Ισχυρισμοί ότι το πρώτο κλωνοποιημένο μωρό βρίσκεται στο Ισραήλ

Εδώ κλώνος … εκεί κλώνος… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ;

Ο λόγος για το πρώτο κλωνοποιημένο μωρό που υποτίθεται ότι έχει γεννηθεί από την εταιρεία Clonaid της ομάδας των Ραελιανών.

Δηλώσεις ηγετικού στελέχους της εταιρείας, θέλουν τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο να βρίσκεται κάπου στο Ισραήλ. Παράλληλα η πρόεδρος της εταιρείας, Brigitte Boisselier δήλωνε ότι η ίδια δεν έχει δει ακόμα το βρέφος παρά μόνο μέσα από βιντεοκασέτα.

Όσο για τις εξετάσεις DNA που θα απεδείκνυαν … του «λόγου του αληθές», η Boisselier ισχυρίζεται ότι προς το παρόν θα αναβληθούν καθότι οι γονείς της μικρής Eve (το όνομα του κοριτσιού – κλώνου) φοβούνται το βρέφος θα φύγει απ’ τα χέρια τους σε περίπτωση που θα μπει σε διαδικασία εξετάσεων. Μ’ αυτό τον τρόπο βέβαια, οι Ραελιανοί δεν έχουν ακόμα πείσει ούτε τους επιστήμονες, ούτε την κοινή γνώμη.

Πάντως οι δηλώσεις αυτές κάνουν τις δικαστικές αρχές των Η.Π.Α. που ασχολούνται με την υπόθεση να ελπίζουν σε συνεργασία των ισραηλινών αρχών, την ίδια στιγμή που κατακρίνουν την κίνηση των ραελιανών για την (έστω υποτιθέμενη) κλωνοποίηση.

Ας θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Clonaid έχει αναγγείλει ήδη τη γέννηση δύο ακόμα ανθρώπινων κλώνων. Ενός κοριτσιού στη Γερμανία από μία γερμανίδα λεσβία και ενός αγοριού στην Ιαπωνία. Και … αναμένονται εξελίξεις.

http://www.boston.com/dailyglobe2/030/nation/
Cloned_baby_is_alleged_to_be_in_Israel+.shtml

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ