ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 12:48:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Η μεγαλύτερη απάτη της φυσικής.

O διακεκριμένος αμερικανός καθηγητής φυσικής Harold Lewis και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, παραιτήθηκε από την ένωση αμερικανών φυσικών APS (American Physical Society) καταγγέλλοντάς την ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα αλλά και κατηγορώντας τα μέλη της για χρηματισμό, για τη συντήρηση όπως λεει της μεγαλύτερης επιστημονικής απάτης αυτής της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ο αμερικανός καθηγητής στην σχεδόν οργισμένη και λάβρα επιστολή παραίτησής του προς το πρόεδρο της APS ο Lewis αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Για λόγους που θα φανούν στη συνέχεια καλύτερα η περηφάνια που είχα παλαιότερα όντας μέλος της ένωσης έχει εκπέσει σήμερα σε ντροπή και είμαι υποχρεωμένος, χωρίς πάντως καμιά ικανοποίηση να υποβάλλω την παραίτησή μου. Είναι φυσικά το μεγάλο ψέμα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη το οποίο κυριολεκτικά απορροφά τρισεκατομμύρια δολάρια, που έχει διαφθείρει τόσους πολλούς επιστήμονες και έχει παρασύρει όλη την APS σαν ένα μεγάλο κύμα. Είναι η μεγαλύτερη και πιο "επιτυχημένη" επιστημονική απάτη που έχω δει σε όλη μου τη ζωή σαν φυσικός. Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό θα πρέπει να ανατρέξει στα παγκόσμια κλιματολογικά στοιχεία (Climate Gate documents). Δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε ένας φυσικός ούτε και επιστήμονας που θα διαβάσει τα στοιχεία αυτά χωρίς να νιώσει αποστροφή. Και τι έκανε ο APS σαν οργανισμός ενόψει αυτής της πραγματικότητας; Αποδέχθηκε την διαφθορά σαν κανόνα και πήγε μαζί με το ρεύμα.»

Ο Lewis στη συνέχεια επικρίνει την APS για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις εναντίον όσων από την επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ επιχείρησαν να φέρουν προς συζήτηση. Στη συνέχεια παρατηρεί:

«Στο ενδιάμεσο διάστημα το σκάνδαλο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ξέσπασε στα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί αυτών που έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου αποκαλύφθηκαν στον κόσμο. Ήταν μια απάτη που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω λόγια για να περιγράψω την έκτασή της. Και πια ήταν η επίπτωσή της στην στάση της APS; Καμία. Καμία τίποτα. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Άλλες δυνάμεις απεργάζονται σχέδια εδώ».

Και ο παλαίμαχος αμερικανός φυσικός τελειώνει την επιστολή του λέγοντας: «Νιώθω την ανάγκη να προσθέσω και κάτι ακόμη και αυτό είναι εικασία καθώς είναι επικίνδυνο να σχολιάζει κανείς τα κίνητρα άλλων ανθρώπων. Αυτή η συνωμοσία όμως στο «αρχηγείο» της APS είναι τόσο παράξενη που δεν αρκεί μια απλή εξήγηση για αυτή την κατάσταση. Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι σημερινοί φυσικοί δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο ήταν παλιά. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Νομίζω πως είναι θέμα χρημάτων, ακριβώς αυτό που ο Eisenhower είχε προειδοποιήσει μισό περίπου αιώνα πριν. Υπάρχουν στην πραγματικότητα τρισεκατομμύρια δολάρια που εμπλέκονται στην ιστορία για να μην πω τίποτα για τη φήμη και τη δόξα (αλλά και για μαγευτικά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς) που είναι συνυφασμένα με το να είσαι μέλος του κλαμπ.

Το δικό σας τμήμα της φυσικής κύριε πρόεδρε, θα χάσει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, εάν η φούσκα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη σκάσει. Όπως ένα παλιό ρητό λεει δεν χρειάζεται είσαι μετεωρολόγος για δεις προς τα που φυσά ο άνεμος, και καθώς δεν είμαι φιλόσοφος, δεν πρόκειται να επιχειρήσω να ανακαλύψω σε πιο σημείο συναντάται το προσωπικό συμφέρον με τη διαφθορά αλλά μια προσεκτική ανάγνωση των δεδομένων των κλιματολογικών συνθηκών καταστά σαφές πως αυτό δεν είναι μια Ακαδημαϊκή ερώτηση».Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 12:54:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
quote:
Η οργανωμένη θρησκεία δεν έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στην ανθρωπότητα εδώ και 40 αιώνες , παρα μόνο μέσα επιβολής των ισχυρότερων και εξυπνότερων σε βαρος των αδύνατων και των ανόητων .αν δεν υπαρχει Θεος...

η θεση σου ειναι απολυτα σωστη και οι θρησκειες ειναι απλα το οπιο του λαου...

αν υπαρχει ομως Θεος...

τοτε οι θρησκειες (παρα τα κατα καιρους σφαλματα των προκαθημενων τους) ειναι η σημαντικοτερη πολιτιστικη κατακτηση της ανθρωποτητας...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 13:18:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ξέρεις πως είναι ο άνθρωπος, μολις μεθύσει απο το ποτό της εξουσίας και του δύνασθαι,αγαπητέ μου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ,γίνεται παιδί...
Παρασύρεται και τρελαίνεται..Η εξουσία διαφθείρει, η απόλυτη εξουσία, τρελαίνει...Τι περιμένεις;...Η εξουσία της γνώσης, θα διέφερε;...
Όλοι ανακαλύπτουν, την ίδια απάτη, σαν δική τους εφεύρεση και ιδέα...
Είναι πληκτικό πία!!!...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 13:20:13  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR
οπως λεει και ενα γνωμικο Την δοξα πολλοι εμισησαν, την εξουσια κανεις


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 16:09:16  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε Σωτήρη μπράβο. Πραγματικά μπράβο. Επιτέλους ένας άνθρωπος που γράφει βασισμένος σε έρευνες και όχι με νόμους που κατεβάζει η γκλάβα του.


Από τα εύκολα πρώτα.

quote:
Μπορεί να ισχύη κάτι τέτοιο ; Υπάρχει προηγούμενο κάποιο είδος αντί να εξελίσσεται σε ανώτερο , (κατά κάποιο τρόπο) να εκφυλίζεται ;


Θα το γράψω για μία ακόμη φορά. Η "φυσική επιλογή" λέει ότι "αυτοί που επιζούν μέχρι την αναπαραγωγική ηλικία διαιωνίζουν τα χαρακτηριστικά τους μεταβιβάζοντάς τα στους απογόνους τους".Και θα σε παρακαλέσω να προσπαθήσεις να θυμηθείς τις 3 κατηγορίες χαρακτηριστικών: Αρνητικά, θετικά και ουδέτερα με δεδομένο περιβάλλον. Δηλαδή ένα χαρακτηριστικό το οποίο χαρακτηρίζεται αρνητικό εμποδίζει την επιβίωση του οργανισμού μέχρι την αναπαραγωγική ηλικία και επομένως λιγότερα ή κανένα άτομα της επόμενης γενιάς δε θα το έχουν. Αντιστοίχως το θετικό είναι αυτό που βοηθάει την επιβίωση και το ουδέτερο αυτό που δεν παίζει κάποιο ρόλο. Έχουμε λοιπόν την εξής διαδικασία: Προκύπτουν καινούρια χαρακτηριστικά (μέσω μεταλλάξεων κτλ) στα οποία επενεργεί η φυσική επιλογή, έτσι οι επόμενες γενιές έχουν μόνο κάποια από αυτά. Ομοίως η φυσική επιλογή επενεργεί και στα παλιά χαρακτηριστικά. Γιατί; Γιατί μπορεί μια αλλαγή στο περιβάλλον να τα κατέστησε αρνητικά από θετικά που ήταν πριν


Η φύση, θα το πούμε για μία ακόμη φορά, δεν ενδιαφέρεται να γίνει κάποιος έξυπνος ή να φτάσει το Θεό ή να γράψει τα έπη του Ομήρου. Η φύση είναι τυφλή και ασχολείται ΜΟΝΟ με ένα πράγμα: Την επιβίωση. Δεν υπάρχουν λοιπόν "ανώτεροι" και "κατώτεροι" (πρέπει να μου δώσεις σαφή κριτήρια για το χαρακτηρισμό) αλλά αυτοί που επιβιώνουν και αυτοί που εξαφανίζονται,απλά και κατανοητά...


Βεβαίως, λοιπόν, και μπορεί να έχουμε ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ χαρακτηριστικών. Όπως μπορούμε να έχουμε και επανεμφάνιση εκφυλισμένων χαρακτηριστικών (!). Όλα προκύπτουν από την αλληλεπίδραση γονιδίων και περιβάλλοντος.


Ας πάρουμε ένα πρακτικό παράδειγμα. Καίτοι η στρουθοκάμηλος είναι πτηνό (φτερά, ελαφριά κόκαλα ) έχει απωλέσει/εκφυλίσει την ικανότητα πτήσης.


Εν γένει λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα σου είναι ναι μπορεί να συμβεί. Δε συμβαίνει ΠΑΝΤΑ και σε όλα τα είδη αλλά συμβαίνει. Δεν είναι καινούριο αυτό το φαινόμενο αλλά γνωστό...


Ως προς την ερώτηση για το αν ο άνθρωπος προϋπήρχε και ο πίθηκος είναι ένας εκφυλισμένος άνθρωπος, δηλαδή αν αυτό το φαινόμενο που συζητήσαμε συνέβη και στον άνθρωπο νομίζω ότι πρόκειται περί τραβήγματος των εννοιών και παρανοήσεων.


Έχω καταστήσει,νομίζω, σαφές τι εννοούμε όταν λέμε προγονικό είδος. Το προγονικό είδος συγκεντρώνει χαρακτηριστικά από όλα τα θυγατρικά καθώς και χαρακτηριστικά μοναδικά σε αυτό τα οποία αργότερα εξαφανίστηκαν. Αναλόγως τώρα και με βάση πάντα τη φυσική επιλογή κάθε θυγατρικό είδος διατήρησε χαρακτηριστικά του προγονικού καθώς και δικά του, τα οποία είναι νέα χαρακτηριστικά που προέκυψαν από τη φυσική επιλογή.


Η αλήθεια είναι λοιπόν, χωρίς αμφιβολία, ότι στο δέντρο της ζωής ο κλάδος των ανθρώπων έχει κοινή αρχή με τον κλάδο των πιθήκων. Για να είμαστε ακριβείς πρέπει να πούμε "μεγάλων πιθήκων της Αφρικής (γορίλες, χιμπατζήδες, μπονόμπο).


Δεν απαγορεύεται λοιπόν ο ένας κλάδος να μοιάζει λίγο περισσότερο με τον προγονικό σε σχέση με το πόσο μοιάζει ο άλλος. Δεν απαγορεύεται ακόμα και να παραμένει ΣΧΕΔΟΝ ίδιος (βλέπε "ζωντανά απολιθώματα", τα οποία βλακωδώς κάποιοι θεωρούν διάψευση της εξέλιξης, αν τα παλιά χαρακτηριστικά παραμένουν θετικά σε δεδομένο περιβάλλον δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν).


Αυτό που ισχυρίζονται στην έρευνα που έφερες είναι ότι δεν ισχύει η επικρατούσα άποψη ότι ο κοινός πρόγονος ήταν περισσότερο "πίθηκος" παρά "άνθρωπος". Όμως υπάρχει μία σύγχυση με το τι εννοούμε άνθρωπο. Σίγουρα δεν εννοούμε τον δίποδο και ιδιαίτερα έξυπνο σύγχρονο άνθρωπο (Homo sapiens sapiens). Τώρα αν εννοούν ότι ο αυστραλοπίθηκος πχ (που είναι πιθανότατα ο πρόγονος του γένους μας) έμοιαζε περισσότερο με το προγονικό είδος από ότι οι σημερινοί πίθηκοι,αυτό είναι πιθανό. Δεν αντιβαίνει στην εξέλιξη των ειδών.


Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη έρευνα είναι κάπως παλιά (1981 από ότι κατάλαβα) και έχουν μεσολαβήσει αρκετές που επιβεβαιώνουν την επικρατούσα άποψη.


Παρεμπιπτόντως, για να γελάσουμε και λίγο, οι γελοίοι τύποι που λέγονται δημιουργιστές στην Αμερική έχουν αποδεχθεί κάτω από το βάρος των στοιχείων ότι άνθρωπος και Austalopithecus afarensis είναι το ίδιο kind (πρόσεξε ότι δε χρησιμοποιούν τον επιστημονικό όρο species,είδος, αλλά το βιβλικό) αλλά δε δέχονται τη συγγένεια ανθρώπου και υπόλοιπων μελών του γένους των αυστραλοπιθήκων (africanus, abidus κτλ κτλ), το οποίο είναι απλά αδιανόητο αν βάλεις τα κρανία το ένα δίπλα στο άλλο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

libero diegrammenos logariasmos
Διεγραμμένος Λογαριασμός


132 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 18:57:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero diegrammenos logariasmos
quote:

Think_Math:
Οπως γράφει και ο καθηγητής Αλαχιώτης η τάση αυτή της συκοφάντησης της επιστήμης γίνεται απο σκοτεινούς κύκλους ΓΙΑ την επιβολή τους στις άβουλες μάζες , μέ ένα καινούργιο μανδύα :

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=33&artId=147552&dt=27/02/2005

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ που μας ετοιμαζουν δεν θα περάσει .


Κάτι μου λέει πως δυστυχώς, θα περάσει.

Σκοπός του κινήματος αυτού της "Νέας Εποχής" κατ' εμέ, είναι να φορτώσει όλα τα κακά της ανθρωπότητας στα δόγματα (κυρίως Χριστιανισμού*) και όχι από τα ανθρώπινα πάθη όπως ο εγωισμός, αλαζονεία, φθόνος, κτλ., φτιάχνοντας ένα νέο, βασισμένο στις θεϊκές δυνάμεις του ανθρώπου τις οποίες δήθεν απέκρυπταν και καταδίκαζαν οι θρησκείες (κυρίως ο Χριστιανισμός*), για να ελέγχουν τα πλήθη.


*Κυρίως Χριστιανισμού, όχι επειδή είναι καλύτερη θρησκεία αλλά επειδή το κίνημα αυτό της "Νέας Εποχής".
1)προέρχεται από της ΗΠΑ, μια χριστιανική χώρα
2)οι μεγαλύτεροι πόλεμοι έγιναν από χριστιανικές κοινωνίες (όπως και η εξέλιξη της επιστήμης φυσικά)
3)εμπεριέχει στοιχεία από ανατολικές θρησκείες

Ubi Dubium, Ibi Libertas
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 19:57:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3

quote:
Η μεγαλύτερη απάτη της φυσικής.

O διακεκριμένος αμερικανός καθηγητής φυσικής Harold Lewis και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, παραιτήθηκε από την ένωση αμερικανών φυσικών APS (American Physical Society) καταγγέλλοντάς την ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα αλλά και κατηγορώντας τα μέλη της για χρηματισμό, για τη συντήρηση όπως λεει της μεγαλύτερης επιστημονικής απάτης αυτής της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ο αμερικανός καθηγητής στην σχεδόν οργισμένη και λάβρα επιστολή παραίτησής του προς το πρόεδρο της APS ο Lewis αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Για λόγους που θα φανούν στη συνέχεια καλύτερα η περηφάνια που είχα παλαιότερα όντας μέλος της ένωσης έχει εκπέσει σήμερα σε ντροπή και είμαι υποχρεωμένος, χωρίς πάντως καμιά ικανοποίηση να υποβάλλω την παραίτησή μου. Είναι φυσικά το μεγάλο ψέμα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη το οποίο κυριολεκτικά απορροφά τρισεκατομμύρια δολάρια, που έχει διαφθείρει τόσους πολλούς επιστήμονες και έχει παρασύρει όλη την APS σαν ένα μεγάλο κύμα. Είναι η μεγαλύτερη και πιο "επιτυχημένη" επιστημονική απάτη που έχω δει σε όλη μου τη ζωή σαν φυσικός. Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό θα πρέπει να ανατρέξει στα παγκόσμια κλιματολογικά στοιχεία (Climate Gate documents). Δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε ένας φυσικός ούτε και επιστήμονας που θα διαβάσει τα στοιχεία αυτά χωρίς να νιώσει αποστροφή. Και τι έκανε ο APS σαν οργανισμός ενόψει αυτής της πραγματικότητας; Αποδέχθηκε την διαφθορά σαν κανόνα και πήγε μαζί με το ρεύμα.»

Ο Lewis στη συνέχεια επικρίνει την APS για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις εναντίον όσων από την επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ επιχείρησαν να φέρουν προς συζήτηση. Στη συνέχεια παρατηρεί:

«Στο ενδιάμεσο διάστημα το σκάνδαλο της υπερθέρμανσης του πλανήτη ξέσπασε στα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί αυτών που έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου αποκαλύφθηκαν στον κόσμο. Ήταν μια απάτη που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί και δεν έχω λόγια για να περιγράψω την έκτασή της. Και πια ήταν η επίπτωσή της στην στάση της APS; Καμία. Καμία τίποτα. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Άλλες δυνάμεις απεργάζονται σχέδια εδώ».ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Ολα όσα γράφεις είναι ανυπόστατες ΑΝΟΗΣΙΕΣ καθώς εσύ προσωπικά , δεν έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ για τα ελατήρια που υποκίνησαν τον άνθρωπο αυτό να κάνει αυτές τις δηλώσεις και να παραιτηθεί .

Ουτε εγώ βέβαια ξέρω τις αιτίες , αλλα θα κάνω μερικές ΛΟΓΙΚΕΣ υποθέσεις κάτι με το οποιο δυσκολευεσαι , και αδιακριτως βάλεις κατα της επιστήμης με "ασφαιρα πυρά" .

Καταρχήν ο κύριως Harold Lewis πρέπει να μας εξηγησει κάποια πράγματα :

1) Πως εξηγείται η μείωση του μεγεθους των παγετώνων που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες στην Αρκτική και την Ανταρκτική αφού η θέρμανση του πλανήτη είναι "απάτη" .

http://www.physics4u.gr/news/2004/scnews1611.html
http://www.greenpeace.org/greece/press/118517/175564

Η παρατηρηση αυτή δεν γίνεται μόνο απο επιστήμονες , αλλα και απο ανεξάρτητους οργανισμούς όπως η greenpeace .
παράδειγμα ο παγετώνας Trift :

1948

2006

2) Πως εξηγεί την άνοδο των μέσων θερμοκρασιών τον τελευταίο αιώνα :

απο εποιστημονικές παρατηρήσεις.

ΚΑΙ απο δορυφόρους :

Πως εξηγεί επίσης οτι πολλά τροπικά είδη αποικούν όλο και συχνότερα τις ευκρατες ζώνες όπως το περίφημο λαγόψαρο που απο την ερυθρά θάλασσα το συναντάμε τώρα και στην μεσόγειο .

http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/PREVIEW_newS_KALIMERA.asp?news_data_id=148694&news_category_id=&category_id=85

Μήπως η επιστημονική ερευνα πρέπει να στραφεί στα ενδιαφέροντα του κυριου Harold Lewis που είναι η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΗΡΥΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ?

Η μήπως στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ αφού ο ίδιος είναι μέλος του Αμερικάνικου Defense Science Board όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Lewis

ΕΠΙΣΗΣ θα πρέπει ΕΣΥ άλλη μια φορά , να εξηγήσεις γιατι υιοθετείς άκριτα κάθε ΜΠΟΥΡΔΑ που ΔΗΘΕΝ χρεώνει την επιστήμη , χωρίς ποτέ να την ψάχνεις σε βάθος .

Ο ρόλος σου είναι ΥΠΟΠΤΟΣ και οι πρακτικές αυτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 20:22:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

strangerz2 :

quote:
Λές μην τα ισοπεδώνεις όλα,ομως κάνεις ακριβώς αυτό,ο Αλαχιώτης προφανώς δέν έχει ιδέα απο εσωτερισμό,όπως και εσύ βέβαια, και επόμενο είναι να μπερδεύει την βούρτσα με την λούτσα.Είπαμε σε κάθε επίπεδο υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί,στην επιστήμη υπάρχουν αξιόλογοι ανθρωποι που παλευουν για το καλό της ανθρωπότητας και υπάρχουν οι συμφεροντολόγοι που τα κάνουν όλα για τα λεφτά,δυστηχώς αυτή την εποχή υπάρχουν περισσότεροι συμφεροντολόγοι.

Στον εσωτερισμό συμβαίνει το ίδιο πράγμα,υπάρχουν αυτοί που μάχονυται για το καλό και αυτοί που σου ζητάνε λεφτά για να ενεργοποιήσουν το dna(έλεος),δυστηχώς οι κακοί είναι περισσότεροι.


Γιατί Εσύ ΞΕΡΕΙΣ Τι είναι ο εσωτερισμος ?

Γιατί όποτε έχουμε ανοίξει κουβέντα για το θέμα , ακούω όλο αοριστίες και ποτέ δεν έχεις φέρει εσυ ειδικά κανένα στοιχείο για να στηρίξεις οποιαδήποτε θέση εχεις πάρει .

Μαθε λοιπόν πρώτα εσύ τι πρεσβέυει ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και που στηρίζει τις δοξασίες του , και μετά κάνε και σε μένα παρατηρήσεις .
Το μόνο σου επιχειρημα είναι μονίμως το ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ . ΠΕΣ ΜΑΣ λοιπόν εσύ που ξέρεις , ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
Οχι υποερκόσμια όντα αστρικα ταξίδια και άλλες μ@λ@κίες ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ .
Εχουμε κουραστεί .

Εχετε μάθει να πιπιλάτε έναν εσωτερισμό και να λέτε αστήριχτα πράγματα που θεραπευουν "πάσαν νόσο και πάσαν μαλακία" και θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 22:44:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2

quote:
Γιατί Εσύ ΞΕΡΕΙΣ Τι είναι ο εσωτερισμος ?

Εχω εξηγήσει και στο παρελθόν οτι δέν είναι δυνατόν να μιλάς για εσωτερισμό σαν να είναι κάτι το κοινό και αποδείξημο όπως τα άλλα πράγματα.Είναι κάτι καθαρά βιωματικό.Εχουν μιλήσει για αυτόν μεγάλοι Δάσκαλοι όπως ο Osho,αν θές να μάθεις μόνος σου(γιατί εγώ είναι αδύνατον να σου εξηγήσω) διάβασε κανέναν αξιόλογο βιβλίο εσωτερισμού,δεν λέω οτι θα μάθεις απο αυτό 100%,αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσεις μια εικόνα.


quote:
Γιατί όποτε έχουμε ανοίξει κουβέντα για το θέμα , ακούω όλο αοριστίες και ποτέ δεν έχεις φέρει εσυ ειδικά κανένα στοιχείο για να στηρίξεις οποιαδήποτε θέση εχεις πάρει .

Μαθε λοιπόν πρώτα εσύ τι πρεσβέυει ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και που στηρίζει τις δοξασίες του , και μετά κάνε και σε μένα παρατηρήσεις .
Το μόνο σου επιχειρημα είναι μονίμως το ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ . ΠΕΣ ΜΑΣ λοιπόν εσύ που ξέρεις , ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
Οχι υποερκόσμια όντα αστρικα ταξίδια και άλλες μ@λ@κίες ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ .
Εχουμε κουραστεί .

Εχετε μάθει να πιπιλάτε έναν εσωτερισμό και να λέτε αστήριχτα πράγματα που θεραπευουν "πάσαν νόσο και πάσαν μαλακία" και θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά ?


Πολύ θυμωμένος είσαι ρε φίλε,χαλάρωσε λίγο,με το παραμικρό αρπάζεσαι.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 23:19:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

strangerz2 :

quote:
Εχω εξηγήσει και στο παρελθόν οτι δέν είναι δυνατόν να μιλάς για εσωτερισμό σαν να είναι κάτι το κοινό και αποδείξημο όπως τα άλλα πράγματα.Είναι κάτι καθαρά βιωματικό.Εχουν μιλήσει για αυτόν μεγάλοι Δάσκαλοι όπως ο Osho,αν θές να μάθεις μόνος σου(γιατί εγώ είναι αδύνατον να σου εξηγήσω) διάβασε κανέναν αξιόλογο βιβλίο εσωτερισμού,δεν λέω οτι θα μάθεις απο αυτό 100%,αλλά τουλάχιστον θα αποκτήσεις μια εικόνα.

Δεν ξέρω αν τα παρακάτω αντιστοιχούν σε εικόνα μεγάλου διδάσκαλου του εσωτερισμού :

"In 1981, Osho relocated to the United States and his followers established an intentional community, later known as Rajneeshpuram, in the state of Oregon. Within a year the leadership of the commune became embroiled in a conflict with local residents, primarily over land use, which was marked by hostility on both sides. Osho's large collection of Rolls-Royce automobiles was also notorious. The Oregon commune collapsed in 1985 when Osho revealed that the commune leadership had committed a number of serious crimes, including a bioterror attack (food contamination) on the citizens of The Dalles. Osho was arrested shortly afterwards and charged with immigration violations.

http://en.wikipedia.org/wiki/Osho_%28Bhagwan_Shree_Rajneesh%29

Εαν οι μεγάλοι διδάσκαλοι του δήθεν "Εσωτερισμού" αρέσκονται να εχουν συλλογη απο Rolls-Royce , είναι ένα ερωτημα που θα πρέπει να σε απασχολήσει .
Ωραία λόγια φίλε ξερω να λέω και εγώ .
Για αγάπη , για συγχώρεση για συμπόνια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο . ολα αυτά είναι ΕΥΚΟΛΑ .
Το να μοιράζεσαι την ΜΑΣΑ είναι το δύσκολο .
Οπως και το να πείσεις οτι όλα αυτά είναι ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ και ανταποκρίνονται στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ .

Σου έχω ξαναπεί οτι μερικοί όπως εσύ , σας αρέσει να ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα .

quote:
Πολύ θυμωμένος είσαι ρε φίλε,χαλάρωσε λίγο,με το παραμικρό αρπάζεσαι.

Καθόλου θυμωμένος δεν είμαι .
Εχω βαρεθεί απλά να μου υποτιμούν την νοημοσύνη "διδάσκαλοι" και "δεσποτάδες" , που ολο μιλούν για αγάπη και συμπόνοια και αυτοί κάνουν συλλογή με λιμουζίνες .
Κατάλαβες ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 23:44:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
quote:
Καταρχήν ο κύριως Harold Lewis πρέπει να μας εξηγησει κάποια πράγματα :γιατι δεν του στελνεις ενα μειλ; φανταζομαι θα εχει λογαριασμο στο φεισμπουκ..

περιμενω να το κανεις και να μας αναρτησεις και την απαντηση του...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 00:59:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
καταγγελετε και δικαιως ας πουμε τα εγκληματα της Ιερας Εξετασης...
σας απανταμε οτι δικιο εχετε αλλα δεν εγιναν απο Χριστιανους αλλα απο λυκους με χριστιανικη προβεια...

Εσύ μόνο απαντάς έτσι φίλε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ3 . Κανένας από τους ομοδόξους σου στο forum ή στις χριστοσελίδες δεν το παραδέχεται , ούτε και καταδικάστηκε κάτι τέτοιο από την επίσημη εκκλησία , έστω και όπως το θέτεις . Πως να παραδεχθούν όμως κάτι τέτοιο φίλε μου , αφού πρωταγωνιστές στα εγκλήματα αυτά ήταν οι πατέρες της εκκλησίας , γίνεται να τους χαρακτηρίσουν έστω και έμμεσα λύκους με χριστιανική προβιά ;


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 01:01:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
IndustrialAngel
Δεν απαγορεύεται λοιπόν ο ένας κλάδος να μοιάζει λίγο περισσότερο με τον προγονικό σε σχέση με το πόσο μοιάζει ο άλλος. Δεν απαγορεύεται ακόμα και να παραμένει ΣΧΕΔΟΝ ίδιος (βλέπε "ζωντανά απολιθώματα", τα οποία βλακωδώς κάποιοι θεωρούν διάψευση της εξέλιξης, αν τα παλιά χαρακτηριστικά παραμένουν θετικά σε δεδομένο περιβάλλον δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουν).

Αυτό που ισχυρίζονται στην έρευνα που έφερες είναι ότι δεν ισχύει η επικρατούσα άποψη ότι ο κοινός πρόγονος ήταν περισσότερο "πίθηκος" παρά "άνθρωπος". Όμως υπάρχει μία σύγχυση με το τι εννοούμε άνθρωπο. Σίγουρα δεν εννοούμε τον δίποδο και ιδιαίτερα έξυπνο σύγχρονο άνθρωπο (Homo sapiens sapiens). Τώρα αν εννοούν ότι ο αυστραλοπίθηκος πχ (που είναι πιθανότατα ο πρόγονος του γένους μας) έμοιαζε περισσότερο με το προγονικό είδος από ότι οι σημερινοί πίθηκοι,αυτό είναι πιθανό. Δεν αντιβαίνει στην εξέλιξη των ειδών.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη έρευνα είναι κάπως παλιά (1981 από ότι κατάλαβα) και έχουν μεσολαβήσει αρκετές που επιβεβαιώνουν την επικρατούσα άποψη.Φίλε IndustrialAngel ήσουν αρκετά σαφής ! Ευχαριστώ για την πληροφορία .

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 01:15:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
quote:
Ο ρόλος σου είναι ΥΠΟΠΤΟΣ και οι πρακτικές αυτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .


1) αναμενω εξηγησεις για το ρολο μου...περιμενω και αποδειξεις για τις κατηγοριες σου ειδαλλιως εισαι λασπολογος...

2) με απειλεις στο δευτερο σκελος της προτασης σου; πως ακριβως σκεφτεσαι να με φιμωσεις;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 02:32:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
ΙΒΑΡ ΓΚΙΑΕΒΕΡ

Απάτη η «νέα θρησκεία»

Ο νορβηγός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Οσλο Ιβάρ Γκιάεβερ (γενν. 1929), ο οποίος τιμήθηκε με το Νομπέλ Φυσικής το 1973, είναι ένας από τους επιφανείς επιστήμονες που υποστηρίζουν ορθά κοφτά ότι οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή «δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απάτη».

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ετέθη το πρόβλημα δηλώνει σκεπτικιστής καταγγέλλοντας χαρακτηριστικά ότι «η παγκόσμια άνοδος της θερμοκρασίας έχει γίνει η νέα θρησκεία».


ΦΡΙΜΑΝ ΝΤΑΪΣΟΝ

Η υπερθέρμανση είναι παραμύθι

Ο βρετανοαμερικανός θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός Φρίμαν Ντάισον (γενν. 1923) υποστηρίζει ότι ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη» (global warming) είναι λανθασμένος και αυτό διότι η αύξηση της θερμοκρασίας εξαιτίας των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου δεν είναι ίδια σε όλη τη Γη. Ο κ. Ντάισον, αν και εν μέρει παραδέχεται ότι μπορεί να προκληθεί αύξηση της θερμοκρασίας από ανθρωπογενείς παράγοντες, υποστηρίζει ότι ο θόρυβος είναι «πραγματικά υπερβολικός». Λέει μάλιστα ότι όσοι αγωνίζονται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής «απλά συμμετέχουν σε έναν αντιπερισπασμό για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».


ΦΙΛ ΤΖΟΟΥΝΣ

Εκανε «κόλπο» και εκτέθηκε

Ο βρετανός κλιματολόγος Φιλ Τζόουνς (γενν. 1952) βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν αποκαλύφθηκε ότι μια σημαντική δική του μελέτη, του 1998, για την παγκόσμια υπερθέρμανση βασίστηκε σε παραποιημένα στοιχεία. Χιλιάδες email που υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερ περιέχουν ενδείξεις ότι η μελέτη βασιζόταν σε αναξιόπιστες μετρήσεις που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως επιστημονικά δεδομένα.

Στα e-mail ο κ. Τζόουνς κόμπαζε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα «κόλπο» για να «κρύψει τη μείωση της παγκόσμιας θερμοκρασίας» σε κάποιες καμπύλες γραφημάτων. Αργότερα εξήγησε:

«Πράγματι η διατύπωσή μου ήταν ατυχής. Απλώς όμως αναφερόμουν σε μια αποδεκτή μέθοδο συμπύκνωσης συνόλων δεδομένων η οποία συζητείται ανοικτά στις επιστημονικές εκθέσεις εδώ και χρόνια». Παραμένει υπέρμαχος των θεωριών της παγκόσμιας υπερθέρμανσης.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 02:39:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Περι της απάτης φαινομένου θερμοκηπίου και "ημέρα της Γης"

Μόλις δώδεκα μήνες δραματική πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας ισοσκέλισε την αντίστοιχη άνοδο της παγκόσμιας θερμοκρασίας σε έναν ολόκληρο αιώνα!

Κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους, ανέκδοτες αποδείξεις για Γη που ψύχετε άρχισαν να κατακλύζουν τα ΜΜΕ. Η Κίνα είχε τον ψυχρότερο χειμώνα της μέσα σε 100 χρόνια. Η Βαγδάτη είδε το πρώτο της χιόνι σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία της. Η Βόρεια Αμερική είχε τη μεγαλύτερη κάλυψη χιονιού τα τελευταία 50 χρόνια, με μέρη όπως το Γουινσκόνσιν να κρατάει το ρεκόρ. Επίσης ρεκόρ ψύξης παρατηρήθηκαν στους πάγους της Ανταρκτικής, στη Μινεσότα, Τέξας, Φλόριδα, Μεξικό, Αυστραλία, Ιράν, Ελλάδα, Νότια Αφρική, Γροιλανδία, Αργεντινή, Χιλή και η λίστα συνεχίζετε.

Τέρμα πια οι ανέκδοτες αποδείξεις όμως. Πλέον οι αποδείξεις έχουν ενισχυθεί από αδιαμφισβήτητα επιστημονικά γεγονότα. Και οι τέσσερις μεγάλοι καταμετρητές παγκόσμιας θερμοκρασίας (Hadley, NASA’s, GISS, UAH, RSS) έχουν δημοσιεύσει πλέον τα τελευταία δεδομένα τους. Όλα δείχνουν ότι κατά το τελευταίο έτος, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν πέσει δραματικά.

Μια συλλογική λίστα απ’όλες τις πηγές μπορεί να φανεί ΕΔΩ. Το συνολικό ποσό ψύξης κυμαίνετε από 0.65C έως και 0.75C , μια τιμή τόσο αρκετή που υπερκεράζει όλη την παρατηρούμενη περίοδο θέρμανσης τα τελευταία 100 χρόνια! Ολόκληρο μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Και για τις τέσσερις αυτές πηγές πρόκειται για την πιο δραματικά γρήγορη θερμοκρασιακή αλλαγή που παρατηρήθηκε ποτέ, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Επώνυμοι επιστήμονες που αναφέρθηκαν σε ένα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ της DailyTech συνδέουν αυτή την ψύξη με την αντίστοιχα παρατηρούμενη μείωση της ηλιακής δραστηριότητας, που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για πολύ μεγαλύτερο παράγοντα επιρροής της παγκόσμιας θερμοκρασίας σε σχέση με τα ανθρωπογενή αέρια του θερμοκηπίου. Η παρατηρούμενη δραματική ψύξη εντός 12 μηνών φαίνεται να ενισχύει αυτή την συλλογική. Βέβαια τα δεδομένα δεν σημαίνει ότι αποκλείουν τελείως την επιρροή στη θέρμανση που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα, απλά επιδεικνύουν καθαρά ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες πολύ πιο σημαντικοί που προκαλούν ψύξη (δλδ. πτώση ηλιακής δραστηριότητας)
Ας ελπίσουμε μόνο αυτοί οι παράγοντες να σταματήσουν γρήγορα. Το πολύ κρύο είναι πιο ζημιογόνο από την ζέστη. Η μέση θερμοκρασία του πλανήτη είναι περίπου 54 βαθμοί. (Φαρενάιτ). Οι άνθρωποι και τα περισσότερα σπαρτά και ζώα που βασίζονται σε αυτά – προτιμούν θερμοκρασίες κοντά στους 70.

Ιστορικά, θερμές περίοδοι όπως το Μεσαιωνικό Κλιματικό Μέγιστο ήταν ωφέλιμες για τον πολιτισμό. Αντίστοιχα γεγονότα ψύξης όπως η μικρή εποχή των παγετώνων που παρατηρήθηκε πάλι στο μεσαίωνα ήταν αντίστοιχα άσχημα νέα.


Διάγραμμα Παγκόσμιων θερμοκρασιών με στοιχεία του κέντρου κλιματικής πρόβλεψης Hadley Center. Παρατηρήστε την απότομη πτώση κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

πηγή: DailyTech


Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 17/10/2010 02:40:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 03:12:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
Να υπενθυμίσω ότι για τις κλιματικές αλλαγές και το φαινόμενο του θερμποκηπίου υπάρχει σχετικό topic όπου μπορούν να κατατεθούν επιπλέον στοιχεία απ'όποιον επιθυμεί.

"Κλιματικές αλλαγές", η μεγαλύτερη απάτη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση σήμερα

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2010, 10:41:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
δεν μιλαμε ομως για την μπλοφα του θερμοκηπιου μονο, μιλαμε γενικα για την αξιοπιστια της συγχρονης επιστημης οταν συρεται απο πολυεθνικες και συμφεροντα..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 09:09:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3:

quote:
Κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους, ανέκδοτες αποδείξεις για Γη που ψύχετε άρχισαν να κατακλύζουν τα ΜΜΕ. Η Κίνα είχε τον ψυχρότερο χειμώνα της μέσα σε 100 χρόνια. Η Βαγδάτη είδε το πρώτο της χιόνι σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία της. Η Βόρεια Αμερική είχε τη μεγαλύτερη κάλυψη χιονιού τα τελευταία 50 χρόνια, με μέρη όπως το Γουινσκόνσιν να κρατάει το ρεκόρ. Επίσης ρεκόρ ψύξης παρατηρήθηκαν στους πάγους της Ανταρκτικής, στη Μινεσότα, Τέξας, Φλόριδα, Μεξικό, Αυστραλία, Ιράν, Ελλάδα, Νότια Αφρική, Γροιλανδία, Αργεντινή, Χιλή και η λίστα συνεχίζετε.

Τέρμα πια οι ανέκδοτες αποδείξεις όμως. Πλέον οι αποδείξεις έχουν ενισχυθεί από αδιαμφισβήτητα επιστημονικά γεγονότα. Και οι τέσσερις μεγάλοι καταμετρητές παγκόσμιας θερμοκρασίας (Hadley, NASA’s, GISS, UAH, RSS) έχουν δημοσιεύσει πλέον τα τελευταία δεδομένα τους. Όλα δείχνουν ότι κατά το τελευταίο έτος, οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν πέσει δραματικά.

Μια συλλογική λίστα απ’όλες τις πηγές μπορεί να φανεί ΕΔΩ. Το συνολικό ποσό ψύξης κυμαίνετε από 0.65C έως και 0.75C , μια τιμή τόσο αρκετή που υπερκεράζει όλη την παρατηρούμενη περίοδο θέρμανσης τα τελευταία 100 χρόνια! Ολόκληρο μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Και για τις τέσσερις αυτές πηγές πρόκειται για την πιο δραματικά γρήγορη θερμοκρασιακή αλλαγή που παρατηρήθηκε ποτέ, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.


Δεν ξέρεις τι λές .
Δεν μπορεί να έχουμε μία 50ετία συνεχούς ανόδου και να μου λές : "ξέρεις ΠΕΡΥΣΙ η θερμοκρασία μειώθηκε αρα δεν υπάρχει πρόβλημα " .
Αυτά είναι ανόητα πράγματα .
Δηλαδή φανερώνει οτι δεν κατανοείς τι σημαίνει στατιστική απόκλιση σε ένα φαινόμενο .
Αν παρατηρηθεί μία συνεχείς πτώση για μία ΔΕΚΑΕΤΙΑ τουλάχιστον τότε μπορείς να μιλάς για ΑΠΑΤΗ .
Διαφορετικά καλιεργείς απλα μία διαμαχη που για την επιστήμη ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ .

Σου ζήτησα να μου εξηγήσεις ΤΡΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ φαινόμενα που δείχνουν την άνοδο της θερμοκρασίας .

ΔΕΝ είπες πάλι τίποτα .
Παραθέτεις απλά απόψεις 3-4αρων επιστημόνων οι οποιοι έχουν απλά ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για το υπερβολικό του πράγματος , και μπορεί να έχουν κάπου και δίκιο , και οι οποιοι επι της ουσίας δεν διαφωνούν οτι ο άνθρωπος έχει επηρεάσει την παγκόσμια θερμοκρασία με την αλόγιστη χρήση των υδρογονανθράκων .

quote:
Επώνυμοι επιστήμονες που αναφέρθηκαν σε ένα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ της DailyTech συνδέουν αυτή την ψύξη με την αντίστοιχα παρατηρούμενη μείωση της ηλιακής δραστηριότητας, που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για πολύ μεγαλύτερο παράγοντα επιρροής της παγκόσμιας θερμοκρασίας σε σχέση με τα ανθρωπογενή αέρια του θερμοκηπίου. Η παρατηρούμενη δραματική ψύξη εντός 12 μηνών φαίνεται να ενισχύει αυτή την συλλογική. Βέβαια τα δεδομένα δεν σημαίνει ότι αποκλείουν τελείως την επιρροή στη θέρμανση που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα, απλά επιδεικνύουν καθαρά ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες πολύ πιο σημαντικοί που προκαλούν ψύξη (δλδ. πτώση ηλιακής δραστηριότητας)

Ασφαλώς και υπάρχουν χιλιάδες παράγοντες που επηρεάζουν το κλίμα .
Αυτό τι σημαίνει ?
Οτι πρέπει να πάψουμε να ανησυχούμε για τις επιπτώσεις που έχει η ανθρώπινη δραστηριότητα σε αυτό ?
Η μήπως τελικά ισχυρίζεσαι οτι η ανθρώπινη δραστηριότητα δεν επηρεάζει ΚΑΘΟΛΟΥ το κλίμα ?


quote:
1) αναμενω εξηγησεις για το ρολο μου...περιμενω και αποδειξεις για τις κατηγοριες σου ειδαλλιως εισαι λασπολογος...

2) με απειλεις στο δευτερο σκελος της προτασης σου; πως ακριβως σκεφτεσαι να με φιμωσεις;


Τι εξηγήσεις θέλεις ?
Οπου σταθείς και οπου βρεθείς εδω μέσα , βάλεις κατά της επιστήμης με τα εργαλεία που αυτη σου προσφέρει , και την θεωρείς υπευθυνη για ολα τα δεινά της ανθρωπότητας .
Να την καταργήσουμε λοιπόν και να απευθύνουμε έκκληση στα ... υπερκόσμια όντα να μας σώσουν .

Ρε δεν μας παρατάς , που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 11:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Το μόνο που πρέπει να καταλάβεις, αγαπητέ είναι ότι αυτό που εσύ
και άλλοι, ημιμαθείς, με συγχωρεις για τη λέξη,δεν γνωρίζεται,
εξηγώ γιατι και είναι το ότι έχει ξαναπαρατητηθεί τέτοια αύξηση θερμοκρασίας, στον πλανήτη γή..Πιο γνωστή, ήταν το μεσαίωνα,δεν θυμάμαι ακριβή περίοδο,μπορείς να το βρείς...
Αλλά και να σου θυμίσω, ότι η Γροιλανδία, έβγαζε κάποτε παραγωγη πολλών αγροτικών προιόντων,όπως έχει βρεθεί, σε κείμενα, που λέγαν για προιόντα και ποιότητα των, ώς εύφορη περιοχή κι όχι ως παγωμένη...Γιαυτό και την λένε "πράσινη γή"..
Το πράσινη, το έβαλαν ειρωνικά, νομίζεις;...Ήταν πράσινη, όπως και θα ξαναγινει..Εμείς, γιατί τρελαινόμαστε, τοσο πολύ, όμως;Για μετά ποα 100 χρόνια;...
Μηπως επίτηδες,η βία, ο πανικός, η ενοχή, ώστε, να ενωθούμε, στην παγκοσμιοποίηση και υπο ένα έθνος, ένα ηγέτη, μια θρησκεία, μια γλώσσα, μόνο..Έστω για το ...."καλο" μας, ρε παιδί μου...
Ψάξε το λίγο..Μην βλέπεις,μόνο κοντά...Δες πιο μακρυά....Ο ...μεσαίωνας, θα σε βοηθήσει....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 12:57:58  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ Αριστοτέλη,
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα λες περί συμφεροντο-κατευθυνόμενης επιστήμης σήμερα.

Το πρόβλημα είναι πως αυτή η επιστήμη, ποτέ δεν κλήθηκε, ως σήμερα, να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της.
Και ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως υπάρχουν άτομα που την υποστηρίζουν τυφλά, μάλλον παρακινούμενοι από τον τυφλό φανατισμό τους ενάντια σε καθετί «παραδοσιακό» και, στη δική μας περίπτωση, βλέπουμε τους διάφορους χριστιανομάχους να υπερβαίνουν τον εαυτό τους!!

Ως παράδειγμα, θα αναφέρω το σκάνδαλο με το εμβόλιο για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1. Ολόκληρος ο ΠΟΥ διασύρθηκε, αλλά, σήμερα, το θέμα αποσιωπήθηκε και δεν γνωρίζουμε αν δικάστηκε κανείς ή αν αποζημιώθηκαν τα κράτη που κατασπατάλησαν δις για να γεμίσουν τα ταμεία των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών.

Οι ίδιες αυτές πολυεθνικές απαγορεύουν την παραγωγή φαρμάκων, για τα οποία κατέχουν την αποκλειστικότητα, σε χώρες του τρίτου κόσμου, διότι τα συμφέροντά τους δεν ικανοποιούνται αρκετά και, έτσι πλήθος κόσμου νοσεί, συνεχίζει να νοσεί ή/και πεθαίνει εν μέσω της παγκόσμιας «επιστημονικής» αδιαφορίας.

«Την ώρα που η μία χώρα μετά την άλλη ακυρώνουν τις παραγγελίες εμβολίων για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1, βουλευτές από 11 χώρες-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης υπέγραψαν κείμενο, με το οποίο ζητούν από το Συμβούλιο την άμεση σύσταση μιας διερευνητικής επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών». Επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, γερμανός επιδημιολόγος που έχει στο παρελθόν υποστηρίξει ότι η πανδημία ήταν "κερδοσκοπική φούσκα." Ο γερμανός βουλευτής του SΡD μιλώντας σε διεθνή μέσα κάνει τώρα λόγο για μια «ήπια επιδημία γρίπης» η οποία μεταμορφώθηκε σε ψευδή πανδημία. Θεωρεί ότι οι κυβερνήσεις ακολουθώντας το κλίμα πανικού υπέγραψαν προκαταβολικά συμβόλαια με τις φαρμακοβιομηχανίες για εκατομμύρια δόσεις εμβολίων αφήνοντας αιχμές για τοποθέτηση δικών τους ανθρώπων στον ΠΟΥ και άλλους ισχυρούς οργανισμούς στον τομέα της Υγείας, και για πιέσεις που ασκήθηκαν ώστε να αναγκασθεί τελικά ο ΠΟΥ τον Ιούνιο του 2009 να ανακηρύξει σε πανδημία τη γρίπη Η1Ν1 - μόνο σε βάση υψηλής μεταδοτικότητας και χωρίς να πληρούται το κριτήριο υψηλής θνητότητας. Ο γερμανός επιδημιολόγος αποκαλεί την υπόθεση «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας» και ζητά να ερευνηθούν άμεσα «οι επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=28202

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 13:03:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Να δεις Ψηλέ, που θα το κουκουλώσουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 15:39:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
quote:
Δεν ξέρεις τι λές .
Δεν μπορεί να έχουμε μία 50ετία συνεχούς ανόδου και να μου λές : "ξέρεις ΠΕΡΥΣΙ η θερμοκρασία μειώθηκε αρα δεν υπάρχει πρόβλημα " .
Αυτά είναι ανόητα πράγματα .
Δηλαδή φανερώνει οτι δεν κατανοείς τι σημαίνει στατιστική απόκλιση σε ένα φαινόμενο .
Αν παρατηρηθεί μία συνεχείς πτώση για μία ΔΕΚΑΕΤΙΑ τουλάχιστον τότε μπορείς να μιλάς για ΑΠΑΤΗ .
Διαφορετικά καλιεργείς απλα μία διαμαχη που για την επιστήμη ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ .εγω δεν ξερω τι λεω η εσυ δεν μπορεις να κανεις λογικες συνεπαγωγες;

η κατακορυφη πτωση του 2010 δεν θα συνεβαινε ποτε εαν ισχυε το φαινομενο του θερμοκηπιου, δεν ειναι απλα μια αποκλιση, ειναι ενα γκρεμοτσακισμα του δεικτη...δεν μειωθηκε απλα η θερμοκρασια, επεσε σε επιπεδα προ δεκαετιων...

αυτο δειχνει οτι κατα δεκαετιες μπορει να ανεβαινει η θερμοκρασια για χιλιους δυο αλλους λογους και μετα να ξαναπεφτουν αποτομα οι θερμοκρασιες..

και οτι αυτο πιθανοτατα εχει συμβει εκατονταδες φορες στην ιστορια του πλανητη χωρις να σχετιζεται με την κερδοφορα υποθεση του θερμοκηπιου...


quote:
ΔΕΝ είπες πάλι τίποτα .
Παραθέτεις απλά απόψεις 3-4αρων επιστημόνων οι οποιοι έχουν απλά ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για το υπερβολικό του πράγματος , και μπορεί να έχουν κάπου και δίκιο , και οι οποιοι επι της ουσίας δεν διαφωνούν οτι ο άνθρωπος έχει επηρεάσει την παγκόσμια θερμοκρασία με την αλόγιστη χρήση των υδρογονανθράκων .δεν εχουν ενστασεις απλως, καταγγελουν τον παραλογισμο της καταστασης...

επιπλεον ολο και πιο πολλοί κλιματολόγοι βγαίνουν και μιλάνε πλέον ανοιχτά για πρόκληση της παρατηρησιμης πριν 10 χρόνια υπερθέρμανσης λόγω της τότε αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας και έξαρσης της δραστηριότητας αυτής...αντιστοιχα φαινόμενα εξαρσης και κατόπιν πτώσης εξαιτίας του ήλιου παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν και στον μεσαίωνα...η παρατηρούμενη τα τελευταία χρόνια ψυξη του πλανήτη οφείλεται επίσης στην πτώση της ηλιακής δραστηριότητας που είναι και ο κυριος ρυθμιστής του κλίματος της Γης και των άλλων πλανητών...

ο παραλογισμος και η μπαρουφολογια φανηκε σε ολο της το μεγαλειο και στο συνεδριο του ΟΗΕ οπου επιστημονες του υποστηριξαν οτι οι παγετωνες των Ιμαλαιων θα εχουν λειωσει μεχρι το 2030 απειλωντας το ενα τριτο του παγκοσμιου πληθυσμου με λειψυδρια.

φυσικα η Ινδια αντεδρασε και τους εκανε ρομπα σε βαθμο που παραδεχτηκαν οτι ειχαν κανει λαθος στις εκτιμησεις τους...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ψηλός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5138 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 15:40:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Να δεις Ψηλέ, που θα το κουκουλώσουν...


Τώρα .........;

Αφού το έκαναν ήδη.

******
Όταν είχε γίνει ο ντόρος για τη φραπελιά, ορίστε τι είχε δηλώσει ο κος Κρεμαστινός:

«Πριν πολλά μάλιστα χρόνια, ορισμένοι κάτοικοι της Κρήτης, οι οποίοι ήταν απομονωμένοι και τρεφόντουσαν με φυσική διατροφή και ελαιόλαδο, είχαν τελείως διαφορετική εικόνα από τους κατοίκους όλου του πολιτισμένου κόσμου, αν θέλετε να πούμε τη λέξη, που έχουν την επάρατο νόσο που λέγεται στεφανιαία νόσος, η οποία σκοτώνει περίπου το μισό πληθυσμό. Ένα συστατικό που βρίσκεται κυρίως στον πυρήνα της ελιάς, δηλαδή στο κουκούτσι ή στη φλούδα ή στα φύλλα, είναι ισχυρότερο από το γνωστό λάδι, διότι ακόμα και ένας που έχει έμφραγμα, εάν το παίρνει, το έμφραγμά του είναι το 1/3 του εμφράγματος σχετικά με εκείνον που δεν το παίρνει. Αυτό υπήρξε αντικείμενο μιας ερευνητικής προσπάθειας και δεν είναι απλές έτσι ανακοινώσεις, οι οποίες μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι έχουν κάποια δόση υπερβολής. »

**Τι έγινε τελικά με την εν λόγω ερευνητική προσπάθεια που τόσα υπόσχεται;

Άκουσε κανείς σας τίποτα; Γιατί κανείς δεν μιλά ανοιχτά για τις τόσο ελπιδοφόρες έρευνες; Γιατί δεν υπάρχει συνέχεια;

- - - - - -
Εδώ η σχετική συζήτηση που είχαμε με τη med-tech


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 17:19:14  Εμφάνιση Προφίλ
Από το 1990, τη χρονιά που το πρόγραμμα HAARP ετέθη σε εφαρμογή, έχουν γίνει - απ' ό,τι φαίνεται - πολλά και μεγάλα βήματα στον τομέα των όπλων "νέας γενιάς".

Ένα απ' αυτά, μέσα στις δυνατότητες του εν λόγω προγράμματος, είναι και ο επηρεασμός των κλιματικών συνθηκών σε τοπικό αλλά και γενικό επίπεδο.

Ίσως άρχισε νέα περίοδος, νέων πολέμων........


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 19:27:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ναι ρε Γιάπετ, αλλά, το πως χρεώνουν σε εσένα και μένα, για ότι γίνεται, δεν έχω καταλάβει καλά...Τόσο χαζοί είμαστε;...
Την παγκοσμιοποίηση, τη βλέπεις, πίσω απο αυτο το δήθεν παράλογο;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 23:31:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 :

quote:
εγω δεν ξερω τι λεω η εσυ δεν μπορεις να κανεις λογικες συνεπαγωγες;

η κατακορυφη πτωση του 2010 δεν θα συνεβαινε ποτε εαν ισχυε το φαινομενο του θερμοκηπιου, δεν ειναι απλα μια αποκλιση, ειναι ενα γκρεμοτσακισμα του δεικτη...δεν μειωθηκε απλα η θερμοκρασια, επεσε σε επιπεδα προ δεκαετιων...

αυτο δειχνει οτι κατα δεκαετιες μπορει να ανεβαινει η θερμοκρασια για χιλιους δυο αλλους λογους και μετα να ξαναπεφτουν αποτομα οι θερμοκρασιες..

και οτι αυτο πιθανοτατα εχει συμβει εκατονταδες φορες στην ιστορια του πλανητη χωρις να σχετιζεται με την κερδοφορα υποθεση του θερμοκηπιου...


ΑΣΕ . Μην χρησιμοποιεις την λέξη ΛΟΓΙΚΗ , γιατί εσυ δεν έχεις σχέση με αυτήν.
Εγώ σου έκανα μία απλή ερώτηση :
Πιστευεις οτι οι ανθρώπινες δραστηριότητες δεν επηρεάζουν το κλίμα του πλανήτη ?
ΝΑΙ Η ΟΧΙ . Μία απλή απάντηση θέλω .

Ασε τους άλλους λόγους που μεταβάλλουν το κλίμα.
Αυτοί δεν είναι στο χέρι μας , και δεν τους ελέγχουμε .

quote:
επιπλεον ολο και πιο πολλοί κλιματολόγοι βγαίνουν και μιλάνε πλέον ανοιχτά για πρόκληση της παρατηρησιμης πριν 10 χρόνια υπερθέρμανσης λόγω της τότε αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας και έξαρσης της δραστηριότητας αυτής...αντιστοιχα φαινόμενα εξαρσης και κατόπιν πτώσης εξαιτίας του ήλιου παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν και στον μεσαίωνα...η παρατηρούμενη τα τελευταία χρόνια ψυξη του πλανήτη οφείλεται επίσης στην πτώση της ηλιακής δραστηριότητας που είναι και ο κυριος ρυθμιστής του κλίματος της Γης και των άλλων πλανητών...

ΑΝΟΗΣΙΕΣ για άλλη μία φορά .
Ο ΗΛΙΟΣ βρίσκεται σε "ηρεμη" φάση απο το 1985 και παρόλαυτα οι θερμοκρασίες όλο αυτο το διάστημα απο το 1985 μέχρι το 2008 ανεβαινουν συνεχώς .
Απλά το 2008 παρουσιαστηκε ιστορικό χαμηλό της ηλιακής δραστηριότητας , και σε συνδυασμο με το φαινόμενο ελ νίνιο υπήρξε πτώση των θερμοκρασιών .

Τι γίνεται όμως το 2010 ?
Δείτε εδώ :
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=204900.

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ οτι με τον ηλιο σε χαμηλή δραστηριότητα , το 2010 ηταν απο τα θερμότερα ετη της παγκόσμιας ιστορίας ?
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ .
Φαντάσου να ήταν και ενεργός ο ήλιος τι θα γινόταν .

Ασφαλως και ο ηλιος και άλλα φαινόμενα επηρεάζουν το κλίμα , και δεν είναι μόνο το διοξείδιο του ανθρακα που παράγει ο άνθρωπινος πολιτισμός .

Αυτο δεν σημαίνει όμως οτι δεν πρέπει να ανησυχούμε και να μην ερευνούμε το θέμα , γιατί ολες οι ενδείξεις δείχνουν οτι τα πράγματα είναι σοβαρά .
Και αυτό δεν το λένε μόνο οι επιστήμονες αλλα και ΟΛΕΣ οι οικολογικές οργανώσεις που παρακολουθούν το φαινόμενο .

ΟΥΤΕ φυσικά στοιχειοθετείται καμμία απάτη , αφού ολα τα στοιχεία δείχνουν οτι η θερμοκρασία ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ παρά την χαμήλη δραστηριότητα του Ηλιου .

ΤΩΡΑ οι ΑΝΟΗΣΙΕΣ που γράφεις είναι απλά για ΓΕΛΙΑ γιατί καταρρίπτονται απο τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 23:56:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

trexagireve:

quote:
Το μόνο που πρέπει να καταλάβεις, αγαπητέ είναι ότι αυτό που εσύ
και άλλοι, ημιμαθείς, με συγχωρεις για τη λέξη,δεν γνωρίζεται,
εξηγώ γιατι και είναι το ότι έχει ξαναπαρατητηθεί τέτοια αύξηση θερμοκρασίας, στον πλανήτη γή..Πιο γνωστή, ήταν το μεσαίωνα,δεν θυμάμαι ακριβή περίοδο,μπορείς να το βρείς...
Αλλά και να σου θυμίσω, ότι η Γροιλανδία, έβγαζε κάποτε παραγωγη πολλών αγροτικών προιόντων,όπως έχει βρεθεί, σε κείμενα, που λέγαν για προιόντα και ποιότητα των, ώς εύφορη περιοχή κι όχι ως παγωμένη...Γιαυτό και την λένε "πράσινη γή"..
Το πράσινη, το έβαλαν ειρωνικά, νομίζεις;...Ήταν πράσινη, όπως και θα ξαναγινει..Εμείς, γιατί τρελαινόμαστε, τοσο πολύ, όμως;Για μετά ποα 100 χρόνια;...
Μηπως επίτηδες,η βία, ο πανικός, η ενοχή, ώστε, να ενωθούμε, στην παγκοσμιοποίηση και υπο ένα έθνος, ένα ηγέτη, μια θρησκεία, μια γλώσσα, μόνο..Έστω για το ...."καλο" μας, ρε παιδί μου...
Ψάξε το λίγο..Μην βλέπεις,μόνο κοντά...Δες πιο μακρυά....Ο ...μεσαίωνας, θα σε βοηθήσει..


Χα χα χα.
Να με λές ειδικά εσύ ημιμαθή είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ , γιατί μάθηση σαν την δικια σου δεν έχω , ουτε θα ήθελα να έχω ποτέ μου .

Αφου δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα γιατί μιλάς ?
Εχεις καταλάβει γιατί μιλάμε εδώ ?

Τι μεσαιωνας και πράσινα άλογα λες ?
Εδώ συζητάμε αν η συγχρονη ανθρώπινη δραστηριότητα , επηρεάζει το κλίμα ή όχι .

Στο παρελθον έχουν υπάρξει και εποχές παγετώνων με χαμηλές θερμοκρασίες , οπως και εποχές μεσοπαγετωνικές με υψηλές θερμοκρασίες .
Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γιαπετ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5009 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/10/2010, 00:02:30  Εμφάνιση Προφίλ
τρεχα....

quote:
Ναι ρε Γιάπετ, αλλά, το πως χρεώνουν σε εσένα και μένα, για ότι γίνεται, δεν έχω καταλάβει καλά..

Αν το καταλάβαινες θα έπρεπε να βρουν κάτι πιο... πολύπλοκο.

quote:
Τόσο χαζοί είμαστε;...

Και λίιιιιιγο περισσότερο!!!


ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3392 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/10/2010, 00:03:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon
Να συντονιστούμε παιδιά !!!
η κάθε άποψη στο ΣΩΣΤΟ topik για να μπορούμε να παρακολουθούμε
ΑΧΤΑΡΜΑ τα έχετε κάνει

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy