ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ … ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ !


Είναι άλλο ένα παιδί – θαύμα της Ρωσίας, που καταρρίπτει με τη σειρά του την επιστημονική ορθολογιστική σκέψη. Ο λόγος για τη 16χρονη Natalia Demkina απ’ την πόλη Saransk τη Ρωσίας, της οποίας το βλέμμα ίσως να μη θέλατε να συναντήσετε. Κι αυτό γιατί η μικρή Natalia έχει ένα «βλέμμα – ακτινογραφία» με το οποίο μπορεί να βλέπει διαμέσου του ανθρώπινου σώματος.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, αλλά ούτε μπορούν να απορρίψουν τους ισχυρισμούς της ως ψευδείς. Οι εξετάσεις και τα πειράματα στα οποία την υπέβαλαν έδειξαν ότι το φαινόμενο είναι αυθεντικό, καθώς όσες φορές κλήθηκε να «δει» μέσα σε ανθρώπινα σώματα, το έκανε με πλήρη επιτυχία.

Η ίδια δεν ξέρει πώς μπορεί να το κάνει … αλλά απορεί γιατί δεν μπορούν να το κάνουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι. Ανησυχεί μάλιστα μήπως οι γιατροί δεν της αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για την … κατάστασή της !

Όσο για την μητέρα της, αυτή συνήθισε από νωρίς τα … περίεργα, καθώς η Natalia είχε περπατήσει ενώ ήταν μόλις 6 μηνών και έμαθε να διαβάζει στα τρία της χρόνια. Η μητέρα ακολουθεί προς το παρόν τους ρυθμούς της κόρης της, που τρέχει συνεχώς σε νοσοκομεία και ερευνητικά κέντρα μήπως και βρεθεί εξήγηση για τις τρομερές της ικανότητες.

http://www.ananova.com/news/story/sm_855907.html?
menu=news.scienceanddiscovery

 

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ