ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Η μαγεία των πόλεων...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2005, 09:42:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα παραθέσω μια παράξενη εμπειρία που μου συνέβει πριν από 5 χρόνια είναι όμως πολύ ζωντανή μέσα μου μιας και είμαι πολύ φιλόζωη.

Βγαίνοντας από τη Λυρική Σκηνή όπου είχα πάει με άλλες δυο φίλες μου δικηγόρους (ήταν περίπου 12,30 και χειμώνας) ρίχνουμε μια ματιά για να βρούμε ταξί και βλέπουμε περιέργως ότι ο δρόμος είναι σχεδόν άδειος!! Και λέω σχεδόν γιατί από μακριά στα 300 μέτρα βλέπουμε να πλησιάζει αργά ένα σκουπιδιάρικο και κάθε λίγο να κάνει στάση για να μαζέψει τα σκουπίδια.

Προσπερνώντας μας και όταν είχε περάσει γύρω στα 30 μέτρα μπροστά (όχι παραπάνω ) βλέπουμε στη μέση του δρόμου της Πανεπιστημίου ένα χτυπημένο μεγαλόσωμο ζώο (μάλλον σκύλος δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε καλύτερα). Είδαμε το γενικότερο σχήμα που έμοιαζε με σκύλο, είδαμε τον όγκο του (δεν ήταν σκιά...), είδαμε ακόμα και το τρίχωμά του.

Ενστικτωδώς έκανα μια κίνηση να κλείσω τα μάτια μου αλλά δεν πρόλαβα. Τόσο εγώ όσο και οι άλλες φίλες μου είδαν το σκουπιδιάρικο να περνάει αργά πάνω από το σώμα του ζώου. Οταν είχε ήδη περάσει κοιτάξαμε ξανά και το ζώο δεν ήταν εκεί!!.

Εννοείται ότι φρικάραμε τελείως... Οι δε φίλες μου που είναι δικηγόροι και δεν μασάνε από μεταφυσικά ψάχνανε να βρούνε λογικά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν αυτό που έγινε. Μέχρι ότι ίσως ήταν σακούλα σκουπιδιών είπαν όμως τότε το σκουπιδιάρικο δε θα είχε περάσει από πάνω της αλλά κάποιος θα την είχε μαζέψει...
Μετά σκεφτήκαμε μήπως ήταν κάποια άδεια σακούλα που από τον αέρα είχε πάρει το σχήμα αυτό, κοιτάξαμε τριγύρω να δούμε αν υπήρχε κάτι στις άκρες των πεζοδρομίων και δεν υπήρχε τίποτα! Ο δρόμος ήταν πεντακάθαρος και περιέργως άδειος από αυτοκίνητα!!


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2005, 22:39:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Άβαλον. Σε ευχαριστώ για την κατάθεση της εμπειρίας σου. Πράγματι ένας λόγος για τον οποίο δεν καταγράφουμε στην συνείδησή μας κάποια φαινόμενα, είναι γιατί το μυαλό μας δεν θέλει να τα αποδεχτεί και πάντα προσπαθεί να δώσει "λογικές" εξηγήσεις. Γνωρίζω πια ότι γύρω μας, ακόμα και σε ώρες αιχμής, μπορούν και συμβαίνουν πράγματα αλλά δεν έχουμε την παρατηρητικότητα να τα αντιληφθούμε. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω ότι το μυαλό αρνείται να τα δεί ή να τα αποδεχτεί. Θα σου ανεφέρω χαρακτηριστικά ένα φαινόμενο που συμβαίνει σχεδόν σε όλους του ανθρώπους και έχει να κάνει ακριβώς με το γεγονός του πως το μυαλό διαγράφει κάποια πράγματα. Υπάρχει ένας όρος στην ψυχολογία ονομάζεσαι "αισιοδοξία ανάμνησης". Είναι ο όρος που περιγράφει το φαινόμενο κατά το οποίο οι άνθρωποι απο μια προηγούμενη περίοδο της ζωής τους αποβάλλουν κάθε αρνητική ανάμνηση και κρατούν μόνο τις όποιες ευχάριστες ή διαστρέφουν την ανάμνηση σε ευχάριστο επίπεδο. Είναι και αυτό μια άρνηση του μυαλού στο να θυμάται πράγματα που δεν θέλει ακόμα και μετά απο χρόνια να αποδεχτεί. Χαρακτηριστική περίοδος για τους άντρες είναι η περίοδος της θητείας τους.
Νομίζω ότι αν κάτσουν και σκεφτούν και άλλοι φίλοι εδω, σίγουρα και αυτοί θα θυμηθούν κάποιο παρόμοιο περιστατικό το οποίο μετά προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν και τελικά υιοθέτησαν μια λογική εξήγηση...
Και υπενθυμίζω.. η πόλη κρύβει πολλά μυστικά...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Δύναμη Βρίλ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


158 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2005, 23:51:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Δύναμη Βρίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου Απέριττε,

διάβαζα αυτό που έλεγες για πολεοδομικά παράδοξα, όπως οι σχηματισμοί δρόμων σε σχήμα φί. Έχεις εντοπίσει κάποια τέτοια, και να ναί, έχεις καταγράψει μια συστηματική εμφάνιση παραδόξων ή ανεξήγηων φαινομένων σε αυτά τα σημεία ?

Θα με ενδιάφερε πολύ ... !


quote:

Υπάρχει ένας όρος στην ψυχολογία ονομάζεσαι "αισιοδοξία ανάμνησης". Είναι ο όρος που περιγράφει το φαινόμενο κατά το οποίο οι άνθρωποι απο μια προηγούμενη περίοδο της ζωής τους αποβάλλουν κάθε αρνητική ανάμνηση και κρατούν μόνο τις όποιες ευχάριστες ή διαστρέφουν την ανάμνηση σε ευχάριστο επίπεδο.


Συμφωνώ με αυτό, και προσθέτω οτι υπάρχουν και άλλα ανάλογα, όπου η αντίληψη επιρεάζεται από κάποιους παράγοντες, με αποτέλεσμα να θυμάται μόνο αυτό που θέλει.

Ας πώ και εγώ ένα παράδειγμα παραδοξότητας.
Γνώρισα τον Γιάννη JbG με αφορμή ενός παράδοξου φαινομένου. Από τότε του έχουν συμβεί στον ευρύτερο χώρο της σπηλιάς δύο συμβάντα που θα τα χαρακτήριζα "αξιόλογα". Παρότι ήμουν πάρα πολλές ώρες δίπλα του εκεί πάνω, κανένα παράδοξο δεν του συνέβη όσο ήμασταν μαζί. Ότι συνέβη, συνέβη σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν μαζί. Δίνω δύο εξηγήσεις στην παρατήρησή μου.

1. Για κάποιον λόγο άγνωστο σε εμένα, άν υπάρχει κάτι παράδοξο για να εκδηλωθεί αυτό δεν εκδηλώθηκε επειδή ήμουν εγώ μαζί (του).

2. Άν εκδηλώθηκε κάποιο συμβάν ενόσο ήμουν μαζί, αυτό εξηγήθηκε με λογικοφανή επιχειρήματα, ώστε να μην αξιολογηθεί σαν παράδοξο περιστατικό.

Και γαι τις δύο περιπτώσεις, αποκλέιω όμως να συνέβη κάτι και να ωραιοποίηθηκε εκ των υστέρων. Παρόλα αυτά παρατηρώ μια συστηματικότητα στην εκδήλωση των παραδόξων, να συμβαίνουν όταν δεν είμαι εκεί. Αυτό από μόνο του, δεν είναι κάπως παράδοξο ?
Αλληλεπίδραση ή σύμπτωση ?

Ανδρέας "Βρίλ"

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 11/12/2005 23:54:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dim.kar
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
709 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2005, 08:51:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dim.kar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mέρα!

Vrilη δεν σου συμβαίνει τίποτε διότι είσαι άσχημος και κακός, κι όταν σε βλέπουν τα πνεύματα, οι νύμφες, οι σάτυροι (κυρίως αυτοί...) κλπ κλπ τρομάζουν, φεύγουν και δεν συμβαίνει τίποτε...

Τώρα γιατί δεν συμβαίνει τίποτε και σε μένα που είμαι όμορφος (κούκλος...), έξυπνος (διάνοια...) και καλός (άγιος άνθρωπος δηλαδή...) παραμένει ζητούμενο.

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Δύναμη Βρίλ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


158 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2005, 09:29:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Δύναμη Βρίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Vrilη δεν σου συμβαίνει τίποτε διότι είσαι άσχημος και κακός, κι όταν σε βλέπουν τα πνεύματα, οι νύμφες, οι σάτυροι (κυρίως αυτοί...) κλπ κλπ τρομάζουν, φεύγουν και δεν συμβαίνει τίποτε...


Σωστόοοοος....

quote:

Τώρα γιατί δεν συμβαίνει τίποτε και σε μένα που είμαι όμορφος (κούκλος...), έξυπνος (διάνοια...) και καλός (άγιος άνθρωπος δηλαδή...) παραμένει ζητούμενο.


Ντόιγκ-οϊοινγ-οϊονγκγκγκ
Βρέ, ξέχασες το ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !
Βρέ, ξέχασες το ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !
Βρέ, ξέχασες το ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !
Βρέ, ξέχασες το ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !
Βρέ, ξέχασες το ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ !

Avallon με τη βιονική όραση, χρειαζόμαστε κάποιον/κάποιαν, που βλέπει στα 30μ τρίχωμα ζώου, ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, για επικίνδυνες αποστολές με σχοινιά και λουριά.
Άρε Άβαλλον, όλο ικανότητες είσαι...

@dim.kar

quote:

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos


Nai, nai....
Συμφωνώ.
Σε πήραν χαμπάριιιι, Καραγιάννηηηηηηη
ε-χεχ-χεχ-χεχχχχχ ...

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 12/12/2005 09:35:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jaya
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
127 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2005, 12:51:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jaya  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε Απέριττε καλώς ήρθες και από μένα...

Έχω να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη μόλις προχτές...
Υπάρχει κοντά στο σπίτι μου ένας δρόμος που ακολουθώ αρκετά συχνά, ο οποίος καλύπτει απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου και είναι σε απόλυτη ευθεία.
Προχτές το πρωί, όταν μπήκα στον συγκεκριμένο στενό,ο δρόμος ήταν γεμάτος στροφές, χωματόδρομος(!), -(ενώ ο συνηθισμένος είναι τσιμεντόδρομος), και με έβγαλε σε μία αλάνα(!!!)-(πρώτη φορά την έβλεπα, μιας και μένω στην περιοχή 17 χρόνια), η οποία στο τέλος της με έβγαλε στον κεντρικό δρόμο!
Μάλιστα με εντυπωσίασε η ασυνήθιστη κίνηση των αυτοκινήτων σε εκείνο το στενό!
Εκέινη τη στιγμή βιαζόμον πολύ και παρόλο που με εντυπωσίασε η αλλαγή, (μόλις πριν μία εβδομάδα είχα ξαναπεράσει από εκεί), εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή.
Το απόγευμα που το σκεφτόμουν, ξαναπέρασα από το ίδιο σημέιο, με αποτέλεσμα να δω το συνηθισμένο τσιμεντόδρομο, σε μία μεγάλη ευθεία(!!!!).
Θα πρέπει να σας πω ότι είναι το μοναδικό στενό που υπάρχει σε εκείνο το σημείο της περιοχής,άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πει κανέις ότι πήρα λάθος δρόμο...
Αν ξέρει κανείς τι ακριβώς μπορέι να έγινε, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του...

Φιλικά...


Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2005, 00:20:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Ανδρέα.
Γι αυτό που ρωτάς θα σου δώσω μόνο μια περίπτωση και αυτό επειδή η περιοχή έχει συζητηθεί στο παρελθόν και απο εκεί και πέρα ψάξε και λίγο μόνος σου... Να παρατηρήσεις λοιπόν την πολεοδομική διάταξη των δρόμων πίσω απο το Καλλιμάρμαρο. Είναι μια περιοχή με την οποία έχει ασχοληθεί πολύ στο παρελθόν ο ερευνητής Γιώργος Μπαλάνος. Μέχρι εδω...
Ας έλθω τώρα σε αυτό που συνέβει στον φίλο Jaya. Αγαπητέ φίλε δεν με παραξενεύει αυτό που σου συνέβει, γιατί έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες. Εκείνη την στιγμή για κάποιο λόγο πέρασες σε μια παράλληλη πραγματικότητα. Ξέρεις μερικές φορές αυτό μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνο, γιατί ενδέχεται να μην μπορέσεις να "επιστρέψεις". Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε έναν σεβαστό φίλο και ερευνητή τον Λ.Σ. ο οποίος κάποια στιγμή προχωρώντας σε ένα απο τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει κάπου αλλού. Με το που στρίβει μια γωνία, απο εκεί που ήταν μέσα στην οχλοβοή, ξαφνικά πέφτει σαν ένας αόρατος τοίχος, δεν άκουγε κανέναν θόρυβο και ο δρόμος ήταν παράδοξα έρημος. Λόγω της πείρας του κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και έκανε κατευθείαν τις αντίστροφες κινήσεις οπότε βγήκε αμέσως απο αυτήν την κατάσταση. Ξέρεις... υπάρχει η θεωρία ότι αν συνεχίσεις μέσα σε αυτό το περιβάλλον και δεν κάνεις προσπάθεια να βγεις αμέσως, την στιγμή που θα επανέλθεις αυτόματα ήδη έχεις κινήσει χορδές που σε έχουν βάλει σε άλλο κανάλι. Αυτό για να στο εξηγήσω ακριβώς θέλει πολύ μεγάλη κουβέντα.
Ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό μου είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια σε ένα σούπερ μάρκετ. Αφού είχαμε ψωνίσει με την γυναίκα μου, μπήκαμε με το φορτωμένο καρότσι μέσα στο ασανσέρ για να κατέβουμε στο υπόγειο παρκιν. Πατήσαμε το κουμπί του δεύτερου υπόγειου και μόλις έφτασε κάτω ο ανελκυστήρας, η πόρτα δεν έλεγε να ανοίξει. Ανεβαίνουμε πάλι επάνω και παίρνουμε το διπλανό ασανσέρ. Με το που φτάνουμε κάτω πάλι τα ίδια. Ξανανεβαίνουμε πάνω και ξαναπέρνουμε πάλι το άλλο. Αυτή την φορά μπήκε μαζί μας και ένας κύριος και όταν φτάσαμε κάτω η πόρτα άνοιξε κανονικά. Το γεγονός αυτό μου φάνηκε πολύ παράξενο και όχι τυχαίο. Εχω μάθει πια αυτά τα πράγματα να τα παρατηρώ και να τα προσέχω. Κατάλαβα ότι εκείνη την στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά με τον χωρόχρονό μας για κάποιο λόγο. Όταν το ανέφερα στον ίδιο φίλο ερευνητή που του συνέβει το περιστατικό που ανέφερα παραπάνω, μου είπε ότι για κάποιο λόγο εμείς εκείνη την στιγμή δεν έπρεπε να βγούμε στόν χώρο του υπογείου και χρειαζόταν η καταλυτικη παρουσία κάποιου τρίτου για να σπάσει αυτό που είχε δημιουργηθεί.
Ξέρεις... φαντάζουν παράξενα και περίεργα αυτά τα πράγματα για κάποιον που τα διαβάζει για πρώτη φορά. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο παράξενη είναι η ζωή απο ότι εμείς φανταζόμαστε...
Να είσαι καλά...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2005, 10:02:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Avallon με τη βιονική όραση, χρειαζόμαστε κάποιον/κάποιαν, που βλέπει στα 30μ τρίχωμα ζώου, ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, για επικίνδυνες αποστολές με σχοινιά και λουριά.
Άρε Άβαλλον, όλο ικανότητες είσαι...

Βρε κόλλημα με την Avallon!
Να σου φέρω τότε και τις φίλες μου τις δικηγορίνες για επικίνδυνες αποστολές γιατί και αυτές είδαν και σχολίασαν το πόσο φουντωτό ήταν το τρίχωμα του "ζώου"...
Βέβαια υπάρχει και η άλλη περίπτωση να μην είχαμε μετρήσει καλά με τη μεζούρα(?) και τα 30 μέτρα να ήταν 20..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
wainamoinen
Μέλος 1ης Βαθμίδας


123 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2005, 14:13:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wainamoinen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[quote]
[b]ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ wainamoinen ΕΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ) ΕΧΕΙ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ (Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ)..

Xαιρετώ και πάλι. Ψάχνοντας για διάφορα σύμβολα βρήκα ότι αυτός είναι ο σταυρός του αγίου Πέτρου ο οποίος σταυρώθηκε ανάποδα. Αργότερα χρησημοποιήθηκε ως σατανιστικό σύμβολο.

Secondborn
3) Τί σημαίνει ως σύμβολο ο σταυρός που σχηματίσεται από δύο οριζόντιες ξύλινες σανίδες οι οποίες τέμνονται κάθετα από μία κατακόρυφη?

Σταυρός της Λωραίνης, πατριαρχικός-αρχιεπισκοπικός σταυρός, δείχνει κάποια τάξη καρδινάλιου ή αρχιεπισκόπων. Είναι κυρίως της ορθόδοξης εκκλησίας.
Στην Αλχημεία είναι το σύμβολο για τον άσπρο μόλυβδο

ο Ισόπλευρος σταυρός που επείσης υπάρχει, είναι και αυτός αρχαίο σύμβολο (όπως και τα περισσότερα που χρησημοποιεί ο χρηστιανισμός και όχι μόνο). Στην αρχαία Ελλάδα συμβόλιζε τα 4 στοιχεία της φύσης (φωτιά, αέρα, νερό, γη).
Στην αλχημεία ήταν το σύμβολο της χοάνης. Σταύρωμα ήταν η τοποθέτηση της ύλης στην χοάνη, ο κάθε θεός συγχέεται με τα 4 στοιχεία περνώντας από την χοάνη (σταύρωμα) για να ξαναγυρήσει στην στην πρωταρχική του κατάσταση της πνευματικής χρυσόπης (*Θεόδωρος Αξιώτης "η αποκρυπτογράφιση του δίσκου της φαιστού").
Ο ίδιος (*) μας λέει ότι και ο Ρωμαικός - ποιμενικός σταυρός της εκτέλεσης, είχε το νόημα της βίαιης αποστολής στον Άδη.
Στην περίπτωση της συγκεκριμένης εκκλησίας χρησημοποιούνται διάφοροι σταυροί, με τρόπο που δεν είναι τυχαίος. Κάτι θέλει να δείξει, όχι απαραιτητα κάτι ύποπτο και αποκρυφιστικό αλλά δεν νωμίζω να είναι τυχαίο έργο.
Στις 4 γωνίες που σχηματίζει ο ισόπλευρος σταυρός υπάρχουν 2 "μαργαρίτες" επάνω και 2 σπιράλ κάτω
τα πρώτα σύμβολα της αθοώτητας του ιερού παιδιού (δεν βρήκα κάτι άλλο) τα δεύτερα μπορούν να ταυτιστούν με τον συμβολισμό του ρόδακα
Τα φίδια επίσης χρησημοποιούνται αρκετά, 2 φίδια που τα τσιμπάνε κάτι όρνεα, αν θυμάμαι καλά. Κατά τον Αξιώτη τα 2 φίδια συμβολίζουν το dna (τη γνώση), οποιος τα κρατάει, τα πνίγει κλπ κατέχει τους συμπαντικούς νόμους της δημιουργίας.
Δεν ξέρω αν χρησημοποιήται συχνά στον εξωτερικό στολισμό των εκκλησιών ο ρόδακας ή ο κρίνος με 5 πέταλα. Ιδίως ο ροδακας στο εσωτερικό έχει και το αστέρι. Σύμβολα της Αφροδίτης όσο μας αφορά εδώ, μιας και η μητρόπολη είναι στολισμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτά και 5γραμα αστέρια. Μήπως με κάποιο τρόπο δηλώνουν πάνω σε τι ναό χτίστηκε?

Και πολλά διάφορα, αλλά είμαι ήδη εκτός θέματος.
Φωτογραφίες δεν βρήκα ακόμα πως Θα βάλλω, αλλά που θα μου πάει?
Κάποιες πηγές
http://www.christiansymbols.net/book_index.htm
http://www.symbols.com/encyclopedia/03/index.html
http://www.seiyaku.com/index.html
Θεόδωρος Αξιώτης "η αποκρυπτογράφιση του δίσκου της φαιστού"
΄Αλλισον Κόουντερτ " η φιλοσοφική λίθος"

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cosmos2001
Μέλος 2ης Βαθμίδας


188 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2005, 13:59:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cosmos2001  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κατάλαβα ότι εκείνη την στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά με τον χωρόχρονό μας για κάποιο λόγο.

"Κατάλαβες";;;; Κοίτα σιγουριά....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2005, 14:32:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ wainamoinen ΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ....

quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2005, 23:05:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ φίλε Κόσμο 2001. Δεν με ενοχλεί η ειρωνία σου πάνω σε τέτοια θέματα, είμαι άλλωστε συνηθισμένος απο τα πολύ μικρά μου χρόνια τότε που όταν μιλούσαμε για τέτοια μας θεωρούσαν τρελούς. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια πράγματα είναι καθαρά βιωματικά και μόνο όταν τα ζεις τα αντιλαμβάνεσαι... Φαίνεται όμως για να το λες αυτό ξέρεις πολύ περισσότερα. Με χαρά θα ακούσουμε τις απόψεις σου. Να είσαι καλά...


Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2005, 23:40:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.
ΕΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ (ΚΑΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟ) ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ...
ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΣΑΛΙΜΑΝΙ....
(ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ)

ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ....
ΕΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Ε ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΩ ΛΙΓΟ...
ΑΡΧΙΣΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ (ΣΑΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ) ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ....
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ...

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ...

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ....

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ....

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ HΞΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΤΗΡΙΟ) ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...

ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2005, 23:46:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Αβατάρ. Το ζήτημα με το θέμα το οποίο συζητάμε, είναι ακριβώς αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφο. Σε πάρα πολύ κόσμο έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν φαντάζεσαι σε πόσους πολλούς. Όμως μετά το αρχικό σοκ και επειδή το μυαλό δεν θέλει να πιστέψει στο ανεξήγητο, όλοι αρχίζουν και λένε μάλλον δεν το πρόσεξα, μάλλον ήμουν αφηρημένος, μάλλον μπήκα σε λάθος δρόμο.
Το περιβάλλον γύρω μας κάποιες στιγμές αλλάζει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Θα ήθελα να κάτσεις κάποια στιγμή και να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τι άλλα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα τα οποία ήταν έξω απο τα συνηθισμένα. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι άλλο παράξενο συνδέεται με τον συγκεκριμένο χώρο την ημέρα του περιστατικού. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πράγματα στα οποία να μην έδωσες και ιδιαίτερη σημασία και να τα έχεις θάψει μέσα στα βάθη του μυαλού σου. Όμως αν προσπαθήσεις είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθείς κάτι που ενω είναι σημαντικό εσύ το θεωρείς ασήμαντο.
Πάντως επιμένω (αν και απο ότι κατάλαβα το δικό σου περιστατικό έγινε μέρα...) ότι το βράδυ και ειδικά οι ώρες απο δώδεκα μέχρι δύο είναι οι πιο ενδιαφέρουσες για παρατήρηση.
Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν κάποια μέρη συστηματικά ως προς τα φαινόμετα αυτά, αλλά αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσουν γι αυτά και βέβαια πολύ καλά κάνουν...
Μακάρι να ήθελαν κάποιοι οι οποίοι ξέρω ότι παρακολουθούν το θέμα, να πουν μερικά πράγματα. Ελάτε ρε παιδιά... απέξω απέξω...
Please...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jo Loucoumis
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Antigua and Barbuda
70 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2005, 14:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jo Loucoumis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σχετικό ενδιαφέρον Site...
http://www.geocities.com/gnwrizontas_tin_athina5/ekklisies1/ekklisies1.htm

Η Γνώση δίδεται δωρεάν σε αυτούς που την αναζητούν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2005, 22:10:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Απέριττε ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 7-7,30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ..

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...
ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2005, 22:30:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Jo LoucoumisΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

quote:
ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ

Στην οδό Μητροπόλεως επίσης βρίσκεται η Αγ. Δύναμις, το Μετόχι της Μονής Πεντέλης της δημοφιλούς ‘Μεντέλης’ όπως λεγόταν τότε η Μονή. Ο ηγούμενός της ήταν γνωστός ως ‘Μεντελιώτης’. Πίστευαν μάλιστα πως το ‘Μεντέλης’ ήταν το επίθετο του πρώτου ιδρυτή της Μονής, του Αγ. Τιμόθεου. – Δ. Γρ. Καμπούρογλου, Ο Αναδρομάρης της Αττικής, σελ. 62]. Φυσικά ο κάθετος δρόμος στην Μητροπόλεως, που περνά μπροστά από την εκκλησία αυτή, λέγεται οδός Πεντέλης.
Υπάρχει και ένα άλλο αξιοσημείωτο εδώ, σχετικά με τα ονόματα των δρόμων. Στην Αγ. Δύναμη βγαίνει η οδός Σκούφου. Η δεύτερη οδός με αυτό το όνομα που υπάρχει στην Αττική, βρίσκεται στην Πεντέλη, κοντά στην Μονή.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ.ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΠΟΛΛΟΙ EΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wolfowitz
Μέλος 2ης Βαθμίδας


307 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2005, 22:44:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wolfowitz  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
quote:
ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ

Στην οδό Μητροπόλεως επίσης βρίσκεται η Αγ. Δύναμις, το Μετόχι της Μονής Πεντέλης της δημοφιλούς ‘Μεντέλης’ όπως λεγόταν τότε η Μονή. Ο ηγούμενός της ήταν γνωστός ως ‘Μεντελιώτης’. Πίστευαν μάλιστα πως το ‘Μεντέλης’ ήταν το επίθετο του πρώτου ιδρυτή της Μονής, του Αγ. Τιμόθεου. – Δ. Γρ. Καμπούρογλου, Ο Αναδρομάρης της Αττικής, σελ. 62]. Φυσικά ο κάθετος δρόμος στην Μητροπόλεως, που περνά μπροστά από την εκκλησία αυτή, λέγεται οδός Πεντέλης.
Υπάρχει και ένα άλλο αξιοσημείωτο εδώ, σχετικά με τα ονόματα των δρόμων. Στην Αγ. Δύναμη βγαίνει η οδός Σκούφου. Η δεύτερη οδός με αυτό το όνομα που υπάρχει στην Αττική, βρίσκεται στην Πεντέλη, κοντά στην Μονή.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...[/b]


οχι και τοσο περιεργο
http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI1caddendum.htm
quote:
Πολύ περισσότερα πράγματα θα γνωρίζαμε γύρω από την απίστευτη αυτή ιστορία, αν η περίφημη βιβλιοθήκη της μονής Πεντέλης, με όλα της τα χειρόγραφα και τις περγαμηνές, δεν είχε μεταφερθεί κατά τη διάρκεια της επανάστασης του '21 στην Ακρόπολη, όπου όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Καμπούρογλου (ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ): «τα μεν εις χάρτην βιβλία εχρησίμευσαν δια φυσέκια, αι δε μεμβράναι (περγαμηνές) διεσκορπίσθησαν τήδε κακείσε (εδώ κι εκεί)». Όσο για τα νομικά έγγραφα (τίτλοι ιδιοκτησίας, σιγίλλια, μεταβιβάσεις κλπ) της μονής, αυτά είχαν καταστραφεί λίγο νωρίτερα, όταν οι άνδρες του Ομέρ Βρυώνη τα ανακάλυψαν στην κρύπτη του εκκλησιδίου της "Αγίας Δυνάμεως", στην οποία είχαν μεταφερθεί λίγο πριν την επανάσταση. Το εκκλησάκι αυτό αποτελούσε τότε μετόχι και αυτό της μονής Πεντέλης. Και πάλι ο Καμπούρογλου, στο ίδιο βιβλίο, αναφέρει:
εχει και συνεχεια το σαιτ την οποια δεν αντιγραφωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2005, 21:54:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι,
θέλω να μεταφέρω μια πληροφορία η οποία έχει διασταυρωθεί με τρεις τουλάχιστον ανθρώπους που παρατήρησαν το φαινόμενο. Υπάρχει ένα παλιό εκκλησάκι σε περιοχή των βορείων προαστίων, για το οποίο υπάρχει η φήμη ότι άλλοτε το βλέπουν και άλλες φορές όταν περνούν απο εκεί δεν μπορούν να το εντοπίσουν. Δεν αναφέρω περισσότερα στοιχεία προς το παρόν γιατί το θέμα είναι υπο έρευνα. Απλά το αναφέρω για να δω αν υπάρχουν και άλλοι εδω οι οποίοι γνωρίζουν κάτι σχετικά... Θα επανέλθω όταν θα έχω συγκεκριμένες παρατηρήσεις επι του θέματος... Προς το παρόν το σημείο παρακολουθείται...
Φιλικά...

(επίσης αν υπάρχουν φίλοι οι οποίοι να έχουν ανάλογες εμπειρίες σε άλλα σημεία της Αθήνας παρακαλούνται αν θέλουν να τις γνωστοποιήσουν)

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2005, 23:47:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aγαπητέ Απέρριτε... νομίζω ότι θα μπορούσες να μας δώσεις κάποια στοιχεία όπως περίπου σε ποιό δήμο των Β.Προαστείων είναι το εκκλησάκι αυτό...
Εεε δε νομίζω ότι με μια τέτοια πληροφορία κινδυνεύει η έρευνά σου....


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/12/2005, 00:44:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι,
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση σχετικά με φαινόμενο αντίστοιχο με αυτό που έγραφα σε παραπάνω μήνυμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Κώστα απο την Δράμα ο οποίος μου επέτρεψε να το αντιγράψω απο την σελίδα την οποία διατηρεί και είναι η www.paranormap.net.

"Η παρακάτω αναφορά γράφτηκε από τον χρήστη Aragorn στις 2005-12-21.
Έλαβε χώρα στην περιοχή Νέα Λιόσια του νομού ΑΘΗΝΩΝ.
Κωδικός αναφοράς: 1768

Ναι όντως υπάρχει ένα "ανατριχιαστικότατο" σπίτι στην περιοχή, το οποίο έχει γίνει Η "ατραξιόν" για οποίον "νεοφερμένο" στην περιοχή. Το σπίτι αυτό έχει πάνω του χτισμένα διάφορα αντικείμενα, ως ντεκόρ. Είναι κάτι το οποίο οποίος το έχει δει.... δεν το ξέχασε ποτέ του!! Το θέμα μ' αυτό το σπίτι, εκτός της εμφάνισης του φυσικά, είναι ότι ενώ μένουμε κοντά στην περιοχή και το έχουμε επισκεφτεί πολλάκις.... κάθε φορά που θέλουμε να το δείξουμε σε κάποιον και πηγαίνουμε εκεί..... δεν βρίσκουμε το δρόμο, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Κι αυτό δεν το έχω πάθει εγώ μόνο αλλά κι άλλοι γνωστοί. Έχουμε βάλει σημάδια...... έχουμε στρίψει στον ίδιο ακριβώς δρόμο.....έχουμε περάσει από "δίπλα" του και δεν το έχουμε δει...... κάνουμε κύκλους στη γειτονία..... και μετά από μερικά "χιλιόμετρα" γύρω-γύρω.... τελικά το βρίσκουμε. Δεν ξέρω αν εξαφανίζεται κι επανεμφανίζεται (κάτι που θα μου φαίνονταν πράγματι άκρως περίεργο), αλλά δεδομένο είναι ότι ενώ γνωρίζουμε την περιοχή...... ΠΟΤΕ δεν έχουμε καταφέρει να το εντοπίσουμε με την πρώτη.

Πηγή: http://www.x-news.gr/forum/viewtopic.php?t=770&postdays=0&postorder=asc&start=20

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για το μέρος αυτό...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Burbulithra54
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
88 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/12/2005, 03:10:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Burbulithra54  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ειμαι νεο μελος και μαζι με τον κολλητο μου εξερευνουμε την "υπογεια" αθηνα,οταν βεβαια η προσβαση στις μυστικες αυτες πορτες ειναι εφικτη.Θα ηθελα να μοιραστω εμπειριες τετοιων εξερευνησεων καθως και να ανταλλαξω αποψεις και πληροφοριες πανω σε αυτο το θεμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
valgraph
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
294 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 16:56:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους valgraph  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Υπάρχουν "νεκρές" πόλεις, χωρίς μαγεία? Πόλεις που απλώς δε συμβαίνει τίποτε?
Αν ναι, μήπως οι άνθρωποι που ζουν σ' αυτές φταίνε που χάνεται η "μαγεία" τους?
Η είναι όλες μαγικές?
Ζούσα στην Κοζάνη - αισθανόμουν κάτι το περίεργο και μαγικό (υπόγειες στοές, μύθοι, παλιά σπίτια κ.λ.π.) - Τώρα ζω στη Λέμεσό... Τίποτε δεν αισθάνομαι εδώ... Αισθάνομαι την τεράστια διαφορά... του "τίποτε δεν συμβαίνει". (Με εξαίρεση όταν πήγα βράδυ στην παλιά τούρκικη συνοικία - εκεί αισθάνθηκα πάρα πολλά...)...
Ξέρει κανείς τίποτε για τη Λεμεσό?
Ιστορίες που αφορούν την Κύπρο γενικά?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Imperator
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
227 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2006, 01:08:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Imperator  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Από ότι βλέπω πάει πολύς καιρός από τότε που για τελευταία φορά είχε σταλεί κάποια απάντηση σε αυτό το θέμα. Επείδή τελευταία άρχισα να το διαβάζω θα ήθελα να αναφέρω και εγώ κάτι με τη σειρά μου.
Σίγουρα έχω υπ'όψη μου πολλά ενδιαφέροντα σημεία στην πόλη της Αθήνας, όμως πιστεύω ότι τα περισσότερα θα είναι γνωστά στους φίλους αναγνώστες του forum. Θα ήθελα να αναφέρω δύο πολύ ενδοαφέροντα και άξια για έρευνα σημεία της Αθήνας που βρίσκονται στην περιοχή που μένω ( Κολωνός)
Πρόκειται για το Λόφο Ίππειου Κολωνού και το Λόφο Σκουζέ.
Ο πρώτος βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων, (η οποία ξεκινάει πίσω από το σταθμό Πελοπονήσου του Ο.Σ.Ε., από την οδό Λένορμαν) και ο Λόφος Σκουζέ βρίσκεται αν πάρουμε την οδό Ιωαννίνων συνεχίζοντας προς τα κάτω ( προς Σεπόλια) όχι όμως επί της οδού. Θα παρακαλούσα τον οποιονδήποτε φίλο αν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με αυτούς τους δύο λόφους να αναφέρει στο forum. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η παραμονή εκεί και στις γύρω γειτονιές είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σε πλημμυρίζει ένα αίσθημα γαλήνης και ησυχίας. Ειδικά αυτό το νοιώθει κανείς στο Λόφο Σκουζέ, όπου βρίσκεται και η όμορφη ( αν και όχι παλιά) εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού. Κάποιο στοιχείο που βοηθάει στη διατήρηση και ενίσχυση του ευχάριστου αισθήματος παραμονής στην περιοχή εκεί είναι και το ότι η πολιτεία έχει καθορίσει χαμηλό συντελεστή δόμησης και προστατεύει και αναδεικνύει την αρχιτεκτονική φυσιογωνμία της περιοχής. Πάντως ο λόγος που αναφέρω τις περιοχές αυτές είναι ότι το ευχάριστο αυτό αίσθημα είναι ιδιαίτερα έντονο και μάλιστα νοιώθει κανείες τη διαφορά σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή μερικές δεκάδες μέτρα παραπέρα. Ο καθένας ας κρίνει μόνος του κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα σημεία τα οποία ανέφερα, τουλάχιστον όμως η αναφορά τους είναι άξια και μόνο ως κάποιος μικρές και ευχάριστες εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει αυτή η τεράστια, γκρίζα και φαινομενικά αδιάφορη πόλη που ζούμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2006, 12:39:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που παραθέτεις. Πραγματικά η περιοχή που αναφέρεις έχει ιδιαιτερότητες, όπως άλλωστε και πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας. Το θέμα αυτό που έχω ανοίξει χωρίς καμία διάθεση να περιαυτολογήσω, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και είναι κρίμα που οι περισσότεροι φίλοι που το διαβάζουν περιμένουν μόνο απο εμένα να αναφέρω πράγματα ή κάποιοι άλλοι απλά δεν θέλουν να πουν.
Αυτό που έχω να σας πω και σας το λέω απο δική μου προσωπική πείρα του τελευταίου καιρού, είναι ότι πρέπει να πάρετε απόφαση να αρχίσετε πάλι να περπατάτε. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω παρατήσει και την μηχανή μου και το αυτοκίνητο - πλην κάποιων αναγκαίων μετακινήσεων - και έχω αρχίσει να περπατώ πολύ και να πηγαίνω στις δουλειές μου με τα μέσα συγκοινωνίας. Αφενός μεν κάνω μια πολύ απλή, ανέξοδη και καλή άσκηση, αφετέρου έχω πολύ λιγότερο άγχος και στρες λόγω της κίνησης και του μποτιλιαρίσματος που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζα και με την μηχανή, και το κυριώτερο είναι ότι έχω τον χρόνο και την ηρεμία να παρατηρώ...
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πράγματα γίνονται γύρω μας και πόσα πράγματα υπάρχουν μέσα σε αυτήν την πόλη, που περνούν απαρατήρητα απο εμάς.
Είναι πολύ καλό για τον φίλο που έγραψε τελευταίος, το γεγονός ότι είναι ευαισθητοποιημένος σε σημείο που να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις ενέργειες ενός χώρου στον οποίο ζει και κινείται.
Αντίστοιχα φίλε μου θα σου έλεγα ότι υπάρχουν και σημεία όπου η ενέργεια είναι πολύ αρνητική ειδικά για ευαίσθητους ανθρώπους μέχρι σημείου δυσφορίας. Θα σου έλεγα λοιπόν ότι αυτά τα σημεία έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα εξηγήσω τον λόγο.
Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι σε αυτά τα σημεία υπάρχουν πηγές αρνητικής ενέργειας και φόρτισης οι οποίες δημιουργήθηκαν λόγω κάποιων κακών πραγμάτων που έγιναν εκεί. Αυτήν την αίσθηση για παράδειγμα μπορείς να την έχεις έντονη στα υπόγεια του κτιρίου στην πλατεία ΚΛαυθμώνος στα οποία ήταν τα κρατηρήτια των Γερμανών κατακτητών.
Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος τον οποίο εγω θεωρώ πιο σημαντικό και ενδιαφέροντα. Αυτός είναι η πρόκληση με τεχνητά μέσα αρνητικών συναισθημάτων (φόβου, πανικού, δυσφορίας, άγχους) στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί με αποτέλεσμα να τους αναγκάζουν να απομακρύνονται. Είναι μια μορφή προστασίας κάποιων χώρων απο τα αδιάκριτα βλέμματα, για να μην δίνουν στόχο στην περίπτωση που θα υπήρχε ας πούμε φανερή ασφάλεια. Αυτές είναι περιπτώσεις στις οποίες η συστηματική παρακολούθηση με κάποιον τρόπο διακριτικό του χώρου, θα σε άφηνε έκπληκτο...!!!
Αν είχε κάποιος την θέληση να αναφέρει ένα τέτοιο σημείο θα διαπιστώνατε ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν εχω βέβαια για αυτές τις συγκεκριμένενες περιπτώσεις καμία απαίτηση απο κανέναν να το κάνει, γιατί κι εγω δεν μπορώ να αναφέρω έναν δύο τέτοιους χώρους που έχουν πέσει στην αντίληψή μου, για λόγους ευνόητους φαντάζομαι για τους περισσότερους...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2006, 11:20:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λυπάμαι Απέρριτε αλλά από ότι αποδεικνύεται δεν έχω ακόμη καταλάβει το λόγο που ανοίχτηκε αυτό το τόπικ...

Εχεις την ευγενή απαίτηση (προσδοκία) από μας να μοιραστούμε μαζί σου προσωπικές μας εμπειρίες και να μιλήσουμε ξεκάθαρα για συγκρκριμένα μέρη τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
Οι "ευνόητοι" λόγοι που προφασίζεσαι μόνο ευνόητοι δεν είναι για μένα. Μάλλον ήρθε καιρός που θα πρέπει - αν θέλεις να συνεχιστεί το τόπικ με ενεργή παρουσία μελών - να αρχίσεις να ανοίγεις και συ τα χαρτιά σου.


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2006, 22:08:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ σωστή η παρατήρηση αγαπητή Άβαλον αλλά...
αν θα παρατηρήσεις το θέμα απο την αρχή έχω δώσει πάρα πόλλά στοιχεία. Τα επόμενα θα δοθούν όταν έρθει η ώρα...
εγω δεν θα ξαναδώσω υλικό για να κάνουν βιβλία οι Γιαννοπουλαίοι...
και ο νοών νοείτω... (Πάνειε η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με σένα.. προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...)
Φιλικά...
ΥΓ: και κάτι ακόμα... δεν απαίτησα ποτέ τίποτε και απο κανέναν... ίσα ίσα που έχω δώσει κατευθύνσεις για την συγκεκριμένη έρευνα.. ας μην τα περιμένουμε όλα στον καναπέ έτσι δεν είναι;


Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 16/01/2006 22:10:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2006, 22:14:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επίσης αγαπητή Άβαλον κάποια στιγμή είχες ζητήσει απο κάποιον με προσωπικό μέιλ κάποια στοιχεία τα οποία σου δόθηκαν... μπορεί να μην τα ζήτησες απο μένα αλλά εγω ρωτήθηκα για να τα πάρεις γιατί εμπλεκόμουν στο θέμα.... όταν όμως αυτός ο κάποιος σου ζήτησε κι εκείνος κάτι φέρθηκες με αγένεια τουλάχιστον για να μην πω κάτι πιο βαρύ....
Ελπίζω να έχεις καλή μνήμη και να θυμάσαι.. άρα δεν είσαι σε θέση να κάνεις παρατηρήσεις ειδικά για αυτό που αναφέρεις...
αυτά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 11:14:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Aπέρριτε... επειδή ειλικρινά δεν θυμάμαι θα μπορούσες να μου στείλεις ένα mail και να γίνεις πιο σαφής? Μου φαίνεται εντελώς ξένο το "σενάριο" που μου λες... και εμένα δε μου αρέσει να αφήνω άλυτες παρεξηγήσεις...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 12:44:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Imperator ΚΑΙ Ο
Απέριττος ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11 μμ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy