ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
soprais
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2007, 22:31:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους soprais  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΣΦΥΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ....

SopraisΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Yiannakas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
218 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2007, 23:20:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannakas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι περιπτώσεις που μου έχουν τύχει είναι χωρίς να δω κάποια μαυροφορεμένη φιγούρα, να μην μπορούσα να ξυπνήσω μέσα από όνειρο ή να κινηθώ μισοξύπνιος.

Την μόνη φορά που είδα κάποιον ήταν όταν είδα μέσα στο δωμάτιό μου τρεις γκρίζους ''εξωγήινους'' να με κοιτάζουν. Αμέσως χωρίς σκέψη είπα το ''Ιησούς νικά και όλα τα κακά σκορπά'' και εξαφανίστηκαν.

Edited by - Yiannakas on 12/09/2007 23:22:30Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sahaj
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2007, 15:57:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sahaj  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χτες το βράδυ ενώ έγραφα εδώ για κάτι εμπειρίες μου τύπου μόρα, χτυπάει το τηλέφωνο κ ήταν ένας φίλος μου σε κατάσταση πανικού να μου λέει ότι μόλις είχε δει ένα μαύρο κεφάλι στην πόρτα του δωματίου του το οποία έφυγε μόλις άνοιξε τα μάτια του...
Άντε μετά να κοιμηθείς

www.sahajayogahellas.orgΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 08:20:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Sahaj, θυμάμαι πως κάτι ανάλογο μου είχε συμβεί όταν ήμουν περίπου 4 - 5 ετών όταν είχε αρχίσει να χαράζει.
Ο πατέρας μου είχε φύγει για την δουλειά κι εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ οπότε καθόμουν στο κρεβάτι μου ξύπνιος.
Όταν το είδα αυτό βέβαια, είχα μετατραπεί σε Κεντέρη...

Έχω μια απορία όμως:

quote:
μόλις είχε δει ένα μαύρο κεφάλι στην πόρτα του δωματίου του το οποία έφυγε μόλις άνοιξε τα μάτια του...

Εννοείς μόλις ανοιγόκλεισε τα μάτια του?


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sahaj
Νέο Μέλος


19 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2007, 21:50:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sahaj  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βασικα, είχε κλειστά τα μάτια του και όταν τα άνοιξε είδε ένα κεφάλι στην πόρτα να φεύγει. Ο ίδιος σχολιάζει ότι ήταν σαν κάποιος να τον έπαιρνε μάτι και με το που άνοιξε τα μάτια να ξεκίνησε να φύγει :)

www.sahajayogahellas.orgΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Peter320
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2008, 12:27:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Peter320  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα στο Forum. :)
Μόλις χθες μου συναίβει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεται από πολλούς. Χθες, ύστερα από πολλές ώρες αυπνίας (περίπου 20 ώρες) πήγα για ύπνο. Ύστερα από περίπου 6 ώρες ξύπνησα, πήγα WC και επέστρεψα προσπαθώντας να κοιμηθώ (μιας που σε λίγο καιρώ δίνω πανελλαδικές προσπαθώ να ξεκουράζομαι επαρκώς ώστε να μπορώ να διαβάζω). Απ ότι φάνηκε αποκοιμήθηκα και είδα το εξής όνειρο:
Ήμουν με το σχολείο εκδρομή, κάτι σε πεζοπορία (περιττά αυτά, το όνειρο πάντως ήταν αρκετής διάρκειας) [...] τελικά γυρίσαμε στην Αθήνα και πήγαμε σε ένα φούρνο εκεί κοντά από το σχολείο εγώ και οι συμμαθητές να πάρουμε κάτι να φάμε.
Εδώ σημειώνω πως πριν τρία χρόνια έμενα σε εκείνη την περιοχή (ύστερα μετακόμισα) και αγόραζα κι εγώ από εκείνο το φούρνο.
Όταν μπήκα στο φούρνο και με είδε η φουρνάρισσα (μια γυναίκα σχετικά μεγάλης ηλικίας, περίπου 50 και χαμηλών τόνων), αφού με χαιρέτισε με ρώτησε αν τη θυμώμουν. Της είπα πως ναι. Αυτή με ρώτησε δύσπιστα "Πώς με λένε;"
Το όνομά της δε το ήξερα μιας που δε την ήξερα ποτέ προσωπικά τη γυναίκα, απλά ψώνιζα κάποτε εκεί και με ήξερε ως πελάτη. Προσπάθησα να σκεφτώ πως τη λέγανε. Εντελώς αυθρόμητα της είπα "Μό.[ι].ρ..α" (πήγα να την πω ή Μόρα ή Μοϊρρα). Αυτή με κοίταξε λέγοντάς μου "Ναι, Μόρα" σκύβοντας λίγο το κεφάλι σαν να με βεβαιώνει/συμπληρώνει.
Έξω από το φούρνο καθόντουσαν και οι άλλοι συμμαθητές καθώς και μία συμμαθήτρια την οποία τύχαινε συμπαθούσα από το γυμνάσιο (για τον χαρακτήρα της βασικά μιας που είμαι gay). Αφού με εξυπηρέτησε η φουρνάρισσα και πήγα να φύγω με σταμάτησε σα να διάβαζε τη σκέψη μου και μου είπε "Πήγαινε μίλησέ της, βρες καμιά κοπέλα" (σα τη γιαγιά μου ακούστηκε :p). Της είπα αμήχανα "ok ok" και... "ξύπνησα".
Κοιμόμουν γυρισμένος στο πλάι και αισθάνθηκα το στρώμα του κρεβατιού πίσω μου να βουλιάζει λίγο σαν κάποιος να ακούμπησε στο κρεβάτι (σαν να γονάτισε, όχι σαν να κάθισε κανονικά). Αισθάνοντας την παρουσία φοβήθηκα να γυρίσω να κοιτάξω πίσω. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα (βασικά δεν αντιλαμβανόμουν τον χρόνο σαν να ήμουν ξύπνιος, όμως έβλεπα καθαρά μπροστά μου το γραφείο μου, συνεπώς ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου) αποφάσισα να γυρίσω απότομα να κοιτάξω και διαπίστωσα ότι δε μπορούσα!
Από κει και ύστερα αισθάνθηκα κάτι να με πνίγει, όχι την αίσθηση του πνιξίματος όπως την ξέρουμε in real life, σαν να μουδιάζει ο λαιμός μου και το σώμα μου, σα να χάνω την επαφή μαζί του. Αυτό άρχισε να γίνεται πιο έντονο, ένιωσα σαν να πέθαινα. Μόνο μπροστά μου μπορούσα να κοιτάξω και παρόλο που ήμουν ξαφνιασμένος προσπαθούσα να καταλάβω "τι έγινε και πεθαίνω;", το δωμάτιο το έβλεπα εντάξει (δεν έγινε κανένας σεισμός και με πλάκωσε το σπίτι ξέρω γω).
Ήμουν στο δείλημα ή να αφαιθώ ή να προσπαθήσω να αντισταθώ. Τελικά αντιστάθηκα προσπαθώντας να γυρίσω το κεφάλι να κοιτάξω και έφυγε! Δεν αισθανόμουν καθόλου μουδιασμένος κτλ. Αφού πήρε τελείος μπρος ο εγκέφαλος, σηκώθηκα από το κρεβάτι, άνοιξα το φως, έκατσα στο PC και είπα τι έγινε σε κάτι φίλους στο MSN.

Προσωπικά δεν πιστεύω στα πνεύματα, ούτε καν στη ψυχή. Δεν με έχουν απασχολήσει μέχρι στιγμής αυτά και είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει. Και σαφώς όλο το παραπάνω μπορεί να ήταν η παράλυση του σώματος κατά τον ύπνο και η μη επικοινωνία του με τον εγκέφαλο ο οποίος "ξύπνησε" αντιλαμβάνοντας όσο να χει το χώρο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι αυτό που περιγράφεται περι Μόρας και φυσικά το όνομα που μου είπε η φουρνάρισσα!
Περί Μόρας δεν είχα ακούσει τίποτα στη ζωή μου πέρα ενός φίλου μου παραμυθατζή στο δημοτικό που μου είχε πει περι μίας γυναίκας που την έλεγαν "Μόρα" και είχε πάει να τον αποκεφαλίσει στον ύπνο. Φυσικά δε τον είχα πιστέψει αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα (μιας που μου ακούγεται κάπως τρομακτικό) και όντας μικρός τότε την είχα φανταστεί ως τον Χάρο, αλλά δεν είχα δώσει καμία απολύτως σημασία ούτε μου είχε έλθει στο μυαλό ποτέ ξανά αυτή η ιστοριούλα που μου είχε πει.
Με άλλα λόγια δεν ήξερα τίποτα περί του μύθου για την ύπαρξη ενός πνεύματος που έρχετε το βράδι και κάνει κάτι τέτοιο!!

Έψαξα στο net για τη "Μώρα" αλλά το Google αναγνώριζε τη λέξη ως "μωρά". Τελικά όπως αποδείχθηκε το όνομα γράφεται με -ο.

Μια φίλη είπε πως είναι ένα δημιούργημα του εγκεφάλου και τίποτα παραπάνω, που πηγάζει από πληροφορίες που έχει λάβει ο εγκέφαλος ασυνδείδητα (χωρίς να τις επεξεργαστώ; να τις συνηδητοποιήσω;) Κι όμως δε θυμάμαι ΠΟΤΕ μου να μου είπε κανείς για το εν λόγω φαινόμενο, το όνομα μιας γυναίκας που εμφανίζεται στον ύπνο και κάνει κάτι τέτοιο. Και αυτό που μου είχε πει ένας φίλος πριν χρόνια δε το είχα στο παραμικρό φανταστεί έτσι. Τι να πω.

Edited by - Peter320 on 07/04/2008 12:46:26

Edited by - Peter320 on 07/04/2008 12:53:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/04/2008, 21:49:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν νομίζω οτι θα βρεις κατι ψαχνοντας στο google στο ονομα μορα... γιας και αυτη ειναι η Ελληνικη ονομασία που επικρατει στις περισότερες περιοχες της Ελλαδας.
Τα εχω γραψει πολλές φορες και το ίδιο τοπικ υπάρχει πανω απο μια φορες στο φορουμ... ειναι ασκοπο να προσπαθεις να εξηγησεις το φενόμαινο της μορας με την ματια της επιστημης οπως ειναι το ιδιο ασκππο να το κανεις για ενα βιβλιο... και για να γίνω κατανοητος... Η επιστημη θα ελεγε για ενα βιβλιο οτι εχει 10 εκατοστα πλατος 18 μικος κ 4 υψος οτι αποτελιτε απο 256 σελιδες του 0,03 του χιλιοστου οτι εχει 34563 γραμματα και οτι χρησημοποιηθικαν για να γραφτει 56 ml μελανη... Ποιος νιαζετε? Εγω θα προτιμουσα να διαβασω το βιβλιο...

Η μορα ΔΕΝ ειναι sleep paralisys... η μορα ανινει μελανιες και αιμωραγια και μπορει να σκοτωσει...

Εχει χρόνια να με επισκεφθει αλλα οταν το εκανε ηταν παντα πολυ τρομακτικο... Ενας αποτελεσματικος τροπος για να μην σας επισκεφθει η μορα ειναι απλα να δυμηουργειτε μια ασπιδα γυρο απο τον εαυτο σας...

Ξεκιναω κανοντας το σταυρο μου και ταυτοχρονα λεω "Μη τη δύναμη του Θεου Χριστου μεσα μου που το υπιρετώ με ολη μου την ψυχη και ολη μου τη δυναμη" Πλεκω τα δαχτυλα των χεριων μου μεταξυ τους σαν προσευχομε, ακουμπας τις παλαμες μου στο διαφραγμα και μετα τεντονω τα χερια μου εμπος μετα τα ανοιγω και κανω ενα κυκλο με τα χερια μου γυρο απο τον εαυτο μου και συνεχιζω ξανα κανοντας το σταυρο μου "Περικλειω τον εαυτο μου με τον κυκλο της Θείας Του προστασιας τον οποίο κανένα θανάσινο σφάλμα δεν τολμα να διαπεράσει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2008, 10:42:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας

Πολύ ενδιαφέρων θέμα φίλε iisius


Θα προσπαθήσω να σας πω τι είναι η ΜΟΡΑ.

Είναι κάτι που το έπαθα όταν ήμουν μικρός και δεν υπήρχε ένας άνθρωπος για να μου εξηγήσει τι είναι. Από την μητέρα μου άκουσα πρώτη φορά αυτή την λέξη <<ΜΟΡΑ>>. Αργότερα κάποιοι άλλοι μου το περιγράψανε σαν <<Ο ΙΣΚΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ>>.

Η πρώτη μου εμπειρία ήταν ως εξής.

<<Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και με κλειστά μάτια παρατηρούσα αυτά που γινόντουσαν μέσα μου .Ήταν σαν ένα παιχνίδι. Έβλεπα διάφορα σχέδια να σχηματίζονται μπροστά στην νοητική μου οθόνη. Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω να σχηματίζεται με έναν γραμμικό τρόπο το δωμάτιο μου.
Μου άρεσε αυτό και μου έκανε φοβερή εντύπωση. Έπαιξα λίγο με αυτό γεμάτος θαυμασμό.
Μετά από λίγο άκουσα έναν ήχο στο δεξί μου αυτί. Αυτός ο ήχος άρχισε να δυναμώνει και να γίνεται πιο υψηλός ως προς την συχνότητά του. Ξαφνιάστηκα αλλά παρόλα αυτά ακολούθησα την εμπειρία.

Ο ήχος γινόταν όλο και πιο υψηλός και γέμισε το κεφάλι μου .Στο αποκορύφωμα αυτής της διαδικασίας ένιωσα έναν κραδασμό σε όλο μου το σώμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνήσω το σώμα μου.

Αυτή η κραδασμική συχνότητα που ήταν απλωμένη σε όλο μου το σώμα και η ακινησία του σώματος μου μου προκάλεσαν πανικό. Προσπαθούσα μάταια να κουνήσω το σώμα μου, οι χτύποι της καρδιάς μου αυξηθήκανε
.Προσπαθούσα να φωνάξω αλλά το μόνο που γινότανε ήταν να νιώθω να κουνιούνται ελαφρά τα χείλη μου.
Τότε πέρασε από το μυαλό μου ότι πεθαίνω και ότι θα παρακολουθώ τα πάντα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Σκέφτηκα ότι θα με θάβανε και ότι τα αγαπημένα μου πρόσωπα θα κλαίνε και εγώ να μην μπορώ να τους πω ότι (είμαι εδώ) .

Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να λιώσει το σώμα μου για να μπορέσω να συνεχίσω την άγνωστη πορεία μου. Η ώρα περνούσε και οι κραδασμοί έγιναν τόσο υψηλοί που δεν τους ένιωθα πια.

Άρχισα να νιώθω ότι πλέω στον αέρα, μετά ένιωθα ότι βούλιαζα μέσα στο κρεβάτι μου, αλλά δεν ήθελα να αποχωριστώ το σώμα μου επειδή αν το άφηνα δεν ήξερα τη θα γινόταν.
Άρχισα να ακούω διάφορους ήχους και φωνές ατόμων που ήταν μέσα στο σπίτι. Στην πραγματικότητα μόνο η μητέρα μου ήταν εκεί .

Γίνανε και άλλα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Σε όλα τα topic που διάβασα βρήκα κοινές εμπειρίες.

Μετά από κάποια ώρα συγκεντρώθηκα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού μου ποδιού και κατάφερα να το κουνήσω . Αυτό ήταν, τώρα είχα και πάλι τον ελέγχω του σώματός μου.
Σηκώθηκα και έκατσα στο κρεβάτι άλλα ένιωθα πολύ κουρασμένος και εξαντλημένος .Μετά από μερικά λεπτά όλα ήταν και πάλι εντάξει.

Από εκείνη την μέρα και μετά είχα συνεχώς παρόμοιες εμπειρίες. Ήμουν σε ένα χώρο που δεν γνώριζα .Δεν υπήρχε κανείς για να με βοηθήσει. Αλλά λόγω του ότι μου συνέβαινε παρά πολύ συχνά (έως και 3 φορές την ιδία νύχτα, κάποιες φορές)
Αναγκάστηκα να μάθω τι είναι η ΜΟΡΑ και εξοικειώθηκα με αυτό που ανακάλυψα δίνοντας μου πρόσβαση σε έναν αθέατο κόσμο.

Επειδή είναι ένα θέμα που θέλει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ετοιμάζω μια «εργασία» ας το πούμε έτσι που όταν την ολοκληρώσω θα την ανεβάσω σε αυτό το topic. Μέχρι τότε

Να είστε καλά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2008, 21:37:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι,ομολογώ οτι περίμενα πως ξέρατε καλύτερα
ένα θέμα όπως το "πλάκωμα
ή πάτημα του ίσκιου" ή αλλοιώς γνωστό ως επίσκεψη incubus
ή sucubus...
Είναι διαμονικές οντότητες που ζουν σε άλλη διάσταση και
φτάνουν μέχρι τη δική μας διάσταση και έχουμε αυτές τις
δυσάρεστες επαφές...Κατεξοχήν θεωρούνται ερωτικές οντότητες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους για να μπορέσουν
να έρθουν καλύτερα στην δική μας διάσταση...
Κοιτάξτε στο λεξικό τη λέξη incubus...
Εξεπλάγην πιο πολύ με τον φίλο μου D Incubus, που δεν ήξερε
ότι είχει σχέση με το nick name του...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rukunas
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
103 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2008, 07:29:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rukunas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τότε μπορεί να ήταν απλά οργανικό ( sleep paralysis ) οπότε εκεί δεν παίζει κάτι μεταφυσικό
Είναι πολύ λεπτές οι ισοροπίες ανάμεσα στα ιατρικά θέματα με τα μεταφυσικά


Πολυ σωστη η διατυπωση σου φιλε μου."Ξυπναει"για λιγο ο εγκεφαλος
μα οχι το σωμα.Εγω μια φορα που το εζησα αυτο διαρκεσε περιπου 1 λεπτο
ειχα ανοιχτα τα ματια ειμουν ανασκελα μα δεν μπορουσα να κινηθω καθολου
λες και ειμουν καρφωμενος.Μιλουσα δυνατα και δεν ακουγοταν η φωνη μου.
Μια κοπελα μου εχει πει οτι τις συμβαινει αρκετα συχναΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2008, 08:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ trexagireve, σύμφωνα με τη μεσαιωνική αντίληψη ο δαίμονας incubus/succubus είναι η ίδια οντότητα κι απλά αλλάζει μορφή.
Με την θηλυκή του μορφή (succubus) κάνει έρωτα σε έναν άνδρα κατά την διάρκεια του ύπνου τουμε σκοπό να πάρει το σπέρμα του.
Στην συνέχεια παίρνει την αρσενική μορφή (incubus) και κάνει έρωτα σε κάποια γυναίκα που επίσης κοιμάται.
Με το σπέρμα που είχε λάβει ως succubus την αφήνει έγκυο.
Αυτή ήταν μια καλή δικαιολογία ώστε να δικαιολογηθεί μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη εκτός γάμου στη Μεσαιωνική Ευρώπη όπου η δεισιδαιμονία ήταν αρκετά έντονη.

Παρόλα αυτά η Μόρα - όπως παρουσιάζεται μέσα από τη λαϊκή παράδοση τουλάχιστον - είναι διαφορετική οντότητα από τον δαίμονα που περιέγραψα παραπάνω.
Άλλες δαιμονικές οντότητες είναι ο Βραχνάς, ο Σκιερός, οι Μορμολυκίες κλπ.

Επειδή αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά, τυγχάνει να γνωρίζω καλά ότι το nickname μου παραπέμπει με μια πρώτη ματιά στον συγκεκριμένο δαίμονα.
Με μια δεύτερη όμως μπορεί να παραπέμπει στο αγαπημένο μου συγκρότημα.In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2008, 09:59:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έλα ρε φίλε,D Incubus, το κατάλαβα ότι ήταν το αγαπημένο
σου συγκρότημα, για την κυριολεξία της λέξεως μίλησα...
Τώρα για το Μόρα και τα ίνκουμπους- σούκουμπους, εγώ
διατείνομαι ότι είναι το ίδιο, απλα δεν μπορούν να
μπούν στην δική μας διάσταση, παρά ενίοτε και γι' αυτό
έχουν διαφορετική επαφή, κάθε φορά...
Πλην αυτού, αν έχεις ασχοληθεί όπως ψιλοκατάλαβα με
δαίμονες, σίγουρα θα ξέρεις ότι έχουν πολλά ονόματα
και όχι ένα και εμπεριεχονται σε άλλους δαίμονες,
όπως και οι αντίστοιχες έννοιες...
Το θέμα είναι αυτή ηκατάσταση έχει να κάνει με επήρεια
δαιμόνων ή όχι; Και φυσικά πιστεύω γίνεται
αντιλπτό ότι ναι...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2008, 09:26:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ trexagireve, πιστεύω πως το θέμα της Μόρας μπορεί να προσεγγιστεί από διάφορες σκοπιές.
Δεν ξέρω αν η Μόρα κι οι υπόλοιπες οντότητες που θεωρούνται δαιμονικές μπορούν να μπουν στην διάσταση μας, όπως ανέφερες.

Γιατί πχ οι αρνητικές/δαιμονικές οντότητες που πιστεύουμε ότι βλέπουμε να μην είναι πολύ απλά η προβολή των δικών μας αρνητικών συναισθημάτων/σκέψεων;
Σχετικά με τη Μόρα πάντως, είναι πιθανόν κάποιες φορές η έλλειψη κινητικής ικανότητας κι ομιλίας που νιώθουμε να είναι κάποιο προκαταρκτικό στάδιο μιας αστρικής προβολής.
Αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο αν σκεφθούμε ότι οι περισσότερες φορές που συμβαίνει σε κάποιον αυτό το περιστατικό είναι ενώ ξυπνάει στην διάρκεια του ύπνου του.In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2008, 14:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχω μια απορία: λέγοντας "η Μόρα" παραπέμπουμε αυτόματα το νου σε κάτι το θηλυκό. Εντούτοις υπάρχουν παραστάσεις που δείχνουν ξεκάθαρα μια αρσενική παρουσία, π.χ.:

Έχει αποδοθεί τελικά γένος στη Μόρα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/04/2008, 15:34:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ D Incubus, επαναλαμβάνω, διάβασε για τα ίνκουμπους και σούκουμπους, είναι αρκετά σαφές τι είναι και πως έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο,είναι αρκετά κατατοπιστικά τα βιβλία που ασχολούνται με το θέμα..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2008, 12:09:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Rankett, μάλλον για Βραχνάς μου μοιάζει το πλάσμα της φτογραφίας.

Αγαπητέ trexagireve, έχω διαβάσει αρκετά για τα incubi/succubi.
Προφανώς έχουμε άλλες πηγές ή διαφορετικό τρόπο αντίληψης...In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/04/2008, 14:05:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε Rankett, μάλλον για Βραχνάς μου μοιάζει το πλάσμα της φτογραφίας.


Και τι είναι ο Βραχνάς; Μήπως αρσενική έκδοση της Μόρας; Κάτι άλλο;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/04/2008, 19:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου D Incubus, τα ινκουμπους/σούκουμπους, είναι αυτό που
το εδώ θέμα λέει μόρα και ήθελα να ξέρω γιατί δημιουργείται άλλη εντύπωση περί αυτού... Αυτό σε ρωτάω...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Lavie
Νέο Μέλος

Greece
8 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2008, 05:01:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Lavie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Paidia xairetai!edw kai arketh wra diabazw ta posts tou forum kai mporw na pw oti ta 8ewrw arketa endiaferon.Gia na pw thn alh8eia h Mora h alliws Lilith opws thn apokalw sunh8ws me exei episkeftei ki emena polles fores.

Prwth fora thn eida prin apo duo xronia ena apogeuma pou koimomoun sto dwmatio mou.Mexri tote den h3era ti einai auth h ais8hsh mexri pou mou eipe mia filh.Emfanisthke san mia terastia skia h opoia agkaliaze olo to dwmatio kai erxotan pros to meros mou.Me eixe piasei to sunais8hma panikou pou den mporeis na milhseis h na kounh8eis kai molis me plhsiase 3upnhsa(h sunhl8a).Auth htan h prwth fora pou eniwsa etsi kai gia arketo kairo me eixe ephreasei.

H deuterh fora pou thn eida htan polu prosfata,ligo prin 3upnhsw h opoia ka8otan panw sto sterno mou.Mporw na pw oti den panikoblh8hka giati 8umh8hka pou mou eixe pei o aderfos mou oti to xe pa8ei auto opws kai kapoioi alloi filoi.Ektos autou omws akolou8hsa th sumboulh mias filhs h opoia niw8ei suxna auth thn ais8hsh kai ka8e fora thn agnoei h paradinetai se auth me apotelesma na 3exnietai kai na apokoimietai hrema.

Mexri stigmhs eipa oti exw dei duo fores th Mora..Omws exw mia aporia kai 8a h8ela na 3erw an exete dei pote kati paromoio.

prin kana xrono prwi ligo prin 3upnhsw akousa ena hxo kai emfanisthkan duo morfes sto dwmatio mou(meta3u upnou kai 3upniou ola auta)H mia morfh htan enas antras thn opoia agnohsa kai h allh morfh htan ena koritsaki.Gia na mhn ta polulogw me epiase auth h ais8hsh pou den mporousa na kounh8w h na milhsw kai suneidhtopoihsa oti me eixe akinhtopoihsei to koritsaki me apotelesma na arxisw na to xtupaw mexri pou tinaxthka kai 3upnhsa.Apo tote exw 3anadei to koritsaki na to dernw aluphta giati mou espage ta neura(mono etsi exw kataferw na sunel8w apo thn katastash) kai mia allh fora na me pnigei.Auto me to pnh3imo htan mallon epeidh eixa agxos.Apla 8a h8ela na 3erw an exete dei pote auto to koritsaki.
A kai by the way den 3erw an uparxei h Mora h Skia h Lilith apla pisteuw oti ta prokaloume emeis oi idioi.

Pantws filikh sumboulh otan san piasei to ais8hma panikou me th Mora tote eite agnoeiste to eite deite to me neura..Me emena exei piasei :PΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/04/2008, 13:30:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Lavie, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικούς διαλόγους.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

quote:
Και τι είναι ο Βραχνάς; Μήπως αρσενική έκδοση της Μόρας; Κάτι άλλο;

Απ' όσο ξέρω, αγαπητέ Rankett, ο Βραχνάς είναι κάτι διαφορετικό από τη Μόρα.
Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση είναι μια οντότητα με ανδρική μορφή και χαμηλού αναστήματος που προσπαθεί κι αυτός να πνίξει το θύμα του κατά την διάρκεια του ύπνου.

quote:
Αγαπητέ μου D Incubus, τα ινκουμπους/σούκουμπους, είναι αυτό που
το εδώ θέμα λέει μόρα και ήθελα να ξέρω γιατί δημιουργείται άλλη εντύπωση περί αυτού... Αυτό σε ρωτάω...

Αγαπητέ trexagireve, δεν δημιουργείται καμία εντύπωση απλώς καταθέτω τα όσα γνωρίζω.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, οι incubi/succubi σχετίζονται με την ονείρωξη κι η επίσκεψη τους στον άνθρωπο έχει ως απώτερο σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση με το θύμα τους εν ώρα ύπνου.
Για τη Μόρα δεν ισχύει το ίδιο.

Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας μας - όπως προείπα - έχει τις δικές του απόψεις και προφανώς έχει διαβάσει κάποια πράγματα οποία δεν συμπίπτουν μεταξύ τους.
Δεν πειράζει.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/04/2008, 12:01:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Originally posted by Dying_Incubus:
quote:
Και τι είναι ο Βραχνάς; Μήπως αρσενική έκδοση της Μόρας; Κάτι άλλο;

Απ' όσο ξέρω, αγαπητέ Rankett, ο Βραχνάς είναι κάτι διαφορετικό από τη Μόρα.
Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση είναι μια οντότητα με ανδρική μορφή και χαμηλού αναστήματος που προσπαθεί κι αυτός να πνίξει το θύμα του κατά την διάρκεια του ύπνου.Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

Στο θέμα της ονείρωξης που αναφέρεις, νομίζω ότι υπεισέρχεται σε μεγάλο ποσοστό η προσωπική ερμηνεία και αντίληψη. Κάτι φυσικό αφού μιλάμε για πολυσύνθετο ψυχο-βιολογικό φαινόμενο. Κάποιος μπορεί να φαντάζεται ή και να βιώνει κατά τη δική του αντίληψη την επίσκεψη ενός "πνευματικού πλάσματος", που καταλήγει σε σεξουαλική ικανοποίηση. Πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις η ικανοποίηση να συγχέεται/συνδέεται με εκμετάλλευση και κατά προέκταση με κακοποίηση. Φρονώ ότι πολλά εξαρτώνται από τα πιστεύω και τις προσδοκίες το καθενός.

Προσωπικά, αν και δεν μου έχει συμβεί πάνω από μια-δυο φορές στη ζωή μου, δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια εκμετάλλευσης ή κακοποίησης, παρά μόνο η αυτονόητη απόλαυση και η μετέπειτα έγνοια του... καμουφλάζ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/04/2008, 16:02:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεκινάω την απαντησή μου θεωρόντας δεδομένμο οτι γνωρίζετε ολοι τι είναι οι σκεπτομωρφές. (Όποιος δεν γνωρίζει ας αναζητίσει το σχετικό post)

Κάποιοι πιστεύουν οτι οι μόρα είναι σκεπτομωρφές οι οποίες ξέφιγαν απο τον έλεχγο του δημηουργόυ τους και απλα συνεχίζουν να υπάρχουν στο Αστρικο. Για να μην "πεθάνουν" απο την πέινα όμως βγένουν στην αναζήτηση τροφής, και τι τρωνε αυτες οι ονοτότιτες? Ενέργια θα απαντίσει καποιος ο οποιος εχει βασικές γνωσης στο θέμα.
Μια απο τις δυνατότερες μωρφές μαγείας είναι η σεξουαλική μαγεία, αυτος και μόνο ο συσχετισμος με την αναφορά του φίλου Rankett στην ονήροξη θα μας εδινε την απαντηση στην ερωτιση γιατι η μόρα μπορει να θέλει να μας φτασει σε οργασμό. Εγω προσοπικα δεν πιστευω οτι η μόρα κανει κατι τετιο νομιζω οτι δεν έχει την δύναμη να το κανει...
Η μορα μας παραλύει και αποροφα απο εμάς την ενέργεια που αποβάλουμε οταν φοβόμαστε... Αν καποιος απο εσας είχε επισκεψης απο συγκεκριμενη ονοτιτα στιν υπνο του και τον εφτανε σε οργασμο κατ εξακολουθηση δε θα ηταν κακο να ανυσηχισει λιγο χωρισ αυτο να συμενει απαρετιτα οτι δεν είναι φυσιολογικο.
Θα ήθελα κλήνοντας να επισιμάνω οτι δεν είναι σωστό να συσχετίχουμε ολες τησ παραλυσης του ύπνου με τη μόρα. Πρην μερικά βράδια και ενω περιπλανιόμουν στο αστρικο με αρκετή συνιδιση εγινε κάτι και τρόμαξα παρα πολυ τότε ενίοσα το αστρικο μου σωμα να γιρίζει πισω στο φυσικο με αστραπιέα ταχυτιτα... Ισωσ η βίεει επιστροφη δημηουργισε καποια ανομαλια η οποια είχε σαν αποτελεσμα να μην μπορω να κουνιθω για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστιμα... η προσπαθια μου να κουνιθω ηταν ματεα αυτο είχε σαν αποτελεσμα να νωμισω οτι πεθανα απο καρδια... μιασ και ειχα τρομαξει τοσο πολυ... Η εξικιοση που εχω με το θανατο μου επετρεπσε να χαλαρωσω... δε σασ κριβω οτι μου ζημηουργισε και ενα συναισθιμα προσμονης... ηθλεα να δω τι θα γινει μετα... Αφου λοιπον χαραρωσα το αστρικο μου σωμα ηρθε στην θεση του σιγα σιγα... και ετσι καταφερα να κουνιθω και παλι... Σας αναφέρω την ιστορια σαν πραραδηγμα για να μην κανουμε το λαθος να νομίζουμε πως οτι λαμπει ειναι χρυσος.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2008, 18:47:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Σκεφτομου να γραψω κατι πολύ αναλυτυκο για την ΜΟΡΑ αλλα δεν εχω χρονο.Ομως αν καποιος θελει μπορει να δει μια αναφορα που εχω κανει εδώ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=26&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4045

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2008, 19:00:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ,

Ανέφερα στο μυνημα μου οτι ειναι λαθος να βαπτυζουμε ολεσ τις παραλυσεισ ΜΟΡΑ, η μορα ομως δεν ειναι "χωρισμα" του αστικου απο το φυσικο σωμα ειναι μορα...

Που εισαι καλη μου Oniric να μας δωσεισ τα φωτα σου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2008, 21:27:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Crystal_tear φοβάμαι πως δεν κατάλαβες .
Ας δούμε τι ειπα. Όχι όλα καποια από αυτά.

Αποσπασμα
---------------------------------------------------------------------
Η Αστρική προβολή ανήκει στην 5η διάσταση αλλά αυτό που μπερδεύει πολύ τους ταξιδευτές της 5η διάστασης είναι ότι στην ιδία διάσταση ανήκει και το Νοητικό σώμα αλλά και Νοητικό επίπεδο.

Επίσης στην 5η διάσταση ανήκουν και οι Υποδιαστασεις. Αυτές είναι οι 9 Δαντικές κολάσεις του πλανήτη και μπορούμε να πούμε πως είναι οι κατώτερες περιοχές του Αστρικού επιπέδου.

Τα όνειρα ανήκουν και αυτά στην 5η διάσταση και κάθε βράδι ταξιδεύουμε σε αυτή είτε το θυμόμαστε είτε όχι.

Οι εφιάλτες αλλά και οι δυσάρεστες Αστρικές εμπειρίες έχουν άμεση σχέση με τις κατώτερες περιοχές του Αστρικού.
Σε αυτές τις διαστάσεις υπάρχουν όντα νοήμων που άλλα υπηρετούν το καλό και αλλά το κακό.

Επίσης υπάρχει σύγχυση λόγω το ότι η κατανόηση μας και η επίγνωση μας δεν είναι ανεπτυγμένες με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μπλεγμένοι σε διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Αυτοί που περνούν από το επίπεδο τον κραδασμών και την σωματική παράλυση ας δοκιμάσουν την στιγμή των κραδασμών να επεκτείνουν το χέρι τους σαν να ήταν από λάστιχο.

Επίσης μπορούν να παίξουν λίγο με τους κραδασμούς π.χ Μεταφέρετε τους κραδασμούς όλους στα πόδια ή στο κεφάλι.

Κάποια άτομα μπαίνοντας στην σωματική ακινησία και στους κραδασμούς βρίσκονται μπλεγμένα με Τις Υποδιαστασεις και το Νοητικό επίπεδο που έχει την δυνατότητα να προβάλει <<νοητικές αντιπροσοπιες>> αλλά και με όντα αυτών των διαστάσεων με αποτέλεσμα να έχουμε μια δυσάρεστη εμπειρία .
Αυτή η εμπειρία λέγετε ΜΟΡΑ ή Ο ΙΣΚΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ με μια έντονη αίσθηση βάρους στο στήθος.

Οι ανώτεροι κόσμοι χρειάζονται αυξημένη συνείδηση.
---------------------------------------------------------------------
Ήθελα να αποφύγω την αναλύσει αλλά τι να κάνω.

Ξέρω όχι γιατί έχω διαβάσει σχετικά
Ότι ένα άτομο που μπορεί να κάνει συνειδητά αστρική προβολή περνάει από την ακινησία και το επίπεδο των κραδασμών.

Μπορεί να αποκτήσει συνείδηση μετά τους κραδασμούς ή τις δονήσεις και τότε βιώνει την παράλυση χωρίς να ξερή γιατί.
Μίλησα συγκεκριμένα για αυτό και όχι για όλες τις παραλυσίες. Οι άλλες παραλυσίες ή ακινησίες που λες ποιες είναι;


Για αυτό αναφέρθηκα συγκεκριμένα στους ανθρώπους που βιώνουν αυτούς τους κραδασμούς ή έντονο μούδιασμα ή δονήσεις ή ενεργειακή κράμπα όπως θες ονομάσετε το .

Αποσπασμα
---------------------------------------------------------------------
Αυτοί που περνούν από το επίπεδο τον κραδασμών και την σωματική παράλυση ας δοκιμάσουν την στιγμή των κραδασμών να επεκτείνουν το χέρι τους σαν να ήταν από λάστιχο.
Επίσης μπορούν να παίξουν λίγο με τους κραδασμούς π.χ Μεταφέρετε τους κραδασμούς όλους στα πόδια ή στο κεφάλι.
---------------------------------------------------------------------

Αυτοί που μπορούν και ξέρω ότι υπάρχουν θα με καταλάβουν.

Αλλιώς αν δεν έχουμε την απαιτούμενη αφυπνισμένη συνείδηση τότε μπλεκόμαστε ως εξής

Αποσπασμα
---------------------------------------------------------------------
Κάποια άτομα μπαίνοντας στην σωματική ακινησία και στους κραδασμούς βρίσκονται μπλεγμένα με Τις Υποδιαστασεις και το Νοητικό επίπεδο που έχει την δυνατότητα να προβάλει <<νοητικές αντιπροσοπιες>> αλλά και με όντα αυτών των διαστάσεων με αποτέλεσμα να έχουμε μια δυσάρεστη εμπειρία . Αυτή η εμπειρία λέγετε ΜΟΡΑ ή Ο ΙΣΚΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ με μια έντονη αίσθηση βάρους στο στήθος.
---------------------------------------------------------------------

Ίσως να μην ξέρεις τι είναι οι νοητικές αντιπροσοπιες και η υποδιαστασεις.

Κάποιος που ονειρεύεται αλλά δεν έχει καμιά επίγνωση του εαυτού του και του ότι ονειρεύεται, μπορεί να ζήση έναν εφιάλτη .Αυτός ο εφιάλτης είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις υποδιαστασεις.

Όσο για της νοητικές αντιπρωσοπειες φαντασου τα ελαττώματα σου όπως λαγνεία απληστία ,θυμός, περηφάνια ,υπεροψία κ.α. να μπορούσαν να πάρουν μια παρουσία στο νοητικό σου. Άραγε τι τέρας θα εμφανιζόταν τι σκηνές φρίκης θα παιζόντουσαν.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα υπάρχουν και αλλά που είναι διαφορετικά.
Σε άλλες περιπτώσεις των υποδιαστασεων μπορούμε να δεχτούμε επίθεση.
Επίσης αυτοί οι κόσμοι είναι εύπλαστοι και μπορούμε με την θέληση μας να προβάλουμε πράγματα.

Φαντασου μια συνείδηση που από φόβο προβάλει πράγματα στο αστρικό τα οποία είναι εναντίων της είναι μπερδεμένη με της υποδιαστασεις προβαλοντε νοητικές αντιπροσοπιες ,δέχεται επίθεση από άλλες οντότητες. Με μια λέξη <<μανούλα μου>>

Για αυτό υπάρχουν πολλές διαφορετικές εμπειρίες Η συνείδηση και η κατανόηση του καθενός είναι διαφορετική .

Επίσης υπάρχουν πολύ συνδυασμοί γεγονότων και εμείς καλούμαστε να επιλύσουμε τα προβλήματα μας. Εάν ζούμε μηχανικά στο φυσικό επίπεδο μηχανικά θα ζούμε και στο αστρικό. Αν αφυπνίζουμε συνείδηση εδώ και τώρα τότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίζουν.

Και το Αστρικό σώμα το οποίο έχουμε δεν είναι το αυθεντικό .Για να αποκτήσουμε πραγματικά Αστρικό σώμα πρέπει να έχουμε την 3η μυηση των μεγάλων μυστηρίων.

Φιλικά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2008, 23:36:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ σωστά αγαπητέ μου "ένας υπηρέτης", συμφωνώ μαζί σου και
θα ήθελα να διευκρινίσω μόνο οτι αυτές οι οντότητες που λέγονται
μόρα ή ίσκιος που σε πλακώνει ή ινκουμπους, έχουν το περιθώριο
να έρθουν και στην δική μας χρονική διάσταση...
Το ξέρω πέρα από την προσωπική εμπειρία, επειδή κι άλλοι
γνωστοί μου βιώσανε, παλιότερα, καταστάσεις που ήταν στο συνειδητό και χωρίς την κατάσταση ύπνου...
Γεγονός που δημιουργεί ένα ερώτημα όσον αφορά το τι είναι αυτο που δημιουργεί τις εισόδους τους... Πνευματικές είσοδοι φυσικά, αλλά και με δική μας συμμετοχή πάντα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2008, 00:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ φίλε TREXAGYREVE

Συμπληρωματικά :
Πράγματι υπάρχουν πολλά μυστήρια φαινόμενα όπως τα φαντάσματα, υλοποιήσεις ,εξαφανίσεις μυστηριώδης κινήσεις αντικειμένων κ.α. Πέρα από το ότι μπορούν κάποιοι να τα προκαλέσουν τυχαίνει να συμβαίνουν και από άγνωστες αιτίες.

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2008, 00:34:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ φίλε TREXAGYREVE

Συμπληρωματικά :
Πράγματι υπάρχουν πολλά μυστήρια φαινόμενα όπως τα φαντάσματα, υλοποιήσεις ,εξαφανίσεις μυστηριώδης κινήσεις αντικειμένων κ.α. Πέρα από το ότι μπορούν κάποιοι να τα προκαλέσουν τυχαίνει να συμβαίνουν και από άγνωστες αιτίες.

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2008, 10:27:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε "ένας υπηρέτης" σε θεωρώ πιο έξυπνο, από την επίκληση
άγνωστες αιτίες...
Υπάρχουν λόγοι που έρχονται κι οι λόγοι είναι ότι έχουμε
κοινά με αυτούς πάθη και εστίες έκφρασης...
Αποτελούμε κοινο είδος,κάπου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ιώ
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/05/2008, 12:49:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ιώ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νέα στην παρέα σας με αφορμή κάποιο γεγονός που θα έλεγα όχι με φόβισε αλλά μία αρχική ψυχρολουσία και εγώ και ο φίλο μου την πήραμε. Για να διηγηθώ με απλά λόγια το γεγονός, γιατί γεγονός ήταν και όχι φαντασια. Προχθές βλέπαμε τηλεόραση και όταν πέρασε η ώρα αποφασίσαμε να πάμε να ξαπλώσουμε. Με το που ξαπλώνουμε στο κρεββάτι ακούμε ένα μακρόσυρτο σφύριγμα δυνατό σε ένταση. Νόμιζα πως το άκουσα μόνο εγώ και τον ρώτησα αν άκουσε κάτι. Μου απάντησε ναι και βγήκαμε ελαφρώς σαστισμένοι να τσεκαρουμε το σπίτι με το φόβο για κλέφτη ή κάτι ανάλογο. Ψάξαμε παντού αλλά τίποτα. Να σημειώσω ότι παράθυρα κλπ ήταν κλειστά, άρα αποκλείω κάθε ενεχόμενο για εξωτερικό ήχο. Ίσως από εκεί που είναι το ανεμιστηράκι στην τουαλέτα αν ξέρετε, δωσαμε ως πιθανή εξήγηση. Κοιμηθήκαμε έπειτα κανονικότατα.

Την επόμενη μέρα πάω κανονικά στη δουλειά και κατά τις 8 το απόγευμα μου τηλεφωνεί ο φίλος μου λέγοντας μου. πώς κάτι συνέβει και να είμαι ήρεμη. Ετοιμαζόταν για να βγει και άκουσε πάλι το σφύριγμα αλλά επαναληπτικά αυτή τη φορά. Το άκουσε από το σαλόνι. Πάει βλέπει αλλα τίποτα. Μετά από το πατάρι και πάλι τίποτα δεν είδε. Φοβισμένος πάει να φύγει και στην πόρτα ακούει ''εεεεεεπ''. Με έπιασαν τα δάκρυα όταν το διηγήθηκε απο συγκινηση και ελάχιστο φόβο.

Εχθές το βράδυ τα συζητήσαμε. Και οι 2 πιστεύουμε σε τέτοιες παρουσίες και δεν μας φάνηκε απίθανο αλλά μας τρόμαξε. Κάπως ανάμικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε από έξοδο 4 η ώρα στο σπίτι. Παρκάρουμε και με το που μπαίνουμε στην πολυκατοικία ακούγεται με αντίλαλο αυτό το σφυριγμα παλι. Φύγαμε κατευθείαν και πήγαμε κοιμηθήκαμε σε ένα φιλικό σπίτι.

Δεν θέλα να μάθω αν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί απλά το δέχομαι σαν γεγονός με το οποίο συμβιβάζομαι. Το μόνο που με απασχολεί είναι η πιθανότητα να συμβεί κάτι άσχημο στο φίλο μου, στα κοντινά μου πρόσωπα η σε μένα. Είναι εύκολο καποιος-κάποια να με διαφωτίσει λιγάκι;


Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και αν σας κούρασα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy