ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 01:40:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ
Μη με ανάβεις φίλε Λουκά, γιατί θα μας εξορίσουν στην Αλμπάνα και θα περιμένουμε άλλους 188 Εγρήγορους για να ξανακατέβουμε στο Ερμώμ...

Κι εγώ σοβαρολογώ!!!


Καλά δεν τον λυπάσαι τον λαό που περιμένει με την ψυχή στο στόμα να ενημερωθεί;


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 02:55:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΡΙΩΠΙΣ

quote:
Καλά δεν τον λυπάσαι τον λαό που περιμένει με την ψυχή στο στόμα να ενημερωθεί;

Θα πρέπει πρώτα να εγγυηθείς, ότι το καλάμι του γιού του Ιαπετού που περιέχει το (πυρηνικό) πυρ των θεών, είναι καλά φυλαγμένο και δεν θ' αρχίσει νέος κύκλος "πυρετών εν ταις γαίες" και ότι "η πρότερον βραδεία ανάγκη του θανάτου" δεν θα "ταχύνει το βήμα της" ξανά, στην Αριάνα βαέδα.

Όπως πολύ σωστά λες

quote:
Ποιος αμφιβητεί για παράδειγμα αν υπογράψει κάποιος «Ερίωπας» και μιλήσει για «Ενέργεια Μηδενικού Σημείου» και για γεννήτριες που μπορούν να πολλαπλασιάσουν την εισερχόμενη ενέργεια τότε αμέσως δεν θα εμφανιστούν οι «οργισμένοι νέοι του Μωυσέως» και θα στήσουν «θέατρο σκιών» με όλο τον καρνάβαλο από κινούμενα σχέδια μέχρι πικρόχολα σχόλια του χειρίστου είδους μόνο και μόνο για να πολεμήσουν την άποψή του;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 03:18:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Αυτά φίλε μου Αγνωστικ, είναι επιστημονικές θέσεις και υπάρχουν και πολλά
άλλα...Δεν είναι καιρός νομίζεις να αλλάξεις την "κασέτα";....


Καλά σου λέει ρε παιδί μου, βάλτε και λίγο σασπένς, ούφ πιά, ..μπούχτισα με την την «ουρτουγκραφία» ..του Ωνάση και τα επιστημονικά σεμινάρια.
Ο λαός φίλε μου «άρτον και θεάματα» θέλει. Αρένα, μονομάχους, τσαχπίνηδες αγγέλους να τσιγκλάνε τους καλούς, Νεφελείμ, Αταρκούφ, Ατατατούρκ, μερκάμπες σε κόντρες, στοιχήματα, ιπποδρομίες, νυκτερινή ζωή, ουπς.. (μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιά). Να, .. κάπως έτσι!

Ερίωπας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 03:23:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve

Άρε φουκαρά Agnostic, ακόμη ομφαλοσκοπήσεις κάνεις...
Αλήθεια, πότε θα βγάλεις το κεφάλι απο την άμμο;
Γιατί εγώ ξεκίνησα είπα για την καθαρότητα του ελληνικού
γονιδίου, ώστε όταν θα πούμε και τα καλά, να μην έχουμε
ασυνενοησίες...Αλλά, μωρός το μωρό, συγκρούεται....
Θα πούμε κι άλλα...Γιατί άρχισες τις δημοκοπίες; Γιατί εκτίθεσαι
κι ως συνήθως, θα τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμάζευτα και τζάμπα;


Εσύ μπλέκεις πολλές φαντασιώσεις μαζί και χάνεσαι σ'έναν απίστευτο κυκεώνα παραλογισμών. Τέλος πάντων η έρευνα του Τριανταφυλλίδη δεν αναφερεται σε καθαρότητα ελληνικού DNA, και δεν καταλαβαίνω τι έχει ο καθένας στο νου του όταν αναφέρεται σε "καθαρότητες". Οταν σου λέει η δημοσίευση του καθηγητή ότι • Το 75-80% του σημερινού μιτοχονδριακού γονιδιακού (DNA) αποθέματος των κατοίκων της Ελλάδας έχει παλαιολιθική προέλευση. Το υπόλοιπο 20-25% έχει νεολιθική προέλευση από την εγγύς Ανατολή (από 9.000 χρόνια πριν), κι εσύ καταλαβαίνεις "ανώτερο" και "καθαρό" DNA τότε χάνβεται κάθε ελπίδα συνεννόησης...

quote:
trexagireve

Παραθέτω λοιπόν, φίλε μου Αγνωστικιστή, ένα θέμα που κράτησα στο αρχείο μου, περί ελληνικότητας και πολιτισμού και φυλετικής ανωτερότητας ή καλύτερα, μεταδοτικότερου.....Βλέπεις, η επιστήμη
ποτέ δεν έκρυψε την αλήθεια, υπήρξαν, όμως, και υπάρχουν οι
αντίθετοι στην αποκάλυψη της που πριτομύσαν να φτιάξουν μια άλλη
που να τους βοελύει για τα διεθνιστικά τους σχέδια, αλλά, Έλληνες
που το κάνουν αυτό...Το να πω, είναι παράδοξο, για να μην σκεφτούμε
τίποτε χειρότερο...


Η επιστήμη δεν μιλάει για φυλετικές ανωτερότητες πλανεμένε φίλε μου. Μόνο οι ρατσιστές....σαν τον Πλεύρη ας πούμε...

quote:
trexagireve

Και αναγράφει ο Michael Grant στο “The ancient Mediterranean” :

«Γιατί αραγε ο πολιτισμός γεννηθηκε στην περιοχη της ελλαδος και οχι αλλού; Είναι ένα ερώτημα που με απησχόλησε ιδιαιτέρως και εξακολουθώ να το θεωρώ ως ένα απο τά γοητευτικώτερα μυστήρια της ιστορίας»


Μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ο συγγραφέας για τους παλιότερους πολιτισμούς της Μεσοποταμίας και της Μέσης Ανατολής γενικότερα...

quote:
trexagireve

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ»


Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι ίδιοι. Τι μου το λες λοιπόν?

quote:
trexagireve

Άλλα , όπως λέει και ο Ζυλιέν Φρουντ(όχι ο γνωστός φρουντ) «Ένας πολιτισμός δεν υπαρχή παρά σε συγκριτική σχέση με τους άλλους». Και ακόμη «Κάθε μεγάλος πολιτισμός βασίζεται σε δύο προϋποθέσεις : θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τους άλλους και δει πλέον παγκοσμίως».


Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ό,τι θέλει. Η πραγματικότητα όμως δεν έχει σχέση με τις εικασίες του καθενός...

quote:
trexagireve

Όπως γράφει κάπου ο Δημόπουλος, ο φιλελληνισμός οφείλεται στο λίγο ελληνικό αίμα που μεταδόθηκε στην ευρώπη( ιδιαίτερα ) κατά την πρώτη ελληνική «κοσμοκρατορία» με την μετακίνηση των «μαζών». Υπάρχει η παγκόσμια έρευνα του πανεπιστημίου του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας που δημοσιεύτηκε στην απογευματινή Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005 , όπου στο άρθρο αναγράφετε «Εντυπωσιακό! Το DNA(γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή!(λευκή φυλή)[..]χρησιμοποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Y[..]σε 2400 άνδρες από 29 διαφορετικούς πληθυσμούς[..] Απο την Ελλάδα αναλύθηκε η γενετική σύσταση 143 ανδρών[..] «Με 400 χρόνια σκλαβίας περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο[..] σε μεγάλο ποσοστό , οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη[..] Για αλλή μια φόρα τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, απο ελληνικούς πληθισμούς».
Μπορούμε να πούμε λοιπόν, ότι οι Έλληνες , μέσω της γλώσσας, του πολιτισμού και του γεννετικού τους κώδικα, έχουν συνεισφέρει τα
μάλλα, στην ανάπτυξη του δυτικού και σχεδόν, πανανθρώπινου
πολιτισμού...Αυτά δεν μπορεί να τα αρνείσια...Αυτά φίλε μου Αγνωστικ, είναι επιστημονικές θέσεις και υπάρχουν και πολλά
άλλα...Δεν είναι καιρός νομίζεις να αλλάξεις την "κασέτα";....


Φυσικά και δεν οφείλεται σε κανένα ελληνικό αίμα ο φιλελληνισμός πλανεμένε φίλε μου. Αναρωτιέμαι πως ξεχωρίζεις το ελληνικό αίμα. Αν σου δώσω ένα αιματολογικό δείγμα και το πας σ'ένα εργαστήριο για εξέταση νομίζεις θα σου αποκαλύψουν αν είναι ελληνικό, γαλλικό, βραζιλιάνικο κ.ο.κ.? Εχουν τα αίματα εθνικότητα?

Τώρα για το δημοσίευμα της απογευματινής...ουσιαστικά δεν μας λες τίποτα καινούριο με το να αναπαράγεις μια μπαρουφολογία ενός συντάκτη που εξήγαγε εντελώς άσχετο συμπέρασμα από τα στοιχεία της έρευνας. Για να μαθαίνεις λίγο...η έρευνα που αναφέρει το άρθρο της Απογευματινής είναι αυτή http://hpgl.stanford.edu/publications/AJHG_2004_v74_p1023-1034.pdf

Απέχει παρασάγγας από τα συμπεράσματα του συντάκτη έτσι όπως τα παρουσίασε στο άρθρο της Απογευματινής...


quote:
trexagireve

http://www.youtube.com/watch?v=xaPZjvMt754


Τρομερό βιντεάκι από το ρεσιτάλ παραλογισμού Πλεύρη - Δημόπουλου...

(λεπτό 5.00)

Η φύση,ο Θεός (η φύση ή ο Θεός, αποφάσισε κύριε Πλεύρη) λέει έδωσε στην ελληνική φυλή τα πνευματικά, ηθικά και βιολογικά χαρακτηριστικά!

Αλλά κάτι τέτοιες λαϊκίστικες ανοησίες μόνο άτομα "ανωτέρας αντιλήψεως" σαν τον τρεχαγύρευε (που υποθέτω αισθάνεται ότι ανήκει σε ανώτερη φυλή), τις καταπίνουν...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 03:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ
Θα πρέπει πρώτα να εγγυηθείς, ότι το καλάμι του γιού του Ιαπετού που περιέχει το (πυρηνικό) πυρ των θεών, είναι καλά φυλαγμένο και δεν θ' αρχίσει νέος κύκλος "πυρετών εν ταις γαίες" και ότι "η πρότερον βραδεία ανάγκη του θανάτου" δεν θα "ταχύνει το βήμα της" ξανά, στην Αριάνα βαέδα.

Λοιπόν προκειμένου να αρχίσουμε, το «καλάμι» τίθεται πάραυτα υπό την Εριωπική μου ασπίδα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό!!
Τώρα αν ζητάς εγγύηση, να μη περιαυτολογώ και παρεξηγηθώ. Το χρυσό της Αγγλίας υποπροϊόν της υπογραφής μου. Σ’ αυτά θα κολλήσουμε;


Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 04:23:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε γιαπετ, απ’ ότι διαφαίνεται σύντομα θα μιλήσουμε και για τον Προμηθέα και την αλληγορία που τον κρύβει απ΄ την πραγματικότητα.

Όπως γνωρίζεις οι αρχαίοι ποιητές για κάθε ένα απ’ τα παιδιά του Ιαπετού είχαν φτιάξει διαφόρους μύθους πολλοί απ’ τους οποίους έφτασαν μέχρι τις μέρες μας αρκετά ακατανόητοι.
Για παράδειγμα, ο μύθος με τον Προμηθέα, που δεν έδειχνε σεβασμό στην θεά Αθηνά (Αθήρ/ατμόσφαιρα) την οποία μάλιστα προσπάθησε, σύμφωνα με τον μύθο, να βιάσει.

Απ’ ότι γνωρίζεις, στον μύθο, τελικά ο Προμηθέας ο Πυρφόρος τιμωρήθηκε για εκείνη την αναίδειά του και καταδικάστηκε απ’ τον Δία να αλυσοδεθεί κάτω απ’ την γη μέσα στον Καύκασο για 30.000 χρόνια.
Αρχαίοι γραμματικοί και μυθογράφοι, όπως ο Απολλόδωρος καθώς επίσης και πολλοί άλλοι ποιητές έφτιαξαν διάφορες ιστορίες γύρω απ’ αυτό το μυθικό πρόσωπο και έτσι άλλοι τον θεωρούσαν γιο της Ασίας και άλλοι της Θέμιδος.
Ο Απολλόδωρος επίσης τοποθετεί τον Άτλαντα και τα «χρυσά μήλα», που βέβαια δεν ήσαν μήλα, στους Υπερβορείους αντί της Λιβύης και αυτή την παρατήρηση θέλω να την θυμάσαι.
Παράλληλα οι οπαδοί του Ορφέως όμως, που ήσαν οι πιο σοβαροί απ’ όλους τους θεολογούντες στην αρχαιότητα, έλεγαν ότι ο Προμηθέας ήταν ο Κρόνος. Έμμεσα δηλαδή ήθελαν να πουν ότι ο Προμηθεύς ήταν η καταγραφή της καταστροφικής ανθρώπινης πορείας μέσα στον χρόνο που αλληγορούσαν με τον θεό Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του.
Όσοι γνωρίζουν Αραβικά αν θελήσουμε να μεταφράσουμε τον Προμηθέα θα του έδιναν το όνομα Αμμούν που ταιριάζει απόλυτα στην έννοια του προμηθευτή. Αν θελήσουμε δε να ελληνικοποιήσουμε λιγάκι αυτό το όνομα το μετατρέπουμε αν θέλεις και πάλι από Αμμούν σε Άμμων. Αναφέρω το όνομα του Άμμωνος λίγο πρόωρα στον διάλογό μας αλλά θέλω να το θυμάσαι αυτό το όνομα. Θα το χρειαστούμε λίγο αργότερα όταν καταπιαστούμε με τους Άτλαντες και με τους Τρώες και με τον Αλέξανδρο. Ιδιαίτερα οι Τρώες, κυριολεκτικά λάτρευαν αυτό το όνομα (Άμμων).

ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


343 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 05:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είπες γιαπετ:
"Μη με ανάβεις φίλε Λουκά, γιατί θα μας εξορίσουν στην Αλμπάνα και θα περιμένουμε άλλους 188 Εγρήγορους για να ξανακατέβουμε στο Ερμώμ...

Κι εγώ σοβαρολογώ!!!"

Γιά πές μου φίλε μου τί γνωρίζεις γιά τούς "Εγρήγορους";
Γνωρίζεις τήν λέξη "Εγρηγορός";
Γνωρίζεις ότι όταν μιλούμε γιά τέτοιες "οντότητες" ενούμε επίπεδα ενέργειας,τα οποία πιθανόν είναι "φορείς κάποιας συνειδητότητος" και όχι γιά κάτι τό αισθητό στόν τρισδιάστατο κόσμο μας;


Edited by - ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ on 26/04/2009 05:20:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 11:04:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιαπετ μου τι το ήθελες να μιλήσεις για αποσυμβολισμούς, να και ο Προμηθέας στην παρέα. Θα σας παρακολουθώ όμως στην πορεία σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει ο άλλος από το ταγάρι του, ίσως να είναι κάτι νέο και το τσακώσω.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 12:06:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη έφεση στην ...αφαιρετική
αγαπητέ μου Agnostic...Δηλαδή, δεν είδες ότι όπως λένε τα
στοιχεία ερευνών, ελληνικό αίμα υπάρχει κατά τη διάδοση του
πολιτισμού στην Ευρώπη, με πολλούς τρόπους, που αναφέρονται;
Ότι θέλεις βλέπεις επιτέλους!!!!
Τον εγωισμό που δείχνεις επιμένοντας σε μια λάθος άποψη, θα τον
φάς κανονικά, γιατί η αλήθεια, δνε έχει εγωισμούς,είναι και δεν
κρύβεται..Το πώς εσυ πιστεύεις ότι κοροδεύεις κανέναν, εκτός εσού,
είναι απορίας άξιον...
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όταν λέμε δυτικό πολιτισμό, εννοούμε τις
απο Μεσοποταμιας επηροές;Γιατί δυιτκό και ινδοευρωπαικό εννοούμε
πλέον, μονο το ελληνικό στοιχείο του πολιτισμού και μετά το χάος....
Αυτά φίλε, περί επηροής του ελληνικού στοιχείου στην ανάπτυξη του
δυτικου πολιτισμού...Θα πούμε κι άλλα...
Πάω, όμως, στοίχημα ότι στις εκθέσεις στο σχολείο,έβγαινες πάντα
εκτος θέματος....Πως το κατάλαβα;Δεν θέλει φαντασία, μιλάμε για
έμνα πράγμα και πετάγεσαι στο άλλο....
Μήπως έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης;Λέω εγώ...
Φυλετικά ανώτερη λέμε την ελληνική φυλή,γιατί το αίμα της καθαρίζει απο προσμίξεις εύκολα, γιατι έδωσε στην Ευρώπη και γιατί παραμένει
καθαρό και ίδιο χιλιετίες τώρα....Εσύ στα πόσα δις χρόνια κρίνεις την καθαρότητα μιας φυλής; Στα 20000000000000δις;Ή περισσότερο;
Είσαι απλά αδιόρθωτος.....
Περί πολιτισμών,λέμε ότι είναι ίδιοι, γιατί έχουν κοινές αναφορές και πηγές, άρα απο μια και πρέπει να βρούμε ποιά είναι αυτή η μία....
Επ αυτού, εσύ δεν φαντάζομαι να γνωρίζεις τιποτε...
Και το τι θεωρεί ο καθένας, με την προσφιλή τακτική όλων, έχει διαφορά..Όλοι θέλουν τη φυλή τους καλύτερη και καθαρότερη..Ακόμη
κι οι εβραιοι των προσμίξεων, αλλά, η Ελλάδα,τιμωρία, δεν δικαιούται....
Αυτα και άλλα ανθελληνικά, απο τον Αγνώστικ....
Φίλε μου ξέρω ότι εφόσον δεν συμφωνείς με κάποιον, είτε μπαρούφες,
θα τους αποδίδεις, ειτε ότι δεν είναι σχετικοί....Εσύ, δεν είσαι
αγνώστικ, αλλά πανταγνώστικ!!!!Και μετριοφρονότικ, θα συμπλήρωνα..
Το "δοξάστε με" σου λειπει....Πρόσεξε, κυκλοφοράνε κάτι τύποι με
λευκά, σαν τον μπόγια...Μην σε χάσουμε....Να κυκλοφοράς προσεχτικά,
λένε ότι σας μυρίζονται...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 12:28:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή βλέπω να κονταροχτυπιούνται Agnostic και Τρεχαγύρευε εδώ και κάμποσες μέρες γύρω από μία απροσδιόριστη εξουσία που καλείται αόριστα να επισημάνει και να εγκρίνει το κύρος κάποιας ιστορικής αρχής σε μια παράλληλη πορεία με την παρουσία μιας άναρχης και ακατάστατης Ελληνικής επιστημονικής σκέψης που καθημερινά γίνεται κλωτσοσκούφι της κάθε πολιτικής σκοπιμότητας στην προσπάθειά της να κατακτήσει την κοινή γνώμη ενός λαού χιλιοβασανισμένου τα τελευταία 150 χρόνια από ένα πανηλίθιο εκπαιδευτικό σύστημα όπου το «ημέτερο» κράτος είχε αναλάβει εργολαβικά να συντάξει, να τυπώσει και να βραβεύσει εκπαιδευτικά βιβλία με την μέγιστη δυνατή αμέλεια και με Αριστοτέλεια Πανεπιστήμια να υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες έμαθαν την γραφή απ’ τους Φοίνικες γύρω στο 1000π.Χ., προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους δυο φίλους μας να δημιουργήσουν μια κάποια απλοποιημένη κοινή θέση για την ιστορική αρχή της γλώσσας. Πόσο μάλλον όταν η αντιπαράθεση για την αρχή της γλώσσας απλώνεται στα βιολογικά επιστημονικά εργαστήρια.
Γι’ αυτό σας προτείνω να χαλαρώσουμε πάραυτα τις επιστημονικές κορώνες και να κοιτάξουμε να γεφυρώσουμε το θέμα με την αρχική του πορεία διότι ξαφνικά στον ορίζοντα εμφανίστηκαν «οντότητες» απροσδιορίστου αρχής και προέλευσης και απειλούν την ομαλή πορεία της Μερκάμπας μας. (πάρτε αναπνοή).


Ερίωπας
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 12:36:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν τίθεται θέμα, αγαπητέ ΕΡΙΩΠΑ,αλλά ζήτημα λογικής
γιατί δεν μιλάμε για χιλιοστά πυ μπορεί να παίζουν
σημασία..Εδώ μιλάμε για..παρασάγγας, απο τη λογική και
την αλήθεια..Το γιατί εξυπηρετούν τους σκοτεινούς τύπους
αυτού του ιδεολογικού πολέμου, που λέμε, κάποιοι, δεν μπορώ
να καταλάβω...Γιατί η ισχύουσα άποψη, είναι ότι η Ελλάδα,
ήταν είναι και θα είναι φάρος πολτισμού..Δεν μιλάμε για αστεράκια
στον ουρανό και πόσο μπορούν να λάμπουν....
Όσο για τις οντότητες, το πολύ πολύ να εχισχύσουν το ανοσιοποιητικό μας σύστημα, φίλε μου .....Καλώς να ορίσουν....Το σκεφτηκαν που ήρθαν;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 12:50:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Όσο για τις οντότητες, το πολύ πολύ να εχισχύσουν το ανοσιοποιητικό μας σύστημα, φίλε μου .....Καλώς να ορίσουν....Το σκεφτηκαν που ήρθαν;

Μη με ρωτάς περισσότερα. Ούτε είδα ούτε άκουσα. Οι κ.κ. Γιαπετ και Λομβαρδόπουλος κάτι είδαν κάτι άκουσαν κάτι τους είπαν αλλά δεν μας λένε "τα σκασμένα"


..και πλησιάζει η ώρα μου


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 15:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Α! φίλε μου trexagireve, εσύ το σκέφτηκες που τις καλωσόρισες? Δεν βλέπεις που κρατάω πισινή?

υ.γ.Αυτός ο Σουν Τζου…..αλάνθαστος τελικά!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 17:35:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

quote:
Γιά πές μου φίλε μου τί γνωρίζεις γιά τούς "Εγρήγορους";

Γνωρίζεις ότι όταν μιλούμε γιά τέτοιες "οντότητες" ενούμε επίπεδα ενέργειας,τα οποία πιθανόν είναι "φορείς κάποιας συνειδητότητος" και όχι γιά κάτι τό αισθητό στόν τρισδιάστατο κόσμο μας;


Αγαπητέ μου, εδώ μέσα υποτίθεται ότι ανταλλάσσουμε γνώσεις και απόψεις, απόλυτα προσωπικές και γι' αυτό, αφήνοντας τους συμβολισμούς και τις... αλληγορίες στο φίλο μας τον Ερίωπα, που έχει ειδικότητα σ' αυτά..., θα σου πω ότι οντότητα για τον καθένα ίσως είναι κάτι διαφορετικό και πέρα απ' τις δυνατότητες αντίληψής μας ή των πλαισίων που έχουμε θέσει ως εννοιολογικό όριο.

Για μένα, ακόμη και κάτι, εκτός του δικού μας φυσικού κόσμου, όταν είναι "φορέας κάποιας συνειδητότητας" είναι οντότητα ή περιέχει τέτοιες.

Όπως και να είναι ότι και να είναι, για μένα, το ενδιαφέρον είναι η αναφορά στην εκδήλωση-επίσκεψή τους, άσχετα αν το πρώτο (εκδήλωση) είναι πιο ισχυρό ή πιο πιθανό απ' το δεύτερο (επίσκεψη) ή το αντίθετο.

Προφανώς τέτοιες οντότητες έχουν την ευχέρεια να υπάρχουν, κατά βούληση, σε διάφορες φυσικές συνθήκες, διαφόρων κόσμων είτε οι ίδιες είτε τα ολογραφικά τους αντίγραφα.

Ας ελπίσουμε ότι θα σε καλύψει μια πρώτη απάντηση στο ποιοι ήταν αυτοί, απ' τον Ενώχ:

"... ήταν δε ούτοι οι διακόσιοι οι καταβάντες εις την κορυφήν του όρους Ερμώμ. Και εκάλεσαν το όρος Ερμώμ. Και ταύτα τα ονόματα αυτών..."

Και ερωτώ απλά, κατέβηκαν στην κορυφή...;;;

Τι εννοεί και πώς είναι δυνατόν να κατέβεις σε κορυφή, αν περπατάς;;;

Σε πληροφορώ ότι το ενδιαφέρον για μένα είναι ο τρόπος που περιγράφεται η έλευσή τους, παρά το τι ήταν πραγματικά.

Ο αποσυμβολισμός τους, δηλαδή...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 17:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απο την μια δεν μπορείς να αναβάλεις αυτά που είναι να γίνει
αγαπητή μου pyramid, αλλα και επίσης, ΑΥΤΟΊ σκέφτηκαν που ήρθαν;
Ξέρουν τι τους περιμένει;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 17:43:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Λομβαρδόπουλος
Γιά πές μου φίλε μου τί γνωρίζεις γιά τούς "Εγρήγορους";
Γνωρίζεις τήν λέξη "Εγρηγορός";

Κατά το Λεξικό της Σούδας (Σουίδας):

Απορία: όταν ο Ιησούς έλεγε "γρηγορείτε και προσεύχεσθε" π.χ Ματθαίος 26:41, τι εννοούσε;
Γρηγορώ = μένω ξάγρυπνος. Έλεγε λοιπόν να πίνουμε δυο - τρία φραπεδάκια και να προσευχόμασθε το βράδυ ή μήπως μιλούσε για την πνευματική αφύπνιση; Οι Εγρήγοροι του Ενώχ μικρή σχέση έχουν με το θέμα, αν και στο Α' Ενώχ κεφ. 14 υπάρχει η πρώτη περιγραφή του θεϊκού θρόνου (Mερκαμπά). To βιβλίο υπάρχει π.χ εδώ:
http://www.textexcavation.com/greek1enoch1-16.html

quote:

Τρεχαγύρευε: Όσο για τις οντότητες, το πολύ πολύ να εχισχύσουν το ανοσιοποιητικό μας σύστημα, φίλε μου .....Καλώς να ορίσουν....Το σκεφτηκαν που ήρθαν;

Ήρθαν;;; Δεν ήταν δηλαδή εδώ; Ακόμη κι αν κάτι είναι αόρατο, δύναμη, ενέργεια, φως, ηλεκτρισμός, υπερχορδή ή δεν ξέρω κι εγώ τι, πως διαχωρίζεται από την ολότητα του σύμπαντος; Γνωρίζεις την έννοια της θεϊκής συστολής (Τσιμτσούμ) στην καβάλα;
Εκτός αν το "ήρθαν" του φίλου Τρεχαγύρευε έχει τη σημασία της υλικής τους εμφάνιση επί της Γης οπότε να βάλω το μπρίκι και να ετοιμάσω το νερατζάκι.

Δεν γράφω τελευταία στο θέμα αλλά βλέπω ότι έχει πάρει περίεργη τροπή αν και μένει ψηλά στην κατάταξη. Ελπίζω με τις ανοιξιάτικες αναστάσεις να πάρει πάλι τα πάνω του, γιατί την Αργώ την βλέπω να τσακίζεται στις Συμπληγάδες.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 18:23:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
pyramid

quote:
Γιαπετ μου τι το ήθελες να μιλήσεις για αποσυμβολισμούς, να και ο Προμηθέας στην παρέα.


Καλή μου φίλη pyramid, και ο τίτλος του θέματος, αποσυμβολισμό χρειάζεται και φαντάζομαι ότι ετέθη για να γίνει αφορμή για κάτι τέτοιο, διότι τα αίτια και οι επιπτώσεις τους, υφίστανται και γίνονται ορατά, σιγά σιγά...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
veritas
Μέλος 2ης Βαθμίδας


198 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 18:24:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους veritas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το όρος Ερμών που κατέβηκαν οι Εγρήγοροι ήταν το βορειότερο άκρο της γης της Επαγγελίας (στα όρια του Λιβάνου) σημαντικός τόπος λατρείας του Ba'al Hermon ή Ba'al Zephon γνωστού και ως Zeus-Cassius. Θεωρείται επίσης και ο τόπος όπου έλαβε χώρα η Μεταμόρφωση του Ιησού.

Ο Zeus-Cassius γνωστός στους Ρωμαίους ως Jupiter Lapis λατρευόταν με τη μορφή κωνικού λίθου (υπάρχει ιερό του και στην Κέρκυρα).

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


343 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 18:49:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλύτερα όταν μιλούμε γιά "συμβολισμό" και "αποσυμβολισμό",να χρησιμοποιούμε τόν όρο "ΕΡΜΗΝΕΙΑ",αντί του "αποσυμβολισμός",διότι ο όρος αυτός προδιαθέτει στήν "καταστροφή" του "συμβόλου-συμβολισμού".Τα σύμβολα-συμβολισμοί,παραμένουν σύμβολα όταν ερμηνεύονται,αντιθέτως ο "αποσυμβολισμός" αυτών,προδιαθέτει τήν κατάργησή τους και φυσικά στήν απώλεια τής δυναμικής τους,τόσο στο ατομικό,όσο και στο συλλογικό ασυνείδητο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 21:15:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
trexagireve μου έχω την γνώμη ότι αυτοί/αυτές/αυτά εάν μπορούν να έρθουν στο σπίτι μας δεν δίνουν δεκάρα για εμάς και επιπλέον δεν θα μας ρωτήσουν.

Γιαπετ μου όλα αυτά ενδιαφέρουν τον άνθρωπο μέχρι κάποιου σημείου, τις απόψεις μου τις ξέρεις. Υπάρχουν αρκετές πνευματικές μέθοδοι και ο κάθε άνθρωπος ας επιλέξει μια και ας την ακολουθήσει. Ότι και να μάθει πριν ακολουθήσει σοβαρά μια μέθοδο είναι απλώς πληροφορίες, κανένας αποσυμβολισμός δεν γίνεται, δεν οδηγεί ο άνθρωπος αλλά όποιος του κάτσει.

Τέλος πάντων, όλα καλά και μπορούμε να συνεχίσουμε.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geostat
Μέλος 3ης Βαθμίδας


768 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 21:51:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
μονο εγω τσιμπαω στα περι ενεργειας...
και τι εγινε αν υπηρχε τεχνολογια ανωτερη απο τη δικη μας
και τι εγινε που η γλωσσα τους ηταν κωδικας του συμπαντος (απομειναρι της η ελληνικη!;)
Ποιος κατεχει αυτα τα μυστικα;
Ο Εριωπας;
Τα κρατας για παρτη σου ωστε να μην επαναληφθει αυτος ο αχταρμας και να επιβιωσει μονο το μυημενο συναφι σας;
Σου εχω νεα,
ο ανεμος θα φερει τα περισσοτερα!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2009, 22:46:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα το σύμβολο με το συμβολιζόμενο,έχουν σκοπό να ενωθούν,
φίλε ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, πώς εσύ κοιτας μόνο την τωρινή τους
διάσταση; Δεν είναι να ενωθούν, οπως η ελληνική γλώσσα, αποκωδικοποιεί
έννοιες και μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να μιλήσει σαν άγγελος,
αφού έχει αρμονία που καμιά άλλη γλώσσα δεν έχει, για τους γνωστούς
λόγους, μην τα ξαναλέμε...
Όλοι οι χώροι, όμως, που αναφέρει ο φίλος veritas, καθαγιάστηκαν
με την εκεί παρουσία του Ιησού Χριστού, ώστε να χαθεί η παλιά
ανομία, που συνετελέσθει, σε κάθε ένα από αυτά....
Αναφέρονται χαρακτηριστικά, απο την ημέρα του Ευαγγελισμού, σε παραλληλία με την παρακοή του
Αδάμ,έως την ανάσταση του Κυρίου και την πτώση,ότι κάθε γεγονός του χριστιανισμού πέφτεi πάνω σε
μια παλιά αμαρτία του ανθρώπου,ώστε να σβύσει η λάθος πορεία και να επανέλθει ο άνθρωπος στην
θέση για την οποία έγινε και τον περιμένει...
Και δεν μπορεί να μην γίνει έτσι, αφου είναι θείο σχέδιο...Εκτός αν
κανείς πιστεύει ότι μπορεί να τα βάλει με τον Θεό...
Μια ψυχή που είναι να βγεί,ας βγει φίλη pyramid, αλλά, αυτο που ειναι
να γίνει,ας μας διδάξει τουλάχιστον....
Ότι έρχεται, έρχεται για να τελείωσει μια μεγάλη σύγκρουση αξιών...
Αυτός ο πόλεμος που λέμε εδώ μέσα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 00:02:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

quote:
Καλύτερα όταν μιλούμε γιά "συμβολισμό" και "αποσυμβολισμό",να χρησιμοποιούμε τόν όρο "ΕΡΜΗΝΕΙΑ",αντί του "αποσυμβολισμός",διότι ο όρος αυτός προδιαθέτει στήν "καταστροφή" του "συμβόλου-συμβολισμού".Τα σύμβολα-συμβολισμοί,παραμένουν σύμβολα όταν ερμηνεύονται,αντιθέτως ο "αποσυμβολισμός" αυτών,προδιαθέτει τήν κατάργησή τους και φυσικά στήν απώλεια τής δυναμικής τους,τόσο στο ατομικό,όσο και στο συλλογικό ασυνείδητο...

Συμφωνώ με την παρατήρηση περί ερμηνείας φίλε μου, όμως σκέπτομαι ότι ο αποσυμβολισμός είναι η "μοίρα", κατά κάποιον τρόπο, και ο στόχος κάθε συμβόλου και σαφώς, αν επιτευχθεί ποτέ, μπορεί να γίνει, μόνο, μέσω της ερμηνείας.

Θα μπορούσε λοιπόν, ο αποσυμβολισμός ενός συμβόλου να μην σηματοδοτεί την καταστροφή του, αλλά την εξέλιξή του σε γνώση, κάτι που πιθανόν να αποτελεί και λόγο της ύπαρξής του.
Υπ' αυτήν την έννοια, ίσως δεν χάνει τη δυναμική του, αλλά αυτή μετουσιώνεται, πλέον, σε συστατικό της γνώσης του συλλογικού ασυνειδήτου, καλύπτοντας το ατομικό.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 00:20:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
pyramid

quote:
Γιαπετ μου όλα αυτά ενδιαφέρουν τον άνθρωπο μέχρι κάποιου σημείου, τις απόψεις μου τις ξέρεις. Υπάρχουν αρκετές πνευματικές μέθοδοι και ο κάθε άνθρωπος ας επιλέξει μια και ας την ακολουθήσει.

Καλή μου, η επιλογή είναι όλο το θέμα. Σ' αυτήν παίζουν ρόλο ατομικοί, εσωτερικοί παράγοντες που ποικίλλουν από νου σε νου.

Θα πρέπει να επιβεβαιώνεται η ορθότητα της όποιας επιλογής, για να καλύπτει ο άνθρωπος αυτήν την ανάγκη, αφού η πνευματική μέθοδος που επέλεξε, είναι ο "δρόμος" για την πνευματική του ανύψωση, ένας "δρόμος" που πρέπει να δείχνει σωστός, σε κάθε βήμα και έτσι να σε "καλεί" να συνεχίσεις...

quote:
Ότι και να μάθει πριν ακολουθήσει σοβαρά μια μέθοδο είναι απλώς πληροφορίες

Μα πληροφορίες λαμβάνει και εντός μεθόδου και μάλιστα πολύ σοβαρές. Έτσι δεν είναι;;;

quote:
κανένας αποσυμβολισμός δεν γίνεται, δεν οδηγεί ο άνθρωπος αλλά όποιος του κάτσει.

Οφείλω να ομολογήσω ότι (παρ' όλο που μία απ' τις 3000 αρετές μου είναι η εξυπνάδα) αυτό δεν το κατάλαβα.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 00:35:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Ερίωπα, τι να "έκλεψε" άραγε ο Προμηθεύς και προσέφερε στους ανθρώπους;;;

Μήπως η "έλλειψη σεβασμού" προς την Αθηνά δηλώνει κάποιο... πειθαρχικό παράπτωμα;;;

Ήθελε να βοηθήσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα;;;

Και γιατί έπρεπε να εκτίσει την ποινή του ειδικά στον Καύκασο;;


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 02:57:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ
Φίλε Ερίωπα, τι να "έκλεψε" άραγε ο Προμηθεύς και προσέφερε στους ανθρώπους;;;


.....ένα κατασροφικό κυκλάμινο


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 03:00:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ποιος κατεχει αυτα τα μυστικα;
Ο Εριωπας;

Ντεν κασέρι τίποτα σε λεει το Ερίωπα. Ερίωπα πάει άτα soonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 03:03:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιατί την Αργώ την βλέπω να τσακίζεται στις Συμπληγάδες.


....προφήτη μου μεγάλε εσύΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 03:21:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγρήγοροι Άγγελοι= οι Φύλακες

Γρηγορέω = προσέχω

Ο Ιησούς έλεγε φυλαχτείτε, δηλ προσέξτε τον εαυτό σας και προσεύχεσθε


ΕρίωπαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΡΙΩΠΙΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
777 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2009, 03:28:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΡΙΩΠΙΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
γιαπετ
Μήπως η "έλλειψη σεβασμού" προς την Αθηνά δηλώνει κάποιο... πειθαρχικό παράπτωμα;;;


...ναι φίλε μου, τον βιασμό της Φύσης από τους νεφελείμ, και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζεις τι σημαίνει νεφελείμ στα Αραμαϊκά, σου γράφω ότι σημαίνει "Απληστοι".


Ερίωπας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy