ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 55
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Δύναμη Βρίλ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


158 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2006, 10:24:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Δύναμη Βρίλ
quote:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ...ΤΟ ESOTERICA.GR ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ....Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ....ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ...

Ξέρεις τι σκεφτόμουν ?
Ότι πρέπει κάπου να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Η αλήθεια είναι, ότι το Εσωτέρικα δεν είπε ποτέ και πουθενά τέτοιο πράγμα. Για να ακριβολογήσω, το ίδιο το Εσωτέρικα, δηλ. συντονιστές και διαχειριστές, δεν είπαν τέτοιο πράγμα.
Το είπε (όπως και άλλες χαριτωμένες κοτσάνες που λέγονται κατα καιρούς) ένα μέλος, ένα ανώνυμο μέλος.

Ανώνυμο είναι ένα μέλος, που παρότι έχει όνομα, δεν έχει κάποια διαδρομή ή ιστορία σαν μέλος με αυτό το όνομα. Δεν του "κοστίζει" τίποτα, να "μπαίνει" και να λέει ότι του κατέβει. Δεν στοιχίζει τίποτα να διαγραφεί, δεν στοιχίζει τίποτα μια ωραία πρωϊα να εξαφανιστεί. Διότι, απλά είναι ... ανώνυμο, άγνωστο, ένας "διατων αστέρας".

Όχι ότι η κατάσταση αλλάζει με τον αριθμό των μηνυμάτων. Κάθε άλλο μάλιστα. Εγώ προσωπικά έχω υπ΄όψη μου άτομο με μεγάλη "προϊστορία", χιλιάδες μηνύματα (τα περισσότερα είναι άνευ σημαντικής αξίας) και η γενικότερη συμπεριφορά παλινδρομίζει κάπου μεταξύ παράνοιας και καλαμοκαβαλήματος. Αλλά αυτό το ανέφερα μόνο για παράδειγμα και δεν είναι της παρούσης...

Το Εσωτέρικα καθαυτό δεν λέει τέτοιες μπαρούφες. Τις λένε κάποια μέλη του, που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ την κατάσταση που υπάρχει εδώ, βρίσκουν στέγη και τροφή για να λένε ότι τους κατέβει. Πράγματα αβάσιμα, άψαχτα, ελαφρά την καρδία και τί με νοιάζει εμένανε... Ο κάθε παραμυθιασμένος, ο κάθε "γκουρού", ο κάθε ανόητος βρίσκει και τα κάνει.

Και εδώ που τα λέμε, καλά κάνει και τα κάνει. Εμείς οι υπόλοιποι, τι κάνουμε?
Να τα αφήσουμε να περνάνε έτσι ?

Ποιός από τους χοντρά παραμυθιασμένους, που παρουσίασε το οτιδήποτε εξωφρενικό, είχε άλλο επιχείρημα να στηριχτεί, πέρα από το να λέει για τον ΕΑΥΤΟ του, οτι είναι ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ? Βρέστε μου ένα και δείξτε το μου !

Όσο πιο εξωφρενική είναι η "θεωρία" που παρουσιάζει, τόσο πιο λεπτός γίνεται ο πάγος που πατάει. Και ώς γνωστό, όποιος πέσει μέσα σε λεπτό πάγο, πνίγεται. Και να δεν πνιγεί, θα πεθάνει από υποθερμία.΄
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Αν θέλει κάποιος πραγματικά να προσφέρει κάτι, σε αυτόν τον πολυβασανισμένο τόπο που λέγεται "Αναζήτηση", ας σκετεί το εξής πολύ απλό. Ζούμε στον 21ο αιώνα και όχι στον 13ο. Όσο παραμυθιασμένος και να είναι κάποιος, αποκλείεται να μήν έχει έρθει σε επαφή με γνώσεις και συμπεράσματα που τον 13ο αιώνα ήταν ... άγνωστα.

Άν λοιπόν επιμένει, δύο συμπεράσματα μπορώ να βγάλω. Ή είναι πραγατικά ΗΛΙΘΙΟΣ, (ώς γνωστόν ένα ρητό λέει "και ο ηλίθιος επιμένει") ή έχει πρόβλημα να συμβαδίσει με τα τρέχοντα, οπότε βρίσκει ένα ωραίο καταφύγιο στον 13ο αιώνα...

Και στις δύο περιπτώσεις θα πώ το εξής. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά - η βλακεία είναι ανίκητη.

-------------------------------------------------------------------
η Αρχαία Αθήνα έγινε γνωστή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της. Όχι τόσο, επειδή έδινε το διακαίωμα στον κάθε μ@$#@$ να λέει τις μ#$#$#$ του, αλλά στους πολίτες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να ακούν τις μ#@$%@#% του κάθε μ@#@#$@.

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 07/03/2006 10:30:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2006, 11:24:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
quote:

quote:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ...ΤΟ ESOTERICA.GR ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ....Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ....ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ...

Ξέρεις τι σκεφτόμουν ?
Ότι πρέπει κάπου να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Η αλήθεια είναι, ότι το Εσωτέρικα δεν είπε ποτέ και πουθενά τέτοιο πράγμα.


ΟΚ ΤΟΤΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ESOTERICA.GR ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ....

ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ... ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΞΗ.... ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Η ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ... ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 13 ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ 21 ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.....Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Δύναμη Βρίλ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


158 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2006, 11:52:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Δύναμη Βρίλ
quote:
ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα και με εκφράζει πλήρως σε ... προσωπικό επίδεδο.

Η αλήθεια όμβς είανι, ότι το φόρουμ είναι δικό τους, αυτοί ορίζουν τους κανόνες και εμείς απλά τους ακολουθουμε. Είτε στην θεματολογία, είτε στον τρόπο, είτε στο ύφος που θέλουν να έχουν στο φόρουμ ... ΤΟΥΣ.

Εγώ δεν έχω καμία άλλη εξουσία εδώ μέσα, ούτε να κλειδώνω και ούτε να διαγράφω συμμετοχές, πέρα από τη δική μου.
Άρα, μπορώ να μιλάω μόνο σαν "εαυτός μου", ή Βρίλ, όπως με έχουν συνηθήσει οι περισσότεροι εδω.

Δεν προσπαθώ να μετακινήσω την προσοχή στους ορθολογιστές και να αφήσω τους μπαπουφιασμένους ελεύθερους. Κάθε άλλο μάλιστα. Απλά, για να ξεχωρίσουμε επιτέλους το στάρι από τα άχυρα, πρέπει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ αλλοτε να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας. Να καταλαβαίνουμε ΤΙ διαβάζουμε. Χιλιάδες μπαρούφες και μια πραγματική ανησυχία. Χιλιάδες σελίδες παραπληροφόρηση και μία γραμμή πληροφορία. Τι να κάνουμε ? Ζούμε σε μια πλουραλιστική κοινωνία, σε μια εποχή του άφθονου, και έτσι δεν μπορούμε να καναλιοποιούμε πληροφορίες ή συμμετοχές, ανάλογα με τον τρόπο που το έκανε η δυτική εκκλησία την εποχή του Μεσαίωνα. Τέλος οι Ιεροεξεταστές.

Από την άλλη όμως, αυτό δεν σημαίνει κατάσταση "ξέφραγο αμπέλι" και διάθεση κατάχρησης, του κάθε σάχλα που νομίζει οτι βρίσει πρόσφορο έδαφος.


Από την αρχή δεν επεσήμανα την γραφή "Combiuter"... ?

Και όλο αυτό από τη Νέα Υόρκη ? Και τόσο "επιστήμων" ο νέος ?
Τόσο, που να ασχολείται και με ... DNA ... και να το καταλαβαίνει κίολας ?

Έ, έλεος πιά. Βάφτε τις αρλούμπες με καλύτερη μπογιά. Αυτή εδώ, ξεφλουδίζει.

η Αρχαία Αθήνα έγινε γνωστή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της. Όχι τόσο, επειδή έδινε το διακαίωμα στον κάθε μ@$#@$ να λέει τις μ#$#$#$ του, αλλά στους πολίτες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να ακούν τις μ#@$%@#% του κάθε μ@#@#$@.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 01:52:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Φίλε PaNo
Σχετικά με τις φωτογραφίες, δεν έχεις παρά να κάνεις copy το παρακάτω:
[img] τοποθετείς εδώ το url από τη φωτό που θες [/img]
Μετά, κάνε το paste στο μήνυμά σου και έλεγξε με την προεπισκόπηση εάν βγαίνει καλά η φωτογραφία. Για περισσότερα, μπορείς να μου γράψεις στο email μου, ή να μπεις στην ενότητα των τεχνικών θεμάτων του forum.

Σχετικά με τα όσα αναφέρεις για τον κωνοειδή αδένα (κωνάριο ή επίφυση), είναι όντως η έδρα του τρίτου ματιού - σύμφωνα πάντα με τις διδασκαλίες του εσωτερισμού. Και επίσης, πράγματι έχει σχέση με την έκκριση της ορμόνης Μελατονίνης, η οποία ρυθμίζει τον ύπνο και την εγρήγορση, καθώς επίσης σχετίζεται με τις διαδικασίες γήρανσης του οργανισμού. Η επίφυση είναι ευαίσθητη στο φως που επιδρά σε αυτήν, αναχαιτίζοντας την έκκριση της μελατονίνης. Σε πολλά κατώτερα σπονδυλωτά έχει δομή παρόμοια με αυτή του ματιού, αλλά ακόμα και όταν δεν συμβαίνει αυτό, η λειτουργία της προσομοιάζει στο μάτι, λόγω της φωτοευαισθησίας της.

Όσον αφορά την άσκηση που αναφέρεις, είναι πράγματι πολύ καλή για να εξασκήσει κανείς "κοιμισμένους" οπτικούς υποδοχείς, όπως τα ραβδία, που είναι υπέυθυνα για την περιφερική όραση και την όραση στο σκοτάδι και σύμφωνα με κάποιες έρευνες, ακόμα και ελάχιστα φωτόνια μπορούν να τα ερεθίσουν!

Μέχρις εδώ καλά - ή σχεδόν καλά, μιας και όπως φαίνεται, αρκετοί φίλοι θα χρειαζόντουσαν λίγες περισσότερες εξηγήσεις για αρκετά σημεία του θέματος που θίγεις. Βέβαια, μπορούν πάντα να ανατρέξουν στο διαδίκτυο και να ερευνήσουν μέσα από πολλά σχετικά links, οτιδήποτε σχετικό με τη θεωρία αυτή. Όχι τόσο για να την οικειοποιηθούν, όσο για να αποκτήσουν το δικαίωμα να εκφράζονται έστω και κάπως ειρωνικά γι' αυτήν (καλύτερα όμως να μην τα βάζουμε προσωπικά με κάποιον). Προσωπικά, πολλά από τα σημεία που αναφέρεις στο μήνυμά σου τα βρήκα λίγο υπερβολικά - ειδικότερα αυτά που σχετίζονται με τη γεννιά indigo, αλλά δεν θα έλεγα πως το έχω μελετήσει και πολύ το όλο θέμα.

____________________________________________________

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Εάν όντως η γυναίκα σου είναι μοριακή βιολόγος - όπως λες - εάν τη ρωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο ιογενούς αιτιολογίας, όλο και κάποια πράγματα θα σου πει. Για να σε βγάλω από τον κόπο ωστόσο, θα σου γράψω συνοπτικά τι είναι ο καρκίνος και που αναμυγνείονται οι ιοί στο όλο θέμα:

Ο καρκίνος είναι μία μετάλλαξη που υφίστανται κάποια κύτταρα ενός ιστού, που ένα από τα κυριότερα αποτελέσματα αυτής της μετάλλαξης είναι ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός τους. Καταλαμβάνουν ζωτικό για τις λειτουργίες του οργανισμού χώρο (γι' αυτό και ο καρκίνος είναι ένα χωροκατακτητικό νόσημα - όπως ονομάζεται) τόσο, που η πίεση που ασκούν στους ιστούς και στα νεύρα της περιοχής προκαλεί πόνο, αλλά και η θρέψη των οργάνων όπου ο καρκίνος έχει εγκατασταθεί είναι πλέον ελλειπής, λόγω του ανταγωνισμού που υφίστανται από τον κακοήθη όγκο.
Ένα κύτταρο μπορεί να μεταλλαχθεί σε καρκινικό από πολλές αιτίες. Μια από τις αιτίες αυτές είναι η ιογενής εξαλλαγή ή μετάλλαξή του.
Σύμφωνα με έναν από τους μηχανισμούς, ένας ιός, έρχεται και "σφηνώνει" στο φυσιολογικό γενετικό υλικό ενός κυττάρου. Ο πυρήνας μεταλάσσεται και αρχίζει τις ανεξέλεγκτες μιτωτικές διαδικασίες. Πολύ γρήγορα, σχηματίζεται μια μάζα καρκινικών κυττάρων.

Συνεπώς,
όσον αφορά τη σχέση καρκίνου και ιών, καλύτερα πριν σπεύσουμε να ειρωνευτούμε, ας είμαστε σε θέση να στηρίξουμε τις κατηγορίες μας.
Για τα υπόλοιπα που αφορούν τον τρόπο που επέλεξες να διαφωνίσεις, με έχουν καλύψει πλήρως οι nobody5001 και Ευστράτιος

____________________________________________________

sirXris

quote:
Προς τους διαχειριστές: Ρε παλικάρια, δεν πετάτε στο ενδιάμεσο και καμιά διαφήμιση να κονομήσετε και κανένα ευρουλάκι;..

Σε ευχαριστούμε που μας έβγαλες από τον κόπο και έβαλες εσύ τη διαφήμιση του προϊόντος AZAX ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ στο μήνυμά σου - Απεστάλη: 02/03/2006, 15:24:54
Θα περιμένουμε σαφώς τα "ποσοστά μας" για τη διαφήμιση...
(Στο μήνυμά σου έχει γίνει παρέμβαση στην φωτογραφία του προϊόντος για τα τζάμια)

____________________________________________________

Mantis Religiosus

quote:
Ο Πανο δεν κανει εμμεση παρουσιαση των ιδεων του κευλοντισμου για σχολιασμο,αλλα αμμεση διαφημιση εν ειδη διδασκαλιας.Οποιος το καταλαβε εκραξε.Οποιος δεν το καταλαβε ακομα ψαχνεται.

Υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση από τον χλευασμό που δέχτηκε το μέλος PaNo από όσα μέλη προέβηκαν σε αυτόν:
Δεν σου αρέσει - δεν αγοράζεις.
Εάν ωστόσο πιστεύεις, πως η όλη κατάσταση (γενικότερα μιλώντας) απειλεί την ψυχική υγεία τη δική σου και των συνανθρώπων σου (γιατί υπάρχουν και πολλές τέτοιες περιπτώσεις στο παγκόσμιο διαδίκτυο), καλύτερα από το να γιοχάρεις - δεν αναφέρομαι προσωπικά και μόνο σε εσένα, είναι να βρεις επιχειρήματα και να τα καταθέσεις με ευγενικό τρόπο.

____________________________________________________

lancelot

quote:
PaNo:
quote:
ΑΓΑΠΗΤΉ ΦΊΛΗ ΑΜΑΛΊΑ,
ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ EVKOLO ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΩ ΕΙΚΌΝΕΣ ΣΤΟ ΜΉΝΥΜΑ.
ΕΠΊΣΗΣ ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ.

lancelot:
Ειναι ευκολο.. ενεργοποιησε το τριτο σου ματι..κλεισε τα φωτα..εστιασε το βλεμα σου στην οθονη του υπολογιστη..σκεψου απο μεσα σου¨: θελω εικονιτσα..θελω εικονιτσα..θελω κουλουρακι..κουλουρακι.. οπς.. και μετα θα μπει ως δια μαγειας..

Σε ευχαριστώ που πήρες την πρωτοβουλία να απαντήσεις αντί για μένα στην ερώτηση που έθεσε ο PaNo.
Το "πνεύμα αλληλοβοήθειας" πάντα πρέπει να επιβραβεύεται.
(δυο φορές μπράβο...)

____________________________________________________

geox

quote:
είναι τυχαίο γεγονός ότι δεν κλειδώνεται το τόπικ ή αποτελεί τακτική απεγκεφαλισμού

Όχι.

____________________________________________________

Και τώρα, εάν "τελείωσαμε" με την "καζούρα", ας αφήσουμε τον άνθρωπο να πει τι θέλει.
Είναι ευνόητο, πως οποιοδήποτε άλλο μήνυμα με τη μορφή "καζούρας" θα μεταφερθεί και υπάρχει σαφής προειδοποίηση στα μέλη που θα τη συνεχίσουν.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!


_________________________________________
edited by amalia (περιοχή με κόκκινο)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geox
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 03:44:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους geox
quote:
ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΤΟ 1928 ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΈΝΑ ΜΗΧAΝΗΜΑ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA

quote:
Ένα κύτταρο μπορεί να μεταλλαχθεί σε καρκινικό από πολλές αιτίες. Μια από τις αιτίες αυτές είναι η ιογενής εξαλλαγή ή μετάλλαξή του.
Σύμφωνα με έναν από τους μηχανισμούς, ένας ιός, έρχεται και "σφηνώνει" στο φυσιολογικό γενετικό υλικό ενός κυττάρου. Ο πυρήνας μεταλάσσεται και αρχίζει τις μιτωτικές - και όχι μειωτικές (σε αυτές ο αριθμός των "απογόνων κυττάρων παραμένει σταθερός, ενώ στη μίτωση κάθε φορά διπλασιάζεται) διαδικασίες. Πολύ γρήγορα, σχηματίζεται μια μάζα καρκινικών κυττάρων.

Πράγματι ορισμένες μορφές καρκίνου (πολύ λίγες σε σχέση με το σύνολο) φαίνεται να σχετίζονται με ιούς.
Ο συσχετισμός αναφέρεται σε συνολικά 7 "ογκογόνους" ιούς και αντίστοιχες μορφές καρκίνου (περίπου 12)


Παρόλα αυτά ο πρώτος ο πρώτος ιός (οχι ογκογόνος) απομονώθηκε το 1935 ενώ η μελέτη του έγινε δυνατή μετά την εφεύρεση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου την δεκαετία του 50

συνεπώς η τοποθέτηση του συγγραφέως ως προς το συγκεκριμένο θέμα είναι επιεικώς "ράδιο αρβύλα"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geox
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 03:46:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους geox
σορυ για την γραμματοσειρά ... δεν περιμενα να βγει τόσο φωναχτήΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 09:48:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Πολύ καλύτερα έτσι geox.
Δικαιολογείς την ένστασή σου απέναντι σε συγκεκριμένη τοποθέτηση και όχι γενικά, αναγράφοντας και το στοιχείο που τη διαψεύδει. Ας περιμένουμε τώρα την απάντηση του PaNo επ' αυτού.

(θα μειώσω εγώ ελαφρώς το μέγεθος της γραμματοσειράς που σου βγήκε μεγάλη)Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 10:23:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
Για να δεις Amalia πόσο OFF είσαι......

Ο PaNos είπε.....

quote:

THA EVAZA "Rife Technologies" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΤΟ 1928 ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΈΝΑ ΜΗΧAΝΗΜΑ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA!!

PaNo


Εγώ (AZAX_XAZA) είπα

quote:

Και κατι για να σου αποδείξω ποσο άσχετος είσαι και δεν έχεις ιδέα τι λες... ποιός σου είπε οτι ο καρκινος ειναι ΙΟΣ....;;;;

Και εσύ (Amalia) μου λές...

quote:

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Εάν όντως η γυναίκα σου είναι μοριακή βιολόγος - όπως λες - εάν τη ρωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο ιογενούς αιτιολογίας, όλο και κάποια πράγματα θα σου πει.

Και σε ρωτάω ...τι σχέση έχουν τα ραπανάκια με τις γονδολες.....;;;

Ο Πάνος είπε οτι ο καρκίνος είναι ιός...
Εγώ του λέω οτι είναι άσχετος και οτι ο καρκίνος ΔΕΝ ειναι ιός...
Και εσύ μου λές όχι ΑΖΑΧ_ΧΑΖΑ ο καρκίνος μπορεί να προέλθει και από ιό ...
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου...αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά όταν κανείς λέει Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ...και οταν λέει ... Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΟ....

ΑΛΛΟ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ....ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΔΟΛΑ....

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ (ΙΟΣΗΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ=ΚΑΡΚΙΝΟ (σύμφωνα με τον PaNo).

ΑΔΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ AMALIA...ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΣΤΕ...
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ....ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ...Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sirXris
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 12:34:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sirXris
quote:
Και τώρα, εάν "τελείωσαμε" με την "καζούρα", ας αφήσουμε τον άνθρωπο να πει τι θέλει.
Είναι ευνόητο, πως οποιοδήποτε άλλο μήνυμα με τη μορφή "καζούρας" θα μεταφερθεί και υπάρχει σαφής προειδοποίηση στα μέλη που θα τη συνεχίσουν.

Καιρός ήταν amalia! Kαι καλό θα ήταν αυτό να γίνεται σε όλα τα θέματα, όχι μόνο σ' αυτό.

Ο PaNo πάντως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, και καλά κάνει το παλικάρι. Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι δεν έχουν διάθεση να ακούσουν. Προτιμούν απλά να αποδοκιμάζουν και να απαξιώνουν ανηλεώς όποιον τολμά να πει κάτι διαφορετικό. Φαίνεται πως αυτό τους βγαίνει ευκολότερα. Ίσως πάλι αυτό να τους κάνει και περισσότερο καλό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 13:20:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
quote:

sirXris....λέει...
Ο PaNo πάντως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, και καλά κάνει το παλικάρι. Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι δεν έχουν διάθεση να ακούσουν.

Μάλλον ο PaNo και εσυ δεν έχετε διάθεση και όρεξη να δέχεστε κριτική από άλλους....

quote:

sirXris....λέει...
Προτιμούν απλά να αποδοκιμάζουν και να απαξιώνουν ανηλεώς όποιον τολμά να πει κάτι διαφορετικό.

Αποδοκιμάζω και κάνω κριτική είναι δύο διαφορετικά πράγματα ... αν ήθελα να αποδοκιμάσω δεν θα έγραφα με λογική ...απλά θα έλεγα...ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ και ΚΑΤΩΩΩΩΩΩ..... και θα πέταγα και κανένα μαρούλι...τίποτε άλλο....

quote:

sirXris....λέει...
Φαίνεται πως αυτό τους βγαίνει ευκολότερα. Ίσως πάλι αυτό να τους κάνει και περισσότερο καλό.

Φυσικά μου βγαίνει ευκολότερα... αφού έχω επιχειρήματα άρα έχω και βάσεις να σταθώ.... και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου κάνει κριτική ... είναι ευπρόσδεκτη... αλλα... να έχει και αυτός βάσεις και να μην σκοινοβατεί και να λέει μπαρουφες....

ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ....
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....

quote:

sirXris....λέει...
Ο PaNo πάντως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, και καλά κάνει το παλικάρι.

ΣΥΜΦΩΝΩ.....


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...


Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 08/03/2006 13:23:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sirXris
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 16:00:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sirXris
Ωραία, πήρε κι εμένα η μπάλλα... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2006, 16:12:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
AZAΧ_ΧΑΖΑ
στην επίμαχη φράση του ο PaNo έγραψε:
"ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA!!"
Δε θεωρώ πως η διατύπωσή του ήταν και η καλύτερη. Γνωρίζοντας πως ούτε το κρύωμα, αλλά ούτε και ο καρκίνος είναι ιοί, αλλά συνυπολογίζοντας επίσης πως ένας ιός μπορεί να είναι υπέυθυνος για την μετάλλαξη κυττάρων, όπως και για τη δημιουργία γρίπης (μάλλον αυτό εννοούσε κατά τη γνώμη μου ο PaNo, όταν αναφέρθηκε στο κρύωμα), συμπεραίνω ότι,
το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στη διατύπωση, ίσως και στην κατανόηση του θέματος από τον PaNo.

Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό;
-Να του ζητήσεις να το διατυπώσει καλύτερα
-Να τον ρωτήσεις εάν αυτό που εννοούσε ήταν αυτό που εσύ κατάλαβες, δηλαδή ότι ο καρκίνος είναι ιός

Εσύ αντ' αυτού, προτίμησες να τον ειρωνευτείς.
Γιατί; Για να αποδείξεις πως είσαι πιο έξυπνος;
Εάν ήσουν, δε θα χρειαζόταν να το αποδείξεις.

Σε τελική ανάλυση, θα μπορούσες απλά να αγνοήσεις τη διατύπωση του PaNo και να ερευνήσεις - για του λόγου το αληθές - μέσα από κάποια μηχανή αναζήτησης, σχετικά με τους ισχυρισμούς του.

Κάποια σχετικά links είναι τα παρακάτω:

San Francisco Tesla Society
Rife Technologies Homepage
Cancer Blow Seen After 18 Year Toil by Rife -pdf
Rife Ray Cancer Treatment and Mycroplasmas in Cancer and AIDS -pdf

quote:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΣΤΕ...
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ....ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ...

Εάν προτιμάς κάποιον άλλο χώρο, όπου οι διαχειριστές θα ειρωνεύονται αντί να απευθύνονται με ευγένεια στα μέλη, ή ακόμα που η ανοχή τους θα είναι τέτοια, ώστε να αφήνουν την ειρωνία ασχολίαστη, μπορείς με λίγο ψάξιμο να βρεις. Το διαδίκτυο είναι αχανές.

Αλλά ας μην συνεχίσουμε τα σούπα-μούπες AZAΧ_ΧΑΖΑ.
Εάν μπορείς στο μέλλον να μην είσαι τόσο ειρωνικός, αυτό εμένα μου φτάνει.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2006, 14:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos
Έλεος πλέον με το 12κλωνο dna... Μα καλά λίγο κριτική σκέψη δεν υπάρχει. Το dna είναι δίκλωνο από την φύση του. Αν ήταν δωδεκάκλωνο θα αποτελούταν από άλλες χημικές ενώσεις.
Αλλά έτσι είναι: κάποιοι που θέλουν αν πουλήσουν (ή βιβλία ή θρησκεία) ανακατεύουν τον ινδικό μυστικισμό (ανάθεμα και αν τον έχουν μελετήσει βέβαια) με δικές τους δοξασίες και βγάζουν καινές θεωρίες-μπαρούφες. Που δεν στέκουν και σε επιστημονική κριτική...

Θα ήθελα να ήξερα, αυτό για τα 5 σύμπαντα ή τα 7 ή τα όσα είναι από που προκύπτει, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ ξέρω ότι αν είναι παραπάνω από ένα τότε λογικότερο είναι να είναι σχεδόν άπειρα.(έχεις ακούσει ποτέ για κβαντομηχανική)

quote:
ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA!!"
Αυτή δε η δήλωση είναι όλα τα λεφτά!!! Ήθελα να ήξερα πως το διαπίστωσαν
Και θα γράψω για πρώτη και τελευταία φορά: Αποτελέσματα τα οποία δεν επαληθεύονται από πολλές επαναλήψεις σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ως δηλώσεις και ως πειράματα.


O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2006, 16:02:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Peronosporos:
quote:
Ήθελα να ήξερα πως το διαπίστωσαν

Μπορείς να το ψάξεις αν θες.
Πιο πάνω, έχω βάλει κάποια links.
Υπάρχουν και άλλα.

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, η παρέμβασή μου δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύω εγώ προσωπικά για τη θεωρία που μας αναφέρει ο PaNo. Απλά, θα μπορούσαμε να το ερευνήσουμε για να δούμε σε ποιό ποσοστό όλα αυτά είναι αβάσιμα ή βάσιμα.Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 10:57:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:

Έλεος πλέον με το 12κλωνο dna... Μα καλά λίγο κριτική σκέψη δεν υπάρχει. Το dna είναι δίκλωνο από την φύση του. Αν ήταν δωδεκάκλωνο θα αποτελούταν από άλλες χημικές ενώσεις.
Αλλά έτσι είναι: κάποιοι που θέλουν αν πουλήσουν (ή βιβλία ή θρησκεία) ανακατεύουν τον ινδικό μυστικισμό (ανάθεμα και αν τον έχουν μελετήσει βέβαια) με δικές τους δοξασίες και βγάζουν καινές θεωρίες-μπαρούφες. Που δεν στέκουν και σε επιστημονική κριτική...

Θα ήθελα να ήξερα, αυτό για τα 5 σύμπαντα ή τα 7 ή τα όσα είναι από που προκύπτει, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ ξέρω ότι αν είναι παραπάνω από ένα τότε λογικότερο είναι να είναι σχεδόν άπειρα.(έχεις ακούσει ποτέ για κβαντομηχανική)

quote:
ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA!!"
Αυτή δε η δήλωση είναι όλα τα λεφτά!!! Ήθελα να ήξερα πως το διαπίστωσαν
Και θα γράψω για πρώτη και τελευταία φορά: Αποτελέσματα τα οποία δεν επαληθεύονται από πολλές επαναλήψεις σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ως δηλώσεις και ως πειράματα.


O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος


Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Νιώθω κάποια ανακούφηση που υπάρχουν ακομα άνθρωποι ικανοί να αντικρούσουν τις ψευδοεπιστημονικές δοξασίες.


Φίλε Περονόσπορε η κβαντομηχανική είναι η νέα καραμέλα την οποία οι διάφοροι εσωτεριστές και οπαδοί αποκρυφιστικού τυπου ιδεολογιών πιπιλούν για να δικαιολογήοσυν τις δοξασίες τους.
Τρανταχτό παράδειγμα η ταινία "Τι Στο Μπιμπ Ξέρουμε" που διαφημίζεται και στο Εσωτερικά.(Και εάν επιθυμήτε να μάθετε περισσότερα γiαyτήν την ταινία-τρανταχτό παράδειγμα της διαστρέβλωσης της επιστήμης για την δικαιολόγηση αποκρυφιστικών δοξασιών ακολουθήστε το παρακάτω link:

http://www.rickross.com/reference/ramtha/ramtha14.html )

Οσο για τον καρκίνο μένω άναυδη πια...Μα τον Δία έχουν ανακαλυφθεί τόσες πολλές θεραπείες που τον θεραπεύουν 100% που έχω χάσει λογαριασμό!

Ω καιροί Ω ήθη....

Edited by - medtech on 10/03/2006 11:15:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 11:25:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 12:32:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
Και επειδή αναφέρθηκε ο καρκίνος να παραθέσω ένα πολύ ενδιαφέρον link για να μην πεφτουν άνθρωποι θύματα ορισμένων τσαρλατάνων.
Διαβάστε το επιβάλλεται

http://www.skepdic.gr/Articles/cancer.htm

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 14:22:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos
quote:
Μπορείς να το ψάξεις αν θες.
Πιο πάνω, έχω βάλει κάποια links.
Υπάρχουν και άλλα.
Αμαλία ισχύει αυτό που έγραψα στο τέλος του μηνύματός μου. Καλά κάνεις και μου δίνεις τα Links αλλά αν δεν παρουσιαστούν σε δημόσια έκθεση που μπορεί να γίνει κριτική επί των προτάσεων δεν έχει καμία ουσία ως πηγή το Link.

quote:
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Νιώθω κάποια ανακούφηση που υπάρχουν ακομα άνθρωποι ικανοί να αντικρούσουν τις ψευδοεπιστημονικές δοξασίες.


Φίλε Περονόσπορε η κβαντομηχανική είναι η νέα καραμέλα την οποία οι διάφοροι εσωτεριστές και οπαδοί αποκρυφιστικού τυπου ιδεολογιών πιπιλούν για να δικαιολογήοσυν τις δοξασίες τους.
Τρανταχτό παράδειγμα η ταινία "Τι Στο Μπιμπ Ξέρουμε" που διαφημίζεται και στο Εσωτερικά.(Και εάν επιθυμήτε να μάθετε περισσότερα γiαyτήν την ταινία-τρανταχτό παράδειγμα της διαστρέβλωσης της επιστήμης για την δικαιολόγηση αποκρυφιστικών δοξασιών ακολουθήστε το παρακάτω link:

http://www.rickross.com/reference/ramtha/ramtha14.html )

Οσο για τον καρκίνο μένω άναυδη πια...Μα τον Δία έχουν ανακαλυφθεί τόσες πολλές θεραπείες που τον θεραπεύουν 100% που έχω χάσει λογαριασμό!

Ω καιροί Ω ήθη....


Φίλη medtech, (τουλάχιστον το θυμήθηκα ότι είσαι -η ) το κακό στην εποχή μας είναι ότι όλοι μιλάνε για επιστήμη και επιστήμονες και δεν έχουν ιδέα από επιστημονική μεθοδολογία και τον τρόπο γενικά που βγάζει κανείς συμπεράσματα. Ουσιαστικά ακολουθούμε την μεθοδολογία του Αριστοτέλη, σε όποιον αυτό δεν αρέσει λυπάμαι να κατέβει τώρα τον προειδοποιήσαμε...

Πρώτον: Αν λοιπόν κάτι δεν μπορεί να επαληθευθεί ώς θεωρία, δεν μπορεί να ενταχθεί στην θέωρησή μας για το σύμπαν (αυτό πάει στις 5 διαστάσεις που είπε ο φίλος)
Δεύτερον: Αν ένα πείραμα δεν μπορεί να επαληθευθεί κατ` επανάληψη σε ελεγχόμενες συνθήκες τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. Μπορεί να αποδοθεί σε χίλιους παράγοντες τους οποίους δεν γνωρίζουμε.μιλάω για το πείραμα με το μηχάνημα που γιατρεύει τον καρκίνο)
Τρίτον: Τα πειράματα στατιστικής έχουν ένα περιθώριο λάθους. Περιθώρια λάθους κάτω από 5%-10% είναι αποδεκτά, μεγαλύτερες αποκλίσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, δηλαδή υπάρχει αποδεδειγμένα επιρροή από άλλους παράγοντες.(μιλάω για το πείραμα με το μηχάνημα που γιατρεύει τον καρκίνο)
Τέταρτον: Οι θεωρίες υπάρχουν και ισχύουν από την στγμή που επαληθεύουν πειραματικά δεδομένα και προβλέπουν κάποια άλλα αποτελέσματα. Αν μια θεωρία δεν κάνει προβλέψεις τότε δεν μπορεί να επαληθευτεί, ούτε και να καταριφθεί, οπότε είναι και θα μείνει σε θεωρητικό επίπεδο (βλέπε θεωρία των χορδών πχ).

Αν μια θεωρία αντικρούει τις ήδη υπάρχουσες τότε πρέπει να αποδείξει ότι έχει λόγο ύπαρξης και σε ποιά σημεία διαφοροποιείται από μια ήδη υπάρχουσα. (μιλάω για το 12 κλωνο dna, που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην φύση, ούτε μπορεί να παρασκευαστεί στο εργαστήριο για καθαρά χημικούς και όχι πρακτικούς λόγους).

Αν ένα γεγονός αντιβαίνει σε μια προϋπάρχουσα θεωρία και την καταρίπτει σε ελεγχόμενες συνθήκες τότε η προηγούμενη θεωρία καταρίπτεται και στην θέση της έρχεται μια καινούργια η οποία καλείται να εξηγήσει όλα τα φαινόμενα που εξηγούσε η παλιά αλλά να συμπεριλαμβάνει και τις νεότερες παρατηρήσεις.

Αυτά τα πολλά είχα να πώ ελπίζω να μην σας κούρασα. Μπορούν να ειποθούν πολλά ακόμη για το θέμα. Ενα είναι το γεγονός: η πλειοψηφία του κόσμου αγνοεί τα παραπάνω για αυτό προκύπτουν νεοτερισμοί όπως το 12κλωνο dna.
Όσο για την καραμέλα της κβαντομηχανικής που επισημαίνει η medtech, έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να βλέπεις όλους να ασχολούνται με την κβαντομηχανική για να δώσουν κύρος σε ασταθείς κατά τα άλλα θεωρίες. Αφού δεν την καταλαβαίνουν την γαμ^*&^ την θεωρία γιατί ασχολούνται και ξεφτιλίζουν και τον εαυτό τους και την ίδια την θεωρία


O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 14:58:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Την χρησιμοποιούν για να επενδύσουν τις αποκρυφιστικές και ΜΗ επιστημονικές τους δοξασίες με ένα επιστημονικό μανδύα ώστε να προσελκύσουν αφελείς στις τάξεις τους.

΄Ενας φυσικός μπορεί άνετα να τους στριμώξει στην γωνία με επιχειρήματα.Το πρόβλημα είναι όμως ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι ικανοί να καταλάβουν αυτά τα επιχειρήματα διότι απαιτείται ένα άλφα επίπεδο γνώσης.Πχ θα πρέπει να γνωρίζουν φυσική τουλάχιστον σε επίπεδο λυκείου.

Βέβαια μερικές φορές λένε τέτοιες χοντράδες που φαίνεται απο χιλιόμετρα πχ αυτό με το 12κλωνο DNA-οποιοσδήποτε μαθητής λυκείου που έχει τελος πάντων κατανοήσει πώς οι 2 κλώνοι του DNA συνδέονται μάλλον θα πάρει με τα γιαούρτια τα μέντιουμ που προσφέρονται (με το αζημίωτο) να ενεργοποιήσουν τους υπόλοιπους 10 κλώνους (που δεν υπάρχουν).

Ομως πολλοί συνάνθρωποι μας δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν μόρφωση ούτε καν σε επίπεδο λυκείου.Επίσης υπάρχουν συνάνθρωποι μας που ακόμα και έαν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση είναι επιρρεπείς στην επίδραση των αποκρυφιστών και των ψευδοεπιστημόνων.

Αυτό που αναφέρεις με τα πειράματα ξελαρυγγιάστηκα να το λέω στο forum θεραπεία όπου κονταροχτυπήθηκα με οπαδούς του ρεικι (αγυρτεία ανατολικού τυπου) και της ομοιοπαθητικής (αγυρτεία δυτικού τύπου).Περιττό να σου πώ οτι κανένας δεν έφερε μία μελέτη που να αποδεικνύει οτι το ρείκι ή η ομοιοπαθητική έχει βιολογική επίδραση.Αντίθετα με έλουσαν με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.Κανένας απο τους φανατικούς οπαδούς των αγυρτειών δεν έκατσε να σκεφτεί οτι οι ανέκδοτες και σποραδικές μαρτυρίες δήθεν ίασης δεν έχουν αποδεικτική αξία για την αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε θεραπευτικής προσέγγισης αλλά μόνο οι διπλές τυφλές μελέτες σε αυστηρές συνθηκες,με συγκεκριμένα στοιχεία και στατιστική ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν.

Οι σκεπτικιστές λένε συχνά οτι δεν μπορείς να μεταπείσεις με τίποτα τον αληθινό πιστό ούτε ο αληθινός πιστός μπορεί να μεταπείσει τον αληθινό σκεπτικιστή.Η μάχη γίνεται για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην μέση και προσπαθούν να αποφασίσουν ποιός έχει δίκιο ο αληθινός πιστός ή ο σκεπτικιστής?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Angelos
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 15:27:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Angelos
Dear Medtech

quote:

Η μάχη γίνεται για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην μέση και προσπαθούν να αποφασίσουν ποιός έχει δίκιο ο αληθινός πιστός ή ο σκεπτικιστής?

Η φύση, διέπεται απο κάποιους νομους. Ενας απο αυτούς ειναι και η φυσική επιλογή.
Συμφωνα με αυτο το μηχανισμό, οποιοδήποτε ατομο του είδους συμπεριφέρεται με
θανατηφόρο (για αυτό) τρόπο εγκαταλειπει το μάταιο τουτο κοσμο απαλλάσοντας τη γονιδιακή δεξαμενή απο τα ελλατωματικά του γονίδια.

Σου προτείνω να αφήσεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της


AngelosΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2006, 19:38:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
LOL!Αυτό μου θυμίζει τα βραβεία Δαρβίνου που απονέμονται σε αυτούς που βοήθησαν την γονιδιακή μας δεξαμενη να βελτιωθεί με το να εγκαταλείψουν το ματαιο τούτο κόσμο μέσω παντελών ανόητων πράξεων (πχ εκείνος που έβλαε στοίχημα οτι μπορούσε να πυροβολήσει τον εαυτό του στο κεφάλι.Κέρδισε το στοίχημα...και το βραβείο Δαρβίνου...).

Όμως δυστυχώς αρκετοί απο αυτούς κάθε άλλο παρά ηλίθιοι είναι.Πρόκειται για χαρισματικούς στην προσωπικότητα απατεώνες που εκμεταλεύονται τον κοσμάκη (που όμως τα θέλει κι αυτουνού ο ποπός του αφού κάθεται και ακούει τον κάθε σαχλαμάρα έτσι αβασάνιστα.Ακου εκεί 12κλωνο DNA!!!!!!!!!!!!!!!).

Νομίζω οι ΗΠΑ βρίσκονται σε βαθύτατη πολιτισμική κρίση.Και δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό...φαντάσου να αναλάβει τον Λευκό Οίκο (και την προβαση στους κωδικούς των πυρηνικών όπλων) κάνας φανατίλας τύπου Πατ Ρόμπερσον..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2006, 06:44:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
quote:
φαντάσου να αναλάβει τον Λευκό Οίκο (και την προβαση στους κωδικούς των πυρηνικών όπλων) κάνας φανατίλας τύπου Πατ Ρόμπερσον..

φαντάσου να την αναλάβει κανένας Σβαρτσενεγκερ και να δούμε τον Terminator σε πραγματική δράση.......δεν θα το γλυτώσουμε το ολοκαυτωμα μάλλον...ε??

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mantis Religiosus
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Kenya
135 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2006, 14:39:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mantis Religiosus
Αγαπητη αμαλια εφοσον το επιθυμεις θα σου απαντησω με επιχειρηματα.Καταρχην δεν σε αρεσει ο ειρωνικος τροπος που μιλανε καποια ατομα.Θα συμφωνησω μαζι σου οτι δεν ειναι και ο καλυτερος,αλλα μην ξεχνας οτι βρισκομαστε σε ενα φορουμ οπου υποθετω υποστηριζει την ελευθερη εκφραση ιδεων και κατα συνεπεια ο καθενας μπορει να επικροτει ειτε να αποδοκιμαζει αποψεις ακομα και να τις γιουχαρει.Επειτα να προσθεσω οτι ο καρκινος ειναι μια διαδικασια πολυ πιο συνθετη απο τον τροπο που την παρουσιαζεις.Οι ιοι μπορει να προκαλεσουν καποιες μορφες καρκινου μητρας κλπ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι βρισκοντας τον τροπο να σκοτωσουμε τους ιους θεραπευουμε και απο τον καρκινο,γιατι αλλιως συμπεριφερεται το DNA/RNA του ιου σε ενα προσβεβλημενο κυτταρο για πρωτεινοσυνθεση,και αλλιως οταν πλεον εχει ενσωματωθει τμημα του ιικου RNA στο DNA του κυτταρου.Επισης καθε κυτταρο που θα υποστει εξαλλαγη απο γενετικο υλικο ιου δεν ειναι απαραιτητο να παθει αποπτωση,ουτε να αρχισει να διαιρειται ανεξελεγκτα.Εφοσον δειχνεις να γνωριζεις επιστημονικα δεδομενα φανταζομαι θα γνωριζεις τι ισχυει στην περιπτωση του ιου του απλου ερπητα που εισαγει γενετικο υλικο σε κυτταρα χωρις να τα μετατρεπει σε καρκινικα.Επισης ο καρκινος εχει τοσες πολλες διαφορετικες γενετικες μορφες οσα ειναι και τα ογκογονιδια που εξαλλασονται.Αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να υπαρξει θεραπεια τοσο γενικη που να θεραπευει καθε μορφη καρκινου,γιατι απλα καθε μορφη καρκινου διαφερει απο καποια αλλη.
Οσο για το δωδεκακλωνο DNA αυτο μπορει να υπαρξει μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας.To DNA αποτελειται απο 4 βασεις που συνδιαζονται σε μια ελικοειδη κλιμακα 2 κλωνων.Πολλοι προσπαθησαν να αλλαξουν την δομη του DNA αντικαθιστωντας τις πουρινες και πυριμιδινες με μορια παρομοιας χημικης δομης.Αποτελεσμα;Το DNA προσπαθησε μονο του με καταλληλους μηχανισμους να ανατρεψει την αλλαγη που του προκληθηκε απομακρυνοντας τις αγνωστες βασεις σε μια προσπαθεια αυτοδιορθωσης του,και εφοσον δεν τα καταφερε επαψε να ειναι λειτουργικο.Συμπερασμα:Οποιαδηποτε αλλαγη στο DNA οδηγει σε αδυναμια αυτοδιπλασιαμου του,εκφρασης του,και τελος στην διασπαση του.Ειτε το θελουμε ειτε οχι το DNA θα συνεχισει να ειναι δικλωνο με 2 ζευγη βασεων.
Αν δεν με προκαλουσες δεν θα απαντουσα με αυτον τον τροπο,γιατι το θεμα το θεωρω πολυ φαιδρο να προβαλει καποιος επιχειρηματα.Αμαλια επλιζω να σε καλυψα με τα λεγομενα μου.
Οσο για τον αν καποιος διαφημιζει τις αηδιες του εν ειδη διδασκαλιας..ευχαριστω δεν θα παρω.Εχω ενα καλαθι ζαρζαβατικα να του χαρισω.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Skies tou Fegariou
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
306 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 03:34:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Skies tou Fegariou
Νομιζω πως ειναι λογικο να αφησουμε ως δημοκτρατικη χωρα που ειμαστε τον ΠΑΝΟ αν ετσι ονομαζετε να μας εξηγησει, και να μας διαφωτησει εν μερη με τις δικες του αποψεις.

Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα. Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη. Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????

Τουλαχιστον αν πεις σε καποιον που εχει τελειωσει μικροηλεκτρονικη και του δωσεις ενα επεξεργαστη θα σου πει ο αμηρος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που να του βγουν τα ματια ποσα τρανσιστορ εχει!!! Ημαρτον. Δεν θελω να κατηγορησω σε καμια περιπτωση κανενα επιστημονα...ολοι μοχθουμε και διαβαζουμε...αλλα ετυχε να πεσει ο κληρος στους Ιατρους να πειραματιζονται...και πολλες φορες να μην βρισκουν ακρη.!!! Για αυτο ας αφησουμε οτι ολοι ειμαστε τελειοι και τα ξερουμε ολα.

Καμια φορα,οπως εχει αποδειχτει...τα ματια μας δεν ειναι το καταλληλο οργανο για να δουμε τα παντα που μας περικλυουν.

Για αυτο θα ηταν καλο να φερουμε πισω τον κυριο που, ειτε κανει τον ρητορικο του λογο στην αγορα της Αθηνας ειτε οχι, να τον αφησουμε να πει αυτα που εχει.

Εγω απο οσα διαβαζω στα φορουμ γενικα...δεν μου αρεσει να βλεπω απαντησεις ειρωνικες, σε στυλ του οτι μας λες κουκουνιαου, μπουρδολογιες...κτλ! Απλα τις προσπερναω και προσπαθω να μην χανω τον ηρμο.

Αν δεν σας αρεσει η αποψη καποιου και θελετε να τον βαλετε στην θεση του τοτε αποδειξτε το αντιθετο με βασιμα επιχειρηματα.

Για παραδειγμα...εχει αποδειχτει οτι το DNA εχει 2 ελεικες. Τουλαχιστον οπως εχουν οι επιστημονικες ερευνιτηκες ομαδες αποδειξει.
ΠΑΝΟ με απλα λογια μπορεις να μας πεις την αποψη σου πανω σε αυτο...
γιατι εδω που γραφεις υπαρχουν επιστημονες. Οπως η κυρια που ειναι βιολογος δεν μπορεις να της αλλαξης την γνωμη αν δεν εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν 2 ελεικες στο DNA!!!

Σε παρακαλω περιμενω την απαντηση σου.!!!

Φιλικα και παντα με θετικη σκεψη!!! ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ!!!

Leonardo

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 03:37:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mantis Religiosus
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Kenya
135 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 13:06:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mantis Religiosus
quote:
Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα. Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη. Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????


Μαλλον δεν θα εισαι καλα ενημερωμενη.Οι επιστημονες και εχουν το ποντικακι στα εργαστηρια,και παιζουν μαζι του,και το μελετανε και ξερουν και ποσα οργανα εχει και οχι μονο.Εχουν αποκρυπτογραφησει μερος του γενετικου του υλικου,το εχουν βαλει γονιδια απο αλλους οργανισμους και το εχουν κανει ακομα και να φωσφωριζει στο σκοταδι,και το κυριοτερο εχουν μαθει πολλα απο την φυσιολογια του προς οφελος της ιατρικης.Το ξερεις οτι ολα τα φαρμακα δοκιμαζονται πρωτα στα ποντικακια και μετα σε ανθρωπους;Γιαυτο την επομενη φορα που θα περασει απο το μυαλο σου να ειρωνευτεις τους επιστημονες να σκεφτεις οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι και τα ποντικακια,την επομενη φορα που θα αρρωσταινες θα κινδυνευες να δεις τα ραδικια αναποδα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 15:43:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Νομιζω πως ειναι λογικο να αφησουμε ως δημοκτρατικη χωρα που ειμαστε τον ΠΑΝΟ αν ετσι ονομαζετε να μας εξηγησει, και να μας διαφωτησει εν μερη με τις δικες του αποψεις.

Δεν νομίζω να του αφαίρεσε κανέις τον λογαριασμό του ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ειναι να πέι οτι θέλει .... και εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να τον κάνουμε κριτική ....
Τώρα αν δεν μιλάει και έχει εξαφανιστεί ....το πίο πιθανό είναι γιατι βλέπει πως εδώ υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι δεν ειναι ΠΡΟΒΑΤΑ.....

quote:

Skies tou Fegariou λέει..

Διαβασα καποιον απο εσας, ειπε πως η γυναικα του ειναι μοριακος βιολογος...με πτυχια και τα λοιπα.


Η δικία μου ....

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Στην Επιστημονικη κοινωτητα, τεκμηριωμενα ειναι απο τους επιστημονες που δεν ξερουν τι τους γινεται...και αυτο οχι γιατι δεν εχουν γνωσεις η οτι δεν διαβαζουν...οοοοοχι μην παει εκει το μυαλο σας, αλλα γιατι δεν εχουν γενικα ιδεα τι συμβαινει με καθε οργανισμο που υπαρχει πανω σε αυτο τον πλανητη.

Μου αρέσει αυτό ...μόνος σου (μόνη σου) το σκέφτηκες... Εγώ θα έλεγα οτι εχουν λιιιιιγο παραπάνω ιδέα από σενα για το τί συμβαίνει σε κάθε οργανισμό... και αν δεν έχουν το ερευνούνε.... δημοσιέυουν τις απαντήσεις τους και γενικός τις ερευνές τους σε επιστημονικά συνεδρια και μερικές φορές αν είναι καλοί ...πολοι καλοι ..περνουν και κανένα Νομπελ....ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ...ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ...(πχ..PaNos που θα μας δείξει πως κανουμε ενεργοποίηση του 12 strand of DNA ..αντε σας ευχομαι και στο 13ο καποτε...)

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Αποδειξη??? εδω τοσα χρονια ενα ποντικακι εχουν στα εργαστηρια και αναλυουν και δεν ξερουν ποσα οργανα εχει!!! Ειναι δυνατον??????

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ PaNos

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ....(ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ)

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Καμια φορα,οπως εχει αποδειχτει...τα ματια μας δεν ειναι το καταλληλο οργανο για να δουμε τα παντα που μας περικλυουν.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;; ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Για αυτο θα ηταν καλο να φερουμε πισω τον κυριο που, ειτε κανει τον ρητορικο του λογο στην αγορα της Αθηνας ειτε οχι, να τον αφησουμε να πει αυτα που εχει.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ.... ;;;; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ.... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ....ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ .....

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Εγω απο οσα διαβαζω στα φορουμ γενικα...δεν μου αρεσει να βλεπω απαντησεις ειρωνικες, σε στυλ του οτι μας λες κουκουνιαου, μπουρδολογιες...κτλ! Απλα τις προσπερναω και προσπαθω να μην χανω τον ηρμο.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.... ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ...

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Αν δεν σας αρεσει η αποψη καποιου και θελετε να τον βαλετε στην θεση του τοτε αποδειξτε το αντιθετο με βασιμα επιχειρηματα.

ΟΧΙ ΟΧΙ ...ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ... Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΒΑΣΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ....

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.....

ΝΟΜΠΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ..ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΛΑΘΟΣ....

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΤΟΤΕ Ο PaNos EINAI ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ......

quote:

Skies tou Fegariou λέει..
Για παραδειγμα...εχει αποδειχτει οτι το DNA εχει 2 ελεικες. Τουλαχιστον οπως εχουν οι επιστημονικες ερευνιτηκες ομαδες αποδειξει.
ΠΑΝΟ με απλα λογια μπορεις να μας πεις την αποψη σου πανω σε αυτο...
γιατι εδω που γραφεις υπαρχουν επιστημονες. Οπως η κυρια που ειναι βιολογος δεν μπορεις να της αλλαξης την γνωμη αν δεν εχεις αποδειξεις οτι υπαρχουν 2 ελεικες στο DNA!!!

Σε παρακαλω περιμενω την απαντηση σου.!!!


ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βρίλ
Μέλος 3ης Βαθμίδας


659 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 19:47:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βρίλ
quote:

Τουλαχιστον αν πεις σε καποιον που εχει τελειωσει μικροηλεκτρονικη και του δωσεις ενα επεξεργαστη θα σου πει ο αμηρος σε λιγοτερο απο 1 μηνα που να του βγουν τα ματια ποσα τρανσιστορ εχει!!! Ημαρτον.

Λυπάμαι, αλλά προφανώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ !

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, να σου ΜΕΤΡΗΣΕΙ οποιοσδήποτε σε ένα τσιπάκι, πόσα τρανζίστορ έχει !

Τα τσιπάκαι σχσδιάζονται από σχεδιαστές, σαν του λόγου μου, με βοήθεια ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, που "τρέχουν" λογισμικό σχεδιασμου ASIC ή όπως αλλιώς θές πές το, που σχεδιάζουν "τσιπάκια" (τεχνητή λέξη για να περιγράψουμε το ετικό αποτέλεσμα) με βοήθεια βιβλιοθηκών (function libraries), και που σε τελευταία ανάλυση, δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ το ΠΟΣΑ τρανσίστορ έχει, μια που δεν τα μετρά κανένας, πλήν του λογισμικού. 300.000, 500.000, 1.000.000, το μόνο που "μετράει", ο χώρος που καταλαμβάνει το σχέδιο (design) πάνω στον δίσκο πυριτίου (wafer).

Άστο καλύτερα. Βρές άλλο παράδειγμα.
Το ότι οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι λένε, μάλλον ισχύει μόνο στον κόσμο σου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Skies tou Fegariou
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
306 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2006, 23:40:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Skies tou Fegariou
Οχ τωρα τα εβαλαν μαζι μου ...

Παρτε για τα ποντικια...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=688858&lngDtrID=252

για να μην λεω βλακειες....Φιλικα παντα ετσι!!!

Και για τους επεξεργαστες... ναι δεν μας ενδιαφερει ποσα τρανσιστορ εχει καθε ενας αν μικρομετρο πιρυτιου...συγνωμη ηταν λα8ος παραδειγμα...μα αν σου εδιναν ενα σχεδιο εστω και πολυπλοκο θα μπορουσες να μου πεις μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ποσες στρωσεις πρεπει να εχει οπως αναλυτικα και τα components του.

Σας παρακαλω εδω δεν ηρθαμε για να κανουμε δυναμη γνωσεων ο καθε ενας και τι ειναι. Εγω απλος ειμαι...δεν ξερω και πολλα.

Σεβομαι την ομαδα επιστημων των Ιατρων..ο αδερφος μου Ιατρος ειναι και ειναι σε ερευνιτικη ομαδα. Δεν ξερουν απο που να αρχισουν και που να τελειωσουν καθε φορα...Βρησκουν και κατι καινουριο που τους φερει εργασιες πισω.

Δεν ειρωνευομαι κανενα...σας παρακαλω μην το ξαναπειτε αυτο. Καμια φορα ο γραπτος λογος ειναι και ο πιο δυσκολος για να εκφρασεις καθαρα το συναισθημα σου στις λεξεις. Εντελως φιλικα μιλαω.

Ζητω επισημα συγνωμη αν καποιος αισθανθηκε οτι τον ειρωνευτηκα.

Και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα...αν μας διαβαζει ο Κυριος ΠΑΝΟς που ανοιξε αυτη την συζητηση ας μας εκφρασει την αποψη του στην ερωτηση που του εχουμε κανει...!!!

Ευχαριστω...να ειστε καλα. ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ

Leonardo

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 23:41:50

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/03/2006 23:43:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2006, 05:05:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Κάποιες φορές, όταν διαβάζουμε τις απόψεις σχετικά με κάποια θέματα, ας ξεφύγουμε λίγο από τη στενή μας οπτική γωνία. Ας πετάξουμε λίγους αιώνες πίσω: να δούμε π.χ. τους επιστήμονες της εποχής του William Harvey, που ήταν έτοιμοι να σκίσουν τα πτυχία τους από αγανάκτηση, όταν έδινε τις σύγχρονες βάσεις για τη λειτουργία της καρδιάς, ή ακόμα τον Γαλιλαίο, που κάτω από τη μύτη της ιεράς εξέτασης ακουμπούσε τη γη ψυθυρίζοντας "κι όμως κινείται"...
Ας δούμε τους ακριβοθώρητους εαυτούς μας, ως ανθρωπάκια που έχοντας αγγίξει ένα μικρό ψίχουλο από το "κέικ" της γνώσης, νομίζουν κιόλας πως το έχουν στο πιάτο τους. Ας σκεφτούμε πως όλα αυτά, για τα οποία είμαστε τόσο σίγουροι, είναι απλά τα μικρά βηματάκια μας σε έναν απέραντο δρόμο.
Κι ας είμαστε λίγο πιο ταπεινοί, όχι με τη σιγουριά μας, αλλά με τον τρόπο που την περιφέρουμε.


Για το δωδεκάκλωνο DNA.
Καλό θα ήταν να τοποθετηθεί ο PaNo και να μας πει, τι ακριβώς εννοεί. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω πως έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοεί. Που βρίσκονται οι υπόλοιπες 10 έλικες του DNA; Σε άλλες διαστάσεις; Είναι αόρατες και αν ενεργοποιηθούν θα γίνουν ορατές;
Το να φιλονικούμε σχετικά με το εάν υπάρχουν 2 έλικες (ακόμα και να παραθέτουμε φωτογραφίες για να αποδείξουμε το αυτονότητο - συγνώμη medtech ), το θεωρώ κάπως αστείο.

Για τη σχέση καρκίνου και ιών.
Mantis Religiosus σε ευχαριστώ για την πιο εκτενή ανάλυση επί του θέματος. Δε νομίζω όμως - και ούτε έγραψα κάτι τέτοιο - πως το πρόβλημα βρίσκεται στους μηχανισμούς εμπλοκής ιών στη δημιουργία καρκίνου. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο, ως απάντηση σε κάποιο επιχείρημα του PaNo. Αλλά το πρόβλημα βρίσκεται στην ειρωνία που δέχτηκε το συγκεκριμένο μέλος, επάνω σε μία φράση, που θα μπορούσε να είναι απλά, λάθος διατύπωση. Εν τέλει, εάν με τη συμπεριφορά μας δεν τον απομακρύναμε, ίσως και να μας έδινε κάποιες εξηγήσεις για τα γραφόμενά του.

Για την κοσμοθεώρησή μας.
Σίγουρα η επιστήμη αποτελεί έναν από τους βασικότερους διαμορφωτές της. Η επιστήμη όμως αλλάζει συνεχώς, κάποιες φορές δίνει και σάλτα. Η αντίληψη που έχει ο καθένας για τα πράγματα, μοιάζει σαν ένα μικρό σημείο σε έναν απέραντο γεωγραφικό χάρτη. Το να μπορεί κανείς να μετακινηθεί από το σημείο αυτό, είναι ένας μικρός θάνατος της πραγματικότητάς του. Συνάμα και απελευθέρωση. Το "σάλτο προς την ελευθερία" μοιάζει σαν πήδημα σε έναν γκρεμό. Λογικός λοιπόν είναι ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων γι' αυτό.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρε το φόβο απ' το χέρι και προχώρα...


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sirXris
Μέλος 1ης Βαθμίδας


51 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2006, 11:34:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sirXris
Προς: Όλους τους ειδικούς, ειδήμονες, επιστήμονες κλπ που με τυμπανοκρουσίες και χωρίς ίχνος ευγένειας και ταπεινότητας επιδεικνύουν τα πτυχία τους, διδακτορικά τους, βραβεία νόμπελ, σούπα-μούπες.

Από: Όλους εμάς τους υπόλοιπους που κατεβήκαμε προχθές από τα βουνά.

Κάντε κλικ εδώ: http://users.otenet.gr/~cancerem/page9.htmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 55 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2029953
Maintained by Digital Alchemy