ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 02:39:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εσύ δε λες ότι έχουμε κοινό πρόγονο? Τι ήταν δηλαδή ο πρόγονος του πίθηκου αν όχι πίθηκος? άνθρωπος?....βλέπεις ποιος είναι το βόιδι?
Μήπως ήταν πιθηκάνθρωπος? τι ήταν? για λέγε! νούμερο!!! ε! νούμερο!!

Ναι μόνο που πίθηκος δε σημαίνει ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ πίθηκος ξαναλέω. Και εκεί βρίσκεται η προπαγάνδα και η απατεωνιά σου. Και ξαναλέω ότι η κάθε λέξη πάει πακέτο με τον ορισμό της. Αν τον αγνοείς ή τον παρερμηνεύεις επίτηδες δεν μπορεί να γίνει διάλογος

quote:
Και? Ποιος ήταν βρε νούμερο ο πρόγονος του πίθηκου?.....αυτού ντε που κάποτε είμασταν αδέλφια!...αυτού που είναι συγγενείς με τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα!....άντε να ζούσε τώρα ο Πλάτωνας και να του έλεγες ότι είναι απόγονος του πίθηκου! ή του Ηράκλειτου!....ειδικά του τελευταίου! .....να ήταν από μια μεριά ο Διογένης ο Κυνικός!...να δω που θα έτρεχαν να κρυφτούς κάτι βόδια σαν κι εσένα!....οχι με τις κότες θα σε έπαιρνε όπως τον Πλάτωνα αλλά με τους πιθήκους!!!!


Μεγάλα λόγια χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα. Απελπισία.

quote:
Θεέ μου σ΄ ευχαριστώ που δε με άφησες να γίνω χριστιανομάχος!!


Ναι, ευτυχώς γιατί με ποιον θα γελάγαμε. Τον οπαδό του άυλου αέρα και του Αυστραλοπιθήκου που κατάγεται από την Αυστραλία αλλά στην πραγματικότητα τον βρήκαμε στην Κένυα.


quote:
Βρε ούφο το χώρο εννοώ όχι το πιάτο τους!...δε βουτάνε τη μπανάνα στα κακά του πριν φάνε! αλλά δε τα ενοχλεί και να κάθονται επάνω σε αυτά όταν τρώνε!....μα τι ούφο είσαι? λειτουργεί η σκέψη σου όπως ακριβώς ενός ρομπότ!.....βιοχημανικέ!

Πλήρης άγνοια της βιολογίας. Όταν οι γνώσεις του ανθρώπου προέρχονται από παπαδοσελίδες και κηρύγματα ΑΝΟΗΤΩΝ ιερέων μόνο ανοησίες θα ακούς.


quote:
α) Σου είπα ποτέ βρε βλάκα ότι εγώ δεν την αποδέχομαι?


Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αυτά που γράφεις εσύ ΔΕΝ είναι εξέλιξη. Είναι ένα νόθο, ανόητο δημιούργημα που κατέβασες από το κεφάλι σου. Πρώτα πρώτα δεν έχει δώσει ΚΑΝ τον ορισμό της εξέλιξης και πού έχεις διαβάσει για αυτήν. Για την ακριβεία ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ότι ΔΕ διαβάζεις εγκυκλοπαίδειες ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.


Τα πράγματα είναι απλά. ΠΟΙΑ εξέλιξη εννοείς; Με ποιες αρχές; Ισχύει η φυσική επιλογή; Και τι είναι φυσική επιλογή; Ποιοι διατύπωσαν τη θεωρία που ασπάζεσαι; Ο Κιλίφης και o Gish; Πού δημοσιεύθηκε και ποιοι την αποδέχονται.

quote:
β)Υπάρχει κάποιος που να μη γνωρίζει τι είναι είδος?


Αφού το ξέρεις γιατί δεν το γράφεις, να πάμε παρακάτω; Δεν είναι τόσο προφανές και μέχρι τώρα η χρήση του όρου είδους είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ. Όταν γράφεις το είδος των πιθήκων ή το είδος των δεινοσαύρων που έλεγε ο σκαρτάδος προφανώς αγνοείς τι είναι είδος. Ο ορισμός και μόνο θα διευκρινίσει ΠΑΡΑ πολλά θέματα.


quote:
γ) Τα κρανία που έδωσες είναι ελλειπή, λείπου εκατοντάδες κρανία για να φτάσουμε από τον πίθηκο στον άνθρωπο και αυτό γιατί δεν μπορεί τη μια μέρα να ήταν πίθηκος και την άλλη να γέννησε άνθρωπο, άρα αυτό σύμφωνα με τη λογική σου έγινε σιγά σιγά....άρα θέλουμε εκατοντάδες κρανία και όχι 5-10.
Ο υπερβολικός λοιπόν και ο φανφάρας είσαι εσύ και όχι εγώ.
Εγώ περιμένω τις αποδείξεις και αυτές δεν έρχονται.....υπάρχει κάποιο μποτιλιάρισμα στους δρόμος μήπως?


Μόνο που το γεγονός του ότι συμβαίνουν οι μικρές μεταβολές έχει θεμελιωθεί και διασταυρωθεί ερευνητικά και πειραματικά. Ενδεικτικά αναφέρω τα πειράματα του Dobzansky και του Lensky. Αν δε συμβαίνουν ΟΥΤΕ μικρές μεταβολές(από γενιά σε γενιά) τότε τα είδη είναι απόλυτα στατικά που έρχεται σε αντίθεση με τη (δήθεν) αποδοχή σου της εξέλιξης.


Εφόσον ΞΕΡΟΥΜΕ ότι συμβαίνουν οι μικρές μεταβολές αρκεί να βρούμε ενδεικτικά σκελετούς από διάφορες χρονικές στιγμές οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά στιγμιότυπα της συσσώρευσης αυτών των μικρών μεταβολών. Αν δηλαδή έχουμε σκελετούς από κάθε 100 000 χρόνια πριν (που οι μεταβολές ΧΟΝΤΡΙΚΑ είναι αρκετά οφθαλμοφανείς) τότε έχουμε ΠΟΛΥ καλές αποδείξεις. Όσους σκελετούς και να βρεις από εκείνη την περίοδο ΠΕΡΙΠΟΥ ίδιοι θα είναι ακόμα και αν διαφέρουν 2-3000 χρόνια μεταξύ τους. Λίγα γονίδια αλλάζουν σε τόσα χρόνια. Όμως επαγωγικά με τη γνώση της ύπαρξης των μικρών μεταβολών και την εύρεση αυτών των σκελετών έχουμε πολύ καλή επαλήθευση της θεωρίας.


Ο επαγωγικός συλλογισμός στα μαθηματικά ορίζεται ως εξής:1. Αποδεικνύω ότι ισχύει για 1. 2. Αν ισχύει για ν, μπορώ να αποδείξω ότι ισχύει για ν+1;


Περίπου το ίδιο έχουμε και στη βιολογία. Αποδεικνύουμε ότι συμβαίνουν οι μικρές μεταβολές ("μικροεξέλιξη") (=1). Και βρίσκουμε το νιοστό και το μιοστό σκελετό και τους συγκρίνουμε όλους μεταξύ τους.


Αυτό που αντιπαρέρχεσαι λόγω δειλίας είναι η ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΗ πρόβλεψη του Δαρβίνου ότι θα βρούμε τέτοιους σκελετούς. Ο Δαρβίνος, σε αντίθεση που τους ανόητους παπάδες-Θεούς σου μας έδωσε τρόπο να τον διαψεύσουμε. Μας είπε στην ουσία ότι αν έχει δίκιο θα πρέπει να βρούμε είδη που να συνδυάζουν πιθηκόμορφα και προοδευτικά όλο και πιο ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Και μάλιστα δεν έχουμε βρει έναν τέτοιο σκελετό αλλά πολλούς ποσοτικά και ποιοτικά(από διαφορετικά είδη) που χοντρικά συμπληρώνουν ακριβώς αυτό το παζλ, ότι 4 εκ. πριν οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο πιθηκόμορφοι από ότι σήμερα και προοδευτικά έμοιαζαν με τους σημερινούς.


quote:
Εγώ δε λέω βλακείες ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο όπως εσύ!....έστω και ότι κάποτε είμαστε απλά αδέλφια....με την ίδια μητέρα, τον ίδιο πατέρα....αλλά που τελικά αυτό δε σημαίνει ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο....όπως βλακωδώς μας λες!....έλεος!!!


Το "προνόμιο" της βλακείας το έχεις εσύ και οι παπαδοσελίδες που αντιγράφεις.

Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο από ΠΟΙΟΝ πίθηκο κατάγεσαι. Άλλο από σημερινό και άλλο από αυτόν που υπήρχε πριν 10 εκ. χρόνια. Ουσιαστικά, λέω ότι υπάρχει κοινός πρόγονος ΟΛΩΝ των ανθρωπιδών όπως υπάρχει κοινός πρόγονος ΟΛΩΝ των αιλουροειδών ή ΟΛΩΝ των κητών της θάλασσας. Οι κοινοί αυτοί πρόγονοι είχαν κοινό πρόγονο τον πρόγονο όλων των θηλαστικών, τα θηλαστικά και τα ερπετά είχαν κοινό πρόγονο τον πρόγονο ΟΛΩΝ των ζώων της στεριάς κτλ κτλ...


quote:
Και? τι σχέση έχει με τον άνθρωπο και τον πίθηκο?

Μεταμόσχευση εγκεφάλου δε γίνεται. Άνοιξε "σκεπτόμενε" κανένα βιβλίο να καταλάβεις τι σχέση έχει. Του σατανά τα βιβλία εννοώ, τις εγκυκλοπαίδειες...

quote:
Είναι πολύ απλό. Ο Θεός άλλαξε τα γούστα του.

Αυτή η εξήγηση του κόσμου έχει καταργηθεί. Δε ζούμε στην εποχή των σπηλαίων ούτε είμαστε Ζουλού (εκτός από σένα). ΔΕΝ εξηγούμε τη βροχή με το Θεό της βροχής, ΔΕΝ εξηγούμε την εμφάνιση του ανθρώπου με το ότι του ΗΡΘΕ του Θεού σου να φτιάξει τον άνθρωπο για να σπάσει πλάκα. Ο κόσμος στον οποίος ζεις είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ.


quote:
Άφησε κομήτες, σεισμοί και ηφαιστειογενείς εκρήξεις να πλήξουν τη γη εξαφανίζοντας έτσι την προηγούμενη χλωρίδα και πανίδα και με φυσικές διαδικασίες έφερε στη θέση τους νέες.


Μάλιστα. Εκτός από Θεό της εμφάνισης του ανθρώπου, υπάρχει και ο Θεός των κομητών και των ηφαιστείων... Στα αλήθεια τι διαφορά έχει ο Θεός σου από το Δία και τον Ήφαιστο; Αυτό είναι Χριστιανισμός; Το σχέδιο Καλλικράτης των Θεών του Ολύμπου; Εκεί που είχαν οι Αρχαίοι Έλληνες 12 Θεούς για τα φυσικά φαινόμενα εσύ έχει έναν;


Ποιες ακριβώς φυσικές διαδικασίες εννοείς και πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα; Δεν απάντησες στην ουσία των ερωτημάτων μου...


quote:
Το μόνο σίγουρο της υπόθεσης είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχουμε ιδέα πως πραγματικά δημιουργήθηκε.

Έτσι λες εσύ, "αριστούχε" που πέρασες σε ΤΕΙ

quote:
Τα περί φυσικών επιλογών κ.λ.π. ενός πιθήκου δεν περνάνε....ως πίθηκος όσες φυσικές επιλογές και να έκανε πίθηκος θα παρέμενε στο μυαλό.


Πάλι το ίδιο; Εκατό φορές δεν έχω γράψει ότι είναι SELECTION και όχι CHOICE; Δεν είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογή, είναι μια μηχανιστική διαδικασία.


Ζεις; Τα γονίδια σου περνάνε στην επόμενη γενιά
Πέθανες πριν την αναπαραγωγική ηλικία; Τα γονίδιά σου δεν περνάνε.

Αυτή είναι η "Επιλογή" που κάνει η φύση, δεν είναι ΖΩΙΚΗ επιλογή είναι ΦΥΣΙΚΗ επιλογή.


quote:
Άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος είναι εντελώς ένα νέο φρούτο...το πως σχηματίστηκε αυτό το φρούτο, πιστεύω ότι στο μέλλον ίσως μπορέσουμε να μάθουμε.


Σε τι είναι νέο φρούτο; Στο ότι πληρώνει τα παγκάρια; Σε αυτό είναι νέο φρούτο όντως.

quote:
Ο πρόγονος του χιμπατζή μπορεί. Του ανθρώπου όμως όχι.

Και πώς εμφανίστηκε ο άνθρωπος; Έγινε ένα πλοπ και φύτρωσε; Και αν φύτρωσε γιατί δε φύτρωσε στην παρούσα μορφή του;


quote:
Και ψειρίζονται....αλλά μόλις βγουν από τον μπάνιο τους, δεν κοιτάνε που κάθονται! και ξανακάθονται εκεί που έχουν χέσει.


Ότι πεις εσύ. Αυτό σε βολεύει να κοιμάσαι ήσυχος; Αυτό να πιστεύεις. Μην ενδιαφέρεσαι για την αλήθεια. Συνέχισε να το πιστεύεις και να πεις ευχαριστώ στον παπά που σε διδάσκει αυτές τις τρομερές γνώσεις...


quote:
Μα όταν ο άλλος δεν τα μεταφράζει? γιατί πρέπει ντε και καλά να τα υιοθετήσω? Εδώ δεν μπορείς να πείσεις στα Ελληνικά! θα με πείσεις στα Εγγλέζικα?

Ναι, μόνο που τα ονόματα των ειδών είναι στα λατινικά από τότε που υπάρχει η επιστήμη της βιολογίας. Φαντάσου πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι που νομίζεις ότι είναι αγγλικά. Δεν υπάρχει κάτι να μεταφράσω. Νούμερα και ονόματα στα λατινικά είναι.


Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ απαντάς σε κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

quote:

Δεν έρχεσαι να ψάξεις λίγο τον φαλλό μου να σου λυθεί η απορία?....το έχεις ξαναρωτήσει και πάλι αν θυμάμαι καλά!......αρχίζω λοιπόν να ανησυχώ....στο που αποσκοπεί πράγματι αυτή η απορία σου!


Τι να σου ψάξω ρε; Το τυρογαριδάκι; Άσε που εσύ μόνο με κατσίκες τη βρίσκεις...

quote:

Και που είναι τα επιτεύγματα το αδελφού χιμπατζή?


Αυτό που γράφω είναι ότι ο χιμπατζής παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε και στον άνθρωπο, και που πιθανότατα αποτελούν την "κληρονομιά" του κοινού προγόνου.


Πέρα από τις αναρίθμητες ανατομικές ομοιότητες, υπάρχουν ψήγματα δομών λογικής και σκέψης που βρίσκουμε στους ανθρώπους. Αντιστοιχεί δε σε ευφυΐα 4χρονου παιδιού.


quote:
Δεν αναφέρομαι στην έρευνα των παραπάνω επιστημών. Αναφέρομαι στους επιστήμονες αυτούς που λένε ότι εμείς και ο χιμπατζής είμαστε αδελφές ψυχές


Ποιοι δηλαδή; Όλοι το ίδιο λένε και όλοι στο ίδιο καταλήγουν. Και ποιος σε έθεσε ΕΣΕΝΑ τον αμόρφωτο που γράφει λάθος τη γενική και την αιτιατική κριτή χωρίς επιχειρήματα.

quote:
Θες να δεις το φαλλό μου και γι' αυτό με χαρακτηρίζεις έτσι!!....αμ σ' είχα καταλάβει εγώ τι σόι συκιά είσαι....., μεριά οι πίθηκοι, μεριά οι μπανάνες.... και κάθε τόσο και λιγάκι ρωτάς τον άλλον πόσο την έχει!


Προσπαθώ να δω αν έχει κανένας μεγαλοχριστιανός έστω και λίγο ΑΝΔΡΙΣΜΟ να μου απαντήσει αλλά ΠΟΥΟΥΟΥΟΥ.... Όπως και σε αυτήν την ερώτηση, χαζομαρίτσες, αλλά απαντήσεις 0.

Τελικά τα γεμίζουν ή είναι ελλιπή τα οστά;

quote:
Τα κρανία που έφερες είναι ελλιπέστατα.....δεν επαρκούν!

Έτσι λες εσύ... Πρώτα πρώτα τα μελέτησες; Θέλω


quote:
Η αλλαγή από το ένα ον στο άλλο, δεν μπορεί να γίνει με 5-10 κρανία!...μόνο ένας βλάκας θα χάψει τέτοια ανοησία! χρειάζονται εκατοντάδες διαφορετικά μεταξύ των κρανία που βήμα βήμα να οδηγούν στο τελευταίο!


Την ανοησία ότι τα κρανία ελλιπή την έχαψε ο ηλίθιος.

Ξαναλέω ότι είναι ΒΕΒΑΙΟ το γεγονός ότι τα βήματα αυτά είναι εφικτά και τα παρατηρούμε κάθε μέρα οπότε τι ακριβώς λείπει; Αφού ξέρουμε ότι οι μεταβάσεις μεταξύ των επιμέρους ειδών που έχουμε ανακαλύψει είναι εφικτές γιατί τις βλέπουμε κάθε μέρα τι λείπει;


Πχ έχεις πει ότι η μετάβαση από τον erectus στον σύγχρονο άνθρωπο είναι εφικτή. Σε πληροφορώ ότι η απόσταση αυτού από τον habilis ή τον αυστραλοπίθηκο είναι αντίστοιχη. Με ποια λογική η μία μετάβαση είναι λογική και η άλλη παράλογη και ελλιπής;


Εκτός αν θέλεις να θεωρήσουμε ότι ο erectus δεν ήταν άνθρωπος αλλά πίθηκος όπως λέει ο μέγας διδάσκαλος των παπάδων-Θεών σου, ο Gish,που κάθε δέκα χρόνια αλλάζει γνώμη για το ποιος είναι τι... Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να μας εξηγήσεις πώς ένα ζώο κυνηγούσε με εργαλεία και χρησιμοποιούσε τη φωτιά...


quote:
Μου το είπε η λογική μου...αυτό το περίπλοκο σύστημα που σε εσένα βρίσκεται ακόμη σε αρχέγονη κατάσταση.
Κανείς δε θα με πείσει χωρίς αποδείξεις. Τι έγιναν τα ενδιάμεσα κρανία? που πήγαν?

Η φύση είναι κριτής της λογικής. Και τα στοιχεία που έχουμε. Και τον καιρό του Γαλιλαίου δε θεωρούσαν λογικό τη γη να κινείται αφού δεν ένιωθαν... σπρώξιμο.


Τα κρανία που βρέθηκαν τι ήταν και πώς εξηγούνται; Τι ήταν ο αυστραλοπίθηκος; Και γιατί είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά που όμοια του δεν έχουμε βρει σε κανένα πίθηκο μέχρι σήμερα;


quote:
Εγώ δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι ο άνθρωπος προέρχεται από κάποιον πίθηκο! Εσύ που καίγεσαι να το κάνεις να μας φέρεις τις αποδείξεις....τα κρανία!...και όχι το 5% τουλάχιστον το 80% τότε ναι θα πειστώ.


Πάλι νούμερα από το πουθενά και αερολογίες.

Σημείωσε ότι έχω δώσει 9 τομείς ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ που αποτελούν στοιχεία υπερ της εξέλιξης. Δεν είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ απόδειξη τα κρανία. Είναι ΜΙΑ ακόμη. Ακόμα και συμπτωματικά να είναι (που δεν είναι) δεν μπορεί να είναι ΤΥΧΑΙΟΣ και ο αταβισμός, δεν μπορεί να είναι τυχαίες και οι υπολειμματικές δομές, δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα τα υπόλοιπα...


quote:
Που το πας που το φέρνεις εκεί....να σου δείξω το πουλί μου θέλεις!.....κουφαλίτσα!


Αυτός που έχει πουλί απαντάει σε αυτά που τον ρωτάνε ΕΝΤΙΜΑ και ΨΑΧΝΕΙ την αλήθεια. Δεν αρνείται με χαζοδικαιολογίες να κοιτάξει μια ρημάδα εγκυκλοπαίδεια


quote:
Το πιάσαμε το υπονοούμενο!!!.....λυπάμαι αλλά είμαι ετερόφυλος!

Χαχαχα γελάσαμε. Μάλλον κρυφός ομοφυλόφιλος είσαι αλλά σε έχουν φοβίσει ότι δε θα πας στον παράδεισο.

Επί της ουσίας, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ δε θα απαντήσεις. Δε θα κοιτάξεις ανατομία γιατί είσαι αμόρφωτος

quote:
Υπερβολές? πόσα κρανία μεσολαβούν από τον πίθηκο που λες μέχρι τον άνθρωπο σήμερα?

Με την ίδια λογική μέχρι να μου φέρεις ένα κρανίο από ΚΑΘΕ 30ετία ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα θα λέω ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες.


quote:

Και γιατί δε φέρνεις αυτό το επιστημονικό πόρισμα που αναφέρεται σε εκατοντάδες κρανία?......για φέρτο να το δούμε!

Άνοιξε καμιά εγκυκλοπαίδεια του Σατανά να δεις. Έχω δώσει αναλυτικές λίστες με τους κωδικούς των ευρημάτων ανά τον κόσμο, να ψάξεις να τις βρεις στα παλιά μου ποστ, δε ποστάρω 100 φορές τα ίδια επειδή δεν παρακολουθείς εσύ τη συζήτηση...

quote:
Δε μένει λοιπόν από το να δούμε έναν χιμπατζή να φτιάχνει ένα αυτοκίνητο!....έστω και ατελή!


Δεν απαντάς σε αυτό που γράφω. Ξεχνάς τη μαλακία που έχεις γράψει και απαντάς σε κάτι άλλο. Κοίτα τι έγραψες και τι απάντησα και μη γράφεις μπούρδες.

quote:
Νοημοσύνη δεν έχουν τα μή όντα..... Νοημοσύνη έχει το Ον που έφτιαξε τα γνωστά σε όλους μας όντα και μή όντα.


Φτιάχνονται τα μη-όντα;;;;;;χαχαχα... Τι λες ρε παιδί μου...Δηλαδή εσύ πίνεις καφέ χωρίς καφέ, τον ονομαζόμενο μη-φραπέ;;;; Τι αμόρφωτος, τι άσχετος. Τι είναι το μη ον; Έλεος...


Δεύτερον, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχθώ ότι ο Χριστιανισμός υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις του Ποσειδώνα και του Δία,της Αθηνάς και του Πλούτωνα ενώθηκαν στο Γιαχβέ.

quote:
Νοημοσύνη έχει το Όν, που ενώ επιτρέπει στους άλλους πλανήτες να δέχονται βροχή από μετεωρίτες, βροχή από ηλιακές εκρήξεις, στη γη, έχει απλώσει ασπίδα επιτρέποντας την ανάπτυξη και συνέχιση της ζωής.


Αυτό είναι μπαρούφα. Έχουν βρεθεί δεκάδες ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ κρατήρες και έχουμε ζούγκλες και θάλασσες που κρύβουν πολύ καλά τα μυστικά τους(δηλαδή τουλάχιστον άλλους τόσους μετεωρίτες,στατιστικά και μόνο αν το δούμε). Κάθε 50 εκ. χρόνια περίπου πέφτει ένας τεράστιος μετεωρίτης που εξαφανίζει σχεδόν τη ζωή στη γη. Τριλοβίτες, δεινόσαυροι κτλ αποτελούν θύματα αυτών(ή άλλων αντίστοιχων ) καταστροφών


quote:
Αυτός έθεσε τους νόμους και τους κανόνες ώστε η θάλασσα να κινείται και να σμιλεύει και οι κομήτες να καίγονται πριν πέσουν στο κεφάλι μας.....που ήσουν εσύ όταν τα δημιουργούσε αυτά ο Κύριος?....ήσουν ένα τίποτα βιομηχανικέ! ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου! που έρχεται τώρα να αμφισβητήσει τον Δημιουργό των όλων.


Έθεσε τους νόμους για όλα αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να θέσει νόμους (όπως τη φυσική επιλογή) που να μας δώσουν τον άνθρωπο. Για αυτόν έπρεπε ΝΤΕ και καλά να κάνει θαύμα... Έφτιαξε ένα σύμπαν που ήθελε "διόρθωμα" ο αποτυχημένος.


Ο Δημιουργός στον οποίο πιστεύεις δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω παρά προσωποποίηση των φυσικών φαινομένων δηλαδή ένα ΤΙΠΟΤΑ όπως ο Δίας ή ο Θωρ.

quote:
Δηλαδή θες να πεις ότι αν ο άνθρωπος υπήρχε πρίν από 7 εκ. χρόνια και επιδιδόταν στην υλοτομία, τα δέντρα πιθανόν να είχαν βγάλει χέρια για άμυνα?

Τα φυτά έχουν άλλες μεθόδους για άμυνα... Η λέξη ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ σου λέει τίποτα; Γιατί νομίζεις ότι μερικά φυτά είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ; ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ, ανέπτυξαν αυτό το χαρακτηριστικό, για να μειώσουν τον αριθμό των ζώων που μπορούν να τα φάνε.


quote:
Όσον αφορά τη μετάλλαξη, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι απολύτως φυσικό! που ο πίθηκος δεν μεταλλάχτηκε καθόλου όσον αφορά τη νόησή του, ....... ενώ το ίδιο φυσικό είναι ο άνθρωπος συνεχώς από γενιά σε γενιά να τη βελτίωνε?

Ερώτημα 1. Γιατί να μην ξεκινήσει έτσι; Το γεγονός ότι η ευφυΐα του ανθρώπου και αυξήθηκε σημαίνει ότι ο άνθρωπος ΕΞΕΛΙΧΘΗΞΕ άρα ο Δαρβίνος έχει δίκιο

2.Οι υπόλοιποι πίθηκοι εξέλιξαν και το μέγεθος του εγκεφάλου τους αλλά εξέλιξαν περισσότερο ΑΛΛΟΥΣ τομείς.

quote:
Αν έχεις καταλάβει εδώ και τόσες σελίδες, η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το αν και γιατί ο άνθρωπος έκανε χαλάουα, αλλά με το γιατί κανένας μα κανένας άλλος ζωντανός οργανισμός δεν ακολούθησε την έκρηξη νόησης που σημειώθηκε στον άνθρωπο....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?
Σίγουρα όχι!...αν ήταν θα το είχες κάνει από την πρώτη στιγμή!

Γιατί ΜΟΝΟ το τσιτάχ είναι τόσο γρήγορο;

Γιατί ΜΟΝΟ ο ελέφαντας είναι τόσο χοντρός;

Γιατί μόνο η φάλαινα είναι 25 τόνους;

Γιατί ΜΟΝΟ ο σκύλος έχει τόσο καλή όσφρηση;

Γιατί ΜΟΝΟ η μέλισσα φτιάχνει μέλι;

Όταν καταλάβεις αυτά τα γιατί θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω γιατί ΕΤΣΙ εξελίχθηκε κάτω από συγκεκριμένο περιβάλλον. Αν οι πρόγονοι του ανθρώπου έμεναν στη ζούγκλα δε θα είχαν αλλάξει τόσο

quote:
Δεν είπα ποτέ όχι στη φυσική επιλογή. Στην παράλογη επιλογή λέω όχι


Αφού δεν ξέρεις ΟΥΤΕ τι σημαίνει, πώς λες ναι και όχι; Αφού δεν ξέρει τίποτα ρε αμόρφωτε...

quote:
Ο Μωυσή δεν λάτρεψε ποτέ κανέναν πάνα!! ξέρεις αυτόν εδώ κάτω!


Δηλαδή το πρότυπό σου είναι ο Μωυσής; Το αποδέχεσαι; Το μόνο που σε πείραξε είναι ότι ο Μωυσής δεν ήταν κατσικομπήχτης; Αλλά κατά τα άλλα είναι πρότυπο;

quote:
Περιμένω λοιπόν την απάντηση της επιστήμης στο γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει νόηση.....ο Μωυσή την έδωσε.....η επιστήμη εφόσον διαφωνεί με αυτή του Μωυσή που την έχει γραμμένη?

Δώσε μου μετρήσιμα μεγέθη της ευφυΐας και θα δεις ότι ΔΕΝ είναι ο μόνος ο άνθρωπος που σκέφτεται λογικά όπως το τσιτάχ δεν είναι το μοναδικό που τρέχει. Όλοι τρέχουν αλλά ένας είναι ο πιο γρήγορος....

quote:
Έχεις κάνει πολλά, απλά δεν είμαι καραγκιόζης σαν κι εσένα και γραφικός.


ότι και να πεις στις χοντρομαλακίες δε σε φτάνω...

quote:
Άριστα έγραψα στις εξετάσεις.
Πρόεδρος στη σχολή μου....(όχι στο τμήμα μην μπερδευτείς) και ο μοναδικός εκπρόσωπος των Σπουδαστών στο Συμβούλιο του Τ.Ε.Ι....αυτοί κάτι θα ξέραν μάλλον....που δεν ξέρεις εσύ!....μπούφε!

άριστα; Και γιατί δεν πήγες στο οικονομικό πανεπιστήμιο; Έχουν και αυτοί τμήμα λογιστικής...Κανά 13-14 θα έγραψες στις πανελλήνιες "αριστούχε"

quote:
Αναφέρομαι σε αυτά που έλεγε ο Αρίστως.....αυτός δεν είναι το θέμα μας?


Και απαντάω ότι οι αρχαίοι Έλληνες και ο Αριστοτέλης ΔΕ θεωρούσαν τα όνειρα το ίδιο με σήμερα...

quote:
Αν θυμάμαι καλά ο Αριστοτέλης μιλάει για τρεις τόπου όπου κατοικεί η ψυχή. Αν κάνω λάθος πες το μου και μετά θα κάτσω να το ψάξω, γιατί νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.


Διάβασε το όργανον. Του σατανά είναι και αυτό όπως ξέρεις αλλά θα μειωθούν οι χοντρομαλακίες που γράφεις.


quote:
Φέρε μας λοιπόν τα στοιχεία που για τους αρχαίους δεν ήταν προϊόν εγκεφαλικής δραστηριότητας τα όνειρα.


Φέρε εσύ αυτούς που συσχετίζουν τα όνειρα με τον εγκέφαλο.

quote:
Κάνεις λάθος, χωρίς εγκεφαλική λειτουργία ο Νους αδρανεί. Ο Νους δεν είναι παρά το κέντρο επεξεργασίας των εγκεφαλικών ερεθισμάτων.
Ακόμη και να είναι μια ξεχωριστή οντότητα απ' τον εγκέφαλο, αυτή δημιουργείται από αυτόν, τον εγκέφαλο.
Μάλλον έχεις μπερδέψει τον Νου με την Ψυχή.


Πω τον ηλίθιο... Ρε ΔΕΝ τα λέω εγώ, αυτά πιστεύανε τότε. Έβλεπαν το ΑΙΜΑ που το θεωρούσαν φορέα της ψυχής και λέγανε ότι αφού η καρδιά το κινεί αυτή τα κάνει όλα. Μετά πήραν πρέφα ότι υπάρχουν και νεύρα...


quote:
Σου έφερα τον Αίσωπο......εσύ τι μου έφερες πέρα του Αριστοτέλη?


Ναι μόνο που η "mainstream" άποψη για το πως ήταν ο κόσμος δε διαμορφώνεται από τα παραμύθια αλλά από το ΜΕΓΙΣΤΟ των φιλοσόφων...


Δεύτερον, μπούρδες έφερες γιατί δεν έφερες μια πρόταση που να συνδέει ρητά το ΝΟΥ, το πνεύμα με το όργανο του σώματος εγκέφαλο


quote:
Το κεφάλι είναι αυτό μέσα στο οποίο βρίσκεται τόσο ο νους όσο και ο εγκέφαλος που παράγει τον νου.....δύσκολο να το καταλάβεις ε?


Ρε κακομοίρη αφού από μόνος σου διαχωρίζεις τις έννοιες, δεν καταλαβαίνεις ότι οι Αρχαίοι, απέδιδαν σε ΑΛΛΟ όργανο την παραγωγή σκέψης;;;; Αφού άλλο νους και άλλο εγκέφαλος, δεν είχαν κανένα λόγο να τα παντρέψουν...

quote:

Ο Λόγος δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς την ομιλία...μπούφε!
Χωρίς αυτήν δε θα μπορούσαμε να Τον δούμε.


ποιον να δούμε ρε ; Για τον κόρακα έγραφα και εσύ κατάλαβες για το Θεό;;;

Βέβαια εδώ που τα λέμε, θα μπορούσες να λατρεύεις και πέτρες και πουλιά ανάλογα...


quote:
Το υπέθεσες, βιομηχανικέ! δεν το λέει αλλά αυτόματα εκεί πάει ο Νους όλων.

ΣΗΜΕΡΑ πάει ρε ηλίθιε. ΤΟΤΕ δεν πήγαινε


quote:
Μετά από την παρέμβασή μου ανασκέυασες, βάζοντας και την ηλίθια δικαιολογία ότι τάχα ήθελες να τσεκάρεις!

Όχι επίτηδες σε παγίδευσα για να σε ξεφτιλίσω. Άλλα έχεις δίκιο, δε χρειάζεσαι βοήθεια.


quote:
Και η απόδειξη σε αυτό που λέω, είναι ότι στη μετάφραση που αντέγραψες, πουθενά δεν αναφέρει το χτύπημα στο κεφάλι...και όμως σου ξέφυγε! γιατί αυτό είναι το μέρος που πρώτα θα έρθει στο νου του καθενός.

Του κάθε ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ανθρώπου, όχι του 800 πΧ. Εγώ ξέρω ότι ο Αριστοτέλης και ο Όμηρος έκαναν λάθος


quote:
Το αν μπορώ όμως να διαβάσω ή όχι αρχαία, αυτό είναι κάτι που μόνο εγώ γνωρίζω, ΟΥΦΟ και όχι εσύ.

Σίγουρα δεν ξέρεις. Αφού έψαξες μετάφραση και έδωσες και το λινκ... Τι ανάγκη την έχεις αν μπορείς να διαβάζεις το προτότυπο;

quote:
Θες να πεις ότι η καρδιά δε βρίσκεται στο κορμί?
Γιατί και το κορμί τους έγινε σα γουρουνιού! όχι μόνο το κεφάλι.


Μπλα μπλα μπλα. Το θέμα είναι ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δε συσχετίζεται ο ΝΟΥΣ με τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.


quote:
Τι έκανε λέει? Το θάψιμο του κεφαλιού υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος πλέον δεν αναπνέει?

Θα ήταν μάλλον πολύ περίεργη φάτσα ο Αίαντας ώστε για το λόγο αυτό να αναφέρει ο ποιητής:
"Mα τέτοιο αγώνα ας ήτανε ποτέ να μην κερδίσω
γιατί για κείνα η γη σκέπασε τέτοιο κεφάλι!"
Ή μπορεί να ήταν τεράστιο το κεφάλι του!......σα την ηλιθιότητά σου! γιατί πρέπει να είναι κάποιος φοβερά ηλίθιος ώστε να γράψει τέτοιες μαλακίες περί αναγνώρισης, ταυτότητας κ.λ.π. που αναφέρεις στο 3, για να αιτιολογήσεις το χωρίο που σου έφερα.


Θα μου βρεις μία φράση που να συνδέει το όργανο που λέγεται εγκέφαλος με τη σκέψη του ανθρώπου;


quote:
Βρε καραγκιόζη! που έχεις κάνει τη μαλακία τρόπο ζωής, δε βλέπεις ότι ο Αίσωπος τοποθετεί τη φωνή και τον νου στην ίδια περιοχή? τι αυτολεξί μου τσαμπουνάς? τι ήταν ο Αίσωπος? καμιά μηχανή όπως εσύ? που όπως σε έχουν προγραμματίσει έτσι λειτουργείς?
Ο Αίσωπος απλά δείχνει ότι το κεφάλι του κόρακα ήταν γεμάτο από φωνή, αλλά άδειο από μυαλό.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕ δεν υπάρχει πουθενά η λέξη κεφάλι. Σε βολεύει και τη βάζεις. Ξέρεις η φωνή ξεκινάει και από τους πνεύμονες, χρειάζεσαι ανάσα για να μιλήσεις οπότε η σύνδεση φωνής-κεφαλιού είναι αποτυχημένη.

ΠΟΥΘΕΝΑ ξαναλέω δεν υπάρχει η συσχέτιση του οργάνου ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με το νου.

quote:

Μα ήταν δυνατόν κάποιος να φέρει αντίρρηση στον Ιπποκράτη? Δεν ήξερε ο γιατρός και ήξερε ποιος?......ο μαραγκός?
-Ούτε στο τρίτο βλέπω σαφήνεια.


ΡΕ καθυστερημένε, νομίζεις ότι τον Ιπποκράτη τον έβγαζαν στην...τηλεόραση τότε; Πόσοι τον έβαζαν ΠΑΝΩ από τον Αριστοτέλη, το δάσκαλο του Μ.Αλεξάνδρου; Έλεος δηλαδή...

quote:
Καλά να το πεις αυτό σε όσους παθαίνουν εγκεφαλική βλάβη.


Το λέω σε σένα, πρέπει να το πω και σε άλλους;


quote:

Μιλάει αν δεν κάνω λάθος για τρεις περιοχές όπου κατοικεί η ψυχή.


Μπλα μπλα διάβασε να μορφωθείς


quote:
Η πλαστογραφία είναι χαρακτηριστικό των χριστιανομάχων και μάλιστα αποκλειστικό!

Μα το είδαμε. Βολεύει να φυτέψουμε ένα ΚΕΦΑΛΙ όπου να ναι;;; Το φυτεύουμε...


quote:
Η θεία σου? ξέρει γράμματα?...ο εξάδελφό σου?.....ο μπατζανάκης της πεθεράς της μάνας σου?....μα πόσο μακριά μπορεί να πάει η βαλίτσα με την ηλιθιότητα σου?

Άντε ρε αμόρφωτε που πας να μας πείσεις ότι η αμορφωσιά σου είναι και...γενικό φαινόμενο. Και να είναι δηλαδή τι; Θα πρέπει να σεβαστούμε; Από πότε το γεγονός ότι μια χοντρομαλακία γενικεύεται την καθιστά λιγότερο χοντρομαλακία;

quote:
Πουστράκι είναι όποιος ψάχνει διακαώς να βρει ποιος έχει την ποιο μεγάλη τσουτσού εδώ μέσα.
Τα ίδια σχόλια περί τσουτσούς τα έχεις κάνει και σε άλλους!
Επειδή όμως δεν είμαι ομοφυλόφιλος μην τρέφεις φρούδες ελπίδες.
Ωστόσο σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις το μέγεθος που ζαχαρώνεις....παλιοΛΟΥΛΟΎ!


Τα σχόλια τα κάνω γιατί είμαι σίγουρος ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους μεγαλοχριστιανούς του φόρουμ δεν είναι άντρας. ΚΑΝΕΝΑΣ. Εσύ ΚΟΤΑ εδώ και ένα ΜΗΝΑ αρνείσαι να δώσεις τον ορισμό του είδους. Αρνείσαι να ψάξεις την ορολογία ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ. Αυτό εγώ το λέω ΔΕΙΛΙΑ. Και ένα δειλός δεν μπορεί να είναι άντρας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 03:15:39  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Να λοιπόν που το site που έφερες με δικαιώνει όταν λέω ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι ο νους εδρεύει στον εγγέφαλο.....γράφει λοιπόν στην ίδια πάντα ιστοσελίδα:

"Επισημαίνω αυτή την παρατήρηση γιατί, [size=5]ενώ πολλοί προσωκρατικοί φιλόσοφοι, όπως ο Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης, ο Λεύκιππος, ο Δημόκριτος και άλλοι, ακόμη και ο ίδιος ο Πλάτων, είχαν υποστηρίξει την "εγκεφαλοκεντρική" θεωρία,][/size=5 και φυσικά μαζί μ΄αυτούς και ο Ιπποκράτης, ο Αριστοτέλης αναβιώνει τις απόψεις του Ομήρου και των Εβραίων, θεωρώντας οτι η καρδιά είναι η έδρα των αισθήσεων, του συναισθήματος και της διάνοιας"

Tα βλέπεις ΜΠΟΥΦΕ?Βρε καθυστερημένε ακόμα να καταλάβεις ότι όταν κάτι το υποστηρίζει ο ΟΜΗΡΟΣ και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στην αρχαία Ελλάδα ήταν καθολικά αποδεκτό; Ο μέσος Έλληνας τι νομίζεις ότι θεωρούσε;

quote:
Τι να παραδεχτώ βρε ανώμαλε?

Κάνε συνταντική ανάλυση ρε ανώμαλε, υποκείμενο ρήμα αντικείμενο.


quote:

Ίσα ίσα! μου αρέσει να βαράω το ντέφι και να χορεύει η μαϊμού!

Μπλα μπλα μπλα


quote:
Πάλι εκεί το μυαλό σου βιομηχανικέ?....ντε και καλά να σου δείξω ότι είμαι άντρας? ...δεν είμαι ανώμαλος, χώνεψε το!


Σίγουρα δεν είσαι άντρας. Φαίνεται από τη ΔΕΙΛΗ συμπεριφορά σου.


quote:
Αρνούμαι ότι οι πίθηκοι ανήκουν στις ανθρωπίδες.


Αυτό λέγεται επιχείρημα; Να πάμε να το πούμε σε κανένα συνέδριο; Έχουμε ένα ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΤΕΙ που λέει ότι αρνείται, τι να τον κάνουμε; Να γελάσουν λίγο οι άνθρωποι.


Το θέμα δεν είναι τι δέχεσαι ή όχι εσύ και ο κάθε ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ με το όποιο του λαού. Το θέμα είναι τι ισχύει.


Δε μου είπες όμως, γιατί δε διαφωνείς με το ότι ο άνθρωπος ανήκει στα θηλαστικά; Δεν είναι ένταξη στα ζώα αυτό;

quote:
Γιατί διεγείρεται το νευρικό του σύστημα

Και; Τι εξυπηρετεί αυτό; Γιατί διεγείρεται το νευρικό σύστημα; Και τι κερδίζει από αυτή τη διέγερση ο άνθρωπος

Οι πίθηκοι ανατριχιάζουν για να φανούν πιο ογκώδεις και να διατηρήσουν σταθεροί τη θερμοκρασία τους. Για αυτό ανατριχιάζουμε όταν φοβόμαστε ή όταν κρυώνουμε. Είναι υπολειμματικό χαρακτηριστικό από τον κοινό μας πρόγονο. Αυτή η απάντηση βγάζει νόημα.


quote:
Εμένα χώρεσαν.


Δε χωράνε σε όλους. Ρώτα και κανένα οδοντίατρο. Ψάξε κανένα ποσοστό αποβλακωμένε. Αν είναι γενικευμένο φαινόμενο, "σκεπτόμενε", κάτι δεν πάει καλά. Τόσο ηλίθιος είσαι που αν κάτι δε σου έχει συμβεί δεν το ψάχνεις παραπέρα;


Το ότι χώρεσαν σε εσένα τι αποδεικνύει; Είναι επιχείρημα ρε κότα;

quote:
Γιατί ξέρουν ότι και να τρέξουν θα τους προλάβουν! οπότε συγκεντρώνουν τη δύναμή τους στα χέρια για να παλέψουν......Δεν είναι καλά ο άνθρωπος!

Δεν απαντάς ΚΟΤΑ. Πες ότι δεν μπορείς και άσε τις εξυπνάδες. Η απάντηση πάλι υπάρχει αν παρατηρήσουμε τους πιθήκους.


quote:
Γιατί έχει η δύναμη των μέσα καλύπτει και των έξω!


Τι λες μωρέ; Ρε θα ανοίξεις κανένα βιβλίο να ησυχάσουμε από τις ανοησίες που εφευρίσκεις; Τι σχέση έχει το μέσο αφτί με το έξω αφτί; Και ποια δύναμη; Σε ποιο πράγμα ασκείται η δύναμη;

quote:
Γιατί περπατάει στα δύο όπως και αυτά!

???????
??????
????????


παραληρείς... Η βιταμίνη C δεν παράγεται γιατί περπατάμε στα δύο πόδια...!!!!!


quote:
Γιατί περιμένουμε να μας απαντήσεις γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει νόηση και κανένα άλλο ζώο!

Γιατί έτσι εξελίχθηκε μέσω μεταλλάξεων και φυσικής επιλογής.

quote:

Και ποιος σου είπε εσένα ότι όποιος περπατάει όρθιος έχει και αυξημένο EQ? δηλαδή ο Τζεφ Χόκινς που δεν περπατάει καθόλου?
Και η κότα όρθια περπατάει με δύο πόδια....


Δεν είπα αυτό,απλώς τα γράφω μαζικά γιατί είναι χιλιοειπωμένα. Η δίποδη βάδιση υποδηλώνεται από δάχτυλο του ποδιού και τη σπονδυλική στήλη. Το EQ προκύπτει από τη σχέση κρανιακής χωρητικότητας και μεγέθους/βάρους. Ο αυστραλοπίθηκος ήταν έξυπνος και δίποδος, με οδοντοστοιχία παρόμοια με τη δικιά μας. Τυχαίο; ΔΕ νομίζω.


Πώς πρόβλεψε ο Δαρβίνος ότι θα βρίσκαμε κάτι τέτοιο;

quote:
Γιατί ποιος σου είπε ότι δε δέχομαι τη θεωρία του Δαρβίνου? Λέω ναι στην εξέλιξη, όχι όμως στις μαλακίες.
Γιατί δεν μπορεί ο άνθρωπος να βγήκε τόσο έξυπνος και ο πίθηκος, ο υποτιθέμενος αδελφός του τόσο βλάκας.


Φάλαινα και ελάφι έχουν ένα κοινό πρόγονο. Γιατί το ελάφι είναι κάτι κιλά και η φάλαινα κάτι τόνους;

quote:
Για δείξε μας μερικές τέτοιες!


Ξεχνάς από που αντιγράφεις ευρωπαίε; Θα σου δείξω μόνο τα δικά σου...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=21&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10662

τελευταίο ποστ

orthodox-world.gr Αυτό είναι επιστήμη όχι μαλακίες

quote:
Για δείξε μου πότε συνέβη κάτι τέτοιο?

Το τυφλός και μωρός είναι εφεύρεση του Κιλίφη.


quote:
Στο έχω αναφέρει πολλές φορές αλλά τέτοιος γούτος που είσα!


Ναι να βρούμε όλα τα οστά όλων των γενεών... Να βρούμε 5 εκ. κρανία για να πείσουμε τον ευρωπαίο.

quote:
Ποτέ μου δε χαρακτήρησα την επιστήμη της παλαιοντολογίας ως ΚΟΚΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ, σε αυτούς που κάνουν χρήση την ΚΟΚΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ για να μαντέψουν τα κρανία που λείπουν αναφέρθηκα.

Να μαντέψουν τι; Το αυτονόητο; Ότι μπορεί το παιδί αυτού του κρανίου να είχε 1 γονίδιο διαφορετικό; Που το έχουμε δει να συμβαίνει;;;

quote:
Και στο εξωτερικό τα Σκόπια είναι καθιερωμένα ως Μακεδονία.....και? επειδή κάποιοι λένε ότι οι πίθηκοι είναι ανθρωπίδες εγώ θα το δέσω σχοινί κορδόνι? Να το αποδείξουν. Να μας πουν γιατί ο Γορίλας δεν έχε πολιτισμό.


Να διαβάσεις κανένα βιβλίο να τις βρεις τις "αποδείξεις".


Για τους ίδιους λόγους που εντάσσουμε τον άνθρωπο σε ένα ευρύτερο σύνολο που λέγεται θηλαστικά (και όχι για το πώς αναπνέει αλλά για άλλους λόγους) εντάσσουμε και τον άνθρωπο και το γορίλα, το χιμπατζή και το μπονόμπο σε μια στενότερη κατηγορία που λέγεται ανθρωπίδες...


quote:
Α! και μη το ξεχάσω, πρίν λίγες μέρες είδα σε ντοκιμαντέρ στο ΣΚΥ το θέμα που είχαμε ζητήσει παλαιότερα με τα παιδιά που μεγάλωσαν σε περιβάλλον με ζώα και όχι με ανθρώπους, όπως με πιθήκους και λύκους.

Μάντεψε, μπαρούφες ήσαν όλα.
Τα δύο κορίτσια που υποτίθεται ότι είχε βρει ένας ιερέας σε μία φωλιά λύκων και που τους σκότωσε για να τα πάρει, ήταν απάτη.
Τα κορίτσια ήσαν εκ γενετής καθυστερημένα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον τους. Οι γονείς τους τα εγκατέλειψαν στο ορφανοτροφείο που είχε φτιάξει ο ιερέας. Κατόπιν τούτου ο ιερέας διέδωσε την ιστορία του, με αποτέλεσμα να πάρει το θέμα διαστάσεις και ο ιερέας να βρει έτσι οικονομικά οφέλη και να μπορέσει να συντηρήσει το ίδρυμα του.
Ένα παιδί που το ονόμασαν Ταρζάν κ.λ.π. δεν ήταν παρά μία στημένη ιστορία από έναν χωρικό που βρήκε το εγκαταλελειμμένο παιδί και το πήρε στη δούλεψή του. Κατά σύμπτωση και αυτό έπασχε από καθυστέρηση. Τα οικονομικά ωφέλη από την ιστορία πολλά και για το χωριό και για τον χωρικό.

Ένα άλλο παιδί, που πέρασε 6 μήνες τη ζωή του μαζί με μαϊμούδες, εξετάστηκε από επιστήμονα που ασχολείται με τις μαϊμούδες πάνω από 30 χρόνια, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά αποδείχτηκε ότι και αυτό είχε βλάβη στον εγκέφαλο μετά από ένα δυνατό χτύπημα που είχε δεχτεί από τους γονείς του στο κεφάλι, οι οποίοι το έδερναν συχνά.

Οι ίδιοι είχαν πει ότι τάχα το άρπαξαν πίθηκοι, αλλά το παιδάκι το έσκασε από το σπίτι τραυματισμένο από το πολύ ξύλο σε ηλικία 5,30 περίπου χρονών. Έζησε σε ένα κοντινό δάσος, από τα αποφάγια των μαϊμούδων για έξι περίπου μήνες μέχρι που το βρήκε ένας χωριανός. Ο ίδιος μιλούσε στο ντοκιμαντέρ και έλεγε ότι οι μαϊμούδες έφτιαχναν από φύλλα χωνάκια, του γέμιζαν νερό και του έδιναν να πιει.
Πράγμα αδύνατο κατά τον επιστήμονα αφού το συγκεκριμένο είδος μαϊμούδων ποτέ δεν έχει κάνει χρήση κάποιοι υλικού ως εργαλείο.
Εν συνεχεία αρνήθηκε ότι οι μαϊμούδες τον ψείριζαν, πράγμα που σήμαινε ότι δεν ήταν μέλος τους, άρα δεν τον τάιζαν, άρα η φαντασία του κάλπαζε.
Και άλλα...Από τρία περιστατικά...έβγαλες συμπέρασμα για όλα τα υπόλοιπα; Και μάλιστα μπαρούφες όλα ε; Τέτοια απελπισία και βιασύνη!


Εγώ έδωσα πηγές και δεν είναι τα ίδια περιστατικά και είχα τονίσει από την αρχή ότι μερικές ιστορίες είναι ψεύτικες.

quote:
Ναι αλλά ούτε το λιοντάρι βγάζει φτερά για να πετάξει και να το πιάσει, ούτε το ελάφι για να πετάξει και να ξεφύγει.


Τι μαλακίες γράφεις ρε ευρωπαίε; Έχεις δει πώς συντελέστηκε η εξέλιξη των πουλιών και πόσα χρόνια και στάδια χρειάστηκε;


quote:
Το κατηχητικό παραδίδει παιδεία κλάσης ανώτερη από αυτή που έχεις εσύ.
Α-λογα σημαίνει ότι δεν έχουν λογική. Το αρσενικό λιοντάρι τρώει τα άλλα λιονταράκια εφόσον δεν είναι δικά του....αυτό εσύ το θεωρείς Λογικό?


Λογικό είναι, γιατί θέλει να ασχολείται μαζί του η θηλυκιά.Δε συμβάλλει στη δια. Και μη μου πεις ότι δεν έχει κάνει αντίστοιχο πράγμα άνθρωπος στην οικογένειά του.

quote:

Γιατί είπε κανείς ότι ο άνθρωπος φύτρωσε?


Ο Μωυσή που είναι είδωλο σου αλλά όχι κατσικομπήχτης.

quote:
Κάτι σαν κι εσένα....Ά-λογο!


Άλλαξες γνώμη πάλι; Α-λογα είναι τελικά τα ζώα ή όχι;

quote:
Γιατί στη Σουηδία οι συνθήκες διαβίωσης δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στο Ιράν. Γιατί στο Ιράν δεν έχουν δημοκρατικό καθεστώς και το αίσθημα της δημοκρατίας με ότι συνεπάγεται δεν είναι αυξημένο.
Γιατί επέλεξες ένα παράδειγμα με λάθος κριτήρια. Πάλι καλά που δεν είπες ότι οι Σουηδοί έχουν για τον ίδιο λόγο καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Ιρανούς!

Δε διάβασες τι έγραψα, δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Δε συνέδεσα αιτιωδώς τις δολοφονίες με την αποδοχή της εξέλιξης. Είπα απλώς ότι αν η εξέλιξη έκανε τους ανθρώπους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ γιατί δήθεν βλέπουν τον άνθρωπο ως ζωό τότε θα έπρεπε οι χώρες που την αποδέχονται να είναι χειρότερες πράγμα που ΔΕ συμβαίνει.


quote:
Μόνο ένα ζώο θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο.


Η πράξη και η ιστορία μας πληροφορούν επαρκώς για το πώς αντιμετωπίζουν οι θρησκείες τον άνθρωπο...

quote:
Σωστά! ποιος ξέρει τον Βυσαρίωνα? ποιος τον Γρηγόριο το Θεολόγο? ποιος τον Μέγα Βασίλειο? ποιος τον Χρυσόστομο? ποιος τον Θωμά τον Ακινάτη? ποιος τον Μιχαήλ Ψελλό? ποιος τον Γρηγόριο τον Παλαμά, ποιος τον Πρόκλο? ποιος τον Σιμπλίκιο? ποιος τον Ιωάννη τον Φιλόπονος? ποιος τον Λέων τον Μαθηματικό? ποιος τον Ισαάκ Άγγελο? ποιος τον Γεώργιο Ακροπολίτη? ποιος τον Γεώργιο Παχυμέρη? ποιος τον Βαρλαάμ Καλαβρό? ποιος τον Δημήτριο Κυδώνη? ποιος τον Νικόλαο Καβάσιλα?

Έλα ντε; Ποιος;

Σε όλα τα σχολεία του κόσμου, από την Αντίς Αμπέμπα μέχρι το Βερολίνο και από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Πεκίνο οι μαθητές στο γυμνάσιο διδάσκονται το ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ θεώρημα και την ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ γεωμετρία όχι βυζαντινή θεολογία. Ξέρω πολλά μαθηματικά και ΠΟΤΕ δεν άκουσα κάποιο θεώρημα του...Λέοντα του Μαθηματικού. Για πες μου εσύ, λένε τα βιβλία των 2 βιβλιοθηκών σου ένα θεώρημα του;Σε ποιο αντικείμενο;


Οι γιατροί ορκίζονται στον Ιπποκράτη και όχι στους Άγιους Ανάργυρους. Ακόμα και οι Χριστιανοί. Τόσο μάπα γιατροί ήταν άραγε;


Για ρώτα ένα Γερμανό μαθηματικό ή ένα Βέλγο μηχανικό αν έχουν ακουστά τον Ευκλείδη ή τον Αριστοτέλη και μετά ρώτα τους αν ξέρουν το Βησαρίωνα και τον Καλαβρό. Ποια θα είναι η απάντηση;


Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις ρε κακόμοιρε ευρωπαίε; Ότι από την αρχαία Ελλάδα μέχρι το 16ο αιώνα ΔΕΝ είχαν τελματώσει όλα; Αν είχες δίκιο τότε θα έπρεπε να έχουμε φτάσει στο φεγγάρι από το 1100. Αφού αυτό δεν έγινε τότε μάλλον η ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ χαρακτήριζε την ανθρώπινη σκέψη

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 03:44:47  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Και για να θυμίσω λίγο στον καραγκιόζη, ποτέ μου δεν είπα ότι τα ζώα δεν αποθηκεύουν. Ο εν λόγο καραγκιόζης προκειμένου να πείσει ότι ο Ιησούς έκανε λάθος στο ότι ο Κόρακας δεν αποθηκεύει, έφερε μερικά γελοία βίντεο, για να δείξει ότι τα κοράκια αποθηκεύουν!
Και φυσικά έγινε για άλλη μια φορά ρεζίλι.


Έφερα επιστημονικές δημοσιεύσεις ΑΣΧΕΤΕ και ΑΜΟΡΦΩΤΕ. Και ο Χριστός ΕΚΑΝΕ λάθος.


Τα ζώα αποθηκεύουν; Τα μυρμήγκια αποθηκεύουν; Αφού ΟΥΤΕ χτίζουν αποθήκες ούτε καβαλάνε τρακτέρ όπως έλεγες εσύ.


Μήπως στρόφαρες και κατάλαβες τη λέξη αποθηκεύω ή φοβάσαι μήπως διαφωνήσεις με τον ψηλό και χαλάσει η αγαστή συνεργασία σας;

Τελικά ρε κότα θα μας πεις αν αποθηκεύουν τα ζώα και τι εννοείς με το ρήμα αποθηκεύουν; Και αν αποθηκεύουν εν γένει γιατί απαγορεύεται να το κάνει και ο κόρακας;

quote:
Οπότε η φάλαινα που είναι και είδος προς εξαφάνιση....απέτυχε!

Αν εξαφανιστεί ναι.Το 99% των ειδών που εμφανίστηκαν στη γη έχουν εξαφανιστεί

quote:
Μόνο που ολόκληρη αγέλη από ελέφαντες έχει συστηματικά εξολοθρευτεί από αγέλη λιονταριών που τρεφόταν σχεδόν αποκλειστικά με αυτά.
Δεν κάνει μόνο το μέγεθος τη διαφορά, αλλά και η στρατηγική.


Στον κόσμο της φαντασίας σου ναι. Οι ελέφαντες ΔΕΝ είναι εύκολα θηράματα και μόνο σε πολύ ακραίες περιπτώσεις μπορεί να τα βάλουν μαζί τους τα λιοντάρια (ή οι τίγρεις αν μιλάμε για Ασία και ασιατικούς ελέφαντες). Υπάρχουν άλλα πολύ ευκολότερα. Στη φύση ένας τραυματισμός σημαίνει θάνατο γιατί δεν μπορείς να κινηθείς για να τραφείς και πιθανότατα η πληγή θα μολυνθεί. Τα λιοντάρια δεν είναι ηλίθια να ρισκάρουν το τρύπημα από ένα ζώο 5 τόνων με χαυλιόδοντα. Όσο για στρατηγική οι ελέφαντες έχουν. Στη μέση οι αδύναμοι και γύρω γύρω οι μεγάλες θηλυκές να τους προστατεύουν.

quote:

Τι να σου δώσουμε βρε καραγκιόζη? ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ στο γιατί τα άλλα ζώα δεν έχουν τη λογική του ανθρώπου? θέλει και κολαούζο τώρα το χωριό?


Μετρήσιμο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εννοώ μια εκτίμηση του δείκτη ευφυΐας του ζώου πχ σε ανταπόκριση με την παιδική ηλικία του ανθρώπου.

quote:

Η κατήχηση από που κι ως που είναι κακό? Εσύ στο Πανεπιστήμιο δεν κατηχείσαι? τι κάνεις?


Καλά όταν κόψεις τη μαστούρα ξαναρώτα με τι κάνω στο πανεπιστήμιο...

quote:
Κανείς δεν διαφωνεί για τη φυσική επιλογή....για την παράφυση διαφωνεί!
Και το ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο δεν είναι φυσικό αλλά παράφυση.
Φέρε λοιπόν επαρκείς αποδείξεις και απάντησε στο γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει νόηση!


Παρα φύση είναι το 98.6 του γενετικού υλικού να ταυτίζεται;;;;

quote:
Γιατί δεν απαντάς στο καίριο ερώτημα? Στο γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει τέτοια νόηση? Μπορεί κάποιος άλλος? ο άθεος ή ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ? ή ο Εαρινός?


Το ερώτημα απαντήθηκε αλλά εσύ δε θες να καταλάβεις. Φταίει η μαστούρα. Πρώτα πρώτα, ο άνθρωπος είναι ένα είδος. Πριν τον άνθρωπο υπήρχαν ΑΛΛΑ είδη "ανθρώπων" γεγονός που υποδηλώνει ότι ΔΕΝ είναι μοναδικός ο άνθρωπος.


quote:
Αν κάποιος είναι ανώμαλος εδώ μέσα, αυτός είναι σίγουρα εσύ, που το μυαλό σου είναι συνέχεια στις ψωλές!

Σιγά τα τυρογαριδάκια


quote:
Και στην τελική πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να συνδέσει τις δολοφονίες σε έναν κράτος με τη θεωρία της εξέλιξης?
Οι δολοφονίες καθυστερημένε άνθρωπε, συνδέονται με τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά, όπως φτώχεια, ανεργία κ.λ.π. και όχι με θεωρίες περί εξέλιξης κ.λ.π.
Μόνος ένας ηλίθιος που η ηλιθιότητα του είναι άξια προσοχής μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο!

Άντε και ρώτα τον Πάσαρη, αν έγινε δολοφόνος λόγω μή αποδοχής της εξέλιξης!
Κάτι πρέπει να πίνεις!! δεν εξηγήται αλλιώς!


Το ΙΔΙΟ μαλάκας με κάποιον που προσπαθεί να δυσφημίσει μια επιστημονική θεωρία επειδή ΔΗΘΕΝ κάνει χειρότερες τις κοινωνίες. Δε διάβασες τι έγραψα και λες μπαρούφες. Ξεκάθαρα δηλώνω ότι είναι τυχαίο το γεγονός. Ξύπνα μαστουρωμένε

quote:
Γιατί έχεις γυρίσει όλη την Ευρώπη και την Αμερική και δεν έχεις βρει?


Δείξε μου ΜΙΑ φωτογραφία.

quote:
Ζώσιμος 4ος-5ος αι.
Έλληνας Αλχημιστής από την Πανοπόλη της Αιγύπτου.
Αυτός πρώτος χρησιμοποίησε την λέξη "Χημεία" από την τέχνη της μαύρης γης της Αιγύπτου που ονομάζεται "χεμ".
Ένα από τα έργα του "περί ζύθων ποιήσεως" αποτελεί την αρχαιότερη συνταγή Παρασκευής μπύρας.


Εγώ γράφω για fuzzy logic και η απάντηση του Ευρωπαίου είναι ο...ζυθοποιός... Τουλάχιστον ήταν weiss; Καλά πας καλά;

quote:
Ιουλιανος ο αρχιτέκτονας 5ος-6ος αι.
Μηχανικός και αρχιτέκτονας. Γνωστός από έναν μηχανισμό άντλησης νερού τον οποίον εφεύρε.

Μάλιστα, εφευρέτης υδραυλικός. Τίποτα πιο καθολικό και αξιομνημόνευτο; Τίποτα που να άσκησε επιρροή στην ανθρώπινη σκέψη για χιλιάδες χρόνια;


quote:
Ισιδωρος ο Μιλησιος 6ος αι.
Αρχιτέκτονας και μαθηματικός
Ολοκλήρωσε την Αγία Σοφία.
Ίδρυσε στην Πόλη Σχολή Μηχανικών και υπήρξε δάσκαλος τους τελευταίου διευθυντή της Ακαδημίας Αθηνών του Δαμάσκιου.
Στον Ισίδωρο αποδίδεται η εφεύρεση ενός οργάνου για τη χάραξη υπερβολών.


Αυτός κάτι λέει..Αλλά δε φτάνει τον Ευκλείδη. Δε συγκρίνεται καν.

quote:
Ιωάννης ο Φιλόπονος 6ος αι.
Φιλόσοφος , μαθηματικός και αστρονόμος
Μεγάλη φιλοσοφική και πνευματική διάνοια του Βυζαντίου.
Το έργο του άσκησε μεγάλη επίδραση στις φυσικές επιστήμες του μεσαίωνα αλλά και των νεότερων χρόνων

Ποια επιρροή; Πιο συγκεκριμένα; Αν άσκησε τόσο σοβαρή επιρροή δεν πρέπει να του αφιερώσεις μόνο 3 αράδες. Για δώσε μας λεπτομέρειες...Τουλάχιστον πες μας κανένα θεώρημά του...

quote:
Βάσσιος Κασσιανός 6ος-7ος αι.
Συγγραφέας γεωπονικών και φυσιογνωστικών έργων
Το έργο του "Γεωπονικά" θεωρείται το καλύτερο της βυζαντινής φυσιογνωμίας και
αποτελείται από 26, τόμους, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία περιγράφεται η χρήση χημικού λιπάσματος, μήπως όλα αυτά είναι συγγράμματα ανθρώπων και πολιτισμού που αδιαφορεί για τα εγκόσμια και μονάχα προσεύχεται σκυθρωπά;


Η ερώτηση απευθύνεται σε εμένα; Εγώ δεν είπα ότι αδιαφορούσαν για τα εγκόσμια εγώ είπα ότι δεν πέτυχαν τίποτα σπουδαίο.

quote:
Αλέξανδρος ο Τραλλειανός 525-605
Ιατρός , φαρμακολόγος και βοτανολόγος
Είναι ο πρώτος που χορήγησε σίδηρο ως εσωτερικό φάρμακο.


1 φάρμακο. Καλός. Ο Ιπποκράτης χορηγούσε παρασκεύασμα από ιτιά που έχει την ίδια δραστική ουσία με την ασπιρίνη.


quote:
Καλλίνικος 7ος αι.
Έλληνας μηχανικός από την Ηλιούπολη της Συρίας
εφευρέτης του "υγρού πυρός"


Εντάξει πολεμικό όπλο καλό για την εποχή του αλλά δεν επηρέασε και την ανθρώπινη σκέψη.

quote:
Λέων ο Μαθηματικός 9ος αι.
Γεννήθηκε στην Θεσσαλία , σπούδασε στην Άνδρο και στην Πόλη.
Ένας από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς , είναι ο πρώτος που εισήγαγε τα γράμματα στην θεωρητική αριθμητική και άλγεβρα.
Γεωμέτρης , μηχανικός , αστρονόμος και φιλόσοφος.
Πρύτανης της Σχολής της Μαγναύρας δίδαξε σ' αυτή τετράκτυ
(Γεωμετρία , αστρονομία , αριθμητική και μουσική)
Κατασκεύασε τον πρώτο οπτικό τηλέγραφο που αναφέρεται στην Ιστορία ο οποίος
τοποθετήθηκε στην Ταρσό της Κιλικίας.


Αυτός ήταν ο σπουδαίος; Δηλαδή οι Γάλλοι που βγάλανε τον Gauss τι να πουν;

quote:
Γρηγόριος 10ος αι.
καθηγητής αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο της Μαγναύρας
Επινόησε έναν βελτιωμένο τύπο αστρολάβου τον οποίον ονόμασε "κόσμημα μαθηματικόν". Θεωρείται ο πρόδρομος των αστρονομικών παραδοχών του 14ου-15ου αι.

Μη μου πεις ότι είπε ότι η γη κινείται δε θα το αντέξω...

quote:
Ήρων ο Βυζαντινός 10ος αι.
Μαθηματικός , αρχιτέκτονας και μηχανικός
αναφέρεται ως ο επινοητής του "επιμονίδιου φαρμάκου" το οποίο προκαλούσε τόνωση του οργανισμού και καταπράυνση του αισθήματος της πείνας.

Διαιτολόγος ο Ήρων...Πω εντυπωσιάστηκα.

quote:
Νικηφόρος Βλεμμύδης 1197-1272
μαθηματικός. Αστρονόμος , γεωγράφος , ιατρός , θεολόγος
η μεγαλύτερη πνευματική μορφή του 13ου αιώνα σπούδασε στην Νίκαια 4 χρόνια κλασσικές σπουδές και ιατρική στην Σμύρνη παρακολούθησε μαθήματα αριθμητικής , γεωμετρίας αστρονομίας και οπτικής στη Σκάμανδρο της
Τρωάδας. Έγραψε πολλά φυσικομαθηματικά βιβλία.

Πολλά μπορεί να έγραψε αντιγράφοντας άλλους, τίποτα δικό του; Κανένα θεώρημα που διδάσκονται σήμερα τα παιδιά σε ΟΛΟ τον κόσμο όπως το πυθαγόρειο;

quote:
Νικόλαος Μυρεψός 1222 - 1255
ιατρός, βοτανολόγος
Συγγραφέας του έργου "Δυναμερον" που περιλαμβάνει 2656 ιατρικές συνταγές
Αυτό το βιβλίο αποτέλεσε μέχρι και τον 15ο αιώνα το επίσημο φαρμακευτικό κώδικα της Δύσης και το επίσημο σύγγραμμα της ιατρικής σχολής του Παρισιού.


Αυτός είναι καλός όντως.

quote:
Γεώργιος Παχυμέρης 1242 - 1310
μέγας φιλόσοφος , μαθηματικός , αστρονόμος και ιστορικός.
Θεωρείται από τους πρώτους βυζαντινούς που ασχολήθηκαν με τα γραμμικά συστήματα. Έγραψε την τετράβιβλο (quadrivium)Και; Τι έλεγε μέσα στην τετράβιβλο;

quote:
Θεόδωρος Μετοχίτης 1260 - 1332
Πρόδρομος της ανθρωπιστικής αναγέννησης του 15ου αιώνα.
Μεγάλη επιστημονική μορφή του Βυζαντίου.
Αστρονόμος , μαθηματικός , φιλόσοφος και ιστορικός
Γράφει ο Μετοχίτης (τέλη 13ου αιώνα) "... σε μας που έχουμε την ίδια καταγωγή και την ίδια γλώσσα με κείνους (τους αρχαίους Έλληνες) και είμαστε διάδοχοι τους.."

Τι; υπάρχει αναγέννηση; Διαφωνεί ο Ψηλός. ΤΙΠΟΤΑ δεν αναγεννήθηκε.


Τι το σπουδαίο έκανε ο Μετοχίτης; Δε μου λες συγκεκριμένα.


quote:
Βαρλαάμ ο Καλαβρός 1290 - 1348
Έλληνας φιλόσοφος , αστρονόμος , μαθηματικός
Δάσκαλος του Πετράρχη και του Βοκκακίου.
Γράφει ο Βοκκάκιος σε ένα γράμμα του για τον Βαρλαάμ
"..,δεν υπήρχε ανάμεσα στους Έλληνες άλλος άνθρωπος με τόση αληθή σοφία και τόσες αμέτρητες γνώσεις" θεωρείται ένας από τους πρόδρομους της αναγέννησης.


Γνώσεις είχαν, αφού διαβάζανε τους αρχαίους. Τίποτα δικό του είπε ο Καλαβρός;

quote:
Ο Στηβεν Ρανσιμαν ("η τελευταία βυζαντινή αναγέννηση" σελ.82) τον θεωρεί ως έναν από τους ιδρυτές της σύγχρονης άλγεβρας. Ίδρυσε σχολή στην Θεσσαλονίκη στην οποία διδάσκονταν η φιλοσοφία , η αστρονομία και τα μαθηματικά.


Άντε...Δηλαδή τι έκανε και την ίδρυσε;

Πολλά μεγάλα λόγια διάβασα, ελάχιστα ουσιαστικά. 1 και μισό γιατρούς και 2 μαθηματικούς είδα της προκοπής (αν δεχτούμε αυτά που λες). Από κει και πέρα κάτι ζυθοποιούς και υδραυλικούς μας έδωσες...


Τώρα αυτούς εσύ τους βάζεις στο ίδιο ύψος με τον Ευκλείδη; Στα σοβαρά;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 04:12:53  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Δεν είναι του Πλούταρχου, αλλά του Ψευδο-Πλούταρχου.....δεν έχει όμως ιδιαίτερη σημασία, το αναφέρω ως πληροφορία.
Εδώ όμως δεν αναφέρει πουθενά τον πίθηκο, ως τα άλλα ζώα, αλλά τα ψάρια.

Συγκεκριμένα, ο Αναξίμανδρος θεωρούσε ότι από το ζεστό νερό και τη ζεστή γη βγήκαν ψάρια ή πλάσματα που έμοιαζαν πολύ με ψάρια.
Μέσα σ' αυτά μεγάλωσε ο άνθρωπος, με τη μορφή εμβρύων που έμειναν έγκλειστα ως την εφηβεία. Τότε επιτέλους αυτά τα ιχθυόμορφα πλάσματα άνοιξαν και από μέσα τους βγήκαν άνδρες και γυναίκες που ήταν πια σε θέση να τρέφονται μόνοι τους." (Κηνσωρίνος "de die natura" 4:7)

Τα ίδια διαβάζουμε και στον Ιππόλυτο I, 6,6.


Ο Πλούταρχος μας πληροφορεί ότι ο Αναξίμανδρος θεωρούσε ότι ο άνθρωπος βγήκε μέσα από τον γαλέο και γι' αυτό αποδοκίμαζε την ιχθυοφαγία, λέγοντας ότι το ψάρι είναι μητέρα και πατέρας του γένους του ανθρώπου....αν και εδώ, δε γνωρίζουμε να πούμε με σιγουριά εάν όντως έτσι είχε πει ο Αναξίμανδρος ή εάν απλά ο Πλούταρχος ειρωνευόταν τον Αναξίμανδρο.Δεν απαντάς επί της ουσίας. Το ζουμί της υπόθεσης είναι αλλού. Προφανώς και ο Αναξίμανδρος ή ο Εμπεδοκλής δεν είχαν φτάσει στο επίπεδο της σημερινής γνώσης. Αυτό που αποδεικνύεται και το επιβεβαιώνεις είναι ότι η εξέλιξη δεν είναι μια αθεϊστική συνωμοσία των τελευταίων 150 ετών αλλά μια ιδέα της οποία μια πρώτη, πρωτόγονη και ατελής μορφή εντοπίζεται στην αρχαία Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα το "νεοταξίτικο" στην εξέλιξη αλλά ουσιαστικά με το Δαρβίνο ΑΝΕΚΑΜΨΑΝ οι εξελικτικές θεωρίες.


Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ζουμί είναι ότι πρωτοδιατυπώνεται η ιδέα της συγγένειας του ανθρώπου με το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο.

Εξάλλου δεν είναι εντελώς λάθος η τοποθέτηση του Αναξίμανδρου γιατί ο πρόγονος των θηλαστικών ήταν ερπετό και ο πρόγονος των ερπετών αμφίβιο και ο πρόγονος των αμφιβίων ψάρι. Έμμεσα καταγόμαστε από τα ψάρια.

Αυτά που έγραψες τώρα να τα έχεις στο μυαλό σου και να διορθώνεις τον Ψηλό όταν λέει για "οπαδούς/πιστούς του Δαρβίνου". Στο Δαρβίνο οφείλεται η συστηματοποίηση της γνώσης και η ανάκαμψη της θεωρίας.


quote:

Τι να ενοχλεί? ή άποψη?.....και γιατί να ενοχλεί

Μάλλον, για να ασχολείσαι τόσο με αυτά που λέω σε ενοχλεί αυτό που είπε ο Δαρβίνος...

quote:
Δεν έχω διαβάσει κάπου μία εξήγηση στο γιατί ο άνθρωπος έχει τέτοιο βαθμό νόησης σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους ζωντανούς οργανισμούς.....παρά μόνο στις παπαδοσελίες που το εξηγούν με τον ποιο πειστικό τρόπο.

Βρε αντιφατικέ απατεώνα εσύ δεν έλεγες ότι διαβάζεις εγκυκλοπαίδειες; Πού να βρεις την εξήγηση τη στιγμή που δεν ξέρει ΚΑΝ τι σημαίνει ΦΥΣΙΚΗ επιλογή. Τελικά θα αποφασίσεις ΔΗΘΕΝ σκεπτόμενε; Διαβάζεις ή όχι;


Όσο για τις παπαδοσελίδες που το εξηγούν με πειστικό τρόπο. Ναι σίγουρα, αν κάποιος έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ΜΠΟΡΕΙ και να πειστεί

quote:
Λένε την άποψή τους, όπως τη λές εσύ, εγώ και άλλοι. Αλλά σαν φασιστοειδές στοιχείο...ή μάλλον μουρλό (ποιο καλά μου ακούγεται) που είσαι, θέλεις να επιβάλεις τη δική σου άποψη και όχι απλά να απορρίψεις αυτές των άλλων, αλλά να τις φιμώσεις!...αν μπορούσες να έπαιρνες ένα δαδί και να τους έκαιγες!


Αγορίνα μου ΜΟΝΟ οι όμοιοι σου έχουν ΣΦΑΞΕΙ και ΚΑΨΕΙ ανθρώπους που αποδείχθηκε αργότερα ότι είχαν δίκιο. ΠΟΤΕ επιστήμονες δεν έβλαψαν επιστήμονα που διαφωνούσε. Μη μου αποδίδεις πράξεις είναι πιθανότερο να κάνεις ΕΣΥ.

quote:
Σε ενοχλεί λοιπόν οτιδήποτε έχει σχέση με τον χριστιανισμό. Έχεις γίνει γραφικός και η μόνη εξήγηση είναι ότι σε έχει καβαλήσει ο διάολος στο σβέρκο!


Με ενοχλεί η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και το ΨΕΜΑ, των οποίων φορέας ήταν ο τρέχα. Με ενοχλεί η δικιά σου στείρα άρνηση "αρνούμαι ότι ανήκει στους ανθρωπίδες" χωρίς επιχειρήματα. Με ενοχλεί που ψάχνουν στα κατηχητικά κάποιοι για να εξηγήσουν το φυσικό κόσμο.

Μη νομίζεις όμως ότι η ηλιθιότητα είναι αποκλειστικότητα των μεγαλοχριστιανών σαν και του λόγου σου. Και πολλοί Μουσουλμάνοι τις ίδιες ακριβώς εξυπνάδες λένε. Με τη διαφορά ότι βάζουν τη λέξη Αλλάχ στη θέση της λέξης Θεός. Δεν αμφιβάλλω ότι και Εβραίοι μπορεί να λένε τα ίδια. Επομένως δεν τα βάζω με τους Χριστιανούς αλλά με τους ηλίθιους.

quote:
Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."


Για φέρτο σε αυθεντική γλώσσα, έτσι να το δούμε σε όμορφη εκδοχή

Δεύτερον, το πύρ/λόγος είναι η ενέργεια. Η ενέργεια μπορεί να γεννήσει ενέργεια πχ η χημική ενέργεια της βενζίνης γίνεται θερμότητα και τελικά κινητική ενέργεια. Για αυτό είναι πατέρας και γιος. Αθάνατη είναι γιατί η ενέργεια δεν καταστρέφεται(τουλάχιστον έτσι έλεγαν μέχρι την σχετικότητα. Γεννάται αλλά και υπάρχει εκ των προτέρων. Όλη η περιγραφή αφορά την ενέργεια του σύμπαντος. Τώρα αν δεν ξέρεις φυσική αριστούχε ΤΕΙ δε φταίω εγώ.

Μετά τι ακριβώς τσαμπουνάς;Το πιθανότερο είναι ότι ο Ιώαννης αντέγραφε τον Ηράκλειτο. H έννοια του λόγου ήταν διαδεδομένη στους Αρχαίους Έλληνες και άρα σε αυτούς που απευθυνόταν το Ευαγγέλιο.Δεν είναι κακό...


Εκτός αν θες να μας πλασάρεις ότι υπάρχει και... Ευαγγελιστής Ηράκλειτος... Για πες μας; Είχε κανένα όραμα; Να τον κάνουμε άγιο;

Edited by - IndustrialAngel on 18/01/2011 04:29:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Velissarios1
Μέλος 1ης Βαθμίδας


114 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 09:32:09  Εμφάνιση Προφίλ
Α Π Λ Α Ε Ξ Α Ι Ρ Ε ΤI Κ Ο !!!!>> Ένας άθεος Καθηγητής της Φιλοσοφίας συζητά με ένα φοιτητή του για τη> σχέση μεταξύ επιστήμης και πίστης στο Θεό.>>> Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στο Θεό;> Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.> Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;> Φοιτ.: Φυσικά.> - Είναι ο Θεός παντοδύναμος;> - Ναι.> - Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι παρακαλούσε τον Θεό να τον> γιατρέψει και προσευχόταν σε Αυτόν. Οι περισσότεροι από εμάς θα> προσπαθούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν την ανάγκη τους. Πού είναι> η καλοσύνη του Θεού λοιπόν;> - .> - Δεν μπορείς να απαντήσεις, έτσι δεν είναι; Ας ξαναρχίσουμε,> μικρέ μου. Είναι καλός ο Θεός;> - Ναι.> - Είναι καλός ο διάβολος;> - Όχι.> - Ποιος δημιούργησε τον διάβολο;> - Ο. Θεός.> - Σωστά. Πες μου, παιδί μου, υπάρχει κακό σ' αυτόν τον κόσμο;> - Ναι.> - Το κακό βρίσκεται παντού, έτσι δεν είναι; Και ο Θεός έπλασε> τα πάντα σωστά;> - Ναι> - Άρα λοιπόν ποιος δημιούργησε το κακό;> - .> - Υπάρχουν αρρώστιες; Ανηθικότητα; Μίσος; Ασχήμια; Όλα αυτά> τα τρομερά στοιχεία υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο, έτσι δεν είναι;> - Μάλιστα. Λοιπόν ποιος τα δημιούργησε;> - .> - Η επιστήμη λέει ότι χρησιμοποιείς τις πέντε αισθήσεις σου> για να αναγνωρίζεις το περιβάλλον γύρω σου και να προσαρμόζεσαι σε> αυτό. Πες μου, παιδί μου, έχεις δει ποτέ τον Θεό;> - Όχι, κύριε.> - Έχεις ποτέ αγγίξει τον Θεό; Έχεις ποτέ γευτεί τον Θεό,> μυρίσει τον Θεό σου; Και τέλος πάντων, έχεις ποτέ αντιληφθεί με κάποια> από τις αισθήσεις σου τον Θεό;> - Όχι, κύριε, φοβάμαι πως όχι.> - Και παρ' όλα αυτά πιστεύεις ακόμα σε Αυτόν;> - Ναι.> - Σύμφωνα με εμπειρικό, ελεγχόμενο και με δυνατότητα μελέτης> των αποτελεσμάτων ενός φαινομένου πρωτόκολλο, η επιστήμη υποστηρίζει> ότι ο Θεός σου δεν υπάρχει. Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτό, παιδί μου;> - Τίποτα. Εγώ έχω μόνο την πίστη μου.> - Ναι, η πίστη. Και αυτό είναι το πρόβλημα της επιστήμης.> - Καθηγητά, υπάρχει κάτι που το ονομάζουμε «θερμότητα»;> - Ναι.> - Και υπάρχει κάτι που το ονομάζουμε «κρύο»;> - Ναι.> - Όχι, κύριε. Δεν υπάρχει. Μπορεί να έχεις μεγάλη θερμότητα,> ακόμα περισσότερη θερμότητα, υπερθερμότητα, καύσωνα, λίγη θερμότητα ή> καθόλου θερμότητα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να ονομάζεται «κρύο».> Μπορεί να χτυπήσουμε 458 βαθμούς υπό το μηδέν, που σημαίνει καθόλου> θερμότητα, αλλά δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω από αυτό. Δεν υπάρχει> τίποτα που να ονομάζεται «κρύο». «Κρύο» είναι μόνο μια λέξη που> χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την απουσία θερμότητας. Δεν μπορούμε> να μετρήσουμε το κρύο. Η θερμότητα είναι ενέργεια. Το κρύο δεν είναι το> αντίθετο της θερμότητας, κύριε, είναι απλά η απουσία της.> Στην αίθουσα επικρατεί σιγή.> - Σκεφτείτε το σκοτάδι, Καθηγητά. Υπάρχει κάτι που να> ονομάζουμε «σκοτάδι»;> - Ναι, τι είναι η νύχτα αν δεν υπάρχει σκοτάδι;> - Κάνετε και πάλι λάθος, κύριε Καθηγητά. Το «σκοτάδι» είναι η> απουσία κάποιου άλλου παράγοντα. Μπορεί να έχεις λιγοστό φως, κανονικό> φως, λαμπερό φως, εκτυφλωτικό φως. Αλλά, όταν δεν έχεις φως, δεν έχεις> τίποτα και αυτό το ονομάζουμε «σκοτάδι», έτσι δεν είναι; Στην> πραγματικότητα το σκοτάδι απλά δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα μπορούσες να> κάνεις το σκοτάδι σκοτεινότερο.> - Πού θέλεις να καταλήξεις με όλα αυτά, νεαρέ;> - Κύριε, ότι η φιλοσοφική σας σκέψη είναι ελαττωματική.> - Ελαττωματική! Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί;> - Καθηγητά, σκέφτεστε μέσα στα όρια της δυαδικότητας.> Υποστηρίζετε ότι υπάρχει η ζωή και μετά υπάρχει και ο θάνατος, ένας> καλός Θεός και ένας κακός Θεός. Βλέπετε την έννοια του Θεού σαν κάτι> τελικό, κάτι που μπορεί να μετρηθεί. Κύριε, η επιστήμη δεν μπορεί να> εξηγήσει ούτε κάτι τόσο απλό όπως η σκέψη. Χρησιμοποιεί την ηλεκτρική> και μαγνητική ενέργεια, αλλά δεν έχει δει ποτέ, πόσο μάλλον να> καταλάβει απόλυτα αυτή την ενέργεια. Το να βλέπεις το θάνατο σαν το> αντίθετο της ζωής είναι σαν να αγνοείς το γεγονός ότι ο θάνατος δεν> μπορεί να υπάρξει αυτόνομος. Ο θάνατος δεν είναι το αντίθετο της ζωής:> είναι απλά η απουσία της. Τώρα πείτε μου, Καθηγητά, διδάσκετε στους> φοιτητές σας ότι εξελίχτηκαν από μια μαϊμού;> - Εάν αναφέρεσαι στη φυσική εξελικτική πορεία, τότε ναι, και> βέβαια.> - Έχετε ποτέ παρακολουθήσει με τα μάτια σας την εξέλιξη;> - .> - Εφόσον κανένας δεν παρακολούθησε ποτέ τη διαδικασία> εξέλιξης επιτόπου και κανένας δεν μπορεί να αποδείξει ότι αυτή η> διαδικασία δε σταματά ποτέ, τότε διδάσκετε την προσωπική σας άποψη επί> του θέματος. Τότε μήπως δεν είστε επιστήμονας, αλλά απλά ένας κήρυκας;> - .> - Υπάρχει κάποιος στην τάξη που να έχει δει τον εγκέφαλο του> Καθηγητή; Που να έχει ακούσει ή νιώσει ή ακουμπήσει ή μυρίσει τον> εγκέφαλο του Καθηγητή; Κανένας, άρα, σύμφωνα με τους κανόνες του> ελεγχόμενου και με δυνατότητα μελέτης των αποτελεσμάτων ενός φαινομένου> πρωτόκολλο, η επιστήμη ισχυρίζεται ότι δεν έχετε εγκέφαλο, κύριε. Και> αφού είναι έτσι τα πράγματα, τότε, με όλο το σεβασμό, πώς μπορούμε να> εμπιστευτούμε αυτά που διδάσκετε, κύριε;> - Μου φαίνεται ότι απλά θα πρέπει να στηριχτείς στην πίστη> σου, παιδί μου.> - Αυτό είναι, κύριε. Ο σύνδεσμος μεταξύ του ανθρώπου και του> Θεού είναι η ΠΙΣΤΗ. Αυτή είναι που κινεί τα πράγματα και τα κρατάει> ζωντανά.> Αυτός ο νεαρός φοιτητής ήταν ο ALBERT EINSTEIN

Απο ενα email που ελαβα .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 11:35:17  Εμφάνιση Προφίλ
Να σου φέρω και γώ χιλιάδες email φίλε μου..???
Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά...???
Τι να πεί κανείς...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 12:12:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Το βάζω και εδω...


Το να πιστεύεις η να μην πιστεύεις, είναι Νοητικές διαταραχές και μόνο, και χρίζουν μιας καλύτερας προσοχής. 
Οι περισσωτεροι των ανθρώπων, θέλουν απλά να πιστεύουν σε κάτι, γιατί τους δίνει σιγουριά και αισθάνονται άνετα, μα και για να ανήκουν σε κάποιο σύνολο ανθρώπων που εκει γίνονται δεκτοί. Και ο απιστος πιστευει σε κατι. Σε μια διαφορετικη θεωρία. Δεν βλέπουν ούτε αναλογιζονται ποτε τους, πως αυτή τους η πράξη και μόνο τους χωρίζει. Οι διάφορες πίστες μας χωρίσουν.  Εσυ πιστευεις σε αυτο. Εγω στο αλλο. Αυτη είναι η καταστρεπτικωτερα διαδικασία, που μπορεί να σας βρει. Αυτη έχει χωρίσει την ανθρωπότητα, και για αυτη υπάρχουν μόνο  καταστροφή, χάος και πόλεμοι.

Έτσι το ποιο σπουδαίο δεν εναι να πιστεύεις η να μην πιστεύεις, μα να καταλάβεις, να κατανοησεις πως λειτουργεί το μυαλό σου. Μπορεί να βρηκες η εφτιαξες μια εξερετικη θεωρία, μα να μην κατάλαβες ποτε, πως λειτουργεί το μυαλό. Το μυαλο σου κατασκευάζει χρόνο, είναι χρόνος, και δεν μπορεί να δει η παει πέραν του κατασκευασματος του. Το χρόνο. 

Για να καταλάβεις λοιπόν αν υπάρχει η όχι θεός, πρέπει να καταλάβεις αυτη τι διαδικασία, που λέγεται σκέψη. Μόνο αν την καταλάβεις πως δημιουργείται, αυτο το κατασκεύασμα που έχεις φτιάξει στο χρόνο, τελειώνει, και μπορείς ανενόχλητα να δεις τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει. Αυτη είναι η αρχή Σοφίας, και όχι οι εξηγήσεις της βιβλου,  και των κομματιασμενων ανθρώπων, πιστών και επιστημόνων.

Στο φόρουμ εσωτερικά γίνονται καθημερινά συζητήσεις. Κατα κάποιο τροπο ειμαστε σε σχέση, ο ένας με τον άλλο. Και είναι πολυ πιο σπουδαίο να καταλάβει ο καθένας για λογαριασμό του τις αντιδράσεις του, παρά να αποκλεισθεί η απομονωθεί σε κάποιο μοναστήρι, η να πάρει σαν δεδωμενο κάτι που το είπε η βίβλος η ο Αϊνστάιν.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 13:05:24  Εμφάνιση Προφίλ
...... μόνο που η πίστη ........ βιώνεται, είναι βίωμα και όχι κενές λέξεις.

δεν είναι ό,τι καλύτερο η μονόπλευρη θεώρηση ενός γεγονότος.

καλά και ωραία τα λόγια, οι αναλύσεις, οι θεωρίες, αλλά, όπως έλεγε και ο αείμνηστος γέροντας Επιφάνιος Θεωδορόπουλος σε κάποιο "φιλόσοφο" της ζωής, που είχε πάει να τον επισκεφτεί:

"να, εμπρός σου είναι το μνήμα σου, δες το και πες μου, ξεκινάς ή τελειώνεις;
Από την απάντησή σου θα εξαρτηθεί και το νόημα που δίνεις και στη ζωή σου."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 13:58:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ψηλός,
..........

"να, εμπρός σου είναι το μνήμα σου, δες το και πες μου, ξεκινάς ή τελειώνεις; 
Από την απάντησή σου θα εξαρτηθεί και το νόημα που δίνεις και στη ζωή σου."
...............

Το μόνο σίγουρο φίλε ψηλέ, είναι πως το νόημα που δίνει κάποιος στη ζωη αν πει πως πιστεύει, είναι πως ζει μέσα στην ελπίδα, σε Ένα συμπέρασμα κάποιου, που ο ίδιος δεν μπορει ούτε να γνωρίζει, ούτε σιγουριά να έχει, παρότι με την σκέψη του, την δημιουργεί. Είναι σαν να δίνει, με λέξεις καταπραυντικο στα ερωτήματα και σε ότι του προκάλει αναστάτωση και σύγχυση, (μιας και δεν γνωρίζει να ζει) 

Τώρα, αντι να περιμένεις την ώρα του μνηματος, γιατί δεν γνωρίζεις τι είναι θάνατος εν ζωη? 
αυτο θα πει, τελειωνω! 
Αυτο θα πει είμαι ζηλιαρης, τελειωνω με τη ζήλια.
Αυτο θα πει μισω, τελειωνω με το μίσος.
Αυτο θα πει ελπίζω, τελειωνω με τις ελπίδες....
Και ουτο καθ εξεις....

Αν φτάσω έτσι στη ζωη, η στο μνήμα, 

τι να αρχίσει, τι να τελειώσει και τι να συνεχίσει?

Είσαι αυτο που είναι...δεν χρειάζεται και τόση φιλοσοφία. Και δεν είναι καθόλου κενές λέξεις....μα πράξεις και βίωμα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 17:08:00  Εμφάνιση Προφίλ
ΨΗΛΕ

Εκανες και την πρωτη γκαφα!!
Τι ειπε ο Επιφανιος στο μνημα?
Αρχιζεις η τελειωνεις?????????????????????

Σκεψου Ψηλε...αν αρχιζει τι σημαινει?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?
Αν τελειωνει τι σημαινει,αδου προηγειται το αρχιζεις...?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?

Α πα πα τετοια πραγματα ο αγιος του θεου???


ΒΕΛΙΣΑΡΙΕ

Μας κατεπληξες!!!
Τι να εννοουσε αραγε ο Αινσταιν οταν ελεγε αυτα??
Που να παει το μυαλο σου,εσενα και των λοιπων βαρεμενων,παπαδοπληκτων.

Αν κατσω τωρα να σου δωσω την ερμηνεια της φυσικης στα λογια του
Αινσταιν,σιγουρα θα ματαιοπονησω.
Ομως σε διαβεβαιω οτι ο Αινσταιν μιλουσε με καθαρα φυσικους ορους
που ειναι πραγματικοτητα και οχι παπαδοσοφιες.

Ο νοων νοειτο.

Ο παπαδονοων παπαδονοειτο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Velissarios1
Μέλος 1ης Βαθμίδας


114 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 20:43:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

ΨΗΛΕ

Εκανες και την πρωτη γκαφα!!
Τι ειπε ο Επιφανιος στο μνημα?
Αρχιζεις η τελειωνεις?????????????????????

Σκεψου Ψηλε...αν αρχιζει τι σημαινει?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?
Αν τελειωνει τι σημαινει,αδου προηγειται το αρχιζεις...?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?

Α πα πα τετοια πραγματα ο αγιος του θεου???


ΒΕΛΙΣΑΡΙΕ

Μας κατεπληξες!!!
Τι να εννοουσε αραγε ο Αινσταιν οταν ελεγε αυτα??
Που να παει το μυαλο σου,εσενα και των λοιπων βαρεμενων,παπαδοπληκτων.

Αν κατσω τωρα να σου δωσω την ερμηνεια της φυσικης στα λογια του
Αινσταιν,σιγουρα θα ματαιοπονησω.
Ομως σε διαβεβαιω οτι ο Αινσταιν μιλουσε με καθαρα φυσικους ορους
που ειναι πραγματικοτητα και οχι παπαδοσοφιες.

Ο νοων νοειτο.

Ο παπαδονοων παπαδονοειτο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.


Εισαι σιγουρος αρχαιοπληκτε οτι μπορεις να συλλαβεις το νοημα αυτων που ελεγε ο Αινσταιν?Καλο βραδυ ταλιμπαν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 21:20:08  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

ΨΗΛΕ

Εκανες και την πρωτη γκαφα!!
Τι ειπε ο Επιφανιος στο μνημα?
Αρχιζεις η τελειωνεις?????????????????????

Σκεψου Ψηλε...αν αρχιζει τι σημαινει?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?
Αν τελειωνει τι σημαινει,αδου προηγειται το αρχιζεις...?
Διαδοχικες ενσαρκωσεις μηπως...?

Α πα πα τετοια πραγματα ο αγιος του θεου???


ΒΕΛΙΣΑΡΙΕ

Μας κατεπληξες!!!
Τι να εννοουσε αραγε ο Αινσταιν οταν ελεγε αυτα??
Που να παει το μυαλο σου,εσενα και των λοιπων βαρεμενων,παπαδοπληκτων.

Αν κατσω τωρα να σου δωσω την ερμηνεια της φυσικης στα λογια του
Αινσταιν,σιγουρα θα ματαιοπονησω.
Ομως σε διαβεβαιω οτι ο Αινσταιν μιλουσε με καθαρα φυσικους ορους
που ειναι πραγματικοτητα και οχι παπαδοσοφιες.

Ο νοων νοειτο.

Ο παπαδονοων παπαδονοειτο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.


Εισαι σιγουρος αρχαιοπληκτε οτι μπορεις να συλλαβεις το νοημα αυτων που ελεγε ο Αινσταιν?Καλο βραδυ ταλιμπαν.Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:02:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Εαρινη πουτανα, γαμιεσε ασυστολα και γαμω ολους τους καμμενους "Ελληνες" του ειδους σου.Ούφ!!! πιά τα ίδια και τα ίδια , το εμπεδώσαμε αυτό ρε Lupus...άλλαξε κασέτα σε παρακαλώ , πολύ μονοτονία κατάντησε..
Πές τίποτα και για την υπόλοιπη οικόγενειά μου ... για τους φίλους και συνεργάτες μου , για τις "Φίλες" μου...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:08:04  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Νικοπορδη πουτανα γαμιεσε ασυστολα.

Μολων Λαβε.Κλεφτη!!
Το ειπα πρωτος,αλλα σου αρεσε φαινεται.
Δικο σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:12:51  Εμφάνιση Προφίλ
Ευχαριστω αγαπητε!
Μου δινεις μςγαλη χαρα!!

Μολις αυτωσεις το σπιτι μου και φθασεις στην αποθηκη,παρε
το κατσαβιδι που εχω εκει και διορθωσε την...βιδα σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:13:30  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR
αυτο πια κατανταει ....


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:15:02  Εμφάνιση Προφίλ
Αστο Pred
ειμαι πολυ ψηλα για να με φθασει ο Λουπους!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:20:39  Εμφάνιση Προφίλ
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτο τον κόσμο , δεν είναι τυχαίο που είναι ενθερμος οπαδός του Γιούνγκ , παρόμοια προβλήματα ειχε και κείνος..παπαδοπαίδι γάρ...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2011, 22:22:49  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR
εξαιρετικα αφιερωμενο στον Λουπους... (το εβαλα και αλλου, αλλα και εδω, για να εχει περισσοτερες ευκαιριες να το δει)

http://www.youtube.com/watch?v=LmAUQfJx3U0


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Velissarios1
Μέλος 1ης Βαθμίδας


114 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 17:05:26  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εαρινος : Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...


Ταλιμπαν ειναι ο οποιοσδηποτε θελει να επιβαλει την γνωμη του και χρησιμοποιει απαξιωτικους χαρακτηρισμους για να καταφερει τον σκοπο του.Οποιος ειναι καθετος ισχυρογνωμων και απαξιωτικος ειναι ταλιμπαν φιλε μου οποια πλευρα και να υπερασπιζει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 18:41:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Εαρινος : Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...


Ταλιμπαν ειναι ο οποιοσδηποτε θελει να επιβαλει την γνωμη του και χρησιμοποιει απαξιωτικους χαρακτηρισμους για να καταφερει τον σκοπο του.Οποιος ειναι καθετος ισχυρογνωμων και απαξιωτικος ειναι ταλιμπαν φιλε μου οποια πλευρα και να υπερασπιζει.Ας βάλουμε λοιπόν την ανθρωπιά και τον άνθρωπο μπροστά Βελλισάριε...και ας δούμε πως μπορούμε να καλλιεργήσουμε πιο ώριμους και συγκροτημένους ανθρώπους...μπορούμε ή σώνει και καλά θα πρέπει η καλλιέγεια και η εκπαίδευση των ανθρώπων να περνάει μέσα απο τα -όποια- Θρησκευτικά κελεύσματα..


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:11:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Αν εκτελεστουν πρωτα οι υπανθρωποι του ειδους σου κατι μπορει να γινει με τους ανθρωπους.Δηλαδή αν εκτελεσθώ -όπως λές- εσύ θα λύσεις το προβληματάκι σου...???

Σε βλέπω να χρειάζεσαι να εκτελεσθεί πολύς κοσμάκης για να βρείς την ψυχική σου γαλήνη...κομματάκι δύσκολο ξέρεις Lupus...

Πιές ένα ποτάκι και χαλάρωσε...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:15:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:


Εγω δεν εχω κανενα προβλημα.........το βλέπω...!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:17:43  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τα @@ μου βλεπεις.Αυτά είναι τα μόνα που δεν έχεις φίλε μου , είσαι ευνουχισμένος απο τον ίδιο σου τον εαυτό...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:21:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
"Επανάληψη Μήτηρ Πάσης Μαθήσεως"

(;;; ισχύει άραγε;)

DO NOT Feed the Trolls!
Παρακαλούμε, ΜΗΝ Ταΐζετε τα Τρολλ!


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:36:42  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR
quote:
"Επανάληψη Μήτηρ Πάσης Μαθήσεως"

απο οτι φαινεται, δεν ισχυει...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 19:38:05  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Velissarios1
Μέλος 1ης Βαθμίδας


114 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 22:13:01  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

quote:
Εαρινος : Tαλιμπάν είναι αυτοί που σταύρωσαν κοσμάκη φίλε μου .... που έκαψαν και εξευτέλισαν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια , αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν Θεούς και δεισιδαιμονίες στην ζωή των ανθρώπων...σταυροφόροι και ιερο-εξαταστές...Μεσαίωνας...


Ταλιμπαν ειναι ο οποιοσδηποτε θελει να επιβαλει την γνωμη του και χρησιμοποιει απαξιωτικους χαρακτηρισμους για να καταφερει τον σκοπο του.Οποιος ειναι καθετος ισχυρογνωμων και απαξιωτικος ειναι ταλιμπαν φιλε μου οποια πλευρα και να υπερασπιζει.Ας βάλουμε λοιπόν την ανθρωπιά και τον άνθρωπο μπροστά Βελλισάριε...και ας δούμε πως μπορούμε να καλλιεργήσουμε πιο ώριμους και συγκροτημένους ανθρώπους...μπορούμε ή σώνει και καλά θα πρέπει η καλλιέγεια και η εκπαίδευση των ανθρώπων να περνάει μέσα απο τα -όποια- Θρησκευτικά κελεύσματα..


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Αυτο που πιστευω οτι ειναι σωστο και θα πρεπει να εφαρμοστει ειναι ο καθενας να σεβεται τα πιστευω του διπλανου του χωρις να υποτιμαει την νοημοσυνη του για αρχη θα ηταν καλο και ειναι ενα δειγμα πολιτισμου απο εκει και περα θα ηταν ενα βημα για να γινει σωστος διαλογος διχως να εχουμε το εγωιστικο τροπο σκεψης οτι σωνει και καλα θα πρεπει ο αλλος να πιστει απο αυτα που του λεμε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2011, 23:07:59  Εμφάνιση Προφίλ
Και γώ το θεωρώ αυτό φίλε μου ως προϋπόθεση για μια σωστή επικοινωνία σε ανθρώπινη βάση αλλα όταν όμως τίθεται ένα θέμα προς συζήτηση , αναπόφευκτα θα κατατεθούν διαφορετικές απόψεις και όχι επι προσωπικού αλλα επι του θέματος το οποίο εκ των πραγμάτων "απαιτεί" απαντήσεις....

Αν π.χ συναντιόμασταν κάπου έξω και ήξερα ότι είσαι Θρησκευόμενος άνθρωπος ή οτιδήποτε άλλο , προφανώς και δεν θα επεδίωκα να ανοίξω ή να ανοιχθεί μια συζήτηση που προφανώς αν έπαιρνα θέση θα σε ενοχλούσε...μιάς και προσωπική μου επιδίωξη πάντα ειναι να βρεθώ με ανθρώπους και όχι με τις ιδέες τους...αν ωστόσο κάποιος θέλει "ντέ και καλά" να ακούσει την άποψή μου , θα την πώ αλλα και κεί ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο και σημασία...σε κάθε περίπτωση αυτά τα πράγματα δυστυχώς τις περισσότερες φορές μας εκτρέπουν και μας αλώνουν , βασανίζοντάς μας πολλές φορές -τις περισσότερες μάλλον- δια βίου....

Καλά να'μαστε...τι να πώ..???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/01/2011, 01:24:17  Εμφάνιση Προφίλ
Σύμφωνα με το "σκεπτόμενο" η ακόλουθη λογική:
Το παζλ που συμπληρώνεται μόνο του σχεδόν και που προτείνεται από ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ επιστήμονες (και όχι "αριστούχους" ΤΕΙ) είναι ΚΟΚΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ. Εγώ το λέω "συνδέστε τις κουκίδες", όπως το παιχνίδι στις εφημερίδες.
Είναι ζήτημα προοπτικής και έλλειψης μαστούρας τελικά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.328125
Maintained by Digital Alchemy