ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2007, 07:12:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Ο Μαλτέζος έστειλε το ακόλουθο κείμενο στην ιστοσελίδα 'Ενουρανοίς'. Μάλλον μ'έπεισε να ψηφίζω Οικολόγους-Πράσινους. Ο Συνασπισμός άξίζει να΄χάσει ψήφους στους Οικολόγους-Πράσινους. Αυτό να είναι το μήνυμα στην κυρία Ξηροτύρι.

Σουφλιάς και κλιματική αλλαγή:

Oταν το θράσος περισσεύει....

Kαθυστερημένο αποκριάτικο καλαμπούρι ή πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο θυμίζουν οι δηλώσεις του κου Σουφλιά περί "ολοκληρωμένης πολιτικής" της Ελλάδας σχετικά με την κλιματική αλλαγή, απαντώντας σε κριτική του Επίτροπου Περιβάλλοντος κου Δήμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως από τα 10 "μέτρα" που επικαλείται, τα 6 αφορούν εφαρμογή στη χώρα μας Ευρωπαϊκών Οδηγιών, το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις ΑΠΕ ετοιμάζεται με πολυετή καθυστέρηση, το περί περιβαλλοντικών ελέγχων στις βιομηχανίες είναι εντελώς άσχετο (όπως επίσης και το περί αντιμετώπισης της ρύπανσης στις πόλεις) ενώ άφωνους μας αφήνει ο ισχυρισμός περί προώθησης των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Και βέβαια παραλείπει να αναφέρει τις ενστάσεις του Υπουργείου του σε αρκετές από τις Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που ο ίδιος οικειοποιείται καθώς και στις τεράστιες καθυστερήσεις στην ενσωμάτωσή τους στην ελληνική νομοθεσία..

Όσο και να δικαιολογείται ο κος Σουφλιάς, δεν μπορεί να κρύψει την ουσιαστική απουσία εθνικής στρατηγικής για το σημαντικότερο περιβαλλοντικό -και όχι μόνο- πρόβλημα της εποχής μας, την κλιματική αλλαγή:

· Στην ηλεκτροπαραγωγή εξακολουθούμε να έχουμε τον πιο "βρώμικο" ηλεκτρισμό στην Ευρώπη λόγω της εμμονής στην καύση λιγνίτη και μαζούτ (στα νησιά) ενώ χρόνο με το χρόνο η χώρα πέφτει στην κατάταξη των χωρών με βάση την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών.

· Στις μεταφορές αυτοκινητόδρομοι συνεχίζουν να κατασκευάζονται τη στιγμή που ο σιδηρόδρομος έχει μείνει δεκαετίες πίσω σε επενδύσεις και κανένα μέτρο αποθάρρυνσης της χρήσης ΙΧ στις πόλεις δεν προχωρεί ουσιαστικά.

· Στις οικοδομές εξακολουθούμε να κατασκευάζουμε ενεργοβόρα κτίρια, με τη θέρμανση κτιρίων να είναι ο τομέας με την μεγαλύτερη αύξηση εκπομπών αερίων την τελευταία 15ετία

· Τέλος, η απουσία συγκεκριμένων κινήτρων σε συνδυασμό με την χαμηλή φορολόγηση και τιμολόγηση της ενέργειας δεν αφήνουν κανένα σημαντικό περιθώριο εξοικονόμησης.

Μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ριζικά μέτρα πρέπει να ληφθούν άμεσα και ο δρόμος είναι δεδομένος: εξοικονόμηση-ορθολογική χρήση ενέργειας και μέγιστη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αυτό που λείπει είναι η σχετική πολιτική βούληση, πολύ περισσότερο από έναν Υπουργό που 3 χρόνια τώρα έχει κάνει τα λιγότερα για το περιβάλλον από οποιονδήποτε προκάτοχό του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

--
Γρηγόρης θ.Μαλτέζος
Ενεργειολόγος Μηχανικός
Ενέργεια - Περιβάλλον – Πολιτισμός
τηλ 6932313108
e-mail: maltezos@gmail.com
http://energy.net-home.gr/


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2007, 07:21:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Ετσι κι αλλιώς ο Webmaster της enouranois είναι ήδη μέλος των Οικολόγων-Πράσινων.

Edited by - halva on 10/03/2007 07:22:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/03/2007, 21:07:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Η Τασία Ανδρεαδάκη μου είπε απόψε ότι κάποιος από την Κοκκινιά την είχε πάρει τηλεφώνα για τα chemtrails. Πρέπει ο άνθρωπος να την είχε δει στης ιστοσελίδα enouranois, αλλά η Τασία μέχρι απόψε δεν ήξερε για την ύπαρξη ούτε αυτής της συζήτησης στα ΕSOTERICA ούτε για την ιστοσελίδα enouranois.

Αν ο φίλος μας από την Κοκκινιά θέλει να μας στείλει e-mail στο info@enouranois.gr θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2007, 15:53:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
'Εχουμε νέο άρθρο του Κώστα Λάντο για τους ψεκασμούς στην Κύπρο.
http://www.enouranois.gr/sygrafeis/lantos/indexlantos.htm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/03/2007, 23:30:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο για το HAARP βρήκα ότι εκπέμπει σε 2 περιοχές του φάσματος της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας: 2,8-10 MHz (και καλά, η επίσημη εκδοχή) και 400-450 ΜΗΖ (και καλά, η συνωμοσιολογική εκδοχή). Εγώ εννοείται ότι δεν ξέρω αν ισχύει τίποτα από αυτά τα δύο ή και τίποτα από τα δυο, γιατί δεν μπορώ να μετρήσω την ισχύ και την συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που προσπίπτει και «ταξιδεύει» στη Θεσσαλονίκη. Μπορούν όμως να την μετρήσουν αυτοί εδώ:
http://www.hermes-program.gr/gr/desc_general.html αφού αυτή είναι η δουλειά τους και η περιοχή της Η/Α που μετράνε είναι 0,1MHz – 3GHz. Έτσι θα μπορούσαν να δουν αν είχαμε κάποιον «βομβαρδισμό» από περίεργή ακτινοβολία.

Φίλε kostakis…

Δεν ξέρω αν προκαλούν την ψευδαίσθηση δροσιάς το λευκό αυτό «πέπλο» όταν όμως εμφανίζεται δεν μπορώ να κοιτάξω τον ουρανό. Το λευκό αυτό φως μου «τυφλώνει» τα μάτια σαν να κοιτάω απευθείας τον Ήλιο. Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα τα τελευταία 2 περίπου χρόνια, ίσως και παραπάνω, ότι οι ακτίνες του Ήλιου μου τσουρουφλίζουν το δέρμα στους χειμερινούς μήνες, ακόμα και αν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι χαμηλή. Σαν να μπαίνω κάτω από το μεγεθυντικό φακό, τέτοια εντύπωση μου δίνει. Παλιά το απέδιδα στην αύξηση, γενικά της θερμοκρασίας της γης από την αύξηση του φαινομένου του θερμοκηπίου χωρίς να γνωρίζω τίποτα για την ύπαρξη τον υποτιθέμενων chemtrails. (γι’ αυτά έμαθα τον περασμένο Ιούνιο).

Halva...
Εμένα πάντως δεν με έπεισε (πάλι αυτός?) ο Μαλτέζος. Οι κλασικές αποδώσεις ευθυνών, των πολιτικών. Μπερδεύτηκα όμως, halva:

quote:
Η δική μου προτίμηση στην ιστοσελίδα enouranois είναι να μην έχουμε εξωπραγματικές προσδοκίες από τους πολιτικούς ή από τα MME.

Φιλικά, όπως μερικές φορές
libero

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2007, 07:22:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Halva...
Εμένα πάντως δεν με έπεισε (πάλι αυτός?) ο Μαλτέζος. Οι κλασικές αποδώσεις ευθυνών, των πολιτικών. Μπερδεύτηκα όμως, halva:
quote:
Η δική μου προτίμηση στην ιστοσελίδα enouranois είναι να μην έχουμε εξωπραγματικές προσδοκίες από τους πολιτικούς ή από τα MME.

Φιλικά, όπως μερικές φορές
libero


Πρέπει να μπερδεύονται και τα παιδάκια όταν βλέπουν στις διαφημήσεις για τα τσιγάρα το μήνυμα ότι το κάπνισμα σκοτώνει.

Επειδή ορισμένοι φίλοι μας εδώ ενδιαφέρονται για την κοινοβουλευτική δράση και την κομματική πολιτική, μου φάνηκε ότι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όπου ο Μαλτέζος κάνει μια προσπάθεια στους Οικολόγους-Πράσινους, τουλάχιστον εκείνοι που θέλουν κόμματα και κοινοβουλίο θα μπορούσαν να βρούν κάποιο διέξοδο. Βέβαια οι Οικολογοι-Πράσινοι κουβαλάνε μια αποθαρρυντική προϊστορια, αλλά για όσους έχουν το κουράγιο.....

Εγώ δεν είμαι πιά νέος και ένα πράγμα ξέρω ... ότι τα πράγματα έχουν άλλη όψη για εκείνο που δρά απ'ο τι έχουν για εκείνο που απλώς παρατηρεί και σχολιάζει.


Edited by - halva on 13/03/2007 07:24:02Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2007, 07:31:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Γιατί δεν είπες τίποτα για το κείμενο του Λάντου, Libero;

Nα ένας νεαρός που παίρνει πρωτοβουλίες, και που ΔΕΝ συμμετέχει στις συζητήσεις εδώ ακριβώς για να μπορέσει να δίνει πρωτεραιότητα σε αυτές.

Edited by - halva on 13/03/2007 07:32:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2007, 09:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος
Καλημέρα παιδιά...
για να κάνουμε και λίγο μπλακ χιούμορ θα σας πω κάτι που σκέφτηκα...
Επειδή η παρουσία μας πάνω στον πλανήτη έχει γίνει τόσο "χρήσιμη" όσο και η παρουσία των κατσαρίδων, μήπως ο Θεός μας ψεκάζει με φλιτ μπας και ψοφήσουμε;

"ΚΥΚΛΟΥ ΛΗΞΑΙ"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/03/2007, 19:34:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Καλά, ο θεός πολύ πιθανόν να μην γνωρίζει ούτε για την ύπαρξη μας...
εμείς μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

Libero συμφωνώ με την παρατήρηση σχετικά με το γεγονός πως δεν μπορεί να κοιτάξει κανείς στον ουρανό γιστί είναι εκτυφλωτικός.

Σχετικά με το EΡΜΗΣ, -πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα-, να πως πως αυτό που αναφέρει σχετικά με "Τα σημεία μέτρησης επιλέγονται, ώστε να αντιστοιχούν στα υψηλότερα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στα οποία μπορεί να εκτεθεί ένα άτομο, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των γειτονικών κεραιών." με βάζει σε σκέψεις. Διότι είναι γνωστό πως σε κάποιες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ αντίθετα επηρεάζεται από πολύ ισχνές-αδύναμες ακτινοβολίες που είναι στο φάσμα δεκτικότητας του εγκεφάλου του.

Πίνακας του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος των συχνοτήτων.(σημ.: τα όρια δεν ταυτίζονται σε όλες τις πηγές):
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
027 Hz Κοσμική ακτινοβολία γάμα
3x1018 – 3x1021 Hz Πυρηνική ακτινοβολία γάμα
1,5x1017- 5x1019 Hz Ακτίνες Röntgen ...........................–ακτινογραφία-ακτινοβολίας γάμα
7,5x1014- 3x1017 Hz Υπεριώδης ακτινοβολία
3,75x1014- 7,5x1014 Hz Ορατό φως
6x1011- 3.75x1014 Hz Υπέρυθρη ακτινοβολία
300 MHz – 300 GHz Ραντάρ,Μικροκύματα,
(ασύρματος: 450 MHz-2Ghz) Κινητή τηλεφωνία
174-860 MHz Τηλεόραση
3kHz – 100 MHz Ραδιοφωνικά κύματα
0-1 kHz Κύματα ELF
.χ.: εναλλασσόμενο ρεύμα στα 50Hz


Επίσης:
Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα των συχνοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου
Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία
Δέλτα 1-3 Βαθύς ύπνος, σε κώμα
Θήτα 4-7 Ύπνος σε ονειρικό στάδιο, trance, βαθύς διαλογισμός, ύπνωση, φυσιολογική κατάσταση συνείδησης σε μικρά παιδιά και ανώτερα θηλαστικά
Άλφα 8-12 Χαλαρή κατάσταση με κλειστά μάτια, διαλογισμός
Βήτα 13-30 Κατάσταση εγρήγορσης, φυσιολογική καθημερινή δραστηριότητα με ανοιχτά μάτια
Γάμα 30-80 Συγκέντρωση, ενσωμάτωση πληροφοριών από αισθήσεις για έμπνευση δημιουργίας, σύνδεση χώρου και χρόνου

Βέβαια υπάρχουν μετρήσεις που αντιστοιχούν μέχρι και σε πολύ μεγαλύτερες συχνότητες, όπως ο παρακάτω από το Ινστιτούτο Monroe
:

Πίνακας του Ινστιτούτου MONROE
Τομέας Συχνότητα σε Hz Σημασία
Θήτα 3,5 Αίσθημα ενότητας με όλα, επιτάχυνση της απομνημόνευσης της γλώσσας
5,5 Δράση πέρα από τα όρια της γνώσης, οράματα σχετικά με απαραίτητες διαδικασίες ανάπτυξης
6,3 Αστρική/πνευματική προβολή, επιτάχυνση της μάθησης, βελτιωμένη μνήμη
7 Αστρική ή πνευματική προβολή, λύγισμα αντικειμένων, πνευματικές θεραπείες
7,5 Ανακάλυψη του Εαυτού, διαλογισμοί, δημιουργία σε τομείς καλών τεχνών, ανακαλύψεις, επαφή με πνευματικά συνειδησιακά είδη
7,83 Στοιχειώδης συχνότητα Schumann


Άλφα

8 Αναγωγή σε περασμένες ζωές
8,3 Οπτικοποίηση πνευματικών αντικειμένων
9 Ανακάλυψη των πραγματικών αιτιών έλλειψης σωματικής ισορροπίας
10,5 Ίαση του σώματος, Σύνδεση πνεύματος/σώματος, Πυροβασία
12 Εξισορρόπηση, εύρεση του κέντρου

Βήτα
14έως30 Κατάσταση εγρήγορσης, φυσιολογική καθημερινή δραστηριότητα με ανοιχτά μάτια

Γάμα
33 Αίσθημα δόνησης, σωματική ανησυχία
35 Εξισορρόπηση των τσάκρας, άνοιγμα των μεσαίων τσάκρας
41 Αίσθημα φυσικής κόπωσης
55 Ταντρική γιόγκα, διέγερση της δύναμης κουνταλίνι
62 Αίσθημα φυσικής δύναμης
63 Αστρική προβολή
70 Πνευματική ή αστρική προβολή
80 Σύνδεση χώρου /χρόνου, προσανατολισμός

Ωμέγα (υπέρ-γάμα)
83 Άνοιγμα του «τρίτου ματιού»
90 Αίσθημα ασφάλειας, ισορροπίας
105 Άποψη πάνω σε πολύπλοκες καταστάσεις
108 Απόλυτη Γνώση
120-500 Ικανότητες PSI, Ψυχοκίνηση, μετάλλαξη της ύλης
169 Αίσθημα σωματικής κόπωσης και πνευματικής ανεπάρκειας
196 Αίσθημα μεγάλης ηρεμίας
247 Aίσθημα Ειρήνης
333 Έμπνευση έως και έκσταση
348 Αίσθημα Αγάπης
440 Κατανόηση
494 Πνευματική αφύπνιση (μερικές φορές φόβος)
523 Φόβος, πανικός
698 Δυνατό αίσθημα Αγάπης
794 Ισχυρή Θέληση
880 Απεριόριστη δυνατότητα να βλέπουμε νοερές εικόνες στο μυαλό
988 Yψηλότερη συνειδητότητα, πνευματικοποίηση
1925 Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου

Οπότε καταλαβαίνεις πως και η "επίσημη" εκδοχή που βρήκες για τις συχνότητες του HAARP, μπορούν άμεσα να επιρρεάσουν την ανθρώπινη συνείδηση.
Η φυσικός Grazyna Fosar λέει:
Ακριβής αναλύσεις των καιρικών συνθηκών του Αυγούστου του 2002 έδειξαν, πως πριν τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ευρώπη, που έφτασαν από τη Μαγιόρκα μέχρι την Τσεχία και τη Γερμανία, προηγήθηκαν αφύσικες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στην ατμόσφαιρα. «Τέτοιες συχνότητες για τον “τηλεκατευθυνόμενο” έλεγχο του καιρού, έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει π.χ. το “ερευνητικό πρόγραμμα” HAARP , το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα επικίνδυνο οπλικό σύστημα, που έχει απασχολήσει ήδη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Στις συχνότητες που χρησιμοποιούνται, είναι δεκτικός και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Με τη βοήθεια τους μπορεί να πραγματοποιηθεί έντονη χειραγώγηση και διατάραξη της ανθρώπινης συνείδησης και αντιληπτικότητας»

Επίσης αναφέρει: στο πειραματικό στάδιο ήταν 48 κερείες, ενώ σε πλήρη λειτουργία θα είναι 180 διπολικές κεραίες, όπου το ένα "μπράτσο" της κεραίας αφορά 2,8-7 Μhz, ενώ το άλλο 7-10 Mhz.

Περισσότερα για το HAARP, κάποια άλλη στιγμή

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2007, 00:17:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Οι πολιτικές συνέπειες της 11/9

http://i168.photobucket.com:80/albums/u189/halva_gr/Nineelevenmeetingposter-1.jpg

Με προβολή της ταινίας της Smallstorm

(στα αγγλικα χωρίς ελληνικούς υπότιτλους

αλλά με ακόλουθη συζήτηση στα ελληνικά)

Κυριακή 18 Μαρτίου, 11.00 π.μ.

Στη 'Μασκα'. Μητροπόλεως και Πελεκάνου, Αίγινα

Νέα Κίνηση Πολιτών

Mπορείτε να δείτε την ταινία στη διεύθυνση
http://video.google.com/videoplay?docid=-6708190071483512003&q=911+mysteries&hl=en

Με ειδικό χαιρετισμό από τη σκηνοθέτρια στους Αιγινήτες
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=E367D94E02B1EB2A

Και αυτός ο χαιρετισμός θα είναι αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση της κυριακής.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
_Nekrothaftis_
Μέλος 1ης Βαθμίδας


72 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2007, 04:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _Nekrothaftis_
λιπόν δεν διάβασα τίποτα από το θέμα σας γι'αυτό συγνώμη αν έχει ξανα αναφερθεί αυτο που θα πω...
αλλά μου ήρθε μία απορία... τότε με το τσουνάμι.. θυμάμαι ότι σε κάποιο κρατικό κανάλι ή τηλεπαρουσιάστρια... ανέφερε κάτι για κάποια αεροπλάνα που ψεκάζουνε για να εμποδήσουνε έντωνες κλιματολογικές συνθήκες πχ να αποτρέψουνε ένα χαλαζι...!
ποιος ξέρει να μου πεί αν αληθεύει αυτό.. και ποιος ξέρει περετέρω πληροφορείες??? δηλ αν δεν είχαμε αυτά τα αεροπλάνα πως θα ήταν ο καιρός μας???

περιτό να σας πω ότι το άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου και τελευταία... δηλ δεν ξανααναφέρθηκε!!! ενημερώστεμαι... μετά το μπιπ.....μπίππππ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_Nekrothaftis_
Μέλος 1ης Βαθμίδας


72 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/03/2007, 04:24:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _Nekrothaftis_
απέριττε...οχι και κατσαρίδες!!!

νεκροθάφτης!!!

Edited by - _Nekrothaftis_ on 16/03/2007 04:25:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2007, 21:39:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Ερώτηση στη βουλή σχετικά με τους αεροψεκασμούς πραγματοποιήθηκε και από δεύτερο βουλευτή του Συνασπισμού τον κ. Φώτη Κουβέλη. Η ερώτηση βρίσκεται στην επίσημη σελίδα του Συνασπισμού

http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=4842

Eυχαριστούμε γι'αυτή την πληροφορία στον Κώστα Λάνδο.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

someone.
Νέο Μέλος


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2007, 22:17:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους someone.
Κρίμα ..και το είχα για σοβαρό κόμμα.. στις επόμενες εκλογές μπορεί να συναγωνίζεται άνετα και το ΛΑΟΣ στη συνωμοσιολογία!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 01:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Καλώς τον Κο someone....

ναι καλέ μου συμφωνούμε....όλοι συνωμοσιολόγοι έγιναν ξαφνικά... αλλά είναι και κάποιοι άλλοι που επιμένουν να μην θέλουν να ανοίξουν τα μάτια τους ή που επιμένουν σώνει και καλά να "τυφλώσουν" όλους τους υπόλοιπους....

Αλλά άργησες και στις διαπιστώσεις σου...έπρεπε από την ερώτηση της Κας Ανδρεαδάκη να είχες ήδη "καταλάβει πόσο συνωμοσιολογικό κόμμα είναι"...

Έπίσης ας μην ξεχνιόμαστε πως την ταμπελίτσα που φόρεσες το κόμμα την καρφιτσώνεις ταυτόχρονα και σε όλους τους πολίτες που ανυσηχώντας οδήγησαν τους παραπάνω βουλευτές στις σχετικές ερωτήσεις.

Επίσης η "απάντηση" που είχε δωθεί στην Ανδρεαδάκη ήταν ελλειπέστατη και ...άσχετη, οπότε κατά τη γνώμη σου κακώς ρωτάνε όλοι αυτοί.

Όταν δεν παίρνουμε απάντηση είμαστε...συνωμοσιολόγοι ένα πράγμα....
Μπράβο λογική. Συγχαρητήρια

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 14:18:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
1) Η Ανδρεαδάκη δεν ήταν πιά βουλευτίνα όταν μίλησε για τις χημικές ουρές και ποτέ δεν ήταν στο Συνασπισμό αλλά στους Οικολόγους-Εναλλακτικούς. Η βουλευτίνα του Συνασπισμού που έκανε την ερώτηση για τους ψεκασμούς ήταν η κυρία Ξηροτύρι.

2) Ο περιβόητος someone ήδη έχει πάει στις χωματερές της ιστορίας και έχει νόημα να δώσει κανείς σημασία σε όσα λέει.

3) Ποιός μπορεί να μεταφράσει στα ελλήνικα το μήνυμα της Σοφίας Smallstorm προς τον λαό της Αίγινας;
http://www.debatebothsides.com/showpost.php?p=766464&postcount=8182

Edited by - halva on 19/03/2007 15:19:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wainamoinen
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 14:59:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wainamoinen
Ελπίζω η μετάφραση να είναι κοντά στο αρχικό κείμενο

« Επιθυμώ να εκφράσω τα ευχαριστήρια μου στους κατοίκους της Αίγινας για την παρουσίαση την ταινίας 911 mysteries, μία ταινία που έκανα τον Σεπτέμβριο του 2006, περίοδο που κυκλοφόρησε. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις γύρω από τα 911. Υπάρχουν ζητήματα πολύ μεγαλύτερα από τα 911 που σχετίζονται με αυτά και ο κόσμος της Αίγινας έχει παρατηρήσει ένα από αυτά και αυτό είναι ασυνήθιστο. Επομένως αυτή η παρουσίαση της ταινίας, καθώς οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που θα ακολουθήσουν, οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν, είναι υποδειγματικές στον υπόλοιπο κόσμο. Όλα όσα κάνετε θα έπρεπε να γίνουν από κάθε πόλη, κάθε χώρα παγκοσμίως. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν πάνω από τα κεφάλια μας, στα παρασκήνια, τα οποία δεν γνωρίζουμε. Τα οποία εγώ θα ήθελα να ξέρω. Θα ήθελα να μιλήσω για αυτό. Θα ήθελα να το πω και σε άλλους. Όλοι μας μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα αλλάξουν τον κόσμο. Σας ευχαριστώ.»
http://www.debatebothsides.com/showpost.php?p=766464&postcount=8182
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 15:31:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Bravo wainamoinen. Η δημοσιογράφος που καλύπτει το γεγονός για τον τοπικό τύπο της Αίγινας δεν είναι αγγλόφωνη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 16:05:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
Halva…
quote:
τα πράγματα έχουν άλλη όψη για εκείνο που δρά απ'ο τι έχουν για εκείνο που απλώς παρατηρεί και σχολιάζει.


Σίγουρα. Αλλά εκείνος που δρα, τι κάνει ακριβώς; ποια είναι η δράση του. Γιατί και οι κλέφτες δρουν, και βιαστές δρουν και οι δολοφόνοι.
quote:
Εγώ δεν είμαι πιά νέος και ένα πράγμα ξέρω ... ότι τα πράγματα έχουν άλλη όψη για εκείνο που δρά απ'ο τι έχουν για εκείνο που απλώς παρατηρεί και σχολιάζει.

Εγώ όμως που είμαι νέος, δεν θα ήθελα να μεγαλώσω, αν είναι να κολλήσω σε έναν πολιτικό και να τον διαφημίζω και να τον υπερασπίζομαι, όπως κάνεις εσύ και οι παππούδες στα καφενεία.
quote:
Γιατί δεν είπες τίποτα για το κείμενο του Λάντου, Libero;

Αυτό με την Κύπρο λες; Τι να σχολιάσω; Στην Κύπρο δεν «πιάνει» το ESOTERICA.gr Forums;
Θεωρώ πάντως ότι είναι καλό να σημειώνουμε τις μέρες και τις ώρες ακόμα καλύτερα, τις οποίες εμφανίζονται τα chemtrails. Το έχω πει εξάλλου παλαιότερα (σελ. 29 πρώτο μήνυμα) και όποτε μπορώ, όποτε το θυμηθώ, καλύτερα, σημειώνω κι εγώ τις μέρες που παρατηρώ chemtrails. Καλό θα ‘ταν βέβαια οι καταγραφές να είναι καθημερινές και όσο το δυνατόν με περισσότερα στοιχεία, κυρίως των καιρικών συνθηκών ώστε να μπορέσουμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα και τις ερμηνείες των «ειδικών» που επιμένουν για “επίμονα contrails”. Για παράδειγμα την περασμένη Πέμπτη στις 14:15 περίπου, παρατήρησα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης ταυτόχρονα chemtrails και contrails. Με τέτοιου είδους και πιο πλήρη και ολοκληρωμένα στοιχεία, θα μπορούσαμε να πείσουμε τους δύσπιστους καθηγητές, πολιτικούς,… για να κάνουν κάτι. Να μαζέψουμε απλά οπαδούς, δεν είναι το θεωρώ σωστό. Δεν είναι επιχείρημα το: «να, το λένε όλοι, μας ψεκάζουνε», μπορεί να μας περάσουν και για τρελούς.

toxotis…

quote:
Οπότε καταλαβαίνεις πως και η "επίσημη" εκδοχή που βρήκες για τις συχνότητες του HAARP, μπορούν άμεσα να επιρρεάσουν την ανθρώπινη συνείδηση.

Δεν καταλαβαίνω. Η «επίσημη» εκδοχή που έγραψα είναι 2,8 -10 MHz = 2800000 – 10000000 Hz και εσύ μου γράφεις: "Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία", από τις οποίες η μέγιστη συχνότητα είναι αυτή: 1925 Hz Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου. Τώρα πως βρήκαν αυτές τις συχνότητες, άγνωστο.

Μπορεί ο εγκέφαλος να λειτουργεί στις παραπάνω συχνότητες, πως ξέρουμε όμως ότι είναι και δέκτης των συχνοτήτων αυτών? Πώς μέτρησαν ότι η συχνότητα π.χ. των 108 Hz αντιστοιχεί στην Απόλυτη Γνώση ή η συχνότητα των 83 Hz ανοίγει το «τρίτο μάτι».
Παρόλα αυτά toxotis, εκνευρήστικες που...

quote:

Επίσης εκνευρήστηκα που τον άκουγα να συμφωνεί με όλους λίγο πολύ, ακόμη και με τη...."μεταφυσική" τοποθέτηση περί 2ας παρουσίας

quote:

Σχετικά με το EΡΜΗΣ, -πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα-, να πως πως αυτό που αναφέρει σχετικά με "Τα σημεία μέτρησης επιλέγονται, ώστε να αντιστοιχούν στα υψηλότερα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στα οποία μπορεί να εκτεθεί ένα άτομο, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των γειτονικών κεραιών." με βάζει σε σκέψεις.

Κι έμενα μου φαίνεται περίεργο, για το πώς βρήκαν τις αντιπροσωπευτικές θέσεις, ή αυτές με τα υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας. Τι, πήραν την κεραία με τον εξοπλισμό και «χτένισαν» όλη την πόλη, για να βρουν τις θέσεις αυτές;

Someone…

quote:
Ερώτηση στη βουλή σχετικά με τους αεροψεκασμούς πραγματοποιήθηκε και από δεύτερο βουλευτή του Συνασπισμού τον κ. Φώτη Κουβέλη

Κρίμα ..και το είχα για σοβαρό κόμμα.. στις επόμενες εκλογές μπορεί να συναγωνίζεται άνετα και το ΛΑΟΣ στη συνωμοσιολογία!


Αυτή είναι η δουλειά των βουλευτών, να μεταφέρουν τα προβλήματα των πολιτών - ψηφοφόρων τους, στην βουλή. Τώρα αν έχει νόημα ή αν θα πάρει απάντηση, αυτό είναι άλλο θέμα.
quote:
στις επόμενες εκλογές μπορεί να συναγωνίζεται άνετα και το ΛΑΟΣ στη συνωμοσιολογία!
Δεν ήξερα ότι ο ΛΑΟΣ έχει, μεταξύ άλλων, και την ταμπέλα των συνωμοσιολόγων.
Εσύ δηλαδή που άνοιξες θέμα ''911: Το φιάσκο του BBC'' δεν είναι συνωμοσιολογικό? Όχι, απλά το σενάριο αυτό, έχει περισσότερους οπαδούς απ’ ότι οι αεροψεκασμοί, κι έτσι θεωρείται πιθανό.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
someone.
Νέο Μέλος


27 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 17:28:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους someone.
quote:
Εσύ δηλαδή που άνοιξες θέμα ''911: Το φιάσκο του BBC'' δεν είναι συνωμοσιολογικό?

Καθόλου. Απλά δείχνει την ανεπάρκεια των μοντέρνων κορυφαίων ΜΜΕ όταν βρίσκονται αντιμέτωπα με τέτοιου είδους κρίσεις.
Στο θέμα της 911 υπάρχουν δύο εκδοχές.
Η επίσημη εκδοχή.
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.
Το ξέρω βέβαια ότι εσύ όλα τα βλέπεις συνομωσιολογικά, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω σε αυτό τον κατήφορο.

quote:
...Οπότε καταλαβαίνεις πως και η "επίσημη" εκδοχή που βρήκες για τις συχνότητες του HAARP, μπορούν άμεσα να επιρρεάσουν την ανθρώπινη συνείδηση.....

ανοησίες..
Ο περισσότερος απλός λαός έχει άγνοια και στο θέμα των αεροπορικών contrails και για το HAARP και για πολλά άλλα θέματα..
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους.


Edited by - someone. on 19/03/2007 17:33:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 21:45:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
someone...
quote:
Το ξέρω βέβαια ότι εσύ όλα τα βλέπεις συνομωσιολογικά
Και εσύ τα βλέπεις όλα «…κρεμαστάρια» και δεν βαριέσαι μωρέ αδερφέ.
quote:
λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω σε αυτό τον κατήφορο.

Προτιμάς κάποιον άλλο κατήφορο? Εγώ δεν έχω πρόβλημα, διάλεξε εσύ οποιόν κατήφορο θες.
quote:
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.

Πες μας και τρομοκράτες, τωρα.
Το ακατάσχετο σκύψιμο στην "επίσημη εκδοχή", μέχρι που φτάνει?
quote:
Ο περισσότερος απλός λαός έχει άγνοια και στο θέμα των αεροπορικών contrails και για το HAARP και για πολλά άλλα θέματα..
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους
ο περισσότερος απλός λαός δεν ξέρει πότε τον κοροϊδεύουν οι επιτήδειοι για να προστατευτεί, είναι αγαθούλης, έως και βλάκας, ενώ ο λιγότερος απλός λαός και ο σύνθετος, στον οποίο ανήκεις εσύ, τα ξέρει όλα.

Ακόμα κι αν είναι έτσι, ποιος έφερε τον λαό στις αναπτυγμένες χώρες σε αυτήν την άγνοια και για ποιόν λόγο, μπορείς να μας πεις?

Αφού είσαι κολλημένος τόσο με την επίσημη εκδοχή, μπορείς να μας πεις ποια "επίσημη εκδοχή" της ιστορίας ισχύει, αυτήν που έμαθες εσύ στην 6η δημοτικού ή αυτήν που μαθαίνουν φέτος τα παιδιά?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2007, 22:21:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
quote:

Εγώ όμως που είμαι νέος, δεν θα ήθελα να μεγαλώσω, αν είναι να κολλήσω σε έναν πολιτικό και να τον διαφημίζω και να τον υπερασπίζομαι, όπως κάνεις εσύ και οι παππούδες στα καφενεία.

H πετυχημένη εκδήλωση στην Αίγινα δεν θα μπορούσε να είχε
πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή του Γρηγόρη Μαλτέζου. 'Ομολογω ότι μετά από μια μέρα δυναμισμού, αισιοδοξίας και χαράς που περάσαμε, οι
αντοχές μου για το πνεύμα στασιμότητας, κυνισμού και ασχετοσύνης που
εσύ εκπέμπεις είναι ελάχιστές. θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε επειδή έχετε την ίδια μυρουδιά και οι παρουσία του ενός από σας δίνει θάρρος και στον άλλον.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/03/2007, 14:28:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Libero,

επειδή σημείωσες τη φράση περί εκνευρισμού μου, σχετικά με την παρουσίαση στο "Εγνατία", να διευκρινίσω πως είμαι γενικότερα άνθρωπος με έντονες μεταφυσικές ανυσηχίες, αλλά δεν θεωρώ πως σώνει και καλά μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση ενός τέτοιου θέματος πρέπει να "συμφωνεί" με όλους και με όλα. Αυτό δείχνει τσαπατσουλιά και το θέμα γίνεται γραφικό και ίσα που εγγίζει την επιφάνεια.

Halva,
έχεις δίκιο την Ξηροτύρη εννοούσα και όχι την Ανδρεαδάκη.

someone λες

quote:
Στο θέμα της 911 υπάρχουν δύο εκδοχές.
Η επίσημη εκδοχή.
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.

Δηλαδή τι? η επίσημη εκδοχή είναι πάντα αληθής και όλα τα άλλα είναι απλά συνωμοσιολογίες...

Πολύ βολική τοποθέτηση θα έλεγα, αλλά μόνο για την πλευρά της "επίσημης εκδοχής", η οποία σαφώς και δεν επυθημεί τον αντίλογο και την άλλη άποψη, μιας και αυτό διευκολίνει το "έργο" της...
(Να υποθέσω, πως έχεις κάθε λόγο να υπηρετείς αυτή την εκδοχή? Γιατί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, έχει ερωτήματα, τα οποία συνήθως δεν συμβαδίζουν με "επίσημες εκδοχές"-
Καλύτερα να μην σκεπτόμαστε δηλαδή?)

Λες επίσης:

quote:
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους.

Μας λες δηλαδή πως η Φυσικός Φόσαρ και ο μαθηματικός Μπλουντορφ λένε παραμύθια της χαλιμάς...ενώ εσύ στηρίζεσε σε παραμύθια της ΝΑΣΑ γιατί δεν συμπαθείς μάλλον τη ...χαλιμά....

Τι να σου πω, αν οι επιστημονικές θέσεις δεν σε καλύπτουν δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει ούτε η ΝΑΣΑ. Αλλά το πρόβλημα για'σενα μάλλον δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά τι λέει. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι παραμυθάς και εσύ μας έρχεσε ορκισμένος οπαδός της "αλήθειας"

Libero

quote:
Δεν καταλαβαίνω. Η «επίσημη» εκδοχή που έγραψα είναι 2,8 -10 MHz = 2800000 – 10000000 Hz και εσύ μου γράφεις: "Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία", από τις οποίες η μέγιστη συχνότητα είναι αυτή: 1925 Hz Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου. Τώρα πως βρήκαν αυτές τις συχνότητες, άγνωστο.

Μπορεί ο εγκέφαλος να λειτουργεί στις παραπάνω συχνότητες, πως ξέρουμε όμως ότι είναι και δέκτης των συχνοτήτων αυτών? Πώς μέτρησαν ότι η συχνότητα π.χ. των 108 Hz αντιστοιχεί στην Απόλυτη Γνώση ή η συχνότητα των 83 Hz ανοίγει το «τρίτο μάτι».
Παρόλα αυτά toxotis, εκνευρήστικες που...


Σου έβαλα τους παραπάνω πίνακες για να κατανοήσεις, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγάλες, αλλά οι μικρές τιμές στα κύματα ELF.
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους)-
1ον δεν γράφουν πουθενά ποιό θεωρούν πως είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, με βάση το οποίο γίνονται οι μετρήσεις
2ον τον άνθρωπο επηρεάζουν κα οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και δυστυχώς δεν υπάρχουν όρια προς τα κάτω. Οπότε καταλαβένεις, πως πολύ πιθανόν να φαίνονται εντάξει οι μετρήσεις που παρουσιάζουν, αλλά να μην είναι καθόλου εντάξει αφού δεν λαμβάνουν υπ όψη τις υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF).

Τα κύματα ELF εκπέμπουν στη συχνότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Αυτά είναι 0-1kHz. Αυτά χρησιμοποιεί σε "επίσημη εκδοχή" το HAARP για επικοινωνίες, π.χ. με υποβρήχια σε φάση βύθισης.
Εκεί θα πρέπει νομίζω να εστιάσεις και όχι στις τιμές που αναφέρονται στις δυνατότητες των κεραιών.

Έχω στα χέρια μου ένα 2ωρο βίντεο-ντοκουμέντο του Carnicom για τα chemtrails. (κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, αλλά είναι πολύ "βαρύ")
Θα ήθελα να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και να το παρουσιάζαμε.
Μετά από αυτό ίσως μερικοί "σκεπτηκιστές" τύπου-someone, να σκέφτονταν δύο φορές την άρνηση και διάψευση που εκφράζουν.
Τι λέτε? Ποιος θα μου γράψει τα κείμενα αφήγησης και διαλόγων στα ελληνικά?

Halva? someone? κάποιος τέλος πάντων?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/03/2007, 14:31:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Libero,

επειδή σημείωσες τη φράση περί εκνευρισμού μου, σχετικά με την παρουσίαση στο "Εγνατία", να διευκρινίσω πως είμαι γενικότερα άνθρωπος με έντονες μεταφυσικές ανυσηχίες, αλλά δεν θεωρώ πως σώνει και καλά μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση ενός τέτοιου θέματος πρέπει να "συμφωνεί" με όλους και με όλα. Αυτό δείχνει τσαπατσουλιά και το θέμα γίνεται γραφικό και ίσα που εγγίζει την επιφάνεια.

Halva,
έχεις δίκιο την Ξηροτύρη εννοούσα και όχι την Ανδρεαδάκη.

someone λες

quote:
Στο θέμα της 911 υπάρχουν δύο εκδοχές.
Η επίσημη εκδοχή.
Και η ακατάσχετη συνομωσιολογία που φτάνει μέχρι και σε επίπεδα αρρωστημένης φαντασίας.

Δηλαδή τι? η επίσημη εκδοχή είναι πάντα αληθής και όλα τα άλλα είναι απλά συνωμοσιολογίες...

Πολύ βολική τοποθέτηση θα έλεγα, αλλά μόνο για την πλευρά της "επίσημης εκδοχής", η οποία σαφώς και δεν επυθημεί τον αντίλογο και την άλλη άποψη, μιας και αυτό διευκολίνει το "έργο" της...
(Να υποθέσω, πως έχεις κάθε λόγο να υπηρετείς αυτή την εκδοχή? Γιατί κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, έχει ερωτήματα, τα οποία συνήθως δεν συμβαδίζουν με "επίσημες εκδοχές"-
Καλύτερα να μην σκεπτόμαστε δηλαδή?)

Λες επίσης:

quote:
Διάφοροι επιτήδιοι εξίσου άσχετοι συγγραφείς του ..."μυστηρίου¨' εκμεταλεύονται αυτή την άγνοια για να θυσσαυρίσουν πουλώντας εφάνταστα παραμύθια της χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους.

Μας λες δηλαδή πως η Φυσικός Φόσαρ και ο μαθηματικός Μπλουντορφ λένε παραμύθια της χαλιμάς...ενώ εσύ στηρίζεσε σε παραμύθια της ΝΑΣΑ γιατί δεν συμπαθείς μάλλον τη ...χαλιμά....

Τι να σου πω, αν οι επιστημονικές θέσεις δεν σε καλύπτουν δεν θα έπρεπε να σε καλύπτει ούτε η ΝΑΣΑ. Αλλά το πρόβλημα για'σενα μάλλον δεν είναι ποιος λέει κάτι, αλλά τι λέει. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι παραμυθάς και εσύ μας έρχεσε ορκισμένος οπαδός της "αλήθειας"

Libero

quote:
Δεν καταλαβαίνω. Η «επίσημη» εκδοχή που έγραψα είναι 2,8 -10 MHz = 2800000 – 10000000 Hz και εσύ μου γράφεις: "Τομέας συχνότητας Συχνότητα σε Hz Σημασία", από τις οποίες η μέγιστη συχνότητα είναι αυτή: 1925 Hz Αίσθημα Φώτισης, -σε μη προετοιμασμένους ανθρώπους: αίσθημα ευφορίας ή ακόμη και φόβου. Τώρα πως βρήκαν αυτές τις συχνότητες, άγνωστο.

Μπορεί ο εγκέφαλος να λειτουργεί στις παραπάνω συχνότητες, πως ξέρουμε όμως ότι είναι και δέκτης των συχνοτήτων αυτών? Πώς μέτρησαν ότι η συχνότητα π.χ. των 108 Hz αντιστοιχεί στην Απόλυτη Γνώση ή η συχνότητα των 83 Hz ανοίγει το «τρίτο μάτι».
Παρόλα αυτά toxotis, εκνευρήστικες που...


Σου έβαλα τους παραπάνω πίνακες για να κατανοήσεις, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγάλες, αλλά οι μικρές τιμές στα κύματα ELF.
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους)-
1ον δεν γράφουν πουθενά ποιό θεωρούν πως είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, με βάση το οποίο γίνονται οι μετρήσεις
2ον τον άνθρωπο επηρεάζουν κα οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και δυστυχώς δεν υπάρχουν όρια προς τα κάτω. Οπότε καταλαβένεις, πως πολύ πιθανόν να φαίνονται εντάξει οι μετρήσεις που παρουσιάζουν, αλλά να μην είναι καθόλου εντάξει αφού δεν λαμβάνουν υπ όψη τις υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF).

Τα κύματα ELF εκπέμπουν στη συχνότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Αυτά είναι 0-1kHz. Αυτά χρησιμοποιεί σε "επίσημη εκδοχή" το HAARP για επικοινωνίες, π.χ. με υποβρήχια σε φάση βύθισης.
Εκεί θα πρέπει νομίζω να εστιάσεις και όχι στις τιμές που αναφέρονται στις δυνατότητες των κεραιών.

Έχω στα χέρια μου ένα 2ωρο βίντεο-ντοκουμέντο του Carnicom για τα chemtrails. (κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, αλλά είναι πολύ "βαρύ")
Θα ήθελα να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και να το παρουσιάζαμε.
Μετά από αυτό ίσως μερικοί "σκεπτηκιστές" τύπου-someone, να σκέφτονταν δύο φορές την άρνηση και διάψευση που εκφράζουν.
Τι λέτε? Ποιος θα μου γράψει τα κείμενα αφήγησης και διαλόγων στα ελληνικά?

Halva? someone? κάποιος τέλος πάντων?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero
Διεγραμμένος Λογαριασμός

Greece
282 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/03/2007, 20:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero
toxotis...

quote:
Σου έβαλα τους παραπάνω πίνακες για να κατανοήσεις, πως δεν μας ενδιαφέρουν οι μεγάλες, αλλά οι μικρές τιμές στα κύματα ELF.
(Οι τιμές στην τρανσ-γάμα ομάδα δεν εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους -πίνακας μονρόε-) Σε αυτό αναφερόμουν και σχετικά με τις μετρήσεις του ΕΡΜΗΣ- (το οποίο είναι πρόγραμμα που λειτουργεί με μηχανήματα που τους δώρισε η Vodaphone....όπως λέει η σελίδα τους

1ον δεν γράφουν πουθενά ποιό θεωρούν πως είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο, με βάση το οποίο γίνονται οι μετρήσεις
2ον τον άνθρωπο επηρεάζουν κα οι πολύ χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και δυστυχώς δεν υπάρχουν όρια προς τα κάτω. Οπότε καταλαβένεις, πως πολύ πιθανόν να φαίνονται εντάξει οι μετρήσεις που παρουσιάζουν, αλλά να μην είναι καθόλου εντάξει αφού δεν λαμβάνουν υπ όψη τις υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF).


Το έχω διαβάσει, αλλά αφού έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα θα μπορούσαν να μετρήσουν και λίγο σε αυτήν την συχνότητα που λες ότι επηρεάζει την λειτουργία του εγκεφάλου. Δεν είναι ανάγκη να τους βλέπουμε όλους εχθρούς ή φίλους.
Αυτοί τις ιστοσελίδας ΕΡΜΗΣ δεν είναι φιλαράκια μου, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν μου πολυάρεσαν στο σάιτ αυτό. Απλά το δημοσίευσα εδώ.

halva...

quote:
θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε

Όπως επιθυμείτε, κύριε Wayne Hall !!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/03/2007, 02:05:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Libero, προς θεού δεν είπα ότι βλέπω εχθρούς στη συγκεκριμένη σελίδα μετρίσεων "Ερμής". Απλά εστιάζω την προσοχή μου στο γενικότερο κακό να θεωρούμε πως τα όρια ασφαλείας καθορίζονται μόνο προς τα πάνω. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα κάποια νέα βιβλία της παραπάνω φυσικού, όπου ανάμεσα σε άλλα έχει πίνακες, όπου δείχνει τα ανώτατα επιτρεπτά όρια για τις εκπομπές συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας.
Χαρακτηρηστικά αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή είναι 0,00045W/m2 για συχνότητες στα 900MHz και 0,0009 για συχνότητες στα 1800-2000MHz.

Για τα 900ΜΗz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 4,5W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
στην Τσέχικη Δημοκρατία 0,24
στην Ιταλία και την Πολωνία 0,1
ενώ στη Ρωσία 0,0004

Για τα 1800-2000MHz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 9,0W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
στην Τσέχικη Δημοκρατία 0,24
στην Ιταλία και την Πολωνία 0,1
ενώ στη Ρωσία 0,0004


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/03/2007, 02:08:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Libero, προς θεού δεν είπα ότι βλέπω εχθρούς στη συγκεκριμένη σελίδα μετρίσεων "Ερμής". Απλά εστιάζω την προσοχή μου στο γενικότερο κακό να θεωρούμε πως τα όρια ασφαλείας καθορίζονται μόνο προς τα πάνω. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα κάποια νέα βιβλία της παραπάνω φυσικού, όπου ανάμεσα σε άλλα έχει πίνακες, όπου δείχνει τα ανώτατα επιτρεπτά όρια για τις εκπομπές συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας.
Χαρακτηρηστικά αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή είναι 0,00045W/m2 για συχνότητες στα 900MHz και 0,0009 για συχνότητες στα 1800-2000MHz.

Για τα 900ΜΗz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 4,5W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
στην Τσέχικη Δημοκρατία 0,24
στην Ιταλία και την Πολωνία 0,1
ενώ στη Ρωσία 0,0004

Για τα 1800-2000MHz:
Στη Γερμανία το όριο είναι 9,0W/m2
στον Καναδά 3,0
στη Ν.Ζηλανδία 2,0
στην Τσέχικη Δημοκρατία 0,24
στην Ιταλία και την Πολωνία 0,1
ενώ στη Ρωσία 0,0004


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/03/2007, 05:51:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
halva...
quote:
θα ήθελα και εσύ και ο someone να φύγετε

Όπως επιθυμείτε, κύριε Wayne Hall !!!

Libero, απ'ο τι φαίνεται ούτε σε σχέση με αυτή την επιθυμία που εξέφρασα σ'ενδιαφέρουν οι πράξεις αλλά μόνο τα συναισθηματικά φορτισμένα λόγια.

Τοξότη όπως σου εξήγησα έχω ήδη απομαγνητοφωνήσει ένα μεγάλο μέρος (το καλύτερο μέρος) από το βίντεο του Carnicom και μπορώ να το στείλω σε όποιον θα αναλάβει την ελληνική μετάφρασή.


Edited by - halva on 21/03/2007 05:55:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/03/2007, 11:46:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
BLOG ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ιστοσελίδας "Ενουρανοίς"
http://enouranois.blogspot.com/2007/03/blog-wwwenouranoisgr.html

Thursday, March 22, 2007

Καλώς ήρθατε στο BLOG ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ιστοσελίδας Ενουρανοίς - www.enouranois.gr

Η ιστοσελίδα "Ενουρανοίς" παρουσιάζει και αναλύει επίκαιρα θέματα που αφορούν το ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον.

Η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η αύξηση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη και το φαινόμενο του ‘θερμοκηπίου’ έχουν απασχολήσει την επιστημονική και διεθνή κοινότητα εδώ και μερικές δεκαετίες. Ορισμένα μέτρα ήδη ελήφθησαν σε παγκόσμιο επίπεδο (π.χ. συμφωνία Κιότο) και πολλές λύσεις έχουν προταθεί ή ερευνώνται με στόχο την επιβράδυνση του φαινομένου του ‘θερμοκηπίου’. Οι περισσότερες από αυτές τις λύσεις εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη χρήση ανανεώσιμων φυσικών πηγών ενεργείας (π.χ. ηλιακή, αιολική, υδροηλεκτρική, κ.λ.π.). Τέτοιες μορφές ενέργειας δεν επιβαρύνουν την γήινη ατμόσφαιρα με τα γνωστά καυσαέρια τα οποία προέρχονται από την χρήση άνθρακα και πετρελαιοειδών καυσίμων. Τα τελευταία χρόνια επίσης αναπτύσσονται καινούργιες τεχνολογίες που στοχεύουν να αντικαταστήσουν ή να μετριάσουν την χρήση της μηχανής εσωτερικής καύσης στα μέσα μεταφοράς. Γενικότερα, οι οικολογικές επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας και οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων θα αποτελέσουν ένα από τα αντικείμενα μελέτης και έρευνας της παρούσας ιστοσελίδας.

Όμως, η ιστοσελίδα ‘Ενουρανοίς’ στοχεύει τον κύριο όγκο της ερευνητικής και ενημερωτικής της προσπάθειας στα πιο επίκαιρα και επείγοντα σύγχρονα θέματα που αφορούν το ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον. Ειδικότερα, η παρούσα ιστοσελίδα εστιάζει το ενδιαφέρον της στα ακόλουθα θέματα:

Τεχνητή μεταβολή καιρικών συνθηκών

Χρήση ‘γεωμηχανικής’ για μετριασμό του φαινομένου του ‘θερμοκηπίου’
Ευρείας κλίμακας αεροψεκασμοί σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή (που δεν αφορούν αγροτικούς ψεκασμούς εντομοκτόνων)
Πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας

Οικολογικές, βιολογικές και γεωφυσικές επιπτώσεις των πειραματισμών στην ανώτερη ατμόσφαιρα, αλλά και των χαμηλών ύψους ψεκασμών
"Η γνώση είναι δύναμη" πίστευαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Πρόθεση μας λοιπόν είναι να ενημερώσουμε και να διαφωτίσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας με υπευθυνότητα, στοιχειοθέτηση, επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά και με ρεαλιστική ανάλυση και κριτική σκέψη.

Σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα αξιολογούμε τις διάφορες ερμηνείες και θεωρίες που έχουν διατυπωθεί και διατυπώνονται κατά καιρούς όσον αφορά τα σύγχρονα ατμοσφαιρικά φαινόμενα.

Ο στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε ένα σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας έτσι ώστε να δραστηριοποιηθούν υπέρ της προστασίας του ατμοσφαιρικού μας περιβάλλοντος και της οικολογικής μας κληρονομιάς. Η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει να παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα της ‘γεωμηχανικής’, των αεροψεκασμών και τα πειράματα τύπου HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project). Πλούσιο εκπαιδευτικό, επιστημονικό, και φωτογραφικό υλικό θα είναι πάντα διαθέσιμο στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Edited by - halva on 22/03/2007 11:47:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2007, 01:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman
toxotis:
> υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες (όπως μικροκύματα και ELF)

Βίκυ μήπως τα έχεις μπερδέψει σε αυτό το σημείο; Τα μικροκύματα δεν είναι υπερβολικά χαμηλές ακτινοβολίες.

Μάλλον αυτό θέλεις να πεις:

Εδώ ένα κύμα υψηλής συχνότητας (η γραμμή ζιγκ-ζαγκ) αλλάζει το πλάτος του περιοδικά, και γίνεται έτσι φορέας χαμηλότερης συχνότητας.

Γενικά οι συχνότητες είναι μαθηματική έννοια, όχι φυσικό φαινόμενο. Αν τα λεωφορεία περνάνε κάθε 5 λεπτά, τότε λέμε ότι περνάνε με συχνότητα 12 φορές την ώρα, ή 0.0033 Hz.

Άλλο η συχνότητα 330 Hz μιας ηχητικής νότας στο πιάνο, άλλο η συχνότητα 330 Ηz ενός ηλεκτρομαγνητικού κύματος ELF, άλλο τα 330 Hz των ηλεκτρικών ρευμάτων του εγκεφάλου όταν αυτός βρίσκεται σε πολύ μεγάλη εγρήγορση.


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 23/03/2007 01:48:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy