ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1654 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 04:48:32  Εμφάνιση Προφίλ
Τον Έλληνα πολίτη πρέπει κατ'αρχήν να τον ενδιαφέρει να είναι ανεξάρτητος Έλληνας Πύρινε. Εμείς είμαστε πλέον πρώτα απ'όλα Ευρωπαίοι της χαμηλότερης κλίμακας. Πρώτα να τρώμε γερμανικά, και αν μεινει και κάτι να παράγουμε να ναι αυτό που λείπει στους μη Έλληνες, και να το πουλάμε φθηνά έξω, ακριβά εδώ. Ποια υφεσιακά μέτρα και ιστορίες για αγρίους, αποικία λεγεται.
Κοινωςε, δεν είμαστε καν η εκδιδόμενη.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1654 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 04:55:22  Εμφάνιση Προφίλ
Τα περισσότερα "μέτρα" που περνάνε από τη Βουλή για τη "διάσωση" της "ελληνικής" οικονομίας έρχονται σε αντίθεση με το ελληνικό Σύνταγμα. Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα δηλαδή.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1654 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 05:03:16  Εμφάνιση Προφίλ
Λες ότι οι Τροικανοί και σια πρέπει να καταλάβουν ότι τα υφεσιακά μέτρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Και τι είναι όλοι αυτοί, χιμπατζήδες να μην το ξέρουν; Φυσικά και το ξερουν, φυσικά και δεν τους ενδιαφέρει. Σε προορίζουν για ένα συγκεκριμένο ρόλο στο φαγοπότι: αυτό του παρακατιανού.Δεν είναι για όλους το χαβιάρι. Εσύ κι εγώ φασόλια.Τα λεφτά που τους χρωστάς,δεν ειναι καν δικά σου. Δικά τους ήταν εξαρχής.Τα δανείζεσαι από τη στιγμή που κόπηκαν.
Ωραίες οι θεωρίες για ελεύθερη οικονομία, αλλά μόνο στο μυαλό του Ρικαρντο και του Σμιθ. Η οικονομία είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Παίζεις με όσα θέλουν να σου δώσουν.Και οι μισθοί κυμαίνονται αναλόγως. Και η αγορά κατ'επέκταση.
https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

Edited by - Italos on 09/05/2016 05:07:31Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 10:25:58  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Η Πολιτική ασκείται από τους Πολίτες, προς χάριν εκπληρώσεως της επιθυμίας τους για Πολιτεία. Είναι συγχρόνως μια ανάγκη και επιλογή σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Δεν είναι μόνο ζήτημα Παιδείας δηλαδή, αλλά κυρίως Επιλογής. Ο Dr Πύρινος δεν πάσχει τόσο (λέμε τώρα) στο πεδίο της Παιδείας. Κάνει άλλες Επιλογές. Αυτό είναι όλο.

Συμφωνώ σε αυτό.

quote:
Όταν διαπραγματεύεσαι με κάποιον για ζητήματα που αφορούν εκατομμύρια, φυσικά και έχει αξία το κατά πόσο αυτός ο κάποιος, είναι αξιόπιστος.

Ναι αυτό είναι μια γενική αρχή, καθολικά αποδεκτή,
αλλά τόση ώρα συζητούσαμε για το πώς το κατάλαβες εσύ με "κληρονομικό χάρισμα" εκ των προτέρων, σαν τον Γιαλαντζή.

Δηλαδή, πώς είχες καταλάβει εσύ ο διορατικότατος που διερευνούσες για την αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού ΠΡΟ του Γενάρη 2015, ότι ο Τσίπρας και το τότε τημ του ήταν αναξιόπιστοι?
Είχες "προαίσθημα"?
Μην μπλέκεις το πριν με το μετά. Ολοι οι πολιτικοί & δημοσιογραφικοί χώροι και όλοι οι αναλυτές, συμφωνούσαν για εκείνη την περίοδο ότι ο Συριζα εξαργύρωνε , εκτός από την οργή και κόπωση του κόσμου για τα μνημόνια, και το κεφάλαιο της "μη φθοράς", της κυβερνητικής παρθενιάς, και άρα μέχρι τότε (και προ αποδείξεως του εναντίου) την αξιοπιστία [που βεβαίως ύστερα την απώλεσε εκκωφαντικά].

Eιλικρινώς με ενοχλεί, που με αναγκάζεις να υπερασπίζομαι τον καραγκιόζη τον Τσίπρα, ενώ τόσο αυτός, όσο και εσύ είσαστε πλέον για φάπες. Άλλα κάποτε να μάθουμε να είμεθα ακριβείς στο τί λέμε και τί γράφουμε, και να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, σεβόμενοι και του στραβού το δίκιο.

quote:

Οι υποστηρικτές του αντιμνημονίου τότε πιστεύανε, οτι η Ευρώπη θα παρέβλεπε τις ανοησίες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έδινε μια καλύτερη συμφωνία - ή κάτι τέτοιο - καθαρά και μόνο για χάρη του ελληνικού λαού
ανεξάρτητα με το πώς θα αξιοποιούσε κάτι τέτοιο η όποια κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ)

Εσύ δηλαδή, όντας δεδηλωμένος Μνημονιακός,
εκτός από το γενικότερό σου "κληρονομικό" χάρισμα, ήξερες ακόμα και τι πιστεύανε οι Αντιμνημονιακοί, και το ερμήνευες και μέχρι λεπτομέρειας. Εύγε γνήσιον τέκνον του μάντου Κάλχα, και του επιθεωρητή λαγωνικού Κάλαχαν (που ως γνωστόν είχαν και μακρινή συγγένεια μεταξύ τους, και όπως φαίνεται και με σένα...)

-Μπρέηκ για διαφημίσεις-και επανέρχομαι.....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 11:02:00  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Italos
Τον Έλληνα πολίτη πρέπει κατ'αρχήν να τον ενδιαφέρει να είναι ανεξάρτητος Έλληνας Πύρινε.
Ο Έλληνας κατ' αρχάς δεν είναι πολίτης... για αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά
(άρα απο εκεί ξεκινάμε)
quote:
Εμείς είμαστε πλέον πρώτα απ'όλα Ευρωπαίοι της χαμηλότερης κλίμακας.
Θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι, και νομίζουμε οτι είμαστε ευρωπαίοι.
Ευσεβείς πόθοι και ψευδαισθήσεις

quote:
Πρώτα να τρώμε γερμανικά, και αν μεινει και κάτι να παράγουμε να ναι αυτό που λείπει στους μη Έλληνες,
Αυτή είναι και η κατάρα μας, ο μοναδικός βαρβαρικός λαός, που βρίσκεται αναγκαστικά και χωρίς να έχει άλλη επιλογή, στην επιρροή της δύσης

quote:
Λες ότι οι Τροικανοί και σια πρέπει να καταλάβουν ότι τα υφεσιακά μέτρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Και τι είναι όλοι αυτοί, χιμπατζήδες να μην το ξέρουν;
Νομίζω οτι οι μεν Ευρωπαίοι θέλουν να τα 'χουν καλά με τους εδώ, οπότε τους αφήνουν να περνάνε τα υφεσιακά μέτρα που θέλουν, το ΔΝΤ τα βλέπει λίγο πιο ψυχρά τα πράγματα και δεν του αρέσουν πολύ όλα αυτά αλλά τελικά και οι δύο απλά δεν ενδιαφέρονται, μας έχουν χεσμένους κοινώς
quote:
Ωραίες οι θεωρίες για ελεύθερη οικονομία, αλλά μόνο στο μυαλό του Ρικαρντο και του Σμιθ. Η οικονομία είναι απόλυτα ελεγχόμενη.
Ε αυτό είναι και το πρόβλημα, το παγκόσμιο δηλαδή.
Ο καπιταλισμός βασίζεται στην ελεύθερη οικονομία, όχι στον κεντρικό έλεγχο από τον Α και τον Β τραπεζίτη
Αλλά τώρα για να το λύσεις αυτό, πιάσ' το αυγό και κούρευτο
Αν θες να κάνεις κάτι, ξεκινάς με baby steps

Edited by - Πύρινος on 09/05/2016 11:11:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 13:13:26  Εμφάνιση Προφίλ
...η συνέχεια

quote:
Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά είχε μια φοβερή ευκαιρία, να υπογράψει μια συμφωνία, καλύτερη ίσως από αυτή της Ν.Δ.
αλλά αντ' αυτού, συνέχισε την πορεία των προηγούμενων, με άνοιγμα ΕΡΤ, διορισμούς φίλων, συναντήσεις με ψυχάριδες κοκ.
Αυτό ήταν που παρατήρησε και ο Guy Verhofstadt όταν ο Τσίπρας έκανε την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Φαντάσου τώρα, ο Τσίπρας, αντί να έχει πρώτο μέλημα τις καθαρίστριες και την ΕΡΤ, να ξεκινούσε την "καριέρα" του, με έναν βαρβάτο εξορθολογισμό του δημόσιου, κινήσεις για την πάταξη της διαφθοράς κοκ. Δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει την αξιοπιστία του.
Και οι Ευρωπαίοι, δεν είναι έλληνες ψηφοφόροι, να χορταίνουν με λόγια και να ευχαριστιούνται με υποσχέσεις. Θέλουν πράξεις. Και πράξεις, δεν έκανε. Όπως ακόμα δεν έχει κάνει σε παρα πολλούς τομείς.
Αντιθέτως ΕΚΑΝΕ πολλά πράγματα, που δεν έπρεπε να κάνει, σε πολλά επίπεδα.

'Ολο αυτό το κομμάτι δεκτόν.

Αλλά στο παρόν τόπικ δεν λέγεται Ανάλυση του τί έκανε και τι δεν έκανε ο Σύριζας.

Η όποια αναφορά εκεί, έχει πάντα ως επίκεντρο το κύριο θέμα, που είναι αυτό της Χρεοκοπίας.

Και η χρεοκοπία είναι μια διαρκής κατάσταση, που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σκοπίμως κατά τη γνώμη μου -και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτό-
και απλώς παρατηρούμε τη "διαχείρισή" της από ΕΕ, ΔΝΤ, και [την εκάστοτε] ελληνική κυβέρνηση [που έχει και ελάχιστη σημασία εν τέλει...] και το άπλωμά της σε όσο γίνεται πιο μακρύ χρονικό ορίζοντα (ετσι να σέρνεται μια ζομπιοειδής "οικονομία" χώρας "κράτους-μέλους") ώστε να μη φανεί πολύ μπρουτάλ και σοκαριστικό το μέγεθος της επαπειλούμενης ανθρωπιστικής καταστροφής, και γιατί επιπλέον, ο σκοπός δεν είναι ο αφανισμός, αλλά η εξουθένωση και η ταπείνωση ώστε μετά πιο εύκολα να περάσουν κάποια άλλα πράγματα, όταν θα έχει καμφθεί η ψυχολογική κατασταση και αντοχή κυρίως, και θα έχει αποκτηθεί μπόλικο ενοχικό σύνδρομο, αλλά και πολλοί αυτοφυείς καλοθελητές εντωμεταξύ....

quote:
Και τι προτιμάς;
Τα αντιμνημονιακά ευχολόγια;

Αν μελετούσες τις θέσεις μερικών σοβαρών αντιμνημονιακών, θα διαπίστωνες ότι δεν πρόκειται για ευχολόγια.

Πολλά βεβαίως -άλλων αντιμνημονιακών [γιατί όλοι οι "αντιμνημονιακοί" δεν είναι το ίδιο, εξ άλλου ο ίδιος ο όρος "αντιμνημονιακοί" εφευρέθηκε και πλασαρίστηκε από μνημονιακούς σαν κι εσένα, και πας να ομογενοποιήσεις ύπουλα ένα πολύ πιο ευρύ και ανομοιογενές σύνολο από ότι οι μνημονιακοί -αλλά τόσα ξέρεις -τόσα υποθέτεις- τόσα λές]

Αν κάποιος πχ. είναι δεδηλωμένος γάβρος, τότε μπορεί να βλέπει μόνο μια κατηγορία, "αντιΟλυμπιακών" με μόνο πρίσμα/κριτήριο το αντιγαβριλίκι τους ως προς αυτόν, αλλά αυτοί με τη σειρά τους μπορεί να είναι Βαζελοι, Παοκτσήδες, κλπ, όχι μόνο αντιγάβροι, αλλά και αντι-ΕΠΟ ή και αντι-μεταξύ τους, σε κάθε περίπτωση με διαφορετικά κριτήρια και κίνητρα.
Αλλος μπορεί να θέλει μόνο να γίνει γάβρος στη θέση του γάβρου, άλλος να θέλει ένα πιο υγιές ποδόσφαιρο και μια σωστή και δίκαια ΕΠΟ, κλπ.

Έτσι είναι και με τους αντιμνημονιακούς. Υπάρχουν όλες οι αποχρώσεις, από τους καραγκιόζηδες και αεριτζήδες μέχρι τους σοβαρούς.

Με τους Μνημονιακούς αυτό δεν ισχύει.

Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι και γίνονται ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε ένα βρώμικο και πλαστό παιχνίδι, με κανόνες και νόρμες που ξέρουν ότι ούτε σε λυση οδηγούν ούτε σε σωτηρία ούτε σε τίποτα.
Και όμως είναι εκεί και συνεχίζουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι και το ρόλο τους είτε ως χρήσιμες μαριονέτες είτε ως χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος.

Και τέλος, μπροστά στο δικό σου ευχολόγιο (που το ξαναλέω, επί αρχών και θέσεων ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και με ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και αστερίσκους ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, κινείται σε σωστό πλαίσιο δηλαδή)
δεν μπορεί να χαρακτηρίζεις όλα τα υπόλοιπα σενάρια έτσι, όταν δεν το κάνεις για το δικό σου που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος ευχολογίας και ευσεβών πόθων.


quote:
Και για να μην υπάρχει καμία ψευδαίσθηση, όλες τις παθογένειες που έχουμε σαν δομή κράτους, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε, με οποιαδήποτε συμφωνία, οποιοδήποτε νόμισμα, οποιοδήποτε πολίτευμα

Αυτό είναι μακράν η πιο σωστή, λιτή και περιεκτική κουβέντα που έχεις πει μέχρι τώρα,
αλλά όπως βλέπεις είναι ανεξάρτητο από Μνημόνια-Αντιμνημόνια, ή Σύριζα-Αντισύριζα. Είναι ένα θέμα βραχνάς που πρέπει να τεθεί ξεχωριστά επί τάπητος.

Και προφανώς τα μνημόνια, ή οι συμφωνίες του ποδαριού, ή τα έκτακτα φοροεισπρακτικά μέτρα άντε για να βγάλουμε τη δόση και το μήνα, δεν το λύνουν το πρόβλημα, ούτε και η γενικότερη μοιρολατρική, συμπλεγματική και οσφυοκαμπτική στάση
-του δεν γίνεται αλλιώς και θα μας τα "λύσει όλα" ο Αλέξης ή ο Κούλης ο μορφονιός..... που ο ένας είναι πιο βλήτο απ'τον άλλο.

quote:
..Το καταλαβαίνεις οτι περιγράφεις την Ελλάδα, έτσι;
Η Ελλάδα δηλ. τι είναι; Κάτι διαφορετικό από όσα περιγράφεις;

Και η Ελλάδα και η Κύπρος και η Πορτογαλία και η Μάλτα, όλοι το ίδιο είναι (ως προς το κομμάτι της μαριονέτας, και της θέσης που κατέχουν στη λίστα που είναι γραμμένοι στα @@ των πραγματικά ισχυρών και κουμανταδόρων της Ευρώπης και της Οικουμένης).
Τα μεγέθη διαφέρουν όμως. Ακόμα και αν πρόκειται για 0.1% ή 1% ή 3%. Άλλο το 'να άλλο το άλλο.
Έχει διαφορά. Και όχι μόνο ως προς τα οικονομικά μεγέθη εξεταζόμενο. Αλλά και γεωγραφικά/γεωπολιτικά, και σε σχέση με Τουρκία και μεταναστευτικό, και σε σχέση με ΝΑΤΟ, και σε σχέση με Βαλκάνια, κλπ,κλπ.

quote:

Ναι, η Κύπρος έκανε σημαντικές για τα μέτρα της θυσίες, όμως εμείς παίζοντας τους επαναστάτες, έχουμε ήδη χάσει πολύ περισσότερα

Αυτό καταρχήν δεν μπορείς να το ξέρεις, γιατί δεν μπαίνει έτσι εύκολα στο ζύγι. Και επίσης σε μας ήταν και άλλες παράμετροι, όπως το "άπλωμα" που λέγαμε και πιο πάνω,
και όχι το αν ήμασταν ή δεν ήμασταν επαναστάτες και τσινάγαμε.

quote:

Τον έλληνα "πολίτη", δεν πρέπει να τον απασχολεί πρώτα το πώς θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα, αλλά το πώς θα λύσει το μικρό
Αν πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, δεν τα βάζεις με τον ωκεανό

Καλό το λογοπαίγνιο, αλλά πολλές φορές αυτά δεν διαχωρίζονται στην πράξη, και σού'ρχονται μαζί πακέτο. Πλημμύρα από τον ωκεανό, και πολλές κουταλιές στη μάπα.
Και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις και τα δυο. Εξ ανάγκης.
Και άμεσα. Ιδίως όταν φτάνεις στο μη παρέκει σαν λαός/χώρα/έθνος/κράτος.


quote:
Κατά τα άλλα, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω σε τι διαφέρω πρακτικά DSM απο εσένα και τους υπόλοιπους 'επαναστάτες' του φόρουμ
τι δηλαδή κάνετε εσείς, που εγώ δεν κάνω
θα ήθελα να ξέρω

Τώρα θες, ειλικρινά, να στο εξηγήσουμε αυτό?.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 13:26:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Τον Έλληνα πολίτη πρέπει κατ'αρχήν να τον ενδιαφέρει να είναι ανεξάρτητος Έλληνας Πύρινε. Εμείς είμαστε πλέον πρώτα απ'όλα Ευρωπαίοι της χαμηλότερης κλίμακας. Πρώτα να τρώμε γερμανικά, και αν μεινει και κάτι να παράγουμε να ναι αυτό που λείπει στους μη Έλληνες, και να το πουλάμε φθηνά έξω, ακριβά εδώ. Ποια υφεσιακά μέτρα και ιστορίες για αγρίους, αποικία λεγεται.
Κοινωςε, δεν είμαστε καν η εκδιδόμενη.

Ακριβώς αυτό, Αποικία.
Απόλυτα ελεγχόμενη και χειραγωγούμενη.

quote:
Τα περισσότερα "μέτρα" που περνάνε από τη Βουλή για τη "διάσωση" της "ελληνικής" οικονομίας έρχονται σε αντίθεση με το ελληνικό Σύνταγμα. Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα δηλαδή.

Εάν υπήρχε σεβασμός στο Σύνταγμα, τότε έπρεπε να είχε εκδιωχθεί κλωτσηδόν και η παρούσα κυβέρνηση και τα Μνημόνια πακέτο με τους Τροϊκανούς.

Αλλά αυτή τη στιγμή το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη αξία από το ρολό που έχετε στην τουαλέτα σας...

quote:
Λες ότι οι Τροικανοί και σια πρέπει να καταλάβουν ότι τα υφεσιακά μέτρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Και τι είναι όλοι αυτοί, χιμπατζήδες να μην το ξέρουν; Φυσικά και το ξερουν, φυσικά και δεν τους ενδιαφέρει. Σε προορίζουν για ένα συγκεκριμένο ρόλο στο φαγοπότι: αυτό του παρακατιανού.Δεν είναι για όλους το χαβιάρι. Εσύ κι εγώ φασόλια.Τα λεφτά που τους χρωστάς,δεν ειναι καν δικά σου. Δικά τους ήταν εξαρχής.Τα δανείζεσαι από τη στιγμή που κόπηκαν.
Ωραίες οι θεωρίες για ελεύθερη οικονομία, αλλά μόνο στο μυαλό του Ρικαρντο και του Σμιθ. Η οικονομία είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Παίζεις με όσα θέλουν να σου δώσουν.Και οι μισθοί κυμαίνονται αναλόγως. Και η αγορά κατ'επέκταση.

Πες του τα κι εσύ Ιταλέ,
γιατί αυτός νομίζει ότι με τα "καλά" και "ρεαλιστικά" μνημόνια των "σοφών" Ευρωπαιο-ΔΝΤ-δανειστών θα λυθεί το πρόβλημα.

Θα το καταλάβει βέβαια κάποτε κι ο Πύρινος, όταν θα σερβίρει βουρστ από τα Λιντλ στο Γερμαναρά που θα κάνει δωρεάν διακοπές στο σπίτι του στην Πάρο και στη Νάξο, τον αέρα για ν'αλλάξω, όπου θα έχει έρθει απευθείας με τσάρτερ της Λουφτχάνσα ή της Τζέρμανγουίνγκς, και το μόνο που θα ανήκει στον Πύρινο θα είναι το σαρκίο του, πιθανόν το σώβρακό του, και τα δίευρα ή μάρκα που θα του αφήνει για φιλοδώρημα ο τούριστ Φον Ράιχεν .....
αλλά τότε θα είναι αργά,
και ακόμα ίσως αναρωτιέται τί διάολο πήγε στραβά και αποτύχανε τα 28 προηγούμενα μνημόνια, και οι 35 μαριονετοκυβερνήσεις που αλλάξανε εντωμεταξύ....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 14:09:58  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
http://www.nooz.gr/greece/14-sullipseis-sta-epeisodia-gia-to-asfalistiko

διαβάζεις μετά αυτό, και σε αποτελειώνει.....

Ξαναδιάβασα τρεις φορές την επικεφαλίδα,
να σιγουρευτώ ότι δεν έκανα λάθος!

3 λέει στους 14 ήταν έλληνες!

Δηλαδή πάει σπρωχτό το πράμα.
Ολος ο κόσμος βάζει πλέον ένα χεράκι,
γιατί σου λέει, η Ελλάδα με τους ΤσιπρΑνέλ και τους Κούληδες που έχει, αλλά και τους δοχτωράκους της συμφοράς που σιγοντάρουν το σύστημα, 45 μνημόνια θα περάσει, θα πάει τους μισθούς στα 100 Ευρώ και ούτε για να κάνει ένα μπάχαλο της προκοπής δεν είναι ικανή πλέον, και πρέπει να τη σπρώξεις μέχρι κι εκεί!

'Αντε όλοι κουτσοί στραβοί να βάλουν ένα χεράκι,
και για τους Ιρανούς ή και τον/την Κύπρια το καταλαβαίνω,
αλλά και Ελβετοί? Και Αυστριακοί?

(Φήμες λένε ότι οι 3 Ελληνες ήταν ο Γιαλαντζής, το νέο αμόρε του νεδιΒ, και ο κουμπάρος τους που πήγαν να προκαλέσουν την κατάσταση ώστε να έρθει μια ώρα γρηγορότερα το αντίδι τους....)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 15:22:00  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
και απλώς παρατηρούμε τη "διαχείρισή" της από ΕΕ, ΔΝΤ, και [την εκάστοτε] ελληνική κυβέρνηση [που έχει και ελάχιστη σημασία εν τέλει...] και το άπλωμά της σε όσο γίνεται πιο μακρύ χρονικό ορίζοντα (ετσι να σέρνεται μια ζομπιοειδής "οικονομία" χώρας "κράτους-μέλους") ώστε να μη φανεί πολύ μπρουτάλ και σοκαριστικό το μέγεθος της επαπειλούμενης ανθρωπιστικής καταστροφής, και γιατί επιπλέον, ο σκοπός δεν είναι ο αφανισμός, αλλά η εξουθένωση και η ταπείνωση
Ο οικονομικός (μόνο;) αφανισμός, ήταν η φυσιολογική πορεία που έπρεπε να έχει πάρει η οικονομία της χώρας, με την πτώχευση. Απλά με το μνημόνιο, υποτίθεται δεν θα υποστούμε τις συνέπειες του "αφανισμού" αλλά σιγά σιγά θα υπάρξει κάποια ανάκαμψη, χωρίς βέβαια επιστροφή, στο -ουτως ή άλλως- "πλαστό", επίπεδο ζωής, που είχαμε πριν
έτσι τουλάχιστον λέει η θεωρία
Εμείς το απλώσαμε με το να μην κάνουμε όσα προβλέπονταν απο εμάς
Ή μπορεί να το απλώσαν οι άλλοι, γιατί θέλουν να μας έχουν υποταγμένους, όπως λες εσύ
όταν θα έχουμε, και αν θα έχουμε ποτέ, μια σοβαρή κυβέρνηση, θα δείξει

Όσο για την "ανθρωπιστική καταστροφή"..
Όταν ο Τσίπρας πήγαινε αρχές του '15 στα Eurogroup και μιλούσε για ανθρωπιστική καταστροφή, μόνο γέλωτα προκαλούσε.
Ανθρωπιστική καταστροφή, υφίσταται η Συρία.
Άντε και η Βενεζουέλα.
Τώρα, το πώς συγκρίνει κάποιος τη Συρία με την Ελλάδα, μόνο αυτός ξέρει

quote:
Ναι αυτό είναι μια γενική αρχή, καθολικά αποδεκτή,
αλλά τόση ώρα συζητούσαμε για το πώς το κατάλαβες εσύ με "κληρονομικό χάρισμα" εκ των προτέρων, σαν τον Γιαλαντζή.

Δηλαδή, πώς είχες καταλάβει εσύ ο διορατικότατος που διερευνούσες για την αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού ΠΡΟ του Γενάρη 2015, ότι ο Τσίπρας και το τότε τημ του ήταν αναξιόπιστοι?
Είχες "προαίσθημα"?


Δεν είχα "ΕΛΠΙΔΑ".
Αυτό βασικά.
Τα υπόλοιπα τα βγάζεις με τα δεδομένα
και έχω ήδη αναφέρει πολλά
Δεν θα έπρεπε καν να χρειάζεται να τα αναφέρω

quote:
Μην μπλέκεις το πριν με το μετά. Ολοι οι πολιτικοί & δημοσιογραφικοί χώροι και όλοι οι αναλυτές, συμφωνούσαν για εκείνη την περίοδο ότι ο Συριζα εξαργύρωνε , εκτός από την οργή και κόπωση του κόσμου για τα μνημόνια, και το κεφάλαιο της "μη φθοράς", της κυβερνητικής παρθενιάς, και άρα μέχρι τότε (και προ αποδείξεως του εναντίου) την αξιοπιστία [που βεβαίως ύστερα την απώλεσε εκκωφαντικά].
Κάποιος που υπόσχεται ψέματα, και μάλιστα πολλά, όχι λίγα, είναι εξ αρχής αναξιόπιστος, γιατί όλοι ξέρουμε οτι δεν πρόκειται να τηρησει της υποσχέσεις του, ιδιαίτερα όταν θέτει τόσο ψηλά τον πήχη
Το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαργύρωνε την οργή του κόσμου, δεν οδηγεί στο συμπέρασμα, οτι είναι αξιόπιστος
οδηγεί στο συμπέρασμα, οτι η επιλογή του για κυβέρνηση, δεν έγινε πάνω στη λογική

quote:
εκτός από το γενικότερό σου "κληρονομικό" χάρισμα, ήξερες ακόμα και τι πιστεύανε οι Αντιμνημονιακοί, και το ερμήνευες και μέχρι λεπτομέρειας. Εύγε γνήσιον τέκνον του μάντου Κάλχα, και του επιθεωρητή λαγωνικού Κάλαχαν (που ως γνωστόν είχαν και μακρινή συγγένεια μεταξύ τους, και όπως φαίνεται και με σένα...)
Έστω οτι έχεις ένα φίλο, ο οποίος ψάχνει γκόμενα.
Είναι λέει και μεγάλος, οπότε θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.
Σε ένα μπαρ, κάθεται μια λεσβία. Η λεσβία αυτή θέλει να είναι στρέιτ και κάνει ο,τι μπορεί για να αποδείξει στους άλλους αλλά και στον εαυτό της τον ίδιο, οτι είναι στρέιτ.
Ο φίλος σου γνωρίζει αυτή τη κοπέλα.
Γυρνάει πίσω και σου λέει "Επιτέλους γνώρισα μια καλή κοπέλα".
Μετά απο κάνα δίμηνο που βγαίνουν, σου λέει "Αποφασίσα να την παντρευτώ"
Εσύ ξέρεις οτι είναι λεσβία. Αλλά αυτή είναι ωραίο γκομενάκι, και ο φίλος σου σκέφτεται με το κάτω κεφάλι.
Λοιπόν, αν σου ζητήσω να κάνεις μια πρόβλεψη: Πώς θα εξελιχτεί αυτός ο γάμος;


Ε.. για αυτό δεν εξελίχτηκε καλά και η 'επαναστατική' διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Edited by - Πύρινος on 09/05/2016 15:38:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 15:37:04  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε συ Πύρινε, για να τελειώνει το πρόβλημα σου. Οτι και να έκανε ο Σύριζα, καραγκιόζηδες ή γελοιοί, τομάρια ή πουλημένοι, δεν θα πάει κανένας να ψηφίσει ΝΔ γι' αυτόν το λόγο. Ούτε Λεβέντη. Οι συγκεκριμένοι είναι μια απο τα ίδια, και ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας. Δεν ξέρω τι καΐλα σε έχει πιάσει με το θέμα, αυτού του είδους η κομματική σπέκουλα είναι γνωστή και εύκολα αναγνωρίσιμη. Πήγαινε να τα γράφεις αυτά στις παπαροσελίδες του Κάπιταλ και των άλλων αναμεταδοτών των μνημονίων. Εδω δεν θα πείσεις κανέναν. Ούτε καν περαστικούς. Αυτοί που έρχονται δω δεν ανήκουν στο target group σου. Ή του ύψους ή του βάθους, δεν τσιμπάνε από ηλεκτρονικούς αφισοκολλητές. Φτιάξε μια "ομάδα αναζήτησης" και μοίραζέ τους το πρόγραμμα του Κούλη, του Λεβέντη και του Τζήμερου. Ισως κάποιος να τσιμπήσει. Εδω δεν τσιμπάνε. Οπως βλέπεις σου απαντάνε συνέχεια μόνο συγκεκριμένοι, κι αυτοί για να σε στολίσουν. Νομίζεις ότι κάτι κάνεις; Δεν κάνεις απολύτως τίποτα, την ώρα σου χάνεις. Γράψου σε άλλες σελίδες, εκεί μπορεί να κάνεις την τύχη σου. Εδω δεν υπάρχει κοινό.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 15:39:47  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εδω δεν θα πείσεις κανέναν.
Ε τότε δεν έχεις για τίποτα να ανησυχείς.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 15:45:38  Εμφάνιση Προφίλ
..καπάκι στο καπάκι οι ατάκες...; Λογικό, αφού μάλλον πρόκειται για εντεταλμένη υπηρεσία. Α ρε φατσούλα... εσωτερισμός και @@ μάντολες; Προφάσεις για να κάνουμε τη δουλίτσα μας, έτσι;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 16:00:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
..καπάκι στο καπάκι οι ατάκες...; Λογικό, αφού μάλλον πρόκειται για εντεταλμένη υπηρεσία. Α ρε φατσούλα... εσωτερισμός και @@ μάντολες; Προφάσεις για να κάνουμε τη δουλίτσα μας, έτσι;
Εννοείται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 16:56:37  Εμφάνιση Προφίλ
OK. Κάτσε τότε να δεις πως θα πάει από δω και πέρα.

Ξεκινάμε από το τραπεζικό πρόβλημα, το bank run που δημιούργησε η συνομοταξία των νεοφιλελέδων, οι ηλεκτρονικοί παπαγάλοι των οικονομικών βοθροσελίδων. Μόλις έβγαλε κυβέρνηση ο Σύριζα, άρχισαν οι κραυγές στο ίντερνετ για κατασχέσεις περιουσιών, για χάσιμο καταθέσεων, για ότι μλκια τους κατέβαινε στο κεφάλι. Και έτρεχαν οι ηλίθιοι που τους διάβαζαν και σήκωναν μέχρι δεκάρας το μηνιάτικο, χώρια τα πακέτα που έφευγαν προς Γερμανία, Αγγλία και άλλους πιο εξωτικούς προορισμούς, από αυτούς που τα έγραφαν όλα αυτά, φυσικά.

Ο στόχος φυσικά δεν ήταν "να μην χάσει τα λεφτά του ο κόσμος", αλλά να πέσει η κυβέρνηση μέσα σε ένα 6μηνο, όπως ήθελαν να γίνει, γιατί ανησυχούσαν μη τυχόν και θίξει την πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, τη φοροδιαφυγή και τη μαύρη οικονομία. Φυσικά τους έπιασαν στον ύπνο, γιατί οι Συριζαίοι έπρεπε να είχαν βάλει c.c την επομένη των εκλογών. Απλά προκύπτει ξεκάθαρα ποιος σαμπόταρε εν Ελλάδι, την όποια διαπραγμάτευση γίνονταν, η πέμπτη φάλαγγα των αναμεταδοτών των μνημονίων στην Ελλάδα, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σαν το ψευδώνυμο "Πύρινος" που βλέπετε παραπάνω.

Τώρα η κασέτα γράφει βγάλτε κυβέρνηση ΝΔ με κάθε τρόπο και με όποιο τίμημα, να συνεχίσουν να μασάνε από εκεί που τα άφησαν επί Σαμαρά, οι διάφοροι αυλικοί. Οπότε έχεις το ζητούμενο, να διώξεις τους τωρινούς, που πήγαν να κάνουν κάτι ερασιτεχνικές μάσες και έφαγαν φόλα, ή να επαναφέρεις το δεξιό συρφετό, να συνεχίζουν να ταίζουν τον παραγωγικό τομέα των αεριτζήδων, των φοροφυγάδων και των ενστόλων, που έχουν εντάξει στις τάξεις των ψηφοφόρων τους;

Δύσκολο το δίλημμα μπορώ να πω, θα σας πει τη συνέχεια ο παραπάνω παπαγάλος, με λίγη παπαγαλίνη ακόμα θα ξαναρχίσει τη διάλεξη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 18:28:14  Εμφάνιση Προφίλ
Ο Πυρινος έχει ένα δίλλημα.

Οι πάτρωνές του, τον έστειλαν στο esoterica με έναν τόνο ταραμά, να ταϊσει τα pigs που θα βρεί.Για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε αδιάφορα pigs και τα μόνα ζώα που ανταποκρίθηκαν ήταν 5 κατσίκια.
Τα οποία ως γνωστόν, δεν μασάνε ταραμά.Ετσι τώρα έχει δύο λύσεις.


1η. Να φάει ό ίδιος τον ταραμά.
2η. Να γυρίσει στα αφεντικά και να πει ότι απέτυχε.

Αν ακολουθήσει την πρώτη, θα εξασφαλίσει το χέσιμο της 10ετίας.
Αν ακολουθήσει την δεύτερη, θα τον απολύσουν και δεν θα έχει προαγωγή.

Τι λέτε να κάνει ο κακομοίρης?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2016, 18:30:59  Εμφάνιση Προφίλ
Τίποτα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 03:07:34  Εμφάνιση Προφίλ
Ακριβώς. Κι αυτό είναι στο όριο των δυνατοτήτων σου. Το άνω. Όριο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 11:39:23  Εμφάνιση Προφίλ
Αργείς DSM, οι ατάκες πέφτουν μπαμ μπαμ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 11:44:26  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
PY8AGORAS
Αν μελετούσες τις θέσεις μερικών σοβαρών αντιμνημονιακών, θα διαπίστωνες ότι δεν πρόκειται για ευχολόγια.
Θα με ενδιέφερε αρκετά να μάθω ποιοι είναι αυτοί και τι ακριβώς προτείνουν
Η δικιά μου αντιμνημονιακή μόρφωση έχει μείνει στην εποχή που ο Βαρουφάκης με τον Καζάκη έδιναν διαλέξεις στο Σύνταγμα (ο καθένας από τη δική του οπτική)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 15:35:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
χωρίς βέβαια επιστροφή, στο -ουτως ή άλλως- "πλαστό", επίπεδο ζωής, που είχαμε πριν
έτσι τουλάχιστον λέει η θεωρία

Tα περί "πλαστού" επιπέδου ζωής, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για κάθε χώρα, καλό θα ήταν να αποτελέσουν ένα άλλο θέμα,
γιατί είναι ένα θέμα από μόνο του.
Εγώ πχ. ισχυρίζομαι ότι κάθε επίπεδο είναι πλαστό (και ανώτερο και κατώτερο), διότι είναι αποτέλεσμα κυριαρχίας και εκβιασμών και λειτουργίας με το γνωστό σαθρό, ψεύτικο, ομιχλώδες και 'ανήθικο' σύστημα των "αγορών" και της "παγκόσμιας οικονομίας".
Είπαμε είναι σχεδόν προαποφασισμένο μέχρι ποιο επίπεδο μπορεί και πρέπει να φτάσει η κάθε χώρα, και υπάρχει λίστα με 'ιεράρχηση', και υπάρχουν μηχανισμοί για να μη σε αφήσουν "να σηκώσεις κεφάλι" (ασχέτως κυβέρνησης, προγράμματος, ή ικανοτήτων, λαού και κυβερνώντων).


quote:
Όσο για την "ανθρωπιστική καταστροφή"..
Όταν ο Τσίπρας πήγαινε αρχές του '15 στα Eurogroup και μιλούσε για ανθρωπιστική καταστροφή, μόνο γέλωτα προκαλούσε.
Ανθρωπιστική καταστροφή, υφίσταται η Συρία.
Άντε και η Βενεζουέλα.
Τώρα, το πώς συγκρίνει κάποιος τη Συρία με την Ελλάδα, μόνο αυτός ξέρει

Τον γέλωτα τον προκαλούσε μόνο ίσως σε σένα και στους ομοίους σου, και σε όσους από τους Ευρωπαίους στέκονταν μόνο στα στερεότυπα του ήλιου,φραπέ και ξάπλα (επειδή κρυφοζήλευαν κιόλας, πώς μπορεί αυτός ο πούστης ο έλληνας να κάθεται και να απολαμβάνει καφεδάκι όντας άνεργος).

Σε Συρίες, Αργεντινές, Βενεζουέλες, έχουμε ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Που είναι ο πάτος, ο πόλεμος, το πλιάτσικο, η διάλυση και καταπάτηση των πάντων. Ανθρώπων, αξιών, πολιτισμού.

Η αθνρωπιστικη καταστροφή δεν είναι μια διακοπτική διαδικασία. ΟΝ-ΟFF. Πατάς το κουμπί, Δευτέρα είσαι άρχοντας και Τρίτη τσουπ έχεις ανθρωπιστική καταστροφή. Εχει επίπεδα, διαβαθμίσεις, εξελίσσεται συν τω χρόνω.....
Και φυσικά δεν ακουμπά όλους το ίδιο.

Αν εσύ βολεμένος από το γραφειάκι σου ή το διαμερισματάκι σου, έχεις και το χρόνο και το χρήμα, αφενός να αμολάς διαδικτυακές π@παριές, αφετέρου να μη βλέπεις τι γίνεται γύρω σου,
πήγαινε ρώτα και τον άστεγο τι γνώμη έχει για το αν υπάρχει ή όχι ανθρωπιστική καταστροφή, πήγαινε ρώτα τους συγγενείς των χιλιάδων αυτοκτονησάντων ή και τους ίδιους τους επόμενους αυτόχειρες που είναι στη σειρά οσονούπω, και μετά έλα να μας πεις αν εξελίσσεται ή δεν εξελίσσεται ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα βιώνει αργά και βασανιστικά τις σχεδόν ισοδύναμες συνέπειες πολεμικού χτυπήματος ή γενικευμένης κρίσης, και σε αυτό συμφωνούν πολλές και ανεξάρτητες (μεταξύ τους και σχετικά με την προελευσή τους) φωνές τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

quote:
Δεν είχα "ΕΛΠΙΔΑ".
Αυτό βασικά.

Ωραία, και αυτό το δεχόμαστε. Αλλά πέστο έτσι. Εσύ, για σένα.
Άλλοι μπορεί να είχανε ελπίδα, και σχεδόν την τελευταία,
γιατί αν όχι και με αυτούς, τότε με ποιους?
Με τον .....Κούλη??? Με τον(σιγανο)Ποταμάκια???? Με τη Φωφούλα????

Θα εξαιρούσα ελαφρώς το Λεβέντη, καθώς αυτός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, και μια κατηγορία από μόνος του, αλλά επειδή ακριβώς τώρα τελευταία πολύ 'στρατευμένος' δείχνει με την 'οικουμενική' προσπάθεια, μάλλον είναι άλλο ένα συστημικό δεκανίκι (εξελλισσόμενο κι αυτό).

Αλλά βεβαίως, όπως λέει κι ο Heretic:

quote:
Ρε συ Πύρινε, για να τελειώνει το πρόβλημα σου. Οτι και να έκανε ο Σύριζα, καραγκιόζηδες ή γελοιοί, τομάρια ή πουλημένοι, δεν θα πάει κανένας να ψηφίσει ΝΔ γι' αυτόν το λόγο. Ούτε Λεβέντη. Οι συγκεκριμένοι είναι μια απο τα ίδια, και ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας. Δεν ξέρω τι καΐλα σε έχει πιάσει με το θέμα, αυτού του είδους η κομματική σπέκουλα είναι γνωστή και εύκολα αναγνωρίσιμη. Πήγαινε να τα γράφεις αυτά στις παπαροσελίδες του Κάπιταλ και των άλλων αναμεταδοτών των μνημονίων. Εδω δεν θα πείσεις κανέναν. Ούτε καν περαστικούς. Αυτοί που έρχονται δω δεν ανήκουν στο target group σου. Ή του ύψους ή του βάθους, δεν τσιμπάνε από ηλεκτρονικούς αφισοκολλητές. Φτιάξε μια "ομάδα αναζήτησης" και μοίραζέ τους το πρόγραμμα του Κούλη, του Λεβέντη και του Τζήμερου. Ισως κάποιος να τσιμπήσει. Εδω δεν τσιμπάνε.

quote:
quote:
..καπάκι στο καπάκι οι ατάκες...; Λογικό, αφού μάλλον πρόκειται για εντεταλμένη υπηρεσία. Α ρε φατσούλα... εσωτερισμός και @@ μάντολες; Προφάσεις για να κάνουμε τη δουλίτσα μας, έτσι;


Εννοείται.


Μαγκιά σου τότε για σένα προσωπικά, αν το κάνεις αυτό,
αλλά κρίμα γι'αυτούς που σε πληρώνουνε/εμπιστεύονται.

quote:
quote:
PY8AGORAS
Αν μελετούσες τις θέσεις μερικών σοβαρών αντιμνημονιακών, θα διαπίστωνες ότι δεν πρόκειται για ευχολόγια.


Θα με ενδιέφερε αρκετά να μάθω ποιοι είναι αυτοί και τι ακριβώς προτείνουν
Η δικιά μου αντιμνημονιακή μόρφωση έχει μείνει στην εποχή που ο Βαρουφάκης με τον Καζάκη έδιναν διαλέξεις στο Σύνταγμα (ο καθένας από τη δική του οπτική)


Κοίταξε, εξυπνάκια,
δεν θα στα δίνουμε όλα στο πιάτο. Ούτε πληρωνόμαστε για να κάνουμε αναλύσεις.
Τι θες να σου γράψω δηλαδή, διευθύνσεις και ονόματα 500.000 ή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων? (το σοβαρό μέρος του 60%, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν και κατά τα 2/3 ή και πλέον, καραγκιόζηδες, μακάκες, και οπορτουνιστές, που πάντα υπάρχουν και παντού).
Αυτά που γράφουμε σε τόσα μηνύματα εδώ, μερικοί σαν εμένα ή τον Ντιεσέμη ή τον Αμεινία δεν σου κάνουν?

Πρέπει να λέγομαι Βαρουφάκης ή Καζάκης πχ.? Ή πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση?

Φαντάζομαι διαβάζεις Τύπο και ενημερώνεσαι.

Δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου τόσον καιρό κανένα αρθρο, μια στήλη, μια γραμμή ρε παιδί μου σοβαρή, που να είχε και μια 'άλλη' ματιά από τη μυωπική δική σου? Ή απλώς αυτές τις προσπερνάς στα γρήγορα?

Και μια και λες για Βαρουφάκη και για Συντάγματα,
δηλαδή οι απόψεις του Βαρουφάκη, οι πλείστες τουλάχιστον, και η προσέγγιση, δεν ήταν σοβαρές?

άλλο αν δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να τις εφαρμόσει, αφού τον κόψανε άγαρμπα στον....πρόλογο ακόμα (ζήτημα να έχαιρε της εμπιστοσύνης και της αποδοχής του Τσίπρα 2-3 μήνες, αφού τον είχει 'αδειάσει' πολύ πριν να φύγει και επίσημα από τα καθήκοντά του ως ΥπΟΙΚ.).

Το βασικό κακό είναι ότι ακριβώς, αυτά τα Συντάγματα και οι Αγανακτισμένοι, ενώ έπρεπε να είναι κάθε μέρα εκεί,
και να μην επιτρέπουν σε κανέναν πούστη Κουλαλέξη πλέον να περνάει ούτε απ'έξω απ'το πεζοδρόμιο της Βουλής,
αυτοί εφαρμόζουν τις ..."σοφές" αντιλήψεις τις δικές σου!

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/576715/koulalexis/


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 16:12:11  Εμφάνιση Προφίλ
Μην τον πλακώνετε στις φάπες όλοι μαζί, αφήστε του λίγο χρόνο. Πρέπει να ενημερωθεί πρώτα για τη νέα γραμμή της ηλεκτρονικής σπέκουλας που θα ακολουθήσει. Αφού ο χερ Σόιμπλε δεν κατάφερε να προκαλέσει εκλογές τώρα, για να ανεβάσει τον Κουλη, πρέπει περιμένει να βρεθεί νέα ευκαιρία. Ως τότε θα διαβάζουμε για την οικονομία που κατέστρεψαν οι αριστεροί και να νεοφιλελεύθερα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να σωθούμε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 18:01:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
PY8AGORAS
Tα περί "πλαστού" επιπέδου ζωής, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για κάθε χώρα
Εγώ πχ. ισχυρίζομαι ότι κάθε επίπεδο είναι πλαστό (και ανώτερο και κατώτερο), διότι είναι αποτέλεσμα κυριαρχίας και εκβιασμών και λειτουργίας με το γνωστό σαθρό, ψεύτικο, ομιχλώδες και 'ανήθικο' σύστημα των "αγορών" και της "παγκόσμιας οικονομίας".
Καλά άμα το πάρουμε έτσι φίλε μου, να βγούμε και με τις κόκκινες σημαίες στους δρόμους
Μιλάμε στα πλαίσια του συστήματος, αν είναι να μιλάμε για παράλληλα σύμπαντα, εντάξει
quote:
Είπαμε είναι σχεδόν προαποφασισμένο μέχρι ποιο επίπεδο μπορεί και πρέπει να φτάσει η κάθε χώρα, και υπάρχει λίστα με 'ιεράρχηση', και υπάρχουν μηχανισμοί για να μη σε αφήσουν "να σηκώσεις κεφάλι" (ασχέτως κυβέρνησης, προγράμματος, ή ικανοτήτων, λαού και κυβερνώντων).
Ναι, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, άνευ θαύματος, ισχυροί οι οποίοι θα καταπιέζουν τους λιγότερο ισχυρούς.
Από την αρχαία ΑΘήνα γίνεται αυτό.
Αυτό που είναι το ζητούμενο, είναι το τι κάνει ο αδύναμος για να γίνει ισχυρός
(εκτός απ' το να αυτοπυροβολείται)
quote:
Σε Συρίες, Αργεντινές, Βενεζουέλες, έχουμε ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Που είναι ο πάτος, ο πόλεμος, το πλιάτσικο, η διάλυση και καταπάτηση των πάντων. Ανθρώπων, αξιών, πολιτισμού.
Και εμείς τον πάτο δεν είχαμε για πρότυπο;
Είναι τυχαίο που τον πλησιάζουμε;

quote:
Η αθνρωπιστικη καταστροφή δεν είναι μια διακοπτική διαδικασία. ΟΝ-ΟFF. Πατάς το κουμπί, Δευτέρα είσαι άρχοντας και Τρίτη τσουπ έχεις ανθρωπιστική καταστροφή. Εχει επίπεδα, διαβαθμίσεις, εξελίσσεται συν τω χρόνω.....
Σύμφωνοι
quote:
πήγαινε ρώτα και τον άστεγο τι γνώμη έχει για το αν υπάρχει ή όχι ανθρωπιστική καταστροφή, πήγαινε ρώτα τους συγγενείς των χιλιάδων αυτοκτονησάντων ή και τους ίδιους τους επόμενους αυτόχειρες που είναι στη σειρά οσονούπω, και μετά έλα να μας πεις αν εξελίσσεται ή δεν εξελίσσεται ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα.
Εξελίσσεται, με αυτούς που ψηφίζουμε

quote:
Ωραία, και αυτό το δεχόμαστε. Αλλά πέστο έτσι. Εσύ, για σένα.
Άλλοι μπορεί να είχανε ελπίδα, και σχεδόν την τελευταία,
γιατί αν όχι και με αυτούς, τότε με ποιους?
Οι αντιμνημονιακοί, είχαν πολλές επιλογές
προτίμησαν να ψηφίσουν αυτούς
quote:
Κοίταξε, εξυπνάκια,
δεν θα στα δίνουμε όλα στο πιάτο.
Γιατί, είχατε ποτέ κάτι να δώσετε;
quote:
Ούτε πληρωνόμαστε για να κάνουμε αναλύσεις.
Με έχει καλύψει ο DSM για αυτό το θέμα

quote:
Αυτά που γράφουμε σε τόσα μηνύματα εδώ, μερικοί σαν εμένα ή τον Ντιεσέμη ή τον Αμεινία δεν σου κάνουν?
Δεν υπάρχει καμία πρόταση μέσα σε αυτά
Αφορισμούς κάνω και εγώ
Για τον Τσίπρα
quote:
Δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου τόσον καιρό κανένα αρθρο, μια στήλη, μια γραμμή ρε παιδί μου σοβαρή, που να είχε και μια 'άλλη' ματιά από τη μυωπική δική σου?
Σταμάτησαν να πέφτουν στην αντίληψή μου, μετά το πρώτο εξάμηνο του '15
quote:
Και μια και λες για Βαρουφάκη και για Συντάγματα,
δηλαδή οι απόψεις του Βαρουφάκη, οι πλείστες τουλάχιστον, και η προσέγγιση, δεν ήταν σοβαρές?
Στη θεωρία
quote:
άλλο αν δεν πρόλαβε ή δεν μπόρεσε να τις εφαρμόσει, αφού τον κόψανε άγαρμπα στον....πρόλογο ακόμα
Τα παιδιά, έχουν μεγάλη ευφυία
Αλλά ποτέ δεν τα αφήνεις να διοικήσουν το σπίτι σου

Ομολογώ οτι στην αρχή και εγώ είχα μια ελπίδα οτι θα κάνει κάτι,
δυστυχώς αποδείχθηκε ένας έξυπνος ηλίθιος

quote:
Το βασικό κακό είναι ότι ακριβώς, αυτά τα Συντάγματα και οι Αγανακτισμένοι, ενώ έπρεπε να είναι κάθε μέρα εκεί
Τώρα έχουμε ΣΥΡΙΖΑ,
Δεν έχουν λόγο να είναι στους δρόμους

Και αν εχεις αμφιβολία γιατί δεν εμφανίστηκαν ξανά οι αγανακτισμένοι
είναι γιατί αφού πήραν την εξουσία
έπαψαν να είναι αγανακτισμένοι

τώρα είναι απελπισμένοι

και έχουν κλείσει εισιτήρια για Δανία


Edited by - Πύρινος on 10/05/2016 18:06:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 22:23:49  Εμφάνιση Προφίλ
Καθόλου ηλίθιος είναι ο Τσίπρας. Εξυπηρετεί μια χαρά την κοινωνική ομάδα που τον ψήφισε. Δημόσιοι υπάλληλοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, αγανακτισμένοι και μερικοί σκόρπιοι, σαν κι εμένα. Το ότι δεν βολεύει εσένα, αυτή είναι η μοναδική αιτία της γκρίνιας σου. Το κακό με το σκεπτικό σου είναι ότι όλοι εμείς το βλέπουμε αυτό, αλλά εσύ δεν το βλέπεις, γι' αυτό και πετάς αυτές τις φιοριτούρες. Εγώ σου ξεκαθάρισα ότι γουστάρω να κάνω αντιπολίτευση στον Σύριζα παρά στη ΝΔ. Εσύ δεν ξεκαθαρίζεις ότι θέλεις απλά λιγότερους φόρους για σένα και λιγότερο κοινωνικό κράτος για τους γύρω σου. Προς Θεού όμως, μη τυχόν και θίξουμε το χρέος, το €, τη θέση μας ανάμεσα στη συμμορία των άπληστων και ηλίθιων banksters της Ε.Ε και τα άλλα δουλοπρεπή που θεωρείς θέσφατα. Όταν ξεφτιλίζεται ο Σύριζα, αυτό είναι το μόνο θετικό. Γιατί οι διεργασίες που γίνονται στη συνέχεια από κάτω, δημιουργούν την πραγματική αριστερά του μέλλοντος, όχι τα πασόκια που βάφτηκαν ροζ μέσα σ' ένα βράδυ. Αυτοί είναι βραχύβιοι, θα λήξουν με το επόμενο μνημόνιο, αυτό του 18. Τίποτε άλλο θα μας πεις ή θα συνεχίσεις το copy-paste του Κάπιταλ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:26:21  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Καθόλου ηλίθιος είναι ο Τσίπρας. Εξυπηρετεί μια χαρά την κοινωνική ομάδα που τον ψήφισε. Δημόσιοι υπάλληλοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, αγανακτισμένοι και μερικοί σκόρπιοι, σαν κι εμένα.
Τον Βαρουφάκη εννοούσα στην προκειμένη περίπτωση, όχι τον Τσίπρα
Για τον Τσίπρα, από αυτούς που αναφέρεις, ζήτημα αν εξυπηρετεί μια κατηγορία
Και ξέχασες επίσης και τις άλλες ομάδες: αγρότες, πολύτεκνοι, χαμηλόμισθοι του ιδιωτικού τομέα


quote:
Όταν ξεφτιλίζεται ο Σύριζα, αυτό είναι το μόνο θετικό.
Το μεγάλο θετικό δεν είναι οτι ξεφτιλίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οτι ξεφτιλίζεται μια ολοκληρη κουλτούρα, που τρώει σαν το σαράκι την Ελλάδα για χρόνια


quote:
Γιατί οι διεργασίες που γίνονται στη συνέχεια από κάτω, δημιουργούν την πραγματική αριστερά του μέλλοντος, όχι τα πασόκια που βάφτηκαν ροζ μέσα σ' ένα βράδυ.
Στο έχω ξαναπεί: Αριστερά δεν υπάρχει.
Η αριστερά είναι σαν την ωραία Ελένη: Ο καθένας τη φαντάζεται όπως θέλει,
και η μοναδική ύπαρξη που έχει είναι αυτή: στη φαντασία του καθενός.

Βρες κάτι άλλο να λες, λέγε "είμαι κομμουνιστής" ή "είμαι σταλινιστής"
έστω,
κάτι που να έχει νόημα


Edited by - Πύρινος on 10/05/2016 23:34:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:37:33  Εμφάνιση Προφίλ
Αυτοί οι υπόλοιποι που ανέφερες, είναι η γενική κατηγορία των αγανακτισμένων. Με τους προηγούμενους. Δεν προσέβλεπαν σε άμεσα οφέλη, αλλά σε μια ασαφή υπόσχεση ανακούφισης, κάτι που μοίραζαν αφειδώς οι προηγούμενοι και δεν τήρησαν κι αυτοί. Για το αν τώρα, ξεφτιλίζεται μαι ολόκληρη κουλτούρα, άσε να ανησυχούν για αυτούς που την έχουν. Εσύ είσαι άλλης κουλτούρας, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:38:29  Εμφάνιση Προφίλ
Ποιο είναι το αντίθετο του «φιλελές»;

Zήτησα από ένα συνάδελφο, που υπερασπίστηκε με πάθος το «Όχι» στο δημοψήφισμα, να μου προσδιορίσει το ανίθετο του «φιλελέ». Κόλλησε, διστακτικός. Δοκίμασε το «σοσιαλιστής», αλλά το απορρίψαμε μετά από λίγη σκέψη. Δηλαδή ποιος είναι σοσιαλιστής; Σοσιαλιστής δηλώνει και ο Μαδούρο και μάλιστα βαρβάτος. «Κομμουνιστής»; Ε, όχι. Όλοι αυτοί που την πέφτουν στους «φιλελέ» είναι κομμουνιστές; Και σε ποιο είδος ανήκουν; Στον Περισσό; Στην Κίνα ή στη Βόρεια Κορέα; Μην είναι ο «σοσιαλδημοκράτης» το αντίθετο του «φιλελέ»; Μπα... Σοσιαλδημοκράτης στην Ελλάδα, μέχρι να προλάβει να γίνει ο Τσίπρας, είναι ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή χώρος που ελέγχεται ως «φιλελέ» ή, ακόμα χειρότερα, ως «νεοφιλελέ». Κάποιος τρίτος παρενέβη στην κουβέντα και πρότεινε το «συριζαίος». Εκεί σήκωσα το χέρι για να υποβάλω ένσταση.

Η πολιτική «των μνημονίων» που εφαρμόζει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πραγματικότητα αυτή που το κόμμα εγκαλεί ως «φιλελεύθερη». Έλα όμως που αληθινά φιλελεύθερη πολιτική είναι εκείνη που περιορίζει το κράτος και μειώνει τους φόρους. Μία φιλελεύθερη πολιτική υπόσχεται μικρότερους φόρους προκειμένου η μεσαία τάξη να καταναλώσει περισσότερο και η άρχουσα να δημιουργήσει δουλειές και κέρδη. Το φιλελεύθερο σενάριο δεν προβλέπει καν ΔΝΤ. Το κράτος είναι μικρό και, ακόμα και αν δεν τα βγάζει πέρα, δεν θα δανειστεί εις βάρος του φορολογούμενου – θα αρχίσει να κόβει τα δάχτυλά του, εν ανάγκη και το χέρι του. Και κάπως έτσι πας στον ψυχίατρο. Οι ελληνικές κυβερνήσεις της κρίσης έχουν εφαρμόσει μία βαθιά αριστερή πολιτική –άγρια φορολόγηση για να συντηρηθεί το κράτος– που, τελικά, στην κοινή γνώμη έχει συστηθεί ως φιλελεύθερη ή νεοφιλελεύθερη, δηλαδή η πιο άγρια εκδοχή της. Εντάξει; Και επιμένω να κοιτάζω το ντουβάρι του αδιεξόδου ρωτώντας το συνομιλητή μου: ποιο είναι το αντίθετο του «φιλελέ»;

Ανοησίες. Η κουβέντα δεν είναι πολιτική. Είναι άλλη μία γελοία ελληνική συζήτηση από ανθρώπους που μπερδεύουν όρους, συγχέουν έννοιες και ιδιότητες. Ειδικά αν κάτσεις και την παρακολουθήσεις στα social media είναι να μοιράζεις φάσκελα. Διαβάζεις, ας πούμε, δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι οι «φιλελεύθεροι» είναι υπέρ της λογοκρισίας. Κοινωνικά ανάλγητοι, γουρούνια σκέτα. Ακούς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταφέρεται κατά του «νεοφιλελευθερισμού», όταν ο ίδιος υπηρέτησε ακόμα και ως υπουργός το κόμμα που διεκδικεί την ιδεολογική και πολιτική εκπροσώπηση του φιλελευθερισμού.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία αντιπαράθεση που είναι περισσότερο lifestyle και στη συνέχεια πολιτική. Η μομφή κατά του «φιλελέ» είναι στην πραγματικότητα η υπεράσπιση του μετρίου. Και επειδή το μέτριο είναι ο μέσος όρος, στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με το πλειοψηφικό, το δημοκρατικό. Οτιδήποτε, λοιπόν, ξεφεύγει από τους κανόνες, αποστρέφεται τη μετριότητα, διεκδικεί την επιτυχία, απενεχοποιεί την ανταμοιβή και πάει να βγάλει το κεφάλι από το κοπάδι, αποκτά το χαρακτηρισμό του «φιλελέ». Για παράδειγμα είναι «φιλελέ» η απαίτηση για αξιολόγηση αφού δεν μας αντιμετωπίζει όλους ως ένα ενιαίο σύνολο, αλλά επιχειρεί να αναδείξει τους καλύτερους. Όμως οι καλύτεροι είναι μειοψηφία, άρα η αξιολόγηση δεν είναι δημοκρατική.

Εννοείται ότι η μομφή αποδίδεται και για λόγους αισθητικής. Αν εγκαλείς τον Τσίπρα επειδή δεν φοράει γραβάτα μπροστά στον Πάπα, είσαι «φιλελές». Αντιθέτως η αισθητική παλαιού εισπράκτορα στο ντύσιμο του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής και πλήθος υπουργών, θεωρείται «εντάξει». Γενικώς ελέγχεσαι ως «φιλελές» όταν είσαι αυτό που δεν αρέσει στα θορυβώδη αμφιθέατρα ή, τέλος πάντων, δυσφορείς πια με ανεδαφικά κλισέ και παραμύθιασμα με όρους και κώδικες των 70s. Οι «φιλελέδες» παίρνουν τη θέση που είχαν στα 80s οι δεξιοί. Είναι αυτοί που θα δεχθούν στο πρόσωπο τα σάλια του αφρίζοντος λαϊκισμού. Ο «εχθρός» που πάντα πρέπει να υπάρχει και να καταγράφεται ως παρουσία στο δρόμο, στην τηλεόραση, στο καφενείο.

Από τη μία θα είναι, λοιπόν, αυτοί, οι «φιλελέδες». Και από την άλλη οι ευκαιριακοί θεματοφύλακες «αρχών» και «ηθικών αξιών». Οι εκπρόσωποι του λαϊκού. Αυτοί που καίνε μάγισσες για να αποδείξουν ότι είναι καλοί χριστιανοί.

Πηγή: Athens VoiceΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:46:02  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε συ Dr, πληρώνεσαι για να βάζεις links προς νεοφιλελέ sites? Από την μία τα κείμενα είναι πολύ καλλίτερα από τα δικά σου(και χωρίς edit), από την άλλη όμως, όποιος γουστάρει, μπορεί να τα παρακολουθεί από μόνος του.

Βρε καραγκιοζάκο, σε πληρώνουν να δημιουργείς traffic και hits? Τόσο ξεφτίλα κι εσύ κι αυτοί?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:54:05  Εμφάνιση Προφίλ
Για πες ρε DSM, τι λέει ο Μπαμπινιώτης για τον "νεοφιλελευθερισμό", εσύ που είσαι και τόσο ακαδημαϊκός στη γραφή σου Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:55:16  Εμφάνιση Προφίλ
Πάλι την μπαλίτσα στην εξέδρα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2269 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2016, 23:58:24  Εμφάνιση Προφίλ
Έγραψες κάτι που χρήζει απάντησης;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1835938
Maintained by Digital Alchemy