ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Θα πολεμούσατε για μια νέα αυτοκρατορία με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2007, 23:11:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
> > Αν είμασταν στην τουρκία, θα ήμασταν ελεύθεροι; Θα είχαμε την ελευθερία να δηλώνουμε Έλληνες;

> Θα ήσουν ελεύθερος να δηλώνεις ό,τι θρήσκευμα θέλεις και να το ακολουθείς.

Άστο θρήσκευμα, εδώ μιλάω για την ελευθερία να δηλώνω Έλληνας, όχι ορθόδοξος. Όπως ο Κούρδος αυτοπροσδιορίζεται ως Κούρδος και όχι ως τούρκος. Αυτή η ελευθερία δεν υπάρχει στην τουρκία.

Είδε κανείς την "Πολίτικη κουζίνα"; Τι ζητάνε από τον πρωταγωνιστή οι τουρκικές αρχές για να παραμείνει στην τουρκία; Μήπως του ζητάνε να δηλώσει τούρκος πατριώτης; Όχι. Του ζητάνε να δηλώσει μουσουλμάνος. Γιατί άραγε;

Γιατί η απώλεια της ορθόδοξης ταυτότητας, είναι το πρώτο βήμα προς την απώλεια της Ελληνικής γλώσσας στην τουρκία, που οδηγεί στην απώλεια της Ελληνικότητας.

Απώλεια, που κάποια μέρα μπορεί να οδηγήσει αυτούς τους γλωσσικά ακρωτηριασμένους Έλληνες, ακόμα και σε μίσος ή περιφρόνηση για τον Ελληνισμό.

http://www.youtube.com/watch?v=EfaFiHMGYA4&watch_response


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 25/05/2007 23:30:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2007, 23:14:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
quote:
stemix
Ασ κάνω και εγώ όμως μία υποθετική ερώτηση. 15.000.000 τούρκων που ζούνε εκεί, τι θα τους κάνουμε;

Εύκολο... Χριστιανούς.

Μπορεί να φροντίσουν άλλοι γι αυτούς. Αν οι τούρκοι δείξουν τα ίδια άγρια ένστικτα που δείξανε και στην κατεχόμενη Κύπρο με τις μαζικές δολοφονίες και τους βιασμούς, την ίδια κτηνωδία που δείξανε και στους Αρμένιους, την ίδια και στους Πόντιους, αν κάνουν τα ίδια μαζικά εγκλήματα και στην κατεχόμενη Ελλάδα από Όλυμπο και άνω (για να μη πω Εξαμίλια Κορίνθου και άνω), τότε θα δώσουν στις μεγάλες δυνάμεις το πρόσχημα για την τελική εξόντωση των τούρκων - γιατί ο τουρκικός εθνικισμός είναι ένα σπυράκι εμπόδιο στο σχέδιο της γκριζοποίησης των λαών στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Καμιά 10αριά βόμβες νετρονίου από τη Ρωσία με αγάπη, και τουρκική κατοχή Κωνσταντινούπολης τέλος. Ούτε ένας δε θα μείνει, αν έτσι αποφασίσουν οι δυνάμεις που τα νήματα κινούν.


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 25/05/2007 23:35:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2007, 23:44:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλές ταινίες βλέπεις.


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dimitris2
Πλήρες Μέλος


1364 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 01:01:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Θα ήσουν ελεύθερος να δηλώνεις ό,τι θρήσκευμα θέλεις και να το ακολουθείς. Η θρησκευτική ελευθερία στην Τουρκία είναι απαραβίαστη και αποτελεί βασικό κανόνα του κοσμικού κράτους.

Θρησκευτικές διακρίσεις δεν υφίστανται στην Τουρκία, σε αντίθεση με την Ελλάδα που είναι καθημερινό φαινόμενο (άλλωστε μια ματιά να ρίξει κανείς στις καταδίκες της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό δικαστήριο για παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών, αρκεί για να τον πείσει).Μάλλον έχεις χάσει σειρές.
Ο Θεός στην τουρκία μετά τον αλλάχ είναι ο κεμαλ ατατούρκ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 02:08:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ασχετα με το τι σας βολεύει να πιστεύετε, τα πράγματα είναι όπως τα έγραψα.

Ο Κεμάλ ούτε θεός είναι ούτε σαν θεός λατρεύεται. Και Θεός δεν υπάρχει στην Τουρκία, υπάρχει στους Τούρκους.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 12:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μάλλον έχεις χάσει σειρές.
Ο Θεός στην τουρκία μετά τον αλλάχ είναι ο κεμαλ ατατούρκ.

Αγαπητέ dimitris2, ο Κεμάλ Ατατούρκ θεωρείται από τους Τούρκους ως ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του έθνους τους.
Αλλά όχι και Θεός...


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ευστράτιος
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
785 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 12:22:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ευστράτιος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θεός είναι ο Σανλί Τουντσάι.

Στράτος


μέτρον άριστον
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
dimitris2
Πλήρες Μέλος


1364 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 15:11:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dimitris2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Κεμάλ είχε πετάξει το κοράνι μές τη βουλή. Εσφαξε και αρκετούς χοντζάδες. Απαγόρεψε το φερεντζέ και άλλα ώστε η σημερινή Τουρκία, ο λαός, να ξεχωρίζει από τα άλλα μουσουλμανικά κράτη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

EPAITHS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
244 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 16:07:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους EPAITHS  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Κεμάλ ώς άνθρωπος πανούργος εκτός απο αιμοβόρος, με μεγάλη πολιτική προνοησιμότητα διέβλεπε οτι το μέλλον το έχει η δύση, η εκσυχρονισμένη δύση που είχε αποβάλει την χριστιανική δαιμονοπληξία. Για τον λόγο αυτό και απέβαλε αντίστοιχα την ισλαμική. Οι πράξεις του τον δικαίωσαν γιατί η πορεία της χώρας όσον αφορά τις σχέσεις του με την κυβερνώσα δύση απο τότε και μέχρι τις μέρες μας ήταν αρκετά καλή, το ίδιοκαι η πορεία της χώρας του.
Σε αντίθεση με την κακή τύχη άλλων ισλαμικών κρατών που κοντράριζαν τις δυτικές δυνάμεις εξουσίας (Αφγανιστάν, Ιράκ, Ιράν, Λιβύη κτλπ)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
panos840
Μέλος 1ης Βαθμίδας


80 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2007, 18:50:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους panos840  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
!Μια φωτογραφια macedon να βαλεις να σε δουμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2007, 00:41:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χριστιανοί, πάτε στο καινούριο μου topic:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=9230#324827


Dare To Dream
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2007, 00:49:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
> !Μια φωτογραφια macedon να βαλεις να σε δουμε!

Ρίξε φωτό εσύ και βλέπουμε bro.

Και υπόσχομαι δεν θα την κάνουμε βούντου τη φωτογραφία σου με βελόνες κλπ. Μόνο με λίγο αίμα νυχτερίδας θα τη βρέξουμε, ελπίζω να μη σε πειράζει.


Dare To Dream
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Azrael_gr_2000
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/08/2007, 02:11:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Azrael_gr_2000  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΕΛΛΗΝΕΣ??? Ή ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?

ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...

- Για σένα είμαι άθεος. Για το Θεό είμαι νόμιμη αντιπολίτευση.
"Progenies of the Great Apocalypse...Once Again"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2007, 21:48:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν και είμαι Χριστιανός, ωστόσο δεν είμαι υπερεθνικόφρων-παράφρων και νομίζω κάποια πράγματα πρέπει να ακουστούνε.

Να γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας, ανοιχτή σύρραξη δηλαδή, είναι λίγο απίθανο, κατά τη γνώμη μου. Και αν ακόμα γίνει αυτό είναι ακόμα πιο απίθανο να τους πάρουμε με μιας σβάρνα και να βγούμε στο Ararat. Εάν έρθουνε οι Ρώσοι να την πάρουνε είναι πολύ απίθανο, να μας τη δώσουνε στο πιάτο εμάς τους Έλληνες. Και γιατί να το κάνουνε δηλαδή, για ευχαριστώ που κάνουμε εμπορεία λευκης σαρκός με τις κόρες τους και τις αδερφές τους?

Η αλυσίδα των απίθανων περιπτώσεων όμως πάει παρακάτω.

Εάν διωχτούνε 15 εκατομμύρια Τούρκοι από την Πόλη, όπως και να διωχτούν και από οποιον και αν διωχτούν, η εύνοια της διεθνούς κοινής γνώμης θα είναι τόσο υπέρ των Τούρκων, που θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε. Πως θα εδραιωθεί αυτοκρατορία χωρίς την εύνοια των μεγάλων δυνάμεων? Eμείς μια φορα μεγάλη δύναμη για να ιδρύσουμε αυτοκρατορία δεν είμαστε. Νομίζω ακόμα χρωστάμε το δάνειο που πήραμε από την Αγγλία επί Κολοκοτρώνη. Μάλλον όμως θα πάρουμε ένα τεράστιο δάνειο για να κτίσουμε ότι θα γκρεμίσουνε οι θυμωμένοι Ρώσοι, με αντάλλαγμα, να μην απελευθερωθούμε από την επιρροή των ξένων κέντρων εξουσίας ούτε του... Κίτσου του Λεβέντη.

Εμείς θα κτίζουμε τα γκρεμισμένα, θα φροντίζουμε και για τους Τούρκους της Πόλης (Κλάψτε τα ασφαλιστικά ταμεία δηλαδή για πάντα) και μετά θα καταρρεύσουμε, πριν καν προλάβουμε να βγάλουμε τον τουρκικο σόβα από τις τοιχογραφίες της Αγίας Σοφιας.

Το πιο απίθανο όμως είναι να μην έρθουνε μετά οι 1000 οικογένειες που κυβερνάνε την Ελλάδα και να μην το παίζουνε νέοι Κομνηνοί και νέοι Φωκάδες. Και το ακόμα πιο απίθανο είναι οι σημερινοί ρασομαχοι και οι χριστοφαγοι, να μη μας το παίζουνε μετά κολαούζοι και Κόκκο-αυλικοί και να μη μας μιλάνε για το μεγαλείο του έθνους.

Δυστυχώς ότι θαμπώνει είναι πάντα ελκυστικό. Και οι σημερινοί χιτωνοφοροι, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ακολουθήσουνε το ρεύμα και θα μας βγούνε ξαφνικά παπαδοπαίδια, ψάλτες, συγγνείς με αρχιμανδρίτες, και θα μας κυνηγάνε.

Edited by - samuel1974 on 26/08/2007 21:54:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Impious Varmint
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
298 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/08/2007, 18:20:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Impious Varmint  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια αγαπητοί μου...Νομίζετε ότι αξίζει να συζητάτε ενδεχόμενο πολέμου με τους Τούρκους αλά 1821?Εδώ πολεμάνε να μπούνε στην Ευρώπη,να γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες σαν εμάς .Δεν νομίζω να τους συμφέρει κάτι τέτοιο.Ούτε εμάς βέβαια.Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά και καίρια προβλήματα που πρέπει να λύσουμε σαν κράτος.Οπως είπε και ο αγαπητός samuel1974,εδώ δεν μπορούμε τους εαυτούς μας να φροντίσουμε,τους Τούρκους θα κοιτάμε?

Impious VarmintΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/08/2007, 19:12:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
samuel1974
Να γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας, ανοιχτή σύρραξη δηλαδή, είναι λίγο απίθανο, κατά τη γνώμη μου. Και αν ακόμα γίνει αυτό είναι ακόμα πιο απίθανο να τους πάρουμε με μιας σβάρνα και να βγούμε στο Ararat. Εάν έρθουνε οι Ρώσοι να την πάρουνε είναι πολύ απίθανο, να μας τη δώσουνε στο πιάτο εμάς τους Έλληνες.

Και οι σχετικές προφητείες;

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/08/2007, 20:49:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Και οι σχετικές προφητείες;


Μάλλον έσβησαν στο Αφιον Καρα Χισάρ και στην προκυμαία της Σμύρνης....

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Lock_Smith
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
459 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2007, 22:38:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους.

Να ρωτήσω τον συγγραφέα κάτι:
ΕΣΥ, αν ήσουν ηγέτης της Ελλάδας, θα άνοιγες έναν πόλεμο για να κατακτήσεις το χαμένο σου γόητρο?
Θα έστελνες στην μάχη τον Ελληνικό στρατό για να έχεις πρωτεύουσα την Κων/πολη / θα ρίσκαρες να επωμισθείς την Ήττα???
Και για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, ας μάθουμε πρώτα να πολεμάμε τις πυρκαγιές και μετά ας συζητήσουμε για πόλεμο.....
Σαφώς η Ελλάδα έχει εχθρούς, μην ξεχνάτε πως οι γκρίζοι λύκοι μπαίνουν στο κοινοβούλιο στις προσεχείς εκλογές, πράγμα που σίγουρα θα επηρεάσει πολύ την Τουρκική εξωτερική πολιτική, πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να υπάρξουν επιπτώσεις στην σταθερότητα της περιοχής των Βαλκανίων κι όταν οι γκρίζοι μπουν μέσα στο Τουρκικό κοινοβούλιο εγώ δεν θα μπορέσω να τους κλειδώσω μέσα, αν και καλός κλειδαράς.....
Παρ' όλα αυτά όμως εγώ βλέπω τους επιτήδιους στην Ελλάδα να προσπαθούν να δημαγωγήσουν εκμεταλευόμενοι το υπάρχον κλίμα, η πλάκα είναι οτι αυτοί που σήμερα φωνάζουν για χαμένες πατρίδες είναι αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του Ελληνικού στρατού το 22.
Οι ίδιοι super Ελληνάρες που στην πρώτη ευκαιρία φοράνε την μάυρη κουκούλα και πιάνουν δουλειά.

Αν λοιπόν κάποιος επιθυμεί να πολεμήσει γενικότερα για μια νέα αυτοκρατορία καλόν θα είναι να πολεμήσει με το πνεύμα του και να διδάξει στις νεότερες γενιές να μάθουν να απαιτούν αυτό που τους ανήκει, μια καλύτερη ζωή με περισότερες ευκαιρίες και την διαβίωσή τους σε ένα κράτος που εκτός το να ζητά να ξέρει και να προσφέρει.


Ό,τι κλείνει, ανοίγει!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

snoopy
Πλήρες Μέλος

Algeria
1042 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/09/2007, 09:52:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους snoopy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Lock_Smith:
Αν λοιπόν κάποιος επιθυμεί να πολεμήσει γενικότερα για μια νέα αυτοκρατορία καλόν θα είναι να πολεμήσει με το πνεύμα του και να διδάξει στις νεότερες γενιές να μάθουν να απαιτούν αυτό που τους ανήκει, μια καλύτερη ζωή με περισότερες ευκαιρίες και την διαβίωσή τους σε ένα κράτος που εκτός το να ζητά να ξέρει και να προσφέρει.

Πρωτίστως αυτά μετράνε πάνω απο όλα ... να πώ και εγώ την αμαρτία μου για την σημερινή Ελλάδα που δέν ισχύουν ούτε κατα διάννοια τα παραπάνω εγώ δέν έχω καμιά όρεξη να πολεμήσω.
Αλλά υπάρχουν πολλές ειδικές περιπτώσεις που μας εξαναγκάζουν θέλοντας και μή να καταφύγουμε σε πόλεμο με την πολύ προκλητική γείτονα χώρα. Οι προκλήσεις είναι συνεχείς και καθόλου αμελητέες ... και άν τυχόν δέν υπήρχε κάποια χαλιναγώγηση απο τις μεγάλες λεγόμενες υπερδυνάμεις ένας θεός ξέρει πού θα είχαν φτάσει.
Σε περίπτωση που κινδυνεύει η ζωή και η ασφάλεια μας σε συνολικό βαθμό αναγκαστικά θα καταφύγουμε σε πόλεμο όπως λέει η κοινή λογική προκειμένου να τα υπερασπιστούμε.
Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε και εφόσον μονάχα άν είμασταν ικανοί να το κάνουμε, κάτι επίσης αδύνατο με τις σημερινές συνθήκες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2007, 14:06:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
-ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ!
-ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο Κ....ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο Π.....ΜΑΣ!
-ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ, ΟΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΕΓΙΝΕ. ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ (ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.), ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ!
-ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ? ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
-----ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!
-Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ). ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΝΗΜΕΙΑ κ.λ.π.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΔΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ! ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.
-ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΟΠΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
-ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ? ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΕΟΥΣ Η' ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η΄ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ?
------ΤΙ ΚΩΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΠΙΣΤΕΥΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑ! Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Η' Ο ΑΘΕΟΣ! Η' Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΤΩΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
-ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ? ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ? ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!
-ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΗΛΕΥΘΟΥΝ!


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Νέο Μέλος


45 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2008, 04:08:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Με συγκινεί το ερώτημα διότι θα ήθελα πολύ η Ελλάδα να πάρει πίσω ότι της άνηκε κι ότι της το μοιράσανε με το ζόρι.

Όμως ο πόλεμος είναι αρρώστια και μόνο δυστηχία αφήνει πίσω του. Κι ακόμα κι αν είχαμε τα προσόντα να πραγματοποιήσουμε αυτό το ερώτημα, θα προτιμούσα να φύγω από την Ελλάδα παρά να ζήσω με τις τύψεις από το νεκρό άμαχο πλυθησμό που θα άφηνε πίσω του αυτό το εγχείρημα και που θα ήταν χρεωμένος στη συνείδησή μου.

Είναι άλλο να αμύνεσαι και άλλο να επιτίθεσαι. Κι έναν επιθετικό πόλεμο δεν θα τον επικροτούσα ποτέ. Άλλωστε στη συνείδησή μου έχω καταδικάσει αυτούς που το έπραξαν στο παρελθόν. Τουλάχιστον η ανθρώπινη πλευρά του εαυτού μου...

RaphaelΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2008, 11:35:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φλάβιος Βαλέριος,ο…Βοιωτός, είναι αυτός που αναφέρεσαι, φίλε schwabe; Γιατί το Βυζάντιο το έχτισαν Βοιωτοί, προ Χριστού, για τον ..Βαλέριο που λές, δεν θυμάμαι…(Συγνώμη που απαντώ τώρα, αλλά τώρα το διάβασα αυτό που έγραψες και …έγραψε σίγουρα). Την Αθήνα πάλι ποιος άλλος …Ρωμαίος την έχτισε;(χιούμορ, χιούμορ) Αυτή η ελληνική δημοκρατικότητα σκίζει σώβρακα!!!
Όσο για το «πάλι με χρόνια και καιρούς και καιρούς, πάλι δικιά μας θα’ ναι…»είναι προφητεία που φέτος (ούπς!!) θα τη δούμε αν είναι αλήθεια…Ετεροχρονισμένο, αλλά καλό…
Για την αρχάγγελο και τις τύψεις της: Εντελώς πληροφοριακά, τους τούρκους θα τους σκοτώσουν οι Ρώσοι, αν αυτό σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Νέο Μέλος


45 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2008, 14:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
trexagireve

ΕΥΤΥΧΩΣ! Ειλικρινά..ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΑ!

Eπι της ευκαιρία να σου πω ότι η σιγουριά σου και οι δεινές προφητικές σου ικανότητες με ΣΥΝΕΚΛΟΝΙΣΑΝ!

RaphaelΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2008, 23:23:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ήθελα να το ξαναγράψω, αλλά θα το κάνω
για να μην έχεις κάποια μεγάλη ιδέα για μένα:
«Αναγκάστηκα» να μάθω τις προφητείες για το τι
Μέλει γενέσθαι από 14 χρονών, (τι να κάνουμε
Ο καθένας με τα …προβλήματα του) και μάλιστα
Να τις εξηγώ σε πολύ μεγαλύτερους μου από τότε…
Ακολούθως,η ζωή που έζησα (το μόνο που σου λέω
Είναι ότι φορούσα παραμάνες με αλυσίδες βαρειές στον
Βραχίονα μου) ήταν τόσο πλούσια εμπειριών που αν πέθαινα
Στα 30 μου, δεν θα παραπονιόμουνα του στυλ «γιατί;»,κλπ.
Ο Θεός,όμως, για να με γλυτώσει από την πνευματική μου
Αχρηστεία(λόγω του μυαλού που διαθέτω κι όχι τίποτε
Άλλο) μου έδωσε τον χρόνο να κριθώ και ως υπηρέτης
Των άλλων. Γι’ αυτό υπάρχω τώρα.Αλλά, πρόσεξε
γιατί είμαι ένας πολύ ατίθασος και άγριος και σκληρός
υπηρέτης, χωρίς ευσπλαχνικότητα. Απλά υπηρετώ την
«ποινή» μου, για να έχω το δικαίωμα να ζητώ την
Σωτηρία μου. Γι’ αυτό είμαι πρόθυμος να βοηθήσω
Όποιον θέλει να σωθεί, ακόμη και αγγελία βάζω…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2008, 23:57:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακόμη ένας σωτήρας στο forum.

Να δεις που κάπου εδώ κοντά έχουν φωλιά...

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2008, 00:08:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι έχεις δίκαιο , αλλά μην κρίνεις εξ’ ιδίων τα αλλότρια
Είμαστε εδώ από την αρχή του χρόνου…
Φωλιές έχουνε οι σκουλικαντέρες, τα ελεύθερα πνεύματα
Κατοικούν παντού και δεν μπορείς να τα δείς
Γι’ αυτό τον λόγο: Γιατί είμαστε παντού, τώρα όμως
Ήρθε ή ώρα μας, my turn now…
Ξέρεις ότι οι γενίτσαροι ήταν οι πιο αιμοβόροι
από τους στρατιώτες του τουρκικού στρατου;
Λέγε με απλά ΚΑΝΑΧΑΙΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2008, 00:12:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
macedon:
Ακόμη ένας σωτήρας στο forum. Να δεις που κάπου εδώ κοντά έχουν φωλιά

-Ναι πρόσεξε μην την πατήσεις!


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2008, 00:55:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
macedon

Ακόμη ένας σωτήρας στο forum.

Να δεις που κάπου εδώ κοντά έχουν φωλιά...ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2008, 11:29:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε γιάπετ, διακρίνω μια εμπάθεια, ή μου
Φαίνεται; Πέραν του αστείου όμως, να ξέρεις πως
Πρώτο ήταν το καλό επι γής, άρα φωλιές έχουν οι
Εισβολείς που κρύβονται κι έχουν ανάγκη τις
Φωλιές (στοές, κέντρα, κλπ). Τα ελεύθερα πνεύματα
Πνούν… Ελληνικά ξέρεις. Το ρήμα πνέω....
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Νέο Μέλος


45 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2008, 12:09:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας μη γίνει βήμα προσωπικής αντιπαράθεσης το θέμα κι άλλωστε θέλω να μάθω από που έμαθε τις προφητείες ο φίλος trexagireve για να πάω να τις μάθω κι εγω.
Αλλά να είναι στάνταρ προφητείες κι όχι μούφα!
Δεν με ενδιαφέρουν οι συνθήκες στη ζωή του μέσα από τις οποίες έμαθε ότι έμα8ε.Αλλά με ενδιαφέρη σαφώς γιατί θεωρεί ότι έχει μάθει την αλήθεια και ποιά είναι η αλήθεια αυτή και που βρίσκεται καταγεγραμένη. Η αλήθεια λεμε όμως. Ντακς?

RaphaelΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy