ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2010, 20:33:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Οι πρώτες μελέτες

Τον όρο όμως «lucid dreams» τον οφείλουμε στον ολλανδό ψυχίατρο F.W. van Eeden και στο μυθιστόρημά του Η γέφυρα των ονείρων που δημοσίευσε το 1913.

Επίσης έχει επισημανθεί ότι τα ιερά κείμενα των θιβετιανών βουδιστών μοναχών δίνουν μεγάλο βάρος στην εμπειρία της συνειδητότητας κατά τον ύπνο.

Τέλος, όπως αναφέρουν ανθρωπολόγοι που έχουν μελετήσει τη φυλή Senoi στη Μαλαισία, τα μέλη της φυλής αυτής υπόκεινται σε εκπαίδευση ονειρικής συνειδητοποίησης από τα παιδικά τους κιόλας χρόνια!

Στη Δύση σοβαρές έρευνες για τα lucid dreams δεν άρχισαν παρά μετά τη δεκαετία του 1960, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου έχουν γίνει θέμα διδακτορικών διατριβών και έχουν αναγνωρισθεί με έδρες σε πολλά πανεπιστήμια.

Παρ' όλα αυτά οι ερευνητές παραδέχονται ότι οι μελέτες τους βρίσκονται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο.

Στα πρόσφατα βιβλία τους Conscious Mind, Sleeping Brain και Exploring the World of Lucid Dreaming o Stephen La Berge και η Jayne Gackenbach παρουσιάζουν τα τελευταία συμπεράσματα των ερευνών σε αυτόν τον τομέα.

Κατώφλι για το lucid dream, λένε, είναι η «προσυνειδητή φάση», όπου το υποκείμενο αρχίζει να υποψιάζεται ότι «ίσως» ονειρεύεται. Η εξοικείωση με αυτή την προκαταρκτική φάση ανοίγει τις πύλες για την πλήρη συνειδητοποίηση.

Αλλοι, πιο ιδιόμορφοι τρόποι για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι ονειρεύεται είναι να θυμηθεί να κοιτάξει έντονα τα χέρια του μέσα στο όνειρό του. Αυτή η απλή πράξη φαίνεται ότι έχει καταλυτική επίδραση και οδηγεί, όπως λέγεται, κατευθείαν σε lucid dream.

Η ακίνδυνη παράλυση

Η ανάγνωση γραπτού κειμένου σε συνειδητό όνειρο παρουσιάζει, σύμφωνα με τα πειράματα που έχουν γίνει, ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο γραπτός λόγος στον ονειρόκοσμο παρουσιάζει μεγάλη ρευστότητα και τάση προς συνεχή μεταμόρφωση.

Επίσης έχει ερευνηθεί η σχέση της ονειρικής συνειδητότητας με την κάπως τρομακτική κατάσταση της «παράλυσης κατά τον ύπνο». Οι έρευνες δείχνουν ότι η παράλυση αυτή όχι μόνο είναι ακίνδυνη αλλά αποτελεί άλλη μια θαυμάσια πύλη για τα συνειδητά όνειρα.

Η στενή σχέση των lucid dreams με το εκούσιο πέταγμα είναι κάτι παραπάνω από φανερή, αφού αποτελεί την πρώτη τεχνική που μαθαίνει αμέσως κάθε ονειροναύτης. Οπως λένε και οι ίδιοι, το πέταγμα αποτελεί την έσχατη ένδειξη ότι ονειρεύεσαι.

Πιο προχωρημένοι ονειροναύτες έχουν καταφέρει, σύμφωνα πάντοτε με τους ερευνητές, να αυξάνουν τη χρονική διάρκεια των ονείρων τους στροβιλιζόμενοι γύρω από τον εαυτό τους με μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ο ονειρευόμενος μπορεί εκούσια να μεταφέρει το κέντρο του «εγώ» του σε τρίτο πρόσωπο μέσα στο όνειρο. Το υποκείμενο με αυτόν τον τρόπο αλλάζει κυριολεκτικά προσωπικότητα, έχοντας πάντοτε την επίγνωση ότι ονειρεύεται.

Μεγάλη σπουδαιότητα έχει φυσικά δοθεί στις ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες των lucid dreams. Οι έρευνες έχουν κυρίως επικεντρωθεί στους επαναλαμβανόμενους και έμμονους εφιάλτες. Η αντιμετώπισή τους μέσα από lucid dreams έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική· «on line» στο ίδιο το ασυνείδητο τα χαρακτηρίζουν πολλοί σύγχρονοι ψυχαναλυτές.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .

Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cody30
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2010, 20:38:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cody30
Ο έμπειρος «ονειροναύτης»

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε και τον αμερικανό ονειροναύτη Alan Worsley. Θεωρείται ο πιο έμπειρος του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πειραματίζεται με lucid dreams από τα παιδικά του χρόνια και τα συγγράμματά του αποτελούν πραγματικές αποκαλύψεις για όσους ενδιαφέρονται. Ηταν από τους πρώτους που επεσήμανε την ιδιόμορφη σχέση των lucid dreams με τον ηλεκτρισμό, και ιδίως με το άναμμα ηλεκτρικών συσκευών. Κατά την επεξεργασία του με την ονειρική ύλη, έχει περάσει δεκάδες ώρες ερευνώντας ονειρικά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα που στον ονειρόκοσμο έχουν την τάση να παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά.

Ο Worsley ήταν ο πρώτος ονειροναύτης που έστειλε σήματα από το όνειρο προς το εξωτερικό περιβάλλον. Με κωδικοποιημένες κινήσεις των οφθαλμών και των ακροδακτύλων άρχισε να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που του είχαν θέσει οι παρατηρητές των πειραμάτων αυτών. Πιστεύεται ότι τα συμπεράσματα από αυτές τις προσπάθειες επικοινωνίας θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο την παράδοξη εμπειρία του ξύπνιου μέσα στον ύπνο.

Αναφέραμε στην αρχή ότι κάθε νύχτα μάς κατακλύζουν απίστευτες και παράλογες καταστάσεις στα όνειρά μας. Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ονείρων. Αυτά τα οποία μοιάζουν τόσο πολύ με την πραγματικότητα που δεν υπάρχει κριτήριο να καταλάβουμε αν κοιμόμαστε ή είμαστε ξύπνιοι. Παρ' όλα αυτά ξυπνάμε και απογοητευμένοι ή ανακουφισμένοι βλέπουμε ότι η υπερβολικά ρεαλιστική προηγούμενη σκηνή δεν ήταν παρά ένα όνειρο.

Αλλες φορές, όταν είμαστε ξύπνιοι, πιο σπάνια βέβαια, βρισκόμαστε μπροστά σε εκπλήξεις, συμπτώσεις και άλλες απρόσμενες καταστάσεις που περιέχουν έντονα ονειρικά στοιχεία και κάνουν την ίδια την πραγματικότητα να φαντάζει ονειρική.

Εξάλλου, όπως έχουν δείξει οι έρευνες, υπάρχει και ένας μηχανισμός της ονειρικής συνείδησης που ονομάζουν «ψεύτικη αφύπνιση». Είναι ένα είδος άμυνας ενάντια στην ονειρική συνειδητότητα, που καταφέρνει να ξεγελάει ακόμη και τους πιο έμπειρους ονειροναύτες.

Καλό είναι λοιπόν, συμφωνούν όλοι όσοι ερευνούν τα συνειδητά όνειρα, αν θέλει κανείς να εξασκηθεί σε αυτή την τέχνη, να καλλιεργήσει τη συνήθεια να θέτει πολλές φορές κατά τη διάρκεια ακόμη και της ημέρας την «ερώτηση κρίσεως»:

­ Μήπως ονειρεύομαι;

Και όπως λένε, ποιος ξέρει, όσο σίγουρος και αν είναι κανείς ότι είναι ξύπνιος, μπορεί μια μικρή, ασύμβατη λεπτομέρεια ξαφνικά να του αποδείξει το αντίθετο!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΥΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΩΩ) ΛΟΙΠΟΝ ..... ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 30 , 40 , 10 Η ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!
ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!


Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2010, 11:26:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Αγαπητέ φίλε cody30 συγχαρητήρια… πολύ ωραία αυτά που ανέβασες ..

Όσο για τα φαντάσματα και τους δαίμονες έχε μια επιφύλαξη… αυτοί που πειραματίζονται ή δεν τα λένε όλα ή δεν τα ξέρουν όλα.. όπως είπες είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο. Όσο για αυτά που λες για τα χρηματικά ποσά είμαι 100% τα 100% μαζί σου.. Και επίσης όπως έχω πει δεν θα έδινα ποτέ τις πρακτικές σε ένα νου που δεν είναι σωστά καλλιεργημένος.

Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει μια αστρική προβολή;..τι κίνητρα έχει;

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σε εσένα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2010, 15:51:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ cody30 ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

quote:
Μήπως ονειρεύομαι;

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η΄ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ?" ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ REALITY CHECKS..

ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.. ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ , ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ...
ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ
ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ,ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ LUCID DREAMING ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ DREAM RECALL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΟΛΟΓΙΟ ΔΗΛ. Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΞΥΜΝΗΣΟΥΜΕ (ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΞΕΧΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ)ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΝΑ ΜΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΝΠΟΥ REM ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΕΤΣΙ Η ΚΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ..

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ...

ΤΑ ΛΕΜΕ!

CHARMED
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2010, 16:56:53  Εμφάνιση Προφίλ
ΑΑΑΑΑΑουυυμμ... με όλη αυτή τη συζήτηση περι ονείρων με έπιασε νύσταΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2010, 16:56:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ DR MOY!

CHARMEDΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2010, 11:28:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
geia sa, eimai kainoyrio melos edo sto esoterica kai tha ithela na moy pite pos mporo na kano astriki provoli.eyxaristo.(εχουμε καιρό να το διαβάσουμε,χαχαχαχα).

Edited by - strangerz2 on 10/07/2010 11:29:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2010, 23:37:08  Εμφάνιση Προφίλ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
LEO13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/07/2010, 18:54:07  Εμφάνιση Προφίλ
γεια σας παιδια..νεος κ..ωραιος!(ψωνιοοο).
λοιπον,διαβασα τα δυο πρωτα 8εματα αλλλα ομολογω πως οταν ειδα στο 3ο 50σελ.κ αλλες 40τοσες στο 2ο..τρομαξα! κ τις διαβασα περιλιπτικα..πολυ περιλιπτικα!
ο λογος που σας γραφω ειναι επειδη εχω και εγω να μοιραστω καποιες εμπειριες μαζι σας.αρχικα οταν ειμουν 11-12,θυμαμαι ενα πρωινο,ενω κοιμομουν,ειδα(!) (με τα ματια κλειστα)την γιαγια μου που ερχοταν να με ξυπνησει για να παω σχολειο!φυσικα ξυπνισα προτου προλαβει να με σκουντηξει..οι αλλες μου εμπειριες ειναι αρκετα ''συνηθισμενες'' με τα κλασικα:κοιμομουν αλλα..εβλεπα η μερικες φορες απλα ακουγα,(ποτε δεν θυμαμαι να εχω σηκωθει απλα να ειμαι ξαπλωμενος οπως στο φυσικο μου σωμα)κ επισης ποτε δεν θυμαμαι να εχω αυτες τις πολυσυζητιμενες δονησεις εκτος απο το κλασσικο τρανταγμα που ολοι εχουμε ενστανθει αφου ονειρευομασταν πως απο καπου πεσαμε..τελος αφηνω και την ποιο παραξενη για μενα περιπτωση που δεν ξερω αν ειναι καν α.π.
πριν κανα μηνα περιπου τις πρωινες ωρες,ετσι οπως κοιμοομουν αρχιζω ασυνιδιτα να μετραω αντιστροφα!δεν θυμαμαι απο που ξεκινησα αλλα τα τελευταια δευτερολεπτα μονο:3,2,1..κ μολις τελειωνω χτυπαει το κινητο μου που ειχα βαλει ξυπνητιρι!!!μπορει καποιος να το εξηγησει αυτο;;
περιμενω απαντησεις κ σορυ αν σας κουρασα! φιλικα ΛεωνιδαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ThanasisTheGreat
Νέο Μέλος

Greece
24 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/07/2010, 05:45:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ThanasisTheGreat
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΘΗΚΑ...ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...

YedFocused peace outΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LEO13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/07/2010, 14:04:53  Εμφάνιση Προφίλ
τι εγινε ρε παιδια;γιατι τοση νεκρα;;;ολοι διακοπες πηγατε
ειναι κανεις εδΩΩΩΩΩΩΩ;;;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2010, 00:22:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
Βλέπεις LEO13 καλή η αστρική προβολή, άλλα οι διακοπές όπως και να το κάνουμε είναι ακόμα καλύτερες…

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
paranormal
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2010, 00:41:44  Εμφάνιση Προφίλ
Χαιρετω. Εδω και καποιο καιρο παρακολουθουσα το forum αυτο με σκοπο να καταφερω να κανω αστρικη προβολη. Σχετικα ευκολα καταφερα να φτασω στο επιπεδο των δονησεων(μια φορα με ανοιχτα ματια!). Αλλα υπαρχει προβλημα. Μετα απο καποιες μερες με επιαναν οι δονησεις μονες τους χωρις να κανω κατι εγω. Τωρα πια, οταν ξαπλωνω για να κοιμηθω (ειτε μεσημερι ειτε βραδυ) κατευθειαν με πιανουν οι δονησεις... Καθε μα καθε φορα... Εχω χασει τον υπνο μου. Ρε παιδια μηπως εχει τυχει αυτο σε καποιον απο εσας? Τι να κανω πια? Εχω φτασει σε απογνωση! Καμια συμβουλη plz...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LEO13
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2010, 13:31:48  Εμφάνιση Προφίλ
οντως elo..δικιο εχεις,κ εγω σε 3μερες αρχιζω!(τα μπανια)λοιπον καλες βπυτιες κ τα λεμε απο 15αυγουστο κ μετα!εξαλλου η κουβεντα για α.π δεν τελειωνει ποτε,ενω το καλοκαιρακι..φευγει!καλες διακοπες..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skidoo23
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2010, 23:25:24  Εμφάνιση Προφίλ
παρακαλω ασχολουμαι εδω και αρκετα χρονια με το θεμα αστρικη προβολη -συνειδητο ονειρο σε καθαρα πρακτικο επιπεδο.θα ηθελα να επικοινωνησω με καποιον που εχει καταφερει και αυτος ενα αρκετα υψηλο βαθμο ελεγχου η εστω εχει καποιες ελεγχομενες συνειδητες εμπειριες,να μπορει δηλαδη και αυτος να βγαινει κατα βουληση οποτε το επιθυμει, εννοειτε ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ κριση βουληση κτλ.σκοπος ειναι η ανταλλαγη εμπειριων και ενδεχομενως καποια κοινη συναντηση στο αστρικο.το email μου ειναι ogmcaz@otenet.gr.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 10:13:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σου φίλε skidoo23..καλώς ήρθες στην συζήτηση μας. Το μήνυμα σου σας αγγελία μοιάζει.
Δοκίμασε να μοιραστείς εδώ αυτά που ζητάς.. που ξέρεις …κάτι θα βγει..
Ξεκίνα με κάτι που θα ήθελες να ανταλλάξεις ως εμπειρίες ..μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων.. Τώρα αν είναι κάτι που μπορεί να σοκάρει ή αν νομίζεις ότι δεν πρέπει να δημοσιευθεί..τότε… βλεπουμε.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 16:38:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid
paranormal
quote:
Τι να κανω πια? Εχω φτασει σε απογνωση! Καμια συμβουλη plz...

Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 17:04:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
quote:
Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.

Για σένα,δέν σημαίνει οτι όλοι έχουμε το ίδιο σκεπτικό και προσέγγιση της ζωής.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2010, 18:10:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid
Για μένα, για σένα, για όλο τον κόσμο για να μην πεις κάποια στιγμή

.....φεύγει η ζωή τελειώνει σαν σεντόνι ξεδιπλώνει
τον εαυτό μου που τον ξέχασα το μέσα κόσμο μου που έχασα....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lazaross
Νέο Μέλος

Greece
23 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 02:49:53  Εμφάνιση Προφίλ
Γεια σας παιδια. Αρκετα ενδιαφερον η αστρικη προβολη! Δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες, αλλα το κανω σιγα-σιγα. Επειδη θα μου παρει ομως αρκετες ωρες, θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματα.

Υπαρχει καποια εξασκηση για να πραγματοποιησεις αστρικη προβολη;

Γινεται την ημερα; Επισης γινεται εαν στο δωματιο ειναι και αλλος μαζι σου, και ειδικα αν ειναι ξυπνιος;

Παλαιοτερα οταν ημουν μικρος ειχα εντονα βουητα στα αυτια μου σε υπερβολικο βαθμο, πολλες φορες δε μπορουσα να κοιμηθω. Επισης η μητερα μου και ο παππους μου ειχαν διαφορες εμπειριες με πνευματα και ΑΠ και δε μου εχουν μιλησει ποτε για αυτα. Μηπως σημαινε κατι αυτο το βουητο; Επισης καποιες φορες στο ονειρο μου μπορουσα να καθορισω εγω το τι θα γινει και να το διακοψω οποτε εγω ηθελα. Μετα απο καποιο καιρο εχασα αυτο το χαρισμα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 10:06:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
quote:
Για μένα, για σένα, για όλο τον κόσμο για να μην πεις κάποια στιγμή

.....φεύγει η ζωή τελειώνει σαν σεντόνι ξεδιπλώνει
τον εαυτό μου που τον ξέχασα το μέσα κόσμο μου που έχασα....


Η ισσοροποία είναι το ζητούμενο,όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσουμε.

Πάντως σίγουρα,μια ζωή με βόλτες στην παραλία,με μπυρίτσα κτλπ. είναι πολύ βαρετή αν έχεις μόνο αυτό ώς ζωή.Αν δέν έχεις δηλαδή έναν ανώτερο σκοπό.Η διασκέδαση είναι το δευτερεύον στοιχείο στην ζωή μας,καλό μας κάνει,αλλά δέν πρέπει να το υοθετήσουμε ώς στάση ζωής.

Εξαρτάται βέβαια και απο το τί έχει να κάνει κάποιος στην ζωή του,δέν ήρθαμε όλοι για τους ίδους σκοπούς.Η ζωή είναι υποκειμενική.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 10:50:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid
Εμ γι΄αυτό έχεις 210 μηνύματα μέσα σε 2 μήνες, ξέρεις το θείο σχέδιο και έχεις ως σκοπό σου να μας το διδάξεις!
Καλά δεν τα λέω ρε Καίσαρη, καλά δεν τα εξηγώ? Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 12:07:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
pyramid
quote:
Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.

strangerz2

quote:
Για σένα,δέν σημαίνει οτι όλοι έχουμε το ίδιο σκεπτικό και προσέγγιση της ζωής.

pyramid

quote:
Για μένα, για σένα, για όλο τον κόσμο για να μην πεις κάποια στιγμή

.....φεύγει η ζωή τελειώνει σαν σεντόνι ξεδιπλώνει
τον εαυτό μου που τον ξέχασα το μέσα κόσμο μου που έχασα....strangerz2
quote:
Η ισσοροποία είναι το ζητούμενο,όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσουμε.

Πάντως σίγουρα,μια ζωή με βόλτες στην παραλία,με μπυρίτσα κτλπ. είναι πολύ βαρετή αν έχεις μόνο αυτό ώς ζωή.Αν δέν έχεις δηλαδή έναν ανώτερο σκοπό.Η διασκέδαση είναι το δευτερεύον στοιχείο στην ζωή μας,καλό μας κάνει,αλλά δέν πρέπει να το υοθετήσουμε ώς στάση ζωής.

Εξαρτάται βέβαια και απο το τί έχει να κάνει κάποιος στην ζωή του,δέν ήρθαμε όλοι για τους ίδους σκοπούς.Η ζωή είναι υποκειμενική.


pyramid

quote:
Εμ γι΄αυτό έχεις 210 μηνύματα μέσα σε 2 μήνες, ξέρεις το θείο σχέδιο και έχεις ως σκοπό σου να μας το διδάξεις!
Καλά δεν τα λέω ρε Καίσαρη, καλά δεν τα εξηγώ?

Βλέπεις πουθενά εσύ να λέω οτι ήρθα για θείο σχέδιο? Γενικά μιλάω,βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και μετά κρίνε.

Είναι γνωστό οτι όταν δέν έχουμε κάτι να πούμε,αμέσως το πάμε σε προσωπικές επιθέσεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 12:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3
quote:
Γινεται την ημερα; Επισης γινεται εαν στο δωματιο ειναι και αλλος μαζι σου, και ειδικα αν ειναι ξυπνιος;

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ (Η' ΟΣΟ ΘΕΣ).
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..OK! ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

quote:
Παλαιοτερα οταν ημουν μικρος ειχα εντονα βουητα στα αυτια μου σε υπερβολικο βαθμο,

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

CHARMEDΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 13:51:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid
strangerz2
Επίσης είναι γνωστό ότι δεν γίνεται η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 101 αλλά μάλλον δεν έχει πέσει στην δική σου αντίληψη.

Και ένα ωραίο καλοκαιρινό τραγουδάκι από την ταινία "Η μάσκα"

Cuban Pete


υ.γ.Χαμογέλα γιατί όσο και να κρατάς χαρακτήρα οι ρυτίδες θα σε επισκεφτούν. Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 14:32:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Αγαπητέ φίλε paranormal θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που έχω έτσι και αλλιώς ρωτήσει πολλές φορές άλλους. Όταν λες

quote:
Σχετικά εύκολα κατάφερα να φτάσω στο επίπεδο των δονήσεων(μια φορά με ανοιχτα μάτια!). Αλλα υπαρχει προβλημα. Μετα απο καποιες μερες με επιαναν οι δονησεις μονες τους χωρις να κανω κατι εγω.

Για να καταλάβω.. όταν είσαι στο επίπεδο των δονήσεων μπορείς να κουνήσεις το σώμα σου και να ανοίξεις τα μάτια σου;

Και αν μπορείς να ανοίξεις τα φυσικά σου μάτια.. τι βλέπεις;

Περιμένω τις απαντήσεις σου.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 15:12:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
Ρε pyramid,που κολλάνε όλα αυτά που λές? Γιατί το πάς στα προσωπικά και δέν μιλάς για το θέμα.Μήπως αυτό είναι υπεκφυγή?

quote:
υ.γ.Χαμογέλα γιατί όσο και να κρατάς χαρακτήρα οι ρυτίδες θα σε επισκεφτούν.

Να είσαι σίγουρη οτι γελάω,πολύ μάλιστα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 15:55:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Σε πειράζει ..δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 16:19:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2
quote:
Σε πειράζει ..δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου..

Γειά σου φίλε Δημήτρη,μου έλειψες μπορώ να πώ.

Μπορεί αυτό που αναφέρεται αρχικά η pyramid,να φένεται άσχετο με το θέμα αλλά δέν είναι καθόλου:Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.

Ναι αλλά,τί είναι η ζωή για τον καθένα? Ζωή δέν σημαίνει διασκέδαση μόνο.Σκέψου όλοι οι μεγάλοι στοχαστές και επιστήμονες που αφιέρωσαν την ζωή τους για αυτά που πίστευαν,να άκουγαν αυτήν την συμβουλή και να τα άφηναν όλα για μπύρες,για μπάνια,για βόλτες και γενικά για την απόλαυση.

Δεν λέω φυσικά οτι δέν χρειάζονται και αυτά,είναι μέσα στο πρόγραμμα,εξάλου ο καθένας πράτει όπως νιώθει,η ισσορροποία είναι το κλειδί.

Αλλά όχι ρε σύ,να συμβουλεύεις κάποιον να τα παρατήσει όλα αυτά που πιστεύει,απλά επειδή έτσι την βρίσκω εγώ.Επειδή εμένα,δέν μου αρέσουν οι αστρικές προβολές και τις θεωρώ βλακείες να καρφώσω και στον άλλο το ίδιο σκεπτικό.Τί λογική είναι αυτή? Η λογική του εγωισμού?

Υποστηρίζω οτι είναι λάθος να λές στον άλλον τί να κάνει κι τί όχι.Ακόμα και αν του το λές για το καλό του.Είναι προαποφασισμένο για το ίδιο τί θα κάνει και τί όχι.Τις συμβουλές και τια παροτρύνσεις,τις παίρνουμε μόνο απο τον εαυτό μας.

Edited by - strangerz2 on 23/07/2010 16:25:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2010, 17:54:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Ναι σε καταλαβαίνω.. αλλα η γερόντισσα έκανε μια κίνηση μάλλον διαισθητικά..που μπορεί να είναι ωφέλιμη.
Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει κατάχρηση στο διανοητικό του κέντρο, τότε αυτό αρχίζει και κλατάρει. Αυτό που μπορεί να δώσει μια ανάσα σε αυτό, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο κέντρο ώστε το διανοητικό να ξεκουραστεί. Αυτό μπορεί να είναι μια βόλτα στην εξοχή, το να ακούσουμε μια ωραία και χαλαρή μουσική..κάτι τέλος πάντων που να μας βοηθήσει να ξεσκάσουμε ή να μην επιβαρύνουμε άλλο το διανοητικό κέντρο.. αλλιώς η κατάρρευση δεν θα είναι και πολύ μακριά.
Ετσι από το να τρελαθουμε.. καλύτερα να το ρίξουμε λίγο έξω. Αυτό σε γενικες γραμμές. Αυτό βέβαια το να το ρίψουμε έξω έχει μια αναλογία ως προς την ποιότητα του καθενός. Κάποιος που κάνει μια εσωτερική εργασία θα το ρίξει διαφορετικά έξω από κάποιον που δεν κάνει μια εσωτερική εργασία. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy