UFO: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τηλεσκόπιο της NASA;

Σε λίγο καιρό θα παραδοθούν σε μέλη του Εθνικού Διαστημικού Κέντρου φωτογραφίες που απ' ότι λέγεται αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη UFO.

Σ' αυτές τις φωτογραφίες υπάρχουν διάφορα αντικείμενα που συλλήφθηκαν από το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) ένα δορυφόρο που κινείται εδώ και πολύ καιρό στο διάστημα για την μελέτη του Ηλίου.

Τα εν λόγω αντικείμενα, που εξέπεμπαν πολύ φως, κινούνταν με τέτοιο τρόπο που απαιτεί νοημοσύνη για να γίνει. Η ΝΑΣΑ αρχικά είχε απορρίψει τις φωτογραφίες αυτές γιατί όπως ενημέρωσε τον τύπο, "απλά" ήταν λάθη της φωτογραφικής μηχανής.

Παρόλα αυτά οι ειδικοί των UFO, επιμένουν ότι πρόκειται για σκάφη εξωγήινων. Μάλιστα ο Mike Murray, ένας εκ των ιδρυτών του προγράμματος SETI στην Ευρώπη, είπε ότι είναι δεδομένο πως πρόκειται για αεροσκάφη εξωγήινων. Έχουν το μακρόστενο σχέδιο, μια "περίεργη" λαμπρότητα γύρω τους και πολλά από αυτά αφήνουν μια γραμμή φωτός πίσω τους καθώς προχωράνε. Ο Murray απέκτησε τις φωτογραφίες αυτές από έναν Ισπανό επιχειρηματία, ο οποίος τις πήρε από το δορυφόρο Soho με τη βοήθεια ενός γιγαντιαίου πιάτου που είχε στο σπίτι του στη Βαρκελώνη.

 

Η πρώτη κίνηση του Murray όταν πήρε τις φωτογραφίες ήταν να επικοινωνήσει με τη ΝΑΣΑ, η οποία όμως απέρριψε τη θεωρία του για εξωγήινους, λέγοντας μάλιστα ότι πρόκεται για αστεροειδείς ή κομήτες. Ο Murray μετά τα 30 χρόνια του στην υπηρεσία της αναζήτησης εξωγήινης ζωής, πιστεύει ότι τα αντικείμενα που φωτογραφήθηκαν ήταν όντως UFO.

http://www.ananova.com/news/story/sm_740006.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ