X-Files και κυβερνητική συνομωσία

Συνετρίβη ή όχι UFO το 1949 στην Aztec;

 

 

Έγινε έκρηξη εξωγήινου σκάφους στις 25/3/1948, στο Hart Canyon βόρεια της Aztec;

Η γνωστή δημοσιογράφος και ερευνήτρια θεμάτων UFO Linda Moulton Howe υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτή η παλιά υπόθεση είναι σωστή. Η Linda Moulton Howe υποστηρίζει ότι η ημερομηνία συντριβής του αεροσκάφους δεν είναι σωστή και βασίζεται σε συνεντεύξεις αυτόπτων μαρτύρων. Αυτά τα συμπεράσματα θα παρουσιάσει στο 5ο ετήσιο Συνέδριο για τα UFO που θα γίνει στην Aztec.

Η έρευνα που έκαναν οι ειδικοί ήταν αποτυχημένη, υποστηρίζει η Linda Moulton Howe διότι έψαχναν για αυτό το γεγονός σε λανθασμένη ημερομηνία. Η έρευνά της και μερικές ευτυχείς συμπτώσεις της έδειξαν ότι ο σωστός χρόνος του συμβάντος ήταν τον Μάρτιο του 1949. Ανακάλυψε μετά από πολύ κόπο ένα ζευγάρι, τους Hulon και Geneva Pace με ένα παιδί, τον Glen, που ήταν τότε 10 ετών, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε αυτό το συμβάν.

Αυτοί καθώς και αρκετοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής , της ανέφεραν ότι οι εφημερίδες έγραψαν για αυτό το συμβάν. Παραδόξως, οι εφημερίδες που έγραψαν κάποια πράγματα για αυτό το συμβάν εξαφανίστηκαν από τα αρχεία των τοπικών βιβλιοθηκών. Η Linda Moulton Howe είναι σίγουρη ότι για αυτήν την εξαφάνιση έβαλε το χέρι της η κυβέρνηση.

Ο Glen ξαναθυμάται τα γεγονότα και εξηγεί αυτό που είδε εκείνη την ημέρα με κάποιους φίλους του. Είδε 30 ιπτάμενα ασημένια αντικείμενα σε μορφή δίσκου τα οποία πετούσαν σε μορφή τριγωνική πάνω από την πόλη του Farmington. Οι κινήσεις τους ήταν απότομες και αφάνταστα γρήγορες, χωρίς να χάνουν το σχηματισμό. Αφού πέταξαν πάνω από 10 λεπτά, μετά εξαφανίστηκαν.

Η Linda Moulton Howe πιστεύει ότι κάτι πολύ περίεργο συνέβη στην Aztec την δεκαετία 1940-1950. Το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν οι εφημερίδες που έγραφαν για αυτά τα συμβάντα το αποδίδει σε κυβερνητική προσπάθεια. Η κυβέρνηση επικαλούμενη το θέμα του πατριωτισμού έπεισε εκδότες να εξαφανίσουν οι ίδιοι τα τεύχη αυτά και να "θολώσουν" τα νερά γράφοντας στις εφημερίδες ότι αυτά τα συμβάντα είναι ψευδή και πρόκειται για φάρσες.

http://www.daily-times.com/Stories/0,1002,6572%257E469854,00.html



Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ