ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 03:01:45  Εμφάνιση Προφίλ
Μάλλον τα καταλαβαίνεις όλα Αιθέρα. Απορώ, πώς δεν τα καταλαβαίνουν κι εκείνοι.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 08:47:44  Εμφάνιση Προφίλ
Κορεσμός κύριοι, κορεσμός.
Η παγκόσμια οικονομία θα ανακάμψει, μόνο αν έλθουν στην Γη...εξωγήϊνοι αγοραστές.

Οσο για τον χρυσό κάθε κράτους, φυσικά και γνωρίζουν ακριβώς πόσος είναι.Αφού οι κεντρικές τράπεζες των χωρών, ανήκουν σε ιδιώτες και όχι στα ίδια τα κράτη.Το χαρτονόμισμα δεν κόβεται πλέον με αντίκρυσμα τον χρυσό, ο οποίος δεν ευρίσκεται στα θησαυροφυλάκια των χωρών.Που είναι?Μόνο οι David Mayer του πλανήτη ξέρουν.

Για την Ελλάδα τώρα.

Οταν έχεις μια έκταση 132.000 χιλ, η οποία κατοικείται από 10.000.000 ανθρώπους, πληθυσμό όσο και μιά από τις μεγάλεις πόλεις του κόσμου και αυτή η χώρα "κάθεται" πάνω στα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου, ουρανίου, χρυσού και οσμίου, τι θα κάνεις για να αποκτήσεις τα δικαιώματα?
Αγαθοεργίες φυσικά.
Δανείζεις 10.000.000 ανθρώπους με 300 δις, χρήματα που ξέρεις με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας, πως δεν θα πάρεις πίσω ποτέ.Γιατί το κάνεις?

Τα συμπεράσματα δικά σας εξυπνούληδες και μη...συνομωσιολόγοι!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 09:03:37  Εμφάνιση Προφίλ
DSM και λοιποί φίλοι.

Κυρίως παρακολουθώ Αμερικάνικο χρηματιστήριο και μερικές αγορές της Ευρώπης, πχ Φρανκφούρτη. Και απο χόμπι αλλά και συμμετέχοντας ενεργά. Την Κίνα δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, περισσότερο τις αγορές της Ν.Α Ασίας θα έλεγα. Ο Αμεινίας πρέπει να είναι της θεμελιώδους ανάλυσης θα έλεγα, εγω ασχολούμαι μονο με τεχνική. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή πως πάει η οικονομία τους σε απόλυτα μεγέθη, παρακολουθώ μονο την συμπεριφορά χρημ. δεικτών, μεμονομένων μετοχών, ισοτιμιών κτλ.

Αυτό το κάνω για κάποιους λόγους που δεν θα ήθελα να αναπτύξω εκτενώς, λόγω θεματολογίας της σελίδας, θα μπορούσα ομως να πω οτι χρησιμοποιώ εργαλεία τα οποία θεωρούνται "μυστικισμός" στα οικονομικά, όπως elliott, fibonacci, gann κτλ. Πολύ απλά τώρα, στα χρηματιστήρια, οτι ανεβαίνει κατεβαίνει, οτι φουσκώνει ξεφουσκώνει και οτι υπερτιμάται, θα έρθει η ώρα της υποτίμησης. Αυτό είναι το φυσιολογικό, όχι το έκτροπο. Δεν μπορεί μια μετοχή να συνεχίσει να αυξάνει την αξία της εσαεί, γιατί απο ενα σημείο και μετά δεν αντικατοπτρίζει τα θεμελιώδη της εταιρίας, ούτε τις προσδοκίες μιας μελλοντικής πορείας. Είναι καθαρός αέρας = υπερτιμητική κερδοσκοπία.

Το ίδιο συμβαινει και με τους δείκτες, πρόκειται για μεγέθη που αναπαριστούν καλάθι μετοχών (πχ DJI = 30 usa blue chips). Δινουν συνοπτικά την γενική εικόνα αγορών, κλάδων, χωρών, ακομα και της παγκόσμιας οικονομίας. Είναι φυσιολογικό λοιπόν να διορθώσει το κινέζικο χρημ. ύστερα απο τόσα χρόνια ανόδου, όπως έκανε, κάνει και θα κάνει το αμερικάνικο, όπως έκαναν και διάφορες φούσκες, όπως το ελληνικό. Υπάρχει όμως μια θεωρία που λέει σε γενικές γραμμές πως το timming στο οποίο έρχονται οι άνοδοι και οι διορθώσεις, εξαρτάται απο κοινωνικοπολιτικούς παράγοντες, και όχι απο τα οικονομικά στοιχεία (socionomics).

Μελετώντας δηλαδή τεχνικά ενα σοβαρό χρημ, όπως το αμερικάνικο, την πιο αναπτυγμένη αγορά διεθνώς, μπορείς να πάρεις ενδείξεις για διεργασίες και δρώμενα που συμβαινουν στην ψυχολογία των διεθνών επενδυτών, κυρίως στην κατηγορία του "έξυπνου χρήματος", του μεγάλου κεφαλαίου δηλαδή, αυτού που κινεί τα νήματα της διεθνους πολιτικής σκηνής, κατα άλλους. Ετσι, φόβος και αβεβαιότητα, θα μεταφραστεί σε έξοδο απο τις αγορές, σε τοποθετήσεις σε "ασφαλή καταφύγια" που λένε, συγκεκριμένα νομίσματα, ομόλογα, real estate και πολυτιμα μέταλλα. Οταν πέφτουν οι μετοχές, ανεβαίνουν κάποια απο αυτά, και αντίστροφα.

Το θέμα τώρα στην περίπτωση μας είναι πως τα χρημ. σαν μηχανισμός προεξόφλησης μελλοντικών οικονομικών γεγονότων, αντικατοπτρίζουν την άποψη των "σοβαρών παικτών", αυτών που κινουν τα διεθνή νήματα δηλαδή. Οι οποίοι, δεν θα πω οτι μόνο γνωρίζουν, αλλα είναι αυτοί που δημιουργούν τα οικονομικά δεδομένα. Και οσο και να μην θέλουν να προδοθούν στις κινήσεις τους, η ίδια η αγορά τους προδίδει. Γιατί σπεύδουν να τοποθετηθούν ανάλογα, πριν οι υπόλοιποι (μεσαίοι και μικροί επενδυτές) τους πάρουν χαμπάρι και αρχίσουν τις κινήσεις πανικού. Αλλά η τεχνική ανάλυση τους αποκαλύπτει (πχ CBOE Volatility Index).

Και αυτό συμβαίνει τώρα στην Αμερική και παντού, γενικευμένα. Δίνει ενδείξεις οτι κάτι δεν πάει καλά, οτι το κεφάλαιο αποσύρρεται απο τις αγορές μετοχών. Αυτό είναι μια ένδειξη μελλοντικής οικονομικής αστάθειας, που σχετίζεται σχεδόν πάντα με την πολιτική σκηνή. Το αν είναι όμως η Ελλάδα παράγοντας αυτης της αστάθειας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδειχτεί έμπρακτα.

(απόκρυφη οικονομία No5)


Edited by - Heretic on 09/07/2015 09:16:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 09:43:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Καλά νιώθω εντελώς άχρηστος και άσχετος εδώ μέσα ανάμεσα σε οικονομολόγους διεθνούς φήμης.

Για τί Εβραίους και παραμύθια μιλάω συνεχώς... εδώ κυριαρχούν ο ορθολογισμός και τα νούμερα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 10:44:31  Εμφάνιση Προφίλ
Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμα θα πρέπει να ανεχόμαστε το παραπάνω σκουπίδι και την ρύπανση που αφήνει;


Edited by - Heretic on 09/07/2015 10:53:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

z_i_p
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


333 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 11:23:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους z_i_p

>following the white rabbit_

ή αλλιώς ... η τρύπα του λαγού

Τι θα λέγατε αν βάζαμε και λίγο συνωμοσιολογία στο παιχνίδι ; Λοιπόν, το σκηνικό έχει ως εξής : Γνωρίζοντας ο Σαμαράς πως δεν μπορεί να περάσει τα «τελευταία» μέτρα για την ολοκλήρωση της «τελευταίας» αξιολόγησης, τραβάει μπροστά την διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, δίνοντας στον Τσίπρα το βούτυρο για το ψωμί της διακυβέρνησης. Ο Σαμαράς γνωρίζει πως ούτε και ο Τσίπρας μπορεί να περάσει «μέτρα» - εδώ δεν μπορούσε ο ίδιος, θα τα περνούσε ο Τσίπρας ; – και ο Τσίπρας ανέτοιμος, απροετοίμαστος, έχοντας άγνοια του Ευρωπαϊκού κατεστημένου, βρίσκεται καταμεσής μιας μάχης με τον Γολιάθ του Ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτισμού, εντελώς άοπλος.

Όταν βρίσκεσαι σε μια μάχη άοπλος, δύο επιλογές έχεις : ή εγκαταλείπεις, οπισθοχωρείς δηλ. (σενάριο αριστερής παρέμβασης) … ή «κερδίζεις» χρόνο (Βαρουφάκης και δημιουργική ασάφεια) για να κατασκευάσεις ένα καινούργιο όπλο και μ’ αυτό να πολεμήσεις. Ποιο όπλο όμως θα ήταν τόσο ισχυρό ώστε θα σου δώσει το πλεονέκτημα ΚΑΙ να περάσεις νέα «μέτρα» ΚΑΙ να μην σε πάρουν με τις πέτρες οι πολίτες και τα κομματικά στελέχη σου ; Θα πρέπει να είναι κάτι που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί, κάτι που γνωρίζεις πως αν το φτιάξεις, η επιτυχία σου θα είναι εξασφαλισμένη : το δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα λειτουργεί όχι ως δημοκρατικός θρίαμβος – τρίχες κατσαρές δηλ. - , αλλά ως ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να το παίξει Κολοκοτρώνης και να «αποδείξει» την μαγκιά του έναντι των δανειστών. Οι μέρες περνούν, οι προθεσμίες λήγουν, οι δανειστές πιέζουν, οι ζημιές μεγαλώνουν ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα. Οι δανειστές σε συνεννόηση με τον Τσίπρα, δίνουν ένα μεγάλο χτύπημα : «Κλείστε τους τις Τράπεζες, κι αφήστε τους να παίρνουν 60 ευρώ την μέρα!». Ο λαός δεν αντέχει, έχει ήδη πει «ΟΧΙ», φάνηκε πιστός στην Ιστορία του τόπου του, είχε χρέος να το κάνει – αλήθεια, πίστευε κανένας πως ήταν δυνατόν να υπερισχύσει το «ΝΑΙ», όταν οι Έλληνες με το που βλέπουν ένα «ΟΧΙ» παθαίνουν έξαρση ιστορικής αλλεργίας ; - Η τρύπα του λαγού είναι βαθιά σαΐνια μου.

Έτσι, φτάνουμε μπροστά σε ένα τρίτο μνημόνιο. Ο Τσίπρας έχει εγκλωβίσει ΚΑΙ όλα τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά ΚΑΙ όλον τον απλό κόσμο. Οι μεν δεν μπορούν να αρνηθούν τα «μέτρα», θα αναγκαστούν να τα ψηφίσουν γιατί διαφορετικά θα κατηγορηθούν ως υπεύθυνοι για μια έξοδο από την Ευρωζώνη και οι δε – ο λαός δηλ. – ενώ θα καταπίνει το πικρό χάπι των μνημονίων, θα σηκώνει το μεσαίο δάκτυλο στην Ευρώπη.

Η μεγαλύτερη και η πιο ακριβή τρύπα στο νερό που έχει γίνει ποτέ, και με την συμμετοχή του κόσμου αλλά και με την συμμετοχή όλων των κομμάτων.

Όλα αυτά, με την προϋπόθεση βέβαια πως την Κυριακή θα πέσουν οι τζίφρες …

zip®...με τις ευλογίες μου


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 12:23:49  Εμφάνιση Προφίλ
Την ίδια γνώμη έχω Ζιπ...

Αλλά αν ρωτούσες τα μισά μέλη του φόρουμ μέχρι πριν μια βδομάδα θα σου λέγανε για επαναστάσεις και κολοκοτρώνιδες
ή μάλλον άσε το φόρουμ - πες οτι το επίπεδο είναι λίγο πιο υψηλό - στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις ας πούμε.. χαμός

Η πολεμόχαρη φυλή μας, είναι πολύ αφελήςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 14:51:04  Εμφάνιση Προφίλ
zip, είναι γνωστά όλα αυτά. Προ ολίγων ημερών μάλιστα, κυκλοφορούσε μαζικά ενα email κάποιου παραμυθατζή, με τίτλο: "Εσωτερική ενημέρωση από Βρυξέλλες":


Η συμφωνία της κυβέρνησης, για το μνημόνιο αρθ.3, με τους δανειστές ήταν ήδη κλεισμένη από τα τέλη Απριλίου όταν οι ειδικοί διαμόρφωσης κοινής γνώμης (ειδική επιτροπή κοινωνικής μηχανικής κλπ) της Commission ανέλαβαν να καταρτήσουν το τελικο σενάριο εφαρμογής (το πώς αυτή θα περάσει και πως ένα τρίτο μνημόνιο θα γίνει αποδεκτό από την ελληνική κοινή γνώμη).

Αν και η κυβέρνηση ήταν νεοεκλεχθείσα τα νέα μέτρα θα ήταν ιδιαιτέρως επώδυνα και εξαιρετικά υφεσιακά και η παρουσίαση ενός μνημονίου αρθ.3 μετά την λήξη του τρέχοντος μνημονίου δεν ήταν εφικτό να περάσει ούτε καν από την ίδια την κυβερνητική πλειοψηφία. Η πτώση της κυβερνήσεως ήταν βεβαία αλλά και καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να σχηματιστεί στην παρούσα φάση (μετά από νέες εκλογές*) που να μπορέσει να περάσει τρίτο μνημόνιο.

Οι θεσμοί κατέληξαν στο σενάριο της διεξαγωγής δημοψηφίσματος ως το καλύτερο σενάριο για να μην οδηγηθεί η χώρα σε ακυβερνησία (κάτι που θα τους ήταν ιδιαίτερα ανεπιθύμητο στην τρεχουσα φάση)

Έδωσαν εντολή** στην ηγεσία της παρούσας κυβέρνηση να συνεχίζει να διαπραγματεύται εικονικά ως το τέλος του δευτερου μνημονίου. Και μάλιστα οι εικονικές διαπραγματεύσεις γινόντουσαν με μια καινούρια διαπραγματευτική ομάδα έτσι ώστε να γίνει πιστευτή και να διαθοθεί από τα αμύητα καινούρια στελέχη του σύριζα η "αδιαλλαξία" και η "αγριότητα" των θεσμών.

Λίγο πριν την λήξη του μνημονίου αρθ.2 και κυρίως λίγο πριν την καταβολή των συντάξεων (γνωρίζοντας ότι οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως την ημέρα πληρωμής τους σχηματίζουν ουρές) επέλεξαν οι ειδικοί ως την πλέον κατάλληλη ημερομηνία ανακοίνωσης δημοψηφίσματος...δημιουργώντας έτσι τις πλέον κατάλληλες εικόνες για τα ΜΜΕ.

Στο σενάριο εφαρμογής προβλεπόνταν η κυβέρνηση (στον ρόλο του καλού) να καλεί*** τον λάο να πεί ΟΧΙ ενώ των ρόλο του κακού ανελαβαν τα ΜΜΕ μαζί με το πολιτικό προσωπικό των υπόλοιπων κομμάτων προωθώντας το ΝΑΙ.

Εντέχνως δε, χρησιμοποιώντας τεχνικές χειραγώγησης****, μετέτρεξαν το ΝΑΙ στα μέτρα να συμπίπτει με το ΝΑΙ στην Ευρώπη. Ενώ το ΟΧΙ να οδηγεί στο άγνωστο****.

Οπότε οποιοσδήποτε βρεθεί μπροστά στην κάλπη να αγνοεί ως άκυρο το λεκτικό περιεχόμενο της ερώτησης του δημοψηφίσματος και να σημειώνει το NAI όχι ως ναι σε νεά μέτρα αλλά ως ναι στην Ευρώπη, ναι σε ανοικτές τράπεζες κλπ...ναι σε ότι καλό μπορεί ο καθένας να φανταστεί...

Ταυτόχρονα υποσχέθηκαν στην ηγεσία της κυβέρνηση ότι θα καταβάλουν (στο μέτρο του εφικτού) κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρμείνει στην εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό αγόρασαν έως και χρόνο ομιλίας από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και τον πρόσφεραν στον κόσμο έτσι ώστε χρησιμοποιώνας εξελιγμένα εργαλεία παρακολούθησης να σφυγμομετρούν online, μεταξύ άλλων μεθόδων, τις τάσεις του NAI και του ΟΧΙ και ανάλογα να ρυθμίζουν την τάση της προπαγάνδας από τα ΜΜΕ και λοιπά επικοινωνιακά κανάλια, δηλώσεις στελεχών*** κλπ.

Διότιο ο σκοπός τους είναι το ΝΑΙ με το ΟΧΙ να μην έχει μεγάλη διαφορά.

Έτσι σε περίπτωση πλειοψηφίας του ΝΑΙ το σχέδιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.Και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ομιλών:"Σε αυτή την περίπτωση κατάφεραν να σε κάνουν να αγοράσεις ακόμα και το σχοινί που θα σε κρεμάσει!". Το όχι άλλωστε θα ακολουθεί σε κοντινή απόσταση και η κυβέρνηση ως κυβέρνηση με νοπή εντολή και με προεκλογική υπόσχεση η χώρα να παραμείνει εντός ευρω αναλαμβάνει την υλοποίηση. Στην χειρότερη των περιπτώσεων (για την παρούσα κυβέρνηση) ειδκά αν το ΝΑΙ ξεφύγει μπροστά τότε η κυβέρνηση πέφτει και την υλοποίηση μνημονίου αναλαμβάνουν τεχνοκράτες με υπηρεσιακή κυβέρνηση όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση Γ.Παπανδρέου. Τα στελέχη του σύριζα παραμένουν έτοιμα όπως ο Γ.Παπανδρέουν για να χρησιμοποιηθούν για μια επόμενη φορά.

Σε περίπτωση πλειοψηφίας του ΟΧΙ το σχέδιο πάλι ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ίσως όχι τόσο μεγάλη όπως στην περίπτωση του ΝΑΙ, αλλά το ΝΑΙ ακολουθεί σε κοντινή απόσταση και νομιμοποιεί την κυβέρνηση ως κυβέρνηση με νοπή εντολή και με προεκλογική υπόσχεση η χώρα να παραμείνει εντός ευρω να αναλάβει την υλοποίηση. (είναι γνωστή ήδη και έχει δημοσιοποιηθεί η πρόταση της κυβέρνησης που ελάχιστα διαφέρει από αυτή των θεσμών, τόσο ελάχιστα που σε πολλούς ήταν παράλογο το πως τελικά για τόσο μικρές διαφορές δεν είχε κλείστει η συμφωνία... )
Στην χειρότερη τον περιπτώσεων (για τους δανειστες) εαν το ΟΧΙ ξεφύγει μπροστά, κρατούν τις τράπεζες κλειστές μέχρι να πέσει η κυβέρνηση, και την υλοποίηση μνημονίου αναλαμβάνουν τεχνοκράτες όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση Γ.Παπανδρέου. Τα στελέχη του σύριζα παραμένουν έτοιμα για να χρησιμοποιηθούν για μια επόμενη φορά.

Στο τέλος του ΝΑΙ αλλά και του ΟΧΙ έρχεται αναπόφευκτα η αναδιάρθωση του μη βιώσημου χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται...για όποιον ειλικρινά ενδιαφέρεται υπάρχει συνέχεια της ομιλίας...

Ταδε έφη γνωστός μου από Βρυξέλλες...

υ.γ. Για την προστασία ανθρώπων και για τεχνικούς λόγους οφείλω να δηλώσω ότι το παραπάνω κείμενο αποτελεί απολύτως αποκύημα συνωμοσιολογικής φαντασίας.
Και ο νοών νοείτω.


* Ήδη ενόψει τρίτου μνημονίου η δεξιά παράταξη είχε εγκαταλείψη εν είδει εκλογών... και η δημοκρατική ήδη είχε σχεδόν εξαφανιστεί από τον εκλογικό χάρτη λόγω του πρώτου μνημονίου.
**Εντολή, διότι ήταν οι θεσμοί ,κατά την διάρκεια υλοποίησης του δεύτερου μνημονίου και ενόψει του τρίτου,που ετοίμαζαν κομματικό μηχανισμό γιανα τους εξυπηρετήσει. Με την βοήθεια μηχανισμών χειραγώγησης είχαν αναδείξει το 4% στο 34% και το ετοίμαζαν για την επόμενη κυβέρνηση, όπερ και εγένετο.
***Διότι και οι αντιφατικές δηλώσεις των μυημένων στελεχών του σύριζα ρυθμίζουν και αυτές αποφασιστικά το ποσοστό του ΝΑΙ/ΟΧΙ.
****http://blogs.sch.gr/2lykamar/files/2011/10/propaganda_parousiasi.pdf
Το άγνωστο εξ'ορισμού είναι ανεπιθύμητο ως επιλογή και άρα ως συνεπαγωγή γίνεται υποσείδητα και το ΟΧΙ...μια ανεπιθύμητη επιλογή...


Είναι ο γνωστός μύθος: "Για όλα φταίει ο Τσίπρας" ή ο παλαιότερος: "Μόνο η αριστερά μπορεί να περάσει στον κόσμο τα πιο αντιλαϊκά μέτρα". Το θέμα είναι άλλο. Κάποια μέτρα πρέπει να παρθούν, γιατί το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο, και διάφορες άλλες δαπάνες είναι εκτός πραγματικότητας για τα χάλια μας. Αν όμως η Ελλάδα, και ειδικά με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, πετύχει μείωση του χρέους με κάποια μέτρα αντάλλαγμα που θα έπρεπε να τα πάρει έτσι κι αλλιώς, σε διεθνές περιβάλλον οπου αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης, και σε γενικές γραμμές πετύχει εναν συμβιβασμό, καθιστώντας το χρέος βιώσιμο, τότε ΑΥΤΗ η κυβέρνηση θα έχει σημειώσει μια επιτυχία.

Και αυτο δεν μπορούν να το χωνέψουν διάφοροι, που δεν μπορούν να διανοηθούν πως αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν μείωση του χρέους οι καρπαζοεισπράκτορες που ψήφιζαν στο παρελθόν (βλ ΠασοκοΝΔ κτλ) δεν είναι δυνατόν να το πετύχουν οι Τσιπροκαμμένοι .
Εγω, ένα έχω να πω: Υπομονή, βιάζεστε πολύ για συμπεράσματα. Αυτά θα βγούν σε λίγο καιρό και θα είναι ξεκάθαρα, είτε μας αρέσουν (σε όλους), είτε όχι.

Edited by - Heretic on 09/07/2015 14:53:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 15:14:58  Εμφάνιση Προφίλ
Heretic εσύ, μαζί με πολλούς άλλους έλληνες υποστηρικτές του Τσίπρα, ζεις τον μύθο σου.

ε, συνέχισε να τον ζεις!

Τώρα θα σου ρθει συμφωνία 12 δις... και θα γελάνε και οι πέτρεςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 15:33:13  Εμφάνιση Προφίλ
Ναι, και ετοιμάσου να πληρώσεις! Είμαι σίγουρος πως έτσι όπως χτυπιέσαι, σίγουρα θα σε αφορά άμεσα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 16:37:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
quote:

Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμα θα πρέπει να ανεχόμαστε το παραπάνω σκουπίδι και την ρύπανση που αφήνει;


Edited by - Heretic on 09/07/2015 10:53:04


αυτο θα στο φυλαω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 16:39:59  Εμφάνιση Προφίλ
Ουάου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 16:41:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
...εχθρε της δημοκρατιας και υποστηρικτή των πορδοφιλοσοφων

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 16:42:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
...ψευτοαιρετικε αυταρχικε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 16:59:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
Αν και δεν συμφωνώ μαζί σου, χώστα Πύρινε με τους πύρινους λόγους σου.

Τα καθάρματα... δεν ξανασυζητώ με τέτοια προσβλητικά άτομα.

Παλιάνθρωποι, αλήτες, αντιδημοκράτες, αυταρχικοί, δημαγωγοί, μόνο να προσβάλλουν ξέρουν και να ελέγχουν τα πλήθη μέσω της ειρωνίας και εκμηδένισης του συνομιλητή τους.

Ντροπή για την Ελλάδα μας η αδυναμία διαλόγου. Και σε αυτήν την χώρα λένε ότι γεννήθηκε ο λόγος, η δημοκρατία, η συζήτηση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 17:13:40  Εμφάνιση Προφίλ
Δηλαδη αμα ηταν συζητηση αυτο που κανει, κατσε καλα μαγκα μου να τον δεις οταν δεν συζηταει. Απο τοτε που εβαλαν ιντερνετ στις κλινικες, πνιγηκαμε στις συζητησεις...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 17:19:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
Εγώ όμως δεν σε πρόσβαλλα.

Τελικά είσαι ψευτοαιρετικός ιεροεξεταστής και βρίζεις όλους τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου δογματικέ αυταρχικέ. Μάλιστα προσβάλλεις τα άτομα με ψυχική πάθηση τα οποία οι φίλοι σου οι Καθολικοί καταδίκαζαν σε θάνατο δια πυρός.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 17:34:05  Εμφάνιση Προφίλ
33°C

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 17:44:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
quote:

33°C

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


http://www.meteo.gr/meteoplus/observations.cfm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 17:47:50  Εμφάνιση Προφίλ
Μπράβο. Εκεί να κοιτάς. Όταν είναι πάνω από 30°C, ρετάρεις άσχημα. Μικρά και συχνά γεύματα, πολλά υγρά, αποφυγή έκθεσης στον ήλιο. Και μην ξεχνάς τα χάπια σου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 18:48:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τελικά είσαι ψευτοαιρετικός ιεροεξεταστής και βρίζεις όλους τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου δογματικέ αυταρχικέ. Μάλιστα προσβάλλεις τα άτομα με ψυχική πάθηση τα οποία οι φίλοι σου οι Καθολικοί καταδίκαζαν σε θάνατο δια πυρός.


Ας τ' αυτά τώρα. Μια ξαδέρφη μου ξέρει την Ελένη Λουκά. Να σου κάνω κονέ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Διονύσιος Σκυλόσοφος
Διεγραμμένος Λογαριασμός


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 19:40:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Διονύσιος Σκυλόσοφος
Δεν είπα ότι τρέφω καμμιά εκτίμηση για τον Πύρινο, αλλά χαίρομαι γι' αυτό που γίνεται διότι αποτελεί απόδειξη της ανικανότητάς σας για διάλογο. Δεν είναι το καθυστερημένο επίπεδο του συνομιλητή σας(αυτό είναι το πρόσχημα) αλλά οι απόψεις του.

Όποιος διαφωνεί...είναι μαλάκας(αν και κάποτε "συνομιλητής επιπέδου")

Εσύ "heretic" ποτέ δεν συμμετείχες σε διάλογο σοβαρό, αλλά πάντα σε αρνητική προσωπική σκιάγραφηση του συνομιλητή σου.

Η ειρωνική απάντησή μου δεν έγινε κατανοητή. Το οικονομολογικό μήνυμά σου αποτέλεσε προσβολή της δημοκρατίας. Υπονοεί πως ο λαός είναι ανίκανος και άσχετος από οικονομία και πρέπει να προστρέξει στους οικονομολόγους, στους κοινωνιολόγους, στους δημοτικούς σύμβουλους και στον κάθε λογής επιστήμονα. Με λίγα λόγια αν και τον αφορά τον λαό το "χρέος" ας μην ασχολείται διότι είναι άσχετος και δεν έχει ιδέα από μαθηματικά και οικονομολογία. Θα τον καθοδηγήσουν οι "ειδικοί" και όλα τα συνωμοσιολογικά σενάρια είναι θρησκευτικές αηδιούλες αμόρφωτων.

Είμαι σίγουρος πως αν επιχειρούσα να κάνω προσωπικό διάλογο μαζί σας, θα με κόβατε κατευθείαν με την δικαιολογία ότι είμαι άσχετος και μετά θα μιλούσατε κανένα 30λεπτο με αυταρχικό ύφος έτσι ώστε να επιβληθεί η άποψή σας ως αναντίρρητη αλήθεια.

Ακολουθείτε καθαρά την πολιτική τεχνική του δημαγωγού και του ισχυρογνώμονα, φτύνετε τον λαό κατάμουτρα και μετά λέμε για απολυταρχικά καθεστώτα ναζισμού, φασισμού τα οποία αντιθέτως έδωσαν σημασία και αξία στον απλό πολίτη του έθνους. Γι' αυτό άλλωστε αν ρωτήσουμε τους παλιούς του λαού πως περάσανε στην χούντα δεν θα φτάσουν στις ακραίες δηλώσεις που φτάνουν οι σημερινοί "δημοκράτες" του πασοκ, της νουδου και του σύριζα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η χούντα δεν έκανε απάνθρωπα πράγματα όπως εκτελέσεις πεζών, αλλά είναι ψέμα ότι τώρα δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς. Δεν σέβεστε τον λαό και πιστεύετε στον ελιτισμό, αντίθετα ο ναζισμός και ο φασισμός ήταν εθνικιστική δημοκρατία ανεξαρτήτως των ωμοτήτων τους, ωμότητες τις οποίες διαπράττουν και "δημοκράτες".

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 19:56:14  Εμφάνιση Προφίλ
Δυστυχώς για μας, υπάρχει έλλειψη σε θοραζίν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 20:04:45  Εμφάνιση Προφίλ
Χρίστο Ελ, γενικά μιλώντας, περνάς και κάποια διαστήματα μέσα, ή έχεις μία κάπως πιό 'χαλαρή' σχέση?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 20:13:13  Εμφάνιση Προφίλ
Χρίστος Ελ, θα σου ξαναθυμίσω την πρόσκληση που σου έκανα στο metafysiko.gr, υστερα απο το ευγενέστατο "στόλισμα" που έκανες εκεί, και σε μένα και σε ενα-δυό ανθρώπους εδώ μέσα. Είσαι να κανονίσω να βρεθούμε όλοι να τα πούμε απο κοντά; Η κόσμια συμπεριφορά θεωρείται δεδομένη, τουλάχιστον απο εμένα, και μπορείς να φέρεις και φίλους σου για support. Θα γίνει σοβαρή συζήτηση, εφ' όλης της ύλης, γιατί εδώ καταλαβαινω πως η κατάσταση βολεύει για κατάχρηση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 20:18:54  Εμφάνιση Προφίλ
Εγώ είμαι μέσα.Θα αφήσω τα δίδυμα σπίτι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 20:38:50  Εμφάνιση Προφίλ
Οι περισσότεροι γνωρίζετε πόσο σιχαίνομαι την Κ.Αμανπούρ του CNN.
Το γιατί δεν το ξέρω ούτε εγώ.Απλά μου βγαίνει.
Ομως η σελίδα της έχει κάτι απίθανο και σίγουρα δεν διακινδυνεύει την αξιοπιστία της και του δημοσιογραφικού οργανισμού, αναρτώντας το.

Απολαύστε...

http://edition.cnn.com/2015/07/07/world/greece-joffe-amanpour/index.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 09/07/2015 20:44:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 23:15:32  Εμφάνιση Προφίλ
Νικόμαχε, για να στο πω απλά

Οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή είναι θετικός προς την πολιτική του Τσίπρα, έχει χάσει κάθε επαφή με τη λογικήΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/07/2015, 23:22:07  Εμφάνιση Προφίλ
Αμεινία, για να στο πω απλά

Οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή νομίζει, πως ασχολούμαστε με τον Τσίπρα, είναι Πύρινος.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2274 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2015, 00:52:17  Εμφάνιση Προφίλ
DSM κοίτα του ΛΙνκ του ΝικόμαχουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy