ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2007, 21:02:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
quote:
Η στρατιωτική διάσταση των chemtrails, το HAARP κτλ. νομίζω ότι είναι θέμα για συζήτηση με το παλαιό αντιπυρηνικό κίνημα, όχι με το κίνημα για τις κλιματικές αλλαγές.

Πιστεύω πως όλες οι διαστάσεις του φαινομένου chemtrails, οφείλουν να συζητιούνται σφαιρικά και όχι αποσπασματικά ή τμηματικά. Η "στρατιωτική" διάσταση του όταν βρίσκει εφαρμογή σε ανυποψίαστους πολίτες ως mind controll π.χ. σε καιρό... φαινομενικής "ειρήνης" δεν είναι πλέον Μόνο στρατιωτική.

Εάν η παράμετρος chemtrails μετετρέπει το σώμα μου σε κεραία συχνοτήτων ή λήψης σήματος κινητής τηλεφωνίας -και όχι μόνο-
δεν είναι μόνο στρατιωτική προέκταση.

Εάν με κάποιο τρόπο μεταβάλλουν την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζω, διαταράσοντας τόσο τη φύση όσο και την υγεία μου Δεν είναι μόνο στρατιωτικό ζήτημα.

Εξάλλου θα πρέπει να αλλάξουμε τα πλαίσια μέσα στα οποία φανταζόμαστε έναν "κλασικό πόλεμο". Ο πόλεμος συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας δίχως να το αντιλαμβανόμαστε, γιατί δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τον "αόρατο" πόλεμο.

Σκέψου εδώ υπάρχουν ακόμη πολίτες που θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό το φαινόμενο των χημικών ουρών!

Η συζήτηση θα πρέπει νομίζω να είναι εφ' όλης της ύλης.

Επιπλέον: ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι κλιματικές αλλαγές, έχουν γίνει ένα πολύ αγαπημένο "μαγαζάκι" με σκοπό το κέρδος. Αυτοί που περιορίζουν το εύρος της αντίληψης των μαζών τα έχουν καταφέρει μια χαρά: ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και φοβάτε τις αλλαγές. Ουσιαστικές βελτιώσεις δεν έχουν γίνει και ούτε προκειτε, αν δεν υπάρχει ο παράγοντας κέρδος.

Γι' αυτό θεωρώ πως η συζήτηση όταν περιορίζετε μόνο σε επιμέρους διαστάσεις του ίδιου θέματος έχει τρομερά μειονεκτήματα.

Ο κόσμος δεν βλέπει σφαιρικά τι γίνετε γύρω του. Όσοι έχουν κάποια σχετική ευαισθησία για το περιβάλλον, θα ανυσηχίσουν. Λίγοι θα κινητοποιηθούν. Οι υπόλοιποι θα συνχίσουν ακολουθόντας την καθημερινότητα τους.

Αν δούμε πιο σφαιρικά το θέμα, δεν μπορεί οι περισσότεροι θα ήταν στους δρόμους αντιδρώντας... Αυτό που λείπει είναι η ενημέρωση των μαζών.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2007, 13:41:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Μακάρι να ακούγουνται τέτοιους είδους παρεμβάσεις στη συνάντηση για τις κλιματικές αλλαγές που θα γίνει στην Κέρκυρα από 5 με 7 Οκτωβρίου.

Edited by - halva on 14/09/2007 13:42:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2007, 09:19:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Ο Νίκος Χρυσόγελος μιλάει για την ένοχα σιωπηλή στάση των ΜΜΕ απέναντι στους Πράσινους:
http://www.youtube.com/watch?v=vwuwLTz1SOI

(Παρ'όλο που οι Πράσινοι δεν πήραν θέση ως κόμμα για τα chemtrails, έχουμε δύο - ίσως τρείς - συνεργάτες που είναι και υποψήφιοι των Πρασίνων στις αυριανές εκλογές).

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2007, 18:18:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Ποιός διοργανώνει τη συνάντηση στην Κέρκυρα?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

r00t
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2007, 21:57:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους r00t
Τι προτείνετε δηλαδή; Nα σταματήσουν να πετάνε αεροπλάνα, ή να σταματήσουν να ψεκάζουν("αν ψεκάζουν", ελέγχεται αυτό..);Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2007, 11:07:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Καλοσώρισες φίλε r00t,

quote:
Τι προτείνετε δηλαδή; Nα σταματήσουν να πετάνε αεροπλάνα, ή να σταματήσουν να ψεκάζουν("αν ψεκάζουν", ελέγχεται αυτό..);

Δεν νομίζω φίλε μου να δείξαμε πουθενά πως είμαστε εναντίων της προόδου. Αυτό που προτίναμε είνα να πάψουν να χειραγωγούν το περιβάλλον και τον άνθρωπο με επικύνδινες τεχνικές, δήθεν στο όνομα της "προστασίας" μας από τις κλιματικές αλλαγές. Αυτές ούτως ή άλλως κατά ένα μεγάλο μέρος συμβαίνουν εξ' αιτίας τέτοιων παρεμβάσεων.

Η γεωμηχανική καλύπτει πίσω της ένα μεγάλο φάσμα στρατιωτικών εφαρμογών. Π.χ. τα chemtails με τη διασπορά μικροσωματιδίων μετάλλων δημιουργούν ιδανική κατάσταση για τη λειτουργία στρατιωτικών εφαρμογών, όπου γίνετε εύκολη η τρισδιάστατη απεικόνιση ακόμη και αστικών περιοχών.

Το ίδιο χημικά επεξεργασμένο περιβάλλον αποτελεί άψογη πλατφόρμα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβάσεων τόσο στη φύση, όσο και στον ανθρώπινο εγκέφαλο...

Το θέμα είναι πάρα πολύ μεγάλο και πολυδιάστατο. Αυτό που προτίνουμε είναι να γίνει μία ανοιχτή συζήτηση και ενημέρωση των πολιτών.

Δεν είναι δικαίωμα κανενός να προχωράει σε παρεμβάσεις στο γήινο περιβάλλον για τη δήθεν "προστασία" μας, αφήνοντας μας σε πλήρη άγνοια από τη μία και τρομοκρατώντας μας παράλληλα από τα ΜΜΕ, σχετικά με τις επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών, ώστε να δεχτούμε με "σχετική" ευκολία τις όποιες σωτήριες λύσεις τους...

Φιλικά
Τοξότης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

r00t
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2007, 11:35:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους r00t
Ενδιαφέροντα αυτά που λες, υπάρχει κάποιο site με καλές αποδείξεις ότι πράγματι συμβαίνει μυστικά αυτή "η γεωμηχανική" που λες;
Διότι απ'όσο ξέρω μεταλλικά σωματίδια (οξείδια αλουμινίου, βαρίου, αλλά και μόλυνση του περιβάλλοντας στα αεροδρόμια με θειούχα και όζον Ο3) διασπείρουν έτσι κι'αλλιώς τα αεροπλάνα αερογραμμής πίσω από τους κινητήρες τους ως παράγωγα της καύσης. Αυτά είναι γνωστά, και τα παραδέχονται ακόμα και οι κυβερνητικές υπηρεσίες προστασίας περιβάλλοντος κ.λ.π., δεν είναι μέρος δηλαδή κάποιου μυστικού σχεδίου.
Ίσως λοιπόν θα πρέπει να σταματήσουν τελείως οι πτήσεις των αεροσκαφών αν θέλουμε να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα (σε περίπτωση που βρεθεί ότι πράγματι επηρεάζουν σοβαρά την ψυχοσωματική υγεία μας) ειδάλως΄θα πρέπει να βρεθεί πατέντα να σταματούν αυτή τη διασπορά σωματιδίων εν τη γενέση τους...
..δηλαδή κάποια τεχνολογική πρόταση για πιο οικολογικούς κινητήρες.
Επειδή σας βλέπω ότι σας καίει το θέμα εκεί να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας γιατί εκεί είναι η καρδιά του προβλήματος.

Edited by - r00t on 23/09/2007 12:02:19Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2007, 06:24:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Ενας πολιτικός των Γερμανών Πρασίνων έχει πάρει θέση στην τηλεόραση ενάντια στα chemtrails.

http://allaircraftarenotinvolved.freeforums.org/viewtopic.php?t=84Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Emerson
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
55 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2007, 19:59:52  Εμφάνιση Προφίλ
Σημερα πανω απο την Αττικη επεσε πολυ ψεκασμα, το παρατηρησε κανεις?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
r00t
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 21:42:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους r00t
Τι εννοείς "έπεσε ψέκασμα";
Πως είσαι σίγουρος ότι ψεκάζουν κάτι και δεν είναι φυσιολογικές ουρές που βγαίνουν πίσω από τα επιβατικά αεροσκάφη;
Οι επιστήμονες πάντως λένε ότι αυτές οι ουρές αποτελούνται κυρίως από νερό και δεν βλάπτουν στην υγεία πρόκειται για συννεφάκια.. Δεν είναι όμως οι ουρές το πρόβλημα! Τα μεταλλικά σωματίδια, το όζον και τα άλλα ρυπαρά που βγαίνουν πίσω από τους αεροπορικούς κινητήρες είναι το πρόβλημα!

Edited by - r00t on 30/09/2007 21:44:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Emerson
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
55 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 21:33:14  Εμφάνιση Προφίλ
δυστυχως δεν εχω αποδειξεις οτι ηταν ψεκασμοι, δεν ειχα μαζι μου φωτογραφικη μηχανη αλλα επειδη εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα και εχω δει παρομοιες φωτογραφιες αυτο που συνεβη το σαββατο το μεσημερι πανω απο την ανατολικη αττικη κατα την γνωμη μου ηταν ψεκασμος, θα αναφερω γιατι το πιστευω, περνανε συνεχεια πολλα αεροπλανα απο το συγκεκριμενο σημειο γιατι ειναι κεντρικος αεροδιαδρομος , τα περισσοτερα αεροσκαφη αφηνουν την παγωμενη κηροζινη αλλα μετα απο λιγο εξαφανιζονται τα ιχνη τους, λοιπον σε μια περιπτωση οι μεγαλες ασπρες γραμμες οχι μονο εμειναν στον ουρανο για πανω απο μια ωρα, αλλα μετα απο λιγο μεγαλωσαν και σιγα σιγα διαλυθηκαν και δημιουργηθηκε ενα συννεφο πολυ λεπτο αλλα αρκετα μεγαλο σε σημειο που καποια στιγμη για λιγο συννεφιασε μολις περασε ο ηλιος απο πανω του. γιαυτο το λογο μιλησα για ψεκασμο, και παλι μπορει να κανω λαθος και να ειμαι επηρεασμενος απο ολα αυτα που διαβαζω για chemtrails, απλα μου φανηκε πολυ εντονο .

Emerson
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

r00t
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 22:58:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους r00t
Oι ουρές αυτές μετατρέπονται σε σύννεφα μεγάλου υψομέτρου και είτε εξαφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα ή παραμένουν για πολύ ώρα και απλώνονται. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις τοπικές καιρικές συνθήκες και την υγρασία. Τα σύννεφα αυτά αποτελούνται κατά συντριπτική πλειοψηφία από νερό. Φυσιολογικό είναι λόγω της μεγάλης αεροπορικής κίνησης όταν παραμένουν πολύ ώρα οι ουρές και απλώνουν να γεμίζει ο ουρανός από τέτοιες. Αυτά λένε τουλάχιστον οι ατμοσφαιρικοί επιστήμονες που τα έχουν μελετήσει αυτά τα φαινόμενα εδώ και πολλά χρόνια.
Και αν θες τη γνώμη μου διάβασε και κανένα επιστημονικό site, όχι μόνο chemtrails sites, ώστε να έχεις μια πιο σφαιρική ενημέρωση.
Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις ουρές. Είναι φυσιολογικές.
Τι θα γίνει με τα μεταλλικά σωματίδια που βγαίνουν από τους κινητήρες όμως θα μας πει κανένας υπεύθυνος; Aυτά πέφτουν στο έδαφος και μετά τα τρώνε τα ζώα και συνεπαγόμενα οι άνθρωποι.. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί καλπάζει ο καρκίνος..


Edited by - r00t on 01/10/2007 23:03:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Emerson
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
55 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 23:12:31  Εμφάνιση Προφίλ
συμφωνω. μονο που πως εξηγειται να περνανε ταυτοχρονα 3 αεροπλανα και μονο το trail του ενος να παραμενει για πολυ ωρα, και επειδη ασχολουμαι αρκετα με αεροπορικα θεματα και αεροπορια, και τα 3 αεροσκαφη ηταν σχεδον στο ιδιο υψομετρο, σιγουρα και θα πρεπει να ενημερωθω και απο επιστημονικα sites, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολα τα sites γυρω απο chemtrails ειναι ανακριβη, ισως και εκει επιστημονες τα γραφουνε απλα θελουν να κρατησουν την ανωνυμια τους, απλα μια υποθεση.
τα μεταλλικα σωματιδια που πεφτουν απο τους κινητηρες αν οντως συμβαινει ειναι πολυ ανησυχητικο, τι μπορουμε να κανουμε ομως εμεις οι απλοι πολιτες αν οι μεγαλες πολυεθνικες και κυβερνησεις εχουν αλλα στο νου τους?
δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα πολυ δυσκολα μπορουμε να αλλαξουμε αυτα τα σχεδια,Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
r00t
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/10/2007, 20:19:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους r00t
Κοίτα φίλε μου, και εγώ ασχολούμαι χρόνια με την αεροπορία, και γνωρίζω ότι αυτές οι ουρές πίσω από τους κινητήρες κάθε αεροσκάφους (ελικοφόρου ή με κινητήρα τζετ) εμφανίζονται αν το αεροσκάφος αυτό περάσει ένα συγκεκριμένο μεγάλο υψόμετρο.
Αν είσαι φίλος των εξωμοιωτών πτήσης (πχ Falcon4) θα παρατηρήσεις ότι εκεί οι ουρές εμφανίζονται πάνω από τα 26000 πόδια εώς και τα 30000 πόδια το πολύ καθώς μετά από αυτό το ύψος αραιώνει ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα και μικραίνει η πίεση και άλλοι καθοριστικοί παράγοντες όπως η υγρασία. Αυτό είναι μια καλή μέση μέτρηση των εξωμοιωτών αλλά στην πραγματικότητα οι ουρές μπορεί να εμφανιστούν και σε χαμηλότερο από αυτά τα ύψη. Πολύ καθοριστικό ρόλο παίζουν οι καιρικές συνθήκες και ιδίως η τοπική υγρασία που αν είναι αυξημένη τότε βοηθάει στο να σχηματιστούν οι ουρές και να κορεστούν τα σωματίδια νερού από τα οποία αποτελούνται ώστε να σχηματίσει σταδιακά ένα μακρόστενο σύννεφο που απλώνεται. Ακόμα και μικρές αποκλήσεις στο ύψος ή στη θέση των αεροσκαφών είναι καθοριστικές στο αν θα εμφανιστούν μακρόστενες ουρές που διαρκούν ή όχι καθώς οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται από σημείο σε σημείο και το όριο συνθηκών κατά το οποίο σχηματίζονται αυτές οι ουρές είναι πολύ στενό.

Αν ενδιαφέρεσαι πάντως να αποδείξεις ότι κάτι ψεκάζουν και δεν είναι στην πραγματικότητα φυσιολογικές ουρές που βγαίνουν πίσω από τους κινητήρες επιβατικών αεροσκαφών από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί η πολιτική αεροπορία, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα ισχυρό τηλεφακό και να βρείς ότι αυτό το αέριο που εκλύεται βγαίνει από από κάποιο άλλο σημείο του αεροσκάφους και όχι πίσω από τους κινητήρες όπου βγαίνουν οι φυσιολογικές ουρές. (πχ να βγαίνει πίσω από την άτρακτο ή από τις πτέρυγες)
Αλλά και να δεις κάτι τέτοιο πάλι δεν αποδυκνύει 100% ότι ψεκάζουν κάτι περίεργο διότι μερικές φορές τα αεροσκάφη μπορεί να ρίχνουν περιτό καύσιμο (dump fuel), οπότε αυτό που βλέπεις μπορεί να μην είναι τίποτα άλλο από παγωμένη κυροζίνη! Συνεπώς είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να αποδείξεις ότι κάτι ψεκάζουν εσκεμένα!
Όσο αφορά για τα μεταλλικά σωματίδια και τα υπολοιπα ρυπαρά που βγαίνουν πίσω από τους κινητήρες αυτά όλα είναι παράγωγα-κατάλοιπα της καύσης μέσα στους κινητήρες τζετ, και δεν πρόκειται για μέρος κάποιου μυστικού σχεδίου αλλά απλά για μόλυνση του περιβάλλοντος όπως περίπου συμβαίνει με τους κινητήρες των αυτοκινήτων.
Η λύση σε αυτό είναι να βρεθεί τεχνολογία οικολογικότερων αεροπορικών κινητήρων περίπου όπως έγινε με τους καταλύτες στα αυτοκίνητα, ώστε να κατακρατούνται οι επικίνδυνες για τον άνθρωπο ουσίες και σωματίδια..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aspirin
Μέλος 1ης Βαθμίδας


119 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 10:30:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aspirin
Σήμερα ψεκάζονται τουλάχιστον τα νότια προάστεια της Αθήνας. Οι περιοχές γύρω από αεροδρόμιο. Είναι περιττό να βγάλω φωτογραφία. Πρόκειται για πολλαπλές γραμμές στον ουρανό. Σίγουρα όταν γίνονται ψεκασμοί, δεν υπάρχει ένα μόνο chemtrail, άλλα πάρα πολλλά μαζί.

Μήπως η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού επιβεβαιώνεται? Αναφέρομαι σε αυτή που λέει πως το κακό θα περάσει από την πόρτα του σπιτιού σας και για να προφυλαχτήκε απλά μείνετε πίσω από αυτή. Δηλαδή κάτι εξωτερικά υπο μορφή αερίου εισέρχεται στα σπίτια. Λέω τώρα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 18:19:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
Φίλοι μου γειά σας.

Αγαπητέ Emerson, αν κρίνω από τη διαδικασία στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις άδικο να μιλάς για ψεκασμό. ολόκληρη την εβδομάδα συνεχιζόταν το "πρόγραμμα ψεκασμών" στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για τη φετινή σεζόν ξεκίνησε δύο μέρες πριν τις εκλογές με αποκορύφωμα, μία μέρα πριν από την απότομη -κατά 10ο Κελσίου- της θερμοκρασίας. Αυτοί οι ψεκασμοί όπως το βλέπω, μοιάζουν συμπληρωματικοί.

αγαπητέ r00t

πολύ ενδιαφέροντα μπορεί να βρεις τα άρθρα του Κου Ν. Κατσαρού, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα www.enouranois.gr. Επειδή ακριβώς πρόκειται για επιστήμονα, θα δεις πως υπάρχει τρόπος διαχωρισμού ανάμεσα στις απλές γραμμές καυσαερίων -ουρές συμπήκνωσης- και στα chemtrails. (Σίγουρα κατά μία έννοια όλες οι ουρές περιέχουν χημικά κατάλοιπα καύσης, ώστε να μιλάμε για χημική μόλυνση από όλες τις ουρές συμπήκνωσης, όμως όταν λέμε chemtrails, εννοούμε το συγκεκριμένο φαινόμενο.)

Ένα πρώτο λογικό επιχείρημα που μιλάει "υπέρ" της ύπαρξης προγράμματος χημικών αεροψεκασμών είναι το γεγονός πως αυτές οι ουρές σχηματίζονται άσχετα από τις επικρατούσες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. (Μην πέρνεις τοις μετριτοίς σελίδες τις ΝΑΣΑ που ξαφνικά θέλουν όλους τους τύπους ουρών, ως απλές ουρές συμπήκνωσης, υπάρχουν πολλές αξιόπιστες πηγές που τις ανατρέπουν...)

Ένα δεύτερο επιχείρημα είναι οι "επίμονες" διελεύσεις με αποτέλεσμα τους σχηματισμούς "σχεδίων" και την σταδιακή "εξαφάνιση του ήλιου πίσω από "λευκά πέπλα" που σχηματίζονται καθώς οι ουρές αυτές ανοίγουν και συνενόνονται.

Ένα τρίτο, η ταυτόχρονη διέλευση αεροσκαφών σε σχηματισμό και ιδιαίτερα όταν το ένα αφήνει ίχνη που σύντομα εξαφανίζονται -όπως θα ήταν και το λογικό να κάνουν αφού απομακρύνεται η θερμή πηγή ποιου τα προκάλεσε) και το άλλο αφήνει παχιές γραμμές που επι ώρες απλώνουν στον ουρανό.

Παράλληλα μετά από την έναρξη της επιχείρησης παρουσιάζεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας και ξηρές καταιγίδες (οι οποίες όπως ανέφερα έλαβαν χώρα πράγματι) όπως επίσης και η έξαρση των αναπνευστικών προβλημάτων (στην περιοχή μας τουλάχιστον σχεδόν όλοι ταλαιπωρούνται από βήχα και μία περίεργη "ίωση" με αναπνευστικά προβλήματα -ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά)

Θα μπορούσα να απαριθμίσω και άλλα επιχειρήματα, όμως νομίζω πως θα μπω σε επαναλήψεις. Αρκεί μία προσεκτική παρατήρηση του φαινομένου και σταδιακά βλέπουμε πως δεν είναι τόσο φυσιολογικό το φαινόμενο. Αντίθετα μάλιστα.
Η στρατηγική αποσιώπισης που καλά κρατεί και στη χώρα μας, μιας και κανένας από τους τρεις βουλευτές μας που έκαναν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, δεν πήρε απάντηση.

Και αυτό θα έπρεπε να μας κάνει αν μη τι άλλο σκεφτικούς...

Ποιοί και γιατί ψεκάζουν? Ποιοί και γιατί δεν θέλουν να μάθουμε τι συμβαίνει?
Ποιοί και γιατί παραπλανούν τον κόσμο σχετικά με την δήθεν "ανθρωπογενή" άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως πιθανόν "ψεκάζουν" για το καλό μας (???!!!!) για να (εδώ γελάνε) πασσάρουν τη Γεωμηχανική ως το Σωτήρα μας?

Ποόί θέλουν να φοβίσουν και να τρομοκρατίσουν τον κόσμο για να τον χειραγωγίσουν?

Ποιοί και γιατί παν να πασάρουν ενοχές στον απλό πολίτη -ενώ δεν προχωρούν στις υπάρχουσες οικολογικές και ανανεώσιμες τεχνολογίες-
για να μπορούν να του στερίσουν περισσόοτερες ελευθερίες και δικαιώματα στο όνομα της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος?

-Αγαπητέ Αλ Γκορ... με λάμπες δεν γλιτώνουμε το περιβάλλον...

ΝΑΙ στην προστασία του περιβάλλοντος
ΝΑΙ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
ΝΑΙ στη λογική χρήση των φυσικών πόρων

ΟΧΙ στην πυρινική ενέργεια (που πάει να πλασαριστεί ως ...καθαρή)
ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση του CO2 (το οποίο έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος ενώ δεν ισχύει καν το λεγόμενο "Φαινόμενο του Θερμοκηπίου" για το μεγαλύτερο μέρος των κλιματολόγων)
ΟΧΙ στα τρελά κέρδη που θέλουν να αποκομίσουν κάποιοι κάνοντας την προστασία του περιβάλλοντος εμπορικό προϊόν!

Φιλικά
Τοξότης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

aspirin
Μέλος 1ης Βαθμίδας


119 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2007, 19:53:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους aspirin
Τελικά σήμερα το απόγευμα νιώθω κάπως περίεργα. Όχι μόνο εγώ αλλά κ ο αδερφός μου. Αισθανόμαστε μια κούραση, το κεφάλι μας είναι βαρύ κ δεν έχουμε όρεξη για τίποτα.

ΑΝ γίνονται ψεκασμοί, γίνονται εν γνώση της ελληνικής κυβέρνησης?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2007, 12:23:35  Εμφάνιση Προφίλ
Πριν 3 μέρες ο ουρανός το πρωί στις 7 που σηκώθηκα ήταν γεμάτος διάσπαρτ chemtrails... κάποιος είχε "κεντήσει" τον ουρανό πάνω από την Πεντέλη και την Πάρνηθα...

Δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν... το θέμα αυτό έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Σε κάποιο άλλο τόπικ είχα αναφέρει ότι πάσχω από κάπιου είδους βιοχημική ισσοροπία (άγνωστο τι μάλλον κάποιο πρόβλημα στους ηλεκρολύτες μου) όπου βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με έντονο ηλεκτρισμό μέσα μου...όταν χαιρετώ κάποιον πολλές φορές τον τραντάζω αρκετά δυνατά και άλλες φορές ο χαρακτηριστικός αυτός ήχος ακούγεται αρκετά μακριά.

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα ρούχα που φοράω ή με αυτά που κάνω γιατί είναι χρόνιο και καθημερινό και συμβαίνει ακόμη και όταν δεν φοράω ρούχα. Το θέμα είναι ότι κράτησα ημερολόγιο και πρόσεξα ότι τελικά τις μέρες εκείνες που τa chemtrails κάνουν την εμφάνισή τους το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά πιο έντονο.

Μακάρι να υπήρχε και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα να κάνει αυτή την παρατήρηση για να συγκρίνουμε στοιχεία...


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2007, 14:29:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
-Ε!! ΤΙ!! ΓΕΛΙΟ!!
-ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΛΟΒΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΟΥ ΑΥΤΙΟΥ!!
-Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
-ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΒΡΙΛ! ΓΙΑ Ε! ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ! ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ! ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!
-ΜΕ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!
-Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΡΑΜΑΤΑ! ΒΛΈΠΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΘΥΤΕΣ! ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΟΡΚΑΜΕ! ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
-ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟ....ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ <<ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!>>

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

halva
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
271 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/10/2007, 14:55:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους halva
Όσοι θα ήθελαν να κάνουν στον καθηγητή ερωτήσεις για τους ψεκασμούς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 19.00 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με θέμα:
Πρωτόκολλο Μόντρεαλ, Κλιματική Αλλαγή και η Διακήρυξη των Αθηνών.
Ομιλητές: ο Ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός ο Δημήτρης Νανόπουλος Ακαδημαϊκός και Πρόεδρος του ΕΣΕΤ και ο Μιχάλης Πετράκης Διευθυντής του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος του Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Συμμετέχει από τους Οικολόγους Πράσινους ο Τάσος Κρομμύδας Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός.
Συντονιστής ο Νίκος Ηλιόπουλος

Πληροφορίες
Νίκος Ηλιόπουλος
6944313832


Edited by - halva on 11/10/2007 15:13:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 09:42:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
H IΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΩΠΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΞΕΡΕ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ 3 4 ΛΕΠΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝΤΑΙ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΕΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΜΕ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .ΑΥΤΑ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.... ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ DVD ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....... ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΟΣΑ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΑ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΣΙΔΕΡΙΛΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ( ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΩ) ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΦΙΛΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑΝ.... ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....
ΔΕΝ ΜΒΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 15:02:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis
quote:
Τελικά σήμερα το απόγευμα νιώθω κάπως περίεργα. Όχι μόνο εγώ αλλά κ ο αδερφός μου. Αισθανόμαστε μια κούραση, το κεφάλι μας είναι βαρύ κ δεν έχουμε όρεξη για τίποτα.

ΑΝ γίνονται ψεκασμοί, γίνονται εν γνώση της ελληνικής κυβέρνησης?


Οι ψεκασμοί είναι γεγονός. Προφανώς γίνονται εις γνώση των κεβερνήσεων τόσο της Ελλάδος, όσο και των άλλων χωρών του κόσμου όπου λαμβάνουν χώρα οι ψεκασμοί. (Δεν μπορεί να σηκωθεί ΚΑΝΕΝΑ αεροπλάνο ή να πετάξει πάνω από μία χώρα δίχως σχετική άδεια) επίσης η στρατιγική άρνησης του οφθαλμοφανούς ή η υποβάθμιση του είναι παγκόσμιο γεγονός από την πλευρά των κυβερνόντων.

Τι ποιο απλό, όταν ρωτάτε η βουλή ή κάποιοσ Υπουργός για κάποιο θέμα, από το να διενεργηθούν έρευνες και μετρήσεις, ώστε να διαπιστωθεί κάτι? Όμως αντ' αυτού οι ερωτήσεις των βουλευτών μας πέφτουν στο κενό.... Και απάντηση δεν δίνετε...

quote:
Δυστυχώς οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν... το θέμα αυτό έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Σε κάποιο άλλο τόπικ είχα αναφέρει ότι πάσχω από κάπιου είδους βιοχημική ισσοροπία (άγνωστο τι μάλλον κάποιο πρόβλημα στους ηλεκρολύτες μου) όπου βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με έντονο ηλεκτρισμό μέσα μου...όταν χαιρετώ κάποιον πολλές φορές τον τραντάζω αρκετά δυνατά και άλλες φορές ο χαρακτηριστικός αυτός ήχος ακούγεται αρκετά μακριά.

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα ρούχα που φοράω ή με αυτά που κάνω γιατί είναι χρόνιο και καθημερινό και συμβαίνει ακόμη και όταν δεν φοράω ρούχα. Το θέμα είναι ότι κράτησα ημερολόγιο και πρόσεξα ότι τελικά τις μέρες εκείνες που τa chemtrails κάνουν την εμφάνισή τους το φαινόμενο αυτό είναι αρκετά πιο έντονο.

Μακάρι να υπήρχε και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα να κάνει αυτή την παρατήρηση για να συγκρίνουμε στοιχεία...


Καλή μου Avallon, το θέμα που αναφέρεις με το προβλημα σου είναι γνωστό λίγο πολύ. Πολύ πιθανόν να γίνετε εντονότερο με τους χημικούς αεροψεκασμούς καθώς αυτά δημιουργούν νέφη ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων... Μάλιστα -κοίτα να δεις σύμπτωση- με είχε πάρει στο τηλ. ο συμπαρουσιαστής του Κου Χαρδαβέλα, ο Κος Μούτσος και με ρωτούσε σχετικά... καθώς ετοιμάζουν σχετική εκπομπή)


Αγαπητέ ΝΙΚΟΝΟ, θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου. Ακόμη και όταν γνωρίζουμε και βλέπουμε προτειμούμε να διαψεύδουμε τα μάτια μας, από το να δεχτούμε το αποτρόπαιο της διαδικασίας.

Τα συμπτώματα που αναφέρετε φίλοι μου είναι ακριβώς αυτά των μόλυνσης με βαραία μέταλλα αλλά και με επιβάρυνση ηλεκτρομαγνητικής
φύσης.

Δείτε τι ανακάλυψε μια συμπολίτης μας σε αιματολογικές εξετάσεις για βαρέα μέταλλα:
http://www.press-bank.gr/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=D7E48429-CC93-4EBD-9200-3C123B2FD902

Άλλο ένα ενδιαφέροον μπλογκ σχετικά με το θέμα:
http://onasandros.blogspot.com/

Επειδή τα συμπτώματα μόλυνσης και επιβάρυνσης της υγείας μας θα μας απασχολίσουν -δυστυχώς- τα επόμενα χρόνια- καλό θα είναι ο κάθε ένας σας να φροντίσει για την υγεία του αλλά και για την πνευματική του ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές ανδιαφέρουσες τεχνικές: από διαλογισμό, ρέικι, γιόγκα μέχρι συσκευές που "εξουδετερώνουν" τις βλεβερές ακτινοβολίες.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα σας περιέγραφα ευχαρίστως κάποιες συγκεκριμένες απλές τεχνικές, οι οποίες -αν κρίνω απο προσωπική εμπειρία- λειτουργούν. Π.χ. μετά τους εντονότατους ψεκασμούς όλοι παραπονιούνταν για βαρύ κεφάλι, πονοκέφαλο, κούραση και ατονία, ενώ εγώ δεν παρουσίαζα τέτοια συμπτώματα...

Φιλικά
Τοξότης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 17:33:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΑΡΑ??? ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΥΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.
.......ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΙΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑΝ....
ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ...... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.....ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ........ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ

... ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...... ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.....ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ....

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ........

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 19:51:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
http://www.heyokamagazine.com/HEYOKA.7.BEES.htm


ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΞΟΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 22:34:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
Αγαπητέ NIKONO, καλώς ήλθες κοντά μας!
Σου εύχομαι καλές κι εποικοδομητικές αναζητήσεις!

Ο τρόπος για να πραθέσεις κάποιες φωτογραφίες σε ένα θέμα έχει ως εξής:

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να έχεις κάποιο url της εικόνας, είτε αυτή προέρχεται από κάποιο site στο Διαδίκτυο είτε προέρχεται από τον υπολογιστή σου.
Αυτό μπορείς να το κάνεις σε κάποιο site το οποίο φιλοξενεί εικόνες και σου δίνει ένα url για να το χρησιμοποιήσεις.

Ένα από αυτά είναι το:

www.imageshack.us

Είναι προτιμότερο κι ασφαλέστερο να ανεβάζεις εκεί την φωτογραφία που επιθυμείς να βάλεις σε κάποιο θέμα μας, ακόμη κι αν έχεις ήδη το url από κάποιο site.
Την ανεβάζεις στο site που σου πρότεινα επιλέγοντας και το μέγεθος που επιθυμείς να έχει η εικόνα.
Το μέγεθος 800 x 600 είναι μια χαρά.

Στην συνέχεια, κρατάς το "direct link to image".

Στην φόρμα απάντησης στο θέμα που επιθυμείς να ανεβάσεις την εικόνα, πατάς το εικονίδιο .

Θα σου εμφανιστεί ο κώδικας [img][/img]

Ανάμεσα σ' αυτό θα περικλείσεις το link της φωτογραφίας.
Παράδειγμα:

[img]direct link to image[/img]

Αυτό είναι λοιπόν!

Αν έχεις κάποια περαιτέρω απορία ή σε δυσκολεύει η όλη διαδικασία, μπορείς να μου στείλεις e-mail.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2007, 23:53:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
-KAI ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΝΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΡΑΒΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ?
-Η ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ! Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΡΑΦΤΗ!
-ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑCDOLATS ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΑ! ΓΑΙΤΙ Η ΜΑΜΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ! ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ! ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!
-ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ κλπ.
-ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ! ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΑΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ!
-Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΥΓΑ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
-ΑΝΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ! ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΚΑΡΙ!
-ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ! ΟΥΤΟΣ ΟΙ ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ! ΛΙΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

Edited by - europaios2 on 16/10/2007 00:05:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2007, 09:15:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
http://img341.imageshack.us/my.php?imagedsc00353en6.jpgIMGhttp://img341.imageshack.us/img341/3712/dsc00353en6.th.jpg/IMG/URL" border=0>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2007, 09:21:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
http://img156.imageshack.us/my.php?imagedsc00353ne7.jpgIMGhttp://img156.imageshack.us/img156/9217/dsc00353ne7.th.jpg/IMG/URL" border=0>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2007, 09:25:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
http://img87.imageshack.us/my.php?imagedsc00342xf4.jpgIMGhttp://img87.imageshack.us/img87/3743/dsc00342xf4.th.jpg/IMG/URL" border=0>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
NIKONO
Νέο Μέλος


17 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2007, 01:26:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NIKONO
αγαπητε τοχοτη ξερεις το τροπο που μπορω να προμηθευτω αυτο που διαλυει το νεφος , εχεις τιποτα υπ οψιν σου η πρεπει να συνενοηθω με την αμερικη για να το παρω??? ειναι απιστευτο το τι περναει απο πανω απο την αιγινα σημερα ιδαιτερα πρεπει να περασαν πανω απο 22 φορες απο τις 6 εως τις 8 το βραδυ ημουν παλι στο βουνο και ειμαι αρρωστος κανονικα..... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy