ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 23
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 14:38:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μόλις έλαβα το παρακάτω........


Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 ετών αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.

Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης μπλογκερ δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

........................................................

Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας (το μπουρδελιστάν που λέμε) θα τον είχε κατατάξει στους ψυχοπαθής δολοφόνους έτσι και είχε αποπειραχθεί να υπερασπιστεί την ζωή του με το μόνο μέσο που διέθετε (το περίστροφό του). Έτσι οπως ήτανε φυσικό, έγινε γαργάρα το όλο σκηνικό. Μήπως ήτανε "παιδιά" οι φονιάδες ???

Θα γίνει καμμία καθιστική διαμμαρτυρία στον χώρο του ελληνικού να ανάψει κανένα κερί στην μνήμη του παιδιού αυτουνού ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 15:32:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μην μπερδεύεις την "πειθαρχεία"-->αρχή της πειθούς, με την "υποταγή"-->υπό-ταγός.

Αγαπητέ Αίολε, δεν τις μπερδεύω..........ξαναδιάβασέ με κάτι μάλλον δεν κατάλαβες. Πειθαρχία δε σημαίνει υποταγή! σημαίνει συμμόρφωση με βάση της αρχές δηλαδή τους νόμους. Μπορεί να μοιάζουν αλλά είναι διαφορετικά πράγματα.
Όταν λοιπόν συμμορφώνεσαι με τους κανόνες τις Δημοκρατίας αυτό δε σημαίνει ότι υποτάσσεσαι..........
Υποταγή έχουμε όταν κάτι επιβάλλεται ενάντια στις αρχές και στο Δίκαιο και αυτό συμβαίνει μόνο στα Διδακτορικά καθεστώτα που ναι μεν έχουν την πειθαρχία..........αλλά που? στους Δημοκρατικούς κανόνες?
-Όχι! αλλά σε μή δημοκρατικούς, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχουμε τη Δικτατορία.
Ενώ ο σεβασμός και η αποδοχή των Δημοκρατικών κανόνων, δηλαδή η πειθαρχία στη Δημοκρατία είναι και το λίκνο της! Χωρίς αυτό έχουμε την ασυδοσία των τελευταίων ημερών!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 16:54:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μου είπε γνωστός μου ότι το e-mail που κυκλοφορεί σχετικά με τον θάνατο του αστυνομικού είναι ψευδές. Υπήρξε και σχετική είδηση στα δελτία του Μega και Antena χτες βράδυ, με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας. Από τα συγκεκριμένα κανάλια δεν πρόκειται να ξαναπαρακολουθήσω ειδήσεις οπότε δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι....

Αν όντως έχουμε φτάσει τόσο χαμηλά ώστε να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να εξαγριώνουμε τα πλήθη, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα καλοί μου φίλοι....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 16:56:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μου αρέσει που αναρωτιέμαι για το πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 17:16:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ΣΚΑΙ το πρωί πάντως επιβεβαίωνε τον θάνατο του αστυνομικού....

ΜΠΑΧΑΛΟ........... ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ..............Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 17:30:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ουσία όμως είναι ίδια φίλε KERRY KING, η είδηση του θανάτου
του αστυνομικού, πέρασε σαν είδηση στις αγγελίες θανάτου,της Λάρισας,
αφού εδώ θάφτηκε...
Αναστασίου λέγονταν και ήταν νεαρός,όσο όποιος άλλος, είχε δικαιώματα στη
ζωή όσο όλοι,ποιός να του το αρνηθεί; Με τι δικαίωμα;
Τον είδα προχθές στην φωτογραφία του νεκροσήμου....
Για τη δική του ζωή, γιατί δεν έγινε, έστω μια απλή διαμαρτυρία... Χωρίς να
κάψουν τράπεζες και μαγαζιά...Αυτός δεν το άξιζε;
Η επιπολαιότητα, δεν είναι προνόμιο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 17:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το περιστατικό είναι πραγματικό αγαπητέ KERRY KING, δεν γνωρίζω βέβαια άν είναι ζωντανός ο αστυνομικός ή όχι, αλλά το περιστατικό έχει γίνει.

Αγρια επίθεση από ομάδα 30 νεαρών ατόμων δέχθηκαν δύο αστυνομικοί κατά τη διάρκεια συναυλίας στο γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό. Οι αστυνομικοί με βαριές κακώσεις και κατάγματα στα χέρια, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ένας εκ των οποίων μάλιστα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας,

Η αναίτια επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο γήπεδο του Ελληνικού. Οι αστυνομικοί, με πολιτική περιβολή, εκτελούσαν υπηρεσία μέτρων τάξης στον χώρο της συναυλίας, όταν είδαν ξαφνικά τριάντα νεαρούς να τους επιτίθενται με πρωτοφανή μανία και να τους χτυπούν με ρόπαλα και σιδερολοστούς.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=75&artId=165104


Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 18:29:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή ar_ia το γνωρίζω ότι είναι αληθινό το περιστατικό.

Έλα όμως να μου εξηγήσεις τι γίνεται εδώ....

Κυκλοφόρησε το e-mail που σας παρέθεσα.
Στο καπάκι λαμβάνω e-mail από φίλο μου που λέει πως την είδηση του θανάτου του αστυνομικού την διέυξευσε η αστυνομία μέσω ανακοινώσεων στο MEGA και τον ANTENA.

Ποιός λέει ψέματα ?
Η Αστυνομία ?
Τα κανάλια ?
Ο ανώνυμος που έγραψε το εν λόγω e-mail ???

Αν ισχύει ότι η αστυνομία κουκούλωσε τον θάνατο του αστυνομικού, μιλάμε για προδοσία.
Αν ισχύει ότι τα κανάλια κουκούλωσαν τον θάνατο του αστυνομικού με ψευδής δηλώσεις, μιλάμε για φασισμό χειρίστου είδους....

Φίλε trexagireve μόνο τίποτα χρυσαυγήτες θα τον θυμηθούν στο μνημόσυνο (για τους δικούς τους λόγους βέβαια) και θα τους περιμένουν τα άλλα τα καλόπαιδα οι "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις", οπότε θα έχετε στην Λάρισα να ασχολείστε.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 19:07:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ο ΣΚΑΙ το πρωί πάντως επιβεβαίωνε τον θάνατο του αστυνομικού....

Κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε η ανθρωπινή ζωή έχει την ιδια αξία από οποιαδήποτε πλευρά το έγραψα εξ αρχής ότι δεν είναι καλο να γενικεύουμε τα πράγματα ουτε όλοι
Οι αστυνομικοί είναι κακοί ουτε όλοι οι διαδηλωτές ταραξίες όπως και να έχει όμως
Είναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 19:26:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έλα που εγώ τώρα νοιώθω μια τεράστια λαχτάρα να βάλω μπουρλώτο σε κανένα δημοσιογραφικό οργανισμό.....

Εννοείται ότι δεν θα το κάνω βέβαια, αλλά πείτε μου εσείς πως νοιώθετε απέναντι στα φασιστικά βοθρο-ΜΜΕ αυτής της "χώρας" ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 19:41:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα μμε πάντα έτσι κάνουν ασχολούνται με ότι πουλαει περισσότερο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 20:59:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δείτε τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στη ΝΕΤ:

Ομάδα ακτιβιστών παρεμβλήθηκε στο πρόγραμμα της ΝΕΤ!

Μπορεί να μην βάλανε μπουρλότο (πράγμα που δε θα έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου), αλλά κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν την τηλεόραση με έναν ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσουν τα μηνύματα της νεολαίας που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ar_ia
Πλήρες Μέλος

Greece
824 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 21:01:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ar_ia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ίσως θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο trexagireve σε αυτό, αν δλδ έγινε κάποια αναφορά για τον θάνατο του αστυνομικού, σε κάποια τοπική εφημερίδα, να μας ποστάρει το ρεπορτάζ.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 21:41:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
το έβαλα και στο άλλο σχετικό θέμα

Οπως, όμως δήλωσε στο «Εθνος» ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ο αστυνομικός Παναγιώτης Τομαράς ζει και σιγά σιγά ξεπερνάει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το υπουργείο Εσωτερικών, έως χθες το βράδυ, δεν προτίθετο να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία να διαψεύδει τα όσα λέγονται περί θανάτου του νεαρού αστυνομικού.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παναγιώτης Στάθης, «η αστυνομία δεν μπορεί να βγάζει ανακοινώσεις για να διαψεύδει φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα σάιτ. Εάν το παιδί είχε υποκύψει, θα είχε βγει σχετική ανακοίνωση», τόνισε.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 21:50:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αίολος

Εάν με την"δίκαιη διανομή του πλούτου", εννοείς, το δίκαιο έτσι κι' αλλοιώς δικαίωμα των ανθρώπων, ν' αμοίβονται όσο εργάζονται, τότε σίγουρα θα δημιουργηθούν ανισότητες, διότι με άλλο ποσό θα πληρωθεί κάποιος που εργάζεται 5 ώρες (δικαίωμά του) και με άλλο όταν εργάζεται 15 ώρες (επίσης δικαίωμά του).
Συσσωρεύεται χρήμα στον 15ωρο... με τις γνωστές συνέπειες της συσσώρευσης...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι απόλυτα φυσικό να δημιουργούνται ανισότητες, να το αναγνωρίσουμε ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ, να σταματήσουμε να ονειροβατούμε και ν' ασχοληθούμε με ποιόν τρόπο θα περιορίσουμε τις διαφορές.


Οταν λέω ανισότητα δεν εννοώ τη διαφορά αμοιβής ανάλογα με τις ώρες εργασίας αλλά τις ανισότητες που δημιουργούνται όταν τα άτομα εργάζονται υπερβολικά περισσότερο απ'ότι αμοίβονται(δηλαδή υπάρχει εκμετάλλευση), καθώς κι αυτές που αναφύονται με τον παραγκωνισμό ανθρώπων πραγματικά ικανών για μια δουλειά από άλλους λιγότερο ικανούς που έχουν όμως τις κατάλληλες παρασκηναικές γνωριμίες,διασυνδέσεις ή τις πλάτες του κόμματος (ότι συμβαίνει στην κοινωνία μας δηλαδή)..


quote:
Αίολος

Απ' όσο ξέρουμε, η δημοκρατία στηρίζεται σε (δικαίους) νόμους...


Αυτό σηκώνει τεράστια συζήτηση που δεν είναι του παρόντος. Γενικότερα πάντως πιστεύω ότι και οι νόμοι είναι αποτέλεσμα των εκάστοτε κοινωνικοοικονομικών συνθηκών και θεσπίζονται για να ευνοούνται ή να αποθαρρύνονται συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.


quote:
Αίολος

Καμμία σχέση με την αναρχία δηλαδή...Για να είμαστε ακριβέστεροι ο αναρχισμός είναι κοινωνικοπολιτική θεωρία ενώ η δημοκρατία πολίτευμα. Ισως η πιο κοντινή στον αναρχισμό μορφή δημοκρατίας είναι η άμεση όπως αυτή της αρχαίας Αθήνας.

quote:
Αίολος

Ελα τώρα ρε φιλαράκο!
Δεν γνωρίζεις ότι οι εξουσίες που τρώνε από τού άλλου τήν τσέπη, ΠΟΤΕ δεν τιμωρούν αλλήλους;
Αφού ξέρουν ότι αύριο και αυτοί τα ίδια θα κάνουν...
Μια ματιά στα κόμματά μας αρκεί...


Υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις που οι νεοφερμένοι στην εξουσία ειτε κατεδίωξαν είτε τιμώρησαν τους προηγούμενους εξουσιαστές, ανεξάρτητα από τη μορφή της εξουσίας του καθενός. Τρία παραδείγματα μου έρχονται αμέσως στο μυαλό από τη νεώτερη ελληνική ιστορία

- Η "Δίκη των εξ" επί κυβέρνησης Κροκιδά
- Η δίκη των δικτατόρων και το ξεσκαρτάρισμα των χουντικών "σταγονιδίων" επί κυβέρνησης Καραμανλή
- Η δίκη του Ανδρέα Παπανδρέου επί κυβέρνησης Τζαννετάκη

Και πού να ψάξουμε σε όλα τα κράτη του κόσμου ανάλογες περιπτώσεις...

quote:
Αίολος

Πως το χαρακτηρίζεις ΕΣΥ αυτό: Πράξη γενναία, ή πράξη δειλίας;;;


Φρικαλεότητα, απανθρωπιά, κτηνωδία, παράνοια...να το αφήσω εδώ ή να βάλω κι άλλα?

quote:
Αίολος

Και ποιός σου είπε ότι είναι ανδρεία αυτό που περιγράφεις;;;


Μα αυτό λέω, δεν είναι. Σκέψου όμως πόσο συχνή εικόνα αποτελεί για έναν σημερινό πόλεμο.

Lost in Necropolis

La ville de la mort


Edited by - Agnostic on 16/12/2008 21:56:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 22:42:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είδε κανείς σας Λαζόπουλο πριν λίγο;!!!!


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2008, 23:57:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.youtube.com/watch?v=KKsxZCEsy5s

This video has been removed by the user.

Ούτε 5 λεπτά δεν έμεινε...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-


Edited by - Ostria on 17/12/2008 00:06:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 04:21:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Είδε κανείς σας Λαζόπουλο πριν λίγο;!!!!


Τι έγινε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 09:03:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ostria την είδα την εκπομπή.
Είδα και το αποκαλυπτικό βίντεο με κάποιους που κρύβονται πίσω από κουκούλες και δεν είναι αυτοί που παρουσιάζουν ότι είναι (αυτό δεν εννοούσες;)
Αν και η συγκεκριμένη καταγγελία δεν είναι καινούργια, το βίντεο ήταν σοκαριστικό.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συννενοημένοι με την αστυνομία για να τα σπάνε, ποιος είναι ο απώτερος σκοπός;
-Η διάσπαση των πολιτών; (νέοι, νέες, φοιτητές, μαθητές και καταστηματάρχες, ζούμε όλοι στην ίδια καταταλαιπωρημένη χώρα και θα έπρεπε να ζητήσουμε όλοι ένα καλύτερο και δικαιότερο κράτος - ακόμα και η αστυνομία!)
-Ένα άλλοθι για να μπορούν τα ματ να ρίχνουν δακρυγόνα;
-...;


Ένα μεγάλο μπράβο στον Λαζόπουλο για την εκπομπή του.
Και ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές που ξέρουνε να μιλάνε για τις ιδέες τους και να κάνουν μαθήματα ηθικής στους "στυλοβάτες του έθνους" (χαχα )


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 09:38:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
amalia με εκπλήσεις ώρες-ώρες.....

quote:
Μπορεί να μην βάλανε μπουρλότο (πράγμα που δε θα έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου), αλλά κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν την τηλεόραση με έναν ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσουν τα μηνύματα της νεολαίας που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

Αν στα μυνήματα της νεολαίας είναι και η άμεση απελευθέρωση όλων των συληφθέντων τότε εύγε στην ελληνική νεολαία.... Έτσι, να χαϊδεύουμε τα αυτιά κάποιων....

quote:
Είδα και το αποκαλυπτικό βίντεο με κάποιους που κρύβονται πίσω από κουκούλες και δεν είναι αυτοί που παρουσιάζουν ότι είναι

Δεν είδα εννοείται την εκπομπή του Λαζόπουλου (δεν είναι του επιπέδου μου) αλλά φαντάζομαι πως αναφέρεστε στο βίντεο που είναι ένας με ένα μεγάλο λοστάρι που συνομιλεί με αστυνομικούς. Αν μιλάμε για το ίδιο βίντεο (νυχτερινή λήψη) μου το είχανε στείλει ως απόδειξη ότι χρυσαυγήτες υπό την ανοχή των ΜΑΤ τρυγιρνάνε στους δρόμους προκειμένου να πετύχουνε αντιεξουσιαστές και να "επιβάλουν" την τάξη. Δεν με εκπλήσει σαν γεγονώς, αν θυμάστε σας το είχα ανφέρει ως φυσική κατάληξη (αν θέλετε το αναλύουμε...). Αν σε εξυπηρετεί να νομίζεις πως σπάνε βιτρίνες, δικαίωμά σου. Ούτε εσύ - ούτε εγώ έχουμε αποδείξεις για τον ρόλο των συγκεκριμένων στοιχείων....

quote:
Ένα μεγάλο μπράβο στον Λαζόπουλο για την εκπομπή του.

Ένα μεγάλο μπράβο για τον ψυχασθενή Λαζόπουλο (δεν το λέω εγώ, ο ίδιος δήλωσε ψυχασθενής για να την σκαπουλάρει από τον στρατό). Ένα μεγάλο μπράβο στον εκατομυριούχο Λαζόπουλο που εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τους καταστηματάρχες που διαμαρτυρήθηκαν για την καταστροφή των περιουσιών τους και δεν στάθηκαν στο μεγαλείο του αγώνα των παιδιών (σας μεταφέρω το σχόλιο δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, δημοσιογράφου που καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 09:52:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιας και λέτε για εκπομπές, μήπως παρακολούθησε κανείς την εκπομπή του Τσίμα;
Αν και δεν την είδα, μετά από μια σχετική συζήτηση με κάποια συνάδελφο μου θα το κάνω μάλλον σήμερα...
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 11:42:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το σχετικό βίντεο που λέτε είναι αυτό που είχε βγάλει τις προάλλες η Στεφανιδου ?
quote:
Το ερώτημα που τίθεται είναι, αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συννενοημένοι με την αστυνομία για να τα σπάνε, ποιος είναι ο απώτερος σκοπός;
-Η διάσπαση των πολιτών; (νέοι, νέες, φοιτητές, μαθητές και καταστηματάρχες, ζούμε όλοι στην ίδια καταταλαιπωρημένη χώρα και θα έπρεπε να ζητήσουμε όλοι ένα καλύτερο και δικαιότερο κράτος - ακόμα και η αστυνομία!)
-Ένα άλλοθι για να μπορούν τα ματ να ρίχνουν δακρυγόνα;


Είναι μεγάλο ερώτημα αυτό αν ισχύουν αυτά που λέγονται είναι πολύ ύποπτο
Μου φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η αρχική μου υπόθεση ότι άφησαν επίτηδες να
Λεηλατήσουν τα πάντα για να πάρουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 12:06:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το βίντεο είναι εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=HpkGxdfoTUM

Και βέβαια τα ξέρουμε και τα λέμε χρόνια τώρα, αλλά χωρίς αποδείξεις και χωρίς δημοσιότητα (υπάρχουν και παλιότερες φωτογραφίες αλλά δεν έφτασαν στο πλατύ κοινό) κυκλοφορούσαν απλώς ως φήμες και δεν χρειάστηκε ποτέ το κράτος να δώσει εξηγήσεις.

Ποιοί είναι αυτοί και ποιοί οι σκοποί τους; Μυστική αστυνομία; Το δεχόμαστε; Είναι ενδεδειγμένος τρόπος αυτός για να λειτουργεί η αστυνομία σε ένα ευνομούμενο κράτος; Χρυσαυγήτες; Ακόμα χειρότερα επειδή είναι σαν να δεχόμαστε ότι μια παραστρατιωτική οργάνωση συνεργάζεται με την αστυνομία.
Τι κάνουν με τους λοστούς στα χέρια; (το καλύτερο το λέει κάποιος στα σχόλια - re... afiste tous an8rwpous... oi lostoi eksostrakistikasn sta xeria tous...) Και πού ξέρουμε εμείς ό,τι δεν είναι αυτοί ή και αυτοί που τα σπάνε για να ξεσηκώσουν τον κόσμο κατά των κινητοποιήσεων;
Τέλος πάντων, δεν τρελαίνομαι για τον Λαζόπουλο αλλά νομίζω ότι σε μερικά θέματα έχει δίκιο.

Το άλλο με τον κίτρινο συναγερμό στον στρατό το ακούσατε; Βγαίνουν ένα-ένα (αν και η φίλη μου η αμερικάνα στο ξένο φόρουμ το έγραφε σαν είδηση από την δεύτερη-τρίτη μέρα και δεν την πίστευα -να τους ακούτε τους αμερικάνους κάτι ξέρουν παραπάνω!)

Από τα ΝΕΑ λοιπόν
ΣΕ «ΚΙΤΡΙΝΟ συναγερμό», με την ενεργοποίηση των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και φρούρησης που αυτός προβλέπει, βρίσκονται οι στρατιωτικές μονάδες και των τριών Κλάδων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4491795

Και κυκλοφόρησε και μία ανοιχτή επιστολή κάποιας ομάδας στρατιωτών.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=940567


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 12:38:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το βίντεο είναι εδώ

Για το ίδιο βίντεο μιλάμε....
Το έλαβα με το σχόλιο "οι φασίστες τις Χρυσής Αυγής συνεργάζονται με τους μπάτσους".

quote:
Χρυσαυγήτες; Ακόμα χειρότερα επειδή είναι σαν να δεχόμαστε ότι μια παραστρατιωτική οργάνωση συνεργάζεται με την αστυνομία.

Είναι το ίδιο εμετικό όσο το ότι αριστεροφασίστες εξτρεμιστές σιγοντάρονται μέσα από την ίδια την Βουλή.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή αγαπητή μου Ostria.
Να δεις που θα αποκτήσει και λαϊκό έρισμα η Χρυσή Αυγή σε λίγο....
Να δεις που θα οργανώνει και εθελοντικές αιμοδοσίες και θα περνάνε και γριούλες απέναντι σαν καλά προσκοπάκια... Γιατί η ανοχή (και κατά τα φαινόμενα αποδοχή) της ελληνικής κοινωνίας σε κάποια παθογόνα φαινόμενα λογικά θα οδηγούσε στην αντίδραση μιας άλλης πλευράς...

quote:
Το άλλο με τον κίτρινο συναγερμό στον στρατό το ακούσατε;

Γιατί σου ακούγεται παράξενο ?
Έχεις μια χώρα σε πλήρη διάλυση και ο στρατός θα κοιμάται δηλαδή ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:07:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου μοιράστηκαν στους σκοπούς αβολίδωτες σφαίρες «και δόθηκε διαταγή πυροβολισμού διαδηλωτών που θα πλησιάσουν απειλητικά

Τι λέτε ρε παιδια είναι δυνατόν να δίνετε διαταγή να πυροβολήσουν τους διαδηλωτές ?
Τι είναι αυτά τα χαλια αν ισχύει η διαταγή αυτή είναι φασιστική θα βάλουν δηλαδή τα
Πιτσιρίκια που είναι υποχρεωτικά φαντάροι να χτυπήσουν τα αλλα πιτσιρίκια που θα διαδηλώνουν .
Εγώ επειδή ήμουν φαντάρος στην Αυλώνα είχα κανει πολλές φορες φρουρός στις φύλακες τις Αυλώνας στη ΣΦΑ ποτε δεν μας είχαν δώσει εντολή να πυροβολήσουμε σε περίπτωση
Που κάποιος πήγαινε να αποδράσει .
Δηλαδή άμα είναι δυνατόν δεν μας είχαν δώσει εντολή εμάς πριν 12 χρονια που
Φυλαγαμε φυλακισμένους και έδωσαν τώρα για τους διαδηλωτές ?.
Ποσά χρονια πίσω θα πάμε ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:20:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τώρα οσο αφορα τον θάνατο του αστυνομικού βάζω το άρθρο από το madata.gr.

Η νέα γκάφα Κούγια
Στις 8.10 χθες το πρωί ο Παναγιώτης Τομαράς μπήκε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς του, αγόρασε την αθλητική του εφημερίδα και αποχώρησε. Μέχρι προχθές, η ήσυχη ζωή του 25χρονου αστυνομικού ίσως να μην αποτελούσε είδηση... Καθώς, όμως δύο εικοσιτετράωρα πριν στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο συνήγορος των δύο κατηγορούμενων ειδικών φρουρών, Αλεξης Κούγιας, για το θανάσιμο τραυματισμό του δεκαπεντάχρονου αναφερόταν ότι ο 25χρονος είχε «φύγει» από τη ζωή χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί, το θέμα αποκτούσε άλλη διάσταση.

«Γι’ αυτό το παιδί μιλάμε; Γι’ αυτό το παιδί λένε ότι πέθανε; Μα, τι λένε; Το άκουσα και εγώ στις τηλεοράσεις που λέγανε ότι πέθανε, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι είναι αυτό το παιδί. Δεν ήξερα το επίθετό του και γι’ αυτό δεν κατάλαβα. Τον βλέπω κάθε μέρα. Ερχεται, παίρνει την αθλητική του και φεύγει», ήταν χθες το μεσημέρι η αυθόρμητη αντίδραση του ηλικιωμένου Δημήτρη Καδά, που έχει ψιλικατζίδικο μόλις πενήντα μέτρα μακρύτερα από το σπίτι του αστυφύλακα στον Αγιο Δημήτριο.

Το ίδιο έκπληκτοι ήταν και οι δύο υπάλληλοι του βιντεοκλάμπ, το οποίο επισκέπτεται ο 25χρονος για να νοικιάσει DVD με ταινίες. «Ποιος, αυτός στη συναυλία; Δεν πέθανε ο άνθρωπος. Αφού τον έχω πελάτη και τον βλέπω κάθε μέρα», ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος χαρτικών απέναντι από το σπίτι του όταν τη ρωτάμε εάν τον βλέπει να κυκλοφορεί, μας απαντά ειρωνικά: «Πάντως, νεκρός δεν είναι».

Εξω από τη διώροφη μονοκατοικία με το μικρό κήπο αντικρίζουμε εργάτες που επισκευάζουν το εξωτερικό κουδούνι και ανάμεσά τους διακρίνουμε τον πατέρα του. Πλησιάζουμε τον συνταξιούχο αστυνομικό και όταν του αναφέρουμε την ιδιότητά μας και το λόγο για τον οποίο είμαστε εκεί, ξεσπά: «Δεν θέλω να διαταράξετε την κατάσταση του γιου μου. Τόσο κκαιρό αδιαφορήσατε. Οταν χτυπιέται ένας οποιοσδήποτε αναρχικός εσείς οι δημοσιογράφοι το κάνετε θέμα. Γι’ αυτό που έγινε με το παιδί μου δεν ασχολήθηκε κανείς. Προσπαθούμε να συνέλθουμε ακόμα από το κακό που μας βρήκε. Οταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω, θα μιλήσω. Εμένα το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά το παιδί μου. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Σεβαστείτε το δράμα μας».

Το δράμα της οικογένειας ωστόσο δεν φαίνεται να σεβάστηκαν ούτε κάποιοι «αρρωστημένοι εγκέφαλοι», που μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) διέδιδαν ότι ο 25χρονος Παναγιώτης ήταν νεκρός, ούτε και οι δύο ειδικοί φρουροί που έσπευσαν να υιοθετήσουν τις φήμες στην αίτηση αποφυλάκισής τους.

Ο 25χρονος Παναγιώτης Τομαράς στις 6 Ιουλίου 2007 μαζί με 36χρονο συνάδελφό του είχαν δεχτεί επίθεση τριάντα αναρχικών ενώ ήταν υπηρεσία στο πάρκινγκ των εγκαταστάσεων του Baseball, στο Ελληνικό, όπου γινόταν συναυλία προκειμένου να αποτρέψουν κλοπές και φθορές οχημάτων. Οι οπλισμένοι με σιδηρολοστούς δράστες τον τραυμάτισαν σοβαρότατα στο κεφάλι, με συνέπεια να εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην Εντατική του Ασκληπιείου. Εκτοτε τέθηκε σε μόνιμη διαθεσιμότητα και μέχρι τώρα δίνει αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας του. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και εν μέρει μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Εντούτοις δεν είναι ακόμη σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.


Τι αναφέρουν οι δύο ειδικοί φρουροί

«...Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του άτυχου 24χρόνου αστυνομικού Τομαρά Παναγιώτη, ο οποίος μόλις προχθές “έσβησε”, ενάμιση χρόνο μετά τη βίαιη επίθεση που είχε δεχθεί, όταν μαζί με το συνάδελφό του βρισκόταν σε περιπολία στην περιοχή γύρω από το γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό και τριάντα τουλάχιστον άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προέβησαν σε βιαιοπραγίες εναντίον τους με σιδηρολοστούς, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, οι οποίες και επέφεραν στον άτυχο ήρωα αστυνομικό βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τον περιήγαγαν σε μόνιμη κωματώδη κατάσταση και τελικώς οδήγησαν στην άδικη απώλειά του, χωρίς όμως στη δική του περίπτωση τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κάνουν έστω και μια μικρή αναφορά στο περιστατικό, τιμώντας τη μνήμη του».


«Πήρα πληροφορίες από τα sites!»

Στα όσα αναγράφονται σε sites στο Ιντερνετ επέρριψε τις ευθύνες για την αναφορά του θανάτου του νεαρού αστυνομικού στις αιτήσεις αποφυλάκισης των δύο ειδικών φρουρών ο συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Τις πληροφορίες της πήρα από τα sites», απάντησε σε σχετική ερώτηση της «Espresso» ο γνωστός ποινικολόγος και έσπευσε να διακόψει την επικοινωνία μας. Ετσι, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να μάθουμε γιατί πριν καταγραφεί η πληροφορία στις αιτήσεις ως γεγονός, δεν υπήρξε διασταύρωσή της.

ΠΗΓΗ http://www.madata.gr/index.php/24/26/28811.htmlΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευτυχώς ο άνθρωπος ζει και είναι καλά τώρα οσο για το βίντεο είναι προκλητικό
Αυτό που βλέπουμε και θα έπρεπε να έχουμε κάποια επίσημη απάντηση .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:26:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα αβολίδωτα σκοτώνουν ?

Τι πρέπει να κάνουν οι φαντάροι αν ομάδα οπλισμένων και εξαγριωμένων κινηθεί εναντίων τους ? Να τους ανοίξουν διάπλατα τις πύλες του στρατοπέδου για να κάνουν και κατάληψη ?

Ποιός νοήμων άνθρωπος θα κινηθεί εναντίον στρατοπέδου ?
Μόνο κάποιο τρομοκρατικό εξτρεμιστικό στοιχείο...

Ας αφήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:29:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
«Δεν θέλω να διαταράξετε την κατάσταση του γιου μου. Τόσο καιρό αδιαφορήσατε. Οταν χτυπιέται ένας οποιοσδήποτε αναρχικός εσείς οι δημοσιογράφοι το κάνετε θέμα. Γι’ αυτό που έγινε με το παιδί μου δεν ασχολήθηκε κανείς. Προσπαθούμε να συνέλθουμε ακόμα από το κακό που μας βρήκε. Οταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω, θα μιλήσω. Εμένα το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά το παιδί μου. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Σεβαστείτε το δράμα μας».

Αθάνατη Ελληνική Κοινωνία......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2008, 13:32:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
οσο για το βίντεο είναι προκλητικό αυτό που βλέπουμε και θα έπρεπε να έχουμε κάποια επίσημη απάντηση .

Προκλητική είναι και η παρουσία βουλευτών του Σύριζα στα δικαστήρια όποτε προσάγεται κάποιο από τα "παιδιά"... Ας κοιτάμε τα πράγματα από όλες τις παραμέτρους.....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 23 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy