!!!ξαπλωσα με την πλατη γυρισμενη προς το παραθυρο,δεν κοιμομουν,, με ανοιχτα τα ματια εβλεπα στην ουσια πισω απο την πλατη μου να ανοιγει η κουρτινα αερινα και να μπαινει ενα πλασμα-πνευμα αυτο το μαυρο που λεγαμε!!και να με πλησιαζει να ανοιγει κατα καποιο τροπο τα χερια του (δεν τα εβλεπα απλα τα ενιωθα)και να με αγκαλιαζει ,να με σφιγει, δεν μπορουσα να φωναξω , να κουνηθω , απλα μετα απο 5.6 προσπαθειες καταφερα να ολοκληρωσω το πατερ ημων ,τοτε το ενιωσα να φευγει γυρισα να δω το παραθυρο και ειδα την κηνηση της κουρτινας!!!!!και εκεινη ακριβως την στιγμη ακουσα και εναν μεγαλο αναστεναγμο απο το μωρο και μετα ενα κλαμα!!
το παραξενο ηταν οτι ηταν τοσο ζωντανο που οταν με εσφυγκε πιστεψα πως ειχε ερθει ο αντρας μου απο το αλο δωματιο !!!!!γιατι ηταν πραγματικα σαν παρουσια και οχι σαν πνευμα!!!!(ενιωθα ακομα και την ανασα του)
εκεινη τη στιγμη σηκωθηκε η μητερα μου να κοιταξει το μωρο και σηκωθηκα και γω ,,,,,τοτε μου λεει η μητερα μου <<καλα δεν ακους τοση ωρα το μωρο να αναστεναζει?? τι περιμενεις να κλαψει για να σηκωθεις???????/>>πως ειναι δυνατον να μην ακουγα τιποτα αφου ημουν ξυπνια?????????/

keep walking.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

who knows
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
382 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2005, 15:01:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους who knows  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ainigmatiki έχω ακούσει ότι για 40 μέρες το παιδί κινδινεύει απο ένα πνεύμα (θηλυκό),δεν ξέρω αν είναι η μόρα..
Το αν φοράς σταυρό,παίζει ρόλο στον να μην σου εμφανίζεται?

never say never **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nasira
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2005, 21:22:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
KALHSPERA SAS..BASIKA PRWTH FORA GRAFW SE FORUM KAI DEN KSERW PWS NA ARXISW..
LOIPON..TON TELEYTAIO PERIPOY XRONO KOIMAMAI ME TO FWS ANAMENO(OTAN EIMAI MONH MOY)!DEN KSERW AN AYTO POY MOY SYMBAINEI EINAI PRAGMATI H "MORA" OPWS THN APOKALOYN!AYTO POY GINETAI EINAI OTI OTAN PAEI NA ME PAREI O YPNOS ARXIZW KAI AKOYW ENA POLY DYNATO SFYRIGMA STA AYTIA KAI SYNXRONOS ARXIZEI KAI MIRMIGKIZEI OLO MOY TO SWMA,DEN MPORW NA KOYNH8W KA8OLOY LES KAI KAPOIOS ME EXEI KARFOSEI STO KREBBATI..EXW PLHRH ANTILYPSEI TOY XRONOY KAI BASIKA EINAI LES KAI KANW SINIDITO ONEIREMA!SAFOS KSERW OTI DEN ONEIREYOMAI..OTAN TELIWNEI NIW8W LES KAI KATI ME TRABAEI KAI ETSI META MPORW KAI PALI NA ELENKSW TO SWMA MOY..OTAN PIA SYNEL8W EIMAI POLY KOYRASMENH KAI LAXANIASMENH!THN WRA POY GINONTAI OLA AYTA NIW8W SAN KATI NA YPARXEI TRIGIRO ALLA DEN EIMAI SIGOYRH..KAPWS ETSI GINETAI..

EINAI GRAMMENH POLY PERILIPTIKA H ISTORIA MOY,AN YPARXOYN APOREIES H KAI KAPOIA GNWMH STO TI EINAI AYTO POY PATHENW..PERIMENW APOREIES SAS KAI APANTHSEIS SAS!!

EYXARISTW..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Underground
Μέλος 2ης Βαθμίδας


192 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2005, 15:45:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτα που βλεπει ο καθενας κατα την διαρκεια της "μορας" ειναι μια μεση κατασταση του υποσυνειδητου και της πραγματικοτητας . Αληθεια δεν σας εχει συμβει ποτε κατα την διαρκεια του ξυπνηματος και ενω σηκωθηκατε απο το κρεβατι να βλεπετε στον πραγματικο χωρο γυρο σας να πραγματα απο το ονειρο που βλεπατε ?

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Edited by - Underground on 29/05/2005 15:46:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ainigmatiki
Νέο Μέλος

Greece
40 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2005, 10:29:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ainigmatiki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλε μου Underground ........ειναι πιθανων να συμβαινει και με τον τροπο που περιγραφεις !!!!!!!!!αλλα αν διαβασες την δικη μου εμπειρια αυτο μου σηνεβει πριν κοιμηθω ημουν ξηπνια μολις ειχα ξαπλωσει!!!!!!!!και εκτος αυτου οχι απλα δεν μπορουσα να μηλισω ή να κουνηθω αλλα το εβλεπα κιολας λες και ηταν ολοζωντανο μπροστα μου!!!!!!!!!!ηταν η πρωτη φορα που το ειδα ετσι(ελπιζω να ηταν και η τελευταια!!!) ολες τις αλλες φορες δεν ειχα την εικονα του απλα ενιωθα την παρουσια του!!!!!!
δεν μπορω να καταλαβω ακομα τι μπορει να ηταν !!!!!!!και προπαντον τι ηθελε απο μενα!!!!!!!!μπρρρρρρρρρρρρρ

keep walking.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2005, 15:20:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ainigmatiki δεν είναι σίγουρο ότι ήσουν ξύπνια, αφού δεν άκουσες το αναστέναγμα του μωρού.
Και είπες ότι ήσουν με την πλάτη στο παράθυρο πως λοιπόν το είδες?

Ίσως να σε πήρε ο ύπνος αμέσως και επηρεασμένη είδες το ίδιο πράγμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

XNAMED
Μέλος 1ης Βαθμίδας


63 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/06/2005, 10:54:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους XNAMED  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητα μελη καλησπερα σας

Παρακολουθω τις απαντησεις σας με ενδιαφερον και ομολογω οτι μου εχουν τυχει αρκετα περιστατικα τυπου "μορας".Το πρωτο που σημαδεψε την ζωη μου ηταν οταν ημουν 11 ετων.
Ημουν ετοιμος να με παρει ο υπνος,ηταν καλοκαιρακι και οπως παντα ειχα ανοιχτο το παραθυρο
για να υπαρχει δροσια.Ενω ολα κυλουσαν ηρεμα και γαληνια δυνατος ανεμος φυσηξε τοσο πολυ
που η τεντα κοντεβε να σχηστει,ακομα δεν με ειχε παρει ο υπνος και ενιωσα την παρουσια ενος δυνατου ανεμου σαν αερακι να μπενει στο δωματιο μολισ γυρισα ειδα να σχηματιζεται απο τον αερα
μια αποκρουστικη μορφη με δυο κοκκινα ματια και να μου λεει πως επειδη αφησα ανοιχτο το παραθυρο θα πρεπει να με σκοτοσει,δεν μπορουσα να φωναξω και ουτε να κουνηθω.Το δωματιο μεσα ειχε εικονοσταση και οταν κοιταξα μια εικονα που απεικονιζε τον ιησου μεσα απο την εικονα βγηκε ενα εκτυφλωτικο φως και διελυσε αυτη την μορφη.Αυτο το τερας ηταν αιωρημενο πανω απο
το στηθος μου και το περιεργο ειναι οτι μιλουσε ενω το στομα του ηταν ραμενο.Μετα απο φωνες και κλαματα κοιμαμε μονο με το φως ανοιχτο εχοντας ενα μικρο φωτακι.Στον στρατο σε μια απομονομενη σκοπια ενω ειμουν ετοιμος να με παρει ο υπνος ειδα απο μακρια μια μορφη να με πλησιαζει πολυ γρηγορα,τα ειχα κανει πανω μου απο τον φοβο μου και ειχα οπλισει ετοιμος να πυροβολησω,μολις ειρθε κοντα ηταν εκεινη η μορφη που ειχε ερθει πριν χρονια και μου ειπε οτι τωρα ειναι η ωρα και δεν με σωζει τιποτα,εκεινη την μερα ειχα φαει 20 μερες φυλακη για εγκαταληψη σκοπιας και αδικιαολογιτος ασκοπη χρηση πυρομαχικων,κοντευα να παω στρατοδικειο
Τους τελευταις μηνες οταν κοιμαμαι με την γυναικα μου και αυτη κοιμαται μονη της οταν παω να κοιμηθω νιωθω σαν κατι να με τραβαει μακρια και βιαια απο το κρεβατι οταν ξυπναω δεν υπαρχει τιποτα και μολις κλεισω τα ματια μου παλι το ιδιο με αποτελεσμα να μην κοιμαμαι.

Παντα με φιλικη διαθεσηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Makyura
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2005, 11:00:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Makyura  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια εχω βιωσει μια φορα το φαινομενο της μορας και εχω την εξης απορια.Σημεραειδα ενα ονειρο κατα ο οποιο ξυπνησα και ολα ηταν καλα αλλα δεν μπορουσα να παρω ανασα απο το στομα η να μιλησω.Δεν ενιωθα καμια πιεση στους πνευμονες ουτε παραλυση(σηκωθηκα και περπατησα) ουτε καμια παρουσια ειδα η ενιωσα.Αλλα παρολο που κρατησε 2 λεπτα εγω δεν ενιωσα δυσφορια.με προβληματιζει μονο το οτι ακουγα το νερο στο μπανιο που ετρεχε οντως εκεινη τη στιγμη.Εχει καμια σχεση με τη μορα,η ενα απλο κουφο ονειρο?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Makyura
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2005, 12:56:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Makyura  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Pls re paidia peite mou an itan mora.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Conqueror
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Germany
180 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2005, 13:06:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Conqueror  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Conqueror  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για μενα πιο πολυ παθολογικο ακουγετε.. Καλα θα ηταν να πας σε γιατρο να σε κανει ενα check..


..Learn to listen and you will learn to learn...

Edited by - Conqueror on 26/06/2005 13:07:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2005, 14:57:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Makyura δεν ήταν Μόρα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει Μόρα. Διάβασε όλο το θέμα και θα καταλάβεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Makyura
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2005, 16:59:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Makyura  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Makyura δεν ήταν Μόρα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει Μόρα. Διάβασε όλο το θέμα και θα καταλάβεις.

To exo diavasei apla mou exei meinei os mora.Apla mou fanike periergo san gegonos kai ta simptomata thimizan ipniki paralisi.Den pisteuo sti mora alla stin ipniki paralisi pou (eksigite simfona me tin epistimi,apo oti ksero)apla ti leo mora giati sinithisa.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

actr
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
310 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2005, 20:55:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους actr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στα 12 μου περίπου χρόνια έβλεπα κυρίως τις πρωινές ώρες ένα συκγεκριμένο όνειρο. Στον ύπνο μου λοιπόν εχοντας καταλάβει οτι κοιμάμαι διαπερνούσε το σώμα μου μια ενέργεια προξενόντας μου κάτι σαν ρίγος (λες και την ιδια στιγμή δραπέτευαν απο το σώμα μου όλα τα συναισθήματα μου μαζεμένα...) και λίγο αργότερα καταλάβαινα την παρουσία κάποιου στο πίσω μέρος του δωματίου μου να κινείται προς εμένα με βαριά βήματα λέγοντας κάτι ακαταλαβίστικα πράγματα με βαριά βροντερή φωνή. Απο το φόβο μου δεν τολμούσα να κουνηθώ (ενώ νομίζω πως μπορούσα). Μια φορά λοιπόν που το έκανα,αυτός ο άνθρωπος με έπιασε στα χέρια του και αφού με σήκωνε ψηλά με άφηνε να πέσω στο πάτωμα κάτι που επαναλαμβανόταν 2-3 φορές. δεν τόλμησα ποτέ να ανοίξω τα μάτια μου και να τον αντικρίσω καθώς φοβόμουν τη μορφή του. Αφού αποφάσισα λοιπόν να το συζητήσω με τους γονείς μου ο πατέρας μου μου πρότεινε να ανοίξω τα μάτια μου και να του μιλήσω χωρίς να φοβηθώ καθόλου καθώς μπορεί κάτι να ήθελα να μου πεί. Την επόμενη φορά λοιπόν που με επισκέφθηκε, εγώ γεμάτος οργή και μίσος (οπως ο stalone sto Rambo II που του σκότωσαν τη γκόμενα :)) άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα ένα ψιλοχοντρούλη ανθρωπάκο με γυαλιά φοβισμένο καθώς τον είχα ίδη αρπάξει απο τη μπλούζα. Αμέσως τον πήγα δίπλα στο δωμάτιο που κοιμόντουσαν οι γονείς μου (πάντα στον ύπνο μου όλα αυτά) όπου ο πατέρας μου τον μάλωσε λέγοντας να μην ξαναπατήσει στο σπίτι. Απο τότε δεν τον έχω ξαναδεί.

Προσπαθώντας να το εξηγήσω τώρα πια μάλλον καταλίγο στο ότι ήταν ένα παιδικό τραύμα :) το οποίο ευτυχώς το ξεπέρασα. Θα θελα πολύ να ακούσω αν κανείς είχε παρόμοια εμπειρία και να ακούσω τη γνώμη σας απο τί θα μπορούσε να έχει προκληθεί οπως επίσης και για το αν σχετίζεται με μόρα (που δε νομίζω)...

Φιλικά
Αποστόλης


Edited by - actr on 27/06/2005 20:57:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Conqueror
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Germany
180 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 05:34:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Conqueror  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Conqueror  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Makyura δεν ήταν Μόρα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει Μόρα. Διάβασε όλο το θέμα και θα καταλάβεις.

Πολυ απολυτος δεν εισαι;;;

..Learn to listen and you will learn to learn...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 10:28:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εντελώς απόλυτη θα έλεγα καλέ/ή μου Conqueror.
Σε κανέναν δεν κάνει καλό τόσος τρόμος, ωραία είναι να λέμε διάφορα που έχουμε ή νομίζουμε ότι έχουμε δει/βιώσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν.
Εσύ το έχεις δει ποτέ αυτό που λένε Μόρα? το φοβάσαι?
Δεν εννοώ ότι όσοι το έχουν βιώσει λένε ψέματα, ρωτάω για σένα προσωπικά επειδή με ρώτησες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Conqueror
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Germany
180 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 10:34:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Conqueror  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Conqueror  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι βεβαια. Εχω ανοιξει και Τοπικ για αυτο το θεμα. Απλα δεν νομιζω οτι φοβιζω κανεναν με την αληθεια. Πρεπει να τα βλεπουμε τα πραγματα οπως εχουν. Δεν εχει καμια ουσια να κριφτω διοτι αμα ξερω τη ειναι μπορω και να το αντιμετοπισω.


..Learn to listen and you will learn to learn...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Conqueror
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Germany
180 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 10:44:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Conqueror  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Conqueror  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οριστε και το link

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6068


Και sorry που σε περασα για φιλο, φιλη μου

..Learn to listen and you will learn to learn...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LoveCats
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 15:36:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LoveCats  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος LoveCats  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα θελα καταρχήν σαν καινούργιο μέλος να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας για όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που μαθαίνω καθημερινά εδω μέσα!Για να πω την αλήθεια στην αρχή κοντοστάθηκα και το σκέφτηκα αρκετά για το αν θα έπρεπε να πω και γω την δική μου ιστορία.
Ποτέ μου δεν είχα ακούσει γι αυτήν την μόρα ή όπως αλλιώς την λένε.Απο μικρή είχα και ακόμη έχω πολλές φοβίες την ώρα που πέφτω στο κρεβάτι μου να κοιμηθώ,αυτο που διαβάζω όμως και απο δικές σας εμπειρίες με κάνει τουλαχιστον να πιστεύω πως δεν είμαι τρελλή..
Πολλά ήσυχα βράδια και σαν ήμουνα μικρή ξαπλώνοντας στο κρεβάτι συγκεκριμμένα κοιμάμαι απο την δεξιά πλευρά μου, ένιωθα σαν πήγαινε να με πιάσει ο ύπνος ένα χέρι τριχωτο με αρκετα μεγάλες διαστάσεις να με σπρώχνει και να θέλει να με γυρισει απο την άλλη αυτο συνέβαινε πολλά βράδια κατα την μικρή μου ιλικία και με τρόμαζε πολυ .Αλλες στιγμές ένιωθα μαζί με το χέρι και κάτι χνουδωτο πάνω στα΄πόδια μου που σίγουρα δεν ήταν ο ΄γατος μου ,αλλά επειδή ήμουν μικρό παιδί δεν μπορούσα να δώσω κάποια εξήγηση και όταν το έλεγα στην μητέραμου ,μου απαντούσε και μου έλεγε απλά να κάνω τον σταυρό μου και τπτ αλλο.
Τον τελευταίο καιρό μετά απο πολλά χρόνια που είχε να μου ενφανιστεί αυτο το χέρι το ξανάνιωσα και με ανησυχεί γιατί πλεόν γνωρίζω και απο δικά σας λεγόμενα αρκετά πραγματα.Μου έρχετε πολλες φορές να το πιάσω αλλά φοβάμαι τα μακρυά του νύχια που μου χανζώνουν την πλάτη....Αυτο δλδ μπορεί να είναι και μόρα ...Please πειτε τι να κάνω.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 19:05:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το διάβασα το topic που άνοιξες Conqueror από ότι κατάλαβα δώθηκαν εξηγήσεις σχετικά με αυτό που βίωσες άρα νομίζω ότι θα έπρεπε να είχες πειστεί. Γιατί όμως συνεχίζεις να ανησυχείς και να πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει Μόρα?

LoveCats μην φοβάσαι, το πιό πιθανό είναι κάτι που είχες ακούσει από μικρή να σε φόβησε, δεν το ξεπέρασες ποτέ και σου βγαίνει κατά καιρούς αναλόγως την ψυχολογική σου κατάσταση.
Τα πνεύματα εάν θεωρείς ότι αυτό είναι κάποιο κακό πνεύμα, δεν ανακατεύονται με εμάς(έχουν καλύτερες δουλειές να κάνουν).

Οι φόβοι μας όμως δυστυχώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και μας ταλαιπωρούν, μην το σκέφτεσαι ή προσπάθησε να σκεφτείς από που έχεις ακούσει τέτοιες ιστορίες μικρή. Συνήθως για να μην πω πάντα όταν ξέρουμε από που ξεκινάει κάτι το αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά.

Εάν δεν πείθεσαι από αυτά που σου έγραψα, γράψε τις σκέψεις σου και κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε μέχρι να πειστείς. Εννοείται ότι δεν το λέω ως έξυπνη που θα σε πείσω, δεν θέλω να φοβάσαι τέτοια πράγματα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LoveCats
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2005, 21:48:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LoveCats  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος LoveCats  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Pyramid ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι κάποιες φοβίες που είχα απο μικρή και τις κουβαλάω ακόμη απλά αυτή η αίσθηση και μόνο με τρομάζει και όταν αυτό σου συμβαίνει ξανά και ξανά ταράζεσαι -φοβάσαι για το τι θα μπορούσε να είναι.
Οταν η μητέρα μου ήταν έγκυος στον αδελφό μου ο οποίος με περνάει 8 χρόνια ,καθότανε τότε ξαπλωμένη στο κρεβάτι περίπου 7-8 μηνών ήτανε στο τότε σπίτι που μένανε στην Γερμανία και απλά απο μία μαρτυρία δική της μου είπε πως εκείνο το βράδυ όντας ξαπλωμένη και ΟΧΙ κοιμισμένη είδε απο το παράθυρο τις μπαλκονόπορτας μία μαιμου να την κοιτάζει.Φυσικά ταράχτηκε άλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία γιατι σχολιάζοντας το μου αυτο ,μου είπε μήπωσ η εγκυμοσύνη την έκανε και΄έβλεπε τέτοιου είδους οράματα και οπτασίες .
Το κακό είναι πως ίσως αυτή η εμπειρία της μητέρας μου να με έχει επιρρεάσει αλλά στα παιδικά μου χρόνια που όντας μικρό κοριτσάκι φοβόμουν και την σκιά μου .....

Το μυαλό μας πάντως είναι σίγουρο πως πλάθει πολλές και διάφορες οπτασίες την ώρα που χαλαρώνει .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/06/2005, 13:20:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
LoveCats έτσι υπάρχει μία πιθανή εξήγηση.
Πρώτα απ΄όλα να πούμε για την μητέρα σου.

Είναι ένα συμβάν ετών που δεν μπορεί να ελεγχθεί, είναι αδύνατον η μητέρα σου να θυμάται λεπτομέρειες, αυτές αφαιρούνται από τις εικόνες που βλέπουμε ή δημιουργούμε όσο περνάει ο καιρός.
Στην θέση τους βάζουμε άλλες που τις τροποποιούμε όπως μας βολεύει, όπως αντέχουμε.

Μπορεί να ήταν ξύπνια, μπορεί και όχι επειδή το λέει δεν είναι δεδομένο άρα μπορεί και να το ονειρεύτηκε.
Ή μπορεί όντως να ήταν μαϊμού που το είχε σκάσει από κάπου, πόσες φορές δεν ακούμε διάφορα παρόμοια περιστατικά στην τηλεόραση?

Όσον αφορά εσένα
Το μυαλό ενός παιδιού, που όντως έχει πολλή δόση φαντασίας, παίρνει ένα άκουσμα και το πλάθει όπως θέλει μπερδεύοντάς το και με εικόνες από την τηλεόραση, από τα παραμύθια, από τα μικυ μαους κ.λ.π.

Την ημέρα όταν ξαπλώνεις φοβάσαι? μάλλον όχι (εάν ναι μου το λες).

Εάν δεν φοβάσαι γιατί συμβαίνει αυτό? Ίσως γιατί βλέπεις καλύτερα, δεν υπάρχουν σκιές που στο μυαλό παίρνουν διαστάσεις όντων από άλλο κόσμο, ίσως γιατί οι κακοί έρχονται μόνο τα βράδια που κοιμόμαστε για να μας κάνουν κακό.

Το μυαλό εκπαιδεύεται, εάν όταν ήσουν μικρή σου έλεγαν να μην φοβάσαι το σκοτάδι αλλά την ημέρα γιατί τότε έρχονται όλα τα κακά, επειδή θέλουν να βλέπουν που είμαστε και τι κάνουμε ώστε να μπορούν να αποφασίσουν εάν θα μας κάνουν κάτι ή θα το κάνουν άλλη στιγμή, θα έτρεμες την ημέρα.

Έτσι και τώρα θα εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην φοβάται, αφού δεις τι σου προκάλεσε τον φόβο.

Εάν η μητέρα σου έλεγε ότι είδε έναν ιπποπόταμο έξω από το παράθυρο ή μιά καμηλοπάρδαλη τι θα αισθανόσουν τι θα φοβόσουν το βράδυ? Θα έπλαθες ένα μυθικό ον να σε ταλαιπωρεί.

Μην φοβάσαι να κοιτάξεις έξω από το παράθυρο το βράδυ και εννοείται ότι δεν είσαι τρελλή.

Γιατί το νοιώθεις μόνο όταν είσαι σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου? και μόνο τότε σε φοβίζει? μπλέκει η φαντασία με την πραγματικότητα και νομίζουμε ότι συμβαίνει ή ότι θα συμβεί.

Ακόμα και για την Μόρα που διάβασες, τι είναι έχεις σκεφτεί?
Όταν πέφτεις για ύπνο δεν χαλαρώνει το σώμα?
Δεν νοιώθεις όλα τα μέλη σου βαριά λίγο πριν αποκοιμηθείς?
Το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή του στήθους, νοιώθεις ένα βάρος σαν κάποιος να έχει καθήσει πάνω σου, αναλόγως λοιπόν των εικόνων που έχεις στο μυαλό σου φτιάχνεις μιά εικόνα που θα σου επιτρέψει να εξηγήσεις το βάρος.

Λόγω ότι το βάρος δεν το αντιλαμβάνεσαι ως καλό, είσαι ακόμη σε μιά σχετική εγρήγορση, προκύπτουν οι θεάσεις της Μόρας.

Βεβαίως εκτός από την εξήγηση που έδωσα υπάρχει και άλλη εξήγηση που ισχύει σε ελάχιστες περιπτώσεις, δεν έχει όμως καμμία σχέση με αυτό που σου συμβαίνει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LoveCats
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/06/2005, 15:01:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LoveCats  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος LoveCats  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητή Pyramid όντως αυά που γράφεις έχουν.. μια καλή λογική εξήγηση δεν αντιλλέγω.Αν τύχει να διαβάσεις κάποια post που έχω στείλει τις τελευταίες μέρες θα καταλάβεις το λόγο που ίσως να τα πιστέυω όλα αυτα γιατί όσο σε μένα όσο και δστον αδελφό μου ούκ ολίγα έχουν συμβεί.Πιστεύω πολύ στον Χριστό και στην Παναγία αλλά αμφισβητό κάποια για τον Θεό όχι πως αυτά με κάμουν Άθεη οκ για μην μπερδευόμαστε!
1.Για την μαρτυρία της μητέρας μου" το σπίτι το οποίο μένανε ήταν στο 5 όροφο του ΧΑΙΜ(έτσι λεγονταν η εργατικές εστίες στην γερμανία σπ όσο ξέρω)άρα ήταν αδύνατον μια μαιμου που το έσκασε να σκαρφάλωσε και να έφτασε μέχρι το παράθυρό μας.Αυτήν την μαιμού για να συμπληρώσω και κάτι ακόμη (φυσικα δεν ξέρω αν ήταν η ίδια την είχε δεί και ο αδελφός μου όταν ήτανε περίπου 16 ετών .
2.Τωρα για τις δικές μου φοβίες ,έχω να σου πώ πως ειναι μερικές φορές που είμαι μόνη σπίτι και ώρες που πριν καλα καλα δύση ο ήλιος και μου έχει τύχει να φοβάμαι.Ισως να έχω συνδέσει τελικά αυτο το σπίτι που μένουμε με κάποιες παλιές κακές εμπειρίες και γι αυτο να ταλαιπωρούμε ειλικρινά δεν ξέρω αλλά όπως σου είπα για να μην γίνομαι και κουραστική και να κλείσει εδώ το θέμα το μόνο σιγουρό είναι πως όσο τα σκαλίζουμε αυτα τα γεγονότα και τις καταστάσεις ,ή όσο διαβάζουμε για διάφορα όντα(μορα π.χ) και έχουμε κάποιες φοβίες το μόνο ππου καταφέρνουμε τελικά είναι να τις κάνουμε πιο έντονες και καταπιεστικές προσ τον ψυχικό μας κόσμο και τον κόσμο που κατοικεί στο μυαλό μαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
tellourios
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 05:42:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tellourios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
εισαι στο κρεββατι και εισαι στη φαση να κοιμηθεις αλλα ακομη δε σε εχει πιασει ο υπνος.. εχεις κλεισει στα φωτα, ακους ακομα τους ηχους της πολης απο το παραθυρο σου και τα ματια σου κανουν ακομα "ταβανοθεραπεια"..

μετα απο λιγο, για καποιο ανεξηγητο λογο αισθανεσαι μια πολυ αρνητικη παρουσια μεσα στο δωματιο, ενω ξερεις οτι μονο εσυ εισαι εκει. παρολα αυτα, φοβασαι ακομα και να βγαλεις το κομματι του σκεπασματος σου που σε εμποδιζει. αδυνατεις να κουνηθεις, να αλλαξεις πλευρο ή και να σηκωσεις το κεφαλι σου να διαπιστωσεις αυτο που υποψιαζεσαι..

μεσα σε ολα αυτα, παρατηρεις οτι ηχοι της πολης δεν ακουγονται πλεον.. κι ας ξερεις οτι υπαρχουν.. και το χειροτερο? βλεπεις το σκυλι σου να γαυγιζει απ'εξω και να ορμαει πανω στο παραθυρο, αλλα να μην ακους τιποτα απο ολα αυτα... σα να εχουν μπει ολα σε mute!

να σημειωθει οτι τα ματια σου εχουν παγωσει σε ενα σημειο και φοβασαι να κουνησεις ακομα και αυτα..

λοιπον, για να μη πολυλογω, μου εχει τυχει αρκετες φορες αυτο το πραγμα. ενας γνωστος μου, ειχε παρομοια εμπειρια, με τη διαφορα οτι ειχε κλεισει τα ματια του καθ'ολη τη διαρκεια αλλα τα ανοιξε οταν αισθανθηκε κατι ακριβως απο πανω του. δεν του αρεσε καθολου αυτο που ειδε..

οποιος απο σας εχει παρομοια εμπειρια, ας τη μοιραστει μαζι μου..

ή εστω καποιος που γνωριζει κατι παραπανω, ας μου δωσει καποια εξηγηση.

ευχαριστω

tomorrow is not what it used to be
[/quote

μην ανυσηχεις, εχει βγει εμβολιοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elor
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 10:39:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό το πράγμα το έχω αντιμετοπίσει και το έχω νικήσει πολλές
φορές στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά μετά το αντιμετώπισα με τη δύναμη του
Θεού.
Είναι κάποιος δαίμονας που θέλει να ασήσει αρνητική επιρροή στο θύμα
του. Με τη δύναμη του Θεού όμως φεύγει και δεν ξανάρχεται παρά μόνο αν
το προσκαλέσεις άθελα σου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 11:36:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ δεν είχα ποτέ μου εμπειρία με τη Μόρα και για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω να το ήθελα καθόλου!
Είχε όμως εμπειρία παρόμοια ο πατέρας μου και δε νομίζω να μου έχει πεί ψέματα, ούτε να ήταν της φαντασίας του..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
tellourios
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 14:10:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tellourios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αγαπητε iisius ειχα παρομοια εμπειρια 3 φορες στο παρελθον, σε σχεση με αυτα που εγραψαν οι αλλοι για το θεμα εγω δεν ειδα καποια σκια η μορφη αλλα ενοιωσα μια παρουσια. ειχα ανοιχτα τα ματια δεν μπορουσα να τα κινησω δεν εβλεπα κατι η καποιον αλλα ενοιωθα μια παρουσια σαν να σερνονταν στο πατωμα η σαν να ηταν πολυ μικρη για να την δω στο υψος που ειχα τα ματια μου. θυμαμαι κατι πολυ χαρακτηριστικο ομως, μια περιεργη οσμη σε ολο το δωματιο που διατηρηθηκε αρκετη ωρα και αφου συνηλθα. πες μου σε παρακαλω αν εχεις καποια αλλη πληροφορια γι'αυτο. εχω φοβηθει πολυ απο τοτε και δεν κοιμαμαι πια ποτε μονη μου βραδυ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 14:41:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή tellourios μην φοβάσαι πρώτα απ΄όλα, όλα διορθώνονται.

Η οσμή τι σου θύμιζε? εννοώ εάν μπορείς να σκεφτείς κάποια παρεμφερή οσμή από τις ήδη γνωστές. Αυτή η οσμή εμφανίστηκε και τις 3 φορές?

Τι ακριβώς έχεις κάνει σε σχέση με το Μεταφυσικό? Τι έχεις ίσως προσπαθήσει να κάνεις, μόνη σου ή με άλλους μαζί?

Εάν έχεις κάνει κάτι περιέγραψε ακριβώς ότι θυμάσαι.

Εάν έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο σε σχέση με Μεταφυσικό ποιό ήταν το θέμα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ALF
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2005, 15:28:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αυτο το φαινομενο μου τηχενε οποτε ακουγα ενα συλκεκριμενο δισκο Η/Μ
το καταλαβα οταν επαθε και η μητερα μου το ιδιο πραγμα το ιδιο βραδυ με μενα συνοδευομενο δε απο ενα απαλο και παγομενο φισιμα αερα!!!χημονας κλειστα τα παραθυρα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy