ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 10:39:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Iwaννηc καλός ήρθες στην παρέα μας.

Τι πιστεύεις ότι είναι η ψυχή;


Φίλε κενο

Και εδώ να τονίσουμε ότι η απώλεια του εγώ δεν σημαίνει απαραίτητα την μεταμόρφωσή μας σε άγιο (γνώμη μου , δέχομαι όμως και παρατηρήσεις )

Η παροδική απουσία του εγώ πράγματι δεν σε αγιοποιεί . Υπάρχει η περίπτωση μέσα από μια πρακτική για τον διαλογισμό ή μέσα από μια προσευχή κάποιος να φτάσει στην απουσία των εγώ και να βιώσει μια μυστικιστική εμπειρία αλλά με τα από λίγο δυστυχώς αυτή η θεϊκή έκσταση χάνετε και τα εγώ επιστρέφουν και πάλι.

Όμως η σταδιακή ας το πούμε εξάλειψη, μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι και βέβαια να αποκτάμε περισσότερη συνείδηση.
Ο τελικός στόχος είναι η διάλυση των εγώ. Και αυτό γίνετε μέσα από την παρατήρηση την κατανόηση και …..

Ο κόσμος των φαινόμενων είναι το τοναλ μιας και έχεις διαβάσει Καστανέτα.Το ναγουαλ είναι ο κόσμος του πνεύματος.
Ο Δον Χουαν κατάφερνε με ένα χτύπημα στην πλάτη του Καστανετα να κινεί το σημείο συναρμογής του και αυτό τον έβαζε στην δεύτερη προσοχή ή στην κατάσταση της αυξημένης επίγνωσης.

Εμείς δεν έχουμε τον Δον χουαν να μας δίνει κανένα χτυπηματάκι στην πλάτη μας και έτσι πρέπει από μόνοι μας να καταφέρνουμε να δίνουμε ένα σοκ στην συνείδηση μας έτσι ώστε να ερχόμαστε σε μια κατάσταση αυξημένη προσοχής ή στην κατάσταση τις αυτόενθύμησης.

Και λέει συγκεκριμένα στο βιβλίο η εσωτερική φλόγα σελ 79 έκδοσης στοα

«ότι η συγκέντρωση που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι βλέπει ένα όνειρο είναι ο προμποπος της δεύτερης προσοχής. Αυτή η συγκέντρωση αποτελεί μια μορφή συνείδηση που δεν είναι της ιδίας κατηγορίας με την συνείδηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τον καθημερινό κόσμο.»

Αν θυμάσαι έχω αναφερθεί ποιες είναι η 4 κατάστασης συνείδησης.
Αν τα διαβάσεις θα καταλάβεις.

Αν μέσα στην ημέρα δεν μπορούμε να αποκτούμε αυτήν την ιδιαίτερη συνειδησιακή κατάσταση που λέγετε αυτόσυνείδηση ή αυτόενθύμηση τότε στο φυσικό όσο και στο αστρικό επίπεδο παρόλο που μπορούμε να κάνουμε μια αστρική έξοδο η συνείδηση μας συνεχίζει να κοιμάται!!


Αυτά για τώρα


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 11:28:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε helios2012

Πρέπει να διαβάσεις από την σελίδα 26 αυτά που έχω πει δεν μπορώ να τα ξαναγραφώ και δεν ξέρω πώς να τα πάρω και να τα κάνω έτσι ώστε με ένα κλικ να τα βλέπεις. Επίσης έχω γράψει πολλά στο «ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη» Όλες σου η ερωτήσεις βρίσκονται μέσα σε αυτά δυο θέματα. ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη

Επίσης έχω περιγράψει ότι το αστρικό αλλά και το νοητικό επίπεδο βρίσκονται και τα δυο στην 5η διάσταση. Όπως κανείς μια αστρική προβολή μπορείς να κανείς και μια νοητική προβολή. Αυτό από την εμπειρία που έχω και στο βαθμό που η συνείδηση μου μου επιτρέπει να κατανοώ τα γεγονότα έχω δει ότι:

Μπορώ να κάνω ένα συνειδητό ονείρεμα το οποίο έχει σχέση με το νοητικό σώμα και πολλές φορές, ένας άνθρωπος που δεν έχει αφυπνίσει την συνείδηση του, δεν βγαίνει στον αντικειμενικό νοητικό επίπεδο αλλά σε ένα θαυμαστό νοητικό κουκούλι που όλα μπορούν να αναπαράγουν με απίστευτη ακρίβεια!! Ο κόσμος των νοητικών αντιπροσωπειών!!

Σε αυτό το επίπεδο μπορεί να δει κάποιος αν το θέλει με σάρκα και οστά τα εγώ του!!

Όταν κάποιος βγαίνει συνειδητά από τι φυσικό του σώμα μπορεί να νιώσει τους κραδασμούς και την ακινησία του φυσικού σώματος. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μονό εγώ. Άλλο το συνειδητό ονείρεμα και άλλο η αστρική προβολή.

Όταν εισέρχεσαι σε ένα φωτεινό όνειρο δεν περνά από κανέναν κραδασμό.

Τυχαίνει κάποιος να αντιληφθεί κατά την διάρκεια του ονείρου ότι ονειρεύεται και μέσα από αυτό να κάνει αστρική έξοδο περνώντας από την εμπειρία της απόσπασης του αστρικού από το φυσικό. Φυσικά το όνειρο διαλύετε και μια καινούρια εμπειρία ξεκινά.

Επίσης υπάρχει η περίπτωση να βρίσκεσαι σε αστρική προβολή και να κανείς μια δεύτερη έξοδο με το νοητικό σώμα. Τώρα έχεις δυο σώματα αφήσει ένα το φυσικό και ένα το αστρικό και μπορείς να συνεχίσεις!!!!

Και επίσης υπάρχει το πέρασμα του φυσικού σώματος στην 4η διάσταση!!

Κάθε βράδι όλοι οι άνθρωποι βγαίνουν στη 5η διάσταση.

quote:
Και γιατί όσοι το κάνουν τυχαία αισθάνονται βίαιη απόσπαση και κραδασμούς?
Και μη μου πείς πως όταν κάνεις Α.Π. τραντάζεσαι γιατί θ'αρχίσω ν'αμφιβάλλω για την ακρίβεια των λεγομένων σου...
Ή θ'αρχίσω να σε θεωρώ "δόλωμα"...

Όπως ανέφερα και παραπάνω άλλο να μπεις σε ένα συνειδητό ονείρεμα και άλλο να κανείς συνειδητή έξω-σωματωση με πλήρη γνώση αλλά και με θέαση του πως το αστρικό βγαίνει από το φυσικό.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να περιγράψουν αυτούς τους κραδασμού ή τις συχνότητες ή δεν ξέρω και εγώ τι , και λένε τραντάζομε. Αν κάποιος παρακολουθεί κάποιων που βγαίνει στο αστρικό δεν πρόκειται να δει κανέναν να τραντάζετε.

Άλλοι παλι κατά λάθος περνούν από την διαδικασία των κραδασμών και επειδή δεν ξέρουν τι είναι, παθαίνουν μόρα ή έλκουν αρνητικές οντότητες οι οποίες προσπαθούν να κάνουν κατάληψη σε κάποιο από τα κέντρα . Εκεί που βρίσκονται τα τσακρα.

Για αυτό κάποιοι νιώθουν ότι κάποιος έκατσε επάνω στο στήθος τους και τους πλάκωσε άλλοι ότι πνίγονται και πολλά αλλά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δει και τι τους επιτέθηκε. Και παρά πολλές περιπτώσεις που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα.

Όσο το γιατί δεν δίνω και δέν πρόκειται να δώσω μια τεχνική, είναι ότι δεν θέλω να στείλω κάποιων με δεμένα μάτια να διασχίσει την εθνική οδό.

Προτιμώ να βρει ένα τρόπο να βλέπει πρώτα έτσι ώστε να μπορεί να περάσει μονός του τον δρόμο με ασφάλεια.

Αυτά για τώρα περιμένω νέα σας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 04/02/2009 11:34:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 15:29:56  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ τι εννοείς όταν λες -φωτεινό- όνειρο?

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 16:11:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το φωτεινό όνειρο ή το διαυγές ονείρεμα είναι διαφορετικές ονομασίες για το συνειδητό ονείρεμα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gexrag
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 21:19:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gexrag
Πληροφορώ ότι κάθε θεώρηση ότι μπορεί να βγει η ψυχή από το σώμα και να επιστρέψει σε αυτό είναι στα όρια του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Η ψυχή και το σώμα είναι ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΑ και ο διαχωρισμός τους μπορεί να επέλθει ΜΟΝΟ με τον θάνατο. Αν υπάρχει επιστροφή τότε έχουμε την περίπτωση θαύματος που είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ κατά πως αναστήθηκαν μερικοί λίγο πριν ταφούν όπως κάποιος Μαριος Φ. ο οποίος βγήκε ζωντανός από νεκροτομείο στο οποίο υπήρχει Ιατρική γνωμάτευση ότι ήταν νεκρός.

Οι αστρικές προβολές και τα συναφή είναι ΑΠΑΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ και η επίτευξη της εξόδου της ψυχής είναι μια πλάνη που μπορεί να επιτευχθεί υπό την παρουσία ενός ατόμου το οποίο έχει κάποια γνώση αρλαγής του νου.

με την μέθοδο αυτή μπορούν μερικοί να υφαρπάζουν τον νου και μετά από αυτούπνωση να τους παρεσέρνουν στα μονοπάτια της απάτης που ονομάζεται προυγούμενες ζωές και μετενσάρκωση. Έτσι πείθουν με την χρήση δυνάμεων που υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων και οι οποίες μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και σε λίγους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ και έμπιστους των μυημένων μελών μερικών μόνο από τις Βουδιστικές αιρέσεις αλλά και σε άλλες ανατολικές διδασκαλίες οι οποίες είναι αίτιες πολλών ΧΑΜΩΝ ανθρώπων οι οποίοι οδηγήθηκαν σε τρελάδικά από τον εξωγενή έλεγχο του νου.

Παρακαλώ τους τυχαίους θαμώνες να το κεφτούν πριν επισκεφτούν κάποιον από αυτους που τους καλούν σε αστρικές προβολές και τους λένε τα λογιόν λογιόν παραμύθια.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2009, 22:12:00  Εμφάνιση Προφίλ
Καλά αυτά που λες, αλλα νομίζω έπρεπε να το ψάξεις λίγο περισσότερο.
Η Α.Π. δεν αποτελεί διαχωρισμός σώματος-ψυχής.Αυτά τα δύο συνεχίζουν να είναι ενωμένα(με μια ασημένια "αιθερική κλοστή απο όσο ξέρω), άλλωστε είναι δυνατό κάποιος ενω βγαίνει απ το σώμα του να διατηρεί κάποιες απ τις αισθήσεις του φυσικού του σώματος.Μια ακόμη απόδειξη οτι αυτά τα δυό δε χωρίζονται.

Η Α.Π. είναι κάτι που κάνει ο καθένας μόνος του(εκτός απο εξαιρέσεις) στο σπίτι του ή όπου κοιμάται τεσπα.Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιο δασκαλό ή καθοδηγητή μαζί του, αρκεί να ξέρει κάποια τεχνική για να πετύχει μία Α.Π.(υπάρχει ποικιλία τεχνικών).


Όσον αφορά τώρα την Α.Π. ως "αποδειξη" ύπαρξης προηγούμενων ζωών δεν το γνωρίζω.
Αν η Α.Π. έδινε κάποια τέτοια απόδειξη θα περίμενα να μου την έχει αναφέρει ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ να το αναφέρει σε προηγούμενη συζήτηση που είχαμε πάνω σε αυτό το ζήτημα.
Προσωπικά-ως χριστιανος- δυσκολεύομαι να χωνέψω οτι υπάρχει "μαζική" μεταμψύχωση. Ως ενα κατ εξαίρεση(μεμονωμενο)φαινόμενο(όπως στη περίπτωση του Ιωάννη του βαπτιστή-Προφήτη Ηλία) την αποδέχομαι όπως είναι ευνόητο.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 01:46:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε gexrag καλώς ηρθες στην συζήτηση μας.

Καταλαβαίνω την νοοτροπία σου και την χριστιανική σου κατάρτιση.

Ο θεός είναι το απόλυτο όλο. Δεν υπάρχει τίποτα στο άπειρο χώρο που αυτός να μην είναι. Είναι πάντα παρών στους αιώνες των αιώνων. Ως προς αυτόν δεν υπάρχει διάκριση επειδή δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τον ίδιο. Είναι ύπαρξη. Μέσα και έξω από αυτόν δεν υπάρχει, αλλά έχει εν δύναμη όλα όσα μπορούν να γίνουν όσα γίνονται και όσα δεν γίνανε.

Ο θεός είναι αυτάρκης δεν έχει ανάγκη από τίποτα επειδή είναι όλα. Ακριβώς για αυτό μπορεί να είναι δημιουργός όλων χωρίς η δημιουργία να απέχει από το θεό.

Αν έχουμε ένα μουσικό φθόγγο ντο υψηλό και αυτό το ντο άρχισε να ελαττώνετε σιγά σιγά σ ένα ντο χαμηλότερο χωρίς να χάνετε ο αρχικός φθόγγος τότε θα είχαμε κάτι που έχει ξεκινήσει από το απόλυτο ντο και έχει δημιουργηθεί ένα δεύτερο ντο το οποίο είναι ενωμένο όπως ο ήλιος με την ακτίνα του. Και μετά ένα τρίτο ντο και ένα τέταρτο και η ελάττωση αυτή φτάνει μέχρι το παχυλό κόσμο των 3ων διαστάσεων.

Η ακτίνα ταξιδεύει αλλά ποτέ δεν έχει αποχωριστή την πηγή της.

Σε ένα κύκλο περνάνε άπειρα σημεία έτσι το κάθε τι που έχει εκδηλωθεί είναι σαν μια διαφορετική ακτίνα που ξεκινάει από ένα από τα άπειρα σημεία του κύκλου.

Κάθε ψυχή μπορούμε να πούμε πως είναι ένας θεϊκός σπινθήρας ή μια θεϊκή ακτίνα που ταξιδεύει μέσα στις διαφορετικές υπάρξεις των κόσμων που στην πραγματικότητα από την πλευρά του απόλυτου τίποτα δεν ταξιδεύει επειδή καμιά απόσταση δεν υπάρχει για να καλυφθεί από την απανταχού παρουσία αυτού που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον θεό. Ο νους δεν μπορεί να τον φτάσει επειδή ο νους διαρκώς διαιρεί, συγκρίνει και συλλαμβάνει ιδέες.

Και ο θεός δεν είναι καμιά ιδέα .

Παρόλα αυτά υπάρχουν επίπεδα κόσμων. Στο χαμηλότερο ντο της ακτίνας της δημιουργίας έχουμε της 3 διάστασης σε ένα υψηλότερο ντο 4 διαστάσεις σε ένα πιο υψηλό ντο 5 διάστασης και σιγά σιγά επιστρέφουμε στην πηγή από την οποία ποτέ δεν αποχωριστήκαμε.

Στο χριστιανισμό υπάρχουν οι 7 ουρανοί και σε κάθε ουρανό κάποια τάξη.
Υπάρχουν τα Χερουβίμ τα Σεραφείμ οι θρόνοι οι Άγγελοι οι Αρχάγγελοι, όλα σε μια συγκεκριμένη σειρά και τάξη κόσμων.

Ο άνθρωπος είναι ένα πολυδιάστατο ον που οι φυσικές μας αισθήσεις μας επιτρέπουν να βλέπουμε μονό σαν φυσικό σώμα. Αλλά ο άνθρωπος σαν ακτίνα του απόλυτου ανήκει σε όλη την νομοτέλεια και κόσμους του θεού.

Τώρα πια έχουμε φωτογράφηση την αύρα με την μέθοδο Κιρλιαν.
Η αύρα ανήκει στην 4 διάσταση.

Το σώμα μας έχει ένα φυσικό αλλά και ένα ενεργειακό περίβλημα που έχει φωτογραφηθεί. Αν προχωρήσουμε περισσότερο το σώμα μας αποτελείτε από πρωτόνια, νετρόνια, κουορτζ,και αυτά παλι από κάτι άλλο. Τότε που σταματά να υπάρχει το σώμα μας; Ή η ενεργεία μας;

Αν μπορούμε να χειριστούμε το φυσικό μας σώμα τότε μπορούμε με κάποιο τρόπο να χειριστούμε και ένα πιο ενεργειακό σώμα που υπακούει σε λιγότερους νόμους από αυτούς της 3ης διάστασης.

Δεν είναι ότι αποχωρίζετε η ψυχή απλώς, η συνείδηση μεταφέρετε αν μου επιτρέπετε να το πω έτσι σε ένα άλλο υπαρξιακό σώμα πιο ενεργειακό.
Αυτό είναι μια αστρική προβολή σε γενικές γραμμές.

Αν αυτό το πάρουμε επαγωγικά προς τα επάνω ή προς τα πίσω σε σχέση με την ακτίνα της δημιουργίας τότε η συνείδηση ελευθερώνετε από όλους τους νόμους και μπαίνει κάτω από την θέληση του απόλυτου. Το υποκείμενο και το αντικείμενο δεν υπάρχουν.

Η σταγόνα που έχει την ιδία σύσταση με τον ωκεανό πέφτει μέσα στον ωκεανό και το διαφορετικό δεν υπάρχει πια. Τα κύματα φαίνονται να είναι διαφορετικά αλλά πάντοτε είναι ο ίδιος ωκεανός.

Δεν θέλω να πω περσότερα γιατί θα γίνω κουραστικός.

Η μετενσάρκωση και η μετεμψύχωση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Φίλε gexrag δεν ξέρω πως σου ακούγονται όλα αυτά. Αυτό που πραγματικά έχω να σου πω είναι ότι σέβομαι την πιστή του κάθε ανθρώπου και ότι ο θεός είναι ένα μυστήριο που ποτέ δεν αποκαλύπτετε. Αν εμείς προσπαθούμε με τον νου να φτάσουμε τον θεό τότε κοιμόμαστε βαθιά.

Μόνο ο άνθρωπος που μένει γυμνός από όλα δηλ. την προσωπικότητα τα εγώ τα ελαττώματα τα λάθη το δικό μου το εμένα, μπορεί να μετέχει στο θειο φως και αυτό με μυσταγωγικό τρόπο.

Αλλά για να μείνει γυμνός πρέπει να μπορεί να δει τη να βγάλει.

Άποψη μου μπορεί και να κάνω λάθος. Θα δούμε.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 07:52:53  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Η μετενσάρκωση και η μετεμψύχωση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Κατα την μετανσάρκωση μπορεις να γεννηθείς και.. σκύλος στην επόμενη ζωή σου. Κατα τη μεταμψύχωση ο ανθρωπος μεταμψυχώνεται ΜΟΝΟ σε άλλο ανθρώπινο σώμα.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 09:11:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
quote:
Κατα την μετανσάρκωση μπορεις να γεννηθείς και.. σκύλος στην επόμενη ζωή σου. Κατα τη μεταμψύχωση ο ανθρωπος μεταμψυχώνεται ΜΟΝΟ σε άλλο ανθρώπινο σώμα.

Μάλλον τα είπες αντίθετα, αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 10:42:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Dying_Incubus χρειαζομαι βοήθεια.

Πως μπορώ να βάλω σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 14:44:25  Εμφάνιση Προφίλ
όντως μάλλον ανάποδα τα είπα.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Κοίτα εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=24&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7042#323006

Φόρτωσε μια εικόνα στο image sack ( http://my.imageshack.us/registration/index.php )
και βάλε το embed λινκ αναμεσα στα [img/img]


http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2009, 21:18:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το απόλυτο ή ο θεός εκδηλώνετε ως προς των εαυτό του με την αδιαίρετη τριαδικότητα του λόγου. 1Χ1Χ1=1

Αυτή η τριαδικότητα φαίνεται στην παρούσα εκδήλωση δηλ έτσι όπως εμείς δια μέσων των αισθήσεων την αντιλαμβανόμαστε, με τρεις ιδιότητες.

Π.χ στην φλόγα ενός κεριού σαν ΚΙΝΗΣΗ(ή ηχος), ΦΩΣ ,ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ . Αδιάσπαστα και αδιαίρετα. Αυτά τα τρία τα βρίσκουμε παντού είτε στον μικρόκοσμο π.χ στο φωτόνιο, το νετρόνιο κ.α. που είναι ενεργεία (κίνηση συχνότητα ή κύμα), φως και θερμότητα.

Είτε στο μακρόκοσμο. Παντού μέσα στο συμπάν έχουμε αυτές τις ιδιότητες του Πατέρα, του ΥΙΟΥ και του Αγίου Πνεύματος.

Κάτω από αυτό τον συλλογισμό και σε μια διαφορετική οχτάβα της θεϊκής ακτίνας που ξεκινά από το Απόλυτο, εμείς σαν πολυδιάστατο ον και σαν μια από τις άπειρες εκπορεύσεις του Απολύτου είμαστε μια θεϊκή ακτίνα.

Έτσι ο Θεός είναι ας πούμε ο απόλυτος ήλιος και η ακτίνα που εκπορεύεται από το Απόλυτο μπορούμε να την ονομάσουμε το ιδιαίτερο Είναι μας. Το φως αυτής της ακτίνας η ψυχή μας και η θερμότητα της ακτίνας η μορφοποιός δύναμη που δίνει την απειρότητα των μορφών
και την ζωτικότητα.

Όταν η συνείδηση δεν μπορεί να έχει επίγνωση της ψυχής και δεν μπορεί να συχωνευτή με το Είναι μας ,τότε μένει προσκολλημένη στον κόσμο της απατηλότητας και των μορφών. Ο νους είναι αυτός που συλλαμβάνει και διαμορφώνει εντυπώσεις. Αλλά την συνείδηση την ψυχή και το Είναι δεν μπορεί ο νους να τα συλλάβει.

Αυτή την κοιμισμένη ας το πούμε συνείδηση την εκμεταλλεύονται τα εγώ. Της κλέβουν το φως και παραμένει ταυτισμένη με τις εσφαλμένες εντυπώσεις που λαμβάνει από τον νου.

Μέσα από αυτή την ταύτιση είναι που φτιάχνουμε κάρμα
και επαναλαμβάνουμε τα ιδία λάθη.

Ο γνωστικοί λένε πως αυτό που επιστρέφει και μετενσαρκώνετε είναι συνείδηση ή η Ουσία και τα εγώ που επαναλαμβάνουν τα ιδία και τα ιδία. Η Ουσία δεν είναι σε θέση να επιλέξει τίποτα από την καινούρια της ενσάρκωση.

Ενώ μια ουσία που έχει αφυπνιστεί, έχει ξεφύγει από την φυλακή των εγώ έως ένα βαθμό και έχει την εμπειρία της αποκρυστάλλωσης της Ψυχής ,αυτή η ψυχή με γνώση μετεμψυχώνετε και μπορεί να επιλέξει και να θυμάται αν χρειαστεί όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις αλλά και μετεμψυχώσεις της.

Όλο αυτό το ξύπνημα έχει τελικό προορισμό την επιστροφή στην πηγή. Αυτοί που κατάφεραν και έφτασαν λένε ότι ποτέ δεν έφυγαν αλλά ανέκαθεν ήταν εδώ.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να δούμε τα μυστήρια της ζωής και του Σύμπαντος. Ο ένας είναι δια μέσω του διανοητικού συλλογισμού και ο άλλος δια μέσω της ψυχολογικής εμπειρίας.

Από αυτά που είπα τα περισσότερα είναι δια μέσω του διανοητικού συλλογισμού.

Αυτά για τώρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2009, 01:50:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Kalimera sas,loipon epidi edo kai merika xronia to psaxno apo polles meries , kateliksa sto sumperasma oti i astrikii proboli exei na kanei apoklistika me ton ipno rem kai einai apolitos mia fisiki kai fisiologiki diadikasia tou anthropou kai den exei na kanei me tipote to theiko , to theosofiko , to skotadistiko i oti allo sas,mas exoune pei.
Protino na diabasete polles piges apo diafores bibliografies den tis exo mazi mou tora , ti einai akribos o ypnos REM kai na ksekolisete me toys theosofismous kai tous skotadismous kai tis disidemonies!
Mas exete priksei oloi eseis pou dimiourgite omades kai kolame emeis kai nomizoume oti kati kanoume.
Mas petate onomata opos samael , belzeboub , blabansky , ihsous i oti allo kai psaronoyme.
Oti uparxei nai den to aporipto uparxei ALLA einai mia APOLITOS FISIKI DIADIKASIA kai eseis tin exete theopoiisei.
Pisteuo oti iste tsarlatanoi , exete kati allo sto mialo sas.
Thelete na dimiourgite omades , group gia allous logous poios kserei.
Den dexomai na me ekmetaleuete kaneis.
EAN katafero kai anaklipso to logo pou sumbenei oti sumbenei athoriba kai krifa piso apo portes kai grafeia tha ta po ola sta isa!
Ean eimai lathos PISTE ME.
Alla exo milisei me polous epistimones gia to thema (mesa apo to internet )kai mou apantisane oti iste tsarlatanoi kai skotadistes.
OTI UPARXEI (REM IPNOS - SUNIDITO ONEIRO) EINAI MIA FISIKI DIADIKASIA KAI DEN EXEI NA KANEI ME KAMIA FILOSOFIA H OTI ALLO.
EPITELOUS ETSI DEN GINETE KALITEROS O KOSMOS.
ME TOUS SKOTADISMOUS.
Kai ena kano lathos ,isos kai na kano,tote pite mou eseis ti fobaste kai den milate kathara ston kosmo kai den emfanizeste eseis pou kinite auto to kikloma (tha mporousa na to po)tis astrikis probolis san kati theosofiko i oti allo mprosta mas kai na mas pite me pathos kai xoris fobo oti auto kai auto sumbenei kosme.
Ti einai auta ta omades kai siga min mas akousoun kai min kanete parees me alous ektos tou kuklou mas kai na sunanastrefeste mono me atoma ton omadon tis astrikis probolis klp klp klp.
Akoute kati mia kai kali.
Ta leo ola ayta dioti pisteuo oti peftei megali ekmetaleusi kai apo esas kai apo tis thriskies genikotera.
Ean kano lathos tote esu , eseis faneite sto dromo , stin gonia stin platia kai miliste mas , pite mas tin alithia sas pou pisteuete kai min to pezete ligoi kai omades "mistikes"
Ean pantos telika ola auta apodixtoun oti einai blakies tha pesi geri fapa.
Den leo oti den uparxi siniditos ipnos.Auto pou leo einai oti ola auta einai apolitos fisiki diadikasia kai den exei na kanei me theous kai demones.
Auto leo.THA elega kai alla ala min sas kourazo.
Loipon blepoume.........


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2009, 09:07:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Αγαπητέ cody30, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, όπως πολύ σωστά είπε ο Dr Jekyll Mr Hyde μπορείς να δεις αυτό το μήνυμα μου ώστε να κατανοήσεις την απαιτούμενη διαδικασία για να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία σε ένα θέμα.

Σε εκείνο το θέμα επίσης μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές ή και να θέσεις εκ νέου κάποιες απορίες σου εάν δεν τα καταφέρεις.In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2009, 09:54:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε cody30 καλώς ήρθες στην συζήτηση μας, και ελπίζω να μην φύγεις σαν τον gexrag . Κανείς ωραία αντίθεση.

Η πράξη σου μου θυμίζει τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα.
Μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν έχεις διαβάσει τίποτα από όσα έχουμε πει τουλάχιστον στις τελευταίες 5 με 6 σελίδες.

Τα άτομα που μπαίνουν σε αυτά τα φόρουμ έχουν πνευματικές ανησυχίες κάποια αλλά είναι απλά περίεργα και κάποια αλλά προσπαθούν να σώσουν όλους τους άλλους που δεν ανήκουν στο δικό τους μαντρί.

Και μην νομίζεις ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα δεν είναι ένα μαντρί!!

Ακόμα και αν δεν ανήκουμε σε ένα συλλογικό μαντρί, σε μια ομάδα σε μια αίρεση σε μια θρησκεία σε ένα δόγμα σε μια επιστημονική κοινότητα σίγουρα ανήκουμε σε ένα ιδιωτικό μαντρί.

Και σε ρωτώ .Τι το κακό και τσαρλατανικο βρίσκεις σε έναν άνθρωπο που θέλει να δει τα λάθη του, τις αδυναμίες του, τα ελαττώματα του, που κοιτά παντού γύρω του και βλέπει το θαύμα της ζωής την απειροτητα της ύπαρξης!

Δεν έχει σημασία αν είμαστε επιστήμονες οι όχι. Αν είμαστε θρησκευόμενοι ή όχι. Η ύπαρξη είναι ταυτόχρονα πάντα εδώ και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Αυτή η ύπαρξη είναι η Θετικότητα. Κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί. Για έναν άθεο μπορούμε να αλλάξουμε την λέξη Θεός με την λέξη ενέργεια.

Δεν έχει σημασία το όνομα. Η ύπαρξη, ότι όνομα και να της δώσουμε δεν αλλάζει από αυτό που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ!!

Καταλαβαίνω το ότι οποίος έχει καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Σίγουρα υπάρχουν άτομα μέσα σε αυτούς τους πνευματικούς ή εσωτερικούς χώρους που κερδίζουν χρήματα και εκμεταλλεύονται ανθρώπους στο όνομα της αλήθειας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σωστά άτομα που θέλουν να βοηθήσουν στο να ανοίξει κάποιος τα μάτια της συνείδηση του, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να βρει αποδείξεις δια μέσω της εμπειρίας.

Αν εγώ έχω αποδείξεις δια μέσω της εμπειρίας για το τι είναι η αστρική προβολή, τι να μου πει όλοι οι επιστημονική κοινότητα ή οποιοσδήποτε άλλος που δεν έχει εμπειρία για τις εμπειρίες της συνείδησης.

Είναι σαν να έχω πάει πίσω από το βουνό και έχω δει μετά μάτια μου και έχω ακουμπήσει με τα χέρια μου όλα αυτά που υπάρχουν εκεί.

Μετά επιστρέφω και λέω τι είδα. Τότε μαζεύονται κάθε λογής άνθρωποι που με φανατισμό, έπαρση, ζήλια, ειδήμων, λόγιοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ,να απορρίπτουν και καταδικάζουν χωρίς ποτέ να έχουν πάει οι ίδιοι πίσω από το βουνό.

Γράφουν βιβλία και συμβουλεύουν τους άλλους «πρόσεχε αυτουνού το μάτι γυαλίζει)

Τώρα αυτό το πλήθος έχει γίνει επικίνδυνο γιατί τα χειρότερα πράγματα γίνονται μέσα από το πλήθος, εκεί χάνεις την ατομικότητα σου δεν έχεις την ευθύνη εσύ, αλλά το πλήθος!!

Ο κακομοίρης ο άνθρωπος που πήγε πίσω από το βουνό, τώρα κινδυνεύει να τον λιντσάρουν κάτω από την οχλαγωγία του πλήθους.

Ο επόμενος που πήγε πίσω από το βουνό, βλέποντας τι έπαθε ο πρώτος όταν γύρισε δεν μίλησε σε κανέναν αλλά μονό σε αυτούς που έκρινε ότι μπορούν να τον καταλάβουν και ότι ίσως έχουν την διάθεση να μπουν στο κόπο να πάνε ο ίδιοι πίσω από το βουνό για να δουν με τα ματιά τους αυτά που υπάρχουν εκεί.

Να ένας λόγος φίλε cody30 που βλέπεις να υπάρχει μια μυστικότητα μεταξύ των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά τα θέματα.

Για να συνεχίσουμε ,απάντησε μου σε αυτά για να δω ότι δεν πέταξες μια βόμβα και έφυγες.

Και αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-Κενό-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


93 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2009, 17:35:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -Κενό-
Αγαπητέ Υπηρέτη τελευταία ανέφερες αρκετά παραδείγματα όπως τον άνθρωπό που διασχίζει την εθνική οδό και το βουνό. Είπες ακόμα ότι αν θέλει κάποιος να περάσει την εθνική πρέπει πρωτα να μάθει να βλέπει ... Δεν σε βγάζω άδικο που είσαι επιφυλακτικός , έχεις τους λόγους σου αλλά τι πρέπει να κάνει πια αυτός ο κακομοίρης ο ανθρωπος για να πάει πίσω από το βουνό ?(Αν και εφόσον εντέλει υπάρχει) Φαντάζομαι ότι με την όραση συμβολίζεις την συνειδησιακή κατάσταση του ατόμου . Όμως πότε θα καταλάβει κανείς ότι έμαθε επιτέλους να βλέπει ? Καταλαβαίνω ότι είμαι πολύ οργανωτικός (σημάδι εγώ χμμμ) αλλά δώσε και κανένα παράδειγμα για να γίνεις πιο σαφής !

Όσο για τα μηνύματα ταμπέλες που φωνάζουν <<κλείστε το φόρουμ , κλείστε το φόρουμ >> επιτρέψτε μου να τα θεωρήσω αρκετά ύποπτα ....
Στο κάτω κάτω μια συζήτηση είναι δεν χάνει κανείς τίποτα .....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2009, 21:55:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε κενό

Στην σελίδα 32 σου έδωσα αυτήν την τεχνική για την αφύπνιση της συνείδησης.

quote:
Το τι θα κανείς θα στο πει η συνείδηση σου ,αλλά για να μπορείς να έχεις μια εμπειρία του τι σημαίνει να δρας με την συνείδηση πρέπει την επόμενη φορά που θα σου εκδηλωθεί π.χ ο θυμός που είναι ένα έντονο και συχνό εγώ ,να φέρεις την προσοχή σου στην καρδιά .(πρέπει να το θυμηθείς όταν σου συμβεί.)

Αφουγκράσου τον εαυτό σου χωρίς να χάνεις την προσοχή σου. Αισθάνσου αυτό που είσαι στο τώρα χωρίς να δώσεις κάποια απάντηση για το τι είσαι.

Διατηρώντας αυτή την αίσθηση που δημιουργείτε από την αφουγκραση, παρατήρησε τι σου συμβαίνει σαν να κοιτάς κάποιον άλλο. Κρατώντας την προσοχή σου σε όλα αυτά πρέπει να την διαίρεσης ξανά και να μπορείς να παρατηρείς τον άλλο με τον οποίο θύμωσες χωρίς να χάνεις την παρατήρηση και την αίσθηση από τον εαυτό σου.

Αυτό είναι το κλειδί (κάπως παραλλαγμένο αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα) για να δημιουργηθεί η δυνατότητα να αφυπνιστεί η συνείδηση.


Το πρόβλημα είναι ότι η συνειδησιακή προσοχή προσκολλάτε και γοητεύετε από αυτά που λαμβάνει ως εσφαλμένες εντυπώσεις.Εμείς αρχίζουμε να βλέπουμε όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε το πώς ταυτιζόμαστε και προσκολλιόμαστε με τα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας αλλά και μέσα μας ως σκέψεις!!

Πρέπει να ζήσουμε την εμπειρία ότι τα εγώ και η συνείδηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Αν ονειρεύεσαι και ας πούμε ότι αυτό το οποίο βλέπεις είναι φτιαγμένο από την δική σου νοητική ουσία τότε όλα μέσα στο όνειρο είσαι εσύ!!
Αλλά εσύ έχεις ταυτιστεί με μια μορφή, που θεωρείς ότι είσαι αυτή η μορφή και όλα τα αλλά μέσα στο όνειρο σου δεν είσαι εσύ παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι φτιαγμένο από την δική σου νοητική ουσία. Αρα όλα είσαι εσύ!!

Αν μέσα στο όνειρο σου χαθούν όλες οι μορφές τότε θα παραμείνει η καθαρή ουσία από οπού όλα ξεπροβάλλονται!!

Από αυτόν τον συλογυσμο μπορώ να πω πως:

Η ταύτιση σε κάνει ξέχωρο. Η απόλυτη απόταύτιση, ενιαίο στην άπειρη απανταχού αιωνιότητα!! Η σταγόνα πέφτει μέσα στον ωκεανό και δεν υπάρχει εσύ ή εγώ.

Φίλε κενό θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ αν θα ανεβάσω κάτι σε σχέση με την αφύπνιση της συνείδηση.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 20:09:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Ακριβως ετσι συνεβει ηθελα να γραψω εδω αλλα μου βγηκε αλλου.
Θα κανω λοιπον κοπυ τα λογια μου εδω αλλα πρωτα θα πω δυο λογια ακομα.
Πως σας φενεται το γεγονος οτι δεν εχω χρονο σχεδον ουτε να φαω καλα καλα.Πως το βλεπετε οτι εχω γυμναστηριο , παιδια,δουλεια,τρεχαματα,ψωνια,καθαρισμα κλπ κλπ.Θα προλαβαινω να γραφω και με τις ωρες εδω? Ε οχι φυσικα.Ναι απο προγραματα και ιντερνετ δεν τα παω καλα.Και φυσικα οσοι μπαινουνε και λενε γνωμη αντιθετη με εσας εδω μαλλον δεν ξαναμπαινουν διοτι .....ισος εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν οπως το να ΖΗΣΟΥΝ αυτη τη ζωη με τα εγω τους , με τις αδυναμιες τους με τις αισθησεις τους ολες εδω στη ζωη την καθημερινη.Λοιπον δειτε λιγακι εδω τι γραφω ποιο κατω και συνεχιζω παρακατω.
Ναι συγνωμη για τα γραμματα δεν το σκεφτικα να γραψω με Ελληνικους χαρακτηρες.Αλλωστε εχω γραψει και παλιοτερα.
Λοιπον αυτο που θελω ειναι οχι φυσικα να ριξω μια βομβα και να φυγω.
Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω ποιος ειναι εξυπνοτερος η φυση η ο ανθρωπος?Εαν λοιπον η φυση κανει το νερο οπως το κανει γιατι εμεις να το αλλαζουμε και καλα εμπλουτιζοντας το με οζον?
Τι οφελει να ανοιγουμε τις πορτες που η φυση τις θελει κλειστες?
Εαν οι πολλοι , εμεις , εγω δεν εχω το χαρισμα ,δεν συνηδητοποιουμε γιατι να προσπαθω να προβαλομαι στο αστρικο , να παιζω με τετοια πραγματα.Αυτα μπορει και να με τρελανουν.
Αυτο που θελω να πω ειναι να αφησουμε την φυση να πρατει μονη της.
Δεν χρειαζετε να παιζουμε με αυτα.Αστο το βουνο εκει που ειναι.Και εμας εκει που ημαστε.
Οτι υπαρχει υπαρχει εκει που υπαρχει.
Ας ζησουμε οπος μπορει ο καθενας μας την ζωη του με τους συνανθρωπους και δεν νομιζω οτι βγαινει σε καλο οτι τραβηγμενο.
Καλη συνεχεια παντος ,ειστε ελευθεροι να κανετε οτι σας αρεσει και να νομιζετε οτι καλυτερο για εσας.Δεν θα σας πω τι να κανετε και τι οχι.
Και συνεχιζω ...... Αλλα θα σας πω την γνωμη μου για ολα αυτα τα του θεοσοφισμου ,τα του αστρικου ,τα του Σαμαελ κλπ κλπ κλπ.
Και αν εχω καποια προσωπικα προβληματα? Ολοι εχουμε οποταν?
Και αν δεν γνωριζουμε εμεις που ριχνουμε τις βομβες και φευγουμε , καλα το ιντερνετ και τα λοιπα του , συμαινει οτι δεν λεμε κατι σωστο?
Λοιπον τα λεω εδω μια και καλη και εξω απο τα δοντια.
Η ΦΥΣΗ γνωριζει ΤΙ ΚΑΝΕΙ!
Ολοι εσεις πιστευω εχετε αλλους σκοπους στο πισω μερος του μυαλου.
Δεν ξερω που αποβλεπουν ολοι αυτοι που προσπαθουν να σας βαλουν σε μυστικους κυκλους , σε συνκεντρωσεις και ομαδες.
Η φυση ξερει τι κανει.Μας εχει δωσει οτι μας εχει δωσει.
Να κοιταμε , να τρωμε , να πινουμε , να κανουμε σεξ , να ζουμε ,να κοιμομαστε , να γελαμε , να να να να.
Δεν καταλαβα δηλαδη ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που θα μου (μας) πειτε οτι ντε και καλα πρεπει να συνηδητοποιηθεις.Και ναι φυσικα δεν μου ειπε καποιος να το κανω με το ζωρι αλλα ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ (και ΕΚΕΙ πονταρετε ΕΣΕΙΣ )ερχετε ο καθενας και εσεις με τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ σας ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ κοσμο.Και δεν ξερω τι αλλο.
Λοιπον σας λεω αν εχετε την τολμη και την δυναμη ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ βρειτε ποιος ειμαι και ελατε στον υπνο ΡΕΜ μου και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ συνειδητα και πειτε μου "ΝΑ ΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΣ?" Και την αλλη μερα να το γραψετε εδω στο φορουμ ωστε να βεβαιωθω οτι δεν ητανε δικη μου υποσυνειδητη πραξη να σας πιστεψω.
Λοιπον σας λεω ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ (ΞΕΤΕΡΕ ΕΣΕΙΣ) ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ που το μονο πιστευω που σας ενδιαφερει ειναι τα ΧΡΗΜΑΤΑ και φυσικα οχι απο αυτο το φορουμ εδω ειναι ολα δωρεαν............
Λοιπον εχω μιλησει με μερικους επιστημονες για το θεμα των καθαρων ονειρων και για τον υπνο ΡΕΜ.
Οτι λετε εσεις ειναι θεωριες - κοροιδιες.
Σας προκαλω και παλι εαν εχετε τετοια δυναμη βγειτε στον κοσμο και μιληστε , ελατε σε μενα στο αστρικο μου και μιληστε μου.
Διαφορετικα καντε οτι θελετε αλλα ΕΜΕΝΑ δεν θα με κερδισετε ΠΟΤΕ.
Για τους αλλους ας κανουν οτι θελουν εγω εδω θα τα λεω και θα τα λεω.
Βεβαια και εγω στην αρχη πιστεψα την ολη κατασταση και σας υποστηριζα ΑΛΛΑ επειδη εχω μεσα μου μια σκεπτικη και επειδη βλεπω οτι τα λεγομενα σας πανε αντιθετα με την σκεπτικη μου και εμπιστευομαι αυτην , πιστευω λοιπον οτι ειστε λαθος.
Αυτα ειχα να πω δεν ειμαι και κανενας γνωστης της εκφρασης ,ουτε καθηγητης εαν εχω και λαθη , τι να κανουμε.
Λοιπον καλη σας μερα.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 21:14:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φιλε cody30

quote:
Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω ποιος ειναι εξυπνοτερος η φυση η ο ανθρωπος?

Πρώτο λάθος. Η φύση και ο άνθρωπος δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Η φύση εκδηλώνετε απεριόριστα και όταν δεν εκδηλώνετε, πάλι φύση είναι!!


Αν η φύση εκδηλώνετε σε μερικούς ανθρώπους όπως δεν εκδηλώνετε σε κάποιους άλλους.. τι να κάνουμε έτσι είναι η φύση.

quote:
Η φυση ξερει τι κανει.Μας εχει δωσει οτι μας εχει δωσει.
Να κοιταμε , να τρωμε , να πινουμε , να κανουμε σεξ , να ζουμε ,να κοιμομαστε , να γελαμε , να να να να.

Αυτά έδωσε σε εσένα η φύση, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να θυμώσουμε για αυτό ,θα ήταν παράλογο. Μπορείς να θυμώσεις επειδή κάποιος είναι άρρωστος; Οχι.

quote:
Δεν καταλαβα δηλαδη ΠΟΙΟΙ ειστε εσεις που θα μου (μας) πειτε οτι ντε και καλα πρεπει να συνηδητοποιηθεις.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει.

Εσύ ενοχλείσαι που κάποιος σου λέει να συνειδητοποιηθείς και εγώ συλλογίζομαι γιατί δεν βλέπεις ότι εσύ τώρα μας δείχνεις έναν δρόμο, ένα βουνό, δηλαδή να ζούμε με αυτήν την κατεύθυνση « Να κοιτάμε , να τρόμε , να πίνουμε , να κάνουμε σεξ , να ζούμε ,να κοιμόμαστε , να γελάμε , να να να να.»

Πραγματικά γιατί δεν κάνεις την ερώτηση σε εσένα. ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ; και λες όλα αυτά.

Δεν περιμένω καμία απάντηση. Η απάντηση είναι για εσένα.

Αυτό που αλλάζει το πως τρως, πίνεις, γελάς, κοιτάς ή κάνεις έρωτα είναι η εσωτερική ποιότητα του καθενός.

Κάποιος όταν βλέπει μια γυναίκα μπορεί να φαντάζετε ότι πιο ποταπό υπάρχει.
Και κάποιος άλλος να βλέπει ένα ανθρώπινο ον που μπορεί να είναι ένας άγγελος.

Ο τρόπος που κοιτάμε μπορεί να είναι φωτεινός ή σκοτεινός.

quote:
Ολοι εσεις πιστευω εχετε αλλους σκοπους στο πισω μερος του μυαλου.

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να έχεις άλλους σκοπούς στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

Βλέπεις, τα πράγματα δεν είναι απλά. Και δεν πιστεύω ότι από όσους διαβάζουν εδώ υπάρχει κάποιους που ποτέ στην ζωή του δεν είχε άλλους σκοπούς στο πίσω μέρος του μυαλού του και ίσος να έχει ακόμα αλλά δεν το έχει καταλάβει αλλά ούτε τον νοιάζει να το καταλάβει.

Είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά θέλουν να αλλάξουν. Και αυτοί που θέλουν να αλλάξουν είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει ότι η ζωή δεν είναι μόνο να τρώμε, να πίνουμε, να κάνουμε σεξ και να να να να .

Αυτά για τώρα


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-Κενό-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


93 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2009, 22:30:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -Κενό-
Αγαπητή Cody30,

Μπορεί να έχεις δίκιο , μπορεί να έχεις και άδικο

Σίγουρα δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να απαντήσω με απόλυτο τρόπο

ΟΜΩΣ κοίτα γύρω σου ....

όλοι έτσι σκέφτονται : να φάμε να πιούμε να κάνουμε σεξ κλπ

όμως όλα αυτά που καταλήγουν : Στο θάνατο

Η ζωή δεν είναι λούνα πάρκ , όμως πολλοί φέρονται σαν να είναι .
Εγώ όταν θέλω να θυμηθώ τι θα απογίνω αν δεν προσέξω και που πιθανόν να γίνω κοιτάω τους γέρους .

Αυτοί είναι τα αρχεία της ανθρωπότητας

ΚΑι ξέρεις τι βλέπω ?

Ανθρώπους μίζερους και δυστυχισμένους που ακολούθησαν την πεπατημένη

Να κάνω σεξ να φάω να κοιμηθώ να να να

Και τώρα τι λένε ?

Αν είχα μια ευκαιρία θα τα έκανα όλα αλλιώς .....

Ίσως
Δεν έχουν όμως την δεύτερη ευκαιρία ..

Καταλήγουν στην άβυσσο

Ακόμα και αν όλα αυτά είναι ψέμματα εγώ θα τα υποστηρίξω και κυρίως τον κώδικα συμπεριφοράς τον οποίο διέπουν

Χαρούμενος θα χαθώ αν ξέρω ότι προσπάθησα για το καλύτερο και ας απέτυχα

Και όχι δεν πρέπει να αφήσω πλέον το βουνό στην άκρη και να βολευτώ στην πεδιάδα της δυστυχίας , γιατί αν το κάνω θα γίνω ο χειρότερος εχθρός μου , ο βασιλιάς του εγωισμού και της φιλαρέσκειας .

Θα μείνεις ή θα φύγεις ?

Το ρολόι τρέχει :
τικ τακ

ότι έγραψα το έγραψα ύπο πνευματική σύγχιση ..
συγχωρέστε με αν ήμουν κάπως απότομος , θα στείλω όμως αυτό το μήνυμα ελπίζοντας ότι οι αναγνώστες θα κρατήσουν την κεντρική ιδέα και όχι τα επιμέρους σημεία που ίσως και να φανούν λίγο προσβλητικάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 00:29:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Καταρχην ευγε που ειχατε χρονο να απαντησετε τοσα λογια.
Και στη συνεχεια θα ηθελα να πω οτι οσα μου λετε δεν εχουν να κανουνε με το θεμα αυτο καθαυτο.Εγω σας λεω οτι εισαστε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ το καταλαβαινετε αυτο?Πιστε με οτι εχω αδικο.Οπως και στον αποστολο Παυλο ετσι και σε μενα (που ξερεις τι μπορει να γινω αυριο) μπορει να εμφανηστει καποιος ΣΑΣ στον υπνο μου ΡΕΜ και να με ξυπνησει απο το ληθαργο μου και να μου πει , φιλε ειμαι εδω ειδες ειναι αληθεια ολα αυτα!
Καντε το να πιστεψω και να γινω ο ποιο δυνατος υπερασπιστης σας, ΑΛΛΙΩΣ συγνωμη αλλα δεν προκειτε ΠΟΤΕ να με κερδισετε!
Και συνεχιζω με το θεμα των επιστημονων , εχουνε γινει μελετες πανω στο θεμα του υπνου ΡΕΜ και των καθαρων ονειρων.ΕΙΝΑΙ μια φυσικη διαδικασια του ανθρωπινου οργανισμου ΧΩΡΙΣ κανενα ειδος μεταφυσικης η οτι περιεργο και παραξενο και θεικο και υπερανθρωπο.Καποτε βλεπανε κεραυνους και τους λεγανε ΘΕΟ ΔΙΑ , τωρα βλεπουνε ονειρα και τα βαφτιζουνε αστρικο και Βλαβανσκυ και οτι αλλο θελουνε.
Λοιπον δεν θα σταματησω να ΣΑΣ πολεμω διοτι ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.Λοιπον καντε θαυματα ΑΛΛΙΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.
Εισαστε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ κυριοι ΤΕΛΟΣ!

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 01:30:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Και συνεχιζω λιγο ακομα , δεν καταλαβα ποιοι ειναι αυτοι οι Σαμαελ , Βλαβανσκυ , Βελζεβουβ και τοσοι αλλοι που θα μου διωξουνε τον Ιησου Χριστο απο το μυαλο μου ???? Δεν καταλαβα δηλαδη ειναι αυτοι στους οποιους εγω θα δωσω πιστη?Εγω πιστευω στον Ιησου Χριστο που μας μιλησε για την αγαπη και την καλοσυνη μεταξυ μας και την αλληλοβοηθεια και ειπε "Πιστεψε σε μενα και αυριο θα εισαι μεταξυ ημων στον οικο του πατερα" ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΥ?ΔΕΝ μιλησε για αναπνοες και τρανταγματα και βουητα στα αυτια και ενα σωρο αλλες μ.......
Λοιπον ξαναλεω ειστε σκοταδιστες κυριοι και θελετε να κατευθηνετε τον λαο σε αλλα θεματα και σκεψεις ,Μα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗς ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑς ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΣΥΓΝΩΜΗ ποιοι ειστε εσεις κυριοι που θα μου πειτε οτι η Γιαγια μου ο παππους μου και τοσοι αλλοι διοτι δεν κανανε αστρικα και προβολες χασανε την μετεποιτα ζωη και γινανε φαντασματα ενστικτωδη?ΠΟΙΟΙ ηστε εσεις που θα πιστεψω εγω?Τι εκανε ο Σαμαελ για τον κοσμο?Τι εκανε αυτος ο Βελζεβουβ (ακου ονομα μην πω τιποτε για μαγισες και δαιμονια και σκοταδισμους αν ειναι δυνατον) στον οποιο εγω θα πιστεψω?
Λοιπον για να μην τα παραλεμε ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ "ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΩς ΜΑς ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙς ΤΟΥ ΓΡΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΝ ΙΣΤΟΡΙΑ " και οχι του κυριου Βελζεβουλ τα συνγραματα και των αλλων σκοταδιστων και συμφεροντολογων .
Αυτα και καλο σας βραδυ.


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 09:57:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Αγαπητέ cody30, καλά κάνεις και πιστεύεις στον Ιησού εφόσον σε καλύπτει και σε εκφράζει.
Είναι δικαίωμα σου και μια επιλογή σου.

Ποιός συνομιλητής σου όμως σου είπε να μην πιστεύεις σ' αυτόν;
Ποιός σου ζήτησε να επιχειρήσεις κάποια αστρική προβολή ή να εγκαταλείψεις τις πεποιθήσεις σου;
Ποιός σου είπε ψέματα ή σε εξαπάτησε ότι είναι διδάσκαλος κι ότι θα σε οδηγήσει κάπου με την συμβολή του ώστε να έχεις το δικαίωμα να τον αποκαλείς τσαρλατάνο κι απατεώνα;
Δεν έχω δει κανέναν ως τώρα οπότε εάν είδες εσύ κάποιον να σου προτείνει να γίνεις μαθητής του και δεν το είδα, μπορείς να μου υποδείξεις που βρίσκεται το μήνυμα του.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να αποφεύγεις την απόδοση τέτοιων υποτιμητικών και προσβλητικών συνάμα προσωπικών χαρακτηρισμών απέναντι σε συνανθρώπους σου οι οποίοι συζητούν κι εκθέτουν τις απόψεις τους και τις πεποιθήσεις τους.
Και το κάνουν γιατί έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να τις υποστηρίζουν και να πιστεύουν σ' αυτές, όπως έχεις κι εσύ το αντίστοιχο δικαίωμα να πρεσβεύεις τις δικές σου.

Το να επιτίθεσαι σε κάποιους συνομιλητές σου επειδή έχουν την δική τους κοσμοθέαση κι η οποία είναι σε αντίθεση με την δική σου, είναι πολύ κοντά στον σκοταδισμό, κάτι το οποίο τους προσάπτεις...

Συνέχισε λοιπόν να πιστεύεις στα όσα πιστεύεις κι επέτρεψε και στους υπόλοιπους να πιστεύουν όσα εξυπηρετούν εκείνους κι όσα επιλέγουν για τον Χ ή τον Ψ λόγο.
Δεν σου ζήτησε κανένας να κάνεις τίποτα που δεν θέλεις οπότε θα σε παρακαλέσω να δείξεις κι εσύ τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι τους.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 11:29:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φιλε cody30

Είχα ετοιμάσει ένα κατεβατό αλλά μετά από την τόση ωραία και με ακρίβεια απάντηση του Dying_Incubus θα αρκεστω σε αυτό.

H κατάκριση
(Λκ 6:37-38, 41-42)
7�Mην κρίνετε για να μην κριθείτε. 2Γιατί με όποιο κριτήριο κρίνετε θα κριθείτε και με όποιο μέτρο μετράτε θα μετρηθείτε. 3Kαι γιατί βλέπεις το ξυλαράκι στο μάτι του αδελφού σου και δεν αντιλαμβάνεσαι το δοκάρι που είναι μέσα στο δικό σου το μάτι; 4Ή πώς θα πεις στον αδελφό σου, άφησε να βγάλω το ξυλαράκι από το μάτι σου, τη στιγμή που το δοκάρι βρίσκεται στο μάτι σου; 5Yποκριτή! Bγάλε πρώτα το δοκάρι από το μάτι σου και τότε θα δεις καθαρά για να βγάλεις το ξυλαράκι από το μάτι του αδελφού σου�.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-Κενό-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


93 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 22:07:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -Κενό-
Αγαπητέ Cody κανείς δεν σου είπε να διώξεις τον Ιησού από την καρδιά σου ... Όλα τα θρησκεύματα έχουν την δική τους αξία και σε αυτό το τόπικ κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να το κάνεις , ούτε και το θέλει . Αν μάλιστα τώρα ο ιησούς ανήκει στην καρδιά σου μελετάς τις διδαχές του και αγαπάς τους συνανθρώπους σου τόσο το καλύτερο για σένα (σε παρακαλώ όμως να αγαπάς και εμάς τους κακομοίρηδες τους σκοταδιστές ... εξάλλου θυμήσου: Η σωστή απάντηση στο σκότος δεν είναι και άλλο σκότος είναι φως και αυτό ισχύει γενικότερα )

Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι να παραθέσω κάποιο εδάφιο για να σου απαντήσω

Btw ο τρόπος με τον οποίο κάνω τα μηνύματά μου να φαίνονται μεγάλα είναι το ότι αφήνω πολλά κενά (είπαμε κενό εεε?)

Όπως και να έχει εδώ μέσα κανείς δεν σε αντιμάχεται
όλοι σκεφτόμαστε ότι απλά είσαι θυμωμένη και αν όχι βγάλε με ψεύτη
Να σαι καλά εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο
άντε και χαιρετισμούς στον/ στην βαλεντίνο σου οκ ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2009, 23:41:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Φιλε cody30
Θέλω να σου απαντήσω και σε κάτι άλλο. Όταν η συνείδηση ενός ανθρώπου κοιμάται δηλαδή ζει μηχανικά χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεων του τότε και να έρθει κάποιος στο αστρικό και να σου πει:

« εε φίλε cody30 ξύπνα είμαστε στο αστρικό αυτό που βλέπεις τώρα είναι ένα όνειρο ή είμαστε μέσα σε ένα όνειρο, ξυπνά ,κοιτά γύρω σου ,κοιτά με μπορώ και πετώ!»

Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να κοιμάσαι.

Πόσα πράγματα βλέπουμε περίεργα στον ύπνο μας που δεν είναι φυσιολογικά και πόσες φορές αναρωτηθήκαμε βλέποντας τα « βρε μπας και ονειρεύομαι;»

Το πιο συνηθισμένο είναι να συνεχίσουμε μηχανικά να ακολουθούμε την ροή του ονείρου χωρίς να αναρωτηθούμε ποιος είμαι; Τι κάνω; Που είμαι;

Όταν δεν αναρωτιόμαστε μέσα στην ημέρα που θεωρούμε ότι είμαστε ξύπνιοι , πως τότε να το αναρωτηθούμε όταν κοιμόμαστε.

Παρατηρήστε κάτι .Φέρνω την προσοχή μου στο πληκτρολόγιο, μετά στην οθόνη του υπολογιστή ,μετά φέρνω την προσοχή μου σε αυτά που γράφω.
Όταν μετακινώ την προσοχή μου, η συνείδηση μου που είναι; Ποιος κατευθύνει την προσοχή;

Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στους συνομιλητές. Και θέλω επίσης να πω πως η παραβολή δεν αφορά μονό τον cody30 αλλά όλους μας.

Πιστεύω πως τουλάχιστον είμαστε στην θέση να δούμε ότι πράγματι υπάρχει ένα καδρόνι μέσα στο μάτι μας που πρέπει να το βγάλουμε.

Από αυτό το σημείο ξεκινά και η δυνατότητα της εξέλιξης του ανθρώπου. Βλέπει, κατανοεί και προσπαθεί να βελτιωθεί.

Όχι γιατί του το είπαν και πρέπει να το ακολουθήσει . Αλλά γιατί ο ίδιος το βλέπει και νιώθει ότι θέλει να το κάνει.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 14:26:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Καλημερα σε ολους.Φυσικα και δεν μου μιλησε κανεις για να κανω μαθηματα αστρικης προβολης εδω ουτε μου το επεβαλε ουτε με πιεσε για κατι τετοιο ΑΛΛΑ δεν νομιζω οτι δεν καταλαβαινει κανεις το αυτονοητο.ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ εδω μεσα μιλατε για την αστρικη προβολη και αυτο και εκεινο και το αλλο και ναι μεσω αυτης και να πως γινετε και και και ΕΕΕ...ΕΕΕ! Λογικο και συνεπακολουθω ειναι ΟΤΑΝ καποιος δει τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ χαρτια - αφισουλες που εχετε-εχουν κολισει στους δρομους και οταν καποιος ΠΑΕΙ στις συνκεντρωσεις σας-τους και φυσικα απο τα ΠΟΛΛΑ περιοδικα του χωρου, ΝΑ επιρεαστει και φυσικα να παρακινειθει να κανει ακριβως ολα αυτα που του ΕΧΕΤΕ "ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ" ε δεν ειναι πια και τοσο περιπλοκο.Ενταξυ λοιπον για το θεμα της αναγκαστικης (πιεσης) για αστρικη προβολη?
Και οσον αφορα το θεμα της θρησκειας και του Ιησου!
Ναι κανενας δεν μου ειπε να μην πιστευω σε αυτον αλλα στους προαναφερομενους η και σε αλλους , μα καταρχην δεν τα λεω αυτα μονο για μενα αλλα και για τον κοσμο ολο που ΙΣΩΣ ακουει ΕΣΑΣ-ΑΥΤΟΥΣ και ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ "ΧΑΝΕΙ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και κατα δευτερον (εδω το ζητημα ΑΠΑΙΤΕΙ μεγαλη προσοχη) ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ διοτι ο Χριστος δεν μιλησε για καμια προσπαθεια "πιεστικη" αστρικης προβολης , προσπαθεια συνειδητοποιησης , προσπαθεια μεσα απο συμβολα και μαντρας και πετρες και θεοσοφισμους και και και και και οτι αλλο τελος παντων γινονται σε αυτες σας-τους τις συνκεντρωσεις ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ για τον απλο δρομο της ΑΠΛΗΣ καθημερινης ανθρωπινης ζωης και αγαπης που πρεπει να βιωνει και να διαλεγει ο ανθρωπος ΩΣΤΕ να ερθει κοντα ΤΟΥ μετα τον θανατο του εδω στη ΓΗ.
Καταλαβενετε ποια ειναι Η ΟΥΣΙΩΔΗ διαφορα και γιατι επιμενω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ και τελικα οδηγουν σε ΑΛΛΟΥΣ - ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ και δεν ξερω εγω ποιους δρομους?
Φυσικα και δεν θα καταδικασω ολους αυτους-εσας που συνεχιζετε να μιλατε για την αστρικη προβολη και για τους θεοσοφισμους σας και φυσικα δεν θα απαγορευσω εγω να γινοντει συνκεντρωσεις και ομιλιες και βιβλια και ομαδες και και και.Οχι μονο διοτι τελικα ποιος ειμαι εγω για να νομιζω οτι εχω δικιο,αλλα διοτι ειναι σωστο και φυσικο να υπαρχουν και να εκφραζονται ολες οι αποψεις.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ να ημουνα με αυτους που θα σας πετουσανε ΠΕΤΡΕΣ στα γραφεια σας η θα κτυπουσαν(ακομα χειροτερα) καποιον "δασκαλο σας" η ακομα χειροτερα θα εκαιγαν βιβλια σας.
Αντιθετως το λεω δημοσια θα υποστηριζα ακομα και με τη ζωη μου να λετε ολοι σας αυτα που πρεσβεβετε.
Αλλα αυτο ομως δεν συμενει οτι τα πιστευω εγω , ουτε ομως συμενει οτι θα σιωπουσα και θα αφηνα συνανθρωπους μου ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Σας το λεω μια και καλη ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ
Θα συνεχισω να ψαχνω την αληθεια ΑΛΛΑ θα ομιλω με παθος για ολους εκεινους που εχουν κατι αλλο στο μυαλο τους και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ - ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ τον απλο συνανθρωπο μου.
Αυτα ειχα να πω και θα λεω και αλλα.
ΔΕΝ καταλαβα και δεν μου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ "ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος ο ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ στους οποιους εγω να πιστεψω?" "Δεν καταλαβα τι εχουνε κανει για την ανθρωποτητα που τους εχετε-εχουν μαζι με αλλους για δασκαλους και ξερω γω τι αλλο?"
Θελω να πω και αλλα, αλλα οχι μονο δεν προλαβαινω διοτι εχω και δουλειες αλλα φοβαμαι μηπως γινομαι κουραστικος και βαρετος οποταν και θα το αφησω για λιγο.Αλλα δεν θελω να λετε για βομβες οι οποιες μετα απο λιγο διαστημα σταματουν.Ε τι να κανουμε εχουμε και αλλες δουλειες να κανουμε .
Τα λεμε εν καιρο.
Παντως μου αρεσει να λεμε διαφορες γνωμες και να γινετε αντιπαραθεση ιδεων διοτι αυτο ειναι και το φυσικο , τωρα τι θα βγει θα δουμε.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 16:27:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Φιλε cody30

quote:
ο Χριστος δεν μιλησε για καμια προσπαθεια "πιεστικη" αστρικης προβολης , προσπαθεια συνειδητοποιησης , προσπαθεια μεσα απο συμβολα και μαντρας και πετρες και θεοσοφισμους και και και και και οτι αλλο τελος παντων γινονται σε αυτες σας-τους τις συνκεντρωσεις ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ για τον απλο δρομο της ΑΠΛΗΣ καθημερινης ανθρωπινης ζωης και αγαπης που πρεπει να βιωνει και να διαλεγει ο ανθρωπος ΩΣΤΕ να ερθει κοντα ΤΟΥ μετα τον θανατο του εδω στη ΓΗ.


ΦΙΛΕ cody30 δεν στα έχουν πει καλά ,για κοιτά τι είπε ο Χριστος


quote:
Tο κόστος της χριστιανικής ζωής και η αξία της ανθρώπινης ψυχής
(Mκ 8:34-9:1, Λκ 9:23-27)
24Tότε ο Iησούς είπε στους μαθητές του: �Aν κανείς θέλει να με ακολουθήσει, ας απαρνηθεί τον εαυτό του και ας σηκώσει το σταυρό του και ας με ακολουθεί. 25Γιατί, όποιος θέλει να σώσει τη ζωή του, θα τη χάσει. Kαι όποιος χάσει τη ζωή του για χάρη μου, αυτός θα τη βρει. 26Kι άλλωστε τι ωφελείται ο άνθρωπος, αν κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο αλλά χάσει τη ζωή του; Ή, τι θα δώσει ο άνθρωπος σαν αντάλλαγμα για τη ζωή του; 27Γιατί, ο Γιος του ανθρώπου πρόκειται να έρθει με τη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του, και τότε θα αποδώσει στον καθένα ανάλογα με την πράξη του. 28Πραγματικά, σας λέω, υπάρχουν μερικοί απ� αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δε θα γευτούν θάνατο ωσότου δουν το Γιο του Aνθρώπου να έρχεται στη βασιλεία του�.


Ποιο σταυρό να πάρει ; πια ζωή να χάσει; Που να τον ακολουθήσει;
Θυμάσαι που πήγε ο χριστός με τον σταυρό;

Και επίσης αν θυμάμαι καλά είπε: ότι από τους χιλίους που θα με πιστέψουν ένας θα με ακολουθήσει από τους χίλιους που θα με ακολουθήσουν ένας θα με βρει και από τους χίλιους που θα με βρουν ένα θα είναι δικός μου.

Πως περιμένεις με όλη αυτή την βρώμα που έχουμε μέσα μας π.χ την λαγνεία την απληστια, τον θυμό, την περηφάνια και πολλά αλλά να βρεθούμε πλησίον του Χριστού.

Δεν φτάνει φίλε μονό να πιστεύεις πρέπει να σταυρώσεις όλα τα εγώ σου τις πεποιθήσεις, σου τις καταβολές σου, και όλα αυτά που πιστεύεις ότι είσαι επάνω στο σταυρό. Εκεί είναι η κάθαρση της ψυχής.

Σήκωσε το βάρος του σταυρού και ακολούθησε τον Χριστό στην σταύρωση, την ταπείνωση, εκεί που η προσωπικότητα εκμηδενίζετε και παύει να υπάρχει το θέλημα σου , το δικό σου, το εγώ. Το μονό που υπάρχει είναι το θέλημα του Θεού. Αλλά για να υπάρχει το θέλημα του Θεού δεν πρέπει να υπάρχεις εσύ!!

Έχουμε πολλά να πούμε άλλα μου φαίνεται πως πρέπει να ανοίξει ένα νέο θέμα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 18:08:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Ναι ισος πρεπει να ανοιξει νεο θεμα , αλλα επιμενω ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΜΑΕΛ , ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ για την ανθρωποτητα ΩΣΤΕ να τους πιστεψω?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?
Και συνεχιζω(ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......)εαν ημουνα κατηχητης του Χριστιανισμου(Ορθοδοξος,Καθολικος η οτι αλλο)Θα ηξερα να σε βαλω στη θεση σου με το συμπαθειο ετσι.Αλλα δεν ειμαι οτι ξερω λεω ,οτι ξερω και θα σου πω.
ΛΟΙΠΟΝ ο Ιησους αυτα τα ειπε για τους αποστολους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ και ηξερε οτι θα περνουσανε τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ για να εξαπλωσουνε τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ στην ανθρωποτητα.
Ο Ιησους ειπε και αλλα οπως "Οποιος δωσει τη μιση του περιουσια θα ειναι μαζι μου στον παραδεισο."Ξερετε ποσες εκλησιτσες εχουνε κτιστει με τον κοπο , τον μοχθο τα χρηματα ανθρωπων σε ολη τη χωρα και οχι μονο!
Μα τι προσπαθεις να μου πεις ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ "ΣΤΑΥΡΟΘΟΥΝ",ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΓΩ?" ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ?
Μα για ονομα το ονομα που θελει ο καθενας τι λετε ειστε καλα?
Εχετε χασει τη ζωη μου φενετε , ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
Υπαρχουν δυο οδοι που θελω να σας πω στα γρηγορα διοτι ειμαι και κουρασμενος τι να κανουμε.
ΠΡΩΤΗ ΟΔΟΣ=
Ο Χριστος ειπε , ειπε , ειπε , ειπε(οσων αφορα αυτα που μου ειπες ανεφερα τι πιστευω) και απο ολα αυτα που ειπε ξεχωριζει ο καθενας αυτα που θελει για να υπερασπισει τα δικα του πιστευω.Εχω διαβασει διαφορα βιβλια μεσα απο τα οποια αλλου για παραδειγμα μιλαει για την αγαπη του θεου και την φιλεσπλαχνια του και αλλου μιλαει για την οργη του Θεου και την καταρα σε αυτους-εκεινους που θα αθετησουν τα λογια του.ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ απο την μια φιλεσπλαχνος και συνχωρει και απο την αλλη οργισμενος και αμιληκτος ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
Σας μιλαω απλα , μια φωνη απο τον παπα της ενοριας , κανε καλο στον συνανθρωπο σου, ΖΗΣΕ-ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και τοτε θα ειστε στο σπιτι του πατερα ΤΟΥ , τοτε θα ειστε μαζι ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ?????
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
Ξαναρωτω τι σκοπο εχουν οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΚΡΟΥΠ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ σε καθε γειτονια και ακουμε τα απλα λογια του ιερεα και ζουμε την ανθρωπινη ζωη μας.
Τι ειστε εσεις?Καλυτεροι απο την ενορεια του κυριου?Προς τι ολες αυτες οι προσπαθειες ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ αφου ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ?
Τι προσπαθειτε να κανετε με αυτα που κανετε?Να μας κανετε κατι ανωτερο μετα τον θανατο μας εδω?Να προαχθουμε και καλα σε ανωτερη βαθμιδα λογο των αστρικων προβολων και της μηδενισης της προσωπικοτητας μας και του ΕΓΩ μας?Δηλαδη θα παμε κατευθειαν στο "αγιοποιο" πεδιο?Θα περασουμε ,θα προσπερασουμε το σταδιο οπου πανε οι περισοτερροι και θα μετεπηδησουμε στο ανωτερο?Αν ειναι ετσι να σας καταλαβω,Θελετε να φτασετε κατευθειαν στο λυκειο προσπερνωντας το γυμνασιο και πηγενοντας απο το δημοτικο κατευθειαν στο λυκειο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
Και η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ=
Επανερχομαι στην μητερα φυση και σας ερωτω κυριοι.Η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι οσοι δεν γνωριζουν τον χριστιανισμο , οσοι ητανε ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,οσοι μενανε στο απομονομενο νησακι ΥΟΡΙΚ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ και δεν γνωρισαν ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ , ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ,ΙΑΧΒΕ,ΣΑΜΑΕΛ,ΑΣΤΡΙΚΑ ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ζησανε την ζωη τους με τα θετικα και τα αρνητικα τους ,με τα εγω τους και τα εσυ τους και δωσανε στη μανα φυση την καθημερινοτητα τους χωρις να το ξερουν αλλα με μοχθο και κοπο μεγαλωσανε τα παιδια τους και εκεινα τα εγγονια τους και ου το καθε εξης?
Αυτο ισος ερχεται και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο (διοτι καθως λεει οσοι πιστευετε σε εμενα θα σωθειτε-ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙ , ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ)αρα οι συνανθρωποι μας στο νησακι ΥΟΡΙΚ της Συβιριας οι οποιοι δεν γνωρισαν , δεν πιστεψαν στον Χριστο και δεν το κανουν ισος ακομα και τωρα ειναι χαμενοι απο χερι?Για να μην μιλησω για τους αρχαιους ημων και οχι μονο προγωνους που δεν γνωρισαν ΧΡΙΣΤΟ,ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ?
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ η μητερα φυση , η δημιουργια της εμεις ολοι απανω στη Γη απο την αρχη της παρουσιας μας(δεν ξερω πως ειναι αλλης ωρας και στιγμης) δεν εχουμε χαθει σε αβυσσους και ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Εχουμε (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Οχι κυριοι δεν ειστε κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους , δεν σας πιστευω κυριοι , εαν δεν μου το αποδειξετε.
Κυριοι ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ για να τον πιστεψει ο κοσμος.
Κυριοι ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.
Κυριοι ο Χριστος μιλησε και για ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ -(ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ)-
Κυριοι φανερωθειτε και τραβηξτε το βουνο σας , τον σταυρο σας και το βαρος των λογων σας.
Κυριοι εαν ειστε αληθινοι ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΓΗΤΕ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ , αλλιως παψτε τις μ...........
Αυτα ειχα να πω και δεν ριχνω μια βομβα και μετα εξαφανιζομαι.
Ειμαι εδω και σας λεω καθαρα αυτα που πιστευω.
Τωρα εαν αυτα πρεπει να πανε σε αλλο θεμα εκτος της αστρικης προβολης δεν ξερω.Κατα την γνωμη μου καλα ειναι εδω διοτι εγω ξεκινησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΙ , ΔΥΣΙΔΕΜΟΝΙΕς ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΑΝ και καλα θα κανετε να βλεπει ο καθενας οτι υπαρχει και αλλη ιδεα και αυτα τα του θεματος εδω ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 18:16:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
quote:

Ναι ισος πρεπει να ανοιξει νεο θεμα , αλλα επιμενω ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΜΑΕΛ , ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ για την ανθρωποτητα ΩΣΤΕ να τους πιστεψω?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?
Και συνεχιζω(ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......)εαν ημουνα κατηχητης του Χριστιανισμου(Ορθοδοξος,Καθολικος η οτι αλλο)Θα ηξερα να σε βαλω στη θεση σου με το συμπαθειο ετσι.Αλλα δεν ειμαι οτι ξερω λεω ,οτι ξερω και θα σου πω.
ΛΟΙΠΟΝ ο Ιησους αυτα τα ειπε για τους αποστολους ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ και ηξερε οτι θα περνουσανε τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ για να εξαπλωσουνε τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ στην ανθρωποτητα.
Ο Ιησους ειπε και αλλα οπως "Οποιος δωσει τη μιση του περιουσια θα ειναι μαζι μου στον παραδεισο."Ξερετε ποσες εκλησιτσες εχουνε κτιστει με τον κοπο , τον μοχθο τα χρηματα ανθρωπων σε ολη τη χωρα και οχι μονο!
Μα τι προσπαθεις να μου πεις ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ "ΣΤΑΥΡΟΘΟΥΝ",ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝ , ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΓΩ?" ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ?
Μα για ονομα το ονομα που θελει ο καθενας τι λετε ειστε καλα?
Εχετε χασει τη ζωη μου φενετε , ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
Υπαρχουν δυο οδοι που θελω να σας πω στα γρηγορα διοτι ειμαι και κουρασμενος τι να κανουμε.
ΠΡΩΤΗ ΟΔΟΣ=
Ο Χριστος ειπε , ειπε , ειπε , ειπε(οσων αφορα αυτα που μου ειπες ανεφερα τι πιστευω) και απο ολα αυτα που ειπε ξεχωριζει ο καθενας αυτα που θελει για να υπερασπισει τα δικα του πιστευω.Εχω διαβασει διαφορα βιβλια μεσα απο τα οποια αλλου για παραδειγμα μιλαει για την αγαπη του θεου και την φιλεσπλαχνια του και αλλου μιλαει για την οργη του Θεου και την καταρα σε αυτους-εκεινους που θα αθετησουν τα λογια του.ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ απο την μια φιλεσπλαχνος και συνχωρει και απο την αλλη οργισμενος και αμιληκτος ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
Σας μιλαω απλα , μια φωνη απο τον παπα της ενοριας , κανε καλο στον συνανθρωπο σου, ΖΗΣΕ-ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και τοτε θα ειστε στο σπιτι του πατερα ΤΟΥ , τοτε θα ειστε μαζι ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ?????
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
Ξαναρωτω τι σκοπο εχουν οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΚΡΟΥΠ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ σε καθε γειτονια και ακουμε τα απλα λογια του ιερεα και ζουμε την ανθρωπινη ζωη μας.
Τι ειστε εσεις?Καλυτεροι απο την ενορεια του κυριου?Προς τι ολες αυτες οι προσπαθειες ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ αφου ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ?
Τι προσπαθειτε να κανετε με αυτα που κανετε?Να μας κανετε κατι ανωτερο μετα τον θανατο μας εδω?Να προαχθουμε και καλα σε ανωτερη βαθμιδα λογο των αστρικων προβολων και της μηδενισης της προσωπικοτητας μας και του ΕΓΩ μας?Δηλαδη θα παμε κατευθειαν στο "αγιοποιο" πεδιο?Θα περασουμε ,θα προσπερασουμε το σταδιο οπου πανε οι περισοτερροι και θα μετεπηδησουμε στο ανωτερο?Αν ειναι ετσι να σας καταλαβω,Θελετε να φτασετε κατευθειαν στο λυκειο προσπερνωντας το γυμνασιο και πηγενοντας απο το δημοτικο κατευθειαν στο λυκειο.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?
Και η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ=
Επανερχομαι στην μητερα φυση και σας ερωτω κυριοι.Η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι η φυση μας μισει?Πιστευετε οτι οσοι δεν γνωριζουν τον χριστιανισμο , οσοι ητανε ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,οσοι μενανε στο απομονομενο νησακι ΥΟΡΙΚ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ και δεν γνωρισαν ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ , ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ,ΙΑΧΒΕ,ΣΑΜΑΕΛ,ΑΣΤΡΙΚΑ ,ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ζησανε την ζωη τους με τα θετικα και τα αρνητικα τους ,με τα εγω τους και τα εσυ τους και δωσανε στη μανα φυση την καθημερινοτητα τους χωρις να το ξερουν αλλα με μοχθο και κοπο μεγαλωσανε τα παιδια τους και εκεινα τα εγγονια τους και ου το καθε εξης?
Αυτο ισος ερχεται και σε αντιθεση με τον χριστιανισμο (διοτι καθως λεει οσοι πιστευετε σε εμενα θα σωθειτε-ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙ , ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ)αρα οι συνανθρωποι μας στο νησακι ΥΟΡΙΚ της Συβιριας οι οποιοι δεν γνωρισαν , δεν πιστεψαν στον Χριστο και δεν το κανουν ισος ακομα και τωρα ειναι χαμενοι απο χερι?Για να μην μιλησω για τους αρχαιους ημων και οχι μονο προγωνους που δεν γνωρισαν ΧΡΙΣΤΟ,ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΤΣΙ?
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ η μητερα φυση , η δημιουργια της εμεις ολοι απανω στη Γη απο την αρχη της παρουσιας μας(δεν ξερω πως ειναι αλλης ωρας και στιγμης) δεν εχουμε χαθει σε αβυσσους και ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Εχουμε (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Οχι κυριοι δεν ειστε κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους , δεν σας πιστευω κυριοι , εαν δεν μου το αποδειξετε.
Κυριοι ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ για να τον πιστεψει ο κοσμος.
Κυριοι ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.
Κυριοι ο Χριστος μιλησε και για ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ -(ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ)-
Κυριοι φανερωθειτε και τραβηξτε το βουνο σας , τον σταυρο σας και το βαρος των λογων σας.
Κυριοι εαν ειστε αληθινοι ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΓΗΤΕ ΚΑΝΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ , αλλιως παψτε τις μ...........
Αυτα ειχα να πω και δεν ριχνω μια βομβα και μετα εξαφανιζομαι.
Ειμαι εδω και σας λεω καθαρα αυτα που πιστευω.
Τωρα εαν αυτα πρεπει να πανε σε αλλο θεμα εκτος της αστρικης προβολης δεν ξερω.Κατα την γνωμη μου καλα ειναι εδω διοτι εγω ξεκινησα ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΙ , ΔΥΣΙΔΕΜΟΝΙΕς ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΑΝ και καλα θα κανετε να βλεπει ο καθενας οτι υπαρχει και αλλη ιδεα και αυτα τα του θεματος εδω τα οποια ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΔΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy