ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 14
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 10:45:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Διαβάζοντας καθημερινά τα post αυτό που παρατηρώ είναι πως έχει χαθεί ο σκοπός.

Παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις, προβολή του εγώ, είναι αυτά που τελικά κυριαρχούν με αποτέλεσμα η απόσταση από την επίτευξη των στόχων να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι όλοι μπορούν να δώσουν, ας προσπαθήσουμε λοιπόν ευρύνοντας περισσότερο το πνεύμα μας και λειτουργώντας λίγο πιο ομαδικά.


Φίλη μου, ίσως να ξεφεύγουμε από τον αρχικό σκοπό του θέματος, αλλά νομίζω ότι εδώ (για πρώτη φορά ίσως με τόσες συμμετοχές;) γίνεται μια σοβαρή συζήτηση για τον σκοπό του site, την λειτουργία του, και τις προσωπικές θέσεις/απόψεις των συντελεστών και των μελών του.
Προσωπικά προτιμώ να υπάρχουν αντιπαραθέσεις (κόσμιες όμως) παρά να κουκουλώνουμε τις διαφορές μας και να δείχνουμε ότι συμφωνούμε όλοι με όλους.

Η ομαδική λειτουργία που ζητάς, ξέρεις ότι είναι το πιό δύσκολο πράγμα στον κόσμο (και ιδιαίτερα ανάμεσα στους Ελληνες!), και για αυτήν θα πρέπει πραγματικά να παλέψουμε για να την κερδίσουμε.

Φίλε Νταβέλη, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Ερωτησούλες:
Γνωρίζεις αν υπάρχει μελέτη αρχαιολόγων που να αποφαίνεται ότι αυτά τα χαραγμένα σύμβολα (ή πόσα και ποιά από αυτά) είναι αρχαία και πόσο;
Ποιά άλλα σύμβολα υπάρχουν;

Κάποιος (συγνώμη που δεν θυμάμαι το nickname) επανέλαβε ότι είδε στο video την μορφή ξωτικών χαραγμένη (;) στους βράχους. Αν μπορεί ας γίνει πιό σαφής (ας αναφέρει το time code αυτών των εικόνων).

Φίλε Κέλσο, δεν θέλω να σε προϊδεάσω, αλλά μάλλον θα αργήσει η δεύτερη εκπομπή (σπάνια επαναλαμβάνεται η ίδια θεματολογία σύντομα), αλλά αυτό δίνει χρόνο σε μας να είμαστε πιό προετοιμασμένοι.
Το θέμα είναι πώς θα οργανωθεί αυτή η προετοιμασία και τι θα περιλαμβάνει...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

matina
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 10:48:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους matina  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δηλαδή η διαφορά χρόνου δεν υπάρχει στο video! Ε τότε συγγνώμη αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Εγώ μόλις είδα την εικόνα πίστεψα ότι ίσως να ήταν καπνός αυτό που έβλεπα, όταν άκουσα όμως και για τον χαμένο χρόνο, τότε είπα κάτι παίζεται εδώ. Αν μου λέτε ότι ο αυτό το γεγονός είναι φτιαχτό ε τότε δεν το πιστεύω μόνο την εικόνα.
Πιστεύω φίλη ATMA ότι ο απλός καθημερινός ανθρωπάκος είναι πολύ έτοιμος να δεχτεί αυτά που έχεις στο κεφάλι σου αρκεί να θέλεις να τα μοιραστείς μαζί τους. Ο δρόμος προς την γνώση είναι μακρύς αλλά για όλους υπάρχει η αρχή και κάποιος πρέπει να σου δώσει το ερέθισμα και γιατί όχι τις γνώσεις του. Γιατί η γνώση είναι κάτι που πρέπει να μοιράζεται απλόχερα και από εκεί και πέρα ο καθένας την κρίνει και την φιλτράρει.
Πάντως χάρηκα πολύ που έγινε η αρχή και περιμένω και τις άλλες εκπομπές.


Το έργο μπροστά μας, δε είναι ποτέ τόσο μεγάλο, όσο η δύναμη μέσα μας!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elpida
Μέλος 3ης Βαθμίδας


541 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 11:50:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elpida  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Φίλη μου, ίσως να ξεφεύγουμε από τον αρχικό σκοπό του θέματος, αλλά νομίζω ότι εδώ (για πρώτη φορά ίσως με τόσες συμμετοχές;) γίνεται μια σοβαρή συζήτηση για τον σκοπό του site, την λειτουργία του, και τις προσωπικές θέσεις/απόψεις των συντελεστών και των μελών του.

Φίλη Ostria

Αυτό που λες είναι πολύ καλό αλλά δεν το βλέπω να εφαρμόζεται. Δεν βλέπω απόψεις και προτάσεις παρά μόνο κριτική και τον καθένα να υπερασπίζεται την δική του άποψη μη αφήνοντας τον εαυτό του να δει παρακάτω.
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούν με όλους και όλα, αλλά καλό θα ήταν ο καθένας να μπορεί να ακούσει τον άλλον αποκομίζοντας πράγματα που θα συντελέσουν στην σωστή εξέλιξη.


quote:
Η ομαδική λειτουργία που ζητάς, ξέρεις ότι είναι το πιό δύσκολο πράγμα στον κόσμο (και ιδιαίτερα ανάμεσα στους Ελληνες!), και για αυτήν θα πρέπει πραγματικά να παλέψουμε για να την κερδίσουμε

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι δύσκολη η ομαδική λειτουργία αλλά δεν είναι ακατόρθωτη να εφαρμοσθεί αρκεί όλοι να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στους άγραφους νόμους που διέπουν την λειτουργία αυτή αποφεύγοντας τις αυθερεσίες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Glorfindel
Μέλος 2ης Βαθμίδας


385 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 12:07:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Glorfindel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΟΣΤΡΙΑ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ...

ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...

ΤΟ ΤΙΜΕ CODE ΕΙΝΑΙ 14:06:15

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 12:27:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Αυτό που λες είναι πολύ καλό αλλά δεν το βλέπω να εφαρμόζεται. Δεν βλέπω απόψεις και προτάσεις παρά μόνο κριτική και τον καθένα να υπερασπίζεται την δική του άποψη μη αφήνοντας τον εαυτό του να δει παρακάτω.
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούν με όλους και όλα, αλλά καλό θα ήταν ο καθένας να μπορεί να ακούσει τον άλλον αποκομίζοντας πράγματα που θα συντελέσουν στην σωστή εξέλιξη."

Φίλη Ελπίδα, ας μας δώσουμε λίγο χρόνο! Στην αρχή έρχονται πάντα τα
"επιφωνήματα" και η "σκληρή κριτική" (είναι η πιό άμεση και αυθόρμητη ανθρώπινη αντίδραση και γι αυτό δικαιολογώ όλους τους φίλους που
"ξεπέρασαν" τα όρια της "καλής συμπεριφοράς") και μετά καταλαγιάζουν τα πράγματα και ερχόμαστε να κουβεντιάσουμε εποικοδομητικά, αν βέβαια μας ενδιαφέρει και θεωρούμε ότι κάτι έχουμε να πάρουμε από την
"συναναστροφή" μας με τους άλλους.
Και λέω να "πάρουμε" γιατί αυτός δεν είναι ο πραγματικός στόχος του καθενός μας; (Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι λείπουν κάποια θέματα "ψυχολογίας και ανθρώπινων σχέσεων", εκεί θα μπορούσαμε να αναλύσουμε καλύτερα αυτά τα θέματα και να μάθουμε όλοι μας πολλά για τον εαυτό μας).


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 12:34:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε/φίλη Glorfindel,
Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Θα κοιτάξω αν φαίνεται τίποτα στο αντίγραφο που έχω κρατήσει. Δυστυχώς η εικόνα είναι αρκετά κακή (παλιά κασέτα γραμμένη 10.000 φορές) γι αυτό και δεν πρότεινα να την δώσω στον φίλο μας τον Πέτρο, στην επόμενη αναπαραγωγή μάλλον δεν θα φαίνεται τίποτα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Arzuna
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 13:33:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Arzuna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...έλα Arzuna!
Πες κι εσύ...

Φίλε ananasss, πραγματικά το θέλω και θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί είναι και κάποια πράγματα στα οποία θα ήθελα να τοποθετηθώ και να ρίξω λίγο φως σε κάποια "θολούρα" που υπάρχει - εάν μπορώ φυσικά.
Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά θα επανέλθω...

Για την ώρα θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που ήδη απάντησαν οι φίλοι Kelsos και Ramoglou για τη διαθεσιμότητα του βίντεο και σχετικά με τα:

quote:
Περίμενα μια έστω και τηλεγραφική απάντηση από τους υπεύθυνους του forum...Φαίνεται πως είμαι περισσότερο αισιόδοξος απ'ότι χρειάζεται...

Σιωπή...Λυπάμαι...


quote:
Και εγώ λυπάμαι φίλε Παύλο..

Τι θα γινει ρε παιδιά με το video;θα βάλετε κάποιο link να το κατεβάσουμε να το δούμε με την ησυχία μας;


Σχετικά με το βίντεο λοιπόν και με την δυνατότητα παροχής του και την προώθηση μέσω του site, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνεται λόγος εφόσον ήδη υπάρχουν Συνεργάτες και Μέλη που το διαθέτουν και μπορούν να το προωθήσουν.

Από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει μία πληρέστερη αναφορά σε αυτό και ανάλυσή του μαζί με τα "επίμαχα" καρέ, το πιθανότερο μετά την 2η εκπομπή για το Θέμα των Φαντασμάτων (εάν υπάρξει βέβαια). Εάν δεν γίνει η εκπομπή το υλικό αυτό, ούτως ή άλλως, θα παρουσιαστεί από το Site του ESOTERICA και θα είναι στη διάθεση όλων. Όχι βέβαια το ίδιο το βίντεο γιατί το μέγεθος είναι "μάλλον" απαγορευτικό. Μέχρι τότε και καθώς δεν θα θέλαμε κάποιοι επιτήδειοι να καπηλευτούν το υλικό αυτό για να κερδίσουν χρήματα (εννοώ άλλα κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.) θα συνεχίσουμε να είμαστε κάπως φειδωλοί στην παροχή υλικού. Δυστυχώς τέτοιες προσπάθειες έχουν ήδη γίνει! Η συζήτηση γι'αυτό πάντως μπορεί να συνεχιστεί γι'αυτό και νομίζω ότι ήδη οι περισσότεροι έχουν δεί την εκπομπή, είτε ζωντανά, είτε σε βίντεο και πιθανώς να υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν τη μαγνητοσκόπηση της από Μέλη που θα προσφερθούν.

Ελπίζω να έχουμε την κατανόησή σας σχετικά με αυτά...


"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

theklats
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
152 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 16:49:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους theklats  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

The ghostly image of the Brown Lady of Raynham. This picture, taken in 1936, is believed to be one of the best and most convincing of all the known photographs of ghosts. In many publications it is presented as actual photographic proof of the existence of ghosts.


THEKLATSΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

terpandros
Μέλος 2ης Βαθμίδας


211 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 17:23:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους terpandros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Nai kai??

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gtikopp
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2003, 18:39:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gtikopp  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επιτέλους κάποιος έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για το video.
Να'σαι καλά Arzuna.

Υπάρχει τουλάχιστον περίπτωση να ανεβάσετε μια-δυο φωτογραφίες μέχρι να γίνει η δευτερη εκπομπή?
(Αν υπάρχουν ήδη στο site και δεν το έχω πάρει χαμπάρι παρακαλώ ενημερώστε)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariline
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
58 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2003, 10:46:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mariline  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΤΟΝ ΚΕΛΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ Ν.ΦΑΛΗΡΟ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2003, 12:49:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για άλλη μία φορά...

Παρακαλώ ΟΧΙ Greeklish. Έχουμε αναφερθεί ξανά στο ζήτημα αυτό και απλά θα περιοριστώ να αναφέρω εδώ ότι το ESOTERICA.gr προωθεί την αποκλειστική χρήση ελληνικών χαρακτήρων στα μηνύματα των Forums, εκτός εάν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και στην περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να λυθεί αυτό με την βοήθεια των τόσων πρόθυμων Συντονιστών μας(με τεχνικές γνώσεις) και Μελών μας.

Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα Συζήτησης(η φίλη Darkangel_78 έχει κάνει πολύ καλη δουλειά πάνω σε αυτό) που αποτελούν προσπάθειες να δοθεί λύση στο ζήτημα αυτό (για την περίπτωση τεχνικού προβλήματος βέβαια).

Βρείτε τα οπωσδήποτε στο Forum: Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις, ή μέσω της Μηχανής Αναζήτησης.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Anounakis
Πλήρες Μέλος

Aruba
993 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2003, 19:54:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Anounakis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ADMIN έχεις απόλυτο δίκιο.
Εγώ Ομολογώ πως τις περισσότερες φορές δεν διαβάζω τα μηνύματα που είναι γραμμένα με Greeklish διότι αυτό είναι πολύ κουραστικό.
Λίγη προσπάθεια και σεβασμός στην αισθητική του χώρου , που δεν είναι το πρωτεύον ζητούμενο - αλλά είναι και αυτό σημαντικό , στα νεύρα μας , και στην δικιά σας προσπάθεια έκφρασης τοποθέτησης και συμμετοχής στις συζητήσεις , αφού όσοι χρησιμοποιείτε Greeklish μάλλον έχετε μικρότερη αναγνωσιμότητα.
Εξαιρούνται φυσικά , όσοι έχουν τεχνικά προβλήματα , αλλά πολλές φορές έχω δει μηνύματα από μέλη , την μία φορά με Greeklish και την άλλη με Greek.

1011010110110101101Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/09/2003, 23:43:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιά καλησπέρα σε όλους...

Αγαπητή μου Μariline...
Κάνεις λάθος...
Ξαναδιάβασε τι είπα πρός τον φίλο Νταβέλη666...
Απευθηνόμουν σε εκείνον ΕΙΔΙΚΑ και όχι σε όλους ΓΕΝΙΚΑ...
Πάντως έγραψα πώς:

quote:
"...αν δε κάνω λάθος ΚΑΝΕΙΣ απο τους εν λόγο εμπλεκόμενους σε αυτό το θέμα της ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ δεν έδωσε μια απάντηση, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ (και μάλιστα ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ στη παρεούλα μας τα οποία και τα συγχαίρω...)

Μην λοιπόν ΑΔΙΚΕΙΣ τους νέους σου φίλους, γιατί έτσι σε βλέπω ΚΑΙ εσένα αλλά ΚΑΙ όλα τα νέα μέλη που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έρχονται για να μεγαλώσουν τη παρεούλα μας και να τη πλουτίσουν με τις γνώσεις τους...

Νομίζω πώς σας ΤΙΜΟΥΜΕ όλους και όλοι ΔΕΟΝΤΟΣ...
Μην παραπονιέσαι λοιπόν καλή μου ΝΕΑ φίλη και κοντογειτόνησα...

Αλλά με αφορμή αυτό το γεγονός της ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ, με βάζει σε σκέψεις για το ΠΩΣ θα πρέπει απο εδώ και πέρα να ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ τις όποιες δραστηριότητές μας...

Για το σπίτι στο νέο Φάληρο, δε γνωρίζω τίποτα...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι, ας το αναφέρει στη νέα μας φίλη...


Κέλσος ο Φιλαλήθης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariline
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
58 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 09:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους mariline  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΚΕΛΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ Ntavelis666? ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ PC ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ.

ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ! ΚΑΙ ΕΝΑ FORUM ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΕΛΣΟ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 11:12:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Mariline, καταρχάς επέτρεψε μου να σε καλωσορίσω και'γώ με τη σειρά μου.
Ήθελα να σου πώ τα εξής : Μην "κατηγορείς" τον Κέλσο που δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο αυτό που πρότεινε. Δεν ήταν ο Κέλσος που δεν ήρθε στη Σπηλιά για να δεί τι ζημιά προκάλεσε αυτή η εκπομπή. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ! Ήμουν εκεί και περίμενα να δώ κάποιες γνώριμες φάτσες, όμως.... Τώρα που το θυμάμαι ήρθε κάποιος. Ναί, η μόνη που ήρθε ήταν η CAT !!! H μόνη που είδα να έρχεται αγχωμένη γιατί και αυτή νιώθει την Πεντέλη ΣΠΙΤΙ της και όχι ένα μέρος για να χαβαλεδιάζει. Αναρωτιέσαι τι έγινε στη Σπηλιά. Σε κάποια προηγούμενη σελίδα, αναφέρω τι έγινε. Διάβασε για να σου λυθούν οι απορίες.
Είπες κάτι πολύ σωστό και ελπίζω να εφαρμοσθεί :

"ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ! ΚΑΙ ΕΝΑ FORUM ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! "

Πάντως Αγαπητέ μου Κέλσο, αν θέλεις τη γνώμη μου, μια δεύτερη εκπομπή για το βίντεο της Σπηλιάς θα βλάψει περισσότερο τον τόπο. Τώρα που ο κόσμος άρχισε σιγά-σιγά να ξεχνάει το θέμα της Πεντέλης, το βλαβερό ενδιαφέρον του αναζοπυρώθηκε πάλι. Σκεφτήτε το καλά, Αγαπητοί Συντονιστές. Αν μη τι άλλο, σκεφτήτε τη δύστηχη τη Σπηλιά. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ;
H θέση μου πάντως στην περίπτωση μιάς δεύτερης εκπομπής, είναι 100% αρνητική και είμαι απόλυτα πεπεισμένος οτι απο αυτήν δεν έχει να βγεί τίποτα καλό. Το ομολογουμένως αξιόλογο και αξιέπαινο Esoterica έχει κι΄άλλους τρόπους για να προβληθεί και να δείξει την αξία του αλλά και την αξία όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό.
Φίλε μου Κέλσο και λοιποί, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεστε για αυτό το Σπήλαιο και όχι μόνο για τα "φαινόμενα" του, μετά την προβολή της δεύτερης εκπομπής, θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα και θα σας περιμένω. Συμπάθα με που θα εκφραστώ έτσι, αλλά έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να σας δώ να κρατάτε σακούλες στα χέρια για να μαζέψουμε ΟΛΑ τα σκουπίδια που θα αφήσουν οι πολιτισμένοι μας Αθηναίοι αλλά και να σβήσουμε ΟΛΕΣ τις καινούριες επιγραφές απο τα βράχια. Μην ανυσηχείτε, δεν είναι υποτιμητικό. Κάθε άλλο.
Κάντε οτι νομίζετε με τη δεύτερη εκπομπή. Ούτως ή άλλως ξέρετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θα επακολουθήσει. Οτι κάνετε, θα το κάνετε είς γνώση σας. Μην απορήσετε για τα μοιραία αποτελέσματα. Απο τη στιγμή λοιπόν που θα ξαναφέρετε τη Σπηλιά σε αυτή την κατάσταση, τότε, είσαστε-είμαστε ΟΛΟΙ υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε.
ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ; ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.
Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα. Νομίζω οτι είναι απόλυτα λογικά και όχι ΓΡΑΦΙΚΑ αυτά που λέω.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lencolas
Πλήρες Μέλος

Greece
1316 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 11:22:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lencolas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Για πες μας καλή μας φίλη ποιόν δε βοηθήσαμε ;
Μήπως έχω γράψει ότι έχω το Video και όποιος θέλει να μου στείλει mail ;
Μόνο ο secondborn μου έστειλε !
Εσύ λογικά πάλι δε το είδες !!!!!!!!!!
Μήπως ότι έγραψα δεν είχε καμία σχέση με τη βοήθεια προς τα άλλα μέλη αλλά με τη συγκεκριμένη αντιμετώπιση άλλου μέλους ;;;;;;
Ξέρεις φίλη Lengolas εσύ που ωσάν προστάτης κατατρεγμένων και αδυνάτων διατυμπανίζεις με περισσή ευκολία ότι ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ αν έχουμε βοηθήσει και ποιους και με τι κόστος ;;;;;;;
Ξέρεις ;;;;;
Ξέρεις αν και πόσο κοστίζει στον προσωπικό μας βίο η ενασχόληση με το esoterica ;;;;
Ξέρεις πως λειτουργούν όλα αυτά που εσύ απολαμβάνεις όταν αποφασίσεις να μπεις στο site και να κατηγορήσεις αβίαστα και ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ;;;;;;;;

Μάλλον και αυτά δεν έτυχε να τα σκεφτείς , δεν έτυχε να τα μάθεις , δεν έτυχε να σε απασχολήσουν .
Εσένα σε ενδιαφέρει μάλλον να υπάρχει ανα πάσα ώρα και στιγμή ένα μέλος του esoterica που να σου δίνει ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ .

Σε ευχαριστώ φίλη Lengolas για την κριτική που έκανες , σε ευχαριστώ που κατανοείς τα γραφόμενα ( δικά μου ή άλλων ) , σε ευχαριστώ που παραθέτεις με τόση ευκολία την κριτική σου .

Συγνώμη φίλη Lengolas που αντί για κακός λύκος η υπογραφή μου δεν είναι
«ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ» και συγνώμη που δεν έστειλα σε όλους από ένα e-mail να σας ενημερώσω ότι έγραψα την εκπομπή .

Πάντως ειλικρινά αν το θέλεις το βίντεο μπορώ να στο στείλω με courier διότι πραγματικά ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ .


ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΒΩ, ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ?
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ?

"Μάλλον και αυτά δεν έτυχε να τα σκεφτείς , δεν έτυχε να τα μάθεις , δεν έτυχε να σε απασχολήσουν .
Εσένα σε ενδιαφέρει μάλλον να υπάρχει ανα πάσα ώρα και στιγμή ένα μέλος του esoterica που να σου δίνει ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ."

ΔΕΝ ΕΤΥΧΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ? ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΑΘΩ? ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ?
ΕΤΣΙ,Ε? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ! ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ?


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ:
"ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!! "

ΑΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ. ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ, ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ! Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ?
ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΡΑΜΟΓΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥ!

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 26/09/2003 11:24:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AION
Μέλος 3ης Βαθμίδας


753 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 11:36:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AION  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Νομίζω οτι είναι απόλυτα λογικά και όχι ΓΡΑΦΙΚΑ αυτά που λέω.

Φίλε, συγχώρα με για το θάρρος αλλά κυνδυνεύεις να χαρακτηριστείς "γραφικός". Παροκολουθώ αρκετό καιρό αυτό που γίνεται με την σπηλιά και ειλικρινά μόνο να γελάσω μπορώ.
Εκατοντάδες άνθρωποι να ασχολούνται με μια σπηλιά, να τρέχουν εκεί, να μαλώνουν,να ψάχνουν,να κάνουν εκπομπές και πάνω απο όλα εσύ να αυτοκυρήσεσαι ο Μέγας Φύλακας !!! (κάτι σαν τον Κέρβερο ας πούμε)
Έλεος φίλε μου, έλεος.. κανείς δεν μπορεί να πεί στον άλλον αν θα πάει, που θα πάει και τι θα κάνει εκει πέρα που θα πάει.
Απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεται οτι έχεις φάει ένα μικρό κολληματάκι και έχεις ψιλοπαρανοήσει...
Μιλάς για ενέργειες σχεδόν σε κάθε σου post. Το θέμα είναι εσένα ποιός σε εξέτασε και σου είπε οτι είσαι "καθαρός" ενεργειακά και δεν μολύνεις με την παρουσία σου,τους κραδασμούς σου,την ενέργεια σου, τον τόπο ? Ποιός σου είπε οτι τα "μαγνητικά ρευστά" σου κάνουν καλό ή κακό στην περιοχή ?
Το γνωρίζεις πιστεύω οτι ένας άνθρωπος αρκεί για να καταστρέψει έναν τόπο?
Το οτι μαζεύεις τα σκουπίδια είναι προς τιμήν σου αλλά μην περιμένεις αντάλλαγμα για αυτό! Οταν προσφέρεις κάτι το κάνεις "πηγαία"!
Ασε τον κόσμο να κάνει αυτό που θέλει, μην τους βλέπεις όλους με άσχημο μάτι γιατι στο τέλος θα σε κατηγορήσουν οτι "κάτι παίζεται" και δεν θα έχουν άδικο με τόσο μονομερή άποψη που έχεις.
Και για να τελειώνουμε...την Πεντέλη ούτε την έχεις νοικιάσει για πάρτη σου, ούτε κτήμα σου είναι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι ο αυτόκλητος προστάτης της.
Αν θές πραγματικά να προσφέρεις κάτι, μίλα στον κόσμο όμορφα (γιατι θα πάει έτσι και αλλιώς), πές του όμορφα να προσέχει τον χώρο και μετά κάνε και σύ αυτό που θές εκει πέρα.
Ποτέ μην ξεχνάμε οτι είμαστε "φιλοξενούμενοι" παντού, σε όλον τον πλανήτη,σε όλο το σύμπαν!


Edited by - AION on 26/09/2003 11:40:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 11:43:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Lengolas κάνε αν θέλεις τον κόπο και διάβασε τι γράφεις και τι σου απαντώ , ίσως καταλάβεις πως πριν σου απαντήσω σκληρά , όπως λες , είχε μιλήσει εσύ κατά τον ίδιο τρόπο .

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν τρέφω κανένα συναίσθημα κακίας απέναντι σου , το αντίθετο θα έλεγα , βεβαίως δε τρέφω κανένα ανάλογο συναίσθημα και προς κανένα άλλο μέλος του esoterica .

Αν η σκληρή μου γλώσσα η οποία είχε σκοπό να σου καταδείξει πράγματα σε ενόχλησε τότε το μόνο που μου μένει να πω είναι μια συγνώμη .

Για τα περαιτέρω και για να μην είμαστε εκτός θέματος υπάρχουν και τα e-mail .

Καλή σας μέρα .


Ο κακός λύκοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lencolas
Πλήρες Μέλος

Greece
1316 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 12:25:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lencolas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ?
ΚΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΛΙΞΕ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ...

LENCOLAS

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 26/09/2003 12:29:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 17:20:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Lencolas : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο PCI ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ?"
ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ! ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ!

Λίλιθ : μα βρε Lencolas,
2 ολόκληρα τόπικ ανοίξανε την Τρίτη!!!
χαμπάρι δεν πήρες?
πάντως, νομίζω ότι ακόμη και αυτοί που δεν έχουν δει την εκπομπή, θα το καταφέρουνε σύντομα, μιά που όπως πληροφορούμαστε υπάρχει πληθώρα ατόμων που την κατέγραψε σε βίντεα!!!

AVATARGR : ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ lencolas ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΚΕΛΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Lencolas : ΣΟΡΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!!ΟΚ!ΠΑΩ ΠΑΣΟ!


Η επίκριση έγινε όμως με περισσή ευκολία …….. ε μετά να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω λάδι !

quote:

lencolas :
----------------------------------------------------------------
quote :

Από την άλλη θα ήθελα να πω κάτι ακόμα .
Ο Καθένας μας έχει ένα ΔΙΚΟ ΤΟΥ τρόπο έκφρασης , άλλος γράφει καλά , άλλος μιλάει καλά , άλλος ζωγραφίζει και άλλος απλά ξέρει αλλά δε μπορεί να τα μεταφέρει αυτό δε στερεί από κανένα όμως τη γνώση .
Αν π.χ. η φίλτατη ΑΤΜΑ γράφει με το δικό της τρόπο έκφρασης , είτε γιατί δε θέλει να πει τα πάντα , είτε γιατί ότι θέλει να μεταφέρει το μεταφέρει καλυμμένα έτσι ώστε να είναι ορατό μόνο στα μάτια των «μυημένων» , δε της στερεί αυτό το δικαίωμα να γράφει με τον τρόπο που γράφει .
---------------------------------------------------------------

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ:
"ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ;"
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ?ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ"?ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ?ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ!ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΡΘΩΠΑΚΟ?ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!
ΑΤΜΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΝΙΩΘΩ(ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ) ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΨΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ....


Αυτή ήταν ή πρώτη σου απάντηση σε μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ .
Και απαντώ ……

quote:

Ramoglou : Όταν ανέφερα ( έγραψα ) τη λέξη μυημένος δεν εννοούσα όσους ανήκουν σε κάποια οργάνωση ή κάποια εταιρεία , εννοούσα αυτούς που μέσα από τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΩΣΗ μυήθηκαν στη ζωή .
Καλός ή κακός αυτή η διαδικασία δε διδάσκετε , δε μεταφέρετε .
Αν λοιπόν κάποιος μπορεί να καταλάβει αυτό που γράφω ίσως να έχει περάσει ίσες βιωματικές εμπειρίες με εμένα και έτσι να συνεννοούμαστε , αν μπορεί να δει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ίσως να είναι στο ίδιο ή σε ανώτερο νοητικό επίπεδο από μένα .

Δε μας αρέσει η λέξη ανθρωπάκος !
Μάλιστα
Γιατί ;
Είναι υποτιμητική ;
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ .
Αγαπητή Lengolas δεν υποτιμώ ΚΑΝΕΝΑΝ από τον ποιο αδαή άνθρωπο του κόσμου μέχρι τον ποιο σοφό και αυτό δήλωσα με αυτά που είπα , ότι ο Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζετε καλυμμένα – ακάλυπτα όπως θέλει .
Το ΑΝ εγώ καταλάβω είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , αν θέλω να μάθω θα πρέπει να κουραστώ όσο εκείνος , αν μπορεί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , δείχνοντας μου όμως το πιάτο με το φαΐ ΟΧΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ .

Lencolas : ΔΙΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ?
ΕΙΡΩΝΕΙΑ,
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΠΙΚΡΙΣΗ

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ/Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ:ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ
,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!


Μέχρι τώρα ούτε εις ελάχιστον σε έθιξα αντίθετα με τα δικά σου γραφόμενα , που ενώ σου απαντώ περί διαφορετικότητας και επιλογής , μου αποδίδεις μη σεβασμό μελών και μάλιστα τη στιγμή που έχω δηλώσει πως ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑ .

Ερχομαι λοιπόν και σου απαντώ με τον ίδιο τρόπο που εσύ γράφεις και εκεί μην μπορώντας να παραδεχτείς το λάθος σου αρχίζεις να λες περί άσχημων και υποτιμητικών εκφράσεων .
Εγώ δήλωσα πως αν σε πλήγωσαν τα γραφόμενα μου σου ζητώ συγνώμη για την όποια ψυχική διαταραχή .

Εσύ ήθελες και συνέχεια μιας και δεν έβρισκες που έκανες λάθος και που επέκρινες .

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες που , ποιος , τι και γιατί .
Ποιο απλό δε μπορώ να το κάνω …….. ο έχων νου νοήτω …….


Ο κακός λύκοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 18:10:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ; Ο ΤΗΟΤΗ Ο ΚΕΛΣΟΣ Η Ο ΑΔΜΙΝ;


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 18:35:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε, συγχώρα με για το θάρρος, αλλά νομίζω πως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα που δεν περιέχουν ίχνος τεκμηρίωσης. Μου βάζεις λόγια στο στόμα που ΠΟΤΕ δεν είπα. Και ξεκινώ :

Λές οτι αυτοανακυρήχθηκα Φύλακας της Σπηλιάς. Ανέτρεξε σε κάθε μου πόστ και βρές που λέω, οτι ανακύρηξα τον εαυτό μου Φύλακα. Αν δε βρείς πουθενά κάτι τέτοιο και είναι απλώς μια δική σου προσωπική διαπίστωση, ίσως πειραγμένος απο τον τρόπο που γράφω, τότε θέλω να σε ενημερώσω οτι η διαπίστωση σου αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη και θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να μην κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις και ειδικά χωρίς βάσιμα στοιχεία. Στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνεις για την ακρίβεια, αλλά λασπολογείς. Και δε νομίζω οτι σου χρωστάω τίποτα για να λασπολογείς είς βάρος μου. Αν ήθελες κάτι άλλο να πείς και δεν κατάλαβα, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά θα'θελα να μου εξηγήσεις.

Κατόπιν, γράφεις :

"κανείς δεν μπορεί να πεί στον άλλον αν θα πάει, που θα πάει και τι θα κάνει εκει πέρα που θα πάει.
Απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεται οτι έχεις φάει ένα μικρό κολληματάκι και έχεις ψιλοπαρανοήσει..."
Πές μου, ποιός σου είπε οτι λέω αυτά τα πράγματα ; Και για εξήγησε μου τι εννοείς όταν λές "κολληματάκι" και "ψιλοπαράνοια". Θεωρείς εσύ δηλαδή οτι κάποιος που νιώθει τόσο "δεμένος" με ένα τέτοιο τόπο και που δεν του αρέσει να τον βλέπει να τον ριμάζουν, είναι παρανοϊκός και κολλημένος ; Αν η αγάπη για την Φυσική και Ιστορική μας κληρονομιά είναι παράνοια, τότε πές μου Φίλε ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ; ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΚΙ'ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Παρακάτω :

"Το θέμα είναι εσένα ποιός σε εξέτασε και σου είπε οτι είσαι "καθαρός" ενεργειακά και δεν μολύνεις με την παρουσία σου,τους κραδασμούς σου,την ενέργεια σου, τον τόπο ? Ποιός σου είπε οτι τα "μαγνητικά ρευστά" σου κάνουν καλό ή κακό στην περιοχή ?
Το γνωρίζεις πιστεύω οτι ένας άνθρωπος αρκεί για να καταστρέψει έναν τόπο?
Το οτι μαζεύεις τα σκουπίδια είναι προς τιμήν σου αλλά μην περιμένεις αντάλλαγμα για αυτό! Οταν προσφέρεις κάτι το κάνεις "πηγαία"!"
Και εσένα ποιός σου είπε οτι ίσως και να μη μολύνω με την παρουσία μου τον Τόπο ; Το'χω σκεφτεί πολλές φορές. Μην ανυσηχείς, δεν έχω καμιά μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ούτε νομίζω οτι είμαι "κάποιος" επειδή πηγαίνω στην Πεντέλη. Νιώθω όμως οτι είμαι πολύ τυχερός που γεννήθηκα δίπλα της και όχι αλλού. Είπα ποτέ οτι είμαι ο εκλεκτός του Βουνού, ο Μέγας Φύλακας και οτι όλοι οι άλλοι είναι κοινοί θνητοί ; Αν θές, κάνε ένα κόπο και ξαναδιάβασε τα προηγούμενα μυνήματα και θα δείς οτι λέω, οτι δεν βγάζω σε καμία περίπτωση τον εαυτό μου απ'έξω στο τι έχει υποστεί η Σπηλιά και μόνο που άνοιξα το σχετικό τόπικ για το οποίο όπως είπα μετάνοιωσα που το άνοιξα.
Ύστερα που ξέρεις εσύ για ποιό λόγο βοηθάω το Βουνό ; Σκέφτηκες να με ρωτήσεις γιατί ; ΌΧΙ ! Παρά λές οτι σου κατέβει. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι περιμένω ανταλλάγματα ; Το μόνο που θέλω είναι να ξαναγίνει ο Τόπος όπως ήταν, γιατί εκεί έχω φάει τη μισή μου ζωή το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ; ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ !!! ΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ; ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ "666" Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ; ; ; ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ; ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΥΡΗΣΣΕΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ; ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ;

Και για να τελειώνουμε, συμπληρώνεις :

"Ασε τον κόσμο να κάνει αυτό που θέλει, μην τους βλέπεις όλους με άσχημο μάτι γιατι στο τέλος θα σε κατηγορήσουν οτι "κάτι παίζεται" και δεν θα έχουν άδικο με τόσο μονομερή άποψη που έχεις.
Και για να τελειώνουμε...την Πεντέλη ούτε την έχεις νοικιάσει για πάρτη σου, ούτε κτήμα σου είναι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι ο αυτόκλητος προστάτης της.
Αν θές πραγματικά να προσφέρεις κάτι, μίλα στον κόσμο όμορφα (γιατι θα πάει έτσι και αλλιώς), πές του όμορφα να προσέχει τον χώρο και μετά κάνε και σύ αυτό που θές εκει πέρα."
Το μόνο που λέω ΑΝ το κατάλαβες, που απ'οτι φαίνεται δεν πήρες χαμπάρι τίποτα, είναι ο κόσμος που πηγαίνει εκεί πάνω, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΔΩΣΕΙ και κάτι εκεί που πάει, όχι μόνο ΝΑ ΠΑΡΕΙ.
Ούτε έχω νοικιάσει την Πεντέλη, ούτε είναι κτήμα μου, αλλά έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΏΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. ΤΟ΄ΚΑΝΕ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.

Αυτά

Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 18:50:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προτείνω στην Διαχείριση να μετονομάσει το topic σε
Α Ρ Ε Ν Α ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΓΚΛΙΣΕΩΝ

Edited by - Oannes on 26/09/2003 18:54:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 18:58:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και μια απορία προς όλους:

Το θέμα έχετε δει πώς λέγεται ή όχι ; Γιατί μόνο τη λέξη ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ δεν έχω δει στα τελευταία posts

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYMEΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 20:16:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ο Αίον, ρωτά τον Εχέμβροτο "ποιόν βρίζει και μάλιστα μανιασμένα"
Μα ΦΥΣΙΚΑ τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ απαντώ αυθόρμητα...
Γιατί ΜΟΝΟΝ τον εαυτό του θα μπορούσε να γνωρίζει ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...
Ωστε να τον ΚΡΙΝΕΙ και να τον ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ και να τον βρίζει...

Αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση και το ΤΙ ΛΕΕΙ...
Επι του θέματος λεει κάτι, ή ΞΑΝΑ αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, αλλά είναι ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...


Επειδή (καθόλου αγαπητέ) Κέλσε!!!! έχω ράμματα για την γουνίτσα σου! Θέλεις να μιλήσω ανοιχτά για πράγματα που έχεις πει;;;; και που πίστεψέ με δεν θα ήθελες να βγουν προς τα έξω;;;;;;;;;


Σε ξαναρωτάω! Είσαι σίγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κ********! ********* *********!

Σε ξαναρωτάω! Είσαι σίγουρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


---------------------------------------------
Επεξεργασία του μηνύματος από τον Admin
λόγω ανάρμοστων εκφράσεων. Παρακαλώ οι
προσωπικές αντιδικίες να μην εκφράζονται
με τέτοιον τρόπο μέσα στις Ομάδες Συζήτησης!
Και καλύτερα να μην εκφράζονται καθόλου
εάν δεν σχετίζονται με το Θέμα Συζήτησης!
---------------------------------------------


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 20:32:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θυμάστε την ατάκα από μια ελληνική ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο να λέει:

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχουμε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYMEΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 20:35:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους το τι πιστεύει ο ένας για τον άλλον;;;

Γιατί να πρέπει να βλέπουμε αυτές τις κόντρες οι υπόλοιποι χιλιάδες που δεν γνωρίζουμε (και μάλλον ούτε και θέλουμε να μάθουμε) τι έχει συμβεί ανάμεσα σε δύο μέλη;

Λυπάμαι πολύ που φτάνει αυτό το topic σε αυτό το σημείο, αλλά αφήνω πολύ λίγες ώρες για να κλείσετε αυτό το θέμα και μετά θα κλειδώσω το topic γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει από ότι φαίνεται στις τελευταίες σελίδες.

Και σας ξανά-παρακαλώ μη με αναγκάσετε εμένα ή τον Admin να διαγράψω μηνύματά σας, γιατί είστε δυο παλιά και αγαπημένα μου άτομα και θα με... στεναχωρέσετε.

Ας αφήσουμε τις βαριές λέξεις πίσω...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/09/2003, 21:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Θυμάστε την ατάκα από μια ελληνική ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο να λέει:
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά έχουμε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα"

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΑΝΝΕΣ, ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!! Η ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΤΑΚΑ !!!

ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ, ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΝΤΑΒΕΛΗΣ666
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Glorfindel
Μέλος 2ης Βαθμίδας


385 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/09/2003, 01:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Glorfindel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ...

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ...
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΕΤΑΣ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ;


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 14 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1796875
Maintained by Digital Alchemy