ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1)
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2005, 00:13:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Φιλε ΑΕΤΕ,νομιζω ότι δεν είναι αυτός ο άγιος στον οποίο αναφέρθηκες για τους παρακάτω λόγους-πρώτα απο όλα να σου πω ότι η λέξη Ανδρίζου μπαίνει μπροστά απο το Ιωάννης και είναι προστακτική που απευθύνεται όχι σε μια στιγμή αλλά σε όλο το μήκος της ζωής του Ιωάννη,για αυτό και δεν του λέει Ανδρισου αλλά Ανδρίζου.Το κεφαλαίο -Α- το χρησιμοποιεί για να δειξει ότι η εντολή είναι θεική.
Επίσης θελω να πω ότι στο χάρτη που παρέθεσα,διακρίνω τη φιγουρα του Ιωαννη τεσσερις φορες,και στις τεσσερις εχει φωτοστεφανο.Αυτο μπορεις να το δεις καλά αν μεγενθύνεις τμηματικά την εικόνα,και μάλιστα είναι ενδιαφέρον το ότι στο κέντρο του κύκλου που δείχνει την ανάστασή του,ενώ ειναι ακόμη στο μνήμα, και δίπλα του ο άγγελος που πάει να τον σηκώσει,φέρει φωτοστέφανο! Που σημαίνει ότι είναι ήδη άγιος από τον πρώτερο βίο του επάνω στη γη.
Καλό θα ήταν να αφήσουμε έξω απο τη συζήτηση μια τόσο αμφισβητούμενη <<προφητεία>> όπως αυτή του Τραχωνίου,διότι μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.Προσωπικά έχω βρει πολλές αντιφάσεις με τις άλλες προφητείες των άλλων αγίων,πραγμα που με κάνει να πιστεύω ότι είναι ένα καλοστημένο παραμυθι.Επισης γνωρίζοντας ότι η προφητεία είναι ενα απο τα χαρισματα του Αγίου Πνευματος,και για αυτό δίνεται πάντα σε ζωντανούς αγίους,δεν μπορώ να δεχτώ ότι εμφανίσθηκε ξαφνικά ένας Αγιος και άρχισε να τους λέει ιστορίες οι οποιες μαλιστα ερχονται σε αντιθεση με τις αλλες των αλλων αγίων.

Κατα τη γνωμη μου ο εν λόγω Αγιος είναι ο Αγιος Ιωαννης ο Βαπτιστής.
Οι λόγοι που με κάνουν να το πιστεύω αυτο είναι οι εξής
-έχουμε ως δεδομένο ότι ο Ιωάννης θα αναστηθεί,και αυτο φαίνεται απο τον προφητικό χάρτη που έχει στο κέντρο ζωγραφισμένη τη σκηνή της αναστασης του με τον άγγελο να είναι πανω απο το σκήνωμα του και να τον βγάζει έξω,φαινεται επισης απο την προφητεία του Αγίου Μεθοδίου που λέει <<αυτόν που είναι πτωχός και απειρόβιος,τον ελεούντα και ελεουμενον,τον γυμνό και που φοράει βυσινιά,αυτόν που είναι ΝΕΚΡΟΣ στο σώμα και ζωντανός στο Πνεύμα,θα καταγεται απο μήτρα δουλική και απο γένος βασιλικό.......αυτον που οι άνθρωποι περιφρονουν σαν ΝΕΚΡΟ που δεν τους χρησιμευει σε τίποτα............>>,ακόμα έχουμε την προφητεία του Λεοντος Σοφού<<τον γνωρίζουν πολλοί(εννοεί ότι είναι γνωστός σε πολλούς λαούς προφανώς)αν και κανείς δεν τον βλέπει,Διοτι σαν απο ύπνο θα εμφανισθεί αθρόως.....>>,αλλά και άλλα περισσότερο κρυφά σημεία δείχνουν αυτο το γεγονός.Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι είναι κάποιος Ιωάννης που έζησε και κατα το παρελθόν πρέπει τώρα να δούμε ποιός Ιωάννης μπορεί να είναι αυτός.
τα στοιχεία που έχουμε είναι τα εξής

<<είναι αυτός που έλαβε άγιον έλαιο απο την γαστέρα>>Λεοντος Σοφού.
ανατρέχοντας τώρα στο κατα Λουκά κεφ.Α βλέπουμε <<μη φοβάσαι Ζαχαρία.Διότι εισακούστηκε η δέησή σου,και η γυναίκα σου η ελισάβετ θα σου γεννησει υιό,και θα τον ονομάσεις Ιωάννη...διοτι θα είναι μέγας ενώπιον του Κυρίου,οίνο και σίκερα δεν θα πιεί,και ΘΑ ΠΛΗΣΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ακόμη απο την κοιλία της μητρός του.....>>!Εδώ λοιπόν εχουμε μια ταυτιση γεγονοτων,όπου ο Λεων ο Σοφος μιλαει για αγιο πνεύμα που ελαβε ο εν λόγω Ιωαννης απο την γαστέρα του(μήτρα του)και το ίδιο γεγονός αναφέρεται στο κατα Λουκά για την γέννηση του Ιωάννη του Βαπτιστή.
Ακομα έχουμε το Λουκα να μας λέει στο Α κεφ.<<και συ παιδίον,προφήτης του Υψιστου θα κληθείς.Διοτι θα πορευθείς προ του προσώπου του Κυριου για να ετοιμάσεις τας οδούς αυτού(δλδ τουλαχιστον δύο φορές!).Επίσης ο Ματθαίος λέει στο κεφ. ιδ <<εκείνον το καιρό άκουσε ο Ηρώδης ο τετραρχης την φήμη του Ιησού,και είπε στα παιδιά του-Ούτος ειναι ο Ιωάννης ο Βαπτιστής.Αυτός εγέρθηκε απο τους νεκρούς,και για αυτό οι δυνάμεις ενεργούν σε αυτόν,>>υπήρχε δλδ από τότε που πέθανε κάποια προφητεία που προφανώς γνώριζε και ο Ηρώδης που έλεγε ότι ο Ιωάννης θα αναστηθεί.
Ακόμη ο Ματθαίος μας λέει στο ιζ<<ο Ηλίας μεν ερχόμενος πρώτα,θα αποκαταστήσει τα πάντα.Αλλά σας λέω ότι ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΗΔΗ ΗΛΘΕ,και δεν τον ανεγνώρισαν,και του έκαναν ό,τι ήθελαν.Έτσι θα πάθει και ο Υιός του ανθρώπου από αυτούς.Τότε οι μαθητές κατάλαβαν ότι τους μιλούσε για τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.>>εδώ έχουμε μια αναφορά στο πρόσωπο του Βαπτιστή που επεκτείνεται απο το παρελθόν με τη φράση <<Ηλίας ήδη ήλθε>> μέχρι το μέλλον με τη φράση <<ο Ηλίας μεν ερχόμενος πρώτα,ΘΑ αποκαταστήσει τα πάντα>>.
Και έχουμε τον Ματθαίο στο ια να μας λέει<<αληθεια σας λέγω μεταξύ των γεννηθέντων απο γυναικες ,δεν εγέρθηκε μεγαλυτερος απο τον Ιωάννη τον Βαπτιστή....και ει θέλετε δέξασθε,ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ ΗΛΙΑΣ Ο ΜΕΛΛΩΝ ΕΡΧΕΣΘΑΙ.Ο έχων ώτα ακούειν,ακουέτω.>>Εδώ μας λέει δλδ ο Ματθαίος ότι αν θέλετε το δέχεσθαι(διοτι ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κανείς κάτι τέτοιο),ότι είναι κάποιος σαν τον Ηλία που θα έρθει ξανά στο μέλλον.
Αξίζει επισης να δείτε στους ψαλμούς Ο που λέει ο Ιωάννης<<Σε σένα στηριχτηκααπο της γεννησεώς μου,Εσύ υπήρξες το στηριγμά μου απο την ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟς ΜΟΥ,σε σένα είναι διαρκώς η ελπίδα μου...........Ναι,και σε γεροντική ηλικία με κώμη λευκή(!!!),μη με εγκαταλείπεις Θεέ,ώστε να διηγούμαι περι του δυνατου βραχιονα σου εις τας γενεάς σε όλους τους μεταγενέστερους(εδώ φαίνεται να γνωρίζει ότι θα έρθει η ώρα που θα γεράσει,δλδ θα ξαναέρθει στη ζωή και θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμη ώστε να αποκτησει γεροντική,λευκή κώμη,διοτι ως γνωστόν πέθανε νέος.Επίσης μιλάει για κηρυξη του ευαγγελιου στις μεταγενέστερες γενεές)....και συνεχίζει........Θεέ,ποιός είναι ομοιός σου;Εσύ που μας έκανες να δούμε πολλούς κινδύνους και συμφορές ,ζωοποίησέ μας εκ νέου,και απο τα βάθη της γης ανάγαγέ μας(εδώ είναι ξεκάθαρο ότι μιλώντας στο θεό αναφέρετε σε πληθυντικό στο <<ζωοποίησέ μας>>κάνοντας δλδ λόγο για ταυτόχρονη ανάσταση νεκρών αγίων κατα την επιστροφή του στη ζωή ως βασιλέα Ιωάννη,πράγμα που συμφωνεί απόλυτα και με τον προφητικό χάρτη που δείχνει ανάσταση του Ιωαννη και σε κάποιο άλλο σημείο ανάσταση και άλλων νεκρών.Αλλωστε και η φράση <<και απο τα βάθη της γης ανάγαγέ μας>>δλδ βγάλε μας απο τα μνήματα,ανάστησέ μας είναι ενδεικτική του τι θα επακολουθήσει της επιστροφής του Ιωαννη.
Αλλά και ο ψαλμός Ξ λέει
.....θα προσθέσεις ημέρες στις ημέρες του βασιλεως.Τα έτη του θα είναι εις γενεάν και γενεάν.Θα κατοικεί προ του Θεού δια παντός.(δλδ θα έρθει για δυο γενιές,δύο φορές .και θα είναι προ του θεού δια παντός σημαίνει ότι θα προηγηθεί δύο φορές.)
Ησαιας ΜΒ
<<.......εθεσα το πνεύμα μου επ αυτόν και θα εξαγγείλει κρίση στα έθνη(εννοεί την κήρυξη του εαυγγελίου).
Δεν θα φωνάξει ούτε θα κράξει,ούτε θα κάνει να ακουστεί η φωνή του στους δρόμους(προφανώς και δεν χρειάζεται εφόσον τώρα υπάρχει η τηλεόραση).
Κάλαμο κυρτωμένο δεν θα συντρίψει(δεν θα τιμωρήσει δλδ τους αιρετικούς χριστιανούς,αλλά θα τους δει με συμπάθεια και αγάπη),και θρυαλιδα που καίει αμυδρώς δεν θα σ΄βήσει(δεν θα πειράξει δλδ τους ολιγόπιστους).
Θα εκφέρει κρίση εν αληθεία και δεν θα νικροψυχήσει,ούτε θα καμφθεί.εως ότου εγκαθιδρύσει δικαιόσυνην επί της γης,και οι παραλιακές χώρες προσμείνουν τη διδασκλία του.>>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Aetos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
349 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2005, 12:06:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Aetos
Είδωμεν!

Ούτως ή άλλως, κι αν οι εκτιμήσεις μας είναι σωστές, στα επόμενα χρόνια θα δούμε ποιος είναι.
Ας επανέλθουμε όμως στον χάρτη. Στο βιβλίο που έχεις φίλε 22, γράφεται η ιστορία του χάρτη? Δηλαδή, πως σχεδιάστηκε μια αναφορά στις παραπομπές του, που παραπέμπουν δηλαδή οι στίχοι?

Πάντως το ότι είμαστε πολύ κοντά, μπορεί κάποιος να το καταλάβει δια γυμνού πλέον οφθαλμού από τις τόσες καταστροφές από πλημμύρες σε όλο τον κόσμο, την πτώση του ανθρώπου όλο και πιο έντονα σε μάγους και αστρολόγους και την όλη αλλαγή των καιρικών φαινομένων.
Η πολιτική κατάσταση είναι τρομερά ασταθής και τα προφητευόμενα γεγονότα των πολέμων δεν θα προκαλέσουν καμιά εντύπωση πλέον.
Αναμένουμε την τελική καταστροφή του τεμένους του Ομάρ και το χτίσιμο του ναού του Σολομώντα για να ξεκινήσουν τα γεγονότα.

Κι αν ο Λιακόπουλος έχει δίκιο και δεν πετάει μόνο νουθεσίες και παλαβομάρες, περιμένουμε να σκοτώσουν κι αυτόν που το όνομά του ξεκινάει από Ο (Οσάμα?).Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xalkeios
Νέο Μέλος


21 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2005, 15:45:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xalkeios
Συγχαρητηρια παιδια και απο εμενα για την πραγματικα εξαιρετικη δουλεια που εχεται κανει ολον αυτο τον καιρο.
Για διαβαστε και αυτο για να συμπληρωσετε καποια κενα του παζλ -
<< Καθε δυομιση χιλιαδες χρονια,ο τροχος του Νταρμα γυριζει στον γωωστο και καθορισμενο ρυθμο του.Σε καθε κυκλικη κινηση,η ανθρωποτητα καρποφορει,φυλλοροει και ζει ενα νεο οραμα για το μελλον.Μαλιστα απ οτι λενε οι σοφοι του βουδισμου,η επομενη κινηση του τροχου θα ολοκληρωθει με την αυγη της τριτης χιλιετιας,οπου θα συμβουν κοσμοιστορικες αλλαγες και ανεπαναληπτες αφυπνισεις.Μια απο τις τελευταιες, ισως η πιο σημαντικη,ειναι η ελευση και δραση του Βουδα που μελλει να ερθει,του Βουδα του γνωστου ως Μαιτρεγια
Η μεγαλη αυτη φωτισμενη υπαρξη θα οδηγησει τη γη σε μια νεα περιοδο αρμονιας.Ολα θα λαμψουν μεσα στο σιωπηλο κενο της νιρβανας και θα γνωρισουν το απογειο της αποκαταστασης τους. Η συντελεια δεν ειναι παρα το κλεισιμο του κοσμικου κυκλου που διανυουμε.Δεν ειναι τιποτα περισσοτερο.Για αλλη μια φορα δεν βλεπουμε πουθενα την φρικη και τον τρομο....
Ο αναμενομενος Βουδας ονομαζεται Μαιτρεγια ,που κυριολεκτικα σημαινει ο αγαπημενος.Αυτος θεωρειται απο τους βουδιστες ως η επομενη ενσαρκωση της θεοτητος ως ο μελλοντικος κηρυκας του ευαγγελιου της σωτηριας της ανθρωποτητας.Ο Μαιτρεγια ειναι ο Βουδας της συντελιας,χωρις τουτο να σημαινει οτι η μορφη του συνδεεται με καποιες καταστροφες.Απλως για τους βουδιστες η εμφανιση του σηματοδοτει το τελος μιας εποχης και την αρχη μιας αλλης ,καλυτερης >>
???????????????? ( Τα ερωτηματικα δικα μου )Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2005, 17:09:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Φίλε χαλκειε καλως ηρθες.Το προσωπο στο οποίο αναφέρεσαι,ο μαιτρεγια,έχει προσπαθήσει κατα το παρελθόν να ταυτιστεί με τον άγιο Ιωάννη το Βαπτιστή,υποστηρίζοντας ότι είναι μετενσάρκωση του! Ο λεγάμενος είναι λοιπόν κάποιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την Νέα Εποχή,προφανώς <<διορισμένος>> για αυτό το σκοπό,πανέξυπνος,και οπωσδήποτε γνώστης των προφητειών.Είναι ο άνθρωπος που προετοιμάζει τις αναλφάβητες κοινωνίες στις οποίες κινειται,ώστε να δεχτούν σε λίγα χρόνια το <<μεσσία>>,δλδ τον αντίχριστο.
Δεν αμφισβητώ την <<προφητεία>> που μας αναφέρεις ,αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ποιά είναι τα πρόσωπα που προσπαθούν να σφετεριστούν τον τίτλο του <<αγαπημένου>>,και για αυτό θα σου θυμίσω ότι υπάρχει και μια προφητεία του κομφουκιανισμού που λέει ότι κάποτε θα έρθει ένας βασιλιάς που το όνομα του θα φέρει τον ελληνικό τίτλο Μάχα-Ντέο,που σημαινει Μέγας-Θεός(θεός στα αρχαία ελληνικά ονομαζόταν κάθε δύναμη της φύσης καθώς και κάθε άνθρωπος που κατάφερνε να φτάσει στην κορυφή της πνευματικής ολοκλήρωσης,δλδ να γίνει άγιος όπως θα λέγαμε σήμερα).Αυτή η προφητεία λοιπόν προλέγει στην ουσία τον ερχομό του βασιλιά Ιωάννη,και είναι ενδιαφέρον ότι είναι πολύ παλιά και δεν είναι απο Έλληνες.Αν όμως βγει κάποιος σήμερα και πει ότι αυτή η προφητεία αναφέρεται σε μένα,ξέρεις πόσα πληθη θα παρασύρει και θα τον πιστέψουν;Ας μην δίνουμε σημασία σε κάθε τσαρλατάνο που καπηλευεται τον τίτλο του <<μαιτρεγια>> δλδ του αγαπημένου,εξυπηρετώντας προφανώς σκοπούς κάποιων σκοτεινών συμφερόντων.


Φίλε ΑΕΤΕ,δεν γνωρίζω ούτε και εγώ την οστορία αυτού του χάρτη πέραν του ότι υπάρχει στο Αγιο Όρος απο τον 17ο αιων. Οσο για τις παραπομπές του,είναι κάτι που και εγώ το ψάχνω,αν και κάτι μου λέι ότι παραπέμπει κατευθείαν στην Π.&Κ. Διαθήκη.

Σκεφτόμουν προχθές και ήθελα να το αναφέρω για να ακούσω και τις δικές σας απόψεις,ότι υπάρχει μια προφητεία του Αγίου Κοσμά που λέει πως <<θα σας βάλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα>> και άλλη μία που λέει ότι <<θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο,δεν θα προλάβουν όμως>>.Αν αυτές οι δύο φράσεις του Πατροκοσμά αναφέρονται στο ίδιο γεγονός,πραγμα πολύ πιθανόν,τότε μάλλον μιλάμε για ένα φόρο που θα μπει στα <<παράθυρα>>,δλδ στα σπίτια,στα ακίνητα,και που ενώ θα ψηφιστεί και θα εφαρμοστεί,δεν θα προλάβουν να τον εισπράξουν.Τέτοιος φόρος είναι αυτός που ψηφίστηκε πριν λίγες εβδομάδες,μιλάω για το φ.π.α. 19% που μπήκε στα ακίνητα,και που θα αρχίσει να εισπράτετε απο 1/1/06.Είναι δλδ ένας φόρος που όντως μας τον έβαλαν,αλλά θα αρχίσουν να τον εισπράτουν απο τον επομενο χρόνο.
Με δεδομένο ότι ο πόλεμος θα αρχίσει φθινόπωρο,και ότι έχουμε όντως ένα τέτοιο φόρο σε εφαρμογή που ακόμα δεν έχει αρχίσει η εισπραξή του,σκέφτομαι ότι αν ξεκινήσει φέτος ο Γ.Π. τότε θα επαληθευτεί κατα γράμμα!Λέτε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/08/2005, 18:50:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Νομίζω φίλοι μου πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για κάποιες άλλες προφητείες που είναι άγνωστες στούς πολλούς ανθρώπους,και που συνδέονται με τα γεγονότα του τρίτου παγκοσμίου.
Θα ξεκινήσω απο μια προφητεία του Παισιου,που όταν ρωτήθηκε για το αν και πότε θα γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας η απάντηση που έδωσε σε αυτούς που τον επισκέφτηκαν ήταν-<<εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη,οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κουρδοι πάλι τα δικά τους.Το κουρδικό θέμα έχει πια δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν ,όχι τώρα,το 1992,αλλά σύντομα.Θα γίνουν όλα αυτά όταν θα πάψουν να κυβερνάνε την Τουρκία οι πολιτικοί που είναι σήμερα,και όταν μια νέα γενιά πολιτικών εμφανισθεί για να κυβερνήσει.Τότε θα γίνει και ο διαμελισμός της Τουρκίας.>> Είναι νομίζω περιττό να πούμε ότι αυτή η νέα γενιά πολιτικών δεν είναι άλλη από τους ευρωπαιστές που κυβερνάνε σήμερα την Τουρκία(Ερντογαν κ.λ.π.).
Επισης άλλη μία πολύ σημαντική προφητεία του γέροντα Παισιου είναι αυτη που ειπε όταν ρωτήθηκε απο έναν αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας μας.Του είπε λοιπόν<<.....όταν θα δούμε την Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία,και η Τουρκία να παίρνει την πρεσβεία της απο την Αθήνα,τότε θα πρέπει να πούμε Ταις πρεσβειαις της Θεοτοκου,Σώτερ σωσον ημάς....>>,μας λέει δλδ ότι όταν θα φτάσουν οι σχέσεις μας σε πολύ άσχημο σημείο και αναγκαστούμε να αποσύρουμε τους πρεσβευτές μας,τότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος,κάτι που θα γίνει βέβαια ξαφνικά ,μέσα σε λίγες μέρες.
Θέλω ακόμα να σας πω ότι υπάρχει και μια ρωσίδα αγία που προέβλεψε πολλά γεγονότα και μεταξύ άλλων είχε πει ότι θα μπουν στη Ρωσία οι Γερμανοί(β' παγκοσμιος) αλλά αργότερα θα γίνει και άλλος ένας πόλεμος που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε μια νύκτα.Μίλησε προφανώς για πυρηνικό πόλεμο που θα γίνει κατα το τέλος του τρίτου παγκοσμίου όπως ξέρουμε και από άλλους προφήτες(η τελευταία τριήμερη μάχη).Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
LiakoFan
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 03:32:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LiakoFan
Έχει κανείς σκεφτεί σε βάθος, τι θα κάνει αν αρχίσουν όλα αυτά που προφητεύονται, σύντομα;

Αν τα supermarket ξαφνικά αδειάσουν,
αν η οικονομία καταρρεύσει σε παγκόσμιο επίπεδο,
αν στην απελπισία του κόσμου αρχίσουν λεηλασίες και εγκλήματα παντού,
αν γίνει και αυτό που εκτιμά ο 22 και οι Τούρκοι φτάσουν στην Κόρινθο,
αν βιασμοί και δολοφονίες και απίστευτη αγριότητα κυριαρχήσει παντού,
αν η ζωή στις πόλεις γίνει κόλαση.

Έχει κανείς τις γνώσεις επιβίωσης στην ερημιά, να αντέξει 3.5 χρόνια μακρυά από κατοικημένες περιοχές;

Το έχει ψάξει κανείς, είναι δυνατή η επιβίωση χειμώνα-καλοκαίρι στο δάσος; Στο χιόνι και χωρίς όπλο;

Νομίζω οι καταδρομείς κάτι μαθαίνουν, αλλά είναι δυνατή η μακροχρόνια επιβίωση, ολόκληρους χειμώνες στα βουνά, με αυτο-συντήρηση (όχι δηλαδή να γίνουμε "κλέφτες και αρματωλοί" ή "αντάρτες" σε βάρος των αγροτών; Υπάρχουν αξιόπιστα εγχειρίδια για τη μακροχρόνια επιβίωση;

Κάτι έλεγε ο Παϊσιος για κατσίκες και κότες και μικροκαλλιέργειες όπως σιτάρι και πατάτες και ελαιόδενδρα, ότι η αποθήκευση δεν είναι λύση γιατί τα τρόφιμα χαλάνε σε 3-3.5 χρόνια, να μάθουμε από τώρα, λέει, να ζούμε απλά.

Δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα άτομο που να πιστεύει ότι ήρθε η ώρα των προφητειών με τόση βεβαιότητα, και να έχει τόση εμπιστοσύνη στην κρίση του Παϊσιου, που να αφήσει τη δουλειά του και να κάνει οικογενειακώς τον αγρότη :) Αλλά τι κάνουμε όμως. Τό 'χει ψάξει κανείς;

Ένα βιβλίο προς αυτή την κατεύθυνση είναι το παρακάτω, αλλά δυστυχώς διαβάζοντας τα σχόλια στο amazon, ίσως δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο:

"Self Reliance: A Recipe for the New Millennium"
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/1856230155/ref=ord_cart_shr/026-1127526-5334007?%5Fencoding=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Παρεπιπτώντως, έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Αγγλία, και υπάρχουν πολλοί που δεν είναι ικανοποιημένοι από τη ζωή τους, με τον αγώνα από το πρωί ως το βράδυ στη δουλειά, υπερχρεωμένοι με τα ακίνητα και τις πιστωτικές κάρτες, και το ψάχνουν για απόδραση. Είτε σε χώρες όπως η Ισπανία, είτε στην επαρχία.

Αλλά το 40% φαίνεται πως γυρίζει στην πόλη... Δεν είναι παιχνιδάκι η ζωή στην επαρχία. Το παρακάτω βιβλίο ασχολείται με αυτό το θέμα:

"Out of Your Townie Mind: The Reality Behind the Dream of Country Living"
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0954391446/ref=ord_cart_shr/026-1127526-5334007?%5Fencoding=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stratis79
Μέλος 2ης Βαθμίδας


430 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 09:57:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stratis79
αν γίνει και αυτό που εκτιμά ο 22 και οι Τούρκοι φτάσουν στην Κόρινθο,
===
δε θα φτάσουν έως εκεί, τα εξαμίλια είναι τα 6 ν.μ.

Σχετικά με τον Άγιο Ιωάννη δούκα Βατατζή σας παραθέτω την ιστορία του:

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ο Ελεήμων, γεννήθηκε το 1193 στο ιστορικό Κάστρο της Θράκης, στο Διδυμότειχο. Καταγόταν από οικογένεια η οποία βρισκόταν κοντά στη βασιλική σύγκλητο, αφού ο παππούς του Κωνσταντίνος, ο Βατάτζης λεγόμενος, ήταν Στρατοπεδάρχης του βασιλέως Μανουήλ του Κομνηνού.

Όταν κοιμήθηκαν οι γονείς του Ιωάννη, του άφησαν πολύ μεγάλη περιουσία, την οποία όμως ως σώφρων εκείνος, μοίρασε στους φτωχούς, καθώς και σε αφιερώματα στους Ιερούς Ναούς και τις Εκκλησίες, διότι “μακάριοι οι αγαπώντες την ευπρέπειαν του οίκου Σου”…

Στη συνέχεια ο Ιωάννης, μια που η Κωνσταντινούπολη ήταν στα χέρια των Φράγκων, κατευθύνθηκε στο Νύμφαιο της Βιθυνίας, όπου και ήταν η έδρα της αυτοκρατορίας μας, αφού από το 1204 ο Πόλη είχε αλωθεί και κατακυριευθεί με δόλο από τους “Σταυροφόρους” και νέος αυτοκράτωρ είχε ανακηρυχθεί στη Νίκαια της Βιθυνίας ο ευσεβέστατος Θεόδωρος Λάσκαρης, ο ποιητής της Μεγάλης Παράκλησης στην Παναγιά, την οποία και ψάλλουμε εναλλάξ με την Μικρή, κάθε ημέρα, από την 1η έως τις 15 Αυγούστου!

Εκεί κατέφυγε λοιπόν ο Ιωάννης, για να βρει ένα θείο από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν Ιερεύς στα ανάκτορα του Θεοδώρου Λάσκαρη. Έτσι, γνωρίστηκε με τον καλό βασιλέα, αλλά ούτε στιγμή δεν υπερηφανεύτηκε για εκείνη τη συναναστροφή του, αλλά εξακολούθησε να είναι φιλικός και ταπεινός με όλους, ευπρόσιτος, πράος, άκακος, γαλήνιος, σεμνός και πάντα ήρεμος στο διάλογο. Έτσι, με όλα αυτά τα χαρίσματα, ήταν αξιαγάπητος τόσο, που η αρετή του έλαμψε μπροστά στα μάτια του Αυτοκράτορα Θεοδώρου, ο οποίος και του έδωσε ως σύζυγο τη θυγατέρα του Ειρήνη. Για να τη λάβει όμως γυναίκα του, χρειάστηκε να μονομαχήσει με το Λατίνο Κόραδο, που καυχιόταν για τη δύναμή του! Όμως ο Ιωάννης Βατάτζης τον νίκησε, λέγοντας “Κύριε Ιησού Χριστέ, βοήθει μοι”, σαν δεύτερος Νέστορας!

Όταν ο βασιλιάς-υμνογράφος του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα κοιμήθηκε, ανέλαβε την Αυτοκρατορία ο ίδιος στα 1222 μ.Χ., ως Ιωάννης Γ’ Δούκας Βατάτζης. Και από τότε έδειξε για μια ακόμη φορά, πόσο σοφή ήταν η εκλογή του Θεόδωρου. Έγινε λοιπόν από τότε ο Ιωάννης, ο προστάτης των αδικουμένων, ο δικαιότατος κριτής, η πηγή η αστείρευτη της ελεημοσύνης, τόσο, που του δόθηκε το προσωνύμιο Ελεήμων!!!

Ήταν ακόμη ευσεβής και πιστός στην Ορθοδοξία βασιλεύς και όχι μόνο έδειξε, αλλά και κατάφερε με το ζήλο του να βαπτιστούν Χριστιανοί όλοι οι Ιουδαίοι της επικράτειάς του!!!

Επίσης, προσπάθησε τα μέγιστα, να γίνει η επανΕνωση των Εκκλησιών, δηλαδή να αναγνωρίσει η Δύση το ορθό Δόγμα. Κατάφερε μάλιστα να αποσταλούν πρέσβεις από τον Πάπα Γρηγόριο Θ’ και να αρχίσει διάλογος, προεξάρχοντος από τη δική μας πλευρά του τότε Πατριάρχου Γερμανού του νέου. Ο Ιωάννης θα κατάφερνε τότε το ευχόμενο, αλλά δυστυχώς οι Δυτικοί δεν θέλησαν στο τέλος να αφαιρέσουν την αντιορθόδοξη προσθήκη από το Σύμβολο της Ορθής Πίστεως, δηλαδή το “και εκ του Υιού εκπορευόμενον”…

Ο Βατάτζης, υπήρξε ο προστάτης και συμπαραστάτης της αγροτικής και αστικής τάξης και επιδίωκε διαρκώς την άνοδο του βιοτικού επιπέδου κυρίως των γεωργών και κτηνοτρόφων, αφού για να τους βοηθήσει έκανε μεγάλη απογραφή (κάτι σαν Εθνικό Κτηματολόγιο) και επίταξε κατόπιν τεμάχια γης από τους μεγαλοκτήμονες και τους αριστοκράτες και τα διένειμε σε όλους τους φτωχούς υπηκόους του, ώστε να ζουν άνετα και ανθρώπινα!!! Στάθηκε αληθινός “πατέρας των Ελλήνων”, πατάσσοντας με κάθε τρόπο την εκμετάλλευση του λαού, νιώθοντας κάθε λεπτό όχι σαν απλός βασιλιάς, αλλά ως ταγμένος από το Θεό να βοηθάει το λαό του και τους αδικουμένους! Έλαβε ακόμη και μέτρα οικονομίας τέτοια, που απαγόρευαν τη σπατάλη του ιδιωτικού πλούτου, ενώ ίδρυσε φιλανθρωπικούς και ευκτήριους οίκους, πτωχοκομεία, νοσοκομεία, γηροκομεία, βιβλιοθήκες, έχτισε Ναούς και βοήθησε αποφασιστικά τα Μοναστήρια μας.

Μάλιστα τέτοια ήταν η πολιτική ποιότητά του, που όταν κάποτε συνάντησε το γιο του Θεόδωρο στο κυνήγι να φορά πολυτελή ρούχα, αρνήθηκε να τον χαιρετήσει! Και όταν το παιδί του τον ρώτησε σε τι είχε σφάλει, ο Ιωάννης απάντησε ότι εκείνα τα μεταξωτά και χρυσούφαντα που φορούσε ο γιος του ήταν από το αίμα του λαού του και πως θα έπρεπε να ξέρει ότι κάθε έξοδο, πρέπει να γίνεται για τον λαό, διότι ο πλούτος των βασιλέων, στο λαό ανήκει!!!

Η πίστη του στο Θεό ήταν πολύ μεγάλη και τον βοήθησε αποφασιστικά σε κάθε του βήμα, όπως και τότε που χρειάστηκε να μονομαχήσει με τον σκληρό Αζατίνη, Σουλτάνο του Ικονίου, που συχνά πυκνά λεηλατούσε τις πόλεις μας που ήταν κοντά στον ποταμό Μαίανδρο. Άκουσε τότε νοερά θεία φωνή, που του έλεγε:

“Ο σταυρωθείς εγήγερται, ο μεγάλαυχος πέπτωκεν, ο καταπεσών και συντριβείς ανώρθωται” και πήρε ευθύς τέτοια δύναμη, ώστε όρμησε και κατανίκησε τον τρομερό Σουλτάνο!!!

Ποτέ ο Ιωάννης Βατάτζης δεν έβγαζε από το νου του το μεγάλο ποθούμενο, την ανάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως και την ανασύσταση της Ελληνοχριστιανικής Αυτοκρατορίας. Γι’ αυτό εργάστηκε και προς την κατεύθυνση αυτή με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Σώφρων, συνετός και προνοητικός στην πολιτική του, αν και είχε εκλέξει ικανότατους στρατηγούς, επιδίωκε την αποφυγή των μαχών. Γνώριζε να μην αναλαμβάνει τίποτε πριν το προπαρασκευάσει κατάλληλα, ενώ είχε βαθιά ευσέβεια και έδειχνε σεβασμό και στον πιο απλοϊκό μοναχό. Ο λαός τον αγαπούσε και η Εκκλησία προσευχόταν με χαρά για αυτόν! Και εκείνος, ακόμη πιο πολύ προχωρούσε προς τον ιερό σκοπό της πατρίδας.

Νίκησε τους Λατίνους που κρατούσαν όμως ακόμα σκλαβωμένη την Πόλη και τους επέβαλε τη συνθήκη του 1225, με την οποία κατελάμβανε όλα τα Μικρασιατικά εδάφη, εκτός από αυτά που ήταν κοντά στη Νικομήδεια και απέναντι από την Κωνσταντινούπολη.

Κατασκεύασε κατόπι ισχυρό στόλο και ελευθέρωσε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κω και άλλα νησιά του Ελληνικού Αρχιπελάγους, υπολογίζοντας σωστά ότι κουμάντο στο Αιγαίο κάνει όποιος έχει στόλο και άρα οι Λατίνοι χωρίς πολεμικά πλοία και βάσεις, δεν θα κρατούσαν για πολύ ακόμη τη Θεοφύλακτη. Έπιασε λοιπόν και τα Στενά της Έλλης (Ελλήσποντος) και επιχείρησε τις πρώτες επιθέσεις στα περίχωρα της Βασιλίδας, πετυχαίνοντας στα 1225 να απελευθερώσει τη στρατηγικά σημαντική Αδριανούπολη! Ο δρόμος πια για την Πόλη του Κωνσταντίνου ήταν ανοιχτός!

Στα ανατολικά προελαύνουν εκείνο τον καιρό οι Μογγόλοι, που νικούν το Σουλτάνο του Ικονίου, ο οποίος αναγκάζεται να ζητήσει συνθήκη με τη Νίκαια, παύοντας προς το παρόν να αποτελεί κίνδυνο, λύνοντας τα χέρια του Βατάτζη, που κατατροπώνει τώρα και τους Βουλγάρους στα 1246 και ελευθερώνει το κομμάτι Αξιός - Έβρος ποταμός, ενώ οι καμπάνες κοντεύουν να σπάσουν από τη χαρά τους όταν ο Ιωάννης Βατάτζης, ο Άγιος Βασιλιάς, μπαίνει με συγκίνηση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, στην Πόλη του Αγίου Δημητρίου, στη Συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη, τον Δεκέμβριο της ίδιας ευλογημένης χρονιάς!

Όμως, η καλή του σύντροφος, η Ειρήνη Λάσκαρι, κλείνει για πάντα τα μάτια της και κείνος θα κρατήσει για πάντα μέσα του ανεξίτηλη τη γλυκιά μνήμη της. Όμως ξέρει πως ο εαυτός του δεν του ανήκει, αλλά αξίζει να το κάνει κάθε μέρα θυσία για το λαό του και την πατρίδα! Έτσι ο Ιωάννης, έχοντας αναπτύξει μια φιλία με το Γερμανό αυτοκράτορα Φρειδερίκο Β’, δέχεται να γίνει ο γάμος του με την κόρη του Φρειδερίκου Κωνσταντία, ως επισφράγηση μιας πανίσχυρης συμμαχίας, που θα τρομάξει την Ευρώπη και ιδίως τους Λατίνους, που πιέζονται τώρα πανταχόθεν.

Αλλά, ενώ ο Ιωάννης Βατάτζης έφτιαξε ένα πανίσχυρο κράτος από τις στάχτες του Βυζαντίου και είχε σφίξει ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από την Κωνσταντινούπολη, στις 4 Νοεμβρίου του 1254, σε ηλικία 72 ετών, αφήνει την τελευταία πνοή του, επάνω στο δρόμο για το όνειρο, επάνω στο δρόμο για το καθήκον, την Πίστη του Θεού, το Χρέος για την Πατρίδα, την Αγάπη για το λαό…

Το τίμιο σώμα του ευσεβεστάτου, δίκαιου, γενναίου και ελεήμονος βασιλέα, ενταφιάστηκε σε ένα Μοναστήρι που είχε κτίσει ο ίδιος και το είχε ονομάσει Σώσανδρα, ενώ αργότερα δια θαυμαστής αποκαλύψεως ο ίδιος ο Ιωάννης, ζήτησε να μετακομισθεί το λείψανό του στη Μαγνησία (της Μικράς Ασίας). Όταν όμως πήγαν να ανοίξουν τον τάφο για να εκτελέσουν τη μετακομιδή, αντί να βγει η γνωστή δυσωδία, μια γλυκιά ευδία απλώθηκε τριγύρω, σαν να είχε ανθίσει απότομα κήπος αρωματικός! Αλλά δεν ήταν μονάχα αυτό. Ο νεκρός φαινόταν σαν να κάθεται επί βασιλικού θρόνου, χωρίς να έχει καμιά μελανότητα, καμιά δυσωδία, κανένα απολύτως σημείο που να φανέρωνε πως ήταν νεκρός!!! ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ήταν μέσα στον τάφο και το χρώμα του σώματός του ήταν όπως κάθε φυσιολογικού εν ζωή ανθρώπου! Έμοιαζε πραγματικά σαν ένας ολοζώντανος, αλλά ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!! Και μάλιστα και αυτά ακόμη τα ρούχα του επίσης είχαν διατηρηθεί επί επτά χρόνια αδιάφθορα και έμοιαζαν σαν να είχαν μόλις ραφθεί!!! Γιατί έτσι αντιδοξάζει ο Θεός εκείνους που Τον δοξάζουν στη γη!

Μάλιστα από τότε το τίμιο λείψανο του Αγίου βασιλέως Ιωάννη Δούκα Βατάτζη του Ελεήμονος έδωσε πάμπολλα θαύματα, γιατρεύοντας θαυματουργικά Χάρητι Θεού ασθένειες, διώκοντας δαίμονες και θεραπεύοντας ένα σωρό πάθη, με την κατοικούσα εν αυτώ Χάρη του Αγίου Πνεύματος!

Αναφέρεται -όπως σημειώνεται σε ημερολόγιο που εξέδωσε το 2001 η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου- ότι μέχρι το 1992 “η μνήμη του αυτοκράτορα Ιωάννου του Ελεήμονος ετιμάτο κάθε χρόνο στην εκκλησία της Μαγνησίας, την οποία έκτισε ο ίδιος και στην οποία βρήκε την τελευταία ανάπαυσή του, καθώς και στο Νυμφαίον, την αγαπημένη του κατοικία” (Οστρογκόρσκυ).

Όμως τι απέγινε ο Ναός εκείνος; Τι απέγινε το άφθαρτο λείψανο του “Μαρμαρωμένου Βασιλιά”; Τι σχέση έχει με το “θρύλο” και ποια με τις προφητείες για ανάκτηση της Πόλης, που τόσο και ο ίδιος είχε πασχίσει;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ :Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και προσωπικά ο ταπεινός συντάκτης Κ.Κ. ,έχουν πολύτιμη ανάγκη από κάθε σχετική πληροφορία, που μπορεί να υπάρχει κυρίως από πρόσφυγες ή και προσκυνητές της περιοχής για τον τάφο και το λείψανο του Αγίου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας, πατώντας εδώ.

ΣΗΜΕΡΑ, η μνήμη του Αγίου Ιωάννη Δούκα Βατάτζη του Ελεήμονος, τιμάται και εορτάζεται στο βυζαντινό Διδυμότειχο, επάνω στην Εκκλησιά του Χριστού Σωτήρα του κάστρου, όπου και υπάρχει σαν θησαυρός η φορητή εικόνα του Αγίου, δημιούργημα της λαϊκής τέχνης του 1958, που πάνω της έχει γραμμένο και το Απολυτίκιό του:

“ Τον λαμπρόν Βασιλέα και των πιστών μέγα καύχημα και των νυμφαίων το κλέος, Ιωάννην τιμήσωμεν, εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικαίς, την μνήμην επιτελούντες αυτού, συμφώνως ανακράζοντες. Δόξα τω σε Δοξάσαντι, δόξα τω σε στεφανώσαντι, δόξα των ενεργούντι δια σου πάσιν ιάματα”


Υγ: Αστεία αστεία φτάσαμε τις 48 σελίδες, 2 ακόμα έμειναν και πάμε για το Προφητείες αγίων Νο2Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

WWalker
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1819 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 10:54:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους WWalker
Για τον Παίσιο:
http://oag.ru/icon/paissios.html

Θα προσπαθήσω να βρω μετάφραση του κειμένου.

Σαν να μιλάει για τριετείς στενοχώριες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kyriakopoulos
Μέλος 2ης Βαθμίδας


404 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 11:36:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kyriakopoulos
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΥΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΤΟ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝ ΤΕΣΣΑΡΣΙ ΝΗΠΙΟΙΣ.ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ.ΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΑΥΤΟΥ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ,ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΖΩΝΤΟΣ ΗΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΚ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΝΑ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο 22 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΤΕΘΝΕΩΤΑΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ.ΒΟΗΘΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ.Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stratis79
Μέλος 2ης Βαθμίδας


430 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 14:36:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stratis79
Ενδιάφερον παρουσιάζει να δούμε λίγο λεπτομερέστερα το όνομα Ιωάννης, θα έλεγε κανείς πως ταυτίζεται με την ταπεινότητα αλλά και την αγάπη από και προς το Θεό. Μια ματιά μέσα στην ιστορία αρκεί:

1. Ιωάννης ο Βαπτιστής, άνθρωπος ταπεινός (που είπε ότι ούτε τα υποδήματα του Κυρίου δεν είναι ικανός να λύσει), ζούσε μόνος στις ερημιές, έκανε μεγάλη άσκηση και τρεφόταν λιτά.

2. Ιωάννης ο Θεολόγος, ο αγαπημένος για πολλούς μαθητής του Χριστού, αυτόν ονόμασε γιο της Μαρίας πάνω στο σταυρό και είναι ο μόνος που κοιμήθηκε σε βαθή γήρας εν σχέσει με τους άλλους αποστόλους. Τέλος σε Αυτόν ο Θεός φανέρωσε τις προφητείες για το τέλος του κόσμου.

3. Ιωάννης ο ελεήμων, ο ταπεινός αυτός πατριάρχης Αλεξανδρείας επί εποχής Ηρακλείου. Όποιος έχει διαβάσει το βίο του, θα έχει μείνει άφωνος.

4. Ιωάννης ο Καλυβίτης, που αν και γόνος πλούσιας οικογένειας, έφυγε, ξαναγύρισε και έμεινε σε μια καλύβα πλάι στο πατρικό αρχοντικό της οικογένειάς του και δεν τον αναγνώρισε κανείς.

5. Ιωάννης της Κλίμακας, ο ταπεινός ασκητής της Αιγύπτου που έγραψε την ουρανοδρόμο κλίμακα.

6. Ο Ιωάννης ο Ρώσος, ο ταπεινός άγιος που θαυματουργούσε και ακόμη θαυματουργεί.

7. Ο άγιος Ιωάννης δούκας Βατατζής, για τον οποία σας παρέθεσα πληροφορίες πρωτύτερα.

Πραγματικά λοιπόν το όνομα Ιωάννης έχει μεγάλη σημασία. Ιωάννης ήταν ο πρόδρομος του Ιησού, Ιωάννης και αυτός που έγραψε την Αποκάλυψη.


Σχετικά με τα ρυπαρά έθνη στα οποία αναφέρεται συχνά ο Νίκος, υπάρχει κανείς που να έχει διαβάσει τη Γένεση της Π.Δ. έχω μια απορία ή οποία δε ξέρω κατα πόσο είναι σχετική. Λέει ότι οι υιοί του Θεού είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων και τους άρεσαν και έζησαν μαζί τους κι έκαναν παιδιά, τους γίγαντες γνωστοί και ως οι ονομαστοί άνθρωποι. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 15:35:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Οποιος θέλει ας πάει στην παλαιά διαθήκη,στους αριθμούς,16,και θα δει ότι περιγράφετε μια ιστορία ανθρώπων που κατέβηκαν στα έγκατα της γης,εκεί που είναι ΄Αδης!Προσέξτε τις λεπτομέρειες της περιγραφής.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stratis79
Μέλος 2ης Βαθμίδας


430 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 15:50:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stratis79
22 αυτοί έχουν σχέση με τους γίγαντες της Γένεσης;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kyriakopoulos
Μέλος 2ης Βαθμίδας


404 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kyriakopoulos
STRATI ΚΟΙΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.www.oodegr.com/oode/genasis/gigant1.htmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kyriakopoulos
Μέλος 2ης Βαθμίδας


404 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:18:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kyriakopoulos
ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ.www.oodegr.com/oode/genesis/gigant1.htmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kyriakopoulos
Μέλος 2ης Βαθμίδας


404 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:24:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kyriakopoulos
ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.www.athos.alexsoft.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stratis79
Μέλος 2ης Βαθμίδας


430 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:30:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stratis79
Κυριακόπουλε σε ευχαριστώ, η σελίδα είναι ότι πρέπει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:51:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Φίλε Κυριακόπουλε,θα μου επιτρέψεις να επιμείνω στην άποψη μου.Κατ'αρχην,όταν λέει ότι τον έδιωξαν απο την οικία του,εννοεί το σώμα του,δλδ τον θανάτωσαν.Μην ξεχνάμε ότι το σώμα είναι οίκος του Αγίου Πνεύματος,και ως τέτοιος οίκος αναφέρεται στην προφητεία..Ειναι μεταφορική η σημασία της λέξης,άλλωστε ξέρουμε ότι ο εν λόγω Ιωάννης είναι παμπτωχος,δλδ δεν κατοικεί σε χτισμένο από ανθρώπους οίκο.Μην ξεχνάς επίσης ότι για ανάσταση μιλάνε ο προφητικός χάρτης που παρέθεσα,ο Αγιος Μεθόδιος,ο Λέων ο Σοφός και η Παλαιά Διαθήκη.Τα κείμενα όλων των προηγουμένων τα έχω παραθέσει πριν λίγες μέρες και μπορείς να τα δεις.
Φίλε Στρατη,η άποψη που έχεις ότι οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Ελλάδα,δεν με βρίσκει σύμφωνο.Υπάρχουν προφητείες που το δηλώνουν ξεκάθαρα,όπως του Αγαθάγγελου που λέει <<Η Ελλάδα θα γίνει ξανά από τους Τούρκους θέατρο ληστειών και καταστροφών.Οι κυβερνήτες και ο λαός θα βρεθούν σε στεναχώρια.Ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα Εξαμίλια(τα Εξαμίλια γράφονται με κεφαλαίο -Ε- που σημαίνει κύριο όνομα ,δλδ περιοχή,και όχι έξι ναυτικά μίλια).Αλλά κάποιος ανατολικός λαός,θα έλθει προς βοήθεια των Ελλήνων,οι οποιοι συνερχόμενοι εις εαυτούς από την ταραχή της εισβολής,θα εξέλθουν με όλο τον στρατό και θα διώξουν τους Τούρκους,όχι μόνο από την Ελλάδα,αλλά και από ολόκληρη την Ευρώπη(εννοεί και απο τη βουλγαρία).Οι δε Τούρκοι θα βρουν άσυλο μόνο στη Μέκκα.Η Κωνσταντινούπολη γίνεται ξανά η πρωτεύουσα του Ελληνισμού.>>,και μόνο από αυτή την προφητεία βλέπει κανείς με πολύ απλά λόγια ότι οι Τούρκοι θα μπουν στην Ελλάδα,και αφού πρώτα προλάβουν για λίγες μέρες να επιδωθούν σε βανδαλισμούς,θα δεχτούν την επίθεση των Ρώσων ομόδοξών μας.Δλδ με πόσο πιο απλά λόγια πρέπει να το πει κάποιος για να το καταλάβεις φίλε μου;Αλλά και ο Πατροκοσμάς μας λέει <<οι Ιταλοί θα ελευθερώσουν την Ηπειρο και οι Γάλλοι την Ελλάδα (στερεά)>>,κάτι που ποτέ στην μέχρι τώρα ιστορία δεν έχει γίνει και συνεπώς μιλάει για το μέλλον.Επίσης λέει <<θα ρθει ξαφνικά.Τα άλογα θα απομεινουν ζεμένα(άλογα είναι τα τρακτερ σήμερα)στις δουλειές τους,και σεις θα φύγετε(προφανώς στα βουνά για να σωθείτε)>>,εδώ μιλάει δλδ για φυγή,άρα για έναν εχθρό που θα εισβάλει.<<θα ρθει ξαφνικά.Ή το βόδι στο χωραφι(θα απομείνει),ή το άλογο στο αλώνι>>,μια απο τα ίδια και εδώ.Μια άλλη προφητεία αναφέρει <<Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός.Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο>>,μιλάει για μια περιοχή μέσα στην Ελλάδα που θα έχουν μπει η Τουρκοι και που θα έρθουν κάποιοι ξένουν να τους διώξουν με σκληρές μάχες.Και για να το προχωρήσω λίγο παραπέρα και όποιος θέλει το δέχεται υπάρχουν δύο προφητείες που λένε <<...ο λαός και οι κυβερνήτες θα βρεθούν σε στεναχώρια>> και <<θα ζητήσουν να σας πάρουν στρατιώτες,μη φοβάστε δεν θα προλάβουν....>>,συμπεραίνω λοιπόν ότι με αυτές τις δύο φράσεις υποννοεί ότι δεν θα υπάρχει κυβέρνηση διότι θα έχουν καταλάβει εντός του τριήμερου και την Αθήνα,οπότε είναι λογικό να μην μπορέσουν να συντονίσουν μια επιστράτευση,για αυτό και δεν θα προλάβουν να μας πάρουν στρατιώτες,και για αυτό οι κυβερνήτες θα βρεθούν σε στεναχώρια.Άρα είναι λογικό μετά από αυτά να πιστεύουμε ότι θα προλάβουν να φτάσουν μέχρι τα Εξαμίλια Κορίνθου,αφού θα προλάβουν καθώς φαίνεται να μπουν και στην Αθήνα,όμως τη στιγμή που θα φτάνουν στα Εξαμίλια θα δεχτούν επίθεση από τους Ρώσους και θα αναδιπλώθουν,αφού δεν θα έχουν πλέον εφοδιασμό από τα μετόπισθεν. 'Αλλη προφητεία του Ανδρέα του Σαλού λέει<<φαίνεται πως για κάποιο λόγο (θυμηθειται τι λέει ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός για αυτό,από μικρή αιτία από τη Βουλγαρία!),το έθνος των Αγαρηνών θα εισέλθει,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΘΗ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥΣ(δεν υπάρχει ούτε και εδώ αμφιβολία πως μιλάει για επιδρομή βαρβάρων).Εγώ δε, σας λέγω ότι και το ξανθό γένος θα εισέλθει,του οποίου το πρώτο γράμμα του ονόματος του είναι το 17ο γράμμα από τα 24 στοίχεία>>,εδώ φαίνεται για άλλη μια φορά ξεκάθαρα τι εννοούν οι άγιοί μας.Επίσης ο Κοσμάς ο Αιτωλός <<και πίσω από μια πόρτα να κρυφτεί κανείς γλυτώνει.Θα είναι πολύ βιαστικοί>>,μας λέει να προφυλαχτούμε από τους βάρβαρους οι οποίοι θα είναι βιαστικοί γιατί θα θέλουν να προχωρήσουν βαθύτερα στα Ελληνικά εδάφη.
Θα μου πει όμως κάποιος ότι,καλά όλα αυτά ,αλλά ο Παισιος είπε ότι θα πιαστούμε για τα έξι ναυτικά μίλια(πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω,αλλά και με τον Ιωσήφ τον Βατοπεδινό που λέει ότι κραυγή πολέμου θα έρθει απο τη Βουλγαρία,εννοώντας ότι η αιτία θα έρθει κάπου από τη Θράκη).Θα απαντούσα εδώ ότι αν δούμε πως διατυπώνεται η ερώτηση και η απάντηση στον Πατέρα-Παίσιο,θα δούμε ότι δεν κάνει προφητεία ,αλλά προσπαθεί να ερμηνεύσει την προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού που μιλάει για τα Εξαμίλια.Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν ως άνθρωπος να έκανε και αυτός λάθος εκτίμηση,χωρίς βεβαίως αυτό να μειώνει σε τίποτα την πνευματικότητά του,και την ικανότητα του να προβλέπει το μέλλον,κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις άλλες, δικές του προφητείες.


-Σύντομα θα ασχοληθώ και με άλλες λιγο-πού άγνωστες προφητείες του Παίσιου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
WWalker
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1819 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 16:57:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους WWalker
“Σημεία τῶν Καιρῶν”

Μετά ἀπό τήν μπόρα τήν δαιμονική,

Θά ἒλθη ἡ λιακάδα ἡ Θεϊκή.

Πίσω ἀπό τό κοσμικό πνεύμα τῆς σημερινῆς “ἐλευθερίας” τῆς ἔλειψης σεβασμοῦ στήν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, στούς μεγαλυτέρους, γονείς, καί διδασκάλους, πού ἔχουν φόβο Θεοῦ, κρύβεται ἡ πνευματική σκλαβιά, τό ἂγχος, καί ἡ ἀναρχία, ποῦ ὁδηγοῦν τόν κόσμο στό ἀδιέξοδο, στήν ψυχική καί σωματική καταστροφή.

Πίσω λοιπόν καί ἀπό τό τέλειο σύστημα “κάρτας ἐξυπηρετήσεως” ἀσφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται ἡ παγκόσμια δικτατορία, ἡ σκλαβιά τοῦ ἀντιχρίστου. Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.

Ὁ Ἃγιος Ἀνδρέας ὁ Καισαρείας γράφει τά ἐξείς˙ “Περί τοῦ μιαροῦ ὁνόματος τοῦ ἁντιχρίστου. Καί τήν μέν ἀκρίβειαν τῆς ψήφου, ὡς καί τά λοιπά τά περί αὐτοῦ γεγραμμένα, ὁ χρόνος ἀποκαλύψει καί ἡ πεῖρα τοῖς νήφουσιν˙…… ἀλλ᾽ oὐκ εὐδόκησεν ἡ Θεία Χάρις ἐν Θεία Βίβλῳ τό τοῦ λυμεῶνος ὂνομα γραφῆναι˙ ὡς ἐν γυμνασίας δε λόγῳ πολλά ἐστιν εὐρεῖν……”. Ἁγίου Ἀνδρέα Καισαρείας, ἐξήγησις ἐις τήν Ἰωάννου Ἀποκ. Σελ. 341-42, κεφ. ΛΗ._

Τό παράξενο ὃμως, καί πολλοί πνευματικοί ἂνθρωποι ἐκτός ποῦ δείνουν δικές των ἐρμηνείες, φοβάνται καί αὐτοί τόν κοσμικό φόβο του φακελλώματος, ἐνῶ ἒπρεπε νά ἀνησυχοῦν πνευματικά, καί νά βοηθήσουν τούς Χριστιανούς μέ τήν καλή ἀνησυχία, καί νά τούς τονώνουν στήν πίστη, νά νιώθουν Θεϊκή παρηγοριά.

Ἀπορώ! Δέν τούς προβληματίζουν ὂλα αυτά τά γεγονότα; γιατί δέν βάζουν ἓστω ἓνα ἑρωτιματικό για τῆς ἐρμηνείες τοῦ μυαλοῦ τους; Κι᾽ ἂν ἐπιβοηθοῦν τόν ἀντίχριστο γιά τό σφράγισμα, πῶς παρασύρουν καί ἂλλες ψυχές στήν ἀπώλεια; Αὐτό ἐννοεῖ˙ “… τό ἀποπλανᾶν, εἰ δυνατόν, καί τούς ἐκλεκτούς”. Μᾶρκ. Ιγ’.

Θά πλανεθοῦν, αὐτοί ποῦ τά ἐρμηνεύουν μέ τό μυαλό. Κί ἐνῶ τά σημεία φαίνωνται ξεκάθαρα˙ “τό θηρίο” στής Βρυξέλλες μέ τό 666 ἒχει σχεδόν ρουφίξει ὂλα τά κράτη στό κομπιοῦτερ. Ἡ κάρτα, ἡ ταυτότητα, “ἡ εἰσαγωγή τοῦ σφραγίσματος” τί φανερώνουν; Δυστυχῶς τό ράδιο μόνο παρακολουθοῦμε τί καιρό θά ἒχουμε.

Τί θά μάς πῆ ὁ Χριστός; “ὑποκριταί, τό μέν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τά δέ σημεῖα τῶν οὐ δύναστε γνῶναι;” Ματθ. Κεφ. 65!

Μετά λοιπόν ἀπό τήν κάρτα, καί τήν ταυτότητα, “το φακέλλωμα” γιά νά προχωρίσουν πονηρά στό σφράγισμα, θά λένε συνέχεια στήν τηλεόραση, ὃτι πῆρε κάποιος τῆν κάρτα τοῦ δείνα, καί τοῦ σήκωεσε τά χρήματα ἀπό τήν τράπεζα. Ἀπό τήν ἂλλη μεριᾶ, θά διαφημίζουν “τό τέλειο σύστημα” τό σφράγισμα στό χερι ἢ στό μέτωπο μέ ἀκτίνες λέϊζερ, πού δέν θά διακρίνεται ἐξωτερικά, μέ τό 666 τό ὃνομα τοῦ ἀντιχρίστου.

Δυστυχῶς, καί πάλι “ὁρισμένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τά πνευματικά τους τέκνα σάν τά μωρά, δῆθεν γιά νά μήν στενοχωριοῦνται˙ “δέν πιράζει αὐτό, δέν εἶναι τίποτα, ἀρκεῖ ἐσωτερικά νά πιστεύετε!” Κι᾽ ἐνῶ βλέπουμε τόν ἀπόσ. Πέτρο ποῦ ἐξωτερικά ἀρνήθηκε τόν Χριστό, καί ἦτο ἂρνησις, αὐτοί ἀρνοῦνται τό Ἃγιο σφράγισμα τοῦ Χριστοῦ ποῦ τούς δόθηκε στό Ἃγιο Βάπτισμα˙ “Σφραγῖς δωρεᾶς Πνεύματος Ἁγίου” μέ τό να δέχονται τήν σφραγίδα τοῦ ἀντιχρίστου, λένε καί ὂτι ἒχουν μέσα τους τόν Χριστό!!

Τέτιοα δυστυχῶς λογικῆ, εἶχαν καί ὁρισμένοι “γνωστικοί” στά χρόνια τῶν Ἁγίων Μαρτύρων, ποῦ προσπαθοῦσαν νά μεταστρέψουν τούς υποψήφιους μάρτυρας, ὃπως ἀναφέρει ὁ Μέγας Βασίλειος στόν λόγο του στόν Μάρτυρα Γόρδιο “…… πολλοί παραλογιζόντουσαν προσπαθώντας νά πείσουν τόν Μάρτυρα νά ἀρνηθῆ μόνο μέ τά λόγια, καί νά κρατήση τήν πίστη μέ τήν ψυχή, τήν ἐσωτερική διάθεση, γιατί ὁ Θεός δέν δίνει προσοχῆ στήν γλῶσσα ἀλλά στήν διάθεση. Ὁ Μάρτυς ὃμως Γόρδιος ἦταν ἂκαμπτος καί ἀπεκρίθηκε˙ “οὐκ ἀνέχεται τι γλῶσσα κτισθεῖσα παρά Χριστοῦ φθέγξασθαι τι κατά τοῦ Κτίσαντος…… μή πλανᾶσθε Θεός οὐ μυκτηρίζεται ἐκ τοῦ στόματος ἡμᾶς τοῦ ἡμετέρου κρίνει, ἐκ τῶν λόγων δικαιοῖ, καί ἐκ τῶν λόγων καταδικάζει”._

Ἐπίσης ἐπί Δεκίου, μέ διάταγμα ζητοῦσε νά ὁμολογήσουν τήν θρησκεία τῶν εἰδωλολατρῶν, καί ὃσοι Χριστιανοί δήλωναν, καί θυσίαζαν στά εἲδωλα, ἒπαιρναν πιστοποιητικό, καί γλύτωναν τό Μαρτύριο. Ὂχι μόνον αὐτοί ἦταν ἀρνητές τοῦ Χριστοῦ, ἀλλά καί ἐκεῖνοι ὃπου ἒδειναν χρήματα στούς εἰδωλολάτρας στήν ἐπιτροπή, καί ἒπαιρναν τό πιστοποιητικό, χωρίς νά ἀρνηθοῦν, οἱ ὁνομαζόμενοι “λιβελλοφόροι” καί αὐτούς ἡ Ἐκκλησία μας τούς θεώρησε ἀποστάτας-πεπτωκότας.

Κι᾽ ἐνῶ λοιπόν ἒχουμε τόσα πολλά παραδείγματα, ὃπως καί τοῦ γενομένου θαύματος τοῦ Ἁγίου Θεοδώρου, ποῦ ἑορτάζομαι κάθε χρόνο, τό Σάββατο τῆς Α’ ἐβδομάδος τῶν Νηστειῶν˙ “Ἰουλιανός ὁ παραβάτης, γινώσκων ὃτι οἱ Χριστιανοί καθαίρονται μᾶλλον διά νηστείας τήν πρώτη ἐβδομάδα τῆς Ἁγίας τεσσαρακοστῆς, ἣν καί ἡμεῖς διά τοῦτο καθαράν ἐβδομάδα καλοῦμεν, ἡβουλήθη ἳνα τότε μάλιστα μολύνη αὐτούς˙ διό καί προσέταξε κρυφίως ἳνα τεθῶσιν εἰς τήν ἁγοράν κατ’ ἐκείνας τά ἡμέρας βρώματα μεμιασμένα ἐκ τῶν αἱμάτων τῶν εἰδωλικῶν θυσιῶν. Ἀλλά νεύσει Θεία ἐπιφανείς καθ᾽ ὑπνον ὁ Μάρτυς Θεόδωρος εἰς τόν τότε ἁρχιεπίσκοπον Κων/πόλεως Εὐδόξιον καί φανερώσας τό πράγμα παρήγγειλειν αὐτῶ ἳνα συγκαλέση τούς πιστούς εὐθύς τό πρωῒ τῆς Δευτέρας καί ἐμποδίση αὐτοῖς τῶν βρωμάτων ἐκείνων τήν χρῆσιν, τή ἒλλειψιν τῆς ἀναγκαίας τροφῆς ἀναπληρώσῃ ἐκ τοῦ προχείρου διά κολλύβων …… Τοιουτοτρόπος ὁ μέν σκοπός τοῦ παραβάτου ἐματαιώθη˙ ὁ δέ εὐσεβῆς Λαός, διαφυλαχθείς ἀμόλυντος……” Ὡρολόγιον τό Μέγα σελ. 446 ._

Τό νά ἀπέχουμαι ἀπό τά εἰδωλόθυτα, εἶναι κανόν τῶν Ἁγίων Ἁποστόλων. Πράξ. Ἁποσ. Κεφ. Ιε’ …… “Συνήχθησαν δέ οἱ ἁπόστολοι καί οἱ πρεσβύτεροι …… ἀπέχθεσθαι εἰδωλοθύτων καί αἳματος καί πνικτοῦ καί πορνείας˙……”.

Παρ’ ὂλα λοιπόν αὐτά ποῦ ἀνέφερα, ἀκούει κανείς ἓνα σορό δυστυχῶς ἀνοησίες τοῦ μυαλοῦ, ἀπό ὁρισμένους σημερινούς “Γνωστικούς”, ὁ ἒνας νά λέει˙ “ἐγώ θά δεχθῶ τήν ταυτότητα μέ τό 666, θά βάλω καί ἓνα Σταυρό”, κί ὁ ἂλλος νά λέει˙ “ἐγώ θά δεχθώ τό σφράγισμα στό κεφάλι μέ τό 666 καί θά κάνω κι᾽ ἓνα Σταυρό στό κεφάλι……” καί ἓνα σορό ὃμοιες ἀνοησίες, ποῦ νομίζουν ὂτι θά ἁγιασθοῦν μέ αὐτόν τόν τρόπο, ἐνῶ αὐτά εἶναι πλᾶνες.

Μόνον αὐτά ποῦ δέχονται ἁγιασμό, αὐτά μόνον ἁγιάζονται. Ὃπως˙ Τό νερό, δέχετε ἁγιασμό, καί γίνεται Ἁγιασμός. Τά οὓρα δέν δέχονται ἁγιασμό.

Ἡ πέτρα, μέ θαῦμα γίνεται ψωμί. Ἡ ἀκαθαρσία, δέν δέχεται ἁγιασμό. Ἑπομένως, ὁ διάβολος, ὁ ἀντίχριστος, ὂταν εἶναι στήν ταυτότητά μας, ἢ στό χέρι, ἢ στό κεφάλι μας, μέ τό σύμβολό του, δέν ἁγιάζονται, μέ τό νά βάλουμε καί ἓνα Σταυρό.

Ἒχουμε τήν δύναμη τοῦ Τιμίου Σταυροῦ, τοῦ Ἁγίου Συμβόλου, τήν Θεία Χάρη τοῦ Χριστοῦ, μόνον ὂταν ἀρκούμεθα στό Ἃγιο Σφράγισμα τοῦ Βαπτίσματος, ποῦ ἀπαρνούμεθα τόν σατανά, καί συντασσώμεθα στόν Χριστό, καί δεχόμεθα τό Ἃγιον Σφράγισμα˙ “Σφραγῖς δωρεᾶς Πνεύματος Ἁγίου”._

Ὁ Χριστός νά μᾶς δίνη καλή φώτιση. Ἀμήν._

Ἃγιον Ὂρος Κουτλουμουσιανό Κελλί “Παναγούδα”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kyriakopoulos
Μέλος 2ης Βαθμίδας


404 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 17:05:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kyriakopoulos
ΦΙΛΕ 22 ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ.ΜΗ ΣΕ ΒΑΛΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΟΠΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
LiakoFan
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 18:22:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LiakoFan
Με όλο το σεβασμό στο εκκλησάκι του Menas, ήθελα να 'ξερα ρε 22 σε τι σπίτι μένεις και αντιμετωπίζεις όλες αυτές τις σφαγές, με τόση φλεγματικότητα.

Από το εξωτερικό θα τα παρακολουθείς εσύ τα εγκλήματα;

Δεν σε αφορά εσένα ο χαλασμός που θα γίνει, έστω και για λιγες μέρες, αν εκπληρωθούν οι προφητείες με τον τρόπο που λες;

Αν εκπληρωθούν αυτά που λέει ο Menas, και έρθει ο προφητευόμενος παγκόσμιος πόλεμος σύντομα, τι θα κάνετε όλοι εσείς εδώ μέσα ρε παίδες, ήθελα να 'ξερα, θα συνεχίσετε να γράφετε στο esoterica από το διαμερισματάκι σας, ενώ έξω θα γίνεται χαλασμός;

Ή λειτουργεί η παραδοσιακή μας νοοτροπία του ωχαδερφισμού, "κάτσε να γίνει ο πόλεμος και βλέπουμε";

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xalkeios
Νέο Μέλος


21 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 18:31:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους xalkeios
οποιος θελει να δει γιγαντες -
http://www.onelight.com/hollow/hollowlaunch1.html

και χαρτες-
http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=3Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 22:14:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
quote:

Με όλο το σεβασμό στο εκκλησάκι του Menas, ήθελα να 'ξερα ρε 22 σε τι σπίτι μένεις και αντιμετωπίζεις όλες αυτές τις σφαγές, με τόση φλεγματικότητα.

Από το εξωτερικό θα τα παρακολουθείς εσύ τα εγκλήματα;

Δεν σε αφορά εσένα ο χαλασμός που θα γίνει, έστω και για λιγες μέρες, αν εκπληρωθούν οι προφητείες με τον τρόπο που λες;

Αν εκπληρωθούν αυτά που λέει ο Menas, και έρθει ο προφητευόμενος παγκόσμιος πόλεμος σύντομα, τι θα κάνετε όλοι εσείς εδώ μέσα ρε παίδες, ήθελα να 'ξερα, θα συνεχίσετε να γράφετε στο esoterica από το διαμερισματάκι σας, ενώ έξω θα γίνεται χαλασμός;

Ή λειτουργεί η παραδοσιακή μας νοοτροπία του ωχαδερφισμού, "κάτσε να γίνει ο πόλεμος και βλέπουμε";Ο πολεμος φίλε μου θα γίνει σύντομα,και σίγουρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε και να έχουμε εμπιστοσύνη στο θεό.
Το αποφεύγουμε να λέμε την αλήθεια για να μην ενοχληθούμε δεν είναι λύση.Για να κρατήσουμε άλλωστε την πίστη μας ζωντανή και δυνατή μας δίνονται οι προφητείες,και μέσα από αυτές οδηγούμαστε στη μία και μοναδική λύση που είναι η εμπιστοσύνη μας σε αυτόν που πιστεύουμε.
Δλδ τι θα ηταν καλύτερο; Να στρουθοκαμηλίζουμε βάζοντας το κεφάλι μας μέσα στην άμμο;Αυτά μας έδωσαν οι προφήτες,αυτό είναι το σχέδιο του θεού,και αυτά ειμαστε υποχρεωμένοι να λέμε και να αφουγκραζόμαστε.Ό,τι βέβαια και να συμβεί θα επηρρεάσει ελάχιστα τον Ελληνισμό και αυτό είναι θέλημα του ίδιου του θεού,και οπωσδήποτε δεν θα έχουμε θύματα από τον πόλεμο. Αλλωστε και ο ίδιος ο πόλεμος δεν είναι βέβαια θέλημα θεού,αλλά ανθρώπων,άπιστων και διεφθαρμενων,οι οποίοι μέσα απο αυτόν θα τιμωρηθούν και θα αφανιστούν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
WWalker
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1819 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 22:38:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους WWalker
Και γω μια απ'τα ίδια πιστεύω 22.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι προφητείες είναι προφητείες. Θα βγουν όταν το θέλει ο Θεός να γίνουν, και εμείς όσο και να προσπαθούμε δύσκολα θα προβλέψουμε το πότε, καθ' ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες, παρά μόνο σχετικές ημερομηνίες.
Όπως και να 'χει, αν δεν βγουν το 2006 όπως προβλέψαμε στηριζόμενοι στην δικιά μας ανάλυση, δεν θα φταίνε αυτές αλλά εμείς που κάτι δεν υπολογίσαμε καλά. Εξάλλου, το 2012 είναι εξίσου πιθανή σαν ημερομηνία.

Πάντως σύμφωνα με την μελέτη που έχω κάνει ως τώρα βασιζόμενος στις προφητείες, ο Μαιτράγια ο καραγκιόζης θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αυτός είναι και ο πρώτος αντίχριστος που λένε οι προφητείες, αυτός τον οποίο είδε ο γέροντας Seraphim της Vyrytsa, αυτός για τον οποίο προφήτευσε ο Παίσιος και ο γέροντας Ιωσήφ ότι θα μας τον προβάλλουν μέσα στον πόλεμο. Εξάλλου και ο πόλεμος για αυτό τον λόγο θα γίνει: για να προβάλλουν τον δικό τους τον ψευτομεσσία.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2759 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 23:00:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gigenis
αν οχι το 2006 ισως το 2012 μπορει το 2056 πιθανον το 50.678
και εχει ο θεος
το μονο σιγουρο ειναι οτι οι ελληνες θα σωθουν

θελω να δω οσους λενε για το 2006 τι θα πουν μολις περασει

και να δω τι θα πουν οσοι λενε για το 2012

στο ετος 2005 και ακομη περιμενουμε τους αγγελους τους θεους τους εψιλον τους ωμεγα την αλφαβητο και οτι αλλο για να μας σωσει

αντε και σε ανωτερα


Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 23:46:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22
Υπάρχει μια προφητεία του αγιου Ανδρέα για τους Σιωνιστες που θέλουν να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια κυβέρνηση και τον αντίχριστο που λέει<<Και αυτός(μιλάει για τον Ιωάννη)θα έχει ζήλο μεγάλο στο να διώξει τους Ιουδαίους(προφανώς αναφέρεται στους Σιωνιστές Ιουδαίους και όχι φυσικά στο λαό Ισραήλ).Ισμαηλίτης δεν θα υπάρχει στην πόλη αυτή>>.
Αυτό που μου λές αγαπητέ Κυριακόπουλε ως απάντηση στα όσα γράφω,δεν είναι σωστό,διότι ο θεός και κατά το παρελθόν ανέστησε ανθρώπους στα πλαίσια του σχεδίου του.Να σου θυμίσω την ανάσταση του Λαζάρου αλλά και τις ανάστασεις κατά την ανάσταση του Χριστού.
Όταν λοιπόν ο θεός κρίνει πως είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο,το κάνει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KaragI
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 00:29:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KaragI
Θα ήθελα να πω κάτι όσον αφορά τις προβλέψεις σχετικά με το πότε θα γίνει και τι. Γνώμη μου είναι ότι ο Θεός σαν εξουσιαστής του σύμπαντος ορίζει το χρόνο. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι αυτός θα επιλέξει πότε θα γίνει και ίσως "να μην έχει αποφασίσει το πότε ακόμα".(το βάζω σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθώ). Όμως μας λέει το πότε δεν θα γίνει. Αυτό μας φανερώνουν οι προφητείες. Μας λέει δηλαδη ότι θα γίνει αυτό, αφού παραγματοποιηθούν κάποια άλλα πράγματα τα οποία και θα ζησουμε εμείς κάποια από αυτά. Αυτό έχουν σαν σκοπό πιστεύω οι προφητείες να μας προσδιορίσουν το τι θα συμβεί και όχι να μας προσδιορίσουν την ακριβή χρονολογική τοποθεσία.

Την άγαπη διδαχθήκαμε, το μίσος υιοθετούμε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LiakoFan
Μέλος 1ης Βαθμίδας


127 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 01:14:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LiakoFan
quote:

Ο πολεμος φίλε μου θα γίνει σύντομα,και σίγουρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε και να έχουμε εμπιστοσύνη στο θεό.

Καλή κι η προσευχή, αλλά ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Παϊσιος δεν κρατούν τέτοια μοιρολατρική στάση. Δεν βγάζουν απλά προφητείες (ή ίσως ερμηνείες), αλλά συμβουλεύουν και τον κόσμο τι να κάνει, για να γλυτώσει ο καθένας.

Κάτι για σταυρούς και εξώπορτες, και άλλα πολλά, λέει ο Κοσμάς ο Αιτωλός, για κατσίκες, κότες και μικροκαλλιέργειες μιλάει ο Παϊσιος κλπ.

Η μοιρολατρεία δεν ταιριάζει στον Ελληνισμό. Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

Ένας λαός που πολύ δύσκολο να κυβερνηθεί, ένας λαός μαχητικός, ένας λαός με πολλά ελαττώματα αλλά και μεγάλα προτερήματα, οι Έλληνες δεν κάνουν μόνο τη προσευχή τους.

Ο καταδρομέας ο Menas μπορεί να προσθέσει τίποτα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KaragI
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 01:23:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KaragI
Ένα άλλο που ήθελα μα επισημάνω για όποιον διαβάζει αυτά τα κείμενα (Αγία Γραφή, προφητείες (έχει ιδιαίτερο βάρος έδω αυτό που θα πω), ευαγγέλιο, αποκάλυψη κ.α.) θα πρέπει λοιπόν να έρθουμε στην κατάσταση την οποία βρίσκονταν αυτοί οι άνθρωποι όταν προσπαθούσαν να αποτυπώσουν αυτά οποία παραδίδονταν από το Θεό είτε με την μορφή οραμάτων, είτε με την μορφή οπτασίας, είτε μέσω της προσευχής και της άμμεσης επικοινωνίας με τον θεό. Πρώτα απ'όλα αυτό είναι δύσκολο γιατί αυτοί ήταν άγιοι και εμείς δεν είμαστε τίποτα μπροστά τους αλλά ας το προσπεράσουμε. Όταν εννοώ κατάσταση εννόω γνώσεων σε σύγκριση με το σήμερα.
Αναρωτήθηκε κανείς καμιά φορά πως είναι η λέξη αεροσκάφος ή ελικόπτερο ή αεροπλάνο στην ελληνική γλώσσα στα χρόνια που έγραφε ο Αγιος Ιωάννης την αποκάλυψη. Μην ψάξετε να την βρείτε, υπήρχαν τότε αυτές οι λέξεις αφού δεν υπήρχαν και τα αντίστοιχα αντικείμένα τότε; Πώς όμως θα μας έλεγε σε εμάς αυτά που του παρουσίασε ο Θέος και έβλεπε αντικείμενα τα οποία δεν ήξερε τις λέξεις; Έπρεπε λοιπόν να τα παρομοιάσει με κάποιον τρόπο. Αυτό που βρήκε ήταν το έντομο ακρίδες. Καλά θα μου πείτε ναι εντάξει αλλά μέσα λέει ότι θα έχουν μεγέθος αλόγου και τα αεροσκάφη είναι 10 φορές μεγαλύτερα από τα άλογα, τι μέτρο σύγκρισης είναι αυτό. Ναι μόνο που η λέξη άλογο εδώ σημαίνει α-λόγο δηλαδή πέρα από την λογική. Για το ζώο αυτό δεν χρησιμοποιούσαν αυτήν την λέξη αλλά το ίππος.

Με το παραπάνω παράδειγμα θέλω να πώ ότι αυτά που γράφονται είναι πολύ δύσκολο εμείς να καταλάβουμε τι περιγράφεται. Αν δεν το ζήσουμε να το δούμε να το καταλάβουμε.

Ο Θεός ο ίδιος είπε μελετάτε τας γραφάς δεν είπε να τις αναλύσουμε όμως. Είναι μια εντολή που μας έδωσε ο Θεός για να ξέρουμε τι θα συμβεί ΟΧΙ το πότε θα συμβεί.

Την άγαπη διδαχθήκαμε, το μίσος υιοθετούμε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KaragI
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 01:43:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KaragI
Θα ήθέλα να απευθύνω μια ερώτηση σε όλους που ασχολούνται με αυτό το θέμα και ιδιαίτερα σε αυτούς που ψάχνουν ακριβή χρονολογία για το κάθετί που θα συμβεί:

Ποιός από εσάς αισθάνεται έτοιμος και την επόμενη στιγμή αν τον καλέσει ο Θεός κοντά του έχει την πεποίθηση ότι θα πάει στον παράδεισο; Έχετε λύσει όλοι αυτό το πρόβλημα και ασχολείστε με το πότε θα γίνει και τι. Σας διαβεβαιώνω ότι οι άγιοι και εκλεκτοί του Θεού το είχαν λύσει αυτό το πρόβλημα όσο βρίσκονταν ακόμα στην γη γι' αυτό και τους αποκαλύφθηκαν όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό που κάνουμε και λέω κάνουμε γιατί δεν εξαιρώ τον ευατό μου είναι χειρότερο από αυτό που έκανε ο Ιούδας γιατί ο Ιούδας γνώριζε ότι θα αναστηθεί ο Κύριος, αφου έκανε ότι έκανε και τα υπολόγιζε ωστε να σωθεί. Εμείς γιατί ψάχνουμε; Για να τα υπολογίσουμε και εμείς και να δούμε πόσο χρόνο έχουμε για να κάνουμε ότι παγαποντια θέλουμε και μετά να σωθούμε; Καλό θα ήταν λοιπόν να αναφέρουμε σε αυτό το φόρουμ ότι έχει να κάνει με προφητείες και λοιπά στοιχεία τα οποία μας πρόλεγουν τι θα συμβεί και όχι το πότε και να μην προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας αφήσουμε τα πράγματα να γίνουν κατα το θέλημά Του. Έμεις αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε εντάξει απέναντι του και όταν κλείθουμε να κάτσουμε απέναντι του και να μας κρίνει να είμαστε σε θέση να τον ευχαριστήσουμε και να ακούσουμε από το στόμα του είσελθε εις την χαρά του κυρίου.

Την άγαπη διδαχθήκαμε, το μίσος υιοθετούμε.

Edited by - KaragI on 30/08/2005 01:49:24

Edited by - KaragI on 30/08/2005 01:54:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

franandy2001
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Germany
107 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 02:00:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους franandy2001
filoi giasas to side eine polei endiaferwn to parakolotho me poli endiaferon oi profitiais einai tromerais kai fisika anisixeitikais stis imerais pou zoume polla miloun gia ftais ? sinexistai kai o kyrios na einai mazimas enas filos apo tin germaniaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy