Φωτογραφία του Προέδρου Bush με... εξωγήινο!!!

Ένας φωτογράφος κέρδισε μεγάλη αμοιβή επειδή παρουσίασε μια επεξεργασμένη ηλεκτρονικά φωτογραφία η οποία παρουσίαζε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει χειραψία με έναν εξωγήινο.

Ο φωτογράφος Douglas M. Bruce το 1992, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πήρε μια φωτογραφία του τότε Προέδρου Βill Clinton με ένα μυστικό πράκτορα.

Παρόλα αυτά, η εφημερίδα "The Boston Globe" αναφέρει ότι η φωτογραφία τροποποιήθηκε από το περιοδικό "The Weekly World" για να φανεί ότι ο Clinton είχε συναντήσει έναν εξωγήινο. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ίδιο περιοδικό παρουσιάζει πολιτικούς να συναντάνε εξωγήινους.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του έτους 2000, ο νυν Πρόεδρος George Bush φιγουράριζε σε ένα άρθρο του περιοδικού λέγοντας ότι είχε παρενοχληθεί από ένα εξωγήινο.

Το Εφετήριο των ΗΠΑ στον πρώτο κύκλο των δικών ανάγκασε την εφημερίδα "Florida" να πληρώσει 25000 δολάρια στον Bruce γιατί έβαλε τη φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο, όπως επίσης σε μπλουζάκια και σε διάφορες διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Clinton.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Bruce ζήτησε 400000 δολάρια για τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας, που στην ουσία αποτέλεσε τη μασκότ του περιοδικού για τουλάχιστον 8 χρόνια. Το δικαστήριο όμως έκρινε ότι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιο μικρή και λόγω της εκκεντρικής της φύσης δεν θεώρησε ότι ήταν ακριβώς η ίδια με αυτή που τράβηξε αρχικά ο Bruce.

http://www.ananova.com/news/story/sm_705653.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ