ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 samael aun weor
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 18
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2005, 12:37:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σ' ευχαριστώ filosofos3, για την απάντησή σου.


Ζήσε τη στιγμή!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2005, 12:43:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η δόμηση γίνεται με τη συγκέντρωση ενεργειών οι οποίες όταν συγκεντρωθούν σε αρκετη ποσόστητα κρυσταλλώνονται και κάνουν δυνατή τη σταδιακή δομηση του κάθε σώματος.

ρε συ filosofe, πως γίνεται να λες πράγματα ακριβώς σαν κι αυτά που λέει ο Δ.Σαμαέλ από τη μία, και από την άλλη να μην παραδέχεσαι τίποτα -θετικό τουλάχιστον- όσον αφορά τον ίδιο???? Και σημειωτέον, ότι ο ίδιος δίνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ και πολυ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ πρακτικές για το πως θα το καταφέρεις!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Ουσπένσκυ έλεγε τα ίδια ακριβώς με τον Σαμαέλ, μόνο που δεν έδινε πρακτικές για το πως θα τα καταφέρεις.

Διαβάζεις λοιπόν και ασχολείσαι με τόσους άλλους και με τις ασκήσεις τους που είτε είναι ελλειπείς, είτε λανθασμένες, αλλά έχεις μια ΚΑΘΕΤΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για τον Δ.Σαμαέλ, που οι ασκήσεις του είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ. Συγνώμη κι όλας που το ξανααναφέρω, αλλά τι στο καλό συμβαίνει και δεν θέλουμε να δούμε μπροστά μας??? Μήπως επειδή είναι τόσο απλά τα πράγματα, νομίζουμε ότι είναι λάθος????

Και πάλι συγνώμη αλλά θα με σκάσετε πια!!!!!!!!!!!! (χαριτολογόντας πάντα)

Επίσης άλλοι Δάσκαλοι που μιλούν για τα ίδια πράγματα είναι ο Μωρύα, ο Ουσπένσκυ, ο Κρουμ Χέλλερ, ο Πλάτωνας ο Σωκράτης, Μπλαβάτσκυ, Στάινερ, κλπ κλπ κλπ. Κανείς όμως από αυτούς δεν δίνουν ξεκάθαρα τους τρόπους της εργασίας. Τέλος πάντων, αρκετά κι εγώ ασχολήθηκα με το θέμα, όποιος θέλει να ακούσει ας ακούσει.

Νάστε όλοι καλά
Κατερίνα
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2005, 13:09:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή katerinagnosis, θα ήθελες να μας αναφέρεις κάποιες τεχνικές που προτείνει ο Δ.Σαμαέλ, αυτές που σου επιτρέπεται βέβαια.


Ζήσε τη στιγμή!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2005, 13:27:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Στέφανε, το θέμα του καθενός δεν θα έπρεπε να είναι να μάθει "τεχνικές" για να βγαίνει αστρικό, αλλά να μάθει τον εαυτό του, και πως θα μπορούσε να δουλέψει με το ΦΥΣΙΚΟ αλλά και τα άλλα επίπεδα.

Δυστυχώς δεν είναι της αρμοδιότητάς μου να δίνω τεχνικές, υπάρχουν στα βιβλία του Δάσκαλου, αλλά δεν είναι εύκολο να τα βρεις. Το να σου δώσει κάποιος τεχνικές αστρικού ξεδιπλώματος είναι εύκολο. το να ελέγξεις το που θα βρεθείς και με ποιόν.............. ειναι άλλη ιστορία. Στη γνώση υπάρχει μια σειρά, ξεκινάς από το μηδέν και προχωράς βήμα βήμα. Αυτό προυποθέτει παρακολούθηση μαθημάτων, ή, αν δεν υπάρχει χρόνος, διάβασμα των διαλέξεων με τη σειρά που τις δίνει ο δάσκαλος μια μια.

Και επειδή ήδη έχω παρεξηγηθεί στο παρελθόν για διαφήμιση, σταματώ εδώ, αν όμως θές να ασχοληθείς, πες μου, θα μπορούσα να σου τις στείλω προσωπικά με e-mail

Φιλικά
Κατερίνα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

filosofos3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
588 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2005, 10:53:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Katerinagnosis
κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι όλοι αυτοί που ανέφερες λένε τα ίδια πράγματα ή δίνουν τις ίδιες τεχνικές.

quote:
ρε συ filosofe, πως γίνεται να λες πράγματα ακριβώς σαν κι αυτά που λέει ο Δ.Σαμαέλ από τη μία, και από την άλλη να μην παραδέχεσαι τίποτα -θετικό τουλάχιστον- όσον αφορά τον ίδιο???? Και σημειωτέον, ότι ο ίδιος δίνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ και πολυ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ πρακτικές για το πως θα το καταφέρεις!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Ουσπένσκυ έλεγε τα ίδια ακριβώς με τον Σαμαέλ, μόνο που δεν έδινε πρακτικές για το πως θα τα καταφέρεις.

Είναι θέμα απλής πληροφόρησης. Αν διαβάσεις τα κείμενα του Ουσπένσκυ και του Γκουρτζίεφ θα δεις σημαντικές διαφορές και μεταξύ τους ΚΑΙ με το Σαμαέλ.
Ομοίως και μεταξύ Σαμαέλ και Μπλαβάτσκυ και ακόμη περισσότερο μεταξύ των αρχαίων ιερών κειμένων και όλων των προηγουμένων.
Αν επίσης λες ότι δεν έδιναν τεχνικές όλοι οι άλλοι και μόνο ο σαμαέλ το έκανε μάλλον και εδώ θα βρεθείς προ εκπλήξεων όταν δεις ότι όλοι έδιναν τεχνικές από το φυσικό ως και για όλα τα επίπεδα που όμως αυτές οι τεχνικές δεν ήταν για γενική κατανάλωση αλλά για όσους είχαν το ενδιαφέρον και την ικανότητα να τις χρησιμοποιήσουν.
Θα δεις ότι σε ΟΛΕΣ τις παραδόσεις υπάρχουν τεχνικές όπως αυτές του Σαμαέλ και αυτές του Σαμαέλ δεν είναι δική του εφεύρεση αλλά κακέκτυπα από αρχαιότερους πραγματικούς δασκάλους. Όταν πχ δεις ότι οι ησυχαστές έκαναν ακριβώς αυτό που υποτίθεται ότι διδάσκει ο Σαμαέλ, από το 12ο αιώνα και πιο πριν τι θα πεις; Και όταν δεις ότι το ίδιο διδασκόταν από την αρχαία εποχή σε όλες σχεδόν τις θρησκείες ή ρεύματα...τότε τι καινούριο έφερε ο Σαμαέλ;
Η διάδοση και η προσπάθεια χρήσης τεχνικών χωρίς γνώση τους, χωρίς μια συγκεκριμένη προετοιμασία είναι η καινοτομία του Σαμαέλ. Κάνει αυτό που όλες οι μεγάλες παραδόσεις λένε να ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ: το να εφαρμόζει κανείς τεχνικές χωρίς την επίβλεψη κάποιου που ήδη έχει διανύσει το δρόμο και ξέρει τους κινδύνους και τα λάθη που μπορούν να γίνουν.
Επίσης λένε να μην πραβιάζει την ακολουθία των σταδίων κανείς γιατί αυτό θα είναι επικίνδυνο για τον ίδιο από πολλές απόψεις.Ο κίνδυνος δε βρίσκεται εκτός του ασκούμενου αλλά εδρεύει στην άγνοιά του και στην επιθυμία του να προχωρήσει γρήγορα, που τον ωθεί να ενεργοποπιήσει με λανθασμένο τρόπο ενέργειες και δυνάμεις. Εδώ ο Σαμαέλ το αγνοεί αυτό απολύτως.
Δες τις διδασκαλίες του Πατάντζαλι , τα "γιόγκα σούτρας" για να πάρεις μια ιδέα για τα στάδια. Ο Σαμαέλ είναι παρείσακτος στις διδαακσαλίες και ένας ακόμη από τους διαστρεβλωτές τους. Δεν έχει καμμιά σχέση με ότι ονομάστηκε Λευκή Αδελφότητα και δεν του δόθηκε από καμμιά τέτοια αδελφότητα ο "βαθμός" του Διδασκάλου της Σοφίας. Για ποια ανάσταση μιλάμε τη στιγμή που και αυτός πέθανε όπως όλοι οι άνθρωποι;
Αν ήταν Δάσκαλος της Σοφίας θα μπορούσε να διορθώσει τα λάθη διαφόρων ερευνητών (Γκουρτζίεφ, Μπλαβάτσκυ κ.α.)που προηγήθηκαν του ιδίου αλλά αυτός αντί να τα διορθώσει τα αύξησε.
Τα λάθη αυτά σε όποιον στηρίζεται μόνο στα κέιμενα ενός προσώπου φυσικά δε φαίνονται.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ :ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΩ.

Αν διαβάζετε το τι λένε ΠΕΡΙ των αρχαίων διδασκάλων αυτοί οι "δάσκαλοι" του καιρού μας δεν πρόκειται να δείτε ποτέ τις αληθινές διδασκαλίες γιατί τους παρουσιάζουν μέσα από το δικό τους πρίσμα που είναι παραμορφωτικό και συσκοτίζει την αλήθεια.
Και προτείνω να ξεκινήσετε από τα δικά μας τα ελληνικά κείμενα αν και μπορέιτε να πάτε κατευθείαν στα κείμενα του Πλάτωνα που υπάρχουν και σε πολλές μεταφράσεις στη χώρα μας (των εκδόσεων Ζαχαρόπουλος είναι αρκετά καλες οι μεταφράσεις νομίζω) αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο.


Όλα είναι τέλειαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

filosofos3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
588 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2005, 14:09:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιας και προέκυψε εκτάκτως λίγος διαθέσιμος χρόνος θα ήθελα να συμπληρώσω και να αποσαφηνίσω κάποια πράγματα που έχω πει.
Σύμφωνα με τα λόγια όσων έχουν παρουσιαστεί ως εκφραστές ή διαδότες των διδασκαλιών της Λευκής Αδελφότητας (κατά δική τους δήλωση πάντα) η εξέλιξη του κάθε ανθρώπου έχει κάποιες φάσεις και για να περάσει κανείς από τη μία στην άλλη περνά από κάπoια μύηση η οποία όμως δεν είναι απαραίτητα κάτι που δίνεται από έναν "επίσημο αντιπρόσωπο" του Θεού ή της Λευκής αδελφότητας ή από κάποια οργάνωση.
Δίνεται πολύ συχνά μέσα από δοκιμασίες του ενός ή του άλλου είδους ή επιπέδου που καλείται να ξεπεράσει ο μυούμενος και οι οποίες προκύπτουν με φυσικό τρόπο στη ζωή του, αναπόδραστα θα έλεγε κανείς.
Αυτές οι εμπειρίες -μυήσεις αναφέρονται με κάποια συμφωνία μεταξύ των θεοσοφιστών κλπ και θα κρατήσω για χάρη της συζήτησης αυτή την παραδοχή παρόλο που ξέρω ότι είναι λανθασμένη.
Ο άνθρωπος γίνεται σε κάποια φάση άνθρωπος της 1ης μύησης, της 2ης , της 3ης κ.ο.κ.
Οι μυήσεις αυτές που ανέφερα αριθμούνται κατά διαφόρους τρόπους και είναι άλλο να λες πλανητική μύηση και άλο ηλιακή ή άλλης κλίμακας (του Σειρίου κλπ).
Στην ηλιακή κλίμακα η 5η μύηση όταν έχει ληφθεί καθιστά κάποιον Διδάσκαλο της Σοφίας και άνθρωπο της 6ης μύησης (υποψήφιο για την 6η, επειδή στην ορολογία αυτή άνθρωπος τη ν-οστής μύησης λέγεται αυτός που είναι μεταξύ (ν-1)-στης μύησης και ν-οστής).
Μια από τις ιδιότητες του ανθρώπου που έλαβε την 5η ηλιακή είναι η δυνατότητά του να μετασχηματίζει και να μεταπλάθει το υλικό του σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε αν η διαδικασία συνεχιστεί να έχει τη δυνατότητα μιας σχετικής αθανασίας.
Θεωρήθηκε μάλιστα η μύηση αυτή ότι θα έπρεπε να ονομαστεί "Ανάσταση" και την οποία θεωρούν ότι συνεχίζεται στην "Ανάληψη", η οποία θεωρήθηκε ότι επίσης αντιστοιχεί στην 5η, ενώ η σταύρωση στην 4η, η Βάπτιση στην 2η ,η Μεταμόρφωση στην 3η. Σε άλλο τόπικ είχα δώσει ένα κείμενο από τον Νικήτα Στηθάτο έναν άγιο της Ορθόδοξης εκκλησίας (του 1000 μΧ περίπου) ο οποίος με σαφήνεια λέει ότι η πορεία του ανθρώπου που προχωρά σε ένα πνευματικό δρόμο είναι αντίστοιχη της ζωής του Χριστού και των εμπειριών του.
Ο εσωτερικός Χριστός γεννιέται, βαφτίζεται,πειράζεται, διδάσκει, σταυρώνεται, πεθαίνει, ανασταίνεται και αναλήπτεται.
Η ιδέα αυτή της αντιστοιχίας είναι όπως βλέπουμε παλιά κατά 1000 έτη περίπου και δεν είναι καινούρια επινόηση ή έστω κάποια μυστική διδασκαλία που τώρα εμφανίστηκε.

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να εμφανίσει τον εαυτό του ως Χριστό θα πρέπει να έχει περάσει παρόμοιες "μυήσεις" μέσω των καταστάσεων και να έχει και τις ιδιότητες ενός "αναστημένου". Και όταν λέμε αναστημένου δεν εννοούμε συμβολικά αναστημένου αλλά κυριολεκτικά να έχει μεταβάλλει τη δομή του υλικού του σώματος με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει σε σημείο να μπορεί να διατηρείται για αιώνες και να ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πότε θα πεθάνει.
Αυτό θα το δείτε να λέγεται και από το Γκουτζίεφ ακριβώς έτσι για τον άνθρωπο 4. Ο Γκουρτζίεφ τον άνθρωπο που πέρασε την 5η μύηση τον ονόμασε άνθρωπο 5 και οι ιδιότητες που του αποοδίδει είναι ίδιες με των Διδασκάλων της Σοφίας.
Ο Διδάσκαλος της Σοφίας κατά τους θεοσοφιστές , Μπέιλυ κλπ είναι συνειδητός ΚΑΙ ΣΤΑ 3 επίπεδα της προσωπικότητας (φυσικό, αστρικό, νοητικό) ταυτόχρονα και όχι μόνο αυτό αλλά τα έχει "υπό την εξουσία του".Έχει κυριαρχήσει σε αυτά και αυτό δεν είναι συμβολικό επίσης αλλά κυριολεκτικό.
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από μάντραμ, επικλήσεις κλπ για να πράξει οτιδήποτε στα τρία αυτά πεδία. Αλλιώς δε θα τα έχει υπό την εξουσία του και δε θα είναι Δάσκαλος της Σοφίας.

Είναι σε θέση να γνωρίζει τι γίνεται στον αστρικό αλλά και στο νοητικό κόσμο. Και μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες ανθρώπων που αναζητούν την αλήθεια με σαφήνεια γιατί έχει προσωπική εμπειρία των άλλων χώρων. Επίσης έχει σε ικανοποιητικό βαθμό γνώση της "επιστήμης" των ενεργειών αλλά και των επιστημών του ανθρώπου γενικότερα.
Ο Σαμαέλ δεν επιδεικνύει ΚΑΜΜΙΑ τέτοια ιδιότητα αλλά όλες τις αντίθετες!Γιατί λοιποόν θα πρέπει να τον ονομάσουμε Δάσκαλο; Επειδή το λέει αυτός;
Αν βλέπουμε να επιδεικνύουν τέτοιες ιδιότητες έστω και κατά ένα μέρος(Δασκάλου της σοφίας) άνθρωποι που ποτέ όσο ζουσαν δεν πρόβαλλαν τον εαυτό τους ως δάσκαλο (πχ Παΐσιος και Πορφύριος) γιατί να δώσουμε πίστη στην αυτοκαθιέρωση του Σαμαέλ ως "Χριστού" μάλιστα;
Μόνο αστείο θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι τέτοιο!
"Χριστός" είναι ο άνθρωπος που πέρασε ΚΑΙ την 6η ηλιακή μύηση!Αν ο Σαμαέλ δεν έχει τις ιδιότητες της 5ης πόσο μάλλον θα έχει της έκτης!
Για την ακρίβεια παρουσιάζει ιδιότητες της 2ης μύησης μόνο και αυτές όχι πλήρεις.

Ένα ακόμη σημείο που αποδεικνύει ακόμη από μακρυά το ότι δεν ήταν Δάσκαλος, είναι τα περί αστρικού πεδίου που διδάσκει. ΟΛΕΣ οι διδασκαλίες λένε ότι ΔΕΝ είναι στο αστρικό πεδίο που θα λάβει κανείς οποιαδήποτε διδασκαλία γιατί ακόμη και αν λέβει γνωση κανείς από εκεί είναι αμφίβολη η αξία της και η ορθότητά της. Γιαυτό και θέτουν απαραίτητη προυπόθεση να καθοδηγείται κανείς από κάποιον που είναι ήδη μυημένος στις πλανες που μπορεί να συναντήσει στο αστρικό.

Γιαυτό και αν θέλει κανείς να λέει ότι έλαβε κάποια διδασκαλία από εκεί ας δει πρώτα αν ΠΗΓΕ εκεί. Μπορεί να βλέπει κανείς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να μην κάνει πραγματικά ταξίδια.
Η απλή λογική λέει ότι ΠΡΩΤΑ πρέπει να εξακριβώσεις ότι όντως μπορείς και ταξιδεύεις και ΜΕΤΑ να αναζητήσεις κάτι περισσότερο και να δεις ΤΙ διδασκαλία είναι αυτή που σου δίνεται. Αν σου δίνεται μια διδασκαλία ενώ ακόμη δεν ξέρεις και δεν έχεις αποδείξει ότι μπορείς να κινείσαι κατά βούληση στο αστρικό, είναι ανώφελη αν όχι επιζήμια, γιατί σε βγάζει από την ορθή πορεία που θα έπρεπε να ακολουθήσεις με το δόλωμα της γνώσης, που στις περισσότερες φορές είναι κλεμμένη από το υποσυνείδητό σου και σου ξανασερβίρεται με άλλη εμφάνιση.

Όσον αφορά την αυτοπαρατήρηση στο φυσικό πεδίο , αυτή ΔΕΝ καθαρίζει το αστρικό αλλά το φορτώνει με περισσότερες εικόνες του γήινου πεδίου. Άλλο πράγμα ο καθαρισμός ενός σώματος, άλλο η ενίσχυση , άλλο το γέμισμα με κάποιου είδους ενέργεια και άλλο ο συντονισμός.
Η ενίσχυση της ενέργειας του αστρικού μερικές φορές το καθαρίζει κιόλας αλλά όχι πάντα. Μπορεί και να το βρωμίσει χειρότερα αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στο περιβάλλον του ατομου.

Η αυτοπαρατήρηση (όπως και άλλες εσωτεριστικές πρακτικές) προκαλεί ανισορροπία τόσο στο ψυχικό όσο και στο βιολογικό μέρος του ανθρώπου, κυρίως ορμονικές διαταραχές στην αρχή,αν δε γίνει με το σωστό τρόπο και με τη σωστή γνώση.Προκαλείται υπερδιέγερση ορισμένων κέντρων στον εγκέφαλο που με τη σειρά τους επιρρεάζουν την υπόφυση η οποία με τη σειρά της επιρρεάζει τους άλλους αδενες και γίνεται γενικός αποσυντονισμός αν συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα.

Αν κανείς ακολουθεί διαισθητικά το τι του λέει το σώμα του και σταματήσει εγκαίρως μόλις δει κάποιο πρόβλημα τότε δε θα φτάσει σε αυτά που περιγράφω. Αν επιμείνει όμως και το θεωρήσει μέρος του καθαρισμού , θα είναι υπεύθυνος για την παράδοσή του εαυτού του σε κάτι που δεν είχε μελετήσει επαρκώς και θα έχει και τις συνέπειες που θα τον διδάξουν τι να κάνει και τι να μην κάνει.

Αυτά από μένα για σήμερα. Καλό απόγευμα σε όλους.

Edited by - filosofos3 on 18/10/2005 14:20:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2005, 15:00:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλά filosofe3 δεν έχεις ιδέα για το τι λες για τον Δ.Σαμαέλ, που φυσικά και είναι αναστημένος Δάσκαλος αλλά δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω πως και γιατί, και φυσικά είναι της Λευκής Αδελφότητας, και φυσικά έχει πάρει όλες τις μυήσεις και των ανωτέρων βαθμών κλπ κλπ κλπ.

Ποτέ δεν είπε ότι οι μυήσεις δίδονται στο φυσικό επίπεδο από κανέναν "αντιπρόσωπο", τα μάντραμ τα χρειάζεσαι ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ για να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρας και τα κέντρα μας όχι ο ίδιος, αλλά τέλος μέχρι εδώ αυτή η αντιπαράθεση. Προφανώς έχεις τους λόγους σου και τις ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ στο αστρικό επίπεδο και έχεις ΔΕΙ ότι αυτός ο Δάσκαλος είναι "ψεύτικος". Αλλιώς δεν θα ήσουν τόσο πολέμιος και θα άφηνες έστω και μια πιθανότητα να κάνεις λάθος.

Ολοι εμείς που διαβάζουμε αυτά που λες όμως, να έχουμε υπ' όψιν μας ότι είναι απλά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣγνώμες σου και τίποτε άλλο, έτσι ώστε να μην παραπλανηθούν κι άλλοι από εσένα.

Αυτά, καλό απόγευμα σε όλουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

filosofos3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
588 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2005, 19:07:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή katerinagnosis
λες:

quote:
Ολοι εμείς που διαβάζουμε αυτά που λες όμως, να έχουμε υπ' όψιν μας ότι είναι απλά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣγνώμες σου και τίποτε άλλο, έτσι ώστε να μην παραπλανηθούν κι άλλοι από εσένα.

Δηλαδή μόνο αυτά που λέω ΕΓΩ είναιο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ αποψεις ενώ αυτά που λες ΕΣΥ είναι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;

Μήπως έκανες τον κόπο να μας το τεκμηριώσεις αυτό περισσότερο απ' ότι εγώ που πρότεινα και κάποιες πηγές για να γίνει σύγκριση;
Πόθεν λοιπόν ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ (παρακαλώ) ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ο Σαμαέλ πέρα από τη δική σου και τη δική του διαβεβαίωση;
Αν αυτό λέγεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ τότε ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!!

Και είναι όντως άξια θαυμασμού αφού είναι ΤΟΣΟ αποδεδειγμένη που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε περισσότερο για τα άλλα πεδία πέρα από επωδές, μάντραμς κλπ τη στιγμή που η αδελφότητα της οποίας τον θεωρείτε μέλος λέει τα αντίθετα!!!
Φαίνεται να σέβεστε περισσότερο έναν αυτόκλητο Χριστό (επειδή δεν ξέρετε ή δε θέλετε να ξέρετε πόσοι τέτοιοι εμφανίστηκαν στη ιστορία) παρά την αλήθεια.

Δε χρειάζεται να αναφερθώ σε οτιδήποτε στο αστρικό πεδίο που ούτως η άλλως δε μπορεί να προσκομισθεί ως στοιχείο στη συζήτηση,ούτε έχει καμμιά αξιοπιστία ως χώρος και πηγή πληροφόρησης, αλλά αρκούν όσα είπα που μπορούν να βρεθούν στο απολύτως υλικό προσιτό σε όλους με βεβαιότητα. Αν θεωρούν κάποιοι ότι πέτυχαν με κάποιες επωδές κλπ να ελέγξουν την αστρική ουσία και ότι έχουν αστρικές προβολές και ότι έχουν βρει την αληθινή διδασκαλία, αν τους αρέσει αυτό το όνειρο εγώ δε θα τους ξυπνήσω αν δε θέλουν. Δεν είναι καλό να ξυπνάς κάποιον που έχει ανάγκη τον ύπνο για να "ξεκουραστεί".
Χρειάζεται και ο ύπνος για να αναπάυεται ο άνθρωπος από την πολλή δραστηριότητα. Σε όλα τα επίπεδα.
Η αλήθεια δεν δίνεται σε όσους δεν τη θέλουν αλλά και δεν κάνει εκπτώσεις για χάρη τους.Τους αφήνει στη φαντασία τους και στις συνέπειές της.

Όλα είναι τέλειαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

swangpo
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/10/2005, 23:54:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους swangpo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ποια ειναι η αντικειμενικοτητα στην προσωπικοτητα του Χριστου λοιπον αν σκεφτεσαι ετσι? αυτοαποκαλεστηκε υιος του Θεού και αυτο ηταν περασε στην ιστορια και στις καρδιες των ανθρωπων.....
Αν βασιστεις σε αυτο που ειπωθηκε απο αλλο μελος οτι η ανθρωποτητα κρινει την αυθεντικοτητα των δασκαλων τοτε σιγουρα καποιοι ονειρευονται το ονειρο του ειδημονα ως συνηθως συμβαινει στην ελλαδα και χρειαζονται να τους κοινωνησει κανενας παπας. Και ο χριστος να ξανακατεβαινε παλι δεν θα τον αναγνωριζαν οι πιο πολλοι.

Η επιστημονικη τεκμηριωση της αληθειας η αντικειμενικοτητας που ζητας υπερβαινει τα ορια του νου που ειναι το μοναδικο εργαλειο που φαινεται να χειριζονται καλα ολοι, αλλα αποβαινει ανεπαρκες μιας και στο χωρο αυτο εχουν προσβαση μονο οι αγνοι τη καρδια που αν τους ρωτησεις απαξιουν να μιλησουν, προτιμουν να σε ευλογησουν μπας και αλλαξει τιποτα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2005, 14:37:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωρε filosofe3 έχω μείνει άναυδη!!!!!

quote:
η αδελφότητα της οποίας τον θεωρείτε μέλος λέει τα αντίθετα!!!

που το βρήκες αυτό και το λες??? μπας και θα μπορούσες να μου πεις ποιός λέει το αντίθετο, και είσαι σίγουρος ότι αυτός που λέει το αντίθετο ανήκει στην Γνωστική Ανθρωπολογία???

και όπως είπε και ο φίλος swangpo

quote:
ποια ειναι η αντικειμενικοτητα στην προσωπικοτητα του Χριστου λοιπον αν σκεφτεσαι ετσι?

και ποιός σου είπε εσένα ότι υπάρχει μόνο ένας Χριστός??? Ο "Χριστός" είναι ένας βαθμός μύησης δεν είναι μόνο ένα υπαρκτό πρόσωπο!!!!!!!!! Και γι' αυτό υπάρχει ο ΙΗΣΟΥΣ-Χριστός, ο Βούδας-Χριστός, ο Quetzacoatl-Χριστός, Ο Οσιρις-Χριστός, ο Σαμαέλ-Χριστός κλπ κλπ κλπ.

quote:
δεν ξέρετε ή δε θέλετε να ξέρετε πόσοι τέτοιοι εμφανίστηκαν στη ιστορία

και αυτό επειδή ακριβώς ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕπόσοι τέτοιοι έχουν εμφανιστεί στην ιστορία.

Καλά ο sethπου ξεκίνησε αυτό το θέμα πριν βέβαια από πολλά χρόνια, θα πρέπει να έχει μπερδευτεί εντελώς με όλα αυτά........
Τι να πω φίλε μου open your heart και αυτή θα σου πει.........

filosofe sorry αλλά δεν σου ξανααπαντάω, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή δεν υπάρχει σημείο αναφοράς στην μεταξύ μας συζήτηση και ίσως μπερδέψουμε και άλλους ανθρώπους.........

Να είστε όλοι καλάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2005, 10:46:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
katerinagnosis
quote:
και ποιός σου είπε εσένα ότι υπάρχει μόνο ένας Χριστός??? Ο "Χριστός" είναι ένας βαθμός μύησης δεν είναι μόνο ένα υπαρκτό πρόσωπο!!!!!!!!! Και γι' αυτό υπάρχει ο ΙΗΣΟΥΣ-Χριστός, ο Βούδας-Χριστός, ο Quetzacoatl-Χριστός, Ο Οσιρις-Χριστός, ο Σαμαέλ-Χριστός κλπ κλπ κλπ.

και ποιός σου είπε εσένα ότι υπάρχουν πολλοί, μόνο ένας ήταν!!! Αποδείξεις δεν παραθέτεις. Το ότι αυτός αναστήθηκε δεν το πιστεύω γιατί ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις. Για να σε προλάβα τουλάχιστον στο όνομα του ΙΗΣΟΥ Χριστού γίνονται θαύματα (δοκίμασε να διώξεις κανένα δαίμονα στο όνομα του Samael και θα λυθεί στα γέλια).

Την συζήτηση με τον filosofo γιατί την απορρίπτεις, αν έχεις δίκιο προσέγγισέ τον.... (αν δεν έχετε κοινό πεδίο συζήτησης βρείτε το, γιατί κάποιος από τους δύο σας κάνει λάθος, δεν έχεις την περιέργεια να δείς ποιός;)

Τον Samael μπορείς να τον θεωρείς "δάσκαλο" όπως πολλούς που εμφανίστηκαν κατά καιρούς, αλλά εν τέλει κανένας απο αυτούς δεν μπορούσε να μεταμορφώνεται και άλλα χαζά που διάβασα σε αυτό το forum.
(απόδειξη δεν μπορεί να θεωρηθεί μαρτυρία μαθητών του, γιατί είναι προκατειλλημένη)

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: βρές μου έναν φωτισμενο άνθρωπο που να μην απέκτησε την φώτιση ως θεία αποκάλυψη (πχ Βούδας) άλλωστε η θεία αποκάλυψη (δεν εννοώ να είσαι κατ ανάγκην χριστιανός για να σε φωτίσει ο θεός ή όπως τον αποκαλείς) έρχεται μέσω πνευματικών αγώνων και δεν έρχεται στον καθένα όπως κακώς αφήνουν να εννοηθεί οι περισσότεροι. Και ποιός σας είπε ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, άλλωστε και να μπούν στο αστρικό επίπεδο χωρίς να γνωρίζουν τί βλέπουν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ επιζήμιο, αφού κυκλοφορούν σε αυτό οντότητες που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο (φυσικά αυτό δεν στο λένε, λές και η αστρική προβολή είναι παιχνίδι...).

Knowledge is power, arm yourselfΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2005, 11:28:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους

φίλε Peronosporos θα σου απαντήσω σε κάποια πράγματα γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον

quote:
δοκίμασε να διώξεις κανένα δαίμονα στο όνομα του Samael και θα λυθεί στα γέλια

εσύ δοκίμασες και ξέρεις????

quote:
και ποιός σου είπε εσένα ότι υπάρχουν πολλοί, μόνο ένας ήταν!!!
ένας ήταν ο Ιησούς Χριστός, θα ξαναπώ ότι "Χριστός" είναι βαθμός μύησης και όχι όνομα. Δεν μπορώ να σου παραθέσω σελίδες πχ σαν απόδειξη, γιατί ότι ξέρω δεν το έχω βρει στο ιντερνετ αλλά μέσα από την διδασκαλία.

Την συζήτηση με τον filosofo δεν την απορρίπτω, απλά όταν δύο άνθρωποι έχουν άκρα αντίθετα πιστεύω, δεν έχουν κοινό παρονομαστή για επικοδομητική συζήτηση. Ο ένας λέει το ένα και ο άλλος το άλλο. Ούτε εκείνος μπορεί να με πείσει ούτε εγώ εκείνον. Πως μπορούμε να δούμε ποιός από τους δύο κάνει λάθος, εφ' όσον δεν πιστεύουμε το ίδιο πράγμα? Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις έναν παπά μωαμεθανό!! Γίνεται?, δεν γίνεται..........

quote:
η θεία αποκάλυψη (δεν εννοώ να είσαι κατ ανάγκην χριστιανός για να σε φωτίσει ο θεός ή όπως τον αποκαλείς) έρχεται μέσω πνευματικών αγώνων και δεν έρχεται στον καθένα όπως κακώς αφήνουν να εννοηθεί οι περισσότεροι.
Ποιός είπε ότι έρχεται στον καθένα??? ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ όπως λες και ο ίδιος και μετά από υπεράριθμες προσπάθειες. Θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας, όμως δεν υπάρχει η δύναμη θέλησης και ο εγκλωβισμός στο υλικό επίπεδο και στις παροχές του είναι επιζήμιος.......

quote:
άλλωστε και να μπούν στο αστρικό επίπεδο χωρίς να γνωρίζουν τί βλέπουν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ επιζήμιο, αφού κυκλοφορούν σε αυτό οντότητες που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο (φυσικά αυτό δεν στο λένε, λές και η αστρική προβολή είναι παιχνίδι...).

Στο λένε και πάρα πολύ μάλιστα!!!!!!!!!!!! Επειδή ακριβώς δεν είναι παιχνίδι, είναι πολύ επικίνδυνο αν δεν γνωρίζεις πως να προστατευτείς, ποτέ τουλάχιστον στην Γνωστική Διδασκαλία δεν έχει δοθεί σαν παιχνίδι. Οι πρακτικές που μας δίνει ο Δάσκαλος είναι συγκεκριμένες όπως και οι τρόποι προστασίας επίσης.

Αυτά είχα να πω, αν δεν συμφωνείτε είμαστε οκ, άλλοστε δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι!! δεν θα υπήρχε θέμα συζήτησης τότε. Δεν μπορώ να αρχίσω να λέω την διδασκαλία εδώ, ούτε να δίνω πρακτικές, ούτε τίποτε άλλο. Εδώ μόνο συζήτηση κάνουμε...........

Και σε τελική ανάλυση, εσείς πιστεύετε κάτι, για κάποιον λόγο, εγώ πιστεύω κάτι άλλο, για κάποιον άλλο λόγο. Αν θέλετε να μάθετε τι λέει ο Δ.Σαμαέλ, υπάρχουν οι διαλέξεις. Υπάρχουν και τα βιβλία στο ιντερνετ από ότι ξέρω. Ομως, είναι άδικο, να ακυρώνουμε τόσο απόλυτα έναν Δάσκαλο επειδή τυγχάνει να μην γνωρίζουμε ή να μην συμφωνούμε με την διδασκαλία του όπως κάνει ο filosofos. Εγώ εκεί αντέδρασα, επειδή λέει τόσα "κακά" για τον Δ.Σαμαέλ, λες και τον έχει γνωρίσει ο ίδιος και έχει ιδίαν Εμπειρίαν!!! Και αυτό ρώτησα να μου πει, πως είναι τόσο σίγουρος για όλα όσα του επιρίπτει. Το ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα που πήραν την διδασκαλία και μετά κατηγόρησαν τον Δάσκαλο είναι φυσικό. Εδώ ολόκληρο Ιησού και τον πρόδωσαν οι μαθητές του!!! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να κατηγορούμε, εφ' όσον στο κάτω κάτω, υπάρχουν και άλλοι μαθητές του που τον εξυμνούν!!! Γιατί επιλέγουμε να ακούμε αυτούς που κατηγορούν και όχι τους άλλους???

Αυτά είχα να πω
Την καλημέρα μουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2005, 12:07:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη katerinagnosis
quote:
εσύ δοκίμασες και ξέρεις????

δεν είναι επιχείρρημα γιατί μπορώ απλά να επαναλάβω αυτό που είπες "εσύ δοκίμασες και ξέρεις????" (γιατί προφανώς δεν το έχεις κάνει) και να σε αφοπλίσω πλήρως. Αποδείξεις θέλω και δεν έχεις....

Όσο για τον τίτλο χριστός, κατά μία έννοια είναι τίτλος και αναφέρεται στο χρίσμα από λάδι που έχουν οι εκλεκτοί απλώς δεν θεωρώ τον Samael εκλεκτό και για αυτό δεν αποδέχομαι τον όρο Χριστός παρά μόνο στον Ιησού. Στους άλλους δασκάλους αποδίδω τον όρο "φωτισμένος", γιατί δεν ήταν χριστοί (καταλαβαίνεις την σημειολογική διαφορά ελπίζω).

quote:
Στο λένε και πάρα πολύ μάλιστα!!!!!!!!!!!! Επειδή ακριβώς δεν είναι παιχνίδι, είναι πολύ επικίνδυνο αν δεν γνωρίζεις πως να προστατευτείς, ποτέ τουλάχιστον στην Γνωστική Διδασκαλία δεν έχει δοθεί σαν παιχνίδι. Οι πρακτικές που μας δίνει ο Δάσκαλος είναι συγκεκριμένες όπως και οι τρόποι προστασίας επίσης.

Εδώ αν και συμφωνείς, διαφωνούμε ΤΡΟΜΕΡΑ, δεν έχει τίποτα να κερδίσει κανείς με την αστρική προβολή, δεν πρόκειται να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο (έχουν αναφερθεί πολλοί στο esoterica κατα καιρούς σε αυτό που σου είπα), άρα γιατί την επιδιώκετε, για εξηγήστε μου!?!?! για να αποκτήσετε δύναμη μήπως?? και τί θα την κάνετε δηλαδή, θα "σώσετε" τυραννικά τον κόσμο (μα καλά αυτό δεν αντιβαίνει στα πιστεύω σας)...
Για απάντησέ μου σε παρακαλώ....
Άκου εκεί αστρική προβολή....Λές και ο Βούδας ή ο Κομφούκιος προβάλαν αστρικά τον εαυτό τους για να μάθουν ότι μάθαν..... (για να σε προλάβω η αστρική προβολή είναι ινδικό "φρούτο" και δεν χρησιμοποείται από τους παραδοσιακούς Ταοϊστές, άρα ΞΕΡΩ ότι ΔΕΝ το χρησιμοποίησαν.)

quote:
Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να κατηγορούμε, εφ' όσον στο κάτω κάτω, υπάρχουν και άλλοι μαθητές του που τον εξυμνούν!!! Γιατί επιλέγουμε να ακούμε αυτούς που κατηγορούν και όχι τους άλλους???

Η αλήθεια πρέπει να αντέχει τα χτυπήματα για να αναδύεται ισχυρότερη. Άμα είναι αλήθεια βέβαια

Εγώ δεν βλέπω αλήθειες στις διδασκαλίες αυτές παρά τεχνάσματα μαγείας και δαιμόνων. ΑΠΟΔΕΙΞΕ μου ότι είναι αλήθειες αυτά που λές γιατί κάποιες αλήθειες κατέχω και εγώ και διαφωνούν με αυτά που λές.

Υποσημείωση: Δεν είμαι φανατικός Χριστιανός, αλλα κάποια "βιώματα" και κάποιες "αλήθειες" που είδα συνηγορούν υπέρ του Χριστιανισμού και αντιτίθονται πλήρως σε αυτά που λές! (πρόσεξε εκεί που λέει βιώματα...)

Knowledge is power, arm yourselfΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

filosofos3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
588 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2005, 12:40:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί katerinagnosis
αν δε θέλεις να μου απαντήσεις επειδή πιστεύεις ότι δε θα σε ακούσω εντάξει μη μου απαντάς αλλά δεν προωθείς το διάλογο με αυτό τον τρόπο. Γιατί να θέλω να πληξω το Σαμαέλ και τη διαδσκαλία του ανπίστευα ότι είναι καλός; Και γιατί να μιλήσω για κάτι που δε θα είχα μελετήσει; Για να το λέω λοιπόν σημαίνει ότι πρέπει να έχω και κάποιες αποδείξεις. ο διάλογος εδώ θα έπρεπε να γίνεται βάσει στοιχείων και αποδείξεων όχι το τι είδε ο ακθένας στην "αστρική προβολή του" η οποία είναι τις περισσότερες φορές πλασματική εμεπιρία.

Αγαπητοί φίλοι του θέματος ένα πράγμα θα σας πω για να μην κουράσω περισσότερο:
ΟΛΕΣ τις φορές που έχω συζητήσει με ανθρώπους που ανήκαν σε οπιοδήποτε ρεύμα διαπίστωσα το ίδιο πράγμα :

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Οπότε μη μπορώντας να εκτιμήσουν την αξία και την αληθινότητα όσων μαθαίνουν τα θεωρούν σχεδόν τέλεια και αληθινά , αν δουν και κάποια εμπειρία ασυνήθιστη.

Αυτό συμβαίνει και με τους γνωστικούς οι οποίοι γνωρίζουν ελάχιστα τις διδασκαλίες της αδελφότητας που νομίζουν ότι ανήκει και ο Σαμαέλ, της Λευκής Αδελφότητας.

Αν θέλει κανεις να δει τι πραγματικά υπάρχει ας ερευνήσει ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ .

Όλα είναι τέλειαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

filosofos3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
588 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2005, 12:43:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη , δεν έχω χρόνο να τα διορθώσω

Όλα είναι τέλειαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2005, 13:49:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε peronosporos

δεν μπορώ να σου δώσω αποδείξεις, γιατί είναι προσωπικές εμπειρίες, που ΝΑΙ είχα.

Τώρα, κανείς δεν αντιτίθεται στον χριστιανισμό, μιας και η πραγματική του διδασκαλία είναι καθαρά γνωστική. απλά με τα χρόνια, το ιερατείο τις έκανε όπως ήθελε. Τέλος πάντων, το αστρικό επίπεδο, φυσικά και θα σε κάνει καλύτερο γιατί εκεί κάνεις τον πόλεμο με τα εγώ σου. Εκεί βλέπεις τις "όμορφες" αυτές οντότητες και τις πολεμάς, για να σε αφήσουν ήσυχο. Βέβαια, οι περισσότεροι που έχω διαβάσει εδώ μέσα το εγώ το έχουν σε μεγάλη υπόληψη!!!!!!!!!! Λένε "το ανώτερο εγώ μου" "το άξιο εγώ μου" κλπ κλπ,οπότε φυσικά, δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσουν με αυτό που λέω. ΣΤο αστρικό επίπεδο βρίσκονται όλες οι εμπειρίες των διδασκαλιών, όλες οι αλήθειες του σύμπαντος. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να είναι "άχρηστο???".

Βρε filosofe πες μου σε παρακαλώ από προσωπική σου εμπειρία κάτι αρνητικό από τον Δάσκαλο και επίσης κάποια απόδειξη λοιπόν ότι δεν ανηκει στην Λευκή Αδελφότητα???

Οσο για τον χριστό με λάδι που λέγαμε και πριν, όλο αυτό είναι συμβολικό. Το λάδι συμβολίζει την ενέργεια και όχι το λάδι ως φυσικό προϊόν. Και γι' αυτό όλοι αυτοί που προανέφερα ήταν ΧΡΙΣΤΟΙ!!!!!

την καλημέρα μουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ricardo
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
124 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2005, 16:18:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το αυριο 27/10/2005 Πριν 51 χρονια ο Α.Δ.Σαμαελ Αουν Βεορ στο Sierra Nevada de Santa Marta Colombia, στο Sumum Supremum Santuarium, φτανε το Εσοτερικο Ειναι του.

Απο Αθινα, Ελλαδα, παρουσιασουμε our fellings of respect and veneration to this Being, μεσο our Lumisial.

RAΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
731 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2005, 16:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

swangpo
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2005, 12:14:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους swangpo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
διευκρινηση΄
αναφερεται στη γνωστικα βιβλια του σαμ οτι ειναι χωρις ο ιδιος να αυτοαποκαλειται kalki avatar. Το καλκι ειναι ονομα και οχι βαθμος και κατα τους ινδουιστες ειναι αμεσως επομενη μετα τον Κρισνα ενσαρκωση του Βισνου....παραλληλα αναφερεται απο το δασκαλο οτι ο ιδιος (ο πατηρ εστω) ειναι ο Βουδας Μαιτρεγια.....

οποιος γνωστικος ξερει περαιτερω ας διευκρινησει....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

formergnostic
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2005, 20:18:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους formergnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είμαι καινούργιος στο Forum αυτό. Ο χώρος σας έχει πολύ ενδιαφέρον αν και δεν τα καταφέρνω καλά στα μεγάλα post.
Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι εδώ παρ’ όλο που δεν έχω πολλά να σας μεταφέρω αυτή τη στιγμή.
Προτιμώ να μείνω σιωπηλός και να χαίρομαι την παρουσία σας.
Δείχνετε να υπερηφανεύεστε για τις γνώσεις σας στον Εσωτερισμό, να χαίρεστε για τις εμπειρίες σας, να μάχεστε υπερασπίζοντας τους Δασκάλους σας.
Επιτρέψτε μου να χαρώ την παρουσία σας σιωπηλός. Κάποια στιγμή ίσως μπορέσω να σας διηγηθώ κάποια πράγματα μιας και δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην εσωτερική αναζήτηση
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας! Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
swangpo
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2005, 20:59:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους swangpo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οι χειροτεροι πολεμοι γινονται υπερ πιστεως. Υπαρχει πληθωρα διδασκαλιων και η δυσαρμονια που ηθελε να αποφυγει ο Πυθαγορας στη σχολη του απαγορευντας οποιαδηποτε συνομιλια μεταξυ των μαθητων του ακομα ειχε καποιο λογο.
Το να μπεις στη διαδικασια να αποδειξεις την ορθοτητα η μη ενος δασκαλου ειναι σα να λες "εμενα ο μπαμπας μου ειναι....." δεν ειναι ολοι ετσι....
...παντα ακουω τους μεγαλυτερους μου οταν σπανε τη σιωπη τους για κατι πιο σημαντικο απο τη σιωπη.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
formergnostic
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2005, 17:43:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους formergnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει για τη Γνωστική κίνηση στην Ελλάδα.
Το 1979 ήλθε στη χώρα μας ο Ρομπέρτο Ερρέρρα από το Σαλβαδόρ μέσω Ισπανίας κι έφερε την Γνώση του Δάσκαλου Σαμαέλ, της γραμμής Ραβολού.
Ο μόνος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα τότε, που ήξερε αυτή τη Γνώση ήταν η Ίρμα Β......., από Βενεζουέλα, που ακολουθούσε τη γραμμή Χούλιο Μεδίνα.
Από σας που μπαίνετε εδώ, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι γύρω απ’ αυτά που σας αναφέρω;
Η δική σας Γνώση, katerinagnosis, ποιά γραμμή ακολουθεί; Της Δασκάλας Λιτελάντε ίσως;
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας!

FormerGnosticΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ricardo
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
124 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2005, 13:20:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου formergnostic. I am gnostic misionaire from IGCUSAW and we are open a new center in Athens. You can see

www.gnosis2000.com

Στο καλο
RicardoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

swangpo
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/11/2005, 08:27:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους swangpo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
check this from omraam michael ivanhov;

Every day, you use a mirror to look over the details of your physical appearance: your face, your hair, your clothing.but it can also reveal many other things. Stand before a mirror and touch your right eyebrow with your left hand; in your reflection you will see your right hand touching your left eyebrow. A mirror is a very interesting object because it helps us understand certain aspects of the invisible world. When objects on the physical plane are viewed from the astral plane, they are seen in reverse, as in a mirror. Numbers, dates, everything appears in reverse; a fact in the future appears to be in the past, and vice versa. This is why the astral world is the world of illusions. In order to know the truth, then, you must go beyond it to the higher mental plane, or causal plane*. And this is what a spiritual teaching reveals to us. Those who succeed in solving the problem of the mirror will solve the greatest problems of the psychic life.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/11/2005, 13:47:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλημέρα σας
φίλε formergnostic ναι, η δική μας "γραμμή" ας πούμε (όρος που δεν μου αρέσει εντελώς) είναι της Εδρας του Μεξικού της Δ.Λιτελάντες. Ομως και ο φίλος Ricardo που δίνει την γνώση, σύμφωνα με τον Δ.Laksmi την ίδια γνώση δίνει. Του Δάσκαλου Σαμαέλ. Αυτοί που ανέφερες (Ερρέρα κλπ), κάτι δεν έχουν κάνει καλά. Εχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα απ' ότι έχω μάθει και γι' αυτό γίνανε πολέμιοι τελικά του Δάσκαλου και κλείσανε και τις σχολές (του Ραβολού). Τι να σου πω, το θέμα είναι να δίνουμε τη γνώση ατόφια, όπως την έχει δώσει ο Δάσκαλος...........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
formergnostic
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2005, 09:55:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους formergnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Katerinagnosis κι όποιος άλλος γνωρίζει...
Κάποτε υπήρχε ο Γνωστικός Σύλλογος Ανθρωπολογικών & Επιστημονικών Μελετών (A. G. E. A. C. A. C.).
Ακολουθούσαν τη «γραμμή» της Δασκάλας Λιτελάντες.
Εσείς είστε το ίδιο Κέντρο που άλλαξε απλώς το όνομά του; Ξέρεις τι απέγινε το A. G. E. A. C. A. C.;
Το A. G. E. A. C. A. C. προήλθε, μετά από διάσπαση, από το αρχικό «Κέντρο Γνωστικής Ανθρωπολογίας» του 1979.
Αυτοί που αποχώρησαν, μετά από σύγκρουση με τον Ερρέρα, από το «Κέντρο Γνωστικής Ανθρωπολογίας» και ιδρύσαν το A. G. E. A. C. A. C. αρχικά ήταν ο Γιώργος Κλουβάτος κι ο Θεοφάνης Παρμαξίσογλου. Οι υπόλοιποι με τον Ερρέρα δημιούργησαν το «Πανελλήνιο Κέντρο Γνωστικών Σπουδών» διατηρώντας τη γραμμή Ραβολού.
Στο A. G. E. A. C. A. C. υπήρχε και ένα μέλος, η Όλγα Κλουβάτου, αδελφή του Γιώργου.
Αν ξέρετε κάτι για τα παραπάνω, παρακαλώ, ενημερώστε με.
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας!

FormerGnosticΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katerinagnosis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2005, 15:15:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katerinagnosis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φίλε formergnostic το ageacac μετατράπηκε σε iga που είμαστε εμείς. Τι απέγινε το ageacac δεν ξέρω. Από αυτούς που ανέφερες τον Φάνη τον ήξερα, αλλά καλύτερα σίγουρα τους ήξερε η εκπαιδεύτριά μας, που πήρε την γνώση μαζί τους γιατί θυμάμαι τα ονόματά τους. Αυτοί όλοι απ' ότι ξέρω έχουν χαθεί.
Ο Ερρέρα και οι μαθητές του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην διδασκαλία γιατί έχουν κατηγορήσει τον Δάσκαλο και έχουν πει τόσα ψέματα ότι γινόντουσαν στις σχολές που δεν ξέρω που τα βρήκαν. Εκτός και αν αυτοί στην Σχολή τους τα έκαναν όλα αυτά. Μέχρι είπαν ότι δίνανε διπλώματα μυήσεων, έναντι αμοιβής και αλλα τέτοια κουλά. Αυτά κυκλοφορούν στο ιντερνετ σήμερα και τα διαβάζει ο κόσμος και νομίζει ότι η Γνώση είναι πατάτες...........
Εσύ που ήσουν? Παρακολουθούσες πουθενά? Τώρα έχεις σταματήσει??Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Peronosporos
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Christmas Island
621 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2005, 15:37:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peronosporos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
φίλε formergnostic το ageacac μετατράπηκε σε iga που είμαστε εμείς
Θα σας κάνουν μήνυση οι ιάπωνες Iga είναι όνομα επαρχίας στην ιαπωνία. Και το χαρακτηριστικότερο είναι ότι ήταν μια από τις δύο επαρχίες που εξασκούνταν οι ninja. Ρε μήπως είστε και ninja και μας το κρύβετε;;

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

formergnostic
Νέο Μέλος

Greece
15 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2005, 18:03:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους formergnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Peronosporos,
Λένε: Ότι το ανθρώπινο πρόσωπο χρησιμοποιεί λιγότερους μυς όταν χαμογελά παρά όταν κατσουφιάζει. Άρα το χιούμορ σου είναι πάντα καλοδεχούμενο. Όχι, οι «γνωστικοί» δεν ασκούνται, τουλάχιστον επίσημα, απ’ ό,τι ξέρω, στις πολεμικές τέχνες.
Φίλη Katerinagnosis κι όποιος άλλος γνωρίζει...,
Όταν το 1979 ήλθε ο Ερρέρα σαν «διεθνής απεσταλμένος» του Δάσκαλου Ραβολού στην Ελλάδα, έζησε για 6 μήνες σ’ ένα υπόγειο 2 δωματίων στην Σ*** Μ***, στο Παγκράτι. Ζούσε με τη γυναίκα του Γ*** Φερρέρα και προσπαθούσε να μάθει ελληνικά για να μπορεί να «δώσει τη διδασκαλία». Εκείνη την εποχή μια μόνο «μαθήτρια» μπόρεσε να τραβήξει, την Μαρία Κ... (η Μαρία ήταν υψίφωνος στη Λυρική Σκηνή, από τα πρώτα ονόματα. Τώρα είναι στην Εκκλησία).
Λίγους μήνες αργότερα ο Ερρέρα κατάφερε να φτιάξει την πρώτη ομάδα. Ήταν 7 άνθρωποι. Ο Βασίλης Β***, ο Τάκης Β***, ο Γιώργος Κ***, η Νατάσα Κ***, ο Γιάννης Μ***, ο Νίκος Ζ*** και η Ντίνα Δ***. Ήταν η πρώτη φουρνία. Τους γνώρισα όλους. Ήμουν σε επόμενη ομάδα, αλλά τους θυμάμαι καλά. Ήταν καλά παιδιά.
Ο Τάκης πέθανε μετά λίγα χρόνια. Έπασχε από μεσογειακή αναιμία. Δεν θα το ξεχάσω αυτό το παιδί. Ας είναι αναπαυμένος...
Ο Βασίλης παντρεύτηκε τη Νατάσα και ξεκίνησαν «δουλειά στην αλχημεία». Ήταν το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι της ομάδας. Ακολούθησαν τον Ρομπέρτο στο «Πανελλήνιο Κέντρο Γνωστικών Σπουδών» μετά την πρώτη διάσπαση. Είχαν μεγάλη εξάρτηση από τον Ρομπέρτο.
Ο Γιάννης ήταν ο πιο «προχωρημένος». Στους 6 μήνες έφυγε στη Θεσσαλονίκη και ίδρυσε το πρώτο παράρτημα του Κέντρου. Είχε εκεί καμιά πενηνταριά εκπαιδευόμενους κι εμείς στην Αθήνα προσπαθούσαμε να τον μιμηθούμε. Στα 2 χρόνια, κι ενώ όλα έδειχναν καλά, τα παράτησε κι έφυγε απ’ τη «γνώση». Ποτέ δεν καταλάβαμε τους λόγους. Τώρα βρίσκεται στην Εκκλησία.
Ο Γιώργος ήταν ανήσυχο πνεύμα. Καλό παιδί και φιλότιμο. Ήταν εκείνος που μαζί με τον Θεοφάνη αμφισβήτησαν τον Ρομπέρτο. Πέθανε στην Κωνσταντινούπολη στη γνωστή πυρκαγιά του πούλμαν με τους προσκυνητές λίγα χρόνια αργότερα. Ας είναι αναπαυμένος...
Για τη Νατάσα είπαμε... Έχω χάσει τα ίχνη τους.
Ο Νίκος έμεινε πολύ λίγο. Είχε πολύ έντονο κριτικό πνεύμα. Δεν άντεχε δογματισμούς. Έχω χάσει τα ίχνη του. Ίσως παντρεύτηκε τη Φωτεινή, μια κοπέλα που ήταν μαζί όταν πρωτοήλθε στη «γνώση».
Η Ντίνα ήταν χήρα. Είχε χάσει νωρίς τον άνδρα της στη θάλασσα. Είχε ένα γιο, τον Γ***, 12 χρονών. Ήλθε αρχικά στον Ερρέραγια γιατί την έπεισε ότι θα ξαναβρεί τον άνδρα της βγαίνοντας στο αστρικό. Μετά κόλλησε στην ομάδα. Σε ένα χρόνο παντρεύτηκε το Λάμπρο για να μπορούν να ξεκινήσουν «δουλειά στην αλχημεία».
Ο Λάμπρος Α*** κι ο Θεοφάνης Π*** ήταν η δεύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε. Εγώ ανήκα στην τρίτη. Ένα χρόνο μετά.
Όταν ο Γιάννης έφυγε και κάλεσε τον Ερρέρα στη Θεσσαλονίκη να παραλάβει το Κέντρο του, ο Γιώργος κι ο Θεοφάνης επαναστάτησαν κατά του Ρομπέρτο.
Ο Θεοφάνης πήγε μόνος του στο Μεξικό και γνώρισε τη Δασκάλα Λιτελάντες. Εκεί έμαθε ότι η Λιτελάντες κι ο Ραβολού δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στο «φυσικό επίπεδο». Βέβαια, ο Ερρέρα έλεγε ότι μπορεί οι προσωπικότητες των Δασκάλων να συγκρούονται στο «φυσικό», αλλά στο αστρικό, το διανοητικό και τους άλλους κόσμους τα πάνε μια χαρά, αφού κι οι δύο είναι «Δάσκαλοι του Νόμου».
Πιστεύω να μη σας ζάλισα μέχρις εδώ. Θέλησα μόνο να δώσω όσες λεπτομέρειες θυμάμαι, με σκοπό να μάθω, αν κανείς ξέρει, τι γίνονται και που βρίσκονται αυτές οι ψυχές σήμερα.
Μήπως η εκπαιδεύτριά σας, Katerinagnosis, γνωρίζει κάτι περισσότερο γι’ αυτά τα πρόσωπα; Και ειδικά για την Όλγα;
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας!

FormerGnostic

-----------------------------------------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
amalia
-----------------------------------------------------------------------
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pagwna
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
280 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/11/2005, 20:22:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pagwna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μήπως καλέ/ή μου Formergnostic όλες αυτές οι 'ψυχές' δεν θα ήθελαν να αναφέρονται ονομαστικά στο διαδίκτυο? Μήπως θα ήταν καλύτερα αυτό να συζητηθεί με προσωπικά mail ανάμεσα σ'εσένα και την Katerinagnosis? Εννοώ, οτι δεν εξυπηρετούν όλες αυτές οι λεπτομέρειες για τα ονόματα και τις ζωές/πορείες αυτών των ανθρώπων, σε τίποτα την συζήτηση που εξελίσσεται μέσα σε αυτό το φόρουμ... δεν κάνουν κανέναν καλύτερο. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια, και ίσως να μήν είναι και τόσο σημαντικό τελικά το να συζητούνται δημόσια και ονομαστικά όλα αυτά. Συγγνώμη αν ίσως γίνομαι υπερβολική...
Νά'σαι καλά, και μακάρι να βρείς την άκρη με την Όλγα που ψάχνεις...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 18 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy