Γυναίκα απ' τον Ισημερινό "είχε σεξουαλική επαφή με φάντασμα"


Μια γυναίκα απ' τον Ισημερινό ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με φάντασμα.

Η γυναίκα, γνωστή απλά με το όνομα Κάρεν, είπε ότι, το φάντασμα κοιμήθηκε αρκετές φορές μαζί της, στο σπίτι της στη νότια πόλη του Guayaquil.

Η Κάρεν είπε ότι, οι επισκέψεις συνέβαιναν πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες και σταμάτησαν μόνο όταν "το φάντασμα ένιωσε ότι φοβόμουν τόσο πολύ, ώστε με άφησε ήσυχη.

Ένιωσα το σώμα του πάνω απ' το δικό μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, εξαφανίστηκε δίχως να πει τίποτα. Ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα και έτρεξα στο μπάνιο," είπε η Κάρεν στην τοπική της εφημερίδα Extra.

Λίγες μέρες μετά, το φάντασμα ξαναγύρισε.

"Αντίθετα απ' τις προηγούμενες εμφανίσεις, μπορούσα να δω τα αστραφτερά μάτια του και το ογκώδες σώμα του. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν, αλλά ήταν πραγματικότητα. Το σώμα του ήταν τόσο ελαφρύ όσο ο αέρας," είπε.

Η γυναίκα φοβόταν αρχικά ότι δεν θα την πίστευε κανένας, αλλά η μητέρα της την παρότρυνε να βγει και να πει τι είχε βιώσει.

Παρ' όλο που οι τοπικές αρχές αμφιβάλουν για την ιστορία, οι ντόπιοι υποστηρίζουν την περιγραφή της Κάρεν.

"Υπάρχουν πλήθος φαντασμάτων εδώ γύρω, ώστε δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη," είπε ένας γείτονας.http://www.ananova.com/news/story/sm_335149.html?menu=news.quirkies

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ