ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ταφος Μεγαλου Αλεξανδρου,νεα στοιχεια,αντιμετωπιση απο επισημους φορεις ελληνες και ξενους
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2015, 22:01:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
Το όλο θέμα παίζει με τις "πηγές" και πόσο βάση/βαρύτητα τις δίνουμε.

Nαι, και φαίνεται επίσης η υποκειμενικότητα του καθενός ώστε να ταιριάξει τα συχνά αόριστα δεδομένα με τις δικές του υποθέσεις. Και ο Τσαγκ φαίνεται να έχει τραβήξει την όλη υπόθεσή του από τα μαλλιά, αλλά και η Κινγκ παρότι φαινομενικά πιο σοβαρή στις προσεγγίσεις της δεν πάει πίσω...Διότι προχθές ήταν η πρώτη φορά που έτρεξε κυριολεκτικά να μιλήσει περί "γέννησης της Ολυμπιάδας στο 370 άρα τα απλά μαθηματικά την αποκλείουν"...και μάλιστα χθες ειρωνευόταν στο τουίτερ και κάποιον που την ρώτησε λέγοντάς του "η Ολυμπιάδα πέθανε 54 χρονών, οπότε κάνε τα μαθηματικά"...

Για φαντάσου όμως να είχε ανακοινωθεί αυτό που διέρρεε ένα μήνα πριν περί γυναίκας ηλικίας 54 ετών!!! Στοιχηματίζω τα πάντα ότι η Κινγκ δεν θα τολμούσε τότε να μιλήσει περί 370 πΧ! Αντιθέτως θα πήγαινε κατευθείαν στο 375 πΧ! Και θα ακολουθούσε την παραδοσιακή άποψη ότι η Ολυμπιάδα πέθανε σε ηλικία περίπου 59 ετών! Διότι αλλιώς θα ταυτιζόταν με τη θεωρία εκείνου που έβριζε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2015, 22:29:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
kost,
κοίτα να δεις πώς το σκέφτομαι εγώ:

Βασικά, αν δεν είναι εκεί μέσα ο Μεγαλέκος,
ή έστω δεν ετοιμάστηκε το μνημείο για αυτόν
(κι ας ήταν για να μείνει κενοτάφιο ρε παιδί μου ή 'ηρώο')

τότε τα υποδέλοιπα είναι ζαμάν φου κι απάνω τούρλα.

Χεστήκαμε αν είναι η Ευρυδίκη, η Ολυμπιάδα, η Θεσσαλονίκη, η Ευτέρπη η Περσεφόνη , η γκόμενα ή η ξαδέρφη του Κάσσανδρου, και πάει λέγοντας.

Ένα το κρατούμενο αυτό
(ότι εγώ προσωπικά δεν έχω και καμιά κάψα να είναι η Ολυμπιάς)


Δεύτερο:
Με δεδομένο τον καιρό που γινόντουσαν αυτά, τις συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμα, τη θεση της γυναίκας, κλπ,
δεν νοείται να βάζεις απλά μια οποια να'ναι γριά 60άρα σε ένα τέτοιο τάφο.

Θα μου πεις, αν η γριά μπήκε μετά 100, 200 ή 300 χρόνια στο ήδη υπάρχον μνημείο που έγινε για άλλους? ΟΚ, δεκτή ένσταση προς το παρόν, αλλά τα κοκκαλάκια θα το δείξουν και αυτό προσεχώς (έστω και με +/- 50-100 χρόνια απόκλιση)

Αν η γυναίκα είναι περίπου σύγχρονη του τάφου, τότε προφανώς πρόκειται για βασίλισα, βασιλομήτωρ, πριγκήπισα, κυρία επί των τιμών, κλπ,κλπ. Τυχαία δεν θα είναι!

Και μάλιστα με δεδομένο ότι τα περισσότερα από αυτηνής τα κόκκαλα ήτανε μέσα στον κιβωτιόσχημο, συν το κρανίο.
Ενώ των αλλονώνε μάλλον ακολούθησαν ή προστέθηκαν μετά.

Θεωρητικά βέβαια λένε για τον καμμένο ότι ήταν ο πρώτος που βάλανε εκεί. Άλλά δεν είδα να το λένε ρητά, και απαιτούνται πρόσθετες εξετάσεις για τους άλλους.

Τώρα αυτά που λέει η Κινγκ, ο Τσανγκ ο Τσουγκ και η κάθε Παλαγγιά,
δεν ξέρω τί διάολο θα κερδίσουν αν είναι η Ολυμπιάδα ή δεν είναι?
Για μια ματαιοδοξία? Για να πουν 'να εγώ σας τα λεγα'? ή δεν σας τα λεγα ?

Αβυσσος η ψυχή του ...αρχαιολόγου
(και του αρχαιο-λογούντα)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2015, 00:52:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σε ένα μόνο διαφωνώ Pythagora σε όσα λες...δεν μας είναι καθόλου αδιάφορο το ποιά είναι η γυναίκα αυτή...εάν είναι η Ολυμπιάδα τότε μιλάμε για μία κολοσσιαία ανακάλυψη, για πολλούς λόγους...και εδώ αναγκαστικά θα κουοτάρω τον Τσαγκ, εάν ταυτοποιηθεί η νεκρή μέσω οστεοαρχαιολογικών τεχνικών, περιλαμβανομένης της 'ανακατασκευής' του προσώπου κτλ, και αποδειχθεί ότι είναι η Ολυμπιάδα τότε το DNA της είναι αυτό που μοιράστηκε με τον Αλέξανδρο. Αυτό θα μας πει πράγματα για το γενεαλογικό της δέντρο, που η ίδια το ταύτιζε με του Αχιλλέα...και το σημαντικότερο, θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ταυτοποίηση (ή μη-ταυτοποίηση) των απομειναριών του ίδιου του Αλεξάνδρου, είτε σε μέρη που εικάζεται από κάποιους πως βρίσκεται (πχ. ο σκελετός στη σαρκοφάγο του Αγίου Μάρκου) είτε σε μεταγενέστερα ευρήματα!

Edited by - kost on 22/01/2015 00:57:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2015, 08:35:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
....και αποδειχθεί ότι είναι η Ολυμπιάδα τότε το DNA της είναι αυτό που μοιράστηκε με τον Αλέξανδρο. Αυτό θα μας πει πράγματα για το γενεαλογικό της δέντρο, που η ίδια το ταύτιζε με του Αχιλλέα...και το σημαντικότερο, θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την ταυτοποίηση (ή μη-ταυτοποίηση) των απομειναριών του ίδιου του Αλεξάνδρου, είτε σε μέρη που εικάζεται από κάποιους πως βρίσκεται (πχ. ο σκελετός στη σαρκοφάγο του Αγίου Μάρκου) είτε σε μεταγενέστερα ευρήματα!

Δεκτό αυτό kost,

κι εγώ δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμο ή καλό αν βρεθεί να είναι η Ολυμπιάδα εκεί. Αλλά βλέπεις, ότι πάντα το σημείο αναφοράς είναι ο Αλέξανδρος, και τα περί Αλεξάνδρου.

Όσο για το DNA, και το σκελετό του Αγ.Μάρκου,
θα μπορούσε ήδη να έχει γίνει κάτι με τους από χρόνια ευρεθέντες σκελετούς της Βεργίνας πχ.
(εκτός αν έχει ήδη γίνει αυτό).

Πάντως αυτό που λέγανε (και δεν ξέρω αν είναι και ράδιο-αρβύλα) ότι εκεί στα πέριξ της Μεσολακιάς οι παλαιότεροι μιλάγανε για "Τον τάφο της Βασίλισσας"
[και δεν λέγανε ας πούμε του Στρατηγού ή του Βασιλιά] μπορεί να έχει κάποια βάση, όσον αφορά την προφορική παράδοση και τους θρύλους (του στυλ για να υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά), αλλά και το έντονο Αρχαιοκαπηλευτικό παρελθόν [και παρόν?] της περιοχής


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2015, 15:56:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βεργίνα, άλλος χαμός εκεί...και βρήκαν νέα εκπληκτικά πράματα τον Σεπτέμβρη...από όσο ξέρω για χρόνια θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο από Έλληνες και Άγγλους ότι ο σχεδόν αυτούσιος σκελετός που είχαν βρει ήταν του Φιλίππου, τα τελευταία χρόνια όμως έχουν ακουστεί πολλές αντιρρήσεις...και ακόμα άγνωστο...έχουν σταλεί νομίζω στο Μάντσεστερ όλα τα ευρήματα εκεί για τη μελέτη του dna και κάποια στιγμή λογικά θα πάνε και τα αντίστοιχα της Αμφίπολης για ανάλυση και συγκρίσεις...και παίρνουν χρόνια όλα αυτά, και αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε τις απαντήσεις εδώ και τώρα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2015, 22:00:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Βεργίνα, άλλος χαμός εκεί...και βρήκαν νέα εκπληκτικά πράματα τον Σεπτέμβρη...από όσο ξέρω για χρόνια θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο από Έλληνες και Άγγλους ότι ο σχεδόν αυτούσιος σκελετός που είχαν βρει ήταν του Φιλίππου, τα τελευταία χρόνια όμως έχουν ακουστεί πολλές αντιρρήσεις...και ακόμα άγνωστο...έχουν σταλεί νομίζω στο Μάντσεστερ όλα τα ευρήματα εκεί για τη μελέτη του dna και κάποια στιγμή λογικά θα πάνε και τα αντίστοιχα της Αμφίπολης για ανάλυση και συγκρίσεις...και παίρνουν χρόνια όλα αυτά, και αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε τις απαντήσεις εδώ και τώρα...

Eμείς μ'αυτή τη θεωρία μεγαλώσαμε kost!

Πηγαίναμε στο Μουσείο στη Θεσσαλονίκη
με το σχολείο ή την οικογένεια,
και 'καμαρώναμε' το σκελετό του Βασιλιά Φιλίππου και το...κουτσό του το ποδάρι.

(Για μένα ήταν και ο πρώτος αληθινός σκελετός που είδα...)

Και έρχονται τώρα κάτι νέες θεωρίες,
ακόμα και για μια βασίλισσα καβαλάρισσα 'Αμαζόνα' που βρήκανε εκεί, και είχε στραβά ποδάρια επειδή ηταν καβαλάρισσα, και δεν ξέρουν αν ήταν βασίλισσα, γυναικα ή γκόμενα κανενός βασιλιά κλπ.

Το μόνο σίγουρο σε όλα αυτά, είναι ότι μέχρι να....κάτσει η μπίλια
τίποτε δεν είναι 100% βέβαιο και πέραν πάσης αμφιβολίας!
Εχουμε να δούμε πράματα ακόμη,
απλώς φοβάμαι λίγο το...χρονικό πλαίσιο.

Από τη Βεργίνα μέχρι την Αμφίπολη, ήμασταν νιοι και γεράσαμε....
κι εμείς και οι Περιστέρες και όλοι όσοι ασχολούνται....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2015, 23:44:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αλλά βλέπεις, ότι πάντα το σημείο αναφοράς είναι ο Αλέξανδρος, και τα περί Αλεξάνδρου.

Διαφωνώ Κόμη. Ενδεχομένως αυτό να αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο της ελληνολαγνείας, ωστόσο ένα τέτοιο κουσούρι δεν αξίζει σε κανέναν μας.

Είναι πολύ προτιμότερο να βρίσκουμε χιλιάδες νεκρούς, τάφους, ναούς, σπίτια, δρόμους και τεχνήματα, παρά τον ίδιο τον Αλέξανδρο με όλα τα χρυσάφια και σε τέλεια διατήρηση.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος, τίποτα δεν θα ήταν αν δεν υπήρχαν όλα αυτά. Μπορεί εκείνος να έβαλε το εντυπωσιακότερο γκολ όλων των εποχών, πήρε όμως την απολύτως τέλεια πάσα. Και την πήρε από όλα αυτά τα δεύτερα και ταπεινά.

Και είναι άλλο να υπάρχει ένα μέρος με το σώμα και τα κτερίσματα του Αλέξανδρου, κι άλλο να γυρίζεις σε κάθε γωνιά της επικράτειας και να αναγνωρίζεις τα σημάδια της ιστορικής σου συνέχειας.

Ο ελληνικός πολιτισμός διέπρεψε κυρίως λόγω των αμυντικών μέσων και των δεκαριών του. Όχι λόγω των σέντερ φορ.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2015, 00:04:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Διαφωνώ Κόμη. Ενδεχομένως αυτό να αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο της ελληνολαγνείας, ωστόσο ένα τέτοιο κουσούρι δεν αξίζει σε κανέναν μας.

Είναι πολύ προτιμότερο να βρίσκουμε χιλιάδες νεκρούς, τάφους, ναούς, σπίτια, δρόμους και τεχνήματα, παρά τον ίδιο τον Αλέξανδρο με όλα τα χρυσάφια και σε τέλεια διατήρηση.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος, τίποτα δεν θα ήταν αν δεν υπήρχαν όλα αυτά. Μπορεί εκείνος να έβαλε το εντυπωσιακότερο γκολ όλων των εποχών, πήρε όμως την απολύτως τέλεια πάσα. Και την πήρε από όλα αυτά τα δεύτερα και ταπεινά.

Και είναι άλλο να υπάρχει ένα μέρος με το σώμα και τα κτερίσματα του Αλέξανδρου, κι άλλο να γυρίζεις σε κάθε γωνιά της επικράτειας και να αναγνωρίζεις τα σημάδια της ιστορικής σου συνέχειας.

Ο ελληνικός πολιτισμός διέπρεψε κυρίως λόγω των αμυντικών μέσων και των δεκαριών του. Όχι λόγω των σέντερ φορ.


Στη βάση του συλλογισμού σου συμφωνούμε ρε Ντιεσέμη,
και μην πας να μου τη βγεις...κομμουνιστικότερος και συλλογικότερος.
Ο Αλέκος όπως είπες έβαλε το γκολ, ήταν η κορυφή της πυραμίδας,
και προφανώς καμιά πυραμίδα δεν στέκει χωρίς βάση και καμιά ομάδα δεν κατεβαίνει μόνο με 1 γκολτζή, όσο παιχταράς και αν είναι.

Απλώς, κινούμενος στο πνεύμα του ρεαλισμού, αλλά και του υπάρχοντος (εδώ και αιώνες) προφορικού, γραπτού ή μηντιακού σταρ σύστεμ, κακά τα ψέματα όλο το πατιρντί γινόταν για τον Αλέκο (αν είναι, αν δεν είναι και πού είναι).

Όχι ότι εμένα μου αρέσει και ταυτίζομαι απόλυτα.
Ούτε ότι δεν αναγνωρίζω και το υπόλοιπο 'πλαίσιο' και τη σημασία των 'άλλων'.
Αλλά δυστυχώς μια ερμηνεία της πραγματικότητας πίσω από τις ξύλινες γλώσσες του ΥΠΠΟ, της Περιστέρας και του Σαβουάρ Βιβρ, αυτό θα μας έδειχνε....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2015, 00:10:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εξαρτάται Κόμη. Από πολλά πράγματα, αλλά κυρίως από τη θέση και τη διάθεση ανθρώπων εκτός των τειχών. Τύπων σαν εσένα και τον kost πχ, ή αν θες, σαν κι εμένα.

Η κληρονομιά ξέρεις, δεν ανήκει στον συμβολαιογράφο που συντάσσει, ερμηνεύει ή εκτελεί τη διαθήκη, αλλά σε εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να την αποδεχτούν.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2015, 00:28:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η κληρονομιά ξέρεις, δεν ανήκει στον συμβολαιογράφο που συντάσσει, ερμηνεύει ή εκτελεί τη διαθήκη, αλλά σε εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να την αποδεχτούν.

Αυτό είναι το καλό και το κακό ταυτόχρονα, αυτής της (βαριάς) κληρονομιάς.

Ανήκει (δυνητικά) σε πολλούς
αλλά λίγοι έχουν το μπόι και τις κογιόνες να την πάρουν και να τη σηκώσουν στις πλάτες τους, προς βοήθειαν εαυτών και αλλήλων.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2015, 00:34:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστά. Αυτό όμως, σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να αλλάξει το διακύβευμα. Με τον ίδιο τρόπο, που δεν μπορείς να αλλάζεις την πραγματικότητα αναλόγως της ικανότητάς σου στην ανοχή της.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/01/2015, 11:31:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Έτσι είναι DSM, καλά τα λες, όσο περισσότερα ευρήματα τόσο το καλύτερο...ίσως είναι καλύτερα να έχουμε πέντε "όχι και τόσο διάσημους" σκελετούς, παρά έναν σκελετό αμφίβολης διασημότητας, από πλευράς δηλαδή έρευνας και σύγκρισης που ποιός ξέρει τι μπορεί να δείξει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/02/2015, 12:58:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεγαλέκο, πες αλεύρι.....

http://anatropionline.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD/


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makper
Νέο Μέλος


29 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/02/2015, 13:05:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν βαρεθήκαν ορισμένοι να αναμασούν τις φαντασιώσεις περι Μεγαλεξανδρου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/02/2015, 20:41:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν βαρεθήκαν ορισμένοι να αναμασούν τις φαντασιώσεις περι Μεγαλεξανδρου;

Eίναι φαντασίωση ο Μ.Αλέξανδρος?

Είναι φαντασίωση η πιθανότητα να είναι θαμμένος στη Μακεδονική Γη?

Είναι φαντασίωση η πιθανότητα να ετοιμάστηκαν μνημεία για αυτόν εκεί, ακόμα και αν τελικώς δεν κατέστη δυνατόν να μεταφερθεί η σορός του εκεί?

Είσαι σίγουρος 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας makper ότι μπορείς να δώσεις καταφατική απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις???


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2015, 14:10:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Το να είναι κρυφά θαμμένος εκεί νομίζω είναι καθαρή φαντασίωση.
Το να χτίστηκε όμως προς τιμή του ή ακόμα και για μελλοντική ταφή του είναι μία σοβαρή πιθανότητα.


Στο μπλογκ της Δωροθέας είχαμε σόου χθες, άκουσε γερή κριτική για διάφορα...σε απάντηση της κριτικής άρχισε να βρίζει και να ωρύεται και μου διέγραψε και το μήνυμα...και όταν κατάλαβε τι γκάφα έκανε άρχισε τις απολογίες και τις συγγνώμες...έχει πλάκα όταν η αλαζονία εκτίθεται

http://phdiva.blogspot.gr/2015/01/amphipolis.html
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Shadow_Dancer
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
150 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2015, 01:30:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά, ήρθε η ώρα να πάψουμε να ταίζουμε τα τρολο-απολογητά.
Εγώ πάντως απο την πλευρά μου, θα προσπαθήσω.

Δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε μαζί τους.

The truth of Ninja will prevail.

Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2015, 11:25:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν και αυτό μου αρκεί:
quote:

Το να χτίστηκε όμως προς τιμή του ή ακόμα και για μελλοντική ταφή του είναι μία σοβαρή πιθανότητα.

γιατί θεωρείς απίθανο και το άλλο?

quote:

Το να είναι κρυφά θαμμένος εκεί νομίζω είναι καθαρή φαντασίωση.

quote:

Στο μπλογκ της Δωροθέας είχαμε σόου χθες, άκουσε γερή κριτική για διάφορα...σε απάντηση της κριτικής άρχισε να βρίζει και να ωρύεται και μου διέγραψε και το μήνυμα...και όταν κατάλαβε τι γκάφα έκανε άρχισε τις απολογίες και τις συγγνώμες...έχει πλάκα όταν η αλαζονία εκτίθεται

Δώσε πόνο
στη Δωροθέα!


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2015, 16:36:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Pythagora, αν εξαιρέσεις το ψώνιο που έχει δεν είναι κακιά...αυτό το ψώνιο πάντως είναι που μου την έδωσε...επίσης έχει ανακαλέσει αυτά που έλεγε παλιά για τα Ελγίνεια, κάτι είναι κι αυτό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2015, 15:32:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν αυτό το δημοσίευμα, δεν έχει γραφεί φίλοι μου με σκωπτική διάθεση από τον μπλόγκερ, τότε θα πρέπη να αναρωτηθούμε αν υπάρχουν όρια στην ηλιθιότητα ορισμένων φανατικών χριστιανών.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2015, 13:25:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eπειδή, τις παλιές αγάπες δεν τις ξεχνάμε...

http://amfipolinews.blogspot.com/2015/09/blog-post_182.html

και εδώ:

http://amfipolinews.blogspot.com/2015/09/blog-post_436.html

Τελικά τι απέγινε με τα περίφημα πορίσματα?

Το μνημείο, είναι εκεί, και περιμένει....
(όπως κι εμείς...)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 11/09/2015 13:26:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2015, 18:47:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη,
πέρα από τα γνωστά πρόσωπα...

Η Δωροθέα μάλλον βρήκε και παρέα....

http://www.xronometro.com/antonio-corso-xronometro/

Κρατώ κυρίως:

α) τη μέχρι τώρα επιβεβαίωση της Περιστέρη

και
β) περιμένουμε νεότερα και περισσότερα από τους θαλάμους στους οποίους δεν έχουμε φτάσει ακόμα.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2015, 20:15:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εκείνο που δεν μας λένε Πυθαγόρα είναι, τι δουλειά έχει εκεί εκπρόσωπος του Σμιθσόνιαν, από την αρχή των ανασκαφών...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2027 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2015, 20:49:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εκείνο που δεν μας λένε Πυθαγόρα είναι, τι δουλειά έχει εκεί εκπρόσωπος του Σμιθσόνιαν, από την αρχή των ανασκαφών...!!!

Περιμένεις να το πούνε με δελτίο τύπου του ΥΠΠΟ ???


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy