ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!!!!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2006, 01:07:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:


Καλύτερα να ξεβρομίζει η κοινωνία μας από αυτούς, άμα τους εξιτάρει και η ιδέα την θανατικής καταδίκης - ακόμα καλύτερα !!! Τους ξεπαστρεύεις και χωρίς τύψεις....


Και πάλι KERRY KING.

Οι παιδεραστές φίλε μου είναι άτομα με βαθιά ψυχολογικά τραύματα,είναι άτομα στα οποία σε κρίσιμες στιγμές της παιδικής τους ηλικίας βίωσαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να βιώσουν.Είναι
ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι.Οι περισσότεροι απο αυτούς υπήρξαν οι ίδιοι θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην ηλικία εκείνη ακριβώς που πιστευεις ότι "όταν βρεχει κλαίει ο Θεός" όπως πολύ όμορφα προείπε η another star...Το σκέφτηκες αυτό καθόλου?

Ισόβια δωρεάν ψυχιατρική παρακολούθηση για όλα τα άτυχα παιδιά που πέφτουν θύματα ψυχικής ή σωματικής κακοποίησης.Αυτή είναι η λύση για να σταματήσει η "αλυσίδα του κακού" αγαπητέ μου. Οι εκτελέσεις και οι ευνουχισμοί είναι βαρβαρότητες πρωτόγονων και υποανάπτυκτων κοινωνιών.

Ένας γονιός του οποίου το παιδί πέφτει θύμα παιδεραστή και σκοτώνει τον θύτη δικαιολογείται να χάσει τη λογική και την κρίση του και να προβεί σε αυτή την πράξη.Η οργανωμενη πολιτεία όμως η οποία αντιπροσωπευει μια κοινωνία της οποίας τέτοιοι άρρωστοι άνθρωποι είναι δημιουργήματα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να εξοντώνει και φυσικά αυτούς που έχει ήδη θανατώσει ψυχικά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2006, 09:08:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Mercury, πραγματικά σε σέβομαι γιατί είσαι από τα πιό σοβαρά άτομα που γράφουν στο esoterica (κατά την προσωπική μου πάντα κρίση). Θα διαφωνήσω παραταύτα μαζί σου γιατί άτομα σαν τον Ντιτρού πχ δεν έχουν κανένα πλέον δικαίωμα να ζουν. Σου θυμίζω πως το εν λόγω άτομο, βίασε και δολόφόνησε ανήλικα κοριτσάκια. Ότι και να πέρασε στα παιδικά του χρόνια, τίποτα δεν δικαιολογεί την πράξη του να εγκαταλέιψει κοριτσάκια στα υπόγειο του και να τα αφήσει να πεθάνουν από ασιτία....

Και μιλάμε για ΓΙΑΤΡΟ !!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2006, 09:10:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η συσχέτιση της παιδικής πορνείας με την αποποινηκοποίηση της κάναβης στην Ολλανδία, σίγουρα δεν έγινε για να τα μηδενίσω όλα. Τι μου λέει όμως πως στα πλαίσια της προόδου δεν θα δούμε σύντομα νομιμοποίηση της πορνείας από τα 16 ??? Ή ακόμα το εφιαλτικό σενάριο που περιέγραψε ο Αγνοών ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2006, 14:51:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελαβα το παρακάτω e-mail
....................

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Άτυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.

Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία

Επισκεφθείτε το sitehttp://www.hamogelo.gr

συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2006, 01:19:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


το ελαβα, ψηφισα και προτεινα να απαγορευθει η εισοδος τους στα υπολοιπα κρατη της ΕΕ


αν τους γουσταρουν οι Ολλανδοι, με γεια τους...


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2006, 11:25:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστός φίλε JBG.

Δυστυχώς ΚΑΙ το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει αντικείμενο για καλαμπούρι στην χώρα μας.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy