ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΛΕΑΝΔΡΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2004, 00:02:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΑΝΔΡΟΣ
Ampere, πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου. Θέλουν ψάξιμο. Ελπίζω να επανέλθω σύντομα με προσωπική άποψη και όχι αντιγραφή κάποιου συγγραφέα.

Όσο για αυτό που λέει ο Στέφανος: <<Η μεγάλη δυσκολία για τον άνθρωπο είναι να ζήσει αυτήν τη στιγμή, να φύγει επιτέλους ο νους από το συνεχές "πέταγμα" στο παρελθόν και στο μέλλον, να σταματήσει επιτέλους το συναίσθημα να ανησυχεί για το αν όλα έγιναν καλά χθες και για το αν όλα θα πάνε καλα αύριο!>>

Έχω να πω ότιχρειάζεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ αντιμετώπιση του θέματος. Τουλάχιστον όπως πάμε στη δουλειά κάθε μέρα χωρίς αναβλητικότητες κανενός είδους.
Για να γίνει αυτό απαραίτητη προυπόθεση είναι η πειθαρχία ή καλύτερα η αυτοπειθαρχία. Δεν μας αναγκάζει κανείς να ζούμε συνειδητά την κάθε στιγμή όπως είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε στη δουλειά κάθε μέρα.

Πάντως η ανταμοιβή στη περίπτωση που μάθει κανείς να ζει συνειδητά την κάθε στιγμή είναι απείρως μεγαλύτερη του μισθού που παίρνει από την εξωτερική εργασία του.

Εξωτερική και εσωτερική δουλειά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2004, 13:22:29  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πάντως η ανταμοιβή στη περίπτωση που μάθει κανείς να ζει συνειδητά την κάθε στιγμή είναι απείρως μεγαλύτερη του μισθού που παίρνει από την εξωτερική εργασία του.

Αγαπητέ ΛΕΑΝΔΡΕ, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, αλλά δεν το έχουμε δει στο βαθμό που θα θέλαμε, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση.

Ζήσε τη στιγμή!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Afroharis
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2004, 14:29:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Afroharis
Πρώτον θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς τους μη στενόμυαλους, που δέχεστε την άλλη πραγματικότητα και δεν τρώτε τις μασημένες τρόφες που θέλουνε να μας πασάρουν...
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum με το συγκεκριμένο θέμα, γιαυτό και δεν νιώθω καινούργια στο topic, όπως επίσης "ψάχνω" το θέμα των αστρικών προβολών εδώ και μερικά χρόνια απο μόνη μου.
3 φορές μου έτυχε να ζήσω αυτήν την αξιοθαύμαστη εμπειρία, εκ των οποίων τη πρώτη φορά ήμουν ακόμα στο δημοτικό και φυσικά δεν είχα ιδεά τι είχε συμβεί. Χρόνια αργότερα ανακαλυψα ότι αυτο ήταν Α.Π. κι έτσι ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία και τα σχετικά, προσπαθώντας να κάνω Α.Π. συγχρόνως.
Με βάση τα λεγόμενα ενός βιβλίου προσπάθησα πολλές νύχτες να καλέσω τον "οδηγό" μου ή αλλιώς τον "Soul Guardian" όπως τον ανέφερε το βιβλίο, για να με βοηθήσει έστω την πρωτη φορά να βγώ. Κιέτσι έγινε, 2 φορές.
-Δεν ξέρω αν έχετε κάποια σχετική εμπειρία με "οδηγό" και θα ήθελα να μάθω.-
Από κεί κι έπειτα έχασα κάθε επαφή, και λόγω διαφόρων επίγειων προβλημάτων επαψα για λίγο καιρό να ασχολούμαι. Τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο το έχω παρακάνει... προσπαθώ συνέχως αλλά μάλλον οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές και πάντα κολλάω στο σημείο που νιώθω ότι δεν έχω βλέφαρα και δεν μπορώ να κλέισω τα μάτια μου! Μεχρι εκεί πάει...
Τέλος για να μη γίνομαι κουραστική θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, αν γίνεται να φύγεις "έτσι" χωρίς προσπάθεια εκεί που περπατάς στο δρόμο, να νιώσεις μία δύνη να σε τραβάει και το σώμα σου να λιποθυμάει, ενώ να βλέπεις από ψηλά το σώμα σου λιπόθυμο και γύρω του ους φίλους σου που προσπαθούν να σε συνεφέρουν.... Το έπαθα 3 φορές και δεν νομίζω πως ήταν απλή λιποθυμία αυτό. Δεν αναλύω περισσότερο, αν θέλει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες, για να μου δώσει κάποια απάντηση, μπορεί απλώς να με ρωτήσει...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2004, 15:16:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas
Λοιπόν σε εμένα μου ''έρχονται'' αστρικές προβολές όταν πάω να κοιμηθώ με σώμα πολύ κουρασμένο, αλλά με νου ξύπνιο, δηλαδή όλη την ημέρα να έχω κάνει δουλειές αλλά λόγω καφέ να είμαι ξύπνιος. Αισθάνομαι την δόνηση και με το συμπάθιο χέζομαι απο το φόβο μου και προσπαθώ να το σταματήσω. Το καλοκαίρι στις σπέτσες είχα βγει ελάχιστα απο το σώμα και προσπαθούσα να επιστρέψω, έλεγα να σκουντήξω την φίλη μου για να τραντάξει και να επανέλθω, αλλά φυσικά δεν είχα έλεγχο του σωματός μου, μετά είπα να της μιλήσω αλλά μία από τα ίδια και μετά σκέφτηκα να δώσω εντολή στο σώμα μου να πάρει βαθιές εισπνοές για να ξυπνήσω,όπως και έγινε. Πρόσφατα αισθανόμουν έντονα τισ δονήσεις αλλά το σταματούσα αλλά μετά σκέφτηκα γιατί όχι? άλλοι πληρώνουν σε σεμινάρια για να το πετύχουν και χαλάρωσα και οραματίστηκα ΝΑ ΤΡΑΒΩ ΕΝΑ ΣΚΙΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ KAI ETΣΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ!!!! αλλά ξαναχέστηκα και επανήλθα. Πάντως όταν επανέρχεσαι συνειδητά 100% αισθάνεσαι φυλακισμένος στο σώμα, όπως και είσαι. ¨οταν βγαίνω δεν έχω όραση, μάλλον λόγω σκότους ή γιατί δεν έχω εξασκήσει την αστρική μου όραση λόγω των λίγω δευτερολέπτων που παντα βγαίνω έξω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2004, 15:19:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas
Λοιπόν σε εμένα μου ''έρχονται'' αστρικές προβολές όταν πάω να κοιμηθώ με σώμα πολύ κουρασμένο, αλλά με νου ξύπνιο, δηλαδή όλη την ημέρα να έχω κάνει δουλειές αλλά λόγω καφέ να είμαι ξύπνιος. Αισθάνομαι την δόνηση και με το συμπάθιο χέζομαι απο το φόβο μου και προσπαθώ να το σταματήσω. Το καλοκαίρι στις σπέτσες είχα βγει ελάχιστα απο το σώμα και προσπαθούσα να επιστρέψω, έλεγα να σκουντήξω την φίλη μου για να τραντάξει και να επανέλθω, αλλά φυσικά δεν είχα έλεγχο του σωματός μου, μετά είπα να της μιλήσω αλλά μία από τα ίδια και μετά σκέφτηκα να δώσω εντολή στο σώμα μου να πάρει βαθιές εισπνοές για να ξυπνήσω,όπως και έγινε. Πρόσφατα αισθανόμουν έντονα τισ δονήσεις αλλά το σταματούσα αλλά μετά σκέφτηκα γιατί όχι? άλλοι πληρώνουν σε σεμινάρια για να το πετύχουν και χαλάρωσα και οραματίστηκα ΝΑ ΤΡΑΒΩ ΕΝΑ ΣΚΙΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ KAI ETΣΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ!!!! αλλά ξαναχέστηκα και επανήλθα. Πάντως όταν επανέρχεσαι συνειδητά 100% αισθάνεσαι φυλακισμένος στο σώμα, όπως και είσαι. ¨οταν βγαίνω δεν έχω όραση, μάλλον λόγω σκότους ή γιατί δεν έχω εξασκήσει την αστρική μου όραση λόγω των λίγω δευτερολέπτων που παντα βγαίνω έξωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2004, 00:37:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere
Αγαπητή Afroharis,
ειλικρινά σοκαρίστικα από τα γραφόμενά σου γι αυτό θέλησα να γράψω κάποιες σκέψεις μου αν και ίσως είμαι ο πλέον αναρμόδιος γι αυτό.

quote:
προσπάθησα πολλές νύχτες να καλέσω τον "οδηγό" μου ή αλλιώς τον "Soul Guardian"

Κατ’ αρχήν αυτό με τον «οδηγό» … τι να πω εδώ σε ταξί μπαίνω και προσεύχομαι ο οδηγός να είναι στα καλά του να με πάει στον προορισμό μου …Τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι αυτόν τον «οδηγό» τον …”Soul Guardian” ; Γιατί θεώρησες απαραίτητη τη βοήθειά του; Από όσο γνωρίζω δεν είναι απαραίτητος τέτοιος οδηγός για αστρική προβολή.

quote:
στο σημείο που νιώθω ότι δεν έχω βλέφαρα και δεν μπορώ να κλέισω τα μάτια μου

Από όσο πάλι γνωρίζω δεν υπάρχει μία και μόνο «μέθοδος» για Α/Π . Το βασικό είναι το σώμα να χαλαρώσει έως ύπνου και ο νους να μείνει σε εγρήγορση. Τώρα «τεχνικές» υπάρχουν σε διάφορες παραλλαγές κι αν κάποια από αυτές δεν σε οδηγεί πουθενά δοκιμάζεις κάτι άλλο.

quote:
να νιώσεις μία δύνη να σε τραβάει και το σώμα σου να λιποθυμάει

Σε παρακαλώ Afroxaris καθόλου δεν μου ακούγεται καλά αυτό που περιγράφεις. Γιατρός δεν είμαι, αλλά νομίζω ότι το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις τη φυσική σου κατάσταση. Ένα πλήρες check up τουλάχιστον και παρακολούθηση της σωματικής σου υγείας σου γενικότερα.

Με ειλικρινές ενδιαφέρον (αλλά και με πολλή άγνοια) για μια συνταξιδιώτισσα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Afroharis
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2004, 13:23:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Afroharis

Φίλε μου Ampere,
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και συγγνώμη αν σε σοκάρισα με τα λεγόμενά μου .
quote:
Κατ’ αρχήν αυτό με τον «οδηγό» … τι να πω εδώ σε ταξί μπαίνω και προσεύχομαι ο οδηγός να είναι στα καλά του να με πάει στον προορισμό μου …Τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι αυτόν τον «οδηγό» τον …”Soul Guardian” ;

Δεν νομίζω πως μπορείς να συγκρίνεις τον οδηγό του ταξί με τον soul gurdian. Άλλωστε αυτά έγιναν πριν 3 χρόνια που είχα αποφασίσει να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα των Α.Π. και αγόρασα ένα βιβλίο, στο οποίο μέσα έγραφε για τον soul guardian και ότι αν μπορέσεις να έρθεις σε επαφή μαζί του θα σε μάθει όλα τα μυστικά και όλη την αλήθεια για τον αστρικό κόσμο.Είναι δηλαδή κάτι σαν τον πνευματικό σου οδηγό αλλά στην αστρική μορφή. Τώρα κατά πόσο ήταν λάθος η συγγραφέας δεν γνωρίζω, πάντως κατάφερα να έρθω σε επαφή μαζί του και δεν ήταν καθόλου κακόβουλος.

quote:
Τώρα «τεχνικές» υπάρχουν σε διάφορες παραλλαγές κι αν κάποια από αυτές δεν σε οδηγεί πουθενά δοκιμάζεις κάτι άλλο.

Όταν άρχισα πάλι τις προσπάθειες για Α.Π. δεν βασήστικα πλέον στο ίδιο βιβλίο, αλλά σε διάφορες τεχνικές που ανακάλυψα στο internet.
Η τεχνική με την οποία είχα καλύτερα αποτελέσματα ήταν η εξής:
-σας την δίνω όπως ακριβώς την έχω βρεί στο site αφού πρώτα τη μετέφρασα-
Οραματιστείτε τον εαυτό σας έξω από το
σώμα. Ξαπλώστε σε ένα κρεβάτι έτσι ώστε
να βλέπετε το ταβάνι και ισιώστε τα χέρια
και τα πόδια σας έτσι ώστε να
ευθυγραμμίζονται με το σώμα σας και να
χαλαρώνουν.

Έπειτα κλείστε τα μάτια σας και αφήστε
τον εαυτό σας να χαλαρώσει εντελώς έως
ότου έχετε φθάσει στο στάδιο μεταξύ του
ύπνου και ξύπνιου. Ακόμα κι αν είστε τώρα
σε αυτή τη θολούρα -ανάμεσα στη ζώνη της
συνείδησης πρέπει ακόμα να έχετε τον
πλήρη έλεγχο πέρα από το μυαλό σας.

Μετά από μερικές στιγμές αρχίστε να
οραματίζεστε τον εαυτό σας έξω από το
σώμα σας, φανταστείτε τον εαυτό σας να
στέκετε αρκετά μέτρα μακριά και να
κοιτάτε πίσω το σώμα σας που βρίσκεται
ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Εάν μπορείτε να
κρατήσετε αυτήν την εικόνα έντονα στο
μυαλό σας, και για αρκετή ώρα, μπορείτε
ξαφνικά να βρεθείτε προβαλλόμενος σε
εκείνη την θέση και ικανός να δείτε το
σώμα σας κοιμισμένο στο κρεβάτι. Σε αυτό
το σημείο, εάν επιθυμείτε να παραμείνετε
προβαλλόμενοι πρέπει να απομακρυνθείτε
από το φυσικό σώμα σας το συντομότερο
δυνατόν, δεδομένου ότι έχει την τάση να
σας τραβήξει πίσω μέσα εάν είστε πάρα
πολύ κοντά.
Το site είναι
http://www.whiteoakdesign.com/timekillers/astral/index2.html
και περιέχει αρκέτες μεθόδους.
Η μέθοδος που προανέφερα είναι αυτή που "πιάνει", σε μένα τουλάχιστον, καλύτερα.Στο τελευταίο μέρος όμως της μεθόδου αντί να βρεθώ ξαφνικά προβαλλόμενη σε κείνη τη θέση, ένιωθα τους γνωστούς σε όλους μας κραδασμούς και το βουητό και ξαφνικά αντιλλαμβανόμουν ότι βρίσκομαι πιο ψηλά απτό σώμα μου και δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου, σαν να μήν έχω βλέφαρα.

quote:
νομίζω ότι το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις τη φυσική σου κατάσταση. Ένα πλήρες check up τουλάχιστον και παρακολούθηση της σωματικής σου υγείας σου γενικότερα.

Τέλος, από τότε που μου συνέβη 3 φορές η λιποθυμία, φυσικά και έχω πάει για εξετάσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε πίεση, ούτε αιματοκρίτης... Όλα μια χαρά!!!
Μπορεί κάποιος άλλος να έχει ζήσει μια ανάλογη εμπειρία....
Εγώ πάντως φρόντισα και συζήτησα με μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, φίλη μου, που έχει ασχοληθεί αρκέτα με Α.Π. και ήταν παρούσα στη 1 απτις 3 φορές που λυποθύμισα.
Το συμπέρασμά της ήταν ότι πιθανότατα απ'τη μεγάλη μου θέληση να βγώ απ'το σώμα μου το προκάλεσα σε λάθος καταστάσεις υποσυνείδητα... Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σωστή η γνώμη της, σταμάτησα να επιμένω τόσο πολύ και σταμάτησαν κι οι λιποθυμίες!...
Συγνώμη αν έγινα κουραστική...
Ουφ...Εγώ πάντως κουράστηκα...


Χόρεψε σαν να'σαι μόνος σου...Νιώσε το δροσερό αεράκι να σε χαϊδεύει σαν να'ναι η μοναδική σου αίσθηση...Αγάπησε με όλο σου το είναι χωρις εγωισμούς και όρια...Ζήσε την κάθε σου στιγμή, σαν να'ναι η τελευταία...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2004, 22:50:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΕΧΩ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΣΑ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ Α.Π.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΟΥΤΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Α.Π.
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ "ΑΝΑΣΚΕΛΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙΣ" ΣΧΕΔΟΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΒΑΡΥ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ. ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΛΥΓΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΣΤΟ "Α.Π. β'ΜΕΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ "ΠΑΓΩΝΑ". ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡ. ΣΩΜΑ ΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ."ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2004, 23:52:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere
ΦίλεYiannakas,
περιέγραψες πολύ παραστατικά εμπειρίες και συναισθήματα που μου είναι οικεία και με παρόμοιες αντιδράσεις από μέρους μου.

Το κλειδί της αστρικής προβολής, από όσο έχω καταλάβει, είναι ακριβώς αυτό που προκάλεσε τις δικές σου. Σώμα να κοιμάται – νους επάγρυπνος.

Ο φόβος είναι καλός σύμβουλος αλλά κακός αφέντης Η γνώση πάντως βοηθά στο ξεπέρασμα ή τουλάχιστον στον έλεγχο του φόβου.

quote:
οταν βγαίνω δεν έχω όραση, μάλλον λόγω σκότους ή γιατί δεν έχω εξασκήσει την αστρική μου όραση λόγω των λίγω δευτερολέπτων που παντα βγαίνω έξω

Το ότι δεν έχεις «όραση» δεν οφείλεται στο εξωτερικό σκότος…η αστρική όραση δεν υπακούει στους νόμους της όρασης του φυσικού σώματος …επομένως δεν υφίσταται ούτε θέμα εξάσκησής της… το πιο πιθανό είναι ότι βρίσκεσαι σε αυτό που περιγράφεται ως κενό μεταξύ των διαφόρων «αστρικών περιοχών» … κάτι σαν τη νεκρή ζώνη μεταξύ δύο ραδιοφωνικών σταθμών. Δηλαδή δεν βλέπεις τίποτα εκεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα να δεις… για να δεις χρειάζεται να «συντονιστείς» με κάποιο σταθμό που … εκπέμπει… Μπορείς πάντως να δοκιμάσεις να δεις τα χέρια σου ….

Πολύ καλό και κατατοπιστικό σχετικά, βρήκα το αρχείο do_obe.pdf από το link http://www30.brinkster.com/altairmax/db/articles/oobe/oobe.asp που πρότεινε ο φίλος Κώστας (posted 26-05-2004) στην πρώτη σελίδα αυτού του topic. Πιστεύω αξίζει να το διαβάσει κανείς…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2004, 03:02:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΪΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2004, 12:42:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere
Φίλε Λέανδρε
quote:
Εξωτερική και εσωτερική δουλειά.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό και όλα τα … σχετικά.

Ένας από τους λόγους που συμμετέχω στο forum είναι για να έχω ένα επί πλέον κίνητρο στα πλαίσια προσωπικής μου δέσμευσης για συστηματικότερη εσωτερική δουλειά.

Κατά κανόνα απασχολούμαστε τόσο με την καθημερινή μας πραγματικότητα, ώστε αυτή κυριαρχεί ακόμα κι όταν βρισκόμαστε στην «ονειρική» πραγματικότητα. Βέβαια και το αντίστροφο θα ήταν καταστροφικό… αν δηλαδή η ενασχόλησή μας με τα του «ονειρικού» κόσμου σκίαζε τα καθημερινά μας καθήκοντα…

Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι η τήρηση ημερολόγιου (ή ίσως ... νυχτολόγιου) με τις «αστρικές» ή και απλά ονειρικές εμπειρίες βοηθά. (Το γράφω εδώ περισσότερο για να το βλέπω γραμμένο και να παρακινούμαι να το τηρήσω με περισσότερη συνέπεια από ότι μέχρι τώρα.)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ampere
Μέλος 3ης Βαθμίδας


471 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2004, 12:46:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ampere
Φίλη Afroharis,
Χαίρομαι που όπως φαίνεται τελικά , οι ανησυχίες μου μάλλον ήταν υπερβολικές. Μετά από αυτά που έγραψε και η gretel, για τις ανάλογες εμπειρίες της, μου φαίνεται σαν πιο πιθανό το εξής…

Δεν λιποθυμάμε επειδή επιθυμούμε και πετυχαίνουμε αστρική προβολή αλλά ακριβώς το αντίθετο!!!
Δηλαδή οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος της λιποθυμίας μας είναι δυνατόν να αντιληφθούμε αυτό που, εικάζω ότι, πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπως κάθε φορά που κοιμόμαστε είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι η συνειδητότητά μας εστιάζεται, ας πούμε, στα πιο «λεπτά» σώματα, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τις λιποθυμίες. Τώρα, αν έχουμε την ενέργεια να διατηρήσουμε την συνειδητότητά μας σε εγρήγορση, αντιλαμβανόμαστε αυτήν την εναλλακτική κατάσταση επίγνωσης.

Σχετικά με αυτό που σε προβληματίζει με τα βλέφαρα…

quote:
δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου, σαν να μήν έχω βλέφαρα.

Από όσο ξέρω, σε αυτή τη κατάσταση δεν έχουμε βλέφαρα … ούτε μάτια ούτε τίποτε άλλο … Απλά επειδή έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε με όρους που μας υπαγορεύει η εξοικείωσή μας με το φυσικό μας σώμα μπορούμε να φανταστούμε και να «υλοποιήσουμε» ανάλογες δομές και λειτουργίες.
Αλλά έτσι κι αλλιώς, γιατί να θέλεις να κλείσεις τα αστρικά σου «μάτια» αφού το ζητούμενο είναι να «δούμε»;…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΕΑΝΔΡΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2004, 20:44:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΑΝΔΡΟΣ
Το...νυχτολόγιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Βοηθάει να θυμάται κανείς τα όνειρα του.

Εκτιμώ, και αυτό με γεμίζει χαρά, ότι τα άτομα που συμετέχουν εδώ είναι άτομα ψαγμένα, που δεν έχουν μείνει μόνο στο θεωρητικό μέρος της Α.Π. αλλά έχουν προχωρήσει και στο πρακτικό.
Για αυτό προτείνω, σαν κίνητρο, όποιος έχει συνειδητή αστρική έξοδο πρώτος να το αναφέρει. Κάτι σαν στοίχημα.
Πάμε?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2004, 23:32:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΠΑΜΕΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Α.Π.

ΤΟ ΝΥΧΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥ -ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

Υ.Γ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡ. ΠΕΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
MeDuSsA-2
Νέο Μέλος

Germany
7 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2004, 16:26:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MeDuSsA-2  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος MeDuSsA-2  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος MeDuSsA-2
Na xarisw thn kalimera mou h kalispera mou se olous esas!!!!Kai ta synxaritiria mou stous idrytes tou foroum kai fysika se aytous pou symetexoun!!!!
Lew...eytyxws pou yparxei kai ayto...na mporoume na milame eleythera xwris na mas lene paraksenous h kai anohtous gia tis idees mas kai ta pisteyw mas!!!<> me vatheies rizes sthn psyxh kai sthn kadria pou kanenas den tha kataferei na kserizwsei....
Ayta ta liga gia arxh ....
Me ektimhsh...MeDuSsA-2

Na Zeis...Na Agapas...kai na Matheneis...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2004, 20:30:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΑΓΑΠΗΤΗ/Ε ΜΕDUSSA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΟΝΙΜΟΥΣ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΑ GREEKLISH ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.

ΣΕ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
MeDuSsA-2
Νέο Μέλος

Germany
7 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/09/2004, 21:15:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MeDuSsA-2  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος MeDuSsA-2  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος MeDuSsA-2
EYXARISTW POLY GIA TO KALWSORISMA:)!!!ALLA DEN KSERW PWS NA TA GRAFW STA ELLHNIKA DIOTI EXW KSENO WINDOWS EPANW!!!AN MOU ELEGES THA ME DIEYKOLYNE POLY ....KAI EMENA KAI OLOUS TOUS ALLOUS....
EYXARISTW GIA THN KATANOHSH...
MeDuSsA

Na Zeis...Na Agapas...kai na Matheneis...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2004, 16:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΣΕΙΣ".
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΕΪΛ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2004, 18:59:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
Βασικα εχω καιρο να στηλω αλλα anyway αυτο δεν σημαινει οτι σας εχω ξεχασει.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα κα να συνεχιζετε την αναζητηση σας στο αστρικο πεδιο.Πολυ καλα τα βιβλια του ΑΡΘΟΥΡ ΠΑΟΥΕΛ.Σας προτεινω ΛΟΠΣΑΝ ΓΚΡΑΜΠΑ.Εχει γραπσει 22 αν δεν κανω λαθος βιβλια απιστευτα....Πιστευω ακρατατα οτι καποιος χρειαζετε οδηγο στο αστρικο παιδιο.Αν οχι οδηγο σιγουρα καποιο αστρικο φιλο σιγουρα,τον οποιο θα γνωρισει εκει.Εχει να του μαθει πολλα πιστεψτε με.

d.sΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

roberto24
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2004, 22:30:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους roberto24
καλησπερα σε ολλους.ειμαι ενα καινουργιο μελος και θα ηθελα να μοιραστω τις ςμπειριες μου μαζι σας αλλα δε ξερω ακομα πως μπορω να στελνω μυνηματα σε ολλα τα μελη μαζι.οποιος θελει ας μου στηλει καποιο e mail.ευχαριστω εκ των προτερων!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2004, 22:45:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΖΙ?

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΥΡΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ. ΤΟΝ ΛΟΜΠΣΑΝ ΡΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ "ΓΝΩΣΤΗΣ" ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2004, 17:28:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel
quote:
ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΧΙ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Να συνυπογράψω όσα είπε παραπάνω η φίλη μας gretel και να προσθέσω ότι δεν εννοούμε την στρατιωτική πειθαρχία που κουράζει και εγείρει την αντίδραση....Ούτε το πείσμα που κακώς μερικές φορές εκλαμβάνεται ως πειθαρχία. Σταθερότητα, επιμονή, υπομονή και ηρεμία είναι τα συστατικά που οδηγούν με ασφάλεια στην Α.Π.
Δεν χρειάζεται πανικός κανενός είδους αφού όπως πολύ σωστά έχει προαναφερθεί από τους περισσότερους, στην ουσία μία ασυνείδητη Α.Π. κάνουμε όλοι κάθε βράδυ κατά την διάρκεια του ύπνου μας.
Να δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ψυχή μας γιατί είναι παλιότερη από την φυσική μας προσωπικότητα και ξέρει καλύτερα να μας οδηγήσει σ'αυτό και να αφήνουμε σαν τελευταία σκέψη πριν κοιμηθούμε την επιθυμία μας. Μην ξεχνάμε ότι το αστρικό πεδίο είναι αυτό που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο όλο το εύρος των επιθυμιών μας.

Υ.Γ. Στέφανε, άν και καθυστερημένα τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα περίοδο που ξεκινάς να ζήσεις και ό,τι καλύτερο και για τους δύο σας

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

roberto24
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2004, 17:50:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους roberto24
να ρωτησω κατι;;πως μπορω να ξερω ποιοι ειναι on line και ποιοι οχι αυτη τη στιγμη;;ευχαριστω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/10/2004, 21:29:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
YΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Στέφανος
Πλήρες Μέλος

Greece
842 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2004, 00:22:03  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Υ.Γ. Στέφανε, άν και καθυστερημένα τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα περίοδο που ξεκινάς να ζήσεις και ό,τι καλύτερο και για τους δύο σας

Σ' ευχαριστώ galadriel και να σε καλωσορίσω στο θέμα.

quote:
Να δείχνουμε εμπιστοσύνη στην ψυχή μας γιατί είναι παλιότερη από την φυσική μας προσωπικότητα και ξέρει καλύτερα να μας οδηγήσει σ'αυτό και να αφήνουμε σαν τελευταία σκέψη πριν κοιμηθούμε την επιθυμία μας. Μην ξεχνάμε ότι το αστρικό πεδίο είναι αυτό που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο όλο το εύρος των επιθυμιών μας.


Δεν μπορεί κανείς, παρά να συμφωνήσει μαζί σου.


Ζήσε τη στιγμή!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2004, 09:17:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel
Θα ήθελα να μπορούσα να προσφέρω και κάτι περισσότερο αλλά προς το παρόν μαζί με τις ευχές μου σας αφιερώνω το παρακάτω :

"O my Luve's like a red, red rose,
That's newly sprung in June;
O my Luve's like the melodie
That's sweetly play'd in tune.-
As fair art thou, my bonie lass,
So deep in luve am I;
And I will love thee still, my Dear,
Till a'the seas gang dry.-
Till a' the seas gang dry, my Dear,
And the rocks melt wi' the sun:
I will love thee still, my Dear,
While the sands o' life shall run.-
And fare thee weel, my only Luve!
And fare thee weel, a while!
And I will come again, my Luve,
Tho' it were the thousand mile!"


...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cybershamangr
Νέο Μέλος

Greece
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2004, 16:28:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cybershamangr
Δημιούργησα ένα site το οποίο θα ασχολείται μόνο με την Αστρική Προβολή. Ο λόγος είναι για να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα όλα τα θέματα και αναφορές σχετικά με την Αστρική Προβολή. (Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο Ελληνικό)
Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Προσωπικά θα προσπαθήσω να το εμπλουτίσω όσο περισσότερο μπορώ.

Επίσης υπάρχει και Forum του οποίου στόχος είναι να έχει καλύτερη θεματική ανάλυση και οργάνωση και να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση και η ανάγνωση των θεμάτων ανά κατηγορία.
Μπορείτε να κάνετε και εκεί post αν θέλετε (διπλός κόπος βέβαια) για να δημιουργηθεί κάτι ολοκληρωμένο.

Επίσης αν έχετε κάποιες προτάσεις για την οργάνωση του όλου site ή αναφορές, άρθρα, τεχνικές κλπ. με Ελληνικά κείμενα ώστε να αποτελέσει ένα πιο εύχρηστο εργαλείο για όλους μας.

Η διεύθυνση είναι http://www.oobe.za.net

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2004, 16:43:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?
ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ"


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/10/2004, 17:47:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel
απ' ότι είδα gretel για λόγους τεχνικής υποστήριξης της σελίδας θα είναι διαθέσιμο από αρχές του 2005. Θα πρέπει μόνο όταν έρθει αυτή η καλή ώρα ο φίλος/η μας cybershamangr να μας ειδοποιήσει σχετικά.

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cybershamangr
Νέο Μέλος

Greece
36 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/10/2004, 15:40:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cybershamangr
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?
ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ"

Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα ο server εκείνη τη στιγμή (ήταν πεσμένος).
Ένα refresh στον browser σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να διορθώσει τα πράγματα, ειδάλλως επίσκεψη λίγο αργότερα (ισχύει για όλα τα site).

quote:
απ' ότι είδα gretel για λόγους τεχνικής υποστήριξης της σελίδας θα είναι διαθέσιμο από αρχές του 2005. Θα πρέπει μόνο όταν έρθει αυτή η καλή ώρα ο φίλος/η μας cybershamangr να μας ειδοποιήσει σχετικά.

Άρα λειτουργεί.
Αυτό με το 2005 αναφέρεται στο να λειτουργούν όλες οι επιμέρους εσωτερικές διευθύνσεις κάτω από το www.oobe.za.net

Αν δεν παίζει το www.oobe.za.net , τότε δοκιμάστε το www.cyberdating.gr/astral/ (Αυτή είναι η προσωρινή διεύθυνση μέχρι τις αρχές του 2005 όπου αναμένεται ιδιόκτητος web server).

Προς το παρόν προσπαθώ να βρω υλικό στα Ελληνικά και να δομήσω τα Forum (όποιος θέλει και μπορεί ας βοηθήσει ...)

Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy