Το Αμερικάνικο "Πεντάγωνο" θα μας πάρει... μυρουδιά !!!

Σχέδιο του Πενταγώνου για την κατασκευή μιας μηχανής που θα αναγνωρίζει τους ανθρώπους από τη μυρωδιά τους


Φοβάστε ότι η ιδιωτική σας ζωή απειλείται; Ότι τα προσωπικά σας δεδομένα κινδυνεύουν; Ότι οι κινήσεις σας και το «απόρρητο» των συναλλαγών σας θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά από τις πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιείτε; Φοβάστε ότι σας υποκλέπτουν τα e-mails;

Καλά όλα αυτά και ίσως να μπορείτε να ξεφύγετε από το «ηλεκτρονικό μάτι του Matrix». Αλλά μπορείτε να μην αφήνετε πίσω σας τη … μυρωδιά σας;

Αν όλα αυτά σας πανικοβάλουν, πανικοβληθείτε ακόμα πιο πολύ με το σχέδιο του Πενταγώνου για την κατασκευή μιας μηχανής που θα αναγνωρίζει τους ανθρώπους από τη μυρωδιά τους !

Για το νέο “project”, το Πεντάγωνο έχει ήδη δαπανήσει το ποσό των 20.000.000 δολαρίων για τις έρευνες. Και μην ελπίζετε ότι θα ξεφύγετε. Η μυρωδιά σας, όπως και τα δακτυλικά σας αποτυπώματα, είναι δικά σας με ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο !!!

Αν όλα πάνε καλά (;;;), η ανιχνευτική αυτή συσκευή θα είναι έτοιμη σε 6 χρόνια, σύμφωνα με τις προβλέψεις των υπευθύνων του DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency). Προς το παρόν το … κόλπο πιάνει μόνο σε ποντίκια (τα καημένα τα πειραματόζωα, ούτε αυτά μπορούν να ξεφύγουν απ’ τη – γενετικά καθορισμένη - μυρωδιά τους).

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι η συσκευή ακόμα … μπερδεύεται από το πλήθος των οσμών που αναδύει ο καθένας μας. (Μήπως βολεύει να είμαστε λίγο πιο βρώμικοι στο μέλλον;)

Η «μύτη» του Πενταγώνου πάντως δεν είναι κάτι νέο. Ήδη είναι σε χρήση μια άλλη συσκευή που ανιχνεύει τη μυρωδιά του – ιδιαίτερα καταστροφικού – εκρηκτικού TNT, ώστε να μην μπαίνουν σε κίνδυνο τα «ειδικά» σκυλιά της αστυνομίας. (Να και οι φιλοζωικές ευαισθησίες!)

Μετά απ’ όλα αυτά τι να πούμε … ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Matrix είναι θα περάσει !

http://www.ananova.com/news/story/sm_731050.html?
menu=news.scienceanddiscovery

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ