Ηχογραφήσαμε φάντασμα!!!

Η Debbie McPhail, παραγωγός ραδιοφώνου, ισχυρίζεται ότι πιθανότατα έχει καταγράψει τη φωνή ενός φαντάσματος, ενώ βρισκόταν σε μια κρύπτη κάτω από το έδαφος, στο Εδιμβούργο. Κατέγραψε μια μακάβρια φωνή, να λέει "φύγε έξω", στην κέλτικη γλώσσα.

Η φωνή αυτή, καταγράφηκε όταν ένας συνεργάτης της έπαιρνε συνέντευξη από το διεθνή άσσο του μπέζμπολ, Norrie Rowan, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα τμήμα των υπόγειων αυτών στοών της πόλης.

Η ίδια είπε ότι παρατήρησε τη φωνή αυτή, όταν πήγε στο στούντιο της και άκουσε την κασέτα. Και ενώ άκουγε τη φωνή του Norrie Rowan, ξαφνικά άκουσε και μια άλλη φωνή να λέει "φύγε έξω". Και είναι σίγουρη ότι αυτή η φωνή δεν είναι ούτε του Rowan ούτε του ηχολήπτη, που έκαναν μαζί την ηχογράφηση. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσπιστο άτομο, όπως λέει η ίδια για τον εαυτό της, δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο.

Επίσης ενισχύοντας την άποψη της πρόσθεσε ότι ρώτησε τον ηχολήπτη, που πήρε τη συνέντευξη, αν συνάντησαν κάποιον κατά τη διάρκεια, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά. Στη συνέχεια ρώτησε ένα συνάδελφο της που γνώριζε την κέλτικη γλώσσα και εκείνος της είπε ότι η φωνή αυτή έλεγε "φύγε έξω".

Ο Gordon Stewart, υπεύθυνος ενός ταξιδιωτικού γραφείου, που διοργανώνει εκδρομές στις υπόγειες στοές, είπε ότι ίσως είναι το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο μεταφυσικών φαινόμένων, για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Δρ. Paul Stevens, όμως καθηγητής Παραψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου είχε διαφορετική άποψη. Είπε ότι και άλλες φορές έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο, και απ' ότι είχε αποδειχθεί οφείλονταν στο ότι το σημείο ήταν μεσοτοιχία με ένα Ινστιτούτο μασάζ!!!

http://www.ananova.com/news/story/sm_740599.html?menu=

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ