Δελτίο ειδήσεων από το... μέλλον !



Όλοι γνωρίζουμε την τρομερή δύναμη των Μ.Μ.Ε. και τον δυναμικό ρόλο που παίζουν στις σύγχρονες κοινωνίες. Όλοι επίσης γνωρίζουμε τον τρομερό ανταγωνισμό που αναπτύσσεται μεταξύ των κορυφαίων Μ.Μ.Ε. του πλανήτη και των κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων, για το πιο θα καταγράψει πρώτο και θα μεταδώσει οποιαδήποτε είδηση από κάθε γωνιά της Γης. Όμως ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα «πρακτορείο ειδήσεων» που παρουσιάζει τα γεγονότα πριν καν συμβούν; Και δεν μιλάμε για την πρόγνωση του καιρού, αλλά για την πρόγνωση των καθημερινών γεγονότων … λίγες μέρες ή ώρες πριν αυτά συμβούν !!!

Η ιδέα – που πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα – ανήκει στον κύριο Frank Lunn, τον δημιουργό μιας 30λεπτης εβδομαδιαίας εκπομπής που φιλοδοξεί να αρχίσει να προβάλλεται σύντομα, πού αλλού (;) στις Η.Π.Α. !

Ποιοι θα είναι οι ρεπόρτερ; Μα … κάποιοι άνθρωποι με παραψυχολογικές δυνάμεις, ικανοί να προβλέπουν τα κρίσιμα γεγονότα ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!! Το πρωτοποριακό βέβαια θα είναι ότι, στην εκπομπή οι προβλέψεις αυτές θα παρουσιάζονται σαν δεδομένα γεγονότα τα οποία κάποιες φορές θα προβάλλονται ακόμα και απ’ τον τόπο που πρόκειται να συμβούν... Κανονικό ρεπορτάζ απ’ το μέλλον, δηλαδή !!!

Το μόνο που δεν έχει προβλέψει ακόμα ο κ. Lunn είναι, ποιο τηλεοπτικό δίκτυο θα φιλοξενήσει την ιδιότυπη εκπομπή του. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί «εθελοντής», που να ρισκάρει αυτού του τύπου το αμφιλεγόμενο ρεπορτάζ ή ακόμα και τις κοινωνικές συνέπειές του.

http://www.ncbuy.com/news/2004-07-01/1009984.html

Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: Esoterica.gr

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ