ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ..
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 56
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 23:38:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Το βίωμα είναι δυναμική κατάσταση που είναι από τη φύση της αναπόδεικτη με αφηρημένη αποδεικτική. Γι' αυτό είναι "μυστικό" (κρυμένο). Αυτό σε όλα τα επίπεδα. Δεικνύεται αλλά δεν αποδεικνύεται.
Αν π.χ. χαίρομαι (βίωμα) μπορείς να δεις ότι χαίρομαι από τις εκδηλώσεις μου. Τη χαρά μου όμως καθ'αυτή ούτε να στη δείξω μπορώ, ούτε γίνεται, ούτε να τη δεις, ούτε και να στην αποδείξω. Μόνο μέσα από πράξεις και γεγονότα μπορείς να την συμπεράνεις.
Το πολύ πολύ - και στα θρησκευτικά βιώματα - μπορώ να σου πω "το δρόμο" που ακολούθησα, "δοκίμασε τον ίδιο" (ή ανάλογο) π.χ.
Ούτε τη χαρά, ούτε την αγάπη, ούτε το πένθος, κανένα βιώμα δεν μπορείς να το εξετάσεις αναζητώντας "απόδειξη" γιατί δεν είναι απτά πράγματα. Ο μόνος τρόπος για να κατανοηθεί το βιώμα άλλων είναι... να βιωθεί και από εμάς.

Σωστοοος..

Dying_Incubus

quote:
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde, το να αποκτήσει - ή καλύτερα να αποφανθεί ότι αποκτά - κάποιος επαφή με τον Θεό είναι ένα γεγονός που βιώνει ο ίδιος.
Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται στους υπόλοιπους συνανθρώπους του, συνεπώς δε μπορεί να αποτελέσει κάποια απόδειξη για την θρησκεία.

Μα ο λόγος που ανάφερα αυτά τα δύο ονόματα ήταν ακριβώς για αυτό που λες παραπάνω. Ναι μπορει να αποτελέσει αποδειξη για τους αλλους. Όταν πας να μιλήσεις με τον Χ άγιο και αυτός ξέρει απο πριν ποιο είναι το Όνομα σου, τι σε απασχολεί, και τι χρειάζεσαι δεν αποδεικνύει οτι έχει δεκτεί θεία φώτιση? Περιπτώσεις ανθρώπων στους οποίους έχει συμβεί το αποπάνω θαύμα είναι παμπολες το θέμα αν τις αποδέχεσαι ή όχι. Απο κει κ πέρα ο θεός δεν ανήκει σε κάποια συγκερκιμένη ομάδα ανθρωπων. Θαύμα μπορει να κάνει κ ο Ισλαμιστής και ο Βουδιστής και ο Σούφη και όποιος βρίσκεται κοντά στην αλήθεια γενικώς. Γιατι η αλήθεια είναι μία.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gilgamesh
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
210 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 23:47:11  Εμφάνιση Προφίλ
Επειδή δίαβασα σε κάποιων ατόμων τα post ότι τα λεγόμενα τις θρησκείας και οι πεποιθήσεις της μένουν σταθερές σε αντίθεση με την επιστήμη.

Πρώτον, αλίμονο...τι είδους επιστήμη θα ήταν αυτή εάν έμενε σταθερή και δεν εξελισσότανε αλλά ούτε και άλλαζε τις απόψεις της σχετικά με κάποια φαινόμενα χρησιμοποιώντας νέα σύγχρονα δεδομένα.

Είναι αυτό που πολύ σωστά απέδωσε ο Sesostris με το παράδειγμα του, με τα ρολόγια.

Δεύτερον, επειδή και η Εκκλησία (δηλαδή αυτή που ουσιαστικά ελέγχει τη θρησκεία) έχει αναγκαστεί να αναιρέσει τα λεγόμενα και τα πιστεύω της, όπως σωστά έγραψε ο Think_Math, δεν ξέρω...μήπως αυτά που γράφει αποτελούν μια ισχυρή έκρηξη στα θεμέλια του επιχειρήματος ότι παραμένει σταθερή έναντι της επιστήμης?

Άλλη μια απόδειξη ότι η Εκκλησία αναιρεί τα μουχλιασμένα πιστεύω της είναι αυτή:

Διακόσια χρόνια μετά τη γέννηση του Δαρβίνου το Βατικανό ανακοίνωσε ότι η Θεωρία της Εξέλιξης είναι συμβατή με τη Βίβλο

Παρακάτω ολόκληρη η είδηση από το ΣΚΑΙ
http://www.skai.gr/master_story.php?id=110766

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speakingΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 00:39:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
Schwabe: Η θεολογία, είναι ένα χόμπυ μου. Πάντοτε αναζητάμε και τον αντίλογο. Γράφουμε ελπίζοντας να αναθεωρήσουμε, να εντοπίσουμε λάθη ή και να βελτιώσουμε μέσα απο την «εξάσκηση» του χόμπυ μας.
Νομίζω ότι ποτέ δεν μαθαίνεις ένα τέτοιο θέμα, άρα ίσως και να πρέπει ξανά και ξανά να περπατήσεις το γνωστό μονοπάτι..

Καλημέρα σε όλους,

αγαπητέ Schwabe, αφού η θεολογία είναι το χόμπι σου άρα ο Θεός είναι το χόμπι σου, τότε πως είναι δυνατών το χόμπι σου να έχει πεθάνει?! Θα επέτρεπες κάτι τέτοιο στον εαυτό σου? Η μήπως “ερωτεύτηκες” τα Θεϊκά Όντα και αυτοί θα είναι το νέο σου χόμπι? Και μετά θα πεις ότι: Τα Θεϊκά Όντα έχουν πεθάνει?! Ύστερα από αυτό ποιο θα είναι το χόμπι σου, ποιανού θα είναι η σειρά να πεθάνει?!

Αγαπητέ μου πραγματικά λυπάμαι πολύ για σένα που περπατάς ξανά και ξανά το ίδιο μονοπάτι, και ποτέ δεν μαθαίνεις ότι το μονοπάτι αυτό δεν υπάρχει…! Αλλά για σένα μάλλον είναι το μοναδικό μονοπάτι (ανύπαρκτο), το γνωστό, ………

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 09:14:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Αγαπητέ el.elyon, καλώς ήλθες και πάλι στις Συζητήσεις.
Καιρό είχα να σε δω.

Σε θερμοπαρακαλώ όμως, σε ικετεύω δηλαδή όχι πάλι τα Θεϊκά Όντα!
Θυμάμαι που παλιότερα έβλεπα σε αμέτρητα θέματα τις αναφορές σου σε Θεϊκά Όντα και κόντεψα να πάθω παράκρουση και να βλέπω φιγούρες Θεϊκών Όντων στα καλά καθούμενα.
Ας το πάμε λίγο παρακάτω...


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 10:07:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μα έχει καταργηθεί η θεωρία του Δαρβίνου περί εξέλιξης
αγαπητέ gilgamesh....Και πέραν αυτού η πολιτική του
Βατικανού, είναι γνωστό ότι είναι κράτους κι όχι θρησκευτικού
φορέα....Η ορθοδοξία, πάντως, δεν δέχεται την θεωρία της
εξέλιξης και επιμένει..Και δεν έχει αλλάξει κανένα απο όσα
λέει, ούτε αποδείχθηκε κάτι λάθος..Αλλά, τι λέω; Να αποδειθεί
λάθος ο Θεός, ώ μη γένοιτο, τέτοια βλασφημία απο μένα...
Για ...επιστήμη τον πέρασα τον Θεό;
Εν κατακλείδει,απ τον χριστιανισμό και την επιστήμη, μονο η
δεύτερη ανασκεάζει τα όσα λέει..Οπότε, τυγχάνει και της αναλόγου
εμπιστοσύνης...Γιατί να της κάνουμε διάκριση;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 19:37:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
Όταν πας να μιλήσεις με τον Χ άγιο και αυτός ξέρει απο πριν ποιο είναι το Όνομα σου, τι σε απασχολεί, και τι χρειάζεσαι δεν αποδεικνύει οτι έχει δεκτεί θεία φώτιση?

Και γιατί όταν το ίδιο πράγμα το κάνει κάποιο μέντιουμ η εκκλησία το λέει σατανιστή και διάφορα άλλα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 00:02:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
quote:

Αγαπητέ el.elyon, καλώς ήλθες και πάλι στις Συζητήσεις.
Καιρό είχα να σε δω.

Σε θερμοπαρακαλώ όμως, σε ικετεύω δηλαδή όχι πάλι τα Θεϊκά Όντα!
Θυμάμαι που παλιότερα έβλεπα σε αμέτρητα θέματα τις αναφορές σου σε Θεϊκά Όντα και κόντεψα να πάθω παράκρουση και να βλέπω φιγούρες Θεϊκών Όντων στα καλά καθούμενα.
Ας το πάμε λίγο παρακάτω...

In anticipation of my resurrection...
Καλησπέρα αγαπητέ Dying Incubus,
ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και κάπου -κάπου σας παρακολουθώ.

Δεν μπορούσα να μην πω δυο λόγια στον φίλο μου Schwabe και να του εκφράζω την συμπαράσταση μου στο μονοπάτι του που ξανά και ξανά περπατά…….
Επίσης εκφράζω και την απορία μου μήπως άλλαξε το χόμπι του…..?


Αγαπητέ Dying Incubus δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή να πούμε για τα Θεϊκά Όντα. Αυτό θα το αποφασίζει ο Schwabe ποιο θα είναι το νέο χόμπι του….?

Νομίζω, αγαπητέ μου Dying Incubus, ο τι με δυο λόγια που είπα , το πήγα πολύ παρακάτω το θέμα γιατί το ζητούμενο είναι ο Schwabe και το μονοπάτι του, το όποιο μόνο αυτός περπατά...!?


ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 08:08:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Φίλε Dying_Incubus
quote:
Δεν υπάρχει λόγος να επέλθει σύγχυση στην πρόσληψη αυτών των δύο μέσων λοιπόν όταν η χρήση τους είναι σωστή κι ισορροπημένη.

Σωστά όλα αυτά που γράφεις αλλα δεν είσαι ρεαλιστής .
Διότι η ισορροπία που αναφέρεις είναι προνόμιο αυτών που έχουν κάνει τον κόπο να μελετήσουν σε βάθος και την επιστήμη και την θρησκεία , ώστε να μπορουν να κρίνουν σωστά τον ρόλο τους .
Πόσοι όμως μπορούν να το κάνουν αυτό ?

Η οργανωμένη θρησκεία δεν αρκείται στον πνευματικό της ρόλο , και θέλει για τον εαυτό της όλη την "παράσταση".
Σε βάζει στην κολυμπύθρα απο τα γενοφάσκια σου , σου ασκεί ψυχαναγκασμό με τις φοβίες που σου καλλιεργεί απο μικρό παιδί, και γενικά θέλει να ελέγχει όλη την ζωή σου .
Ως τέτοιο μέσο λοιπόν , χειραγώγησης και ψυχολογικής βίας πρέπει να αντιμετωπιστεί , γιατί δημιουργεί προβλήματα σε όλη την κοινωνία .

Οταν λοιπόν ζείς σε μία κοινωνία που φοβάσαι να πείς την λέξη "Αθεος" , η οποία είναι κάτι σαν μίασμα για τους άλλους , δεν μπορείς να μιλάς για "ισορροπία" .

Οταν ένα μεγάλο πλήθος ατόμων γύρω σου εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα απο συνήθεια , και επειδή φοβούνται τι θα πουν οι άλλοι , δεν μπορείς να μιλάς για " μέσα που ελευθερώνουν" γιατί η οργανωμένη θρησκεία ειναι το ακριβώς αντίθετο απο την ελευθερία .

Οταν τέλος βλέπεις την οργανωμένη θρησκεία να έχει άποψη ακόμα και για πολιτικά η επιστημονικά ζητήματα και να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με τον όχλο που καθοδηγεί , και την εξουσία που διαθέτει , δεν μπορείς να μένεις πια αδιάφορος .

Νομίζω οτι βλέπεις το όλο θέμα απο εντελώς προσωπική οπτική γωνία , αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει μόνο η δική μου ισορροπία στο ζήτημα , αλλά και η δυνατότητα τα παιδιά μου να ζήσουν σε μία πιό δίκαιη , ελεύθερη και ανθρώπινη κοινωνία .

quote:
Όταν αντιμετωπίσει μια δύσκολη στιγμή στην ζωή του, όταν θέλει να προσευχηθεί στην Ανώτερη Δύναμη επειδή απλά θέλει να το κάνει, όταν νιώσει ότι θέλει να επιχειρήσει μια ένωση με το Θείο ή όταν έχει μια αντίληψη για τη μεταθανάτια ζωή που τον καλύπτει και του κατευνάζει τον φόβο του θανάτου που βιώνει κάθε ανθρώπινο ον, δεν το θεωρώ κακό να κάνει μια προσευχή, να θελήσει να ανάψει ένα κερί, να πάει στο ναό λατρείας του Θεού της θρησκείας του κλπ.

Εδώ βρίσκεται φίλε μου το μεγάλο δόλωμα .
Η υπόσχεση για το θαύμα , για την άνωθεν θεική παρέμβαση .
η υπόσχεση επίσης για τον παράδεισο , δηλαδή η δυνατότητα της μεταθανάτιας ζωής .
Εντεχνα κατασκευασματα , για να στηθεί το οικοδόμημα της καταδυνάστευσης , και του ψυχαναγκασμού που ασκεί η θρησκεία .

Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να ειχαν ανάγκη για τέτοιου είδους υποστήριξη .
Θα έπρεπε να ζουν σε αρμονία με τον φυσικό νόμο και να μην βλέπουν το θάνατο σαν καταστροφή , αλλά σαν απαραίτητη διαδικαδία που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχαν.
Αυτός ο εγωισμός που έντεχνα καλλιεργούν οι θρησκείες , ο οποίος διαχωρίζει τον άνθρωπο απο την υπόλοιπη φύση , είναι η βασική αιτία , που σκλαβώνει τους ανθρώπους στο άρμα τους .

Μπορεί βέβαια κάποιοι να θεωρούν ανακουφιστική την ιδέα οτι τα συγκενικά τους πρόσωπα ή οι ίδιοι θα συνεχίσουν να ζουν μετα θάνατον , αλλά εγώ δεν διακρίνω σε αυτό τίποτα περισσότερο απο έναν ακρατο εγωισμό , που δεν θα υπήρχε αν όπως είπα , ο άνθρωπος ζουσε σε αρμονία με την φύση και αποδεχόταν τους νόμους της .

θέλω να καταλήξω λοιπόν στο γεγονός ότι η θρησκεία αποτελεί βάλσαμο για πληγές που η ίδια ανοίγει , με την κοσμοθέαση που σου καλλιεργεί απο παιδί , και γιαυτό δυσκολεύομαι να διακρίνω που βρίσκεται η χρησιμότητα της σε αυτόν τον τομέα .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 08:48:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

trexagireve:

quote:
Μα έχει καταργηθεί η θεωρία του Δαρβίνου περί εξέλιξης
αγαπητέ gilgamesh....

Απο ποιόν ? Τον παπά της ενορίας σου ?
Ρε συ σταμάτα πιά να προπαγανδίζεις ανοησίες .

quote:
Και πέραν αυτού η πολιτική του
Βατικανού, είναι γνωστό ότι είναι κράτους κι όχι θρησκευτικού
φορέα....

Ασχετο με το θέμα , αλλα δεν βαριέσε , κάτι πρέπει να πείς και εδώ .

quote:
Η ορθοδοξία, πάντως, δεν δέχεται την θεωρία της
εξέλιξης και επιμένει..Και δεν έχει αλλάξει κανένα απο όσα
λέει, ούτε αποδείχθηκε κάτι λάθος

Παλιότερα επέμενε επίσης οτι ο ηλιος γυρίζει γύρω απο τη γή και η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος .
Φυσικά , αυτο για σένα μπορεί να μην είναι λάθος , αν κρίνω απο αυτά που γράφεις ...

quote:
Να αποδειθεί
λάθος ο Θεός, ώ μη γένοιτο, τέτοια βλασφημία απο μένα...

Δυστυχώς και οι Θεοί λανθάνουν καμμιά φορά ...

quote:
Εν κατακλείδει,απ τον χριστιανισμό και την επιστήμη, μονο η
δεύτερη ανασκεάζει τα όσα λέει..Οπότε, τυγχάνει και της αναλόγου
εμπιστοσύνης...Γιατί να της κάνουμε διάκριση;

Κόλλησε η βελόνα πάλι ....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 10:35:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Κοινώς, αγαπητέ μου think math, ότι και να λέω, αλήθειες,
λογική, εσύ δεν καταλαβάινεις τίποτα...Εντάξει το ...κατάλαβα....
Απο επιστήμονεςέχει καταργηθεί η θεωρία της εξέλιξης, που απλά
παίρνει όλα τα έμβια όντα και τα κάνει ..αλυσίδα..Λες και αφού
είναι στον ίδιο χώρο δεν θα είχανε κοινά στοιχεία..Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία
κα να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή...
Και φυσικά, φίλε μου, μην κάνεις τον κόπο και επικοινωνήσεις,
θα προσγειωθείς ανώμαλα, έπειτα απο τις χρόνιες ονειροπολήσεις....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 11:40:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
Βρε, βρε, χρόνια και ζαμάνια…

el.elyon καλώς μας ήρθες πάλι, ελπίζω βέβαια χωρίς τα θεϊκά όντα που μας είχαν στοιχειώσει κάποτε…

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 13:40:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Trexagirexve :
quote:
Και φυσικά, φίλε μου, μην κάνεις τον κόπο και επικοινωνήσεις,
θα προσγειωθείς ανώμαλα, έπειτα απο τις χρόνιες ονειροπολήσεις....

Δυστυχώς ο μόνος που ονειροπωλεί μονίμως εδώ , είσαι εσύ αγαπητέ φίλε.
Οι αποδείξεις για την εξέλιξη μπορούν να γεμίσουν εγκυκλοπαίδεια .
Και επειδή αναφέρθηκες σε επιστήμονες που κατήργησαν την εξέλιξη , θα σε πληροφορήσω οτι η συζήτηση αυτή εχει κλείσει για την βιολογία εδώ και 100 περίπου χρόνια .
Οι μόνοι που φέρνουν αντιρρήσεις είναι 2,3 γραφικοί αμερικάνοι βιολόγοι , που υποκινούνται απο τους δημιουργιστές και την φονταμενταλιστική ακροδεξία των Η.Π.Α .
Τα επιχειρήματα που προβάλουν έχουν απαντηθεί διεξοδικά απο τους υπόλοιπους βιολόγους , και οι αιτιάσεις τους έχουν απορριφθεί ακόμα και στα δικαστήρια .

quote:
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία

Ορεξη να έχεις να διαβάζεις φίλε .
Διαβασε προσεκτικά τα παρακάτώ :
Σε πολλά υπάρχει και ο αντίλογος απο τους δημιουργιστές και η απάντηση στον αντίλογο .

1) Αποδείξεις απο το φυλογενετικό δέντρο των οργανισμών που δείχνει πως προέκυψε η εξέλιξη απο τα ερπετά , στα πτηνά και τα θηλαστικά με στοιχεία απο την ανατομία και τα απολιθώματα .

http://www.talkorigins.org/faqs/comdesc/section1.html#morphological_intermediates_ex3

2)Αποδείξεις απο την ανατομία και την ενβρυογενετική :

http://www.talkorigins.org/faqs/comdesc/section2.html#morphological_vestiges

3)Αποδείξεις απο την μοριακή βιολογία :

http://www.talkorigins.org/faqs/comdesc/section4.html

4)Αποδείξεις απο την σύγκριση παρομοιων οργανισμών η οποία έχει τελικά γενετική βάση .
Πως οι προβλέψεις της θεωρίας επιβεβαιώνονται στην πράξη :

http://www.talkorigins.org/faqs/comdesc/section5.html


5)Αποδείξεις απο το αρχείο των απολιθωμάτων :

http://asa.calvin.edu/ASA/resources/Miller.html
http://www.gate.net/~rwms/EvoEvidence.html

6)Απόδειξεις για την κοινή καταγωγή ανθρώπων και πιθήκων :

α) Απο το γενετικό υλικό :
http://www.gate.net/~rwms/hum_ape_chrom.html

β) Απο το αρχείο απολιθωμάτων :
http://www.talkorigins.org/faqs/homs/

Ολες οι πηγές είναι απο πανεπιστημιακά ιδρύματα και επιστημονικές εργασίες .
Θέλεις και άλλες ?
Ούτε το 1% δεν έχω δώσει. Στην διαθεσή σου αν θέλεις .

quote:
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο,

Και μόνο η ερωτησή σου δείχνει το μέγεθος της αγνοιάς σου .
Δηλαδή τι περίμενες. Μιά διαδικασία που κρατά εκατομμύρια χρόνια για να ολοκληρωθεί , θελεις να παρατηρηθεί κατα την διάρκεια μίας ανθρώπινης ζωής ?
Σοβαρέψου .
Η ανθρώπινη ζωή μπροστα στο δράμα της εξέλιξης της ζωής είναι όπως ένα στιγμιότυπο απο μία τεράστια ταινία .
Εσυ μπορείς απο ένα στιγμιότυπο να καταλάβεις την εξέλιξη όλης της ταινίας ?

quote:
ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία

Μεταλλάξεις συμβαίνουν συνεχώς στους οργανισμούς αλλα οι μεταλλάξεις τροποποιούν τα χαρακτηριστικά του γενετικού υλικού .
Δεν μετατρέπουν ένα ζώο απο ποντικό σε σκίουρο .
Για να υπάρξη τέτοια μετατροπή , πρέπει ενα μεγάλο πλήθος μεταλλάξεων να συγκεντρωθεί στο γενετικό υλικό μέχρι ένα αρχικό είδος να διασπαστεί σε δύο διαφορετικά .
Δεν γίνεται μετατροπή . Διακλάδωση γίνεται .

quote:
να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή...

Κοίτα . Με συνομωσιολογικές θεωρίες που κυκλοφορούν αόρατοι κύκλοι , δεν γίνεται κουβέντα .
Αν έχεις την τάση να ασχολείσαι με μυθεύματα τέτοιου είδους ας συζητήσουμε καλύτερα για την κοκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο . Οχι για επιστήμη .

quote:
Κοινώς, αγαπητέ μου think math, ότι και να λέω, αλήθειες,
λογική, εσύ δεν καταλαβάινεις τίποτα...Εντάξει το ...κατάλαβα....

Μας έχεις φλομώσει στις αλήθειες .
Πρέπει να ξέρεις οτι Η ΑΛΗΘΕΙΑ αποδεικνύεται με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ . Οχι με συνομοσιολογία και παραμύθια της χαλιμάς .

Γιαυτό λοιπόν , και αντίθετα με εσένα που φοβάσαι την αλήθεια , δεν θα σου προτείνω να μην απαντήσεις , αλλα το αντίθετο .
Να απαντήσεις σε ΟΛΑ τεκμηριωμένα , και με επιχειρήματα .

Μαθε στην ζωή σου να μην κάνεις μόνο θόρυβο και δημιουργία εντυπώσεων .
Αυτά κάντα στο επάγγελμα σου που σε παίρνει .
Οχι σε μένα .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 13:55:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μα αγαπητέ μου think math, εσύ είσαι που μόνος σου
λές την αλήθεια και δεν την αναγνωρίζεις..Εσύ δεν λές
ότι υπάρχουν κι οι θέσεις των αντίθετων στην θεωρία της
εξέλιξης για κάθε θέμα που θέτουν οι υπέρ της εξελίξεως υποστηριχτές; Απλά εσύ διαλέγεις την μια πλευρά
χωρίς να βλέπεις την πραγματικότητα: Αυτο που σου έγραψα, ήταν
ότι ούτε άνθρωπος ούτε άλλο ζώο, έχει ποτέ εξελιχθεί σε άλλο, όχι
γιατί οι αλλαγές κάνουν εκατομμύρια χρόνια, γιατί δεν μπορεί να
είναι συντονισμένοι να κάνουν όλοι μαζι οι έμβιοι οργανισμοί,
την μετάλλαξη, στην επόμενη χιλιετία...Όλο και κάποιο θα ήταν
στη φάση, αν υπήρχε η θεωρία της εξέλιξης που είναι απλα μια θεωρία
που έχει πολύ καλή υποστήριξη ενώ συκοφαντούνται τα μάλλα, όσοι
την αμφισβητούν...Κλασσική νεοεποχίτικη νοοτροπια...Οι ίδιοι
που ζητάνε ελευθερία στην κλασσική ανωμαλία, δεν δέχονται ότι οι
άλλοι δικαιούνται να έχουν τις θέσεις τους..Δημοκρατία, ξέρεις
φαντάζομαι τι είναι..
Είναι, όμως, για όλους, πές;

Και φυσικά, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως αν σου φέρουν αποδείξεις ότι ο ήλιος είναι πράσινος, πρέπει να τις πιστέψεις...
Αλήθεια, πάγιες θέσεις αναγνωρίζεις ή όλα παίζουν;Και εξαρτάται
απο το ποσες αποδειξεις θα σου φέρουν, προφανώς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 16:08:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

trexagireve :

Τα έχεις τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σου που δεν βγάζεις άκρη .

Μπέρδεμα 1 :
Δεν υπάρχει σοβαρός αντίλογος στην θεωρία της εξέλιξης .

Οπως σου είπα οι ανφισβητούντες την εξέλιξη βιολόγοι είναι μια μειοψηφία της τάξης του 0,00001% ανάμεσα στους βιολόγους , και υποστηρίζονται μάλιστα απο συγκεκριμένο μηχανισμό .
Δεν υπάρχει καμμία σοβαρή εναλλακτική επιστημονική θεωρία απο αυτούς , που να εξηγεί τα φαινόμενα που παρατηρούμε στην φύση .
Συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα αντιπαράθεσης .

Μπέρδεμα 2:
Η επιστήμη δεν είναι πολιτική ωστε να χωρούν σε αυτήν ο δημοκρατικός διάλογος οι διαφορετικές απόψεις και οι συκοφαντίες .

Αν στην επιστήμη διατυπώνεις άποψη , πρέπει να την τεκμηριώσεις με στοιχεία και επιχειρήματα .
Η επιστήμη δεν αναγνωρίζει σε κανέναν επιστήμονα το δικαίωμα να έχει άποψη που δεν είναι τεκμηριωμένη .

Συνεπώς ουδείς έχει την πρόθεση να συκοφαντήσει κανέναν .
Αν η άποψη σου , έρχεται σε αντίθεση με την φυσική πραγματικότητα μπορείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου , αλλα δεν συνιστά επιστημονική αλήθεια .

Αν στην επιστήμη λειτουργούσαν οι συκοφαντίες τότε η θεωρία του Δαρβίνου δεν θα υπήρχε ποτέ .
Η επιστήμη όμως συνεπής με την αλήθεια , την αναγνώρισε ώς σωστή παρά τις σφοδρες αντιδράσεις του θρησκευτικού και πολιτικού κατεστημένου που αντιμετώπισε , και αντιμετωπίζει, ακόμα και σήμερα .
Στην επιστήμη λοιπόν δεν υπάρχει η πλευρά σου και η πλευρά μου , η άποψη σου και η αποψη μου .
Ολα κρίνονται αντικειμενικά , και οι λανθασμένες απόψεις πάνε στην κάλαθο των αχρήστων.


quote:
Αυτο που σου έγραψα, ήταν
ότι ούτε άνθρωπος ούτε άλλο ζώο, έχει ποτέ εξελιχθεί σε άλλο, όχι
γιατί οι αλλαγές κάνουν εκατομμύρια χρόνια, γιατί δεν μπορεί να
είναι συντονισμένοι να κάνουν όλοι μαζι οι έμβιοι οργανισμοί,
την μετάλλαξη, στην επόμενη χιλιετία

Δεν είναι ανάγκη να συσσωρευθούν μετάλλαξεις σε πολλούς οργανισμούς ταυτόχρονα . Αρκεί μόνο ένας , που να έχει όμως πλεονέκτήματα , απο τις μεταλλάξεις , έναντι των άλλων .

Ενας όμως οργανισμός , μπορεί να έχει χιλιάδες απογόνους και η διαφοροποίηση του αυτή να μεταβιβαστεί στις επόμενες γενιές μέσω της κληρονομικότητας .

Αν θεωρητικά ζούσαν για παράδειγμα όλοι απόγονοι ενός μεταλλαγμένου ποντικού , επειδή θα είχαν κάποιο πλεονέκτημα , θεωρόντας οτι γεννιόνται περίπου 10 ποντίκια σε κάθε γέννα ανα εξάμηνο , μετά απο 3 χρόνια ο ποντικός αυτός θα είχε 1.000.000 απογόνους , χωρίς να γεννήσει δεύτερη φορά ούτε ο ίδιος ούτε οι απογονοί του !

Το παραδειγμα αυτό δείχνει πόσο γρήγορα μια ευνοική αλλαγή μπορεί τελικά να επεκταθεί σε λίγο χρόνο , σε ολόκληρο τον πληθυσμό , απο ΕΝΑ αρχικό άτομο .

quote:
εξέλιξης που είναι απλα μια θεωρία
που έχει πολύ καλή υποστήριξη ενώ συκοφαντούνται τα μάλλα, όσοι
την αμφισβητούν...Κλασσική νεοεποχίτικη νοοτροπια...

Οπως σου εξήγησα έχεις μπερδέψει την επιστήμη με την πολιτική .

Για πές μου , την εποχή που προτωδιατυπώθηκε η θεωρίσ της εξέλιξης δηλαδή το 1860 περίπου , υπήρχε απο τότε νεοεποχήτικη συνομοσία ?
Γιατί αν υπήρχε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις το όνομα της σε παλαιοεποχήτικη ...

quote:
Δημοκρατία, ξέρεις φαντάζομαι τι είναι..

Συνεχίζεις να ασχολείσαι με την πολιτική .
Οπως σου εξήγησα στην επιστήμη για να υπάρχει δημοκρατία πρέπει να υπάρχει πρώτα τεκμηριωμένη άποψη .
Γιαυτό άλλωστε δεν υπάρχει ποτέ στην επιστήμη φαυλοκρατία .

Και εν πάσει περιπτώσει ειδικά εσύ δεν μπορείς να μιλάς για δημοκρατία , όταν στις θρησκείες αυτή η λέξη είναι άγνωστη .


quote:
Και φυσικά, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως αν σου φέρουν αποδείξεις ότι ο ήλιος είναι πράσινος, πρέπει να τις πιστέψεις...
Αλήθεια, πάγιες θέσεις αναγνωρίζεις ή όλα παίζουν;

Τι εννοείς "πάγιες θέσεις" .
Δεν υπάρχουν για εμένα πάγιες θέσεις , γιατί αυτές είναι για αγκυλωμένα και γερασμένα μυαλά .
Υπάρχουν θέσεις που αποδεικνύονται ώς ορθές και αυτές ασπάζομαι , και άλλες που αποδεικνύονται λάθος και τις απορρίπτω .
Τόσο απλά .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 16:16:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia
Αγαπητέ Think Math, πιστεύεις ότι υπάρχεις περίπτωση να δεχτούν επιστημονικές αποδείξεις?

Δεν θα το κάνουν, και δεν θα το κάνουν διότι αν γίνει αυτό, τότε σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσουν να αμφισβητούν τα του χριστιανισμού..Σωστά?

Τους έρχεται καλύτερα να πιστεύουν σε "εικόνες που δακρύζουν", και σε άλλα θαύματα του τύπου, "η Παναγία η Κοπτοραπτού" κ.τ.λ.....

Σε ότι δεν κατανοούν δεν το ψάχνουν, απλά λένε "άγνωστες οι βουλές του Κυρίου". Είναι πιο εύκολο, καταλαβαίνεις......


Υ.Γ.
Think Math

quote:

Trexagirexve :axaxaxaxaxaxa Πολύ πετυχημένο αυτό, ακόμη γελάω

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 17:01:15  Εμφάνιση Προφίλ
Βρε βρε καλώς τον el.elyon...

Πού ήσουνα τόσον καιρό βρε συ;

Μην τους ακούς, εμένα μου λείψανε τα θεϊκά όντα, βέβαια ο τρεχα...., προσπάθησε κατά καιρούς, αλλά με δαίμονες, άλλο πράγμα...

Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου, που φαντάζομαι ότι θα έχουν μαζευτεί, μετά από τόσον καιρό...

Τι μου θύμησες τώρα....


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 17:25:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αγαπητέ μου think math, ο καθένας μπορεί να έχει όποια
γνώμη θέλει για τον εαυτό του, αλλά όταν ζητά να τον αποδεχτούν
οι άλλοι έτσι, εκεί υπάρχει πρόβλημα ...Τα ..συμπεράσματα σου,
δείχνουν ότι δεν καταλαβες πως εδώ δεν συζητάμε για μαντικές ικανότητες περί των ικανοτητων των άλλων, αλλά για το ότι υπάρχει μια πλειοψηφία που δεν πιστεύει στην θεωρία της εξέλιξης, λόγω του οτι δείχνει παιδαριώδης...
Να τους ..αποκεφαλίσουμε:,ετελώς δημοκρατικά, να γλυτώνετε απο τις
αλήθειες τους;...Φίλε μου, όποιος δεν συζητά και έχει νόμους που λένε τι ειναι και τι δεν είναι, αρνούμνος να ακούσει τις άλλες θέσεις, έχει χάσει πολλά...Και κατά βάθος, δεν ξέρει τι πιστεύει...
Με δόγματα περι του ορθού, δεν φεύγεις απο την πλάνη...
Ναι την στήριξε η Νέα Εποχή και επέζησε ο φελλός της εξέλιξης...
Ακόμη την στηρίζει κι ας έχει καταργηθεί απο τα σχολεία του
πολιτισμένου κόσμου, ΗΠΑ, κλπ...Μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες, ακόμη δουλεύουν τον απλό λαό με τα παραμύθια τους....
Οι σοβαροί τους έχουν πάρει με τις ντομάτες....
Αυτά βέβαια, πρέπει να κάτσεις να τα σκεφτείς,αν τολμάς,
αν θέλεις πραγματικά να απο καλείσαι ελεύθερο πνεύμα...
Όλα τα άλλα,που γράφεις, άσχετα με το θέμα, είναι
απλες συκοφαντίες, που επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις,
καταφεύγεις στις προβοκατόρικες επιθέσεις, σπιλώνοντας τον συνομιλητή σου...
Το ότι δεν τον ξέρεις, αποτελεί λεπτομέρεια για σένα...
Ξέφυγε απο τα προσωπικά κι έλα στον διάλογο...Είναι καιρός να ξαναδεις τις ιδέες σου,... ίσως αναθεωρήσεις...
Αγαπητή ar_ia, φαίνεται δεν αντέχετε άλλες ιδέες, ούτε ανθρώπους
που τις πρεσβεύουν..Δεν απομονώνεστε έτσι λίγοι, που είστε;
Μια παρεούλα, θα είστε χωρις αντιπάλους..Τι θ απογίνετε χωρίς
βαρβάρους, γιατί κι αυτοί, ήταν κάποια λύση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 17:42:50  Εμφάνιση Προφίλ
Πάντως αγαπητή ar_ia, οι διάλογοι του Think Math με τον trexagireve είναι όλα τα λεφτά. Ο ένας καταθέτει τη λογική και τη γνώση, ο άλλος ... δεν έχω ιδέα τι καταθέτει γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Μάλλον ο φίλος Think Math δεν γνωρίζει περί του αήττητου ορισμένων χαρακτηριστικών των ανθρώπων...

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gilgamesh
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
210 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 18:37:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πάντως αγαπητή ar_ia, οι διάλογοι του Think Math με τον trexagireve είναι όλα τα λεφτά. Ο ένας καταθέτει τη λογική και τη γνώση, ο άλλος ... δεν έχω ιδέα τι καταθέτει γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Μάλλον ο φίλος Think Math δεν γνωρίζει περί του αήττητου ορισμένων χαρακτηριστικών των ανθρώπων...


Πες το ψέματα, φίλε macedon.

Ο Think Math παρουσιάζει τα στοιχεία του ωραία και καλά και ο άλλος χρησιμοποιεί απλά το γνωστό στυλ ανταπάντησης που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των τηλεδημοσιογράφων.
Τουτέστιν ότι σπιλώνει το συνομιλητή του και άλλα παράλογα...


Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speakingΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 19:46:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αγαπητοί κύριοι με κολακεύει που ασχολείστε μαζί μου,
αλλά, δεν κοιτάμε να βγούμε απο τα προσωπικά και τις
ανάλογες παιδικές ασθένειες, ώστε να καταθέτουμε αποψεις ,
όπως τουλάχιστον ακόμη μπορούμε, περί του θέματος;...
Και φυσικά οι αντιθετες θέσεις χαρακτηρίζονται....αχαρακτήριστες
και πάμε παρακάτω...Συνοπτικές και δημοκρατικές διαδικασίες,
αλλά για την ...ταμπακιέρα, περί Θεού και ιδιοτήτων ανθρώπων,
όπως τα συναισθήματα κι ο θάνατος,δεν διαβάζω τιποτα...
Δεν έχει άλλο;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 19:50:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia
quote:
macedon
Πάντως αγαπητή ar_ia, οι διάλογοι του Think Math με τον trexagireve είναι όλα τα λεφτά. Ο ένας καταθέτει τη λογική και τη γνώση, ο άλλος ... δεν έχω ιδέα τι καταθέτει γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Μάλλον ο φίλος Think Math δεν γνωρίζει περί του αήττητου ορισμένων χαρακτηριστικών των ανθρώπων...


Άμα καταφέρεις και βγάλεις άκρη....εγώ θα κάνω πάρτυ!! Έχεις το λόγο μου

quote:

trexagireve
Τι θ απογίνετε χωρίς
βαρβάρους, γιατί κι αυτοί, ήταν κάποια λύση...

Μας την πέσαν οι βάρβαροι, μας φλομώσαν με δώρα....
ΤΖΙΜΑΡΑΣ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Η ώρα του κινητού!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hf6E7gb7fYk&feature=related

ΑΜΗΝ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 22:01:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

Φίλη ar_ia:

quote:
γαπητέ Think Math, πιστεύεις ότι υπάρχεις περίπτωση να δεχτούν επιστημονικές αποδείξεις?
Δεν θα το κάνουν, και δεν θα το κάνουν διότι αν γίνει αυτό, τότε σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσουν να αμφισβητούν τα του χριστιανισμού..Σωστά?
Τους έρχεται καλύτερα να πιστεύουν σε "εικόνες που δακρύζουν", και σε άλλα θαύματα του τύπου, "η Παναγία η Κοπτοραπτού" κ.τ.λ.....
Σε ότι δεν κατανοούν δεν το ψάχνουν, απλά λένε "άγνωστες οι βουλές του Κυρίου". Είναι πιο εύκολο, καταλαβαίνεις......

Γνωρίζω φυσικά οτι δεν θα πείσω τον συνομιλητή μου .
Οι απαντήσεις όμως που δίνει είναι τα πιό ισχυρά επιχειρήματα υπέρ των θέσεων μου και της αλήθειας .
Δείχνουν στους τρίτους την ένδεια των επιχειρήματων του και πόσο επικύνδυνη ειναι για έναν άνθρωπο η προσφυγή στην οργανωμένη θρησκεία για να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα για τον κόσμο .

Εξάλλου το όλο θέμα είναι και διασκεδαστικό .
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα πεί ο καλός μου φίλος trexagireve σε κάθε απαντησή του .

φίλοι macedon και gilgamesh :

quote:
Πες το ψέματα, φίλε macedon.

Ο Think Math παρουσιάζει τα στοιχεία του ωραία και καλά και ο άλλος χρησιμοποιεί απλά το γνωστό στυλ ανταπάντησης που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των τηλεδημοσιογράφων.
Τουτέστιν ότι σπιλώνει το συνομιλητή του και άλλα παράλογα...


Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .
η προσφυγή στον παραλογισμό είναι το μόνο καταφύγιο για τους αρνητές της πραγματικότητας .
Αν καταφέρουμε να βγάλουμε έστω και έναν απο το λήθαργο που τον εχει οδηγήσει η άγνοια και η τυφλή πίστη είναι και αυτό ένα κέρδος .

Δεν πιστευω βέβαια οτι με τον φίλο trexagireve έχω ελπίδες.
Ισως να με θεωρεί ήδη σατανικό εγκέφαλο που κρύβεται πίσω απο κάποια παγκόσμια συνομωσία που έχει σκοπό να απομακρύνει απο τον Θεό τον ίδιο και ... το 98% του ελληνικού λαού.

και συνεχίζουμε :

φίλε trexagireve :

quote:
Αγαπητέ μου think math, ο καθένας μπορεί να έχει όποια
γνώμη θέλει για τον εαυτό του, αλλά όταν ζητά να τον αποδεχτούν
οι άλλοι έτσι, εκεί υπάρχει πρόβλημα ...Τα ..συμπεράσματα σου,
δείχνουν ότι δεν καταλαβες πως εδώ δεν συζητάμε για μαντικές ικανότητες περί των ικανοτητων των άλλων, αλλά για το ότι υπάρχει μια πλειοψηφία που δεν πιστεύει στην θεωρία της εξέλιξης, λόγω του οτι δείχνει παιδαριώδης...

Εχεις κάνει κάποιο γκάλοπ και τα υποστηρίζεις αυτά ?
Γιατί εγω ξέρω οτι οι απόψεις σαν τις δικές σου είναι η μειοψηφία :

Το παρακάτω Γκάλοπ ειναι διεθνής έρευνα που αναδημοσιέυουν "Τα Νέα" .
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4501800&ct=2

Οπως βλέπεις η ... πολιτισμένη Αμερική είναι στο ίδιο επίπεδο σχεδόν , με την ... πολιτισμένη Τουρκία .

Αλλα όπως αντιλαμβάνομαι θα ειναι και αυτή νεοεποχήτικη προπαγάνδα .

quote:
Φίλε μου, όποιος δεν συζητά και έχει νόμους που λένε τι ειναι και τι δεν είναι, αρνούμνος να ακούσει τις άλλες θέσεις, έχει χάσει πολλά...Και κατά βάθος, δεν ξέρει τι πιστεύει...

Για τον εαυτό σου μάλλον μιλάς έτσι?
Σε κάθε θέση που θέτεις εγώ ακούω , και αντικρούω με επιχειρήματα .
Απο σένα τι έχω πάρει , το ομολογούν όσοι μας διαβάζουν .
Γιατί μέχρι τώρα παρουσιάζω διαρκώς θέσεις και αποδείξεις για τις οποίες δεν έχω πάρει καμμία απάντηση .

quote:
Ναι την στήριξε η Νέα Εποχή και επέζησε ο φελλός της εξέλιξης...
Ακόμη την στηρίζει κι ας έχει καταργηθεί απο τα σχολεία του
πολιτισμένου κόσμου, ΗΠΑ, κλπ...Μόνο σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες, ακόμη δουλεύουν τον απλό λαό με τα παραμύθια τους....
Οι σοβαροί τους έχουν πάρει με τις ντομάτες....

Για τον πολιτισμένο κόσμο τα είπαμε .
Για τις τριτοκοσμικές χώρες όπως Η Δανία η Ισλανδία και η Ισπανία να μην το σχολιάσω γιατί γελάνε και οι πέτρες ...

Παρεπιπτόντως η διδασκαλία της εξέλιξης δεν έχει καταργηθεί απο κανέναν .
Το ακριβώς αντίθετο έχει συμβεί .
Αμερικάνικά δικαστήρια έχουν καταδικάσει τον δημιουργισμό ώς ψευδοεπιστήμη .
Τα στοιχεία στην διάθεση σου .

quote:
Όλα τα άλλα,που γράφεις, άσχετα με το θέμα, είναι
απλες συκοφαντίες, που επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις,
καταφεύγεις στις προβοκατόρικες επιθέσεις, σπιλώνοντας τον συνομιλητή σου...

Ασχετα με το Θέμα , αυτά που γράφω έτσι ?

Επίσης που σε σπίλωσα θα ήθελα πολύ να να το μάθω !

Ρε σύ βγάλε την κασέτα που παίζεις γιατί την μάθαμε απ'έξω .
Ανέφερε ΕΝΑ (1) ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που στηρίζει όσα λές . ΕΝΑ .

quote:
Αγαπητή ar_ia, φαίνεται δεν αντέχετε άλλες ιδέες, ούτε ανθρώπους
που τις πρεσβεύουν..Δεν απομονώνεστε έτσι λίγοι, που είστε;
Μια παρεούλα, θα είστε χωρις αντιπάλους..Τι θ απογίνετε χωρίς
βαρβάρους, γιατί κι αυτοί, ήταν κάποια λύση...

Ζείς προφανώς σε δικό σου κόσμο .
Θα σε παρακαλούσα να επιστρέψεις στην πραγματικότητα .
Αυτός που δεν άντέχει άλλες ιδέες έιναι αυτός που συνομοσιολογεί συνεχώς και βλέπει παντού πλεκτάνες .
Αυτός που βλέπει παντού εχθρούς και κρύβεται πίσω απο το δαχτυλό του .
Είναι επίσης αυτός που στέλνει στο δικαστήριο αθώους ανθρώπους επειδή τόλμησαν να διδάξουν την εξέλιξη , όπως έκαναν μερικοί ομοιδεάτες σου ... πολιτισμένοι αμερικάνοι .
Βεβαια υπάρχει πρόοδος οφείλω να ομολογήσω γιατί παλαιότερα αντί του δικαστηρίου τους έστελναν στην πυρά .

Γιαυτό αγαπητέ μου trexagireve ξύπνα όσο είναι νωρίς .
Εισαι θύμα παραπληροφόρησης και για τα πιό βασικά ζητήματα .
Φιλικά στο λέω .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 00:05:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
trexagireve
Μα έχει καταργηθεί η θεωρία του Δαρβίνου περί εξέλιξης

Πού το είδες γραμμένο αυτό φίλε trexagireve ; Σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Ευρώπης διδάσκεται η θεωρία της εξέλιξης στο μάθημα της ζωολογίας , και μόνο στο παπαδιστάν των Ρωμιών δεν λένε τίποτα , αλλά εξακολουθούν να διδάσκουν στο μάθημα του «Προσηλυτισμού» , που λέγεται θρησκευτικά την θεωρία της Παλαιάς Διαθήκης , όπως και στις Η.Π,Α , που το εβραϊκό λόμπυ και οι θρησκόληπτες σέχτες του προτεσταντισμού το επέβαλλαν .

Είναι τουλάχιστον αστείο τον 21ο αιώνα να λαμβάνεται στα σοβαρά και να διδάσκεται στα σχολεία η άποψη των αγραμμάτων νομάδων της ερήμου περί δημιουργίας του κόσμου . Πρέπει επιτέλους να διακρίνουμε την διαχωριστική γραμμή που χωρίζει την θρησκεία από την επιστήμη , και να μη συγχέουμε τα δόγματα της πρώτης με τις έρευνες και τα πορίσματα της δεύτερης .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 00:34:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
trexagireve
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία
κα να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή


Φίλε trexagireve , αν ήσουν ο πρώτος τυχών αγράμματος θα δεχόμουν αυτά που γράφεις . Όμως το επάγγελμά σου που για να το ασκήση κάποιος χρειάζεται μόρφωση , μου επιτρέπει να θεωρώ ότι διαστρευλώνεις σκόπιμα αυτά που ειπώθηκαν για να στηρίξης την αστήρικτη θρησκευτική άποψή σου .
Κανένας , ποτέ δεν υποστήριξε ότι ο πίθηκος μεταλλάχθηκε σε άνθρωπο αλλ' ότι ο πίθηκος και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικοί κλάδοι εξέλιξης του ιδίου πρωτοζώου .
Όπως βλέπεις είναι δύο διαφορετικές έννοιες , και όταν σκόπιμα παραποιείς το νόημά , υποτιμάς πρώτα απ' όλα την δική σου νοημοσύνη .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 18:08:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Αγαπητέ μου think math, σου ζήτησα να πάψεις τις προσωπικές
αναφορές, αλλά ενδεία επιχειρημάτων, την πέφτουμε στην
λασπολόγηση και συκοφαντια...Κοινή τακτική των υπερήφανων
ελληναράδων....Αλλά φίλε, είστε λίγοι, δεν το καταλαβαίνεις
ώστε να κόψεις αυτά τα αλλαζονικά, υπερφίαλα φληναφήματα;
Χάρην του διαλόγου, γιατί για γηπεδοκουβέντα, δεν το συζητώ...Δεν πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και πολλές δεκαετίες...
Οι απαντήσεις μου, εκτός εσας των λίγων γραφικών αρχαιολατρών, για τους υπόλοιπους, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι αποτελούν κοινά πιστεύω και λογική...Θα μου πεις τι το πρωτότυπο υπάρχει στη λογική; Δεν
έχει σημασία, μερικοί την προτιμούμε...καυτή...
Αγαπητέ sesostris, προς τι το πάθος; Εξέλιξη, λέω, δεν παρατηρείται,
αυτό γιατί δεν μπορει να πιστεύει κανείς αφελής, ότι απλά δεν τυχαίνουν στο δικό μας χρόνο..Και για όλα τα έμβια όντα...Τόση
γκαντεμιά, δεν φαντάζομαι..Πέραν αυτού, όμως, είπα ότι κοινά στοιχεία
έχουν όλα τα ζώα που ζουν σε ένα πλανήτη, δεν σημαίνει όμως, ότι
είναι και ......συγγενείς...
Βέβαια, αυτό βολεύει τη Νέα Εποχή και τη ζωοποίηση του ανθρώπου
και γι αυτο τα περνάνε, αλλά πειράζει να μην θελουμε να είμαστε
πρόβατα άλλου λυκοποιμένος, αλλά άνθρωποι κι όχι ζώα,δλδ ;Πειράζει να θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πνευματικές οντότητες, αντί νούμερα
στη Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Φαίνεται , όμως, υπάρχει πολύ βία να δεχτούμε την ζωοποίηση μας,
οότε οι ..επόμενοι θα είναι καλύτεροι, αν εξαφανίσουμε τους παλιούς
κι έξυπνους και τους αντικαταστήσουμε με υπάκουα ζωάκια...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 19:57:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
quote:

Βρε, βρε, χρόνια και ζαμάνια…

el.elyon καλώς μας ήρθες πάλι, ελπίζω βέβαια χωρίς τα θεϊκά όντα που μας είχαν στοιχειώσει κάποτε…Για σου Elo,τι κάνεις όλα καλά;
Νομίζω ότι γνωρίζεις πως δεν έχω καμία σχέση με τα Θεϊκά Όντα, άλλοι έχουν επικοινωνία μαζί τους και δεν μας λένε τίποτα…!?


ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 19:59:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
quote:

Βρε βρε καλώς τον el.elyon...

Πού ήσουνα τόσον καιρό βρε συ;

Μην τους ακούς, εμένα μου λείψανε τα θεϊκά όντα, βέβαια ο τρεχα...., προσπάθησε κατά καιρούς, αλλά με δαίμονες, άλλο πράγμα...

Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου, που φαντάζομαι ότι θα έχουν μαζευτεί, μετά από τόσον καιρό...

Τι μου θύμησες τώρα....


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

Γιαπετ καλησπέρα,
Οι ερωτήσεις μου για τα Θεικα Οντα νομίζω ότι είναι καπου στο forum άρα ειχες πολύ χρονο μπροστα σου για να δώσεις απαντήσεις....

Αλλά πως και τα κατάφερες να αποκτήσεις την ικανότητα να δώσεις απαντήσεις? Μήπως ο Δίας ή η Αθηνά ή κάποιος άλλος υψηλόβαθμος από τον Όλυμπο επικοινώνησε με τα Θεϊκά Όντα για χάρη σου…?
Επειδή σου λείψανε θα σου κάνω μονο μια ερώτηση: άραγε τι σχέση έχουν οι Άθεοι, τα Θεϊκά Όντα με σένα γιαπετ?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 20:03:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
quote:
Think Math: Οταν λοιπόν ζείς σε μία κοινωνία που φοβάσαι να πείς την λέξη "Αθεος" , η οποία είναι κάτι σαν μίασμα για τους άλλους , δεν μπορείς να μιλάς για "ισορροπία" .
Οταν ένα μεγάλο πλήθος ατόμων γύρω σου εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα απο συνήθεια , και επειδή φοβούνται τι θα πουν οι άλλοι , δεν μπορείς να μιλάς για " μέσα που ελευθερώνουν" γιατί η οργανωμένη θρησκεία ειναι το ακριβώς αντίθετο απο την ελευθερία .
Οταν τέλος βλέπεις την οργανωμένη θρησκεία να έχει άποψη ακόμα και για πολιτικά η επιστημονικά ζητήματα και να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με τον όχλο που καθοδηγεί , και την εξουσία που διαθέτει , δεν μπορείς να μένεις πια αδιάφορος .

Καλησπέρα Think Math,

Think Math πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν ότι είναι άθεοι ή ανήκουν σε άλλο δόγμα. Αυτό που περιγράφεις ποιο πολύ αφορα το χθες και όχι το σήμερα. Όσο για τις απόψεις που έχει η κάθε οργανωμένη θρησκεία για τα πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα είναι λογικότατο να τις έχει και να τις εκφράζει! Η μήπως μονο εσείς οι Άθεοι έχετε αυτό το δικαίωμα? Μάλλον δεν σας αρέσει η δημοκρατία αλλά ο κομουνισμός, η δικτατορία…!?


ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 20:12:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

trexagireve :
quote:
Αγαπητέ μου think math, σου ζήτησα να πάψεις τις προσωπικές
αναφορές, αλλά ενδεία επιχειρημάτων, την πέφτουμε στην
λασπολόγηση και συκοφαντια...

1) Που σε συκοφάντησα .
2) Που λασπολόγησα εναντίον σου .
Απλά πράγματα 1+1=2.
Αν δεν απαντήσεις οι κατηγορίες σου επιστρέφονται.

Επίσης μην κάνεις κουβέντα για επιχειρήματα .
Προκαλείς το γέλιο μέχρι δακρύων όσων διαβάζουν .

quote:
Αλλά φίλε, είστε λίγοι, δεν το καταλαβαίνεις
ώστε να κόψεις αυτά τα αλλαζονικά, υπερφίαλα φληναφήματα;

Αρχισαν τα επιχειρήματα ...

quote:
Χάρην του διαλόγου, γιατί για γηπεδοκουβέντα, δεν το συζητώ...Δεν πηγαίνω στο γήπεδο εδώ και πολλές δεκαετίες.

Αλλο ένα επιχείρημα ...

quote:
Οι απαντήσεις μου, εκτός εσας των λίγων γραφικών αρχαιολατρών, για τους υπόλοιπους, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι αποτελούν κοινά πιστεύω και λογική.

Κι άλλο ...

quote:
Αγαπητέ sesostris, προς τι το πάθος; Εξέλιξη, λέω, δεν παρατηρείται

Ακόμα ένα επιχείρημα ...

quote:
Βέβαια, αυτό βολεύει τη Νέα Εποχή και τη ζωοποίηση του ανθρώπου
και γι αυτο τα περνάνε, αλλά πειράζει να μην θελουμε να είμαστε
πρόβατα άλλου λυκοποιμένος, αλλά άνθρωποι κι όχι ζώα,δλδ ;Πειράζει να θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πνευματικές οντότητες, αντί νούμερα
στη Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Φαίνεται , όμως, υπάρχει πολύ βία να δεχτούμε την ζωοποίηση μας,
οότε οι ..επόμενοι θα είναι καλύτεροι, αν εξαφανίσουμε τους παλιούς
κι έξυπνους και τους αντικαταστήσουμε με υπάκουα ζωάκια...

Και φυσικά και η γνωστή άσχετη αναφορά αλά Λιακόπουλος .

Συνοψίζοντας , σου έχω παρουσιάσει καμμιά δεκαριά Link με αποδείξεις για την εξέλιξη , σου έχω εξηγήσει όλες τις απορίες που ρώτησες , έχω διαψευσει με στοιχεία όλους τους ισχυρισμούς σου , και απο σένα έχω ακούσει τα εξής καταπληκτικά επιχειρήματα :

" Η εξέλιξη δεν είναι λογική ..."
" Η εξέλιξη καταργήθηκε ..."
" Η εξέλιξη δεν διδάσκεται σε πολιτισμένα κράτη ... "
" Τα ζώα δεν εξελίσσονται..."
" Η ορθοδοξία επιμένει να μην δέχεται την εξέλιξη ..."
" Η εξέλιξη είναι συνωμοσία της νέας εποχής ..."
" Είστε αρχαιολάτρες ... (!)
" Είστε λίγοι ... "
" Είστε συκοφάντες ..."

χωρίς φυσικά να παρουσιάζεις ούτε ένα στοιχείο .

Λοιπόν σταμάτα να προκαλείς το γέλιο με αυτά που γράφεις και σοβαρέψου .
Αν δεν είσαι σε θέση να σταθείς στην κουβέντα αυτή , είναι προτιμότερο να σωπαίνεις παρά να γελοιοποιείσαι μόνος σου .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

el.elyon
Πλήρες Μέλος


1310 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 20:20:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους el.elyon
quote:

quote:
trexagireve
Αλήθεια,
ποτε θυμάσαι την τελευταία αλλαγή απο πιθηκο σε άνθρωπο, ποτε
συνέβη κάποια μετάλλαξη ζώου σε άλλου, σε ποια χώρα, γιατί δεν
μπορεί να υπάρχει θεωρία και να μην έχει αποδεικτικά στοιχεία
κα να βσίζεται μόνο στην υποστήριξη που έχει παο τη Νέα Εποχή


Φίλε trexagireve , αν ήσουν ο πρώτος τυχών αγράμματος θα δεχόμουν αυτά που γράφεις . Όμως το επάγγελμά σου που για να το ασκήση κάποιος χρειάζεται μόρφωση , μου επιτρέπει να θεωρώ ότι διαστρευλώνεις σκόπιμα αυτά που ειπώθηκαν για να στηρίξης την αστήρικτη θρησκευτική άποψή σου .
Κανένας , ποτέ δεν υποστήριξε ότι ο πίθηκος μεταλλάχθηκε σε άνθρωπο αλλ' ότι ο πίθηκος και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικοί κλάδοι εξέλιξης του ιδίου πρωτοζώου .
Όπως βλέπεις είναι δύο διαφορετικές έννοιες , και όταν σκόπιμα παραποιείς το νόημά , υποτιμάς πρώτα απ' όλα την δική σου νοημοσύνη .

*


Καλησπέρα αγαπητέ Sesostris,

Επειδή έτσι κι αλλιώς το θέμα της συζήτησης έχει αλλάξει και ξανά οι Άθεοι παρουσιάζουν την θεωρία της εξέλιξης θα ήθελα να σε ρωτήσω: υπάρχουν δυο κατηγορίες κύτταρων, τα προκαρυωτικά και τα ευκαρυωτικά, μπορεις να μου πεις αγαπητε πως φτασαμε στα ευκαρυωτικά κύτταρα?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ.ΕΛΥΟΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 56 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy