ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2007, 13:13:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Δεν είναι ζήτημα δικομματισμού αφού η κυρία Ξηροτύρη είναι στο Συνασπισμό.

Eγώ το ξέρω ότι η Ξηροτύρη ανήκει στο Συνασπισμό, εσύ ξέρεις ότι υπάρχει δικομματισμός στην Ελλάδα? (εκεί πήγαινε το σχόλιό μου...)

quote:
Η υπόθεση της οικολογίας επίσης δεν χωράει σε 'κομμα'.

Eδώ θα διαφωνήσω κάθετα!
Οποιαδήποτε άποψη των πολιτών χωράει σε κόμμα πόσο δε μάλλον η οικολογία που είναι στάση ζωής.

quote:
Είναι πολύ πιο σημαντικό να έχουμε επαφή με επιστήμονες και κοινωνικά φόρουμ απ'ο τι με δημοσιογράφους και κοινοβουλευτικούς.

Kαλοί οι επιστήμονες αλλά μόνο για ενημέρωση... Ούτε μοχλούς μπορούν να κινήσουν ούτε εξουσία έχουν.


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2007, 19:28:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Νέο υλικό στην ιστοσελίδα Enouranois.

To άρθρο του Αρίσταρχου από το περιοδικό ‘Τρίτο Μάτι’:
http://www.enouranois.gr/sygrafeis/aristarxos/CHEMTRAILS.pdf

Ρεπορτάζ από την Αίγινα (Κώστας Ιωάννου στην τοπική εφημερίδα ‘Νέα Εποχή’:
http://www.enouranois.gr/reportaz/11aigina.jpgΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2007, 20:28:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Καλέ μου Libero,

εγώ ήμουν και εξεπλάγην κι εγώ που ακουγόμουν έτσι, όταν ξαναείδα το απόσπασμα που είχα γράψει σε DVD. Τέλος πάντων, οι άνθρωποι απ' ότι κατάλαβα τώρα έμαθαν για το θέμα και είναι λογικό να μην έχουν συγκεκριμένη θέση. Επίσης εκνευρήστηκα που τον άκουγα να συμφωνεί με όλους λίγο πολύ, ακόμη και με τη...."μεταφυσική" τοποθέτηση περί 2ας παρουσίας.

Επίσης το Σάββατο το βράδυ στις "Πύλες του Ανεξήγητου" του Χαρδαβέλα, που είχε θέμα τα Υποσυνείδητα μυνήματα, παρουσιάστηκε βίντεο με συνεργάτηδα του "Hellenic Nexus", η οποία μιλούσε για τα chemtrails και το HAARP και τη θεωρία που αφορά στην δυνατότητα επιρρεασμού του υποσεινήδητου με χαμηλής συχνότητας κύματα. Το είδατε?


Someone...αν δεν το κατάλαβες δεν πείθεις και πολλούς εδώ μέσα....

Το τί είπε ένας πιλότος είναι "άκρως τεκμηριωμένο" για 'σένα?

Αλλά και το global dimming είναι ένα φαινόμενο, που μέχρι πρόσφατα ήταν άγνωστο στους επιστήμονες. Το μόνο που μας λέει είναι πως το μέγεθος της παγκόσμιας υπερθέρμανσης θα ήταν πολλές φορές μεγαλύτερο, αν η μόλυνση με τα μικροσωματίδια δεν προκαλούσε ταυτόχρονα αυτές τις "ανακλαστικές επιφάνεις", οι οποίες έδιωχναν πίσω στο διάστημα μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας.

Αυτό τι σημαίνει? Ότι πολύ απλά η προστασία του περιβάλλοντος, η οποία εδώ και μερικές δεκαετίες σε άλλες χώρες προόθησε την κατάργηση ουσιών όπως τα FCKW και προστατευτικά φίλτρα, τα οποία μείωσαν την εκπομπή μικροσωματιδίων (υπ' όψην αναφέρομε σε άλλες χώρες και όχι στην Ελλάδα, γιατί εδώ δεν κάνουμε σχεδόν τίποτε υπέρ του περιβάλλοντος...) με αποτέλεσμα να φανεί περισσότερο το μέγεθος της αύξησης της θερμοκρασίας.

Άρα? Πρέπει να μειωθούν και οι δύο παράγοντες μόλυνσης: και τα μικροσωματίδια και το co2 και τα άλλα αέρια του θερμοκηπίου. ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν σημαίνει πως "οφείλουμε" να εκπέμπουμε περισσότερα μικροσωματίδια ως ανακλαστικές επιφάνεις για να μην εισέρχεται η ηλιακή ακτινοβολία, αν εκεί το πας. Αυτό είναι γεωμηχανική και όπως γνωρίζεις εδω μέσα δεν συμφωνούμε με τέτοιες πρακτικές!


Σε εφημερίδα της Κυριακής (δεν θυμάμαι αν ήταν η Καθημερινή ή το Βήμα) υπήρχε άρθρο σχετικά με την εφεύρεση ενός Έλληνα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τα κύματα. Μιά πολύ απλή στην ουσία κατσκευή. Ο άνθρωπος εδώ και 9 χρόνια έχει πατεντάρει την εφεύρεση του σε πάρα πολλές χώρες και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια σχετικά με την πρακτική εφαρμογή της εφεύρεσης του, αλλά....

...στην Ελλάδα βρισκόμαστε! Κανείς αρμόδιος και κανένα Υπουργείο δεν ενδιαφέρθηκε!!!!

Αντίθετα βάζουν κάποιοι επιτήδιοι στο τραπέζι το θέμα της πυρηνικής ενέργειας! και τη δημιουργία τέτοιου εργοστασίου στην Ελλάδα!

Ε! ντροπή μας! Ήλιος, άνεμος, κύματα! Μας δείνουν τόσο καθαρή ενέργεια και υπάρχουν σε αφθονία στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται!!!


Τέλος halva, να πω πως θεωρώ καλό να γίνονται επαφές ΚΑΙ με πολιτικούς ΚΑΙ με δημοσιογράφους, όπως και με κοινωνικά φόρουμ και επιστήμονες όπως είπες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα μας είναι πως δεν υπάρχει πολιτική πρωτοβουλία σε ουσιαστικά προβλήματα του περιβάλλοντος. Οπότε και εδώ θα πρέπει να σημειωθούν αξιόλογες αλλαγές!

Θεωρώ πως ΟΛΑ τα κόμματα θα πρέπει να παρουσιάσουν -εν όψη και των βουλευτικών εκλογών που θα γίνουν σύντομα- πλήρες σχέδιο σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και την αντιμετώπιση τους. Πλήρες πρόγραμμα προώθησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ανακύκλωσης και της προστασίας των περιοχών που σύμφωνα με τους επιστήμονες θα πληγούν περισσότερο από τις κλιματικές αλλαγές (άνοδο της στάθμης της θάλασσας, πλυμμήρες, πυρκαγιές, λειψηδρία και ερημοποίηση).
Επίσης μέτρα που προτείνουν για όλα τα παραπάνω.


Π.χ. σύμφωνα με έλληνες επιστήμονες πολλά παραθαλάσια κτίσματα στις επόμενες δεκαετίες θα βρίσκονται μέσα στα νερά της θάλασσας, η εθνική οδός Θεσσ/νίκης- Αθηνών θα είναι μέσα στα νερά, το δέλτα των ποταμών Αξιού, Λουδία, Γαλλικού κ.α. θα μετατοπιστεί. Στην Κρήτη ήδη δεν υπάρχει νερό -ούτε υφάλμυρο- στα πηγάδια που έδιναν νερό για τις καλλιέργειες.

Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και αφορά όλες τις πλευρές της ζωής μας, οπότε πρέπει να έρθει και η πολιτική βούληση και οι προτάσεις από όλα τα κόμματα, αν βέβαια υποκινούνται από κίνητρα υπέρ της χώρας και των πολιτών της και όχι από "οικονομικά συμφέροντα"...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

STERM
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2007, 23:24:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους STERM
Αύριο στο κανάλι "Τηλεφως" στις 22:00 έχει μια εκπομπή με θέμα τα chemtrails, βέβαια επειδή ήρθα σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, χάρη στον Halva, από αυτά που κατάλαβα η συζήτηση θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν του topic εδώ.
Με καλέσανε να συμμετέχω τηλεφωνικά, κάτι που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω αλλά θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος άλλος από εδώ.

Όσο για την ενέργεια τι να πω, αν η πατρίδα του ανέμου και του ήλιου φτιάξει πυρηνικά εργοστάσια την κάτσαμε την βάρκα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2007, 19:29:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Αύριο στο κανάλι "Τηλεφως" στις 22:00 έχει μια εκπομπή με θέμα τα chemtrails, βέβαια επειδή ήρθα σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, χάρη στον Halva, από αυτά που κατάλαβα η συζήτηση θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν του topic εδώ.
Με καλέσανε να συμμετέχω τηλεφωνικά, κάτι που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω αλλά θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος άλλος από εδώ.

Όσο για την ενέργεια τι να πω, αν η πατρίδα του ανέμου και του ήλιου φτιάξει πυρηνικά εργοστάσια την κάτσαμε την βάρκα.


Απόψε έχει συγκέντρωση του ΑΤΤΑC-Hellas.
http://www.attac-hellas.org
Γι'αυτό δεν μπορούσα να δεχθώ να μιλήσω στο Τηλεφώς.

Στη συγκέντρωση του ATTAC θα γίνει επίσης αναφορά στο νέο πυρηνικό ζήτημα..

'Οντως θα έχει "άλλο χαρακτήρα" ή συζήτηση στο Τηλεφώς.

Και στην ιστοσελίδα enouranois υπάρχουν δύο ξεχωριστές προσεγγήσεις στους ψεκασμούς.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2007, 19:58:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Όσον αφορά τα contrails, τις επιπτώσεις τους στο κλίμα και στην παγκόσμια σκίαση (global-dimming) όσα έχω γράψει είναι πλήρως τεκμηριωμένα και παρουσιάζονται και στο αξιόλογο ντοκυμαντερ του BBC για το φαινόμενο της παγκόσμιας σκίασης.

Θα το δείτε εδώ:
http://video.google.com/videoplay?docid=1027879546389218797


Από το ίδιο ντοκυμαντερ.


O David Sington, παραγωγός του ντοκουμαντερ του ΒΒC για την παγκόσμια σκίαση, είναι υποστηρικτής της πυρηνικής ενέργειας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2007, 21:27:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
quote:
Eδώ θα διαφωνήσω κάθετα!
Οποιαδήποτε άποψη των πολιτών χωράει σε κόμμα πόσο δε μάλλον η οικολογία που είναι στάση ζωής.
Εδώ avallon θα διαφωνήσω εγώ κάθετα μαζί σου (δηλαδή είμαι παράλληλος με τον halva).
Ακριβώς επειδή θα έπρεπε να είναι στάση ζωής όλων, δεν χωράει σε κόμμα.
Τι δηλαδή, όποιος ανήκει στο κόμμα οικολόγων είναι οικολόγος, ενώ όποιος δεν ανήκει στο κόμμα αυτό, δεν είναι?
Για την απόκτηση οικολογικής συνείδησης χρειάζεται παιδεία από μικρή ηλικία στο σχολείο και το σπίτι, όχι από τους οικολόγους πολιτικούς ή τις οικολογικές οργανώσεις. Είναι κάτι το αυτονόητο, αλλά με την παιδεία και τα πρότυπα που μας παρέχουν μας αναγκάζουν να ζούμε με τρόπο, που μολύνουμε το περιβάλλον. Είναι τυχαίο ότι τα πρότυπα αυτά ήρθαν από τις καπιταλιστικές κοινωνίες, π.χ. ΗΠΑ, λέω τυχαία ένα κράτος, όπως και οι οικολόγοι (η δήθεν λύση, το αντίπαλό ψεύτο-στρατόπεδο)?
Όπως καλή ώρα και στο θέμα αυτό με τους ψεκασμούς.

Θα ήταν λάθος να ιδρυθεί τέτοιο κόμμα, γιατί: 1ον δεν θα μπει ποτέ στην βουλή και 2ον αναγκάζει τον άλλον που ανήκει σε άλλο κόμμα να αντιπαρατίθεται μαζί του, που πιθανών και να μην διαφωνεί μαζί του, αλλά κάποιοι, μπορεί να το πάρουν στραβά (λόγω εγωισμού τους ίσως) και να φερθούν αλαζονικά εναντίων του περιβάλλοντος.
Φυσικά δημοκρατία (κολοβή) έχουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ότι κόμμα θέλουμε, μέχρι και κόμμα παιδεραστών.

Να φτιάξουμε κόμμα υπέρ της αρκούδας, υπέρ της φώκιας Monachus-Monachus ένα άλλο το οποίο θα είναι υπέρ της σωτηρίας της φώκιας ¨Μεπαρέαchus- Μεπαρέαchus και θα αντιτίθεται με το προηγούμενο Monachus-Monachus …. και πάει λέγοντας. Εγώ προσωπικά είμαι κατά των κομμάτων, γιατί από τις 300 διαφορετικές γνώμες και απόψεις που προσπαθούν να εκπροσωπήσουν τον λαό, ομαδοποιούνται σε 3 – 4 και ρωτώ, ποιος ο λόγος να ταΐζουμε 300 και όχι 3 – 4?

Δηλαδή, το “Α” κόμμα θέλει το καλό τις Ελλάδας ενώ το “Β”, το κακό της? Βγαίνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα αφού έχουμε δικκοματισμό) και ζητάνε την ψήφο του λαού λέγοντας: «θα αυξήσουμε τις συντάξεις και τους μισθούς», «θα καταπολεμήσουμε την ανεργία και την εγκληματικότητα» «θα, θα, θα». Ρωτάω εγώ τώρα, δηλαδή έχουν την λύση για όλα αυτά τα προβλήματα και δεν την δίνουν, για να τιμωρήσουν τον λαό που δεν σας έβγαλε στην εξουσία? Τότε πράγματι και το “Α” και το “Β” και το “Γ”….. κόμμα, τουλάχιστον, δεν θέλει το καλό της χώρας.

quote:
Kαλοί οι επιστήμονες αλλά μόνο για ενημέρωση... Ούτε μοχλούς μπορούν να κινήσουν ούτε εξουσία έχουν.

Τότε ποιος είχε την ιδέα των ψεκασμών? Ποιος είχε την ιδέα των εμβολιασμών κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας? Μια χαρά μπορούν να κινήσουν τους μοχλούς.

aris8...
quote:
καλησπερα σας
μηπως ολα αυτα που ψεκαζουν τα κανουν για να γινει πιο ραγδαια η καταστροφη του κλιματος και μετα να εμφανιστουν(κρατος)ως απο μηχανης θεος με το αντιδοτο?


Πιθανών aris8. Όπως πιθανό είναι και να μην συμβαίνει τίποτα και όλα αυτά τα περίεργα να μας δίνονται για να έχουμε να ασχολούμαστε και εκεί που δεν το περιμένουμε, να μας τον χώσουν στα μουλωχτά.

someone…

quote:
Ο πιλότος πολιτικής αεροπορίας Γ. Φασουλάς περιγράφει τα chemtrails ως μια γοητευτική «θεωρία συνωμοσίας», που δεν τεκμηριώνεται.

Έτσι του είπαν, έτσι τα λέει. Πιλότος είναι, όχι χημικός ούτε καν μετεωρολόγος.
quote:
θα ήταν απίθανο να μην έχουν εντοπιστεί αυτά τα αεροπλάνα που υποτίθεται κάνουν πειράματα, από τις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας

Όσο για το αν τα έχουν εντοπίσει δεν το αμφισβητώ, δεν νομίζω ότι είναι αόρατα στα radar. Όπως απέκρυψε ο halva το συγκεκριμένο κείμενο έτσι μπορεί και αυτοί να μην λένε όλη την αλήθεια, αλλά όχι ο halva είναι κακός ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι καλοί και άνευ κάθε υποψίας.
Σαν τι δηλαδή να εντοπίσουν, αν τα αεροπλάνα που ψεκάζουν, είναι πολιτικά. Αναλύει και τα contrails η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας? Σιγά τώρα, έτσι κι αλλιώς, ο εθνικός εναέριος χώρος μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
quote:
Όσον αφορά τα contrails, τις επιπτώσεις τους στο κλίμα και στην παγκόσμια σκίαση (global-dimming) όσα έχω γράψει είναι πλήρως τεκμηριωμένα

Τι θα πει «τεκμηριωμένα»? Κι εγώ όπως έχω πει, το μόνο τεκμηριωμένο πράγμα είναι οι χιλιάδες αθώες ζωές που χάθηκαν στο Ιράκ, και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Ποιος κέρδισε? Ποιος θα κερδίσει ακόμα? Ξαναρωτάω.

Εκεί (στις ΗΠΑ) η πολιτική και πολεμική αεροπορία ήξεραν ότι τα αεροπλάνα ήταν υπό τον έλεγχο τον αεροπειρατών και δεν έκαναν τίποτα (εκεί, όπου ο εναέριος χώρος δεν είναι ξέφραγο αμπέλι) θα δώσουν σημασία σε κάτι άσπρα συννεφάκια.
quote:
Προσέξτε ότι με την επαναφορά της κανονικής ροής των αεροπορικών πτήσεων μετά της 14 Σεπτεμβρίου η θερμοκρασία έπεσε 1 βαθμό και επανήλθε στις φυσιολογικές της καθημερινές τιμές.

Φυσιολογικές τιμές, με μηχανικά μέσα. Τι να πει κανείς.
quote:
Επιπλέον αυτό το πράγμα είχαν να το δουν οι κλιματολόγοι για πάνω από 30 χρόνια όποτε αποκλείεται να είναι ένα τυχαίο φαινόμενο διότι συνέπεσε ακριβώς με το τριήμερο παύσης των πτήσεων πάνω από τις ΗΠΑ.


Ποιο πράμα έχουν να δουν 30 χρόνια? Πριν 30 χρόνια τι έγινε και το ξαναείδαν?

Για τρεις μέρες έπεσε η θερμοκρασία κατά ένα βαθμό? Μιλάμε για κοσμογονική αλλαγή, ενώ η Κατρίνα περνάει κάθε δέκα λεπτά, έτσι, σαν αστικό.

quote:
Αντίθετα βάζουν κάποιοι επιτήδιοι στο τραπέζι το θέμα της πυρηνικής ενέργειας! και τη δημιουργία τέτοιου εργοστασίου στην Ελλάδα!
Απ’ ότι γνωρίζω θέλουν να το φτιάξουν στον Ν. Έβρου. Θα το κάψω...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2007, 22:05:49  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ακριβώς επειδή θα έπρεπε να είναι στάση ζωής όλων, δεν χωράει σε κόμμα.
Τι δηλαδή, όποιος ανήκει στο κόμμα οικολόγων είναι οικολόγος, ενώ όποιος δεν ανήκει στο κόμμα αυτό, δεν είναι?

Oχι βέβαια! Αλλά είναι ένας καλός τρόπος να ακουστεί και η οικολογική άποψη πιο δυνατά...
quote:
Για την απόκτηση οικολογικής συνείδησης χρειάζεται παιδεία από μικρή ηλικία στο σχολείο και το σπίτι, όχι από τους οικολόγους πολιτικούς ή τις οικολογικές οργανώσεις.

Eδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

quote:
Τότε ποιος είχε την ιδέα των ψεκασμών? Ποιος είχε την ιδέα των εμβολιασμών κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας? Μια χαρά μπορούν να κινήσουν τους μοχλούς.

Συγνώμη αλλά και στη μια και στην άλλη περίπτωση δεν έκαναν παρά τη δουλειά τους... έρευνα και ανακάλυψη. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!

Τώρα το αν οι ανακαλύψεις αυτές υποστηρίχθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και μπήκαν στο αυλάκι δε νομίζω ότι ευθύνονται για αυτό οι επιστήμονες αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις και πολιτικοί παράγοντες.

Υ.Γ. Τέλειο το gifaki σου!


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 06:35:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

David Sington, παραγωγός του ντοκουμαντερ του ΒΒC για την παγκόσμια σκίαση, είναι υποστηρικτής της πυρηνικής ενέργειας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο, με ελληνικούς υπότιτλους, στο
http://www.buildings.gr/greek/perivallon/planitikiskiasi.htm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 12:41:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Στείλτε γράμμα στην Κυρ/κη Ελευθεροτυπία σχετικά με το άρθρο της Ρούλας Παππά Σουλούνια για τις χημικές ουρές (chemtrails) που δημοσιεύτηκε στις 28.01.07.

Με μια μικρή τοποθέτηση
1. πως (εάν ) έχετε παρακολουθήσει τέτοιους λευκές γραμμές (χημικούς ψεκασμούς) στην περιοχή σας
2. πως υπάρχει (πιθανόν) ανησυχία εάν ισχύουν οι κίνδυνοι που περιγράφονται και στο άρθρο
3. πως επιθυμείται να γίνουν επίσημες έρευνες και να ενημερωθείται

στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα (κλασσικά) γράμματα
ώστε να συνεχιστούν οι προσπάθειες έρευνας, μιάς και δημοσιογράφοι δείχνουν ήδη κάποιο ενδιαφέρον, και να γίνουν επιστημονικές μελέτες επ' αυτού.

Η διεύθυνση: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία/ Κα Ρούλα Παππά Σουλούνια/ Μίνωος 16/ Νέος Κόσμος/ 11 743 Αθήνα

Το άρθρο υπάρχει και στο διαδύκτιο α) στην ιστοσελίδα της ελευθεροτυπίας αλλά και β)στην ιστοσελίδα www.enouranois.gr στην κατηγορία πολιτική επικαιρότητα

(είναι το άρθρο όπου γίνεται η αναφορά για τον πιλότο Φασουλά που λέγαμε παραπάνω και υπάρχει και το λινκ που έδωσε ο halva. Εννοείται πως το άρθο είχε γραφτεί μετά από προσέγγυση που έκανε ο halva και οι συνεργάτες του στην εφημερίδα. Τα σχόλια του πιλότου όπως είπε και ο halva μπήκαν ώστε να υπάρχει και η αντίθετη άποψη, η οποία όμως μετά ης ανακοινώσεις του Μπους πως ΚΑΙ επίσημα πλέον θα προχωρίσει σε διασπορά μικροσωματειδίων μετάλλων στην ατμόσφαιρα (=και chemtrails) καταντά κάτι παραπάνω από γραφική...
Εννοείται πως όποιος δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα δεν έχει και τη δυνατότητα να κρίνει τι πιθανόν ευσταθεί και τί όχι. Εξάλλου αυτό που πραγματικά λείπει είναι επίσημες έρευνες και επιστημονικές μελέτες για το θέμα. Πράγμα που επιθυμούμαι να γίνει το δυνατόν συντομότερα και αυτό το στόχο έχουν και τα γράμματα προς τη δημοσιογράφο της ελευθεροτυπίας)

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή


Να πώ επίσης πως χθες ο Παπαζήσης με ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον Γ.Γ. της Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος είναι αυτός που δίνει την έγκριση για τις πτήσεις ψεκασμών που ξεκινουν από τη βάση της Ελευσίνας. Δεν θεωρώ φυσικά πως αυτός ευθύνεται για το φαινόμενο. Ο άνθρωπος κάνει απλά τη δουλειά του και ακολουθεί εντολές ανωτέρων του. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι ένας αποδιοπομπαίος τράγος...

Και ας μην ξεχνάμε πως ο Gabrie Stetter ανέφερε στο άρθρο του πως το να μην επιτραπεί η πτήση ψεκασμού σε χώρες του ΝΑΤΟ ισοδυναμεί με κατάριψη αεροσκάφους....

Μόνο η οργή του λαού μπορεί να σταματήσει αυτό το φρικτό πείραμα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 13:09:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΣΜΗ ΑΠ
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ?.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 14:15:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Εννοείται πως το άρθο είχε γραφτεί μετά από προσέγγυση που έκανε ο halva και οι συνεργάτες του στην εφημερίδα.

Καλημέρα Τοξότη. Σήμερα δεν είναι η στρατηγική μου να πλησιάζω δημοσιογράφους ή βουλευτές. Υπάρχουν όμως δύο γραμμές στην ομάδα μας, και όντως συνεργάτες μου μίλησαν με τους δημοσιογράφους της Ελευθεροτυπίας.

Τελίκα είδε κανείς τη χθεσινή εκπομπή στο Τηλεφώς; Πώς πήγε;
[/quote]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 17:25:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
quote:
Avallon:
Eδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

quote:
Υ.Γ. Τέλειο το gifaki σου!
Μακάρι να είχε και τα γραφικά της προηγούμενης υπογραφής, θα ‘ταν πολύ καλύτερο.

Επίσης στο τέλος, του περιβόητου πια άρθρου της Ελευθεροτυπίας, γράφει:

quote:
«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο δεν έχει διεξαγάγει πειράματα για την ύπαρξη και τη χημική σύνθεση των ουρών αυτών.

Αυτό είναι που με εξοργίζει.
quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΣΜΗ ΑΠ
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ?.

Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ χλωμό Open Mind.
Ούτε εγώ το παρακολούθησα από την αρχή μπορείς όμως να ρίξεις μια ματιά από την αρχή π.χ. να δεις τις φωτογραφίες και να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες άμα θες για να μπεις στο «νόημα».


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
STERM
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2007, 21:14:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους STERM
Λοιπόν εχθές (λόγω υποχρεώσεων) είδα κάτι παραπάνω από την μισή εκπομπή στο "Τηλεφώς" και πρέπει να πω πως ήταν αρκετά καλή και πως η Κ.Λιβανού προσέγγισε πολύ καλά το θέμα (και μπράβο της).

Είχε ένα πολύ καλό εισαγωγικό βίντεο και αμέσως μετά αναφέρθηκαν σε όλες τις θεωρείες για τους σκοπούς και τις επιπτώσεις των ψεκασμών κρατώντας πάντα μια ισορροπία εκτός από κανά δυο στιγμές όπου θα μπορούσαμε να τις δικαιολογήσουμε κατα κάποιο τρόπο.

Η εκπομπή βασίστηκε πάρα πολύ στα δυο άρθρα του Gabriel Stetter που μας μετέφρασε η toxotis και στις σελίδες "enouranois" και "chemtrailcentral", ενώ πολύ καλή συμμετοχή είχαν και οι άνθρωποι του πάνελ.

Εγώ προσωπικά δεν περίμενα κάτι τόσο καλό και δεν γι' αυτό δεν έκανα παρέμβαση, αφού κατά την γνώμη μου ειπώθηκαν όσα έπρεπε για να γίνει μια εισαγωγή του θέματος στα μυαλά όσων δεν γνωρίζουν.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/02/2007, 20:11:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Καλή εβδομάδα σε όλους σας!

Χαίρομαι που η εκπομπή στο "Τηλεφως" ήταν απ΄' ότι ακούω καλύτερη από αυτή της Θεσσαλονίκης στο "Εγνατία".

Αύριο πιθανόν να έχω νεότερα σχετικά με την έκδοση του βιβλίου...

Σχετικά με την οσμή που ανέφερε ο φίλος μας πιο πάνω, στο άρθρο του Gabriel Stetter, άλλά και στο βιβλίο που μετέφρασα του Haderer, γίνονται αναφορές σε μαρτυρίες ανθρώπων που διέκριναν μία περίεργη "μεταλλική" οσμή. Βέβαια στην περιοχή που ζω είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς το που οφείλεται η "περίεργη" οσμή, γιατί κατά καιρούς υπάρχει μια έντονη οσμή, αλλά δεν αποκλείεται όπως είπα να οφείλεται στη γενικότερη μόλυνση της ατμόσφαιρας της Θεσσαλονίκης και στις γύρω βιομηχανίες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2007, 12:48:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Την προηγούμενη εβδομάδα προβλήθκε στις ΗΠΑ από το Discovery Channel ένα πρόγραμμα για τους Chemical Contrails. Στο πρόγραμμα αυτό η παρουσία του Patrick Minnis ήταν ιδιαίτερα έντονη.

http://www.usatoday.com/weather/research/2007-02-22-contrails_x.htm?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/02/2007, 15:09:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria
Αυτό εδώ το έχετε δει;

Experimental Biological Chemical Spraying (chemtrails) 1965
http://www.youtube.com/watch?v=6eZf8YnwCso

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2007, 02:53:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Λοιπόν τα νέα μας:

Το βιβλίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την έκδοση του!
Απομένει να τελειοποιηθεί το ελληνικό κομμάτι του.

Όσο για την επιστολή που είχα στείλει στις αρχές Φεβρουσρίου:
απάντησε ο Κος Χαρδαβέλας και υποσχέθηκε να κάνει σχετική εκπομπή σύντομα. Επίσης το 2ο τμήμα της -που αφορούσε στους χημικούς ψεκασμούς και τη γεωμηχανική- βρίσκεται στις στήλες αναγνωστών των περιοδικών Avaton και Strange που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Επίσης σύντομα θα βρίσκεται στις σελίδες του www.enouranois.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2007, 17:11:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Όσο για την επιστολή που είχα στείλει στις αρχές Φεβρουσρίου:
απάντησε ο Κος Χαρδαβέλας και υποσχέθηκε να κάνει σχετική εκπομπή σύντομα. Επίσης το 2ο τμήμα της -που αφορούσε στους χημικούς ψεκασμούς και τη γεωμηχανική- βρίσκεται στις στήλες αναγνωστών των περιοδικών Avaton και Strange που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Επίσης σύντομα θα βρίσκεται στις σελίδες του www.enouranois.gr

'Εχω στείλει στο webmaster τα νέα κείμενα της Toxotis. Η δική μου προτίμηση στην ιστοσελίδα enouranois είναι να μην έχουμε εξωπραγματικές προσδοκίες από τους πολιτικούς ή από τα MME.


Edited by - halva on 07/03/2007 17:20:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2007, 17:18:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Βίκυ Κουρουγεωργάκη-Χρυσού
Κ.Γέφυρα -57011 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 729 953 – Κιν: 6948 3028 90

Κάτω Γέφυρα, 31.01.2007

Προς: Κο Χαρδαβέλα,


Αγαπητέ Κε Χαρδαβέλα,

Παρακολουθώ τακτικά τις εκπομπές σας, και ομολογουμένως πολύ συχνά μπαίνω στον πειρασμό να παρέμβω τηλεφωνικά. Έχω στείλει κατα καιρούς ηλεκτρονικά μυνήματα στην εκπομπή σας, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν έλαβα απάντηση.

Έτσι αποφάσισα να σας στείλω αυτή την επιστολή, για να περιγράψω τις ενστάσεις μου στα δημόσια πράγματα της χώρας μας, αγανακτησμένη με την αποχαύνωση, στην οποία μοιάζει να έχουν περιέλθει οι περισσότεροι.

Η σαπίλα σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι εμφανής. Μιλάμε για παιδεία? Για δικαιοσύνη? Για υγεία? Για Οικονομία? Για σωστή ενημέρωση? Για διαφάνεια και αξιοκρατικά κριτήρια?
Όλο το κρατικό οικοδόμημα μοιάζει είναι διάτρητο.

Κι εμείς? Εμείς οι απλοί πολίτες τι κάνουμε?

Αναζητάμε μονίμως τους «υπεύθυνους» -στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στη χειρότερη αρκούμαστε στο «δε βαριέσαι» - ενώ ταυτόχρονα ξεχνάμε, πως εμείς οι ίδιοι είμαστε τουλάχιστον συνυπεύθυνοι σε όλα αυτά.

Μία κυβέρνηση αντικατοπτρίζει το ποιόν του λαού της.

Εμείς οι ίδιοι είμαστε που εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας στη «δημοκρατία» μας –αν μπορούμε πλέον να μιλάμε για δημοκρατία....-και λίγο πολύ όλοι αυτοί είναι ο «καθρέπτης μας.

Με εκνευρίζουν αφάνταστα πολύ οι διάφορες δημοσκοπήσεις με τα γαλάζια και πράσινα προγνωστικά των επόμενων εκλογών, λες κι εμείς και η χώρα μας είμαστε το τσιφλίκι τους, γιατί τελικά τα προγνωστικά μοιάζει να έχoυν γίνει αυτοσκοπός των κομμάτων στην κούρσα για την εξουσία.

Και ο ίδιος ο λαός μοιάζει να πάσχει από απίστευτη αμνησία και να συγχωρά την αδράνεια και τα λάθη των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών, όταν δεν τους «τιμωρεί» και τους ξαναψηφίζει. Η διαφθορά έχει γίνει μάλλον το εθνικό μας σπόρ, αφού δε δείχνουμε την απαραίτητη ευαισθησία για να αλλάξουν τα πράγματα.

Ένα βιβλίο που διάβαζα τελευταία, με τίτλο «Το κλειδί, για να πάψει η εκμετάλλευση των λαών» του Γερμανού Hoginbert Huessner, μου έδωσε το ερέθισμα για αυτά που περιγράφω παρακάτω:

Το «κλειδί» λοιπόν, σύμφωνα με τον Huessner, είναι...Η ΨΗΦΟΣ μας!

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια, αλλά θα με ικανοποιούσε ιδιαίτερα η εφαρμογή μιας σειράς προτάσεων που κάνει ο παραπάνω συγγραφέας στο βιβλίο του:

1. Να υποχρεώνεται ο κάθε υποψήφιος βουλευτής –προεκλογικά- να υπογράψει και να καταθέσει ένορκα μία Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία να λέει ξεκάθαρα, πως δεν είναι μέλος καμίας μυστικής οργάνωσης, ούτε έχει, αλλά ούτε και θα συνάψει στο μέλλον καμία σχέση με τέτοιες οργανώσεις, όπως π.χ. τη Λέσχη Bildenberg,τη Λέσχη Ροκφέλερ, την τριμερή επιτροπή, το Club της Ρώμης, το Συμβούλιο των 33 (ή άλλες παρόμοιες που να δρουν στη χώρα μας) ούτε και εργάζεται για λογαριασμό καμίας λέσχης, στοάς, ή άλλου οικονομικού συμφέροντος.
2. Ο υποψήφιος επίσης με όρκο θα εξηγεί, πως δεν συμμετέχει σε μυστικές συναντήσεις με τέτοιου είδους κοινότητες ή με παρακλάδια τους, ούτε δέχτηκε «κανόνες» που δεσμεύτηκε να ακολουθήσει, ούτε προτίθεται να το κάνει μελλοντικά.
3. Επίσης ο υποψήφιος δεσμεύεται με όρκο να υπηρετήσει συνειδητά το καλό –και μόνο αυτό- του λαού και της χώρας, με όλες του τις δυνάμεις.
4. Το κόμμα θα δηλώνει ρητά, πως δεν έχει κανενός είδους οικονομικά «δωράκια» από ιδιώτες και ιδιωτικά συμφέροντα –ας βολεύονται με τα κρατικά «επίσημα» κοστολόγια που μας χρεώνουν έτσι κι αλλιώς.
(θα μπορούσε να περιέχει και άλλα σημεία, αλλά δεν θέλω να μακρυγορήσω ιδιαίτερα)

Εάν αρνηθεί το κόμμα ή οι υποψήφιοι να δηλώσουν επίσημα τα παραπάνω, πολύ απλά στις επόμενες εκλογές ΔΕΝ τους χαρίζουμε την ψήφο μας.

Δεν βρίσκουμε κανένα κατάλληλο κόμμα ή υποψήφιο? Πηγαίνουμε παρ’ όλ’ αυτά στο εκλογικό κέντρο και ρίχνουμε ΑΚΥΡΟ (όχι λευκό), ίσως με την ανάλογη επισήμανση πως δεν βρήκαμε κανένα κατάλληλο κόμμα να μας εκπροσωπήσει.

Αυτό θα αποτελούσε μία δραστική απόσυρση της δύναμης που δίνουμε στα κόμματα. Μία ειρηνική και ήρεμη επανάσταση δίχως ίχνος βίας! (Γιατί ακόμη και ότι καταπολεμάμε αποκτά δύναμη).

[Ποιος θα προωθούσε αυτές τις απαιτήσεις στα κόμματα? Μία πολύ καλή και γρήγορη λύση θα ήταν τα συνδικάτα και οι ενώσεις εργαζομένων και υπαλλήλων και άλλοι τέτοιοι φορείς και οργανισμοί.]

Το επόμενο βήμα θα ήταν η απαγκίστρωση του λαού από τα πλοκάμια των δανείων και των τραπεζών. Ο Henry Ford είχε πει κάποτε: «Εάν κάποτε ο λαός καταφέρει να κατανοήσει την τραπεζική λειτουργία και δομή, θα έχουμε επανάσταση μέσα σε μία νύχτα». (Εξ’ άλλου είναι γνωστό πως κάποτε απαγορευόταν ο τοκισμός μεταξύ χριστιανών. Το ίδιο ισχύει ακόμη και σήμερα ανάμεσα σε Εβραίους, μόνο που δεν ισχύει για τους αλλόθρησκους τους...)
Αντίθετα σήμερα γίναμε όλοι λίγο πολύ θύματα ενός παράλογου πλουτισμού των τραπεζών, οι οποίες πουλούν αέρα κοπανιστό και θησαυρίζουν με τους τόκους και τα επιτόκια των επιτοκίων -με την εύνοια και την αδιαφορία της πολιτείας.

Ακόμη θα ήταν θεωρώ απαραίτητη η άρση του βουλευτικού ασύλου.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει να φοβηθεί ένας βουλευτής, όταν κάνει σωστά τη δουλειά του. Αφού τους πληρώνουμε έχουμε την απαίτηση να πράττουν έργο. Και έχουμε επίσης κάθε δικαίωμα να τους ελέγχουμε για τυχόν παραστρατήματα τους. Όπως φυσικά και εμείς οι ίδιοι ελεγχόμαστε με βάση τους νόμους και το σύνταγμα. Εμείς λογοδοτούμε στη δικαιοσύνη και μας επιβάλλονται κυρώσεις για την κάθε πιθανή μας παράβαση. Γιατί οι βουλευτές μας να «χαίρουν» ασύλου? Γιατί να υπάρχει «δημοκρατία δύο ταχυτήτων»?

Επίσης καλό θα ήταν να συγκροτηθεί ένα υπέρ-κομματικό όργανο ελέγχου και να καταργηθεί τελείως το «δημόσιο-υπαλληλίκι», ώστε να μην αποτελεί τρόπο δωροδοκίας για ψήφο.

(Στο φινάλε, εάν δεν μπορούμε αλλιώς, ας πληρώσουμε κάποια ικανά άτομα, με σχέση εργασίας, να μας κυβερνήσουν, πράττοντας έργο και όχι παίζοντας κουκλοθέατρο!)

Τέλος θεωρώ, πως θα έπρεπε να γίνεται τακτικότερα χρήση των δημοψηφισμάτων, μία τακτική που στη χώρα μας δεν εφαρμόζεται καθόλου.
Γιατί όλα τα κόμματα, άλλα πρεσβεύουν στις προεκλογικές εκστρατείες τους –που μοιάζει να είναι και η μόνη περίοδος που θυμούνται το λαό- και άλλα κάνουν πράξη στη θητεία τους. Οπότε καλό θα ήταν –τουλάχιστον για σοβαρά ζητήματα και ιδιαίτερα όταν αφορά τροποποιήσεις του συντάγματος- να μας ξαναρωτάνε.
(Ένα σύνταγμα είναι αποδεκτό από το λαό, όταν το έχει επικυρώσει με την ψήφο του –δεν θυμάμαι να μας ρώτησαν όταν έκαναν τις αλλαγές και μειώσεις των ελευθεριών μας πριν λίγα χρόνια...)

Και επιστρέφω στην ψήφο μας. Είναι η μόνη μας δύναμη, την οποία πολύ γρήγορα χάνουμε, ρίχνοντας τη στην κάλπη, σαν ψηφοδέλτιο. Όχι τυχαία, στα γερμανικά η ψήφος λέγεται “Stimme”. Η ίδια λέξη σημαίνει και «φωνή». Είναι η φωνή μας, που παύει να ακούγεται αμέσως μετά από τις εκλογές. Είναι η δύναμη μας, που εκμηδενίζεται και καταπατάται καθώς καλούμαστε να ανεχόμαστε όλα τα έκτροπα και τη σαπίλα στην καθημερινή μας ζωή. (Και μάλιστα είμαστε, με βάση της επιλογής που κάναμε με την ψήφο μας,...συνένοχοι στα έκτροπα, μας αρέσει δεν μας αρέσει...)

Αν μάθουμε να είμαστε πιο αυστηροί στην κρίση μας και να ψηφίζουμε, μόνο αυτούς που πραγματικά μας αντιπροσωπεύουν. Αν δεν ξεχνάμε τις παραλήψεις και τα λάθη των κυβερνόντων. Αν πάψουμε να κοιτάμε το μικρόκοσμο μας και το πιθανό «ρουσφέτι» ή τη «θεσούλα» που μας έταξαν. Αν πηγαίνουμε όλοι στις κάλπες και αποφασίζουμε στο σύνολο μας, με 100% απαρτία, (ώστε να μη δεχόμαστε την όποια μειοψηφία να παίρνει το χρίσμα, επειδή καπηλεύεται τα λευκά ψηφοδέλτια). Και ρίξουμε ένα «άκυρο» ψηφοδέλτιο, εάν δε θεωρούμε κανέναν de facto ικανό, για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Θα «ακυρώναμε» την ψήφο μας, όλοι όσοι είμαστε δυσαρεστημένοι –και θεωρώ πως είμαστε πάρα πολλοί-, θα αποσύραμε τη δύναμη και την συνενοχή μας. Δεν θα ήταν αυτό ένα πραγματικό χαστούκι στην πολιτική?

Τι λέτε αν κινούμασταν με αυτό τον τρόπο δεν θα αποσύραμε τη δύναμη που παρέχουμε στις εκάστοτε κυβερνήσεις και τα κόμματα? Δεν θα τους δείχναμε πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν αλλαγές? ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσουν σε θετικά βήματα και ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψουν τους πολίτες, τα δικαιώματα τους και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

********


Ένα άλλο θέμα, το οποίο με αγγίζει ιδιαίτερα, είναι η προστασία του περιβάλλοντος και όλα τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία έπρεπε να είχε πάρει εδώ και δεκαετίες η πολιτεία, αλλά αντίθετα παραμένει αδρανής μέχρι και σήμερα. Σήμερα που δεν μιλάμε πλέον για προγνωστικά και πιθανότητες, σήμερα που οι κλιματικές αλλαγές είναι πια εδώ. Όχι απλά χτύπησαν την πόρτα, αλλά πέρασαν και το κατώφλι μας.

Εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια κάνω έρευνες σχετικά με τα chemtrails ειδικά, αλλά και τη γεωμηχανική και τις κλιματικές αλλαγές γενικότερα.
Θέματα τα οποία θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα «αιρετικά», «συνωμοσιολογικά» και «αμφισβητούμενα», τα βλέπω πλέον να μπαίνουν επίσημα στην καθημερινή ειδησεογραφία.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν διαθέτει – με μερικές λαμπρές εξαιρέσεις- καμία οικολογική συνείδηση και στα σχολεία δεν υπάρχει σχετική, περιβαλλοντική παιδεία.

Η γενικότερη αδιαφορία σε τέτοια θέματα, αλλά και η ευκολία με την οποία δεχόμαστε κάθε τι που επιτρέπει την διαιώνιση του «πολιτισμένου» -τεχνολογικά μόνο- τρόπου ζωής μας, φοβάμαι, πως θα επιτρέψει την επιβολή αμφίβολων πρακτικών στην επίλυση του μέγα προβλήματος των κλιματικών αλλαγών.

Η γεωμηχανική είναι ένας πολλαπλά αμφισβητούμενος επιστημονικά χώρος και οι πρακτικές τους ενέχουν ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για την ισορροπία του κλίματος -ενός συστήματος που ακόμη δε έχει κατανοηθεί επαρκώς ούτε από την ίδια την επιστήμη - και της ζωής στον πλανήτη. Οι φόβοι και οι ενδείξεις, πως έχουν ήδη γίνει τέτοια πειράματα και πως έγιναν ήδη εφαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα είναι κάτι παραπάνω από βάσιμες.

Ειδικά τα chemtrails, οι «λευκές ουρές» που παρατηρούμε από το 2003 και στη χώρα μας, είναι ένα θέμα πάρα πολύ σοβαρό, που όμως έχει καταντήσει να χαρακτηρίζεται ως «συνωμοσιολογική θεωρία», καθώς αυτοί που δίνουν τόσο εύκολα τους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες υποβαθμίζουν τρομερά τόσο την αντίληψη μας, όσο και τα ίδια τα μάτια μας.

Στην ουσία «βρίζουν» εκατομμύρια ανήσυχους πολίτες ανά τον κόσμο και ρίχνουν στάχτη στα μάτια τους, ανίκανοι να απαντήσουν επίσημα και έγκυρα στα ερωτήματα που τους τίθενται σχετικά, μιας και ούτε οι ίδιοι φρόντισαν να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες, ώστε να εξακριβωθεί τι είναι αυτό που ψεκάζεται και πόσο επιβλαβές είναι για την υγεία των πολιτών και της φύσης.
Είναι όμως πολύ πιο βολικό να δρουν έτσι, και να κρατούν «ομήρους» τους μέσα στην άγνοια, ολόκληρο το λαό. (Ακόμη και αν τελικά πρόκειται «μόνο» για προσθετικά στην κηροζίνη, όπως στο JP-8, καύσιμο του ΝΑΤΟ, το οποίο κατηγορείται για πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία)

Το πρόβλημα είναι ορατό. Το ζούμε. (Και δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.) Αναρωτιόμαστε και αγωνιούμε, για το τι συμβαίνει. Και το μόνο που παίρνουμε είναι ασαφής απαντήσεις, δίχως ποτέ να έχουν διεξαχθεί επίσημες έρευνες. Καλούν εμάς τους πολίτες, να αποδείξουμε πως πραγματικά κάτι περίεργο διενεργείται πάνω από τα κεφάλια μας, ξέροντας πόσα πολλά χρήματα απαιτούνται, για τέτοιου είδους μελέτες (π.χ. για λήψη δειγμάτων αέρα με αεροσκάφος, στο ύψος των ψεκασμών και για ανάλυση των δειγμάτων από επίσημα χημικά εργαστήρια), ενώ οι ίδιοι αρέσκοντε να δίνουν απαντήσεις δίχως να έχουν ερευνήσει το παραμικρό.

Ας μας πείσουν εκείνοι, οι αρμόδιοι, πως δεν συμβαίνει τίποτε, και πως δε διεξάγονται τέτοιου είδους προγράμματα στη χώρα μας, -αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο- με μετρήσεις και έγκυρα στοιχεία . Γιατί μόνο με τα κυνικά σχόλια τους δεν καθησυχάζουν κανένα, αλλά αντίθετα τροφοδοτούν περισσότερο τις όποιες «συνωμοσιολογικές θεωρίες».

Γιατί π.χ. δεν έγινε καμία επίσημη έρευνα μετά την πρόσφατη ερώτηση της βουλευτή Ασημίνας Ξυροτύρη? Γιατί από τα αρμόδια υπουργεία που ερωτήθηκαν, μόνο ο Υπουργός Μεταφορών έδωσε «απάντηση» -ελλιπέστατη κατά την άποψη μου-?
Γιατί ποτέ δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας, που υποτίθεται πως θα διεξαγόταν, μετά από παλαιότερη σχετική ερώτηση της άλλης βουλευτή –Τασίας Ανδρεαδάκη-?

(Τραβάνε αυτάκια κάποιοι «υψηλόβαθμοι» ή είναι απλά ...η εντύπωση μας???)

Ανάμεσα στους λίγους πολιτικούς, όπως ο Κούτσνιχ στην Αμερική και η Γερμανίδα Μόνικα Γκριφάν, που αναγνώρισαν δημόσια τη διεξαγωγή των χημικών ψεκασμών chemtrails και την ανησυχία τους γι΄αυτό, βρίσκονται και μέλη του ΔΣ Αίγινας, που είχε την παγκόσμια πρωτιά να προχωρήσει ακόμη και σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
(Η οποία βέβαια μήνυση αποσύρθηκε μετά από «νομική συμβουλή».... Παρ’ όλο που δε νομίζω πως σε τέτοια ζητήματα, κερδίζουμε κάτι από τις μηνήσεις και μόνο, η ευαισθησία των πολιτών της Αίγινας είναι θετικό σημάδι.)

Το θέμα όμως συνεχίζει να το αγνοεί ο μέσος πολίτης.

Και πολύ φοβάμαι πως με την καθημερινή πλέον ενημέρωση για τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών, με την καθημερινή «τριβή» με την αγωνία και το φόβο των καταστροφών, θα καταφέρουν στη συνέχεια, πολύ εύκολα, να μας πλασάρουν τις προτάσεις της γεωμηχανικής, σαν τους απομηχανείς θεούς σωτήρες της ανθρωπότητας. Αντί να προχωρήσουν στις απαραίτητες μειώσεις των εκπομπών CO2 και την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που είναι και οι μόνες σοφές λύσεις, θα μας «πείσουν», πως η γεωμηχανική είναι η μόνη διέξοδος.

Γιατί αφού καταφέρουν να φοβίσουν τον κόσμο, σίγουρα θα είναι πιο εύκολο να τον πείσουν και για την «αναγκαιότητα» των προγραμμάτων, τα οποία φυσικά στο σύνολο τους, δεν θα είναι παρά ένα κουκούλωμα και όχι μια οριστική λύση. Όλα προτείνουν επεμβάσεις –τύπου επιστημονικής φαντασίας- πάνω στην ατμόσφαιρα και τα αέρια του θερμοκηπίου, χωρίς όμως να «πατούν το φρένο», στις ίδιες τις εκπομπές -κάτι που είναι μεν περισσότερο από απαραίτητο, αλλά περιορίζει ταυτόχρονα τα κέρδη των πετρελαιάδων κ ΣΙΑ, ενώ αντίθετα από τη γεωμηχανική έχουν να κερδίσουν χρήματα δεκάδες άλλες βιομηχανίες...
Κάτι τέτοιο θα είναι σαν να δίνουμε μία καραμέλα οξυγόνου σε ασθενή που κοντεύει να υποκύψει στον καρκίνο, ο οποίος όμως κατά τ’ άλλα συνεχίζει να καπνίζει μανιωδώς! –και μάλιστα η ίδια καραμέλα μπορεί και να τον πνίξει μια ώρα αρχίτερα!

(Η ίδια η επιβίωση του πλανήτη και της ανθρωπότητας συνολικά θα κριθεί με γνώμονα το κέρδος και το χρήμα... ακόμη και την τελευταία στιγμή κάποιοι μετρούν σε χρήμα τις ζωές μας..)

Είναι δυνατόν στην Ελλάδα να είμαστε δέσμιοι των ορυκτών καυσίμων κατά 95%!
Σε μία χώρα με τόση ηλιοφάνεια? Να παράγουν χώρες όπως η Γερμανία πολλαπλάσιες ποσότητες ρεύματος από φωτοβολταϊκά, ενώ σε εμάς είναι σχεδόν ανύπαρκτα τέτοια έργα? Να παράγουν τεράστια ποσοστά ενέργειας από τον άνεμο, ενώ εμείς δεν κάναμε αξιόλογες προσπάθειες για εκμετάλλευση της αιολικής ενέργειας? (Για να μη χρεωθούμε λέει περισσότερο στο κοινοτικό ταμείο, δεν απορροφάμε τα σχετικά κονδύλια, λες και τα 70.000.000 Ευρώ που χρειάζεται η ΔΕΗ για «αγορά δικαιωμάτων εκπομπών» –άλλο «κουλό», εμπορικό κόλπο- ποιος το χρεώνεται??? Το πρόστιμο της ΔΕΗ ποιος θα το «φεσωθεί» πάλι???)

Αλλά τι λέω τώρα στη Γερμανία κάνουν εδώ και δεκαετίες ανακύκλωση και αυτή ανήκει στην καθημερινότητα των πολιτών τους, ενώ εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε ούτε θεωρητικά τι είναι αυτό...

Ήδη χθες στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, άκουγα εμβρόντητη, πως ο Μπους θα προωθήσει την εφαρμογή τεχνολογιών της γεωμηχανικής. Θα διαλέξει λέει ανάμεσα στην τοποθέτηση γιγάντιων κατόπτρων στο διάστημα για την ανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας , και τη διασπορά μικροσωματιδίων μετάλλων στην ατμόσφαιρα.

Καλά πόσο θέλουν να μας δουλέψουν ακόμη? Δεν είναι τα chemtrails διασπορά μικροσωματειδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με την πατέντα Welsbach? Δεν υποτίθεται πως αυτά δεν λαμβάνουν χώρα και πως είναι «συνωμοσιολογική θεωρία»? Ή μήπως δεν είναι μέταλλα το αλουμίνιο και το βάριο? Να που επίσημα πλέον ο «οικολόγος» Μπους τα πλασάρει στην αγορά...

Αλλά ένα είναι σίγουρο. Το τίμημα της αλόγιστης εκμετάλλευσης και ρύπανσης του περιβάλλοντος, θα το πληρώσουμε όλοι μας και ειδικά τα παιδιά μας. Ακόμη και τη λάθος επιλογή να εισάγουμε τα «φακιρικά» κολπάκια της γεωμηχανικής –αν τα επιλέξουμε, που μάλλον θα μας την περάσει δυστυχώς και αυτή τη «μόδα» πολύ εύκολα ο Μπους...-πάλι όλοι εμείς θα την πληρώσουμε...

Την αδράνεια των πολιτικών, καλούμαστε να πληρώσουμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας, της υγείας αλλά και της «τσέπης» μας.

Θεωρώ πως είναι πλέον περισσότερο από απαραίτητο, να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας απέναντι στο παγκόσμιο αυτό πρόβλημα. Θεωρώ πως όλοι μας πρέπει να κάνουμε κάθε θυσία που είναι απαραίτητη, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές. Θεωρώ επίσης πως πρέπει να παλέψουμε με κάθε τρόπο ενάντια στην εφαρμογή των προτάσεων της γεωμηχανικής και τέλος, θεωρώ απαραίτητη την πίεση των κυβερνόντων, ώστε να προωθηθούν άμεσα οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (και όχι πυρηνικής προς θεού!) και τα έργα υποδομής, που θα προστατεύουν από πλημμύρες, ξηρασίες και έλλειψη νερού.
Και όλα αυτά ΤΩΡΑ, που είμαστε έστω στο Παρά Πέντε και δεν είναι εντελώς αργά...

Με την ελπίδα πως θα ασχοληθείτε και θα αναδείξετε τα θέματα αυτά και με την επίδα πως θα ρίξετε φως και σε αυτό το κομμάτι αλήθειας, όπως συνηθίζεται...
θα κλείσω εδώ την επιστολή μου.

Με εκτίμηση
Βίκυ Χρυσού

Υ.Γ.: Θα χαιρόμουν να έβλεπα την επιστολή μου να γινόταν θέμα (ή θέματα) για μια επικοδομιτική συζήτηση σε κάποια από τις εκπομπές σας.


[Επιστολή με το ίδιο περιεχόμενο έλαβαν εκτός από τον Κο Χαρδαβέλλα, οι Κύριοι Τριανταφυλλόπουλος και Ευαγγελάτος, όπως επίσης οι εκδοτικές «Μεταεκδοτική» (περιοδικό ΑVΑΤΟΝ) και «Αρχέτυπο» (περιοδικό Strange, Ζενιθ). Το δεύτερο μέρος της επιστολής που αφορά τα chemtrails εκδόθηκε στο τεύχος Μαρτίου του Avaton και στο τεύχος Φεβρουαρίου του Strange, που κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα, στη στήλη των αναγνωστών. Πέρα από τον Κύριο Χαρδαβέλλα, ο οποίος υποσχέθηκε να κάνει σχετική εκπομπή σύντομα, δεν επικοινώνησε κανένας άλλος δημοσιογράφος...]


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 07:40:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Την κυριακή 18 Μαρτίου ώρα ένδεκα το πρωϊ στο κέντρο 'Μάσκα' της Αίγινας (Μητροπόλεως και Πελεκάνου) θα γίνει προβολή της ταίνιας της Smallstorm (χωρις ελληνικούς υπότιτλους) για την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων, με ακόλουθη συζήτηση στα ελληνικά.

Την εκδήλωση διοργανώνει η "Νέα Κίνηση Πολιτών¨. Καλούνται και οι φίλοι του φόρουμ Esoterica που προβληματίζονται για τα "chemtrails". H "Νέα Κίνηση Πολιτών" σχεδιάζει και άλλες εκδηλώσεις που εστιάζονται συγκεκρημένα στις κλιματικές αλλαγές και γεωμηχανική.

Edited by - halva on 08/03/2007 07:42:01Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 07:57:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 09:43:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Smallstorm? Θα ήθελα μελλοντικα να μπορούσαμε να την προβάλλαμε και εδω. Μπορούμε να έχουμε κάποιο αντίγραφο?

Πριν από λίγο με πήρε ο Κος Παπαζήσης για να μου πει πως πάνω από τη Θεσσαλονίκη γίνεται κυριολεκτικά πανικός από διερχόμενα αεροπλάνα που αφήνουν chemtrails! Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να τα δω γιατί η περιοχή μας είναι πνιγμένη στην ομίχλη.

Δεν ξερω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε επιπλέον για να γνωστοποιήσουμε σε ακόμη περισσότερο κόσμο, μήπως και αλλάξει κάτι...

Εδώ μαζέψαμε υπογραφές από αρκετούς κατοίκους για την εφημερίδα Ελευθεροτυπία με το αίτημα-παράκληση να συνεχίσουν τις έρευνες -μαζί με επιστήμονες και να μας ενημερώνουν σχετικά με τα chemtrails. ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπλήσιο σε μεγαλύτερη κλίμακα και να το αποστείλουμε σε συγκεκριμένους επιστήμονες για να αναλάβουν δράση.

Μέσα από Συλλόγους κτλ μπορεί εύκολα να οργανωθεί κάτι τέτοιο.

Ελπίζω και το βιβλίο του Haderer να είναι σύντομα έτοιμο για να βγει στα βιβλιοπωλεία, μήπως και κάνει κι εκείνο "λίγη" δουλειά.

Halva, θα ήθελα για το παραπάνω βιβλίο, ένα μικρό κείμενο για τη δράση της ATTAC-Hellas και την Νέα Κίνηση Πολιτών που αναφέρεις -ή ακόμη και για άλλες τέτοιες κινήσεις που δραστηριοποιούνται ενάντια στη Γεωμηχανική και τα chemtrails.

Eυχαριστώ
Τοξότης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 11:47:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis
Αγαπητή Βίκυ

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την επιστολή σου. Εξωτερικεύεις κάποιες σκέψεις και προτάσεις που πραγματικά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά στο επίπεδο της πολιτικής και των πολιτικών γενικότερα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το εκλογικό σύστημα που ακολουθείται από τη μεταπολίτευση και το οποίο ουσιαστικά παρέχει υπέρμετρες εξουσίες σε κυβερνήσεις λαϊκά μειοψηφικές. Με αυτόν τον τρόπο, οι κυβερνώντες αποκτούν εξουσία δυνάστη, όσον αφορά στις αποφάσεις που λαμβάνουν μέσα σε μία τετραετία, ενώ, εξαιτίας της προεδροκεντρικής νοοτροπίας των ελληνικών κομμάτων, πολλές σημαντικές κοινοβουλευτικές αποφάσεις λαμβάνονται ουσιαστικά από έναν άνθρωπο : τον πρωθυπουργό, βάσει της - απαράδεκτης κατ'εμέ - νεοελληνικής πρακτικής της "κομματικής ψήφου".
Για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, θα μπορούσα να συζητάω όχι ώρες και μέρες, αλλά μήνες ολόκληρους. Η κεντρική ιδέα που προκύπτει από τις πολλές σκέψεις που έχω κάνει για τα εν λόγω θέματα, είναι ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει διάθεση για πράξη. Ιδέες υπάρχουν... σκέψεις υπάρχουν... λύσεις βρίσκονται... αν δεν υπάρχει βούληση, δυστυχώς χάσαμε.
Στο θέμα του forum τώρα : γνωρίζω λίγα πράγματα για τα chemtrails, όσον αφορά τη χημική τους υφή. Εκείνο το οποίο πραγματικά μου δημιουργεί προβληματισμό είναι ότι οι εν λόγω νεφώσεις δημιουργούν ψευδαίσθηση δροσιάς ή αλλιώς "αντι-ακτινοβολίας", ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που επιφέρουν είναι μία θολάδα τόσο στον ουρανό, όσο και στον οπτικό μας ορίζοντα. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται δε μου είναι γνωστές (καθόσον εντελώς ανίδεος από προχωρημένη Χημεία), εντούτοις δε σταματάω να υποστηρίζω ότι κάθε τεχνητή χημική παρέμβαση στο οικοσύστημα και τους οργανισμούς που το απαρτίζουν είναι παραφύσει και σε βάθος χρόνου οδηγεί σταδιακά σε αναδράσεις, που αποκεντρώνουν το περιβάλλον από το επίπεδο ισορροπίας του.
Παρότι λοιπόν δεν έχω την ιδιαίτερη κατάρτιση στο επίπεδο των γνώσεων σχετικά με τη Χημεία των chemtrails, τίθεμαι στη διάθεση οποιασδήποτε ομαδικής προσπάθειας δύναμαι να υποστηρίξω ενάντια στο βιασμό της φύσης. Τα οποιαδήποτε στοιχεία μου ζητηθούν μπορώ να τα καταστήσω διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσα από προσωπική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 13:55:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
toxotis...
quote:
Πριν από λίγο με πήρε ο Κος Παπαζήσης για να μου πει πως πάνω από τη Θεσσαλονίκη γίνεται κυριολεκτικά πανικός από διερχόμενα αεροπλάνα που αφήνουν chemtrails!
Πανικός? δεν λες τίποτα! Χτες την νύχτα είδα στο σεληνόφως 2 «επίμονα contrails» δίπλα στο φεγγάρι και σήμερα δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η κατάσταση, ο ουρανός σκεπάστηκε από αυτά. Ίσως επειδή η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή και ήθελαν να μας φτιάξουν την διάθεση...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stanfromgreece
Πλήρες Μέλος

Greece
1043 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 16:38:57  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλοι,Toxotis και Halva,σας συγχαίρω για τις προσπάθειες που κάνετε!
Μακάρι να γίνει τελικά η κίνηση από μέρους του Κου Χαρδαβέλλα για να δούμε αυτό το θέμα σε μία από τις εκπομπές του.
Σήμερα είδα κάτι στον ουρανό του Αγ.Στεφάνου που εργάζομαι που με έβαλε σε ακόμα περισσότερες σκέψεις!
Θέλω να δώ τί θα πούν αυτοί που υποστηρίζουν πως τα επίμονα contrails είναι αποτέλεσμα των συνθηκών που επικρατούν στην ατμόσφαιρα σε εκείνο το υψόμετρο που πετούν τα αεροσκάφη!

Λοιπόν,κατά τις 12:30 έφτασα στο πάρκινγκ της εργασίας μου.Εκείνη την ώρα κοίταξα στον ουρανό.Εκεί υπήρχε ένα αεροσκάφος που πετούσε από Πάρνηθα προς πεντέλη. Για την ακρίβεια είχε φτάσει ηδη πίσω από την Πεντέλη,και πια δεν φαινόταν το ίδιο,αλλά η "ουρά" του, έφτανε μέχρι εκει που φτάνει το μάτι. Μάλλιστα είχε "ανοίξει" αρκετά και είχε γίνει αρκετά φαρδιά.Φανταστείτε πως το μήκος της καλυπτε όλο τον ουράνιο θόλο! Αυτό που με έβαλε σε σκέψεις είναι το παρακάτω:
Μέσα σε αυτό το "επίμονο contrail" εμφανίστηκαν άλλα 2 αεροσκάφη που είχαν την ίδια πορεία και όπως φαινόταν είχαν ακριβώς το ίδιο υψόμετρο,αφού και με το μάτι φαινόταν πως πετούσαν ανάμεσα στα "νέφη" που είχε δημιουργήσει το πρώτο! Ελα όμως που ΔΕΝ άφηναν καθόλου ίχνος,παρα μόνο μια μικρή λευκή γραμμούλα. Πως γίνεται λοιπόν να πετούν στο ίδιο ακριβώς ύψος,την ίδια χρονική στιγμή και το ένα να αφήνει ίχνος χιλιομέτρων,και το άλλο μόλις λίγων μέτρων? Μήπως κάτι ύποπτο συνέβαινε στο πρώτο αεροσκάφος?

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 20:48:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Smallstorm? Θα ήθελα μελλοντικα να μπορούσαμε να την προβάλλαμε και εδω. Μπορούμε να έχουμε κάποιο αντίγραφο?

Πριν από λίγο με πήρε ο Κος Παπαζήσης για να μου πει πως πάνω από τη Θεσσαλονίκη γίνεται κυριολεκτικά πανικός από διερχόμενα αεροπλάνα που αφήνουν chemtrails! Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να τα δω γιατί η περιοχή μας είναι πνιγμένη στην ομίχλη.

Δεν ξερω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε επιπλέον για να γνωστοποιήσουμε σε ακόμη περισσότερο κόσμο, μήπως και αλλάξει κάτι...

Εδώ μαζέψαμε υπογραφές από αρκετούς κατοίκους για την εφημερίδα Ελευθεροτυπία με το αίτημα-παράκληση να συνεχίσουν τις έρευνες -μαζί με επιστήμονες και να μας ενημερώνουν σχετικά με τα chemtrails. ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπλήσιο σε μεγαλύτερη κλίμακα και να το αποστείλουμε σε συγκεκριμένους επιστήμονες για να αναλάβουν δράση.

Μέσα από Συλλόγους κτλ μπορεί εύκολα να οργανωθεί κάτι τέτοιο.

Ελπίζω και το βιβλίο του Haderer να είναι σύντομα έτοιμο για να βγει στα βιβλιοπωλεία, μήπως και κάνει κι εκείνο "λίγη" δουλειά.

Halva, θα ήθελα για το παραπάνω βιβλίο, ένα μικρό κείμενο για τη δράση της ATTAC-Hellas και την Νέα Κίνηση Πολιτών που αναφέρεις -ή ακόμη και για άλλες τέτοιες κινήσεις που δραστηριοποιούνται ενάντια στη Γεωμηχανική και τα chemtrails.

Eυχαριστώ
Τοξότης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 21:29:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Δεν ξέρω πως τα κατάφερα και ξαναέβαλα την ίδια απάντηση...

Sorry για την επανάληψη

Φίλε Κωστάκη, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φαίνεται πως συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις για τα κακώς κείμενα στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Όσο δεν γίνουμε πολλοί αυτοί που δεν συμμεριζόμαστε τις τακτικές που εφαρμόζονται και παραμένουμε έρμαια του δικοματισμού δυστυχώς συμφωνώ πως δεν θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στη χώρα μας...

Όσο για τα chemtrails μη στενοχωριέσε σχετικά με το κομμάτι της Χημείας. Στην ίδια κατηγορία είμαστε όλοι λίγο πολύ. Δυστυχώς οι επισήμονες του είδους δεν συμμετέχουν σε κοινωνικά φόρουμ...
Αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρεί πηγές και υλικό π.χ. σχετικά με την επίδραση των συγκεκριμένων ουσιών (βάριο-αλουμίνιο) στην υγεία και το περιβάλλον, όπως και για το πως από "ιζήματα" που κατέληξαν στη Γη μετά από επίμονους ψεκασμούς, φτάσαμε να γνωρίζουμε πως εφαρμόζεται η Πατέντα Welsbach, η οποία "προτίνει" τα συγκεκριμένα στοιχεία για τις εφαρμογές της.

Χαίρομαι που θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται! Πιστεύω ακράδαντα πως ΠΡΕΠΕΙ όλοι μας να συμμετέχουμε και να αγωνιστούμε ΕΝΑΝΤΙΑ στα chemtrails και τις προτάσεις της Γεωμηχανικής.

Κατ' αρχήν καλά είναι όσοι γνωρίζουμε πως κάτι συμβαίνει είναι καλά να ενημερώνουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε. Να φέρουμε το θέμα στη σκέψη και τη συνείδηση όλων. Να μιλάμε γι' αυτό σε όποιον γνωρίζουμε, σε φίλους και συγγενείς. Να τους δώσουμε να καταλάβουν κάποια απλά πράγματα:
1ον να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για απλές ουρές συμπήκνωσης

2ον να συνειδητοποιήσουν πως αυτοί που προωθούν τις λύσεις τύπου Γεωμηχανικής -και που τις εφαρμόζουν- δεν θέλουν να προστατέψουν το κλίμα και τη ζωή στον πλανήτη, αλλά μόνο την τσέπη τους! (δηλαδή να συνεχίσουμε να μολύνουμε για παράδειγμα τη Γη με ορυκτά καύσιμα, γιατί αυτό τους παρέχει μεγάλα κέρδη)

3ον οι λύσεις για τα προβλήματα του περιβάλλοντος βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη άκρη από τη Γεωμηχανική: μείωση εκπομπών CO2 με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
και το σημαντικό είναι πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτές οι λύσεις

4ον να μην πέσουν στην παγίδα-προπαγάνδα και δεχτούν πως, αφού το κλίμα "καταστρέφεται" και μας περιμένουν τόσο άσχημες καταστάσεις, ας μας "ψεκάσουν" αφού είναι για το καλό μας
Η κλιματολογικές αλλαγές είναι φυσιολογική διαδικασία για τον πλανήτη μας-υπήρξαν και στο παρελθόν. Το μόνο που άλλαξε είναι η παρουσία του ανθρώπου, ο οποίος "κατέστρεψε" την ισορροπία co2 στην ατμόσφαιρα με την μόλυνση από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, και προκάλεσε απότομη και πιο γρήγορη ανατροπή στο κλίμα. -γιατί ως γνωστόν αυτό το φαινόμενο του "θερμοκηπίου" ήταν αυτό που βοήθησε στην ανάπτυξη της ζωής στη Γη-

ΑΡΑ: αυτό που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, είναι να ξαναδιορθώσει τη ζημιά που προκάλεσε: πολύ απλά να αποσύρει τις εκπομπές από την κάυση ορυκτών καυσίμων.

ΚΑΙ: ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ επ' ουδενί πως πρέπει να στερηθεί τις τεχνολογικές του ανέσεις: απλά θα κάνει χρήση φιλικών και όχι μολυσματογόνων πηγών ενέργειας.
Αυτοκίνητο?=ΝΑΙ=αλλά υβριδικό ή ηλεκτρικό ή με κινητήρα νερού
Ηλεκτρισμό/Θέρμανση/Κλιματισμό?=ΝΑΙ=αλλά η ΔΕΗ να παράγει ρεύμα από τον άνεμο/τον ήλιο/τα θαλάσσια κύματα
ΦΩΣ?=ΝΑΙ=αλλά ας βάλουμε λαμπτήρες που δεν σπαταλούν το ρεύμα παράγοντας θερμότητα, αντί για φως
Ηλ. Συσκευές?=ΝΑΙ=αλλά ας μην κάνουμε σπατάλες! σε ρεύμα
κτλ. κτλ

Επίσης στο θέμα των chemtrails, όπως είπα και πριν, είναι απαραίτητο να γίνουν επιστημονικές μελέτες και έρευνες, όπως και Δημόσια συζήτηση.
Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες ΠΡΕΠΕΙ να πιέσουμε τους "υπέυθυνους" για εξηγήσεις

Φιλικά όπως πάντα
Τοξότης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 22:36:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το εκλογικό σύστημα που ακολουθείται από τη μεταπολίτευση και το οποίο ουσιαστικά παρέχει υπέρμετρες εξουσίες σε κυβερνήσεις λαϊκά μειοψηφικές.

Το τελευταίο άρθρο που είχα γράψει για τα θεσμικά ζητήματα στην Ευρώπη ήταν
http://www.attac-hellas.org/Wayneconvention.htm


Edited by - halva on 08/03/2007 22:37:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2007, 23:03:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Smallstorm? Θα ήθελα μελλοντικα να μπορούσαμε να την προβάλλαμε και εδω. Μπορούμε να έχουμε κάποιο αντίγραφο?

http://www.911weknow.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=10&Itemid=5

quote:

Halva, θα ήθελα για το παραπάνω βιβλίο, ένα μικρό κείμενο για τη δράση της ATTAC-Hellas και την Νέα Κίνηση Πολιτών που αναφέρεις -ή ακόμη και για άλλες τέτοιες κινήσεις που δραστηριοποιούνται ενάντια στη Γεωμηχανική και τα chemtrails.

H ΑΤΤΑC-Hellas έκανε μια εκδήλωση για τα chemtrails (και μια εκδήλωση για το 11/9). Καί στις δύο περιπτώσεις πιστεύω ότι δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να επιβάλλουμε θεματολογίες που δεν χωράνε εύκολα ούτε στη νοοτροπία τους ούτε στις πρωτεραιοτητές τους.

Τη Νέα Κίνηση Πολιτών ξεκίνησα με τον Μαλτέζο και δεν έχει νομικό υπόβαθρο. Στο οργανωτικό επίπεδο ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε στην Αίγινα υποκατάστημα της Ελληνικής Εταιρίας για την Προστασία της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομίας.

Δεν πρόκειται να βρούμε χρηματοδότηση για τολμηρά θέματα όπως τα chemtrails και ένδεκα Σεπτεμβρίου και γι'αυτό δεν επείγει η δημιουργία τυπικών φορέων για για τέτοιες πρωτοβουλίες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy