ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 18:24:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Συγνωμη εκανα ενα λαθος απλα ηθελα να βαλω προς το τελος την λεξη "τα οποια" και τελικα βλεπω οτι μπηκε ολο το κοιμενο δευτερη φορα.Πρακαλω οπως διορθωθει η κατασταση και κρατησετε μονο το δευτερο διορθομενο κοιμενο.
Και να προσθεσω εδω και ενα κοιμενο απο την εφημεριδα το Βημα που διαβασα πριν κατι χρονια.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
Η παραδοξότητα του ξύπνιου μέσα στον ύπνο


Είναι μια κοινή ανθρώπινη εμπειρία, την οποία μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να μελετά στα σοβαρά ο άνθρωπος. Πρόκειται για τα λεγόμενα lucid dreams ή συνειδητά όνειρα. Και όταν μιλάμε για «ονειροναυτική», δεν κινούμαστε στον χώρο της παραψυχολογίας αλλά στον χώρο των επιστημονικών ερευνών για τη φύση του ύπνου

Ενας άνθρωπος ονειρεύεται ότι βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη. Μέσα στο όνειρό του, κοιτάζοντας τους δρόμους από κάτω, νιώθει ίλιγγο και γραπώνεται γερά από το προστατευτικό κιγκλίδωμα, μην τυχόν παραπατήσει και πέσει στο κενό. Ως αυτή τη στιγμή βιώνει το όνειρό του σαν πραγματικότητα και συμπεριφέρεται αναλόγως.
Κάποια όμως, ασύμβατη με το σκηνικό, λεπτομέρεια, ίσως κάποια στιγμιαία έμπνευση, τον κάνει να συνειδητοποιήσει, μέσα στο ίδιο του το όνειρο, ότι ονειρεύεται και ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στη φαντασία του. Με αυτή την επίγνωση τώρα ο ονειρευόμενος, απαλλαγμένος από τις φοβίες και τις ανησυχίες του, αναφωνεί:
­ Μα είναι υπέροχο! Ονειρεύομαι! Δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο!
Χωρίς ενδοιασμούς πλέον, παίρνει την απόφαση να πηδήξει από τον ουρανοξύστη και να προσγειωθεί μαλακά στην άσφαλτο, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω. Κατά την ελεύθερη πτώση και την ομαλή προσεδάφιση, πάντοτε μέσα στο όνειρό του, νιώθει απερίγραπτη χαρά, ευφορία και ένα μοναδικό συναίσθημα απόλυτης ελευθερίας. Τα αισθήματα αυτά εξακολουθούν να τον πλημμυρίζουν όταν πραγματικά ξυπνάει λίγο αργότερα στο κρεβάτι του, έχοντας την επίγνωση ότι μόλις έζησε μια μοναδική εμπειρία, ένα όνειρο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήξερε ότι ονειρευόταν!
Αυτό ήταν ένα πρώτο, απλό και σύντομο παράδειγμα ενός «lucid dream», ενός συνειδητού ονείρου. Τις τελευταίες δεκαετίες ένας ολόκληρος τομέας ερευνών έχει ανοίξει σχετικά με αυτό το είδος ονείρων. Στη διεθνή βιβλιογραφία έχει επικρατήσει ως όρος «lucid dreams». Στα ελληνικά, δεν γνωρίζω να υπάρχει ακόμη ικανοποιητική μετάφραση. Εχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί όροι όπως «συνειδητά», «διαυγή» ή «φωτεινά» όνειρα. Εμείς όμως, προς το παρόν, ας κρατήσουμε τον διεθνή όρο.
«Lucid dreams» λοιπόν λέγονται εκείνα τα όνειρα κατά τα οποία το υποκείμενο έχει πλήρη επίγνωση ότι ονειρεύεται.
Της νύχτας τα καμώματα...
Φυσικά κάθε νύχτα ονειρευόμαστε. Κάθε νύχτα μάς κατακλύζουν δεκάδες απίστευτα και παράλογα πράγματα, χωρίς εμείς να δίνουμε μεγάλη σημασία. Δεχόμαστε την «ονειρική λογική», τις παραβιάσεις των φυσικών νόμων, τις «τρελές» ιστορίες, σαν να ήταν φυσιολογικά και καθημερινά συμβάντα. Κάθε νύχτα, όταν αρχίζουν τα όνειρα, σβήνει το φως της κρίσεως, που διαχωρίζει το φανταστικό από το πραγματικό. Ακόμη και αν χρησιμοποιήσουμε την παραδοσιακή τεχνική του τσιμπήματος στο μπράτσο, για να ελέγξουμε αν είναι όνειρο, δεν θα μας οδηγήσει στην αλήθεια. Απλώς θα πονέσουμε λίγο και θα συνεχίσουμε την ονειρική ζωή, τώρα πια εντελώς πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την πραγματικότητα.
Αυτά βέβαια δεν είναι «lucid dreams», γιατί δεν έχουμε την επίγνωση ότι ονειρευόμαστε. Τη στιγμή όμως που θα τεθεί η... ερώτηση κρίσεως «Μήπως ονειρεύομαι;» και η απάντηση είναι καταφατική, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Επειδή στον ονειρόκοσμο, όπως αναφέραμε, παύουν να ισχύουν οι φυσικοί νόμοι και η κοινή λογική, στα «lucid dreams» μπορούμε να ελέγξουμε και να κατευθύνουμε, κατά βούληση, το ονειρικό υλικό. Μπορούμε να πειραματιστούμε άφοβα και ελεύθερα με τις ονειρικές εικόνες, αφού γνωρίζουμε ότι, όποιες εκπλήξεις και αν μας επιφυλάσσουν, αυτές θα είναι πάντοτε προϊόντα της φαντασίας μας.
Σύγχρονοι ερευνητές, όπως η Patricia Garfield, ο Charles Τ. Tart, η Celia Green κ.ά., έχουν δημοσιεύσει πολλές αφηγήσεις συνειδητών ονείρων, όπου το υποκείμενο αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά τον έλεγχο του ονειρικού βασιλείου του. Γίνεται, όπως λένε, ένας μάγος στο υποσυνείδητο, ένας άρχοντας του ονειρόκοσμου, ένας ονειροναύτης...


Υπάρχουν πλέον αμέτρητες μαρτυρίες όπου οι ονειρευόμενοι διηγούνται ότι μεταμορφώνονται κατά βούληση σε, π.χ., λυκάνθρωπους, παίζουν τζούντο με δαίμονες, γράφουν ποιήματα σε ξένες γλώσσες, γίνονται αόρατοι, περνάνε μέσα από τοίχους, εκτοξεύουν φωτιές με τα χέρια τους, τηλεμετακινούνται, υλοποιούν σκέψεις, ενσαρκώνουν χαρακτήρες, κουβεντιάζουν με πεθαμένους, ερωτοτροπούν με τοπ μόντελς, εξερευνούν άγνωστους πλανήτες, πλάθουν δικά τους ονειρικά τοπία... και όλα αυτά έχοντας πάντοτε την επίγνωση ότι στον πραγματικό, φυσικό κόσμο κοιμούνται ήσυχα και ανενόχλητα στο κρεβάτι τους.
Εδώ φαίνεται αμέσως και η ομοιότητα που έχουν τα lucid dreams με την εικονική πραγματικότητα (virtual reality). Μόνο που στον ονειρόκοσμο μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια επιθυμητή πραγματικότητα χωρίς πολύπλοκα μηχανήματα και πανάκριβες συσκευές. Αρκεί μόνο να συνειδητοποιήσει ότι πραγματικά ονειρεύεται.
Μεγάλο βάρος δίνεται σήμερα στα λεγόμενα «εργαστήρια ονείρων» για την κατανόηση αυτής της παράδοξης εμπειρίας.
Οι πρώτες όμως αναφορές του ανθρώπου σε συνειδητά όνειρα χρονολογούνται στον 4ο π.Χ. αιώνα, στα κείμενα «περί Ονείρων» του Αριστοτέλη. Η ιδέα λοιπόν δεν ήταν ξένη στους φιλόσοφους εκείνης της εποχής.
Στα χριστιανικά χρόνια συναντάμε αναφορές για lucid dreams στην αλληλογραφία του Αγίου Αυγουστίνου (415 μ.Χ.) και σε κείμενα του Θωμά του Ακινάτη.
Κατά την άνθηση του αραβικού πολιτισμού, τον 12ο αιώνα, ο γνωστός διδάσκαλος Ibn-el-Arabi φαίνεται ότι μελέτησε σοβαρά το φαινόμενο και θεωρούσε πολύ σημαντική τη συνειδητότητα κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Τον 19ο αιώνα αρχίζουν να δημοσιεύονται αρκετές μελέτες με αποκλειστικό θέμα τα lucid dreams, των Marquis d'Harvey Saint Denis, Φρειδερίκου Νίτσε κ.ά. Τα συνειδητά όνειρα εισχωρούν τώρα και στη λογοτεχνία, όπως σε έργα του Καρόλου Ντίκενς και αργότερα του Τόμας Μαν.
Τον 20ό αιώνα, ακόμη και ο πατέρας της ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόιντ θα αναφερθεί σε αυτά, από τη δεύτερη έκδοση και μετά της Ερμηνευτικής των ονείρων.
Οι πρώτες μελέτες
Τον όρο όμως «lucid dreams» τον οφείλουμε στον ολλανδό ψυχίατρο F.W. van Eeden και στο μυθιστόρημά του Η γέφυρα των ονείρων που δημοσίευσε το 1913.
Επίσης έχει επισημανθεί ότι τα ιερά κείμενα των θιβετιανών βουδιστών μοναχών δίνουν μεγάλο βάρος στην εμπειρία της συνειδητότητας κατά τον ύπνο.
Τέλος, όπως αναφέρουν ανθρωπολόγοι που έχουν μελετήσει τη φυλή Senoi στη Μαλαισία, τα μέλη της φυλής αυτής υπόκεινται σε εκπαίδευση ονειρικής συνειδητοποίησης από τα παιδικά τους κιόλας χρόνια!
Στη Δύση σοβαρές έρευνες για τα lucid dreams δεν άρχισαν παρά μετά τη δεκαετία του 1960, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου έχουν γίνει θέμα διδακτορικών διατριβών και έχουν αναγνωρισθεί με έδρες σε πολλά πανεπιστήμια.
Παρ' όλα αυτά οι ερευνητές παραδέχονται ότι οι μελέτες τους βρίσκονται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο.
Στα πρόσφατα βιβλία τους Conscious Mind, Sleeping Brain και Exploring the World of Lucid Dreaming o Stephen La Berge και η Jayne Gackenbach παρουσιάζουν τα τελευταία συμπεράσματα των ερευνών σε αυτόν τον τομέα.
Κατώφλι για το lucid dream, λένε, είναι η «προσυνειδητή φάση», όπου το υποκείμενο αρχίζει να υποψιάζεται ότι «ίσως» ονειρεύεται. Η εξοικείωση με αυτή την προκαταρκτική φάση ανοίγει τις πύλες για την πλήρη συνειδητοποίηση.
Αλλοι, πιο ιδιόμορφοι τρόποι για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι ονειρεύεται είναι να θυμηθεί να κοιτάξει έντονα τα χέρια του μέσα στο όνειρό του. Αυτή η απλή πράξη φαίνεται ότι έχει καταλυτική επίδραση και οδηγεί, όπως λέγεται, κατευθείαν σε lucid dream.
Η ακίνδυνη παράλυση
Η ανάγνωση γραπτού κειμένου σε συνειδητό όνειρο παρουσιάζει, σύμφωνα με τα πειράματα που έχουν γίνει, ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο γραπτός λόγος στον ονειρόκοσμο παρουσιάζει μεγάλη ρευστότητα και τάση προς συνεχή μεταμόρφωση.
Επίσης έχει ερευνηθεί η σχέση της ονειρικής συνειδητότητας με την κάπως τρομακτική κατάσταση της «παράλυσης κατά τον ύπνο». Οι έρευνες δείχνουν ότι η παράλυση αυτή όχι μόνο είναι ακίνδυνη αλλά αποτελεί άλλη μια θαυμάσια πύλη για τα συνειδητά όνειρα.
Η στενή σχέση των lucid dreams με το εκούσιο πέταγμα είναι κάτι παραπάνω από φανερή, αφού αποτελεί την πρώτη τεχνική που μαθαίνει αμέσως κάθε ονειροναύτης. Οπως λένε και οι ίδιοι, το πέταγμα αποτελεί την έσχατη ένδειξη ότι ονειρεύεσαι.
Πιο προχωρημένοι ονειροναύτες έχουν καταφέρει, σύμφωνα πάντοτε με τους ερευνητές, να αυξάνουν τη χρονική διάρκεια των ονείρων τους στροβιλιζόμενοι γύρω από τον εαυτό τους με μεγάλη ταχύτητα.
Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ο ονειρευόμενος μπορεί εκούσια να μεταφέρει το κέντρο του «εγώ» του σε τρίτο πρόσωπο μέσα στο όνειρο. Το υποκείμενο με αυτόν τον τρόπο αλλάζει κυριολεκτικά προσωπικότητα, έχοντας πάντοτε την επίγνωση ότι ονειρεύεται.
Μεγάλη σπουδαιότητα έχει φυσικά δοθεί στις ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες των lucid dreams. Οι έρευνες έχουν κυρίως επικεντρωθεί στους επαναλαμβανόμενους και έμμονους εφιάλτες. Η αντιμετώπισή τους μέσα από lucid dreams έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική· «on line» στο ίδιο το ασυνείδητο τα χαρακτηρίζουν πολλοί σύγχρονοι ψυχαναλυτές.
Ο έμπειρος «ονειροναύτης»
Αξίζει τέλος να αναφέρουμε και τον αμερικανό ονειροναύτη Alan Worsley. Θεωρείται ο πιο έμπειρος του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πειραματίζεται με lucid dreams από τα παιδικά του χρόνια και τα συγγράμματά του αποτελούν πραγματικές αποκαλύψεις για όσους ενδιαφέρονται. Ηταν από τους πρώτους που επεσήμανε την ιδιόμορφη σχέση των lucid dreams με τον ηλεκτρισμό, και ιδίως με το άναμμα ηλεκτρικών συσκευών. Κατά την επεξεργασία του με την ονειρική ύλη, έχει περάσει δεκάδες ώρες ερευνώντας ονειρικά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα που στον ονειρόκοσμο έχουν την τάση να παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά.
Ο Worsley ήταν ο πρώτος ονειροναύτης που έστειλε σήματα από το όνειρο προς το εξωτερικό περιβάλλον. Με κωδικοποιημένες κινήσεις των οφθαλμών και των ακροδακτύλων άρχισε να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που του είχαν θέσει οι παρατηρητές των πειραμάτων αυτών. Πιστεύεται ότι τα συμπεράσματα από αυτές τις προσπάθειες επικοινωνίας θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο την παράδοξη εμπειρία του ξύπνιου μέσα στον ύπνο.
Αναφέραμε στην αρχή ότι κάθε νύχτα μάς κατακλύζουν απίστευτες και παράλογες καταστάσεις στα όνειρά μας. Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ονείρων. Αυτά τα οποία μοιάζουν τόσο πολύ με την πραγματικότητα που δεν υπάρχει κριτήριο να καταλάβουμε αν κοιμόμαστε ή είμαστε ξύπνιοι. Παρ' όλα αυτά ξυπνάμε και απογοητευμένοι ή ανακουφισμένοι βλέπουμε ότι η υπερβολικά ρεαλιστική προηγούμενη σκηνή δεν ήταν παρά ένα όνειρο.
Αλλες φορές, όταν είμαστε ξύπνιοι, πιο σπάνια βέβαια, βρισκόμαστε μπροστά σε εκπλήξεις, συμπτώσεις και άλλες απρόσμενες καταστάσεις που περιέχουν έντονα ονειρικά στοιχεία και κάνουν την ίδια την πραγματικότητα να φαντάζει ονειρική.
Εξάλλου, όπως έχουν δείξει οι έρευνες, υπάρχει και ένας μηχανισμός της ονειρικής συνείδησης που ονομάζουν «ψεύτικη αφύπνιση». Είναι ένα είδος άμυνας ενάντια στην ονειρική συνειδητότητα, που καταφέρνει να ξεγελάει ακόμη και τους πιο έμπειρους ονειροναύτες.
Καλό είναι λοιπόν, συμφωνούν όλοι όσοι ερευνούν τα συνειδητά όνειρα, αν θέλει κανείς να εξασκηθεί σε αυτή την τέχνη, να καλλιεργήσει τη συνήθεια να θέτει πολλές φορές κατά τη διάρκεια ακόμη και της ημέρας την «ερώτηση κρίσεως»:
­ Μήπως ονειρεύομαι;
Και όπως λένε, ποιος ξέρει, όσο σίγουρος και αν είναι κανείς ότι είναι ξύπνιος, μπορεί μια μικρή, ασύμβατη λεπτομέρεια ξαφνικά να του αποδείξει το αντίθετο!

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ensiferum
Νέο Μέλος

Greece
14 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/02/2009, 20:29:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ensiferum
Γεια σας :) οφείλω να ομολογήσω οτι αυτό το θέμα μ'ενδιαφέρει πολύ...

Αλλά έχω ένα ερώτημα (συγνώμη αν είναι χαζό) ίσως να 'χω άγνοια λόγω της ηλικίας μου....

Η Αστρική Προβολή έχει καμιά σχέση με την έκσταση?

Βασικά, είχα διαβάσει ένα σχετικό βιβλίο (Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ του Paulo Coelho) που μιλούσε για κάτι σχετικό, αλλά το ονόμαζε "έκσταση".

<a href="http://www.imeem.com/people/qn0TMh1/photo/xB4c5bA7qE/"><img src="http://media.imeem.com/p/xB4c5bA7qE.jpg" alt="click to comment" title="click to comment" /></a>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 12:41:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Καλημερα σας,ξαναλεω και παλι οτι δεν ειμαι κριτης αλανθαστος η κανενας σοφος και καλα.Ειμαι σκεπτομενο ατομο που προσπαθει να βρει μια λυση.
Και αυτη η λυση δεν βρισκετε με αστρικες προβολες οι οποιες μοιαζουνε ΠΟΛΥ με εκσταση ,οπως και μου ειπε γνωστος Ελληνας επιστημονας "σαν να περνει καποιος ναρκωτικα και βλεπει διαφορα , περιεργα!"
Βεβαια στην περιπτωση μας ΔΕΝ εχει να κανει με καμια ΞΕΝΗ ουσια , αλλα με την ουσια του ιδιου μας του οργανισμου.
Λοιπον συνεχιζω λιγο ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ κυριοι,
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ?
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΩΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ?
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ?
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ?
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ?
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ?

Για να μην συνεχισω και γινω βαρετος ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ τι θελω να πω!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ητανε και ειναι σπουδαιες κυριοι και κανενας Σαμαελ και κανενα αστρικο και οτι εσεις πρεσβευετε δεν θα τις αντικαταστησει και δεν θα τις εξαφανησει(οχι φυσικα αυτες διοτι εχουνε καταγραφει-αλλα μιλαω για ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΥ?)

Φιλε Ensiferum διαβασε λιγο και μια αλλη γνωμη για το φαινομενο της αστρικης προβολης ειναι χρησιμο να εχεις σφαιρικη αποψη!

Να ειστε καλα ολοι και ευχαριστω που μου δινετε την ευκαιρια να πω ολα αυτα που απο καιρο σκεφτομουνα!


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Protector
Μέλος 1ης Βαθμίδας


64 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 12:44:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Protector
Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς τα "ΕΓΩ" μας? Παράδεισος. ;)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 13:17:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε cody30 το μονό που μας λείπει τώρα είναι η κα. Λουκά!!!

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες σε παρακαλούμε!

Μιας και αναφέρεσαι στο όνομα της επιστήμης.

Από την μια μιλάς στο όνομα τις επιστήμης, η οποία δεν αποδέχεται τον Χριστό. Ο Χριστός για την επιστήμη πρέπει να ήταν τσαρλατάνος.

Δεν έχουν δει ποτέ έναν άνθρωπο να περπατά στο νερό . Ούτε κάποιον που μπορεί να ανασταίνει νεκρούς. Για αυτούς αυτός ο τσαρλατάνος πέθανε πάνω στο σταυρό και η ανάσταση είναι ή ένα κόλπο των μαθητών του ή απόκτημα τις φαντασίας των πιστών.

Εσύ χωρίς να έχεις καμιά απόδειξη πιστεύεις. Ειδές τον Χριστό να περπατά πάνω στα νερά;

Έχεις αποδείξεις για την πίστη σου; Και αν έχεις, μήπως είναι της φαντασίας σου ή εξηγούνται με κάποιο επιστημονικό τρόπο; Γιατί αν πας σε ένα επιστήμονα και πεις «να έχω αποδείξεις το τάδε θαύμα μου συνέβη» μπορεί να σου συστήσει κανένα καλό του φίλο επιστήμονα ψυχολόγο!

Και από την άλλη μιλάς στο όνομα της πίστης. Αυτά τα δυο επιστήμη και πίστη δεν πάνε μαζί. Για να συνδυαστούν χρειάζεται μεγάλη σοφία.


Φίλε cody30 σου μιλάω σκληρά αλλά δεν έχω τίποτα μαζί σου.

Διαφορετικά δουλεύεις ένα μαλακό υλικό και διαφορετικά ένα σκληρό. Το ακάματο και σκληρό υλικό θέλει μεγαλύτερο κόπο και δύναμη.

Όλο αυτό το μεγάλο επιστημονικό άρθρο για έναν άνθρωπο που έχει πάει πίσω από το βουνό και έχει δει από πρώτο χέρι , είναι άχρηστο,

Αν διάβαζες τις προηγούμενες σελίδες θα έβλεπες ότι διαχωρίζω την Αστρική προβολή από το συνειδητό ονείρεμα. Και το αιτιολογώ .

Για το συνειδητό ονείρεμα έχεις ένα δίκιο και το άρθρο επίσης κατά ένα μέρος, αλλά για την αστρική προβολή δεν μπορείς ούτε μια ιδέα να έχεις. Πάντα θα κανείς λάθος χωρείς εμπειρια.

Προσωπικά εγώ δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα για την αστρική προβολή ούτε είναι ο αυτό σκοπός μου ,εμένα αυτό που με ενδιαφέρει βρίσκετε εδώ και από εκεί απορρέουν τα υπόλοιπα!!


quote:
Έρχεται κατόπιν στους μαθητές και τους βρίσκει να κοιμούνται. Λέει τότε στον Πέτρο: �Ώστε λοιπόν δεν μπορέσατε ούτε μια ώρα να ξαγρυπνήσετε μαζί μου; 41Mένετε άγρυπνοι και προσεύχεστε, για να μην πέσετε σε πειρασμό. Tο πνεύμα, βέβαια, είναι πρόθυμο, αλλ� η σάρκα είναι αδύνατη�. 42Πήγε ξανά για δεύτερη φορά και προσευχήθηκε λέγοντας: �Πατέρα μου, αν δε γίνεται ν� απομακρυνθεί το ποτήρι αυτό από μένα χωρίς να το πιω, ας γίνει το θέλημά σου�. 43Kι όταν γύρισε, τους βρίσκει πάλι να κοιμούνται, γιατί τα μάτια τους ήταν βαριά από τη νύστα. 44Kι αφήνοντάς τους, πήγε πάλι και προσευχήθηκε για τρίτη φορά λέγοντας την ίδια προσευχή. 45Ύστερα έρχεται στους μαθητές του και τους λέει: �Kοιμάστε, το λοιπόν, και αναπαύεστε!


Έτσι ζούμε κοιμισμένοι και μηχανικοί. Αν ζούσαμε με αγρυπνηση και με προσευχή που ανήκει στην καρδιά και όχι στον νου, τότε θα ζούσαμε συνειδητά. Αυτή είναι η αφύπνιση της συνείδηση.

Αν μέσα από αυτό κάποιος μπορεί να εισέλθει σε ανώτερους κόσμους αυτό είναι δικιά του υπόθεση πια. Οι άλλοι μπορούν να φωνάζουν όσο θέλουν.


quote:
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

Γιατί Φίλε cody30 υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμπειρίες άλλοι μεγαλύτερες και άλλοι μικρότερες, άλλοι πάλι είναι περίεργοι.

Τι να κάνουμε δεν αποφασίζουμε εμείς για το τι θα κάνουν οι άνθρωποι.

Πάντως πρέπει να αποφασίσεις με ποιανού το μέρος είσαι.
Με την επιστήμη , με τον χριστιανισμό ή με τον Χριστό!!

Καλά νομίζεις ότι εδώ λέμε ότι για να σωθεί κανείς πρέπει να κάνει αστρική προβολή. Κανείς δεν έχει πει κάτι τέτοιο και αν το είπε θα ήθελα πολύ να το δω.


quote:
Κυριοι ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.


Αυτό πως το κανείς, πες μας να το κάνουμε και εμείς.

Κανένας άλλος συνομιλητής δεν υπάρχει εδώ;


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 15/02/2009 15:36:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 13:40:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φιλε Protector είσαι σοφός. Καλώς ήρθες.

Φιλη Ensiferum Καλώς ήρθες. Η έκσταση ειναι κάτι άλλο σε σχέσει με την αστρική προβολή.

Σε έκσταση πέφτανε και οι προφήτες . Στην αποκάλυψη του Ιωάννη, λέει ότι ήρθε σε έκσταση και ειδή όραμα.

Δεν ξέρω αυτός ο γνωστός Ελληνας επιστήμονας που λέει ότι η έκσταση ειναι "σαν να παίρνει κάποιος ναρκωτικά και βλέπει διάφορα , περίεργα!"


Τι γνώμη να έχει για τον Ιωάννη και το όραμα της αποκάλυψης;

Μέτα σκέφτομαι τις άλλες καημένες χώρες που δεν έχουν

ΤΟΝ ΘΩΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ
ΤΗΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ

τι ατυχία

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 15/02/2009 13:43:30

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 15/02/2009 13:50:42

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 15/02/2009 15:38:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 15:52:35  Εμφάνιση Προφίλ
Ensiferum
quote:
Βασικά, είχα διαβάσει ένα σχετικό βιβλίο (Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ του Paulo Coelho) που μιλούσε για κάτι σχετικό, αλλά το ονόμαζε "έκσταση".

Κάτι αντίστοιχο κάνουν οι Ισλαμιστές Σούφι αν τους έχεις ακουστά. Δεν έχει σχέση με την αστρική προβολή. Είναι άλλη κατασταση. Μια "εκσταση" γενικά είναι μια κατασταση κατα την οποία βγαίνεις "εκτος εαυτού" ενώ είσαι μες στο σώμα σου. Παραδίνεσαι σε κάποια άλλη δύναμη(φυσική(ναρκοτικά->ορμόνες) ή μεταφυσική(πχ θεία χάρη ή θεία έμπνευση)
Δεν βγαίνεις όμως ΕΚΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ και δεν ελένχεσαι ή παραδίνεσαι σε ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Τουλάχιστον όχι στη περίπτωση που αναφέρεις.


Προτείνω να διαβάσεις και(τα) άλλα βιβλία του Κοέλο και κυρίως το "Ημερολόγιο ενός Μάγου".

cody30
Το γνωστικό "μονοπάτι" είναι περισσότερο για τους ανθρώπους της γνώσης παρα για αυτούς της "καλοπέρασης"(αυτούς που είναι προσκολλιμένοι στα γηινα κ υλικά). Απο κει κ πέρα όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε "τον καλό αγώνα" στη ζωή μας όσο μπορούμε.
Ο Χριστός όντως θυσιάστικε προκειμένου να μη χρειαστεί εμείς να πονέσουμε για την επανένταξη μας στον Παραδεισο. Απο κει κ πέρα όποιος μπορεί(αν μπορεί)μέσω της γνώσης να μετακινεί λίμνες και βουνά αυτό δε σημαίνει κ οτι θα μπει στο παράδεισο. Η μεγάλη δύναμη φέρνει μεγάλη ευθύνη. Και εμένα μου κάνει εντύπωση βέβαια κάποια ομάδα ανθρώπων να ακολουθεί τα διδάγματα κάποιων μη-αγίων, αλλα θεωρώ οτι σκοπός είναι να δείξουν τον δρόμο και όχι να σε οδηγησουν ως το τέλος του. Η αλήθεια είναι πως στο τέλος πάλι θα καταλήξεις στης μεθόδους των αγίων. Ο πόνος είναι που σε πάει ψηλα.. Αν θες να πας ψηλα αυτον δεν τον γλιτώνεις..(Νομίζω κατι τέτοιο είχε πει και ο γνωστικός Λακσμι)

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-Κενό-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


93 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/02/2009, 19:11:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -Κενό-
Λοιπόν εγώ θα έλεγα ότι η συζήτηση που γίνεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μεν αλλά ίσως να έπρεπε να την τοποθετήσουμε σε ξεχωριστό θέμα

Θες να εμφανιστούν αγαπητέ cody30 όλοι οι πνευματικοί δάσκαλοι και να αρχίσουν να κάνουν θαύματα , έτσι στο ξεκάρφωτο γιατί τους την έδωσε.

Όχι τα πράγματα δεν νομίζω ότι λειτουργουν έτσι ...

Τι θα γινόταν αν έβγαιναν όπως εσύ προτείνεις και σφαγιάζονταν από ανθρώπους πολύ πιο δύσπιστους από εσένα που δεν θα κάθονταν να συζητήσουν εν ειρήνη ??

Τότε προφανώς θα σφαγιάζονταν για την ανθρωπότητα και όλα τα σχετικά....(αλλά στις ειδήσεις θα τους ανέφεραν ως όργανα του Σατανά , έτσι αβίαστα )

Κανείς δεν αμφισβητεί την θεική υπόσταση του Ιησού όμως για σκέψου πόσοι σήμερα τηρούν τις ιδέες του??

Το να είσαι Χριστιανός και το να είσαι με τον Χριστό είναι δύο διαφορετικά πράγματα .

Το να είσαι Χριστιανός σημαίνει ότι έτσι σε δηλώσανε (παθητική στάση)

Το να είσαι με το Χριστό σημαίνει ότι εσύ εκτιμάς τις διδαχές του , χωρίς απαραίτητα να κηνυγάς αποσπάσματα για να στηρίξεις τις απόψεις σου ...

Τι νομίζεις ότι έκανε ο Χριστός με τους μαθητές του ??

Τους διέλυσε τα εγώ , τα αποσύνθεσε κυριολεκτικά και γι αυτό δεν είχαν καμία αίσθηση ατομικότητας και έτσι δεν τους ένοιαζαν τα μαρτύρια

Νομίζεις ότι επειδή η Κυρά Σούλα πηγαίνει στην εκκλησσία κάθε Κυριακή και ακούει τον παπά της ενορίας εντάσσεται αυτόματα και χωρίς καμία προσπάθεια στο πλήρωμα του Χριστού ?

Αυτό πρέπει όλοι μας να κάνουμε ?? Να παρατήσουμε τα πάντα και να πηγαίνουμε μόνο για το τυπικό της υπόθεσης την Κυριακή στην ενορία ??

Τώρα το αν πηγαίνει κανείς για να εξελιχθεί πνευματικά είναι μεγάλη ιστορία και δεν νομίζω να βρούμε πολλά παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουνε .

Αλλά για σκέψου τι έγινε στο όνομα του Χριστιανισμού : σφαγές , εικονομαχίες , Σταυροφορίες και όλα τα σχετικά

ΑΑΑ μα αυτά τα έκαναν οι καθολικοί !!!(άλλη παγίδα)

Το θέμα δεν είναι αν πηγαίνεις στην εκκλησσία αλλά αν επισκέπτεσαι τακτικά τον ναό της καρδιάς σου !!!

Εγώ δεν επιτέθηκα στον Χριστό αυτή τη στιγμή αλλά σε όλους αυτούς που σου λένε ότι φτάνει να δηλώνεις παθητικά ότι τον πιστεύεις για να είσαι πραγματικά μαζί του ...

Εδώ δεν είανι εκλογές και όλοι ψηφίζουμε : Χριστός (100 ψήφοι) , Βούδας (50 ) κλπ

Τώρα το θέμα είναι κατά πόσον κατανόησες τι είπα :

Μπορεί να επικρατήσει ο προγραμματισμός που σου δόθηκε από την στιγμή που γεννήθηκες και να αρχίσεις να με λες σκοταδιστή ....

Ή μπορεί να πιάσεις μερικά πράγματα , να τα κρίνεις και να απορρίψεις ότι δεν είναι σωστό για σένα (πράγμα λογικό γιατί ποιος είμαι εγώ να σου λέω τι θα κάνεις , ή που δεν κάνω σφάλματα )Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ensiferum
Νέο Μέλος

Greece
14 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2009, 12:22:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ensiferum
Κι επειδή ήμασταν λίγο off topic...

Είναι καλό να πειραματιζόμαστε με την αστρική προβολή...? Δηλαδή, εγώ ***... Το έχω δοκιμάσει και προς μεγάλη μου έκπληξη πέτυχε (σχεδόν)...

_____________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

10/03/2009
_____________________________________________

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2009, 14:51:50  Εμφάνιση Προφίλ
Εξαρτάται τι σκοπεύεις να κάνεις χρησιμοποιώντας τη..
Όταν λες πέτυχες? Βγήκες καθόλου απ το σώμα σου?(συνήθως αυτο χρειάζεται κάποιο καιρό)

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2009, 21:25:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Ξερετε κατι , οσων αφορα το θεμα χριστιανισμου και επιστημης εχετε δικιο ,μπλεκονται τα πραγματα(ισος και να μην τα εχω ξεκαθαρησει μεσα μου ακομα και ισος να μην τα ξεκαθαρησω και ποτε).
Αλλα δεν ξερω ρε παιδια , δεν με καταλαβαινετε και επιμενετε στις δικες σας ιδεες.
Απλα και καθαρα ειπα αυτα που ειπα.
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΤΕ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ)ΑΠΛΑ ΑΝ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ (ΑΠΛΑ-ΛΗΤΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ -εχει να κανει με αστρικες προβολες και θανατο προσωπικοτητας?
Ειπα εγω για καμια κυρα Σουλα?ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ? ----ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?-----,-----ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?
Λυπαμε τον υπολοιπο κοσμο που δεν ειχε-εχει τις δικες μας προαναφερθεντες προσωπικοτητες.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΩ ΤΟΥ.
Δεν ξερω ποσο κολιμενοι ειστε αληθεια.
Προς στιγμην πιστεψα σε εσας-σε κατι που μας κρατανε κρυφο(γνωστικισμο-θεοσοφια κλπ,κλπ)ΑΛΛΑ μεσα μου η κριση μου δεν με αφησε να βουλιαξω μαζι σας.
Δεν καταλαβαινετε ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ Η κυρια ΣΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΤΑΞΥ? ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ?
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ "ΚΥΒΟΥΣ" , ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ? ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ?
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ?
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?
Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ αν το θελετε και ετσι.
ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΙΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ(δεν ξερω καλη ορθογραφια συνχωρεστε με για αυτο).
Αληθεια σας λεω δεν ξαναγραφω αλλα ειμαι πολυασχολος και δεν μπορω καθε τοσο να μπαινω να διαβαζω τις δικες σας γνωμες και αποψεις και να συμβαλω ισος χωρις να θελω στην "κινηση" του site εδω.
ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ-ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ)
θΑ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
θΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.
ΕΚΕΙΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΕΣΑΣ-ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
Κυριοι τι νομιζετε οτι ειστε , κυριοι ποιοι νομιζετε οτι ειστε , κυριοι τι κρυβεται πισω απο εσας αραγε....
Τι να σας πω πραγματικα δεν πιανεστε.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ(σας ειπα τοσα πολλα και μου μιλατε για περπατημα στο νερο απανω λες και αυτο εγινε ετσι,ισος και να μην εγινε ποτε αυτο ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΤΕ?Ισος να περπατησε ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΚΕΙ διοτι εχει και πολυ αν ξερετε.
Κυριοι ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΧΙ.
Κυριοι δεν σας πιστευω παει και τελειωσε.
Κυριοι σε οποιον γνωριζω θα λεω παντα αυτα που σας ειπα.
Δεν προκειτε ποτε να εχετε οπαδους ουτε εμενα-ουτε απο εμενα.
Τι να σας πω ειπα τοσα πολλα που απορρω και με τον εαυτο μου για την ορεξη που ειχα.
Δεν απαντατε σε αυτα που λεω απλα λετε τα δικα σας.
Ανεφερα παραδηγματα και εσεις τα δικα σας.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΑΙΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Και κατι τελευταιο Πρωτον το φορουμ κολαει και δεν μπορω να μπω συμβαινει και σε σας?
Και δευτερον ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΥΡΙΟΙ.
ΛΕΩ ΒΡΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ.
ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ armakos@hotmail.com
Και κατι ακομα φιλε σε σενα μιλαω τον καινουργιο της παρεας ασε τις προβολες και τις βλακειες και κοιτα να ζησεις και να σπουδασεις ομορφα και ωραια.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2009, 22:15:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ cody30

quote:
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ Η κυρια ΣΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΤΑΞΥ? ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ?
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ "ΚΥΒΟΥΣ" , ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΒΙΡΙΑΣ? ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ?
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ?

ΦΙΛΕ cody30 αν νομίζεις ότι όλοι θα έχουν την βασιλεία των ουρανών κανείς λάθος.

quote:
Ποιος θα μπει στον ουρανό
(Λκ 13:25-27)
21�Στη βασιλεία των ουρανών δε θα μπει ο καθένας που με καλεί: Kύριε, Kύριε, αλλά όποιος κάνει το θέλημα του Πατέρα μου του ουράνιου. 22Πολλοί θα μου πουν εκείνη την ημέρα: Kύριε, Kύριε, στο δικό σου όνομα δεν κηρύξαμε και στο δικό σου όνομα δε βγάλαμε δαιμόνια και στο δικό σου όνομα δεν κάναμε πολλά θαυμαστά έργα; 23Kαι τότε θα τους πω: Ποτέ δε σας γνώρισα, φύγετε από μένα εσείς που το έργο σας είναι η ανομία�.

Tο δίχτυ
47�Eπίσης, η βασιλεία των ουρανών είναι παρόμοια με δίχτυ, που ρίχτηκε στη θάλασσα και έπιασε κάθε είδους θαλασσινό. 48Kι όταν γέμισε, το ανέσυραν έξω στο γιαλό και κάθισαν και σύναξαν τα καλά σε δοχεία και τα άχρηστα τα πέταξαν έξω. 49Έτσι θα γίνει και στη συντέλεια του κόσμου. Θα βγουν οι άγγελοι και θα ξεχωρίσουν τους κακούς ανάμεσα από τους δικαίους 50και θα τους ρίξουν στο καμίνι της φωτιάς. Eκεί είναι που θα κλαίνε και θα τρίζουν τα δόντια τους�.
Θυμάσαι τους τρεις πειρασμούς του Χριστού στην έρημο.
Μήπως δεν μπορούσε να κάνει όλα αυτά που του ζήταγε «ο έξω από εδώ»
Γιατί δεν τα εκανε;

quote:
Λυπαμε τον υπολοιπο κοσμο που δεν ειχε-εχει τις δικες μας προαναφερθεντες προσωπικοτητες.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΩ ΤΟΥ.

Ασχολίαστο


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2009, 23:37:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Φιλε ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ?
Φιλε ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?
Φιλε ειστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ?
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ!
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!
Π-Ε-Ρ-Ι-Μ-Ε-Ν-Ω!

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 01:10:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye
Καλησπέρα απο μένα. Έχω καιρό να γράψω εδώ και ο κύριος λόγος είναι επειδή απλά παρακολουθώ και μαθαίνω. Δεν έχω κάτι να προσθέσω κι έτσι πολύ απλά δε γράφω!

Πολύ όμως ομολογώ με τσίγκλισαν τα όσα διαβάζω τελευταία στο θέμα και είπα να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου γιατί με θλίβει να βλέπω ανθρώπους με παρωπίδες και ακόμη χειρότερα ανθρώπους με επιλεκτικές παρωπίδες.

Ξεκινάω λοιπόν το παραλήρημα:

Ο άνθρωπος είναι ενα πλάσμα που αν και νομίζει οτι διακατέχεται απο λογική πολλές φορές ούτε αυτό δε μπορεί να κάνει καλα(πρός ικανοποίηση όσων χρησιμοποιούν αυτη την αδυναμία και την μετατρέπουν σε δύναμη)

Ο άνθρωπος κάνει τα πιο αψυχολόγητα λάθη συνεχώς και διακατέχεται απο επάρσεις που προς τέρψιν του εγωισμού του μπορούν να πάρουν το μπαλάκι μακριά και μετά άντε βρές άκρη.

Η έννοια του πιστεύω είναι μια πολύ ευπλαστη μάζα απο ρεύματα μέσα στο κεφάλι μας που απλά καθορίζεται απο το αν σήμερα έκανε κλίκ το τάδε νευρο με το άλλο τάδε νεύρο, αυτό φυσικά αφήνει πολλές πόρτες ανοιχτές και ο καθένας μας μπορεί να παρασυρθεί εύκολα απο κάθε λογής ιδέες.

Οι ιδέες είναι διάχυτες. Υπάρχουν παντού γύρω μας, να φάν κι οι κότες που λένε, γι' αυτό και αν παρατηρήσεις τους ανθρώπους προσέχεις οτι υπάρχουν ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ διαφορετικές απόψεις εκεί έξω που κυριολεκτικά χάνεσαι.

Οι ιδέες αυτές ενστερνίζονται και μετατρέπονται σε απόψεις, απόψεις ανθρώπων που ίσως υπάρχουν ανάμεσα μας είτε υπήρξαν παρελθοντικά και τώρα οχι πια. Οι απόψεις αυτές μπορεί να οφείλονται στίς ιδέες αυτές καθ αυτές είτε σε προσωπικές εμπειρίες.

Θα δανειστώ μια φράση απο μια ταινία, Οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες, αυτό είναι αλήθεια πέρα ως πέρα. Τώρα το κατα πόσο οι ιδέες είναι αληθείς? Ε... κι εμείς τι κάνουμε εδώ? Ειμαστε τα πειραματόζωα του Όλου, του θεού αν το θέτε(αν δε το θέτε βολευτείτε με ότι θέτε, δεν αλλάζει κάτι "απο τη δική μου οπτική γωνία")

Προσέξτε το τελευταίο, εκείνο το: "απο τη δική μου οπτική γωνία". Είμαστε πρίσματα βλέπετε, και τα πρίσματα αν και σπάζουν το φώς σε πολλά διαφορετικά χρώματα όλα έχουν την ίδια πηγή, το Φώς!

Η ΓΝΩΣΗ λοιπόν πιά και οχι οι ΙΔΕΕΣ είναι κάτι που μπορεί κανείς να το προσεγγίσει μεσω πολλών δρόμων και οχι ενός. Το να πεί κάποιος "Εγώ ξέρω εναν δρόμο που οδηγεί ΣΙΓΟΥΡΑ εκεί που θέλω" εμένα δε μου λεει κάτι.

Επείδη όλοι μας εδώ είμαστε καινούριοι και έχουμε φαει Format πρίν κατέβουμε εδώ τοτε πώς ξέρεις οτι ο δρόμος που διαλέγεις θα σε πάει σίγουρα εκεί που θές? Πώς ξέρεις οτι εκεί που θες να πάς είναι ΣΙΓΟΥΡΑ εκεί που θες να πάς? Πήγες και δε σου άρεσε? ΟΧΙ, ΔΕΝ πηγες.

Τι είναι αυτό που μένει αρα? Αυτό που μένει είναι να πάς και να δείς. Μεχρι εδώ καλά φαντάζομαι("Απο τη δική μου οπτική γωνία πάλι").

ΌΜΩΣ...(Παντού υπάρχει ενα όμως κι ενα αλλά) κάποιοι, κάπου κάποτε πρόγονοι μας που ζούσαν σε σπηλιές και δεν ήξεραν γρί για όλα αυτά θα πρέπει να τα βρήκαν πολύ σκούρα. Μην ξεχνάμε οτι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν το ανθρώπινο γένος και συμβολίζουν τις αρχαιότερες μνήμες μας απο τότε που αποκτήσαμε αυτη τη σιχαμερή γκρί μάζα που κομψά την ονομάζουμε φαιά ουσία.

Οι πρώτοι λοιπόν ναι τα βρήκαν σκούρα, οι δευτεροι όμως? Οι δευτεροι ήταν σαφώς πιό τυχεροί καθώς είχαν την εμπειρία των πρώτων να τους καθοδηγεί κι έτσι ήξεραν εστω τα πολύ βασικά σχεδόν απο γεννησημιού τους!

Ερωτώ, τι πιστέυετε οτι έχει αλλάξει απο τότε ως προς τη κληροδότηση της εμπειρίας? κι έρχομαι με το χαζό μου το μυαλό και απαντώ, ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Οι άνθρωποι ανέκαθεν μάθαιναν απο την εμπειρία των προγενέστερων και πήγαιναν ψηλότερα τον πήχη στη δική τους τη γενιά. Αυτοί ήταν και σοφοί ανθρωποι.

Ας πάμε δειλά δειλά στο σήμερα να δούμε τι έχει αλλάξει. Απο τους ανθρώπους εκείνους λοιπόν και μετά γεννήθηκαν ΤΟΟΟΣΟ πολλοί άνθρωποι, ναι? Ναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήραν το αρχικό φώς της Γνώσης-Εμπειρίας και άρχισαν να λειτουργούν σαν πρίσματα σχίζοντας τη γνώση σε χίλια μύρια δυο κομμάτια που ο σημερινός εγκέφαλος θέλει 100 ζωές για να τα φιλτραρει, να τα επεξεργαστεί και να τα αξιολογήσει, κι ενώ βλέπουμε οτι κάποιοι τομείς ανέβηκαν γεωμετρικά, κάποιοι άλλοι κατέρευσαν κάτω απο το ίδιο το βάρος της πολλαπλής τους ύλης.

Η επιστήμη ήρθε κάποτε κι έδωσε μια γερή γροθιά στο στομάχι στα πεδία εκείνα που δεν μπορούσε να αγγίξει, να μετρήσει και να πειραματιστεί. Ο άνθρωπος όμως δεν ξεκίνησε έτσι. Στο απώτερο παρελθόν του βλέπουμε ζωγραφιές στους τοίχους που παριστάνουν φιγούρες και σύμβολα που δύσκολα μπορούμε να εξηγήσουμε και συνήθως υποκειμένικα τα ερμηνευουμε με χίλιους δυό τρόπους.

Αντικειμένικα(ενωτικά) η επιστήμη λέει οτι αυτές οι εικόνες ερχόταν απ' τα όνειρα η απο τη φαντασία των αρχαίων αυτών ανθρώπων. Ε λοιπόν εδώ χωράει πολύ ερμηνεία. Εκεί κρύβεται το ερώτημα ουσιαστικά. Οι άνθρωποι αυτοί κάτι έβλεπαν και το μετέφεραν στους τοίχους των σπηλαίων. Σε μια εποχή που ο άνθρωπος είχε έλλειψη ερεθισμάτων για να σκεφτεί κάτι πολύπλοκο όπως ενα συμβολο θεωρώ οτι αυτές οι εικόνες ερχόταν απο κάπου αλλού("Απο τη δική μου οπτική γωνιά και πάλι").

Σε αυτούς φίλε μου Cody θα ήθελα να σε δώ τι θα είχες να πεις. Τι έγιναν άραγε αυτοί? Χριστός δεν είχε γεννηθεί τότε να τους δείξει το δρόμο. Αυτούς μάλλον θα τους πήρε η φύση ετσι? Μα.. ναι... ωραία.. αλλά, ΠΟΙΑ ΦΥΣΗ? Ποιά είναι τελοσπάντων αυτή η φύση που αναφέρεις κι αναφέρεσαι? Η δική σου φύση? η φύση της Γής? Η φύση του διαστήματος? η φύση του πνευματος? Ποιά ακριβώς? Μήπως νιώθεις κι εσύ οτι η φύση σου είναι κάτι μυστήριο γιατί δεν μπορείς να προσδιορίσεις ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΟΥ? Κι αν σου έλεγα οτι έχεις όλες αυτές τις φύσεις μέσα σου και πρέπει να βγάλεις άκρη? Θα με έλεγες σκοταδιστή? Κι αν ναι τότε θα άκουγες παραλληλα τη φωνή μου που ταυτόχρονα θα σε αποκαλούσε Μηδενιστή?


Δεν υπαρχει τίποτα φίλε μου. Κανένας δασκαλος, κανένας γκουρου, κανένας χριστός(Βλέπεις πώς φλερτάρω εδώ με το μηδενισμό?). Υπάρχεις εσύ όμως που οφείλεις να βρείς τη δική σου άκρη σε αυτό το γόρδιο δεσμό και μέχρι να το κάνεις αυτό τότε όλα είναι σωστά και λάθος μαζί, όλα είναι ψευτικά και αληθινά, ¨ολα βοηθάνε και δεν βοηθάει τίποτα.

Υπάρχουν βιώματα καταγεγραμένα και συμπεράσματα τα οποία καταθέτουν εμπειρία προηγούμενων γενιών σε σένα που γεννήθηκες μόλις χτές. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ρώμη αν έχεις όρεξη για περπάτημα και απ' όλους κάτι παιρνεις και σε όλους κάτι δίνεις.

(Και εδώ θα γίνω επιθετικός συγχώρεσε με αν βγάζω απωθημένα αλλα μ' έσκασες!!!)
Μπήκες εδω μέσα για να τα χώσεις σε αυτούς που κάνουν ΑΠ λες και σε πειράξανε ενω εσύ μπορείς να γράψεις τους κρυφούς σκοπούς τους στα παλαιά σου υποδήματα και να κρατήσεις το ωφέλιμο(Αλήθεια ξέρεις να το ξεχωρίζεις?) Αν βαριέσαι και βολέυεσαι να κάτσεις να το ψάξεις τότε μάλλον έχεις μπεί σε λάθος φόρουμ.

Εδώ ο κόσμος έχει αναζητήσεις και ενδιαφέροντα που φτάνουν μέχρι και τα πιό ακραία. Κάποτε μπήκα κι εγώ με παρόμοια διάθεση αλλα γρήγορα αναγνώρισα σεβασμό και τον δίνω πίσω έκτοτε(κι οχι μόνο για το αλλησβερίσι αλλα επειδή όντως εδω μέσα υπάρχουν τα πάντα να φιλτραρεις και να πάρεις).

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και γι αυτό το λόγο πρίν κράξεις φρόντιζε να έχεις ψάξει. ΔΕΝ μπορείς να "απαγορεύεις" κάτι σε κάποιον εφόσον για τον εαυτό σου δεν ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι αλήθεια.

Κυρίως δεν μπορείς να το κάνεις επειδή σου το είπε ο εγκέφαλος σου. Γιατί ο μεγαλύτερος ψευτης σε αυτη την όλη ιστορία είναι αυτός και όχι οι άλλοι. Ακόμη και οι άλλοι είναι ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου σου και δεν μπορείς να κρατήσεις κακία στα ίδια σου τα σήματα ετσι?

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει εδω μέσα "άλλες" εμπειρίες και αυτό το διαφορετικό μέχρι να το γνωρίσεις και ν αποφασίσεις αν σου κάνει καλο η κακο η αδιάφορο οφείλεις να είσαι προσεκτικός. Προσεκτικός σε όλα, στις εκφράσεις σου, στούς τρόπους σου, στις απόψεις σου, στο τι αφήνεις να περνάει και τι οχι, στο χρόνο σου και πως τον διαχειρίζεσαι, στις δικαιολογίες σου και πολλά άλλα.

Φυσικά δεν σου έλυσα τις απορίες σου αλλα ποιός μπορεί να το κάνει αυτό καλύτερα απο σένα για σένα...?

Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...

Edited by - TheAllseeingeye on 17/02/2009 01:18:40

Edited by - TheAllseeingeye on 17/02/2009 01:26:05

Edited by - TheAllseeingeye on 17/02/2009 01:30:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 04:54:30  Εμφάνιση Προφίλ
cody30!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΔΩΜΑΤΙΟ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ Σ'ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ!

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ" ΣΕ ΒΡΗΚΑ!

ΧΕ ΧΕ ΧΕ....

Περισσότερες λεπτομέρειες: η σπηλιά σου βρίσκεται 108,758357891 χιλιόμετρα κάτω απ'τη επιφάνεια της Γής!
Η είσοδος αυτής βρίσκεται στην οροσειρά του Κουνλούν της αυτόνομης κινεζικής επαρχίας Σινκιάνγκ-Ουιγούρ!
Είσαι ερπετοειδές και σου αρέσει πολύ να λιάζεσαι στην έρημο της Τάκλα Μακάν!
Κατά τ'αλλα τηλεμεταφέρεσαι σε όλα τα μέρη της Γής, με τη βοήθεια ενός μηχανήματος με προηγμένη τεχνολογία, μιας και συνεργάζεσαι και με τους εξωγήινους απ'τον Ωρίωνα και φυσικά ζείς ανάμεσα μας έχοντας ανθρώπινη μορφή!
Φίλαράκι σε ανακάλυψα!
Και μη προσπαθήσεις να με διαψεύσεις με φτιαχτές φωτογραφίες και ψευδή στοιχεία γιατί έχω και γω τις αποδείξεις μου!

Α και που'σαι...
Βάλε και κανά αντιηλιακό γιατί ψιλοάρπαξες απ'την πολλή ηλιοθεραπεία!
Και μάζεψε και λίγο την ουρά σου γιατί απ'το πολύ σβάρνισμα έχουν σκαλώσει διάφορα: χνούδια, σκόνες, βρωμιές...Ζέχνει!

Φιλικά
Ήλιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
(Και φυσικά όλα αυτά τ'ανακάλυψα με Αστρική Προβολή...!)
Άντε τώρα να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι σαύρα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 11:56:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας


Φίλε TheAllseeingeye πολύ ωραία τοποθέτηση, γαλήνια και συγκροτημένη. Καλώς ηρθες στην παρέα μας.

Φίλε helios2012 μου αρέσει το βαθύ χιούμορ σου.

Φίλε cody30 Δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα και δεν έχεις διαβάσει τίποτα από όσα έχουμε πει σε προηγούμενες σελίδες.

Στην εξέλιξη του ανθρώπου υπάρχουν επίπεδα και επίπεδα . Έχω πει ότι ο άνθρωπος δεν έχει μονό ένα φυσικό σώμα αλλά ένα ζωτικό, που αν θες να το δεις ,χτύπα στο ιντερνετ «φωτογραφία κιρλιαν» για να δεις επιστημονικά και αντικειμενικά ότι υπάρχει και ότι δεν το είπε κάποιος τσαρλατάνος τυχαία πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.

Απλά Φίλε cody30 η τεχνολογία έφτασε σήμερα να μπορεί να το φωτογραφήσει. Αυτό δεν σήμαινε ότι δεν υπήρχε πιο πριν.

Κάποιοι μπορούσαν και το έβλεπαν χωρίς κανένα μηχάνημα. Και το ότι υπάρχει αποδείχτηκε στις μέρες μας.

Μετά από μερικά χρόνια ίσως να μπορούν να φωτογραφίσουν και το αστρικό. Ο χριστός δεν μίλησε για το ζωτικό σώμα έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι, αλλά αυτό είναι σήμερα αποδείξιμο.

Επίσης έχω πει ότι ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ζωτικό,αστρικό,νοητικό, αιτιατό και αλλά σώματα που δεν είναι παρά διαφορετικές θεϊκές εκπορεύσεις από το απόλυτο σαν μια θεϊκή μουσική ακτίνα που ελαττώνετε μουσικά από το πιο υψηλό στο πιο χαμηλό χωρίς ποτέ να έχει αποκοπή από το όλο!!

«Εμείς» δεν έχουμε αναπτύξει τα ανώτερα ηλιακά σώματα. Δεν είναι αποκρυσταλλωμένα. Και αυτό γιατί η ουσία που τα κατασκευάζει τρώγετε ας το πούμε έτσι ή καταναλώνετε από τα εγώ.

Για να κατασκευαστούν χρειάζεται μια δεύτερη γέννηση. Μια γέννηση από ένα πνευματικό υλικό και όχι από ένα σωματικό. Να σου θυμίσω λίγο αυτό που είπε ο Χριστός στον Νικόδημο

«αλήθεια σου λέω αυτό που γεννιέται από σάρκα είναι σάρκα και αυτό που γεννιέται από πνεύμα είναι πνεύμα, πρέπει να γεννηθείς για δεύτερη φορά.»!!!

Όταν κάποιος δεν έχει κάνει αυτή την δεύτερη γέννηση τα ανώτερα σώματα του ανθρώπου δεν είναι ηλιακά, όπως έγινε στην μεταμόρφωση του Χριστού. Αναρωτήθηκες ποτέ τι μεταμορφώθηκε; Από τι σε τι;

Τότε τα σώματα τα οποία έχουμε ,λέγονται σεληνιακά και δεν έχουν τις δυνατότητες που έχει ένα ηλιακό και πλήρες αφυπνισμένο αστρικό ή άλλο σώμα.

Ένας Δάσκαλος μπορεί να από-υλοποιηθεί και να επανα-υλοποιηθεί σε ένα άλλο μέρος τις γης. Είναι θέμα γνώσεις και κατανοήσεις για το πώς λειτουργεί το Συμπαν.

Η επιστήμονες το κατάφεραν στο πείραμα της Φιλαδέλφειας αλλά με τεράστιο κόστος, λόγω του ότι δεν κατείχαν τα κλειδια.

Κάποτε θα τα βρουν και η Τήλε-μεταφορά ή το ταξίδι στο υπέρ-διάστημα να είναι ένα θέμα καθημερινής ρουτίνας για τους ταξιδευτές!!

Τέλος μην περιμένεις κανέναν να έρθει στο σπίτι σου για να πιστέψεις στην αστρική προβολή. Και δεν χρειάζεται να πιστέψεις για να έχεις μια πνευματική πρόοδο. Όσο για το θάνατο των εγώ και της προσωπικότητας βλέπε το δράμα της σταύρωσης.

Αν θες να ενισχύσεις την Χριστιανική σου πίστη επικαλέσου να έλθει ο Χριστός στο σπίτι σου!! Άμα δεν έρθει, ποιους θα βρίζεις τσαρλατάνους; Αναρωτιέμαι; Και αν έρθει τότε μπορούμε όλοι να πούμε «πονηρούλη»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 15:04:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Κατά τ'αλλα τηλεμεταφέρεσαι σε όλα τα μέρη της Γής, με τη βοήθεια ενός μηχανήματος με προηγμένη τεχνολογία, μιας και συνεργάζεσαι και με τους εξωγήινους απ'τον Ωρίωνα και φυσικά ζείς ανάμεσα μας έχοντας ανθρώπινη μορφή!

helios2012 εσύ που μπορείς να κάνεις και ΑΠ πρέπει να σκεφτείς να κάνεις κάνα ταξιδάκι στον Οριονα

cody30
Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου αλλα δε καταλαβαίνω γιατι είσαι τόσο κατα της ΑΠ τη στιγμή μάλιστα που τεχνικές της κυκλοφορούνε ευρέως άσχετα με φιλοσοφίες και κινήματα και μπορούν όλοι να την κάνουνε.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 22:03:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Καλησπερα σε ολους.
Καταρχην να σας πω συγνωμη για το μενος μου,δεν θα ηθελα να γινω ο περιεργος,κακος,εριστικος και οτι αλλο της παρεας.
Δεν ειμαι ουτε μορφωμενος σχολικα(πανεπιστιμια και οτι αλλο) αλλα ουτε εξασκω καμια πνευματικη εστω δουλεια που να με βοηθα να σκεπτομαι και να χειριζομαι το λογο ομορφα ευκολα και συγκροτημενα ενταξυ?
Απλα προσπαθω να εκφρασω αυτο που νιωθω οπως μπορω.
Και ακριβως αυτο που νιωθω ειναι οτι προσπαθουν να μας κοροιδεψουν καποιοι μεσα απο δογματα-αιρεσεις-αστρικα-θεοσοφισμους και οτι αλλο με σκοπο κερδος?οπαδους?δοξα?πιστους? και εγω δεν ξερω.
Γιαυτο και τα εβαλα με την αστρικη προβολη και με τις συγκεντρωσεις.
Σας το λεω απλα και κατανοητα.ΦΟΒΑΜΑΙ , φοβαμαι το θανατο απο παιδι και εχω πιστεψει οτι η ψυση που κραταει την δημιουργεια δεν μας αφηνει ερμαια.Πιστευω οτι ΟΛΟΙ μετα τον θανατο τους εδω ,μετακινουνται,μεταφερονται,μεταβαινουν στην ιδια ακριβως κατασταση.
Και πιστευω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι ποιο ωφελειμενος απο καποιο αλλον ανθρωπο οτι και να εχει κανει ο καθενας τους.
Πιστευω οτι απλα παραμυθιαζετε τον κοσμο με μια φυσικη κατασταση του ανθρωπινου οργανισμου.Δεν μπορω να πιστεψω τιποτε το μεταφυσικο και το υπερανθρωπο.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!
Δεν μπορει καποιοι που γνωριζουν (εσεις για παραδειγμα) να βγουν ωφελειμενοι και καποιοι αλλοι που δεν ετυχε να γνωριζουν η γνωρισουν (οι ψαραδες στο χωριουδακι της Συβιριας - η κ.Σουλα) να χαθουνε?
Πιστευω σε οτι αποδεικνιετε στη πραξη.
Η φωτογραφία κιρλιαν τι μας αποδεικνειει τελικα ?
Οτι ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ !!!
Δεν ξερω τι αλλο να πω.
Θελω αποδειξεις , αυτη ηταν η προκληση που εβαλα ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ!
Απλα δεν θελω να με εκμεταλευτει ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ - ΠΟΤΕ!
Αντε καλη συνεχεια.
Απλα συνεχιζω και επιμενω διοτι δεν ηθελα να γινω και εγω μια βομβα που εσκασε και περασε.


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2009, 22:21:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Να κατι που βρηκα στο www.skepdic.gr , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙΡΛΙΑΝ (Kirlian)

Το 1939 ο Semyon Kirlian ανακάλυψε τυχαία ότι όταν ένα αντικείμενο πάνω σε μια φωτογραφική πλάκα υποβληθεί σε ρεύμα υψηλής συχνότητας, δημιουργείται μια εικόνα στην πλάκα. Η εικόνα μοιάζει με έγχρωμη φωτογραφία Κίρλιαν αποτυπωμάτωνάλω ή εκφόρτιση κορόνα. Αυτή η εικόνα υποτίθεται πως είναι μια υλική αποτύπωση της πνευματικής αύρας ή "ζωτικής δύναμης" που υποτιθέμενα περιβάλλει ολα τα έμβια όντα.

Υποτίθεται λοιπόν πως αυτή η ειδική μέθοδος "φωτογράφισης" είναι μια δίοδος προς τον παραφυσικό κόσμο της αύρας. Βασικά, αυτό που καταγράφεται οφείλεται σε πολύ φυσικά φαινόμενα όπως η πίεση, η ηλεκτρική γείωση, η υγρασία και η θερμοκρασία. Μεταβολές στην υγρασία (που αντικατοπτρίζουν μεταβολές των συναισθημάτων), στην βαρομετρική πίεση και την ηλεκτρική τάση, μεταξύ πολλών άλλων, θα παράξουν διαφορετικές "αύρες".

Οι ζωντανοί οργανισμοί... έχουν υγρασία. Όταν ο ηλεκτρισμός διέρχεται από το
ζωντανό αντικείμενο, παράγει μια περιοχή ιονισμένου αερίου γύρω του, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει υγρασία πάνω του. Αυτή η υγρασία μεταφέρεται από το αντικείμενο στην περιοχή γαλακτώματος της φωτογραφικής πλάκας και προκαλεί μια αλλαγή της κατανομής του ηλεκτρικού της φορτίου. Αν το αντικείμενο φωτογραφηθεί στο κενό, όπου δεν υπάρχει ιονισμένο αέριο, δεν εμφανίζεται καμία φωτογραφία Κίρλιαν. Αν η φωτογραφία Κίρλιαν οφειλόταν σε ένα θεμελιώδες παραφυσικό πεδίο ζωτικής ενέργειας, δεν θα έπρεπε να εξαφανίζεται σε ένα απλό κενό (Hines 2003).

Έχουν υπάρξει ισχυρισμοί για φωτογραφίες Κίρλιαν όπου έχουν καταγράψει "φαντασματικά μέλη" π.χ. όταν τοποθετείται ένα φύλλο πάνω στην πλάκα και μετά κόβεται στη μέση και αφαιρείται το ένα μέλος, στην φωτογραφία εμφανίζεται ολόκληρο το φύλλο. Αυτό όμως δεν οφείλεται σε παραφυσικές δυνάμεις αλλά σε απάτη ή σε υπολείματα που έχουν μείνει από την αρχική αποτύπωση του ολόκληρου φύλλου.

Η παραψυχολόγος Thelma Moss έκανε δημοφιλή τη χρήση της φωτογραφίας Κίρλιαν σαν διαγνωστικό ιατρικό εργαλείο, με τα βιβλία της The Body Electric (1979) και The Probability of the Impossible (1983) . Ήταν πεπεισμένη πως η μέθοδος Κίρλιαν ήταν μια ανοιχτή πόρτα προς τη "βιοενέργεια" του αστρικού σώματος. Η Moss πήγε στο πανεπιστήμιο UCLA όταν ήταν στη μέση ηλικία, και απέσπασε ένα διδακτορικό στην ψυχολογία. Πειραματίστηκε και εκθείασε τις επιδράσεις του LSD και μπαινόβγαινε σε ψυχοθεραπεία για μια ποικιλία ψυχολογικών προβλημάτων. Κατάφερε όμως να υπερνικήσει τα προσωπικά της βάσανα και έγινε καθηγήτρια στο Ινστιτούτο Νευροψυχιατρικής του UCLA. Οι έρευνές της εστίαζαν σε παραφυσικά θέματα όπως η άυρα, η αιώρηση και τα φαντάσματα. Ένα από τ' αγαπημένα της υποκείμενα πειραματισμού στο UCLA ήταν ο Uri Geller, το οποίον και "φωτογράφησε" αρκετές φορές. Ακόμα, έκανε και πολλά ταξίδια στη Σοβιετική Ένωση για να συσκεφθεί τους παραφυσικούς συναδέλφους της . Η Moss πέθανε το 1997 σε ηλικία 78 ετών.

Η Moss έστρωσε το δρόμο σε άλλους παραψυχολόγους για να υποθέσουν ότι η μέθοδος Κίρλιαν ήταν η Στήλη της Ροσέττας της παραψυχολογίας. Θα μπορούσαν πλέον να καταλάβουν πράγματα όπως ο βελονισμός, το τσι, η οργόνη, η τηλεπάθεια κλπ. όπως επίσης και να διαγνώσουν αλλά και να θεραπεύσουν οποιαδήποτε πάθηση. Για παράδειγμα, η Βιο-Ηλεκτρογραφία ισχυρίζεται ότι είναι

...μια μέθοδος έρευνας βιολογικών αντικειμένων, βασισμένη στην ερμηνεία
της εικόνας της εκφόρτισης κορόνα που προκύπτει από την έκθεση σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο υψηλής συχνότητας και έντασης , η οποία και
καταγράφεται ή σε φωτογραφικό χαρτί ή σε μοντέρνα μηχανήματα video.
Η κύρια χρήση της είναι αυτή της γρήγορης, φτηνής και σχετικά μη-παρεμβατικής
μεθόδου για τη διαγνωστική αξιολόγηση φυσιολογικών και ψυχολογικών
καταστάσεων. [από το ανενεργό πλέον http://www.psy.aau.dk/bioelec/]

Η βασιμότητα όμως του να διαγιγνώσκει κανείς ασθένειες με το να φωτογραφίζει αύρες, δεν είναι και πολύ μεγάλη. Η Βιο-Ηλεκτρογραφία δεν πρέπει να συγχέεται με τον Εσωγητικό Βελονισμό, τη θεραπεία του Peter Mandel που ενώνει το βελονισμό με την φωτογραφία Κίρλιαν "για ν' ανιχνεύσει ενεργειακες αστάθειες".

Καμία απ' αυτές τις μεθόδους διάγνωσης που βασίζονται στη μέθοδο Κίρλιαν δεν πρέπει να συγχέεται με άλλα είδη ιατρικής φωτογραφίας , π.χ. την απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού, την τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων και άλλες χρήσιμες τεχνικές ιατρικής απεικόνισης που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με αύρες.

Περισσότερες Πληροφορίες

* Energy Healing: Looking in All the Wrong Places by Robert Todd Carroll
* Aura Photography
* Human Energy Fields? by Eric Krieg
* Kirlian Photography - The New England Skeptical Society
* Kirlian Photography
* Can Kirlian Photography Detect Diseases? by George Nava True II
* Andy's (Le Magicien) Kirlian Photography Page

Abell, George O. and Barry Singer (eds.) Science And Paranormal (New York: Scribner, 1981).

Hines, Terence. Pseudoscience and the Paranormal, 2nd ed. (Buffalo, NY: Prometheus Books, 2003).

Randi, James. Flim-Flam! (Buffalo, New York: Prometheus Books,1982),

Watkins, Arleen J. and William S. Bickel. "A Study of the Kirlean Effect," in The Hundredth Monkey and Other Paradigms of the Paranormal ,ed. Kendrick Frazier (Buffalo, N.Y.: Prometheus Books, 1991), pp. 209-221.

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 01:04:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε cody30

Το σαιτ αυτό είναι ορθολογικό και άκρα
Υλιστικό , χτύπησα το θέμα ψυχή. Από την αρχή όλα όσα λέει είναι λάθος συλλογισμός και δεν έχω καμιά διάθεση να το αναλύσω. Αλλά σου τραβώ την προσοχή, κοιτά τι λέει :

quote:
Δυο πελώριες βιομηχανίες έγιναν δυνατές και επικερδείς από την πίστη σε μια μη-οντότητα που χρειάζεται θεραπεία από ειδικούς σε μη-οντότητες: η θρησκεία και η ψυχολογία.Μια τρίτη βιομηχανία, η φιλοσοφία, επίσης ανθίζει λόγο της πίστης στην ψυχή:

Η θρησκεία είναι μια πελώρια βιομηχανία που στηρίζετε στην πίστη.

Φίλε cody30 είσαι πιστός χριστιανός που δεν θέλεις να σου βγάλουν το Χριστό από το κεφάλι και μπαίνεις σε σαιτ που προδίδουν όσα πιστεύεις. Εδώ φίλε ούτε θρησκεία υπάρχει ούτε ψυχή για να γίνει κάτι μετά το θάνατο όπως λες, ούτε τίποτα. Όλα είναι μπιζνες.

Πρόσεχε ποιους υπερασπίζεσαι και ποιους επικαλείσαι για να έχεις αποδείξεις!!!

Φίλε cody30 αυτός ο πολύ γνωστός φίλος σου επιστήμονας σε κατευθύνει έξω από το Χριστό εξω από αυτά που νομιζεις ότι πιστευεις!!!

Για τους αγγελους λέει:

quote:
Δεν είναι μόνο οι παραδοσιακοί θρησκειολόγοι που αγαπούν τους αγγέλους. Οι παραμυθάδες του New Age έχουν κάνει τους αγγέλους βιομηχανία.

Όλα φίλε σε αυτό το σαιτ εξηγούνται επιστημονικά σαν αυταπάτες, αυθυποβολή ψεύτικες εναλλακτικές θεραπείες, τσαρλαντανιστικα κόλπα για το χρήμα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και πολλά αλλά.

Φίλε cody30 τελικά πρέπει να αποφασίσεις είσαι Χριστιανός ορθολογιστής ή με τον Χριστο.

Λες :

quote:
Πιστευω σε οτι αποδεικνιετε στη πραξη.

Και σε ρωτώ ο Χριστός πως αποδεικνύετε στην πράξη.

Συνεχώς ρωτάς ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?

Εσύ εχεις καταλάβει ποιος είσαι;

Μετά λες

quote:
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑΝ(ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ-ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ)
θΑ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
θΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.
ΕΚΕΙΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΕΣΑΣ-ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
Κυριοι τι νομιζετε οτι ειστε , κυριοι ποιοι νομιζετε οτι ειστε , κυριοι τι κρυβεται πισω απο εσας αραγε....
Τι να σας πω πραγματικα δεν πιανεστε.

Πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Από οτι φαίνεται δεν έχω να σου πω τίποτα άλλο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 02:10:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Αν το θελεις και ετσι δεν ειμαι με κανενα ενταξυ?
Ειμαι με εμενα και τη κριτικη σκεψη μου.
Ακριβως οτι μου λες για το σαιτ που σας ειπα θα μπορουσε να πει και εκεινο για εσενα-εσας εδω και να μιλαμε 50 ωρες χωρις αποτελεσμα!
Και οσως αφορα τον Χριστο και πως αποδεικνυεται.
Λοιπον σου λεω απο οσα ξερω , ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ ακριβως για να πιστεψει ο κοσμος , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
Κανε μου ενα θαυμα εσυ ρε φιλε.
Κανε μου ενα ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ!
Κανε μου ρε παιδι μου τοσο δυσκολο ειναι?
Και κατι τελευταιο.....
Τι γινετε με εκεινους στο νησακι της Συβιριας,την κ.Σουλα ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΝΜΕ?
Ε και εγω σας λεω οτι ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ , ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥ , ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΟΣΟ?ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΦΩΝΟΣ ΕΧΩ ΜΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ........
ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ , ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΘΩ ,ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ,ΤΗΝ ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ,ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ ΣΑΣ(ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΡΕ ΣΥ? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,Τ-Ω-Ρ-Α ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ).
θΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
θΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ.
Αυτα και καλο βραδυ........


Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 02:25:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye
Φίλε μου η εκμετάλλευση του κοσμάκη γίνεται εδώ και κάτι αιώνες. Τώρα ξύπνησες εσύ? Αν η κυρία Σούλα και η κάθε κυρία Σούλα η κύριος Σούλος είναι αφελής και ευκολόπιστος σίγουρα θα πάει να τα σκάσει ακόμα και στη καφεντζού της γειτονιάς, και μάλιστα θα τα σκάσει αδρά.

Άλλο όμως το τι πιστέυει η Κυρία Σούλα και άλλο τι ακολουθώ εγώ, ο τάδε η ο δείνα αναζητώντας ενα διαφορετικό δρόμο απο αυτόν τον κοινό που διαλέγει η πλειοψηφεία. Απλά πλέον υπάρχει ασυνήθιστα πολύς κόσμος που διαλέγει να ακολουθήσει αυτούς τους δρόμους(μη νομίσεις πάλι τίποτα πλήθη απλά τώρα φαίνονται). Το τόπικ αυτό σε αυτούς απευθύνεται και ΟΧΙ σε σένα που δεν τα καταλαβαίνεις αυτά και δεν δέχεσαι οτι τα πραγματα έχουν πολλές όψεις που μπορεί να τα δεί κανείς(χωρίς αυτό να στοχεύει προσωπικά εσένα, εννοώ αυτούς που δεν είναι έτοιμοι.). Εδώ τα πράγματα είναι διττά, σ' αρέσει? μένεις, δε σ'αρέσει? Τη κάνεις.

Εσύ είσαι εδώ όμως, αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και δεν αφήνεις τους άλλους να πούνε τα δικά τους ίδια και τα ίδια. Τουλάχιστον θα πρότεινα να κάνεις διάλογο πρίν αρχίσεις να τη λές δεξιά κι αριστερά οτι δεν σου απαντάνε ίσως και να βγεί και κάτι απο αυτό. Έχεις πάρει βήμα λες και μπήκες σε γιορτή για την ΑΠ και τη χάλασες, κι ενώ σε καλούν όλοι να συζητήσεις εσύ σαν τη κ. Λουκά τα χώνεις και σε λίγο όταν θα πάψουν ν ασχολούνται μαζί σου θα φύγεις ικανοποιημένος με την πεποίθηση οτι "τους τα χωσα".

Υπάρχουν πολλές απόψεις όπως είπα και καλό είναι όλες να συζητούνται αλλα πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Η θα κάτσεις να συζητήσεις χωρίς να πετάς σεντονάκια απο δεξιά κι αριστερά η πες το να το ξέρουμε οτι ηρθες να κάνεις τον καουμπόυ και να φύγεις.

quote:

Καταρχην να σας πω συγνωμη για το μενος μου,δεν θα ηθελα να γινω ο περιεργος,κακος,εριστικος και οτι αλλο της παρεας.

Αυτό το μένος σου είναι που σε σταματάει από το να συζητήσεις. Δεν νομίζεις οτι θα υπήρχε επίπεδο αν σκότωνες το εγώ του μένους σου? Παρόλα αυτά καταλαβαίνω τη θέση που βρίσκεσαι και δε σου κρατάω κακία(Οχι επειδή σε θεωρώ κατώτερο αλλα επειδή βλέπω οτι είσαι μπερδεμένος).

quote:

Δεν ειμαι ουτε μορφωμενος σχολικα(πανεπιστιμια και οτι αλλο) αλλα ουτε εξασκω καμια πνευματικη εστω δουλεια που να με βοηθα να σκεπτομαι και να χειριζομαι το λογο ομορφα ευκολα και συγκροτημενα ενταξυ?

Ούτε εγώ. Ενα Τεέ έχω τελειώσει. Αλλά μιλάω όμορφα γιατί θέλω να μιλάω όμορφα και επειδή αν το προσπαθήσω τότε το μπορώ. Άλλο πράγμα η μόρφωση κι άλλο η εσωτερική καλλιέργεια.

quote:

Απλα προσπαθω να εκφρασω αυτο που νιωθω οπως μπορω.
Και ακριβως αυτο που νιωθω ειναι οτι προσπαθουν να μας κοροιδεψουν καποιοι μεσα απο δογματα-αιρεσεις-αστρικα-θεοσοφισμους και οτι αλλο με σκοπο κερδος?οπαδους?δοξα?πιστους? και εγω δεν ξερω.

Συμφωνώ φίλε μου αλλα αν θές να μιλάς σωστά και να μη γίνεσαι γραφικός τότε θα πρέπει να ονοματίσεις σε ποιους αναφέρεσαι γιατι αυτή η γενικολογία κουράζει και γενικεύει. Διαχώρισε επιτέλους την Ήρα απ το σιτάρι..

quote:

Γιαυτο και τα εβαλα με την αστρικη προβολη και με τις συγκεντρωσεις.

Γιατί δεν τα βάζεις με την ατομική βόμβα καλύτερα? κι αυτή εργαλείο είναι και μάλιστα θανατηφόρο(Η μήπως έχει και ωφέλη?(βλ. Πυρηνική ενέργεια).

quote:

Σας το λεω απλα και κατανοητα.ΦΟΒΑΜΑΙ , φοβαμαι το θανατο απο παιδι και εχω πιστεψει οτι η ψυση που κραταει την δημιουργεια δεν μας αφηνει ερμαια.

Όλοι μας φιλαράκο, και ο εγκέφαλος μας το ξέρει αυτό και προσπαθεί να βρεί ελπίδα σε αυτό το στείρο πνευματικά υλιστικό μπλε κοσμο. Το θέμα είναι οτι εκεί που ψάχνεις δεν θα βρείς απαντήσεις. Η επιστήμη απο τη μια μας λέει οτι δεν υφίσταται χρόνος(άρα δεν υφίσταται και θάνατος, σκέψου το ;) ) και απο την άλλη σου λέει οτι σαν τινάξεις τον κουβά απλά κλείνει ο διακόπτης και κλείνουν τα φώτα. Μιλάμε για λογική ετσι?

quote:

Πιστευω οτι ΟΛΟΙ μετα τον θανατο τους εδω ,μετακινουνται,μεταφερονται,μεταβαινουν στην ιδια ακριβως κατασταση.
Και πιστευω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι ποιο ωφελειμενος απο καποιο αλλον ανθρωπο οτι και να εχει κανει ο καθενας τους.

Οι αρχαίοι πάλι πίστευαν οτι ο κόσμος είναι επίπεδος αλλα είναι? Όπως είπα τα πιστευω του καθενός είναι κάτι το πολύ ευπλαστο, το να βγάζεις όμως απλοικά συμπεράσματα για κάτι που απο την ίδια του τη φύση δεν μπορεί να προσεγγιστεί δεν σε κάνει να διαφέρεις απο κανέναν εδω μέσα. Η μόνη διαφορά είναι οτι ο καθένας έχει τις εμπειρίες του σαν όπλα μέσω των οποίων αντλεί συμπεράσματα. Εσύ βγάζεις τα δικά σου και κάποιος που μπορεί να έχει πάει παραπέρα μπορεί να βγάλει τελείως διαφορετικά απο τα δικά σου. Για έναν εξωτερικό παρατηρητή ποιά συμπεράσματα είναι πιό ενδιαφέροντα?

quote:

Πιστευω οτι απλα παραμυθιαζετε τον κοσμο με μια φυσικη κατασταση του ανθρωπινου οργανισμου.Δεν μπορω να πιστεψω τιποτε το μεταφυσικο και το υπερανθρωπο.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?

Αυτό εσύ το ξέρεις De Facto? Η μήπως το ξέρω εγώ? Είναι απλά πως τα βλέπεις απο "τη δική σου οπτική γωνία" και αν και η άποψη σου είναι δέκτη στο να ακουστεί ωστόσο θα προτιμούσα να ακούσω τι έχουν να πούν και οι άλλοι. Αυτά που λές τα ακούω καθημερινά απο παντού. Δεν μου κάνουν αίσθηση διότι είναι η κοινή γραμμή της επιστήμης.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ΑΥΤΗ η γραμμή που σε οδηγεί? Μήπως σε κάνουν υλιστή?(Λέω εγώ τώρα) Μήπως στρέφουν τον άξονα των ιδανικών σου σε πράγματα που δεν έχουν αξία? Μήπως σε κάνουν πιο καταναλωτικό? Μήπως σου τρώνε τα ωραία σου λεφτάκια αυτοί που σου μαθαίνουν να απαρνείσαι το κάθε τι που σε "εκμεταλλεύεται"? Μήπως αυτό που σε "εκμεταλλεύεται"(Κατ αυτούς) δεν τους συμφέρει να σε εκμεταλλεύεται διοτι μετά δεν μένει τίποτα και γι αυτούς? Μήπως τελικά σε εκμεταλλεύονται οι πάντες? Μήπως δεν συμβαίνει αυτό σε όλους μας? Μήπως πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιός θέλει το καλό μας και ποιός οχι?

quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Το δεν μπορώ είναι σχετικό, δεν μπορέίς γιατί αρνείσαι να μπορέσεις. Γιατί κάθε φορά που αφήνεις ενα νευρο να δημιουργήσει σύναψη στον εγκέφαλο σου αυτό αμέσως κάνει πιθανή και μια καινούρια πραγματικότητα που πρίν ήταν κλειστή για σένα. Αν όμως αφήνεις κάποια νευρα να ατροφούν τοτε μάντεψε...

Πράγματα Ασυνήθιστα, Υπερφυσικά, Θεικά, Συγκλονιστικά, Υπεράνθρωπα κτλ συμβαίνουν γύρω μας συνέχεια. Εμείς όμως είτε αρνουμαστε να τα δούμε είτε δεν μπορούμε να τα δούμε(ακόμη...).

Η μετέπειτα κατάσταση είναι ήδη γύρω σου, αλλά εσύ δεν μπορείς να την αντιληφθείς γιατί δεν είσαι έτοιμος. Αυτό όμως δεν θα πεί οτι δεν υπάρχει.


quote:

Δεν μπορει καποιοι που γνωριζουν (εσεις για παραδειγμα) να βγουν ωφελειμενοι και καποιοι αλλοι που δεν ετυχε να γνωριζουν η γνωρισουν (οι ψαραδες στο χωριουδακι της Συβιριας - η κ.Σουλα) να χαθουνε?

Κι όμως η καθημερινή ζωή θα έπρεπε να στο έχει αποδείξει αυτό πλήρως. Π.χ. Επειχειρείς να οδηγήσεις ενα ελικόπτερο, υπάρχει ποτέ περίπτωση να το κουμαντάρεις αν δεν γνωρίζεις το πώς? Αν είχες τη δυνατότητα να κάνεις αστρική προβολή(Εξομοιωτής) όμως στις λείτουργίες του ελικοπτέρου? Θα το έκανες?

Όσο γι αυτό που είπες οτι εμείς γνωρίζουμε να αναφέρω για την δική σου πληροφόρηση οτι δεν ξέρω παρα μόνο ότι έχω διαβάσει. Απλά είμαι πιο πρόθυμος να κάνω το "βήμα της πίστης". Αυτό γιατί με ενδιαφέρει να τα γνωρίσω. Γιατί αναγνωρίζω τη φαυλότητα της καθημερινότητας(Μαμ, κακα και νάνι) και πλέον δε με συγκινεί. Είμαι αναζητητής των όσων αξίζουν.

quote:

Πιστευω σε οτι αποδεικνιετε στη πραξη.

Η αν απλώς δούμε πίσω απ τις γραμμές αυτό που πραγματικά λες είναι το: Πιστεύω ότι μπορώ να αγγίξω, μυρίσω, γευτώ, βλέπω, ακούω.
Να σε ρωτήσω, πιστευεις οτι υπάρχει ραδιενέργεια? Αν ναι γιατί το πιστευεις? Μήπως επειδή στο είπαν στο σχολείο η το άκουσες στα νέα? Το χεις αποδείξει εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου η απλά πίστεψες σε κάποιους που το ισχυρίστηκαν πομποδέστατα και το πήρες ως δεδομένο?

quote:

Θελω αποδειξεις , αυτη ηταν η προκληση που εβαλα ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ!
Απλα δεν θελω να με εκμεταλευτει ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ - ΠΟΤΕ!
Αντε καλη συνεχεια.
Απλα συνεχιζω και επιμενω διοτι δεν ηθελα να γινω και εγω μια βομβα που εσκασε και περασε.

Όλοι θέλουμε αποδείξεις, αυτός είναι και ο λόγος που οι σημερινές θρησκείες έχουν αρχίσει να καταρρέουν. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις. Τις αποδείξεις όμως δεν μπορεί κανείς να στις προσκομίσει και κάποιοι που ενδεχομένως μπορούν δεν ΘΕΛΟΥΝ να στις δώσουν. Προτιμούν να ζείς μες την αμφιβολλία ειτε γιατί θέλουν να βρείς τις δικές σου απαντήσεις είτε επειδή τους βολέυει να είσαι αμφιταλλαντευόμενος.

Φυσικά σε εκμεταλλέυονται όλοι έτσι κι αλλιώς είτε το θέλεις είτε οχι, είτε το ξέρεις είτε οχι.

Δυστηχώς δεν είσαι αναίσθητος αλλά ευτυχώς κιόλας. Οι αναίσθητοι άνθρωποι είναι ήδη νεκροί. Έχουν παραδώθει άνευ όρων. Αγαπητέ Cody είμαι σκληρός σε ότι σου είπα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κουμπί σου. Εσυ ξέρεις καλύτερα. Αλλα βλέπω οτι η ψυχή σου έχει κάμποση ποσότητα μάχης μέσα. Προτείνω να χρησιμοποιήσεις όλη αυτή τη ζωτικότητα σε κάτι πρίν παραδοθείς στους βάλτους της καθημερινότητας.

Γίνε λοιπόν σφουγγάρι. Κλείσε τον εσωτερικό σου κριτή και ξεκίνα να διαβάζεις ότι σου κάνει κλίκ. Αν πραγματικά εμπιστέυεσαι τη φύση τότε άκου τη δική σου και άφησε την να σου δείξει τι είναι το σωστό για σένα. Σίγουρα πάντως πρέπει να ρουφήξεις γνώση. Το βάλτωμα δεν είναι ο τρόπος, το βόλεμα είναι μαθηματικώς σίγουρο οτι θα σε πάει στο βάλτο.


ΥΓ. Για τη φωτογραφία Κίρλιαν δεν ξέρω τι παίζει.
ΥΓ1. Πωπω.. Πάλι έκθεση έγραψα!
ΥΓ2. Καλώς σας βρήκα παιδιά!

Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...

Edited by - TheAllseeingeye on 18/02/2009 02:38:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 14:12:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φίλε cody30

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μπορούμε να μιλάμε. Διαφορετικά από τι βλέπω θα αρχίσουμε ένας ένας να σε αγνοούμε γιατί δεν θα υπάρχει επικοινωνία.

Όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι είτε ονομάζονται θρησκευόμενοι είτε επιστήμονες είτε φίλοι , εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους ως προς το συμφέρον τους είτε αυτό είναι τα χρήματα είτε η ηδονή είτε η φιλοδοξία είτε η πολιτική είτε πολλά αλλά.

Κάθε μέρα βομβαρδιζόμαστε από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, από τις διαφημίσεις στο δρόμο ,την τηλεόραση για το τι πρέπει να σκεφτόμαστε ,να επιθυμούμε ,να ποθούμε να αγοράζουμε!!

Ένα τεράστιο εκτροφείο ανθρώπων που υποβάλατε μαζικά σε ένα είδος ύπνωσης.
Και όλα αυτά για τα τεράστια κέρδη και συμφέροντα των εταιριών.

Προσωπικά αυτό που έχω πει δεν είναι ότι πρέπει κάποιος να κάνει αστρική προβολή για να έχει μια πνευματική εξέλιξη.

Αλλά ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ.

Δεν πρόκειται ποτέ να σου κάνω μια επίδειξη αστρικής προβολής. Δεν είμαι επιδειξιματιας . Ούτε νιώθω καμιά ανάγκη για να το κάνω.

Τρώγω το φαί μου και χορταίνει το στομάχι μου. Δεν μπορώ να φάω εγώ και να χορτάσεις εσύ. Πρέπει εσύ να φας για να χορτάσεις.

Άσε την αστρική προβολή στην άκρη. Ας πούμε ότι είναι κάτι που δεν ξέρουμε και ας δούμε τι μπορούμε να ξέρουμε από πρώτο χέρι τώρα μέσα από την εμπειρία και όχι μέσα από την ιδέα.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μπορείς να παρατηρήσεις το σώμα σου; Μπορείς να παρατηρήσεις τα συναισθήματα σου; Μπορείς να παρατηρήσεις τις σκέψεις σου.

Αν ναι τότε κατά ένα τρόπο δεν είσαι σαν πηγή αντίληψης και συνείδησης το σώμα σου αφού μπορείς και το παρατηρείς. Δεν είσαι τα συναισθήματα σου αλλά ούτε οι σκέψεις σου γιατί είναι κάτι που μπορείς να το βλέπεις και να το παρακολουθείς .

Και ρωτώ ποιος παρακολουθεί και βλέπει όταν εσύ δεν είσαι το σώμα σου , τα συναισθήματα σου , οι σκέψεις σου;

Υπάρχει κάτι που είσαι και που είναι πέρα από όλα αυτά. Αυτό είναι κάτι που το νιώθεις στην καρδιά δεν είναι του νου!! Το ξέρεις!

Και για να σου δώσω κάτι πρακτικό ξανά, γιατί όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει να πιστέψεις σε κάτι αλλά να δεις εσύ από πρώτο χέρι κάτι γίνε ο επιστήμονας του εαυτού σου. Ο επιστήμονα ψάχνει, ανακαλύπτει και βρίσκει αποδείξεις. Αυτές οι αποδείξεις είναι μέσα σου. . Έτσι αποκτάτε η γνώση.

Όλα τα αλλά είναι λόγια . Μπορείς να έχεις κάτι από αυτό;

«Εμείς» οι τσαρλατάνοι (έτσι το λέω για να σε πειράξω) λέμε: ότι ο άνθρωπος κοιμάται. Δηλαδή ζει μηχανικά.

Το μυαλό του συνεχώς φλυαρεί αναπολώντας το παρελθών αναπλάθοντας το μέλλων κα ότι δεν ζει ποτέ στο τώρα γιατί συνεχώς είναι απασχολημένος με την εσωτερική του φλυαρία με τον φανταστικό του κόσμο.

Η συνείδηση του είναι ταυτισμένη, προσκολλημένη και γοητευμένη από τις ιδέες και τα εγώ που μας κατευθύνουν. Είμαστε κύριοι του εαυτού μας ή μαριονετες στα χέρια των εγώ.

Για να καταλάβεις τα εγώ είναι η περηφάνια, η ζήλια, η λαγνεία, ο θυμός η τεμπελιά λαιμαργία και πολλά αλλά ελαττώματα που κατευθύνουν την ζωή μας. Και μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας τα καλλιεργούν.

Μέσα από αυτή την καλλιέργεια μπορούμε να είμαστε εθνικά περήφανοι για μια χώρα που δεν υπολογίζει τις ζωες μας , τα παιδιά μας, το περιβάλλον, τον συνταξιούχο την οδική μας ασφάλεια, την υγειά μας ,τα σχολεία και πολλά αλλά.

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά παραδείγματα για το κουτό χόρτο που τρώμε. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος χάνει την επίκτητη δύναμη για ανεξαρτησία και μεταβάλετε σε ένα οργανικό μηχανάκι.

Το βέβαιο είναι ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται πια αλυσίδες. Με όλη αυτή την υποβολή που δέχεται καθημερινά ,γίνετε ένας πρόθυμος σκλάβος. Και το χειρότερο είναι ότι νιώθει υπερήφανος για όλα αυτά που τον σκλαβώνουν.


Έτσι είμαστε εσωτερικά καθοδηγούμενοι από τα ζωώδη εγώ που μας καθοδηγούν σε χιλιάδες βάσανα. Το πουλί τις σοφίας η κουκουβάγια μας καλεί να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη για να μπορέσουμε να δούμε τι μας συμβαίνει έτσι ώστε να απαλαγουμε από όλα αυτά που μας καθοδηγούν και μέσα από την κατανοήσει να γίνουμε εμείς οι κύριοι του εαυτού μας.

Αυτό απαιτεί την αφύπνιση της συνειδήσεις. Δηλ πρώτα βλέπουμε ότι έχουμε πρόβλημα και μετά κάνουμε κάτι για να τι διορθώσουμε. Αν δεν μπορούμε να το δούμε τότε συνεχίζουμε να ζούμε κοιμισμένοι!!

Και σου λέω ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ.

Δηλαδή φέρε την προσοχή σου επάνω σου και άρχισε να παρατηρείς την κάνεις χωρίς να κρίνεις απλά παρακολουθα. Όταν κάτι σου αποσπά αυτήν σου την παρατήρηση τότε ξέχασες αυτό που θες να κανείς και μπορώ να πω ότι κοιμήθηκες. Έπαψες να βλέπεις τον εαυτό σου άρα δεν μπορείς και να είσαι ο κύριος του εαυτού σου επειδή δεν μπορείς να έχεις την κυριαρχία επάνω σου που σημαίνει ότι κάτι άλλο κυριαρχεί επάνω σε εσένα!!

Αυτό είναι εσωτερική γνώση, εσωτερική επιστήμη. Το να το λέω δεν έχει καμιά σημασία, καμιά αξία αν εσύ δεν το δεις με τα «ιδία σου τα μάτια»


Αυτό είναι το κλειδί και για αυτό λέω ότι δεν πρόκειται να δώσω μια τεχνική για αστρική προβολή επειδή όταν κάποιος κοιμάται στο φυσικό επίπεδο και δεν είναι κύριος του εαυτού του, τότε ακόμα και αν κάνει μια αστρική προβολή πάλι δεν θα είναι κύριος του εαυτού του!!

Τώρα αν καταφέρεις να δεις από πρώτο χέρι αυτά που λέω μην παραξενευτείς αν το βράδι αφήσεις το φυσικό σου σώμα!!

Όπως βλέπεις δεν θέλω τα λεφτά σου, δεν σε ξέρω ,δεν σε κάλεσα πουθενά.
Το που θα πας και το τι θα κανείς είναι δικιά σου επιλογή.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 17:05:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Κάτι άσχετο, μήμπως θυμάσαι να πείς απο ποιο βιβλίο πήρες την εικόνα της παράθεσης? Και αν αυτό δείχνοντας την εικόνα λέει κάτι για την κουκουβάγια? Απλά ρωτάω γιατι έχω κάποιες υποψίες..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 18:38:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

το πήρα από ένα περιοδικό και το χρησιμοποιεισα προς όφελος μου γιατί μου έκανε σαν εικόνα.Ξέρω τι σε πείραξε, η σκοτεινή πλευρά του καθρεπτη που ειναι αθέατη. Αυτή η πλευρά ειναι η σκοτεινή υποσυνείδητη ψυχολογική σελήνη. Αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο που βουτά στην ύλη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 19:51:10  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ, ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, έδωσες στο προηγούμενο μήνυμά σου, μια εμπεριστατωμένη και πολύ κατανοητή ανάλυση, γι' αυτό που εγώ ονομάζω "στάση ζωής".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Angelic Dragon
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
50 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 20:09:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Angelic Dragon
Καλησπέρα! Καπου διαβασα οτι μιλίσατε για τα ζωντανά όνειρα...δηλαδή καποιος που ονειρεύεται οτι π.χ. πεφτει απο ενα γκρεμό επειδη θα ειναι τόσο ζωντανό αυτο που βλεπει θα ξυπνήσει. το όνειρο αυτό το εχω δει πολλές φορές αλλα γενικα όλα μου τα όνειρα ειναι πολύ ζωντανά, σε σημείο που μπερδεύω καταστάσεις της ζωης μου και δεν θυμλαμαι αν τις ονειρευτικα ή αν τις έζησα στην πραγματικότητα!
Εχω επισης επιχειρήσει να κανω αστρική προβόλή αλλα δεν είμαι σηγουρη οτι τα κατάφερα. Μονο μια νύχτα που ενω ειχα σταματήσει γενικα την προσπάθεια ξαφνικά εκει που μολις ειχα ξαπλώσει και δεν με ειχε παρει ο υπνος ακόμη "έπεσα" απο το κρεβατι μου...οχι στο πλάι αλλα ακριβός απο κάτω...περνώντας μεσα απο το κρεβατι μου και βρέθηκα ξαπλωμένη στο αλλο κρεβατι που ειναι χωμένο απο κατω σαν συρτάρι, επομένως εβλεπα τα ξύλα του απο πανω κρεβατιου που κοιμαμαι. Φοβήθηκα, ειμουν κηρολεκτηκά κλησμένι αναμεσα σε 2 κρεβατια και το μονο που θυμάμαι μετα ειναι να βρισκομαι στο κρεβατι μου, το απο πανω κρεβατι. Επισης οταν εκανα τις προσπάθειες για μια αστρική προβολη...και μετα αφου δεν τα καταφερνα κοιμομουν...θυμαμαι εβλεπα καποιους εφιαλτες...αλλα δεν θυμαμαι με τι.
Συχωρέστε μαι αν εχω επαναλάβει κατι που εχεται ήδη συζητήσει αλλα τωρα ειδα αυτο το θέμα και δεν εχω διαβάσει παρα μονο την πρωτη σελίδα, υπόσχομαι όμως πως θα προσπαθήσω να σας φτάσω.
Και τώρα κατι άλλο, εχω φτιάξει ενα γρουπ στο Facebook με θεμα το μυστήριο και τώρα για τις ανάγκες ενος θέματος που έχουμε ανοιξει θα ήθελα την άδεια να αναδημοσιεύσω ενα μικρό κομμάτι απο την πρώτη σελίδα για τους νεκρούς και το τί υπάρχει στο αστρικό πεδίο, συγκεκριμένα αυτο για τους νεκρους! Υποσχομαι οτι θα γράψω απο που το πηρα και τα σχετικα χωρις να γραψω ονόματα.Δεν ηξερα που αλλου να το πω κι ετσι ελπιζω απο εδω να το δει καποιος συντονιστής, νομιζω ειναι σωστο να ζητήσω αυτην την αδεια.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2009, 22:03:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Πολύ σωστά φίλε Στέφανε ζήσε τη στιγμή. Μέσα στην στιγμή βρίσκεται το άχρονο η αιωνιότητα αυτό που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ. Η αλήθεια δεν είναι κάπου, αλλά παντού και εισέρχεσαι στο παντού από την στιγμή, από το εδώ και τώρα.

Φίλη Angelic Dragon από όσο μπορώ να καταλάβω είχες μια αστρική προβολή.

Μπόρεσες να κρατήσεις την συνείδηση σου ξύπνια, κάποια στιγμή ίσως για πολύ λίγο την έχασες αλλά δεν το αντιλήφθηκες. Είναι σαν να παίζει ένα cd και λόγω του ότι παίζει έχεις την αίσθηση του χρόνου και του είμαι.

Αν το cd σταματήσει, ο χρόνος για εσένα είναι σαν να σταματάει, αλλά τα γεγονότα συμβαίνουν. Έτσι κατά την διάρκεια αυτού του κενού βγεικες στο αστρικό. Μετά από λίγο το cd ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε και εσύ δεν κατάλαβες ότι μεσολάβησε ένα κενό στην συνείδηση σου. Ετσι βρέθηκες στο αστρικό και άρχισες να βουλιάζεις μέσα στο κρεβάτι σου και όλα αυτά που περιέγραψες.

Αλήθεια θυμάσαι τι αίσθηση έχει να περνάς μέσα από το κρεβάτι σου;

Η εφιάλτες είναι «ταξίδια» στις κατώτερες διαστάσεις του αστρικού. Δεν είναι καθόλου ωραία εκεί.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

hurricane21
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
147 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2009, 01:13:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους hurricane21
paidia εχω καιρο να γραψω στο θεμα αλλα ειπα να επανελθω λογο cody...

δεν κτλβα ποιος προσπαθει να παρει τα λεφτα του κοσμακη να τον προσυλητισει κλπ κλπ????

δεν αντιλεγω πως η α.π. ειναι κατι το φυσικο και συμβαινει σε ολους καθε βραδυ ομως δεν την θυμουνται ολοι.συνεπως αυτο π προσπαθουμε να καταφερουμε απο εδω ειναι το πως θα κανουμε τν αλλο να την θυμαται και να κτλβαινει ποτε τ συμβαινει....

ζητας θαυματα..
πως ειναι δυνατον καποιος να σου δωσει θαυματα απο την στιγμη που η απ ειναι κατι προσωπικο?

δεν μπορω να ερθω λοιπον να σου μετακινησω την τιβι ουτε να σε βαλω στο ονειρο μου.κατι που ισως θα μπορουσα να κανω θαηταν να ερθω το βραδυ να σε βγα;λω στο αστρικο πεδιο οπως εχω κανει με καποιον αλλο.
ομως αυτο θελει να σπαταλησω αρκετη απο την ενεργεια μου και δεν ειναι σιγουρο πως εσυ τ πρωι θα το θυμασαι...


επισης επειδη καποτε τ ειχα ρωτησει και εγω εδω μεσα και δεν ηξερε κανεις να μου απαντησει σιγουρα σας λεω λοιπον πως κατα την διαρκεια της απ μπορεις να ριξεις μπαλες ενεργειας μονο π αυτο θα σου παρει αρκετη ενεργεια...

προσωπικα οταν επιχειρησα κατι το οποιο δεν θα αναφερω γτ ειναι πολυ προσωπικο μετα κοιμομουν 2 μερες και ημουν πολυ εξαντλημενος και απ καταφερε μετα απο 2-3 βδομαδες περιπου παλι καθως τ αστρικο μου σωμα ειχε υποστει πολλες ζημιες....


αυτα για τωρα και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2009, 11:05:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Γεια σου φίλε hurricane21

Όταν λες ότι έριχνε μπάλες ενέργειας εννοείς στο αστρικό ή από το αστρικό στο φυσικό; Περιμένω απάντηση σου ,σε ευχαριστώ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.28125
Maintained by Digital Alchemy