ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ UFO ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δείτε τις φωτογραφίες. Είναι εκπληκτικές !!!

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με τη φωτογραφική μηχανή του, την απαγωγή ενός άντρα από ένα αγροτόσπιτο κοντά στο Campo Grande της Βραζιλίας. Άλλα 27 άτομα – εκτός του φωτογράφου – υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της εμφάνισης ενός φωτεινού δίσκου διαμέτρου άνω των 50 μέτρων, ο οποίος αθόρυβα στάθηκε πάνω απ’ το σπίτι και μέσω μιας γαλαζωπής δέσμης φωτός απήγαγε τον άντρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

O άντρας εμφανίστηκε σώος και αβλαβής 48 ώρες αργότερα και περιέγραψε σε όλους την εμπειρία του, τονίζοντας ότι είναι η τρίτη (!!!) φορά που τον απαγάγει ένα UFO.

Αξιοπερίεργο ότι επίσης το γεγονός ότι την ώρα της απαγωγής, μια σειρά από πέτρες σε σχήμα δίσκου εμφανίστηκαν από το πουθενά ! Κάποιοι είπαν ότι έπεσαν απ’ τον ουρανό, άλλοι ότι, απλά υλοποιήθηκαν μπροστά τους. Φυσικά και αυτές φωτογραφήθηκαν !

Την εμφάνιση παρόμοιων κυκλικών βράχων είχαν καταγράψει και οι ινδιάνοι Chumash, οι οποίοι θεωρούσαν ότι είναι ηφαιστειακή λάβα που στερεοποιείται σε τέτοιες μορφές με την επαφή με το νερό του ωκεανού. Η ομοιότητα είναι επίσης εκπληκτική !


www.rense.com


Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ