ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Ισλάμ ... μια θρησκεία "δηλητήριο"
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 7
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/04/2011, 22:58:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
amalia :
Καταρχάς, σου έγραψα ότι ο admin δε μπορεί να σου απαντήσει άμεσα, οπότε δεν έχει νόημα να ζητάς αυτή τη στιγμή την τοποθέτησή του. Σου έγραψα πριν ότι σου απαντάω εγώ εκ μέρους του ESOTERICA, εφόσον τα θέματα που θίγεις αφορούν τη στάση του ESOTERICA και ως διαχειριστής είμαι αρμόδια να σου απαντήσω. Δε σου φτάνει αυτό;

Δεν νομίζω να είμαι τόσο ασαφής αγαπητή μου amalia . Ειπα θα πως θέλω να τοποθετηθεί ο admin διότι απαιτεί να ανακαλέσω τις προσβολές επί προσωπικού που δήθεν εδέχθη από μέρους μου . Για κανέναν άλλο λόγο . Έχετε οπλίσει το περίστροφο και είστε έτοιμοι να με πυροβολήσετε ...

quote:
Δεύτερον, απειλές άμεσες ή έμμεσες και προσπάθειες εκφοβισμού δε δεχόμαστε από κανέναν (γράφτηκε και πιο πριν αυτό) και δε διαπραγματευόμαστε τις αρχές μας. Αν θες να κάνεις πόλεμο και να κρατάς το λάβαρο, εδώ δε μπορείς να το κάνεις.

Μα που είδατε τις απειλές ... απλά σας εφιστώ την προσοχή για το καλό του forum ,και τις κοινωνίας μας γενικά , και λέτε πως σας απειλώ ; Με το ίδιο σκεπτικό με απελείτε και εσείς . Ας καταστήσω λοπόν και εγώ σαφές πως προειδοποιήσεις , απειλές , εκβιασμοί , εκφοβισμοί δεν με αγγίζουν διόλου , και επειδή δεν έχω τον θεό μου δεν φοβάμαι κανέναν ,ούτε θεούς ούτε δαίμονες .

quote:
Αν θες να καταγγείλεις κάποιον για πράξεις "ποινικά κολάσιμες" μπορείς άνετα να το κάνεις στις αρμόδιες αρχές.

Αυτό είναι δικό μου θέμα . Κατευθύνσεις και υποδείξεις δεν δέχομαι από κανέναν , αλλόυ αυτά ... δεν έχεις να κάνεις με κανένα παιδαρέλι ...
quote:
Αλλά στον παρόντα χώρο οι κανόνες που διέπουν τις συζητήσεις είναι αυτοί που έχουμε δηλώσει, που σου εξήγησε ο admin και που σου εξέθεσα κι εγώ στο προηγούμενο μήνυμά μου. Αν θες, συμμετέχεις. Η άποψή σου κατατέθηκε στη συζήτηση, με ή χωρίς κοκκίνισμα, τα κείμενά σου υπάρχουν και είναι εμφανή και αυτό είναι πάνω από αρκετό. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να εκφράσει κανείς μια κρίση και δεν εξαντλούνται στους πιο ακραίους.

Τους οποίους κανόνες δεν παραβίασα . Οι ενστάσεις σας είναι άνευ αιτιας και οι παρατηρήσεις σας άστοχες . Οι επεμβάσεις στα μηνύματά μου δείχνουν την από μέρους σας παραβίαση των κανόνων που επικαλείσαι . Όχι , δεν είναι αρκετό που φαίνονται . Δημιουργείς αρνητική ψυχολογία στον αναγνώστη εκθέτοντας και απαξιώνοντας τον συγγραφέα . Και εν πάση περιπτώση εγώ έτσι εκφράζομαι , έτσι κρίνω πως πρέπει να εκφράζομαι . Θα με λογοκρίνεις εσύ ; Θα με ρίξεις εσύ στην πυρά ; Όχι amalia , δεν μπορείς , ούτε εσύ ούτε κανένας . Αν θέλεις οσφυοκάμπτες θα βρείς πολλούς γύρω σου , η δική μου μέση δεν λύγισε ποτέ .
quote:
Αν ωστόσο διαφωνείς με τη γενικότερη στάση μας, επέλεξε κάποιον άλλο χώρο που φιλοξενεί και επικροτεί την ακραία φρασεολογία και τις προσβλητικές γενικεύσεις, ή... κάνε μας μήνυση

Τον κλέφτη αν τον πέις κλέφτη θα υπερασπιστεί τον εαυτό , λογικό ... δεν παυει όμως να είναι κλέφτης . Αν σας πειράζει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους να το αναφέρετε στους κανόνες που θεσπίσατε . Εγώ είμαι ανθρωπος που δεν μασάω τα λόγια μου και δεν κρύβομαι πισω από απλουστευσεις και συμπεριφορά επίπλαστα ευγενική .

quote:
Ο φιλοσοφικός διάλογος είναι αυτός που δεν προκαταλαμβάνει κρίσεις και δεν κάνει πολεμικές. Αναζητά τις βαθύτερες αιτίες των πραγμάτων. Αυτοί είμαστε, αυτό είναι δεδομένο και γνωστό για πάνω από δέκα χρόνια και αυτόν τον διάλογο πρεσβεύουμε.

Είπα εγώ το αντίθετο ; Είπα επί λέξη :διάλογο και δει φιλοσοφικό διάλογο με ανθρώπους που προωθούν για ιδιοτελεια την παιδοφιλία ή από υποταγή στις αναχρονιστικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις , δεν επιθυμώ και δεν συμμετέχω . Τι δεν καταλαβαινετε επιτέλους . Αρνήθηκα τον διάλογο με κανέναν άλλο εδώ μέσα ποτέ ; Τι διάολο ... αλλή γλώσσσα μιλάω !

Επειδή λοιπόν όπως καταλαβαίνετε ,η προσωπικότητα μου και ο χαρακτήρας μου δεν μπαίνουν σε καλούπια και δεν περιορίζονται πίσω από εξωραϊσμούς , φαρισαϊσμούς και προσποιητές συμπεριφορές κι επειδή η υποκρισία είναι ξένο σώμα για μένα , αποχωρώ δια παντός από το esoterica "διαβασμένος" πλέον . Ο δικός μου ο σβέρκος δεν είναι μαθημένος στον ζυγό - δεν έβαλε ούτε θα βάλει ποτέ ... γεννήθηκε ελεύθερος και σε πείσμα των καιρών έτσι θα παραμείνει .

ΥΓ. Οποιος φίλος θέλει να κρατήσει επαφή μαζί μου μπορεί να το κάνει με το e-mail που υπάρχει στο κάτω μέρος του ιστολογίου μου

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΛ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 12:45:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΛ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Έχω πάντα δίκιο, μέχρι να καταλάβω ότι έχω άδικο φυσικά, αν καταλάβω.

Μπορώ να προσβάλω όποιον θέλω γιατί έχω πάντα δίκιο. Πιστεύεις εκεί είσαι αυτό, είπες εκείνο είσαι το άλλο.

Βρίζω γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν πρέπει να με περιορίζει κανείς, βρίζω με αιτιολόγηση δεν βρίζω αυθαίρετα. Ότι λέω βασίζεται στα αλάθητα πιστεύω μου. Οι κανόνες ισχύουν γιαυτούς που έχουν άδικο δηλαδή τους άλλους.

Ζητάω τον λόγο αν μου βάλουν χέρι αλλά όταν η κριτική που δεκτό δεν με βολεύει δηλώνω ότι υποδείξεις δεν δέχομαι. Αν ο υπεύθυνος του χώρου μου λέει ότι πρέπει να χαλαρώσω λίγο τον τρόπο που εκφράζομαι αφού κάποιοι δέχονται τις εκφράσεις μου ως απευθείας προσβολές εγώ απαντώ ότι πάει να κάνει τον χώρο τσιφλίκι παιδαραστών και άλλων "δηλητηριωδών" για την ηθική και το αιώνιο καλό υποκειμένων. Όταν μου ανταπαντά ο υπεύθυνος ότι η στάση αυτή απέναντι στο πρόσωπο του τον προσβάλει εκφράζω την απορία μου και αντιλαμβάνομαι ότι ο υπεύθυνος δεν έχει αντιληφθεί το δίκαιο του "ιερού" μου αγώνα.

τι διαφορά έχω από τους Σταυροφόρους θα με ρωτήσει κάποιος, εύκολο: εγώ δεν έχω σχέση με τον Χριστό. Πως είπατε ?

Έτσι ήμουν εγώ μικρός εκεί στα 18-25 μετά έμαθα....

ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 14:12:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προσωπικά δεν μου είναι αδιάφορη η αποχώρησή σου ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, αλλά μάλλον έχεις άδικο σε κάτι.
Οχι στις απόψεις σου, αλλά σ' αυτό: "Σ΄αυτό το μήνυμα επειδή κυρίως απευθύνομαι σε σένα ,απέφυγα τους χαρακτηρισμούς που άρμοζαν ...".
Οπως είναι διατυπωμένο, εκλαμβάνεται σαν "επειδής είσαι εσύ δεν σε μπινεδιάζω όπως σου αρμόζει."
Είναι προσβλητικό και ελαφρώς οξύμωρο διότι δεικνύεις σεβασμό σε κάποιον που θέλεις να μπινεδιάσεις, κάτι το οποίο με παραπέμπει και σε μία άλλη εκδοχή.
Ενα εκτός...

Εκτός κι αν παρανοήσαμε (εγώ κι ο Admin) την πρόταση αυτή, διότι η απουσία τής αντωνυμίας "σου" πριν το "αρμόζαν" και ο αόριστος που χρησιμοποιείς, ίσως μας δεικνύει ότι αλλού ήθελες να τα χώσεις και όχι στον Admin.

Ελπίζω να είναι το δεύτερο, διότι σε θεωρώ καλό συνομιλητή, άσχετα αν (πιθανώς) έχουμε μπινεδιαστεί μεταξύ μας στο παρελθόν.

Δικαίωμά σου να μην απαντήσεις, αλλά και ν' απαντήσης δεν πρόκειται να σκεφτώ "Α τον φελλό! Δεν τηρεί τον λόγο του."
Ενας σοφός είχε πει, ότι, η δεύτερη σκέψη είναι πάντα καλλίτερη από την πρώτη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 14:22:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Αδιάβαστε γειά σου!
Κατ'αρχάς σέβομαι την επιλογή σου -όποια και να ήταν αυτή- να τοποθετηθείς όπως τοποθετήθηκες και σέβομαι και σένα ως προσωπικότητα!
Επίσης σέβομαι και τις απόψεις σου και οι οποίες μπορεί να αποτελούν και δικές μου απόψεις!
Ωστόσο διαφωνώ και αυτό διότι στο όλο σκεπτικό σου , δεν συμπεριλαμβάνεις και άλλα στοιχεία τα οποία -κατα την γνώμη μου- θα έπρεπε τουλάχιστον να σκεφθείς έστω...
Προσωπικά δεν πρόκειται και δεν είναι στύλ μου να σου υποδείξω το οτιδήποτε και πραγματικά χαίρομαι που αναλαμβάνεις ακέραια την ευθύνη των όσων υποστηρίζεις...
Ωστόσο θα σου πώ μόνον αυτό:"Συμφωνώ με τον αγώνα σου που μπορεί να είναι και δικός μου αγώνας ΑΛΛΑ ενδεχομένως ο τρόπος με τον οποίο έχεις επιλέξει να τον δίνεις αυτόν τον αγώνα να ορθώνει τοίχους ανάμεσα σε σένα και σε όλους όσους θα ήθελες να απευθυνθείς!
Και χωρίς να παίρνω το μέρος των συντονιστών , θα ήθελα να σου πώ ότι είναι πολύ πιο "δύσκολος" απο τον δικό μας και αυτό διότι "πρέπει" να βρίσκουν τρόπους και να συντονίζουν τις διαφορετικές απόψεις αλλα και τους τόσο διαφορετικούς ψυχολογικούς χαρακτήρες προκειμένου να γίνεται ομαλά μια συζήτηση!
Προσωπικά θα χαιρέτιζα μια πιθανή παρουσία σου στο φόρουμ και θα χαιρέτιζα επίσης μια απόφασή σου να επανεξετάσεις την απόφασή σου να μην ξανασυμμετάσχεις στις συζητήσεις!
Αναμένω την απάντησή σου!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
fokaias
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
170 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 16:30:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους fokaias  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αλήθεια να λέγεται http://www.protothema.gr/world/article/?aid=119235.
Αρωστημένη αντίληψη, δηλιτηριασμένων μυαλών ... ας βγει ένας εκπρόσωπος του ισλάμ να τοποθετηθεί δημόσια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 17:12:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η αλήθεια να λέγεται http://www.protothema.gr/world/article/?aid=119235.
Αρωστημένη αντίληψη, δηλιτηριασμένων μυαλών ... ας βγει ένας εκπρόσωπος του ισλάμ να τοποθετηθεί δημόσια.

"σε βρίσκω υπερβολικό φασίστα ρατσιστή και ξενοφοβικό"
έτσι θα σε αποκαλέσουν όλα τα φυντάνια που βαυκαλίζονται την πολιτισμίκοτητα

αλλά περιμένω να δω τι θα πουν όταν αρχίσουν να πετροβολούν στις πλατιές της ελλάδας όσες δεν φορούν μπούρκα

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2011, 22:21:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Σωστός ο ΕΛ, πολύ σωστός!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Πλήρες Μέλος

Greece
1132 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2011, 13:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή αντιλαμβάνομαι πως πολλοί φίλοι πιθανόν να παρεξήγησαν τα γραφόμενά μου παραβιάζω τον λόγο μου για μία και μόνη φορά .
quote:
Αίολος :
Εκτός κι αν παρανοήσαμε (εγώ κι ο Admin) την πρόταση αυτή, διότι η απουσία τής αντωνυμίας "σου" πριν το "αρμόζαν" και ο αόριστος που χρησιμοποιείς, ίσως μας δεικνύει ότι αλλού ήθελες να τα χώσεις και όχι στον Admin.

Ακριβώς έτσι είναι φίλε Αίολε . Δεν είχα κανένα λόγο να τα "χώσω" στον Admin ,αν και θα μπορούσα να δεχθώ ως μειωτικό χαρακτηρισμό στο πρόσωπό μου το "δεν λαμβάνεις τα μηνύματα" . Σ΄αυτή την περίπτωση το "χωσιμο" , να είσαι απολύτως βέβαιος ,θα υπήρχε και μάλιστα ιδιαίτερα καυστικό . Καταλαβαίνω όμως το πνεύμα της παρατήρησης που μου έκανε και αποσιώπησα το γεγονός . Άρα είναι απολύτως σαφές πως δεν θα αφορούσαν τον Admin οι χαρακτηρισμοί που απέφυγα και που "άρμοζαν" αλλά το Ισλάμ και όσους (εντός ή εκτός Ισλάμ) ενστερνίζονται την ιδέα της παιδοφιλίας , της παιδεραστίας και γενικά την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας . Όσοι δέχονται τέτοιες απόψεις το πράττουν για να έχουν άλλοθι και μόνο για τα δικά τους αίσχη , για κανέναν άλλο λόγο .

Για να γίνει απολύτως κατανοητό ας δώσω ένα παράδειγμα . Στο μήνυμά μου εκείνο (27/04/2011, 21:53:00) λέω : ... επειδή ένας ψυχικά διαταραγμένος πριν από 1400 χρόνια έπραξε τα ίδια , στην καλύτερη περίπτωση θα έλεγα : επειδή ο ψυχανώμαλος , ο σκοταδιστής ,ο διεστραμμένος ,ο παιδεραστής Μωάμεθ πριν 1400 χρόνια ,ήθελε να νοιώσει παιδική σάρκα στην ψω ... κλπ κλπ .

quote:
Εαρινός :
Ωστόσο θα σου πώ μόνον αυτό:"Συμφωνώ με τον αγώνα σου που μπορεί να είναι και δικός μου αγώνας ΑΛΛΑ ενδεχομένως ο τρόπος με τον οποίο έχεις επιλέξει να τον δίνεις αυτόν τον αγώνα να ορθώνει τοίχους ανάμεσα σε σένα και σε όλους όσους θα ήθελες να απευθυνθείς!

Έχω "πληρώσει" τον αυθορμητισμό μου και την "ωμότητα" της ευθύτητας των λόγων μου πολλές φορές στην ζωή μου Εαρινέ ,και στην δουλειά μου και στις φιλίες μου και αλλού . Δεν μετανιώνω . Έτσι μεγάλωσα , έτσι μεγαλώνω και τα παιδιά μου ...φίλος μεν Πλάτων , φιλτάτη δε η αλήθεια ...

quote:
ΕΛ :
Έχω πάντα δίκιο, μέχρι να καταλάβω ότι έχω άδικο φυσικά, αν καταλάβω.

Έχεις δίκιο ! Δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι όταν αυτό ξεπερνά τις νοητικές δυνατότητες .
Δεν μπορείς λόγου χάρη να καταλάβεις πως ένα βιβλίο , εν προκειμένω το κοράνι , που οι κανόνες του επιτρέπουν την παιδοφιλία δεν είναι ιερό αλλά ανίερο και ανήθικο . Δεν μπορείς να καταλάβεις πως αυτοί που το ενστερνίζονται αποδέχονται όλους τους κανόνες του και είναι όλοι τους πολέμιοι της ηθικής και εν δυνάμει παιδόφιλοι .

quote:
Μπορώ να προσβάλω όποιον θέλω γιατί έχω πάντα δίκιο.
Δηλαδή : Υποτίθεται πως ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ προσβάλει εσένα (ή κάποιον άλλον) αλλά δεν έχει το δικαίωμα . Το έχεις όμως εσύ που τον προσβάλλεις και τον ειρωνεύεσαι σ΄όλο το post σου ...
quote:
Πιστεύεις εκεί είσαι αυτό, είπες εκείνο είσαι το άλλο.
Ακριβώς ! Τι ποιό απλό ! Πιστεύεις στο Χριστό , είσαι χριστιανός και εκφραστής των ιδεών του ... πιστεύεις στον αλλάχ , είσαι μουσουλμάνος και εκφραστής των ιδεών του ... είπες μαλακία , είσαι μαλάκας ... ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ !
quote:
Βρίζω γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν πρέπει να με περιορίζει κανείς, βρίζω με αιτιολόγηση δεν βρίζω αυθαίρετα.
Οι γαρ μη οργιζόμενοι , εφ οις δει , ηλίθιοι δοκούσοι είναι (Όσοι δεν οργίζονται μ όσα πρέπει είναι ηλίθιοι -Αριστοτέλης) Είπαμε πως δεν μπορείς να κατανοήσεις κάτι που σε ξεπερνά . Σε προηγούμενο μήνυμά μου εξήγησα γιατί δεν αποτελεί υβρη η απόδοση της ιδιότητας του παιδεραστή στον παιδεραστή . Για σένα ύβρη θα αποτελούσε αν σε αποκαλούσα ανόητο ; Γιατί ; Αφού χαρακτηριστικά όπως έλλειψη σκέψης, σωφροσύνης, ορθοφροσύνης που σε εκφράζουν φροντίζεις ευθαρσώς να τα αποκαλύπτεις .
quote:
Ότι λέω βασίζεται στα αλάθητα πιστεύω μου.Οι κανόνες ισχύουν γιαυτούς που έχουν άδικο δηλαδή τους άλλους.
Είμαι ίσως ο μοναδικός μέσα στο esoterica που με περίσσιο θάρρος και χωρίς κανένα ενδοιασμό παραδέχτηκα τα λάθη μου . Κάτι θολοκουλτουριάρηδες πολυπολιτισμικοί αριστεριστές σαν και του λόγου σου διεκδικούν το αλάθητο .
quote:
Ζητάω τον λόγο αν μου βάλουν χέρι αλλά όταν η κριτική που δεκτό δεν με βολεύει δηλώνω ότι υποδείξεις δεν δέχομαι. Αν ο υπεύθυνος του χώρου μου λέει ότι πρέπει να χαλαρώσω λίγο τον τρόπο που εκφράζομαι αφού κάποιοι δέχονται τις εκφράσεις μου ως απευθείας προσβολές εγώ απαντώ ότι πάει να κάνει τον χώρο τσιφλίκι παιδεραστών και άλλων "δηλητηριωδών" για την ηθική και το αιώνιο καλό υποκειμένων. Όταν μου ανταπαντά ο υπεύθυνος ότι η στάση αυτή απέναντι στο πρόσωπο του τον προσβάλει εκφράζω την απορία μου και αντιλαμβάνομαι ότι ο υπεύθυνος δεν έχει αντιληφθεί το δίκαιο του "ιερού" μου αγώνα.
Εχουν απαντηθεί και αναλυθεί επαρκώς . Μην ζορίζεις ότι απέμεινε μέσα στο στρόγγυλο πράμα που έχεις πανω στους ώμους σου ...
quote:
τι διαφορά έχω από τους Σταυροφόρους θα με ρωτήσει κάποιος, εύκολο: εγώ δεν έχω σχέση με τον Χριστό. Πως είπατε ?

Δύο πράγματα είναι άπειρα , το σύμπαν και η βλακεία ... για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος (Άλμπερτ Αϊνστάιν ). Αναρωτήσου και το άλλο ... τι διαφορά έχει ένας παιδεραστής από αυτόν που τον εγκωμιάζει ; Εύκολο : Καμία !
quote:
Έτσι ήμουν εγώ μικρός εκεί στα 18-25 μετά έμαθα....

Τους μεν ασκούς το πνεύμα διίστητι, τους δε ανοήτους το οίημα" (Τα μεν σακιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους η έπαρση! Σωκράτης) ...

Το μόνο ιερό "πράγμα" στην γη είναι η ελευθερία και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου . Όποιοσδήποτε στερήσει αυτά τα χαρακτηριστικά από συνάθρωπο του αποβάλλει αυτομάτως την ιδιότητα του ανθρώπου απο πάνω του . Δεν τον κατατάσσω ούτε στα ζώα . Αυτά λειτουργούν με βάση το ένστικτο , αυτός με βάση τα πάθη και τις ανώμαλες ορέξεις του .

Σας ευχαριστώ όλους σας , νά΄στε καλά , καλή πρωτομαγιά , υγεία και ευτυχία σ΄όλους σας .

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

http://originalmakedon.blogspot.com/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2011, 14:47:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αδιάβαστος...

"Έχω "πληρώσει" τον αυθορμητισμό μου και την "ωμότητα" της ευθύτητας των λόγων μου πολλές φορές στην ζωή μου Εαρινέ ,και στην δουλειά μου και στις φιλίες μου και αλλού . Δεν μετανιώνω . Έτσι μεγάλωσα , έτσι μεγαλώνω και τα παιδιά μου ...φίλος μεν Πλάτων , φιλτάτη δε η αλήθεια ..."

Δεν θα κρίνω εγώ φίλε μου την προσωπική σου στάση απέναντι σε οτιδήποτε...απλά μια επισήμανση έκανα -προσωπική- και τίποτα περισσότερο...
Η κριτική δεν ήταν ποτέ της αρεσκείας μου και ουδέποτε με εξέφρασε ως άνθρωπο...προσωπικά σε "πάω"...Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2011, 13:45:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ συμμερίζομαι τις θέσεις σου και σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Δεν μένει παρά το λιθαράκι του admin για να αρθεί η παρεξήγηση.
Οποτε ευκαιρίσει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2011, 16:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ συμμερίζομαι τις θέσεις σου και σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
Δεν μένει παρά το λιθαράκι του admin για να αρθεί η παρεξήγηση.
Οποτε ευκαιρίσει.Λιθαράκι δεν φθάνει Admin.
Ολόκληρη κοτρώνα πρέπει να βάλεις!!!
Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανένα δικαίωμα ελευθερίας
του λόγου,κανένα πολυπολιτισμικό αίσθημα,καμμία
πανανθρώπινη ευθυξία και αλτρουιστική πολιτική,
ικανή να μας κάνει να δούμε το Ισλάμ,διαφορετικά
απο όπως το περιγράφει ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.
Οταν ο εχθρός είναι πρό των πυλών και σε σκοτώνει
δια πυροβόλου οπλου,εσύ ανταποδίδεις.
Οταν σε σκοτώνει πυροβολώντας το μυαλό σου και τις
ιδέες σου,για τις οποίες η φυλή σου,έχυσε terraτόνους
αίματος,δεν θα ανταποδώσεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2011, 20:01:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για μια μπούρκα αδειανή, για μια Καμίλια

Η Καμίλια Σεχάτα είναι, αναμφίβολα, η πλέον περιζήτητη γυναίκα στην Αίγυπτο. Ίσως και σε ολόκληρο τον αραβοϊσλαμικό κόσμο. Η Καμίλια είναι μια όμορφη 25πεντάχρονη που τη διεκδικούν εκατομμύρια άντρες. Μόνο που κανείς δεν τη θέλει για την ομορφιά της. Όλοι τη θέλουν για μια δήλωση. Για την ακρίβεια, για μια δήλωση πίστης.

Για χάρη της έχουν σκοτωθεί δεκάδες άνθρωποι, έχουν ανατιναχθεί εκκλησίες στη Βαγδάτη και την Αλεξάνδρεια, έχουν πολιορκηθεί καθεδρικοί ναοί και τζαμιά στο Κάιρο, έχουν οργανωθεί μαχητικές διαδηλώσεις και αντιδιαδηλώσεις από Κόπτες και Μουσουλμάνους σε όλη την Αίγυπτο, έχουν εκτοξευτεί απειλές από την Αλ Κάιντα, ενώ είχε κατατεθεί και μήνυση εναντίον του Χόσνι Μουμπάρακ λίγους μήνες πριν μάθουμε όλοι το όνομα της κεντρικής πλατείας του Καΐρου.

Με την Καμίλια έχουν ασχοληθεί το CNN, το BCC, οι Los Angeles Times, το Αλ Τζαζίρα, η Αλ Αχράμ, ενώ δεκάδες αραβικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της έχουν αφιερώσει εκπομπές ολόκληρες. Οι μνηστήρες της Καμίλια δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από το facebook, όπου υπάρχουν ήδη δύο αντιμαχόμενα γκρουπ υπερασπιστών της.

Οι συγκρούσεις το Σαββατοκύριακο έξω από εκκλησία στη συνοικία Ιμπάντα του Καίρου, που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, μουσουλμάνους και κόπτες, ήταν το πιο πρόσφατο επεισόδιο στο έπος της Καμιλιάδας. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι, δυστυχώς, το τελευταίο.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο όταν η νεαρή Καμίλια εγκατέλειψε τον σύζυγο της, τον Κόπτη ιερέα Τάντρος Σαμαάν, εφημέριο του ναού του Αγίου Μάρκου στην πόλη Αλ Μίνια, 250 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου. Από τότε δεν την έχει δει κανείς.

Σύμφωνα με τη μία εκδοχή, η Καμίλια γοητευόταν τις Παρασκευές από τη φωνή του τοπικού μουεζίνη και είχε αποφασίσει να αλλαξοπιστήσει. Επικοινώνησε με κάποιον ιεροκήρυκα, τον Μουφτάχ Μοχάμεντ, γνωστό ως Αμπού Γιαχγία, και του ζήτησε να την πάει στο Αλ Αζχάρ, το ιστορικό τζαμί του Καΐρου, για να δηλώσει και τυπικά την προσχώρηση της στην πίστη του μουεζίνη με τη γοητευτική φωνή.

Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή, η Καμίλια δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. Απλά είχε τσακωθεί με τον παπά σύζυγο της και είχε βρει καταφύγιο για λίγες μέρες σε κάποιο φιλικό σπίτι στο Κάιρο. Εκεί έπεσε στα δίκτυα κάποιου σαλαφιστή ιεροκήρυκα που την υπέβαλε σε πλύση εγκεφάλου και την έπεισε να πάνε μαζί στο Αλ Αζχάρ για τα περαιτέρω.

Στις 20 του περασμένου Ιουλίου, τη μέρα που η Καμίλια θα πήγαινε στο τζαμί με τον Αμπού Γιαχγία για να φορέσει το νικάμπ, οργισμένοι Κόπτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Αλ Αζχάρ απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση της. Η Κρατική Ασφάλεια του Μουμπάρακ, θέλοντας να αποφύγει θρησκευτικές ταραχές, διέκοψε την τελετουργία, συνέλαβε την Καμίλια και την παρέδωσε στην Κοπτική εκκλησία η οποία έκτοτε την κρατά κλεισμένη σε κάποιο μοναστήρι.

Τώρα ήταν η σειρά των Μουσουλμάνων να ξεκινήσουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την απαγωγή και την ομηρία της «μουσουλμάνας αδελφής μας Καμίλια».

Από τότε η ιστορία της Καμίλια άρχισε να παίρνει μεγάλες και ανησυχητικές διαστάσεις.

Τον Αύγουστο, τρεις Αιγύπτιοι δικηγόροι καταθέτουν μήνυση εναντίον του Χόσνι Μουμπάρακ καλώντας τον να ακυρώσει την απόφαση του Κόπτη Πατριάρχη Σενούντα για τον εγκλεισμό της «μουσουλμάνας» Καμίλια σε μοναστήρι. Λίγες μέρες μετά εμφανίζεται σε διάφορες ιστοσελίδες Κοπτών ένα βίντεο με την Καμίλια να δηλώνει ότι ουδέποτε ασπάστηκε το Ισλάμ. Οι σαλαφιστές απαντούν στις δικές τους ιστοσελίδες δημοσιεύοντας σειρά φωτογραφιών της Καμίλια από την εφηβεία της μέχρι σήμερα για να αποδείξουν ότι η γυναίκα στο βίντεο δεν είναι η Καμίλια, αλλά κάποια σωσίας της. Μερικές, εφημερίδες, μάλιστα δημοσιεύουν φωτογραφία της Καμίλια φορώντας μαντίλα. Οι Κόπτες μιλούν για φωτομοντάζ.

Τον Σεπτέμβρη μεγάλες διαδηλώσεις στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια ανεβάζουν επικίνδυνα την ένταση. «Λευτεριά στην Καμίλια!» έγραφαν τα πανό. Οι οργισμένοι σαλαφιστές απαιτούσαν να εμφανιστεί η Καμίλια αυτοπροσώπως στις τηλεοράσεις και να δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν έγινε μουσουλμάνα. «Μόνο έτσι θα το πιστέψουμε,» έλεγαν στους ρεπόρτερ των διεθνών δικτύων. Η Καμίλια, όμως, άφαντη. Η έκρηξη πλησίαζε.

Τον Οκτώβρη χύθηκε το πρώτο αίμα. Η πρώτη επίθεση έγινε σε εκκλησία στο κέντρο της Βαγδάτης με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. «Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ», παρακλάδι της Αλ Κάιντα, ανέλαβε την ευθύνη εκτοξεύοντας απειλές εναντίον της Κοπτικής εκκλησίας της Αιγύπτου, με αίτημα την απελευθέρωση της Καμίλια. Λίγους μήνες μετά, τον Ιανουάριο, ένοπλοι άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας έξι Κόπτες έξω από εκκλησία στο Νάγκι Χαμάντι, κοντά στο Κάιρο. Οι ταραχές που ακολούθησαν κόπασαν μόνο όταν Μουσουλμάνοι και Κόπτες άρχισαν να κατεβαίνουν μαζί στην πλατεία Ταχρίρ, σε μια επίδειξη εθνικής ενότητας απέναντι στους ισχυρισμούς του Μουμπάρακ ότι μετά από αυτόν έρχεται το χάος.

Η προσχώρηση Κοπτών στο Ισλάμ δεν είναι κάτι πρωτοφανές για την Αίγυπτο. Συνήθως πρόκειται για άντρες που το βρίσκουν ως τη μόνη λύση για να ξαναπαντρευτούν, αφού η Κοπτική εκκλησία απαγορεύει αυστηρά το διαζύγιο. Με αυτούς δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς. Η περίπτωση της Καμίλια όμως διαφέρει. Άλλο να επιλέγεις το Ισλάμ τυπικά για ένα δεύτερο γάμο, κι άλλο να το κάνεις από αγνή πίστη στον Αλλάχ. Λαχείο η Καμίλια για τους σαλαφιστές. Γυναίκα παπά. Η καλύτερη διαφήμιση.

Στη μετα-Πλατεία Ταχρίρ εποχή όλοι σκέφτηκαν ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, και έτσι την περασμένη βδομάδα η Κοπτική εκκλησία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της Καμίλια να κάθεται ευτυχισμένη δίπλα στον παπά σύζυγο της και τον μικρό τους γιο. Στην ανακοίνωση που τη συνόδευε, η Καμίλια δήλωνε ότι δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις και ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της θα αναλάβει να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα στα δικαστήρια. Οι καχύποπτοι σαλαφιστές θεώρησαν ότι υποχρεώθηκε από τους παπάδες να ποζάρει για την οικογενειακή φωτογραφία και επιμένουν να τη δουν στα κεντρικά δελτία. Και κάποιος εισαγγελέας θεώρησε σοφό να την καλέσει ενώπιον του για να καταθέσει σε ποιο θεό πιστεύει.

Στην μετα-Μουμπάρακ Αίγυπτο το πολιτικό τοπίο είναι θολό. Οι στρατηγοί κάνουν ασκήσεις δημοκρατίας επί χάρτου και είναι προβληματισμένοι κι ανήσυχοι. Κατάφεραν να αποφύγουν τις διεθνείς συμπληγάδες και να έχουν πόλεμο για μια γυναίκα; Είναι δυνατόν; Έλα ντε.

http://www.aixmi.gr/index.php/gia-mia-bourka-adeiani-mia-kamilia/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OANNHSEA
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1892 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2011, 11:27:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους OANNHSEA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε παίδες μην χτυπιέστε άδικα σε ένα φόρουμ.
Σε δέκα χρόνια το πολύ θα πολεμούμε χριστιανοί με μουσουλμάνους και θα τα λύσουμε όλα με σφαίρες και σφαγές - όπως πάντα δηλαδή...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/05/2011, 14:58:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δέκα?
Τόσα πολλά?
Αμφιβάλω αν θα είναι και δύο γεμάτα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Grievous bodily harm
Νέο Μέλος


8 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2011, 23:28:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δεν μπορω αυτους που στο ονομα της λατρειας τους θα μας κανουν να φοραμε κουβερτες και παπλωματα και δεν μιλαω μονο για μουσουλμανους αλλα και χριστιανους,το προβλημα τους ειναι οτι δεν θελουν απλα κατι για τον εαυτο τους αλλα θελουν και να αλλαξουν ολους τους αλλους μιλαμε για μεγαλες κομπλεξαρες.χριστιανιμος-ισλαμ το ιδιο πραμα ειναι σκοταδισμο επιβαλουν και μισανθρωπισμο.Πως γινεται μια θρησκεια που αγαπαει των ανθρωπο να θεωρει διαβολικη την σεξουαλικη ορμη πραγμα απολυτα φυσικο,να απαγορευει θρεπτικες τροφες(κρεας,γαλα,τυρια και γενικοτερα οτι εχει ζωικη προελευση)πραγμα που ειναι καθαρα γενετικη προδιαθεση του ανθρωπου να τις προτιμαει να τις θεωρει αμαρτια

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2011, 23:38:04  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Grievous bodily harm δεν σε καταλαβαινω .Σε πιεσε κανεις να κανεις ή να ασπαστεις κατι απο τα παραπανω που αναφερεις?
Ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει ή μα ενταχθει εκει που νομιζει .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2011, 23:50:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Grievous bodily harm δεν σε καταλαβαινω .Σε πιεσε κανεις να κανεις ή να ασπαστεις κατι απο τα παραπανω που αναφερεις?
Ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει ή μα ενταχθει εκει που νομιζει .Οντως θα ήταν ελεύθερος αν δεν είχε εκ γεννετής
τον μπαμπα,την μαμα,την θεια,την νονα,την γιαγια,τον παπου
και όλο το σοϊ,να του λένε για τον καλό Χριστούλη και την
καλή μαμά Του.

Σκέψου το λίγο αυτό Σταυρο!Θα μπορούσε ενα αραπάκι στην
ζούγκλα του Αμαζονίου να γίνει χριστιανός στα 20 ή στα 30 του
ή οπαδός άλλης θρησκείας αν ποτέ του δεν είχε κατήχηση?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2011, 23:56:29  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νικομαχε οσο κατηχηση και αν φας για οποιαδηποτε θρησκεια μετα απο μια ηλικια και μετα ειτε μεσα απο την γνωση ειτε απο πολυ ψαχουλεμα δεν νομιζω κανεις να εινα τοσο χαζος ωστε να μην βρει τι πρεπει να πιστευει ή να μην πιστευει .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 00:25:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Νικομαχε οσο κατηχηση και αν φας για οποιαδηποτε θρησκεια μετα απο μια ηλικια και μετα ειτε μεσα απο την γνωση ειτε απο πολυ ψαχουλεμα δεν νομιζω κανεις να εινα τοσο χαζος ωστε να μην βρει τι πρεπει να πιστευει ή να μην πιστευει .
Ξεκαρδίστηκα Σταυρο,απο τα γέλια με αυτό που λές!!


Δεν διαβάζεις τόσα και τόσα ποσταρίσματα χαζών εδω μέσα????

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 00:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα διαβαζω Νικομαχε ,αλλα ο καθενας γραφει αυτα που νομιζει πως ειναι σωστα και αυτα που τον αντιπροσωπευουν

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 00:42:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τα διαβαζω Νικομαχε ,αλλα ο καθενας γραφει αυτα που νομιζει πως ειναι σωστα και αυτα που τον αντιπροσωπευουνΦυσικά,είπα κάτι αντίθετο?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 00:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οχι ρε Νικομαχε δεν ειπες τιποτα το αντιθετο ή το διαφορετικο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 01:58:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
stiv

quote:
Σε πιεσε κανεις να κανεις ή να ασπαστεις κατι απο τα παραπανω που αναφερεις?

Ήσουν αναγκασμένος πολλές φορές stiv να το ασπαστείς. Για παράδειγμα, με βάση ένα νόμο του Ιουστινιανού, στο σύγχρονο ελληνικό κράτος δεν μπορούσες να γίνεις εκπαιδευτικός αν δεν ήσουν χριστιανός ορθόδοξος. Και μόνον μετά από απανωτές καταδίκες του ελληνικού κράτους από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο παραπάνω νόμος καταργήθηκε μόλις το 1988 (με το νόμο 1771) ο οποίος επίσης ΑΠΑΙΤΕΙ να ανήκεις σε μια θρησκεία για να διοριστείς.

quote:
Ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει ή μα ενταχθει εκει που νομιζει .

... ή εκεί που αναγκάζεται, έστω και για τα μάτια.


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 02:01:31  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εστω και για αυτο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 09:49:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Νικομαχε οσο κατηχηση και αν φας για οποιαδηποτε θρησκεια μετα απο μια ηλικια και μετα
Σωστά τα λες στιβ.
Τι γίνεται όμως πριν από αυτήν την ηλικία;
Μεχρι τα 12 περίπου που ένα παιδί είναι παθητικός δέκτης;
Αν φας την κατήχηση μέχρι τότε (που τότε την τρως) τι γίνεται;
ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΥΛΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ!
Και μην μου πεις ποία κατήχηση...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 11:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το πιθανότερο είναι ή να του έπρηξαν το σηκώτι, οπότε του βγήκε αντίδραση, ή να μην ήταν κλασικός ιερέας ο πατέρας και να του έμαθε πρώτος αυτά που μας δείχνει τώρα.
Μονο ο ίδιος μπορεί να μας πει...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4907 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2011, 16:14:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
stiv
Grievous bodily harm δεν σε καταλαβαινω .Σε πιεσε κανεις να κανεις ή να ασπαστεις κατι απο τα παραπανω που αναφερεις?
Ο καθενας ειναι ελευθερος να επιλεξει ή μα ενταχθει εκει που νομιζει .
Φίλε stiv φαινομενικά ισχύουν αυτά που γράφεις , όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική . Ίσως λόγω των θρησκευτικών σου πεποιθήσεων που πιθανόν να ταυτίζονται με την επικρατούσα θρησκεία στη χώρα μας να μην έχεις αντιληφθεί ότι όσοι από τους συμπολίτες μας επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν από τον χριστιανισμό , ζουν κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς που δεν τους επιτρέπει να αισθάνονται ίσοι έναντι της πλειοψηφίας . Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα σου αναφέρω ορισμένα γνωστά παραδείγματα .

Πρώτα απ’ όλα μόνο οι ορθόδοξοι ιερείς (οι παλαιοημερολογίτες εξαιρούνται) είναι δημόσιοι υπάλληλοι και πληρώνονται από τους φόρους των Ελλήνων φορολογουμένων ανεξαρτήτως θρησκεύματος . Αν υπήρχε ισονομία και ισοπολιτεία , ή θα έπρεπε αυτό να ισχύη και για τους τους ιερείς των άλλων δογμάτων και θρησκειών , ή οι πιστοί του κάθε δόγματος ή θρησκείας να χρηματοδοτούν τα ιερατεία τους . Δεύτερον για να γίνη ανέγερση ενός ναού οποιασδήποτε θρησκείας , πρέπει να δοθή άδεια από την εκκλησία . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , αν εξαιρέσουμε τους μουσουλμάνους που με χίλια ζόρια χτίζουν το τέμενός τους , οι υπόλοιπες θρησκείες όπως Βουδιστές , ινδουιστές , ‘Ελληνες αρχαιόθρησκοι κλπ , να στερούνται ευκτήριων οίκων και χώρων ταφής λόγω αντιδράσεως των τοπικών μητροπόλεων , και όχι μόνο .

Τρίτον ενώ εδώ και μια πενταετία περίπου έχει ψηφιστεί από την βουλή ο σχετικός νόμος για την αποτέφρωση των νεκρών , λόγω των αντιδράσεων του ιερατείου κανένας δήμαρχος δεν τολμά να προχωρήση σε ανέγερση αποτεφρωτηρίου , για να μη κατηγορηθή από την εκκλησιαστική και παραεκκλησιαστική προπαγάνδα ως άθεος και χάσει τις επόμενες εκλογές . Αλλά το ίδιο φαινόμενο έχουμε και στην παιδεία όπου η υπουργός κάτω από την πίεση του ιερατείου , και ενώ από το σύνταγμα απαγορεύεται ο προσηλυτισμός , επανέφερε τα θρησκευτικά στο λύκειο εις βάρος της πληροφορικής και της βιολογίας . Θα μπορούσα να γράψω φίλε stiv αρκετά ακόμα αν δεν με πίεζε ο χρόνος , αλλά και από αυτά τα ολίγα ελπίζω να γίνεται αντιληπτό ότι τα περί ελευθέρας επιλογής αποτελούν μάλλον ευφημισμόν .


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2011, 12:08:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ήσουν αναγκασμένος πολλές φορές stiv να το ασπαστείς. Για παράδειγμα, με βάση ένα νόμο του Ιουστινιανού, στο σύγχρονο ελληνικό κράτος δεν μπορούσες να γίνεις εκπαιδευτικός αν δεν ήσουν χριστιανός ορθόδοξος. Και μόνον μετά από απανωτές καταδίκες του ελληνικού κράτους από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο παραπάνω νόμος καταργήθηκε μόλις το 1988 (με το νόμο 1771) ο οποίος επίσης ΑΠΑΙΤΕΙ να ανήκεις σε μια θρησκεία για να διοριστείς.
Δηλαδή έχω δίκιο και δεν είμαι τρελός, όταν λέω ότι ακόμα έχουμε ρωμαϊκή κατοχή...
Εχουμε επίσης δημοκρατική αμαθεια!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2011, 06:38:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η μη κυβερνητική οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Διεθνής Αμνηστία, κάλεσε τις αρχές του Ιράν να μην προχωρήσουν στην τύφλωση ενός άνδρα που είχε καταδικαστεί διότι είχε παραμορφώσει μια γυναίκα το 2004.

Ο Ματζίντ Μοβαχεντί πρόκειται να τυφλωθεί με τη ρίψη πέντε σταγόνων οξέος σε κάθε μάτι κάποια στιγμή εντός της ημέρας σήμερα Σάββατο, εξηγεί η ΜΚΟ. Η ποινή αυτή του επιβλήθηκε διότι είχε ρίξει με έναν κουβά οξύ στην Αμενέχ Μπαχραμί, η οποία είχε απορρίψει τις επίμονες προτάσεις του να τον παντρευτεί.

«Είναι απίστευτο το ότι οι αρχές του Ιράν εξετάζουν το να επιβάλουν μια τέτοια ποινή», σχολίασε η Χασίμπα Χατζ Σαχράουι, υποδιευθύντρια του προγράμματος της Αμνηστίας για την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική σε ανακοινωθέν της οργάνωσης.

Η ποινή είχε επιδικαστεί το 2008. Ο Μοβαχεντί είχε παραδοθεί στις αρχές δύο εβδομάδες μετά την επίθεση και είχε ομολογήσει το έγκλημά του στην διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας.

Η Διεθνής Αμνηστία υποστηρίζει ότι δεν δικαιολογείται επ' ουδενί η επιβολή μιας τέτοιας ποινής.

«Ανεξαρτήτως του πόσο φρικιαστικό ήταν το έγκλημα που υπέστη η Αμενέχ Μπαχραμί, το να τυφλώνεται κάποιος με οξύ είναι μια σκληρή και απάνθρωπη τιμωρία που ισοδυναμεί με βασανισμό», τόνισε η Σαχράουι. «Οι αρχές του Ιράν έχουν ευθύνη βάσει του διεθνούς δικαίου να διασφαλίσουν ότι δε θα επιβληθεί» η ποινή, πρόσθεσε.

Η Αμνηστία καταγράφει ότι η Μπαχραμί τάχθηκε υπέρ της ποινής κι αξίωσε «ανταπόδοση» για τα τραύματά της. «Δε θα είναι ανταπόδοση μόνο για εμένα και όλο τον πόνο που υπέφερα, αλλά θα στείλει κι ένα μήνυμα για να φοβηθούν άλλοι και να μην διαπράξουν παρόμοιες επιθέσεις», είπε η Μπαχραμί στο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA.

Η γυναίκα ζει στην Ισπανία, αλλά εκτιμάται πως ίσως επιστρέψει στο Ιράν για να εγχύσει προσωπικά το οξύ στα μάτια του δράστη.

Η Μπαχραμί έχει υποβληθεί σε 17 εγχειρήσεις μετά την επίθεση, από την οποία έχασε το ένα μάτι ακαριαία. Οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν το 40% της όρασής της από το άλλο μάτι, αλλά η γυναίκα τυφλώθηκε εντελώς εξαιτίας μιας μόλυνσης.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/169790/diethnis-paremvasi-gia-ti-mi-tuflosi-iranou-eglimatia/

Ε λοιπόν εδώ είναι που θα επικροτήσω το Ισλάμ !!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2011, 14:06:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εχουμε επίσης δημοκρατική αμαθεια!
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 7 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy