Οι δύο θάνατοι της Mary Morris

της ROMA KHANNA, της Houston Chronicle 

Γίνεται μια γυναίκα να πεθάνει δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες; Κι όμως γίνεται - πού αλλού, στις Η.Π.Α. - μόνο που δεν πρόκειται για κάποιο υπερφυσικό φαινόμενο, αλλά για απλή συνωνυμία.

Όλα έγιναν στις 12 Οκτωβρίου του 2000. Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί δύο γυναίκες με το κοινό ονοματεπώνυμο Mary Morris, των οποίων είχε δηλωθεί η εξαφάνιση και οι οποίες βρέθηκαν και οι δυο δολοφονημένες. Η πρώτη γυναίκα ονομάζονταν Mary Henderson Morris και ήταν 48 ετών. Η δεύτερη ήταν η 39χρονη Mary McGinnis Morris.

Και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους από περαστικούς. Η Mary Henderson Morris είχε καεί ζωντανή μετά από εμπρησμό του αυτοκινήτου της, ενώ η Mary McGinnis Morris είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι αφού πρώτα είχε κακοποιηθεί. Κανένα απ' τα δύο εγκλήματα δεν εξιχνιάστηκε. Εντωμεταξύ ακόμα οι τοπικές αρχές ψάχνουν να βρουν κάποια σχέση ανάμεσα στους δύο φόνους, πέρα απ' τη συνωνυμία των θυμάτων.

Είναι όντως εκπληκτικό, δύο γυναίκες με το ίδιο ονοματεπώνυμο, οι οποίες μάλιστα έμοιαζαν αρκετά, αν και όχι συγγενείς, να δολοφονηθούν την ίδια μέρα. Σχεδόν, ξεπερνάει τα όρια της σύμπτωσης. Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση η Mary Henderson Morris να δολοφονήθηκε κατά λάθος από τον επίδοξο δολοφόνο της Mary McGinnis Morris.

Οι ενδείξεις οδηγούν στην υπόθεση αυτή μιας και η πρώτη δεν είχε κάποιους εχθρούς. Αντίθετα ζούσε μια ήσυχη και φυσιολογική ζωή. Αντίθετα η δεύτερη είχε συγκρούσεις τόσο με τον πρώην σύζυγό της από ένα αποτυχημένο γάμο, όσο και με ένα συνεργάτη της στη δουλειά.

Βέβαια οι συγγενείς των δύο οικογενειών έπαθαν σοκ. Όταν τηλεφώνησαν στο νεκροτομείο για να παραλάβουν τα κοσμήματα της πρώτης Mary Morris, που είχε κηδευτεί λίγες μέρες πριν, τους ανακοινώθηκε ότι θα τα παραλάβουν μαζί με το πτώμα (!). Μετά το πρώτο σοκ, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το πτώμα της δεύτερης Mary Morris και από τότε άρχισαν να πληθαίνουν τα κοινά σημεία που συνέδεαν τις δύο υποθέσεις.

Οι υποθέσεις μένουν ακόμα ανοικτές ... Μένει ακόμα να διερευνηθεί κατά πόσο πρόκειται για κάποια εκπληκτική σύμπτωση ή για κάποιο "λάθος" ενός επίδοξου πληρωμένου (;) δολοφόνου.

http://www.chron.com/cs/CDA/story.hts/front/1425674


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ