ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ … ΒΙΒΛΟ !


Οι Αμερικανοί κάθε τόσο θέτουν τις Η.Π.Α. σε «πορτοκαλί» συναγερμό και τρομάζουν στην υποψία μιας νέας τρομοκρατικής ενέργειας, όπως αυτής της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Όμως κάποιοι μελετητές της Βίβλου ισχυρίζονται ότι, στο ιερό αυτό κείμενο βρίσκονται κωδικοποιημένες «προφητείες» που προβλέπουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις μεγάλης κλίμακας το έτος 2006!

Ο … αποκωδικοποιητής της Βίβλου είναι ο Εβραίος μαθηματικός Elijah Ripson, ο οποίος είχε γίνει γνωστός ήδη απ’ το 1997, όταν μαζί με τον Michael Drosnin, δημοσιογράφο της Washington Post, έγραψαν το βιβλίο «Ο Κώδικας της Βίβλου» ("The Biblical Code"). Το βιβλίο αποδείχθηκε τελικά προφητικό, καθώς περιείχε πληροφορίες για την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους της Ν. Υόρκης !!!

Αυτή η επιτυχία κίνησε το ενδιαφέρον των αξιωματούχων του Πενταγώνου που κάλεσαν τον Drosnin σε μυστικές συσκέψεις στο Πεντάγωνο.

Τώρα ο Elijah Ripson ισχυρίζεται ότι το 2006 είναι η πλέον επικίνδυνη χρονιά για ενδεχόμενες τρομοκρατικές ενέργειες. Προβλέπει δε ότι, οι ανατολικές χώρες θα υποφέρουν από μια σειρά δοκιμών πυρηνικών όπλων και σε αντίποινα θα υπάρξουν τρομοκρατικές επιθέσεις με πιο πιθανούς στόχους την Ιερουσαλήμ, το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη. Μάλιστα ο Ripson υποστηρίζει ότι, οι επιθέσεις θα προέρχονται από τον Μπιν Λάντεν και οργανώσεις που πρόσκεινται σ’ αυτόν.

Δε μένει παρά να περιμένουμε να δούμε αν οι τρομακτικές προβλέψεις θα επαληθευτούν, πράγμα όχι και τόσο απίθανο, άσχετα αν ο χρόνος που θα συμβούν είναι το 2006 ή κάποιος άλλος.

http://english.pravda.ru/science/19/94/377/11805_prediction.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ