ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Γήινοι και Εξωγήινοι
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 41
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 01:40:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ γιατί έχω την πεποίθηση ότι αυτή η επίσκεψη στον Sol-Mix δεν είναι απειλητική για τον ίδιο;

Θα μπορούσε να είναι μέχρι και προστατευτική, θα έλεγα, αλλά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο αυτός.
Το λέω με την έννοια ότι ο ίδιος γνωρίζει σκέψεις του, έρευνές του ή, ακόμη και απόψεις που συζητάει, οι οποίες ενδέχεται να προκάλεσαν ενδιαφέρον σε κάποια όντα. Μπορεί να μην είναι διατεθειμένος να ανακοινώσει προσωπικά δεδομένα και δικαίως του λόγου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνω για κάτι τέτοιο.

Απ' την περιγραφή, θα μπορούσε να είναι Ηριδανός (ταιριάζουν όλα πλην του ύψους και και της έλλειψης κάσκας) γι' αυτό, ίσως, είναι στρατιώτης των Ηριδανών, μεταλλαγμένος έτσι ώστε να αντέχει την μόλυνση της ατμόσφαιρας της Γης.

Σημειωτέον ότι οι Ηριδανοί είναι το βασικό αντίπαλο δέος (τεχνολογικά) των Δρακονιανών, από την άποψη ότι οι δυνατότητες των πρώτων μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια των δεύτερων για επικράτησή τους στον πλανήτη μας.

Παλαιότερα, πριν 25, περίπου, χρόνια είχα μανία με τις σπηλιές και δύο φορές, μέσα σε σπηλιά, δύο άτομα, είδαμε κάτι ανάλογο αλλά σε ύψος γύρω στο ενάμισυ μέτρο, ίσως λίγο ψηλότερο.

Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε κανένας, ούτε εμείς ούτε αυτός. Όταν χάθηκε, με απόλυτη ηρεμία, απ' τη φωτεινή δέσμη των φακών μας, προς το εσωτερικό της σπηλιάς, πήγαμε γρήγορα προς τα εκεί αλλά δεν βρήκαμε κανένα ίχνος του. Ούτε κάτι που θα μπορούσε να χρησιμεύσει για τη διαφυγή του (τρύπα, δίοδο κλπ.) αντίθετα στο σημείο που εξαφανίστηκε τελείωνε το συγκεκριμένο τούνελ της σπηλιάς.

Μερικά χρόνια αργότερα ξανασυνέβη σε άλλη σπηλιά, σε άλλο μέρος της Ελλάδας, αλλά με όμοια οντότητα.
Αυτήν τη φορά υπήρχε και ήχος, κάτι σαν σύρσιμο αλλά διακεκομμένο και ακανόνιστο, όχι ρυθμικό. Ο φίλος μου είπε ότι στο βάθος πρόσεξε ένα αχνογάλανο ελαφρύ φως, κάτι που εγώ δεν είδα.


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 02:26:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω αν η ουσιοδέστερη ερώτηση έχει να κάνει με τις πιθανές επισκέψεις στη Γη.
Για μένα, η ερώτηση αν ποτέ έφυγαν από την Γη, είναι πολύ πιό καίρια.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 02:36:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θεωρώ ότι είναι πάντα εδώ DSM, με την ευρεία έννοια.

Ίσως εξ' ίσου ουσιώδης είνα και η ερώτηση, πότε θα φύγουν, αν θα φύγουν και ποιοί θα φύγουν...


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 08:14:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΕ επειδή δεν έχω κάποιο σάιτ για να ανεβάσω την εικόνα από το πόδι μου σας έστειλα pm την φωτογραφία, βέβαια αν θέλετε την μεγεθύνετε γιατί δεν φαίνεται και τόσο καθαρά.

Όχι τίποτα άλλο για να μην νομίζεται ότι λέω ασυναρτησίες.

Να ξεκαθαρίσω ότι μόνο από την κεντρική αστραπή είχε βγει αίμα όταν έπαθα το ατύχημα, μετά από επτά χρόνια όταν σχηματίστηκε ήταν κάτι περισσότερο σαν κάψιμο και χωρίς αίμα.

Και DSM δεν έφυγαν ποτέ από την γη πάντα εδώ ήταν.


Edited by - maria3 on 09/10/2013 08:17:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 08:39:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγώ είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, το οποίο παρακολουθώ με έντονο ενδιαφέρον από την αρχή, αφήνοντας αυτούς που έχουν την εμπειρία να καταθέσουν τις γνώσεις τους. Η μόνη εμπειρία, λέμε τώρα, που είχα ήταν πριν πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1952 αν θυμάμαι καλά. Ενώ βρισκόμουν σε μια κεντρική πλατεία της Αλεξανδρείας, είδα τον κόσμο να κοιτάζει ψηλά στον ουρανό. Έστρεψα κι εγώ το βλέμμα μου προς τα πάνω, και τότε είδα ένα τεράστιο αντικείμενο σε σχήμα πούρου και σε ένα ύψος απίστευτο για την εποχή, να κινείται αργά πάνω από την πόλη με κατεύθυνση από βορρά προς νότο. Την άλλη μέρα ήταν πρώτο θέμα στις τοπικές εφημερίδες.


*


Είχα γράψει στο οι ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ σε άλλο θέμα και είχα παραθέσει μία συνέντευξη, η συνέντευξη είναι ένα πείραμα, αν θέλεις διάβασε την θα σου λυθούν και κάποιες απορίες για το τι ήταν αυτό που είδες.

quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΕ και @ΑΜΕΙΝΙΑΣ μιας και αναφέρθηκε θέλω να διαβάσετε αυτήν την συνέντευξη μην βαρεθείτε, βέβαια το λέει και στο άρθρο η ιστορία είναι αληθινή αλλά αφήνουμε στην κρίση σας το τι δεν είναι αληθινό (τι δεν λέγετε στην συνέντευξη).
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/lacerta.html
Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε.
ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Edited by - maria3 on 24/09/2013 16:09:58


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 08:40:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ: έγραψε

οι ανωτέρω, ακριβώς αυτοί της φωτογραφίας, είναι οι "αδιάφθοροι". Είναι η φυλή που παίζει τον ρόλο του αστυνόμου του γαλαξία. Προέρχονται απο κι αυτοί απο την Ανδρομέδα.


Δεν κατάλαβα, μου στείλανε μπάτσο στο σπίτι μου; Δηλώνω Αθώος, δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΟΜΑ γιατί σκοπεύω να κάνω άμεσα, στο άμεσο μέλλον.

Αν δεν το πάρεις, εσύ στην πλάκα, θα σε πάρει αυτό.

Σοβαρά τώρα ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ γνωρίζεις αν αυτοί έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύσουν στο παρελθόν και στο μέλλον; αν έχουν δηλαδή χρονομηχανή;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 08:48:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ: έγραψε

οι ανωτέρω, ακριβώς αυτοί της φωτογραφίας, είναι οι "αδιάφθοροι". Είναι η φυλή που παίζει τον ρόλο του αστυνόμου του γαλαξία. Προέρχονται απο κι αυτοί απο την Ανδρομέδα.


Δεν κατάλαβα, μου στείλανε μπάτσο στο σπίτι μου; Δηλώνω Αθώος, δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΟΜΑ γιατί σκοπεύω να κάνω άμεσα, στο άμεσο μέλλον.

Αν δεν το πάρεις, εσύ στην πλάκα, θα σε πάρει αυτό.

Σοβαρά τώρα ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ γνωρίζεις αν αυτοί έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύσουν στο παρελθόν και στο μέλλον; αν έχουν δηλαδή χρονομηχανή;sol-mix Πάνε και στο παρελθόν απλά για να δείξουν το μέλλον ή να ρίξουν μία ματιά δηλαδή, δεν ξέρω αν μπορούν να επέμβουν ή να σου δείξουν μόνο.

Στο μέλλον πάνε σίγουρα και πάλι όμως δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε ότι αλλάζει το παρελθόν μετά και ούτε είναι το ταξίδι που πιστεύουμε εμείς από τις ταινίες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 09:52:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα αρκετά για τους Εξωγήινους, δεν τα ενστερνίζομαι, απλά τα διαβάζω και κρατώ τις επιφυλάξεις μου για την ορθότητα τους, σας δημοσιεύω αυτά που βρήκα, επίσης οποτεδήποτε βρίσκω, και νομίζω ότι έχει κάποια αξία θα σας το δημοσιεύω και αυτό, άντε να τελειώνουμε σιγά - σιγά με τους εξωγήινους για έχουμε ξεχάσει, προσωρινά ελπίζω, τα άλλα SUPER UFO, τους γήινους.

Εξωγήινη φυλή

LANG - COMA BERENICES - 0,70 ΜΕΤΡΑ

Κατοικούν σε 3 πλανήτες, ο ένας έχει διπλάσιο μέγεθος από την Γη, ο δεύτερος τριπλάσιο μέγεθος από την Γη, και ο τρίτος πενταπλάσιο μέγεθος από την Γη. Έχουν Αποικήσει δέκα πλανήτες. Την Γη την παρακολουθήσουν αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ως τουρίστες.

Για την διατροφή τους χρησιμοποιούν συνθετικά τρόφιμα. Κατά τις επισκέψεις τους στην Γη αρκετές φορές έχουν φάει επίγεια τρόφιμα. Αυτή η φυλή μας έχει επιστρεφθεί παρά πολλές φορές, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι η φυλή που έχει δημιούργησε τις ιστορίες μας για τα ξωτικά.

Ασχολούνται με «απαγωγές», υπάρχουν εκτιμήσεις ότι έχουν απαγάγει από τον πλανήτη Γη σε όλη την διάρκεια των επισκέψεων τους περισσότερους από 10.000 ανθρώπους. Τους ανθρώπους αυτούς, τους έχουν τοποθετήσει σε «ιδιόμορφους ανθρώπινους ζωολογικούς κήπους». Η ζωή, των ανθρώπων εκεί, διέπετε από τους ίδιους όρους και κανόνες που ισχύουν για τους πλανήτες τους και τις αποικίες τους. Οι άνθρωποι εκεί ζουν και αναπαράγονται προστατεύοντας την κοινωνία τους και το είδους τους. Όταν δημιουργούν αποικίες σε νέους πλανήτες οι Lang δεν χρησιμοποιούν βία. Για να δημιουργήσουν μια νέα αποικία ζητούν την άδεια Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, αλλά δεν είναι ενεργά μέλη της Συνομοσπονδίας.

Η φυλή Lang φυλή είναι ένα παράδειγμα φυλής, που σταμάτησε στην ανάπτυξή της. Στο υψηλότερο επίπεδο της τεχνικής προόδου τους, μετέβησαν σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο ζωής, η φυλή αυτή έχει χάσει την επιθυμία να αποκτήσει νέες γνώσεις. Το μόνο που πραγματικά επιζητούν είναι η διασκέδαση και η καλοπέραση. Ο πρωταρχικός πλανήτης της φυλής αυτής ονομάζεται Lang. Οι άλλοι δύο πλησιέστεροι πλανήτες που πρώτα αποίκησαν, ονομάζονται Ling και του lung . Οι άλλες δέκα αποικίες τους είναι πλανήτες θέρετρα, όπου τα πάντα είναι φτιαγμένα με γνώμονα για διασκέδαση.

Η τεχνολογική πρόοδος της φυλής, τους έδωσε την ευκαιρία να κατασκευάσουν διαστημικά σκάφοι, με τη μορφή δίσκου, μεγάλης χωρητικότητας, και μεγάλου μεγέθους, μέχρι και ένα χιλιόμετρο διάμετρο, με χωρητικότητα περίπου χιλίων ατόμων. Ωστόσο, αυτά τα διαστημόπλοια χρησιμοποιούνται μόνο για τουρισμό, και τα περισσότερα από αυτά είναι ιπτάμενα κέντρα ψυχαγωγίας. Τα γενικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά της φυλής Lang είναι η ισότητα όλων των φυλών, την παντελή έλλειψη πολιτικού καθεστώτος και η απόλυτα δίκαιη κατανομή του πλούτου.

Τον πλανήτη Γη η φυλή Lang έχει επισκεφτεί τουλάχιστον 3.000 φορές. Οι πιο συχνές επισκέψεις σημειώθηκαν στην εποχή της βαρβαρότητας και του Μεσαίωνα, όταν ο συλλογικός νους της ανθρωπότητας έχει εκτεθεί ως φάρσα σε διάφορες δεισιδαιμονίες.
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των «Εννέα Διοικητών», η παρουσία των εξωγήινων όντων πρέπει να κρύβετε από τα μάτια των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούνται από την φυλή Lang ειδικές στολές συγκάλυψης που τους κάνουν να μην ξεχωρίζει από το περιβάλλον.

Παρόλα αυτά, οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής, δεν ανταποκρίνονται πάντα στις προϋποθέσεις που συμφώνησαν οι «Εννέα Διοικητές», και πολύ συχνά, στις πρώτες περιόδους του ανθρώπινου πολιτισμού, εμφανίστηκαν στους ανθρώπους, δημιουργώντας έτσι το μύθο των ξωτικών, η ύπαρξη του δάσους των πνεύματα και τα ξωτικά. Οι «απαγωγές» που εμπλέκεται η φυλή Lang γίνονται μόνον με την εθελοντική συγκατάθεση του ατόμου. Αυτή η ιστορία έχει συνδεθεί με τη μεσαιωνική ιστορία των ανθρώπων που έχουν απαχθεί από ξωτικά, μέχρι σήμερα υπολογίζετε ότι η φυλή Lang έχει απαγάγει από την Ευρώπη περισσότερα από 500 άτομα.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο φυλή Lang δημιουργεί πλανήτες του αποκαλεί «ζωολογικούς κήπους», στους οποίους συμμετέχουν εκπρόσωποι από διαφορετικές φυλές, οι συμμετέχοντες ζουν σε ένα κλειστό οικοσύστημα, το οποίο μιμείται τον πλανήτη σπίτι τους. Οι Lang έχουν «απαγάγει» από τον πλανήτη Γη περισσότερους από 10.000 χιλιάδες ανθρώπους. Οι απόγονοί των ανθρώπων αυτών, εξακολουθούν να ζουν σε «ζωολογικούς κήπους» σε πλανήτες της φυλής Lang.

Ο πληθυσμός της φυλής Lang είναι περίπου τρία δισεκατομμύρια άτομα. Ο αριθμός αυτός είναι αμετάβλητος για περισσότερο από μισό εκατομμύριο χρόνια. Η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 320 χρόνια. Τα βιολογικά χαρακτηριστικά της φυλής Lang είναι παρόμοια με γήινα βιολογικά χαρακτηριστικά. Έχουν μεγάλες πόλεις με ψηλά πολύχρωμα κτήρια, αλλά συχνά προτιμούν τη μοναξιά και τη ζωή στη φύση. Η είσοδός τους και η αποίκηση του πλανήτη Ling έγινε για πολιτικούς λόγους, η φυλή Lang έχει συμφωνήσει, παρ’ ότι δεν μετέχει στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, την ασφαλή διέλευση και προστασία των γαλαξιών.

Η τελευταία φορά που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας, ήταν τον Ιανουάριο του 2006, εμφανίστηκαν στη Νέα Ζηλανδία. Η ομάδα τους αποτελείτο από 20 άτομα. Η φυλή Lang απολαμβάνει την κουλτούρα των ανθρώπων, ειδικά το μέρος που αναφέρεται σε ιστορίες για ξωτικά και μαγεία. Η διαμονή στην Νέα Ζηλανδία της φυλής Lang κράτησε περίπου ένα μήνα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 11:33:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εξωγήινη φυλή

MAITRE - MEGOPEI

Η Εξωγήινη Φυλή Maitre ζει ανάμεσα σε δύο πλανήτες στο ηλιακό σύστημα που αποτελείτε από τους αστερισμούς Megopei στο τέταρτο αστέρι. Τα μέγεθος που έχουν αυτοί οι πλανήτες είναι 3 φορές μεγαλύτερο από την Γη. Η φυλή Maitre είναι μια ξεχωριστή φυλή των «παρασίτων», δράττονται της ευκαιρίας για να επιτεθούν σε οποιονδήποτε πλανήτη για να τον κατακτήσουν.

Αυτή η φυλή επισκέφθηκε τη Γη για πρώτη φορά την προϊστορική περίοδο, τότε οι άνθρωποι ήταν πολύ πρωτόγονοι και δεν είχαν τρόπους αντίδρασης, το αποτέλεσμα ήταν να «απαγάγουν» πολλούς ανθρώπους για να τους χρησιμοποιήσουν σαν δούλους και σαν φερέφωνα τους για να κατακτήσουν τον πλανήτη Γη.

Ο αποικισμός του πλανήτη, και γενικά τα σχέδια τους δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της προστασίας και της επέμβασης των φυλών των «Εννέα Διοικητών», αυτοί όμως δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν τις προσπάθειες τους.

Είναι μια φυλή, η οποία έχει φτάσει σε ένα ορισμένο κοινωνικό επίπεδο ανάπτυξης, οι αρχηγοί της φυλής, σύμφωνα με τον κώδικα του συνδέσμου τους, έχει το δικαίωμα ζωής και θανάτου, απαγωγής πολλών εκπροσώπων των κατοίκων των πλανητών για επιστημονικούς η εργασιακούς σκοπούς κλπ.

Τον πλανήτη Γή έχουν επισκεφτεί περισσότερες από 200 φορές, ο βασικός σκοπός της επισκέψεως τους είναι η «απαγωγή» ανθρώπων για να τους χρησιμοποιήσουν ως δούλους.

Οι δύο πλανήτες της φυλής Maitre έχουν χημική σύνθεση παρόμοια με της Γης, τα δύο τρίτα καλύπτονται από τους ωκεανούς. Η μέση θερμοκρασία για τους δύο πλανήτες είναι συν +32 ° C. Οι δύο πλανήτες τους ονομάζονται «Μεγάλος» και «Μικρός».

Ο «Μεγάλος» έχει έξι ηπείρους που καλύπτονται από το τροπικό δάσος. Οι κατοικίες τους είναι μεγάλα ορθογώνια σπίτια, παρόμοια με τα δικά μας, στον πλανήτη κατοικούν περίπου 10 εκατομμύρια Maitre και 200 εκατομμύρια σκλάβοι από διαφορετικά συστήματα. Οι σκλάβοι είναι κυρίως για τεχνική υποστήριξη.

Η πανίδα εκπροσωπείται κυρίως από δεινόσαυρους που είναι η κύρια μορφή ζωής. Υπάρχουν και διάφοροι άλλοι τύποι θηλαστικών, αλλά δεν είναι αναπτυγμένοι.

Ο «Μικρός» πλανήτης έχει περίπου 4 εκατομμύρια Maitre και 100 εκατομμύρια σκλάβους. Η κύρια τροφή της φυλής είναι το κρέας από διάφορα πλάσματα, ο κανιβαλισμός των σκλάβων θεωρείτε ανωμαλία, αλλά δεν καταδικάζετε.

Η φυλή Maitre είναι μια ερμαφρόδιτη φυλή και για να αναπαραχθούν, χρειάζονται ένα άλλο ον από την ίδια φυλή. Τα μωρά γεννιούνται περίπου οκτώ εκατοστά σε μήκος, τοποθετούνται σε μια ειδική θερμοκοιτίδα, όταν βγουν από την θερμοκοιτίδα τα δίνουν στα κέντρα κατάρτισης. Η εκπαίδευση αρχίζει σε πέντε μήνες και διαρκεί για περίπου τέσσερα χρόνια. Μέχρι τη στιγμή που θα φθάσουν στην κανονική για την φυλή ανάπτυξη. Τα κύρια θέματα που διδάσκονται είναι μαθηματικά, πλοήγηση, μηχανική και τη βιολογία. Σε γενικές γραμμές, η μάθηση γίνεται μόνο για πρακτικά θέματα. Η διάρκεια ζωής της φυλής Maitre είναι 120 χρόνια.

Για να ταξιδέψουν στο διάστημα κατασκευάζονται διαστημικά σκάφη από τους σκλάβους. Τα διαστημόπλοια είναι ένα ημισφαίριο με διάμετρο περίπου δύο χιλιόμετρα και ύψος 500 μέτρα. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει σαράντα από τους πλοιάρχους της φυλής και χιλιάδες σκλάβους.

Στις ερευνητικές δραστηριότητες συμμετέχουν επίσης και σκλάβοι. Στους σλάβους αυτούς εμφυτεύονται δίοδοι υπακοής, που αντιδρούν σε αλλαγές στην σύνθεση των ενζύμου του αίματος. Η ενεργοποίηση της ορμόνης δυσαρέσκεια, απελευθέρωσης, ανυπακοής οδηγεί σε απόφραξη του τσιπ και τον θανάτου του εγκεφάλου του δούλου.

Ο συνολικός αριθμός των Maitre 14 εκατομμύρια άτομα περίπου. Στο γαλαξία έχουν αποικίσει 26 πλανήτες.. Έχουν περίπου δυόμισι χιλιάδες διαστημόπλοια διασκορπισμένα στο Γαλαξία. Έχουν σπάσει τα μούτρα τους σε περίπου σαράντα χιλιάδες αποικίες που προσπάθησαν να προσεταιρίσουν. Συγκρούστηκαν επανειλημμένως με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο Σύνδεσμο για πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους.

Έχουν την άποψη ότι ο πλανήτης Γη τους ανήκει, γιατί κατά αυτούς ήταν οι πρώτοι που τον ανακάλυψαν, επίσης υποστηρίζουν ότι κάθε πλανήτης που δεν έχει νοήμον ζωή και θα τον βρουν πρώτοι, τους ανήκει.

Όλα αυτά και διάφορα παροιμία που συνέβησαν σε άλλους πλανήτες παρόμοιους με την Γη τους οδήγησαν σε απ’ ευθείας σύγκρουση με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία με αποτέλεσμα η συνομοσπονδία να πάρει την απόφαση να εξάλειψη την φυλή Maitre.

Η φυλή Maitre έχει πλέον καταταγεί στις «πειρατικές φυλές», με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει η συστηματική καταστροφή όλων των πλοίων των Maitre που κυκλοφορούν στον Γαλαξία.

Ο Πόλεμος αυτός ήταν ένα σοκ για την φυλή Maitre και τα πιστεύω της, σήμερα η φυλή Maitre προσπαθεί να κρύψει τα διαστημόπλοια της από τις διώξεις σε κάθε γωνία του γαλαξία.

Ο σκοπός του πολέμου αυτού με την φυλή Maitre είναι η απελευθέρωση των σκλάβων και να τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν δικό τους πολιτισμό.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 14:00:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sol-Mix
Σοβαρά τώρα ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ γνωρίζεις αν αυτοί έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύσουν στο παρελθόν και στο μέλλον; αν έχουν δηλαδή χρονομηχανή;

Από όσα γνωρίζω, δεν μπορούν να μετακινηθούν στον χρόνο, ώς φυσικές οντότητες, ούτε να παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο.
Μπορούν όμως μέσω τεχνολογίας προσέγγισης των Ακασικών Αρχείων, να δούν γεγονότα της επιφανείας, όσα έχουν συμβεί υπο το φώς του ηλίου, στα ανοικτά και όχι εντός κτισμάτων.

Δεν πηγαίνει κανείς στο μέλλον.Καμία τεχνολογία δεν είναι δυνατόν, να το καταφέρει αυτο.Ούτε και η πιο ασύληπτη εξωγήϊνη νοηνοσύνη.

Είναι φραγμός της δημιουργίας αυτός.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 14:20:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νικόμαχε.

quote:
Δεν πηγαίνει κανείς στο μέλλον.Καμία τεχνολογία δεν είναι δυνατόν, να το καταφέρει αυτο.Ούτε και η πιο ασύληπτη εξωγήϊνη νοηνοσύνη.

Είναι φραγμός της δημιουργίας αυτός.


Αυτό δεν σημαίνει παράλληλα, πως όποιος ταξιδέψει στο παρελθόν, δεν μπορεί να επιστρέψει στο μέλλον του?
Εκτός κι αν σε αυτή την περίπτωση, το τετελεσμένο του μέλλοντός του, δημιουργεί και την δυνατότητα επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κάποιος σε ποιό σημείο του χρόνου βρίσκεται. Ειδικά αν σκάσει μύτη μπροστά του κάποιος από το μέλλον...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 15:00:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αυτό δεν σημαίνει παράλληλα, πως όποιος ταξιδέψει στο παρελθόν, δεν μπορεί να επιστρέψει στο μέλλον του?
Εκτός κι αν σε αυτή την περίπτωση, το τετελεσμένο του μέλλοντός του, δημιουργεί και την δυνατότητα επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κάποιος σε ποιό σημείο του χρόνου βρίσκεται. Ειδικά αν σκάσει μύτη μπροστά του κάποιος από το μέλλον...

Οχι DSM.
Επειδή στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί, ούτε με την πιο ευφάνταστη τεχνική, να ταξιδεύσει πίσω ή μπρός στον χρόνο.
Στον υποκειμενικό χρόνο πάντα και με την φυσική του υπόσταση.

Οπως είπα, με ανάλογη τεχνική, θα μπορούσε να δεί κανείς γεγονότα του παρελθόντος, που ταξιδεύουν στο σύμπαν, υπο μορφή ψηφίων, πάνω σε φωτόνια.

Θα τα δεί μόνον εφ'όσον έχουν συμβεί!
Δεν μπορεί φυσικά να επηρρεάσει, ανατρέψει, διαστρεβλώσει, απολύτως τίποτα απο το γεγονός.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι, να...αποκρύψει τις πληροφορίες!

Τετελεσμένο του μέλλοντος δεν υπάρχει για την ύλη και κατά συνέπεια και για τα όντα.Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει κανείς την μελλοντική συμπεριφορά, πορεία, επαφή, διαμόρφωση και κατάληξη ενός σωματιδίου.
Αν αυτο συνέβαινε, τότε δεν θα υπήρχε μέλλον.Τουλάχιστον όχι απο τους πρωταγωνιστές του.
Μόνο απο τον σκηνοθέτη, αν υπάρχει τέτοιος.
Και άν υπάρχει, εγείρονται παρόμοια ερωτήματα και για το δικό του...μέλλον!!!

Σημείωσε, ότι για τα γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία υποπίπτουν στην αντίληψη, κάποιου παρατηρητή, αυτός ο ίδιος ο παρατηρητής, είναι αόρατος και ανύπαρκτος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 15:51:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
maria3

Έχεις pm.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 16:08:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Σημείωσε, ότι για τα γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία υποπίπτουν στην αντίληψη, κάποιου παρατηρητή, αυτός ο ίδιος ο παρατηρητής, είναι αόρατος και ανύπαρκτος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Όχι πάντα μπορεί να γίνει αντιληπτός από ανθρώπους που έχουν χάρισμα και ας είναι αόρατος ή ανύπαρκτος.

DSM Δες τα pm σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 16:16:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
maria3
Όχι πάντα μπορεί να γίνει αντιληπτός από ανθρώπους που έχουν χάρισμα και ας είναι αόρατος ή ανύπαρκτος.

Που θα τους βρεί τους ανθρώπους, πάνω σε φωτόνια και μερικα δις χιλιόμετρα μακρυα απο το γεγονός?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 17:28:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
NIKOMAXOΣ

Και δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω.


ΝΙΚΟΜΑΧΕ και εσύ κοινωνός της Εξ'Αποκαλύψεως Αλήθειας???

Δεν το περίμενα!


quote:

Ομως δώσε λίγη προσοχή, όταν δίνουμε κάποιες διευκρινήσεις για το τι συζητάμε εδώ.
Οπως προείπα, μιλάμε για όντα τριών διαστάσεων και όχι για αερικά, προβολές και ολογράμματα.

Δώσε λίγο προσοχή ΝΙΚΟΜΑΧΕ.

ΟΥΤΕ εσύ ΟΥΤΕ το σύμπαν μας είναι ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (+1 για το Χρόνο). Το καλιμπράρισμα του εγκεφάλου σου (όπως τα λέγαμε για λίγο και στο άλλο θέμα) σου δίνει αυτή την εντύπωση για την "πραγματικότητα".

Για παράδειγμα.
Όταν τα κακαρώσεις δεν θα είσαι πλέον ορατός καθώς θα αποχαιρετάς τα εγκόσμια και θα οδεύεις για να πάρεις σειρά για την επόμενη μετενσάρκωση/μετεμψύχωση/whatever (κατ'εσέ ομιλώ πάντα).

Επιπλέον και η Θεωρία των Υπερχορδών σου είναι σίγουρα γνωστή οπότε δεν επεκτείνομαι.

Οι Οντότητες που υποννοείς, ΟΤΑΝ σε κατασκεύασαν σε κατασκεύασαν κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ και όταν ήρθαν μαζί σου για να σε προσέχουν και να σε διδάξουν στο νέο σου σπίτι στη Γη ΗΡΘΑΝ και παλι κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ.

ΑΝ κατοικούν στους αστερισμούς που υπονοείς (και που πολύ αμφιβάλλω) θα είναι ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΑΣ και ακριβώς λόγω τιμωρίας και τα σουλάτσα θα απαγορεύονται και τα πιτσι πιτσι με τους Ανθρώπους (sorry γιαπετ).

Αυτές οι Οντότητες ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ της Πτώσης (δηλ. δεν πιάστηκαν κώτσο) άρα ΔΕΝ έχουν λόγο να είναι στο πρώτο επίπεδο υπό κανονικές συνθήκες.

ΑΝ είναι λοιπόν να ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ θα έρθουν ΜΟΝΟ κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ (sorry γιαπετ δις).

Η Δημιουργία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και οι μόνοι που συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά είναι το Ανθρώπινο Γένος το οποίο όμως λόγω πνευματικής υποστάθμης (είμαστε οριακά πάνω από τα ζώα συγκριτικά με τα υπόλοιπα έμψυχα όντα) μπορεί να ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ξανά και ξανά αρκεί να το ζητήσει!

Αυτός που ήταν, είναι και θα είναι παρείτσα μας (μέχρι να έρθει η ώρα του βέβαια) και εμείς παρειτσα του (μέχρι να έρθει η δική μας ώρα να χαιρετήσουμε) με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ είναι ο Μ.Α.Τ.Σ οι ακόλουθοί του και τα τεχνολογικά καλούδια του!

Ο τρόπος που τοποθετήθηκες λοιπόν ( και στην περίπτωση που δεν λαθεύω εγώ) φωνάζει από μακριά "Χολλυγουντιανό" feedback και τίποτα παραπάνω.

Βέβαια και οι απόψεις των περισσοτέρων στο ίδιο μήκος κύματος είναι οπότε καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα σας εύχομαι...


______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.

Edited by - Alexandros. on 09/10/2013 17:30:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 17:32:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@maria 3

Ελπίζω μετά την περιπέτειά σου να είσαι καλά.
Να ξέρεις ότι οτιδήποτε και αν είδες/ενοιωσες/αισθάνθηκες μπορεί να σου κάνει τόσο κακό όσο εσύ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι μπορεί να σου κάνει!

Επειδή δεν ξέρεις τη "γλώσσα" τους ούτε είσαι προετοιμασμένη να ανοίξεις κουβεντούλα μαζί τους ή να τα αντιμετωπίσεις ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ.

Ακόμα και αν σου μιλήσουν (φυσικά ή τηλεπαθητικά) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ και να είσαι σίγουρη ότι θα σου πουν κάτι που έχεις απίστευτη ανάγκη να ακούσεις. ΧΕΣΤ'ΟΥΣ διότι είναι ΠΑΓΙΔΑ.

Αν σε πετύχουν σε φάση που περπατάς συνέχισε να περπατάς, αν εργάζεσαι συνέχισε να εργάζεσαι, αν κοιμάσαι γύρνα από την άλλη, αν είναι στο μπαλκόνι σου τράβηξε την κουρτίνα.

Ηigh-Tech dummies/puppets είναι και "αέρας κοπανιστός" ακόμα και αν εμφανίσουν υλική υπόσταση πέραν πάσης αμφιβολίας. Αν όμως τους δώσεις "χώρο" την έκατσες για τα καλά.

Προσοχή σε όλους λοιπόν και happy hunting!

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.

Edited by - Alexandros. on 09/10/2013 17:34:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 17:42:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

@maria 3

Ελπίζω μετά την περιπέτειά σου να είσαι καλά.
Να ξέρεις ότι οτιδήποτε και αν είδες/ενοιωσες/αισθάνθηκες μπορεί να σου κάνει τόσο κακό όσο εσύ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι μπορεί να σου κάνει!

Επειδή δεν ξέρεις τη "γλώσσα" τους ούτε είσαι προετοιμασμένη να ανοίξεις κουβεντούλα μαζί τους ή να τα αντιμετωπίσεις ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ.

Ακόμα και αν σου μιλήσουν (φυσικά ή τηλεπαθητικά) ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ και να είσαι σίγουρη ότι θα σου πουν κάτι που έχεις απίστευτη ανάγκη να ακούσεις. ΧΕΣΤ'ΟΥΣ διότι είναι ΠΑΓΙΔΑ.

Αν σε πετύχουν σε φάση που περπατάς συνέχισε να περπατάς, αν εργάζεσαι συνέχισε να εργάζεσαι, αν κοιμάσαι γύρνα από την άλλη, αν είναι στο μπαλκόνι σου τράβηξε την κουρτίνα.

Ηigh-Tech dummies/puppets είναι και "αέρας κοπανιστός" ακόμα και αν εμφανίσουν υλική υπόσταση πέραν πάσης αμφιβολίας. Αν όμως τους δώσεις "χώρο" την έκατσες για τα καλά.

Προσοχή σε όλους λοιπόν και happy hunting!

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.

Edited by - Alexandros. on 09/10/2013 17:34:52


Ευχαριστώ πολύ να είσαι σίγουρος ότι είμαι καλά απλά δεν μπορώ να ξεχάσω.

Και έχουν αυτοί δυστυχώς τον τρόπο της επικοινωνίας, ο Θεός όμως προνοεί για όλους και δεν αφήνει κανέναν.

Όπως και να τον ονομάζουμε αυτόν τον Θεό είναι ίδιος για όλους, πρέπει όμως κάποια στιγμή Αλέξανδρε να βρεθούμε και εμείς στην αντεπίθεση δεν πρέπει να αδιαφορούμε και να παίζουν με τις ψυχές μας όσο και να θέλεις να τα αγνοήσεις, έχουν τον τρόπο τους να μην σε αφήνουν.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 17:53:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Alexandros

Σεβαστές οι απόψεις σου. Για όσους παρακολουθούν και το Μύθος και Θρησκεία, είναι προφανές πως κεντρικός πυρήνας της σκέψης σου στην εδώ παρέμβασή σου, είναι η ύπαρξη του θεού όπως τον αντιλαμβάνεται η χριστιανική θρησκεία.
Χωρίς να έχω ούτε την πρόθεση, αλλά ούτε και την διάθεση να μπλεχτώ σε θρησκευτικού τύπου μονοπάτια(άλλωστε αν το επιθυμούσα ή/και το έκρινα σκόπιμο, θα είχα πάρα πολλές αφορμές στο Μύθος και Θρησκεία), θα σου έλεγα πως εδώ παραβλέπεις μια λεπτομέρεια, ουσιαστικής όμως σημασίας.
Αν κάποιος έβλεπε αυτόν τον κεντρικό πυρήνα που βλέπεις εσύ, σε αναζητήσεις εξωγήινου τύπου, δεν θα αναζητούσε τις απαντήσεις του στο Παράξενο, αλλά σε πιό σχετικές θεματικές ενότητες του esoterica.
Δεν βλέπω δηλαδή την αναγκαιότητα να γίνει και το Παράξενο ένα ακόμα ροντέο φανατισμού, ένθεν κακείθεν.
Εκφράζω φυσικά την προσωπική μου άποψη, πάντα όμως μέσα από το πρίσμα της όποιας εμπειρίας μου στο esoterica.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 18:06:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ευχαριστώ πολύ να είσαι σίγουρος ότι είμαι καλά απλά δεν μπορώ να ξεχάσω.


Χαίρω ιδιαιτέρως που είσαι καλά αλλά ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ όπως έχεις ήδη ξεχάσει τον παλιό αριθμό του κινητού σου ενώ τον ήξερες κάποτε απ'έξω και ανακατωτά.

quote:

Και έχουν αυτοί δυστυχώς τον τρόπο της επικοινωνίας,

Όχι, το πιο πιθανό είναι εσύ να άφησες κάποια πορτούλα ανοιχτή για να δεις κάτι φάτσα κάρτα.

Γενικά ΝΑΙ, έχουν τον αόρατο τρόπο επικοινωνίας σε σημείο που να νομίζεις ότι εσύ σκέφτεσαι αυτά που σκέφτεσαι.

quote:

ο Θεός όμως προνοεί για όλους και δεν αφήνει κανέναν.

Το μόνο σίγουρο σε σημείο...μεροληψίας υπέρ του Ανθρώπου!

quote:

Όπως και να τον ονομάζουμε αυτόν τον Θεό είναι ίδιος για όλους, πρέπει όμως κάποια στιγμή Αλέξανδρε να βρεθούμε και εμείς στην αντεπίθεση δεν πρέπει να αδιαφορούμε και να παίζουν με τις ψυχές μας

Γι'αυτό ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΨΥΧΩΝ είμαστε εδώ και εμείς και αυτοί maria και όποιος νικήσει!!!

quote:

όσο και να θέλεις να τα αγνοήσεις, έχουν τον τρόπο τους να μην σε αφήνουν.

Δεν θα μπορούσες να γράψεις μεγαλύτερη αλήθεια από αυτή!

(Όταν σου έγραφα εγώ πάντως ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ εννοούσα τη φυσική τους παρουσία όποτε αυτή συμβαίνει και να μην σε αγχώνουν ή σε πείθουν ότι κάτι κακό σου συμβαίνει. Το απόλυτο κακό αυτές οι οντότητες το έχουν ΗΔΗ πάθει! Είσαι καβάλα στο άλογο και μη το ξεχάσεις ποτέ αυτό!!!)

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 18:19:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ DSM

Σωστό αυτό που λες αλλά ακόμη και στο μήνυμα μου η αφετηρία ΔΕΝ ήταν Χριστιανική.

DSM πριν μιλήσεις για εξωγήινους αναρωτήσου τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σου.

Τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γιατί οι Φυσικοί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μιλάνε για περισσότερες των 3 (+1) διαστάσεις σε Αστροφυσική, Κβαντομηχανική, Υψηλών Ενεργειών κτλ!

Το δικό μου ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προφανώς και εμφανώς Χριστιανικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) πέταξε το στα σκουπίδια, δεν έχει σημασία, αλλά δώσε πρώτα απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά σου ζητήματα πριν ανοίξεις σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους!

Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.

Καλή συνέχεια!

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 19:02:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γήινη !!! , ??? , ;;;

Συνέντευξη του Σουηδού Δημοσιογράφου Ole K.

Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, ποιά είσαι και τι είσαι; Είστε εξωγήινο είδος ή η κοιτίδα σας βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη;

Απάντηση: Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια , δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι πραγματικά θηλαστικό (παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης) Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή.

Είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι και ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αναφορές για εμάς υπάρχουν στις θρησκευτικές γραφές σας όπως η χριστιανική Βίβλος και πολλές από τις αρχαίες ανθρώπινες φυλές γνώριζαν την ύπαρξή μας και μας λάτρευαν σαν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι και οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές. Η χριστιανική θρησκεία παρεξήγησε τον ρόλο μας στην δημιουργία σας, οπότε μας αναφέρει ως το «κακό ερπετό» στις γραφές σας. Αυτό είναι λάθος.

Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους και εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το έχουν προτείνει) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει.

Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από εμάς αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης και όχι δικός σας — ποτέ δεν ήταν δικός σας.

Ερώτηση: Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;

Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και η μη σωστή προφορά των ονομάτων μας είναι πολύ προσβλητικό για κάποιους από το είδος μου). Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δικιά σας, αλλά το όνομά μου είναι –θα προσπαθήσω να το πω ομαλά χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γράμματα– κάτι σαν «Σσσσιαασσσακκκασσκκχχχςςςς» με πολύ βαριά προφορά των «σ» και των «Κ» ήχων.

Δεν έχουμε επίθετα όπως εσείς αλλά μονάχα ένα και μοναδικό όνομα το οποίο χωρίζεται και χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που λέγεται και δίνεται όχι σε παιδιά (τα οποία έχουν τα δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο με μία ειδική διαδικασία στην περίοδο της εφηβείας την εποχή της είτε θρησκευτικής είτε επιστημονικής διαφώτισης ή αφυπνίσεως (όπως θα το αποκαλούσατε).

Θα προτιμούσα να μην προσπαθούσατε να πείτε το πραγματικό μου όνομά με την ανθρώπινη γλώσσα σας. Παρακαλώ να με φωνάζετε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα που γενικά χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και μιλώ μαζί τους. (ΛΑΣΕΡΤΑ)

Η συνέντευξη συνεχίζετε είναι παρά πολύ μεγάλη, αν θέλετε σας την βάζω όλη σε επόμενο άρθρο, αν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο στο όνομα Lacerta, θα την βρείτε.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 19:17:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνω.

1./ Αν ισχύουν αυτά που λέει ή Λασέρτα, δηλαδή ότι ήμαστε, εμείς οι άνθρωποι, καταπατητές του πλανήτη, γιατί δεν έρχονται να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους ;

2./ Αν αυτά που λένε οι Maitre είναι αλήθεια, και μας επιτρέπουν να ζούμε στον πλανήτη, σύμφωνα με την νοοτροπία τους, που είναι το ενοίκιο που πρέπει να πληρώσω για την διαμονή μου ; η μήπως πληρώνω ενοίκιο και δεν το ξέρω ;

3./ Εσείς δεν ξέρετε καμιά άλλη φυλή, να την δημοσιοποιήσετε, η μήπως φοβάστε ;

Αν θέλετε μου απαντάτε τι ισχύει τελικά.

Υστερόγραφο : Alexandros. Ο Βούρδουλας που είχε πάρει κάποτε, σήμερα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με ρόπαλα, όχι για τους εμπόρους ειδών, αλλά για σας, τους εμπόρους ψυχών.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 19:26:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Υστερόγραφο : Alexandros. Ο Βούρδουλας που είχε πάρει κάποτε, σήμερα έπρεπε να είχε αντικατασταθεί με ρόπαλα, όχι για τους εμπόρους ειδών, αλλά για σας, τους εμπόρους ψυχών.

Αυτη είναι μια τιτανοτεράστια αλήθεια.

Μπράβο Sol-Mix, έχεις και την δική μου συμπαράσταση και αν δεν είχες πιάσει "ταβάνι" με αυτη την δήλωση, θα μπορούσα να...επαυξήσω!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 19:41:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

1./ Αν ισχύουν αυτά που λέει ή Λασέρτα, δηλαδή ότι ήμαστε, εμείς οι άνθρωποι, καταπατητές του πλανήτη, γιατί δεν έρχονται να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους ;

Με αυτο το ερώτημα, είχα ασχοληθεί στο παρελθόν και το έθεσα σε κάποιον 'ειδικό".
Πήρα εμπεριστατωμένες απαντήσεις, με λεπτομέρεια και συνάφεια.

Εν περιλήψει:
1. Ο πληθυσμός τους, λόγω του χώρου, που χρησιμοποιούν δεν ξεπερνά τα 800.000 άτομα (πριν 15 χρόνια) και ώς εκ τούτου υπερτερούμε στρατιωτικά.

2.Η τεχνολογία τους, μπορεί να αντιμετωπισθεί απο μας, πάλι λόγω αριθμών τεχνουργημάτων.

3.Και σημαντικότερον, υπάρχει και για αυτούς...αντίπαλο δέος, απο άλλες φυλές.

Δεν μπορώ να θυμηθώ, που βρήκα προσφατα σε κάποια επιστημονική ανακοίνωση, το "πόρισμα" ενος βιολόγου ή ανθρωπολόγου δεν είμαι σίγουρος, ο οποίος διατείνεται ότι οι δεινόσαυροι ή οι απόγονοί τους, θα μπορούσαν άνετα, να έχουν αποκτήσει νοημοσύνη, μέσω φυσικής εξέλιξης.

Εχουν κι αυτοί εχθρούς, ομοίους τους, τους γνωστούς Reptilians, που είναι κι αυτοί σαυρόμορφοι και προέρχονται απο το σύστημα του Δράκοντα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 19:44:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sol-Mix, Νικόμαχε.

Ο Αλέξανδρος ήταν ξεκάθαρος:

quote:
Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.

Ως εκ τούτου, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προκαλείται ή να σχολιάζεται από οποιονδήποτε σε ετούτο το topic.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2013, 20:14:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι φυσικά...!!!

θα θεωρηθεί...ανύπαρκτη οντότητα.
Κβαντικός παρατηρητής!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 00:18:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
DSM

Sol-Mix, Νικόμαχε.

Ο Αλέξανδρος ήταν ξεκάθαρος:

quote:
Όπως ίσως θα κατάλαβες από τους επιλόγους των μηνυμάτων μου δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σ'αυτή τη συζήτηση καθώς ξεκινάτε από λάθος αφετηρία και με λάθος δεδομένα κατά τη γνώμη μου.

Ως εκ τούτου, δεν νομίζω πως έχει νόημα να προκαλείται ή να σχολιάζεται από οποιονδήποτε σε ετούτο το topic.


DSM συγκεντρώσου εσύ σ'αυτά που σου είπα και άσε τον κόσμο ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει σε παρακαλώ!

Ισχύει ότι (σου) έγραψα, ανεξαρτήτως επόμενων σχολίων από τους υπόλοιπους συνομιλητές.

Καλή συνέχεια σε όλους.-

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 00:24:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Alexandros

quote:
DSM συγκεντρώσου εσύ σ'αυτά που σου είπα και άσε τον κόσμο ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει σε παρακαλώ!

Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alexandros.
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


448 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2013, 01:21:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Alexandros.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?

Κάνε έρευνα σε αυτά που σου ξαναγράφω

DSM πριν μιλήσεις για εξωγήινους αναρωτήσου τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σου.

Τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γιατί οι Φυσικοί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μιλάνε για περισσότερες των 3 (+1) διαστάσεις σε Αστροφυσική, Κβαντομηχανική, Υψηλών Ενεργειών κτλ!

Το δικό μου ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (προφανώς και εμφανώς Χριστιανικό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς) πέταξε το στα σκουπίδια, δεν έχει σημασία, αλλά δώσε πρώτα απαντήσεις σε λίγο πιο κοντινά σου ζητήματα πριν ανοίξεις σοβαρή κουβέντα για εξωγήινους!

Επιπλέον άσε τους υπόλοιπους συνομιλητές μου να λένε ότι θέλουν για το προσωπό μου!

Δεν θα εμπλακώ ούτε στη συζήτηση ούτε στις ύβρεις.

Καλή συνέχεια σε όλους.-

______________
εἰ μή τινα ἄλλον ὁ θεὸς ὑμῖν ἐπιπέμψειεν κηδόμενος ὑμῶν. Όχι Socrates, μετά από εσένα ήρθε ο ΙΔΙΟΣ και επέβαλε τη...Χούντα Του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 41 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy