ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 11:51:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε alex22

Στην 4η διάσταση ανήκει το ζωτικό στην 5η το αστρικό και το νοητικό, στην 6η το αιτιατό .Από που ξέρεις ότι στη 4η ανήκει το αστρικό;


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 14:03:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Το ξέρω απο το βιβλίο το νοητικό σώμα.

Απ ότι φένεται υπάρχει διαφορετική αντίληψη ακόμα και στους ίδιους τους Δασκάλους!Μου κάνει εντύπωση.Εντάξει μπορεί η ουσία να μήν αλάζει, αλλά εγώ προσωπικά δέν μπορω να ακούω να μιλάνε όλοι για το ίδιο θέμα με άλλες όμως λέξεις μου, προκαλεί σύγχηση.

Ενδιαφέρον αυτό που μου λές, αν και παραξενεύομαι αφού το συναίσθημα με την νόηση είναι δυο διαφορετικά πράγματα.Επίσης είναι γνωστό οτι η τέταρτη διάσταση είναι ο χρόνος,και η πέμπτη η αιωνιότητα.

Πάντως ειλικρινά δέν ξέρω ποιό απ τα δύο ισχύει.

Δηλαδή όταν κοιμώμαστε πηγαίνουμε στην 5η διάσταση? Και η 4η διάσταση,τί γινεται με αυτήν? Την διαπερνάμε χωρίς να την αντιληφθούμε.Θέλω να σου πώ οτι ναι είμαστε ικανοί να αντιλαμβανόμαστε,εστω και με κοιμησμένη την συνείδηση την 5η διάσταση,αλλά την τέταρτη όχι?Αυτό δέν στέκει.Κατα την γνώμη μου πάντα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SHAMAN-KING
Νέο Μέλος

Greece
46 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 14:11:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SHAMAN-KING  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος SHAMAN-KING  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος SHAMAN-KING
και τι ειναι το αιτιατο σωμα

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 17:50:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλε alex22

Μέσω της 4η διάστασης εισερχόμαστε στον κόσμο των jinas ή χίνας. Μέσω της 4η διάστασης μπορούμε να επιτύχουμε το ταξίδι στο υπέρ-διάστημα. Με αυτήν την πρακτική μπορούν ολόκληρα σκάφη με το πλήρωμα τους να βυθιστούν μέσα στην 4η διάσταση και να ταξιδέψουν σε απίστευτα μέρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί άνθρωποι έχουν παρατήρηση ιπτάμενους δίσκους οι οποίοι αναπτυζουν τεράστια ταχύτητα και εξαφανίζονται στο πουθενά.

Επίσης υπάρχουν τόποι πάνω στην γη οπού υπάρχουν ναοί η κτίσματα ή και άλλοι άνθρωποι που είναι υψωμένοι στην 4η διάσταση.

Όταν κάποιος εισέρχεται στην 4η διάσταση το φυσικό του σώμα χάνετε από αυτόν τον κόσμο των τριών διαστάσεων. Εμείς ψάχνουμε σαν ανθρωπότητα να βρούμε ζωή σε άλλους πλανήτες αλλά δεν μπορούμε να δούμε πχ αν στην Αφροδίτη στην 4η διάσταση υπάρχει ζωή.

Το πείραμα στην Φιλαδέλφεια ήταν ένα τέτοιο φαινόμενο.

Ένας άνθρωπος που δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να μπει στην 4η διάσταση με το φυσικό του σώμα θα αντιμετωπίσει έντονη ζαλάδα και εμετούς αν κάνει αυτό το ταξίδι.

Αν θυμάσαι είχα πει πως σε ένα υπέρ-στερεό υπάρχουν άπειροι όγκοι όπως σε ένα όγκο δηλ σε ένα κύβο υπάρχουν άπειρα επίπεδα όπως σε ένα επίπεδο υπάρχουν άπειρες γραμμές όπως στην γραμμή υπάρχουν άπειρα σημεία.

Τότε μπορούμε να ταξιδεύουμε από ένα τρισδιάστατο συμπαν σε ένα άλλο σαν να αλλάζουμε τον δέκτη από ένα ραδιόφωνο.

Αλλά φίλε alex22 είναι διαφορετικό να μπορέσει κάποιος να ταξιδέψει στην 4η ή στην 5η ή στην 6η διάσταση από το να αφυπνιστεί πλήρως σε αυτές τις διαστάσεις. Αυτό συμβαίνει μονό όταν αφυπνιστούν τα τσακρας.

Αυτή η αφυπνισμένη συνείδηση έχει την δυνατότητα να βλέπει κοιτώντας τετρα-διαστατα ένα αντικείμενο και να το βλέπει όπως είναι τώρα αλλά ταυτόχρονα και όλα το παρελθόν του αντικειμένου.

Αν το βλέπει πεντα-διαστατα τότε μπορεί να βλέπει ταυτόχρονα το παρελθών και το μέλλον σαν μια Αιωνιότητα. Δηλ αυτά που γίνανε και αυτά που θα γίνουν είναι τώρα παρών.

Όταν κάνουμε μια αστρική προβολή δεν παίρνουμε μαζί μας το φυσικό μας σώμα. Αυτή είναι μια βασική διάφορα ανάμεσα στο ταξίδι της 4η διάστασης σε σχέση με την 5η ή και άλλες διαστάσεις.

Επίσης αν ποτέ κανείς μια αστρικη προβολή και από εκεί καταφέρεις να κανείς μια ακόμα εξω-σωματοση στο νοητικό επίπεδο θα δεις πως η διάφορα είναι πολύ μικρή σε σχέση με το Αστρικό επίπεδο. Απλά το νοητικό είναι πιο ύπουλο.

Όσο για τον χρόνο που λέμε ότι είναι η 4η διάσταση αυτό είναι ένα φαινόμενο χώρου μιας άλλης διαστάσεις που σε εμάς φαίνεται να είναι χρόνος. Θα σου παραθέσω κάτι που είχα πει σε ένα άλλο τοπικ σχετικά με τον χώρο-χρόνο

quote:
<<Ο ΘΕΟΣ ‘Η ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα ’’μέσα’’ στην απειρότητα που ΑΥΤΟΣ να μην ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ. Δεν έχει αρχή και δεν έχει τέλος.

Δεν απουσιάζει είναι ομοούσιος. Μέσα στην απανταχού αιωνία πληρότητα δεν υπάρχει πάνω ,κάτω, μέσα έξω. Δεν μπορούμε σε μια άπειρη έκταση να κάνουμε επέκταση. Υπερκαλύπτει κάθε πέρας .Δεν μπορεί τίποτα να τον χωρέσει και τίποτα να τον περιβάλει, αλλά αυτός εκτείνεται σε όλα ταυτόχρονα και πάνω από όλα.>>

Ως προς αυτό ο χρόνος είναι ένα αιώνιο ΤΩΡΑ. Εξάλλου δεν μπορεί να υπάρχει ξέχωρα από αυτό που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ.

Τώρα ως προς των ανθρώπων θέαση τα πράγματα αλλάζουν λόγω του ότι ο ΝΟΥΣ είναι γραμμικός και η ιδιότητα του ΝΟΥ είναι να συλλαμβάνει ιδέες και να διαμορφώνει εντυπώσεις.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ δεν συλλαμβάνετε μέσα σε καμιά ιδέα .Ακόμα και αυτά που είπα πιο πάνω για το ΑΠΟΛΥΤΟ είναι για τα σκουπίδια μπροστά στην πραγματική εμπειρία του ποιος ΕΙΜΑΙ;.

Έτσι λόγω της υποκειμενικότητας του καθενός ο χρόνος είναι διαφορετικός. Για άλλον περνάει αργά για άλλον γρήγορα. Άλλοτε είναι ευχάριστος και άλλοτε δυσάρεστος. Για άλλον έχει αρχή και τέλος για άλλον όχι.

Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος είναι σχετικός και όλες η υποκειμενικές ιδέες για το τι είναι ο χρόνος ακόμα και αν δεν συμφωνούν είναι σωστές. Ο καθένας μπορεί να έχει μια εντύπωση για το τι είναι ο χρόνος και αυτή είναι η υποκειμενική πραγματικότητα του καθενός.

Ας κάνουμε έναν συλλογισμό. Πως θα εμφανιζόταν ο χρόνος σε όντα τα οποία κατοικούν σε ένα κόσμο δύον διαστάσεων;

Αυτά τα όντα παρόλο που ζουν μέσα στην απειρότητα του Σύμπαντος αλλά και των πολλαπλών διαστάσεων αντιλαμβάνονται μόνο δυο διαστάσεις. Το μήκος και το πλάτος. Το ύψος δεν το αντιλαμβάνονται άρα για αυτούς δεν υπάρχει.

Σε αυτόν τον επίπεδο κόσμο πάμε εμείς που είμαστε όντα που αντιλαμβάνονται την τρίτη διάσταση σαν ταξιδευτές για να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις.

Ο κόσμος τους είναι όπως η επιφάνεια ενός τραπεζιού. Στεκόμαστε δίπλα από αυτή την επιφάνεια αλλά δεν μπορούν να μας δουν. Είμαστε ανύπαρκτοι.

Τότε παίρνουμε μια κιμωλία και διαγράφουμε έναν κύκλο κλείνοντας μερικά όντα μέσα σε αυτόν.Ουτε το χέρι είδαν να έρχεται ούτε μπορούν να καταλάβουν πως δια μαγείας του φυλάκισε μια λευκή γραμμή που εμφανίστηκε από το πουθενά.

Τότε αρπάζουμε ένα από αυτά τα όντα και το υψώνουμε στην τρίτη διάσταση. Τα άλλα όντα βλέπουν τον σύντροφο τους να εξαφανίζετε από μπροστά τους δεν μπορούν να καταλάβουν που πήγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Τώρα τοποθετούμε έναν τροχό ο οποίος είναι χρωματιστός, στην άκρη του τραπεζιού. Ο μισός τροχός είναι πάνω από το τραπέζι και ο άλλος μισός κάτω από το τραπέζι.

Τα όντα λόγω του ότι δεν μπορούν να δουν το ύψος βλέπουν μια χρωματιστή γραμμή .Αρχίζουμε να περιστρέφουμε τον τροχό, τα όντα δεν βλέπουν καμία περιστροφή. Το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι ότι η γραμμή μετά από έναν συγκεκριμένο χρόνο αλλάζει χρώμα.

Έτσι για αυτούς καθώς εμείς γυρνάμε τον τροχό ,όποιο χρώμα από τον τροχό φεύγει από την δυσδιάστατη πραγματικότητα τους, περνάει στο παρελθών και ότι χρώμα έρχεται, για αυτούς ανήκει στο μέλλων.

Για εμάς όμως το παρελθών και το μέλλων του τροχού σε σχέση με τα όντα είναι εδώ ,τωρα. Βλέπουμε τα χρώματα πότε θα μπουν στον κόσμο τους και τα βλέπουμε όταν αυτά φεύγουν. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και προφητείες για αυτούς. Π.Χ. <Μετά το κόκκινο χρώμα θα έρθει το πράσινο μετά το κίτρινο μετά το άσπρο.>
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για αυτούς.

Έτσι κάποιες καταστάσεις χώρου της τρίτη διάστασης φαίνονται σαν καταστάσεις χρόνου στους κατοίκους της δεύτερης διάστασης.

Άραγε αν μας επισκέπτονταν όντα από ανώτερες διαστάσεις όπως την 4η την 5η την 6η ή την 7η τη θα έλεγαν για το πώς αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο αλλά και την πραγματικότητα;.

Αυτά τα όντα δεν θα μας φαινόντουσαν ακατανόητα και με υπερφυσικές δύναμης;. Μήπως η συνείδηση του ανθρώπου είναι πέρα από όλα αυτά και μπορεί να "μετέχει" στα Μυστήρια των Μυστηρίων;


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 18:35:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Πολύ ενδιαφέρον.

Η 4η διάσταση γίνεται αντιλιπτή με την κατάσταση χίνας.
Δέν γίνεται να μπούμε στην τέταρτη διάσταση μόνο με το ζωτικό σώμα?
Δηλαδή να μεταφέρουμε εκει την συνείδηση,σε αυτό το σώμα.
Αν γίνεται τότε αυτό λογικά δέν πρέπει να είναι ευκολότερο απο την αστρική προβολή?

Εγώ ήξερα για τους τέσσερις αιθέρες αλλά νόμιζα οτι ανήκουν στην 3η διάσταση.

Θα ξεφύγω λίγο αλλά με ενδιαφέρει η αποψή σου για το τρίτο μάτι.
Κάπου είχες πεί, οτι με το να βλεπεις τις λειτουργίες των τσακρα δέν σημαίνει οτι τα έχεις ανοίξει κιόλας.Εφόσον χρειάζεται η κουνταλίνη να τα ανοίξει και ξέρουμε για αυτή την εργασία οτι παίρνει χρόνια.

Όμως πώς γίνεται μερικοί που δέν εχουν εργαστεί με την κουνταλίνη να μπορούν να βλέπουν στην 4η διάσταση?Έχω ακούσει απο Γκουρού στο youtube οτι με την αφύπνηση της συνείδησης το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι το άνοιγμα του τρίτου ματιού.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 20:48:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Δηλ. εννοείς ότι τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) ανοίγουν από μέσα πρός τα έξω;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2009, 22:09:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
geia sas pedia. tha ithela na rotiso pos ginete na iseltoume stin 4i diastasi. iparxei kapia texniki? opos ke na exei as moy kapios pos... eyxaristo poy diavasate to mnm m
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Marmecus
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 10:34:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Marmecus
Αγαπητά μέλη του φόρουμ, έχω την πεποίθηση οτι πολλές απορίες σας θα λυθούν αν επισκεφτείτε το κλαμπ μου, "Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ", στο Pathfinder, στην παρακάτω διεύθυνση:
http://clubs.pathfinder.gr/psixiki_anaptixi/824637
Θα χαρώ να σας δω εκεί και να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 11:31:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
geia sas pedia. tha ithela na rotiso pos ginete na iseltoume stin 4i diastasi. iparxei kapia texniki? opos ke na exei as moy kapios pos... eyxaristo poy diavasate to mnm m
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 11:36:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλη mimosa

Είναι καλυτέρα να σκεφτείς αυτά τα ενεργειακά κέντρα σαν ενεργειακούς τροχούς που περιστρέφονται όπως το ρολόι. Δηλ κοιτώντας το σώμα σου, γυρνάνε από την μεριά της καρδιάς.

Αυτά τα κέντρα έχουν κάτι σαν έλικες που τα λένε πέταλα. Πχ στο τσακρα ΜΟΥΛΑΝΤΑΡΑ υπάρχουν τέσσερις έλικες αλλά λειτουργούν οι δυο. Αν αυτό το τσακρα ενεργοποιηθεί τότε θα δουλεύουν και οι τέσσερις έλικες. Αυτή η λειτουργία μας δίνει κάτι σε σχέση με την ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ.

Αυτά τα κέντρα είναι Αιθέρια και μπορεί κάποιος διορατικός να τα δει στο Αστρικό σώμα. Η φυσική αντιστοιχία του μουλανταρα είναι στην βάση της σπονδυλικής στήλης και έχει σχέση με το πλέγμα του κόκκυγα. Ο ήχος του ή το μάντρας του είναι το Σ. Όπως φωνάζει το φίδι.

Κάθε τσακρα όταν ενεργοποιηθεί μας δίνει μια ικανότητα. ΠΧ ΤΟ ΜΑΝΙΠΟΥΤΑ ή το τσακρα του ομφαλού μας δίνει την τηλεπάθεια. Το ΒΙΣΟΥΝΤΑ ή το κέντρο του λαιμού μας δίνει το τρίτο αυτί ή την ικανότητα να ακούμε την μουσική των σφαιρών ή αλλιώς την διακοη και πολλά αλλά. Κάτι που είχε ο Πυθαγόρας.

Αυτά τα κέντρα ενεργοποιούνται με την άνοδο της ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ που είναι ας πούμε το μικροκοσμικο ΦΟΧΑΤ Της ΘΕΟΣΟΦΙΑς ή αλλιώς αυτή η ζωτική ηλεκτρομαγνητική δύναμη που δίνει ζωή.

Η Κουνταλινι βρίσκετε σε ένα κέντρο που λέγετε ΤΡΙΒΕΝΙ και η θέση του είναι ανάμεσα από τα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό. Έχει σχέση με το περίνεο.

Ο άνθρωπος έχει μια εφταπλη σύνθεση δηλ φυσικό, ζωτικό, αστρικό νοητικό, αιτιατό, βουδικό και ατμικο σώμα. Αν παρομοιάσουμε την ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ με ένα φίδι που ανεβαίνει μέσα από το νωτιαίο κανάλι της σπονδυλικής στήλης ή την ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ τότε αυτό το φίδι πρέπει να σηκωθεί εφτά φορές μια φορά για το κάθε σώμα.

Δεν μπορεί κανείς να μας αφυπνίσει την ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ Ή ΝΑ Μας ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΤΣΑΚΡΑ. Αυτό γίνετε μόνο από εμάς .

Είναι διαφορετικό να έχουμε μια μερική ενεργοποίηση και μια εμπειρία από την δραστηριότητα κάποιου τσακρα και διαφορετικό να έχουμε την πλήρη δραστηριότητα του.

Είναι δυνατόν με κάποια μάντραμ να ενεργοποιήσουμε μερικώς κάποιες δυνάμεις αλλά το επικίνδυνο είναι ότι είμαστε γεμάτοι ελαττώματα και αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ δεν μπορεί να ανέβει αν εμείς δεν αρχίσουμε να έχουμε μια συνειδητή προσπάθεια, μια κάθαρση εαυτού.

Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ανεβαίνει πάντα με τις αξίες της καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι μετατρέπουμε τα ελαττώματα μας σε αρετές και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσποιηθούμε αλλά να πραγματοποιήσουμε.

Αυτή η πράξη είναι μια ριζική αλλαγή. Πεθαίνει το παλιό και γεννιέται το καινούριο. Πεθαίνουν τα ελαττώματα και γεννιούνται οι αρετές. Και για να πραγματοποιήσουμε αυτή την αλλαγή πρέπει να μπορούμε να δούμε και να κατανοήσουμε τα ελαττώματα μας.


Φιλη mimosa εκτός από τα τσακρας έχουμε αλλά εφτά ψυχολογικά κέντρα. Δυο ανώτερα και πέντε κατώτερα. Αυτά είναι το διανοητικό, το κινητικό, το συναισθηματικό, το ενστικτώδες και το σεξουαλικό.

Η εργασία ξεκινά πρώτα από την σωστή λειτουργία αυτών των κέντρων όπου δρουν τα εγώ.

Όταν καταφέρουμε να έχουμε την σωστή λειτουργία αυτών των ψυχολογικών κέντρων, μονό τότε μπορούμε να πούμε ότι αρχίζουμε να δουλεύουμε με την ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ.

Θέλουμε να έχουμε επήρειες από το αστρικό και μπορούμε να τις έχουμε.
Άλλοι ποιο εύκολα και άλλοι ποιο δύσκολα. Η συγκέντρωση είναι ένα κλειδί.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε ένα όφελος από αυτό όταν όλη η εμπειρία μπορεί να οδηγηθεί από τα βιτσιά ενός εγώ!! Και επίσης δεν μπορεί να υπάρξει παραπέρα εξέλιξη.

Αυτά για τώρα


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 11:42:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
tha moy pei kaneis pos ginete na iseltheis stin 4 diastasi?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 12:30:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Πολύ ωραία η πρόταση σου φίλε Marmecus Εύχομαι να αποδώσει καρπούς στις καρδιές των ανθρώπων.

«Εγώ» φίλε Marmecus προτιμώ να μιλώ για όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο επειδή οι ανάγκες και η κατανόηση του κάθε ατόμου είναι διαφορετικές. Παρόλα αυτά τα συγχαρητήρια μου για την εργασία σας.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 14:28:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
tha moy pei kaneis pos ginete na iseltheis stin 4 diastasi?(sory an sas neyriazo)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 14:34:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φιλε astralboy
Πρώτα πρέπει να μπορέσεις να βγεις στο αστρικό και να μην παρασυρθείς από διάφορες επιθυμίες. Αυτό σημαίνει ότι έχεις θέληση και επίσης ότι μπορείς να διατηρήσεις την συνείδηση σου επάγρυπνη.

Μπορείς να βγεις στο αστρικό, αλλά η συνείδηση σου να είναι σαν ημι-ξύπνια ή μισοκοιμισμένη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να μην μπορείς να διατηρήσεις την συνειδησιακή σου προσοχή. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να κυλήσεις σε μια ονειρική κατάσταση ή και στη επιστροφή του σώματος σου.

Υπάρχουν εφτά τεχνικές. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το φυσικό σώμα μπαίνει μέσα στο αστρικό.

Ένας τρόπος είναι να γίνετε από το αστρικό. Με πλήρη συνείδηση βλέπει κάποιος το φυσικό του σώμα να έρχεται στην 5η διάσταση και να μπαίνει μέσα στο αστρικό σώμα.

Αν δεν κυριαρχούμε επάνω στα συναισθήματα και τις συγκινήσεις τότε έρχεται η αποτυχία. Υπάρχουν δάσκαλοι που βοηθούν να πραγματοποιηθεί αυτή η τεχνική. Ο Ογκουαρα, ο Μπαμπαχι, η Ματαχη ο Αρποκρατη και πολλοι αλλοι.

Ο δάσκαλος Σαμαελ λέει πως

quote:
αυτή η επιστήμη δηλ η πρακτική χινας δεν είναι για ασταθή άτομα.

Οι ασταθείς καλυτέρα να παραιτούνται από αυτές τις σπουδές. Αυτή η επιστήμη δεν είναι για άτομα περίεργα
.
Με τους κοσμικούς νόμους δεν μπορείς να παίζεις ατιμώρητα, χωρίς να καείς .Ο νόμος είναι νόμος, και το ιερό το σεβόμαστε.Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να δίνω δημόσια ξερά κάποιες πρακτικές. Ο νόμος είναι νόμος και ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις. Βέβαια ο δάσκαλος Σαμαελ τις έχει δώσει σε βιβλία του αλλά αυτός είναι ο δάσκαλος ξέρει τι κάνει.


Επίσης λεει

quote:
Ο σπουδαστής που μελετά και πραγματοποιεί την επιστήμη χινας, πρέπει, αναπόφευκτα, να τελειώνει με τα τρία αμαρτήματα: θυμό ,απληστία, λαγνεία. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να αποφύγουμε τις επιθέσεις των σκοτεινών. Αν ο σπουδαστής δεν διορθώνει αυτά τα ελαττώματα δεν θα επιτύχει μια πραγματική θετική πρόοδο στην ολοκληρωτική έννοια της λέξης.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 15:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ E-MAIL:
dimitrakis20-5@hotmail.com. (sas parakalo an kapia atoma mporoun na boithisoyn as eoiskeftoyn to thema Πυροκίνηση και Εμβίωση σο ΨΥΧΗ)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 17:12:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Αγαπητέ ΕναςΥπηρέτης, τα βασικά τα γνωρίζω... απλά κάποιοι λένε ότι τα κέντρα ανοίγουν απο έξω πρός τα μέσα (με την έννοια του "σκαψίματος"), με βοήθεια εξωτερικών δυνάμεων (π.χ ενέργεια) κάτι που με βρίσκει σύμφωνη..
Τώρα βέβαια που διαβάζω για την κουνταλίνι, που είναι εσωτερική "δύναμη", το βρίσκω κι αυτό σωστό.
Αν δούμε την εικόνα:

Επειδή έχουμε και πίσω κέντρα, αν η κουνταλίνι ξεκινάει απο κάτω (1ο), έρχεται και αγγίζει το σημείο της σύνδεσης 2α-2β π.χ, έτσι;
Και με αυτόν τον τρόπο τα ενεργοποιεί;
Χμμμμ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 17:26:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
quote:
Αυτή η πράξη είναι μια ριζική αλλαγή

Ενώ όταν προσπαθούμε απο έξω πρός τα μέσα είναι επιφανειακή να υποθέσω;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 17:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ E-MAIL:
dimitrakis20-5@hotmail.com. (sas parakalo an kapia atoma mporoun na boithisoyn as eoiskeftoyn to thema Πυροκίνηση και Εμβίωση σο ΨΥΧΗ)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 18:05:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid

Ίσως να υποθέσεις ότι είναι λανθασμένη?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 18:41:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
astralboy απλά φαντάζεσαι οτι μπαίνεις στο αστρικό και γίνεται..Εμ τί περιμένεις τώρα να σου πεί κάτι τόσο σοβαρό έτσι απλά.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 18:44:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Και να σου πεί πώς ακριβώς γινεται,να είσαι σίγουρος οτι δέν θα τα καταφέρεις.Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να έχεις προχωρήσει αρκετά στον εσωτερισμό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 18:46:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
δη΄λαδή alex ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 18:54:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φίλη mimosa

Αναφέρθηκα στην ριζική αλλαγή που είναι, να αρχίσουμε να έχουμε μια συνειδητή προσπάθεια, μια κάθαρση εαυτού.

Αυτό σημαίνει ότι μετατρέπουμε τα ελαττώματα μας σε αρετές και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να προσποιηθούμε αλλά να πραγματοποιήσουμε.
Αυτή η πράξη είναι μια ριζική αλλαγή.

Πεθαίνει το παλιό και γεννιέται το καινούριο. Πεθαίνουν τα ελαττώματα και γεννιούνται οι αρετές. Και για να πραγματοποιήσουμε αυτή την αλλαγή πρέπει να μπορούμε να δούμε και να κατανοήσουμε τα ελαττώματα μας.

Αυτή μας η προσπάθεια θα ισορροπήσει τα ψυχολογικά μας κέντρα.(όχι τα τσακρα) Κάθε ψυχολογικό κέντρο δουλεύει με ένα συγκεκριμένο υδρογόνο.

Όταν αυτά τα κέντρα υπέρ-λειτουργούν πχ η ακατάπαυτη φλυαρία του νου κάνει αυτό το κέντρο το διανοητικό να καταναλώσει γρήγορα την ενέργεια που έχει. δηλ το υδρογόνο του. Έτσι αναγκάζετε να αναζητήσει μια ενέργεια ή ένα υδρογόνο που δεν είναι κατάλληλο για να δουλεύει.

Όταν αυτό συμβαίνει σε όλα τα κέντρα τότε η ανθρώπινη μηχανή δουλεύει με λάθος υδρογόνα και υπάρχει ανισορροπία στα ψυχολογικά κέντρα. Αυτό για όσους γνωρίζουν είναι μαύρος υδράργυρος.

Αυτός ο μαύρος υδράργυρος είναι που πρέπει να αλλάξει και να γίνει κατάλληλος έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με την ιερή φωτιά.
Αλλά πριν από αυτό πρέπει να μπορούμε να έχουμε την τρίτη κατάσταση συνείδησης που θα μας επιτρέψει να μπορέσουμε να δούμε και να κατανοήσουμε τα εγώ μας, επειδή αυτά τα εγώ είναι που χρωματίζουν τον υδράργυρο μαύρο.

Αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι μια μετατροπή. Δηλ να αλλάξουμε χρώμα στον υδράργυρο ή στην φιλοσοφική πέτρα των αλχημιστών. Όλα αυτά ανήκουν στο μεγάλο έργο.

Γνώση υπάρχει πολλή, αλλά χρειαζόμαστε μια σειρά και τον σωστό τρόπο για να μπορέσουμε να αρχίσουμε. Μια λάθος αρχή δεν οδηγεί πουθενά.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 19:00:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φιλε astralboy η ασφάλεια σου βρίσκετε σε αυτές τις λέξεις. Επίσης και το πρώτο κλειδί. Όταν έχεις αυτά που πρέπει θα το συναντήσεις.

quote:
________________________________________
αυτή η επιστήμη δηλ η πρακτική χινας δεν είναι για ασταθή άτομα.
Οι ασταθείς καλυτέρα να παραιτούνται από αυτές τις σπουδές. Αυτή η επιστήμη δεν είναι για άτομα περίεργα
.
Με τους κοσμικούς νόμους δεν μπορείς να παίζεις ατιμώρητα, χωρίς να καείς .Ο νόμος είναι νόμος, και το ιερό το σεβόμαστε.
________________________________________
quote:
________________________________________
Ο σπουδαστής που μελετά και πραγματοποιεί την επιστήμη χινας, πρέπει, αναπόφευκτα, να τελειώνει με τα τρία αμαρτήματα: θυμό ,απληστία, λαγνεία. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να αποφύγουμε τις επιθέσεις των σκοτεινών. Αν ο σπουδαστής δεν διορθώνει αυτά τα ελαττώματα δεν θα επιτύχει μια πραγματική θετική πρόοδο στην ολοκληρωτική έννοια της λέξης.
________________________________________


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 19:14:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ?
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mimosa
Μέλος 3ης Βαθμίδας


773 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 19:31:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mimosa
Mάλιστα, ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Θα μου επιτρέψεις, όμως, δεν νομίζω ότι είναι γνώσεις, είναι θεωρείες.
Η θεωρία για να γίνει γνώση πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 19:54:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 19:57:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Γεια σας

Φιλη mimosa

Υπάρχουν δυο τρόποι για να πάρουμε γνώση
Ο ένας είναι δια μέσω του διανοητικού συλλογισμού και ο άλλος δια μέσου της ψυχολογικής εμπειρίας.

Από ότι δεν έχουμε εμπειρία, έχουμε διανοητική γνώση και αυτά που σου είπα παραπάνω αλλά και αλλά που έχω πει μπορούν να παραμείνουν απλές πληροφορίες.

Και όπως λες καλούμαστε τότε να κάνουμε αυτό το ταξίδι και αυτό το ταξίδι λέγετε το μεγάλο έργο.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

astralboy
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2009, 23:40:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους astralboy
ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Πυροκίνηση και Εμβίωση ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2009, 00:35:07  Εμφάνιση Προφίλ
astralboy την θες για λόγους ΑΝΑΓΚΗΣ ή ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ?

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy