UFO ... Στρατιωτικοί Κατάσκοποι

 

Και ξαφνικά τα ... φαντάσματα του παρελθόντος ξαναγύρισαν. Αναφορές για UFO απ' τις δεκαετίες του '50 και του '60 αποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν και στρατιωτικά ενδιαφέροντα.

Μια μη-κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα που αποκαλείται "The Disclosure Project" και η οποία διαθέτει προβολή στο Ίντερνετ μέσα από τον δικτυακό τόπο www.DisclosureProject.org, έδωσε στη δημοσιότητα, μια σειρά καταθέσεων αξιωματικών του στρατού των Η.Π.Α. καθώς και ειδικών στα πυρηνικά όπλα, οι οποίοι ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκαλύπτουν ότι UFO κατασκόπευαν εγκαταστάσεις όπλων μαζικής καταστροφής των Η.Π.Α.

Μάλιστα οι εξωγήινοι προχώρησαν σε ... παρεμβάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις - που προκύπτουν από ξεχωριστές καταθέσεις - έθεσαν εκτός λειτουργίας πυραυλικά συστήματα (πυρηνικά ή μη), απενεργοποιώντας τα και καθιστώντας αδύνατη τη χρήση τους. Έτσι με τον τρόπο τους έκαναν μια επίδειξη δύναμης της τεχνολογίας τους, αφήνοντας άναυδους τους αμερικανούς.

Η πιο εκπληκτική ιστορία, αναφέρεται απ' τον Ross Dedrickson, πρώην συνταγματάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α. και μέλος της "Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας", ο οποίος αναφέρει την ματαίωση απ' τους εξωγήινους μιας πυρηνικής δοκιμής των Η.Π.Α. στη ... Σελήνη. Ο Dedrickson ανέφερε ότι η κυβέρνηση έστειλε ένα πυρηνικό βλήμα στο διάστημα με σκοπό αυτό να εκραγεί στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά ένα UFO αδρανοποίησε τον πύραυλο ενώ αυτός βρίσκονταν σε πορεία, εκτοξεύοντας κατά πάνω του μια φωτεινή ακτίνα.

Περισσότερες απίστευτες ιστορίες για UFO στον διαδικτυακό τόπο www.DisclosureProject.org.

http://www.100megsfree4.com/farshores/ufodp2.htm


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ