ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΚΟΤΟΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2003, 23:13:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αkira,

Σε «αντιπαράθεση» των πραγματικά σοφών αυτών ανθρώπων, ας παραθέσουμε την αντίστοιχη «σοφία» αλλά και «επιμέλεια και ζεστασιά» που έδειξε η…Θρησκεία της αγάπης για αυτά τα ίδια ιδεώδη που μάγεψαν αλλά και θα μαγεύουνε για πολλούς ακόμα αιώνες την ανθρωπότητα.

Ας πιάσουμε τους νόμους της ακμής των Ρωμαιο-χριστιανικών χρόνων (4ου & 5ου αι.μ.Χ.) όπου και διαβάζουμε για τον βίαιο εκχριστιανισμό των Ελλήνων και την υποχρεωτική "σωτηρία" τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τη ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:

«Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου» Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435

«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης... Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10. Δεκέμ. 354 μ.Χ.

«Τέτοιου είδους πράξεις (οτιδήποτε μη χριστιανικό χαρακτηριζόταν ειδωλολατρία) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν!) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιερότατων ανδρών (δηλαδή των αρχιερέων) ενώ ο ιδιοκτήτης τους που έδωσε την συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιούσια του και αφού υποστεί σωματικό βασανισμό με μεταλλικά όργανα θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.8 Αυτοκρ.: Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκωρον Έπαρχο του Πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472; μ.Χ.

«Διατάζουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με τον νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν, να τιμωρούνται...

Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη (περιούσιες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε, σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του ελληνισμού... όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία (διατάζουμε) να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι (χριστιανοί) βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες (τιμωρίες!) προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την ορθόδοξη[1] πίστη» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.9 επίσης (Β1,1,19) και ΝΟΜΟΚΑΝΟΝ 6,3.

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νόσο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.

Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, (ιδού ο υποχρεωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) τους πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών.

Όσοι δε, έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχήματα (προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

Μπροστά σ΄ αυτές τις εξοντωτικές "σωφρονιστικές ποινές", τις εξορίες, τους αποκεφαλισμούς, τις κατασχέσεις περιουσιών, τις αφαιρέσεις προνομίων, τον εξευτελισμό της υποχρεωτικής κατήχησης, τον βασανισμό και την νόμιμη θανάτωση κάθε υπερασπιστή τους. Για τους κυνηγημένους σαν το απεχθέστερο ιστορικό τέρας Έλληνες, ο εκχριστιανισμός φαινόταν πράξη ύστατης διαφυγής απ' την φυσική εξόντωση και επιβεβλημένης σωφροσύνης!


Έτσι... εκχριστιανίσθηκε μαζικά ο Ελληνισμός!

ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


[1] Στο λατινικό κείμενο: «in favorem orthodoxae fidei» δηλαδή ,την ευνοούμενη ορθόδοξη πίστη. Η καυχόμενη λοιπόν περί του αντίθετου σημερινή θρησκεία των Ελλήνων, μάλλον θα έπρεπε να απολογηθεί για τα ΦΟΒΕΡΑ ιστορικά εγκλήματα κατά του Ελληνισμού.

Μα, ΤΙ Θρησκεία αλλά ΚΑΙ ιστορία έχουμε τελικά στον τόπο τούτο?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

steelspring
Πλήρες Μέλος

Austria
829 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2003, 04:13:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους steelspring  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μα, ΤΙ Θρησκεία αλλά ΚΑΙ ιστορία έχουμε τελικά στον τόπο τούτο?Για την θρησκεία ,θα πω ότι εμείς οι 'Ελληνες έχουμε αυτήν που είναι κατα βάση ανθελληνική. Πιστεύουμε δηλαδή σ`αυτό που είναι εναντίον μας. Πιστεύουμε σε κάτι που μας κάνει εχθρούς του εαυτού μας. Άρα αγαπάμε ότι είναι αντίθετο και εχθρικό προς εμάς.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει φοβερότερη παγίδα για έναν λαό.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

hrismig
Μέλος 2ης Βαθμίδας


325 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2003, 15:10:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους hrismig  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει φοβερότερη παγίδα για έναν λαό.κι' όμως υπάρχει...
Μέχρι να καταλάβαιτε ότι αυτή η θρησκεία είναι Ελληνική απόρροια (και όχι Ιουδαϊκή).

...Συνεχίστε τον πόλεμό σας...κάνει καλό στις ψυχές σας να πολεμάτε το Χριστό...αυτό ακριβώς θέλουν και "εκείνοι"

...α ρε "πατριώτες"!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πασχαλης
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
480 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2003, 15:57:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πασχαλης  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Πασχαλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μέχρι να καταλάβαιτε ότι αυτή η θρησκεία είναι Ελληνική απόρροια (και όχι Ιουδαϊκή).

...Συνεχίστε τον πόλεμό σας...κάνει καλό στις ψυχές σας να πολεμάτε το Χριστό...αυτό ακριβώς θέλουν και "εκείνοι"

...α ρε "πατριώτες"!


hrismig


Φιλε, κανενας δεν πολεμαει τον Χριστο, αν αυτος ο Χριστος ειναι ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ...Αν ειναι ο Χριστος, ο Ωρος, ο Διονυσος, ο Κρισνα, ο Απολλωνας κλπ... Αλλα εχουμε ιερο καθηκον να αντιταχθουμε σε καθε μισανθρωπο δογματισμο, σε καθε εξουσιασμο που προβαλλεται δηθεν σαν θεοπνευστη θρησκεια...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

akira
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 00:23:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους akira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
κι' όμως υπάρχει...
Μέχρι να καταλάβαιτε ότι αυτή η θρησκεία είναι Ελληνική απόρροια (και όχι Ιουδαϊκή).

...Συνεχίστε τον πόλεμό σας...κάνει καλό στις ψυχές σας να πολεμάτε το Χριστό...αυτό ακριβώς θέλουν και "εκείνοι"

...α ρε "πατριώτες"![/green]

hrismig, πρωτα απ’όλα με ποιο κριτηριο εφτασες στο σημειο οτι πολεμαμε το Χριστό και οτι «συνεχιζουμε» ενα πολεμο. Εμεις διατυπωσαμε καποιες αληθειες ηρεμα κι ωραια και δεν ειρωνευομαστε κανενα. Αυτα που ανεφερθηκαν ειναι καποια αληθινα και τεκμηριωμενα στοιχεια που ειναι 100% αληθινα. Τωρα σε περιπτωση που δεν σ’αρεσουν δεν εχεις δικαιωμα ν’αμφισβητεις τον πατριωτισμο κανενος που δεν εχει σχεση με το συγκεκριμενο θεμα. Επιπροσθετως ποιους εννοεις «εκεινους»; Πιστευω οτι πλεον εχουμε ξυπνησει και δεν ζουμε πια στον σκοταδισμο του παρελθοντος. Τωρα αν αμφισβητεις τα λεγομενα μας δεν τα χουμε γραψει εμεις αλλα η ιστορια.
Μετά τιμής


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 01:40:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φίλτατε steelspring,

η διαπίστωση και μόνο, θα έλεγα ότι τρομάζει. Οι "μάζες" όμως ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. Δέν ταράζουνε τα νερά, το κατεστημένο δέν "ρισκάρει"...

Αποτελεί ελπίδα άραγε σε αυτή τη περίπτωση (κατάντια θα έλεγα) το προγονικό "αρκεί εις άριστος ες μυρίους"?

Μήπως κάτι ανάλογο θα πρέπει να αναζητήσουμε στη φροϋδική ανάλυση, όπου το παιδί στρέφεται ενάντια στον πατέρα του?

Αλλά, τί λέω! Στην ψωροκώσταινα, όπου ο αντισημιτισμός ως γνήσιο προϊόν του χριστιανισμού, οι μονισμοί και οι ακρότητες, ασπάστηκαν απο τον Έλληνα ως απόρροια του...."Ελληνοχριστιανικού ήθους και ιδεώδους", ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ "ΣΤΡΟΦΗ"?

Έλα ντέ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

hrismig
Μέλος 2ης Βαθμίδας


325 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 12:46:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους hrismig  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Φίλε/η Πασχάλη και akira,

Σαφώς και δεν αναφέρομαι σε εσάς όταν έγραψα κάτι τέτοιο...αναφέρομαι απλά σε αυτούς που σε ό,τι δούν κακό (κατ' εκτίμηση προσωπική) για όλα η αιτία βρίσκεται στο ιστορικό (και όχι μόνο) πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

Δεν μπορούν τουλάχιστον αν μη τι άλλο να βρούνε έστω και μία σταλίτσα καλό!

Και ξέρετε τι με στεναχωρεί περισσότερο απ' όλα; Ότι ο Χριστός "γεννήθηκε" στην Ελλάδα "γαλουχίθηκε" Ελληνικά πέθανε Εβραϊκά και αναστήθηκε και (για να μην πω κυρίως) για εμάς τους Έλληνες.

Εμείς λοιπόν σήμερα βλέποντας την θυσία του λέμε: Μπα...δεν πιάσανε καλά τα καρφιά...δόστου άλλη μία...

Σκοτώνουμε την αγάπη μωρέ...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Δεν βλέπετε ότι δεν μιλάμε για Εβραϊκή θρησκεία αλλά για ΚΑΘΑΡΑ Ελληνική;

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ 3.000Π.Χ. 5000Π.Χ. 6000Π.Χ.;

Από που ξεπατίκωσαν την ιστορία τους;;;

"ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΚΟΤΟΣ" το θέμα...εγώ θα έλεγα "ΝΕΩΝ ΣΚΟΤΟΣ"...ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


398 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 13:09:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αγαπητούς συνομιλητές που μίσησαν τον δογματισμό, το σκοταδισμό και βάλθηκαν να τον πολεμήσουν, που διατυπώνουν αλήθειες 100% τεκμηριωμένες (άρα και η δυνατότητα αντίλογου μηδενίζεται) αφου μας έπεισαν για την νοσηρότητα της πίστης μας, για την εγκληματικότητα των προγόνων μας, για την ακαταλληλότητα των θεών μας, μήπως θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν έτσι με αναλυτικότητα και στοιχεία το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ για τη ζωή, για τον άνθρωπο, για το θεό, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι δυστυχείς να βρούμε μια λύση.
Εκτός εαν γνωρίζεται μόνο που ΔΕΝ πιστέυετε, μόνο αυτό που μισείτε.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

akira
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 14:01:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους akira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αγαπητούς συνομιλητές που μίσησαν τον δογματισμό, το σκοταδισμό και βάλθηκαν να τον πολεμήσουν, που διατυπώνουν αλήθειες 100% τεκμηριωμένες (άρα και η δυνατότητα αντίλογου μηδενίζεται) αφου μας έπεισαν για την νοσηρότητα της πίστης μας, για την εγκληματικότητα των προγόνων μας, για την ακαταλληλότητα των θεών μας, μήπως θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν έτσι με αναλυτικότητα και στοιχεία το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ για τη ζωή, για τον άνθρωπο, για το θεό, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι δυστυχείς να βρούμε μια λύση.
Εκτός εαν γνωρίζεται μόνο που ΔΕΝ πιστέυετε, μόνο αυτό που μισείτε.....


anasthmene, η ειρωνεια και η εξυπναδα δεν εχουν θεση εδω. Κανεις δεν υπαρχει που να τα γνωριζει ολα. Τωρα αν δεν υπαρχει αντιλογος εσυ το βλεπεις.Και για τα γεγονοτα αν δε θες να τα πιστεψεις δικο σου προβλημα και οπως εχω αναφερει η ιστορια τα χει γραψει. Για τις στασεις ζωης νομιζω οτι αυτο το θεμα δεν εχει σχεση με αυτα που γραφτηκαν. Με τη λογικη σου αυτη που δεν ειναι χριστιανοι δεν αξιζουν.Επιγραμματικα αυτα διακρινω απο εσενα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


398 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2003, 14:18:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εαν οι εξυπνάδες δεν έχουν θέση εδώ σταμάτα να γράφεις.....
Δεν είπα πουθενά ότι όσοι δεν είναι Χριστιανοί δεν αξίζουν. Αυτά είναι φίλε μου οι εξυπνάδες.
Εγώ το μόνο που ρώτησα είναι : εαν εκτός από το τι απεχθάνεστε έχετε να πείτε και κάτι άλλο....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

akira
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 13:18:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους akira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εαν οι εξυπνάδες δεν έχουν θέση εδώ σταμάτα να γράφεις.....
Δεν είπα πουθενά ότι όσοι δεν είναι Χριστιανοί δεν αξίζουν. Αυτά είναι φίλε μου οι εξυπνάδες.
Εγώ το μόνο που ρώτησα είναι : εαν εκτός από το τι απεχθάνεστε έχετε να πείτε και κάτι άλλο....
Εν μερει εχεις κι εχω δικιο. Παντως θα ηταν προτιμοτερο να γραφαμε κατι ουσιωδες κι οχι αυτα που γραφτηκαν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AION
Μέλος 3ης Βαθμίδας


753 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 13:27:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AION  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
μήπως θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν έτσι με αναλυτικότητα και στοιχεία το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ για τη ζωή, για τον άνθρωπο, για το θεό, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι δυστυχείς να βρούμε μια λύση.

Ως καταξιωμένος χλαμυλαδολαγνολόγος θα σου δώσω έναν συμπυκνωμένο ορισμό του "πιστεύω" των ατόμων αυτών...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Edited by - AION on 24/09/2003 13:29:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 13:49:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΩΣ...ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΣ (άσχετα αν δέν το λέω, ΟΛΟΙ "μας" δέν το λέμε!) θα πώ:


ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΙ!!

Διότι ΠΑΣΧΟΥΝΕ απο φροϋδικό σύνδρομο (παιδί κατα...πατέρα)και είναι κρυπτο-μισαλλόδοξοι και δήθεν "πνευματικοί"!

Καμία αντίρρηση...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy