ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 52
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 09:07:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Μήπως φίλε μου σ αυτά τα πειράματα έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ότι οι δυνάμεις αυτές ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στην ψυχή?
Και δεν μιλάω για τους τσαρλατάνους και τους ταχυδακτυλουρχούς που χρησιμοποιούν τεχνάσματα, αλλά για ανθρώπους που χρησιμοποιούν πραγματικά εσωτερικές δυνάμεις χωρίς κόλπα κλπ.
Ένα χοντρό παράδειγμα: Έχω δει στην TV κάποια ντοκιμαντέρ για κάποιους ανθρώπους που κάνουν εγχειρήσεις αφαιρώντας κάποιους όγκους από τα σώματα ασθενών ΜΟΝΟ με τα χέρια χωρίς κανένα εργαλείο και χωρίς να χύσουν ούτε σταγόνα αίμα και χωρίς να μείνει στο μέρος της επέμβασης ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ πληγής, ούτε καν ουλή.
Και χωρίς ίχνος πόνου από τον ασθενή.
Αυτό είναι αποδεδειγμένο γεγονός.
Φυσικά κανείς επιστήμονας δεν μπόρεσε να δώσει καμία σωστή εξήγηση.
Κάποιος λοιπόν που τα ξέρει όλα ας μας δώσει μου μια εξήγηση ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ψυχική δύναμη.
Όχι λοιπόν να εξετάζουμε μόνο κομμάτια μιας υπόθεσης και μάλιστα μόνο αυτά που μας συμφέρουν και να βγάζουμε θεωρίες και συμπεράσματα για ολόκληρη την υπόθεση.

glinaaea,τί να πώ? Είσαι σωστότατος σε όλες τις τοποθετήσεις σου.

IndustrialAngel,ποιό είναι το ταχυδακτυλουργικό κόλπο έδω?

Απο προσωπική εμπειρία,έχω μια ξαδέλφη η οποία είχε μια πάθηση στο δεξί της μάτι,αλληθόριζε και δέν υπήρχε τρόπος για επέμβαση λόγω του οτι θα ήταν μια πολλύ λεπτή αλλα και επικύνδινη εγχείριση.Η αδερφή της γνώριζε έναν θεραπευτή που της θεράπευσε το ματι με τα χέρια του.


Εμένα δέν μου προκάλεσε αίσθηση όταν το άκουσα.

IndustrialAngel,πρόσεξε αυτό που λέει ο glinaaea,οτι δηλαδή δέν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα για όλους κρίνοντας μόνο μερικά γεγονότα.Υπάρχουν πάρα πολλοι που εξαπατούν τον κόσμο,όμως αυτό δέν σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι.Για παράδειγμα βλέπει ο κόσμος την εκπομπή του Γιουρι Γκέλερ,μαθαίνει για τα ταχυδακτυλουργικά και αμέσως βγάζει το συμπέρασμα οτι όλοι αυτό κάνουν!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 11:26:51  Εμφάνιση Προφίλ
glinaaea, alex22

Θα με πείτε πνεύμα αντιλογίας τώρα αλλά σόρρυ ρε παιδιά, το ξέρω γίνομαι σπάστης, αλλά κάποιος πρέπει να εκθέσει όλη την αλήθεια.
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychic_surgery

Στην Αμερική επίσημος φορέας US Federal Trade Commission το χαρακτηρίζει απάτη. Ο πατριώτης μας ο Chriss Angel το έχει επίσης χαρακτηρίσει εξαπάτηση. Ότι πει το ομορφόπαιδο...

In 1990, the American Cancer Society stated that it found no evidence that "psychic surgery" results in objective benefit in the treatment of any medical condition, and strongly urged individuals who are ill not to seek treatment by psychic surgery.

Και η ογκολογική Εταιρεία της αμερικής έβγαλε τα ίδια συμπεράσματα

Psychic surgery made U.S. tabloid headlines in March 1984 when comedian Andy Kaufman, diagnosed with large cell carcinoma (a rare lung cancer), traveled to the Philippines for a six-week course of psychic surgery.[12] Practitioner Jun Labo claimed to have removed large cancerous tumors and Kaufman declared to believe the cancer had been removed.[citation needed] Kaufman died from renal failure as consequence of a metastatic lung cancer, on May 16, 1984

φοβερή θεραπεία, ο ασθενής πέθανε

Έλα ρε παιδιά ένα σοβαρό παράδειγμα;;;;

Ας μιλήσουμε για την επιστημονική αλήθεια πίσω από αυτά τα φαινόμενα...

Placebo Effect... όχι δεν είναι το συγκρότημα. Αν πιστέψεις ΠΟΛΥ ότι θα θεραπευτείς, εσύ ο ίδιος θεραπεύεις τον εαυτό σου. Μάλιστα αυτό το φαινόμενο λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν στα πειράματα για νέα φάρμακα. Χωρίζουν το δείγμα των ανθρώπων σε 3 κατηγορίες. Στη μία δε δίνουν τίποτα(πληθυσμός ελέγχου ή αναφοράς). Στην άλλη δίνουν χάπια με ζάχαρη(χωρίς δραστική ουσία). Στην τρίτη δίνουν κανονικά το φάρμακα. Για να θεωρηθεί επιτυχές το φάρμακο(ότι δουλεύει) τα ποσοστά βελτίωσης(ή επιβίωσης ή γενικά οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό) της ομάδας που παίρνει το πραγματικό φάρμακο πρέπει να ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ τα ποσοστά των άλλων. Μέχρι εδώ καλά, τίποτα το υπερφυσικό. Θα υπέθετε κανείς εύλογα ότι τα ποσοστά των άλλων θα έπρεπε να είναι 0. Έλα όμως που ειδικά αυτοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίρνουν το φάρμακο ΔΕΝ έχουν 0 ποσοστό. Κάποιοι θεραπεύονται. Πώς;;;;;;;;;;;; Και μιλάμε και για σοβαρές παθήσεις (βλ. κατάλογο στο άρθρο της wiki)

Λεπτομέρειες εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Placebo_effect

Ο χειρούργος με τα γυμνά χέρια ΠΕΙΘΕΙ τον άλλο ότι θα θεραπευτεί. Και η πίστη του άλλου τον θεραπεύει. Το υπερφυσικό δεν είναι στο θεραπευτή αλλά στον ασθενή. Εδώ βρίσκεται ΙΣΩΣ το μυστήριο που λέγεται ΨΥΧΗ.


Edited by - IndustrialAngel on 23/04/2010 12:24:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 11:35:19  Εμφάνιση Προφίλ
Μπαίνω στον πειρασμό να συνεχίσω...
Εύλογα, προκύπτει το ερώτημα. Ισχύει το ανάποδο; Αν πείσεις κάποιον ότι κάτι του κάνει κακό (άσχετο που δεν του κάνει) μπορεί η πίστη του να τον καταστρέψει; Ας πούμε αν πιστέψει ότι όντως τα μαύρα μάγια(τυχαίο παράδειγμα) κάνουνε κακό υπάρχει πιθανότητα να πάθει;

βέβαια μας λένε οι επιστήμονες, ισχύει το δυαδικό του placebo και λέγεται nocebo

http://en.wikipedia.org/wiki/Nocebo


Σόρρυ παιδιά που σας χαλάω τη σούπα αλλά πρέπει για λόγους πληρότητας να τα λέμε όλαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 12:35:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
΄Οπως έχει ειπωθεί,η πίστη κινεί βουνά.Το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να αυτοθεραπευτεί δέν είναι θέμα συζήτησης?Το λέω αυτό γιατί η επιστήμη δέν έχει να πει τίποτα εδώ,δέν μπορεί να το ερμηνεύσει.Όπως επίσης δέν μπορεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο της συνείδησης,της ίδιας της ζωής στην ουσία, ή τις εξωσωματικές εμπειρίες ή την όραση εξ αποστάσεως,την τηλεπάθεια μεταξύ αγαπημένων προσώπων και άλλα πολλά. Για το τελευταίο χρειάζεται μια σύνδεση,πού γίνεται αυτή η σύνδεση όμως, άν όχι σε ψυχικό επίπεδο?

Μπορείς να κάνεις αν θές το πείραμα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς κάν να το ξέρει εκείνος ή εκείνη.Απλά κάποια μέρα σκέψου έντονα αυτόν τον άνθρωπο και μετά ρώτα τον τι θα σου πεί.

Απλά παραδείγματα που συμβαίνουν σε όλους μας,όπως με το τηλέφωνο.Το γεγονός οτι η επιστήμη δέν έχει αποδείξει τίποτα δέν σημαίνει οτι δέν υπάρχουν.Κάποια στιγμή θα τα αποδείξει και αυτά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 13:05:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
IndustrialAngel
quote:
Αυτό που γράφεις θυμίζει το Δεϊσμό, προσέγγιση που ακούγεται και από αρκετούς επιστήμονες. Στην αρχή ο Θεός, έθεσε σε "κίνηση", "κούρδισε" το ρολόι που λέγεται κόσμος(λέμε τώρα) και μετά αποσύρθηκε(ή πέθανε).Δηλαδή, έκτοτε δεν υπήρχε καμία παρέμβαση στο δημιούργημα. Ως Χριστιανός οφείλω να την απορρίψω αυτήν τη προσέγγιση. Είναι ξεκάθαρα ζήτημα πίστης όχι επιστημονικό. Αν νιώθεις καλά πιστεύοντας αυτό, έχει καλά

Οχι ακριβώς.
Μέσα απο φιλοσοφημένες αντιλήψεις ο Δεισμός θέλει το Θεό να μην μπερδεύεται στις φυσικές εξελίξεις και στην πορεία του ανθρώπινου είδους και έχει να κάνει περισσότερο με Ελοχιμιστικές πηγές ομως....
Παρουσιάζεται σχήμα οξύμωρον το να πραγματεύεσαι και να ενστερνίζεσαι τη διαδικασία της εξέλιξης αφήνοντας το Θεό έξω απο αυτή.
Ο Θεός ώς ΟΛΟΝ περιλαμβάνει τα πάντα. Απο την ένωση του αιθέρα ή του Νού ή του Λόγου με την Υλη οπου εκεί ο θεός περιλαμβάνει τα πάντα. Τα πάντα αποτελούν μέρη του Θείου. Ο θεός λοιπόν εξελίσσεται αλλά οχι ακριβώς με τον τρόπο που εξελίσσεται η Φύση.
Για να εξελιχθεί ενα είδος υπεύθυνη είναι η Φύση. Ουσιαστικά πρόκειται για προσαρμογή του είδους στο περιβάλλον το οποίο ζεί.
Για να εξελιχθεί ενα είδος σε ενα αλλο, το παλιό θα πρέπει σταδιακά να σταματήσει να υπάρχει αναγκστικά. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν δύο είδη εξελισσόμενο και μή,διαφορετικά η θεωρία της εξέλιξης δεν εχει υπόβαθρο εκτός αν τα δύο είδη χωριστούν σε διαφορετικό περιβάλλον.
Οι Γιαχβικές πηγές θέλουν το Θεό να μην ακολουθεί τη θεωρία της εξέλιξης όλες οι αλλες πηγές ομως θέλουν το Θεό να δημιουργεί σπονδυλωτά μέσω των δημιουργημάτων.
Ολες σχεδόν οι κοσμικές δυνάμεις γεννιούνται και πεθαίνουν ή αδρανούν αλλά εξελίσσονται (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ)
Ως Χριστιανός λοιπόν οφείλεις να απορρίψεις αυτή τη προσέγγιση αλλά θα απορρίψεις και την διαδικασία της εξέλιξης.
Η πίστη και η επιστήμη είναι δυο διαφορετικές προσεγγίσεις οι οποίες δεν ταυτίζονται. Ο ιδιος ο Αινστάιν παραδέχθηκε το λάθος του να μην παραδεχθεί την κβαντική μηχανική η οποία θα μας οδηγήσει αναμφισβήτητα στην ``Θεωρία των Πάντων``.
Ο Πλάτωνας στο έργο του ``Περί Φύσης`` οπου πηγάζει και ο Δεισμός θέλει τον Δημιουργό των Πάντων να αδυνατεί να δημιουργήσει θνητές οντότητες δίνοντας την πρωτοβουλία αυτή σε αλλα δημιουργήματα του που έχουν δισυπόστατη δομή. Τα δημιουργήματα αυτά λόγω της δισυπόστατης δομής τους έχουν και δισυπόστατη έννοια ως θεοί θνητοί αλλά παράλληλα ως δυνάμεις της Φύσης. Το ίδιο και η κοσμογονία του Ησίοδου το αυτό και η Ερμητική κοσμογονία.
Τέλος θέλω να πώ οτι σκοτάδι καλύπτει την αλήθεια αλλά ενα σαγόνι και πέντε κόκκαλα συνθέτουν απλά μια θεωρία και οχι μία απόδειξη.

Edited by - allzzaro on 23/04/2010 13:18:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 14:05:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

΄Οπως έχει ειπωθεί,η πίστη κινεί βουνά.Το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να αυτοθεραπευτεί δέν είναι θέμα συζήτησης?Το λέω αυτό γιατί η επιστήμη δέν έχει να πει τίποτα εδώ,δέν μπορεί να το ερμηνεύσει.Όπως επίσης δέν μπορεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο της συνείδησης,της ίδιας της ζωής στην ουσία, ή τις εξωσωματικές εμπειρίες ή την όραση εξ αποστάσεως,την τηλεπάθεια μεταξύ αγαπημένων προσώπων και άλλα πολλά. Για το τελευταίο χρειάζεται μια σύνδεση,πού γίνεται αυτή η σύνδεση όμως, άν όχι σε ψυχικό επίπεδο?

Μπορείς να κάνεις αν θές το πείραμα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς κάν να το ξέρει εκείνος ή εκείνη.Απλά κάποια μέρα σκέψου έντονα αυτόν τον άνθρωπο και μετά ρώτα τον τι θα σου πεί.

Απλά παραδείγματα που συμβαίνουν σε όλους μας,όπως με το τηλέφωνο.Το γεγονός οτι η επιστήμη δέν έχει αποδείξει τίποτα δέν σημαίνει οτι δέν υπάρχουν.Κάποια στιγμή θα τα αποδείξει και αυτά.


Το γεγονός φίλε Άλεξ , ότι δεν έχουν διερευνηθεί διάφορα πεδία και δεν έχουν αποδειχθεί ή κάν επισημανθεί έστω κάποια άλλα ... σε καμμιά περίπτωση δεν δηλώνει την εγκυρότητά τους αλλα και ούτε την μη εγκυρότητά τους...δεν δηλώνει την υπαρξή τους αλλα ούτε και την ανυπαρξία τους...

Μπορείς να λές και να ισχυρίζεσαι ότι θές και γώ απο την δική μου πλευρά ότι θέλω και κάθ'ενας , ότι εκείνος έχει την "αίσθηση" ότι είναι αληθές...αλλα μέχρι να αποδειχθεί το οτιδήποτε , ούτε εγώ αλλα ούτε και σύ μπορείς ή μπορώ -απο την μεριά μου- να το προτάξω/εις ως αληθές και ως γεγονός!

Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!

Μπορουμε ωστόσο -έχω την αίσθηση- να μιλάμε για θέματα που εχουν επιστημονικά κατοχυρωθεί και αποδειχθεί και μέσα απο κοινώς αποδεκτά στοιχεία , να προσπαθούμε να προσεγγίζουμε -κατα το δυνατόν- και κάποια άλλα..!

Επίσης , η διατύπωση διαδραματίζει καθοριστκό παράγοντα για την πρόοδο της κάθε συζήτησης...άλλο "πράμα" είναι μια διατύπωση του τύπου "έχω την αίσθηση..." και άλλο "έτσι είναι.."....

Το "έτσι είναι" πρόκειται για μια διατύπωση , που "έρχεται" να διαμορφώσει άποψη και αποδεδειγμένο υλικό...και ισχύουσα θεωρία-άποψη...και θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να συνοδεύεται απο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό...

Άλλο "πράμα" το πιστεύω και άλλο .... εντελώς διαφορετικό το "γνωρίζω"...

Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την τεράστια διαφορά...

Δεν μπορώ ούτε εγώ να σε πείσω με τέτοια επιχειρηματολογία -και φαντάζομαι , θα γελάσεις αν το κάνω.." και ούτε εσύ τον οποιοδήποτε κατ'αυτόν τον τρόπο αντιστοίχως..και είναι απόλυτα φυσιολογικό..!

Φιλικά...

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 16:05:42  Εμφάνιση Προφίλ
Άλεξ22

Από ότι είδες σε συγκεκριμένα παραδείγματα υπάρχουν συγκεκριμένες διαψεύσεις. Αν θες να συγκεκριμενοποιήσεις ΠΟΙΟΣ έχει τις "ψυχικές δυνάμεις" και ΠΟΙΟΣ σοβαρός επιστήμονας έκανε την παρατήρηση θα βοηθούσες πολύ τη συζήτηση.

Και σε παρακαλώ μπορούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον 21ο αιώνα να μην παίρνουμε στα σοβαρά ιστορίες για διασκεδαστές(Γκέλερ, Κόπερφίλντ, Σαραντάκο κτλ )και να τους θεωρούμε πραγματικούς θαυματοποιούς όπως επίσης και ιστορίες για μάγους γιατρούς; Δε λέω εξαιρετικοί οι πρώτοι, εγώ γουστάρω να του παρακολουθώ απίστευτα, βλέπω στο youtube κόλπα τους ωραίοι, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ, αλλά δεν είναι και Θεοί ούτε υπερφυσικοί.

Στο ζήτημα της ψυχής και της πίστης έβαλα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΩΣ. Η καρδιά μου θέλει να υπάρχει ψυχή, μεταθανάτια ζωή, να μπορώ να ξαναδώ ανθρώπους μου που δεν είναι πλέον στη ζωή. Η λογική μου όμως κρατάει μικρό καλάθι. Ίσως η ,για τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα , υπερφυσική ικανότητα κάποιων ανθρώπων να αυτοθεραπεύονται μέσω της πίστης να είναι έκφραση της ψυχής. Ίσως όμως θα σου έλεγε ένας ματεριαλιστής να είναι και απλό βιολογικό φαινόμενο. Ίσως κάποιων ανθρώπων ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να ελέγχει την ομοιόσταση του οργανισμού. Υπάρχουν διεργασίες στο ανθρώπινο σώμα που γίνονται και ελέγχονται αυτόματα (το ποσοστό του ζαχάρου στο αίμα, η θερμοκρασία, η δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος(που μας ενδιαφέρει εδώ πιο πολύ) κτλ κτλ). Ίσως κάποιων ο εγκέφαλος μετά από κάποια διαδικασία να μπορεί να δώσει κάποιο σήμα ώστε να διαφοροποιηθεί κάποια τέτοια αυτόματη λειτουργία. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος και βάζω τη λέξη ΙΣΩΣ καλά θα κάνεις να κάνεις και εσύ το ίδιο και να μην παίρνεις θέση ΑΚΟΜΑ

allzzaro διαφώτισε με τι είναι οι ελοχιμιστικές πηγές και οι γιαχβικές; Οι δεύτερες είνα η Αγία Γραφή;

quote:
Ως Χριστιανός λοιπόν οφείλεις να απορρίψεις αυτή τη προσέγγιση αλλά θα απορρίψεις και την διαδικασία της εξέλιξης.

Μπορείς εσύ να μου πεις ΑΠΟ ΠΟΥ προκύπτει; Σε ποιο σημείο το λέει ρητά ότι τα ζώα δεν εξελίσσονται και μένουν στατικά;

Κάμποσοι επιστήμονες και θεολόγοι και εγώ μαζί τους ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι συμβατές έννοιες

quote:
Τέλος θέλω να πώ οτι σκοτάδι καλύπτει την αλήθεια αλλά ενα σαγόνι και πέντε κόκκαλα συνθέτουν απλά μια θεωρία και οχι μία απόδειξη.

Πρώτον αν μετά από ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά που έγραψα εσένα σου έμειναν κόκαλα τότε απέτυχα παταγωδώς να παρουσιάσω τα στοιχεία που υπάρχουν. Κάνε μου τη χάρη και κοίτα το λινκ του talkorigins με τις αποδείξεις για την εξέλιξη .Να σου μετατρέψω τη διατύπωση σου αυτή σε ερώτημα. Είσαι σοβαρός άνθρωπος (δεν είσαι τρέχας) πάντα αφήνεις ένα περιθώριο να κάνεις λάθος σε αυτά που ισχυρίζεσαι. Σωστά;;;; Ποια απόδειξη για σένα θα ήταν επαρκής για να σε πείσει;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 16:47:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Και σε παρακαλώ μπορούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον 21ο αιώνα να μην παίρνουμε στα σοβαρά ιστορίες για διασκεδαστές(Γκέλερ, Κόπερφίλντ, Σαραντάκο κτλ )και να τους θεωρούμε πραγματικούς θαυματοποιούς όπως επίσης και ιστορίες για μάγους γιατρούς;

Μισο λεπτό ρε φίλε,διαβάζεις αυτά που σου λέω? Δέν σου είπα ποιό πάνω να μήν τους βάζεις όλους στο ίδιο κουβάρι? Κάνεις αυτό ακριβώς που είπα,βλέπεις δηλαδή κάποιες ψεύτικες παραστάσεις και βγάζεις γενικό συμπέρασμα.

quote:
Το γεγονός φίλε Άλεξ , ότι δεν έχουν διερευνηθεί διάφορα πεδία και δεν έχουν αποδειχθεί ή κάν επισημανθεί έστω κάποια άλλα ... σε καμμιά περίπτωση δεν δηλώνει την εγκυρότητά τους αλλα και ούτε την μη εγκυρότητά τους...δεν δηλώνει την υπαρξή τους αλλα ούτε και την ανυπαρξία τους...

Μπορείς να λές και να ισχυρίζεσαι ότι θές και γώ απο την δική μου πλευρά ότι θέλω και κάθ'ενας , ότι εκείνος έχει την "αίσθηση" ότι είναι αληθές...αλλα μέχρι να αποδειχθεί το οτιδήποτε , ούτε εγώ αλλα ούτε και σύ μπορείς ή μπορώ -απο την μεριά μου- να το προτάξω/εις ως αληθές και ως γεγονός!

Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!

Μπορουμε ωστόσο -έχω την αίσθηση- να μιλάμε για θέματα που εχουν επιστημονικά κατοχυρωθεί και αποδειχθεί και μέσα απο κοινώς αποδεκτά στοιχεία , να προσπαθούμε να προσεγγίζουμε -κατα το δυνατόν- και κάποια άλλα..!

Επίσης , η διατύπωση διαδραματίζει καθοριστκό παράγοντα για την πρόοδο της κάθε συζήτησης...άλλο "πράμα" είναι μια διατύπωση του τύπου "έχω την αίσθηση..." και άλλο "έτσι είναι.."....

Το "έτσι είναι" πρόκειται για μια διατύπωση , που "έρχεται" να διαμορφώσει άποψη και αποδεδειγμένο υλικό...και ισχύουσα θεωρία-άποψη...και θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να συνοδεύεται απο το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό...

Άλλο "πράμα" το πιστεύω και άλλο .... εντελώς διαφορετικό το "γνωρίζω"...

Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την τεράστια διαφορά...

Δεν μπορώ ούτε εγώ να σε πείσω με τέτοια επιχειρηματολογία -και φαντάζομαι , θα γελάσεις αν το κάνω.." και ούτε εσύ τον οποιοδήποτε κατ'αυτόν τον τρόπο αντιστοίχως..και είναι απόλυτα φυσιολογικό..!

Φιλικά...


'Ε,ωραία τότε.Ας συμφωνήσουμε όλοι και ας πάψουμε να συζητάμε να τελείωνει το θέμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 16:50:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος και βάζω τη λέξη ΙΣΩΣ καλά θα κάνεις να κάνεις και εσύ το ίδιο και να μην παίρνεις θέση ΑΚΟΜΑ

Δέν βάζεις την λέξη "ίσως",βάζεις την λέξη "όχι" και αυτό είναι φανερό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 17:47:19  Εμφάνιση Προφίλ
quote:


'Ε,ωραία τότε.Ας συμφωνήσουμε όλοι και ας πάψουμε να συζητάμε να τελείωνει το θέμα.Άλεξ , δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να σταματήσουμε τον διάλογο και αυτό πάλι κινείται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση του "κακού"...

Απλά λέω , ότι όλοι μας ίσως θα έπρεπε να υποστηρίζουμε επιχειρηματά μας και τα οποία θα συνοδεύονται με το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό..

Όπως και το τρόπο με τον οποίο διατυπωνουμε τον λόγο μας...αν πιστεύεις ή θεωρείς λάθος την προτροπή μου...αγνόησέ με..

Ασφαλώς το γνωρίζεις ότι μου είσαι συμπαθής και γι'αυτό πήρα το θάρρος και σου απήυθυνα το λόγο...

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 17:58:19  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι ρε άλεξ22 βάζω ΙΣΩΣ, εσύ βάζεις ένα χοντρό ΝΑΙ και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Και πες μου ποιους να βγάλω έξω από το καζάνι.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 19:13:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

alex22 :

quote:
Δηλαδή πιστεύεις οτι αυτό εδώ είναι ψευτικό?

Πόσο χρονών είσαι ?

quote:
Κάνε μια έρευνα στο google και θα διαπιστώσεις οτι κάνεις λάθος.Εχουν γίνει αναρίθμητα πειράματα πάνω στις παραψυχικές δυνάμεις.

Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις .
Εγω δεν είπα οτι δεν γίνονται έρευνες για ψυχικά φαινόμενα , αλλα οτι ποτέ δεν αποδείχθηκε στατιστικά σημαντική παρατήρηση οτι κάτι απο όλα αυτά αληθεύει .
Πειράματα έχουν γίνει πολλά ιδίως στην πρώην Σοβιετική Ενωση ,χωρίς ιδιαιτερα αποτελέσματα .


Το θέμα είναι ξεκάθαρο .
Κανείς παραψυχικός μέχρι τώρα , δεν έχει αποδεχθεί την πρόκληση του James Randi του 1.000.000 δολλαρίων για να αποδείξει τα όσα λέει .
Και όσο δεν εμφανίζεται κανείς , πρόκειται απλά για τρίκ και τίποτα περισσότερο .

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi_Educational_Foundation#The_One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 20:34:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
IndustrialAngel
quote:
allzzaro διαφώτισε με τι είναι οι ελοχιμιστικές πηγές και οι γιαχβικές; Οι δεύτερες είνα η Αγία Γραφή;

Oχι η Αγία Γραφή είναι η Παλαιά Διαθήκη με την Καινή Διαθήκη.

Πρόκειται για τη θεωρία των πηγών της Πεντάτευχου (Παλαιάς Διαθήκης)δλδ ενώ ως μοναδική πηγή της πεντάτευχου φαίνεται να είναι ο Μωυσής,κάποιοι ειδικοί έχουν αμφιβολίες καθώς υπάρχουν και αλλες ή αλλες πηγές οπως η Γιαχβική εκεί δλδ οι συγγραφείς τον 8ο αιώνα αποκαλούν το Θεό Γιαχβέ και η Ελοχιμιστική τον 8 πχ αιώνα οπου αναφέρονται στο θεό με το ονομα ελοχίμ.
Στα χειρόγραφα του Κουμράν (ενας πραγματικός θησαυρός) που ανάγονται την εποχή των Εσσαίων ο όρος ελοχίμ παίρνει κάποια αλλη διάσταση καθώς με τον όρο αυτό δεν αναφέρονται στο Θεό αλλά στους αγγέλους.
Και εκεί ξεκινούν τα παρατράγουδα.. φίλε μου IndustrialAngel

Edited by - allzzaro on 23/04/2010 20:37:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 21:17:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math
glinaaea :

quote:
Εφ όσον όπως λες ΔΕΝ έχουν αποδειχτεί, πώς μπορείς και λες ότι ΔΕΝ οφείλονται σε δυνάμεις της ψυχής?

Γιατί υπάρχει απλούστερη και πιό λογική εξήγηση .

quote:
Φίλε μου καμιά μηχανή δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς την κινητήρια δύναμη. Πόσο μάλλον η μηχανή της ύπαρξης, της ζωής. Και η κινητήρια δύναμη της ζωής είναι η δύναμη της ψυχής.
Έχουν επομένως μεγάλη βάση, απλά δεν ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ να την δεις.

Δωσε μου τις αποδείξεις για όσα λές .
Υποθέσεις μπορω και εγώ να κάνω χιλιάδες .

quote:
Δηλ εσύ πιστεύεις ότι έχουμε γεμίσει καπνό χωρίς να υπάρχει ίχνος φωτιάς?
Μήπως πρέπει να ψαχτείς περισσότερο?

Δεν υπάρχει πουθενά καπνός .
πάρε μία λίστα απο χρηματικά έπαθλα , που κανείς δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα , που δίνονται σε όποιον αποδείξει οτι έχει παραψυχικές ικανότητες :

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_prizes_for_evidence_of_the_paranormal

δεν είναι μόνο ο James Randi αλλα και πολοί άλλοι γνώστες του αντικειμένου που αμφισβητούν καθε ύπαρξη τέτοιων ικανοτήτων .
Συνεπώς, ψάξου εσύ καλύτερα .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 21:25:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
IndustrialAngel
quote:
Και σε παρακαλώ μπορούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον 21ο αιώνα να μην παίρνουμε στα σοβαρά ιστορίες για διασκεδαστές(Γκέλερ, Κόπερφίλντ, Σαραντάκο κτλ )και να τους θεωρούμε πραγματικούς θαυματοποιούς όπως επίσης και ιστορίες για μάγους γιατρούς;

Πώς γίνεται ολοι αυτοί να είναι.. Εβραίοι..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 22:09:57  Εμφάνιση Προφίλ
glinaaea

quote:
Εφ όσον όπως λες ΔΕΝ έχουν αποδειχτεί, πώς μπορείς και λες ότι ΔΕΝ οφείλονται σε δυνάμεις της ψυχής?

Αν υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις είτε τις έχουν αποκτήσει με διαλογισμό είτε είναι "προικισμένοι", να είσαι σίγουρος ότι δεν τις κάνουν "γαϊτανάκι" σε κανάλια, πλατείες και θέατρα, ούτε κόβουν εισιτήρια.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 23:08:10  Εμφάνιση Προφίλ
Think Math
Ναι ακριβώς, όλο πειράματα κάνουν και ποτέ δε βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ΠΡΩΤΟΝ πόσο ανοιχτόμυαλοι είναι οι επιστήμονες και ΔΕΥΤΕΡΟΝ πόσο ψεύτες είναι ορισμένοι. EKTOΣ από το placebo effect που είναι απόλυτα τεκμηριωμένο και καταγεγραμμένο γεγονός


allzzaro
Ο Chriss Angel είναι Ελληνάρας και ομορφόπαιδο. Δεν είναι όλοι Εβραίοι

γιάπετ
Συμφωνώ απόλυτα. Αν είχαν την ικανότητα, ούτε λεφτά θα ζητούσαν ούτε καραγκιόζηδες θα γίνονταν


Edited by - IndustrialAngel on 23/04/2010 23:28:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 23:11:57  Εμφάνιση Προφίλ
allzzaro
Κατάλαβα τι διακρίνεις με τους όρους Ελοχιμιστικές και Γιαχβεϊκές. Το ποιος έχει γράψει την Παλαία Διαθήκη είναι απίστευτα πονεμένη ιστορία. Εγώ έχω ακούσει ότι τη γένεσιν και μόνο την αποδίδουν σε 4 συγγραφείς με βάση τις διαφοροποιήσεις στον τρόπο γραφής. Τέλος πάντων


Μου χρωστάς μια απάντηση όμως. Ποια ανακάλυψη/πείραμα θα σε έπειθε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 23:31:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:

IndustrialAngel [quote] Μου χρωστάς μια απάντηση όμως. Ποια ανακάλυψη/πείραμα θα σε έπειθε;

Φίλε μου IndustrialAngel τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Οσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερα ανθρωποειδή θα ανακαλύπτουμε και κάθε τόσο θα ζητωκραυγάζουμε οτι ανακαλύψαμε κάποιους προγόνους μας.
Θα έχουν ομως περάσει τόσα πολλά χρόνια που θα έχουμε ξεκινήσει να ταξιδεύουμε στο διάστημα.
Το 2020 είναι κοντά και η κατάκτηση του διαστήματος θα έχει ξεκινήσει με σκοπό την μετοίκηση του ανθρώπινου είδους σε αλλους πλανήτες. Θα ταξιδέψουμε στά πέρατα του σύμπαντος ψάχνοντας για πλανήτες κατάλληλους για γεωπλασία.http://users.ntua.gr/nborbil/article2.htm
Είναι πιθανόν να βρούμε και ζωή, είναι πιθανόν να βρούμε και ζώα και φυτά υπάρχει πιθανότητα να βρούμε και νοήμονα ζωή.
Αυτή η ανακάλυψη λοιπόν θα με έπειθε

Να σου κάνω λοιπόν μια ερώτηση.
Αν σε περίπτωση φτάναμε σε αυτό το σημείο, να βρούμε νοήμονα ζωή σε πρωτόγονη κατάσταση τι ακριβώς θα έκανες?


Edited by - allzzaro on 23/04/2010 23:43:31Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 23:41:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:
allzzaro
Ο Chriss Angel είναι Ελληνάρας και ομορφόπαιδο. Δεν είναι όλοι Εβραίοι

Ξέρεις πως δημιουργείται ενας κατάσκοπος?
Είναι υπεράνω υποψίας οχι μόνο αυτός αλλά και όλο το γενεαλογικό του δένδρο. Πίστευε ποτέ ο Ακενατών οτι ο Μωυσής ήταν κατάσκοπος?
Πιστεύεις ποτέ οτι ο Πρωθυπουργός μας είναι κατάσκοπος?
Ρίξε μια ματιά http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10504 στο τελευταίο πόστ του KERRY KING και δές τι σχέσεις έχει η Ελληνική κυβέρνηση με την Wall Street.
Ομορφόπαιδα είναι όλα..

Πολύ φοβάμαι ενα πράγμα φίλε μου οτι όλοι μας εδώ στην Ελλάδα είμαστε κατάσκοποι Οι πραγματικοί Ελληνες έχουν αποχωρήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια ..

Edited by - allzzaro on 23/04/2010 23:52:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2010, 23:57:13  Εμφάνιση Προφίλ
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα σε έπειθε αυτή η συγκεκρίμενη ανακάλυψη. Τι θα σου έλεγε που δεν ξέρεις τώρα; Ας πούμε θεωρείς τη γη μοναδικό πλανήτη με τέτοια χαρακτηριστικά στο σύμπαν;

Να σου πω κάτι που ίσως δε σου είχαν πει στο σχολείο. Η ζωή ως φυσικό φαινόμενο βασίζεται κυρίως στη χημεία του άνθρακα, την καλούμενη για αυτό το λόγο και "οργανική" χημεία. Κάποτε λέγανε ότι μόνο οι ζώντες οργανισμοί μπορούν να φτιάξουν οργανικές ενώσεις, αποκαλούσαν αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα τους "vis vitalis"ζωτική δύναμη. Μέχρι που η μία μετά την άλλη οι οργανικές ενώσεις συντέθηκαν στο εργαστήριο... Η χημεία του άνθρακα ισχύει παντού στο σύμπαν(όπως και κάθε χημικού στοιχείου).Δε θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη, αν κάποτε ανακαλύπτανε ζωή στο διάστημα. Γιατί η ζωή ως προς την ύπαρξη της ΔΕΝ έχει κανένα απολύτως θαύμα. Βασίζεται σε χημικές αντιδράσεις, στην αρχή διατήρησης της μάζας, της ενέργειας δεν παραβαίνει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως νόμο της φύσης.

Τώρα για τη ζωή ΜΕ νοημοσύνη που μου λες, θα με ανησυχούσε αν η νοημοσύνη αυτή ήταν ανώτερη από τη δικιά μας, μήπως μας έβλεπε ως παράσιτα και αποφάσιζε να μας εξοντώσει, αν και πιστεύω ότι επειδή εμείς οι άνθρωποι έχουμε ένα ιδιαίτερο χάρισμα στον πόλεμο, την εξαπάτηση και τη γενοκτονία, η σύγκρουση θα ήταν και πάλι αμφίρροπη.


Το αν θα ήταν προβληματικό το να έχουν και άλλη νοημοσύνη πέρα από μας λόγω της μοναδικότητας που θεωρούμε ότι έχει ο άνθρωπος(κατεικόνα και καθομοίωσιν) δε νομίζω. Ήδη ξέρουμε ότι και οι άγγελοι έχουν νοημοσύνη αλλά δεν είναι σαν και μας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 08:50:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Αν υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις είτε τις έχουν αποκτήσει με διαλογισμό είτε είναι "προικισμένοι", να είσαι σίγουρος ότι δεν τις κάνουν "γαϊτανάκι" σε κανάλια, πλατείες και θέατρα, ούτε κόβουν εισιτήρια.

Ακριβώς.

IndustrialAngel και think math,ειλικρινά δέν ήξερα οτι κυκλοφορούν τόσοι τσαρλατάνοι και εξαπατούν τον κόσμο.Απο την στιγμή που όντως δέν υπάρχει επιστημονική απόδειξη έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

Δηλαδή να πιστεύτε οτι δέν υπάρχει ψυχή,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι δέν υπάρχει,τουλάχιστον κατα την δική μου άποψη.Ποιό παλιά σκεφτόμουν, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δέν πιστεύουν τα αυτονόητα,αλλα το οτι είναι αυτονόητα για κάποιους δέν σημαίνει οτι είναι για όλους.

Edited by - alex22 on 24/04/2010 08:59:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

glinaaea
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
309 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 09:06:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους glinaaea
Φίλοι μου καλή σας ημέρα.
Κάποιες αποντήσεις
______________________
IndustrialAngel
Placebo Effect... όχι δεν είναι το συγκρότημα. Αν πιστέψεις ΠΟΛΥ ότι θα θεραπευτείς, εσύ ο ίδιος θεραπεύεις τον εαυτό σου. Μάλιστα αυτό το φαινόμενο λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν στα πειράματα για νέα φάρμακα. Χωρίζουν το δείγμα των ανθρώπων σε 3 κατηγορίες. Στη μία δε δίνουν τίποτα(πληθυσμός ελέγχου ή αναφοράς). Στην άλλη δίνουν χάπια με ζάχαρη(χωρίς δραστική ουσία). Στην τρίτη δίνουν κανονικά το φάρμακα. Για να θεωρηθεί επιτυχές το φάρμακο(ότι δουλεύει) τα ποσοστά βελτίωσης(ή επιβίωσης ή γενικά οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό) της ομάδας που παίρνει το πραγματικό φάρμακο πρέπει να ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ τα ποσοστά των άλλων. Μέχρι εδώ καλά, τίποτα το υπερφυσικό. Θα υπέθετε κανείς εύλογα ότι τα ποσοστά των άλλων θα έπρεπε να είναι 0. Έλα όμως που ειδικά αυτοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίρνουν το φάρμακο ΔΕΝ έχουν 0 ποσοστό. Κάποιοι θεραπεύονται. Πώς;;;;;;;;;;;; Και μιλάμε και για σοβαρές παθήσεις (βλ. κατάλογο στο άρθρο της wiki)
_________________________________
Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι ΚΑΙ αυτό (η δύναμη της πίστης) είναι ψυχική δύναμη.
__________________________
IndustrialAngel
Ο χειρούργος με τα γυμνά χέρια ΠΕΙΘΕΙ τον άλλο ότι θα θεραπευτεί. Και η πίστη του άλλου τον θεραπεύει. Το υπερφυσικό δεν είναι στο θεραπευτή αλλά στον ασθενή. Εδώ βρίσκεται ΙΣΩΣ το μυστήριο που λέγεται ΨΥΧΗ.
______________________________________
Όπως έγραψα φίλε μου αυτά είναι αποδεδειγμένα γεγονότα ως προς το αποτέλεσμα. Και το πώς? : Έχουν εξεταστεί ασθενείς (ακτινογραφίες κλπ) και πριν την εν λόγω επέμβαση και μετά. Το αποτέλεσμα είναι ότι πράγματι το άρρωστο κομμάτι μετά λείπει από τον ασθενή, και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ μετά ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ. ΕΚΤΟΣ του ότι η όλη διαδικασία ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΡΑΤΗ.
_____________________

allzzaro
Οι Γιαχβικές πηγές θέλουν το Θεό να μην ακολουθεί τη θεωρία της εξέλιξης
________________________________
Και όμως φίλε μου σε κάποια σημεία (δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι αυτά) η ΑΓ έχει δείξει την θετικότητά της (και μάλιστα και ο ίδιος ο Χριστός το έχει πει) στην εξέλιξη, σε άλλα σημεία άμεσα και σε άλλα έμμεσα και αλληγορικά. Αυτό που χρειάζεται δηλ είναι ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΑΓ για να βγουν σωστά αποτελέσματα και η αλήθεια.
______________________________
Εαρινός
Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!
_________________________________
Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στον κάθε έναν για το πόσο ανοικτόμυαλος είναι και για το πώς μπορεί να συσχετίσει κάποια πράγματα ή να τα απορρίψει χωρίς όμως να υποκινείται από εγωισμό ή κάποιο συμφέρον, αλλά να τον ενδιαφέρει η αλήθεια από οπουδήποτε μπορεί να την βρει.
__________________________

Think_Math
Δεν υπάρχει πουθενά καπνός .
πάρε μία λίστα απο χρηματικά έπαθλα , που κανείς δεν έχει κερδίσει μέχρι τώρα , που δίνονται σε όποιον αποδείξει οτι έχει παραψυχικές ικανότητες :
_______________________________
Φίλε μου σ αυτό σου απάντησε ο φίλος γιαπετ . Και η απάντησή του:
<< Αν υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις είτε τις έχουν αποκτήσει με διαλογισμό είτε είναι "προικισμένοι", να είσαι σίγουρος ότι δεν τις κάνουν "γαϊτανάκι" σε κανάλια, πλατείες και θέατρα, ούτε κόβουν εισιτήρια>>.
______________________________________

Think_Math
δεν είναι μόνο ο James Randi αλλα και πολοί άλλοι γνώστες του αντικειμένου που αμφισβητούν καθε ύπαρξη τέτοιων ικανοτήτων .
Συνεπώς, ψάξου εσύ καλύτερα .
________________________________________
Φίλε μου έχω ψάξει και πολύ καλύτερα από ότι μπορείς να καταλάβεις. Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια κάποια πράγματα αποκλειομένων των τσαρλατανισμών.
Και παίρνοντας λίγο χρόνο σας ακόμη, σας λέω ένα γεγονός παρόντος εμού.
Πριν χρόνια ένας ιερωμένος είχε οργανώσει εκδρομή για τους ενορίτες του σε κάποιο μοναστήρι στην Εύβοια και σε άλλα μέρη. Στο τέλος της επίσκεψης στο μοναστήρι και ενώ έχουμε μπει στο λεωφορείο, έπιασε βροχή και η δύναμή της δεν μας άφηνε να ξεκινήσουμε για αρκετή ώρα. Τότε ο ιερωμένος, σήκωσε τα χέρια ψηλά και σιγομουρμούρισε για λίγο με κλειστά τα μάτια. Μετά ανοίγει τα μάτια και με τα χέρια σηκωμένα ακόμα κοιτάζει έξω.
Ε λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, όχι μόνο σταμάτησε ή βροχή αλλά διαλύθηκαν και ΟΛΑ τα σύννεφα, και φυσικά σε λίγο ξεκινήσαμε να συνεχίσουμε την εκδρομή.
Και υπάρχουν και άλλα στην εμπειρία μου.

Φιλικότατα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 10:58:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Φίλοι μου καλή σας ημέρα.
Κάποιες αποντήσεις

______________________________
Εαρινός
Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!
_________________________________
Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στον κάθε έναν για το πόσο ανοικτόμυαλος είναι και για το πώς μπορεί να συσχετίσει κάποια πράγματα ή να τα απορρίψει χωρίς όμως να υποκινείται από εγωισμό ή κάποιο συμφέρον, αλλά να τον ενδιαφέρει η αλήθεια από οπουδήποτε μπορεί να την βρει.
__________________________

Πριν χρόνια ένας ιερωμένος είχε οργανώσει εκδρομή για τους ενορίτες του σε κάποιο μοναστήρι στην Εύβοια και σε άλλα μέρη. Στο τέλος της επίσκεψης στο μοναστήρι και ενώ έχουμε μπει στο λεωφορείο, έπιασε βροχή και η δύναμή της δεν μας άφηνε να ξεκινήσουμε για αρκετή ώρα. Τότε ο ιερωμένος, σήκωσε τα χέρια ψηλά και σιγομουρμούρισε για λίγο με κλειστά τα μάτια. Μετά ανοίγει τα μάτια και με τα χέρια σηκωμένα ακόμα κοιτάζει έξω.
Ε λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, όχι μόνο σταμάτησε ή βροχή αλλά διαλύθηκαν και ΟΛΑ τα σύννεφα, και φυσικά σε λίγο ξεκινήσαμε να συνεχίσουμε την εκδρομή.
Και υπάρχουν και άλλα στην εμπειρία μου.

Φιλικότατα.


Μα για την αλήθεια ενδιαφέρομαι φίλε συνδίκτυε και μελετώ και αξιολογώ και ξανα-προσπαθώ να ξανα-δώ και να ξανα-σξιολογήσω τα όσα εμφανίζονται σε μένα ως ορθά και "αληθή"....

Κάποιες φορές, μου δημιουργείται η ανάγκη να ξαναγυρίζω "προς τα πίσω" και να ξεκινάω απο το "μηδέν"....

Και αυτό για να έχουε σαφή γνώση για το τι μιλάμε...

Το κύριο ερώτημα και ζητουμενο , εκπορεύεται απο την διερεύνηση που γίνεται απ'ολους μας , για τον Θεό του Χριστιανισμού -Γιαχβέ- και τον φερόμενο ως υιό του τον Ιησού...αλλα και τους λόγους για τους οποίους "ήρθε" στην γή ....

Θα ήθελα λοιπόν , να που πείς -εσύ- τους λόγους εκείνους για τους οποίους ο Θεός ήρθε στην γη και εν συνεχεία και ο Υιός του και ποιό ήταν το μήνυμα και τα στοιχεία εκείνα τα οποία πρόταξε ως αληθή για ευ-ζωϊα και ψυχική ηρεμία και ανάταση...και μετά με ηρεμία και καλή διάθεση ... όπως και σεβασμό , μπορούμε να δούμε και να αντλήσουμε στοιχεία για το αν έκανε οτιδήποτε περισσότερο ή και να ακόμα ... ΑΝ άλλοι φιλόσοφοι-απλοί άνθρωποι- είχαν πολύ πρίν απο αυτόν τοποθετηθεί και μάλιστα με μεγαλύτερη σαφήνεια , ποιότητα σκέψης αλλα και με τρόπο εύ-ληπτο και αποφασιστικό!

Τι καινούργιο "κόμισε" με τον "ερχομό" του και για το οποίο άλλοι επιφανείς φιλόσοφοι δεν είχαν αναλυτικότερα τοποθετηθεί και μάλιστα μας άφησαν παρακαταθήκη τα έργα τους???

Μίλησε γι'αγάπη -ας πούμε- αλλα μας έμαθε να αγαπάμε???

-Ασφαλώς δεν περιμενω να μου πείς , τα όσα πρόσταξε στους ανθρώπους να κάνουν και δια μέσου των οποίων -κατ'αυτόν- θα γινόντουσαν "καλοί άνθρωποι" αλλα τι ήταν εκείνο που θεματικά θα μετέστρεφε το κακό εντός τους και θα το μετέτρεπε σε καλό και το οποίο στην συνέχεια θα παρήγε -ως φυσικό επακόλουθο- μόνο αγάπη και σεβασμό απροϋπόθετα....

Μπορούμε κατ'αναλογίαν , να κάνουμε συγκρίσεις του φερομένου ως θεού με απλούς ανθρώπους και για τα όσα ο καθένας είπε και ανέφερε...!

Προσωπικά και επειδή -πιστεύω- ότι έχω διαβάσει αρκετά Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία , ειδικά Αριστοτέλη ... μπορώ να πώ , ότι καμμιά μα καμμιά σχέση δεν έχει ο φερόμενος ως Θεός και ο Υιός του με τον εξαίρετο αυτό ΑΝΘΡΩΠΟ και φιλόσοφο...!

Ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε αναφορά και σε άλλους εξ'ισου εξαίρετους φιλοσόφους , που μίλησαν για την αλήθεια..την αγάπη..την αρετή..την καλή πολιτεία ... ευ-ταξία ...κλπ...κλπ...!

Μπορούμε επίσης -εφόσον το θές- να μιλήσουμε και για νεότερος φιλοσόφους - ψυχολόγους - ψυχαναλύτές και τα όσα έχουν διατυπώσει και να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα και ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!

Ευκαιρία να θαυμάσουμε την σαφήνεια των δικών μας Αρχαίων Φιλοσόφων έναντι της ασάφειας και των συνεχών μεταφορών της άλλης πλευράς...όπου το :"Δεν το εννοούσε έτσι..αλλα και ναι μεν αλλα ... " δίνει και παίρνει συνεχώς..!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 11:40:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
"Ήξεις,αφίξεις(,) ή, εν τω πολέμω θνίξει..."
Ένα λαμπρέστατο δειγμα σαφήνειας απο πλευράς 12θείστικης πίστης,για να μην πούμε κι άλλα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 12:33:30  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

"Ήξεις,αφίξεις(,) ή, εν τω πολέμω θνίξει..."
Ένα λαμπρέστατο δειγμα σαφήνειας απο πλευράς 12θείστικης πίστης,για να μην πούμε κι άλλα...


Όταν θα μάθεις να γράφεις σωστά , διότι όσον αφορά την ομιλία σου ..είσαι για κλάμματα , τότε -ίσως- να μπορέσεις να τοποθετηθείς..

Το "θνίξει" προσέξέ το , μην σε πνίξει...στο ξανα-είπα.εκτός απο ανεγκέφαλος και αστοιχείωτος , εισαι και παντελώς αγράμματος , προσωπικά δεν μου προξενεί καμμιά μα καμμιά περιέργεια..!

Και για να γίνω σαφέστερος -χάριν της βραδι-νοιάς σου- αλλα και της δογματικότητάς σου σε συνδυασμό με την "καθηλωσή σου"...ας κάνω την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου , μολονότι πάμπολες φορές την έχω ξανα-κάνει...

Τρέχα...αναφέρομαι στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και όχι στο Δωδεκάθεο...ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκα σε αυτό και όποτε το έκανα , όρισα με σαφήνεια τις θέσεις μου επ'αυτού!

Το ότι είσαι συκοφάντης , χαιρέκακος και αμόρφωτος είναι πασίδηλο και παγγίνως αναγνωρισμένο...άντε λιβανίσου ανθρωπέ μου και άσε μας ήσυχους να μιλήσουμε...!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 12:36:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα σε έπειθε αυτή η συγκεκρίμενη ανακάλυψη. Τι θα σου έλεγε που δεν ξέρεις τώρα; Ας πούμε θεωρείς τη γη μοναδικό πλανήτη με τέτοια χαρακτηριστικά στο σύμπαν;
Να σου πω κάτι που ίσως δε σου είχαν πει στο σχολείο.

Εχω την εντύπωση οτι δεν με αντιλαμβάνεσαι ή εγώ δεν εκφράζομαι σωστά.
Στην αρχή της συζήτησης μας αναφέρθηκα στη θεωρία της πανσπερμίας αν θυμάμαι καλά.
Ο πρώτος σπόρος δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται απο κάποιο μετεωρίτη. Ο πρώτος σπόρος μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας τεχνητής γεωπλασίας, καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ, κάποιοι τον έσπειραν.

Σε αυτή τη διαδικασία θα μπούμε σε μερικά χρόνια καθώς θα χρειαστεί να καλλιεργήσουμε αρκετούς πλανήτες.
Θα ήταν φαιδρό εκ μέρους μου να παραδεχθώ οτι είμαστε ο μοναδικός πλανήτης με ζωή στο σύμπαν. Αν λοιπόν υπάρχει ζωή στο σύμπαν σίγουρα εμείς προερχόμαστε απο αυτούς. Σίγουρα ο πλανήτης Χθών είναι προιόν γεωπλασίας.

quote:
Τώρα για τη ζωή ΜΕ νοημοσύνη που μου λες, θα με ανησυχούσε αν η νοημοσύνη αυτή ήταν ανώτερη από τη δικιά μας, μήπως μας έβλεπε ως παράσιτα και αποφάσιζε να μας εξοντώσει, αν και πιστεύω ότι επειδή εμείς οι άνθρωποι έχουμε ένα ιδιαίτερο χάρισμα στον πόλεμο, την εξαπάτηση και τη γενοκτονία, η σύγκρουση θα ήταν και πάλι αμφίρροπη


Σε ρώτησα τι θα έκανες αν σε περίπτωση ανακαλύπταμε ζωή σε εναν πλανήτη ή δημιουργούσαμε εμείς ζωή σε αυτόν τον πλανήτη και μου δίνεις την παραπάνω απάντηση.
Αν λοιπόν βρίσκαμε έτοιμη ζωή σε εναν πλανήτη δεν θα σε ενδιέφερε να μάθεις πως θα εξελιχθεί χωρίς τη δική μας παρέμβαση.
Αυτό δεν θα έδινε μια τρανταχτή απόδειξη για το πως εξελίχθηκε η δική μας ζωή στο παρελθόν.
Δεν θα έπρεπε να αφήσουμε τον πλανήτη αυτό να εξελιχθεί και εμείς να παρακολουθούμε χωρίς να επεμβαίνουμε.
Δεν περνά απο το μυαλό σου οτι αυτό μπορει να συμβαίνει και στον δικό μας πλανήτη τώρα?

quote:
Ήδη ξέρουμε ότι και οι άγγελοι έχουν νοημοσύνη αλλά δεν είναι σαν και μας.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως για τους αγγέλους.
Στη Βίβλο οι άγγελοι τρώνε, πίνουν, παλεύουν.
Στη Βίβλο οι άγγελοι συγχωνεύονται με τους ανθρώπους και αφήνουν απογόνους.
Στη Βίβλο οι άγγελοι διδάσκουν τις γυναίκες των ανθρώπων και τους ανθρώπους αστρολογία, ιατρική, σοφία και πλήθος τεχνολογικών επιτευγμάτων.
Τι πάει να πεί δεν είναι σαν και εμάς?

Το βιβλίο του Ενώχ οι άγγελοι παρακαλούν τον Ενώχ να επέμβει και να μιλήσει στο Θεό για το ατόπημα τους.Την επιμειξία.
Αξιοσημείωτο είναι οτι το βιβλίο του Ενώχ αναφέρεται το πώς αυτοί οι άγγελοι κατέβηκαν στη γή.
Εγώ δεν βλέπω καμμία διαφορά ανάμεσα στους αγγέλους και στους γήινους.
Η καταγωγή του ανθρώπινου είδους φίλε μου IndustrialAngel δεν είναι τόσο απλή έτσι ώστε να λέμε δημιουργηθήκαμε ή εξελιχθήκαμε.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 12:52:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
glinaaea
quote:
Και όμως φίλε μου σε κάποια σημεία (δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι αυτά) η ΑΓ έχει δείξει την θετικότητά της (και μάλιστα και ο ίδιος ο Χριστός το έχει πει) στην εξέλιξη, σε άλλα σημεία άμεσα και σε άλλα έμμεσα και αλληγορικά. Αυτό που χρειάζεται δηλ είναι ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΑΓ για να βγουν σωστά αποτελέσματα και η αλήθεια.

Η Αγία Γραφή φίλε μου glinaaea είναι ενας αχταρμάς απο κόψε-ράψε ξήλωνε.
Αναμβισβήτητα εχει δείξει τη θετικότητα της και οχι μόνο.
Ομως για να μπορέσει κάποιος πραγματικά να την μελετήσει θα πρέπει να την χωρίσει στα δύο, χώρια η Καινή Διαθήκη και χώρια η Παλαιά.
Την Παλαιά Διαθήκη λοιπόν εννοείς οταν λές Αγία Γραφή για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
Εκεί λοιπόν είναι μια πονεμένη ιστορία.
Για να μπορέσει κάποιος να μελετήσει την Παλαιά Διαθήκη θα πρέπει να την βρεί στην αρχική της μορφή. Δηλαδή στα αρχαία εβραικά. Το ``τορά`` δηλαδή το Μασωριτικό κείμενο.
Εκεί φίλε μου glinaaea θα μείνεις με το στόμα ανοικτό ειδικά αν καταφέρεις να την αποκρυπτογραφήσεις.
Ενα μέλος αν θυμάμαι ο veritas προσπάθησε να αριθμολογήσει γεματρικά την λέξη καμπόντ στα Ελληνικά, λές και πρόκειται για ελληνική λέξη.
Φαίνεται οτι δεν γνωρίζει οτι στα αρχαία εβραικά έγραφαν μόνο τα σύμφωνα και οχι τα φωνήεντα. Τα φωνήεντα θα έπρεπε να εννοηθούν ανάλογα με την πρόταση ή το νόημα.
Τη διαδικασία αυτή την γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι στην Καμπαλά, πράγμα που οι 70 Αλεξανδρινοί μεταφραστές γνώριζαν αλλά στη μετάφραση της δίδεται διαφορετικό νόημα.
Αλλα διαβάζουμε εμείς στην Αγία Γραφή άλλα εννοούν οι συγγραφείς του Μασωριτικού κειμένου.
Αρκετό φώς σε αυτό έδωσαν τα χειρόγραφα του Κουμράν τα οποία προέρχονται απο τους Εσσαίους.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 13:04:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Παντρεύοντας λοιπόν φίλε μου IndustrialAngel τα αρχαιολογικά ευρήματα γενικώς την επιστήμη με τις γραφές οδηγείται κάποιος στο εξής συμπέρασμα.
Η ζωή στη Γή είναι αποτέλεσμα μιας τεχνητής πανσπερμίας που εξελίχθηκε μεθοδευμένα εως το έτος 3.800.
Ισως οι γραφές να παρερμηνεύονται και το έτος αυτό να είναι το 30.000 ΠΧ και αυτό είναι πολύ πιθανόν.
Απο εκεί και μπρός έχουμε δύο είδη ανθρώπων ενα είδος που προέρχεται απο την ελεγχόμενη εξέλιξη των ειδών και ενα είδος που προέρχεται απο την συγχώνευση του παραπάνω με αυτούς που το έλεγχαν..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2010, 13:58:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Επειδή ρε νούμερο Εαρινό, ή Αερινό, δεν σε βάλαμε να ελέγχεις ποιός λέει τι,μήπως θα ήταν καλά να ..ξεκαβαλικέψεις απο το καλάμι, για να αφήσεις τους άλους, να μιλήσουν,χωρίς να προσπαθείς να ελέγξεις τι γίνεται;
Χωροφύλακα......
Κάποιοι το λένε φασισμό....
Χρυσαυγίτη μου, εσύ...
Όχι δηλαδή, ότι θα περίμενε κανείς να τοποθετηθείς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 52 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy