ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 15:48:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι Ρωρ, συμφωνώ έτσι γίνεται.
Ομως η SM-Giota ίσως εννοεί τα χέρια κατά την ώρα της αυτοθεραπείας? Θα μας πεί νομίζω σύντομα

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

meteor
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
111 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 21:33:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους meteor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα κυρίες μου.

Σύμφωνα με βιβλία οι θέσεις χεριών που δίδαξε ο Mikao Usui, είναι μόνο οι θέσεις στο κεφάλι.
Κατόπιν η Furomoto (αν θυμάμαι καλά)πρόσθεσε τις δώδεκα βασικές θέσεις χεριών.
Με την πορεία των χρόνων προστέθηκαν και τα πόδια.
Βέβαια δεν είναι καμμιά πορεία (χεριών) υποχρεωτική.
Οπου νομίζουμε εμείς ότι χρειάζεται πρώτα.
Καλό είναι όμως να κλείνουμε στις πατούσες ώστε να υπάρχει γείωση.

Σε αυτό συνηγορούν και κάποια διαβάσματά μου πάνω στο Ταοϊστικό τσί-κούνγκ.
Η ενέργεια που εισρέει από πάνω προς τα κάτω,είναι πολύ πιο ακίνδυνη.
Μόνο οι πολύ προχωρημένοι (στις ασκήσεις τσι-κούνγκ)μπορούν να χειριστούν την Γιν ενέργεια.(από κάτω προς τα πάνω).

Στο θέμα πονοκέφαλος,μου έμαθαν τα χέρια να τοποθετούνται στους ώμους,μια και περνά πιο γρήγορα.

Λίλιαν στο άλλο τόπικ σε είχα ρωτήσει αν θα ήθελες,ώστε να ξαναπάρω τον δεύτερο βαθμό.
Δεν ξέρω αν το διάβασες.
Σίγουρα δηλώνω σοβαρό ενδιαφέρων και για το Ελληνικό ρέϊκι.
Αλλωστε..παπούτσι απ'τον τόπο σου...

Να είστε όλοι καλά
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 22:54:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε καλωσορίζουμε Meteor,


Θα ήθελα να προσθέσω σ’ αυτό που είπες για τις θέσεις, αυτό που διδάσκει ο δάσκαλος του Ρέικι, Frank Peter Arjawa, ο οποίος ανακάλυψε στην Ιαπωνία το αυθεντικό εγχειρίδιο του Μικάο Ουσούι και μετέφρασε η Ιαπωνίδα γυναίκα του.
Στο εγχειρίδιο αναφέρονται χιλιάδες θέσεις χεριών , αλλά σαν βασικές θεωρούνται οι εξής:
1. Μέτωπο
2. Κρόταφοι
3. Πίσω μέρος κεφαλιού
4. Αυχένας
5. Λαιμός
6. Κορυφή του κεφαλιού
7. Στομάχι και έντερα
8. Μάτια
9. Ανάμεσα στα μάτια και τη μύτη
10. Ανάμεσα στα μάτια και τους κροτάφους
11. Ρινικό οστό

Αυτές τις βασικές θέσεις συμπληρώνουν κι άλλες πάρα πολλές, τόσες πολλές που νομιζω ότι μία θεραπεία θα κρατούσε τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι θέσεις που γνωρίζουμε τώρα, δεν προσαρμόσθηκαν από την Φουρουμότο, αλλά από την ίδια την Τακάτα, θεωρώντας πως ταίριαζαν καλύτερα στην δυτική νοοτροπία.
Αυτά για την ιστορία.
Παρ’ όλη την φιλολογία, που καλά είναι να την γνωρίζουμε, συμφωνώ μαζί σου, ότι όπου και να βάλεις τα χέρια σου, η ενέργεια ρέει και πάει από μόνη της όπου υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καληνύχτα σε όλους
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 09:18:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα στις κυρίες!!!

Γεια σου meteor…
Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση όταν αλλάζει η φορά εφαρμογής. Και σε ευχαριστώ για τις σχετικές πληροφορίες.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω πάντως, γενικά εφαρμόζεται κατά τη βούληση του εκάστοτε δασκάλου η μία ομάδα θέσεων χεριών ή η άλλη (κατά Usui, Takata, κλπ), αλλά η ουσία παραμένει η ίδια τελικά.

Ωστόσο το κλείσιμο μιας συνεδρίας ρέικι σε έναν άλλον άνθρωπο γίνεται πάντα με αυτή την κίνηση κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, σωστά; Τρεις φορές που ξέρω εγώ ή επτά που είδα τη Λίλλιαν να την κάνει; Τι λες Ρωρ;

Η δασκάλα μου του πρώτου βαθμού δεν μας έδειξε τις θέσεις των ποδιών, αλλά η προσωπική μου κατάθεση είναι ότι νιώθω μεγάλη ανακούφιση και χαρά όταν δέχομαι ρέικι στα πόδια. Οπότε νομίζω ότι θα τις κρατήσω αυτές τις θέσεις.

Κι αν ρώτησα είναι επειδή έχω πάντα στο νου μου αυτό που είχε πει η δασκάλα μου του πρώτου βαθμού: "Το ρέικι στο οποίο μυηθήκατε είναι σαν ένα κλειδί που ανοίγει μια συγκεκριμένη πόρτα. Η πόρτα αυτή σας παραδίδεται σήμερα μαζί με το κλειδί και είναι ασφαλής. Αν τροποποιήσετε το κλειδί έστω και λίγο, θα πάψει να ανοίγει τη συγκεκριμένη πόρτα. Θα ανοίγει μία άλλη, που ποιος ξέρει τι πόρτα είναι".

Η Λίλλιαν μού έδειξε επίσης μία "σύντομη" συνεδρία ρέικι, στην οποία δεν χρειάζεται να ξαπλώσει ο αποδέκτης. Γίνεται ενώ είναι καθιστός σε μία καρέκλα. Τη γνωρίζεις κι εσύ Ρωρ;

Ευχαριστώ πολύ.

Με αγάπη,
Unseen


***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 10:23:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα Unseen

Ναι υπάρχουν πολλές θέσεις χεριών, που δεν μπορούν να γραφούν και να περιγραφούν, γι’ αυτό ανέφερα το «αυθεντικό εγχειρίδιο του Μικάο Ουσούι», που ανακάλυψε ο Arjawa. Για όποιον θέλει να τις ακολουθήσει…
Εμένα μου αρκούν οι θέσεις που ανέφερα αρχικά και επικεντρώνομαι σ’ αυτές.
Το κλείσιμο μιας συνεδρίας γίνεται με ένα μεγάλο σύμβολο δύναμης σ’ όλο το σώμα και μετά η μεταφορά της ενέργειας προς την γη, αρχίζοντας από το κεφάλι, τελειώνοντας στα πόδια με απαλές κινήσεις που όμως έχουν δυναμική (τα χέρια ακουμπούν το σώμα, αλλά όχι βίαια) Αυτό επιφέρει γείωση και ο άνθρωπος επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η καθιστή θέση στην συνεδρία, γίνεται σε άτομα που φυσιολογικά δεν μπορούν να ξαπλώσουν (ηλικιωμένοι, σε άτομα με πόνους στην μέση κλπ.). ΄Όμως δεν επιφέρει την ίδια χαλάρωση, οφείλω να ομολογήσω. Η ενέργεια όμως «κάνει μια χαρά την δουλειά της». Κάναμε στο παρελθόν Ρέικι στην μητέρα μας (82 ετών) , σε καθιστή θέση, αλλά η πονηρούλα κατάλαβε ότι ξαπλωμένη θα ήταν καλύτερα και τώρα πάει και ξαπλώνει στο κρεβάτι της και δέχεται την ενέργεια ξαπλωμένη.
Πρέπει να την δείτε πως σηκώνεται!!!!
Σε καθιστή θέση επίσης κάνουμε την τεχνική αποτοξίνωσης. Εκεί επιβάλλεται αυτή η θέση.

Συμφωνώ απόλυτα ότι το Ρέικι είναι ένα κλειδί που ανοίγει την συγκεκριμένη πόρτα της αγάπης και της αυτό-γνωσίας. Εκτός από την τροποποίηση από εμάς, που σαφώς ισχύει, υπάρχει και η περίπτωση να μας δώσουν κάποιοι δάσκαλοι «λάθος κλειδί», που ανοίγει την πόρτα του ανταγωνισμού και του «πνευματικού εγωισμού», που τότε αλίμονο…
Γι’ αυτό λέω και ξαναλέω σε όλους, μέχρι του σημείου να γίνομαι κουραστική, προσοχή στους Trainer Reiki που νομίζουν ότι είναι «δάσκαλοι». Γιατί είμαι παθούσα, και έκανα μεγάλη «βουτιά» στον ΄Αδη, για να βρω επιτέλους το σωστό κλειδί!!! ΄Όμως άξιζε τον κόπο.

Εύχομαι σε όλους μια φωτεινή μέρα
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 10:26:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα σε όλους,
καλημέρα meteor, καλημέρα unseen,

Ορισμένες σκέψεις μου για τις θέσεις των χεριών.

Περικλείοντας όλο το σώμα περικλείουμε τον άνθρωπο. Κάθε σημείο του σώματος έχει διαφορετική δόνηση. Στο σημείο των γονάτων για παράδειγμα , είναι το σημείο της προόδου του ανθρώπου, το σημείο που λυγίζει το πόδι για να ανέβει. Το πρώτο βήμα. Εκεί υπάρχει το υγρό στοιχείο και το στέρεο στοιχείο. Αν το δούμε ανατομικά θυμίζει το ζώδιο του αιγόκερο.

Οι χούφτες των χεριών μας εφάπτονται τέλεια και καλύπτουν το γόνατο όταν το αγγίζουμε. Οι γάμπες είναι οι μυϊκοί σάκοι που «αναπνέουν» ανάλογα με την κίνησή μας. Ξαπλωμένες εκπνέουν και περπατώντας εισπνέουν και εκπνέουν ανάλογα με τα βήματά μας και στον δρόμο και στην ζωή. Οι αστράγαλοι είναι το τιμόνι του βήματος, και το πέλμα η στήριξη του ανθρώπινου οικοδομήματος μας.

Όταν λαμβάνουν ενέργεια ανακουφίζονται και φορτίζουν. Το σημείο των γονάτων είναι το μόνο στο ανθρώπινο σώμα που λυγίζει προς τα πίσω για να μπορέσει να αναπαυθεί ο κορμός από την ευθυτενή του στάση. Έτσι λοιπόν τα πόδια είναι η κίνησή μας και έχουν ανάγκη από ξεκούραση, άγγιγμα και θεραπεία ίσως λίγο περισσότερο από το υπόλοιπο σώμα. Αυτά τα συνοπτικά από την δική μου θεραπεία.

Meteor,
Το «ελληνικό Ρέικι» το ονομάζω έτσι για να έχει μια κατεύθυνση το μυαλό. Εχει άμεση αναφορά στην Ελλάδα και στο πνευματικό-νοητικό-σωματικό-συναισθηματικό θεραπευτικό φως της Ελλάδος σαν κοίτη αρχής.

Δεν έχει προκύψει ακόμη το όνομά του. Είναι κάτι εντελώς καινούργιο και απορρέει μέσα από καθοδήγηση που έλαβα και λαμβάνω σαν σημείο έναρξης, και εξελίσσετε μέσα από όσους επιλέξουν να εργασθούν με αυτό. Δεν υπάρχει σε τελική μορφή, είναι προς έρευνα και ανάπτυξη και το πόσο θα θρεφτεί εξαρτάται από εμάς.

Αυτή την στιγμή ένα σύνολο ανθρώπων το πλησιάζει και η πρώτη εργασία είναι τα επτά φωνήεντα. Εάν λοιπόν επιθυμείς και σου κάνει κλικ αυτή η καινούργια πρόταση, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα φωνήεν, εκτός από το Ω το έχει αναλάβει η Ρωρ για τα καλά, και να εργασθείς πάνω σε αυτό με όποιον τρόπο θέλεις και όπως θέλεις, μέσα από την ευφυΐα και το ταλέντο σου. Για περισσότερα θα ήταν καλό να επικοινωνήσουμε μέσα από τα προσωπικά μας email. Αυτά!

Unseen,
Δεν έχει σημασία ποιος «δάσκαλος» έχει διδάξει τι. Για να είμαι ειλικρινής οι σκέψεις όσων «διδάσκουν» αλλάζουν συνεχώς γιατί και οι ίδιοι εξελίσσονται μέσα από αυτό το οποίο προσφέρουν. Όπως ακριβώς εξελίσσονται οι απορίες μας όσο προχωρούμε. Σημασία έχει να νιώθουμε σιγουριά πως όταν ακουμπάμε τα χέρια μας, ακόμη και χωρίς να ξέρουμε καμιά τεχνική, να διαχέεται η φροντίδα και η αγάπη. Ο Λόγος είναι πιο ισχυρός από αυτόν που τον φέρει.

Επίσης θα ήθελα να κάνω ένα μικρό σχόλιο για την φράση της κυρίας που σας έκανε τον πρώτο βαθμό «ποιος ξέρει τι πόρτα είναι» και την αντιλαμβάνομαι σαν διφορούμενη, εκτός αν θυμάσαι τι είχε σχολιάσει. Και αυτό γιατί εφόσον η πρότασή της απορρέει από την σιγουριά της ότι Ρεικι είναι το φως και Αγάπη, το πολύ πολύ να ανοίξει ακόμη μια φωτεινή πόρτα. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνει την ελαφρά ίσως αμφιβολία της, που εύχομαι να έχει διαλευκανθεί.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του master στο Ρεικι είναι η εργασία του προς την εσωτερική του καθοδήγηση έτσι ώστε όταν αυτή γίνει ισχυρή να δημιουργήσει τον χώρο στον άνθρωπο για να μπορεί ικανοποιητικά να συνδέει, να συνδυάζει και να αλληλεπιδρά θετικά και κρυστάλλινα καθαρά, στις τεχνικές που είτε διδάσκει, είτε προτείνει, είτε παρακολουθεί.

Φωτεινές Αγκαλιές


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SM-GIOTA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


150 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 10:52:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SM-GIOTA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα κι από μένα.
Ναί Λίλλιαν, μιλούσα για αυτοθεραπεία όταν είπα να τελειώνουμε στην καρδιά. Πήρα και τους δυο βαθμούς από το ίδιο άτομο. Την πρώτη φορά μου είπε τις θέσεις από πάνω προς τα κάτω και τη δεύτερη ότι τελικά διαπιστώθηκε πως είναι καλύτερα να τελειώνεις στην καρδιά.Βέβαια σαν αίσθηση- προτιμώ από πάνω πρός τα κάτω.
Εγώ δεν έκανα στα πόδια καθόλου,παρ΄ότι το διδάχτηκα, αλλά τώρα θα το κάνω.
Επίσης στην περίπτωση της αυτοθεραπείας, κάνω μόνο στις μπροστινές θέσεις, αλλά και πάλι νομίζω ότι κάτι λείπει.
Τι λέτε κι εσείς γι αυτό;

Η τεχνική αποτοξίνωσης πως είναι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 11:11:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα sm-giota!

Μια χαρά όλα λοιπόν. Είναι πολυ όμορφο σαν τελευταία πράξη να κλείνουμε τα χέρια στην καρδιά μας, απο εκεί συλλέγουμε, στέλνουμε, και λαμβάνουμε την αγάπη. Το κάνω και εγώ συχνά. Μερικές φορές μάλιστα όταν δεν έχω κουράγιο για άλλες θέσεις βάζω τα χέρια μου μόνο στην καρδιά και απο εκεί ηρεμεί όλο το σώμα.
Ο κτύπος της καρδιάς μας λέει πολλά για την φυσική μας και την συναισθηματική μας κατάσταση.

Επίσης για τις θέσεις των χεριών κατά την αυτοθεραπεία πάντα, θυμάμαι πως η κα Ειρήνη, η δική μου δασκάλα, μας πρότεινε να τα τοποθετούμε στην πρόσθια θέση της λεκάνης, πάνω στους μηρούς, και να διοχετεύουμε την ενέργεια προς τα πόδια. Ετσι κάνουμε οικονομία στις κινήσεις μας και οφελούμεθα το ίδιο σαν να τα είχαμε αγγίξει. Το έχω δοκιμάσει και μου ταίριαξε μια χαρά.

Αποτοξίνωση απο τι ακριβώς?

Αγκαλιές


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 11:32:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Λίλλιαν, SM-Giota, καλημέρα

Η τεχνική αποτοξίνωσης έρχεται σαν βοήθεια, όταν κάποιος έχει ξεκινήσει αποτοξίνωση του σώματος. Ενισχύει την αποβολή "ενεργειών" από το συκώτι κυρίως, αλλά και από τα νεφρά. Ο άνθρωπος κάθεται σε καθιστή θέση. Το ένα χέρι μας μπαίνει στην πλάτη και το άλλο μπροστά στην κοιλιά. Δίνουμε ενέργεια σ' αυτές τις θέσεις για 12 λεπτά. Είναι μια τεχνική που διδάσκει ο Frank Peter Arjawa και εγώ την εφαρμόζω σε όσους έχουν επιβάρυνση είτε από τροφές, είτε από άγχος (έχετε παρατηρήσει ότι όσοι έχουν άγχος, πρήζεται η κοιλιά τους?). ΄Εχει λειτουργήσει πολύ ικανοποιητικά σε αρκετούς, ικανοποιητικά σε λίγους και μόνον σε έναν λειτούργησε μέτρια.

Συμφωνώ μαζί σου Λίλλιαν και το εφαρμόζω, την θέση της καρδιάς, όταν δεν έχω χρόνο για ολική θεραπεία. Και είναι πολύ ανακουφιστική!!


Πολλές γλυκιές αγκαλιέςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 11:37:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα Ρωρ!

Και εγώ προτείνω κάτι, μπας και είναι το ίδιο?

To Gedoku-ho είναι μια τεχνική αποτοξίνωσης. Tο docu στα ιαπωνικά σημαίνει τοξίνη και ge κατεβάζω και έχει ως εξής. Τρία σχεδόν δάκτυλα κάτω από τον ομφαλό τοποθετείς το ένα χέρι και το άλλο χαμηλά και πίσω στην περιοχή της πλάτης για περίπου 10’. Ο οραματισμός με τις τοξίνες να φεύγουν από το σώμα, τόσο του ίδιου που λαμβάνει την τεχνική, αλλά και την δική σου σε περίπτωση αυτοθεραπείας βοηθούν τα μέγιστα.

Γιώτα καλά που ρώτησες και θυμήθηκα και εγώ να αποτοξινωθώ !

Αγκαλιές

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 12:15:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αυτό ακριβώς Λίλλιαν!!!
Η διαφορά μας είναι στα 2 λεπτά (χα, χα)

Φιλιά γλυκάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 12:34:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημερες κι απο μενα,
σας παρακολουθω, σας νοιώθω...


"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 12:47:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπουμπούκι μου Galazio

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 13:22:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Meteor,

για τα φωνήεντα, τα A Ω Η είναι reserve!

Φιλιά

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 13:26:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Παιδιά!

Aν σας περισσεύει αγκαλίτσα, στείλτε μια στην unseen!


φιλιά

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SM-GIOTA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


150 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 14:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SM-GIOTA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλές αγκαλίτσες στην Unseen, αλλά γιατί, τι έπαθε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 14:18:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Τίποτε κακό, είχε ανάγκη απο αγκαλιά και πήρα την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω!

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 16:09:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Unseen!
Σου στέλνω μια φωτεινή μπάλα, ροζ και γαλάζια γεμάτη αγάπη και γαλήνη

πολλές ροζ αγκαλίτσες!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2006, 16:34:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Mία μόνο? Πολλές


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 05/04/2006 16:41:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 08:52:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 09:41:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Καλημέρα σε όλους!

Φωτεινές αγκαλιές

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 10:59:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ρΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩρ! τι κάνεις?

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

meteor
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
111 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 15:18:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους meteor  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα και πολλές αγκαλιές και από μένα!
Σε όλες και όλους.

Gretel...ωραία αγκαλιά!

Λίλλιαν η πρώτη σκέψη πήγε στο Ε.(λέτε να ανήκω στους Ε και να μην το ξέρω)....

Οπότε αν θέλεις να μου στείλεις οδηγίες,για το τι και το πως.
Αν χρειάζεται να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ενημέρωσέ με.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες-γνώσεις που μοιραζόμαστε.

Καλό σας απόγευμα

Σημ.Και λίγη διαφήμιση για τον τόπο μας:
http://alex.eled.duth.gr/academy/nature/index.htm
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 16:38:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλησπέρα Meteor!

Σου έστειλα e-mail με περισσότερα στοιχεία!

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/04/2006, 21:26:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους
Λίλλιαν γλυκιά μου, όλα είναι ωωωωωωωωωωωωωωραία!!!
Μια δύσκολη μέρα, τελειώνει πάντα με Ρέικι...Συμφωνείτε?

Μου λείψατε σήμερα!

Αύριο πιστεύω να μην λείψει κανένας...

Φιλιά πολλά και μια γλυκιά καληνύχτα σε όλους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2006, 08:53:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλες τις ανθισμένες και τους ανθισμένους μπουμπουκιασμένους και μοσχοβολητούς ανά την αθήνα τα περίχωρα και την Ελλάδα φίλους!

Αγκαλιές!

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2006, 09:18:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια φωτεινή καλημέρα και από μένα σε όλους

Λίλλιαν τελικά εσύ κι εγώ είμαστε οι πρωϊνοί της παρέας...

γλυκά φιλιάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2006, 09:27:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα κι από μένα!

Μήπως πέρα από καλημέρες βρε παιδιά να γραφόταν και τίποτε πιο επί της ουσίας;; Λέω εγώ τώρα...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2006, 09:44:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ωραία πρόταση unseen και ξεκολλητική!

Σκεπτόμουν λοιπόν, άραγε έχει χρωματίσει κανείς τα σύμβολα του δεύτερου βαθμού ή τα οραματίζεται φωτεινά? Υπάρχει κάπου αναφορά που να λέει τον χρωματισμό των συμβόλων? Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά τα οραματίζομαι φωτεινά, υπάρχουν όμως φορές που λαμβάνουν ένα χρώμα το οποίο προφανώς είναι το χρώμα που λείπει απο το άτομο που έχει ζητήσει να του σταλθούν. Οπότε ξεκινώ την κουβέντα με ερώτηση

Φωτεινές Αγκαλιές

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/04/2006, 09:51:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημέρα Unseen,

H ουσία είναι ότι είμαστε εδώ...έτοιμοι να μοιραστούμε, να ανταλλάξουμε, να μάθουμε και να επικοινωνήσουμε.
Η ουσία του δευτερόλεπτου που σκέφτεσαι τον άλλον με αγάπη και του λες με την καλημέρα, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

Μια μεγάλη αγκαλιά, με ότι ουσιώδες μπορεί να περιέχε, σε όλους!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy